Új privát üzeneted érkezett!

Mielött szó érné a ház elejét,hogy most Ti irgoattok és én nem,gyorsan irok pár sort.
Meg volt az elsö úszótanfolyamunk, Ádám élvezte is meg nem is a nagy vizet, de elsöre nem is vártam többet. Ez amolyan éneklös-játszós csoportfoglalkozás, bohóckodásnak megteszi.
Ma viszont nem aludt valami jól, éjjel 1-kor kelt,akkor még vissza tudtam altatni a saját helyéb, de utána fél 3-kor már meg sem próbáltam, vittem át közénk...Ennek megfeleöen én innentöl kezdve két tenyérnyi helyen aludtam,mert akár merre megyek az ágyban,jön utánamKép
De reggel 9-ig aludt, igy valamennyit azért aludtam én is.
Mára nagy takaritást és mosást tervezek, igy már megyek is,hogy a nagyjával kész legyek mire megy aludni Ádám.

Majd még jövök késöbb,megpróbálok irogatni a többieknek!
Sziasztok
Barbi
Kép

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Bevallom őszintén, hogy én jómagam nagggyon-nagggyon lusta vagyok írni, de mindennap olvasom a termést és nézegetem a képeket. Szóval alaposan szégyellem magam.

Nagyon aranyos minden baba és olyan nagyon gyors ütemben fejlődnek, fantasztikus. Lehet, hogy emiatt vagyok mostanában olyan furcsa hangulatban. Például alig vártam, hogy Laca 1 éves kora után leszokjon a szopiról, most meg már nem szeretném, ha hirtelen abbahagyná, mert akkor megint egy látványos lépést tesz az önálló élet felé. És úgy félek attól, hogy ilyen gyorsan elmúlnak a dolgok, egyszer csak 6-16-26-36 éves lesz Kép

Sajnos ismét hoztunk haza vírust Debrecenből Kép (Még egyszer sem jöttünk haza úgy, hogy ne lettünk volna betegek Kép)
Úgyhogy most eléggé le vagyunk betegedve, a párom is. Laca bezzeg jól bírja a dolgot, egy kicsit köhög, de éjjel-nappal vidáman szopizik Kép Anyám szerint a sok szopival kiszedi belőlem az összes vitamint, úgyhogy vettem megint Elevitet.

Panu:
Még egy régi kérdésedre válaszolva: a vonatozás jól sikerült. Mondjuk csak első osztályon mertem vinni, mert tudtam, hogy nem fog egy helyben ülni a lelkem. Odafelé egyedül voltunk egy fülkében, visszafelé 4 másik áldozat is utazott velünk. Ha már nagyon szemtelen volt Laca, akkor kivittem sétálni a folyosóra (akkor még babakocsiban, vagy ölben). Persze ott is folytatta az ismerkedést Kép

Edit:
Ha jól emlékszem, akkor Botinak voltak fütyi gondjai. Megoldódott magától a dolog? Jajjj úgy irigyellek, hogy visszatudtál menni dolgozni Kép
(Sajna nálunk csak 8 (ami inkább 9, néha 10) órában lehet dolgozni) Kép

Marcsi:
Ha rendbe jön a kezed, akkor Ikeázhatunk Kép

Barbi:
Sajnos a vezetést újra kell kezdenem egy pesti autósiskolában, mert kihagytam egy hetet és teljesen elvesztettem a biztonságérzésemet az autóban, főleg, hogy egyedül vagyok benne a párom nélkül Kép Most már azt sem tudom, hogy kell-e, érdemes-e nekem autót vezetnem, még több pénzt ölni bele. Kép

Laca fejlődik pl: profin leszedi a falról a csatornakábelt, aztán lelkesen hadonászik vele Kép Kép Nagyon jó ízlése van, ha beteszem a Lesz még így se dvd-t, akkor képes egy félórát is ülni és bámulni a filmet. Igazi Jack Nicholson rajongó a fiam Kép

Nem lesz tali valamikor???????????????????????????????????????????????

Hétvégén Szegeden voltunk a nagypapánál. Hajókáztunk a Tiszán, Laca horgászott, sétáltunk a belvárosban és persze nem hagytuk ki a Virág Cukrászdát sem Kép

Bocs, hogy másnak most nem írok, de ez a hozzászólás is olyan lassan készült, hogy azóta, én már meg is gyógyultam Kép

Ja, majdnem elfelejtettem!!! Jövő héten találkozom 2 bébisintér jelölttel, remélem csupa pozitív élmény lesz.

Bocsi, hogy nem tudtam választani a képek közül Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
klarissza

Na, ma aztán kinetezem magamat.Kép

Gabi,
örülök, hogy jól telt a napod!Kép Nadrág.Kép Kistesó nálunk mostantól bármikor jöhet.Kép Már alig várom.Kép

Barbi,
ránézésre klassz az úszótanfolyam, tetszik ez a piros valami.Kép Remélem, megjavul Ádám alvókája!

Klarissza,
na végre, hogy rólatok is lehet hallani!Kép Na, és fogott Laca valamit? A lelkesedéséből ítélve biztosan, nagyon aranyos!Kép Ez a ruci meg nagyon vagány, a szemek meg továbbra is gyönyörűek.Kép Szopival én ugyanúgy vagyok, ahogy te, az, hogy lecsökkent nappal háromra, olyan furcsa érzés, szinte késztetést érzek, hogy erőltessem a többet. De hát ilyet nem teszek, mert hát valamikor le kell válni az én kisdrágámnak, még ha nehezemre esik is.Kép Vírus.Kép Örülök, hogy Lacát nem viseli meg túlzottan. Én is megyek Ikeázni, csak szóljatok! (Meg Gabi gyógyuljon meg!) Hidd el, jó lesz majd a vezetés, én is most akarok majd valamikor újra megtanulni, de úgy érzem, hogy fontos. A húgom nemrég tanult újra (anyuék tavaly karácsonykor vettek autót), és most már jól vezet, csak gyakorolni kell. Ő úgy csinálta, hogy először egy utat tanult be (hozzánkKép), és csak ott közlekedett sokszor (minket hozott-vitt), és így, mivel az út ismerős volt, tulajdonképpen az autót szokta. Utána már máshová is el mert menni, egyre több helyre. Szerintem fel a fejjel, és csak így tovább, hidd el, nagyon jó lesz, ha lesz annyi szabadságod, hogy te is tudsz vezetni. A Lesz ez még így se a párom kedvenc filmje.Kép Talira én is kíváncsi vagyok, hogy lesz-e...

Na, megyek is, még annyit rólunk, hogy amikor a zöldségesnél vásároltam, és nem néztem oda, Gabi ügyesen leszedett egy paprikát, és beleharapott, így paprikát is vettünk.Kép Ja, és szegény emlékezett az orrszívóra, pedig már több mint fél éve nem használtuk, elővettem, és rögtön sírni kezdett, és mászott a másik szobába. Szegény, remélem, hamar elmúlik a nátha.

Jó éjt mindenkinek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan beestem pár szóra, eléggé fáradt vagyok most. Minden szabad percemet a függönyvarrásra szánom, de még így se haladok túl gyorsan mert a szabadidőm még most is erősen korlátozott Kép De muszáj sietnem, mert apa azt mondta ha ügyes vagyok és kész leszek, akkor már hétvégén felavatjuk a lakókocsit és leszaladunk az Adriára. Úgyhogy kapkodok ahogy csak tudok KépKép
Amúgy meg irigykedek ezerrel ahogy így olvasgatlak benneteket, leginkább a fantasztikus gyerkőcökért hogy már mind mennyi szót tud. Az én Csibim meg már 2x annyi idős mint itt a babócák, és még csak most tud annyi szót mint ők. Persze azért értelmileg már fejlettebb, ez kifejezetten látszik ha a hugával is összehasonlítom, de sose gondoltam volna hogy bejön amivel eleinte viccelődtem, hogy majd egyszerre tanulnak meg beszélni. Most nem is tudom hogy ez Kép vagy Kép...
Azért túlzottan nem vagyok letörve a dolog miatt, csak olyan jó lenne már végre rendesen beszélgetni vele, mindig tudni mit szeretne, mire gondol. Így meg ott tartunk hogy az 1 éves hugától tanulja meg hogy cica KépKép
Gabi, téged külön irigyellek a nadrág miatt, én igazából álmodni se merek róla hogy valaha beleférek a régi farmeromba mondjuk Kép De elhatároztam, hogy most hogy jön a narancs-szezon, bepróbálkozom a már egyszer bevált narancs-diétámmal, hátha bejön most is, és ha nem is leszek ugyanolyan mint voltam, de van itt jópár kiló amit nem nagyon sírnék visza KépKép

Na megyek, kipihenem a mai napi fáradalmakat. Mindenkinek kellemes és nyugodt éjszakát!
Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok LÁnyok!

