Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, jó reggelt!Kép

Brigi!
Fel a fejjel! Ne izgulj ügyes leszel majd a két picivel isKép Egyébként meg a kilók majd csak repülnek le rólad, ha két picivel leszel egész nap! Bömbi után rohansz majd, közben a picit büfizteted, meg fö az ebéd, azt hiszem már a gondolattól is le lehet fogyni!Kép
Tényleg milyen pocilakóra vágytok titkon? Persze egészségesre, de ezen túl??Kép
Nem lehet egyébként, hogy Bömbi a foga miatt nyügösebb?

Zsizsa!
Mutogatós GabóKép Ügyes! Ilangnak mindig mondom, hogy fül, orr, stb, de eddig csak a szemet hajlandó megmutatni, meg most a hétvégén az orrszívót dugdosta az orrába, majd bekaptaKép bocsiKép Remélem nem ázott szét a gyermekKép

Ann!
Az még lemaradt tegnap, hogy a lovagló Hami nagyon édi lehetett, ahogy hajtotta a pacitKép

Barbi!
Jer mielöbb!Kép

Mi megvagyunk, bár még náthásan mindig, de Ilang mostmár csak 2x ébredt az éjjel!Kép

Na megyek, mert ma takarítok, mosok, mert a 7végét ellébecoltam gyógyulás címénKép

Még benézek,
szép napot!

Tündér&IlangKép
tündér

Sziasztok!

Élünk mégKép Csak el vagyunk veszve nagyonKép

Botinak boldog szülinapot, betegeknek jobbulástKép

Boci már nagyon jól beszél, Anna még jobbanKép
Már nem lehet észrevenni, hogy valaha el volt törve a lába, hála istennek érteKépKépKépKépKépKépKép

Boci már megint taknyos, augusztus vége ótaKép nagyon úgy néz ki sajna, hogy nem fogjuk elkerülni a műtétetKép De utána biztos jobb lesz neki, mert most sokszor sír, hogy nem kap levegőt az orrán keresztülKép És egyszerűen hárman nem tudjuk lefogni, hogy kiszívjuk az orrátKépKépKépKép

Teszek majd fel képeket isKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

<font color="0000ff">Sziasztok!

Hú de nincs itt forgalom! </font>

Zsófi,
Bocinak jobbulást! Szegényke, szörnyű hogy nem múlik ez a nátha! Biztosan nem allergiás? Ha jól tudom, még bőven parlagfű-szezon van... Bár gondolom, kivizsgáltattátok, csak egy kérdés volt Kép

Tündér,
igen, az oltóanyagot receptre felírta a dokinéni, megvettük, és aztán beadta. Nálunk a megvétel és a beadás között eltelt 1 hónap Kép Addig a hűtőszekrényben pihent az oltóanyag. Szekrény-nyitogató Ilang nagyon édes, kis fürtös! Látom ő is szeret a konyhában ténykedni Kép

Zsizsa,
sajnos mi most nem tudunk elmenni a talira Kép Gabócának további jobbulást kívánunk, remélem már nem szörcsög annyira!

Brigi,
mizújs a pocilakóval? Kiderült-e, hogy kisfiú vagy kislány? Ez annyira izgalmas KépKépKép Fel a fejjel, menni fog a fogyókúra is, miután megszületik a 3. baba, szép lassan elkezdheted Kép

Klarissza,
nagyon jók a képek, csini vagy nagyon Kép Látom Laca baba is szeret kézenfogva sétálni Kép

<font color="0000ff">Meglett a vérvételem eredménye, egyedül a vas szintem alacsony Kép vagy Kép Végülis ezen lehet segíteni, és erre számítottam is. A hétvégén már nagyon jól voltam szerencsére. Mindenkinek köszi a tippeket Kép

Ma szemészeten voltunk Zsoltikával, eszméletlenül sokat vártunk, millió gyerek volt, és nem érkezési sorrendben hívták be a piciket. Hú már nagyon elegem volt, szerencsére Zsoltika jól bírta a várakozást Kép Igaz, lépcsőztünk ezerrel, meg rajzoltunk is Kép És a lengőajtót is tüzetesen meg kellett vizsgálni. Ezen kívül majdnem felborítottunk egy virágállványt (kinek jutott eszébe rendelőbe virágállványt rakni, sztem a totyogó babák első dolga, hogy feldöntik), és egy virágot meg is téptünk Kép Egyéb anyagi kárt nem okoztunk Kép De Zsoltika szeme rendben van, ennek nagyon örülök!

Többiek: tessék jelentkezni! Lassan már szinte kihal a topic Kép
Jó éjt,
Gabi</font>

pgaboka

Sziasztok,
csak egy pillre ugrottam be, de azért is írok, h ne miattam halódjon a topic Kép Amúgy remélem, h csak a naaaaagy hosszú tél előtt mindenki kihasználja a jóidőt!!! Kép
Szóval, nálunk elég furcsa dolgok vannak - szerintem a fogzás miatt, ugyanis ma már 6 fogú kislányom van Kép Kijöttek a felső kettesek.
Szóval Hami az éjjel belázasodott... Nemrég még azt mondtam, h nincs tapasztalatom fogzás-láz ügyeben... hát most van - legalábbis remélem, h csak amiatt, ugyanis semmi más tünete nincs, viszont enni nem akar, max a kanál elejéről nyalogatja ki a cuccot, nem enged a szájába idegen anyagot, a kezén és a cicin kívül Kép A homeos cuccok használnak (bár odáig fajuktunk, h már azt sem akarja bekapni.. pedig az a kedvence), így igazából nem nyügi, de nemtom a lázzal mit kezdünk, amikor letettem, megint langyosnak éreztem Kép remélem, nem lesz belőle láz!

Na még egyet elmesélek:
Hami egyik legfőbb elfoglaltsága, h a gesztenyéket, ill más dolgokat is beletesz a cipőkbe, a sajátjába is. Apa öltözteti Hamit, kiveszi a cipőből a gesztenyét, ráadja, ráadja a másikat is. Hami elindul - persze apa fogja az egyik kezét, lép egyet: ÍJAA!!!, majd megint ÍJAAA! Csak lesek, hogy mi baja, nyügi lenne? Kérdezem apát, h nem maradt-e a cipőben gesztenye - á, nem kiszedték... de végül mégis volt KépKépKép

Zsófi, nagyon sajnálom Bencét a betegség és a műtét miatt Kép

Tündér, sztem még blicceljétek el az egész hetet is, csak gyógyuljatok meg teljesen Kép
Csat Kép Ne is mondd, nálunk ksz tortúra beletenni. Vettem mini karmos csatot, ami nem is túl nehéz, hogy ne húzza le a súlya, de könnyen lehessen betenni - na az valahogy megy Kép A legutsó képen is az van a hajában. Mondjuk én nem remélem, h a későbbiek során javulni fog a helyzet... Hami nem bírja a macerát Kép

Brigi, neked most gömbölyödnöd kell, ne aggódj a kilók miatt Kép

Zsizsa, remélem, már meggyógyultatok és a dobozában maradhatott az új orrszívó. Kép
Én is szeretnék majd kisruhákat adni Hamira, ha stabilan jár, persze asszem a telet még nadrágban töltjük Kép
Tök jó, h már ennyi mindent mutat Gabi Kép Haminál: orr, száj, fül van, no meg a cici, az az első. És a köldök, amit puppának hívunk, mert egyszer úgy nevezte és olyan jól hangzott Kép

Gabi, mizu a fejfájásoddal? Kép Remélem, Zsoltinak simán kint van a másik kettesen is Kép

Cuppppppppp
Ann
annann

Tündér,
Gabi utóljára hat hósan ébredt csak kétszer éjjel.Kép További jobbulást!

Zsófi,
örülök, hogy Anna lába jól van!Kép Viszont Bocit sajnálom, hogy meg kell műteni.Kép De ha utána jobb lesz neki, akkor megéri. Van egy jó fogás az orrszívásra, lefekteted a gyereket, te a fejéhez ülsz, a két lábad a két karjára teszed, a combjaid közé szorítod a fejét, és így mindkét kezeddel tudsz tevékenykedni. Elég brutál, de ha máshogy nem jön be, szerintem megér egy próbát. Pároddal hogy vagytok, tervezitek az esküvőt, vagy csak később?

Gabi,
a vas szinten tényleg könnyű segíteni szerencsére.Kép Szemészet érdekes tapasztalat lehetett.Kép Örülök, hogy Zsolti szeme jól van!Kép

Ann,
gratula a fogacskákhoz!Kép Lázmanót elküldtem melegebb éghajlatra, remélem nem jött vissza! Gesztenye.Kép Puppa.Kép

Én azóta teljesen meggyógyultam, és Gabi is sokkal jobban van szörcsögésileg, viszont szerintem megindult a nyolcadik foga kifelé, ezért még mindig szörnyen alszunk. Ahogy ismerem a kiscsajt, eltart még 2-3 hétig, mire kibújik neki. Ma voltunk apával az állatkertben, nagyszerű lett volna, ugyanis nagyon kevesen voltak, viszont sajtkukac Gabival alig lehetett bírni, ráadásul mindig az ellenkező irányba akart menni, mint amerre mi.Kép Nem tudom, mi lesz még itt, amióta jár, nem tud megmaradni egy helyben.

Na, pussz mindenkinek, látom, már megint nem lesz tali, úgy látszik ez a Margitsziget valahogy mumussá vált.Kép

Többiek, mi van veletek, tessék írni legalább egy-két sort!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok, már fél 11, apa éjszakás, de jövök irni,mert én sem akarom,hogy miattam haljon ki a topicKép

Nálunk megint nagyon szép idö van, ma is huszonvalahány fok volt, egyszál póló+mezitlábas jó meleg van még. Én voltam igy, naná, Ádámra azért adok ruhát rendesenKép
Játszótereztünk a jó idöre való tekintettel, és olyan jót nevettem .Azt történt, hogy én ültem a padon, Ádám szokás szerint jött-ment a játszótéren,mászóka, csúszda,mikor mi jött soron, elkolbászolt mindenfelé, egyszer jön én hozzám, és mondja,hogy vau-vau. Na, ezt már elég megbizhatóan mondja, én nézek szét, hol a kutya...Nem látok sehol,viszont észrevettem,hogy a hátam mögött volt a kutyát behozni tilos-tábla, és azon egy stilizált kutyaforma áthúzva pirossal. Na, ehhez a táblához ment oda, és ott vauzott még két percigKép Okos egy kisfiam vanKép...

Hétvégén pedig áthivtuk a barátainkat egy kicsit beszélgetni, én ezért sütöttem-föztem, lett is sok finomság, és volt játszópartner. Igazi gyerekböl van Ádám,mindig az a játék kellett neki, amit a vendégkisfiú kiválasztottKép
Ja,és vasárnap még úszótanfolyamon is voltunk, most már oldottabb volt Ádám,mint az elsön, és sokkal jobban sikerült vele mindent megcsinálni. Ajánlom altatási módszernek,itthon 3 és fél órát aludt a pancsi után!!!Kép

Na, ennyi magunkról, most irok még, amig kilátok a szememen....

Vera, én még nem gratuláltam Bence ügyes fejlödésének, most megteszem, GRATULA!!! És csak nyugodtan dicsekedjél, hiszen régóta vártad, hogy Bencike is csináljon ilyen mozgásokat, hát most akkor meséljél,hogy halad!!!

Gabi, én is remélem a vasad könnyen beállitható, nekem is az volt a bajom már szülés után, azt hiszem ártani nem árt,ha most megint szedek én is vasat...Ne hari, amiért múltkor lebuktattatalak a másik topiccal, de annyira nem volt itt mit olvasni, elbarangoltam másfelé, és ott vettem észre...(már csak zárójelben merem irni, hogy láttam a mai képeket, tényleg csini lettél ezzel a fogyással!!!Tornázol és valamilyen diétát is csinálsz mellé? )

Ann, üdv a lázas-babák táborábanKép, remélem nem leszel oszlopos tag, egyúttal gyors javulást Hami babának!...Egyébként nálunk sem volt sosem fogzással láz, viszont oltás után annál inkább. Jaj ti lányos anyukák a csat-és hajgumi kérdéssel, szép kis mutatvány lesz belevarázsolni a hercegnök hajába!!!Kép
És én is csak a gyakorlást tudom az autóvezetéshez hozzátenni, nálam nem lehetsz gyávakukacabb...Nem vezettem sosem BP-en, de gondolom nagy a forgalom ott is. Ami viszont itt van, az örület, rengeteg autós, eszméletlen távolságok, autóutak, kihajtó-behajtó,azonnal átsorolni ha nem akarsz fél óráig egy irányba menni, borzalom. A város kb 70 km hosszú és 40 km széles, nagyon nagy alapterületű, itt csak kocsival lehet élni. Én mindezek ellenére még a vezetés gondolatát is elvetettem,aztán 8 hónapos terhesen mégiscsak levizsgáztam,mondván késöbb úgy sem lesz rá módom-idöm. 6 hónappal a vizsga után ültem elöször autóba egyedül, le is izzadtam mint egy ló mire megjártuk ÁDámmal a legközelebbi boltot. Aztán tavasszal-nyár elején egyre többet és többet jártam ugyanazon az úton(ahogy Zsizsa huga),most már gyomorgörcs nélkül megyek és ÉLVEZEM!!! a vezetést...A probléma csak az, hogy a rendelkezésre álló autó az egy 7 személyes egyterü minibusz, amivel még a párom sem tud néha parkolni , úgyhogy én mindig a legeslegszélén állok meg a parkolónak, inkább gyalogolok 15 lépéssel többet,minthogy nekimenjek valakinekKép
Na, hosszú lett, de a lényeg,hogy tényleg elöször egy utat próbálj meg begyakorolni, és ha az megy, utána sokkal kényelmesebben érzed magad az autóban!!Kép

Zsófi, örülök hogy irtál, annak nem, hogy Bencéd megint beteg (bocs, én nem tudom Bocinak hivni...). Irtál már tavaly is mütétröl, akkor végül is nem csinálták meg ?? És hogy megy ruhaüzletelés?

