Sziasztok, már fél 11, apa éjszakás, de jövök irni,mert én sem akarom,hogy miattam haljon ki a topic
Nálunk megint nagyon szép idö van, ma is huszonvalahány fok volt, egyszál póló+mezitlábas jó meleg van még. Én voltam igy, naná, Ádámra azért adok ruhát rendesen
Játszótereztünk a jó idöre való tekintettel, és olyan jót nevettem .Azt történt, hogy én ültem a padon, Ádám szokás szerint jött-ment a játszótéren,mászóka, csúszda,mikor mi jött soron, elkolbászolt mindenfelé, egyszer jön én hozzám, és mondja,hogy vau-vau. Na, ezt már elég megbizhatóan mondja, én nézek szét, hol a kutya...Nem látok sehol,viszont észrevettem,hogy a hátam mögött volt a kutyát behozni tilos-tábla, és azon egy stilizált kutyaforma áthúzva pirossal. Na, ehhez a táblához ment oda, és ott vauzott még két percig
Okos egy kisfiam van
...
Hétvégén pedig áthivtuk a barátainkat egy kicsit beszélgetni, én ezért sütöttem-föztem, lett is sok finomság, és volt játszópartner. Igazi gyerekböl van Ádám,mindig az a játék kellett neki, amit a vendégkisfiú kiválasztott
Ja,és vasárnap még úszótanfolyamon is voltunk, most már oldottabb volt Ádám,mint az elsön, és sokkal jobban sikerült vele mindent megcsinálni. Ajánlom altatási módszernek,itthon 3 és fél órát aludt a pancsi után!!!
Na, ennyi magunkról, most irok még, amig kilátok a szememen....
Vera, én még nem gratuláltam Bence ügyes fejlödésének, most megteszem, GRATULA!!! És csak nyugodtan dicsekedjél, hiszen régóta vártad, hogy Bencike is csináljon ilyen mozgásokat, hát most akkor meséljél,hogy halad!!!
Gabi, én is remélem a vasad könnyen beállitható, nekem is az volt a bajom már szülés után, azt hiszem ártani nem árt,ha most megint szedek én is vasat...Ne hari, amiért múltkor lebuktattatalak a másik topiccal, de annyira nem volt itt mit olvasni, elbarangoltam másfelé, és ott vettem észre...(már csak zárójelben merem irni, hogy láttam a mai képeket, tényleg csini lettél ezzel a fogyással!!!Tornázol és valamilyen diétát is csinálsz mellé? )
Ann, üdv a lázas-babák táborában
, remélem nem leszel oszlopos tag, egyúttal gyors javulást Hami babának!...Egyébként nálunk sem volt sosem fogzással láz, viszont oltás után annál inkább. Jaj ti lányos anyukák a csat-és hajgumi kérdéssel, szép kis mutatvány lesz belevarázsolni a hercegnök hajába!!!
És én is csak a gyakorlást tudom az autóvezetéshez hozzátenni, nálam nem lehetsz gyávakukacabb...Nem vezettem sosem BP-en, de gondolom nagy a forgalom ott is. Ami viszont itt van, az örület, rengeteg autós, eszméletlen távolságok, autóutak, kihajtó-behajtó,azonnal átsorolni ha nem akarsz fél óráig egy irányba menni, borzalom. A város kb 70 km hosszú és 40 km széles, nagyon nagy alapterületű, itt csak kocsival lehet élni. Én mindezek ellenére még a vezetés gondolatát is elvetettem,aztán 8 hónapos terhesen mégiscsak levizsgáztam,mondván késöbb úgy sem lesz rá módom-idöm. 6 hónappal a vizsga után ültem elöször autóba egyedül, le is izzadtam mint egy ló mire megjártuk ÁDámmal a legközelebbi boltot. Aztán tavasszal-nyár elején egyre többet és többet jártam ugyanazon az úton(ahogy Zsizsa huga),most már gyomorgörcs nélkül megyek és ÉLVEZEM!!! a vezetést...A probléma csak az, hogy a rendelkezésre álló autó az egy 7 személyes egyterü minibusz, amivel még a párom sem tud néha parkolni , úgyhogy én mindig a legeslegszélén állok meg a parkolónak, inkább gyalogolok 15 lépéssel többet,minthogy nekimenjek valakinek
Na, hosszú lett, de a lényeg,hogy tényleg elöször egy utat próbálj meg begyakorolni, és ha az megy, utána sokkal kényelmesebben érzed magad az autóban!!
