Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntőket!

Csilla, én is átveszem tőled a címszót, mert Csanád is csak egy órát ma egész nap! Az éjjel valami gondja volt, mert egy órát sírdogált, szopizott is, és csak a Nurofen hatására tudott aludni.

Pat, Gabi, ti állandóan húzzátok egymást? :lol: Sajnálom Nóri orrát :(

Ha minden igaz, apa holnap estére itthon lesz!

KépKép
Kép
el..né

Csanádnak Boldog hófordulót!!!! :D
Apa hazajövetele(yupppyy,igaz?)

Mi meszelünk,takaritunk,készülünk....

Puszi mindenkinek!!!!

Kép
Kép
szintus

Csilla!
Jó Toncsi új vonalzója! Hol volt a lovas nap?

A pénteki napunkról annyit,hogy délelőtt akartunk itthonról indulni,de délután lett.A vidámparkba azaz inkább mesepark fél 3-kor értünk,és sajna csak 6-ig volt nyitva.Amint odaértünk Mira úgy bekakált,hogy a nadrágja mindkét szárán folyt a cucc,váltóruha pedig nem volt nálam,így meztelenül nyomta. :evil: Felülről nem volt gond,de a lábát csak egy takaróval takargattam egész délután :arrow: :arrow: :arrow: így drága másodszülöttem kb. 5 nap tünetmentesség után újra taknyos! :evil: Hurrá!!! :evil:
Teszek fel képeket,aztán újra visszaolvasok és reagálok!

Kacsaparádé! :D

Kép

Teknősforgó! :D

Kép

Csónakcsúszda!

Kép

Megérkezés apával :D

Kép

Bácsi,jól látod,biztos nem vagyok elég nagy?...

Kép

...ehhez?

Kép

Csak a méret kedvéért! :lol:

Kép

Lazulunk! 8)

Kép

Hűűűűűűűű,olyan magasra felmentek? :shock:

Kép

Tudom Berni,ne is mondd! :oops:

KépKép
Kép
patricia83

Joli,
nálam ez az abszolút szimpátia jele! :D

És mivel várod a párodat haza? Valami finom kaja és baby doll? :wink: :lol:
Csanádnak biztos foga jön, de akármije fáj, puszi rá neki!

Csilla,
pónigolásért irígy. :) Ha alkalom lesz rá kipróbáljuk mi is Livivel.

... aki ma mamáék lánya volt, reggeltől estig. Hát nem unatkozott és gondolom Anyuékat sem kellett ma altatni :lol:

Kép Kép
Kép Kép Kép Kép

A Gorillát dél-afrikai rokonok hozták, Mugabe a neve, veszettül jól néz ki, csak képről nem jön le. Tök élethű.
A dátumozásnak ne higgyetek, ma volt, nem tavaly februárban. :lol:

Na megyek aludni, szép álmokat mindenkinek!
:arrow:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Joli!
Ennyi idő után olyan lesz ,mint ha első randira készülnél a férjeddel,nem? :oops: Írtam pü-t neked! Tudod,szeretek viccelődni ,Gabuskával is!

Szintus!
mikor végeztek a munkával? Fejfájásod teljesen elmúlt?

Képzeljétek délután elvesztettem az egyik fülbevalómat! Nagyon sajnálom,tavalyelőtt kaptam az anyósomtól Karácsonyra. :( És olyan szép volt! Bár nem adom fel,holnap újult erővel nekiveselkedek az udvarnak...egy ismerős nem sokkal előtte még látta a fülemben,így van róla fogalmunk hol hagytam el,csak az vagy füves udvar (nem kicsi) vagy homokozó! :evil:

Sly!
Örülök,h jól telet a tali! Sokan jöttetek össze? Kik voltak? Mit csináltatok? Te még most találkoztál velük először,ugye? Milyen a csapat élőben? sok a kérdés,mi? :oops:

KépKép
Kép
patricia83

Hoppácska, de jó helyen voltatok, Pat! Nagyon vagány fiad van, hogy felment ezekre a micsodákra.

Na, és még az én pisis sztorim volt guctucstalan! :twisted: (Ugye így mondta Tompika a Besenyő családban: guctucstalan gyerek ez a Tompika?) :lol:

Én is paráztam, hogy Livi újra megfázik Anyuéknál, mert ők a 22 fokban is megvesznek, és sajnos aszerint öltöztetik Livit is, így mikor megláttam a szkájpon, hogy trikóban van a házban, ahová nem süt a nap be, egyből szóltam, de aszonták 27 fok van a szobában.
A teraszra majdnem egész nap odasüt a nap (fel is vannak vértezve 65764 db napernyővel :lol:), ott biztosan tök meleg volt.

Na, akkor most húztam el a bélésemet, jó éjt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!
Amikor írtad,hogy a gorillát dél-afrikai rokonok hozták,azt gondoltam:
-Hát "ez" szórakozik! :lol: ...úgy értettem a gorilla rokonai hozták...lehet késő van,nem kéne már írogatnom össze-vissza :oops: De azért leesett a végén! :wink: Most nem azé',de ennek a lánynak még a szeme sem áll jól! :lol: Szerintem olyan tipikus középpontba vágyó,humoros nőci lesz belőle! :D
De hol voltatok ti egész nap? :roll: :roll:

KépKép
Kép
patricia83

Jó reggelt!

