Új privát üzeneted érkezett!

A Net szerint Agglegény pálmának is hívják, és nem láttam, hogy említenének róla hasonlót. Tehát valószínűleg "ehető".

:wink:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Tanulás: Most néztem utána, de a minimum 200e/félév az kicsit durva! Pedig megint kezdtem álmodozni! :?

Erika! De jó, hogy mondod a Rossmant! Nehogy a nyakukon maradjon a csomag. :D Én is veszegettem pár bébikajcit, de van olyan négyhós, ami az ajánlott gyümölcsöknél csak 6-7 hósan szerepel. Párom felajánlotta, hogy megvesz pár üveggel, de még jó, hogy nem hagytam, mert én is órákat tökölök a bébiételes pultnál.

Szylvi! Kinevezéshez gratula! :D

Dincuska! Még nem önállóan iszik, én itatom. Lehet, hogy csak nekem nagy szám, mert annyira elképzelhetetlen volt számomra, hogy nem folyik ki a szájából minden. Persze már ő is segít! :D
Valóban irigylésre méltó, hogy nem csak félórákat szunyál a babád. :) Nálam annyira kiszámíthatatlan. Ha épp én is lefeküdnék, vagy belemerülnék komolyabb házimunkába, akkor tutira felébred 40 perc múlva. Mondjuk a munkát kevésbé bánom… de az alvást. :?

Timi! Huh! Ez a sok nyelv! Annyira tudom csodálni azokat az embereket, akik beszélnek valamilyen nyelven. Nekem ez valahogy nem fekszik. Ha van mellettem valaki, akkor tutira nem szólalok meg. Anélkül pedig nehéz elsajátítani. :D

Kép
Kép
tekiroll

Erika! Én is azt találtam, hogy nem mérgező!

Kép
Kép
tekiroll

Köszi! Asszem a Kertészeti Egyetemre kellene felvételt nyernem, ha manó így folytatja a zöldfogyasztást.... :P

I: Vízbetrotty :lol: :lol: :lol: Egyenlőre nem valami romantikus a fiatalember! Együttfürdés, gyertafény, trotty.... :lol: :lol: :lol:

Dincus: Hát így utólag már nagyon kiábrándító lenne pocakos képpel nyomulnom...- :roll: 8)
Jó emberek lehetnek párod szülei, ha így szereted őket :!:
v.erika

Deigenishogyromantikus! Múltkor voltunk az 1 hónappal fiatalabb menyasszonyánál, és egymás kezét fogták, simogatta, nevetett rá meg minden! :oops: :lol: :lol: :lol:

(És különben is... Shreket is szeretjük nem...?)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Nyah! Miközben panaszkodtam, aludt majdnem két és fél órát... Ha ezt tudom, akkor én is durmolok vele. :)

Kép
Olvassuk a helyi sajtót :)

Kép
Kép
tekiroll

Ha már így szóba került: a "Betegségek, problémák" altopikban van egy olyan is, hogy "Mérgező növények képtára"

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

I,jó rég voltál, már jó is hogy jöttél :wink: De édi az együttfürdés,mi még azt nem!Belekaki :lol: :lol: :lol: az jó lehetett :P
Jók az új vonalzók.

Erika,nam baj, hogy nem voltál, de már vagytok, és ez a lényeg :wink: a mának élünk,nemigaz?!! :P /de azért az én kedvemért nem tennél fel ide egy pocis képet?Úgy megnéznélek milyen kismami voltál?Ha már te megkuksiztál minket :wink: /

Dincus,hát ez a sok meló, és mind miértünk Kép és tök aranyos vagy!
Úristen, ti is ilyen régóta ismeritek egymást Sándorral??
Tök jó, hogy ilyen jóban vagytok anyósékkal :wink: azért az nem egy hátrány, főleg ha valaki olyan szomorú helyzetbe kerül mint te :cry:

Tekiroll,milyen kis kopik vagytok :) ez nekem tök fura a 2 hajasbabám után :lol: :lol: :lol: Újságolvasás, édi.Gondolom utána jön a kóstolás?

Timi,Nyelvek, ügyi vagy :wink: Egy spanyol után tuti könnyebb az angol :wink:
Bioptron lámpa tényleg jó, mi is használtuk apának a térdére, és jó volt :wink:
Kép azért jó, hogy voltál legalább a végére jártál a dolgoknak!Legalábbis remélhetőleg :wink:

Most én is megyek dokihoz a jövő héten!Kijöttek a szüléstől, vagyis a hormonváltozástól a nyakamon ilyen bőr anyajegyek, vagyis nemtom pontosan mi a neve, szemölcsszerűk.De olyan rossz, annyira zavarnak, mert beleakad a láncom, meg belekapok, és akkor úgy fáj, félek nehogy leszakadjon, és valami legyen... :( :roll: Ugyhogy elmegyek inkább leszedetni, de úgy félek.Biztos nem lesz kellemes!

