Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Bettó: nekem sem jelenik meg a kép,de majd megpróbálom később is.
Én is neveztem Dórit a Szonon.És én is megköszönöm a szavazatokat:)
http://apps.szon.hu/szavazas/0-12_honap ... elcome/450
Az ötödik oldalon,az ötödik sorban van Paróczai Dóra Ildikó.
Bár elég furi ez az egész,mert ha megnézitek,az elótte lévő kislány jobban áll mint Dorka.......Majd ha megnézitek meglátjátok miért írtam pont őt.......

Kép

Kép
ildikó82

Ildikó!

Szavaztam :wink: Érdekes a szomszéd kis csaj :shock:
Szerintem a Haonnal van baj, írtam nekik. Azért szavaztál ugye? :oops: :wink:

Kép
bettó

Én is szavaztam Bettó! De sajna én sem láttam a képeket.
Ildikó!
Tényleg érdekes a kislányod előtti baba. :? De már a te lánykád áll jobban. :wink: Csodaszép Dóri. :)

Kép
Kép
giga1

Bettó!

Nekem van egy barátnőm, már írtam róla, 3 babája van, 3éves, és 1,5 éves ikrek. Neki nagyon adok a véleményére, mert látom, hogy nagyon szépen, türelmesen neveli a gyerekeket, és a gyerekek is nagyon aranyos, nyugodt, kiegyensúlyozott babák. Tőle kérdeztem, hogy hogyan próbáljam a kiságyba szoktatni Milcsit. Amit ő mondott (tapasztalatból): mindig ugyanúgy tegyem a kiságyba, kis szertartással, amiből ő már érzi, hogy alvás lesz. PL: beteszem a kiságyba, behúzom a függönyt, lekapcsolom a nagyvillanyt, fel az éjjeli lámpát, betakarom, cumi a szájába, maci, puszika, és ezt minden este ugyanilyen sorrendben. Hamar megszokja majd, egy barátnőjénél 3 nap alatt megszokták a gyerekek, pedig már 1 évesek elmúltak. Na, és ha nem akar aludni, akkor oda lehet ülni mellé, kicsit simizni, halkan beszélni hozzá, vagy csak mosolyogva nézni, ami megnyugtatja. De ez csak akkor, amikor már elég álmos ahhoz, hogy aludjon. Szerintem nem jó ötlet sírni hagyni, mert szerintem ezzel csak megutálja a kiságyat is, és aludni sem úgy fog, mert szerintem jobb békésen, nyugodtan elaludni, mint sírás közben, nem? Ha pedig mégis sír, akkor ki kell venni, játszani vele kicsit, és utána biztos elalszik. Én Milcsit úgy szoktam, ahogy a barátnőm javasolta, és sose sírással alszik el. Szerintem próbáld meg, mert Te is nyugodtabb leszel, ha Kincső így megszokja. Ja, és ami nagyon tetszett a barátnőm tanácsában, hogy azt is mondta, hogy nem muszály ezt tennem, ha úgy érzem, hogy Milcsinek jobb például a mi ágyunkban elaludni, akkor hagyjuk, hadd aludjon el ott, és tegyük be a kiságyába, ha már elaludt. És hogy ne görcsöljek ezen, hogy nem alszik a kiságyba, következetességgel előbb-utóbb el lehet érni, hogy megszokja a kiságyat. És hallgattam rá, és szépen lassan Milcsi is megszokta a kiságyat, most már napközben is ott szokott elaludni.

Na, kisregény befejezve. Remélem segítettem! Pusssz

jutiboszi

Juti! Persze nem jó, hogyha sír, de más megoldás nincs, ma már délelőtt sokkal kevesebb volt a sírás. Viszont, hogyha mindig kiveszem, majd hogyha megnyugszik vissza, az sem jó, mert attól csak jobban élénkebb lesz és addig fog sírni míg minidig ki nem veszem, így amikor már annyira hulla lesz az ölemben fog elaludni és azzal akkor megint nem csináltam semmit. Tesómnál ez bevált meg egy jópár isemrősömnél is. Amitől nagyon féltem,hogy reggel haragudni fog rám a gyerkőc, de mosolygós arccal ébredt a kis drága. Sőt ma délelőtt is aludt egyedül másfél órát!

