Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sly! Edesek a gyerkocok! :D
En sem vagyok nagyon intezkedos tipus, nalunk sokmindent a ferjem intez, de van amit ramhagy.

Kesz van Rebus szobaja!! Mar csak porszivozni kell, mindent visszapakolni(nincs sok butor bent szerencsere) es este mar a sajat szobajaban aludhat a kiscsaj. :D Mar ugy orulok, kicsit kezdtem unni a festest, tapetazast.
Jaj, tegnap volt egy ego sztorim. A ferjem haverja eljott latogatoba. Mondta, hogy jon, de teljesen elfelejtettuk. Mi epp ragasztot kevertunk, a haz kesz kosz volt. En nyitotam ajtot es nem ismertem meg. Tiszta ego volt. Csak lestem, hogy mit akar ez az ismeretlen ember. Aztan bemutatkozott, akkor esett le. Mentsegemre legyen mondva, 1.5 eve lattam utoljara.

Lanyok, odahaza milyen az ido? Nalunk szornyu. Ugy fuj a szel, hogy a kinti asztalt es szeket atfujta a kert masik vegebe. Meg jo, hogy nem a szomszedba ment at.

A vizet meg en is forralom, bar mar volt, hogy forralatlan vizet adtam Rebusnak, mert epp nem volt. Elvileg egy eves korig ajanljak a forralast, aztan nem. Bar nem tudom, hogy a sterilizalni meddig kell az uvegeket.

Kép
atina12

Sziasztok!

Itt is pocsék idő van, esik az eső...

Vince épp elmélyülten játszik a toronnyal (biztos ismeritek, egymásba kell rakni a karikákat növekvő sorrendben), most először akarja beletenni, eddig csak rágta, meg szétdobálta. :)

Na, eddig tartott az elmélyült játék, kb. 5 percig. De ez is már valami...

Szly!
Ezen az óvónős storyn én is jót mosolyogtam... :D :D

Pat!
Örülök, h. meglett a fülbevaló, és hol volt?

Na, megyek is, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Atina!

Raksz majd fel képet Rebeka szobájáról? Meg persze róla is, már régen láttuk!

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Szly az ovonős sztory :lol: nem semmi :wink:
Nálunk mindent én rendezek!A férjem nem szeret ilyesmit csinálni,én sem de valakinek megkell,ugye?

Atina nálunk is car az idő,de valahogy kibirhatobb,mint az at őrült meleg!? :? :? Várjuk a képeket!!!

Mi még csináljuk a konyhát,mert ugye a drágám 2 munkahelyen melózik,így nem igazán érkezik még itthon is csinálni valamit! 8) :?

Joli,hijányzol :wink: :D

Fruzsi mára már jobban van,de enni nem nagyon akar!
KÖRKÉRDÉS:
Mikorra áll vissza a rend,hogy rendesen egyen egy betegség után?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szintus 2009.05.13 14:08-kor.

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!
délelőtt nálunk is cudar idő volt,de mostmár melegszik a levegő végre! Szintussal ellentétben én nagyon bírom a hőséget! 8) 8)

Évi!
Mira sem szokott még a játékaival rendeltetésszerűen játszani...majd eljön annak is az ideje. viszont tegnap is kishíján 2 órát volt bent a járókában,míg én vasaltam,mosogattam...és most is benne van, a fiúk meg alszanak! :D

A fülebavóm a játszó mellett volt a fűben!

Ami az intézkedést illeti,nálunk meg mindent a férjem intéz!

Egy újabb körkérdéshez mit szólnátok?
Mit eszik a gyerek címszóval?
Pl. Csillára nagyon kivi vagyok,mert Bogi ugye nem nagyon ette amit lehetett volna,meg Máté is inkább a "rendes " kaját! Szóval mi van most velük, Persze mindenki érdekel!!! Mira is kezd egyre felnőttesebben enni,és 1 éves korára mi biztos eljutunk,hogy mindent eszik amit mi! Ma pl, marhapöri szaftos nokdelit evett!...vagyis falt...persze néhány hús is lecsúszott! De evett már bolognait,ragulvest (mindent bele leves volt), csirkepaprikást...nagyon szereti a szaftos cuccokat,amik jól csúsznak! Persze reggelre kap bundáskenyeret,rántottát! Hm??? Vélemények?

KépKép
Kép
patricia83

Ja, akik szépülnek rakjanak fel képet,akik nem azok is! :lol:

Ma indultam a postára bringával,de életemben elsőzör a férjemével,ami ugye férfi....drága gyermekem nem hagyta szó nélkül! :evil:
-Anya,te TUDOL biciklizni?...vagy csak próbálkozol?
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

A férjem nagyobb fia iszonyatosan csúnyán ragoz, tudol,adol,fogol,öntöl,de egy szó ami biztosan ol/öl ragot kap a játszol,azt játszasznak mondja! :evil: És Márk is amikor tudol-t mond a hátamon áll a szőr..nem győzöm javítgatni! :evil: :evil:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Szintus!

Nálam, amikor már jobban vannak a gyerkőcök, szépen esznek, sőt, ha előtte nagyon nem ettek, akkor utána még a vasszöget is! De ez nem törvényszerű, ők tudják mennyit kell, szerintem ne aggódj!