Nelli,nekem Hannus megeszia sütőtököt bármilyen formában, de érdekes nekem jobban ízlik amit én sütöttem mint a hippes!Én mindent megkóstolok amit adok neki :oops: :P és sokkal édesebb az én sütötte :wink:
Ma adtam neki először kenyeret!Hippes formában :wink: vettem még a múltkor, kétszersült, és 6 hótol lehet adni!Lereszeltem, és a gyümipépbe raktam.Ízlett neki tökre, aranyosan ette :) Mivel ő ily picuri, és nem árt, ha hízik kicsit, úgy gondoltam miért ne nasizzunk kicsit!De olyan klassz, van olyan bébikekszbe is, csak az 8 hós kortól adható!
manóci

És dobok két friss képet!Így eszünk kanállal, és iszunk pohárból!Mint a nagyok :lol: :lol:

Kép

Kép
manóci

Jaj, milyen nagyon édes ez a kislány :wink: :D :D Nagyon nagynak tűnik az a kanál a pici arcához képest :lol:
Képzeljétek, én azt hittem, hogy nem szeretem a sütőtököt. Aztán sütöttem Milunak, megkóstoltam, és ooooolyan finom, hogy nem is értem miért nem szerettem :roll:
Itt volt ma Milka másfél éves unokatesója. Egyértelműen az én fiam a főnök! Sorra kivette Máté kezéből a játékokat, rákiabált amikor valamit nem akart adni. A kis mulya meg szó nélkül hagyta, és mindig odébbsomfordált :)
Vendég

l: Jó, hogy megosztottad ezt a topiccímet... Nézegettem, nem semmi mennyiségű növény, inkább azt kéne megosztani, mi az, ami nem mérgez. :) Jó lesz, erre is odafigyelni.

Manóci! Nem is kopiiiiii! én már hajasbabának hívom, mert kezd kinőni pár szál haja! :)
Mondjuk én is azt hittem, hogy nagy hajjal fog születni, mert 28. héten már mondták, hogy van haja. Hát nem jött be. :)
Érdekes, hogy az újságot annyira nem kóstolgatja. Minden mást igen. :)
Én is jobban szeretem a saját sütésűt, csak mostanában nem kapok tököt mifelénk... :? Egyébként azért ízetlenebb az üveges, mert az csak 60%-os. Legalábbis amit én vettem.
Tényleg nagylány Hannababa! :)

Csilla! Férjemet is a terhesség alatt szoktattam rá a sütőtökre, legyen példa gyerkőc előtt. :) Nem semmi lehetett Milán, ahogy uralkodott! :)

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

l! Jó, hogy végre beszámoltál, mizújság van felétek. :D Együtt fürdés... Én is fürödnék már együtt, de eddig csak babaúszáson volt hasonló! :D De most megint belémszegődött a candida...tudjátok, terhesség alatt is szinte végig volt! Hogy én nem tudok ettől sose megszabadulni! :? De hétfőn megyek dokihoz! :D
Nelli! Bébiételben kapta! Sajnos még nincs turmixgépünk, egész egyszerűen azért, mert apósomtól kaptunk egy gyümölcscentrifugát, ami ugye levet csinál, de nekünk meg inkább pép kéne ugye, és nem akartuk megbántani, hogy rögtön veszünk egy turmixot! De mostmár muszáj lesz, mert kőőő! :D Én is akarok már Emónak turmixolni! :D
Ma viszont hammoltunk sütőtökös almát, és az már mindjárt jobb volt! Na meg Hippes volt, nem Kecskeméti! :D Annyit bevágott, hogy kiváltott egy étkezést magának, mert már nem kért enni, pedig direkt étkezések között adtam, hogy ne váltsam ki! De majd kevesebbet adok, csak úúúgy tud hisztizni érte! :D
Erika! Növényimádat! :lol: Engem igenis érdekel a Tamarával telt pocid, muti meg! :D
Nagyon jó emberek anyósomék, nélkülük, nem is tudom hol lennék... :)
Tekiroll! Hát durva tényleg, amit csinálnak az oktatással! :? De azt hiszem kismamáknak tán van valami kedvezmény, nem tudom pontosan, utána kell nézni!
Hát igen, én is így állok a bébniételek előtt! :roll: A táblázat szerint, nem ehetne még áfonyát, banánt, szőlőt, körtét, meg mittoménmit, a hippes 4 hónapos kortól adható kaják között meg ott vannak! Hát szóval köszi! :evil: Valaki témában jártas, kiokosíthatna minket! :D
Ez a sok alvás napközben sajna nevezhető egyedi esetnek. :(
Micsoda naprakész babád van! :D
Manóci! Jó rég, de másfél évig csak epekedtem hiába utána! :lol:
Hanna, jaj de cukika! Az egyik képen hasonlít Szilvi Lillájára, vagy csak nekem? :)

