Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mágnes: ugye te írtad, hogy fájdalmas nálatok a szex? Nekünk is hasonló problémánk van. :oops: Nálatok már elmúlt? Bocsi az intim kérdésért...

Még egy kérdés: nektek változott az arcbőrötök szülés után? Nekem nagyon kiszáradt az arcom. Ez a szülés utáni hormonális változás következménye, vagy csak a túl sok itthonlét, száraz levegő?

Kép
Kép
tinu

Winnie: sajna nem tudok segíteni, Tünci ritkán szokott bukni. Gondolom, csak ha kicsit megnyomódik a hasa, vagy ha túl sokat evett.
Viszont halálra ijeszt a félrenyelésével. Komolyan. Mikor kanálból adom neki a GW-t, akkor időnként félrenyel. Ilyenkor teljesen elernyed a teste, olyan mintha elájult volna, nem lélegzik. Gyorsan a vállamra kapom, elkezdem ütögetni a hátát és egy idő múlva elkezd lélegezni (nekem iszonyú hosszú időnek tűnik). Már nem is merek neki GW-t adni. :( Nem kékül közben el, meg semmi, de nagyon ijesztő mégis. Lehet, vajh ebből baj? Van, hogy ilyenkor mégse kezd el lélegezni? :shock:

Kép
Kép
tinu

Kép

Egy kép a mamáról meg a babáról!

Jeep: hát én figyelemmel olvastam a leírásodat a technikai adatokkal, bár szerintem rajtam kívül nem sokan értettek belőle sokat. (Férjem fotós, én ezért konyítok picit a témához! :) ) :) Milyen tükörreflexes géped van?

Képzeljétek, Ákos második éjszakát húzta le egy ébredéssel, 3-kor evett, és 7-ig aludt tegnap is meg ma is. De esténként baromi nyűgös volt, ezért fáradt ki szerintem.

Hát tegnap úgy kiakadtam, megvolt este a kajcsi, szépen bealudt, erre fél óra múlva olyan kétségbeesetten elkezdett sírni. Kivettem, és érzem, hogx tiszta víz a hálózsák oldala, meg alatta a pizsi, bőre....bakker, kijött a cucc a pelusból (pempers). Lehetett komplett átöltöztetni, tisztába tenni, persze a mozgatástól volt bukta, utána meg kizökkent a ritmusból és alig akart elaludni. Na de utána mint a maci, úgy aludt.

sudocrem nekünk is bejött. Ugye a volt doki beijesztett, hogy tiszta gomba a gyerek, aztán a túrót, sima peluskiütés volt. Jeep irta, hogy próbáljuk ki ezt, és tényleg szupi. Én is a kórházi csomagból használom, és még mindig van benne!

na akkor most melyik bogyó kell tejcsitermeléshez?????

Tuti front van jön elő a migrénem!

Jaj, képzeljétek, unokahugom csecsemősnővét Németo-ban, és kicsit meglepődött, hogy Ákost minden nap fürdetjük. Ott az anyukákat arra kell tanítani, hgy heti 1x :shock: :shock: :shock: elég őket megfürdetni!! A bőrük miatt. Hát nemtom, szegény babák! Na meg a szoptatás nagyon nem "menő" arra, azt mondta, sajnos nagyon kevés anyuka akar szoptatni! Én nem is tudom, mit szóltak volna a kórházban, ha közlöm, hogy én meg sem akarom próbálni! :roll:

Körmöt mikortól lehet vágni?
Vendég

Szilvi
Na es a batyad mit sdzolt Akodhoz??? Mint keresztapa :wink: Nalunk meg nem volt,de lesz keresztelo,a noveremek lesznek mint Alexnek,csak nekunk is egy orszagban kell lenni ehhez,nyaron biztos osszejon 8)
Gratula a nyeremenyhez,a Kolping allitoag szupi kisbabaval :)
Nagyon szep a kep,Akos kis nyuszi :lol:
Igen kulfodon ritkabban furdetik a babat,eleinte en is probaltam a ketnaponta furdest,de Leon nagyon igenyelte,errol tudja hogy rendszeresen jon az este es mar varja.Soxor csak vizzel mossuk ,es a gyogyszertarti kremet csak popora,kezere,labara teszem.A hajat meg csak hetente mossuk,merthogy ettol lesz koszmos ha sokat mossuk.Alexnal mire rajottunk erre mar alig lehetett kiirtani.
Az USAban is mostansag propagaljak a szopit,sot ott addig van veled a szopis nover amig tuti nem sikerul a dolog,a noveremnek nagyonsokat segitettek keres nelkul.Itt is igy kene,csakhat soxora csecsemos noverek eleg furak...

Flexi
Es sikerul osszeegyeztetni a munkat a babaval?
IGen a c5 a serkento ,sioman lehet szedni a teval is egyutt,nem utik egymas.En 3x5 szedem de nem tartok szunetet,csak nagy ritkan egy napot.

Magnes
Nalatod lesz itt meg spontan baba :lol: Ugy latszik a hormonjaid rendbe jonnek lassacskan.

Bunny
De jo hogy mondod hogy mashol ez kotelzo oltas :wink: Nekunk jol johet meg.

Winnie
Van ilyen hogy sokat eszik es bukik,plne ha kajcsi utan sokat mozog vagy dajkalod es attol.Leon mostanaban fel akar ulni a kezemben,ne ilyenkor aztan van butka.

Jeep
Fenykepezos info nagyon kimerito volt :lol:Ferjem ertette az tuti,O is nagy fenykepezo rajongo. Nalunk is van soros lehelet,meghozza tolem,iszom az alkoholmentest rendesen..mindig rohog apa hogy mennyi ures uveg van itthon :lol:

Kép
Kép
kataa

Kata: sorry, sorry, nehogy azt hidd, sumákolnia akarok, de férjem feje fölöttkicsit összecsaptak munka terén a villámok, nonstop dolgozik, és nem jutott el a bankba. Nincs elfelejtve ám a dolog!

Szegény tesóm tiszta lelkibeteg, mert tök beteg, nagyon megfázott (nem influenza) és csak maszkban mer bejönni hozzánk, meg Ákos közelébe se megy, és hát szarul is van hozzá. Nagyon szomorú ez miatt, de 3 hét múlva jönnek újra, akkor agyon dögönyözheti az unokaöccsét. amúgy el van ájulva teljesen. Náluk még nincs baba, barátnője nem nagyon családcentrikus, bár Ákos őt is levette a lábáról. Babatémához viszont köze nincs, tegnap megkérdezte, meddig kell pelenkázni a babákat, mondtam hhogy változó, de két évig biztos, hát majdnem dobott egy hátast, hogy két évig minden nap peluscsere van????? :roll: :lol:
Amúgy aranyos csajszi nagyon, de gyerek egyenlőre nem kell neki!