Pat!
Én is úgy tervezem, h. nagyjából egy éves korra mindent, de nálunk még ennyire nem megy a darabos. Elcsócsálgat kiflicsücsköt, pogácsát vagy ilyesmit, de a darabos ételtől gyakran öklendezik, így én még turmixolok! Mondjuk Vince elég mohó, lusta rágni, gyorsan szeret enni, így szereti, ha csak nyelni kell. Szerencsére főzelékeket mind megeszi, a tök kivételével, de a gyümikkel hadilábon állunk, mert pürésítve nem kell neki, viszont a darabostól meg akar fulladni. Tényleg, ti hogy adjátok az almát? Mert Vince enné, de turmixolva, lereszelve nem kell neki, ha meg harapja, majd megfullad tőle, így nem merem adni. Most érik a cseresznyénk is, de hasonló okokból azt se tudok neki adni. Ötlet esetleg?

Ez a ragozás tényleg durva, pedig már nagyobbacska, nem?

Kivételesen mindkettő alszik, amióta Vince megszületett, nem volt még ilyen!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Jöttem, elolvastalak, kábé ennyi jutott:) Ugrálok a géphez többször naponta, de mindig munka van! Most is :twisted:

KépKép
Kép
el..né

Csak gyors leszek!

Képzeljétek elkapták a bálázó csalót. Egy pesti NŐ az! Ezt nem gondoltuk volna! Most felmérik a vagyonát és talán visszakapjuk a pénzt!

Kép
szly27

Sziasztok!!!

Pat, örülök a fülbevalónak!!!

Szintus, sztem tíz gyereknél tizenegyféleképpen van. :lol:
Miért kérded, Fruzsinál gond adódott?

Nóri megenne bármit, és most, hogy egyre közeleg az első szülinap, már bátrabban adok neki a kajánkból, de persze csak pár pici falatot. Úúúúúgy tud kunyerálni a kis büdöske, mint egy kóbor macska. :lol:

Livinek javul a hallása, eddig ha egy légtérben voltunk is kiabálni kellett neki, most meg már hallja a konyhában is, ha bentről szólok. Tudjátok, az L-betű két vége. :wink: :D
Nóri is javul, ma már csak 2× kellett szívni az orrát. 8)

Na, lefektetem őket, aztán még jövök, ha tudok.
:arrow:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szly, ez ááááááááááááállllllllllllllllllllllllllat!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jujj Sly!
Reménykedjünk!!!! Bár nem akarok nagyon negatív lenni,de akinek csalni van esze,annak arra is,hogy ne legyen a nevén semmi... :evil: :evil: De azért nagyon drukkolunk!!!!

Évi!
Idén 12 lesz a nagyfiú :?

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok, most gyors leszek, mert a nagyi gépéről írok... (párom billencse vacak, az én gépemet meg szétszedte, kellett belőle valami :twisted: )

Picúr jól van, ma túl vagyunk a dokicserén, egy nagyon nyugis dokibácsink lett így. Fütyi témában megdicsért, a pici kukaca tökéletes (ugye szűk volt a sapka) és elmúlt a vérszegénysége is...

Máté a mi kajánkból kap, a babakaját csak akkor eszi meg ha édesség (gyümi vagy annak variánsa) így már szinte mindent kapott amit nem kellett volna a nyers tej kivételével :oops: de köszöni szépen, egy pötty sem jött ki rajta. Ma speciel csirkepörköltöt evett nokedlival összetrutymolva, kicsit darabosan.

Nálunk is eljött a totyogjunk mamával korszak.

Ja, és vettünk egy háti hordozót, mert a kendőt csak otthon tudtam hátra kötni, ááááááááááá szuper! Azóta nem fáj a hátam, és picúr is élvezi a hosszú sétákat. (Nem egy, hanem 3 óra...)

Szly, szuper! Azon meg nem lepődtem meg, hogy hazai a csaló... mindegy, lényeg, hogy elkapták!

Ennyi voltam, később talán még... no, majd meglátjuk!

Puszi

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Gabus!
El tudom képzelni, hogy mennyire vigyázhatnak a gyerekekre az oviban. A felelőtlen szülők sztorimat nehogy magadra vedd vagy bármelyikőtök is, amikor írtam egy ismerősömre gondoltam, aki a múltkorában beszólt nekem, hogy minek van Áminon harisnya ilyen jó időben (bár sütött a nap, de erős szél fújt) én pulcsiba voltam míg az ő gyermeke lengén öltözve, de azért a zöld valami az orrában figyel. Csoda, hogy gyakran beteg?

Patr!
Az első körkérdésre nem tudok válaszolni, mert most voltunk először betegek, de mostanában az egyik nap szépen eszik, a másik nap meg alig. Pl ma is szépen evett délelőtt egy krémtúrót és ennyi, ebédet nem tudtam többszöri próbálkozással sem beletuszmákolni, ezért közöltem vele, hogy holnap felejtse el a tízórait.
Nálunk már elég régóta kap a mi kajánkból is hiszen ki sem bírná ha nem kaphatna. Szereti a darabosakat is és már többször előfordult, hogy bár ugyan azt adtam neki csak turmixolva, de mégsem ette meg csak ha egybe adtam oda. Tegnap pl szokás szerint későn lett kész az ebéd, ezért bontottam neki egy bébi ételt (egyébként szereti) és 1-2 kanál után ellökte, azt hittem megint nem akar ebédelni, de amint készen lett a miénk egy nagy tányérral bevágott belőle. Hát arra várt!
Egyébként a pépes nálunk is jobban csúszott a darabossal pedig bohóckodunk jó fél órát is.

