Ami!
Ez az öngyilkosjelölt anyós teljesen lesokkolt!!!!!! Te Atyaúristen!!! Ilyet én még nem hallottam. Hát akkor tényleg az lesz a legjobb, ha szépen leülsz vele, és megbeszélitek. Csak szépen higgadtan. Vagy a másik, hogy kicsit taktikázol: nekiállsz kérdezgetni, hogy mit csináltak régen a babákkal, mit adtak neki enni ilyen idős korban, stb, meg hogy mikkel játszottak, meg kérsz tőle tanácsot, hogy pl. szerinte mit adjál neki először enni, vagy bármit amit olyankor csinálsz, amikor nem látja. Tehát ezzel ő azt hiszi, hogy jó kis tanácsot adott, Te meg persze nem fogadod meg, mert úgyse látja. És ha elláthat tanácsokkal talán megnyugszik, és nem osztogat feleslegesen! Na? Nekem ez tetszik, szerinted beválhat anyósodnál????
Köszönjük a hófordulós köszöntéseket!!! Arik vagytok! Én is BOLDOG HÓFORDULÓT kívánok minden babának, akinek van!!!
Ja, Milcsi hátról hasra való teljesen önálló átfordulással ünnepelte a 4. hónapot! Vagy 6x 1 nap! Asszem megtanulta!
És sikítani is tud már, főleg este szokott, hogy ne aludhassanak a szomszédok se!
Kriszta!
Milcsi már nem kancsalít, ő is csak újszülött korában tette, szerintem ha mentek dokihoz kérdezz rá, hogy mikor érdemes szemésszel megnézetni, mert én rákérdeztem még anno a kórházban, hogy az mikor derül ki, hogy kancsal-e, és azt mondták, hogy kb. fél, vagy 1 éves kora körül vizsgálják, sajna már nem emlékszem. Én kancsal vagyok, ezért izgultam, nehogy ő is az legyen, de szerintem nem lesz az, nagyon szépen néz, nem kancsalít, csak akkor, ha nagyon közelről néz valamit. De az meg természetes.
Bettó!
Milyen zenét hallgat Kincső???? Ez engem is érdekel, mert én is szeretnék zenét Milcsinek, csak nem tudom, milyet, meg honnan.
Panka!
Egyszer Milán is majdnem leesett az ágyról, akkor tanulgatott oldalra fordulni. Fogta magát, láb lendít, és már majdnem lent is volt, úgy kaptam el, hogy a lába még éppen nem érintette a padlót, szóval szerencse még a levegőben sikerült elkapni, így nagyobb volt az ijedtség. Ő is sírt 1 percet, aztán én zokogtam remegve a konyhában, hogy ne lássa, hogy mennyire megijedtem. Úgyhogy átérzem, és örülök, hogy nem lett baj nálatok se!!! Viszont azóta én is sokkal-sokkal figyelmesebb vagyok vele, mindig első a biztonság.