Nálunk a csecsemősök nagsyon rendik voltak ilyen téren, ha kellett, 5x tették vissza a baba szájába a cickót, csakhogy jól legyen. Ha kértem, ott álltak mellettem, és nézték, hogy nyeli a tejcsit, vagy csak játszik. Mi is úgy jöttünk haza, hogy a technikája Ákosnak nagyon jó volt, pedig bénáztunk eleget!

Winnie: nálunk is akkor avan bukta, ha kajcsi után megmozgatom, vagy ha túl sokat evett,és kijön a felesleg. Amíg nem sugárban hány a baba, nincs gond. Kezdünk belejönni a böfizésbe is, néha felnőtteket megszégyenítő hangerővel böfizik! Nem semmi, igazi pasi... :?
Vendég

Gyönyörű idő van!!!!Hurrá!!!! Mi már megjártuk a budai hegyeket, Dani a kenguruban, Ákos tolta ki a hegyen a babakocsit (just in case), de nagyon jó volt. Viszont most meghalok, mert olyan fáradt vagyok, éjszaka is kétszer kelt Dani, ráadásul későn feküdtünk, de nem panaszkodom. Snoopynak ez meg sem kottyanna.:)

Szilvi,

Nagyon szépek vagytok a képen.És boldog 1 hós szülinapot.:)

Mágnes Tinu, higgyjétek el lesz jobb a szex, már nekünk is jó, még nem minden helyzetben, de ami késik nem múlik.:)Csak gyakorlás gyakorlás, és mégegyszer gyakorlás.:)

Dani is élvezi nagyon a fürdőzést, ezért nem szeretjük mi sem kihagyni.

Még nem fordult meg, de mér végre nagyon szépen elnézelődik hason a kiságyban. Remélem hamarosam megfordul majd:)

Most ebédelünk, utána meg remélem pihizhetek egy kicsit.:)

csernusn

[quote="deszilvi"]J írta:deszilvieep: hát én figyelemmel olvastam a leírásodat a technikai adatokkal, bár szerintem rajtam kívül nem sokan értettek belőle sokat. (Férjem fotós, én ezért konyítok picit a témához! :) ) :) Milyen tükörreflexes géped van?

Most már nincs sok fényképezőgép itthon, csak egy Minolta 7D és egy Minolta XT (búvártokkal). Ezek a gépek jártak nálam (a teljesség igénye nélkül) :
Kép
Azon gondolkodom, hogy a Minolta 7D szetet lecserélem Nikonra. :roll:

kataa:

Egyszer majd küldök képet az egy éve alatt összegyűlt sörösüveg kollekcióról :oops:

KépKép
jeep

Sziasztok!
Jeep:
Húúúú! Ez kimerítő válasz volt, köszönöm! Persze hottentottául többet értek, mint fotósnyelven, de Apával elolvastatom, hátha ő:)

tinu:
Hát az a helyzet, hogy még mindig nem az igazi a szex... A dokim szerint ez így is lesz, amíg szoptatok. Persze én mást is érzek, még mindig, mitha varratom lenne, de az kizárt. Ezért is volt, hogy szex utáni napon, mikor megjött, nem kapcsoltam, hogy mi van, megijedtem, hogy a szex miatt vérzek.. Én hülye.. :D

winnie:
Panna rendszeresen sokat bukik, van, hogy a következő etetés előtt is. A védőnő azt mondta, amíg gyarapodik, nincs semmi gond. Kérhetnék olyan tápszert, ami darabosabb, de miután 90%-ban anyatejes, azt úgyis kibukná.

Ma voltunk bababörzén, egy csomó cuki ruhát vettünk Pannának, és kapott egy nagyon jó hordozót is, könnyebb, mint a másik, és jobban fogja a fejét a szűkítő.

Holnap csípőszűrés, előtte pedig bemegyünk a munkahelyemre.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kedves Éva!
Nagyon köszönöm!!aranyos vagy,hogy gondoltál rám! Kép

Szilvi!
Nagyon jól néztek ki Ákos babával! :wink: Boldog hófordulót! :D

Ildikó
ilgya1

Apa közölte, hogy csak én nem tudok jó képet csinálni. Ezek szerint az összes képet én csináltam? Mert egy sem az igazi...Magabiztos pacákok... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes:

Ne add fel, a mennyiségi fotózás lenyomja a minőségi fotózást, ahogy a sok lúd disznót győz. Ezt írtam:
[quote="jeep"]K írta:jeepompakt digitális fényképeződéppel is lehet bemozdulásmentes képet csinálni sport módban, nagy érzékenységgel (nagy ISO, pl. 400 vagy 800). A zaj miatt nem kell aggódni, webes méretben (pl. 800x600) vagy 10x13-as papírképen nem annyira feltűnő, mint 100%-os nagyításban a monitoron (apukák szokták idegesíteni magukat ilyen zoomolással, aztán amíg az anyuka új ruhát vesz tavasszal, az apuka DSLR-t meg nagy fényerejű objektívet :wink: ).
A jó babakép készítéséhez nem kell nagy tudás, csak sokáig kell nyomni a sorozatlövést. Utána kiválasztani a legjobbakat.

Szóval kérd meg a szájhősöket, hogy mutassák meg, hogy' kell sport módba (témára), nagy ISO-ra (400, 800), sorozatképre állítani a fényképezőgépet. A zoomot úgy állítsd be, hogy valamivel több legyen a képen, mint amennyit jónak gondolnál.
Ha már gyakorlottan mennek a fentiek, akkor jöhet a harmadolás. A jó képen a téma (pl. baba, baba feje, stb.) nem középen van, hanem kijjebb, a kép harmadában, lásd a piros pöttyöket és vonalakat:
Kép
Általában az a jó, ha a baba a kép közepe felé néz. Kivétel erősíti a szabályt, lásd a lilypie-s képet az aláírásban (a fej a bal felső 1/3-os pontban van, de kifelé néz). Ha nem tudod, hogy melyik a jó, akkor csinálj többfélét. A felesleget úgyis le lehet törölni. Ma már nagyon olcsók a memóriakártyák. Nemrég vettem 3240 Ft-ért egy 1GB-osat: http://www.ebolt.hu/product106715.html . Ha a mobilba MicroSD (vagy MiniSD) megy és a fényképezőgépbe SD, akkor ilyet is lehet venni: http://www.ebolt.hu/product109146.html . És ha az mp3 lejátszóba, meg a videókamerába is SD kártya megy, akkor aztán lehet össze-vissza cserélgetni a kártyákat.

