Kösz Lecsó!!!
És hallottál is konkrét esetről, vagy csak írták, mert ezeket a rémhíreket is szeretik terjeszteni a neten, hogy még véletlenül se legyen egy nyugodt éjszakánk se!
Bettó!
Akkor ezek szerint 3 nap alatt Kincső is megszokta az ágyat? Ezt jó tudni, mert akkor már előre örülhetsz, ha úgy érzed, hogy valamit elrontottál, vagy másképp csinálnál, 3 nap alatt meg tudja szokni Kincső. Egyébként pont ezt mondta a barátnőm, hogy 3 nap alatt sok dologhoz hozzá tudnak szokni a gyerekek.
Milcsi már nem hajlandó este máshol elaludni, csak a kiságyban, ha pl. apa ágyában teszem, akkor csak leseget, nem igazán érzi úgy, hogy itt most aludni kellene. Bezzeg, ha a kiságyban van, ott már rögtön tudja, hogy alvás jön!
És képzeljétek, rengeteg tanácsot kaptam szopi terén. Voltunk ma gyógytornán, és utána felmentem a kórházas nagyon aranyos védőnénihez, nagyon kedves volt, sok tanácsot adott. Aztán elmentem a Milcsi háziorvosához, aki nem volt ott, de helyette egy nagyon kedves aranyos dokinéni volt, na ő aztán rengeteg tanáccsal ellátott. Azt mondta, hogy tegyek minden kajába, amibe csak lehet rántást, mert az jó szokott lenni a tejtermelésre. A háborúban, amikor nem volt tápszer, vízzel higított lisztes rántást adtak a babáknak, mert nem volt más, így legalább nem haltak éhen. Na, most megyek és ki is próbálom! A másik meg a maláta, ami a sörben van! Kismamáknak alk.mentes!!! Az is segít. És a dokinéni szerint a szopis tea nem használ, mert szerinte az csak annyiban segít, hogy folyadék! De tök mindegy milyen folyadék, csak sok legyen, ha épp szopis tea, hát akkor igyuk azt nyugodtan, de csak a folyadék miatt segít.
Egyébként nem iszom a porocskát, mert mindig elfelejtek tejet venni hozzá. A boltban kimegy a fejemből. Meg őszintén szólva lusta is voltam megcsinálni, mert a szopis tea egyszerűbb.
De most már a napokban tuti csinálok poros tejcsit is, mert mindent megteszek, hogy visszajöjjön az a tej! MA MÁR NEM KELLETT EGYÁLTALÁN PÓTLÁS!!!!
Ja, éjjel 3.45ig aludt Milcsi! Tegnap este azt hittem, hogy hamarabb fel fog kelni, de jól bírta!