dincuska

Hát igen, a mi vőlegényjelöltünk!!! Legyen csak határozott! Bár Emma is az... :lol: Szívesen összeereszteném őket! :lol: Lenne temperamentum a kapcsolatukban! :lol:

dincuska

Mióta ismeritek egymást Sándorral?
Én ezt okoskodtam ki: még gimisidejű a szerelem kezdete, ha az érettségi környékén már együtt laktatok. És akkor az a másfél év epekedés? Hány évesek voltatok?
Meséld már el, hogy vetted le a lábáról az embert! :wink:

Hozzuk össze a jegyeseket, én benne vagyok! Milu szegény a tükörképén gyakorolja az udvarolást minden nap :lol: De már nagyon megy! Meglátja magát, boldog kis sikkantás, kis kezével letapizza az üveget, mosolyog, magyaráz. Igazán megérdemel már egy igazi nőt.
Mikor? Hol?
Vendég

Tekiroll, hajasbaba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (már bocs :wink: )
Vendég

Sziasztok!

:)

Továbbra is csak kivonatosan. :(

1. Örülök, hogy örültök. :lol: :lol: :lol:
2. Már sokszor fürödtünk együtt, volt papás-mamás, meg mindenféle felállás. Szereti hál' Istennek. :) (Anya kedvence a "gekkózás". Anya hanyatt fekszik a kádban, gyermek a mellkasán fekszik, és jellegénél függően feltapad anyja hájhurkás hasára. :oops: Két karjával átkarolja, és olyan fejet vág, mint amikor a gekkó sütkérezik a napon. Vagy mint aki egy gumimatracon hávájozik... :lol: :lol: :lol: )
3. Bocsi, hogy előhozom a témát :oops: - a reklámját én is nagyon rühellem. :evil: :evil: :evil: Hüvelygomba ellen borsavas-boraxos kúpot! (Gyógyszertárban készítik, és tényleg nagyon jó. Persze orvosdoktor bácsi kell hozzá)

4. Ma esti fürdetés:

Előkészület:

Kép

Nyúlgerinc :-)

Kép

Érdeklődöm, tehát vagyok :-) :

Kép

Piperkőc:

Kép

A dúlás kezdete...

Kép

...és vége. :-)))

Kép

Van még több is, mindegyik átkerül majd a Nagy Albumba. :wink:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Jó estét :P Hogy felpörögtünk itten... :lol: :lol:

I: Haláli a sorozatod! És a tájkép csata után!!! Na azon jót nevettem! :lol: Meg a gekkón is!
Én is úgy fürcsiznék már együtt Babócival, de a strepto-m miatt nem tom lehet-e? Mindíg elfelejtem megkérdeni a nőgyógyi barátomat :roll: Cavinton! :roll: :)

Dincus: Tényleg! mesélj!!!! Hogy hódítottad meg Sándort :?:

Manóci: Hannus :lol: Annyira pirinyónak tűnik abban a nagy ülésben, pedig azért nem oly pindurka már! Kaja: :lol: :lol: :lol:

Na jöjjön az a pocakkép:
Itt 39 hetes voltam, ippeg Visegrádon voltunk bobozni:
Kép

És még egy tegnapi
Kukucs! Kép
v.erika

Sziasztok!

Most gyorsformátumban repeztek,ezért csak az ultraédes képeket sikerült eddig még visszanéznem. Rég nem voltam megint.... Ebéd után míg alszanak, olvasok!!!!

Most csak örömködni jöttem,hogy találtam egy édes programot itt a neten photofun néven, ilyen képeket csinálhattok vele :)

Kép sztárbaba1 Kép sztárbaba2 Kép my family :) on the news

Kép
Kép
petra78

petra78, te most vagy jobb helyen találtad mint én, vagy még jól vágod (vagy vágja valaki) a cirillt...

