Új privát üzeneted érkezett!

Olyan jó sokat írtatok csajok, köszi! Kép Most csak gyorsan két reagálás, mert vendégeink jönnek és tűzök Kép, meg van némi maradék Kép is, pedig Kép-tam mindenhol, de ez valahogy ragályos dolog. Kép
Vera:
Köszi a bíztatást, nagyon nehéz lesz, de ugye muszáj kibírni. Ati csak karácsonyra fog jönni két hétre, aztán viszont mi megyünk majd júniusban egy hónapra. Kép
Barbi:
Tök jót röhögtem apátokon, ahogy írtál róla régebben, nem lepődtem meg, hogy letörölte a kazit. KépKép A fecsegő tipegők nem megy nálatok? Szerintem az egy nagyon jó mese!

<font color="aa00aa">Na, most ennyit, ígérem holnap mindenre reagálok, köszi, hogy írtatok!
zit</font>
zit

Jó reggeltKép

Zsoltikának nagyon boldog 1. születésnapot kívánunkKépKépKép
Kép

És Judit Virágjának is, remélem jár még erre ő is!Kép

Ma nem vagyok valami kipihent... Bence éjfélkor felkelt, pont akkor mikor mi lefeküdni készültünk. Annyira vigyorgott hogy egyből láttuk hogy most nagyon nem akar aludniKép Átvittük közénk, ott vigyorgott egy órát, engem letúrt az ágyról mert egyre közelebb és közelebb jött az arcomhozKép Kettőig semmit nem aludtam helyhiányábanKép Viszont ő besszunnyadt, így átvittem a helyére és azóta is alszikKép
Korán reggel viszont Apa elhúzott Siófokra két napra, így meg már én sem tudtam tovább pihenniKép De legalább felmostam Bence segítsége nélkülKép
Délután pedig jön anyukám hogy ne legyünk egyedül!Kép

Barbi!
Akkor már én is sok boldog névnapot kívánok Ádámkádnak, bár szerintem a decemberi az igazi Ádám névnapKép

Egyébként én már akartam kérdezni hogy miért fontos neked ez a bili kérdés? Szerintem egy ilyenkorú gyerek még nem érett meg rá, és ha túl korán (2-2 és fél éves kor előtt) próbálják rászoktatni, visszaüthet később és nehezebb lesz. Állítólag. De ez csak az én véleményem, tégy saját belátásod szerintKép

AnitaKép
Ez a cumiválaszték nem semmiKép Nagyon durva!

Hoppá, mennem kell mert felébredt a kis álomszuszékomKép

Sziasztok,
Vera

KépKép Kép
76vera

Zsoltika,
boldog szülinapot kívánunk!
Kép
Ez ám az igazi meglepetés, hogy Te is megajándékoztattad a szüleidet a közelgő nagy nap alkalmából, mégpedig azzal, hogy a szülinapodra megtanultál járni. Úgyhogy nem csak köszöntünk, de gratulálunk is.

Puszi.

Marcsi és Ákos

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Zsoltinak és Virágnak boldog szülinapot kívánunk!

Zsizsa és Gabó

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Halihó Kép

Először is boldog szülinapot Zsoltikának!!! KépKépKép
Kép
No és Virágnak is persze - de már tényleg régen írtatok!!! Tessék írni - és ez azoknak is szól, akik eltűntek a nyáron. Má nincs nyár, nem tűnt fel???? Én majd meg fagyok, de ez egyéni szoc probléma....

Milyen jóhíreket olvasni ebben a topicban, tiszta öröm ide bejönni Kép
Hogy Zsoltika elindult KépKépKép és Bence meg feltérdeltKépKépKép és Robó olyan nagy fiú, h meg se ismerem és Anita is itt van VÉGRE! KépKépKép és Zit is meg a dumagép alkesz Beni KépKépKép és névnapos vagy nem névnapos Ádibádi meg nagy profin játszóterezik KépKépKép (ellenben bilizni nem akar, de megsúgom, h sztem még baromira ráér próbálkozni is kb. tavaszig, akkor már meleg is lesz Kép)
Na most menek, mert egy halom dolgom van - kb 2 havi vasalnivaló (a szekrényben már nincs ruha..., mindig csak azt vasalom, amit felveszünk) és egyebek. Apa beijesztett, h megyünk BP, de mégse mentünk, pedig már kellenének őszi ruhák Haminak. Tényleg, körkérdés: ki látott aranyos őszi ruhákat (pl. kertész gatyó, pulcsik, ilyesmi) és hol????

Cuppp
Ann
annann

Zsizsa, hogy vagytok???
annann

Sziasztok!

Zsoltikának és Virágnak boldog 1 éves szülinapot kívánunk!

Hanzika és Marcus

Kép
hanzika

Ann,

C+A (Pólusban pl., azt szeretem), Kenguru Gold-ban is láttam aranyosakat (de szerintem elég drágán árulnak). Én szeretem a Cactus Clone ruhákat is (jó kis kínai, de legalább nem gagyi), aranyosak vannak pl. Újpesten, Árpád Áruház Pagoda kínaijában.

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!
Először is, köszöntöm a mai szülinaposokat, Zsoltikának és Virágnak nagyon boldog Elsö szülinapot kivánunk!!!
Kép

Lányok,ez a bilizés nálunk nem komoly,nehogy azt higgyétek,hogy egész nap a bilin ül Ádám vagy valami. Kb 3-szor egy nap ráültetem, és ha sikerül valami nagyon örülünk és megtapsoljuk, de ha nem abból sincs baj vagy haragKép, csak ö is nézi a bilit és mutatja a kezével,hogy nincsKép (forgatja a kézfejét) Nem eröltetem, csak ismerekedés szintjén van bilink.
És tegnap este fürdés elött, valamint ma reggel produkált bele,és nagy örömmel ujjongott amikor látta benne a produkciót. Szóval valahol fogékony a dologra, és tudom hogy jó úton járok vele.
MEgkérdeztem anyukámat is, én annak idején másfél éves koromban szoktam le a pelusról,de mi még most nagyon messzire vagyunk a leszokástól.

Zit, hát én nem tudtam nevetni, olyan sokszor ilyen szerencsétlenke a párom,hogy ez már elkeseritöKép Sokszor gondolok rá, hogy naplót kéne vezetnem róla is, nem csak Ádám dolgait felirni...Egyedülléthez nagyon sok energiát kivánok, és kitartást, a cél éredkében remélem megéri majdKép

Na, megyek is, gyorsan ennyire futotta.
Sziasztok
Barbi
Tényleg, Zsizsa, hogy vagytok???JAvultatok már valamelyest???Remélem!!!