Joli! Gondolom már nagyon várod párodat! A hajót Horvátban hagyja?

Szintus! Jó munkát!

GAbuska! Jobbulást Nórinak! Jók a képek!

Patr! Nem mondod, hogy Márk felült ezekre! Jó bátor kisfiú! Gondolom szokatva van a dolgokhoz, mert ti mindig mentek valahová.

Tali! Nagyon jó volt. Furcsa volt élőben találkozni a többiekkel. Igen, én még először voltam talin. 10 család volt összesen: vendéglátók: Timi és Zsuzska, vendégek: Patriék, Titi+Olivér, Andiék, Bondiék, CSugiék, F.Mártiék, T.Marcsiék és mi. Mindenkinél apuka+gyerek vagy gyerekek, csak Titiék voltak ketten Olivérrel. Timiéknél beszélgettünk, gyerekek játszottak, ettek, aludtak. Délben volt finom ebéd. Délután pedig elmentünk együtt egy közeli játszóra. Nagyon jól éreztük magunkat, tényleg mindenki annyira aranyos. Legközelebb a nagy nyári talira megyünk, ahol sokkal többen leszünk és megünnepeljük a gyerekek első szülinapját.

Roli megfázott az autóban a légkondi miatt. Nem aludt valami jól az éjszaka.

Ma indulok hitelügyintézni. Most elég jó a forint, úgyhogy gyorsan kell intézkedni!

Kép
szly27

Ha egyszer Patr ti is Egerben lesztek, összehozunk egy talit hárman Csilláékkal! Szóltok mikor jó és elmegyünk. Végül is csak kilencven pár km.

Kép
szly27

Jo reggelt!

Csilla! Jo lehetett a ponigolas. Szilvasvaradon voltatok?
Jot nevettem Toncsi beszolasan az oviban. :lol:

Pat! Jok a kepek!Nem semmi, hogy Mark ezekre a sorgokre felult. En meg ven fejjel is tokre szoktam felni a nagy sorgokben. Szegeny Mircsike. Azert remelem ez a kis natha nem tart 1 -2 napnal tovabb.

Joli! Huuuu, akkor jon apa. :D Biztos nagyon keszulsz mar a fogadasara.

Szintus! Jo munkat! Egyutterzek veled. Apa tegnap nalunk is elkezdte a festest Rebus szobajaban. Pedig jajjj, de tiltakoztam. Igy este Rebus velunk aludt. Fel is ebredt ugy hajnali ketto korul. En sem tudom mi volt a gond, de vegul 3x-i probalkozas utan vissza tudtam altatni. Lehet az uj hely, lehet rosszat almodott, ki tudja. Reggel pedig mar hetkor ebresztett minket. :(

Kavezas!!!!1 :D

Kép
atina12

Gabuska!

Szegeny Noresz. :( Remelem talalsz majd egy jo kis zsiros kremet, ami gyorsan helyretesi Noresz nozojat.

Kép
atina12

Pat! De jó lehetett nektek ott a vidámparkban!!! Nagyon jók a képek! Gyógyulást Mirának! Olyan jól néz ki, a kis fogacskáival! Ártemisz még sokkal "babásabb" fogatlanul :)

Gabus! Nagyon jó az Alsol és a Neogranormon krém is, biztos hamar helyrejön. Azért csak szivogasd szorgalmasan a nóziját nehogy a fülére húzódjon!

Mi rengeteget vagyunk kint, Ártemisz arca és keze már tiszta barna, persze kenem az arcát napkrémmel, meg kalapot is hord, de olyan szép kis lebarnult igy is! Rengeteget játszik a homokban meg tegnap elvittük egy közeli szálloda játszóterére is, élvezi nagyon a szabadságot! (mármint hogy mostmár nem állandóan a babakocsiba bekötve sétál). Én tegnap betettem a lábam a tengerbe, még elég hideg, persze a túristák már fürdenek (németek ugyebár). Ha nem lennék terhes lehet, hogy én is kipróbálnám...

most csak ennyit, gyorsan zuhany amig alszik, aztán séta!

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Gabus jók a képek!Livi egy olyan igazi kis huncut kiscsajnak néz ki!
Meg biztos az is...nálunk is jó meleg van már.Bizti,hogy nem fázik meg a kiscsaj!Fruzsira tegnep adtam tavaly óta elösször rövidújjút!
Remélem ő sem fázik meg...... :roll:

Pat a te képeid is csúcs!Csatlakoznék az elöttem szólókhoz,hogy tényleg bátor Roli,hogy beleült ezekbe a hintákba!
No,de én is ilyen bátor voltam kis koromban,ki sem lehetett vakarni a külömböző hintákbol!Most meg utálok még a közelükbe is menni!!!
2005ben(nálunk mindég szeptember 1 vasárnapján van búcsú és akor van ilyen mindenféle hinta.....)beleültem valamilyen speedy nevezetűbe(qrva gyors)és elkezdett leereszkedni az amibe kapaszkodsz,oda vákumoz az üléshez!Persze,hogy az enyém nem indult meg,ugy betojtam,hogy kirohantam a hintábol!
Mindenki csak lesett utánnam,hogy...... :shock: :shock: :shock: mi van??????Gondolhatod,hogy abban az évben nem ültem bele többet semmibe!Párom meg imádja az ilyen dolgokat 8)