Kép
bettó

Giga! Köszike!
Remélem a haon szerkesztője holnap javítja a dolgokat :wink:

Ja Juti! Hogyha kezdettől fogva én is mindig a kiságyba tettem volna, nem lenne most gond :roll: Egyszerüen változtatnom kell a rendszeren. Viszont, ennek ára van. :(

Kép
bettó

Kincső simán aludna a mi ágyunkban, viszont hajnalban is azért ébredt, fel a múltkor, mert nem ott volt velünk. Túlságosan megszokta a közöttünk alvást, így a kiságy már szóba sem jöhetett. Amikor viszont most bemegyek hozzá, mindig megvigasztalom és csak utána jövök ki. Viszont nem veszem ki! Látom már rajta, hogy mikor álmos nagyon és akkor teszem csak be. Hogyha viszont mindig kiveszem, mert sír és az ölemben, vagy az ágyunkon alszik el, akkor sosem fog a saját helyén aludni. Ráadásul mindig cicin aludt el eddig, mert a cumi továbbra sem kell neki. Ma délelőtt is mosolyogva ébredt! :wink:

Kép
bettó

Huh, lányok, én megijedtem attól a kislánytól! Bocsi :oops:
De szavaztam a gyönyörű szép Dórára! Bettó! Mindjárt próbálok Kincsőre is, eddig nem sikerült sajna.

jutiboszi

Juti! Tudod, azért én sem hagyom a végtelenségig sírni, de össz-vissz este fél óra volt míg elaludt, ebbe az is beletartozik, hogy Peti babával játszott, délelőtt 20 perc és most sem volt több annál. Régen próbáltam úgy, hogy a nagy ágyon voltunk, mellette feküdtem, de akkor is ugyanúgy sírt. Utána a cici a szájába került és aludt is. Igen ám, de 20 perc múlva ébren volt, mert a cici nincs a szájában. Éppen csak hozzá ért a szájához és aludt is tovább. Így nem tud teljesen mélyen aludni és nem is tudja magát kipihenni. :wink:

Kép
bettó

Juti! ahol a fényképnek kellene lenni ott van alatta a rá szavazok gomb. Tesómék tudtak szavazni, csak a kép nem látszik :twisted:

Kép
bettó

Igazad van Bettó, így már más a helyzet. Lehet, ha Milánnal is így lett volna, akkor én is így csinálnám, ahogy Te próbálod, csak ugye mi kezdettől fogva próbáltuk a kiságyhoz szoktatni, és sosem aludt köztünk. Így tulajdonképpen könnyebb dolgom volt. Egyébként ma reggel kihoztam a Csabi ágyába, befeküdtünk hármasban, középen a bébivel, de mivel sosem aludt így, nem akart elaludni, sőt, jobban felébredt, tetszett neki, hogy akárhova néz, mindenhol minket lát. Nem győzött forogni, mi meg csak vigyorogtunk. Édes volt. Egyébként van úgy, hogy éjszaka nem alszik vissza csak kb. 1 óra múlva, és akkor magam mellé szoktam tenni, ott elalszik, és ha még ébren vagyok, akkor visszateszem a kiságyba, de legtöbbször a következő szopiig mellettem marad, mert én is elalszom.
Na, és akkor hogy fogod? Hagyod, hadd aludjon el egyedül a kiságyban? Lehet, hogy az első napokban ott kellene ülni, hogy ne sírjon úgy, bár ezt Te érzed, hogy kell-e vagy nem. Én ott ültem, sőőt, a mai napig ott ülök. De most már csak pár perc, és elalszik. Egyébként szerintem is szerencsés még most kiszoktatni az ágyikótokból, mert minél később, annál nehezebb lesz. Szerintem.

jutiboszi

Juti! Ezt is próbáltam, hogy ott vagyok mellette, de mivel tudta hogy ott vagyok, annál nehezebb volt elaludni. Most pl. úgy aludt el, hogy picit sírt, de amikor bementem mindig megnyugtattam, a sírás abba maradt, majd amiko rmegint bementem 5 perc múlva és sírt, már a pelus és az ujja a szájában volt, gagyogott, MOSOLYGOTT és én ki is mentem. El aludt szépen. :wink: Lassan rá fog jönni, hogy hogy a legkönnyebb neki elaludni. Amúgy csak akkor teszem be, amikor már tényleg nagyon álmos. Nem mozog annyit, dörzsöli a szemét, orrát. És hogyha az ölemben is a vállamhoz dörzsöli, akkor tudom, hogy tényleg álmos :wink: Pár nap és szépen hozzá fog szokni. Így hogyha este elalszik szépen csendesen, nem fog felébredni, hogy hol van, és nem kell cicre sem tenni. Amúgy az éjszakai szopi is úgy volt, hogy már amikor láttam, hogy csak altatja magát, levettem a cicről, kicsit pihizett a szopis párnán és vissza az ágyikóba, ahol kicsit felébredt, de pár perc múlva aludt is tovább :wink:

Kép
bettó

Bettó!