Zsizsa, végre te is jobban vagy, ez jó hir. Örökmozgó Gabid meg még örökömozgóbb lesz, legalább is az enyémböl itélve...Pont amikor te vetted azt a jópofi széket, én is vettem egy kempingszéket Ádámnak, ezt azóta meg akartam irniKép akkor úgy látszik a székvétel napja voltKép
Nálunk másfél évesen van következö szuri, bele sem merek gondolni mi lesz akkor...

Tündér, jobbulást a szépnevü Ilangnak,hogy áll a digigép ügye??Képapa megszelidült már???Kép

Brigi, én is csatlakozom, a ne aggódj a kilókon,illetve ne most.. PErsze módjával a nasi és társai, de ne sopánkodj, lesz ez még igy se, fogsz még rohangálni két kicsi után...Addig meg sajna el kell viselni azt a pár extra kg-t...

Anita, Vera, Panu,GAbi7, DBarbi, BAtka,Zit és többiek, nagoyn-nagyon nem irogattok!!??!!?? Aktivizálódjunk kedves anyukákKépKép!!

Ádám úgy döntöt kaszkadör,vagy akrobata lesz,még vacillál a két foglalkozás között. A lényeg,hogy minél veszélyesebb legyen, lehetöleg a magasba kelljen felmászni, napjában ezerszerKépKép Ezek alapján gondolom sejtitek miböl áll a napunk, ö felmászik, én leszedem, és kezdjük elölröl.
Apával döbbenten álltunk a konyhában, amikor a saját szemünk elött mászott fel a konyhaszékre,onnan az asztalra, és az asztal közepén pipiszkedve nyúlkált a lámpa zsinórjáért. azt hittem mentem szivinfartkust kapok...És a röhej, hogy ugyanezt a konyhaszéket használtam a nappaliban barrikádnak, na, innentöl kezdve többször szedtem le annak tetejéröl isKép
Ma végsö elkeseredésemben,hogy nem tudok egy lépést sem haladni a munkával elöszedtem újra a járókát, és felállitottam a konyhába, amig mosogattam. Az elsö negyed óra még izgis volt, még élvezte is a vacak, pakolászta hütömágneseket, amiket tökéletesen elértKép, utána már nem volt olyan izgis, jött az ál-sirás-hiszti, én mosogattam rendületlenül, és további negyed óra után kész is lettem...
Nem esett jól sirni látni, de úgy voltam vele, igy legalább TUDOM,hogy azért sir,mert a járókában van, nem azért, mert valahonnan leesett amig nem voltam a sarkában...
Izgalmas az élet egy 14 hónapossal az biztos...

A mostani dilemmám pedig a hajvágás...Nekünk igazándiból még nincs hajunk, csak pöszmetnek hivjuk, kis vékonyszálú semmiség a fején. (mellesleg a legfinomabb helyek egyike puszilgatniKép), ismerösök azt mondták, vágjam le neki 3 mm-re, attól jól fog erösödni...Na, de most jön a tél, fogalmam sincs mennyi idö alatt nöne neki vissza...Szóval én inkább várnék még vele tavaszig, nem lóverseny ez a hajnövesztés sem. Van akinél szintén ilyen semmiség a hajköltemény???

Na,most igazán nem panaszkodhattok, jóóóóóóó hosszúlére eresztettem,lehetett min csemegézni.
Még anyukáméknak irok, és megyek is aludni.
(képzeljétek, már videótelefonoztunk is velük, egyedül töltötték le és installálták a programot!!Az én szüleim, és a techinka!!??Kép)

Tsóközön
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!
Barbi, tök, jó, hogy a szüleid igy belejöttek a számitástechnikába. Én is mindig álumlok és bámulok, amikor a 70 éves apukám valami uj és bonyolult számitástechnikai kérdésseláll elö, hogy ebbe akadt bele és hogy kéne megoldani...néha neki sikerül hamarabb Kép Remélem ennyi idösen mi is ilyen frissek lesünk szellemileg.
Járóka: Botkát nagy rikán én is belerakom (amugy a járókát használjuk a dolgozószoba elzáró rácsnak), de mindig nagyon felháborodik. Mondjuk ö viszonylag óvatos, egyelöre nem mászik magasra, de néha muszáj kimennem a kertbe és reggel pl nem akartam ,hogy hálózsákban utánamjöjjön. Még jó, hogy nincs szomszédunk, mert tuti felébredt volna Kép Viszont lányok a nagy hir: a szülinapján megtanult letolatni a lépcsön! Eddig mindig kiabált a tetején, hogy vegyem le. Most meg egész nap azt gyakorolta, hogy kiment a kertbe (3 lépcsö), visszajött a szobába és vissza megint. Tök jó, már nagyon kellett, rettegtem mindig, hogy egyszer nem kiabál, hogy vigyem le, hanem legurul. Ja meg kinött a 12. foga.
Képet teszek majd fel a szülinapról, csak épp eltünt a digikamera kábele. Köszi Botibaba nevében is a köszöntést, aranyosak vagytok. Ö egyébként 2 kézzel turkált a tortájában (öszibarackos turótorta).
Zsizsa, jó, hogy jobban vagytok.
No megyek, elszállt az ihletem, mert eszembe jutott, hogy mi mindent kell ma még megcsinálnom.
Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Ja hajnövesztés: Botkának is csak hajpihéi vannak, igaz azok 3-4 cmesek. Én tuti nem vágok neki hajat tavasz elött.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!
csak röviden:
- gyönyörűek ezek a gyerekek!!
- úgy tűnik nálunk rendbe jött a kificamodott jobb könyök
- mi ezen a héten nem tudunk talizni, legalábbis most úgy látom
este megpróbálok többet írni
panu
panu

Panu,
nem irtad, vagy én elsiklottam felette, hogy mi történt Lizi könyökével...illetve olvastam, hogy kificamodott, de hogyan? Azóta is minden nap gondolok rátok. Amikor kezénél fogva emelem a gyerköcöt, akkor is eszembe jut, hogy lehet, hogy nem kéne.

Lányok, nem is meséltem, hogy lesznek viz alatti képek, kicsiben láttam is, jónak tünik nagyon, ugy izgulok!
Sziasztok,
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Gyönyörű idő van kint!!!! 4 órát sétáltunk, játszótereztünk. Még csütörtökig jó lenne egy tali valahol!!!!!
Csatlakozhatnánk valahol egymáshoz Kép Kép

Majd még jövök!
klarissza

Most csak két sor, Ann, remélem nem vetted zokon a hegyi beszédemet a vezetésröl, esküszöm amikor átolvatam még ott volt Klarissza neve...
Kedves Klarissza,lásd feljebb vezetési gondolataimat.
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Egyszer szánom rá magam, hogy írok, erre nem elszállt mire a végére értem?????húúúú, kicsit vagyok morci csak

Magunkról röviden: sajna mostanában nemhogy írni, de olvasni sem volt időm. Örökmozgó Robó mellett nem unatkozom. Huncutka már bekrémezi az arcomat, megfésül, közben nem csak nő szakmákat űz, hanem fúr farag, egyszóval ezermester. Akrobata mutatványokat ő is előszeretettel űzi, nap mint nap megáll bennem az ütő egy egy mozzanata után...
Éjszaka sajna ismét rosszul alszik, sűrű szopik, nemalvás hajnaltól.Remélem lesz jobb is.

Ne hargudjatok, de most nincs többre időm, már így is egy órája itt görnyedek a gép előtt.Hamarosan írok mindenkinek, ahogy időm engedi.

Laca és Ilang csuda arik és persze Laca anyukája is csini a képekenKép.

Anita
anita77

Sziasztok!

Köszönöm szépen a biztatást a kilókrol. Jól esettKép Voltam tegnap dokinál, de pocibaba még mindig nem volt hajlandó megmutatni magátKép, Na majd legközelebb. Egyébbként minden rendben van vele Szépen növöget.
Zsizsa köszi az állommanókatKép Elég jó éjszakánk volt, Bömbike csak 3xébredt. Remélem ma nem pótolja be.
Tündér Én is a fogára gyanakszom ugyanis most növeszti a felső rágókat, és az alsók is eléggé meg vannak duzzadva. Valószinüleg enni is ezért nem eszik rendesen, csak mint egy kismadár csipeget.
Most megint csak ennyire futotta. Egyébbként nekünk jó a csütörtöki tali. Most akkor lesz vagy nem?

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

pár nap kiesés és lemaradok. most olvasgatom a hétvégi termést, és nézegetem a fotókat.

Vera! ügyes nagyon Benci, hogy mászik. örülök neki. ezek szerint a tejet már bevezetted? nekem most mondta a védőnéni, hogy próbáljsm már ki, de először a főzelékeket tejjel sűrítsem, majd azután egy kis kávé, és aztán a tej.

Edit! aranyos a hálózsákos Boti. búgócsiga Kép kérdésedre: Lizinek múlt hét csütörtökön orrszívás-harc közben ment ki a könyöke (megemeltem a porszívóhoz), és nem is jöttem rá először, hogy amiatt nyűgös (nátha és fogzás mellett nem is csoda). sebészetre vittük, dokibácsi helyretette, volt nagy kiabálás. aztán még nagyon félt, hogy fájni fog, ezért nem mozgatta, de másnapra rendbejött. azt mondták, vigyázzunk még pár hétig, mert könnyen kiugorhat újra. Boti hogy bírja a bölcsit? és te?

Ann! huncut mosolyú a cipős-csatos Hami. gesztenye Kép ezek szerint ő bepakolós, nem ki Kép, találsz még érdekes dolgokat a fiókokban Kép

Klarissza! és Laca már egyedül is megy? lehet, hogy írtad, de nem emlékszem rá. hogy sikerült az ikeás buli?

Tündér! sszép kislány Ilang Kép szekrénynyitogatás Kép, még nem szereltetek fel gyermekzárat? nekünk néhány helyre, pl. a konyhába kellett Kép

Zsizsa! ügyes Gabi, hogy így mutogatja a testrészeit. nálunk is a pocit jegyezte meg elsőként, amúgy csak a fej-fül-orr megy. ne reménykedj, majdnem mindig másfelé akarnak menni, mint mi. fordítsd meg határozottan, és tereld el a figyelmét valamivel, mert akkor elfelejti, hogy másfelé akar menni. persze, így sem lesz tökéletes, de legalább fele-fele arányban érvényesültök Kép ezek szerint nem fogja a kezeteket Gabi? Lizi most már hajlandó, de nem mindig, pedig szoktatom erősen.

Brigi! ügyes kis pocilakód van, örülök, hogy szépen növöget. a kilók miatt ne aggódj, majd csak leugranak. és Bömbike fogai? hogy álltok?

Zsuzsófi! orrmandula-műtét? sajnálom szegénykét. ügyesek a gyerekek, hogy már beszélnek.

Gabi! jó, hogy írtad ezt a szemészetet, mert már el is felejtettem, hogy nekünk is menni kell. gondolom, hogy nem volt egyszerű a várakozás, de a lépcső mindig bejön Kép

Barbi! jófej lehetett Ádi ezzel a csaholással Kép, megmosolyogtam. és ne csodálkozz: a haladás most már nemcsak horizontálisan érdekes, hanem vertikálisan is Kép apa mondta, hogy ő bizony mindent megmászott a lakásukban annak idején, minden szekrényt, polcot, a lehetetlent is.