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Igen, orosz az oldal :)
http://www1.photofun.od.ua
Az elején feldobott rengeteg lehetőségből kiálasztasz egyet és rákatt..aztán a megjelenő oldal közepén a nagy gombra katt narancssárga szöveggel (obzor...ha jól rémlik bár nemtom mit jelent ) :oops: )
eztán nekem előugrik a feltöltéshez a fájl menü, képet kiválasztom, duplakatt....megcsinálja a művet a gép és (pázsálujte, pádázsgyitye felirat mellett) KÉSZ.
Eztán az elkészült remekmű melletti lehetőségek közül a legfelsőt választani (na disk...tehát lemezre mentés) . Ennyi az egész, eccerű ám! És naon jópofa!

Kép
Kép
petra78

Sziasztok!

Láv-sztori:
,,Hát ha én ezt a klubban elmesélem"... :D
Csak röviden: Kb 15 voltam, amikor először találkoztunk. Én hosstessként dolgoztam a Tescoban (tőlünk 1 percre volt), anyukám pénztárosként. Gondolhatjátok, az volt a napi nagy események színtere. Mindenkivel jóban voltam, sok pasival is ugye... :lol: Első találkozás: Nagyban nyomtam az Always promóciót... :lol: Ő ott pakolt a kozmetikán, már régóta nézegetett, de nem jött oda. Aztán mégiscsak rászánta magát, és megkérdezte, melyik egyetemre járok. :lol: Utána mikor nemet mondtam, hogy akkor melyik fősulira... Utána meg, hogy akkor dolgozom? Végül kinyögtem: gimi. :lol: Látni kellett volna, ahogy leesett az álla. :shock: Következő kérdése: Milyen a suli?? :lol: Na és ez a távolodás meghatározta a következő éveket. Majdnem minden nap találkoztunk, beszélgettünk, de sokáig csak a Tescoban. Mindig halálra cukkolt és szivatott, de ezt szerettem benne. :lol: Telt-múlt az idő, tényleg hónapok, nem tudom pontosan mennyi, nekem közben volt egy kapcsolatom...sajnos Tescos illetővel. A bejelentés pedig úgy történt (merthát sok mindent elmondtunk egymásnak), hogy mondtam, beleszerettem valakibe a Tescoból, satöbbi, satöbbi. És mint később kiderült, ő végig azt hitte, hogy róla beszélek... Amikor kiböktem, hogy kiről is van szó...hát egy világ omlott össze benne, azt mondta, még könnye is volt. Mert ő közben végig fogalmazta magában, hogy mit fog majd mondani, hogy túl fiatal vagyok, várjunk még, stb. Persze ráadásul ismerte is... és itt végleg (legalábbis ő ezt hitte :lol:), eldöntötte, hogy na velem sohase, mégha valaha be is tölteném a 18-at és várnék rá. Mert valahol éreztük, hogy ott van a levegőben... De mondom, ez a kapcsolat nagy elhibázás volt, Sándor ki nem állhatta az ürgét, és hát mit ne mondjak, így utólag csak vigasztalódás volt részemről. Én annyira belezúgtam ebbe az emberbe... :D 1 évembe került, mire ÉN elkértem a telefonszámát...Hát, alig nyomultam, gondolhatjátok... :lol: Próbáltam rávenni, hogy minden héten találkozzunk egyszer legalább a Tescon kívül. Ő meg azt gondolta, hogy csak egy a sok közül. Aztán egyszer rávettem, hogy korrepetáljon matekból, utána pár hétig együtt is dolgoztunk. De még mindig semmi. Egyszer meghívott moziba, néztem rá, hogy akkor ez egy randi??? -Ja, nem, akkor inkább hagyjuk... Én marha! Pedig valami romantikusat akart nézni, ehelyett na mit néztünk??? Kill Bill2. :roll: Ekkoriban már voltak célozgatások, egy-két romantikus beszólás, de még mindig messze voltunk. Pedig én tudtára adtam, hogy mit érzek, egyszer majálison a Dzsungel könyve ment a téren, lementünk, és pont a Szavakat keresek című számot adták elő. Nem tudom ismeritek-e, de azóta ez a közös számunk. :D (a cd-n nem ők éneklik, de azért jó ez is: http://youtube.com/watch?v=lGpFYIAlI6w). Csak együtt hallgattuk, még a kezemet sem fogta meg, de valahogy mégis olyan volt... :oops: Aztán beraktam neki egy számot a Jekyll és Hide-ból..., aminek a címe: Csillagok idején. Itt van egy videó, de sajnos csak diákok előadása. Nem rossz, de nem fogható az eredetihez. http://youtube.com/watch?v=6PbqCvUDT8s Ezután persze sietve találkozott, és egy ideig nagyon került.
Aztán volt egy potenciális jelölt, akivel lehetett volna valami komolyabb, tényleg hozzámvaló volt, romantikus lélek virágokkal... Itt megijedhetett. :lol: Mert hirtelen elfogadta a vacsorameghívásomat, amit addig sohasem. ÉN már addigra kezdtem lemondani róla. Ez az az este volt, amikor javában ment a Vb, és Becham elvétette a kapura lövést... Ja, merthogy úgy jött el, hogy majd erre a meccsre hazaérjen, de végül együtt kezdtük nézni. Anya nem volt itthon, 11-ig dolgozott. Akkor még szakácstudományom egyenlő volt a nullával, anya csinálta meg nekem a menüt: tészta volt, carbonara szósszal, és hogy úgy tűnjön, hogy én csináltam, akkor kevertem hozzá a ragut. De később elmesélte, hogy nagyon jól tudta, hogy anyukám áll mögötte... :lol: Főleg kéősbb, amikor látta, milyen távolságban vagyunk: én meg a konyha... :lol: Néztük a vb-t, hát engem gondolhatjátok mennyire érdekelt, úgyhogy párnacsatáztunk :D Itt már egy icuri-picurit udvarolgatott. Azután hazajött anyum, véget ért a meccs is, lekísértem Sándort, mondtam anyának, hogy pár perc az egész. Ehhez képest hajnali 6-kor mentem fel. :lol: Sándor 6 órán keresztül ecsetelte nekem az ő művészi metaforáival (ládák, almák, hasonlók) és derék matematikai számításokkal, hogy mennyire bolondság lenne ez az egész, stb. De a végére kerekedett belőle egy szerelmi vallomás. :oops: Aztán még pár napig húztuk, mondta, hogy ő már fiatal az ilyen futó kalandokhoz, és döntsem el, hogy mit akarok. Hát, nem volt nehéz. :D Miután összejöttünk, már közös családi nyaralásra is velük mentem a családdal, akiknek -mint kiderült-, csak úgy emlegetett, hogy a ,,kis hódolóm". :lol: A húgát korábbról ismertem, ő is a Tescoban dolgozott, nagyon jól tudta évekig, hogy állunk egymással, úgyhogy vicces volt. :lol: Nos, ez volt a rövid verzió, így találtunk mi egymásra. :D