Sikerült!!! Szavaztam Kincsőre. Tényleg bosszantó, hogy nem látszik a képe, ez nem szép az oldal készítőjétől. Azért ilyen dolgokra odafigyelhetett volna. :evil: Biztos tuti sokkal több szavazata lenne, ha lenne hozzá kép is!!!!!

jutiboszi

Remélem hétfőn kijavítják a hibát. Mindenestre é elküldtemnekik a kicsinyített változatot, meg reklamáltam is egyből. Az első 10-ben kell bent lenni, utána egy zsűri választja ki a legszebbet. :wink:

Kép
bettó

Na, akkor jó, így tényleg pár nap szerintem, és már tudni fogja, hogy ott fog aludni, nagyon ügyi vagy! Szerintem menni fog! Okos kiscsajt csináltatok!!!! :) Olyan ari vagy Bettó! Mindig kétségbeesetten kérdezel, mint ha nem tudnád, hogy hogyan is csináld, aztán a válszaidból kiderül, hogy tökre tudatosan, és ésszerűen csinálod a dolgokat! Lehet, hogy nem bízol eléggé magadban, és megerősítést vársz? Szerintem nyugodtan bízz magadban, és tedd amit a szíved diktál, mert tök ügyi vagy!!!! Komolyan!!!

jutiboszi

Juti!
Köszi szépen aranyos vagy! Viszont, hogyha azt csinálnám, amit a szívem diktál mindig ölben lenne Kincső. Próbálom inkább ésszel csinálni és arra gondolni, hogy hosszú távon mi neki a legjobb. Hiszen a könyvben is le van írv, hogy ha most nem tanulnak meg jól és egyedül elaludni ki fog hatni az egész életére. Tanulás, stb. :wink: Piszok nehéz de muszály. Látod Viviennek is el kellett telnie kis időnek, mire a csajok megtanultak egyedül aludni, mostmás max 10 perc kell nekik :wink:

Kép
bettó

Na asszem elszállt egy üzenetem...
Én is szavaztam, és láttam is fotókat :) Nagyon édes. A mellette lévő kislány furi...
Mi most Csopakon vagyunk, ezért is hallgatok... Csak nem lenne ilyen szar idő :(
Mutatok magunkról fotót. A kis motorosom és én... Jó csávó, mi???

puszi

Kép

Panka

KépKép
pankamama

3 napja nem olvastam, és még nem jutottam a végére, amit írtatok, de gyorsan reagálok!
Bettó, Ábris azóta alszik el nagyon nehezen, amióta hátról tud hasra fordulni, és ő is, mint a szempillantás, már hason is van, és nekiütközik a rácsnak, meg ilyenek, és teljesen behergelődik. Tökre sokat szenvedek vele, és a vége, hogy egyszer csak beájul, és még a cici se jön be sokszor. Arra a következtetésre jutottam, hogy okosabb lett, jobban érzékeli a környezetét, és a sok inger miatt nem tud elaludni. A kiságyában csak éjszaka alszik, nappal a járókában, ami gurulós, így tudom picit ringatni.

Mennem kell, majd jövök, puszi

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Manka! Kincső is azóta ébred fel többször, mióta hasra tud fordulni, mert vissza még nem megy és egy idő után már kényelmetlen neki. :(

Kép
bettó

Jelentem, már csak 15 perc sírdogálás volt és ez már közel nem volt olyan keserves, mint tegnap :wink: :)

Kép
bettó

Panka! Édes ez a gyerkőc, és cuki a motoros szerelése is :D

Kép
bettó

Betti
Nálunk éjszaka alvás van :lol: :lol: :lol:
Megvan az esti "szertartás" (fürdés, evés, kicsi közös játék, aztán beteszem Ádámot a kiságyba, villany lekapcsol és kész). Változó, hogy mikor alszik el, addig beszélget, esetleg forgolódik... de nem sír...
Nálunk a kiságy=éjszaka van, aludni kell...

Kép
Vendég

Laura! Az jó! Én is ezt próbálom kialakítani. Nálunk viszont a játék elmarad, helyette marad az ölelgetés, puszilgatás. Ilyenkor estére már nagyon álmos, nem pörgetem fel. Hiszen eddig ezt szokta meg, hogy fürcsi után cici és azon alvás :roll:

Kép
bettó

Ja és akkor ti sem ébredtek már enni este?

Kép
bettó

Sziasztok!

Betti, Ildikó! Szavaztam! Azt sajnálom, hogy Kincsőt nem tudtam megnézni ott is :wink: .

