Új privát üzeneted érkezett!

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy férjem már egyértelműen fiút akar másodiknak is, mert Peti levette a lábáról teljesen! ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok,

Gyors bekukk,

Rokica,
Orulok, hogy Zsuzsa javul! Neked meg jobbulast kivanok!

Majola,
Balazsnak is allandoan valadekozott a szeme, de magatol elmult, bar nalunk is tobbszor felmerult az atmosas kerdese! Megsem tettem, mivel nekem a gyerekorvos azt mondta, hogyha vannak tunetmentes idoszakok, akkor sajat magatol is ki tud tisztulni a szem!

Juci
Marci nagyon helyes kisfiu, es micsoda formas gyerek :lol: :lol:
Jo ha mar most megtanulja a rendrakast, miert ne, ezzel csak nyer o is!

Ayse
Gratula Lilinek a foszerephez!! Nem igazan ertem ezt a nem tetszek az ovonoknek dolgot :oops: Nehogy megharagudj, csak nalunk ez akkor szokott bekovetkezni inkabb, ha az anyuka tulbuzgo a gyerekkel kapcsolatban, vagyis epp az ellentetje amit irtal vagy erteni veltem :oops:

Totka,
En is takaritottam mar disznoolat, sot libat is tomtem kicsi koromban, de en inkabb buszke vagyok erre, miert ne, tudni kell honnan jovunk ezt nem szabad elfelejteni csak igy juthatunk elore.

Megann,
Erdekesek a felveteseid ezzel a gyerek fiu vagy lany gondolatokkal :lol:
En is sirtam mint Barbi, amikor megmondtak, hogy fiam lesz masodjara is, de utana mar csak az szamitott, hogy egeszseges legyen!
Igazat adk, ez szerelem a fiukkal, bar kesobb biztosan konnyebb a lanyokkal, ha mar lesznek unokak es ugye mi fius anyukak csak anyosok leszunk! Inkabb ez zavar engem, nem az a teny, hogy kukijuk van :lol: De az biztos, hogy teljesen mas jatokok teren a foglalkozas, foci(megtanultam), madarhazat keszitunk, barkacsolunk, homokozot fureszelunk fabol, utana osszeszogeljuk, sajnos en sose fogok babazni, fodraszhoz menni a lanyommal, vagy effele lanyos dolgok, de ez van es ezt fogadom el. Imadom oket es mostmar szaz lanyert se cserelnek! Nem szabad ilyen dolgokon gondolkodni szerintem, minek, ugysem te dontessz ilyen dolgokban! Ha fiu lesz, hat az lesz, meglatod, tok egyszeruen alkalmazkodni fogtok hozza! :lol:

Benianyu,
Nalatok is koltozes :lol: Nalunk is kezd konkretizalodni a dolog :oops: Elhiszem, hogy nincs sok idod!

Barbi
Agy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szita agyammal meg irni akartam valamit, de nem jegyzeteltem elnezest!

Most rohanok a suliba Matert!

Egyebkent koszi lanyok, mar termeszetesen kibekultunk :lol: dehat eleg nagy faba vagtuk a fejszet, mint mondani szoktak, igyhat nem is csodalkozom, hogy neha koccanak a velemenyeink!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Viki!
Andris is ilyen és ma a boltban határozottan kikészített, ha egy pillanatra letettem már futott is tova, komolyan leizzadtam az utána való futkosásban, ha felvettem, hányta-vetetette magát, tekergett, mint egy kígyó, szóval nem volt könnyű. Az autóban meg elaludt, azóta is alszik.