Hát nem tudom mi történt, de Szegedröl mi is hoztunk haza valami bacit...Kép
Ilang ma reggel 38,6-os hövel ébredtKép
Meleg a buksija, pluszban éjjel 7x ébredt!!!!!Kép
Még újszülött korában sem csinált ilyetKép

Gabi!
NadrágKép Jó érzés ugye?Kép

Diti!
FüggönyvarásKépEzek után remélem dobsz fel képeket a müvekrölKép

Zsizsa!
OrrszívóKép Az nálunk sem nyerö, pedig nálunk sokkal többet volt eddig rá szükség.
MenömanóKép Gratula!
PaprikaéhségKép

Klarissza!
Laca nagyon aranyos kilegény lett! Ho-Ho HorgászKép

Na most ennyire futotta.

Megyünk reggelizni, még benézek...

pussz

Tündér&Ilangocska
tündér

Sziasztok

Klarissza
Jól néz ki Laca a képeken, csini nagyon. Én az istennek se kapok a gyerekre egy átmeneti kabátot. Az Ikeázáshoz csatlakoznék én is, ha nem gond, csavizni akarok ha már egyedül kell lennünk. Kép Én is nemrég kezdtem újra vezetni és alakul a dolog, még parkolni is tudok!! KépKépKép
Barbi:
Tök jó lehetett az uszi, irigy-irigy. Sajna én anno lemaradtam a babaúszásról, mert Szentendrén nem volt, és nem ismertem a környéket, hol lehetne. Majd később behozzuk.

Majd, ahogy ígértem bevállalok egy talit, de most beteg vagyok, nem szeretnék megfertőzni senkit, és még küzdök az itthoni új rendszer felállításával. Úgy érzem nem jutok semmire, szalad a ház. A gyerekkel muszáj kimenni amíg nem esik, stb. Aztán ha sikerül összehozni és jó lesz, akkor megdumálhatjuk, hogy minden 2. vagy 3. héten talizhatunk itt. Akkor az már egy biztos pont lenne a télre, nem? Kép
Na, közben eltelt egy fél óra, Benikém még alszik (11 és fél órája). Megyek, mert még dolog van.
zit
zit

Szép jó reggelt mindenkinekKép

Barbi: Nagyon szupi ez a játszótérKép Nem félt Ádi egyedül az alagutban? Az uszis kép is nagyon jó.

Diti: Nagyon-nagyon szépek a gyerkőcök, és egyre jobban hasonlítanak egymásra. Beszéd miatt ne agódj. Az öcsém kisfia 3éves koráig nem mondott semmit, utánna viszon rögtön választékosan és kerek mondatokban kezdett el beszélniKép Egyébbként még Bömbike sem mond egyetlen értelmes szót sem. Dani viszont ebben a korban már rengeteg szót tudott, kb mint Zit Benije.

Zit. Nagyon huncut szeme van a fiadnak, és tényleg nagyon ügyi, hogy már ennyit beszél.

Zsizsa: Jobbulást Gabócának. Nagyon édi a Piroska még akkor is ha sírKép. Ja és gratula a menő- manóhozKép.

Gabi: NagylányságKép Most akkor tessék belehuzni a kistesóprojektbe Zsizsáékkal együttKép ne hagyjatok egyedülKépKépek Zsoltikárol nagyon jók. Ahogy apáját huzzaKép

Klarissza: Jó hogy ti is előkerültetek. Gyógyulj meg minnél hamarabb, és mi is megyünk Ikeázni. Meg játszóra is mehetünk mig az idő engedi. Persze csak ha van kedvetekKép

Marcsi. Jobbulást az ujjadnak. Mi történt?

még ezt muszáj vagyok megmutatni nektekKép
Ilyen vagyok a fiókban
Kép
Ezt csinálja valaki utánnam
Kép
Kép
Kép
Igen. Hálózsákban sétál. Olyan édiKép A kockahas a DaniéKép
Egyébként egész nap pakol, jön-megy, már alig mászik. A konektorokat kénytelenek voltunk bedugaszolni mert oda is mindenfélét dugdosna. Most megint rohanok mert már nagyon hiányol.
Pusz mindenkinek és további szép napot
Brigi+Bömbi
bombomanyu

Sziasztok!
Csak ugy kutyafuttában megint, pedig már képeket is igértem és van is rengeteg...

Klarissza, Laca hihetetlen szép a képeken! Sajna a fütyi gondok nem oldódtak meg, a vége nagyon-nagyon szük, ezért esély sincs rá, hogy fel lehessen huzni. Magának pedig folyton megpróbálja beledugni az ujját Kép A doki mondta, hogy el kéne vinni a sebészetre megmutatni, de meggyöztem, hogy mivel tud vele azért szép sugárban pisilni, hagyjuk egyelöre békén...hátha megoldódik magától. Ha meg nem, akkor 2-3 éves kora körül, amikor már szobatiszta lesz, akkor lehet, hogy mégiscsak sebészet lesz a vége a dolognak. Merthogy most még van esély, hogy mégis kitágul, meg amig pelusos könnyebben el is fertözödik.

Brigi, Bömbi nagyon édes a hálózsákban Kép Botka is folyton igy rohangál. Én meg aggódom, hogy mikor esik el Kép De nem viszi túlzásba...

Sziasztok, most mennem kell.
Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Látom jó kis bő termés vanKép. Szeressem ha él a topikKép.

Brigi: de drága Bömbi a hálózsákbanKép.Nem gondoltam, hogy ilyen ügyesen tudnak benne totyogni. Mi is majd hidegebb időkre akarjuk ismét használni, múlt télen nagyon jó volt, aztán, hogy most megszokja e Robó ismét , nem tudom.

Zit: gyógyulj meg mielőbb, nálam még mindig érezhető a legutóbbi náthám, lehet, hogy valami vírusos vacakot szedtünk össze. Ölelgetés, csókolgatásKép.Drukkolok, hogy Ati előbb hazaérjen.Legalább a karácsonyt itthon tölthetnéKép.Mennyi időre ment ki összesen? Tündéri Beni, igazi kismacsóKép.

Tündér:Ilangnak jobbulást, remélem azóta lement már a lázaKép. FényképezőKép

Edit: Robka fütyije is ilyen, de nálunk a doki mondta, hogy 3 éves koráig hagyjuk, aztán meglátjuk.Írj Botkáról si légysziKép.Dolgoztál ma?

Diti:ne aggódj szerintem Csibi szókincs miatt, tényleg sok baba később tanul meg beszélni, nővérem is ilyen volt és most ő tanítja a jövő nemzedékeitKép.De jó lehet, hogy csak úgy leruccantok az Adriára, kb mennyi km? Képet kérünk a felavatott lakókocsirólKép.Jó, hogy írtálKép

Zsizsa: talán már tervben is van a kistesó? Júj, de izgiKép. Tudom, hogy több babát terveztek, sok sikert hozzáKép. Este mennyiszer szopizik Gabóca még? Nálunk is nap 3 szopi van, de van olyan nap, mikor jobban igényli. Nappalokkal még elvagyok, de a hajnali cicicnlógást kiiktatnám már szívesen.PaprikaharapásKép.Gratulálok az elindulásáhozKép.Ügyi leányzó.Na és nem csk ügyi, hanem szép is, főleg a piroskás cuccban.Szép kiscipőt kapottKép.Látom jól oda kell figyelni, mert mindenevő lett belőleKép

Klarissza: Laca igazi jóízlésű fiúcskaKép. Csuda édi a csini ruciban is. Igazi fotómodellKép. Hol veszed neki ezeket a csini rucikat?Tényleg, halacskával megismerkedett élőben is?Jogsid van amúgy? Mert ha igen , érdemes olyan helyeken inkább gyakorolni, ahol elhúzodtok a forgalom elől és nem hiszem, hogy ajánlatos ismét pénzt ölni bele.Szerintem mindenki ha hosszabb időt nem vezet kijön a gyakorlatból , már csak az a kérdés, hogy félsz e vezetni, mert az más dolog. menni fog, ne aggódjKépJobbulást kívánok.

Barbi: kicsit irigykedem az uszi miatt, jó lehetKép. Sajna nálunk nincs lehetőség ráKép. Jobb éjszakát kívánok, remélem sikerült a nagytakarítást is megcsinálni.