KépKép
jeep

A kompozícióról ...

Itt az eredeti: http://gillich-csikos.hu/index.html#adam4
Néhány változat (fent, lent, jobbra, balra, kinéz, benéz):
Kép
Kép
Kép

KépKép
jeep

[quote="tinu"]W írta:tinuinnie: sajna nem tudok segíteni, Tünci ritkán szokott bukni. Gondolom, csak ha kicsit megnyomódik a hasa, vagy ha túl sokat evett.
Viszont halálra ijeszt a félrenyelésével. Komolyan. Mikor kanálból adom neki a GW-t, akkor időnként félrenyel. Ilyenkor teljesen elernyed a teste, olyan mintha elájult volna, nem lélegzik. Gyorsan a vállamra kapom, elkezdem ütögetni a hátát és egy idő múlva elkezd lélegezni (nekem iszonyú hosszú időnek tűnik). Már nem is merek neki GW-t adni. :( Nem kékül közben el, meg semmi, de nagyon ijesztő mégis. Lehet, vajh ebből baj? Van, hogy ilyenkor mégse kezd el lélegezni? :shock:

Velünk is előfordult, hogy cigányútra ment a GW (először próbáltuk). Volt nagy ijedtség és lélekjelenlét. Lefele fordítottuk (fej lent, fenék fent) és a hátát ütögettük, hogy kifollyon a légcsövéből a folyadék. Bejött, de azért rákérdeznék, hogy ez volt-e a legjobb fogás? Sok dolgot olvastam már, de erről még semmit.

KépKép
jeep

Hátfájás:

Többen panaszkodtak, hogy itt-ott fáj. Sokat segít egy kis otthoni gyógytorna. Van valahol nyak- és gerinctorna mp3-ban, majd jelentkezem, ha megvan. Jó, mert a teljesítménytől függetlenül mindig megdícsér.

KépKép
jeep

Sziasztok Lanyok!
Koszonom szepen a hozzaszolasokat az uveg-pohar-kanal ugyben, sokat segitetettek!

Őzi
Kép
Kép
Õzi

HILFE!!!!! :o :o

Tegnap panaszkodtam, hgoy mázlink volt este, Ákos jelzett, és tiszta víz (pisi) volt a gyerek oldala, pizsi, hálózsák. Átöltöztettük még késő este. Na ez a jelenet tegnap du megismétlődött, úgyhogy egyből lementem Tecsóba új pelus venni, vettem Liberot, mert azt sokan dícsértétek. Este új pelus, pizsi, hálózsák, éjjel háromkor még nem volt semmi gáz, reggel 7-kor úgy vettem ki Áksot az ágyból, hgoy még a matrac is tiszta víz volt, meg az egész oldalát átáztatta a nedvesség! :evil: Hát tiszta ideg vagyok, nem hiányzik hogy jól felfázzon a kicsi! Mi a fenét csináljak?????? Mitől van ez, hogy így kicsurog a cucc? Nem jól teszem fel? vAgy túl sokat pisil? Kicsi a pelenka? (ez a 2. méret, 3-6 kg) Már előre félek az éjszakától, mert parázok hogy a veséje megfázik!!!!! :cry:
Ma meg tiszta nyűgös, csak nyafog, alig eszik, talán du jobb kedve lesz, akkor elmegyünk sétálni, itt is gyönyörű idő van!

Jeep: hobbyfotós vagy, vagy szakmabeli? Férjem Canon párti, évek óta azzal dolgozik.
Vendég

Szilvi!

Én ebben nem tudok segíteni, mert nekem is gondjaim vannak folyamatosan. És egyik gyereknél sem volt.
Már ott tartok, hogy érdemes lassan hagyományosan textilpelenkába pelusozni :D:D, mert ezek az egyszer használatosak egyszerűen nem jók!
A Liberóból minden hátgumirozás ellenére a nyakáig folyik a kaki (szombaton megint így jártunk, ráadásul nem is itthon, jó szórakozást egy gyereket teljesen átöltöztetni, és közben még megmosni is idegen helyen (nem is vállaltam be, inkább gyorsan hazajöttünk)). A Pampersből meg az pl. oldalán folyik a pisi, de egy éjszaka hosszát nem merem a gyereken hagyni egyik pelust sem, mert állandóan pisis lenne reggel (még így is előfordul, hogy cserélünk). A Pampers Sleep and Play sem jött be jobban, pedig azt is azért vettem, mert itt sokan dicsérték.
Egyszerűen nem tudom, mi legyen. Ja, és méretet váltottunk, hátha kicsi az előző (nagy nem lehetett, mert 2-es (mini) volt), de az se segítetett.
(Az éjszakai átázás ellen - amint látod - én az éjszakai pelusozást választottam (ezt én is, de a párom is meg tudja csinálni teljes sötétben is), de nem ez a jó megoldás, hisz mi lesz, ha átalussza az éjszakát? Akkor emiatt nem fogom kelteni...)

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Megjártuk ma az ultrahangot, minden rendben, a hasikával is, így megnyugodtam hasfájásilag... és nem is kellett annyit várni, fél 9-re volt időpontunk, 9 körül bent is voltunk.

Na kiváncsi vagyok holnap a csípőszűrésre, azt még nem tom, hogy oldom meg, pont kajaidőben lesz....

Bukás, köszi, megnyugtattatok, nem parázok annyit többet ezen, bár az azért kicsit ijesztő, amikor az orrán is jön ki a tejci...

félrenyelés, nálunk is van, amikor elfelejt nyelni :), de nálunk olyankor elkezd veszettül köhögni...

Kata, tök jó, hogy említetted ezt a koszmót, mi is ezzel küzdünk most Szóval heti 1 hajmosás? és kül ne is érje víz a fejét? és hogy írtottátok ki? mi kaptunk egy kenőcsöt, de már harmadik napja kenem a fejét, meg dörzsölgetjük.... mondjuk ma kentem rá a legkorábban, remélem a fürcsinél lejön már végre...
Másnál nincsen?