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Tegnap esete idáig jutottam az írással és mennem kellett.
Közérzetem már jobb és erre felbuzdulva tegnap kiporoltam a szőnyegeket és ma persze izom(helyi)lázam van.
Csak, hogy beálljunk a sorba Áminnnak is folyik az orra, szerintem tőlem kapta el.
Gabus! Miért nem szabad gyakran szívni? Bár ha akarnám sem tudnám, mert minden orrszívás kész cirkusz, van hogy nem is sikerül, mert olyan nehéz lefogni, hogy 2 emberes. Nem értem mi történt, amikor pici volt néha fürdés után kiszívtam neki és rendesen élvezte csak úgy tartotta az orrát és most meg amikor kellene nem engedi.
Találtál kenőcsöt a kis nózira? Szegénykének biztosan fáj tudom milyen rossz, amikor kisebesedik.

Adri!
Nekem Ámin mindig rossz alvó volt napközben, sokáig csak 2x fél órát aludt és jól feltöltődött, persze ha kint sétáltunk jókat szundizott, így télen is sokszor 1,5-2 órát kint voltam vele.
Kb 2 hónapja magától beállt az egyszeri alvásra 11-12 körül és ha nem a kiságyba van akkor alszik 1,5 órát is ennek már örülök. Ebédelni utána szokott és így kihúzza estig, 8 körül pedig szunya.
Nem szerettem ha tovább volt fent, mert semmit nem tudtam csinálni tőle (apának vacsora, kutyát levittem, magamat rendeztem) ugyanis kezdettől fogva 10-11 körül volt hajlandó elaludni és elég nehéz volt a 8 órára szoktatni. Persze ritkán becsúszik a 2x alvás is pl. tegnap, de azért mert már reggel 4:30 -tól fent volt így csúszott az egész nap.

Joli!
Milyen volt az első randi?
Mióta nem találkoztatok? Erről lemaradtam.

Patr!
Én is akarok ilyen vidámparkba menni!!! Nagyon jók a képek!

Csilla!
Rátok is "irigykedem"!

Szintus!
Rád nem irigykedem, meszelés, pakolás stb.

Kép
havacska

Adri gondolom ti ott szép barnák vagytok!
Hisz ugye még a levegő is barnít!Bizti kiprobálnád te is a tengert!
Miért is ne?Hány fok van nálatok?Hány fokos a víz?
Beszélgettünk a párommal,hogy nálatok milyen hideg van télen?
Hány fok a legkevesebb,ami nálatok van?(bocsi,bocsi a sok kérdésért :oops: :oops: )

Mi már nem is sétálunk :oops: :oops: Amióta megvan a biccülcsi csak biccezünk!Ugyanis én nem vagyok valami sétapárti :oops:

Atina(vagyis Anita) :lol: én is együttérzek veled!Már unom a cirkuszt!
Még a fürdő van hátra!Közben a férjem meg nappal is dolgozik,így nem nagyon haladunk... :evil: No,de majd csak vége lesz már a meszelésnek!Azért olyan jó utánna,amikor kész :wink: :D

Mariann irtad,hogy nem érzed jól magag?!Valami baj van?
Vagy csak kistesó van a dologban???

:wink: :D

Kép
Kép
szintus

Patr!

Nagyon jó a csontos sztori!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
havacska

Mariann épp most irtál :wink: :wink: :wink: :wink:

Fruzsi egyszer alszik d.u. ugy 1órát!3-4 körül!
De ő d.e. 11 huzta ma is :lol: :wink: !Reggel felkel megissza a tejet és alszik tovább!Szeret aludni :lol: Vagy együttérez apukájával,hogy aludni kell :?: :!:

Egy körkérdés :!: A ti csemetéitek milyen folyadékot fogyasztanak?
Mert Fruzsikám a szörpin kívül nem hajlandó mást meginni :roll: !

Kép
Kép
szintus

Szintus!

Kistesó? Egyenlőre csak álmodozom róla, nem tudom lesz-e valaha! :cry:
Ha akarnék is kb. 3 évet kellene várnom (ezt tanácsolta az orvos) és addig sajnos ki tudja mi lesz. :cry:

Kép
havacska

Bocsi nem válaszoltam meg vagyok fázva, ezért voltam/vagyok szarul.

Kép
havacska

Szintus!
Ámin csak vizet iszik vagy esetleg teát csinálok neki (Hipp), de azt is csak nagyon -nagyon gyengén éppen, hogy van egy kis színe.
Próbáltam neki mostanában gyümölcslevet adni, olyat ami piciknek való, de nem itta meg, eldobta az üveget.
Én kezdettől fogva vizet adtam neki éppen azért, hogy ne szokjon hozzá az édes innivalóhoz.
Végül is nem bánom.

Kép
havacska

Mariann sajnálom :(
De miért kell 3 évet várnod?