Kép
Kép
barbi

Zsoltikának Nagyon Boldog 1.Szülinapot Kívánunk!!!

Brigi+ Bömbi
bombomanyu

Zsoltikának és elkoborolt Virágnak is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk:

Kép

Robó és Anita

Ann: ari vagy, hogy örülsz nekem, nagyon sokat lökött ám a lelki világombanKép. Rucik vannak tudod itt Berényben is, pl: Szív áruház, ahol múltkor taliztunk , na azzal szemben is van egy üzlet Kavalkád a neve ott is vannak Cactus Clone rucik és elég jól néznek ki. A Bercsényi úti bababoltban is láttam ari leányzó rucikat. Érdemes benézni.

BArbi: én úgy tudom, hogy a nagy átlag decemberben tartja a névnapot, de én lehet , hogy most taratnám, ugyanis karácsonykor úgysem a névnapon van a hangsúly hanem magán a karácsony ünnepén. Ha én Ádibádi lennék , biztosan jobban örülnék, ha külön tartanánk a névnapom.Kép.Apán jót mosolyogtam, ettől már csak a paradicsomnyírás volt jobbKép.(nem gonoszkodni akartam, tudod, csak eszembe jutott.)

Zsizsa, Marcsi: írjatok egy pár sort ti is magatokról légyszi!

Vera: remélem ma tudsz pihenni egy kicsitKép.

Gabi: beszámolót, képeket kérünk ám a szülinaprólKép.

Mi megvagyunk, Robó huncutka kizárólag velem hisztis egy "picit", fogzik is. De majdcsak túl leszünk rajta nemsokára.....De mellette írtó tud hízelegni is, nameg a puszijával levesz a lábambólKép.

Mindenkinek jóóó hétévégét kívánok!

Anita
anita77

Ja és természetesen Laura, ha olvasol még minket itt , akkor üzenem innen is, hogy Nikinek nagyon sok boldog névnapot kívánunk:

Kép

Robó és Anita
anita77

<font color="0000ff">Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek a gratulációkat, jókívánságokat Kép Nagyon jó volt a mai nap, csak egy kicsit gyorsan eltelt, szinte alig volt időm megállni és emlékezni. De sebaj, mert amíg Zsoltika aludt, megnézegettük Apával a születéskori fényképeket, és nosztalgiáztunk Kép

Reggel ébredés után mindjárt felköszöntöttük Zsoltikát, megkapta az ajándékait: egy cirkuszvonatot, egy pónilovat, mely 3 részből áll, és ha összerakjuk, nyerít, és egy nagy hold alakú sárga párnát Kép Aztán a barátnőmék köszöntötték a kis egyévest, tőlük Mátyás király meséket kaptunk cd-n és egy legószerű összerakhatós játékot. Végül délután az én családom járt nálunk, volt ünnepi vacsora és torta KépKépKép A nagyszülőktől kaptunk body-kat, rucikat, cipőt és egy hatalmas ládát, benne sok-sok pelussal meg popsitörlővel, ezek jó kis hasznos ajándékok Kép

Zsoltika egy kicsit meg volt lepődve egész nap, látszott rajta, hogy nem igazán érti, miért van körülötte ez a nagy felhajtás. De az ajándékoknak örült, birtokba is vette az összeset, a tortájába meg beletenyerelt Kép A tortát mi is rendeltük, túrós-joghurtos volt, nagyon finom, Zsoltika is evett belőle egy kicsit.

Ahogy elmentek a vendégek, neki is álltam a pakolásnak, ugyanis holnap elutazunk Kép Kezdődik itthon a felújítás, és mi addig Zsoltikával leköltözünk Szentesre, a másik nagyiékhoz Kép Úgyhogy ők holnap köszöntik Zsoltikát. Szegény férjem viszont jön is vissza, ő felügyeli majd a munkásokat. Remélem, hamarosan mi is jövünk vissza, de mivel még sosem parkettáztunk, nem tudom, mikorra szárad meg annyira a lakk, hogy már itt lehessen aludni a lakásban. Hát majd meglátjuk, de minimum 1 hétig nem leszünk (szerintem kb. 2 hétig tart majd a tortúra Kép) De már nagyon várom, hogy szép új padlónk legyen!

Még néhány mondat:</font>

<font color="ff0000">Kedves Virág,
neked is nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk! Remélem, benézel ma még a topicba, és ráveszed anyukádat, hogy írjon nekünk egy kicsit Kép</font>

<font color="ff0000">Laura,
Nikinek nagyon boldog névnapot kívánunk!!!</font>

<font color="0000ff">Ezt most elküldöm, de máris teszek fel képeket KépKépKép
Gabi</font>

pgaboka

Zsoltika 1 naposan Kép
Kép

És 1 évesen Kép
Kép

A szülinapon Apukájával:
Kép

A szülinapi torta:
Kép

Ajándékok között:
Kép

Mi most elbúcsúzunk, mindenkinek nagyon kellemes, szép hetet kívánunk:

Zsoltika és Gabi

pgaboka

SziasztokKép

Először is Zsoltinak Virágnak boldog szülinapotKép

Ádámnak és Nikinek boldog névnapotKép

Sajnálom, hogy nem tudok túl gyakran jönni, de egyra jobban lekötnek a gyerekek, no meg az internetes bolt elindítása, pátyolgatása sem egy-két percKép Remélem ti is körülnéztek nálunk néhaKép

http://gyerekruha.uw.hu

Rólunk is egy kicsitKép

Bence Nagyfiú már, egyedül eszik, sok szót mond: csücs, csicsi, kutyu (ez ő magaKép Így szoktuk hívniKép) vau-vau, miáu, szia, stbKép

Már mindent ért, amit mondok nekiKép Olyan jóKép No meg még szót is fogadKép Ezt ne msokáig fogom élvezni márKép

Annácska már mindent utánunk mond, rengeteg szót tud, és minden nap egyre többetKép
Mostmár a kétszavas mondatok is mennekKép

Amikor a legédesebb: Reggel ő hamarabb kel, mint Bence, lent játszik a nappaliban. Mikor Bence felkel, és nyavajog, odaáll a lépcsőhőz és kiabál hogy Kutttyu gyeeejele! Olyan édesKép Mikor meg este visszük aludni Bencét, akkor mondja: Kutttyu aaszikKép Vagy Bente aaszikKép

Anna már nem fogad szót. Imád rosszalkodni, és tényleg rossz. Az én fiam semmi hozzá képestKép De utána olyan aranyosan kér bocsánatot, nem lehet rá haragudniKép

Ennyi fért bele, megyek aludniKép

Jó éjtKép
Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsoltika,

Kép

Dorka, Vic
Victoria

sziasztok!