Alvás: mi a kiságyakat csak alvásra használjuk. Napközben vagy babakocsiba vagy kézben alszanak el (előfordult már, hogy Zalán magától is elaludt játék közben a járókában, a kiságyában sőt az apja mellett foci nézés közben). Kézben ha már látjuk hogy fáradtak Zalán játszó cumival, Anna cumisüveggel kb 5-10 perc alatt, és utána betesszük a kiságyba őket. Éjjel kajcsi és utána egyből kiságy, ott maguktól alszanak el sőt már evés közben, de itt is Zalán volt már hogy nem akart vissza aludni, akkor kijöttem vele a másik szobába és mellettem aludt, de ez kb 3x fordult eddig elő kopp-kopp.

Panka!
Tök jó a kép rólatok :)

Minden gyereknek van nyügi időszaka? Nálunk 17 után ha nem alszanak, de van, hogy alszanak is akkor tiszta nyügik.

Pussz

KépKép
KépKép
jadika

Bocsi a magyartalan mondatok miatt :oops: .

KépKép
KépKép
jadika

sziasztok!

Bettó mi is ugyanebben a cipőben járunk...

Nekünk is mindig sírt amikor a kiságyba beraktuk, de mivel 10 perc múlva bealudt, ezért annyira nem foglalkoztunk vele. Viszont egy hete észrevettem, hogy ahogy berakom este a kiságyba, hisztérikusan elkezd sírni.
Annyira megsajnáltam őt, hogy kitaláltam egy új szertartást. Lekapcsolom a szobában a villanyt, felveszem ölbe, és altató dalt dúdolok neki. Ez kb. 5 perc. Utána visszateszem az ágyba, és még mindig éneklek. Aztán elkezdek hátrálni az ajtó fele, ott megállok, és folytatom a dúdolást. 1-2 perc múlva kimegyek, és már alszik is. Ezt 3 napja csinálom, és egyszer sem sírt. :-)

Talán nektek is bejön...

Csilla
kiscsillag1

Betti
Nem kelünk már éjszaka...

Napközben Ádám se alszik a kiságyban... az csak éjszakára való... :wink:

Kiscsillag
Jó módszer ez az éneklés...
Lehet, hogy nálunk Ádám azt mondaná, hogy inkább alszik 3 napon keresztül egyhuzamban, csak hagyjam abba... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Nálunk alváskor mindig kiságy van. Van, hogy nm tetszik nekik, de töbnyire olyankor rakom őket be, ha látom, hogy hullák, és egyszerre vannak fönt.
Ha csak egyik van fönt, akkor őt altatom. De sokszor van,hogy csak leteszem őket őket, és alszanak. Persze nem mindig :?

De az éjszaka hónapok óta a következő: Fürdés fél 9-kor (ha alszanak is fölkeltem őket, de ez ritka), majd vacsi és megyünk a kiságyba. Maguktól elalszanak 5 percen belül hang nélkül. És akkor a 4 óra alvás tuti,de általában 5 óra, ritkán 6. Majd gyors hami után visszaalszanak egyből.
Kép Jázmin baba
Kép Lili cica
Kép kettecskén

És mindketten gyönyörűen esznek kanálból, És kezdenek egyedül inni a cumiból :lol:

Kép
Kép
labasv

Bettó mi próbáltuk a hazahozatalától hogy a kiságyban aludjon,de be kellett látni pár hét után amikor már nem evés közben aludt el,hogy igen is vágyik a közelségünkre(így volt ez Levinél is).

Éjszaka ágyban alszik,de persze a párnámon alszik el este és semmi gond ha felébred ,mert cupp a kezét és alszik tovább.Nálunk Levi sem egyedül alszik el!!!! :wink: Volt idő amikor hónapokon keresztül igen,de jött a mama ,ott aludt a szobájában tavaly nyáron és azóta nem.Tavaly még próbálkoztunk az akció után visszaszoktatni hogy egyedülaludjon el,de üvöltött mint a sakál(pedig már 2 éves is elmúlt).Próbálkoztunk 1-2 hétig és feladtuk.Az apja meg ki is jelentette hogy NEKI SZÜKSÉGE VAN AZ ESTI ÖSSZEBÚJÁSRA!!!!Így Ő Levit altatja (mellette fekszünk)én meg Tomit néha fordítva ha Levinek az az igénye!EZEKET AZ ÉVEKET NEM HOZZUK VISSZA MÁR ÉS BIZTOS VAGYOK BENNE HOGY HA ÓVODÁS LESZ VAGY ISKOLÁS NEM FOGJA IGÉNYELNI MÁR EZT!!!De most még igen.Oké hogy 3 éves a gyerek,milyen nagy fiú már ,de mégis kicsi még nagyon!!!!Lehet nyűgnek tűnik nektek(sőt néha nekem is,milyen jó lenne csak betenni őket az ágyba és kész vége a napnak és jönnénk mi) de ők a mindenünk ,értük szinte mindent!!!!! :D