Anikó!
Nem tom, mit értesz a túlbuzgóságon, az ovónők pedagógiai módszereibe, a napi történésekbe egyáltalán nem szólok bele, sőt Lili előtt sohasem beszélek arról, ha valami nekem nem tetszik, mert neki ez így jobb és ő szereti is az ovónőket.
Nagy hátrány, hogy vegyes csoprtba jár, csakhogy kábé 3-an vannak hasonló korúak és 2 évig azért nem foglalkoztak velük úgy, ahogy szerintem kellett volna, mert kicsik, mostmeg azért nincs rájuk idő, mert már úgyis nagyok és a beszoktatós apróságokkal törődnek.
Azt természetesnek találom, ha a pedagógusnak van szimpátiája illetve antipátiája a gyerekek és családjai felé, nekem is van. Csak ezt intelligensen kell tudni kezelni (a túlzott szimpátia kimuatása se túl jó, kivételezés, ugye). És szerintem nyitottnak is kell tudni maradni, arra, hogy valakit meg tudjak kedvelni, illetve hinni tudjak abban, hogy fejéődhet a kapcsolat. Na ezt a részét hiányoltam, állandóan falakba ütköztem. De ezzel nem csak én vagyok így, hanem anyukatársaim is, sőt nálam jobban, az egyik már visszafelé számolja a napokat. Sztem ez túlzás. És én mindemellett hálás vagyok az ovónőknek, mert Lili BOLDOG az ovódában. Viszont tudom, hogy egy-két dolognak baromira nem így kéne lennie.
Hú marha nehéz dolgok ezek és kiváncsi vagyok nagyon, hogyha többen járnak már bölcsibe, aztán oviba, kinek milyen tapasztalatai lesznek.

ayse

Juci!Barbi!

Képek csúcsédesek!
Megzabálom ezeket a gyerkőcöket a tpoicunkban, annyira aranyosak és szépek!!!

Gyerek téma!

Megann!

Mi angyon fiút akartunk és lányka lett, de én már rögtön a terhességem elején tudtam, hogy lány és most már örülök neki!!!
Mert szerintem meg egy lány is tudja simizni imádni anyukáját nemcsak egy kisfiú.
Mi pl. anyummal szinte legjobb barátnők vagyunk.
Mindent tud rólam, jót rosszat mindent!

viszont látok csak fiús anyukákat pl. anyósom és azért a fiúk mikor házasságot kötnek jobban leválnak szerintem anyjuktól, de lehet ez a neveléstől is függ.....

Mindenestere én örülök a lánynak most már nagyon!!!

Mert majdan egy rossza anyós-meny viszony azért eléggé eltávolíthatja a fiúkat a mamától!!!!

Míg egy jó lány-anya kapcsolat más, az nem szakad meg mert ált. anyós-veje viszony nem szokott akkora problémát okozni.

Legalábbis én anyum így meséli, hogy ő nagyon hálás, hogy van egy lánya :) :) :)

Meg egy fiú azért később(!!!) nem érzelgős hanem keményebb...

Fiús anyukák!Remélem nem bántottalak meg Titeket!!!

De szerintem a fiúk kisebb korban igazán anyukásak!

Persze később is imádják csak ha jön a család jobban leválnak a feleség miatt.....szerintem....

Na megyek, mert még 10000000000dolgom, de majd jövök

Jövő hétvégén költözés, utána nem leszek egy ideig az tuti, amíg nem lesz netünk.

Puuuussszzz

Mea
mea

Lányok!

Dórinak (Dóri_bp) megszületett a kisfia ma hajnalban! :)

Mea!
Nem bántottál meg, már csak azért sem, mert lányos anyuka is vagyok. :P Sok igazság van abban, amit írsz.

Azzal azért vitatkoznék, hogy a fiúk csak kicsi korban anyásak. Régebben körbejárt egy vicces email a férfiátképző kurzusról, amelynek egyik eleme a következő volt: Leválni az anyámról (2000 óra). Aki nevetett a poénon, az talán másképp gondolja.
szerencsés vagy, ha a Te férjednek nincs szüksége erre a tanfolyamra. :P
Persze ez túlzás, de szerintem én is leváltam annyira a szüleimről, mint a férjem. Az viszont biztos, hogy mondjuk a babavárás/szülés intim részeit a lányom fogja valam megtárgyalni, nem a menyem. AZért majd igyekszem.

ayse

Sziasztok!