Boldog szülinapot kívánunk Zsoltikánok!

Dandy, Dorka, Martin
dandy

Hahó!

Bocsi, hogy így bizonytalanságban hagytalak benneteket egészségügyi állapotunkat illetőleg (bár gondolom nem ez volt a fő gondolatotok egész napKép).

Szóval annyira jók voltak a gyógyenergiák, hogy már teljesen meg is gyógyultunk.Kép Azért nem írtam, mert rettentően elfoglalt vagyok, ajándékot csinálok anyósomnak és az anyukájának a szülinapjukra. Holnap megyünk, és még mindig alkotok.

Megyek is vissza a munkához.

Minden jót!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Szülinapi torta van ma is készülődőben, de nem egy, hanem 3 gyertyával.
Cory, Balunak kívánunk ezennel sok boldog szülinapot!
Kép

Puszi a köszöntés mellé az ünnepeltnek.

Marcsi és Ákos

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok!

Hát ha már így megtudtukKép akkor Balunak is nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!
Kép

Cory! Várjuk ám a képeket és írhatnál magatokról is igazán, már olyan régen jelentkeztél, a fiúk tudományairól pedig alig mesélsz mostanában! Kicsi Zsoma miket csinál már? Na és Balura is nagyon kíváncsi vagyok!Kép

Zsizsa!
Örülök hogy meggyógyultatok!Kép
És milyen ajándékot alkotsz már megint? Megmutatod ha elkészült?

Gabi!
Zsoltika nagyon aranyos a szülinapi képeken, ajándékok is klasszakKép
Jó pihenést Szentesen!Kép

Ann!
Megkaptad a levelem? Mostanában nem működik rendesen a lev.rendszerünkKép

Lányok!
Ha tudtok valakit aki légzésfigyelőt szeretne venni, nekünk most eladó a BabySense II típusúnk, 35ért szeretnénk eladni.

Ja, és nem tudjátok véletlenül hol lehet jó vastag hálózsákokat kapni? Mert egyet kinéztem a C&Aban, gyönyörű micimackó hímzéses, pihe-puha, tisztára bele vagyok szerelmesedve, csak épp 7e FtKép A sima mezei pufizsákok pedig 3500 körül vannak, de azoknak be van gumizva a derekuk és az nem tetszik annyira. A C&Asat már háromszor megnéztem, ha mégegyszer eljutok oda, még a végén megveszemKép Bence mindig kitakarózik éjjel, és most már nagyon kéne egy ilyen.

Sziasztok,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést! Én mostanában nagyon elmaradtam. Utólag is bocsánat, akiket nem köszöntöttem, és boldog születésnapot minden kis egy évesnek Kép

Kicsit nehezebben veszem rá magam az írásra, mert mindenhol a szobatisztaságról van szó, engem meg mostanában eléggé zavar a téma Kép meg közben demonstrációt is szervezünk, így eléggé el vagyok havazva. De mutatok Baluról is ilyen volt-ilyen lett képeket Kép
Zsoma mindenhol feláll, oldalazva lépeget a bútorok mellett, folyamatosan dumál mindenfélét. A de szót pl már tuti tudatosan mondja. Mindent mindenhonnan lerámol. A pelenkás szemetest minden ürítés előtt át kell néznem, mert mindent kidob Kép

10 percesen:
Kép
1 évesen:
Kép
2 évesen (ekkor még nem volt digitális gépünk, így ha jött valaki, akkor mindkét gyereket fényképezte, és ekkor Zsoma volt a sztár. Aznap hoztuk haza a kórházból):
Kép
3 évesen:
Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory!

Nagyon jók a képekKépKép Szép a kis 3évesedKép
Az 1évesen egy az egyben mintha Zsomát látnám! Hihetetlen mennyire hasonlítanakKép

Szerintem ne zavarjon a téma, majd ha Balu is úgy gondolja biztosan ő fogja kérni a pelus mellőzését! Ez nem kérésre megy, én legalábbis így gondolom!

Zsomának pedig nagy gratula a felálláshoz, lépegetéshez és a dumához isKép Gondolom a de szócskát akkor használja ha Te azt mondod valamire hogy nemKép Igaz?
És örülj neki hogy ilyen kis rendes tisztaságmániás gyereked van hogy mindent kidobKépKépKép

Vera

KépKép Kép
76vera

Cory!
Ebben a pillanatban olvastam a szeptemberi Anyák Lapjában hogy a gyerekek 2 és 4 éves koruk között válnak maguktól szobatisztává. A fiúk ezt is lassabban tanuljákKép
Úgyhogy türelem és nyugiKép

Vera

KépKép Kép
76vera

hi

ennyit a szerdán jövök-röl

kedden vittem benét uszni, majd hazarohanás, alvás, evés, pannáért oviba s viszem a csajt az uj müvházba a camponához tornázni.
a camponában vacsiztunk, igy 1/2 9re értünk haza.
gondoltam szerdán majd irok, de szerdán is 1/2 8kor értünk, mert a bnémmel elmentünk az oep-be és a táh-ba, hát ott már nem volt idöm kivárni a sort, mert mennem kellett pannáért.
s ovi után dokihoz allergia tesztre (2.teszt)
szegénykém nagyon sirt. 19 dolgot néztek azon a csöpp karján. sajna minden romlott és jöttek ujak. a legerössebb (5#) a mostani pollenek.
de allergiás még az állatokra (kiv.: kutya) az összes pollenre (fü, fa, virág), penészgombára etc-etc. hála az ételre egyikre sem. (legaábbis eddig nem).
csütörtökön ismét torna a camponánál, megint 1/2 8kor értünk haza.
pénteken pedig anyu munkahelyére mentünk be benedekkel, majd posta, panna és játszotér sötétedésig.
tegnap, azaz szombaton bevásárlás, majd köszönteni mentünk. 6ra jött egy pasi a férjemhez számitogépügyben, hát öt is itt ette a fene 1/4 9ig.

most mig alszik bene gyorsan irok 1-2 sort.
azután pedig lomtalanitok, mivel hétfön jön a lomos auto--- ideje, mert borzalom ami a ház elött, azaz mögött van. vagy már 20x felturták és emiatt egyre nagyobb a mocsok.

barbi:
nagyon jo nektek, hogy ilyen szp helyekre mentek.
nálunk is el kéne már a fütés, de majd csak okt.15én kapcsolják be-- lakotelepi átok
vasalás: tegnap este 14 inget vasaltam ki és még jo sok polo hátra van Kép
bene még nem tud ilyen jol csuszdázni, pláne, hogy nálunk nagyon gyors és meredek van, nem ilyen bébi barát, mint a képeiteken.