Anita! Robó bámulatosan gyorsan fejlődik a játékban: krémezés, fésülés Kép, hamarosan a főzés jön, nemde? akrobatarobó Kép

magunkról: sokat kirándultunk mostanában, és egyre jobban bírja Lizi az utazást, most pl. több mint 200 km egyben, meg sem kellett állni, viszont sokat játszunk, olvasunk, és még mindig alvásidőre időzítem az utazást, azaz csak a fennmaradó időt kell ketölteni. amúgy még mindig kergebirka a lányom, csak szalad, megy, és véletlenül sem ülne le egy kis időre sem, ma is cikáztunk a játszótér különböző pontjai között, de legalább a játékokat élvezte (csúszda, hinta, stb.), itthon pedig a tengernyi diófalevelet élvezi, ami már a földön hever, és rohangál benne, hogy zörögjön a talpa alatt. az eddigi hoppá, papa következetesen használt szavak bővültek a mama, ham-ham-mal és gagyog tovább.

mindenkinek jó éjt! panu
panu

Sziasztok Kép

Zsizsa, fog ügyben megértelek nagyon Kép Átküldöm hozzátok a fogtündért, hogy segítsen Gabócának hamarabb kinöveszteni a fogait, ugyanis úgy tűnik, nálunk már elvégezte a dolgát.
Éjjel még belázasodott Hami, de nappal már tök jól volt, pár kanállal hajlandó is volt enni (kinyitotta a száját!), s ma este már nem volt meleg, így sztem ezzel ennyi Kép

Barbi, folyton csk izgatsz engem ezzel az úszással - mi is akaruuuuunk!!! No meg altatási müódszernek se lenne kutya Kép A vezetés gondoltam, h nekem szól, ugyanis én nagyon meg vagyok elégedve a vezetés terén tanúsított bátorságommal, mióta Pesten is vezetek. Még egy állomás van, Párizs, hááááááát, még az is lehet, h megpróbálom, ha megyünk Kép
A felmászás nem lehet semmi, Hami még ilyenekre mászik fel, hogy hintaló - nagyon stabil egy portéka, meg lavór, az ágyra még nem tud.... de eljön ennek is az ideje, előre látom sanyarú sorsomat Kép Követünk Titeket!!!
Haj: Haminak sztem elég jó haja van, mi nem tervezzük levágni, de mondjuk ő lány. Én azt gondolom, tégy legjobb belátásod szerint, van aki vágja, van aki nem (én asszem, nem vágós típus vagyok Kép )

Edit, várjuk ám a képeket! Tessék megkeresni az a kábelt! (nem Botka keze van a doloban? KépKépKép )

Panu, nagyon sajnálom Lizit a könyöke miatt Kép szegényke! Mondjuk az orrszívás harc tényleg nem semmi.. bár, mi már legutóbb bevezettük azt a módszert, amit Zsizsa leírt kicsit feljebb, és nagyon bevált. Így nincs harc, csak sírás Kép

Anita, jó, hogy írtál, már nagoyn hiányoztál!!!! Nem baj, h elveszett a többi, gondolom, h mindenkihez volt 1-2 kedves szavad Kép Robó egy ezermester, sztem kezdünk sorbanállni érte, hogy ki kérje kölcsön Kép

Nálunk mi is van még? Ja, Hami ma kapott egy bébitaxit a nagymamájától, nagyon tetszik neki, vagy tolja, vagy rajta ül és berreg KépKépKép
Ma voltam homeos patikában, beszereztem a télre nátha elleni cuccokat + MMR nozodát, gondolva a 4 hónap múlva esedékes oltásra Kép

Na cupp, mert leesek a székről
Ann

Ui: többiek írjatok!!!!
Ui2: csütörtökön mikor lehetne tali?
annann

Ui3: nem látott valaki 80 körüli méretben SZÉP (=nálunk nem rózsaszín, nem piros, nem kék) téli overált (vagy kabátot és gatyót)... nem hiszem el, hogy nem kapok normálisat!!!
Vagy hülye színe van, vagy kicsi, vagy nagy, vagy rohangál rajta 2 béna felismerhetetlen állat... grrrrrrrrrr
annann

Sziasztok lanyok!

KIcsit eltuntem de nem a sajat hibambol,sajnos a multkor egy oraig gepeltem itt a levelet mire a gep nem engedte elkuldeni,ugrott az irasom es egyszeruen nincs kedvem ujbol kezdeni.Kép
NIncs idom mar igy is orultem hogy szinte mindenkinek tudtam irni valamit,mire elszallt olyan duhos lettem .Olvastalak benneteket csak meg mindig haragszom a gepre Kép es ugy dontottem nem irogatok.
Na mindegy!

MInden baba nagyon szep!!! -es okos!!!

MI jol vagyunk nagyjabol,DAvid is fogzik szerintem de ez igy lesz meg egy ideig mivel meg csak 7 fogunk van,van meg hatra 13 .Kép
Szoval nalunk allando ejszakai felsiras a minden napos,es reggel 6.30 kor kelunk mivel jarok babara vigyazni.Igy nem egy nagy elmeny reggel ugy ebredek mintha most fekudtem volna le,el sem hiszem hogy reggel van mar.DE ez van!
DAvid egy nagy kope annyi mindent csinal mar hogy az allam leesik Kép,mar nagyon jo erzes hogy ilyen nagy fiam van.Jol lehet vele jatszani,fogocsakazni,meset nezni.O is szereti a jatszoteret,csak sajnos eleg ritkan talalkozunk gyerekekkel.
Mara ennyi,majd remelem meg irok hamarosan.

MIndenkinek szep napot!!!
gabi75david

hi

igy rögtön az elején botinak boldog szülinapot kivánok, igy utolag is.

kuki téma:
hála nálunk elég jol hátramegy, én nem mertem neki piszkálni ezt átruháztam az apájára. miután a fürdetés az ö dolga (vagyis lenne, ha nem 10kor járna haza,ha egyáltalán hazajön KépKép Kép ) ö végzi ennek a "karbantartását".

klarissza:
csuda csábi lacababa (picinek is az volt, de talán igy 1évesen méginkább).

tündér:
ilangnak gyönyörü fürtjei vannak, hol dogdostad eddig az ilyen képeket? vagy csak ennyire ritkán jutok ide, hogy nem látom ezeket a szépséges fotokat alányzorol?

zsuzsofi:
mandula kivét lenne?
az szerencsés estben megoldhatja ezeket a gondokat.
ovis ikertesok állandoan betegek voltak jan-ban kivették mindkettöjük manduláját és azota 1xse lettek taknyosak.
korházrol jut eszembe
anna emlékszik még a törésre vagy már eszébe se jut? nem lett bujosabb?
nagyon izgulok, hogy nehogy korházba kerüljenek. félek az utohatástol.

annann:
csodákra képesek ezek a gyerekek.
panna is ugy el tudja rejteni a zsepiket a zsebébe, hogy nem veszem észre csak mikor kiszedem a mosogépböl a papirzsepis ruhákat Kép

barbi:
ikergondok......
én is vacilálok, hogy vágjak vagy ne vágjak. igaz benének szép hosszu haja van, de ugy imádom hátul a kis tincseit.
majd rakok fel képet és szavazásra adom a dolgot Kép
azért nem semmi vagy, ezeket a hosszu leveleket mennyi idö alatt irod? nekem a multkor 2 ora volt

bombom:
nemtom irtad-e már, vannak név elképzeléseitek?

TALI:
nekem sajna csak a szerdai nap a jo vagy a hétvége, mert kedden: uszás, torna - csütön: torna -hétfön, pénteken "csak " oviba menés van - szerdán nyugi, mert az anyu megy érte s csak este hozza haza pannát.

azt hiszen elteszem magam holnapra, mert lehet, hogy holnap is egyedül leszek a 2 gyerekkel. most megtudtam milyen egyedülállo 2gyerekes anya sorsa, hát nem irigylem öket, söt.....

SOS:
kérdés:
tudja vki, hogy hol lehet venni, hogy hivják, mennyibe kerül (egyéb kérdés???Kép) azt a segédeszközt, amibe a tápit kell beletölteni és egy igeny vékony csövön jön le a cicihez. igy szopás közben kapja a tápit.

jo8
orsolya11

Hali,most nem leszek hosszú, igéremKép

Orsi, ha jól tudom, valami Szoptanit, vagy ilyesmi a neve, sosem gondoltam,hogy egyszer erröl kellene valakinek infot adnom, de ha látom valahol megirom, oké? HAjacskáról én is teszek fel képet, én már megirtam, ez a kedvenc puszilgatós helyem...
Irtó gyorsan gépelek, és néha helyesen isKép, kb fél óra az irás,másik fél az olvasás...

Ann, tudom,hogy tudod,hogy tudjuk, Te nagyon jól vezetsz!!!Kép Az úszással meg nem izgatni akarlak, csak elmesélem...Én is sokáig epekedve olvastam,amikor ilyenekröl irtak mások,és annyira örülök,hogy végre mi is tudunk ilyen helyre járni.Igaz, korán kelünk vasárnap, de 3/4 órányi pancsikolásért megéri! Maga a tanfolyam inkább lubickolás,mint úszás, éneklünk, mozgunk és próbáljuk minél jobban szoktatni a vizhez. Vittem neki két játékot, egy labdát és egy kacsát, hát mindig más valakinél láttam, de Ádám meg az uszoda játékaival volt el...

Gabi, örülök,hogy irtál, mi a helyzet az otthoni lakással? Sikerült valahogy a beázást helyre hozni? Biztos ügyes már Dávid is, látom Ádámon mennyit fejlödik hétröl-hétre. A barátnöm még mindig nem irt, azt hiszem rákérdezek mi van már vele...
A számitógépre meg ne haragudj, a Babanetnek vacak a szervere, vagy mi, annyian járunk igy mostanában,hogy ez nem lehet véletlen...

Brigi, nektek akkor egy igazi meglepi babátok van!! Azért még januárig lehet sikerül kideriteni a nemét!Kép Mit szeretnétek jobban, lányt, vagy fiút?

Panu, jó,hogy tudtok járni Lizivel autókázni, mi is elég sokat megyünk és pici baba kora óta nincs vele gond. Ádám sokszor a városban is elalszik az autóban, de ahogy irtam tegnap itt vannak távolságok,nekünk egy sima bolti bevásárlás is minimum 50 km autóval...
Én az elsö alkalomtól igy szivom Ádám orrát, már tudja,ha ilyen pózban ülünk le a földre, ebböl szippantás lesz, és kicsit hunyorit, mert tudja mi vár rá...

Anita, végre irogattál, bár neked is elszállt az üzid, ahogy Gabinak...Robó micsoda sokoldalú tehetség, már a szakmaválasztáson gondolkodik???Kép

És akkor itt egy kép a pöszmetröl, Orsi, Benének biztosan nagyobb haja van ennélKépKép

Kép

Ismeretségi körömben az utóbbi 2 hétben 4-en is bejelentették,hogy babát várnak, ebböl 3 elsö babás...Örültem neki, de rögtön eszembe jutott, de jó,hogy még nem minálunk jön a kistestvér...Én tényleg lehet nagyon beszükült agyú vagyok, de fogalmam sincs,hogyan birnék el,egy akrobata Ádámmal,és egy nyöszörgö kis csomaggal egyszerre.
Nincs senki-semmi ismerös,segitség, nagyi, szóval elég rázós lenne az eleje, az biztos...

Ezzel be is fejezem,sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Orsi, beirtam itt a keresöbe a Szoptanit,és ezeket adta ki:

"Medela SNS néven fut. Egy olyan szerkezet, amit nyakadba akasztasz, ebbe teszed a tápszert, lefejt anyatejet. Bel&otilde;le két kis cs&otilde; vezet a cicijeidhez, s amikor szoptatsz, ezen keresztül kapja babócád a kajcsit. Természetesen ezerrel szívja ezáltal a cicidet is, mely érzékeli, hogy termelni kell a tejet. Kicsit macerás ugyan, mert kezeivel hadonászva könnyen kikapja a szájából, tehát kezét le kell foglalni vmi-vel, nekem pl. az ujjamat szorítja.
Szóval, ha minden igaz, talán egyszercsak nem lesz szükség a tápszerre, na meg közben, nem szokik le a cicir&otilde;l."

:" A Szoptanit keszulek azert elonyos hasonlo esetben, mert a potlast nem a cumibol kapja a pici, hanem a mellbimbo szivasa kozben, mintegy mellesleg, a vekonyka csovon keresztul. Igy a potlas ellenere elegendo szopasi inger eri a mellet..." A keszuleket az Avent-Medela szoptatasi szakboltban lehet megvenni: 1141, Dorozsmai ut 52. tel: 363-2903."

Ezek 1-2 éves beirások voltak itt a Babaneten, talán még él a cim és telefon, egy próbát megér!
Medela SNS szoptatási készlet a neve, van egy kép is róla:

Remélem erre gondoltál!!