Pelus: nekünk most a Libero tökre beválik, a mini, ebből most nem volt kicsurgás, tök jó, hogy ebben bent is van za a gumis réteg, az nálunk egyelőre elég jól zár...
Szilvi, a fodrokat kiszeded?

Szilvi, jó ez a két évig minden nap peluscsere :) ráadásul hányszor.... nekme apu volt, meglátta, hogy fejek, és megkérdezte, hogy ezt minden este teszem? akkor világosítottam fel, hogy hát napi 6szor :)

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!

Megint sokat írtatok,megpróbáltam visszaolvasni.

Szilvi!
nagyon aranyosak vagytok a képeken!

Tinu!
Nekem is nagyon száraz volt az arcom a szülés után. Olyan volt, mintha leégtem volna és hámlott volna az arcbőröm. :( Szerencsére már javul a helyzet.

Voltunk mi is a börzén. Vettünk Fanninak egy játszószőneget, talán beválik és elvan rajta. Igaz olyan sokáig nem, de ma felavattuk és majdnem negyed órán át nézegette a figurákat.

Snoopy!
Láttalak a börzén és a kislányodat is!:)Mondjuk nem volt nehéz, hiszen a hátán volt a neve! :) Nem mentem oda, mert épp vevővel voltál elfoglalva!

Fanni ma több mint 5 órát aludt egyhuzamban a levegőn. Olyan szép volt az idő és egész hétre kb ilyet mondanak. De jóó! :)

Fürdés:
A némeetországi példát én is ma hallottam. Ott nem "divat" naponta fürdetni a babákat.

Íme pár kép a játszószőnyegről. A házörzőnk is figyeli az eseményeket.
Kép

Kép

Jó éjt!
Zsuzsi

Kép
zsuzsu74

Szilvi: elvileg asszem 2 hetes kortól lehet körmöt vágni. Mi vettünk végül babaollót és bevált. Elég jól vág és nem hegyes a vége. A lábkörmöt is vágni kell ám! Én el is felejtettem, aztán az egyik fürcsinél láttam, hogy már kezd befelé hajolni! :shock: Gyorsan lenyestem.

Winnie: mintha nekünk is kezdeni koszmósodni Tünci feje - ott, ahol elkezdett kopaszodni. Viszont ebben a hülye meleg időben annyira izzad, meg mikor együtt alszunk, össze is izzadunk, hogy inkább megmosom mindennap a fejét is.

Kép
Kép
tinu

deszilvi:

Csak hobbifotós vagyok. Csábított a Canon és Nikon is, de valahogy mindig Minolta lett.

KépKép
jeep

Egy kis olvasnivaló egy anyukától. Én szerettem őt vagyis szimpi volt nekem, de most már nem annyira.

http://demcsakzsuzsa.blog.storyonline.hu/index.php

csernusn

Sziasztok!

Zsu!
Csodaszép a játszószőnyeg. Valóban futólag láttam ilyen gyönyörűségeket, amíg áttrappoltam a terepen a pelenkázó, vagy a szopis helyiség felé tartva. Szombaton valaki keresett a standnál, amikor nem voltam éppen ott. Közületek volt valaki, vagy a régi csapatból?
Volt babanetes tali. Tudtatok róla????

Koszmó: kaptunk salicyles pakolást rá (nálunk az ekcéma része) annak 3 órát kell a fején lenni, aztán ledörzsölni, lemosni és akkor teljesen lejön. Aztán persze újraképződik....

SoftCup, cumisüveg. A cumizavar az első 6 hétben akár egyetlen cumisüveges etetéskor kialakulhat. Más gyerekek nyugodtan váltogathatják az etetési módokat, semmi bajuk nem lesz. Az egyetlen probléma, hogy nem tudjuk, hogy milyen gyermeket utalt ki nekünk a sors, vagy a Jóisten...Néha gyerekek egyértelműen megvédik magukat a kísértéstől és szisztematikusan visszautasítanak mindent, ami nem cici.
Az éhes gyereken nem lehet új etetési módszereket kisérletezni. Meg persze a teljesen jóllakottan sem. Az első ordít, a második alszik. A soft cup egy kanalas etetést helyettesítő módszer a varázslatos pohár-kanál-babaszáj vonalat kiiktatva. Utántöltős kanál, szilikon kanálrésszel, ami szopizáshoz hasonló mozgást elkerüli, így azt nem zavarja meg. Csak drágább valamennyi cumisüvegnél....
:?

Zsombi ma nem hitte el, hogy erősen megjárná, ha nem menne oviba, helyette velem lenne. Ezért elmondtam neki a mai napomat. Most nektek is elmondom, így lehet, hogy az is kidrül, hogy hol tart a lakásfelújítás:
Éjjel hugi 4-szer kelt, holott eddig egyszer sem. Srácok kb 6:15-kor jöttek. Apára testáltam a feladatot. 6:39-kor Huginak is kipattantak a szemei és úgy is maradtak. Apa lelépett tanítani. Hugi krémezés, öltöztetés, fiúk ruhával ellátása. Rávenni őket az elindulásra. Oviba négyesben, el onnan kettesben trapp a Praktikerbe apával találkozni a szünetben, hogy vegyünk parkettát. Rájöttünk, hogy most van akció a Bricóban, így vásárlás elhalasztva. Mi haza, leltár rám eső részének befejezése, kezdődik a nap a boltban, 2 órát segítünk Hugival Katának a boltban, hogy átrágja magát a leltározáson, így Börze után. Nem hiszem, hogy a feladat nagyságát fel lehet mérni, ha még nem csináltatok ilyet....Egyébként elég szörnyű...Aztán nyüglődés, végtelen szopi, majd alvás. Addig megpróbáltam valamit tenni a lakás elviselhetővé tételéért, majd vissza Katához tovább segíteni (eddig még ő sem csinált ilyet). Hugi ébredt, úgyhogy elmentünk a Bricoba, ahová apa is átjött oktatás után. Onnan mi leléptünk, mert találkozásunk volt a kórházban a munkajogásszal, hogy mi is lesz velünk, ha kirántják alólunk a kórházat. Előtte gyors munkamegbeszélés a boltban, mosógép tartalmának cseréje. Jogászasszony rám nem vonatkozó mondandójakor kolleganőm telefonjáról (az enyém lemerült) munkamegbeszélés Apával, hogy igen sikerült lemondania a tolóajtóssal való találkozót, mert nem érünk oda, Zsombinak hasmenése van és hogy 6-kor találkozunk az új lakásban az asztalossal, aki még valamit le akar mérni. Kis késéssel odaértünk Hangával, apa akkor érkezett egyedül, fiúkat a szomszédban hagyta. Onnan Kedvesem mentőzni ment mi pedig haza. Újabb csere a mosógépben, majd áthívtam a fiúkat. Esti menet, 21-kor gyerekoldalon csend. Azóta visszaolvasok, most fogok ruhát leszedni, hajtogatni, teregetni....És a dolgozatrokat azért ne javítom ki holnapi óráimra, mert Zoli elvitte a laptopot és abba vannak....