Gabi: képeket mi is kérünk ám, mert hiába kerestem melyik topikba tettél fel róla fotót ,nem találtamKép.Már teljesen ki is takarítottatok? Ügyes tényleg Zsolti, sok szót mond ő is márKép.Milyen drága a fotókon , igazi nőcsábító legényke lesz, főleg ha így viszi a virágot a csajoknakKép

Ann: de édi lehet Hami, álunk is megy az oda vissza játék, de valahogy etetgetni engem nem akar.Kiscipőről várjuk ám a képet és HAmi hercegnőről isKép.Sok szót mondogat már ő isKépJobban vagy már?Jöhetnél sűrűbben is, hiányoztál ám!

Panu: micsoda értelmes leányzótok vanKép.Jó utat!Azért kikapcsolódtatok egy kicsit a hétvégén is.

Vera: várjuk ám, hogy jelentkezz!!!!!!

Batka: merre vagy, te is régen írtál!

AMint nézegettem a táblázatot, lassan végére érünk a szülinaposoknak.Hihetetlen hogy rohan az idő.Nemrégen még arról írtunk, hogy megfogták a kezükkel a tárgyakat, meg mennyit büfiztessük őket, most meg.....nekem sokszor olyan furcsa ám!

Hú, azt hiszem írtam mindenkinek. Végigolvasta és emlékezetből írogattam, biztosan csomó minden kimaradt, de azért ez is haladás Robó mellettKép

Mi megvagyunk, Robka most vágott be egy nagy adag kelkáposztafőzeléket. Tényleg nálatok minden nap eszik manó husit? Nálunk nem tartozik a kedvencek közé, igaz be becsempészem neki a kajába, de inkább tejtermékekből fedezzük a fehérjét. Imád kint lenni, ma sütött a nap egy picit és hozta a cipőjét, majd a papucsomat, hogy vegyük fel és menjünk.

Ja és érdekességként egy fotó, hétvégén voltunk a Mátrában és nagyon közelről láttunk egy mókust, aki két diót egyszerre tartott a szájában, olyan ari volt, mi meg rohantunk utánna RobóvalKép:

Kép

Most már eldugulok, szép napot mindenkinek:Anita
anita77

Üdv Mindenkinek!

Anita, jó, hogy ilyen hosszan irtál! Ehhez a képhez azért reflexek kellenek Kép Jó nagyon Kép

Hogy BOtkával mi újság? Nagyjából ugyanaz, mint a többiekkel, nem akartam leirni, hogy és egyébként Botka is ezt meg azt csinál...pl a kedvence mostanában a tütü autó. Vettünk neki egy ilyen müanyag kis taxit, eleinte csak tologatta, meg dudált vele, de most már felül rá és hajtja is. Látványosan nö, mert kb egy hónapja, amikor ezt az autót kapta még nem ért le róla rendesen a lába, most meg már az egész talpa lent van.
Egyébként izgulunk nagyon, két dolog miatt is. Egyrészt mert elöször én, majd apája összeszedett egy hányós - hasmenös kórságot, amitöl nagyon betegek lettünk. Félek, nehogy a kincsem is elkapja, mert rajta igazán nem tudok segiteni és még azt nem érti meg, hogy várni kell és elmúlik.
Másrészt vasárnap lesz nagy szülinapi buli nálunk, no hát ezzel kapcsolatban is van nagy izgalom. Bár a tervem nem jött be, mert fö ajándéknak a Panpers zacsikkal gyüjthetö játszi asztalkát szerettem volna, de azt már nem lehet kérni, mert nem gyártják már és amit adnak helyette, az sem jön meg idöre.
Egyébként dolgozom ma is, söt, ma elöször a nagypapi ment érte a bölcsibe, már telefonált is, hogy minden rendben. Azért izgultam, hogy hogy fog nekik menni.

NO megyek is érte, elég volt a "munkából" Kép Kép Kép Kép

Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

hi

kivágok egy kis irási idöt a csicsikámbol.
egy kicsit elcsusztam az olvasással pedig megigértem magamnak, hogy azt azért nem engedem elszaladni, nehogymá megint ugy járjak, mint a nyáron, hogy azt se tudom ki-kicsoda (na jo, ez egy kicsit erös tulzás volt).

panu:
de-de láttam, hogy intettél!!!!!!!!!
mikor találkozunk??????

gabi:
üdv az "ismét régi cuccaimat hordom" társaságban. bár nekem oriási mázlim volt e térem, mert szüllés után (panna) vékonyabb voltam, mint terhesség elött. benével (bene után) meg sikerült megtartani a köztes állapotot.

diti:
adria, wow
ilyenkor még elég meleg fürcsire?

klarissza:
vejem (vagy már más a mennyasszony?) csuda helyes (mint mindig).
ne félj a vezetéstöl. bár tudom könnyü ezt mondani, én is féltem. most pedig imádok. ha bánatos vagyok vagy ha ideges, a vezetés mindig megnyugtat.pláne, ha lehet gyorsan menni Kép (ami a csövön kifér....)

barbi:
bene is imádja a vizet. bár ö már 5 honapos kora ota jár uszni.

bombom:
hálozsákban járni tényleg világszám. ügyi

szedit:
irtam néked egy mailt. vagyis az itteni irás után fogok irni.

nálunk nem fiok, hanem szekrény mászás van, illetve volt, mig az a gonosz anyja nem vett egy biztonsági zárat rá. micsoda emberek vannak?? megfosztják szegény gyereket egy kis örömtöl.....

Kép

most csak ennyire futotta, bocsi

jo8
orsolya11

Sziasztok!
most kezdek magamhoz térni. Lizinek ugyanis már hónapok óta meg volt egy kicsit duzzadva a BCG-oltás helye, és már kétszer gennyezett is egy kicsit. megkérdeztem: azt mondták ne bántsam (persze) és hogy van ilyen, ki kell jönnie a magjának, ha nem, akkor fel kell vágni. szóval, tiszta happy lettem tőle. erre ma este, megindult, vérzett is, csúnyán nézett ki: gennyes zacskóként lógott ki a magja, és ettől megijedtem, ráadásul egyedül voltam itthon Lizivel, és nem nagyon bírom az ilyen orvosi eseteket, pl. az oltást se tudom nézni. szóval apa kénytelen volt otthagyni a mozit, és szinte kinevetett, hogy ez nem súlyos, miért ijedtem meg. csak az vigasztal, hogy most már nem kell felvágni, remélem, hamar begyógyul.
+nátha, +fogzás, mindez = szép az élet Kép

csak a fotókra reagálok, bocs

Beni nagyfiú nagyon helyes Kép
a nagy ho-ho-horgász Laca Kép
Bömbi tipegése a hálózsákban Kép, már mi is gyakoroljuk
Anita, tényleg ügyes vagy, hogy így elkaptad a pillanatot Kép

panu
panu

Orsi! imádnivaló Bene Kép, csak a jövő hét jöhet szóba, holnap kimenős vagyok (Kép), aztán meló, és már röppenünk is a köv. kirándulásra, szóval hétfőn leghamarabb
pussz, panu
panu

Sziasztok!

Hú micsoda szép gyerekek vannak az oldalon Kép Barbi Ádibádija a vízben, Klarissza Lacája horgászás közben, Bömbi hálózsákban teker, Bene a szekrényben... Ezek a fiúk nagyon tudnak Kép

Barbi,
örülök, hogy Ádám élvezte az úszást Kép Jó lehetett, hgoy ilyen játékosan tanultok úszni.

Klarissza,
vírus Kép Jobbulást nektek! Laca igazi kis hobbit a fotókon, mindig ez jut eszembe róla Kép

Diti,
menni fog Csibinek a beszéd, meglátod! Milyen az a narancsdiéta? Kép

Tündér,
Ilang babának jobbulást!

Zit,
neked is jobbulást Kép Tali felajánlást pedig köszönjük, tuti jó lesz KépKépKép

Brigi,
a konnektorok nálunk is le vannak védve, de Zsoltikát így is érdeklik Kép

Anita,
naggggyon jó a mókusos kép! Igen, nagyjából készen van a takarítás, inkább még mosás van hátra (függönyök), meg némi pakolás, de a hétvégénél hamarabb nem érdemes belekezdeni.
Kérdezted a husit: Zsoltika mindennap kap, mert imádja! Úgy adom neki az ebédet, hogy először a krumplidarabkákat, aztán később rakom a tálcájára a husit, mert ha meglátja, rögtön azt eszi, mást már nem is kér Kép Gyümi, joghurt szintén megy, nálunk inkább a zöldségeket nem szereti annyira Zsoltika, kivéve a krumplit Kép

Edit,
jobbulást nektek is! Remélem, Botka tényleg nem kapta el a vírust Kép Viszont nagyon ügyes, hogy hajtja magát a bébitaxin, Zsoltika ezt még nem tudja Kép

Panu,
ez a bcg-hely elég rondán hangzik, nem csodálom, hogy megijesztett! Most már szebb Lizi karja? Párod egyébként orvos esetleg ? Kép

<font color="0000ff">Zsizsa, Anita: napi 3 szopi Kép Nálunk még több van, nappal is inkább 5, éjszaka meg 1-2. Napközben többször is azért kínálom Zsoltikát, hogy tutira elég folyadékot igyon, mert a szopin kívül átlagban 1 pohár (Avent) víz fogy el, ebéd után pedig némi gyümölcslét kap Zsoltika.