(idömilliomos vagyok, ÁDám alszik...)
Barbi

Kép
Kép
barbi

Orsi,
én is úgy tudom, hogy az talán a Szoptanít készülék, de fogalmam sincs, hogy hol lehet kapni. Sajnálom, hogy csak szerdán értek rá, de reménykedjünk, hogy jövő héten is jó idő lesz, és akkor majd szerdán talizunk.Kép

Barbi,
Gabinak kevesebb és vékonyabb szálú haja van, pedig ő lány.Kép Neki a fülénél oldalt csak most kezdett nőni, már van vagy három milliméteres.Kép Mi egyelőre nem vágjuk, mert így is fiúnak nézik.KépKép Hát, én meg alig várom, hogy nálunk jöjjön a kistestvér.Kép Abba viszont belegondoltam, hogy a húgom 15,5 hónappal érkezett utánam, na, azt tényleg nem kívánnám, elképzelni sem tudom a helyzetet, de hát kilenc hónap még nagyon sok idő, addigra Gabi már majdnem két éves lesz, ha egyáltalán összejön a tesó ilyen hamar. Kaszkadőr Ádám mászása nagyon tetszik, persze csak addig lesz ilyen mókás, amíg Gabi el nem kezdi.Kép A húgom is a szélén parkol a parkolónak, pedig nekik kicsi kocsijuk van.Kép Másfél évesen milyen oltást kaptok? Ádám szereti a székét? Gabi sokszor felmászik az övébe, és már elég jól tudja hintáztatni is, úgy örülök, hogy megvettem.Kép

Gabi75,
sajnálom, hogy megtréfált a gép, nekem sikerült visszamennem a vissza nyíllal, elmentettem a hozzászólásomat, és másnap reggel bemásoltam. Legközelebb próbáld meg, hátha sikerül. Nekünk is 7 fogunk van.Kép

Ann,
milyen nátha elleni cuccokat szereztél be? Kérek infot!!!Kép Bébitaxi.Kép Köszi a fogtündért, remélem végzi nálunk is rendesen a feladatát!Kép

Tali: nekem az 1-2 óra körül lenne a legjobb, de hamarabb is tudunk menni, legfeljebb sokat leszünk kint.Kép Ja, és Gabi is teljesen meggyógyult mára, szóval egészségesen megyünk.Kép

Panu,
Gabi néha fogja séta közben a kezünket, néha meg nem, de az az igazság, hogy én nem erőltetem, ugyanis még csak most tanult meg egyedül járni normálisan, és ha fogjuk a kezét, akkor sokkal ügyetlenebbül megy, gyakrabban elesik, mert kicsit féloldalasan lép ilyenkor. Szavakhoz gratula!Kép A diófalevél jó ötlet, kipróbáljuk.Kép Örülök, hogy Lizi könyöke rendbe jött!

Brigi,
ne aggódj, hogy nem mutatja meg magát a pocibaba, legfeljebb meglepetés lesz, abban is van valami izgalmas, nem igaz?Kép Én szívesen talizom csütörtökön, de úgy veszem észre, hogy eddig csupán hárman jelentkeztünk. Én mondjuk szívesen benne vagyok egy minitaliban is.Kép

Anita,
Robó nagyon ügyi! Az arckrémezés tetszik a legjobban, Gabi még csak ott tart, hogy ideadja az arckrémemet.Kép

Edit,
Boti nagyon ügyi a letolatással, Gabi ilyet még nem tud, kell is rendesen sasolni, mikor a nagyszülőknél vagyunk. 12. fog.Kép Kész cápa már Boti.Kép Víz alatti képekből mindenképpen tegyél fel, nagyon kíváncsi vagyok!

Hú, a végére értem! Fél egyig adtam magamnak időt, szerencsére benne vagyok, de még fürdenem is kell, úgyhogy rohanok.

Mára Gabit gyógyulttá nyilvánítottam.Kép Voltam kozmetikusnál, most nagyon szép vagyok.Kép Eszembe jutott, hogy nála éreztem először Gabit mocorogni a pocakomban.Kép Beszélgettünk egy csomó mindenről, és kiderült, hogy az idősebb lánya nemrég szülte meg a harmadik kisfiát (tíz hete) otthon.Kép Olyan tündéri mosolygós gyerek.Kép És már a második, aki otthon született. Egyre jobban foglalkoztat ez a téma, de azért nem hiszem, hogy bevállalnám.Kép

Jaj, mindjárt harminc van, inkább gyorsan elküldöm. Minden jót!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Barbi,
ha így nézzük, én is időmilliomos vagyok, ugyanis Gabi is alszik.Kép Viszont valamikor nekem is kell.KépKép Megyek is, most már tényleg.

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa, egyszerre irtunk,én megint irok, három a magyar igazság, itt a harmadik üzim is.

ORsi, elfelejtettem a képet, pedig annyira koncentráltam ráKép
Kép
Az Univill Kft honlapjáról találtam, de gondolom máshol is lehet kapni, árat sajnos nem közöltek.

Zsizsa, Ádám a kisszékre is felmászik, és abban is csak a veszélyes álldogálást csinálja, szóval inkább eltettem biztonságosabb napokraKép
Nálam még csak délutána fél5, ezért vagyok nagylegény, éjjel én sem kukorékolnék sokáig fennt...
Na,mára megpróbálom abbahagyniKép

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Ilyen volt másfél órásan
Kép
ilyen lett, percere pontosan egy éves korára
Kép

Most rohanok, majd még jövök.
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Előre is bocs, össze-vissza fogok írni Kép Sietek, mert Apa itthon maradt, hogy a hálószobát rendbe tegyük.

Barbi:
Kép Tudtam ám, hogy nekem írod a vezetésről a dolgokat Kép Köszi a biztatást!!! Egyre bátrabb vagyok, tegnap este pelenkáért mentem a Tescoba, igaz félóra oda-vissza Kép Ja meg mi is jövőre lecseréljük az öreg Opelünket egy családi autót szeretnénk venni, most úgy tűnik, hogy az Opel Zafíra lesz a befutó.

Edit:
Habos-krémes szájú handsome Boti!! Kép

Panu:
Örök mozgó Lizi Kép
Laca még elég ügyetlen egyedül, mindenben hasra esik, néha úgy begyorsul 5-6 lépés után, hogy térdre zuhan. Még az utcán fogom a kezét, ha sétálunk, sose néz a lába elé, pedig mindig mondom neki Kép
Lizi esete után után Apának betiltottam Laca kézenfogva emelését, én eddig sem csináltam.

Zsizsa:
Szépséges Zsiszsa Kép (Én még sosem voltam kozmetikusnál, meg is látszik Kép)
Jut eszembe, Téged még sohasem láttalak, lécci egy fotót magadról legközelebb.
Egyébként Lacát néha még lánynak nézik, amíg meg nem szólal Kép Pedig ennél jobban nem tudom fiúsan öltöztetni, lehet, hogy 3 mm-re kellene a haját nyírni. Mondjuk jövő héttől sapkát kell hordani, úgyhogy mindegy.

amerikai Gabi:
Mikor kapunk képet Dávidról és az új környezetetekről? Furdal a kíváncsiság! Kép

Orsi:
Mindig jól megijesztesz, mint kétgyerekes elfoglalt anyuka. Magadra hogy szakítasz időt két lurkó mellett, illetve inkább mikor?

Ann:
Én most szerzek be a neten keresztül overált, úgyhogy átérzem gondjaid Kép Anyám eddig még nem tudott turizni semmi jó téli kezeslábast. Ma kiugrunk a Coraba, kíváncsi vagyok, mit találunk. Majd beszámolok róla.

Ikea, pénteken megint megyünk!!!!!
Ma jön Bea, Lacára vigyázni. Két órám szabad lesz. Király!!!
klarissza

hi

köszi a gyors tájékoztatást.
a szomszédom barátnöjének a csemetéje nem hajlando cumisüvegböl enni a tápit, tejcsije meg igen kevés van, viszont cicizni nagyon szeret a csajszi.
gondoltam, hogy ez talán megoldaná a problémájukat.

benebaba most alszik, majd eszik és indulunk a brendonba, mert ma kimenöm van. Kép

edit:
jol látom, hogy a keze is tiszta tortás??? Kép

klarissza:
nem a 2gyerek a sok, hanem az a sok minden ahova cipelem öket.
most éppen azon töröm a fejem, hogy mikor vigyem lányt a TTM-ba a tollasdino kiállitásra.
anyukám hála egy kiállitási gondot levett a vállamrol, mert ma elviszi a pannát a kamaraerdei dino bemutatora - 20 db életnagyságu dög+ mozgo dögök.
jo lányom van. a végletek embere. imád barbizni, babázni és imád AUTOZNI és DINOKKAL valamint állatokkal játszani
idöt magamra???????
max: a fodrász, mikor festi a hajam(az is az unokatesom).
na jo, néha elvisz férj ide-oda. (mostanában egyre ritkábban, miota saját játékforgalmazo cége lett.)
mit kéne magamra?? te mit csinálsz??

bombom:
titok babárol csak annyit, hogy panna csak 1x mutatta meg magát az uh-on, de akkor kifejezetten kértem, hogy ne mondják meg.

igy mikor megszületett, kérdezték, hogy mi lesz a neve én azt válaszoltam, hogy nem tudom.
mire ök csodálkozva néztek rám, hogy még nem választottunk nevet.
mondom, de igen, csak nem tudom, hogy fiu vagy lány!
mert azt elfelejtették közölni velem.

na megyek készülödni.
este jövök, ha férjecske nem jön haza megint, mint tegnap.

orsolya11

habos Boti Kép szép fiú

Ann! Zalaegerszegen láttam, gyönyörűt (narancsszínű, de nem rikító, sőt, tompa szín volt), elfogadható áron. de ezzel nem segítettem, sajnos. viszont ez az üzlet megatoys hálózatos. keressetek vidéken ilyent, a honlapjukon ott vannak a címek. tapasztalatom, hogy minden olcsóbb párszáz forinttal, és hozatnak újabb, nagyobb-kisebb darabot, ha kéred.

Orsi! ma tudunk talizni, ha akarjátok. elmegyünk megnézni az új játszót, ha van kedvetek. úgy du. 15h-16h-tól már mehetünk. mit szólsz?

na rohanok főzni, amíg alszik a gyermek

panu
panu

<font color="0000ff">Sziasztok!

Végre jó sokat olvasgattam Kép </font>

Klarissza,
itt találsz képeket Zsizsáról: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2797&p=1276037 Feliratozva vannak a képek, ez ugye az első margitszigeti tali albuma. Bocsi, Zsizsa, hogy így megelőztelek Kép
Amúgy miért is kellett a bébisintér? Dolgozni szeretnél? Azt hiszem írtad már, csak elfelejtettem Kép

Edit,
Boti nagyon nagyot nőtt! Lépcsőnletolatáshoz gratula Kép 12 fog, te jó ég! Nekünk 6 van egyenlőre, abból 4 látszik rendesen Kép

Ann,
jót derültem Hami gesztenyés cipőjén Kép Igen, Zsoltikának is kint van már mindkét felső kettes KépKépKép A második rendben kijött, semmit nem vettem belőle észre! bébitaxis Hami, de ügyi! Zsoltika bizony nem tolja az ő taxiját, túl könnyű az a fránya jármű, és csak felemelkedik az eleje.

Zsizsa,
örülök, hogy mindketten meggyógyultatok Kép Szegény Gabóca, remélem hamar kibújnak a fogacskái, ne szenvedjen sokat (és Ti sem)!

Barbi,
dehogy haragszom! KépKépKép Én is szoktam másfele is olvasgatni itt a Babaneten, ha időm engedi. Köszi a dicséretet, nagyon jólesett Kép Valóban tornázok (callanetics), és mellette igyekszem diétázni, de ez nem mindig jön össze Kép Azért odafigyelek, csak hát ha van itthon valami finomság, akkor ritkán tudok ellenállni!
Ádibádi tényleg nagyon okos! Hú ez a felmászás-mindenre elég ijesztő, nálunk még nincs ilyen, de eljön az ideje hamarosan!
Szüleid nem semmi ügyik Kép

Anita,
kis ezermester Robó Kép Sajnálom, hogy nem jól alszik éjszaka Kép

Brigi,
szégyenlős pocibaba Kép Nekem annak idején szerencsém volt, 3x is megmutatta magát Zsoltika Kép

Panu,
én is sajnálom Lizi könyökét Kép

Orsi,
nem semmi programotok van Kép Idő magadra: pl. olvasni, tévézni, tornázni, egyéb hobbinak élni... 1 gyerek mellett sem könnyű Kép

Gabi75,
a Babanet nálam is vacakolt valamelyik nap, többször is elszálltak az üzenetek, de én mindig lementem őket Kép Biztos ami biztos. Hogy bírod a babysittelést? A gyerkőcök elvannak egymással?