Ebben a napban két nyilvános szopi volt. Az egyik a Bricoban. Kávézórészleg, székeknek háttal, textilpelusos védelem. A másik a kórház orvosijában, ott a kollegákkal szemben, de pelusvédelemben, mert zippzáros felsőm volt, az pedig nem rejt oly jól. Körülöttem nem szoktak megbotránkozni. Vagy jól választom ki a helyet, vagy magabiztos fellépésem természetessé teszi a dolgot???? :shock:

Igen egyébként maradunk a Rómain, a dedek pedig ugyanoda járnak majd, ahová eddig. Ez nagyon fexik nekem....

No, lássuk azt a teregetést....

Snoopy

KépKép
snoopy

Na most már tényleg feladom. Anyukám hozott tegnap Sleep&Play pelust, és éjjel az is átázott. Ez már a harmadik típus.
A fodrokat mindig nagy gondoskodással kiszedem és alatta gumit is ellenőrzöm. CSak az az érdekes, hgoy három napja megy ez a kálvária, addig soha semmi pisi baleset nem volt, néha a kakker kicsillant, de ennyi. Ma éjjel mi is pelenkáztunk, jól fel is ébredt, és utána két órát huhogott, azóta is nyűgös. Lehet hogy felfázott valahol, ezerrel pisil és ezért nem bírja ki az éjszakát egy pelus????
Vagy az oldara fektetett pozíció nem nyerő??? Mert mindig az oldalán tiszta víz a gyerek!
Már én is arra gondoltam, hogy veszek gumibugyit és azt húzom rá éjszaka! :cry:
Vendég

Jó reggelt,
deszilvi: Nálunk is akkor volt átázás, amikor az oldalán feküdt Ádám.
Mióta hason alszik, nincs baj.
Próbáld meg, hátha:-) Ha jó étvágyú és nem lázas biztos nincs baj ( legalábbis én mindig ezzel nyugtatom magam) :-)

KépKépKép
kiscsiko

snoopy:

Megy a pörgés nálatok. Hogy' bírjátok?

Más...

Tegnap egész délután és este álmos volt Ádám, de nem tudott elaludni. Amikor szép lassan lecsukódtak a szemei, elengedte magát akkor mindig felriadt és felsírt. Mindenféle dolgot kipróbáltunk, még a cumi is előkerült. Végül egyszer sikerült elaludnia. Mitől lehet ez? Hogyan lehet elaltatni egy túlfáradt babát?

KépKép
jeep

Sziasztok!

Szilvi! Én is ezen bosszankodom, már 4 napja minden reggel tiszta pisi a lánykám. A sleep and play-t én is ajánlottam, egy hónapig semmi gond nem volt vele éjszakára sem, erre most....
Már minden pelust kipróbáltam mindegyik csak időlegesen vált be :( .
Volt rágen az a mosható pelenkabetét ami ilyen vékony volt, hasonlított egy popsitörlőhöz csak attól vastagabb. Nem tudja valaki lehet-e még olyat kapni? Utána fogok nézni, kipróbálnám, hogy ha egy olyat beleteszek a pelusba hátha nem ázik át.

Snoopy! Ezt elolvasni is sok volt :lol: ! Nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindent csinálsz, mindíg is írigyeltem (persze nem rossz értelemben) az ilyen talpraesett nőket :lol: !

Niki! Én is olvastam, mit mondjak, nem szimpatikus megnyilvánulások....

Zsuzsi! Nagyon jópofa a szőnyeg. Nekünk is van, de Mese nem nagyon szereti egyenlőre, szerintem majd ha meg tudja fogni a játékokat akkor jobban fog tetszeni neki. A cica milyen viszonyban van Fannival? Látok a háttérben szobabicajt. Használod? A férjem nem akar venni mert azt mondja még senkivel nem találkozott aki nem ruhafogasnak használta volna :lol: .

Na felébredt a kisasszony, megyek.

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Szilvi!

Egyértelműen a hason, háton alvás jobb a pelus szempontjából. Oldalt még tiszta, frissen cserélt pelusból is folyt már nálunk ki (szopikor).
Egyébként ha nektek csak pár napja megy ez a mizéria, akkor azért méretcserére is érdemes gondolni. Nincs picit idősebb baba a közeletekben, hogy 1 mérettel nagyobb pelusból pár darabot kipróbáljatok?

Jeep!

Tapasztalatom szerint a túlfáradt babát legjobb nyugodt helyen pihenni hagyni, még akkor is, ha picit sír. Ha ez nem válik be, akkor nyugodt, monoton dolgok jól nyugtatnak (kinél mi, elég lehet ringatás, de van baba, aki babakocsiztatásra vágyik, stb.). Fontos lehet, hogy ne legyenek erős zajok, hanem monoton dolgok (pl. halk zene).

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Nekem is megfordult a fejemben a méret, de hát ez már a 2. méretet vettük mindenből, és Ákso még csak 1 hónapos, igaz 5 kiló. A köv. méretezés a 6-9 kilóig, az viszont még tuti nagy lenne neki! Hát most hogy többen írtátok, bízok benne hagy az oldaltfekvés volt a mumus, most pár napig csak háton fektetem, aztán meglátjuk. Már egész pelenkahegyek vannak nálunk!

Jeep: Ákos is tiszta nyügi volt este, hulla fáradt volt, már fennakadtak a szemei, de ezerrel kűzdött az álommanókkal. 8-10ig altattam! Hajnalban ugyan ez, és reggel meg 5kor kelt, 4x bukott és most fél órája pihegett el kicsit!