Többen írtátok a fütyi-gondot: most akkor kell vele valamit csinálni, vagy nem? Mert én nem piszkálom, de pénteken megyünk úgyis dokinénihez, majd megkérdezem, ő mit mond.

Én meg tegnap voltam nagyon vacakul: fejfájás, hányinger... Rettenetes volt, már azt hittem bekaptam ezt a vírust, de szerencsére mára jobb lett.

Még valami: ezen a héten szombaton lesz az Angyalföldi József Attila Műv. Központban Gryllus Vilmos koncert, vagyis inkább zenés program gyerekeknek Kép Nincs kedve jönni valakinek? Mi bizti megyünk, már alig várom KépKépKép

Lányok, sokan nagyon eltűntetek: DBarbi is nagyon rég írt már, Gabi75, Batka, Cory... Vera: itthon vagytok már? Írjatok!

Ja, és egy kép a parkettáról Kép

Puszi mindenkinek:
Gabi</font>

Kép

pgaboka

Hahó!

Nem tűntem el, csak már a negyedik szörnyűséges éjszakánk volt zsinórban, valahogy nem akar eltűnni Gabiből a szörcsimanó.Kép Már alig bírom, mert ő azért alszik nappal is, de csak babakocsizás közben. Ma lehet, hogy lefekszem vele együtt, hátha...

Gabi,
nálunk nappal van 3-4 szopi, mostanában inkább csak 3, viszont éjjel számolhatatlanul sok, minimum 4-5, de mostanában 10-15, mert mindig azzal alszik vissza. A mellem a térdemig lóg már, annyit cibálja alvás közben Gabi. Parketta szép.Kép Mi a BNV-n voltunk Gryllus koncerten.Kép Meg hát náthás is Gabi, de köszi az invitálást.

Panu,
oltás helye.Kép Emlékszem, nekem is irtó ronda volt ötödikben, nyáron a mamáméknál fakadt ki, de nagyon sokáig csúnya volt. Gabinak viszont alig volt valami, aggódtam is, hogy újra kell oltani, de a dokinéni szerint nem.

Orsi,
Bene a szekrényben.KépKép

Edit,
jobbulást nektek! Nálunk Gabi is elkapta, sőt mi tőle kaptuk el, és rajta alig jött ki, csak párszor kakilt folyékonyat, én meg majd meghaltam. Bébitaxi.Kép

Anita,
jó a kép.Kép Szopit lásd a Gabinak íraknál. Imádom a kelkáposztafőzeléket.Kép Nálunk nincsen minden nap husi, mert nem készítek minden nap, de szerintem Gabi simán megenné.

Brigi,
hálózsákban mászkáló Bömbi nagyon ügyi!Kép Dani kockahasa sem semmi.Kép

Zit,
kösz a talilehetőséget, nagyon kedves vagy, hogy felajánlod!Kép Akartam már írni, hogy kitartás, és hogy nagyon erősek vagytok, hogy így bevállaltátok ezt a helyzetet, le a kalappal. Biztosan szomorú lehet látni, hogy Beninek is hiányzik apa, meg hát neked is. Sok-sok pozitív energiát küldök, hogy könnyebben viseljétek. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Egyébként hogyan tudjátok tartani a kapcsolatot?

Tündér,
jobbulást! Képzeld, Gabi azóta megszokta az orrszívót, már tartja az orrát, amikor hozom, csak közben akarja elrántani, de nem sír. Az én tündibündi kislányom, olyan bátor.Kép

Diti,
Adria.Kép Függönyről, lakókocsiról, Adriáról kérünk képeket! Ne aggódj Csibi miatt, majd elkezd ő is beszélni, amikor úgy érzi, hogy itt az ideje.

Magunkról: Gabi még mindig beteg, de nappal továbbra sem látszik, csak éjjel jön ki, zombi vagyok, viszont ma gyönyörű idő volt, és sétáltunk egy óriásit.Kép

Na, muszáj mennem, apának kell a gép, és Gabit is kell fürdetni.

Jó éjt mindenkinek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Kép

Bepp! Ez ma a menő szó, gondoltam, elmondom nektek! KépKépKép

Gabi, hogy vagy, remélem, nem lettél beteg! A perketta tényleg gyönyörű, megérte! Kép Amúgy rám is jók a régi cuccaim - na jó, lehet, h nem mind, de egyelőre még nem találkoztam olyannal, ami nem jött volna fel Kép

Panu, BCGhely-horror Kép nem bííííííírom az ilyeneket! Kép de legalább tényleg túl vagytok rajta Kép

Orsi szekrényből kilógó Bene KépKépKép

Edit, remélem, Botka nem lett beteg! Jobbulást Nektek! Sajnálom, h nem jött össze a Pampers asztal. Amúgy mivel készültök a szülinapra? Vagy várjak vasárnapig? Kép

Anita, ez a mókusos kép Kép nagyon ügyi vagy, h így elkaptad! Hami minden nap eszik husit, szerintem szereti, bár marha nehéz megmondani, mert benne van a főziben. Kép Már mindannyian napok óta sőt, már sztem több mint 1 hete tökéletesen vagyunk! Kép Köszi a hiányolást Kép Vagyok én, sőt olvasok is, csak az nem látszik.

Zsizsa, paprika Kép Miért cibálná ki Gabi a haját? Én gyermeki naivitással vettem Haminak a babát, nem gondolom, h tönkretenné, aztán majd csak lesek Kép Nálunk a családban az kering, h majd kinyomja a szemét, meg kitépi a szempilláját (ez utóbbira volt példa uncsitesóimnál) Kép

Klarissza, nagyon jók a képek Kép olyan profi módon horgászik Kép Sztem is lehetne már tali!!!!!!!!!!!! Víruson túl vagytok már? Jobbulást!!!

Barbi, uszi Kép irigy vagyok marhára!

Brigi, hálózsákban rohangáló Bömbi KépKép)

Tündér, jobbulást nektek!!!! ++++++++++++

Diti, 7végén Adria KépKépKép Hűűűha! Érezzétek jól magatokat! Ott bizti nincs ilyen hideg Kép

Zit, nagylányság... Kép lassan mindenkit elér, kivéve, aki újra pocis lesz Kép Szerintem többet ért Beni annál, mint amit gondolsz, úgyhogy tök jó, h mesélsz neki az apjáról. Kép
Most ez hülye példa, de én is csak lesek, h miket ért már Hami. Ha integetünk, mindig azt mondjuk: "pápázunk és pá-pá". Ma meg találkozunk az anyukám szomszédjával és kérdezte Hamitól, h szoktatok integetni a nagymaminak? Erre Hami elkezdett pápázni Kép Csak lestem, h egy teljesen ismeretlen ember normál hangon elmondott mondatának egy olyan szavát hallja ki, amit nem túl gyakran használunk. Persze most túlfényezem a gyerekemet, de akkor is ügyes!!!! KépKépKépKép Na.

Többiek? Vera, megjöttetek már? Kép ugye? tényleg annyian el vannak tűnve Kép Tessék mán előgyünni!!!!
Bepp és dajdaj.

Pussz
Ann

Ui: majd keresek képet is
annann

Zsizsa: jobbulást Gabinak!!!!! KépKépKép
annann

Sziasztok!
Bocs,hogy igéretem ellére nem jöttem újra irni, de Ádám menetrendszerint megint belázasodottKép Mondhatni papirforma szerint,mert az oltáskor adott kis ismeretön fehéren-feketén rajta,hogy 3-4 héttel késöbb még lehet láz,hólyagos himlö foltok, stb...Hurrá, ne lenne ennyire tökéletes a gyerekem, én már arra gondolok, elolvasta ezt a tájékoztatót ö isKép

De azért a képeket átfutottam, láttam én is Horágsz Lacát, Hálózsákban egyensúlyozó Bömbit, és Anita mókusát is. (csak zárójelben merem leirni,elöször úgy láttam egy teniszlabdát visz a mókuci, aztán olvastam, hogy dióKép), Orsi Mászógép Benéjét---akár csak Ádám nyomulna be a szekrénybe, és Zsizsa Piroskát alakitó Gabiját is láttam, csini a lány nagyon!!!