<font color="0000ff">Zsoltika egyenlőre még csak kézenfogva jár. De úgy nagyon gyors, szinte szalad, komolyan alig bírom néha követni Kép Persze lépeget néhányat egyedül is, pl. a mászókánál, ahol a rudak kb. 1 méterre vannak egymástól, vagy a szekrénytől felém, ha hívom... De inkább kézenfogva szeret, igaz alig érinti a kezem sokszor, de ez már megadja neki a biztonságot Kép Viszont ma délelőtt elcsodálkoztam, egyszerűen kivette a kezét az enyémből, és ment-ment a bokrok mellett Zsoltika, meg a villanyoszlophoz, nagyon ügyesen lépegetett. Rájöttem, hogy így ugye oda megy, ahová akar, míg ha fogom a kezét, akkor tudom irányítani Kép

Lányok, a ti babóitok is mindig lecsüccsennek az utca közepén? Zsoltika ha meglát valami érdekeset (csokipapír, száraz levél, vagy bármilyen lyuk), rögtön leguggol, leül, pedig a járda koszos meg hideg. Eszméletlen sokat kell mosni utána, minden nap több rend ruhát piszkolunk össze... És utálja, ha nem engedem neki megfogni az autók rendszámtábláját meg egyéb nyalánkságokat Kép

Overáll: nekünk már kettő is van! Itt a lakótelepen több gyerekruha-bolt is van, az első zöld overállt nagyon jó áron vettük, és nagyon klassz, viszont arra gondoltam, nem árt még egy, hiszen ha mosásban van az egyik, fel lehet venni a másikat. A másik overállunk már kétrészes, kantáros nadrággal, plusz dzsekivel, drapp színű, és vannak rajta (nem mindenhol) kis piros-kék kockák. Nagyon szép Kép Ezen kívül van még egy orkán kantáros kék nacink is, szóval nagyon el vagyunk látva Kép

Hajvágás: mi a 7végén vágtuk le először Zsoltika haját. Hajnyíró géppel próbálkoztunk már többször, de nem engedi, mert zümmög Kép Ollóval viszont sikerült egy kicsit lecsipkedni, így szőkébb lett Zsoltika Kép Amúgy még nem olyan hosszú a haja, de a fülénél már olyan madárijesztős volt Kép És hajmosás után is nehezebben száradt, mindig hajszárítóztuk. Így egyszerűbb Kép

Képzeljétek, én meg beteg lettem KépKépKép Tegnap estétől nagyon fáj a torkom és a fejem - a változatosság kedvéért Kép Szerencsére Zsoltika nem beteg.

Viszont pénteken osztálytalálkozónk lesz Kép Annyira örülök, mert hihetetlen régen nem találkoztam már egy csomó emberrel, csak az a fura, hogy már 10 éve volt az érettségink... Viszont addigra muszáj meggyógyulnom!!!

Jó sokat írtam, hogy legyen mit olvasnotok Kép Most viszont megyek aludni, amíg hagy Zsoltika Kép

Gabi</font>

pgaboka

Sziasztok!

Itt küzdök a technikával, mert ilyen a földön nincs.Robót elaltattam, jó sokat írtam végre ismét és hopp, eltűnt...Komolyan mondom, ilyen is csak velem történhet meg. Az is lehet, hogy olyan sokáig írtam, hogy közben a babanet frissítette az oladlt , vagy nem tudom, de rutinosabb leszek, menteni fogok közben.

Megpróbálok gyorsan írni, ameddig Robó engedi.

Gabi: osztálytalálkozó biztosan nagyon jó lesz, csini is leszel, hiszen sokat sikerült lefogynod. Milyen vasat szedsz? Nekem is el kéne menni vérvételre, sokat szédülök én is.Zsoltika mindent összeszedő tulajdonságától ne lepődj meg, hiszen Robó is mindent a kezébe vesz, akkor gáz, ha a szájába is bele akarja tenni. Még jó, hog Zsoltika írányitható, Robónál rutinos vagyok, ha balra akarok indulni, jobbra kezdek vele menni, így tuti arra megyünk amerre én gondoltam.

Brigi:lehet, hogy kislány lesz tényleg picibébi. Kilók miatt ne aggódj, majd később biztosan sikerül leadni. Most meg természetes, hogy gömbölyödszKép.Rutinos anya vagy, nem lesz gond a három gyermekkel sem, fel a fejjel.

Barbi: szerintem nincs kevés haja Ádinak. Nálunk Robó nagy hajjal születette és most is vastag szálú, de nam azért, mert sokat végtuk már neki. Hiszen nekem is kicsinek sűrűn vágták, mégis vékonyszálú hajam lett. Ez függ, mit örökültünk. Vélemyényem szerint tél előtt sokat ne vágj már belőle, esetleg a végéből, úgy is erősödik sokat .Szüleidhez gratulálok, emlékszem mikor még az első mailt kaptad tőlük.Kép

Ann: Robó is szokott cipőbe rejteni dolgokat, múltkor éppen egy fúrót(műanyag), még jó, hogy megláttam. Ari lehet Hami a gesztenyékkel. A fotó is nagyon édi, micsoda kis francoscsajsziKép.Ahogy ismerem nem kell őt félteni, hogy lemarad az akrobata mutatványokrólKép.Overál vásárlás engem is érdekel, ugyanis kinti téli cuccunk még nincs. Tényleg nem lehet kapni normálisat erre felé. BébitaxiKép.

Edit: de jó ez a két kép. De sokat nőtt Boti. Még emlékszem az első képre, pedig nem most voltKép.Munka hogy megy? Lépcsőn tolatáshoz gratulálok, nameg a 12. fogacskához is.Hogyan jöttek sorban a fogai?

Tündér: Ilang csuda édi a képen. Új gépetek megérkezett már? Milyen témájú házidogát küldtél be?

Zsisza: lehet, hogy már a második baba is ott ült veled a kozmetikus székében márKép?Vagy nem lehetséges még?KépÖrülök, hogy Gabóca jobban van.Nagyon ügyi, hogy már ő is megmutogatja a testrészeit.

Klarissza: milyen csinik vagytok a fotón. Igazi modellek.Milyen volt a bébiszitter? Talán te is mész dolgozni, (lemaradtam róla)?

Panu: akármit is mondasz, szeressem kegrebirka leányodatKép. Merre kirándultatok? Robó hosszabb távon, két három órás utakat már nehezen veszi, holott eddig nagyon szerette. Jobbik eset ha ő is elalszik útközbenKép.

Orsi: jó kis névválasztásotok volt, azaz jól félreértettekKép.Jó, hogy vannak nagyszülők akik mentesítenek kicsitKép.

Gabi75: jó, hogy írtál. Láthatod én kétszer jártam ugyanígy. Nálunk is koránkelés van, ráadásul még sűrűn is ébred hajnalban. Úgy látszik összebeszéltek ezek a fiúkKép.

Diti: talán már el is utaztatok?

Zit: tudom , hogy Beni mellett kevés az időd, de írj egy pár sort.

Robó ma még főzni is segített, ő adogatta a zöldségféléket én pucoltam, majd ezt követően ő kóstolgatott.Imádja a fakanalat , mondtam is neki, nagy szájú anyósa leszKép.Olyan kis ügy, tényleg hihetetlen mennyit fejlődnek értelmileg is.
Kilóban most ismét leállt, nem hízott két hónapja jóformán semmit. Viszont rengeteget mozog. Nálatok még minden hónapban megvan a kellő hízás? Bár a doki szerint nem vékony, vannak hurkái, de mostanában kevesbbet is eszik, csak a cici a menő.Előtte jó evő volt, lehet, hogy a fogzás miatt...na nem filózom tovább, a magyarázatot úgysem tudjuk megfeteni, majd jön egy másik idő, amikor degeszre eszi magátKép

Azt hiszem röviden ennyire futotta . Már a szemem így is jojózik.Aki és ami kimaradt az a véletlen műve, ennyire tellett második , sőt haramdik nekifutásra.

Mindenkinek szép napot, talizóknak jó talizástKép.

Anita
anita77

Ez még lemaradt:

csak bekukkantottam, írtatok e?

Kép

Anita
anita77

Sziasztok!

Megismertek még?Kép

Barniról mindenesetre teszek fel képet. Az állatkerti játszóházban készült.
Kép

Az összes szeptemberi egyévesnek nagyon boldog születésnapot kívánunk így utólag, tehát: Bence, Emma, Martin, Andris, Zsolti, Liza, Laca, Niki, Levi és Dominika, mindnyájatokat Isten éltessen!Kép

Na és nem utolsó sorban az októberiek: sok boldogságot Botinak, és a 11 hós Marcusnak és Haminak!Kép

Ti hogy álltok az önálló evéssel-ivással? Nálunk egyenlőre még csak kézzel megy. A kézbefogható dolgokat megeszi egyedül, szeret is bíbelődni a kajálással, de a kanalazáshoz valahogy nincs türelme. Ki se akarja próbálni igazán. Az ivást se. A múltkor belenyúlt a pohárba, és ki akarta venni a vizet.Kép

És a fogmosással?

És van már párnája nálatok a kicsinek? Amikor Barni a mi ágyunkban van, mindig kacagva fúrja a fejét a párnába, és a csücskét is szereti rágni. Milyen idős kortól szoktak párnát adni, ill. milyen idős kortól ajánlott?

Kuki-téma: a hátrahúzogatással azért csak óvatosan, mert ha véletlenül sérül, akkor hegesedve gyógyul, és a probléma nagyobb lesz, mint volt. A mi védőnőnk is azt mondja, hogy 3 éves korára kell "rendbejönnie", és ez általában meg is szokott történni magától, az esetek többségében nem kell vele csinálni semmit.

Klarissza: én voltam az Ikeában hétfőnKép, csak azt nem tudtam, hogy te is ott leszel.

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Most akkor jön valaki a Margitszigetre? És hányra? Mi csak úgy blindre nem vágunk neki, mert Gabival újabban nagyon nehéz békávézni, szóval szóljatok, ha jön valaki, és akkor mi megyünk, jó? Ja, és mindegy az időpont, kiderült, hogy nem tudunk apával hazajönni, pedig az volt a terv, szóval bármikor jó.

Most megyek, mert Gabi nagyon nyűgike.

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Jó estét!

Micsoda nap, ma kétszer is jövökKép.

Hagnosz: már hogy a manóba ne emlékeznénk rátok, meg ari Barnira. De nagy már, te jó ég!Nálunk Robó kiságyában van egy lapos párni, ami a takaróhoz volt, de valójában az éjszaka nagy részét melletünk alussza, ott pedig nagypárna van, így nem igazán helyes a cselekedetünk ami a fekvést illeti. Nálunk amúgy a micimackós párniját is nagyon szerti Robó,ezt napközben hozza visszi, de nem figyeltem meg még nála, hogy jobban alszik párna nélkül, mint párnival.Vagy te most a fulladásveszély miatt kérdezted?Önnáló evés nálunk sem működik, inni iszik egyedül, de azért fogom a háttérben a poharat ha nem akarom, hogy a földön kössön ki a tea.Enni pedig együtt eszünk néha kanállal, az már elég ügyesen megy. A katonázás sem működik nálunk, mert inkább játéknak tekinti a falatokat és szétnyomkodja.Nálunk is a kézenfogaható dolgokat egyedül eszi, csak a főttételt és a kis katonákat nem.Miket csinál mostanában Barni, írj magatokról légyszi.Ja és csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy szeretnék elsők között gratulálni ha már lehetségesKép

Zsizsa: Gabóca nyűgije múljon el mielőbb. Talira mi most sajna nem megyünk.Azért ha lesz érezzétek jól magatokat. Neked is megy a drukk ám!Kép Kép.

Többiek: tessék írni egy pár sort ma is!

Jó éjt:Anita

Kép

Képről jut eszembe, eddig Robó így integetett, most ma pedig az egyszervolt oldalán van az Elvitte a róka nóta, és annak a végén a róka úgy int, hogy maga előtt integet jobbra , balra. Nos ezt Robó is elkezdte utánozni, így már kétféleképpen tudunk pát inteniKép.

Anita
anita77

Haliiii,
Zsizsa, mi holnap 10-12 között a barátosnémékkel kint sétálunk a Szigeten, ha esetleg korábban jöttök talizzunk, jó? Telcsiszámomat megírtam mélben - biztos ami tuti, nem baj, h most nem kell Kép Utána mi megyünk tovább - ld lejjebb

Hagnosz, már nagyon hiányoztál, tessék gyakrabban jönni!!! Állatkerti játszóról jut eszembe:
Holnap délután 1-4 között ott/arra leszünk, hogyha van valakinek kedve esetleg Kép először valszleg séta, utána bemegyünk.
Párna - nem izgatja Hamit, csak kukucsol vele.
Fogmosás - napi 1x, az utsó szilárd kaja után/fürdés előtt.
Önálló evés-ivás... kézben foghatót természetesen kaphat, kanállal is próbálkozunk, ismerkedünk, mondjuk inkább úgy Kép

Anita, most hízás ügyben büszkélkedek, ha már eddig nem tehettem. Hami mostanában 35-40 dekát hízik/hó és az sztem nagyon rendben van Kép De ha azt nézed, h most 7650g.... Kép Én meg vagyok elégedve! Hami is csökkentette az evés terén a tempót, sztem egyértelműen a fogzás miatt, a cici viszont nálunk is menő és sztem ez így van rendjén! Kép Képzeld, majdnem laptam60ban overált Hamira, ill 2részest, de az is jó. Csak nagy volt, mert 86-92es méret Kép Mondjuk az árával nem voltam elégedett Kép mert a születési évszámát is hozzáőadta a fazon vagy 6x, de nagyon tetszett.... volna.... szóval OVERÁL még mindig KERESTETIK! VAgy jó BABABOLT!!! HOL van???