Nem tudom kinél hogy van, de Ámin csak úgy hajlandó enni ha valamit forgathat a kezében egy hosszabb evésnél felkészültnek kell lennem apróságokkal.

Szly!
Mit is gondolhatott az óvó néni, képes vagy melltartó nélkül otthon lenni!??
:lol:
Tetszett a sztori.

Atina!
Itt is fúj a szél 2 napja, tegnap le se mentünk. Ma viszont már sütött mellé a nap így már elviselhetőbb.
Gondolom nálatok gyakran van rossz idő, tényleg sokat esik meg fúj? Vagy rosszul sejtem?
Igen kérünk képet a szép baba szobáról!

Kép
havacska

Szly!
Csak egy mondat erejéig, milyen bálákat csalt a csaló?

Kép
havacska

Mariann, dehogy vettem magamra :D , csak ahogy olvastalak ez ugrott be, hogy én meg az ovitól tartok ezügyben. De nem feltételezek rosszat róluk, csak nem tudhatják mind a 180 odajáró gyerekről, hogy ki mennyit bír.
Én is az átlagnál melegebben öltöztetem a lányokat, de nem viszem azért túlzásba, csak sztem mi vagyunk a környéken az utolsók a sorban, akik tavasszal elhagyjuk a sapka vagy kabáthordást. :oops: :lol:

Már olyan régen akartam írni, hogy ha nem beteg egyik nőm sem, szívesen látunk bárki(ke)t nálunk talira, amennyiben valaki erre jár. XIX. ker. :wink: :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

sziasztok!
most csak a körkérdésre reagálnék,kaja:
nálunk változatlanul minden csúszik,amit "lehet".nem kap tejet,tojást stb.,de a mi kajánkat eszi ő is,csak amikor főzöm,ha olyasmit teszek bele,amit nem akarok adni neki,előbb kiszedem.pl.ma rizses hús volt,tegnap sült csirke sült zöldségekkel és már előregyártottam paradicsomos,sonkás cukkini ragut :lol: mi majd tésztával,ő meg krumplival.inni vizet iszik+mi szoktunk neki csinálni gyümilevet.a kajákat vagy darabosan vagy villával összetörve eszi,max.ha nagyon lassan csúszik,akkor turmixolom. az almát reszelem aprólyukú reszelőn.

szly!
forgassátok ki a bugyijából a nőt :wink:

ígérem jövök bővebben,de olvasni mindig szakítok időt! :) Dorkó már 1edül jár,talán ennyi az új hír,a többit majd a bővebbiben.holnap remélem lesz időm,apa elutazik1 napra.

Kép
berni1

Jó reggelt!

Mariann! Hát ez egy elég ronda ügy. Szóval nekünk földünk van és szükségünk lett volna egy bálázó gépre. Kinézett férjem az Expresszen egy gépet. Felvettük az eladóval a kapcsolatot. 3 millió forintba került volna a gép és Angliából hozták volna. Előre el kellett utalnunk a felét a pénznek. Apósom ezt hirtelen meg is tette, pedig én nagyon tartottam tőle, de föld ügyekbe nem szívesen szólok bele, mert ugye az a Gyurié! Szóval a lényeg, hogy soha nem volt bálázó, nagy átverés volt az egész. Még a pénz másik felét is ki akarta csalni. De persze annyira már nem voltunk hülyék, hogy azt is elutaljuk. Húztuk az időt, ígérgettünk, hazudoztunk neki. Még hamis átutalásos papírt is gyártottunk, hogy teljen az idő, mert közben feljelentettük az Interpolnál és az Europolnál, mert azt hittük nem magyar. A feljelentés is 350 Ezer forintunkba került. Most végre elkapták, aztán majd meglátjuk milyen okos volt és el tudta-e dugni a vagyonát. Már utána néztem a neten és nem most kezdte sajnos. Egy fórumon már 2005-ös bejegyzésben is írták, hogy óvakodjunk tőle.

Berni! Patri! Képeket please! Azt hiszem már csak ti lógtok vele és utána csinálnám a táblit!

Kép
szly27

Jo reggelt!

Sly! Nagyon szoritok, hogy sikeruljon visszakapni a penzt! Meglepo, hogy kiderult, magyar az illeto, de manapsag mar sajnos otthon is rengeteg a csalo.
Azert kicsit leesett az allam, mikor irtad, mennyibe kerult a feljelentes. :shock:

Szintus!
Ne aggodj! Nalunk Rebus nem a legnagyobb evo, de egyszer januarban nagyon beteg lett, 2 heig alig evett, sokszor hanyt is, de mikor jobban lett, szinte remegett a kajaert. Mondhatni falt.

Pat! Rebus szokott a mi kajankbol is enni, de meg gyakran kap bebietelt. En meg torom neki, mert o is fuldoklik a darabostol, mint Vince.

Evi! Erdekes, a gyumivel mi is hadilabon allunk. Rebus sem szereti turmiolva. Csak a nagyon erett kortet es szilvat eszi meg, mert azt el tudja szopogatni.

