<font color="0000ff">Sziasztok!
Itt vagyok én is, ma már kicsit jobban, de tegnap nagggggyon vacakul voltam. Sajnos belázasodtam, szinte egész nap aludtam. Még szerencse, hogy anyukám tudott vigyázni Zsoltikára, sétáltak, játszottak, én meg csak szoptattam, pelenkáztam és etettem
Dokinál is voltam, kaptam antibiotikumot, mert nagyon randa a torkom
Nagyon jó hírem van: ZSOLTIKA EGYEDÜL JÁR!!! Nagyon ügyes, szerdán kezdte, egyszerűen minden átmenet nélkül elindult a nappaliban, és csak ment, ment... Át a nappalin, az étkezőn, aztán a folyosón, be a fürdőszobába... Itt kószál össze-vissza a lakásban, én meg mögötte, hogy elkaphassam, ha esik
Ez tulajdonképpen túlzott elővigyázatosság, mert Zsoltika már erős és ügyes, vagyis nem esik
Inkább huppan, le a popsira, vagy ha egyszer-kétszer elveszti az egyensúlyát, akkor a tenyerére támaszkodik. Néha még nyújtja a kezét, fogja az ujjam, aztán egyszercsak elengedi, megy tovább
És ollllyan ügyesen áll föl, simánt ülésből guggolásba, és hopp! már áll is, nem kell támaszkodni sem.
Hát nagyon örülök, annyira jó látni ahogy totyog, és közben nevet, kacag, annyira élvezi
Mindjárt teszek fel 1 képet is
</font>
Anita, én Maltofer rágótablettát szedek, egész jó az íze is. Szerintem is menj el vérvételre, főleg ha szédülsz
Nálam a fejfájás volt ugye az indok. Most viszont a láz miatt fájt a fejem napokig
Zsoltika sem hízik ám túlságosan, sőt a múltkori tanácsadás szerint 9 kg még mindig, mint az előző mérlegelésnél. Persze megint úgy mérték, hogy épp csak rátette a védőnő Zsoltikát a mérlegre, már vegyem is le, mert sír a gyerek, az itthoni mérleg meg 9,7-et mutat
Tényleg nem érdemes filózni, mert ha jókedvű a kis kuktád, akkor tutira nem éhezik
Az ABO-t nem felejtettem ám el, csak időhiány miatt még a könyvet sem sikerült előkeresnem
Elég hosszadalmas, lehet hogy megkérem a férjem, hogy szkennelje be a fontos oldalakat
Hagnosz, Barni is micsoda nagyfiú már! Önálló evés nálunk is hasonló, mint a többieknél: a katonákat felcsipegeti Zsoltika, eszi a sütiket, babapiskótát, hamletet, mindent így kézzel, de a kanál csak játszani kell
Inni csőrös Avent-ből iszunk, vagy szívószállal. Képzeljétek, még a húslevest is szívószállal issza Zsoltika
Kispárna: egy kicsi lapos van, azt a paplannal együtt vettük, de nem nagyon ragaszkodik hozzá. A mi párnáinkat imádja
Most épp úgy alszik Zsoltika, hogy a paplanja van a feje alatt
És egy másik pléddel takartam be.
Ann, sikerült már overállt venni? Megnéztem a talifotókat, aranyosak nagyon
Barbi, én a Norbi diétáját űzöm
Illetve próbálom
Ha érdekelnek a részletek, küldök mail-t
<font color="0000ff">Bocsi, lányok, most csak ennyire futja tőlem, mert azért még nem vagyok az igazi, és amíg Zsoltika alszik, én is lefekszem. Ma lesz az osztálytali, szeretnék elmenni, ha csak egy rövid időre is, mert nem akarok mindenkit megfertőzni
Ja, a képeket azért még muszáj megdicsérnem: Bene és Lizi a játszótéren fantasztikusak, overállos Ádám naggyon helyes pirospozsgás, halászó Boti pedig nagyon ügyes. Marcus is nagyot nőtt, Emma igazi hölgy abban a ruciban!
Szép hétvégét mindenkinek,
Gabi</font>