Elnézést hogy ilyen hosszasan meséltem el. Mostmár mindenki jön egy ,,hogyan ismertem meg az uramat-storyval". Engem nagyon érdekel! :D

Csilla! Emma ugyanezt szokta csinálni a tükörképének! :lol: Én benne vagyok nagyon is. Majd priviben lebeszéljük. :D Végülis nem is laktok olyan messze... :lol:

l! Hát bámulatos a nagy fiú akciója a fürdőszobában... :lol: Én is Garnier-t használok... :D

Erika! Nagyon szép pocid volt, olyan helyesek vagytok!!! :D Tamaráról ez egy igazi sztárfotó! :D

Petra! Nagyon jókat mosolyogtam!!! Én is megkeresem ezt a progit!

No megyek, a lakás egy csatatér... Ráadásul mégse tudunk hazamenni hétvégén, mert apósom influenzás lett... :(

dincuska

Petra, ez a progi nagyon jó!!!! Én is itt ragadtam a gépnél, reggel óta csinálom a képeket Miluról :)

Dincuska, ez oooolyan romantikus :D Elképzellek 15 évesen, fülig mosoly cserfes kamaszlányként... nagyon édesek lehettetek! Hány év van köztetek? Sándor a felelősségteljes férfi, aki lemond a kis csitri rajongásáról. :lol: Megfilmesítem!!!!!!
Vendég

Dincuska :)
Ez olyan romantikus összejövés volt :lol: Jó neked!
Nekem már nem ennyire. Párom az Öcsém osztálytársa volt. Látásból ismertem, de ennyi.
Aztán 1 évre rá többször együtt utaztunk a HÉV-en hazafele, szemeztünk, de több nem volt. Egyik alkalommal a szemével az előtte lévő ülésre mutatott, hogy üljek át oda. Én azt szemeztem vissza, hogy nem, és mutattam a sok cuccot, amit meg kellett volna mozdítani, de én elég szemérmes lány révén nem szerettem volna, ha az egész HÉV minket figyel, így csak a leszállás után jött oda hozzám, és kérdezte meg, hogy tudom-e, hogy ő ki? Én meg mondtam, hogy igen. És megkérdezte, hogy ennek ellenére szóba állok vele? Mire én? persze, miért ne? És ennek 10 éve :lol:

I :)
Nagyon édes a babó, és milyen fess fiú már most, vigyáz a vonalaira :lol:

Tegnap Brigi az almát banánnal nem fogadta, de délutén megint megpróbáltam a sima babánt, és abból már egy kis darabot meg is evett.
Reggel meg mikor nem anyatejes volt a kakija, én hülye elkámpicsorodtam :oops:
Viszont a kezének a belső részén este volt egy nagy piros foltot rész, elég száraz. reggelre már csak száraz, nem piros. Lehet ez a babántól?