Megjöttünk a bábszínházból, Leon alszik, Nolcsi meg itt játszik melettem.
Ha felkelt a törpe, pakolunk és megyünk a telekre, csak hétfőn leszek legközelebb.

Fiú-lány kérdeés:

Igen, azt én is úgy gondolom, hogy egy fiú kicsinek sokkal anyásabb, de később, ha barátnője, felesége van, jobban eltávolodik az anyjától. Egy lánynak meg inkább később lesz szorosabb kapcsolata az anyjával.
Legalábbis a mi családunkban és sok ismerősnél is így van.
Ezért is szeretnék még egy lányt is, hogy legyen, aki öregkoromban rámnyitja az ajtót :P
Persze ez nagyon sarkítva van és nem törvényszerű, hogy nagyobb korban a fiú tojik rád, a lány meg nem......

Pl. öcsém 15 évesen is anyu ölében ült, de most azért sokkal lazább a kapcsolata, mint nekem anyuval.
Én viszont csak olyan 18 éves korom körül kezdtem azt érezni, hogy jó viszonyunk van, addig nem volt jellemző. :?

Szóval az a lényeg, hogy mind a két nemben nagyon sok öröm van, csak lehet, nem egy időpontban.... :D

Anyós téma:
Nagyon remélem, hogy jó anyós lesz belőlem, aki megérti magát a menyével, mert ez a titka, hogy megtartsam a fiaimat és az unokáimat is láthassam. Így akkor kapok a fiaim mellé két lányt is. :P
Én pl. mindent megbeszélek Gabi anyukájával is, mikor terhes voltam, kikértem az ő tanácsait is, most is ezt teszem, ha bármi kérdés felmerül, először anyát hívom, utána őt.
Ebben bízom, hogy van kimondottan jó anyós-meny kapcsolat is remélem én is a szerencsések közé fogok tartozni. :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Halihó!

Köszi a sok értékes hozzászólást a paranoiám témakörében :? :lol:

Lányok megvan a megoldás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ikreket szeretnék, egy kislányt és egy kisfiút(mert azért izgatja a fantáziámat hogy legyen fiam is :wink: )....ja és hogy klónozhassam magam...legalább még egy példányban...de mindjárt inkább kettőbe hogy Lénának is maradjon egy egész belőlem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Azt hiszem hogy ejtem ezt a témát....mert szerintem én is úgy leszek mint Viki, hogy mindegy mi, csak jöjjön és egészséges legyen :lol: :lol: :lol: :lol:

(Ja akarjátok tudni a következő parámat: hogy mi van ha nem jön a baba vagy legalábbis nagyon soká :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: ) nem vagyok komplett na....be kell lássam... :( :( :( :( :( :(

Barbi!

Jó telkezést :P
Nálunk féj kijelentette hogy jövő héten kibővitette a 4 napos ünnepet 5 napra. :shock: :shock: és hogy itthon fog dolgozni :evil: :evil: kint a kertben, garázsban stb....és max egyik nap elmegyünk valahová :evil: :evil: :evil:
Mondtam neki hogy egy nagy :szaharát :evil: :evil: max ő dolgozik :? :? ...én meg Lénával programot csinálok..

Aniko!