Én is adtam(próbáltam)a Fruzsinak vizet adni,de egyszerűen nem kérte!
Ugyanugy pl.a tököt sem! :lol:

Pat jó a csirkés sztory! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

Mariann!
Ez igen, jól birja a nagyfiú ha este 8ig nem is álmosodik el!
Mi még maradunk a napi 2 alvásnál. délelőtt 10-11 körül kb. másfél óra, délután 3-4 körül szintén kb. másfél óra. Igy este 9kor van alvás. Télen én is este 8kor fektettem, de itt este még 8kor fent van a nap az égen, olyankor megyünk fel a sétából, aztán vacsora, fürdés és altatás, igy a 9 órás filmet már én is látom :)
Én sem birnám ha este 10ig 11ig fent lenne... :oops: :oops: nekem is kell egy kis lazitás...

Szitnus! Itt télen kb. 5-15 fok között van a hőmérséklet, és szinte állandóan esik az eső. Szóval bár nincs olyan nagyon hideg, de azért elég barátságtalan. A nőgyógyász nagyon óvatosságra int, hogy csak akkor fürödjek majd, ha már meleg lesz a tenger, mert a hideg viz kiválthat méhösszehúzódást. Úgyhogy amig birom "jókislány" leszek :)
A biciklit úgy érted, hogy rendes biciklin ülsz te és az ülésben Fruzsi? De jó! Irigykedem ezért! Ez nálam kimarad úgy tünik...
Én is vizet adok Ártemisznek, és nagyon ritkán gyerekeknek szánt 100%os gyümilevet, vagy én facsarok ki neki narancslevet. Cukrozott italt, szörpit nem kap. Nem félted a fogát? Hidd el, ha szomjas, akkor megissza a vizet is :)

na megyek pihizni kicsit amig alszik!

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Sziasztok!

Jelentem, megjött apa! Kimentünk elé, Csanád kicsit elpityeredett, amikor egy borostás bácsi hirtelen megölelgette :lol: Itthon már úgy méregette, hogy vajon honnan ismerem ezt az alakot? :? Díszebéd helyett grillcsirke volt, mert az volt Elemér kívánsága. Mellé egy kis egri bikavér :) Azt mondja, főzött ő mindent ott magának, csak sütő nem volt és a bor nagyon ott nagyon drága. Aztán kellett jöjjek dolgozni:( De remélem ezt a hetet rászánja a pihenésre és akkor sok időt tudunk együtt tölteni.
Mariann, a férjem már március végén elutazott Angliába, vettünk ott egy vitorlást, azt javította ki.
Jobbulást kívánok kicsinek-nagynak, aki betegeskedik!
Pat, köszi!!!!! Micsoda képek! :P
Csanádnak a teája köménnyel felforralt víz, de a sima vizet is megissza. Édességgel eddig a babapiskótában találkozott csak.

KépKép
Kép
el..né

Pat,
fél napig az üzleteket jártuk, felújítottuk a férjem több éves ruhatárát, aztán meg főztem, néztem a kézi meccset, ilyesmi.
Tökéletes leírást adtál Liviről!

Képzeld, vettem alsol krémet. Direkt meg is mutattam a gyógyszertárosnak a gyerek orrát, hogy pontosan lássa mire kell. Vakargatta a fejét órákig, aztán rákérdeztem: esetleg alsol? Jaj, tényleg, az jó lesz! Na, még jó, hogy ő végezte el az egyetemet... Nagy boldogan hazahozom, végre meggyógyul Nóri orra, erre olvasom a papírt: vérző sebre nem szabad használni. Azt hittem felrobbanok, 1200 forint volt. Felhívtam a csajt, a blokkon ott a telszám. Gyógyszert nem vesznek vissza, még blokkal sem. Eszem megáll, nem elég, hogy félretájékoztat, nem arra ad szert, amire kértem, rámsózza ennyi pénzért, és nem veszik vissza. Mindegy, elhasználom popsikrémnek, de akkor is!

Adri,
alvás, evés, ivás előtt mindig szívom, ez napi 4-5 alkalom, és mindig fullra kiürítem. Sterimáros átmosással.
Figyi, az alsolra az van írva, hogy vérző, vagy olyan sebre, ami vérzett nem szabad kenni. De ha azt mondod lehet, akkor jó!!!

Mariann,
múltkor, a fülészeten mondták, hogy az orrnyálkahártyát kicsinálja a gyakori orrszívás. Felduzzad, és akkor úgy is bedugul az orra, hogy nincs is benne váladék.

Szintus,
Nóri Hipp babateát, vagy vizet és még valamennyi kis anyatejet iszik. És néha Kecskeméti bébiitalt.
Szörpöt nem kap, de ettől még nem húzom össze a szemöldököm, ha más baba igen. :wink:

"Én is adtam(próbáltam)a Fruzsinak vizet adni,de egyszerűen nem kérte!
Ugyanugy pl.a tököt sem!"
Nem lesz ez mindig így!!! :lol: :lol: :lol: (Bocs, de az nagyon magas labda volt!!!)