Mariann! Nalunk Rebus is jatszva eszik. Allandoan babral valamit. Ha nincs a kezeben semmi, akkor a talkajaba nyukal bele, illetve a kanalat akarja elvenni tolem. Ha masik kanalat adok neki az persze nem jo.

Majd teszek fel kepet a szobarol. :)

Kép
atina12

hali.
én is inkább olvasok :oops: mostanság.

szzly, szuper, hogy meg lett a csaló, a múltkor már kérdezni is akartam. remélem a pénz is visszakerül.

nlunk énm vagyok a felelőtlen öltözködés terén, inkább nem vagyok túl következete4A1RS
.
NA XAjó majde s bvksőb b, szóval később. túl sok a segítség :lol:

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Engem nem lep meg, hogy magyar az illető... :evil: RMSZ!!! (Rothadjon meg szatyorban!)

Mennyit kaphat vajon ezért?

Nóresz is turmixolva eszik, a hús miatt. Azzal a két kis pirinyó fogával még nem várom tőle, hogy megrágja, így összemixelem a főzelékkel vagy rizzsel. Gyümit - akárcsak Livi ennyi idősen - csak az üvegest eszi meg, egy kivétellel, ez a körte.

Mi ma ünnepelünk, a 16. évfordulónkat. :)
Ciki vagy nem, mindhárman kaptunk virágot. :oops: :lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja! Lécci drukkoljatok, hogy a következő 10 napban ne legyen beteg egyik gyerek sem, mert utazunk el. Februárban lefoglaltuk, sőt, tán már januárban?, megütne a guta.
Köfi!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Hajrá igazságszolgáltatás!!!!!!!!!

Gabus!
Hová utaztok? És mennyi időre? 10 napra...vagy 10 nap múlva? :roll:

Ma estére Mirus megevett egy egész szelet pulykamellett 2db krokettel,aztán egy joghurttal leöblítette! :shock: Tuti többet eszik,mint én! :oops:

Viszont a súlya még mindig csak 8150g és 75 cm a hossza!

Valahogy mostanában nem pörög a topic!Pedig még csak jóidő sincs,hogy kint lebzselnénk...itt ma egész nap esett,vagyis inkább csak szitál az eső,de olyan gusztustalan idő,meg még hideg is!Brrr! :evil: :evil:

Adri!
Mi újság? Merre csavarogsz?

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!
Gyorsan irok én is!

Szly! Én le vagyok döbbenve, hihetetlen, hogy emberek képesek ilyesmibe energiát fektetni, mármint hogy azon gondokolkoznak, hogy hogyan verjenek át másokat!!! nagyon drukkolok nektek! az ilyenek tényleg megérdemlik, hogy földönfutók legyenek!

Nálunk a kaja az úgy van, hogy megeszi a gyümiket+joghurt mixet tizoraira és uzsira, ebédre, vacsorára kapja a neki szánt főzeléket (zöldségek+husi+kis tészta/rizs), de sokszor adok neki a mienkből ebédnél, ha olyasmi. pl. kapott már lencselevest, tésztát sajttal, a sajtot amúgy imádja és szépen elmajszolja a sajtszeleteket, vajas kenyeret, paradicsomot, sült krumplit stb, cukkinifasirtot stb.. most más nem jut eszembe :) De neki még egyáltalán nincs foga :) Ő is úgy szeret a legjobban enni (mármint ha én kanalazom neki), hogyha foghat valami "szilárdat" a kezében és azt meg ő tömködheti a szájába :) Én játszás közben nem etetem, azt elvileg ellenzem, az evés az evés, etetőszékben előkével stb... Szóval elégedett vagyok az evésével, látszik is a jó kis pocakján, hogy nem éhezik :)

A vizet már nagyon régen nem forralom neki :oops: sőt,. nem is forraltam soha, mert kb. 8 hónapos volt amikor egyáltalán elkezdtem neki vizet adni egyáltalán. De! itt nem iható a csapviz, szóval mi is csak palackozott vizet iszunk.

Gabus! Örülök, hogy javul Livi hallása! Hova mentek nyaralni?

Most irigykedhettek egy kicsit, nálunk már szuperjó idő van, 20-23 fok, napsütés, hatalmasakat sétálunk, vagyis inkább kint vagyunk, és én figyelem, hogy Ártemisz hogy turkál a homokban/fűben stb., hogy ne vegyen semmit a szájába :) És már nagyon várom, hogy fürödhessünk is!!

most ennyit, megyek én is pihizni, most egyedül vagyunk, mert apa hajnalig dolgozik..

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Ez a telepátia Pat! :wink: :)

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Sziasztok!

Megint egyedül a hétvégén, mert most épp Berlinbe utazik apa karatézni :? Igaz még most Pesten, de hajnalban utazik.

Szóval jó volt a lovas nap, Novajon voltunk egy barátunk rendezte. Volt mindenféle lovas verseny, sok szép ló, póni. Hazafelé mindkettő kidőlt.

Bogi rászokott az üveges kajára, amit szeret, abból egy üveggel megeszik, amit nem túlzottan kb. a felét. Különben MINDENBŐL akar(na) enni, de én szívtelen dög, nem adok neki mindent. Sőt :oops: . Túrót, joghurtot még csak 1x kapott, sajtot már többször. Husi, főleg csirke és pulyka. Kb. 1-1x sertés és marha. Még nem kapott tésztát, tojást.
Gyümölcsöt szereti, alma, körte, banán, szilva, őszibarack, (főleg egészben rágni), citrusfélét még nem kapott. A vajas kenyér nálunk is menő.