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Petra: köszi a progit, most én is azzal dolgozom :lol:

Dincus: micsoda romantika :lol:

Nelli: nem hiszem, hogy a banántól... (hacsak nem fogta meg)

később még jövök :lol:

Kép
Kép
timóca

petra78!
Obzorig megvoltam én is, de nem volt türelmem várni, míg eldönti mit akar. :)

dincuska!
Valahogy olyan ismerős... :lol: :lol: :lol:
(Amúgy Garnier és Dove :wink: )

h.nelli!
:oops: :lol: :lol:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

(Jól van, látom minden anyuka nagyon elfoglalt. A progival... Hiába, mit tudják a férfiak, mi mindent kell idehaza elvégezni egy nőnek, hogy rendben cseperedjenek fel e gyerekek...)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Teszek képet, de nem nevetni a csirkeszárnyzabáláson... :lol: Azóta is imádom! :D
Tehát ez itt 2004! Na és mostmár eldugultam! Csak szeretek nosztalgiázni! :oops:
Kép Kép Kép

dincuska

l: így van. Sosem értik, miért nem érünk rá semmire :lol:

Kép
Kép
timóca

dincuska!
A többi kép is aranyos, de az a csókás kép nagyon ott van...!

:oops: :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Hányszor elmúlt már, de újra vár a balatoni nyár...tütütüm,tü-tü-tütüm :lol: :lol: :lol:
Tök jók ezek a sztorik! :lol:
Na megnézem magamnak én is ezt a klafa programot :oops: Kizárólag csak a gyerek fejlődése érdekében :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Fúúú, itt nálunk olyan bűz van, lent a garázsban festenek olajfestékkel, és már itt fent is alig lehet megmaradni :cry: Nem valami bio itt szaglásznunk Tamarával mi? Ki kéne vinnem....De takony idő van kint is.... :shock:
v.erika

Örülök, hogy értelmet adtam a mai napnak kedves anyukák :wink: :lol:
I: lehet,hogy túl nagy a képméret amit beletettél vna., nekem vannak olyan képek amiket fel szoktam dobni a netre és ezeket már eleve lekicsinyítem...így jártam el a többivel is amit átmaszkíroztam!

Pár barátunk napját is feldobtam vele :lol: és ez lett a háttérképünk a gépen...
Kép

Dincus: annyira jó olvasni téged! A szavaidból csak úgy süt a szeretet, életöröm és minden egyéb olyan pozitív dolog, ami megmelengetheti a köréd gyűltek lelkét! Édes kis sztori! A megfilmesítést én is támogatom!!!!!!! :wink:

Kinek, milyen képek születtek? Dobtok fel majd párat mutatóba?

Kép
Kép
petra78

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Nem a mérettel volt gond petra78 (bár, mint tudjuk nem az számít, csak nagy legyen... :oops: :roll: :lol: :lol: :lol: ), csak reggel még félhülye voltam, és eszembe nem jutott rákattintani a narancssárgára. Elvégre olyan feltűnő...

:roll: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Kedves Anyukák!

Egy különleges ajándékot szeretnék Neked ajánlani, bármilyen alkalomra! Slide-show(zenés fotóbemutató) készítését vállalom dvd-re szerkesztve menüvel, borítóval, 4000.Ft-tól fotómennyiségtől függően!
Eredeti ajándék Párodnak, Nagyszülőknek, Rokonoknak, Barátoknak gyermekedről, családodról készült fotókból!
Részletekért a milakmeli@freemail.hu címen érdeklődhetsz!
Én is egy itthon lévő, 16 hónapos kislányomat nevelő anyuka vagyok, és a Róla készült slide-show családunk minden tagjánál könnyekig ható örömet okozott, arról nem beszélve, hogy egy örök emlék!
Ha felkeltettem érdeklődésedet, várom leveled!
További szép napot kívánok Mindenkinek!
Melinda

zsebzebra

Cscsi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: haláli jók lettek!!!!!!!!!!! Nekem is a Vogue-os és a csajos-plakátos formáció tetszett a legjobban a gyerekek képeivel :) ! Tiszta ééééééééééééédes Milu!