Ma megyünk csípő-agyi uh-ra, csak a férjem elhagyta Ákos kiskönyvét! Szupi! Remélem előkukázza addig még valahonnét.
Vendég

MAndula, mond meg a férjednek, hogy mi vizes törülközőt szárítunk rajta. :lol:

Ja lányok, ma jön a nővérem, decemberben látta Danit utóljára élőben, hát azóta rengeteget fejlődött, biztosan odalesz érte.:)

Ma a mi kisfiunk 5 volt hajlandó aludni, este 9-től, és azóta kukorékolt, mikor Ákos ment dolgozni fél nyolckor hullák voltunk. Viszont az annyira aranyos, hogy Dani jól elvan magának 5-től is, csak hangosan beszél mindenhez és emiatt csak röhögünk az ágyban, de aludni nem tudunk. :D
Mondjuk fél kilenckor etetés után be is ájult és még most is alszik:)

Felteszek egy képet amit a telcsivel csináltunk vasárnap az erdőben.
Kép

csernusn

demcsakzsuzsa.blog:

Elolvastam, meg a médiafelhajtást is.
http://index.hu/politika/belfold/2006/v ... mcsvalt03/
http://w.blog.hu/2007/03/13/osztaly_vigyazz
Nem irigylem, jó néhány napig rajta fog csámcsogni az egész média apraja-nagyja. Lehet hogy megbánta már, hogy Batiz András helyébe fog lépni.
Minden anyuka aggódik egy csomót, de A HACCP-s konyha meg a játékok személyes ellenőrzése azért talán túlzás. A Brendonban járva (Brendon utalványt kaptunk ajándékba) megütötte a fülem egy kis közjáték. Alig tudott örömének hangot adni egy jólszituált pár, mivel végre találtak egy olyan boltot ahol értik, hogy mit akarnak és van is belőle. Konkrétan babaágyba való rácsvédőt kerestek, ami megóvja a fejét, ha véletlenül beüti a farácsba. Addig nem is tudtam, hogy létezik ilyen:
http://brendon.hu/ProductSearch/browser ... rdmenu=173
Arra gondoltam, hogy ha ennyi koccanást nem bír ki a baba feje, akkor mi lesz később? Meg ki se' lát szegényke az ágyból. Előre is bocsi azon topiktársaktól, akiknek már van ilyen. Lehet hogy velem van baj.

deszilvi:

Köszi, majd jobban odafigyelünk az ingermentes altatókörnyezetre.

KépKép
jeep

csernusn:

Jók a képek, egyet kicsit 'feltupíroztam':
Kép

KépKép
jeep

Jeep!

Pedig ez nem is különlegesség, szerintem minden bababoltban kapható (de pl. az Ikeában is), és a 3 ill. 4 részes ágyneműgarnitúráknak is része.

KépKép
KépKépKép
beszti

Jeep: nálunk van ilyen rácsvédő. :lol: Szerintem semmi értelme, de szép színes, és legalább van mit nézegetnie a gyereknek a kiságyban. Mondjuk mi nem vettünk, hanem varrták nekünk ajándékba.
Nekünk is csinálja ezt a gyerek, hogy nagyon álmos, fáradt, de nehéz elaltatni és hamar felébred - nappal már vagy egy hete nem tud az ágyában aludni, csak az erszényben, vagy rajtam. :? Én azzal magyarázom, hogy a pocija bántja, és ha egy kicsit csikarni kezd, azonnal felébred rá - ilyenkor jön néha a puki is. Hát néha a ringatás, járkálás jön be, vagy végső esetben a szopi. Érdekes, hogy éjjel simán alszik 5-6 órát egyben, aztán evés után még hármat. :roll:

Szilvi: szerintem is a fektetés lehet a gond. Mondjuk a Pampers 2-esből hason fekve is kifolyt. :shock: Most a Libero minivel eddig nem volt gond, a kaki is bent maradt. Igaz, mivel szinte állandóan fülközelben van, amint rottyant, már rohanok pelenkázni. :D Éjjel rajtam van - szóval ha bármi baleset történne, azt azonnal megérezném. :wink:

Kép
Kép
tinu

beszti, tinu:

Most, hogy mondjátok, mintha emlékeznék ilyen rácsvédőkre a gyerekágyakon. Akkor azt hittem, hogy csak azért teszik az ágyakra, hogy szebben nézzenek ki és jobban el lehessen adni az ágyakat. Más ok nem jutott eszembe.
Hát, le vagyok maradva, de haladni kell a korral. Tényleg, lehet kapni homokozós sisakot állvédővel kombinálva? :wink:

KépKép
jeep

Sziasztok

Ez a felmelegedes jol ki izelt velunk,ma Leon delelott alig aludt es most is a kezemben figyelget nagy komotosan...kezem leszakad,de hat imadnivalo meg igy is hogy nem hagy semmit csinalni 8) :wink:

Szilvi
Ne aggodj ezen,majd utalod ha belefer az idotokbe ,nem surgos.
Hat sogorno jelolted csak megvaltozik baba teren es ha mar vagyik egyre akkor nem lesz neki ez kinai :lol:

Niki
nagyon jok a kepek,te is jo kipihentnek nezel ki :wink:
Mi is anyueknal voltunk 4 napig,ott meg a fiuk sokat kint a jo levegon.
Demcsak nagyon gaz,nem eleg hogy az aktos kepeivel lebukik,meg anyakent sem domborit....hat legalabb ne reklamozna nyilvanosan...

Snoopy
Nagyon ott vagy faradhatatlansagban :lol:
Ha lesz idod lecci valaszolj,hogy Leon mar most ha kezbe vesszuk fel akar ulni es ugy maradni.Alex ezt ilyenkor meg nem produkalta,es tudom hogy meg nem szabadna eroltetni a gerincet. Mit tegyek?sokat nem tudok mert akkora ero van benne :lol:

Jeep
Jo nagy speizetek lehet ha elfera nagy uveg keszlet :lol:
Jo otlet ez gerinc torna,engem erdekel ha megtalalod.

Beszti,Szilvi
Nekunk is vot par pisis napunk.En akkor valtottam Babylove 3-6 rol 6-9re ,de szerintem azert folyt ki neki mert nay volt.Most vettem Pampers Active babyt 4-9 ez most bejott,de ma kiprobalom a Liberi Discoveryt 5-8,ez is gumis hatul.Nekunk csak a pisi jott ki,kaka nem pedig termel rendesen. :lol:
Az oldalt fektetestol is kifolyhat szerintem.

Winnie
Alexnak volt koszmo es a borgyogyin mondtak hogy ne mossuk meg vizel sem csak heti 1*.Akkor gyogyszertari kikevert krem segitett csak.Most mar tudtam a tutit es Leon nem lett koszmos.
Ha mar van kremetek akkor 4-5 nap es elmulik.