Sajnos a nagy magyar valóság valóban az amit Ayse irt....ha segitessz kifesteni a gyerekek termét, ha bemész varrni télapóra textilcsizmát, ha elvállalod a mittudomén milyen pénz begyűjtését, ha elkiséred a gyereked csoportját a kiránduláson(tehát ha ügybuzgó vagy)...nos akkor szeretik a gyerekedet, ha nem vállalsz semmilyen kollektiv, közösségi feladatot, és esetleg csak simán közömbös vagy, mert ugye ami jár az jár...nos akkor bizony előfordulhat hogy a gyerkőc sem épp a kedvenc....és kimarad ebből abból.....de persze ez nem törvényszerűen azt jelenti hogy a gyerek érez is ebből valamit...
A gyerekek ehhez még sokszor kicsik és elvannak a tömegben...viszont egy szülőnek igenis szemet szúrnak az ilyen dolgok..de aztán suliban szerintem viszont már a gyerekek is kiszúrják a kivételezést...
8 éves keresztfiam még azt is kiszúrja hogy pl egész másképp bánnak az ovónők azzal a komisz és problémás, kissráccal akiért álalában az apukája megy az oviba, és egész máshogy akiért az anyukája jön.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Anyukám azt is érezte egy időben hogy mintegy"rászálltak" nővéremre, mivel egyedülálló és sehol egy férfi a láthatáron, védtelenebb kiszolgálatottabb egy nő igy...mintha van valaki mellette......

Ayse!
Ha szeptemberben elindulunk bölcsizni...megigérem megosztom Veled a tapasztalataimat...

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!

Ja és jó anyós leszel, ez fix :wink:
Én viszont még lányos anyósnak is kibirhatatlan hárpia leszek :twisted: :? :(
(és ezt már a szomszéd apuka is kiszúrta :lol: :lol: )

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Gyors bekukk, hogy még élünk, csak sűrű napjaink voltak! :)
Nati teljesen lemerít, senki más nem jó neki csak én és iszonyat hisztiket tud levágni! :shock:

Ne haragudjatok, próbáltam visszaolvasni, de nem tudok mindenkinek reagálni!

A névnapi köszöntést és Nati dícséreteit köszönjük szépen! :)

Na, fel is ébredt Nati!

Annyit még gyorsban, hogy:

Barbi!
Nolcsinak nagyon boldog szülinapot kívánunk! :)
A rolleres kép tényleg csúcs! :D

Minden betegnek jobbulást!

Igyekszem majd még jönni!

Andi&Nati

KépKép
duda

Húúúd de jó, hogy nem haragudtatok meg.
Igazából tényleg gyerekfüggő a dolog.....

azt már le sem akartam írni Nektek, hogy ma műtötték férjemet sérvvel(here) :cry:

Szóval összejött most minden nekünk és jövő hétvége költözés.

Kész lesz addigra belül, csak nem lesznek szekrényeim, meg konyhánk, mert beépíthető készülékeink vannak és a bútor nem lesz meg addig..................

De majdcsak túl leszünk ezen is.....

Háááát sokat ér nekem ez a NAGYMAROS, ha ezt bevállaltam így......................

Majd remélem pozitív visszajelzéseket kapok majd Tőletek, ha nem is a házra kertre, de legalább a környékre :wink: :wink: :wink:

Viszont akert káosz még és az is lesz egy jó ideig + kívűlről a ház is, de azért gyeretek ha tudtok majd júniusban!!!!!!!!!

Pusza és mindenkinek szép hétvégét!!!

Mea
mea

Sziasztok,

Juci, gyönyörűséges MArci popooooooooo :)

Megann, én lányt szeretnék másodiknak és elsőnek fiút szerettem volna (az is lett). De ha fiú lesz azt se fogom bánni. Annyira de annyira szerelem :) :) :)

Barbapapa, BOLDOG SZÜLINAPOT Nolcsinak!!!

KépKép
Kép
csikken

Szóval nem fejeztem be, csak rosszra kattintottam :)

Ezt Nolcsinak: Kép

And, nem ma voltál dokinál???? Ha igen, mi volt?

Pusz mindenkinek
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Szép jó estét!

szóljatok, ha már nagyon unjátok ezt a betegség, műtét témámat!!!!
Végre, anyukámnak negatív lett a MRTG-je, így mit gondoltok, mikor operálják Őt is??Kedden persze, mikor engem. :? Mindegy, csak legyen már túl rajta, mert nagyon rossz Neki így.