Kép

Kép
lecso

ja és képek

Kép pizsamában mind a kettő :D

Kép bírkóznak,Tomi rendesen be lesz avatva.Dögönyözi Levi. :)

Kép A kis mosolygó

Kép

Kép
lecso

Lecso! Nekem nem azzal volt bajom, hogy nyűg Kincsőt altatni. Hanem az, hogy egy jó ideje napközben is csk CICIN aludta el, max a hintában. Ezért a babakocsi sem jött be neki, mert alvás=volt a cicivel. Imádom, mikor ott szuszog mellettem, sőt nyugodtabb is vagok. Viszont azt sem szeetném, hogyha 3 évesen még cicin aludna el (van a környezetemben ilyen eset) és máshogy nem tudott elaludni, majd jött egy vírús és két éjszaka nem aludtak, mert anyuci nem adhatta oda a cicit neki. Én ezt most szeretném megelőzni. A szomszédunk unokája pedig, már 3. osztályos és van egy 2 éves öcsije. A szülőknek mondta a nagyfiú, hogy a sulitól külön alszik. Megvettek neki minden szépet az új szobához és az eredmény az lett, hogy 4-en alszanek egy ágyban. De bízom benne, hogy nektek sikerül majd megoldani.

Amúgy szuper éjszakánk volt!!!! fél 9 után csak negyed 2-kor ébredt fel, ettünk és visszaaludt. Majd felébredt fél 4-kor, kicsit puszilgattam, úgy hogy nem vettem ki, meg simiztem a hátát és vissza is aludt, majd fél 6-kor fújt ébresztőt :wink: És csak este volt minimáls sírás, de aakor is mindig megvigasztaltam é súgy jöttem ki a szobából, hogy nem sírt. Nem mindig tartottam be az 5 percet, mert hogyha hallottam, hogy nagy a "baj", akkor bementem és puszilgattam attól megnyugodott :wink: Énekelni próbáltam már, de neki inkább felkelti az érdeklődését, és alom tündér szépen elillan :wink: Nálunk a puszihad jön be :wink:

Adri!
Kösszke a szavazást! Remélem mára a Haon kijavítja a hibáját, mert hogyha nem egy szép e-mailt fognak kapni :twisted:

Kép
bettó

Tomi mi is altatjuk minden egyes alvásánál,nagyon ritka amikor nem!Cicin,hordozóban ringatás,babkocsi vagy mellette fekszünk és elég az is neki nagyon sokszor.De ahogy már írtam:AZ IDŐ NEKÜNK DOLGOZK ÉS NEM IS OLYAN SOKÁRA NAPJÁBAN MÁR CSAK 1-SZER ALSZANAK!!!

A jövőn nem gondolkodom,így tettem Levinél és folyton folyvást aggódtam hogy júj ezt ne csináljam,ez így nem jó mert mi lesz így később...stb DE szinre napról-napra változnak a picik,ami most nekik jó az már 1-2 hét ,hónap múlva már nem.Ezért feleslegesen nem izgatom magam hogy csak úgy alszik el hogy ott vagyok .És ,mi van akkor?!Szüksége van rá,megadom!Bár ilyen könnyen megtudnék adni nekik bármit!

Egyébként Levinél is csak addig vagyunk ott amíg elalszik,kb 5-10 perc és legközelebb majd reggel látjuk.Nyugodtan ,mélyen átalussza az éjszakát a saját ágyában,a saját szobájában egyedül!Ezért sem érdekel hogy szüksége van az elalváshoz ránk.Én tutira veszem ha most megpróbálnánk hogy egyedül aludjon,már menne(napközben többször is előfordul,ugye amikor apa nincs itthon és Tominak kellek ,Levi meg aludna délben),de nem akarjuk!Egyébként is volt Egyébként is volt elég változás az elétében a kistesó megszületése amit Istenien viselt,visel.Semmi probláma,féltékenység.Szeptembertől ovi lesz a bölcsi helyett,ahol már van fegyelem rendesen.Más ovodatársak(szanaszét szedték a bölcsis csoportot :evil: ,eddig erre nem volt példa),ovónéni...stb.

