Végül mi is úgy döntöttünk, hogy a Rotát nem adatjuk be, csak a
pneumokokkust meg a meningokokkust. Lévén én asztmás vagyok a férjem meg allegriás, igy elég nagy eséllyel indul Kristóf a léguti megbetegedések felé.
Nekem szerencsére még nem jött meg, de azért várom, hogy történjen valami, mert pco-sak a petefészkeim, sosem volt rendszeres ciklusom, kiváncsi vagyok igy szülés után mi vár rám..
Vivien,
Minden elismerésem, nem lehet könnyű.
Az hogy ijedőseka lányok, szerintem ne aggódj, mert Kristóf is az utóbbi időben lett félős, elmerül a játékban és ha valaki belép a kis világába, akkor úgy össze tud rezzeni, hogy görbűl neki is a szája. Az idegenektőlvaló félésük is tök természetes, olvastam, hogy 5-6 hónapos korban egyértelműen megkülönböztetik már az idegen arcot az imerőstől, és simán megijedhet, hogy ki és miért nyúlkál felé.
Lecso,
Én is szenvedek Kritóffal, nem nagyon akar enni mostanában, mintha felcserélte volna az éjjelt a nappalal, ami az evést illeti. Nincs sírás a kajáért már jó pár napja, igy ki is próbáltam vajon meddig bírja, és simán 9-14-ig nem evett, és még akkor sem üvöltött a kajáért, mikor megettem akkor sem falt fel mindent hanem elnyammogott a cicin, közben meg éjjel simán kiszívja mindkét cicit, nem értem miért csinája ezt. Ma is alig evett, 5 perc cicizés után már húzza el a fejét, hiába próbálom beletömni a cicit a szájába, elkezd sírni, és hiába próbálkozom cumisüveggel, azt is kiköpi, ergo nem éhes már.
Ami a tejserkentőket illeti, szerintem ne szedj ennyi fajtát, mert én is ezt csináltam, és a védőnő mondta, hogy ez meg már túl sok. Egymásnak ellenhatásait kiválthatja, és nem tudja egyik sem kifejteni rendesena hatását. És sajnos 8 hetes kora óta táplálok hozzá tápot, nekem sem volt elegendő tejem, most bezzeg lenne, mert a Betto porocskája nekem nagyon bejött, de most meg alig eszik. illetve nem is tudom mennyit eszik, de úgy döntöttem hétfőtől bérelünk egy mérlget a saját megnyugtatásomként, mert ami volt azt sajnos vissza kellett adnunk.
Kriszta