Zsuzsi
Szep baba-szonyeg,meg macsek is :lol:

Na eddig birta..
Kata

Kép
Kép
kataa

Jeep,

Köszönöm a tupírozást.:) Innen is látszik, hogy mi mezei fotósok vagyunk és mivel fénnyel szemben volt ezért túl sötét lett, vakuzni mag a baba miatt nagyon ritkán szoktunk:(

A rácsvédő pl nekünk azért jó, mert az ágy vége teljesen fa, és nekünk már ébredt úgy Dani, hogy a feje közvetlenül a farésznél volt és találkozott vele.

Lányok, ilyen bababónusz kuponfüzetet csak egyszer kap az ember? vagy postáznak majd később is? mosndjuk fél év múlva, vagy hogyvan ez?

Altatás,
Nekünk szerencsénk van, mert Dani ha fáradt akkor elalszik magának, ha nem akkor meg nem lehet őt elaltatni.

Pelus,
Nekem csak a pempi nem volt jó, de egyébként csak hason vagy háton alszik Dani.

csernusn

Sziasztok!
Pelus:
Én is a Sleepy anad Play-t akartam ajánlani, de ezek szerint az sem jött be.Nekünk eddig szuper, azzal még csak egyszer ázott át, ma éjjel. De az azért volt, mert folyton rugkapál pelusozás közben, és szerintem nem jól raktam rám. Most vettem babylove-ot, kiváncsi leszek bejön-e.

Niki:
bababónusznál egyszer jár a kuponfüzet. Utána kb. 3-4 havonta kapsz levélben vagy pelenkakupont, vagy 15, 21, 50%-os kedvezményt.

jeep:
tiszta fotó gyorstalpalót tartottál, köszi:) Próbálkozom, Anna egyébként is fotogén, csak az anyja béna:)

Tegnap voltunk csípőuh-n. Szerencsére minden rendben, nem örökölte. Szegénykémnek úgy szétfeszítették a lábacskáit, hogy rögtön eltört a mécses, kint is lehetett hallani... :(

Én nem tudom mi van a lányommal, de második napja nem hajlandó normálisan szopni. Elkezdi, aztán hirtelen a cicivel a szájában ordítani kezd, pedig van benne tejcsi. 50-60ml-nél abbaq is hagyja, azt is úgy kell beletuszkolnom... Aztán ordít, hogy éhes, és a tápszert pillanatok alatt beszlopálja... Ez a szopisztrájk? Meddig tart ez?

Értünk azért el valamicske haladást is. Eddig ,ha hasra tettem ordított, nem tudott mit kezdeni magával, a kezével. Már szóltam a védőnőnek is. Minden nap hasra tettem, és végre ma elvolt 10 percet hason, sírás nélkül, fejforgatással! :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szilvi,
próbáld meg a Huggiest. Nálunk Ákossal ment ez a cirkusz, mindenből kifolyt a pisi, ő is oldalán aludt. Egyedül ez a pelus jött be. Egy dologra érdemes figyelni, hogy ha határon van a gyerek méretek között, akkor érdemes a nagyobb méretet venni.
Rékának mindegy milyent használok, nincs gond.

Kata,
jó lehetett kis pihi szülőknél.:) Amikor menzi van, akkor Réka egy csepp tejet sem fogad el. Fejek a mennyiség miatt, de vagy csapba megy, vagy fagyóba a majdani főzelékekhez. Most nem állt vissza a tej, ez van....

Winnie,
Ákosnak volt koszmója bekentem olívaolajjal, sapi rá, kb 4 órát volt dunsztban a feje és utána sűrű kiskefével szedtem ki a hajából, jó kis hajmosás után nyoma sem maradt. Én alapból csak heti egyszer mosom a ded haját :oops:

Jeep,
nekünk is van rácsvédőnk, nem féltem a gyerek fejét. :lol: Hajaj milyeneket fog még koppanni, de szereti a mintákat. Úgy tettem fel, hogy oldalt kilásson, de a fejénél védje. Most, hogy Réka az óramutatóhoz hasonlóan körbe jár a kiságyban jól jön, mert ahol nincs fenn, beakad a rácsba és nyavalyog. :wink:

Niki,
nagyon szépek vagytok ti is. :)

Réka fogzik, ettől zombi vagyok. Éjjel folyton felkel, megpróbáltam cicire tenni, nem kell. Na jó akkor tápi nem kell. Ringattam. Aztán reggel már volt fosi is, hát csak benéztem a szájába..... És az alsó két fog helye már szürke az ínyén és erősen dudoros :roll: Most vagy leáll a fogzás, vagy kijönnek az áldott drága kis fogincák :roll:
Dentinox, chamomilla segít ideig - óráig. Ákosnak 5 hónaposan jött ki az első foga, azt hittem még nem kezdi Réka... Ez van.

Kép

Kép
vizimano

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1173790378.15.jpg[/img]
[/img] Kép Krokipocak..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,
Igen, ez a sztrájk, nálunk is ilyen a történet. Lll honlapján azt írja, hogy 2-4 napig tart. Nálunk a hormonjaimtól függ. :cry:
Próbáltad lefejt tejjel kínálni? Úgy elfogadja?

Kép

Kép
vizimano

Niki: mi szoktunk vakuzni. :oops: Nem látom a gyereken, hogy különösebben zavarná. Még nem reklamált miatta. Mondjuk stramm kiscsaj, a K-vitamint is simán beszlopálja. :lol:

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Nem tudom, nekem Mese háton alvós és így is kifolyik a pisi :( ! Nem a combjánál hanem inkább a derekánál.

A kiságyban rácsvédő nekünk is van, szereti nézegetni.

Megkaptuk a 3 hós oltást, szegénykémet eléggé megviselte :( .

Most meg elaludt 7 körül fürdés lenne, de nem tudom felébresszem-e.
Akartam már kérdezni,hogy ki mikor fürdet?
Mi először fél 9-kor fürdettük de akkor nem akart utána aludni, azt mondta a védőnő tegyük korábbra. Most 7 körül szoktuk, de ha még 9-kot is világos lesz akkor nem kéne olyan korán.

Na megyek kutyákat etetni.

Szép estét mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Nem tudom, nekem Mese háton alvós és így is kifolyik a pisi :( ! Nem a combjánál hanem inkább a derekánál.

A kiságyban rácsvédő nekünk is van, szereti nézegetni.