zit:
nálunk a panna a sör imádo.
tényleg jo sok mindent tud, bene egy lusta diszno, alig 1-2 szo, de az is inkább a saját nyelvezete.

szedit:
sajna már nem, mert összevontak minket egy másik csoporttal (6nál kevesebb befizetö esetén összevonás van) igy most kedden 12re járunk csüt. 13 helyett.

gaboka:
ezen ne rágd magad. sajna nagy "parasztok" is vannak.
én is mindig felidegesitem magam, ha buszozok.
képesek egy 4éves fellökni, csakhogy ök mehessenek elsönek a buszra, a babakocsit nem engedik felszállni és jo rondán néznek, ha beszolok nekik (már nem tudok uralkodni magamon, eleget nyeltem)

anita:
nem én vagyok, az egy szomszédom (bném) akik jöttek köszönteni (neki is van egy 10 honapos leány csemetéje).
ilyenre gondoltál??????
Kép

ann:
csatlakozom hanzikához a CA-ban és a LA HALLE-ban szoktam sok mindent megvenni, pláne, ha akcios Kép
márcsak azért is szeretem, mert a kisgyermek ruhák is nagyon csinosak, vagyisdögösek, de ez nem jelenti azt, hogy az aktuális felnött divatot követnék, söt....
de vannak jo gyerekboltok is csak meg kell találni öket.

bombom:
hogy vagytok???

vera:
a visegrádi utcában van a mária nagy és kiskereskedés. sok mindenük van a ruháktol a babakocsin át az egyéb felszerelésig.
1nézést megér, hátha találsz ott megfelelö zsákot.

zsoltnak pedig boldog szülinapot kivánunk!!! (8 napban még benne vagyunk Kép )
Kép

ennyit igy hirtelen(1,5 ora)
megyek lomtalanitani a lakást
orsolya11

Vera: elmeletben tudom, hogy majd magatol szol Balu, hogy most mar elege van a pelusbol..., meg azt is tudom, hogy meg raer, csak hat kozben meg mindenhol ez az elso kerdes. Ha nem bugyipelus van rajta, akkor latszik a csomag a nadragon at, es persze az osszes nyugdijas nenik, eladonak... van hozzafuznivaloja a temahoz, es folyamatosan piszkaljak Balut. A gyerekorvos felvetette, hogy most mar itt az ideje, hgoy Zsomat is biliztessem, ultessem oket egyszerre bilire. Na, ettol majdnem sikitozni kezdtem.
Szoval koszi a biztatast, igyekszem, csak idonkent elbizonytalanodom, es ugy erzem, valamit vegleg teljesen elrontottam Kép

Ekezetem azert nincs, mert az en gepem feladta, es a fickom gepen nem tudom, hol talalom oket Kép
cory

cory
Budapest

Cory,

Balunak boldog szülinapot!

H.+Marcus

Kép
hanzika

Vera,

Nekem vagy egy hatalmas hálózsákom, amit még a sógornőm varrt a fiúknak, mi nem használjuk, Marcus utálja a hálózsákot.

Ha gondolod és megfelel, kölcsönadhatom.

H.

Kép
hanzika

Sziasztok
Mi holnap megyünk úszni újra már nagyon várom. Nikinek most volt a névnapja kapott sok féle játékot meg rucit is. Az én gyerekem a teletubbies-ért van oda a BBC-n adják minden délután. Ott áll a tv előtt és rugózva integet. Már 2 hete megy a lakásban és rettentően meg van elégedve magával pedig csak most múlt 10 hónapos. Nagyon ügyes apával nem győzünk gyönyörködni benne.
A Gulliver játéknagykerben akarunk neki játékot venni a szülinapjára meg karácsonyra. A sógornőmék voltak ott és negyed áron lehet szinte mindent kapni. 1-1 darabot is lehet venni. Viszont kisgyerekkel nem lehet bemenni. Csak egy céges kártyát kell kiváltani.
Mi szoktunk néha jó ruhákat venni az auchanban és a tescóban is. Van gagyi is. Niki próbál néha egyedül enni, de annak mindig nagy ramazuri a vége. Milyen idős korukra tanulnak meg kanállal enni ?
Minden szülinaposnak nagy gratula !!!

Cory
Miért mentek demonstrálni ?

Dorki
dorki

Sziasztok!

Dorki: Nikinek Boldog Névnapot!

Cory: Balunak Boldog Szülinapot kívánunk!
Szobatisztaság miatt ne aggódj. Sajna egyik barinőmet is piszkálják vele, neki 2,5 éves a lánya. Ja és nekem is mondta a gyerekdokink asszisztense, hogy lassan biliztethetem Martint.Kép

Dandy
dandy

Sziasztok!
megjöttünk.
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK ZSOLTIKÁNAK és VIRÁGNAK!! bocs, a késésért, de nem voltunk itthon csüt. óta.

nagyon édes együtt (is) Robó és Benci
tényleg zsivány Marcus, sugárzik a szemeiből
Beni nagyfiú az ebédlőasztalnál a nagyi kezében a legaranyosabb szerintem (a mostani sorozatból)
ünneplő Zsolti nagyon helyes, a sok ajándék között

ruhákat kérdeztétek, mi mostanában jártunk mindenféle üzletbe, babakocsit vettünk (esernyőset). a nagyokban (brendon, madrina) vannak jó dolgok. felsőruházatban a brendonban tetszett a legtöbb holmi. viszont hálózsákot mi is keresünk, és azt pl. a mamutII.ben lévő chicco szakboltban (k.drága) láttam a legnagyobb választékot: volt hosszú ujjú pamut, volt ujjatlan zsák, abból is többféle vastagságú, és nem rémesen drága. Zalaegerszegen is voltunk bababoltban (megatoys-hálózat) és nagyon helyes ruhákat láttam, vettem, viszont ott a bodyk voltak rémesek. amitől a falnak megyek: harisnyák csak unalmasak vannak ezeken a helyeken, és ráadásul 2ezer felett, ami egész egyszerűen felháborító, van viszont szép, jópofa 3ezer felett, erre már szavam sincs. viszont az egyébként drága Calzedóniában nagyon aranyosat vettem 1.500-ért, amit szintén drágállottam, de egynek, szülinapra bevállaltam Kép a cactus clone szerintem is jó, én is a tesco, auchan helyeken láttam ezeket, most is vannak.