Szóval száz szónak is egy a vége:én is örülnék mintagyerekeknek,de mi ilyennek "alakítottuk" és nem bánom!AMILYEN VIRÁGOT SZAKÍTOTTÁL OLYAT SZAGOLJÁL!!!! :lol:

N a pá,felekelt Tomi

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

gyönyörűek a kiscsajok,és kispasik!!!

Bettó!ÉN LECSOVAL ÉRTEK EGYET!!!Felesleges agyalni előre dolgokon sztem ami lehet hogy Nálatok nem is lesz.
Ami nagy cicis volt,nonstop cici egész nap,azon aludt el,stb.De aztán egyszercsak nem akart cicizni. ezt előre én se gondoltam,azok után hogy négy hónapos koráig egész nap azon lógott.
Hat hetes koráig csak köztünk aludt.Utánna a kiságyban.Egy éves korától nem aludt a kiságyban,utálta.Aludtunk mindenhogy fél évig,eggyütt,külön,férjemmel,velem,nappaliban,hálóban,földön,ágyon,komolyan mondom csak az udvart nem próbáltuk már akkor ki.
Aztán mondtam nem érdekel,aludjon velem ha Neki az a legjobb.MAjd megkapta a nagyágyát rá egy hónapra,és a külön szobát és azóta ott alszik egyedül.Mázlista vagyok?Lehet,de akkor én se igy gondoltam,előre paráztam feleslegesen.

Petyka meg egy totál más személyiségű kisember.Soha nem aludt köztünk,kezdettől fogva akiságyban alszik el.HA álmos sir,cumi a szájába,két perc és alszik.

Ami előtt nekem is voltak elképzeléseim,meg elveim,aztán mindenből az lett amit a helyzet hozott.Cumija például 3 volt,mindkét kezébe egy-egy,meg egy a szájába.
de 3 hete elegem lett hogy mindig 3 cumit kell keresgélni,meg hogy tele akeze,és elvettem ,csak egyet hagytam nála.Mert akkor úgy éreztem hogy most ezt kell tennem.És semmi nem változott,elfogadta,egy cumi van,kész.

Petyka két hete egyedül kakál,a nutrilon peptidnek köszönhetően(legalábbis ez 99 százalék).Hat hós koráig nem kezdjük a hozzátápit,örülünk hogy most beállt és megeszi,kakál.A sinlaccal való keverés a gasztrós doki szerint nagyon jó ötlet,legalább kap egy kis plusz kalóriát is.(mellesleg mire elmentünk a gasztróra már nem is volt panaszunk)

HAllásvizsgálatra kell mennünk pénteken,mert egy vizsgálat nem lett jó az egyik fülénél.Csütörötkön pedig megyünk vissza a Bethesdába ahol az EMG_t csinálták,és ha a doki úg látja hogy szükséges akkor megcsinálja az izombiopsziát.

Olvaslak ám Titeket,csak irni nem nagyon tudok,ráadásul Ami éjjel lázas volt,sztem beteg lesz,most is alszik.

:( :(

Egy kollázs
Kép

KépKép

KépKép
pilchard

Lecso:

[quote] írta:
[quote] írta:s ,mi van akkor?!Szüksége van rá,megadom!Bár ilyen könnyen megtudnék adni nekik bármit![/quote

Nagyon jókat irsz. :wink:

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a szavazatokat:)Bettó:persze,hogy szavaztam:)
Pilchard,Lecsó,Vivien,Panka,és Laura:nagyon-nagyon szépek a gyerkőcök!!!!!

Kép

Kép
ildikó82

Én annak a híve vagyok, hogy aludni kiságyban kell, a saját helyükön. Mondjuk máshol nem is tudnának, mert a babakocsi össze van csukva, mert nem férnék el tőle, én fotelágyban alszom a szobájukban, ami egyrészt szintén össze van rakva nappal, másrészt keskeny is lenne, a másik szobában meg kanapé van, amit ugyan ki lehet nyitni, de nem szoktam, még ha azon alszom se. (nem férnék el ettől sem).
Szóval marad a kiságy.
Most is ott alszanak egébként. Ott a légzésfigyelő is, tehát nem is tenném őket máshova. Számomra ez a legtisztább. Ott alszunk, nem pedig össze-vissza. Már ők is megszokták, tehát máshol el sem igen alszanak, mert azt hiszik játék van.

Kép
Kép
labasv

Csajok!

