Sziasztok!
gyönyörűek a kiscsajok,és kispasik!!!
Bettó!ÉN LECSOVAL ÉRTEK EGYET!!!Felesleges agyalni előre dolgokon sztem ami lehet hogy Nálatok nem is lesz.
Ami nagy cicis volt,nonstop cici egész nap,azon aludt el,stb.De aztán egyszercsak nem akart cicizni. ezt előre én se gondoltam,azok után hogy négy hónapos koráig egész nap azon lógott.
Hat hetes koráig csak köztünk aludt.Utánna a kiságyban.Egy éves korától nem aludt a kiságyban,utálta.Aludtunk mindenhogy fél évig,eggyütt,külön,férjemmel,velem,nappaliban,hálóban,földön,ágyon,komolyan mondom csak az udvart nem próbáltuk már akkor ki.
Aztán mondtam nem érdekel,aludjon velem ha Neki az a legjobb.MAjd megkapta a nagyágyát rá egy hónapra,és a külön szobát és azóta ott alszik egyedül.Mázlista vagyok?Lehet,de akkor én se igy gondoltam,előre paráztam feleslegesen.
Petyka meg egy totál más személyiségű kisember.Soha nem aludt köztünk,kezdettől fogva akiságyban alszik el.HA álmos sir,cumi a szájába,két perc és alszik.
Ami előtt nekem is voltak elképzeléseim,meg elveim,aztán mindenből az lett amit a helyzet hozott.Cumija például 3 volt,mindkét kezébe egy-egy,meg egy a szájába.
de 3 hete elegem lett hogy mindig 3 cumit kell keresgélni,meg hogy tele akeze,és elvettem ,csak egyet hagytam nála.Mert akkor úgy éreztem hogy most ezt kell tennem.És semmi nem változott,elfogadta,egy cumi van,kész.
Petyka két hete egyedül kakál,a nutrilon peptidnek köszönhetően(legalábbis ez 99 százalék).Hat hós koráig nem kezdjük a hozzátápit,örülünk hogy most beállt és megeszi,kakál.A sinlaccal való keverés a gasztrós doki szerint nagyon jó ötlet,legalább kap egy kis plusz kalóriát is.(mellesleg mire elmentünk a gasztróra már nem is volt panaszunk)
HAllásvizsgálatra kell mennünk pénteken,mert egy vizsgálat nem lett jó az egyik fülénél.Csütörötkön pedig megyünk vissza a Bethesdába ahol az EMG_t csinálták,és ha a doki úg látja hogy szükséges akkor megcsinálja az izombiopsziát.
Olvaslak ám Titeket,csak irni nem nagyon tudok,ráadásul Ami éjjel lázas volt,sztem beteg lesz,most is alszik.
Egy kollázs