Gabi, jobbulást Neked! Osztálytalálkozó Kép Nekem akkor volt, mikor pocis voltam. Madárijesztős haj Kép Overál miatt irigy irigy: hol is vannak jó lelőhelyek??? Hami is folyton leül (bár ő ugye legtöbbször babakocsiban közlekedik), meg kell nézni a levelet, a lyukat, a követ..

Panu, indulok Zalaegerszegre!!! Kép

Orsi, nálunk is így zajlott a névadás Kép Bár mi tudtuk, h lány lesz, de az csak akkor biztos, ha kine van, nem??? KépKépKép

Klarissza, overált neten HOL? Cora... már voltunk...

Edit, tök jó, ez a pontos idős fotó, elhatároztam, h én is csinálok... az éjszaka leple alatt (Hami22:11kor született Kép )

Barbi, hajacska Kép már be lehetne gumizni Kép

Az egész üzim az overálról szól KépKépKép ÉLJEN!
Na jó, akkor még leírom, hogy Hami imád mászkálni a bébitaxijával - mármint úgy, h tolja, vagy ráül és apája tolja. Viszont a fogával még szenved, bár ma már evett.... elfogadhatóan.... de még nem tökéletes a dolog. Meg a hangulata se volt az, inkább azt mondom, h ingadozó.

Na cupp, m álmos vagyok!!!!
Ann
annann

Kép megint én
Zsizsa, átalakult a dolog, tolódott a délutáni program, így nem is megyek játszóházazni, vagy csak később, így fél3-3 ig is kint tudunk maradni a szigeten. Na, így jöttök? Kép

Amúgy bocsi, elfelejtettem leírni, h miket szerztem be: Asszem aconitum meg náthára pulsatilla, allium cepa, arsenicum - kinek mi válik be Kép (Haminak az első 2, nekem a 3.), Gripp-heel, meg MMR nozoda, meg Viburcol, másra nem emléxem Kép

Cuppppp
Ann
annann

Most jöttem vissza az esti vezetésből, hát nem viszem túlzásba félórát voltam távol.

Csak gyorsan, röviden és össze-vissza, mint mindig Kép

Gabó:
Laca nem ül le séta közben, hanem akit meglát, annak kiabál Kép (így: -ŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!! - TááááTááááTÁÁÁÁ!!!!)

Zsizsa:
Bocs, még nem láttam az első tali fotóit Kép (Köszi Gabó a linket!!!!!Ha végeztem megnézem)

Annn:
Hát a babaszoba.hu-n van a cserebere topik és ott - ha valami érdekel- akkor egy picit böngészek. Így akadtam két overálra, de csak holnap nézem meg őket. Ha összejön a vásár megmutatom nektek a szerzeményeket Kép
Cora ma kimaradt, de a férj kapott 2 cipőt+2 gatyát Kép Ezek a pasik nem csinálnak nagy dolgot a vásárlásból.

Anita:
Majd kinyúltam a zsiráfodon!!! Kép
Laca is egész nap cicizik, alig eszik. Nem vagyok már parázós, de néha felháborít, hogy mennyire nem eszik.Kép Alig volt 9 kg 1 évesen Kép

Orsi:
Hát Laca mellett alig jut időm olvasni. Filmet nézni és sportolni, pedig egyáltalán nem tudok Kép Kép A bébisintér Bea is ezért kellett, hogy legalább heti 4 órám legyen magamra, vagy a barátaimra Laca nélkül. Lehet túlságosan hozzászoktam az önálló élethez az elmúlt 31 év alatt Kép A görbe bulizós estékről ne is beszéljünk Kép Hol vannak már! Munkát is ajánlanak, de tanulmányt írni egy halom statisztikai adatból Laca mellett lehetetlen lenne. Tulajdonképpen csak ezért rettenek meg, mikor magatokról írsz Kép Két gyerek mellett még kevesebb időm lesz magamra, ráadásul én is tuti mindenre vinni fogom Lacát. Balett, bírkózás stb. És tanulni is szerettem volna még...blablabla.... Kép

Hagnosz:
De szép ez Barni!!!!

Önálló evés? Becsukott szemmel, éjszaka bármikor ügyesen megtalálja a csatipontot Kép Kép Mi még itt tartunk.
klarissza

Sziasztok!
Ugy látszik ismét feléledt a netfüggésem Kép

Önálló evés nálunk sincs, illetve a kenyérkockákat betömi a szájába. Ha kanállal eszünk, akkor viszont ragaszkodik hozzá, hogy neki is legyen kanala (különben visit, mint akit ölnek) és a saját kanalát is belemártogatja az ételbe. Csak nem a saját szájába teszi, hanem következetesen az enyémbe. Annyira bübáj ilyenkor Kép
Fogak: kettesével jönnek. Alsó 1-1, felsö 2-2, felsö 1-1, alsó 2-2, felsö 4-4, alsó 4-4. Ha minden igaz a bal oldali szokott egy-két nappal elöbb kibukkanni.
Idö magadra: szabadidö nekem sincs egyáltalán, viszont nagyon élvezem a melót. Teljen felpörögtem töle. Ma voltam egy megbeszélésen ,hogy merre haladjunk tovább az egyik kutatási témával, nagyon sikeres volt és amikor mentem vissza az egyetemre majdnem szétdurrantam az izgatottságtól és a jókedvtöl, legszivesebben azonnal rávetettem volna magam a készülékre, hogy kipróbáljam amit megbeszéltünk. Ilyen már nagyon régen nem volt. Már szinte el is felejtettem, hogy mennyire jó érzés, amikor az embert ugy igazán lelkesiti valami. Más érzés, amikor Botka csinál valami édeset, az már olyan befejezett, amire nagyon büszke tudok lenni (hiba tudom, de ez van) és olyan félmosollyal mesélni...Nem tudom érthetö-e számotokra a különbség, ahogy igy leirtam, valahogy nem tudom jó megfogalmazni.
Ami még érdekes ebben a bölcsi- munka dologban, hogy szinte repesve szaladok érte délutánonként. Ez is olyan jó. Föleg, hogy reggel minden balhé nélkül bemegy. Már megvan a szertartás, amit a bölcsis nénik is elfogadtak ( eleinte volt egy kis vitánk erröl). Megérkezünk, cipöcsere, megnézzük a sihuhut (ez a jele) meg az almát és a napocskát (néha még 5 másikat is), majd nyújtja a kezét és besétálunk a csoportba. Ott fogadja öt a bölcsisnéni, valami figyelemelterelés (pl. bölcsisnéni megkérdezi: NO Boti megnézzük az elefántot, amit most raktam ki? Ott az ormánya...) Botka erre nyújtja a kezét, én elköszönök, rövid pá-pá anyának és mindenki megy a dolgára.

Mostanában legnagyobb bánatomra a sétát és az autókázást is kevésbé szereti viszont. GOndolom a helyhezkötöttség miatt. Vagy lehet, hogy az a baj, hogy megforditottuk a gyerekülést? Nem tudom. Ez a sétadolog jobban zavar, mert ugyan BOtka levegöztetése miatt mehetnénk a játszótérre is, de a kutyáknak is szükségük van naponta egy kis kimozdulásra és öket oda nem vihetem. Mondjuk Botka kapott most szülinapjára egy motort, nö egy kicsit, akkor lehet, hogy azzal tud majd jobban haladni és akkor nem kell cipelni, mehet magától a saját tempójában. BÁr nálunk nem aszfaltosak az utak, lehet, hogy azokon nem lehet olyan jól motorozni.

Overál: mi ámerikából kaptunk egy szupi-szupi-szupit. Esetleg Gabival beszélhetnétek róla, ha ö ugyis ruhában utazik. Amit mi kaptunk (19.99 dollár volt) az olyan minöség, amit itthon még nem láttam. Persze azért tai gyártmány Kép Kép Kép Kép

Lányok, pénteken ha jó idö lesz megyünk az állatkertbe ( a szomszédok szervezik, de egy barátnömet is hivom a fiával, meg ti is jöhetnétek, szabad program lesz minden oldalról) ugy fél 11 felé. Nincs kedve valakinek jönni?

No most már megyek, mert semmivel sem haladok, csak netezem. Jé, mégis van idöm magamra! Hisz itt a netezés!

Üdv, Edit

Ja van még néhány szeptember eleji ép, amikor a kertben halászik. Ezeket muszáj feltennem, ne haragudjatok. Ez a halászás úgy jött, hogy van a kertünkben egy tó, ahol szaporodtak az aranyhalak. Meghirdettem, hogy eladók, és jött is egy pár, akiknek kellett. Csak nem tudtuk kihalászni öket, kb. 1 óra alatt 2 db-ot sikerült csak. Boti meg végignézte az akciót és másnap azt látom, hogy megy oda a hálóhoz amikor etetjük a halakat és elkezdi mártogatni a vizbe. azóta ez az egyik kedvenc játéka.
Kép
Kép Kép

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

MEgpróbálok ma csak egyetlen üzenetet irni, tegnap velem volt tele a topic...

Edit, olyan jó volt olvasgatni a soraidat,mindent ahogy irtál a munkádról, Botiról . Nekem ez már kész regénynek tüni, élet a pelenkákon túl...
Nekem nincs ilyenben részem, néha jó lenne, talán nem lennék sokszor hangulatilag a mélyponton...
Itt sajnos nincs senki és semmi kettönkön kivül(csak Ádám), cél nélkül meg egy idö után nagyon unalmas kimozdulni...
Boti csudapók a halászással, és arról nem irtál, hogy sikerült-e kifogni halacskát neki???Kép

Hagnosz,(bocs mégegyszer, hogy idáig HangoszoztalakKép), Barni fantasztikusan nagy fiú már!! Jó témákat kérdeztél, nálunk is ezek a gyenge pontok...Falatozásban profi ÁDám, önállóan eszik már jó pár hónapja. Ha már jól lakott, akkor kezd el játszani a kajával, vagy adja a kutyának, és nevet közben, de az elején nagyon ügyesen eszik. Kanállal már más a helyzet, én még nem jöttem rá a technikájára,hogyan kellene megtanitani kanállal enni, mert neki egyelöre csak játéknak kell a kanál. Azért reklamál már ö is, evés közepétöl, de ugyanigy kérné a kést, villát is, csak azokat nem kapja. A kanál az egyetlen amit odaadok, de abszolút nem használja enni, csak ütöget vele és lóbálja.
Párnája van, de az a mi ágyunkban van, a kettönk párnája közöttKép A saját ágyában nincsen párna, nem is hiányolja, alszik a lapos ágyban. Viszont reggel át szoktam vinni magunkhoz,és ott a nagy párnáink között elveszne, igy van neki saját kisebb méretü, ennek ellenére állandóan az enyémet bitorolja elKép
Fogmosás is reménytelennek tünik, nem nyitja ki a száját semmi pénzért, hogy megmossam. Csak nagy nehezen, és alapjában nem sokat érön tudom kicsit megsikálni a 6 db fogát...

Gabi,ügyes vagy Te a diétával+tornával, hiszen van látszatja, jól csinálod!!!Milyen diéta ez?
Ádám nem ül le a földre, csak legugol, ha valami érdekeset lát, és úgy nézi meg.
Ja,és gyorsan gyógyulj meg!!

Éppen a napokban gondolkoztam el ezen a vezetgetös-sétáláson, ugyanis nálunk teljesen kimaradt. PEdig sokat olvastam róla, hogy régen kukoricacsutkát adtak a gyerekek kezébe,hátha abba kapaszkodva ügyesebbek lesznek..Nálunk ez úgy volt, hogy a lakásban bútorok mentén sétálgatott Ádám, lakáson kivül meg sehogy,nem volt hajlandó menni. ÚGy tört meg a jég, hogy rájött, hogy tudja tolni a kocsiját, egy szép nyári napon. Innen számitva 2 héten belül önállóan elindult...Szóval ö rögtön egyedül kezdett el járni, és most is inkább úgy megy, nem nagyon fogja a kezem,persze én azért nem engedem néha,hogy egyedül menjen, de érzem,ahogy húzná ki a kezét az enyémböl. Azt hiszem, lesz még ezzel is pár köröm,mire megtanul kézenfogva IS menni.

Orsi, remélem jók voltak az infók, amit a Szoptanitról találtam, majd irjál,hogy bevált-e,ha egyáltalán megveszik..(gondolom nem lehet olcsó..)

