Sziasztok!
Köszönjük a rengeteg drukkot!!! :O Már csütörtökön hazajöttünk, de azt se nagyon tudom, hol áll a fejem... nálunk is megy a szopimizéria ezerrel, főleg, h a kórházból pont a túlalvás-nemkajálás-sárgaság miatt nem engedtek minket haza ilyen sok ideig.
Pilchard, nekem csak kb 2 napig feszült a mellem, úgy a 4. nap környékén. Aztán amikor elkezdtem szoptatni, ez teljesen abbamaradt, olyan, mintha nem telítődne. Viszont tök fura, mert ha ráteszek egy tejgyüjtőkagylót az egyikre amíg a másikból szopizik, lesz benne olyan 10-15 g, szóval azért csak jöhet belőle valami. Elég sokszor elfelejetem lemérni szopi előtt, h mennyit eszik, aztán meg esz a fene, h most akkor éhes-e még, mert ugye nem sokat sír a koraszülöttség miatt.
Nekünk külön mondták, h nagyon hízlalni kéne, amikor csak akar, egyen, úgyhogy nálunk fel sem merült a rendszeres 3 óránkénti szopi. A posztintenzíven sem jött be, de ott muszály volt, mert oda időre kellett menni szoptatni. Na mondanom sem kell, h pont akkor épp sosem érdekelte a kaja...itthon most van, h egyóránként kér kaját, cicit, cumisüvegből tejet, teát, tök mindegy neki mit.
70 ml-ert le tudsz fejni???? Hát akkor neked bőőőven van tejcid!!!! Nyugalom!!! Nekem a max volt a 45ml, és akkor mindkét mellet lefejtem... de elvileg a babócák ügyesebbek bármilyen mellszívónál, úgyhogy tuti, h ennél csak többet tud kiszedni, ha akar.
Zenélőforgót én is szeretnék, de egyenlőre még nincs
Juca, nálunk 9 napig fogyott Gergőcske amikor 4-5 napig normális csak a dolog... szóval nálunk elég fontos, h mostmár hízzon egy kicsit...
Homeopátia: én már egy hete eszem a tejserkentőt, és hát, itt semmi változás nem állt be, persze lehet, h nélküle még ennyi sem lenne... inkább a laktoherbben hiszek, meg a sok ivásban, pihenésben. Enni is kéne, de egyrészt időm nincs rá, másrészt meg nem is vagyok éhes, úgy kell letolnom vmit a torkomon néha...
Csandi, kerestem a te babád is az intenzíven, amikor mi is ott voltunk, de jól le lettem cseszve, h ne mászkáljak, csak a saját babámat nézhetem meg... nagyon kiborítóak tudtak ott lenni néha a nővérkék. Nekem abból a szempontból sokkal könnyebb volt, hogy ott feküdtem az intenzív melletti első szobában, és nem kellett bejárkálni látogatni... Titeket onnan rögtön haza fognak engedni? Vagy mentek majd ti is a posztintenzívre pár napra? Mondtak vmit? Nekem sose mondtak semmit, csak utólag tudtam meg, h áttették valahova...
Blackrose, HATALMAS GRATULA!!!! Jól megváratott az a baba!!!
Na én is nekiállok a szüléssztorinak. Aztán lehet, h a kórházas sztorinak is, bár az sokkal hosszabb lenne... de szeretnék emlékezni rá, a rossz dolgok ellenére, mert érzelmileg nagyon sokat adott az egész.