Edit! örülök Botka beszokásának, remélem, minden rendben lesz. tényleg én beszéltem akkor, és fogok is, csak nem minden hajnalban, mert azt nehezen viselném Kép, viszont most csüt-pénteken megint szórakoztatom a nagyérdeműt.

önálló evésről azt olvastam, hogy hagyni kell és próbálkozni, mert most érdekli a dolog, később pedig kevésbé és akkor nehezebb dolgod lesz. mi is próbálkozunk, de mégcsak a hadonászásnál és a "számba tömök mindent vagy összemorzsolom" szakasznál tartunk Kép

hiszti, jelentem, nálunk is van, nem kis mennyiségben, szép szóval, kevésbé széppel nem kezelhető, csak figyelemeltereléssel.

dumáló srácoknak nagy gratula, nálunk még csak az állathangok és a hoppá, zsupsz és tsai mennek. viszont remek szaltót dobott királylány a vízaknába (másfél méter mély), én meg sikítva utána. mindketten jól vagyunk, azóta többször megtapostuk az akna tetejét lezáró (most már a rendesen a helyén lévő) csapóajtót.

bocs, ennyi fért bele most.
panu
panu

nagy Balunak is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

panu és Lizi
panu

Dorki és mindenki, akit érdekel:
20-án 15.30-kor lesz egy demonstráció a Blaha Lujza téri aluljáróban az akadálymentesítésért.
Részletek itt: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/284/103992.html?1094963105

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Cory
Balunak boldog szülinapot! Bocs, hogy csak ma, de tegnap nem voltunk itthon.

zit
zit

Sziasztok!

Tegnap este írtam egy csomót és elküldés előtt lefagyott a gépKép Nem írtam újra annyira mérges voltam.

Panu!
Jujjj! Ez a vízaknábaesés nem hangzik valami jólKép De szerencse hogy nem esett baja Lizinek, és persze Neked semKép És nagyon megijedt Lizi? Mert azt válasz nélkül is sejtem hogy Te mennyire!

Ez az egyedülevés pedig uggggyanígy zajlik nálunk isKép, vagy betömi az egészet a szájába, vagy nagy vigyorogva elmorzsolja a markában és elégedetten szemléli ahogy a darabkák mindenhova leesnek, nekem meg a hajam égnek állKép

Dorki!
Nikinek nagyon boldog névnapot kívánunkKép
És hatalmas gratula a járáshoz, nagyon ügyi hogy ilyen kis fiatal kora ellenére már önállóan gyakoroljaKépKép

Hanzika!
Nagyon drága vagy hogy felajánlottad a zsákotokatKépKépKép
De nem fogadhatom el igazán, azonkívül pedig a dédiktől kapott szülinapi pénzen szeretnénk ilyet venni neki hogy fel tudjuk mutatni hogy na ezt vettük belőleKép
De nagyon aranyos vagy tényleg és nagyon köszönöm!!!!

Orsi!
Milyen mozgalmas napokat éltek tiKép
Szegény Panna az allergiavizsgálat miattKép Pussz nekiKép
Az a cumi borzalmas! Már bocsiKép

Na ennyire futotta mert Bencustól már nem lehet számítógépezni, mert vagy fel kell venni az ölembe, vagy a földön csak úgy natúrban nyűglődik... Kezd álmosodni, le is fektetem mert délután menni akarok a Tescoba még normális emberi időben.
Ja, amúgy hisztizni tudó gyerekek anyukájának üzenem hogy mi is csatlakozhatunk azt hiszem, mert újabban ha valami nem tetszik Bencének, akkor olyan hisztit levág hogy védeni kell a fejét, testét mert úgy dobálja magát a pelenkázón pl. hogy félek hogy kárt tesz magábanKép Rólam már nem is beszélek, mert azt már megszoktam hogy néha üt-vág.

Megyek altatni, puszi mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Cory: boldog szülinapot BalunakKép!!!

Kép

Többiek: írok, ahogy időm engedi.....(idő????, ahogyan örökmozgó kis manóm engediKép )

Anita
anita77

hi

balunak boldog nagyfius szülinapot!

vera:
az nem cumi, hanem borzalmas, gusztustalan nyaloka.
egy normális szülö sose venne ilyet a gyerekének, de a férjem sosem volt normális Kép

na megyek altatni a benét. egy kicsit-igencsak- elhuzodott a délutáni alvása és most meg iszom a levét, mert nem álmos.....
orsolya11

Tegnap nem tudtam képet fölrakni, ezért ma pótolom.
Cory !
Balunak boldog szülinapot !!!
DorkiKépKép
dorki

Sziasztok!

Úgy látom nem sokan írtatok ma.Na akkor majd én , fellendítem a topikot.Kép

Vera: üdvözöllek a hisztizti tudó gyermekek anyukája klubjábanKép.Ugye , ugye nálatok is eljön az ideje mindennek.Végülis így van rendjén, csak mi viseljük nehezebben.

Cory: olyan lendületes vagy, még erre is van időd???Nagyon ari Balu és Zsoma a képeken.

Panu: VízaknaKép Gondolom nagy volt a rémület. Lizi azóta nem félt arra járni? Hiszti nálunk is van, vagy inkább akarat kifejezés.Néha nehezebben viselem, néha könnyebben, ez függ az éjszakai alvás mennyiségemtől is.

Dandy: hogy vagytok? Írj egy pár sort magatokról. Kíváncsi vagyok miket csinál már a nagylegény na és Dorcsi is.

Dorki: jó lenne bejutni a Guliverbe, igaz egyszer jártunk ott már, egy régi ismerősömmel, de sajna vele már nem tudunk menni, pedig tényleg nagyon klassz játékok és olcsón hozzá lehet jutni. Azt hiszem valami kóddal is be lehet menni, de ehhez vállalkozói igazolvány szükséges , mármint a kiváltásához.Ha tudsz valami bejutási útvonalat szólj légyszi, engem érdekel a dologKép

Orsi: ez a cumi rémes, már a fotóktól is kiakadtam.Benének hogy megy az uszi?Pannának mikor derült ki az allargia és milyen tünetei voltak?

Zsizsa: örülök, hogy jobban vagytok.KépIsmét szép képeket és díszeket készítesz?Gondolom Gabóca mellet sem unatkozol....Írj ha lesz idődKép.

Zsófi: ügyik a csemetékKép

GAbi: hiányzol ám a topikból. Biztosan szép lesz az új padlóKép. Nagyon nagy legény már az egyéves zsolzika, ari a fotókonKép.Várunk vissza!!!

Brigi: hogy vagytok???Pocaklakó megmutatta már a nemét? Remélem jobban vagy már és elmúlt az émelygés. Bömbi miket csinál már?

