hi
ennyit a szerdán jövök-röl
kedden vittem benét uszni, majd hazarohanás, alvás, evés, pannáért oviba s viszem a csajt az uj müvházba a camponához tornázni.
a camponában vacsiztunk, igy 1/2 9re értünk haza.
gondoltam szerdán majd irok, de szerdán is 1/2 8kor értünk, mert a bnémmel elmentünk az oep-be és a táh-ba, hát ott már nem volt idöm kivárni a sort, mert mennem kellett pannáért.
s ovi után dokihoz allergia tesztre (2.teszt)
szegénykém nagyon sirt. 19 dolgot néztek azon a csöpp karján. sajna minden romlott és jöttek ujak. a legerössebb (5#) a mostani pollenek.
de allergiás még az állatokra (kiv.: kutya) az összes pollenre (fü, fa, virág), penészgombára etc-etc. hála az ételre egyikre sem. (legaábbis eddig nem).
csütörtökön ismét torna a camponánál, megint 1/2 8kor értünk haza.
pénteken pedig anyu munkahelyére mentünk be benedekkel, majd posta, panna és játszotér sötétedésig.
tegnap, azaz szombaton bevásárlás, majd köszönteni mentünk. 6ra jött egy pasi a férjemhez számitogépügyben, hát öt is itt ette a fene 1/4 9ig.
most mig alszik bene gyorsan irok 1-2 sort.
azután pedig lomtalanitok, mivel hétfön jön a lomos auto--- ideje, mert borzalom ami a ház elött, azaz mögött van. vagy már 20x felturták és emiatt egyre nagyobb a mocsok.
barbi:
nagyon jo nektek, hogy ilyen szp helyekre mentek.
nálunk is el kéne már a fütés, de majd csak okt.15én kapcsolják be-- lakotelepi átok
vasalás: tegnap este 14 inget vasaltam ki és még jo sok polo hátra van
bene még nem tud ilyen jol csuszdázni, pláne, hogy nálunk nagyon gyors és meredek van, nem ilyen bébi barát, mint a képeiteken.
zit:
nálunk a panna a sör imádo.
tényleg jo sok mindent tud, bene egy lusta diszno, alig 1-2 szo, de az is inkább a saját nyelvezete.
szedit:
sajna már nem, mert összevontak minket egy másik csoporttal (6nál kevesebb befizetö esetén összevonás van) igy most kedden 12re járunk csüt. 13 helyett.
gaboka:
ezen ne rágd magad. sajna nagy "parasztok" is vannak.
én is mindig felidegesitem magam, ha buszozok.
képesek egy 4éves fellökni, csakhogy ök mehessenek elsönek a buszra, a babakocsit nem engedik felszállni és jo rondán néznek, ha beszolok nekik (már nem tudok uralkodni magamon, eleget nyeltem)
anita:
nem én vagyok, az egy szomszédom (bném) akik jöttek köszönteni (neki is van egy 10 honapos leány csemetéje).
ilyenre gondoltál??????
ann:
csatlakozom hanzikához a CA-ban és a LA HALLE-ban szoktam sok mindent megvenni, pláne, ha akcios
márcsak azért is szeretem, mert a kisgyermek ruhák is nagyon csinosak, vagyisdögösek, de ez nem jelenti azt, hogy az aktuális felnött divatot követnék, söt....
de vannak jo gyerekboltok is csak meg kell találni öket.
bombom:
hogy vagytok???
vera:
a visegrádi utcában van a mária nagy és kiskereskedés. sok mindenük van a ruháktol a babakocsin át az egyéb felszerelésig.
1nézést megér, hátha találsz ott megfelelö zsákot.
zsoltnak pedig boldog szülinapot kivánunk!!! (8 napban még benne vagyunk
)
ennyit igy hirtelen(1,5 ora)
megyek lomtalanitani a lakást