Kép
Kép
petra78

I,de jó a romboló sorozat :lol: :lol: :lol:

Dincus,ez aztán romantika a javából :wink: De ti milyen szemtelenül fiatalok vagytok :twisted: felháborító :lol: :lol:
Filmet én is támogatom!!

Nelli,10 éve együtt :wink: mi is már a 11.-en vagyunk túl!

Petra,tök jó amit találtál :lol: Kis elfoglaltság nekünk!Apát is meglepem a két csajossal :wink: biztos tetszeni fog neki :lol: :lol:

Csilla,Milu tükrözés :) drága!Hannus is nagyon tud örülni magának :wink:

Dóri,merre?Építkezés?Hogy vagytok?
manóci

Dincuska! Kismamis kedvezmény úgy tudom, megszűnt… én is arra gyúrtam.
És Manócinak igaza van! Szemtelenül fiatalnak tetszik lenni! :D Milyen jó is az, ha ilyen korban megtalálja az ember lánya az igazit! :)

Csilla! Igenishogy hajasbaba! :D Nagyon édi az újságban az az alvós kép! :D

L: Édes lehet ez a gekkózás! :D Nagyon helyes lurkód van! :D

Erika! De csini kismama voltál! :D

Nelli! Nem valószínű, hogy a banán a bűnös, de max próbáld meg két nap múlva újra kis adagban adni. Ha akkor is előjön, akkor mégis. De mondjuk ha a tenyerén van… na most sokat segítettem! :D Bocs!
:oops:

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!!!

Megjöttünk a síelésből!!!!!! Egyszerűen szuper volt!!!!! Én nagyon félve mentem el, hogy mi lesz ebből, de minden percét élveztem!!!
Dorka ügyesen megtanult síelni (csúszik egyedül, irányítja is magát, és egyedül felvonózik)Én is szuperül megtanultam (na azért a piros pályát még nem tudtam élvezni, de lejöttem :)), a párom is megtanult, de ő nem annyira...:) Igazán nem gondoltam volna, hogy majd' 35 évesen jutok el ide, ráadásul 2 pici gyerek anyukájaként, de nagyon jó volt a szervezés, jók voltak a programok (délután-este pl. uszodáztunk, szaunáztunk), és a hely is nagyon szép volt.
Próbálok visszaolvasni, meg megnézem ezt a fotótrükkös progit, mert nagyon tetszik!!!

Kép
Kép
szilvih

Szylvi: én is gratula a kinevezéshez :lol: (azt hiszem, eddig nem tettem). Holnap kipróbáljuk azt a csirkés receptet, amit a másik topicba feltettél :lol:

Szilvi: üdv itthon :lol:

Erika: tényleg csini kismami voltál :lol:

Dolli: de én is kismamaként ingyen tanulok a fősulin :lol:

Én is egész délután gyártottam a képeket :wink: . Nálunk is nagy sikere volt a családban :lol:
Ezek a kedvenceim:
Kép
Kép
Kép

Petra: azt az egyveleget hogy csináltad?

Kép
Kép
timóca

A közélet főszereplője, a médiacsászár, avagy variációk egy témára (plusz egy kakukktojás :wink: )

TV-ben:
Kép

Mindig is több nőre vágytam egyszerre: :lol: :lol: :lol:
Kép

Festmény:
Kép

A rajongóim mindenhová követnek:
Kép

Karácsony:
Kép

Plakát:
Kép

A pénz is csak rólam szól:
Kép

No, és a kakukktojás:
Kép

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

dincuska!

Ha nem haragszol, akkor vettem magamnak a bátorságot ( :roll: ), és "megfilmesítettem" ( :lol: ) a lávsztoritokat. Címe még nincs, és még besorolás alatt van a korhatára is, de ha más nem, hát balatoni turista csalogatónak teljesen jó például... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

I: :lol: :lol: :lol: :lol: Te aztán már profin nyomod hallod!!! Kevered,tekered,másolod,beilleszted ide-ode-amoda :lol: aztánmeg ilyen drágaszágok sülnek ki belőle! Nagyon ügyi vagy!

Timó, én az egyveleget Picasa-val csináltam, foto montázzsal. Nekem is oan jó képek lettek,hogy tuti előhívatok egyet-kettőt a kézzelfoghatóság kedvéért!!!!

Kép
Kép
petra78

...esküvői fotón ti, I ? :lol:

Kép
Kép
petra78

Timi! Gondolom azért, mert mire bejött az új törvény, Te már elkezdted a sulit. Felmenő rendszerben szokták csinálni ezeket, amilyen feltétellel elkezdted, olyannal fejezheted be. Képzeld, ha menetközben azt mondják, hogy akkor következő szemesztertől fizess már be 200ezret/félév... Durva lenne. Egyébként azt hiszem, hogy most szeptembertől volt ez a változás.