Na, de örülök, hogy ennyien írtatok, úgy látszik jó témát dobtunk fel!!!
És kiderült, ahány ház, annyi szokás! És mennyire eltérő vélemények! Mindenkinek más jön be, mert ugye minden baba más. Én is régen úgy képzeltem el, hogy néha majd milyen jó lesz egy ágyban 3an elaludni, aztán tessék, ha köztünk van, eszébe sem jut aludni!

jutiboszi

Juti ez így van.A sógornőmnek az első gyerkőce csak ölben volt szinte ha ébren volt,elaludni is ott tudott.Jött a második és tiszta hiszti lett ha elálmosodott amire rájött hogy utál ölben elaludni,de ha beteszi az ágyába sec-pec alatt elalszik egymaga. :lol: Ritka szerintem az ilyen gyerek.de van!Az enyém egyik sem olyan :wink:

Kép

Kép
lecso

Pilchard én igen így gondolom!Volt Levinek már lázgörcse,azt hittem a kezemben nyiffan ki,kórházba is került miatta.Volt tüsszős mandula gyuladása 11 hónaposan amikor antibiotikumot kapott rá és hányt+ment a hasa tőle+kiütéses is lett,akkor is kórházban voltunk.Volt neki 40,8 is már a láza és olyan kis törékeny volt a teste hogy csak sírni tudtam a látványától.CSAK AZT KÍVÁNTAM HOGY LEGYEN JOBBAN,EGÉSZSÉGE LEGYEN ÉS A FENE BÁNJA HA HISZIS,AKARATOS,BETYÁR,KÓPÉ......STB

Kép

Kép
lecso

Betti! Lecsó az én számból is beszél. :) Szonja köztünk aludt, általában cicin aludt el, majd másfél évesen elfordult, és többet nem volt hajlandó elaludni. ÉS én örülök nagyon, hogy eddig szoptathattam. Aztán 2 évesen kiságy helyett lett nagy ágya, és nem volt hajlandó velünk aludni többet. :) Most át szokott jönni a tesó miatt, de nem bánom. Ábris nem aludt jól köztünk, ezért ment a kiságyba, de napközben a kanapén van, hogy összebújunk. Meg apja hajnalban odaveszi maga mellé.
De! Tökre ugyanezen mentem keresztül, amikor Szonja született. Hogy a gyereknek a kiságyban a helye, meg a fejemre fog nőni, meg nem kell éjszaka ébrednie stb. Könyörgöm, mutassanak már egy gyereket, akinél minden "klappol"! meg ne hagyjam sokáig a cicin, meg ne komfortszopizzon... Olyan idők ezek, amit sohase hozhatunk vissza. Én is próbálkoztam Szonjánál a sírni hagyással a rémtörténetek hatására, de felhagytam vele, mert az ösztönöm mást súgott.
Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy jól csinálod, és te tudod Kincsőnek mire van szüksége, és olyan sokféle vélemény van, ami között kezdő anyukának kiigazodni annyira nehéz, modnom, tökre átmentem én is ezen. Szóval magadra hallgas, az érzéseidre, és figyeld Kincsőt, mert ő a sírásával, testével stb. mindent elmond, mi a jó neki.

Nagyon tetszenek a tesós képek!!! Mind a 3!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

A 2. mondatot rosszul írtam, mert megcsörrent a telefon, és majdnem felébresztette a gyerekeket. szóval nem volt hajlandó többet cicizni. :)

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Pilchard: [url]Petyka két hete egyedül kakál[/url]

Ez nagyon jó hír!!! :D A hallásvizsgálathoz+az EMG-hez DRUKKKKKKKKKKK!!!

Kép

Kép
lecso

Minden anyukának igaza van :)
Mindenki úgy csinálja, ahogy a babának és neki jó. Egyik gondolkodásmód sem rosszabb a másiknál, csak MÁS. De ugyan olyan jó :D

Kép
Kép
labasv

Halihó!
Vivien éppen én is ezt akartam írni. Mindenki úgy csinálja, ahogy jó neki!!! És persze ahogy a babának.

Kincső ma délelőtt 10 perc alatt aludt el sírás nélkül a kiságyban. Kicsit magyarázott magának, de nem volt sírás és amikor felébredt mosolygott. Ráadásul több, mint egy órát aludt megszakítás nélkül. Ilyet sos csinált,mikor cicin aludt el. 20 perc múlva mindig felébredt és csak akkor aludt tovább, amikor érezte a szája közelében a cicit. Most egy huzamban aludt és kipihenten ébredt. :wink:

Kép
bettó

Bettó!