Zsófi, örülök hogy irtál, annak nem, hogy Bencéd megint beteg (bocs, én nem tudom Bocinak hivni...). Irtál már tavaly is mütétröl, akkor végül is nem csinálták meg ?? És hogy megy ruhaüzletelés?
Zsizsa, végre te is jobban vagy, ez jó hir. Örökmozgó Gabid meg még örökömozgóbb lesz, legalább is az enyémböl itélve...Pont amikor te vetted azt a jópofi széket, én is vettem egy kempingszéket Ádámnak, ezt azóta meg akartam irni
akkor úgy látszik a székvétel napja volt
Nálunk másfél évesen van következö szuri, bele sem merek gondolni mi lesz akkor...
Tündér, jobbulást a szépnevü Ilangnak,hogy áll a digigép ügye??
apa megszelidült már???
Brigi, én is csatlakozom, a ne aggódj a kilókon,illetve ne most.. PErsze módjával a nasi és társai, de ne sopánkodj, lesz ez még igy se, fogsz még rohangálni két kicsi után...Addig meg sajna el kell viselni azt a pár extra kg-t...
Anita, Vera, Panu,GAbi7, DBarbi, BAtka,Zit és többiek, nagoyn-nagyon nem irogattok!!??!!?? Aktivizálódjunk kedves anyukák
!!
Ádám úgy döntöt kaszkadör,vagy akrobata lesz,még vacillál a két foglalkozás között. A lényeg,hogy minél veszélyesebb legyen, lehetöleg a magasba kelljen felmászni, napjában ezerszer
Ezek alapján gondolom sejtitek miböl áll a napunk, ö felmászik, én leszedem, és kezdjük elölröl.
Apával döbbenten álltunk a konyhában, amikor a saját szemünk elött mászott fel a konyhaszékre,onnan az asztalra, és az asztal közepén pipiszkedve nyúlkált a lámpa zsinórjáért. azt hittem mentem szivinfartkust kapok...És a röhej, hogy ugyanezt a konyhaszéket használtam a nappaliban barrikádnak, na, innentöl kezdve többször szedtem le annak tetejéröl is
Ma végsö elkeseredésemben,hogy nem tudok egy lépést sem haladni a munkával elöszedtem újra a járókát, és felállitottam a konyhába, amig mosogattam. Az elsö negyed óra még izgis volt, még élvezte is a vacak, pakolászta hütömágneseket, amiket tökéletesen elért
, utána már nem volt olyan izgis, jött az ál-sirás-hiszti, én mosogattam rendületlenül, és további negyed óra után kész is lettem...
Nem esett jól sirni látni, de úgy voltam vele, igy legalább TUDOM,hogy azért sir,mert a járókában van, nem azért, mert valahonnan leesett amig nem voltam a sarkában...
Izgalmas az élet egy 14 hónapossal az biztos...
A mostani dilemmám pedig a hajvágás...Nekünk igazándiból még nincs hajunk, csak pöszmetnek hivjuk, kis vékonyszálú semmiség a fején. (mellesleg a legfinomabb helyek egyike puszilgatni
), ismerösök azt mondták, vágjam le neki 3 mm-re, attól jól fog erösödni...Na, de most jön a tél, fogalmam sincs mennyi idö alatt nöne neki vissza...Szóval én inkább várnék még vele tavaszig, nem lóverseny ez a hajnövesztés sem. Van akinél szintén ilyen semmiség a hajköltemény???
Na,most igazán nem panaszkodhattok, jóóóóóóó hosszúlére eresztettem,lehetett min csemegézni.
Még anyukáméknak irok, és megyek is aludni.
(képzeljétek, már videótelefonoztunk is velük, egyedül töltötték le és installálták a programot!!Az én szüleim, és a techinka!!??
)
Tsóközön
Barbi