Éjjel 4 kor ébredtünk elöször, akkor adtam újra lázcsillapitót, és onnantól 1-1,5 óránként ébredt Ádám köztünk...Kellöképpen mosottrongy vagyok, gondolhatjátok.Aztán meg reggel fél 11-ig húzta, de legalább kialudta magát, és a láza is lement. Árgus szemekkel lesem, nehogy a himlö is megint elöjöjjön,mert én felmondokKép

Sziasztok, és kivánjatok kevésbé izgalmasabb oltást nekem legközelebbre, jó???
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok lanyok!

Kicsit eltuntunk mert nem mukodott az internet,na meg mi is betegek voltunk hogy nehogy kilogjunk itt a sorbol Kép
DAvid 4 napig lazas volt 38-40 fok kozott ingadozott,termeszetesen minden teszt jo volt(ver,vizelet),mar megint egy virus azt mondtak.Na meg kiderult hogy allergias a szunyog csipesre,legalabb is azt hiszem mert mindig nagyon csunyan bepirosodik es feldagad.A kezen egy 5cm atmerojure megprisodott es kicsit feldagadt.HaT nem igazan orulok neki mert erre sok szunyog van.Kép
Neha en is szamolgatom hany szot ismer mar DAvid es tenyleg annyi mindent ertenek mar.Amiket mond pl:NYanya(anya),Papa(apa),baci(Bacsi),Neni,mi az?,bapa(Lampa),cici,bgyi(bugyi),gyety(gyertya),DA(david),tata,mama,dada,te,baba most ennyi jutott eszembe de azt hiszem ennyi.De kepzeljetek hogy soha nem szol nekem hogy nyanya csak ha en mondom neki hogy mond hogy anya,apa akkor mondja.EGyebkent ha nyugos akkor aji vagyok.
De o is hihetetlen milyen sokat ert mar,amikor meselem anyukamnak a telefonba hogy miket csinal(forog,tancol) akkor elekzdi csinalni amit anyunak mondok.Olyan edes Kép
Ami meg nagyon tetszik hogy meg tudja mutatni magan :terdet,labat,zoknijat,pocakjat,kukacat,koldoket,szemet,fogat,szajat,orrat,hajat ,fulet.Na es szinte rajtam is mindent meg a bugyimat is azt nagyon murisnak tartja,mindig a szoknyam ala nez es mondja hogy bugyi (u betu nelkul) es kozben nagyon huncutul kacag .
A draga kicsikem mar 13 kg hihetetlen hogy mar megint hizott pedig 1 honap alatt volt a hasmeneses betegsege es igy is(BArbi 27 lb a DAvid).Mostanaban kezdek kevesebb dolgot adni neki enni.De pont azon gondolkodtam hogy itt azt mondjak hogy az a jo ha van 3 etkezes meg 2 nasi(snack)es itt a nasi az keksz vagy chips,puding meg ilyesmi.En meg semmi ilyesmit nem adok neki,az edesseget teljesen elutasitja minden formaban egyenlore pedig probaltam mar neki a turos tesztat tejfollel,turo gombocot,csokit,tejberizst es grizt megeszi ha nem tul edes,szoval o tenyleg nem az edessegtol kover,sot meg kenyeret is alig eszik.Viszont rengetek gyumit,zoldseget,hust,sajtot,tejet,es joghurtot kap.Szinte minden nap ez a menu mast alig akar elfogadni vagy csak nagyon ritkan.
MI meg 3-szor szopizunk de most hogy beteg volt nem vitte tulzasba elott 5 perc siras es utana rakattant.
Szoval mi sem unatkoztunk a hetvegen az biztos,de most is nagyon nyugos sajnos.MOst jon a 8-dik foga es biztos attol is,de azt nem hinnem hogy attol volt ennyire lazas.Ti mit gondoltok?
Bocsi majd kesobb vissza olvasok.

Minden baba nagyon de nagyon edes!!!
Mindenkinek szep napot!
gabi75david

Sziasztok!

Gabi, tényleg szép a parketta, lesz mire vigyázni, de Zsoltika majd jobban csúszik rajta Kép

csajok, az horror, hogy ennyien betegek vagytok, szegény kis babák Kép mindenkinek jobbulást kívánunk. nálunk úgy tűnik nem viseli meg nagyon a nátha Lizit, szerencsére, csak azt utálja, ha törlöm az orrát Kép

a bcg-hely úgy tűnik gyógyul, talán nem lesz vele gond.

Zsizsa, tegnap mi is élveztük a jó időt, sokat voltunk kint, vagyis apa és Lizi volt sokat kint, mert én szabadnapot kaptam, így déltől (főzés után) elhúztam otthonról. barátnőztem, mászkáltam, kirakatokat nézegettem, vásároltam, egyszóval úgy tettem, mint lánykoromban Kép, azért hiányoztak...
panu
panu

Sziasztok Lányok!!!!Kép

Olyan jó újra többet írkálni, bár az igazsághoz tartozik, hogy mindig valami helyett ülök itt és írok, de igyexem bepótolniKép Most pl. házidogát kellene írnom (szölötermesztési beruházási tervKép), Apacukának táblázat, végre felöltözni, stb. stb. Kép

Panu!
Örülök, hogy rendbejönni látszik a BCG oltás helyeKép Ez a szabad délután nagyon jól hangzik! Apa tegnap ment masszírozásra, majd mondta, hogy a jövöhéten beirat-befizet engem is, mert biztos jó lenne nekem isKép Hát nem tiltakoztamKép

Gabi75!
LázKép Sajnos sokminden okozhatja, a fogzás isKép
Nagyon ügyi David, hogy ennyi mindent mond! Büszkülhetsz ám!!!Kép

Barbi!
Drukkolok, hogy a hólyagok ne jöjjenek ki Ádi-bádinKép A rossz éjszakához én is csatlakozomKép
Telihold, kutyaugatás, Apa horkolás, gyerekébredés, saját náthaKép, nem sorolom továbbKép
Jobbulást nektek!++++++

Ann!
Hami nagyon édes lehetett, ahogy pápázott!Kép Tényleg olyan jó, hogy egyre több mindent megértenek! Régi rucik, jaj de jóKép
Ja és nem fényezed túl a gyerköcöt, ez teljesen természetes!Kép Te is büszkülj!!!KépKép

Zsizsa!
Gabócának jobbulást! Ügyi a csaj, hogy nem sír az orrszívó miatt! Ilang ha pontos akarok lenni, dühöng, hogy mit matatok az orrábanKép
Mellesleg tegnap voltunk dokinál, hörghurutunk van, ettöl lett lázas. Antibiotikum kell sajna, mert eléggé letapadt a trutyi szegénykémnekKép

Gabi!
Nagyon szép lett a parketta!Kép

Anita!
Nagyon jó a kép a mókusrólKép

Orsi!
Bene a szekrényben, csúcs!!Kép

Brigi!
Hálózsákban flangáló Bömbi, nagyon ügyi!Kép Ilang is így közlekedikKép Hogy csinálják???

Edit!
Botka nagyon ügyes a bébitaxival. Ilang is kapott egyet szülinapjára, de egyenlöre még csak tolatni tud veleKép

Diti!
Hétvégi Adriáért nagyon irigy vagyok ám!!!Kép Képeket kérünk majd!

Na lassan megyek mert mint írtam dolog van ezer, meg a lányom is hiányol már.

Búcsúzóúl egy kép a játszóházas Ilangról és AnyárólKép

Kép

Pussz, szép napot!

Tündér&IlangKép
tündér

Sziasztok Lányok!

Látom mindenfelé betegség tombol Kép Nálunk szerencsére a gyerekeket elkerülte, legalábbis eddig, engem viszont megint elkapott valami hasmenéses kórság Kép Fogalmam sincs mit bírtam összeszedni, de szerencsére ma már jobban vagyok, remélem ezzel vége is, mert utálom ha bármi bajom van...
Az adriai lakókocsis hétvége most sajna úgy néz ki anyagiak hiányában elmarad KépKép De apa megígérte hogy jövő héten vagy legkésőbb azután mindenképp pótoljuk, úgyhogy azért nem vagyok teljesen elkenődve. Már csak 1-2 sötétítő megvarrása van hátra, és utána mutatok 1-2 képet mit is alkottam Kép
Nézegetem itt a képeket, és nem győzök csodálkozni minden gyerkőc már mekkora. Öröm olvasni a dicsekvő anyukákat kinek a babája mit tud, mit mond, már megy, stb, stb KépKép Hihetetlen, nem? Nemrég még egymást bíztattuk hogy mindjárt megszületnek, az a pár hét már nem olyan sok, most meg itt van, egy évesek lettek, és már csak kapkodhatjuk a fejünket milyen önállóak KépKép
Na az én pici lányom azért még nem teljesen az, úgy hallom felébredt, de az ágyából kimászni azt nem bír Kép Szerencsére KépKép

Sziasztok, Diti
diti

Laca kikapcsolta a gépet, pont mikor befejeztem az írást, úgyhogy most röviden leírom mit is tartalmazott az eredeti levelem Kép

Köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok és biztattok az autóvezetés gyakorlására, mégsem adom fel Kép

A nagy hír: van bébiszitterünk!!!!!!
Bea, debreceni, a Közgázra jár, kedves és aranyos. Jövő hét szerdán jön, nagyon izgalmas lesz. Bár még nem hagyom őket hosszú időre kettesben, na de aztán belecsapok a lecsóba.