Jó úton haladsz!!! Hurrá! Na, látod, bejött, amire gondoltál, hogy majd így jobban fog aludni, mert nem keresi a cicit. ÜÜÜÜgyeeeeeessss vagy!!!! És Kincső is nagyon ügyes!!!!
Képzeljétek, nagyon kevés a tejcsim. Olyan szinten, hogy reggel 5kor 2 ciciből cicizett, és utána még nyűglődött, akkor kapott tejcit cumisüvegből, 40ml-t megivott még! És ez nagyon szomorú, hogy már reggel pótolni kellett. :( De napközben szerencsére nem kellett, akkor elég volt a 2 cici. És este is készítettem már elő a pótlást, és csodák csodája, nem fogadta el, csak játszott vele, és kiköpte, viszont a cicit szívta, mint a félőrült, el is aludt tőle. És úgy érzem, mintha teljesen üres lenne a cici, de mégsem az, mert hallom, hogy nyeli. Érdekes. De nagyon örülök, hogy nem kellett pótlás. Kíváncsi vagyok, hogy mikor fog felébredni. Van egy gyanúm, hogy ma sem alszik reggelig. Szerintem nem elég, akárki akármit mond. Voltam a védőnéninél is, az közölte, hogy biztos sokat stresszelek. Nem nagyon adott elfogadható tanácsot, ráhagytam, biztos a stressz. Csak azt nem tudja, hogy most van életem legboldogabb, legstresszmentesebb időszaka. Akkor? Na, mindegy, holnap megkérdezem a saját védőnénimet, talán holnap ott lesz.
Kaptam a milupától egy kis füzetet, az is megijesztett, mert azt írta le, amitől félek, hogy honnan lehet tudni, hogy nem elég a tej: nem alussza végig az éjszakát, szopi után hamar megéhezik, és nyűgös marad, keveset, vagy nem gyarapszik a súlya....na, köszi, ez nálunk pont így van!!! júni 3: 5230g, júni 16:5460g. Na, az nem is olyan rossz, most nézem! Ennél rosszabbra számítottam. Na, egy kicsit megnyugodtam.
De akkor is, régen sokkal több tejem volt. Úgy 2 hete érzem kevesebbnek. :(

Na, most megyek aludni! Jóéjt!

jutiboszi

Juti!
Porocskát nem ittál? Folyadék is annyi, amennyit mindig is ittál? Remélem vissza fog jönni a mennyiség! :wink:
Köszi a dicséretet!!!! Kincső Tegnap este SÍRÁS NÉLKÜL szépen elaludt. Igaz fél 11-kor felébredt, de utána 2 körül mocorgott, annyira, hogy keresztben volt a kiságyban. Én buta megigaszítottam, mert a lába a két rács között volt és felébredt. Viszont legközelebb csak 1/4 7-kor ébredt. Addig körbejárta a kiságyat :lol: Mikor felébredtem, hogy nyöszörög álmában a feje ott volt ahol a lába szokott lenni. Reggelre megint a helyes irányban feküdt :lol:

Kép
bettó

Micsi súlya szerintem is szépen gyarapszik. :wink: Mi hivatalosan 6kg vagyunk és 62 cm :shock: Múlt hónapban 61-et mértek :shock:
Kincső mostmár látható a babaszépségversenyen, de csak az explorer böngészővel működik :wink:

Kép
bettó

Bocsi most látom :oops: Milcsi BOCSIKA MEGINT :oops:

Kép
bettó

ezt kaptam ma:

Küldd tovább a többieknek!

*Subject:* mobil

A belügyminisztérium több szélhámosságra figyelmezteti a mobiltelefon-tulajdonosokat.

Olyan próbálkozásokra, amelyek rendkívüli módon megemelhetik a telefonszámlájukat.

A roppant találékony szélhámosok olyan módszert találtak, amely lehetővé teszi mások mobiltelefonjának jogtalan használatát. GSM mobilon hívják az áldozatot, bemutatkoznak, mint Provider, Orange, SFR, Bouygues, s arra kérik a hívott felet, hogy táplálják be telefonjukba a 09# kódot, azzal a magyarázattal, hogy "az ön mobiltelefonjának az ellenőrzéséről van szó".

Semmi esetre se üssék be a kódot, s azonnal zárják le a telefont. A szélhámosok olyan készülékekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a fenti kód segítségével leolvassák mások SIM kártyáját. És természetesen fel is használják azt!

Ajánlatos figyelni egy másik dologra is: ha bárki kap egy telefonhívást, és készülékén megjelenik az A C E felirat, NE válaszoljanak, azonnal nyomják ki a hívást! Egy nagyon ártalmas vírusról van szó, amely tönkre teszi a SIM kártyát és magát a készüléket is. Ezt a tényt megerősítette a Motorola, a Sagem, a Nokia is.

Kép

Kép
lecso

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?