Sziasztok!
Látom jó kis bő termés van
. Szeressem ha él a topik
.
Brigi: de drága Bömbi a hálózsákban
.Nem gondoltam, hogy ilyen ügyesen tudnak benne totyogni. Mi is majd hidegebb időkre akarjuk ismét használni, múlt télen nagyon jó volt, aztán, hogy most megszokja e Robó ismét , nem tudom.
Zit: gyógyulj meg mielőbb, nálam még mindig érezhető a legutóbbi náthám, lehet, hogy valami vírusos vacakot szedtünk össze. Ölelgetés, csókolgatás
.Drukkolok, hogy Ati előbb hazaérjen.Legalább a karácsonyt itthon tölthetné
.Mennyi időre ment ki összesen? Tündéri Beni, igazi kismacsó
.
Tündér:Ilangnak jobbulást, remélem azóta lement már a láza
. Fényképező
Edit: Robka fütyije is ilyen, de nálunk a doki mondta, hogy 3 éves koráig hagyjuk, aztán meglátjuk.Írj Botkáról si légyszi
.Dolgoztál ma?
Diti:ne aggódj szerintem Csibi szókincs miatt, tényleg sok baba később tanul meg beszélni, nővérem is ilyen volt és most ő tanítja a jövő nemzedékeit
.De jó lehet, hogy csak úgy leruccantok az Adriára, kb mennyi km? Képet kérünk a felavatott lakókocsiról
.Jó, hogy írtál
Zsizsa: talán már tervben is van a kistesó? Júj, de izgi
. Tudom, hogy több babát terveztek, sok sikert hozzá
. Este mennyiszer szopizik Gabóca még? Nálunk is nap 3 szopi van, de van olyan nap, mikor jobban igényli. Nappalokkal még elvagyok, de a hajnali cicicnlógást kiiktatnám már szívesen.Paprikaharapás
.Gratulálok az elindulásához
.Ügyi leányzó.Na és nem csk ügyi, hanem szép is, főleg a piroskás cuccban.Szép kiscipőt kapott
.Látom jól oda kell figyelni, mert mindenevő lett belőle
Klarissza: Laca igazi jóízlésű fiúcska
. Csuda édi a csini ruciban is. Igazi fotómodell
. Hol veszed neki ezeket a csini rucikat?Tényleg, halacskával megismerkedett élőben is?Jogsid van amúgy? Mert ha igen , érdemes olyan helyeken inkább gyakorolni, ahol elhúzodtok a forgalom elől és nem hiszem, hogy ajánlatos ismét pénzt ölni bele.Szerintem mindenki ha hosszabb időt nem vezet kijön a gyakorlatból , már csak az a kérdés, hogy félsz e vezetni, mert az más dolog. menni fog, ne aggódj
Jobbulást kívánok.
Barbi: kicsit irigykedem az uszi miatt, jó lehet
. Sajna nálunk nincs lehetőség rá
. Jobb éjszakát kívánok, remélem sikerült a nagytakarítást is megcsinálni.
Gabi: képeket mi is kérünk ám, mert hiába kerestem melyik topikba tettél fel róla fotót ,nem találtam
.Már teljesen ki is takarítottatok? Ügyes tényleg Zsolti, sok szót mond ő is már
.Milyen drága a fotókon , igazi nőcsábító legényke lesz, főleg ha így viszi a virágot a csajoknak
Ann: de édi lehet Hami, álunk is megy az oda vissza játék, de valahogy etetgetni engem nem akar.Kiscipőről várjuk ám a képet és HAmi hercegnőről is
.Sok szót mondogat már ő is
Jobban vagy már?Jöhetnél sűrűbben is, hiányoztál ám!
Panu: micsoda értelmes leányzótok van
.Jó utat!Azért kikapcsolódtatok egy kicsit a hétvégén is.
Vera: várjuk ám, hogy jelentkezz!!!!!!
Batka: merre vagy, te is régen írtál!
AMint nézegettem a táblázatot, lassan végére érünk a szülinaposoknak.Hihetetlen hogy rohan az idő.Nemrégen még arról írtunk, hogy megfogták a kezükkel a tárgyakat, meg mennyit büfiztessük őket, most meg.....nekem sokszor olyan furcsa ám!
Hú, azt hiszem írtam mindenkinek. Végigolvasta és emlékezetből írogattam, biztosan csomó minden kimaradt, de azért ez is haladás Robó mellett
Mi megvagyunk, Robka most vágott be egy nagy adag kelkáposztafőzeléket. Tényleg nálatok minden nap eszik manó husit? Nálunk nem tartozik a kedvencek közé, igaz be becsempészem neki a kajába, de inkább tejtermékekből fedezzük a fehérjét. Imád kint lenni, ma sütött a nap egy picit és hozta a cipőjét, majd a papucsomat, hogy vegyük fel és menjünk.
Ja és érdekességként egy fotó, hétvégén voltunk a Mátrában és nagyon közelről láttunk egy mókust, aki két diót egyszerre tartott a szájában, olyan ari volt, mi meg rohantunk utánna Robóval
:
Most már eldugulok, szép napot mindenkinek:Anita