Zit, Anita:
Debreceni turkálókból származnak Laca cuccai. Anyukám a főbeszerző, de nemcsak neki, hanem nekem is ő turkál. (Gyed-ből nem is telne Mark&Spencer cuccokra Kép)

Edit:
Én is pont így gondolom a fütyi dolgot. Addig, míg nincs semmi baja, addig nem kell piszkálni. (Szomszéd baba (14 hónapos) most megy műtétre Kép, begyulladt a kukijának a vége.)

Zsizsa:
Lacának két hét alatt rendeződött az éjszakai 8-10 szopi, így már csak 2-szer, max: 3-szor nyöszörög cici után. Az én cicimet is már bele kell tekerni a melltartóba Kép Ja és mellesleg Laca sem beszél még csak össze-vissza gagyog, pedig egész nap beszélek hozzá. Vagy lehet ez a baj? Nem jut szóhoz Kép

Gabi:
És még van rajtad felesleg vagy befejezted a fogyit? Rajtam még mindig van 6 kg, de még eddig semmit sem tettem, hogy eltűnjön, pedig jó lenne, mert elég feszesek rajtam a nacik.

Na megyek is kajcsit csinálni Kép

Ki jön velünk jövő héten az Ikeába??? Tegnap Laca 3 órát sétált, olyan jól érezte magát Kép
klarissza

Sziaszto Lányok!

Jaj Gabi, most jut eszembe hogy elfelejtettem leírni a narancs-diétámat Kép
Ez egy teljesen saját fejlesztésű dolog, magamnak találtam ki még pár évvel ezelőtt, valahogy ráéreztem hogy ez be fog jönni, és utólag tényleg nagyon hatékony, sőt olvastam is több helyen hogy a narancs kitűnő zsírégető, a sok rost és folyadék ami benne van pedig nemcsak hogy teltségérzetet ad, de hatékonyabbá teszi az anyagcserét.
Szóval a diéta lényege csak annyi, hogy bármikor mikor úgy éreztem hogy éhes vagyok és ennék valamit, akkor benyomtam 1-2 narancsot. Reggelire csak azt ettem, ebédet mindig ami épp volt aznapra, uzsonnára szintén narancs, és este 6-7 után már nem volt evészet. Mindezek mellett az is belefért hogy egyek néha egy pici csokit vagy sütit ha épp úgy adódott, vagy ha esetleg nagyin-nagyon megkívántam. És még így is repültek le rólam a kilók, 3 hónap alatt 15 kilót fogytam. Igazság szerint pont annyi voltam mint most, szóval most is kb. ugyanennyit kéne leadnom, bár nem célom ennyire rövid idő alatt.
Most meg mikor épp el akartam kezdeni, kijött rajtam ez a hasmenés vacak... Kép Na de majdcsak túlvagyok rajta és akkor belekezdek Kép

Sziasztok, Diti
diti

Diti!
És este normálisan vacsiztál? Vagy az uzsi narancs után semmi?

HÉTFŐN TALI AZ IKEÁBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Álítólag szép, napos idő lesz.
klarissza

Sziasztok!
tegnap du. kificamodott Liza könyöke, de már jobb a helyzet. ma elutazunk, ha mindenki jól van/lesz, mert apa is betegecske egy kicsit

ikea talán, mikor lenne?

panu
panu

Ezt a levelet még tegnap este írtam, csak nem működött ez a hülye rendszer és nem tudtam elküldeniKép De majd mostKép

SziasztokKép

Itthon vagyunk de csak pár napot, mert vasárnap megint megyünk 9 napraKép A férjem a frankfurti könyvvásárra megy munkaügybenKép, mi meg először 5 napra a nővéremékhez utána a mamiékhozKép

Zajlik az életünk, Bence mászik, térdel, guggol, többféleképpen felülKép (csinál olyat hogy csak nézek... sima hátonfekvésből egyszercsak felül hasizomból!), és amit még későbbre gondoltam az hogy feláll, de mindenhol. Mosogatás, fogmosás közben ott rángatja a lábam és már áll is felKép Ami tök jó csak a frász kerülget hogy elesik a kövön.
És ami a röhej hogy mielőtt elmentünk anyukámékhoz, itt járt nálunk a doktornéni és felírta az egyéves státuszt, mely szerint Bence 4 hónappal le van maradva mozgásilag... Ezek után másnap kezdett mászni, majd mindent gyorsan egymás után egy nap alatt. Szóval a kis hátrányban lévőm 1 nap alatt behozott 4 hónapotKép

Már 4 foga van, mert Szolnokon kijött még kettő, és kettő most is bújikKép
Beszédileg sehol sem vagyunk, sőt! Visszafejlődött mert legalább eddig mondta néha hogy anya, szia, gyere, most minden "tá" de szinte sportot űz belőle hogy amikor valamit megnevezünk, néz ránk huncutul, kicsit gondolkozik majd mondja hogy TÁKép
Megmutatja hogy fúj a szél, sziszeg a kígyó, nyávog a macska (ez inkább sikítás, de rettentően élveziKép) Magán csak a szemét, a kukiját és a köldökét mutatja.
Pár napja iszik ügyesen pohárból, bár még némi segítség elkél ha nem akarom hogy ússzon a konyha, de a sláger most a szívószál és ennek örömére megissza a 2dl-s Milkyway tejitalt, de csak a vaníliásat. Na nem viszi túlzásba de egy héten kettő lecsúszikKép
Más asszem nem történt az elmúlt egy hét alatt, most én is kicsit dicsekedtem, de ollllyan sok jó történt velünk hogy ezt le kellett írnomKép

Visszaolvastam és láttam hogy téma a kuki-gond.
Bencének is elég szűköcske, én most kérdeztem a dokinénit, ő csak a 3éves oltásnál ellenőrzi majd, de most a kérésemre megnézte. Azt mondta hogy úgy kell hátrahúzni mindennap amennyire a bőr kényelmesen engedi. Na ehhez képest jól hátrahúzta, úgy megijedtem. De azóta tudom hogy csak mi voltunk félősek és most már mi is hátra tudjuk húzni jobban.
A gyógytornászunk szerint (ő egyben védőnő is) viszont jobb megműteni addig amíg nem szobatiszta, mert valamennyire a műtét után érzékeny nekik és van olyan szobatiszta gyerek aki képes napokig visszatartani a vizeletét mert az elsőnél éget neki, meg fáj és akkor inkább nem pisilKép volt már olyan hogy katéterezni kellett egy fiúcskát emiatt. De amíg nem tudja tartani a vizeletét addig úgyis pisil, még ha kicsit kellemetlen is.
Na remélem azért nálunk (és senkinél) nem lesz műtétre szükség!!!

Ja, még azt akartam írni hogy Bencus mindenevő lett, mármint már nem válogat, azt eszik amit adok neki, sőt a miénkből is nagyon sokat eszik. Szinte mindig enni akar, ennek ellenére a súlya még mindig csak olyan 8,7 körül van. De jó kis husimusiKép
És holnap jön utoljára a gyógytornász, mert teljesítettük a kitűzött célt!!!KépKépKép

Na és akkor még a képekről:
Ilang nagyon-nagyon szép kiscsajszi anyucival együttKép Benepopó a szekrényben haláliKép, zsákbanfutó Bömbi naggggyon édesKép, úszó Ádi, szépszemű Beni és gyönyörűséges Laca pedig tündériek mint mindig. Azért Anita mókusa és Gabiék parkettája is tök jó, csak hogy minden képre kitérjekKép

Ja, akinek közel van, a Westendben van egy gyerekruha üzlet a legalsó szinten a kajáldáknál, csak ez az egyik kis eldugott utcácskában, októberben megszűnik és kiárusítás van. Nagyon klassz kis átmeneti kabátok vannak, meg nadrágok is, én is vettem Bencusnak kettőt 1500/db áron!