Oké, akkor nem aggódom túlzottan, ha forralatlan vizet kap.

Pat, Bogi is még 8300 g és 74 cm, így 11 hónaposan 8).

Na, jól meg is éheztem, így lassan éjfél felé közeledve :oops: .

Gabuska, boldog 16-at!

Csilla

Kép

Kép
csillala

Jó reggelt!
Hú Csilla,te szívtelen dög! :lol: De legalább már eszi az üveges kaját Bogi,ha a sajátból nem is adsz neki!!!!A kezdetekhez ez azért szép haladás! :)
Én nem vagyok megelégedve Mira súlyával,de a védőnénink arra fogta,h mostanság elég sokat betegeskedett,ne is várjak nagy hízást!Oké,de azért 1 hónap alatt 14 dkg????

Adri!
Irigykedünk a jóidőtökért,mert ami nálunk most van :evil: de múlt héten itt 30fok volt! 8) És úgy tűnik megint javul!

Lemaradtam valamiről? Gabuskának szülinapja van?
:oops: :oops: :oops: :oops: Amint leírtam ezt a mondatot már le is esett a házassági évfordulójuk! :oops: Csak azért nem törlöm ki,h lássátok mennyire friss az agyam így reggel!!!!Én meg azt hittem elsőre a 16 miatt,hogy Csilla mókázik! :lol:

Ma megyek fodrászhoz! Tudom ez nem nagy kaland,de melírra megyek,ami még az én rövid hajam esetében is lesz 2,5 óra! De mi legyen a kiscsajjal???? :roll: :roll: Aki ebben a másodpercben ébredt,így mennem kell!
este jövök!
Szép napot nektek!!!!!!!!!!!!!!! :D

KépKép
Kép
patricia83

Jó reggelt!

Patri! Jó szépülést nektek! Majd Ili mama vigyáz Mirára!

Adri! Itt is jó idő van alapjában véve, csak most volt 3 nap rosszabb, de hétvégére kánikula lesz megint. Lehet ki is használjuk és elmegyünk a strandra!

Gabuska! Boldog házassági évfordulót!

Többiek! Merre vagytok?

Nálunk semmi extra nem történik! Jól alszunk, jól eszünk. Semmi új produkció.

Kép
szly27

Megint nem kaptam privit! Pedig nagyon várom ám! Berni, Patri!

Kép
szly27

Sziasztok!

Gabuska! Boldog hazassagi evfordulot! Merre mentek nyaralni?

Csilla! Latod, hogy is Bogi hogy raszokott a kajcsizasra! :D
szoval egyedul megint. Ez az apa, de sokat utazik! Tenyleg, tervezgetitek mar, hogy mikor jottok ide?

Pat! Az ido, nos senki ne panaszkodjon. Itt meg mindig esik az eso. DE!!, allitolag a nyar szaraz es meleg lesz. Szoval juniustol varom a gyokeres valtozast idojaras teren. :D
Azert remelem jovo hettol mar lesz jo ido. Anyum jon 1,5 het mulva, nem szeretnem, ha vegig szakadna.

Jaj, latta valaki a "Duh" ("The Grudge") cimu filmet? Tegnap megneztem, nem ajanlom. Nem szoktam soha horror filmet nezni, ezt csak veletlenul neztem meg. Egesz ejjel nem aludtam. Szornyuuuuu volt.

Kép
atina12

Sziasztok!

Gabuskának direkt az áthallás, amilyen fiatalos :wink: . Kedves volt apától, hogy mindenkit meglepett virággal. Nóri orra javul?
Boginak is folyik még mindig az orra, de akkora üvöltés lerendez orrszívásnál, így én is főként törlöm neki, mert szívásra is alig jön ki valami :? .

Pat, azért félreértés ne essék, adok Boginak a mi kajánkból is (nem is hagyná, hogy ne kapjon), de abból igazából csak kóstolgat. Normális mennyiséget a bébikajákból eszik.

Lányok küldjétek már a képeket Szly-nak, irgumburgum 8) .

Ancsa, egyelőre még csak beszélgetünk Angliáról, megszenvedné mindenki a családból. Majd meglátjuk, megér-e annyit. Apával lenne jó, de ő nem tud ennyit elszabadulni.

Felébredt a kisasszony.

Csilla

Kép

Kép
csillala

Siasztok!

A hét eleji javuláshoz képest Vince megint visszaesett, lázas, iszonyatos "cucc" jön az orrából, és a füle is érzékeny, úgyhogy megint antibiotikum! :( Vajon miért mindig ez lesz a náthánk vége :?: :!:

Amúgy a kedélye szerencsére jó, most kinn alszik a babakocsiban már egy órája.

Gabi!
Tényleg, hová mentek? Jó nyaralást és no betegségeket! :wink: Boldog évfordulót nektek!

Nekünk ma van az 5 éves, ennek örömére tegnap voltam én is szépülni (fodrász, kozmetika)! :P

Sly!
Remélem lesz pénz belőle, én drukkolok!

Berni!
örülök, h. írtál, várjuk a bővített változatot is, szeretem olvasni az írásaidat! :) Képek?