Anita, jót nevettem én is a zsiráfodon, és azon ahogy Robó segit fözés közben...Mondom én,korán kezdi ezt a szakmaválasztást,mire odakerül, az élet minden területén profi lesz ha igy haladKép

KlarisszaMia, csak ügyesen a vezetéssel, te is belátod,hogy megy az!!!Kép

Mai napunkról irok még.
Levágtuk Ádám haját...KépKépKépKép
Tegnap este kezdtem én, ollóval,csak a végéböl vágtam le, hogy egyenes legyen. Szerintem még bénább lett,mint volt, mert igy olyan kislányos haja lett. 6-8 cm-s egyenesen végzödö haj hátul a tarkójáig.Párom is azt mondta,nem rossz, de azért igazitsunk rajta a géppel. Felállitottuk a konyhaasztal tetejéreKép(nesze neked következetesség,hogy ezt nem szabadKép),ott meg sem mozdult, úgy élvezte, én pedig nekiálltam vágni, 13 mm-re. Aztán 9-reKép. Egész jó lett, utólag belegondolva sokkal jobb igy, olyan kis szénakazal volt mindig a feje hátul, hosszú volt ez már neki. Aztán persze Mekkelek Párom is akart rajta igazitani, csak akkor már nem volt rajta se a 13 mm-s, se a 9 mm-s klipp, csak natur a gép, és persze azzal belenyirt nekiKépKép Nem is ö lett volna,ha nem ilyen bénga már megint...Szerencsére hátul van, és nem látszik, de alig várjuk,hogy kinöjön újra,és majd anya megint levágja EGYEDÜL..KépÖsszességében már nem bánom,hogy neki kezdtünk, igy olyan kis igazi kisfiús feje lett Ádámnak, na,nem mintha idáig lánynak nézték volna, de az a hosszú haj hátul engem mindig arra emlékeztett...

És mi is készülünk a télre, már vettem téli pulcsikat, van overálunk is (ismeröstöl kaptuk, nagyon jó ), van neki külön dzseki és nadrág,(én is váltásra gondoltam), és ma beszereztük a csizmát is. Van sapka-sál-kesztyű, ez utóbbira nagyon kiváncsi leszek,mit szól hozzá...Itt elméletlileg már novemberben jöhet a tél, hát mi fel készültünk rá!!

Köszi a szülök dicséretét, én is irom nekik szinte minden héten,milyen ügyesek...

Most megyek is, még nekik is irok pár sort.
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Megnyugodtam, hogy nem csak Ákos olyan cicizés szempontjából, mintha nosztalgiázna az egy évvel ezelőtti időkre.

Klarisza,
Ákos 9 nappal a szülinapja előtt 8620 gr volt, úgyhogy Laca majdnem 9 kilója nem is rossz.
Bébisintér nekem is jól jönne néha, de én nem merném itthagyni Ákost egy idegennel. Magamra már nem is próbálok időt szakítani, az össz vágyam annyi, hogy néha nyugisan neki tudjak ülni a tanulnivalóimnak. Februárban államvizsga és ugye még idén be kellene fejezni azt a szakdolgozatot, amit még el sem tudtam kezdeni, nyelvvizsgának novemberben újra neki kell futnom, arra sem ártana készülgetni ... úgyhogy lehet, hogy még jövök hozzád infóért bébiszittyó fogáshoz.
Jó tudni, hogy heti pár órára is lehet bébicsőszt kapni.
Amúgy nekem is a sport hiányzik a legjobban. Ákos előtt jártam tömegfutásokra is, és azok annyira jók voltak.

IKEÁ-zásról.
Ujjam még nem a régi, írni éppenhogycsak tudok és ezt nem szeretném így suli kellős közepén elrontani egy rossz, BKV-ra babakocsit emelő mozdulattal.

Zsizsa,
margitszigeti talival is ugyanaz a helyzet, mint az Ikeával.
Kacérkodtam folyamatosan a gondolattal, de tényleg meg lennék lőve, ha megint nem tudnék 3-4 hétig papírra tollal írni.

Amúgy jól vagyunk.
Ákos továbbra is izgő-mozgó, minden érdekli, mindenért felmászik bárhová ... gyerek. Azért örülök, hogy már sokan tudjátok, miről is írogattam eddig. Remélem leendő tesó majd időben kezdi a mozgási fejlődéseket és nem ennyivel hamarabb, mint Ákos. Bár akkor már nem lesz sulim, viszont Ákos akkor is itt lesz, úgyhogy nem is tudom.
Én már szeretnék tesót, csak Ann overál motívumához hasonlóan nekem meg minden gondolatom a sulinál köt ki. Ilyenkor azért bánom, hogy nekivágtam, de most már ezt a félévet féllábon is kibírom.
Ha sikerült volna nyáron a nyelvvizsgám, akkor talán beélesítettük volna a tesó "gyártást", de így még várunk kicsit.
Jut eszembe. Zsizsa, nálatok mikorra várható baby-projektről eredmény? Vagy babonából majd csak egy kicsit később fogod elárulni?

Na, elaludt Ákos szerencsére. Elég vacak éjszakánk volt. Pedig már pár napja csak egyszer kelt éjszaka, de most megint vagy 3-4x. Tamás szerint egyszer - mikor fél óra sem telt el az előző szopi óta - sztrájkoltam is és nem adtam Ákosnak cicit Kép.
Lényeg a lényegben, hogy most húzok én is vissza az ágyba Kép.
Nem ígérem, hogy sűrűbben jövök írni - olvasni azért mindig szoktam - de ezt tőlem már úgyis megszoktátok.

Üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Ann,
akkor megyünk valamikor, még nem tudom, mikor, de majd telcsizek. Szerintem 12-re kiérünk legkésőbb.Kép
Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Naaaaa, eltünt pedig felraktam Kép Kép Bosszúból két képet teszek fel. Ismétlés. Szóval.
Annnn:
Ez a reggeli szerzeményünk, van hozzá kesztyű és cipőcske is. 3000-ért baráti ár, a boltban 6-10000 körül láttam.
Kép
Kép
klarissza

Sziasztok!

Elokerultem en is Kép

Edit Botkajanak kesve bar de annal nagyobb szeretettel kivanunk boldog 1 eves szulinapot!

Ossze-vissza fogok irni, bocsi, mert idom meg olvasni sem nagyon volt sajnos. Viszont Emmanak kibujt vegre a felso ket foga, igy mar osszesen 4 van Kép es az ejjeli 1000 ebredesen kivul minden nyuge-baja elmult Kép

Huu, de jo, hogy itt mar jon a nyar es telen sem kell annyira beoltozni. Fogalmam nincs hogy lehet ennyi cuccot ravarazsolni a babora - Emma utal oltozni, pulcsi+cipo+sapka min. 15 perc. Ja, es a sapkat kb percenkent leveszi es adja hogy tegyem vissza Kép

Panu,
ez a konyok kiugras eleg rosszul hangzik, orulok, hogy Liza gyorsan elfelejtette. Azota mi sem emeljuk Kép

Vera,
nagy-nagy gratula Bence tudomanyahoz! Innentol fel perc nyugtotok sem lesz Kép de tudom, hogy mar nagyon vartad!

Anita,
sajnalom, hogy megint rossz ejszakaitok vannak. En par napja sokalltam be, azota ejjel 1x van szopi. Azt csinaltam, hogy az esti alvas-szopinal a szokasos mellett elmondom azt is, hogy ejjel csak 1x lesz csati, mert nagyon faradt a csatipont es pihennie kell, meg a maminak is + Emmanak is hogy holnap kipihentek legyunk es sok-sok uj dolgot fedezzunk fel. Eddig 50% - vagy tenyleg csak 1x ebred 3 korul es alszik 7-ig, vagy 5-kor is felebred, es akkor szinte bemaszok az agyaba, bujas-simi-puszi-lefektetes, elmondom hogy meg pihen a csatipont, nem tehetunk mast mint hogy alszunk mi is tovabb... 2-3 perc nyuglodes utan alszik 7-8-ig. Eredmeny: ma mar szinte kipihenten ebredtem es itt mar majdnem ejfel van en meg a gep elott ulok (alt. Emmaval beajultam aludni, reggel pedig mint a mosott rongy olyan voltam). Robo nagyon ugyi! Nem-eves miatt ne aggodj, nalunk biztos hogy a fogaktol volt, azota eszik rendesen.

Zsizsa,
orulok, hogy meggyogyultatok Kép fogak Kép drukk hogy ne szenvedjetek sokat! Csodallak am nagyon hogy mar keszen allsz a tesora! Ja, papinak nagyon tetszett a piros kabat Kép pedig en azt mutattam, hogy "nezd ugy hisztizik mint Emma" Kép

Klarissza,
hajra vezetes! Kép A bebisinterrol jutott eszembe, hogy itt vannak olyan "gyerekmegorzok" (pl. fitneszszalonokban, uszodaban), ami olyan mint a bolcsi-ovi csak akar 1 orara is ott lehet hagyni. Es jobb allapotban is vannak + 2-3 gyerekre van 1 felnott. Mostanaban akarom kiprobalni, szerintem ez jobb a bebisinternel mert uj kornyezet, uj ingerek es foleg mert gyerekek kozott van, amit IMAD! Lehet, hogy otthon is vannak ilyenek.

Gabi75,
haat nem semmi a hajnali keles! Hogy birod? Es a 2 gyerkocot? Meg ok egymast - foleg David? A napi 2 nasi szerintem nagyon durva, biztos, hogy nem egeszseges! Azon meg ne aggodj, hogy David nem eszi az edeset, elobb-utobb ugyis eljon az ideje, olyan gyereket meg nem lattam, aki utalta volna a csokit Kép

Edit,
orulok, hogy tetszik Botinak a bolcsi. En ertettem amit irtal a munkarol, es nekem idonkent hianyzik am ez a fajta belelkesedes. No meg a penz, de a tobbi resze mar nem Kép

Barbi,
hajvagas Kép uszoda Kép mi is ujra elkezdjuk, itt semmi kotelezo nincs, 2-3 eves korig csak pancsizas, jatek van a vizben, hogy megszokjak-megszeressek, es allitolag addig ugysem lehet uszni tanitani oket. Milyen oltast kaptok masfel evesen? Itt az MMR (15 ho) utan a kovetkezo 3 evesen van.

Ann,
vegre-vegre! En eddig nem mertem homeorol irni, mert olyan neveket irtatok, amikrol nem is hallottam meg - gondolom keverekek. Pedig van am egy csomo infom, igaz angolul, de a nevuk ua. Nalunk is az elso 2 a nyero Kép

Ja, ha mar oltas... MMR: nem tudom erint-e valakit, de ugye az oltas elott be kell vezetni a tojast, amit viszont allergiara hajlamos baboknak 18 honapos kor elott nem ajanljak. Megkerdeztem a dokinkat (a jot), es azt mondta, hogy inkabb varjunk a tojassal mert semmi baj nincs ha 20 honapos kor korul kapja az oltast.

Parna:
en ugy tudom 1 eves kortol lehet hasznalni. De szerintem ez is gyerek fuggo, mert Emma pl. nem igenyli, ha velunk alszik akkor sem teszi a fejet parnara.

Fogmosas:
ez engem is erdekelne, foleg hogy hogyan lehet megvalositani. Nalunk max. a fogkefe ragcsalasa megy par percig.

Egyedul eves:
Foleg kezzel es csak a nagyobb darabok, rizs pl. mar nem. Kenyer, sajt, parolt zoldseg (foleg krumplifele + repa). A teszta mar nem, nem tetszik a tapintasa Kép Kanal-probalkozas is van, de azert az egyedul evestol meg messze vagyunk. Mondjuk mi mindig egyutt eszunk es figyel 1000-rel + memorizal meg utanoz. Viszont ivas csak csoros-foggantyus poharbol megy, de en mar annak is orulok, ha iszik Kép

Ja, nem tudom nalatok szokott-e W-alakban (labuk koze) ulni a babo, a minap olvastam, hogy allitolag kesobbi esetlen-ugyetlen mozgas, ludtalp stb problemakat okozhat mert ellustit bizonyos izmokat (ha reszletesen erdekel valakit akkor megkeresem es leforditom).

Mit akartam meg? JA, volt szo jatekrol... nalunk minden jatek ami nem alvas-eves-szopi Kép Egyutt fozunk (mar ha fozok), porszivoZunk, mosunk, teregetunk - igaz minden sokkal lassabb mert pl. amit kiteritek o leszedi Kép Jarunk jatszocsoportba vagy jatszoterre vagy setalni. Meg 2-3 naponta kacsakat etetni a parkba. Vagy bocikat nezni, akik idonkent a szomszed telken szoktak legelni. Voltunk kutyakiallitason, mert imadja a kutyakat. Barhol meglat 1-et, azonnal ramutat es hangosan vau-vauzik Kép Ha kacsat lat, akkor hamm! felkialtassal huz, hogy menjunk etetni Kép multkor az antikvariumban az egyik polc tetejen volt egy fa-kacsa, es Emma elkezdett hamm!-ozni. Mi meg eloszor azt hittuk, hogy ehes, mert az is hamm! Kép

Na most mar huzok aludni. Kepeket megneztem am, mindenki sokat nott-ugyesedett-okosodott Kép

Sziasztok,
batka
batkamano

Huuu, bocsi, most lattam mennyi lett... de meg eszembe jutott valami Kép ados vagyok szulinapi kepekkel, beszamoloval.