Előkerült Ditinek külön örülök, és annak is hogy Edit is írt végre hosszabbanKép A szülinapos képekre nagyon kíváncsi vagyok.
És előre szeretném is felköszönteni az 1 éves Botit mert lehet már addig nem tudok jönni az ismételt nagy pakolás miatt.
Boldog 1. születésnapot Botibaba!!!
Kép

És még pár kép Bencéről:
Kép
Kép
Kép

Sziasztok,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!
Van most néhány friss kép, gondoltam teszek fel, mert már rég nem láttátok Botkát. Igértem lisszaboni és óceános képeket is, de azt hiszem ebböl inkább egy albumot csinálok majd, mert annyi jó van, hogy nem tudok választani, hogy mit tegyek fel, képekkel meg nem akarom telenyomni a topikot, mert igy is nehezen jön be.

Vera, gratula Bencének! Meg nektek is!

A Képek:

én is tudok ám hálózsákban mászkálni! Még a kövön is ...
Kép

a búgócsiga most a sláger. Megpörgetem, odamegy, felveszi ugy, hogy még forog és visszadja, hogy pörgessem meg újra.
KépKép

igy kisautózunk mi
Kép

Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Vera!
Bence nagyon aranyos!Kép A háttérben láttam a Sinkó-kazettát, nekem is ez van meg!Kép Csak ritkán csinálomKép

Edit!
Milyen édi Botka!Kép Tényleg tehetnél fel sürübben fotókat rólaKép Ügyesen közlekedik Ö is a zsákbanKép
Elöre szeretnélek én is köszönteni Titeket, mert a 7végén nem tudom, hogy tudok majd jönni!!Kép

Képzeljétek ma reggel voltam dokinál. Hormonproblémáim vannak, amik adódnak a szoptatásból is, Ilang durván 1 hónapja elkezdte elválasztani magátKép
A doki szerint, ezt meg is kell tenni, mert amíg ez a hol szopizunk, hol nem fázis van, addig nem lesz rendben a ciklusomKép
Kaptam valami bogyót, de rendesen kezelni nem tud, amíg Ilang szopizikKép
Szóval vége van eddig tartott. Mindegy azért ez a 13,5 hónap is szép idö, nem??Kép

Na megyek még lehet, hogy benézekKép

Ja! Képzeljétek megcsináltam a házidogát, már be is küldtem!Kép

Pussz
Tündér
tündér

Sziasztok Kép

Először is, boldog szülinapot (így kissé megkésve) az elveszett Nyuszimanó Petrájának és Regi Dominjának! Jó lenne, ha benéznétek néha Kép
Kép

Tündér, ügyi vagy a házidogával Kép No meg az a lyány az autóban Kép (Haminak is ez volt a kedvence a játszóházban) de jó, hogy már gyakrabban jöttök Kép

Edit, Botka nagyon édi a hálózsákben Kép Búgócsigát én is szeretnék Haminak szülinapjára Kép Az a gáz, hogy nekem kiskoromban egy nagyon szép volt és nekem az az igazi búgócsiga, így most nem tudok választani Kép

Vera, azért ez nagy szó, hogy már nem kell a gyógytornász, Bence hipp-hopp minden akadályt legyőzött Kép Gratula az újabb fogacskákhoz Kép
Haminak is jönnek a felső kettesek, ezért egy kicsit gáz éjszakánk volt, felébredt éjfélkot - ez még OK volt, de utána fél2 kor ... akkor belenyomtunk egy adag chamomillát, utána már csak 6 kor Kép mondjuk nappal semmi baja szerencsére. Még az is lehet, h már kint van, de utálja ha a szájában turkálok, nézéssel meg nem tudom 100%ra eldönteni.

Klarissza, ez a "nem jut szóhoz" megjegyzésed nagggggggggyon tetszett!!! KépKépKép

Diti, remélem azóta már jobban vagy! Adriátlanság Kép Képeket várjuk ám!

Gabi75, nagyon ügyi Dávid, h ennyit beszél! Kép Kiakadtam amúgy, h 3 étkezés, mellett 2 nasi van ott - bár, amint látom, te is Kép Én nem hinném, h 4 napig ilyen magas láza lett volna a fogától, valószínűbb a vírus, bár inkább szóljon hozzá az, aki már tapasztalt fogzásnál lázat, nálunk szerencsére nem volt.
Ja és még meg akartam dicsérni Dávidot, h annyi mindent megmutogat magán Kép Haminál már van: orra, füle, szája KépKépKép

Barbi, hát tényleg semmi szerencsétek nincs ezzel az oltással Kép Legközelebb dugd el a tájékoztatót Kép Azért nem semmi, h ott adnak tájékoztatót, itt kapott valaki? Azóta mizu veletek, túl van már rajta Ádi?

Amúgy tegnap akartam jönni, de ez a hülye rendszer nem engedte feltenni a képet, pedig nagyon ari, most megpróbálom:
Kép
Szóval itt a cipő - amit ígértem. Persze a tulaj lábán. Olyan ari, ha mondom, h megyünk valahova, hozd a cipődet, megkeresi, leveszi a polcról - ha épp nincs szanaszét dobálva Kép

Na megyünk szopi,
pussz
Ann
annann

Képzeljétek, Hami ül a hintalován, hajtja és közben kiabál, hogy deja, eja (gyia) KépKépKép!!!
annann

Sziasztok!

Én is Regi Domcsijának akartam boldog szülinapot kívánni, ha megkésve is, szóval Gabival együtt sok boldogságot kívánunk Domcsinak!Kép

Zsizsa és Gabi

Majd próbálok írni, de én is beteg lettem, örvendezek annak, hogy élek. Gabit el akartam ma vinni dokihoz csak azért, hogy hallgassa meg a tüdejét, hogy tiszta-e, ugyanis már egy hete náthás. Nem köhög, nincsen láza, de nagyon szörcsög, és be akartam magam biztosítani, de öt beteg gyerek várakozott, pedig direkt a rendelési idő végén mentem, és így inkább nem vártam, mert nem akartam, hogy Gabi valami komolyabbat is elkapjon. Ezek után remélem, hogy nem lesz láza a hétvégén.

Majd holnap próbálok jönni, és akkor írok mindenkinek. A babók tündériek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Vera,
nagyon nagy gratula Bencének Kép Nem semmi, hogy milyen gyorsan felállt, hát nagyon ügyes ez a gyógytornász! Most már semmi sincs biztonságban Kép Látom Bence is szereti a tv-t babrálni Kép Fogacskához is gratula Kép Tessék jönni dicsekedni, én is nagyon szeretek, de nagyon jó ám olvasni, hogy másoknál is milyen jó dolgok történnek Kép

Ann,
Hami összebeszélt Zsoltikával Kép Nálunk is jönnek a felső kettesek, a jobb oldali már kibújt, a bal viszont még nem, és éjfélkor bizony Zsoltika is kukorékolt! 1-kor visszaaludt, aztán szunyált is reggel fél 7-ig. Még én sem tudom, hogy kint van-e a bal fogacska, remélem igen Kép
Hami cipője nagyon tuti!!! Hintaló Kép

Zsizsa,
jobbulást!!! Mi a bajod? Remélem gyorsan meggyógyulsz!!!

<font color="0000ff">Ne haragudjatok, de most csak ennyi telik tőlem Kép Elég vacakul vagyok még mindig, mert a fejfájásom nem akar szűnni Kép Most ott tartunk, hogy gyakorlatilag mióta hazajöttünk Szentesről (több mint egy hete) minden nap (!) fájt valamennyit a fejem. Ma voltam vérvételen, mert a legvalószínűbb ok a vérszegénység, de a jövő héten szemészetre is elmegyek. Más ötletem nincs... Volt már valaki hasonló helyzetben? Én amúgy alapból is elég fejfájós vagyok, de ez a mostani már nem mondható egyszerű frontérzékenységnek...

Zsoltika ma megkapta az agyhártyagyulladás elleni oltást. Sírt persze, de hamar megnyugodott, aztán egész nap olyan virgonc volt, csak vigyorgott meg sikongatott, meg sem állt, rengeteget szaladgált Kép Egyáltalán nem úgy nézett ki, mint aki oltást kapott Kép

Kuki-téma: ma a doktornéni nekünk is hátrahúzta, úgy látszik nincs teljesen letapadva, "tornáztatni" kell Kép Eddig én nem nyúltam hozzá, ezt tanácsolta, most már minden fürdetésnél hátra fogjuk húzogatni. Én is remélem, hogy nem kell majd műteni!

Most már megyek, mert Zsoltikám hamar beájult, és én is megpróbálok pihenni Kép Jó éjt mindenkinek:
Gabi</font>

pgaboka

Sziasztok!

Bence nagyon ügyes!!!! Milyen gyorsan fejlődik, nemsokára már ő is totyogni fog!!
Boti nagyon handsome. Napsütötte barna és napszívta szőke Kép
Hami csábos mosoly (mintha Anyáját látnám Kép) és menő cipő.

