Szly!
Szívből kívánom, hogy visszakapjátok a pénzeteket!!!!!!!!!!!!!!
Hát én sem lepődtem meg, hogy magyar az illető, sajnos teszünk róla, hogy világszerte híresek legyünk.
Nem semmi, hogy milyen drága a feljelentés, még te fizessél, azért mert átvertek?
Egyébként én sajna nem hiszem, hogy itt van "igazságszolgáltatás".
Ne haragudj, de úgy gondolom, ebben az országban a bűnözőket védik. Bocsi, ez nem ide tartozik.
Amúgy nekem is van egy ügyem bár a te pénzednek nagyon kicsi töredéke. A Teszen és a Babaszobán egy csaj átvert egy csomó anyukát baba dolgokat ígért és nem küldte el.
Bár szeretnénk mi is visszakapni a kis pénzünket, de mit tudnak csinálni ha nincs a nevén semmi? Kap 1 év felfüggesztettet esetleg egy kis közmunkát, nekünk meg Sorry?
Mindegy, az ilyen dolgokon mindig nagyon felhúzom magam
Az üvegszilánk nem semmi, micsoda szerencse, hogy észrevetted időben
Megnyugodtam, hogy más baba is játszik evés közben, már azt hittem, hogy ez valami rossz szokás.
Csajok! tegnap éjszaka valami lehetett a levegőben, hogy ennyi baba nyugtalankodott
Ámin is 4-6-ig nem aludt bár csak akkor sírt ha vissza akartam altatni, amíg tévézett az apjával semmi gond nem volt.
Utálom ha ilyenkor kiviszi tévézni csakhogy ne sírjon
De hiába mondom neki!
Gabus!
Én is nagy-nagy gratula
Keresztapámék a 60. házassági évfordulót tartották a hónapban.
Kívánom nektek is meglegyen
Ilyenkor mindig elmerengek azon, hogy vajon a mi generációnkban lesz-e ilyen? Szerintem nem!
Manapság már olyan könnyen elválnak az emberek, sebaj majd jön másik. A környezetemben élő öregek szinte mind 30-40-50 éve él a párjával, mi mit csinálunk?
Nehogy valamelyikőtök magára vegye, lehet én is így végzem csak szoktam ilyeneken gondolkozni.
Lehet, hogy jobban járok/tok ha inkább megyek aludni én is, minthogy fárasszalak titeket, a többiek már durmolnak.
Jó éjt!!!!
Ui. Talán 24-én vasárnap megkereszteltetem Ámint. Azért talán, mert már csak akkor hiszem ha meglesz. A kálváriámat majd legközelebb tálalom. Na pá!