Barbi: merre vagy????Eltűntél nagyon. Bilizésről annyit, hogy nekem is néha eszembe jut, nem erőltetni(igaz még bilink sincs, hiszen valami klasszít akarok majd venni), de pl este mikor engedem a vízet neki, mindig pisil eggyet Robó és gondoltam ilyenkor már rá lehetne ültetni a bilire is ezzel az erővel. Ezt is inkább új dolognak tudnám be, semmiképpen nem amiatt, hogy szobatiszta legyen már. Ráérünk még vele. Ádibádi hogy van?Kép

Ann: merre jártok?

GAbi75: régen írtál már Te is!

Zit: minden elismerésem a Tiéd és rengeteg energiát küldök Neked.KépAzért lesz segítséged vagy egyedül lesztek Benivel?Nagyon ügyi , értelmes fiad van!

Edit: kérdezni akartam már, hogy Botival egykorúak is vannak a bölcsibe? Külön foglalkoznak vele, vagy hogyan működik ez a dolog? Hiszen gondolom eteteni, itatni, pelusozni alatatni kell őket és mellette még foglalkozni is velük. Biztosan hamar önnáló lesz ezáltal.Te hogyan viseled hiányát?

Többiek , merre vagytok??Jó sokan eltűntek a napokban , hetekben. Remélem mindenkinél minden rendben!!

Mi is megvagyunk, közben panaszkodom, hogy Robó hisztis, aztén egyre többen mondják, hogy nem is hisztis, csak már kis önnálló akrattal bír és azt érvényesíti.Lehet, hogy örülnöm kéne, hogy az éntudata kezd kialakulni??Kép
Kis drágám ma engem banyának, apát pedig tatának hívtaKép.Mond néha olyanokat. Mostanában egyre többet karattyol, viszont egyre több értelmetlen szó is belekeveredik.Aztán ha nem értem, hogy mit akar mondtani cummant eggyet.(gondolva magában, anya te ezt sem érted?) Hallani kéne...Kép

Mindenkinek jó éjt, holnapra pedig mosolygós, derűs napot kívánok:

Anita
anita77

Sziasztok!

Eltüntem,mint szürke szamár a ködben...
De mi már megint pöttyösek vagyunk...
Az összes hajszálam égnekállt amikor vasárnap reggel megláttam a pöttyöket Ádámon.
Aztán gyorsan elövettem a papirt amit az oltáskor adtak, bizony 6-10 nap után elöfordulhat ez.
Hát ma reggelre már olyan mértékü lett a sok pötty, hogy egybefolyik az arcán, testén sok helyen.
Felhivtam a védönöt, ö azt mondta,bármilyen csúny is normális, ha nincs láza, nincs mit tennem. Ha 2-3 napon belül nem tünnek a pöttyök,vigyem el dokihoz. (nem mintha az bármit tudna csinálni szerintem...)
Ime egy kicsit közeli kép a pöttyösömröl:
Kép

Azon kivül,hogy nem nagyon akar enni, kicsit nyügösebb és most sokat alszik, gondolom dolgozik a szervezete a virus ellen. Szegénynek nincs éppen toppon az immunrendszere, épp hogy kikeveredett egy elkapott virusból, amikor megkapta szuriban a gyengitett másikat..Hát,ilyen az élet.

De hogy jót is irjak, 26-val kezdünk babaúszásra járni, minden vasárnap 3/4 óra. Ha egy pocsolyát meglát az utcán, tapsol és sikongat és gyalogol bele, ennyire hatalmas a vizimádat ÁDámban.

Gyorsan visszanéztem,láttam képet Baluról, Dori Nikijéröl...Mind-mind csudaaranyos fotóKép

Bilizésröl inkább nem irok, nem akarok itt felvágni,vagy bárkiben rossz érzést okozni,inkább megtartom magamnak a sikerélményemetKép

Megyek is, végre ébredezik ez a beteges manóka...
Sziasztok
BArbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok,megint én vagyok.
A párom azt mondta,menjünk el a dokihoz ezzel a rengeteg piros pöttyel, hát végül gyerekkórház lett belöle. Két doki és két növérke nézte meg,de csak vakargatták a fejüket,nem egyértelmü mitöl van és mi ez, de majdnem biztosak benne,hogy a védöoltástól.Most kapta meg az MMR-t és a rózsahimlö ellenit, hát erre gondolnak.
Végül is nem csináltak semmi és nem is kaptunk rá semmit, csak ugyaúgy azt mondták,hogy várjunk pár napot, hátha elmúlik, ha nem akkor menjünk a dokihoz megint. És nem hiszitek el, az egyik doki azt mondta,ha gondolom hivjam fel a védönöt holnap!!! Mondtam,hogy már megtettem,erre visszakérdezett,hogy mit mondott. IStenem,ezek a dokik kiakasztanak, nem neki kellene jobban tudni,mint egy telefonon értekezö védönönek???
Na, egyébként estére már tisztult egy kicsit, már nem olyen élénkvörös.
Most igy néz ki:
Kép

Remélem tényleg elmúlik 1-2 nap alatt,mert olyan rossz ilyen kis pöttyösnek látniKép

Sziasztok, és bocsi,hogy most senkinek nem reagálok semmit, de nem volt idöm olvasgatni sem.
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok Kép
Bocsi, h eltűntem, de olyan beteg vagyok, h hajde Kép
Nem igazán olvastam vissza, de látom drága Ádibádi is beteg, úgyhogy neki sürgős jobbulást kívánok!!! Majd olvasok és jövök, addig
Cupp
Ann

Ui: Vera, nem kapod meg méljeimet? Kép
annann

Sziasztok!

Kicsit (nagyon) mi is eltűntűnk csak a nyárra leköltöztünk anyuékhoz vidékre, nemrég jöttünk haza, plusz két nyaralás, meg most elkezdődőtt a suli is!

Azért megpróbálok rendszeresen jönni ezentúl. Nóri nagyot változott, jön-megy, próbálgat beszélgetni, pá-pá, lámpa, apa, hinta megy, csak az anyát nem karja Kép és ezerrel rosszalkodik Kép, fogunk 8 van, és jön most a következő 4 egyszerre, szopi még van de már csak nyugi jelleggel este, meg reggel. Éjszakáink változatlanok Kép!
Kb ennyi megpróbálok képet feltenni! És többet írni!