Joli,
dejóóóóóóóóó! Örülök, hogy újra együtt!
Eszembe jutott rólatok egy régi történet, a nagymamám mesélte.
Papám 5 évig hadifogoly volt Oroszországban, 2. vh. Mikor hazajött (nem semmi "kalandok", rémségek után, 38 kilósan...), a kislánya, aki addig csak fényképről ismerte (a Keresztanyám amúgy), alig akarta beengedni a házba, mert aki a fotón volt, teljesen máshogy nézett ki. Sokáig haragudott, folyton zavarta el, hogy te nem vagy az apukám, az én apukám ott van a fényképen. Nagypapám egyik szeme sírt, mert bántotta a dolog, a másik meg nevetett, mert olyan aranyos volt a lánya, hogy olyan kicsi, és ennyire kitartóan védelmezi a családot az idegentől.
Aztán mikor összeszedte magát, visszahízott és egyre jobban kezdett hasonlítani a fotón lévő bácsira, keresztanyu is megbékélt vele. :)
Én úgy szeretem ezeket a régi történeteket. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Livi hajtogat 8)

Kép Kép Kép

Aztán ki is kell pihenni a melót
Kép

Íííííííííííííííígy elfáradtam
Kép

Jól megérdemelt meccsnézés 8)
Kép

... mindezt pizsiben

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Gabuska, a lányodtól kész vagyok! Remélem az enyém is ilyen Virgonc Vili lesz,és cserfes,mint Livi is bizonyára! :D Sajnálom az Alsol krémet,rossz tanács volt.... De azért az elég durva,hogy véres és sebes a nózija alatt! Szegényke...azért ha javul,próbáld ki,mert tényleg jó (lenne)! :?

Sly!
Jó nagy party lehetett Egerben! Ennyi embert! :shock: Meg gyereket! :lol: F.Martiék nem úgy volt hogy mennek külföldre? És elárulta már,hogy hová? :roll: Tudom,kivi vagyok,de nagyon le vagyok mindenkiről maradva,és hiányzik az a csapat is így ismeretlenül is! :oops:

Szóval csajok tetszett a csirkés story! :lol: Utólag már nekem is! :wink:

Ami Márkot illeti (Szinti-Márk,nem Roli :lol: ez olyan kb.mint amit én írtam múltkor Szinti szülinapi ajándéka :lol: ) naszóval ő mindenre fel akart ülni,de a méretéből adódóan nem engdték fel sok dologra.Az a lazulós kép azon a magas valamin készült felszállás előtt...először az apjával ment aztán velem. Letorkolta a fejem,hogy én miért nem megyek fel vele olyan magasra,mint apa. (magunknak lehetett irányítani),közben meg végig csukva volt a szemem annyira paráztam! :oops: Később még felültem (én barom) egy szabadeséses mókára...halálfélelmem volt...a hullámvasutat meg még nézni is szörnyű volt!

És ha már hullám (figyelitek ezt az átkötést :lol: ) ma csináltam Duna-hullám sütit!

KépKép
Kép
patricia83

Mariann!
Azt hittem,azt írod: "biztos tőletek kapta el" a takonykórt Ámin! :D Jobbulást neki is. Én megvettem ma a 3. orsszívót,mert az első 2-höz egy szívó sincs a 4-ből! :evil: Ja,
www.familypark.at

Adri!
A riviéra óhhhhhh a tenger! Dejó is nektek! 8) Mircsike már itthon is jó barna,mindeki megdícséri,majd megkérdezi,h sok répát eszik-e? :lol: Pedig nem,csak egész nap kint van!

Joli!
Most meddig marad a párod? Csanád bébi megszokta már? Szerinted elfelejthette ennyi idő alatt? szerintem biztos nem!!!

Gabi!
Az én papám is volt hadifogoly Orosz.o.-ban....lehet ismerik egymást! :wink: (jó,tudom,hogy sajnos nem csak ketten voltak ott...) Akkor biztos te is hallottál sok olyan storyt,hogy 20-an ugrottak egy darabka kenyérhéjra a földön! Ezért kell megenni minden kaját!!!!

KépKép
Kép
patricia83

Pat boccs,boccs,boccs, én is keresztanya lettem! :wink:
Akkor pedig Márk a bátor!!! :wink: :wink: :lol: 8)
Milyen az a dunahullám süti?Egy kicsit irigykedem,hogy ezt esztek(mert én belefogtam a diétába)!!!
Kalács
:roll: :roll: :roll: :roll: !mmmmm:)))))))

Adri igen igazad van a fogaival kapcs,de a vizet nem kéri!
Inkább nem iszik!De komolyan!Igen,olyan biccen van az ülcsi és én hajtok!Jól elvan benne a kiscsaj!Mára már megszokta!

Kép
Kép
szintus

Joli,nos akkor most kevesebbet látunk(hallunk)ugye?
Mert tessék kihasználni az apával eltöntendő időt! :wink:
Párom ma nem szabad,felmondott náluk valaki,így kevesen vannak!
Munka meg van sok! :roll: :roll: :roll:
Nos,majd talán holnap.........

Kép
Kép
szintus

Pat,
igen, olyanokat mesélt papám, hogy mindig sírhatnékom támad, ha eszembe jut. :( Hogy milyen trágya érzés lelőni valakit, még akkor is, hogyha ő lő le téged, ha nem vagy gyorsabb. Sosem tudta magának megbocsájtani. Meg hogy egyszer krumplihéjat lopott valami hajó konyhájáról, és az orosz katona nem lőtte le, mikor észrevette, pedig 100ból 99szer lelőtte volna, hanem bevitte magával és megetette.
Na jó, nem rontom a hangulatot tovább.