Ez a többiekre is vonatkozik, már úgy várom sorban a szülinapi képeket is, nemsokára azt is elkezdhetjük! Ki is lesz a következő? Fruzsi talán, vagy Ámin? :oops:

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Atina! Én imádom a horror filmeket! Annál jobb, minél félelmetesebb. Bár a thrillereket kicsit jobban szeretem. Egyedül az akció filmeket nem bírom.

CSilla! Köszi hogy noszogatod a lányokat! Hallottátok?!!! Kép

Délelőtt egy üvegszilánkot vadásztam ki Jázmin szájából. Kb két hónapja tört ki az üveg a szobaajtóból és most talált egyet. Vérzett kívül a szája és belül is. Még jó, hogy nem nyelte le!

Kép
szly27

Evi!

Akkor neketek is boldog hazassagi evfordulot! :D
Szegeny Vince. Remelem hamarosan jobban lesz. :(

Jaj, elfelejtettem irni az elobb, hogy Rebus egyik felso es also ragofoga tori at a inyet. Ma semmit sem akar enni, igy szetneztem a szajaban. Jo volt, bombolt a kicsi lanyom de meglattam a fogacskakat. Mar karcolnak. :)

Csilla! De johettek pl hozzank nyarra. Talan apa is csatlakozhatna akkor. Mondjuk jonnetek egesz nyarra jovore es akkor Rebussal egyutt mehetnenek bolcsibe a gyerekek. Van itt hozzank kozel egy jo. Az arat meg nem tudom.

Kép
atina12

Sziasztok!!!

Olyan hülye vagyok, nem is tudom miért nem írtam hová megyünk, akkor nem kellett volna kérdeznetek. Bocsi. Kolpingba megyünk ,24én. Sajna csak 3 nap, de ennyire futtttttya az ü.cs. :lol:

Azért kaptunk mindhárman csokrot, mert Livi balhét csinál, ha más kap ajit :evil: , így neki is akart hozni az apja, node akkor meg már Nórinak is jár. :lol:

Nóresz javulgat, bár még nem tökéletes.
Éjjel olyan visítást csinált 3 órán keresztül, már majdnem kihívtam az ügyeletet, de addigra elaludt. Remegett, sírt, pontosabban visított. Csinálhattam bármit. Éjféltől háromig.
Reggel óta semmi baja szerencsére.

Szly,
üvegszilánk :shock:
Fáj neki?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hello Gabuska!Szoritok,hogy ne legyenek betegek a lányok!!!!Fruzsi is orditott az éjjel!ROSSZ ÉJSZAKÁJA VOLT(vagyis éjszakánk volt,.....)Remélem ma már jobb lesz.....Kolping?Az merre van?

Szly üvegszilánk :( Még,jó,hogy észrevetted!!!! :wink:

Évi jobbulást Vincének!!!Gratula az évfordulóhoz!!!Igen,nemsokára szülinapja lesz Fruzsinak!Még pár nap..... :shock: :wink:
Ma megvettem az 1-es gyertyákat!És ez annyira meghatott!
Hogy mostmár a saját gyerkőcömnek veszem a gyertyát! :wink: :wink: :wink: :D :D :D 8) 8) 8)

Pat várunk képeket!(gondolom az új frizről is)
:wink:

Kép
Kép
szintus

Szly!
Szívből kívánom, hogy visszakapjátok a pénzeteket!!!!!!!!!!!!!!
Hát én sem lepődtem meg, hogy magyar az illető, sajnos teszünk róla, hogy világszerte híresek legyünk.
Nem semmi, hogy milyen drága a feljelentés, még te fizessél, azért mert átvertek?
Egyébként én sajna nem hiszem, hogy itt van "igazságszolgáltatás".
Ne haragudj, de úgy gondolom, ebben az országban a bűnözőket védik. Bocsi, ez nem ide tartozik.
Amúgy nekem is van egy ügyem bár a te pénzednek nagyon kicsi töredéke. A Teszen és a Babaszobán egy csaj átvert egy csomó anyukát baba dolgokat ígért és nem küldte el.
Bár szeretnénk mi is visszakapni a kis pénzünket, de mit tudnak csinálni ha nincs a nevén semmi? Kap 1 év felfüggesztettet esetleg egy kis közmunkát, nekünk meg Sorry?
Mindegy, az ilyen dolgokon mindig nagyon felhúzom magam :twisted: :twisted: :twisted:

Az üvegszilánk nem semmi, micsoda szerencse, hogy észrevetted időben :!: :!: :!: :!:

Megnyugodtam, hogy más baba is játszik evés közben, már azt hittem, hogy ez valami rossz szokás.

Csajok! tegnap éjszaka valami lehetett a levegőben, hogy ennyi baba nyugtalankodott :cry:
Ámin is 4-6-ig nem aludt bár csak akkor sírt ha vissza akartam altatni, amíg tévézett az apjával semmi gond nem volt.
Utálom ha ilyenkor kiviszi tévézni csakhogy ne sírjon :evil: :evil: :evil: De hiába mondom neki!

