Sziasztok!
Először is gratulálok Colettnak és Blackrosenak a babókhoz, sok boldogságot kívánok nekik!
Nagyon szépek a babás képek is! Minden csöppség annyira gyönyörű!
Ma délelőtt besétáltam még a Rossmannba egy-két dologért, és haza felé "felugrottam" anyósomhoz, így nagyjából átolvastam az elmúlt napok eseményeit.
Szilvi, mennek a drukkok!!! Bár, már lehet, hogy meg is született a kiscsaj, mire ezt írom!
Még mi is egyben vagyunk, és szinte jelek sincsenek. Tök érdekes, mert amíg fent voltam Pesten, állandóan azon aggódtam, hogy mindjárt szülök, rosszul aludtam meg minden bajom volt. Mióta itthon vagyok, kutya bajom, náha fájdogál a pocim, éjszaka rengeteget pisilek meg felébredek, hogy fáj a hasam, de elég gyorsan el is múlik. A múlt heti ctg 2 méhösszehúzódást kimutatott, de ezen kívül semmi. Most pénteken megint megyek, akkor töltöm a 40. hetet. Most már úgy vagyok vele, hogy jó lenne hétvégéig kihúzni, mert a férjem ma este megy vissza Pestre és pénteken, a vizsgája után jön vissza. De amilyen huncut kiscsajunk van, én kinézem belőle, hogy akkor akar majd kibújni, mikor nincs itt az apukája. A nővérem meg szombaton ügyeletes lesz, ő meg arra biztatja Julcsikát, hogy nehogy akkor akarjon megszületni, mert akkor meg ő nem tud ott lenni. Szóval izgalmas napok előtt állok...
Meg van egy pár izgalams nap is mögöttem... Apukám nem volt valami jól a múlt héten, én kísértem be a kórházba. Szédült, hányt, nagyon megijedtünk, mert két éve volt neki egy szívkatéterezése, mert szűkület volt az egyik erében, és egy pici dróttal kitágították. (Nem igazán tudom pontosabban megfogalmazni.) Tehát azt hittük, hogy megint ott lehet probléma, de kiderült, hogy most valószínűleg a nyakánál van meszesedés, azért szédül. Na, azóta egyik vizsgálatról a másikra jártam vele, volt már ultrahangon is, meg még megy ct-re. Közben a térdei is elkezdtek fájni, ott meg porckopása van, azt meg állandóan kötözgettem. Most már jobban van, a kedve is a régi, csak nagyon aggódtam érte, keményedett is rendesen a hasam, és persze még lepleznem is kellett.
Fogytam is 3 kg-t múlt hét óta. Bár, ezt annyira nem bánom.
Így visszatértem a 12 kg pluszhoz.
Hát, így "tömören" ezek történtek velem, olvastam, hogy hiányoltatok, tök jól esett. Ti is nagyon hiányoztok nekem, jó lenne sűrűbben feljönnöm, de azért a negyedik emelet már nem megy olyan fitten...
Itt annyira nem érződik a hideg front, gyönyörű idő van, pedig már reménykedtem, hátha az kicsalogtaja Julcsikát.
Ha szép idő van, és tehetem, kint vagyok a telkünkön, már tök jó színem van, pedig alig vagyok napon, de észrevettem, hogy idén nagyon fog.
Most mennem kell, nem sokára ebéd nálunk, és mióta megláttam a 3 kg minúszomat, nagyon megjött az étvágyam!
Sok puszi, és drukk Mindenkinek!
Andi és kis kényelmes Julcsibaba