Meme
meme

Sziasztok,
csak gyorsan bekukkantottam eletjelet adni, mrgvagyunk, de sajnos elkaptunk (mindannyian) valami franya virust, mar kuzdunk vele egy ideje, Emma enni alig eszik, szopi is csak modjaval, viszont sikeresen raszokott a babauditore es nagyon bujik. Viszont zsivanykodni meg van ereje/kedve, igy annyira nem aggodom. Es a felso 2 foga sem akar kibujni Emmanak, alt. felorankent felsir almaban es 1-1.5 orankent ebred... szoval kicsit kivagyok/unk, inkabb alszok amikor tudok igy a netezes sajnos elmaradt.

Latom, Ann es Adi sincs tul jol, gyors jobbulast nektek (is), meg aki meg betegeskedik (boocsi, de nem tudok visszaolvasni)

Ja, es koszi a szulinapi koszonteseket, bar meg nem tudtam visszaolvasni, de biztos vagyok benne, hogy nem felejtettetek el Emmat. Ilyen volt-lett kepek majd lesznek, csak akkor meg nem volt digitgepunk, igy szkennelnem kell...

Dandy Martinjanak, Docka Andrisanak es Gabi Zsoltijanak pedig utolag is boldog 1. szulinapot kivanunk!

a kis beteg
Kép

batka
batkamano

Sziasztok Lányok!

Először is mindenkinek nagyon köszönöm a hiányolást, igazán jól esett Kép
Bocsi hogy így, kicsit megkésve írok, azaz nem is kicsit, hiszen már legalább két hónap eltelt a legutolsó hozzászólásom óta. Persze nem így terveztem, de mostanában nem sűrűn válnak be a terveimről alkotott elképzeléseim, úgyhogy én igazából nem is vagyok meglepve saját hosszas hallgatásomon.
Egyébként nem mintha olyan hatalmas dolgok történtek volna velünk közben, csak éppen az elmúlt idő nagy részét nem töltöttük itthon. Többször voltunk kint 1-2 napra Horvátországban, lejárogattunk vitorlázni a Velencei-tóra, Sirokon voltunk motoros találkozón és hegyi felfutó versenyen, hol egyik-hol másik nagyihoz hurcáltuk az unokákat látogatóba, meg ilyesmik.
Aztán nemrég mind a négyen átestünk az épp aktuális járványon, nem tudom felétek is volt-e, itt sajna igen, úgyhogy a hányás-hasmenés mindannyiunkat boldogított pár napig.
Most már valószínű kicsit lenyugszunk, hogy lassan vége a nyárnak, mármint kevesebbet fogunk elmászkálni vélhetőleg. Bár épp most van folyamatban lakókocsivásárlás részünkről, úgyhogy nem lesz akadálya hogy akár télen is gondoljunk egyet és leszaladjunk a tengerhez mondjuk Kép

Sajna visszaolvasni nem nagyon volt lehetőségem, csak a legutolsó lapot, úgyhogy most hozzászólni se tudok igazán.
Cory, neked írnék pár sort, meg kérdeznék valamit ha lehet Kép Először is a szobatisztasággal kapcsolatban: szerintem se aggódj, és ami a fő, hogy ne törődj azzal mások mit dumálnak. Igaz nálunk Csibi még csak most múlt 2 éves, de ő se hajlik a bilihasználat felé, sőt még akkor is kegyet gyakorol ha egyáltalán szól hogy bekakált Kép Próbáltam ráültetni bilire, de eddig még nem nagy sikerrel, úgyhogy nem is erőltetem, majd tudja ő hogy ha zavarja a pelus. Nekünk egyébként nemcsak ezzel kapcsolatban, hanem a beszéd miatt is vannak beszólások. Ugyanis a fiatalúr abban sem túl aktív. Pár szót mond csak, amúgy meg halandzsázik. Mindentudó öregasszonyok nekem is szoktak okosságokat előadni, de én úgy vagyok vele, hogy azért van 2 fülem, hogy az egyiken be, a másikon meg ki Kép
Ja, és amit kérdezni szeretnék: Tüni már 1 éves, és még most is sokat szopizik, napközben is és éjszaka is. Nem is ezzel van a bajom. Hanem hogy 1-2 hete éjszaka képes akár óránként is kelni, és feszeng a kezemben akárhogy tartom. Olyan mintha büfi vagy puki-gondok lennének, de igazából nem nagyon jön semmi. Ha szopizik, akkor megnyugszik, bealszik, de 1-2 órán belül tutira ébred újra. Szerinted éhes lehet és azért akar szopizni, vagy csak a közelség miatt? Ha az utóbbi, én akkor is felkelek hozzá ha ez az igénye, de jó lenne tudni hogy ez a baja, vagy inkább hogy éhes. Vacsizni nem nagyon hajlandó, szinte csak az esti szopizás van, de akkor meg fogalmam nincs mennyit eszik. Tiszta szégyen hogy nem bírok vele mit kezdeni KépKép

Amúgy nálunk kezd rendeződni a helyzet a gyerekekkel, egyre jobban elvannak együtt, sokat játszanak és nevetgélnek, kergetőznek a lakásban, ölelgetik, puszilgatják egyást, aztán persze 2 perc múlva megy a verekedés KépKép De már igazán panaszszavam se lehet az 1-2 hónapokkal ezelőtti állapotokhoz képest, elég sokat magukra lehet hagyni őket, mármint tudok tenni-venni a lakásban míg ők játszanak. Ma is mostam, teregettem, elraktam egy rakás ruhát, mosogattam, ebédet főztem, és ezzel már 11-re kész is voltam. Teljesen le voltam döbbenve Kép
Csibi egyre ügyesebb, sajna szeret játszani a számítógéppel, és ha már többet ült előtte mint kéne, jön a hiszti ha máshova küldöm. De kint is rengeteget vannak, ülnek a sóderben órákig, aztán úgy jönnek be mint aki 1 évig nem fürdött KépKép
Tüni is már rengeteget gagyog, feláll egyedül, kapaszkodva sétálgat a lakásban, és amit nagyon imádunk, hogy puszilgat egy csomót Kép

Na, most mennem kell mert Csibi szeretne játszani velem, és ki kell használnom a lehetőséget amíg a hugi alszik Kép

Sziasztok, Diti
diti

Sziasztok!

Diti:
1. beszéd: a párom öccse volt ilyen. 3 éves koráig csak öööözött, aztán egyszercsak összetett mondatokat mondott. De ő most is ilyen. Amit nem tud tökéletesen, azt nem csinálja.
2. Szopi. Nálunk is ezer ébredés van mostanában. Zsomának ez a fozással függ össze. De úgy tudom, van egy közeledési időszak is, amikor megint anya-anya van. Illetve mikor jobban elkezdenek mászkálni a lakásban, és napközben nincs annyi idejük a szopira, azt próbálják behozni éjjel. De ez szerintem az ő korukban már nem a táplálkozásról szól, hanem az anyaillatról, összebújásról... Persze, nem hátrány, hogy jön valami a szájukban, meg az anyatejben lévő anyagok segítenek visszaaludni is.

cory

cory
Budapest

Sziasztok lanyok!