Zsizsa:
Jobbulást!

Gabi:
Nem lehet, hogy a Te gyermeked is kiszedi a szervezetedből az összes vitamint a szopival? Például a vast is Kép Vérnyomás?????

Szóval akkor magunkkal talizunk az Ikeában hétfőn?? Kép
klarissza

Csak beugrottam, mert nem tudok az Ikeába menni hétfőn (lehet, hogy jobb is, így legalább nem fertőzünk meg senkit), mert apa aznapra tudott szabit kivenni. Jó Ikeázást! Egyébként én is náthás vagyok, mint Gabi, csavar az orrom és folyik, fáj a torkom, és az egész fejem egy dugó.Kép Így most már duplán nem alszom jól. De reménykedem, hogy hamar elmúlik. Érdekes módon friss levegőn jobb, ezért ki is megyünk ma Gabival.Kép

Minden jót!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Délután a Dunaparton sétáltunk, nagyon tetszett Lacának. Kábította rendesen a német turista néniket Kép
Sűrűn teszek fel képeket, előre is bocsi Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
klarissza

BOTINAK NAGGGGYON BOLDOG SZÜLINAPOOOOT!!!!
Kép

Hami + Ann
annann

Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk Botinak!Kép

Zsizsa és Gabuci

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Botinak Nagyon Boldog 1.Szülinapot kívánunk!!!Kép

Brigi+Bömbi
bombomanyu

Kedves Boti!

Nagyon boldog első szülinapot kívánunk Neked Kép

Kép

Zsoltika és Gabi

pgaboka

BOLDOG SZÜLINAPOT BOTI BABA!

Klarissza és Laca
klarissza

Sziasztok Lányok!

Be tudtam ugrani, úgyhogy elsöként is nagyon boldog szülinapot Boti-babának!!!Kép

Zsizsa!
Neked jobbulást kívánok és szolidálokKép Már jómagam is 3. napja szenvedek, söt Ilang is még mindig beteg, höemelkedése is vanKép

Klarissza!
Nagyon jók a fotók Lacával a Dunakorzón!Kép Nem csodálom, hogy ámulatba ejtette a turistákat, nagyon helyes kispasi!Kép

Ann!
Hami nagyon édes azon az etetöszékes fotón!!! Az a mosolyKép
Tényleg neked hagyja Hami, hogy csatot, vagy hajgumit tegyél a hajába? Ilangnak már a szemébelóg a haja, de nem engedi eltüzni, mindig mindent kiszed a hajábólKép Tippek?? (hajvágáson kívül perszeKép)

Gabi!
Neked is gyors gyógyulást!! Zsoltika ügyes volt az oltásnál!Kép Az oltóanyagot ti vettétek meg és a dokinö meg beadta?

Na most lépek ennyire futotta.
Ja még egy képet felrakok a szekrény-nyitogató IlangrólKép Persze vendégségben készült a fotóKép

Kép

Pussz,

Tündér&IlangKép
tündér

Drága Boti!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Neked:

Kép

Robó és Anita
anita77

Sziasztok!

Már kezdünk jobban lenni, legalábbis én, Gabi még továbbra is szörcsög, most már nagyon elegem van, ráadásul az orrszívónk is elrepedt, szerencsére a porszívós végén, úgyhogy még használható, amíg nem törik végleg el (azért holnap veszek egy újat). Viszont tegnap voltunk a Millenáris parkban, tök jó volt, gyógyultunk a napon, Gabi meg iszonyúan élvezte, hogy kiszedte a tavacskákból a kavicsokat, aztán meg visszadobálta. Tiszta kosz lett a harisnyája, mert persze most, hogy már két lábon jár, ruhát adok rá, hogy lányos legyen.Kép

Tündér,
jobbulást nektek is!!! Ilang nagyon gyönyörű a képen.Kép Esetleg ha apró fonatot csinálnál a hajából hátrafelé, és azt kapcsolnád össze valamivel? Hormonproblémák.Kép Persze, hogy jó a 13,5 hó szoptatás, főleg, ha Ilang már amúgy is választja el magát, emiatt ne legyen lelkifurid!

Klarissza,
nagyon jók a képek, Laca nagyon vagány kispasi! És az utolsó kezes kép is nagyon aranyos!Kép

Gabi,
örülök, hogy jól viselte az oltást Zsolti. Neked pedig jobbulást, ha nem múlik a fejfájás, szerintem vizsgáltasd ki mindenképpen!

Ann,
a nálatok gáz éjszaka nálunk mindennapos.Kép Hami tündéri, és a cipő is nagyon tuti!Kép Gyia.Kép

Én is hadd büszkélkedjek, Gabi rajtam mutogat: haj, szem, szemöldök, homlok, orr, száj, fog, nyelv, viszont a fülét mindig magán mutatja.Kép Ja, és persze a cicit is tudja.Kép Meg a pocakját.Kép A kis éhenkórász.Kép

Edit,
Boti is nagyon tutin tud járni hálózsákban, ügyi!Kép És fess kissrác nagyon!Kép

Vera,
gratula Bencinek, nagyon ügyes, hogy így utolérte a többieket!Kép A második kép a kedvencem, olyan gyönyörű szemekkel néz!Kép

Diti,
nektek is jobbulást! Adria miatt ne bánkódj, szerintem ha két hét múlva mentek, az is jó lesz!Kép Én nem is tudom, mikor megyünk valahova.

Gabi75,
13 kiló!!!Kép Ez aztán a valami! Hát, ez a nasi dolog jellemző az amcsikra, ezért ilyen sok ott az elhízott ember. Szerintem te nagyon jól táplálod Dávidot. Nagyon ügyi Dávid, minden téren!Kép Ez a szoknya alá benézegetés nagyon jó, csak nehogy minden nővel ezt csinálja!Kép Betegség.Kép Remélem, azóta már jobban van Dávid!

Barbi,
következő oltáshoz már most mennek a drukkok, másfél év csak elég lesz ahhoz, hogy jól viselje Ádám!Kép Ilyen művelt gyereket, hogy már a tájékoztatót olvassa!Kép

Na, most már tényleg mennem kell, gyerek szétázik a kádban.Kép

Jó éjt mindenkinek!

Zsizsa

Még annyit, hogy állítótlag a jövő héten minden nap nagyon jó idő lesz, és a betegekre (pl.: ránkKép) való tekintettel, mi lenne, ha a hét vége felé, mondjuk csütörtökön vagy pénteken Margitszigeteznénk egyet végre?Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Szia Botond!

Csatlakozunk az előttünk szólókhoz, és mi is sok boldog szülinapot kívánunk.

Marcsi és Ákos

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Boti drága!

Nagyon boldog első születésnapot kívánunk!

Hanzi+Marcus

Kép
hanzika

Botinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Liza, Panu
panu

Botinak mi is nagyon boldog elsö szülinapot kivánok!!
Kicsit el vagyok havazva, vendégeink voltak, most már megint kinéz a házKép
Ha tudok jövök, vegyétek fenyegetésnek!!!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Szép jó reggelt mindenkinekKép

Megvagyok ám, csak kezdek zombisodni. Mi szerencsére nem vagyunk betegek,Kopp,Kopp., de Bömbike az éjszaka is óránként ébredt, és ezt csinálja már néhány napja. Remélem nem lessz beteg. Napközben is néha elég nyügös, és olyankor semmi nem jó. Néha már kezdek kétségbeesni, hogy mi lessz velem itt 2picivel? De utánna jön néhány jó nap, és minden fényesebb.
Lányok. Én úgy irigyellek benneteket a leadott kilók miatt. Én meg csak gömbolyödökKép Mikor leszek én a régi, ha még Bömbike után felszedett kilóktol sem szabadultam meg? Na mindegy.
A képeket megnéztem, és minden baba nagyon aranyos, és nagyon nagyott nőtKép
Hétvégi szigetezésbe mi is bennevagyunk, persze ha nem jön közbe semmi, a mai ikeát viszont kihagyom, inkább ha jó idő lessz, és mért ne lenne, a szabadban leszünk, hátha akkor jobban fogunk aludni is.
Most mennem kell, mert már ébredezik a kis zsarnok és nem szereti ha sokáig váratomKép
Ja meg ma megyek dokihoz. Hátha kiderül ki lakik a pocibanKép
Pusz mindenkinek
Brigi és nyügi Bömbi
bombomanyu

Brigi,
várjuk a híreket a pocilakóról!Kép Bömbinek küldjük az álommanót, ha találkozunk vele.Kép

Zsizsa

Most már úgy írják az időjósok, hogy pénteken már nem lesz olyan jó idő, ezért pl. csütörtökön Margitsziget?

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?