Gabus!
Én is nagy-nagy gratula :lol: :lol: :lol:
Keresztapámék a 60. házassági évfordulót tartották a hónapban.
Kívánom nektek is meglegyen :!: :!: :!: :!: :!:

Ilyenkor mindig elmerengek azon, hogy vajon a mi generációnkban lesz-e ilyen? Szerintem nem!
Manapság már olyan könnyen elválnak az emberek, sebaj majd jön másik. A környezetemben élő öregek szinte mind 30-40-50 éve él a párjával, mi mit csinálunk?
Nehogy valamelyikőtök magára vegye, lehet én is így végzem csak szoktam ilyeneken gondolkozni.
Lehet, hogy jobban járok/tok ha inkább megyek aludni én is, minthogy fárasszalak titeket, a többiek már durmolnak.
Jó éjt!!!!

Ui. Talán 24-én vasárnap megkereszteltetem Ámint. Azért talán, mert már csak akkor hiszem ha meglesz. A kálváriámat majd legközelebb tálalom. Na pá!

Kép
havacska

Mariann mi a gond a keresztelkedéssel?
Ti nem vagytok templomban esküdve?
Mert nálunk a tisztelendőatya mindent néz....
Pl.nem keresztelhet egy olyan személy,aki vad házasságban él(élettársi viszony),ha valaki elvált,ha nincs meg minden papirja,ha pl.nem bérmálkozott,áldozott....!
Tesómék tavaly esküdtek templomban,hogy megkeresztelhessék Fruzsit!
A násznagyaim pedig 2006ban esküdtek(16év polgári házasság után),hogy a násznagyaim lehessenek....
Egész jó útra visszük a férjemmel a családot,igaz???
:wink: :wink: :wink:

Gabus már láttam egy másik topicban,hogy hova mentek!Bizony szép hely!

Szly én is azt kívánom,hogy visszakapjátok a pénzeteket!
Hogy az emberek mihez folyamodnak csak hogy pénzük legyen....gondolom az ilyen tipusok elég nagy munkakerülők!
Csak lopni és csalni tudnak.........

Kép
Kép
szintus

Patricia drága merre vagyó :?:
Ilyen sokáig tart a frizuráskodás :?:

Joli látom nagyon elvagy foglalva :wink: !
De azért hijányzol,ám :!:

Berni,Réka!
Ti is hijányoztok :!: :!: :!:
Irjatok magatokról!

Berni Dorkónak 19 nap múlva szülinap!Hihetetlen,ugyi???

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Legutóbbi bejelentkezésem óta olvasni sem volt időm, de ti se sokat voltatok, az oldal még nem telt be. Gondoltam először írok, aztán ha lesz időm, elolvaslak.
Úgy repülnek a napok, hogy az elképzelhetetlen. Sosem vagyok egyedül, talán azért.
Csanád éjjelenként megint nagyon rosszul pedig, pedig nappal se alszik sokat. Elég sokszor kell korán keljünk, este sokáig fent vagyunk :arrow: hulla vagyok! Csanádban egyébként nagyon sok örömet lelünk, ennivalóan értelmes, aranyos, épp csak hogy meg nem szólal, de mindent a tudtunkra ad, amit akar. A nagyok már egész lényükkel a vakációra összpontosítanak.

KépKép
Kép
el..né

Szly, örülök, hogy elkapták a csalót, remélem, visszakapjátok a pénzt! Üvegszilánk :shock:

Gabuska, megy a drukk, nem lesznek betegek a gyerekek! Boldog évfordulót!

Réka, gratula a totyoginak!

Mariann, Csanád is szereti, ha van az ő kezében is kanál, amivel kopoghat itt-ott evés közben(is). Keresztelői kálvária :( Gondolom vallási különbségek...

Berni, akkor van időd írni neked is , ha apa elutazik? :lol: Gratula Dorkónak a járáshoz!

Pat, ha ennyit eszik Mira, akkor nem marad 8 kiló, ne félj! :)

Adri, jó idő :P

Csilla, remélem nem búsulsz nagyon apa nélkül!

Ancsa, horrorfilm, brrr!

Évi, boldog évfordulót! Vincének gyógyulást!

Szintia, nálatok is rossz éjszaka? Aludt valaki jól egyáltalán??

KépKép
Kép
el..né

Hali!

Joli! Jelentem mi jól alszunk! KOPKOPKOP Este fél 9-től legkésőbb reggel 7-ig alszik. Még a cumit sem kell neki odaadni!

GAbuska! Amikor a szájában volt a szilánk, akkor sírt, de utána nem. Véres volt a nyála egy darabig, de szépen evett, szépen ivott, szóval nem csípte neki semmi. Azóta sincs semmi baja szerencsére.

MAriann! Most majd jönnek a perek és ha szerencsénk van, még a feljelentés költségét is visszakaphatjuk. Elméletileg! De persze én pesszimista vagyok, még mindig azt mondom, hogy nem lesz meg a pénz, de már azért én is látok rá némi esélyt.

Évi! Utólag boldog évfordulót!

Patr! Merre vagy?

Atina! Gratula Rebus fogához! Remélem már nem szenved vele!