Vacsi következik. :arrow:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Csak gyorsan irok Gabus, hogy ne ijedj meg az Alsoltól, nyugodtan használd, csak ne amikor éppen vérzik, és ne a seb kellős közepébe nyomj 2 kilot :wink: De gondolom erre magadtól is rájöttél. Jó kis fertőtlenitő, hámositó krém, ne félj tőle, használd a seb környékére ahol már kicsit szárad, és vékonyan kend és akár naponta többször is. nincs benne se szteroid, se antibiotikum, nem olyan "durva", ne félj!!
megyek, mert vége a reklámnak és Helyszinelők megy!!!!!

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Patr!
Nagyon szuper, megnéztem. Mennyibe került 1-1 menet?
Gondolom nagyon élvezték a gyerekek :P , hát én is jót szórakoznék!

Adri!
Valóban jól bírja Ámin, képzeld amikor csak napi 2x fél órát aludt bár ugye most se sokkal több csak egyszerre letudja.

Szintus!
Engem mindkét császárnál hosszába vágtak nem bikini vonalba és belül is, emiatt nem is szülhetnék még ha akarnék sem míg más császáros igen. Az első terhességemnél akkor így volt a legbiztonságosabb vágni, mert a baba olyan pici volt. Nem értek hozzá, de ez másfajta császár és tanácsos hosszabb időt várni vele.
Egyébként pont ma este voltam dokinál szűrésen és azt mondta, hogy nagyon vigyázzak a kicsire, mert nekem ez egy csoda, hogy összejött vagyis hogy sikeresen kihordtam és nem biztos, hogy sikerül még egyszer. Hát elég szörnyű volt hallani mifelénk a legjobb szakembernek mondják.
Csilla te ismered, gondolj bele ha ilyet mondott. Neked meséltem, hogy anno ő volt az egyik ügyeletes bár nem ő műtött csak UH-ozott és másnap hazafelé menet meglátott minket a férjemmel a folyosón és odajött beszélgetni. Jól esett pedig nem is ismert. Képzeld most megkérdezte, hogy miért éppen őt választottam (persze emlékszik az esetre a mai napig pedig milyen rég volt és ezen még most is csodálkozom), azt mondta, hogy akkor nagyon sajnált engem (ezt mindig elmondja). Erre én azt mondtam neki, hogy mert akkor rajta kívül senki nem foglalkozott velem és nagyon kedves volt. Te láttad mennyi esete van honnan emlékszik mindenre arcról felismerve? Na mindegy tudnám még ragozni, de ez csak nekem érdekes és még a hatás alatt vagyok.
Szóval kis tesó álmaimban valahol.........

Joli! Nem lehetett könnyű, azért elég hosszú idő egyedül a gyerekekkel.
:cry:

Kép
havacska

Gabus!

Nem vagyok szakember és szeretem gyógyszerek nélkül kúrálni magam ha lehetséges, de a beteg tájékoztatóba gyakran elég félelmetes dolgok vannak írva, amit nem kell kp-nak venni, le kell írniuk!
Pl a Bephanten (nem tudom helyesen írom-e) az is jó szerintem hiszen a kórházba amikor Ámin elkezdett szopizni kisebesedett a mellbimbóm és ezt adták rá. Véres, sebes volt, hámlasztó. Gondolom a Neogranormon is jó én legalábbis régebben már kentem rá, persze a kicsi azért másabb, ne kísérletezzen az ember rajta. Na és persze nem láttam, hogy milyen vagy mennyire csúnya a kis nózija.

:P :P :P :P :P ezek gyógyító puszik!

Kép
havacska

Látom Jolit lefoglalja a párja! :lol: :oops: :lol: :oops:

Mariann!
Szörnyű lehetett ezt hallani,de neked van egy szépséges egészséges kisfiad. Van akinek egy sem adatik meg,másnak meg :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ...de ebbe inkább ne menjünk bele!
A vidámparkba 16€ a belépő 3 éves kortól kell fizetni.Ezért reggel 9-től este 6-ig bent lehetsz,és a 74 játékból 61-et korlátlnaul használhatsz. A többin 1€ / menet a tarifa,de azok oolyan játékok,mint amilyenek a plázákban is vannak,pl. kisautó/motor...

Gabi!
Én is mindig szomorú történeteket hallottam a papától (él még,csak míg kisebbek voltunk inkább akkoriban mondta),sőt őt egy olyan blama miatt fogták el...hogy az emberek némi jóindulatával meg is úszhatta volna! :cry: De,ne rontsuk itt a hangulatot tényleg!

Réka? Berni? Merre csavarogtok? :roll: Évi??? Deako / Orsi meg már olyan rég jelentkezett megint! :idea:

KépKép
Kép
patricia83

Jó reggelt!

Az éjszakánk enyhén szólva elég car volt!
Fruzsi beteg,nem nagyon aludtunk!Össz-vissz 2órát sikerült!
Ugy érzem magam,mint aki részeg....

Pat,Pat nem irigykedni Jolira!!!!Ja,ezért sietettek a v.parka,mert Márk még nem 3 éves!Huncut....:))))))(csak vicc)

8) :lol: :D :wink:

Mariann sajnálom,hogy igy van!

Berni merre vagyó???Juhu!!!!

Réka???

Évi???