Szulinap viszonylag jol sikerul, sajnos rokonok nelkul, de azert volt party vendegekkel Kép igaz igy ketszer volt szulinap - harmasban 3-an es vendegekkel hetvegen Kép Sutottem tortat, masodjara Emma mar hozza mert erni, sot evett is belole egy kicsit. Kapott ruhakat, jatekokat es sok-sok puszit Kép

1 eves adatok: 8.7kg, 76cm es a feje 47cm.

ilyen volt:
Kép

es ilyen lett 1 evesen:
Kép

batka

JA, es szol, ha kaki van a pelusban - szerintetek meg igy is korai a bili-proba?
batkamano

Sziasztok!

Jó régen nem írtam már, mert legtöbbször csak be-belesek, elolvasom az aktuális oldalt és rohanok ezt, azt csinálni... most viszont csakazértis itt ragadtam Kép

Marcus nagyon nő, lassan ő is betölti az egy évet. Akaratos és makacs, mint az anyja Kép Imád sétálni menni, mászik ezerrel, és terrorizálja a macskát Kép

Klarissza,
Egyébként Laca súlya miatt ne aggódj, nincs azzal semmi gond! A mi haverunk is 2 kg-mal és 1 hónappal kisebb, mint Marcus, még sincs vele gond! Ha jókedélyű, nem beteges, nem sápadt, akkor mi a gond???

Ann,
Most nyílt meg Újpesten a Stop.Shop és van Kenguru Gold is. Láttam nagyon jó overállokat még számomra is viszonylag elfogadható áron (pedig ez már nagy szó ám Kép). És még a szokásos CßA-t tudom ajánlani, van pl. a Pólusban.

Hagnosz,
Nálunk párna elég régóta van, de lapos, gyerkőcöknek való. Kiskorában egy Pampers-est tettem a feje alá, azt még a kollégáktól kaptam, nagyon lapos. A mostani is az, az ágygarnitúrához volt. Marcus nagyon szereti, hiányzik neki, ha nincs az ágyban.
Önálló evés: nincs, még kézzel sem nagyon, mert rögtön maszatolja inkább a kaját a kezében az etetőszékén.
Fogmosás: nálunk is csak a játék megy vele, a sikálást nem tűri.

Edit,
Örülök, hogy nincs gond a bölcsivel és a munkát is élvezed. Nekem főleg azért jó olvasni a soraidat, tapasztalatodat, mert nagy valószínűséggel Marcus is "ilyen sorsra jut" februártól. Vissza "kell" mennem dolgozni - ha arra az osztályra szeretnék kerülni, ahonnan eljöttem. És szeretnék, mert a többi osztályon kemény túlóra, kiborulás stb van. Itt nem annyira vészes a helyzet (nem volt az, amikor még dolgoztam), el tudok menni időben a gyerkőcért, vagy nem kell hajnalig túlórázni (a marketingen meg ennek divatja van - sajnos Kép).
Most már csak azon reménykedek, hogy legyen hely abban a bölcsiben, ahová beirattam Marcust. Mert bár anyukám nyugdíjas és tudná Marcust vállani (szívesen tenné), de tudom, hogy neki sok lenne minden nap 6 órát vigyázni rá 5 napon keresztül eg héten (januárban már 65 éves lesz). De ha nem lesz hely, akkor nincs jobb ötlet, szeptemberig. Meg elég lesz neki így is a szünetben vigyázni Marcusra.

Meg tanulnom is kéne, mert novemberben megint vizsgázom, még 4 vizsga van hátra (összesen 8, mindegyik dupla). És még a szakdogát és a diplomavédést nem is számolom (tömény számítástechnika és programozás az egész).

Szóval, így vagyunk mi. Sajnos talira nem tudunk menni, mert más program van mostanra.

Végül egy-két kép, köztük egy az idei télapóról Kép

Puszi Nektek!

H.

Kép
Kép
Kép

Kép
hanzika

Sziasztok Lányok!

Gondoltam belesek és teszem tiszteletemet!
Sajnos olyan napon vannak rajtunk, hogy nem tudok naprakész lenni, de azért adok életjeletKép

Látom, kezd újra összerázódni a csapatKép

Minden babuci nagyon aranyos, söt az overál is jól néz kiKép
Nekem Anyósom szerzi be, kiváncsi vagyok mit vadászik nekünk ezúttal. Szerencsére nagyon jó cuccokat szerez, biztos most sem fogok csalódniKép

Bocs, de nem írok név szerint mert iszonyú fáradt vagyok és holnap (is) jó pörgettyüs napom lesz, szóval megyek elteszem magam a családom mellé holnapraKép

Mindenkinek jó 8!

Puszka
Tündér
tündér

Jó regeelt Mindenkinek!

Cumizó Marcus, és a Télapó Kép Kép nagyon édes a dömperjén! Hanzika, sajnálom, hogy így alakult, és menned kell dolgozni. biztosan nehéz lesz az elején. viszont tényleg jó egy kicsit mást is csinálni, mint otthon lenni. igaz, ennek ára van.

Hurrá, látjuk megint Emmát. mint egy királylány, olyan ebben a ruhában Kép

Párna: mi is kaptunk a rácsvédővel, paplannal együtt, sk. varrta a nagynéni, gyönyörű. de, Lizi felfedezte úgy féléves korában, hogy lehet rágni a párna sarkát, és azóta ez csak romlott. nem a rágás, hanem a párnaimádat. néha olyan koszos, hogy rossz ránézni is. cipeli magával, és öleli, mint a babáját.

Klarissza: jó ez az overáll. ügyes vagy, hogy így szerzed be. nekem nincs ehhez türelmem.

mi kaptunk egy jópofa vastag kabátot ajándékba, és gondoltam kimegyek a hóshow-ra, ahol is a nadrágot szerzem be hozzá.

és a legfontosabb: szerdán együtt játszótereztünk Benével és Orsival. Bene nagyon édes. mondja, hogy "anya". megpróbálkozott a "Liza"-val" is, "ia" lett belőle. nem veszi fel a szemetet a földről, ha Orsi rászól, nyugodtan hintázik és homokozik. a csúszdát viszont még nem bírja. ellenben Liza kergebirka volt, megint ott rohangáltam utána, aztán csúszkált a nagylányok (4-5 évesek) között, aztán felmászott egy magas dombra, és onnan le, majd a bicikli-ugratót is megmászta. azért néha egy kicsit szeretném, ha nyugodtabb, "seggen-ülősebb" lenne. Orsi készített pár fotót, és megígérte, hogy ma felrakja őket. majd meglátjuk.

na, robogok, panu
panu

Sziasztok, most kivételesen én is átrepülöben, már megint jó késö van, és még képeket kell feltennem egy albumba,hogy a növérem megnézhesse. (ilyen kergemarha is csak én lehetek, elfelejtettem a saját azonositómat, most egy új albumot kell kreálnom...)

Batka,jó,hogy végre jelentkeztél, királylány Emma bübáj, nagyon sokat változott a két képen. Erröl jut eszembe,Emma elmúlt egy éves,és én még nem láttam RÓLAD képet!!! Tudom,hogy nem vagy egy kitárulkozó tipus, de e-mailben sem lehetne???NA???
A biliröl nem tudom mit fognak a többiek szólni, ebben a témában kicsit kilógok itt,mert Ádám kb egy hónapja használja, egyszer egy nap, fürdés elött. 90%-ban pisil bele, látom ahogy néz le a kis kukijára, mozog a kis hasijánál az izom,és próbálja van-e pisi...Mindezek ellenére nem mindig van, de kezdi tudatosan próbálni. Szóval én napi egy próbát nem sokallok, de a többiek majd megmondják mit mondanak a szakkönyvekKép
Úszással kapcsolatban,nem értettem,mire irtad,hogy nálatok semmi sem kötelezö,mert nálunk sem...Az oltásnak majd utánanézek, 2-t fog kapni 1,5 évesen, ha jól rémlik,az egyiket már kapta korábban is, a másik lesz új. Az MMR emlékeztetöje itt 4,5 évesen van.

Hanzika,ez a pancsis kép csúcs!!! NAgyon aranyos MArcus is milyen nagy fiú már!! A munka-kérdést megértem,bár engem nem is érint, nagyon sok oldala van ennek a dolognak,nem lehet elfogultam csak ezt-vagy csak azt mondani a visszamenetelröl. Ha menni kell, hát menni kellKép

Klarissza, az ovarál tényleg jó, az ára is, a szine nekem kicsit lányos(bocs, remélem nem haragszol meg ezért), nálunk apa biztosan nem egyezett volna beleKép. (nekem ki kellett cserélnem egy csizma füzöjét,mert pirosat adtak eredetileg,holott az egész csizma sötétkék, de még igy is lányosnak találta a füzö miatt...)

Marcsi,jó volt olvasni kicsit hosszabbat töled is, az ujjadnak javulást, hogy tudják BKV-zniKép Államvizsga, szakdolgozat,nyelvvizsga, atyapitya, van ám dolgod!! Micsoda kitartásod van, hogy idáig már igy eljutottál!!! HAjrá az utolsó félévértKépKép!!

Panu, teljesen átérzem a seggenülös gyerek vágyadat, nálunk is egy sajtkukac lakik...De mindig azt mondogatták, hogy addig jó, amig igy mozog (gondolom inkább picibb babákra értendö),mert minden rendben van, egészségesen fejlödik...CSak nekem már néha nincs annyi idegszálam,mint amennyi energia Ádámba beleszorult..Itt csak az a baj,hogy sosincs senki rajtunkkivül a játszótéren, nincs kivel játszani, ott is én vagyok az egyetlen partner...

Tündér,jó hogy van egy jó-izlésü anyósod, azért ez nagy segitség lehet, hogy ilyet rá mersz bizniKép Pihizz csak, ha lehet, már nekem is mennem kellene, éppen most járt le a féjrem éjszakai müszakjaKépKép,mindjárt itthon lesz.

És végül, aki idáig végiolvasta, annak gyorsan megirom,hogy van egy jegyem a Bababörzére (Kismama elöfizetéssel jött), aki kéri szivesen elküldöm!

Itt egy kép Ádám téli rucijáról, bár van egy érzésem, jó sokat fogjátok még ebben látniKépKép
Kép

Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi,
ciki lenne, ha megint én kérném a jegyet?Kép Ha nem, akkor kérném szépen!Kép Ádi ruhája nagyon szép, remélem, azért még lesz egy kis idő, amíg nem kell ráadnod.

Na, megyek is, mert ded üvölt, ha a számítógép előtt vagyok, pedig most is állva, egy kézzel írok, a másikban ő van.

Ja, a tegnapi Margitsziget jó volt, hárman háromfelé rohangáltunk a gyerekek után.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

hi

csak gyorsan, mert benét a vendég kissrác felébresztette és most elég nyügi a csak 1 ora alvás miatt. (de. mindig 2-2,5 orát alszik)

az éjszakám tuti volt. 1/2 12- 3ig egy szikrát sem aludtam. benedek bögött, sirt, üvöltött vagy csak 1xüen nyüglödött.

gaboka:
olvasni keddenként 5-6ig szoktam, mig a panna tornázik.
tévézni mindennap mikor bene lefekszik akkor ülök neki reggelizni és tv-zni, ill. vasalás közben.
hobbi??????? az mi, már nem is tudom.Kép jaaa igen ...... régen varrtam gyerekruhkat, most inkább a vétele a hobbim.
tegnap vettem is egy szupi gatyot benének a visegrádi utcában.

gabi75.
wordpad-ban vagy jegyzetfüzetben irom meg és onnan másolom be. (itt kaptam az ötletet mikor elszállt egy hosszu irásom).

anita:
nagyszülök????? csak az anyámra számithatok, na jo meg egy kicsit az apura is csak ne sokáigKép
a másik oldalt inkább hagyjuk.........
nagyon tetszik a zsiráfocska, tök jo

hagnosz:
egyedül kaja.
tegnap este volt az 1. (hurrrrráááááááá) amikor már nem boritotta ki a tányér tartalmát, hanem szépen betömte pici szájba a sajtos pározsi, kenyér és paprika darabokat.
kanál: nálunk csak ugy müködik, hogy ebéd közben mikor olyanja van elkéri a megrakott kanalat s ö belerakja a szájába. de azért résen vagyok, nehogy kanál forditás legyen belöle.
fogmosás: már régota. ha véletlen betéved a fürdöbe tuti elkéri a fogkeféjét.

panu:
rakom-rakom.
bár jo, hogy irtad, mert ki is ment a fejemböl Kép

Kép

Kép

Kép
orsolya11

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?