Sajnos nincs idom mindnekinek irniKép

Eloszor is:

MInden babanak Boldog Szuletesnapot kivanunk!
MInden baba gyonyoru!!! de nagyon!

Barbi!
IStenem ugy sajnallak,szegeny ADam.Kép
MI nem voltunk meg oltason de en is mar elore felek.

Sajnos nagyon sok rossz tortent az utobbi napokban es nem volt kedvem irogatni.
Eloszor is atkoltoztunk az uj helyre nagyon szuper csak a koltozes napjan az autonk sebessegvaltoja darabokra esett es igy kezdtuk hogy 1000 dollar,pedig pont mosogepet es szaritot indultunk venni mivel nincs az apartmanban,meg szerettunk volna venni egy tevet is mert a legminibb valtozatunk van es videonk sincs.Igy ugrott a penz autora:sem mosogep,sem tv,sem video.semmi Kép
Aztan kovetkezo nap hivtak az anyosek hogy a ferjem bp-i lakasa azik nem tudjak meg hol de a vizszerelo azt mondta hogy legalabb 400 ezer forintra szamitsunk.Kép
Es ehhez meg tudni kell hogy most kertunk 2 hete talan anyukamektol 500 ezer forintot hogy kitudjuk fizetni a ferjem tandijat ,mivel uj helyre koltoztunk es ido kell amig minden kialakul.Szoval nagy szarban vagyunk es meg jo duhos vagyok ilyenkor a vilagra hogy ilyen pechesek vagyunk.
Pedig ugy szerettem volna venni egy ket dolgot DAvidnak,video kazit (BARbi irigy vagyok ),jatekokat ami fejleszti a kepessegeit.Hat most epp hogy kijovunk a jovo honapig talan ,ha nem akkor koltozunk haza.
En elvileg jovo heten kezdek baby sittelni ami nagyon jol jon nekunk,de kozel 1 millio tartozassal nem tudom hogy lesz.Kép
Bocsi hogy ilyen lehangolo voltam de szomoru vagyok es duhos.

Egyebkent DAvid nagyon aranyos,allandoan jon megy a lakasban egy percre sem ul le.Kép
Mar mondja hogy Baci(bacsi),gyety(gyertya),bapa(lampa),mi az (ezt egesz nap szinte minden percben mar tisztan kerdezi),de apa es anya azt nem akarjuk mondani.En sem eroltetek semmit,majd beszel ha akar,madj bilizik ha akar.nekunk is van bilink de en meg nem ultettem ra Kép,majd meg en is csak szokom meg o is .Ott van a jatekai kozott,neha nezegeti es dobalgatja bele a labdait.
viszont a daragam nem alszik tobbet egy nap 13 oranal de ez max ennyi.Pedig azt olvastam meg legalabb 14-15 orat kene aludjanak ilyen korban.
MInden nap jarunk a jatszoterre,tegnap talalkoztam egy magyar hazasparral Kép milyen kicsi a vilag ,akkorat nevettunk amikor megtudtuk egymasrol hogy magyarok vagyunk.Olyan 10 perc setalo tavolsagban van vagy 5 jatszoter,van egy 10km hosszusagu futopalya,kutyasetaltato,bicikliut es korulotte park,to hattyuk,kacsak,jatszoterek de rengeteg.Szoval tenyleg gyonyoru a kornyek es az apartamnunk is nagyon jo ,csak az a franya penz meglenne ami most nincs meg.

Ennyit magunkrol,majd igerem hogy jovok gyakrabban.
MInden betegnek jobbulast.!!!
SZep napot mindenkinek!
gabi75david

Lányok!

Egy gyors kérdésre jöttem. Tudnátok náthára, köhögésre hbogyót ajánlani?Robó is kicsit köhög, olyas valami gyógymód érdekelne , amit nála is lehet alkalmazni. Jól megfáztamKép.

Majd írok, szegény ÁdibádiKép Kép.Jobbulást neki és Emmának is! Közben meg látom írt Diti és Gabi 75, nameg Batkamanó is , hurrá és Emmáról ez a fotó gyönyörűűűűűKép. Sajna olvasni nincs időm vissza, majd talán este.

Anita
anita77

Sziasztok Kép

Jajjjjjj, annyira rossz beteg babókat látni!!!! Kép Emma beteg szemét látva megszakad a szívem Kép Jobban vagytok Emma és Ádibádi?
És közben olvasom, h Robó is beteg, no meg Anita sorstárs. Kép Ezügyben mél ment, de itt is jobbulást kívánok!

Én már megmaradok asszem, de nem javulok rohamosan, úgyhogy még nem ülök ezer évet a gép előtt, mert folyton hapcizok.... Kép

Cupp
Ann
annann

Sziasztok Lányok!

Látom mindenki betegeskedik!Kép
Gyógyulgassatok mindannyian, babák és mamák egyaránt!

Küldök egy kis energit+++++++++++++
Bár meg kell valljam, hogy mi sem vagyunk a topon, náthás idöszak hetek óta+ tegnap hasmenés, nem tudom mi jöhet mégKép

Ádi és Emma arcocskája nagyon szomorúKép

Bocs, hogy nem részletezek, de megy nálunk mindenféle átalakítási munka itthon, szóval takarítok festek, mosok, stb, stb, stb......

Igyexem mihamarabb jönni!

Addig is sok puszi Mindenkinek

Tündér&IlangKép
tündér

Sziasztok!

Én is csak életjelet adni jöttem, ugyanis katasztrofális napokat élünkKép Bencének jön a jobb felső foga és amennyire nem viselte meg az első kettő alul, ez most annál inkább. Éjszaka nem alszunk, nappal pedig egész nap kézben van, mert ha leteszem ordítKép Nagyon fáradt vagyok, remélem mielőbb áttöri az ínyét, bár úgy néz ki hogy 4 jön egyszerre.

Beteg babáknak, anyukáknak jobbulást, gyógyuljatok meg minél előbb!!!!Kép

Ann!
Leveled végre megkaptam, csak perpillanat írni nem tudokKép

Batkamano!
Emmának sok gyógypuszit küldök, gyönyörű a képenKép

Gabi75!
Nektek pedig sikeresebb napokat, remélem minden rendbejön, hidd el ennyi rossz után csak jó jöhetKép

Mennem kell, sziasztok,
Vera

KépKép Kép
76vera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?