Kép
Kép
szintus

Jó reggelt!

Mi jól aludtunk, egyik gyerek sem kelt éjszaka! Szerencsére már Roli is jobban van! Megfázott az autó légkondijától.

Mariann! Sajnálom, hogy ennyit kellett szenvedned a babáért! De igaza van Patrinak! Nagyon rendes a nődokid!

Szintus! Csak két órát aludtatok! Az nem sok! :shock:

TEgnap bankokban rohangáltam. Végül az Erstenel maradtunk és el is indítottam a dolgot. Kiváltjuk az otp-s lakáshitelünket. Ma is kell rohangálnom pár helyre emiatt, és még mennyit!!!!! mire vége lesz!

Kép
szly27

Jo reggelt!

Gyorsan irok, mert lanykam mar nem birja egyedul. Mar egy ideje visszaolvasok, Rebus meg mar unja magat.

Joli! :D :D :D Most igazoltan lehetsz akkor tavol.

Szinti! Szegeny Fruzsi. Akkor megsem volt jo otlet a polo.

Mariann! Sajnalom ami tortent. De azert latod itt van nektek Amin, es ki tudja, 3 ev mulva mi lesz.

Tegnap mi is kertipartin voltunk. Van itt nehany magyar lany, ok hivtak meg baba-mama bulira. Jo volt, de olyan vacak hideg szel fujt, en is aggodom, hogy Rebus megfazott. Csodalkoztam is, mert az egyik lany 2 eves kisfian csak polo volt, mig en a hosszu ujjuban faztam. :shock:

Na, mennem kell.

Kép
atina12

Sziasztok!

Köszi szépen a bíztatást lányok, arik vagytok! :)
Tudom én, hogy nem kell kp-nek venni ami a gyógyszerre van írva, csak ezt a szert még sosem használtam, a gyógyszertáros sem volt valami magabiztos, így ebben a szituban nem volt kérdés, hogy mielőtt rákenem a sebre elolvasom a leírását. És elbizonytalanodtam. :oops:

Betegeknek jobbulást!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Reggel

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Édik a csajok! Nórinak puszi a sebes nózijára! Azért a jó kedve megmaradt szerencsére.

Nálunk semmi extra. Bogi itthon, Toncsi játsziban.

Szly, akkor jól ki tudtátok magatokat pihenni éjszaka, jobbulást Fruzsinak és Rebusnak! Mira, Ámin és Vince remélem, már túl a nehezén. Ugye más nem beteg?

Ti forraljátok még a vizet, amit iszik a babó? Nekünk előfordul, hogy hirtelen kell, akkor nem forralom.

folyton itt nyúlkál Bogika meg vezetékezik, bocs most megyek.

Szly, elküldtem a képeket :oops:

Csilla

Kép

Kép
csillala

Csilla, én már rég nem forralom. :oops:

Amint elsírtam nektek a bánatomat, elkezdett javulni N bibije. Melyikőtök a boszorkány, álljon elő! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus!
Senki sem boszorkány csak az én gyógyító puszijaim érkeztek meg amit fentebb küldtem. :lol: :lol: :lol:

Egyébként szerintem a gyerekek gyakran a szülők felelőtlensége miatt betegszenek/fáznak meg, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Láttam már 1-2 ismerőst ki hősködött majd panaszkodik, hogy már megint beteg a gyerek. Akárhogy is nekem azt tanították, hogy "Tavasz ravasz".

Kép
havacska

Sziasztok!

Megvagyunk, köszönjük a hiányolást! :)

Vince már csak kicsit taknyol, neki is csúnya volt az orra a sok törölgetéstől, de szerencsére nem vérzett.
Nekünk is azt mondták a sok orrszívásról, mint Gabuskáéknak.

Pisis és egyéb storyk nem semmik! :D Vince is már párszor majdnem felborította, mert mindig ott sertepertél Violka körül! :? Violka még mindig gyakran bilizik, kaki csak oda megy, pisilni szokott a WC-be is! :oops:

Joli!
Üdv Apának újra itt, meddig marad előreláthatólag?

Pat!
Engem is érdekel a "Duna-hullám"! :wink: És Szintus részvétem, én is fogyózok=no édesség! :roll: :(
Szuper helyen voltatok megint Pat! :wink: :)

Mi is még 2x alszunk, ugye mi korán kelünk, 6, fél7 felé, így 9-kor ált.ban már alszik, majd délután 2 körül megint. Változó, h. mennyit, összesen a nap folyamán 2 és fél óra kb. este pedig 9 körül alszik el.

Mi is csak vizet iszunk (ezt az egész családra elmondhatom), mást csak szülinapkor esetleg. Valahogy nem is igényeljük.
Néha már én se forralom, ha pl. nem otthon vagyunk, és szomjas.
Meg persze a szopi, rendületelenül! :? Én sajna nem látom még a végét, pedig egy éves korig terveztem én is! :?

Szly!
Remélem a képeket megkaptad, ha nem, jelezd, mert elég béna vagyok, a privi nem mindig megy el nekem!