Megkaptuk a 3 hós oltást, szegénykémet eléggé megviselte :( .

Most meg elaludt 7 körül fürdés lenne, de nem tudom felébresszem-e.
Akartam már kérdezni,hogy ki mikor fürdet?
Mi először fél 9-kor fürdettük de akkor nem akart utána aludni, azt mondta a védőnő tegyük korábbra. Most 7 körül szoktuk, de ha még 9-kot is világos lesz akkor nem kéne olyan korán.

Na megyek kutyákat etetni.

Szép estét mindenkinek!

KépKép
mandula35

sziasztok!

Pelus: mi oldalt fektetünk, és még nem volt kifolyás, leglábis éjszaka nem, max nappal.... na majd meglátjuk, mi lesz...

Jeep, nálunk is vannak ilyen megremegések, felébredések, sokszor 5-ször csinálja egymás után, mie elernyed, ha nem meg az elalvás, akkor simán oldalt rátesszük a kezünket az övére, így nem tud annyira megremegni, és ez lenyugtatja....

Mandula: szobabicikli, most nálunk is ruhafogas ;), de terhességem előtt én haszmáltam, a rerkod 3 hó volt naponta, lassan megint kéne...

Na, jegyeztem, hogy 4 dolgot akarok írni az előző oldalról, persze elfelejtettem a negyediket.

Ja megvan Demcsák Zsuzsa, nekem csoporttársam volt az egyetemen, mi lett belőle..... :shock:

Niki, mi is szoltunk vakuzni, és a jelek szerint baromira nem zavarja...

ma voltunk csípőszűrésen, és kötött a jobb csípője :( így tornáztatás, terpeszpelus, és majd 3 hét múlva uh.... Mit tudtok erről? ugye terpeszpelussal és tornával teljesen korrigálható? és mit csináltok, ha tökre feszít? mert akkor nem engedi behajlítani a lábát, úgy nehéz tekerni.... :( és meddig kell általában ezt csinálni? tudom, megkérdezhettem volna, de hirtelen úgy el voltam keseredve...

Rácsvédő: nálunk is van, de én pont kihajtottam, hogy az ágyból is belássak, hogy mit csinál a kisasszony...

Koszmó: ja, szaliciles krém van nekünk is, tegnap nem jött le az összes, ma megint bekentem, újabb harc este... erősen kell dörzsölni?

KépKép

KépKép
winnie27

Sziasztok!
Tünde mondta, hogy Deszilvi érdeklődött felőlünk. Köszönöm szépen, jól vagyunk, egyszerűen csak nem tudok mindennel és mindenkivel lépést tartani. Lili ugyan nagyon jó kislány, de örülök, ha a sok házi munka, meg a pihi megmegy egyenlőre, és a győri fórumot tudom követni. Szóval, ne haragudjatok, de itt már annyira le vagyok maradva és annyi új tag van, hogy sajna nem tudlak követni benneteket. Nincs időm mindenre. :cry: :cry: :cry: Irigylem is Tündét, 2 gyerkőc mellett is képben van, de nekem sajna nem megy. :cry:
Nagyon jó babázást kívánok mindenkinek és jó egészséget!Azért majd néha benézek, de ritka vendég leszek. :cry:

Andi

Kép
andykamama

Mandula: mi 6 és 8 között fürdetünk, mikor hogy jön ki. De mostanában úgy van általában, hogy a Dr. House után. :) Vagyis úgy 3/4 7 körül. És fura, de Tündérke szopizik fürdés előtt - hogy relaxos legyen fürdéskor -, majd utána is, hogy elaludjon. Nem tudom, miért, de már abszolút "hagyomány", hogy a fürdést élvezi, de az öltöztetés vége felé, vagy közvetlen után elkezd sírni és nem hagyja abba addig, amíg nincs szopi. De az egy órán belüli két hosszú szopi hatására viszont utána hamar elalszik és ilyenkor sokat is alszik egyben (5-6 óra).
Ma bekapcsoltuk a légzésfigyelőt. Kivi vagyok...

Beleolvastam abba a blogba, de tulképp miért is vagyunk kiakadva Demcsákra? :shock: Mert bölcsibe adta a gyerekét? Vagy miért?

Kép
Kép
tinu

Jeep

nekünk is volt ilyen rácsvédőnk, de miután a madarászban az alváslaborban közölték, hogy ez is veszélyes, azzal a lendülettel, ahogy feltettem, azzal a lendülettel repült a szekrénybe. Pedig nem volt ocsó..... :lol: És még ment is a szobához hehe :D :D :D

Demcsák

hát no comment... inkább nem politizálok...

Politikáról jut eszembe: ma voltam pedikürösnél és oda jár Szili Katalin elnök asszony is és képzeljétek olyan cuki volt, mert agyonradícsérte Mátét. Persze dagadt ám anyuka mája...

Az elmúlt napokban oklevelet kaphattam volna "kiváló" anya minősítéssel... Szóval kedves lányok vegyetek magas faktorú krémet, mert a drága kisfiammal sétáltunk kb 10-15 km, és a MAM cumi olyan szépen látszik a szája körül, mintha egy pillangó szállt volna rá. Nagyon fog a nap és pihentagyú anyuka nem is gondolta volna....

Na megyek pakolni, mert holnap jönnek anyósék

Kezdhetnénk szervezni a találkozót, ha ilyen jó idő lesz.....

KépKép
KépKép
bunny75

Apropó pelenka ügyben:

érdemes mindig az alsó határt figyelembe venni... Pl: ha Ákos 5 kilós, akkor már válthatsz a Libero Midire ami 5-8 kilóig jó! Barátnőm javasolta, és nekünk bejött. Mert igaz, hogy a 3-6 kilósnak is jó kellene lenni, de az ilyenkor már max egy délelőttöt bír ki és nem egy hosszú éjszakát... Az átázások éjszaka nálunk is előfordulnak, annak ellenére, hogy háton alszik Máté

KépKép
KépKép
bunny75

Andi, tök jó, hogy jelentkeztél, megértem, hogy nincs sok időd, de azért ha tudsz nézz ide felénk is, a humoros beszólásaid is hiányoznak! ;)

IGEN, szervezzünk talit....

Bunny, egy közös séta valamikor?

Tinu, azért mert baloldali kormány szóvívője, és a rossz szociális helyzet miatt vette ki a gyerekét a bölcsiből.... ha jól értettem.

KépKép

KépKép
winnie27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?