Kép
Kép
tekiroll

petra78!
:oops: :oops: :oops: :oops:
(Igen "Igen"... :roll: )

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

l: Szép pár! :)

Este lefagyasztottátok a rendszert lányok? :D
Reggel én is rákattantam a programra. Akkor még gyors volt. :oops:

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt nem alvós Kismamák :lol: Egész iccaka képeket gyártottunk?? :lol: :lol: :lol: Szerintem az ukránok kapkodják a fejüket, mi lehet így hirtelenjében ez a rengeteg magyar látogató :lol: :lol: :lol: Tényleg nagyon jó kis program, és annyira jóóóók a képek!!!

Szilvih: sielős képeket nyomjál ám! :lol: Lillára felváltva vigyáztatok, vagy vittetek nagyi-szittert?
v.erika

Képek szuperek!!!! :lol: Nekem még nem volkt időm gyártani :( mert Eszti átfertőzte Hannust is és apát is!Egész éjjel semmit nem aludtunk, annyira nyügös, és ordít egyfolytában!Be van dugulva az orra, és ő sem tudodtt aludni csak 1/2 órákat :( Most eléggé kivagyok!

I, szépek voltatok az esküvői fotón!És valóban ügyesen csűröd-csavarod itt a dolgokat :wink:

Szilvih, örülök, hogy megjöttetek rendben! :) Tök jó, hogy ilyen jól sikerült!Majd tegyél képeket, ha ráérsz!

Fősuli,Hát igen, én is így szerettem volna, csak a kényelmességem miatt csúsztam le róla, hogy ingyen tanulhassak!Mert már tavaj megszüntették, akkor kellett volna jelentkeznem amikor Eszti 1/2 éves volt :( Akkor meg úgy voltam vele, hogy na neeeee, így is ájszakázom a pici baba mellett majd jövőre, ha nagyobb lesz!De megszívtam, mert ezek a rohadékok megszüntették, ami kivételesen egy jó törvény volt!! :twisted: :twisted: Hát így jártam!De mostmár tudom, hogy úgy kellett volna csinálnom, hogy jelentkezni, és halasztani!De honnan tudtam volna, hogy megszüntetik??!! :roll: Áááá, mindegy nem is idegesítem magam.Csak nekünk így a 2 gyerek mellett már nem lesz 200 e-ünk 1/2 évente egy sulira! :cry: Hát hülye voltam, ennyi!

Na, megyek is mert engem akar, és üvölt megint
manóci

Igen, este mi is úgy jártunk, hogy mutattam volna az oldalt, de nem engedett fel :( Kicsit tényleg túlpörgettük :)

Képzeljétek, reggel voltam fodrásznál, és rövidre vágattam a hajam! Már olyan hosszú volt, a hátam közepéig ért de elkezdett hullani... és úgy is mindig felcsatoltam, nehogy Milu belekapaszkodjon. Így most sokkal kényelmesebb :)
Nagyon jó fej fodrászom van (pasi), olyan sztorikat mesélt, hogy vinnyogtam a nevetéstől :lol: :lol: Nem is akart elengedni, másfél órán keresztül (!) vágta a hajam.

Szilvi, síelős fotókat azonnnnal!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Annyira jók ezek a képek!!! Én is hívatok majd elő, de képzeljétek eddig még semmit se hívattam elő! Mostmár csak megkeresem a legolcsóbb helyett, és előhívatok végre egy csomót! :D
De édesek vagytok! l! Köszi a sztárfotót! Nagyon aranyos vagy! :D Úgy tetszik az esküvői képetek, meg láttam hogy az albumban is van még egy, olyan szépek vagytok! Megjött a kedvem az esküvőhöz! Mondjuk eddig sem a kedv hiányzott! :lol:
Manóci, hát nem csodálom, hogy kivagy, én is rettegek, hogy nehogy összeszedjünk valami nyavalyát, amikor most lábalunk ki ebből! Mielőbbi gyógyulást nektek!
Szilvi! Üdv itthon! :D Én is kíváncsi vagyok, hogy valósítottátok meg ezt 2 gyerkőccel! Ügyesek vagytok!
Petra! Ez a szerkesztő szupi, majd én is csatolom az enyémeket! :D

Suli: Nem is tudtam, hogy megszűnt ez a kedvezmény. Helyette odadobják nekünk a kismamabérletet??? Hááát, köszi! :evil:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

dincuska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?