Kép
szly27

Sziasztok!
Meg vagyok ám én is,köszi a hiányolást Sly,sőt közben a képeket és adatokat is elküldtem! :oops: A hajam szerintem jó lett,és alig másfél óra volt,amiből Mircsi 2-t aludt!Így könnyű! 8) Sajnos Ili mama férje 6 hete kórházban van,azóta nem nagyon tud jönni,egy hete meg egyáltalán,hétfőn viszi haza a férjet,onnantól fogva meg végképp reménytelen! És most kezdődik nálunk a szeon,emberünk meg nincs!!! A férjem ma 4-kor kel (véletlen volt),de azért elment Szombathelyre bevásárolni,bevásárolni,megreggeliztette a vendégeket,megfőzte a vacsit,mosogatott ma már vagy 6-szor!Szegény eléggé kivan...

Sly!
Üvgszilánk már nálunk is "játszott"! Szerencse,h nem nyelte le Jázmin,meg hogy szemed a pályán volt! :wink:

Csilla!
Azt hogy érted,hogy mindenki megszenvedné a családból az angliai utatokat??? :roll: :roll:

Évi!
Ez kemény! Szegény Vince,ennyi antibogyót! Homeós cuccokkal nem próbálkozol? Vagy attól keményebb kell? Jobbulást a kis fickónak!!!!

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Nézem a kézi döntőt, csak pár mondat.

Ma volt az oviban az udvaron a gyereknap, marha jó volt!
Férjem a végére egész jól összemelegedett az óvónéninkkel. :lol: :lol: :lol: (Tünemény nő, neki is 4 évese van, kiscsopis, csak nem itt.)

Láttam olyan gyereket is ott flangálni, aki köztudottan beteg. :evil:

Hú, már csak 1 gól, de izgi!!!

Este jövök bővebben is (bár sokminden újdonság nincs nálunk), addig is jók legyetek!

Ja, kérem, akinek már kukaca is van... !
Kép :lol:

Kép Kép Kép Kép

És a kedvencem
Kép

Nem vagyok oda az arcfestésért, de most nagyon eltalálta a kiscsaj, hogy mi áll jól Livinek.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Neked is Szintus! :wink:
Á,szóval a gyertya már megvan! És kinek milyen tortája lesz? Saját készítésű,vagy cukis? Én Márknak 1. szülinapjára csináltam (Berni,most hunyd be a szemed :lol: ) egy csupacsoki tortád.Csokis-meggyes piskóta,közte csokis főzött krém,csokival bevonva,és Smarties drazsével kirakva!Az ízét mindenki dícsérte,de mivel előző nap csináltam, a hűtőben kifakultak rajta a színes drazsék.... :?

Évi!
boldog házassági évfordulót! Jól esik kicsit,szépünk,nemde? :D

Berni!
Azt írtad jössz,ha elmegy a férjed? mégis maradt? :lol:

Joli!
Meddig marad a párod? Már nagyon rég hoztál képet a kispasiról! És nem kell sokáig várni arra sem,h megszólaljanak,ha így megy az idő! :shock:

Réka merre vagy?

Gabus!
Biztos hogy nem lesznek betegek a csajok,és nagyon jól fogjátok érezni magatokat!!! A bio-házba mentek? Többen? Majd csinálj nagyon sok képet és muti meg!!!! :D

KépKép
Kép
patricia83

Gabus!
mindeig olyan frankó kéepekt hozol! Az arfestéses is tuti,meg a Nóri lazulása! :lol: :lol: Szóval apa meg az óvónéni...te meg hagytad.... :lol: :lol:
A férjem már az összes szentet meg csillagot leanyázta az égről,ő nagyon nagy kézifan,ott is lenne a meccsen,csak már 2 hete sem volt jegy!!!Bár nem is tudom mit csinálnék egyedül 2 gyerekkel meg vendégekkel is? :shock: :roll:

KépKép
Kép
patricia83

Már a Himnusz alatt az arcukra volt írva, hogy kikapnak. :cry:

Mi foci meccsekre jártunk sokat, megboldogult ifjú korunkban, meg vízilabdára.
Kézire csak szerettünk volna, de még nem sikerült eljutni. Kábé 10 éves korom óta készülök rá. :lol:

Köszi mindenkinek a drukkokat. (Puszi ikon.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi!
Mi voltunk a női világbajnoki döntőn,ami Zágrábban volt pár éve (talán 4 :roll: ) és a Franciákkal játszottuk. végig vezettünk,volt,hogy 9-cel, és 20 másodperccel a vége előtt vezettünk 1-el,és nálunk volt a labda...így lett döntetlen! :shock: :evil: :shock: :evil: :shock: :evil: A hosszabbítást meg megnyerték a franciák! 11ezer nézőből majdnem 10ezer magyar...

KépKép
Kép
patricia83

Na,most behozom a lemaradásom...

Évi!
Esetleg próbáld meg az almát megpárolni,akkor elég puha lesz,és Vince el tudja rágcsálni fuldoklás nélkül. Vagy süsd meg neki sütőben,ugyanazt a hatást éred el!!! :wink:

Adri!

Isten éltessen sokáig szülinapodon!!!!!!!!!!!!!!

Márk tegnapi gyöngyszeme,ami inkább nagyképűsködés! :oops: A szomszédasszony (akiknek amúgy 3 autójuk meg 2 teherautójuk és 2 dotto/loki vonatuk van) épp állt ki az udvarukról egy kis puntóval ,odamegy hozzá Márk és megkérdezi:
-Nekünk béemvés autónk van..neked EZ????
:oops:

KépKép
Kép
patricia83

KEDVES ADRI!!!!

Kép

Kép
Kép
szintus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X