Nagyszüleim is voltak fogságban, pontosabban a nagypapám, nagymamám pedig "Malenkij robot"on! :( :( :( Nekem is nagyon sokat meséltek, főleg, amikor pici voltam! Most már csak a nagymamám él. :( Én azt tartom a legszörnyűbbnek, hogy pont a legszebb évei alatt történt: 18 évesen vitték el a mamámat, és 7 évig volt Oroszországban! Súlyos szívbetegségét is ott "szerezte"!Nagypapám 5 évig volt fogságban. Ők utána ismerkedtek meg.

Most ennyire futotta, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Bocsi, tényleg nem tudok most jönni, ma a nővérem is jön, itt lesz nálunk egy darabig. Örülök neki :) Apa viszont nem sokat lesz itthon :( Tehát igyekszem mindig vele lenni.

Pusz mindenkinek!

KépKép
Kép
el..né

Mariann,
én meg arra gondolok, hogy Livi az oviban fázik meg folyton. Mert ott a dadus néni belátása szerint öltöznek fel az udvarra, és ugye nem biztos, hogy ha neki 20 fokban rövidujjú pólója van, az az én gyerekemnek is ideális. Meg nem adják rájuk a pulcsit, mikor délelőtt szellőztetnek. Van olyan gyerek, akinek meg sem kottyan, van, aki megfázik egy kis szellőtől is. :(

Évi,
apukám azért született meg, mert papám nem látta felőni a lányát, és kikönyörgött egy újabb gyereket a majd' 40 éves mamámtól. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Csilla! Én még forralom a vizet! Épp tegnap volt, hogy este Jázmin már nagyon éhes volt és nem volt forralva víz. Forraltam, hűtöttem, pedig kipróbálhattam volna forralás nélkül is és akkor megúsztuk volna a 20 perces nyávogást, sírást!

Megkaptam a képeket a következőkről: CSilla, Réka, Évi, Joli, Mariann, Gabuska, Atina, Adri, Szintus!

Aki nem látja a nevét, küldje el priviben az adatokat+képeket!

Itthon vagyunk, mert amikor elindultunk postára, meg boltba, esett az eső. Most süt a npa, de olyan szél fúj, hogy még sétálni sem volt kedvem!

Gabuska! Örülök, hogy Livinek jobb a nózija!

Kép Kép Kép

Kép
szly27

Most volt itt az óvónő! Persze bejelentkezés nélkül jött! Viszonylag rend volt egyébként, csak a játékok szanaszét, rajtam nem volt melltartó. Alig tudtam görnyedni, hogy ne látszódjon át a mellem! :oops: Roli ügyi volt, állandóan dumált! Remélem felveszik!

Kép
szly27

[quote]r írta:ajtam nem volt melltartó. Alig tudtam görnyedni, hogy ne látszódjon át a mellem!

Ezen hallod besz@rtam! :lol: :lol:

Szép estét mindenkinek!
Remélem ma már senki nem maradt le a szülifeliről! :wink:

Joli,te igazoltan vagy távol,de Berni sok hiányzását nem fogadjuk el,csak nyomós érvvel! :D

Szintus!
Nem irigyellek az éjszakáért! A mai már biztos jobb lesz! a kisassonynak jobbulást!

Gabi!
Húúú,nagyon durva Nóri orra még a képeken is! :shock: Édesek együtt a csajok!Mircsikém is mindig ennyire örül reggel Márknak,csak fordítva nem így van!Szegény kis nunás csak úgy bújna a bátyushoz,de az meg ellöki! :evil:

Én is forralom még a vizet!

Ja,nem is mondtam meglett a fülbevalóm! Nagyon hepi voltam,egyik vendégünk/ baráti házaspárból apuka találta meg!!!!

Roli nagyon laza a fekvő képen,Jázmin meg csinos és szép mint mindig! :D

KépKép
Kép
patricia83

Tegnap hajnali 2 körül iszonyat égdögésre ébredtünk. Mivel a másik szobából hallani véltük Márk hangját,bementem hozzá.A takaró a fején volt,és mikor lehúztam nyitva volt a szeme. Átvittem magunkhoz (nem mellesleg tiszta láz volt a gyerek,taknyos és köhögött mint állat,de minden elmúlt reggelre.)
Reggel beszélgettünk:
-Márk,emlékszel,éjjel anya átvitt a másik szobába?!
-Igen.
-És tudod miért?
-Nem.
-Mert nagyon dörgött az ég! 5 másodperc hatásszünet...
-Anya, a másik szobában is dörgött!
ööö..jogos! :oops:

KépKép
Kép
patricia83

Patr! Én is elhagytam és nekem is meglett a fülbevalóm! Márk nagyon ari! Szóval akkor minek is vitted át, ha ott is dörgött??!! :lol:

Megint jól aludtunk!

Ma megyek a suliba néhány papírért és ennyi a hivatalos dolog, amit intéznem kell! Ja meg egy telefon az Erste Leasinghez.Sokszor annyira utálom, hogy mindent nekem kell intézni. Apa sajna nem egy intézkedős típus. Én sem voltam annyira, de azzá kellett lennem mellette. Például a házvételt is egyedül intéztem el, mert ugye ő dolgozott. Mellesleg én is. Csak nem tudom azoknál hogy van, akiknél mindkét fél kötött 8 órában dolgozik.

Végül is jobb, ha én intézek mindent, mert akkor legalább meg lesz időben és mindent értek is!

Kép
szly27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?