Marcipopsi nagyon szexi, talán túlságosan is!!!!! :P

Barbi:
ennyi Thomass figurát nem is láttam még!!!!!A tortát végül is nem sikerült Thomasosra készítettni, v.nem is akartátok?Szenzációs képek lettek!Nolcsikának mi is boldog szép szülinapot kívánunk!!!!!!!
Megann
Tök jó ez a fiú-lány téma!!!!!! :D Nekem tényleg mindegy volt, hogy fiú lesz E Panna, v.kislány, nekemaz volt a dilim, de nagyon ám!!!!nehogy enzim, végtaghiányos, szellemi fogyatékos legyen!!!Ha nem dolgozhattam volna 36 hétig, én itthon titi begolyóztam volna az állandó agyalásaim miatt!!!!!
Viszont Csaba meg nagyon kisfiút akart, és Ő is úgy járt majdnem mint Barbi, ha nem szégyellte volna, elbőgte magát, mikor megmondták, hogy Panna lesz!!!!(a 21.héten)Most meg irtó nagy a szerelem köztük, ha lesz másik, akkor fiút szeretnék, mert

KépKép

Hajni&Panna
totka

folyt.köv., csak ezanemistudommitmondjak :evil: :evil: :evil: gépünk megint jelezte, hogy leállítja az egész kócerájt......

szeretném az a bizonyos szerelmet!!!!!! :D :D
Bár én mondta férjnek, kb akkor , mikor Panna hat hetes lehetett, hogy szerelmes vagyok a lányomba, Ő meg tiszta zizinek nézett!!!

Benianyu, Csibi
gratula a lakáshoz, minden jót!!!!!!!!!!! :D
Jaj, Barbi, remélem nem fogsz haragudni, de vagy öt percig nevettem az ágyleszakadós sztorin!!!!! :lol: :lol: Én azt hittem, ilyen csak a filmeken van!!!!És tényleg, én is kérdezem:mondtátok a boltban a miértet???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én szerintem botrányos anyós, ill.öregasszony leszek!!!! :twisted: :twisted: Ezt Apukám is mindíg mondja!!!!!!!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Anikó.
nagyon megérintett amit írtál, a tudni kell honnan jöttünk dologról, szívből köszönöm!!!!!!

megint le fog állni a gép.............

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jó estét!

Látom a fél csapat már lehúzott a telekre..a másik fele meg sátortábort nyitott a Margit-szigeten :lol: :lol: :lol:

Mi meg bútort szerelünk...Lénának...mivel holnap nem lesz rá ideje férjnek :? :?

Szép hétvégét mindenkinek...

M.

Kép

Kép
megann

Csokihuszárok

Kép

A vásárlás után (nemcsak én fáradtam el Andris utáni hajszában, szerencsére ő is)

Kép

Hé te, ha jót akarsz magadnak, azonnal beledobod a tányérkámba az usit! Mondtam, hogy egy szép napon majd kérünk egy szívességet!

Kép

Imádom amikor ezt játsza: a pocakján gurigázza a járműveket

Kép

Milyen érdekességek is vannak itt?

Kép

Elmélkedjünk egy kicsit a cserebogarak hallhatatlanságáról...

Kép

Na de ebből nem élünk meg, megyek, leszedem a száraz ruhát, aztán vasalás....

Kép

És egy kis harmónia

Kép

ayse

Szia!

Köszi a hiányolást!

Csak gyors bekukk! Családdal lelépünk 4 napra Sopronba. Kedd este jövünk haza, viszont utána szerdán már megyünk is haza Szegedre, segítek anyuéknak a keresztelő szevezésben.

Nem olvastam vissza annyira, csak nagyvonalakban.

Hajni! Ha szerdán már mész haza a kórházból, akkor sajnos nem tudlak meglátogatni, csak szerda késő délután érünk le.

Ayse! Szépek a gyerkőceid!

Léptem...

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Jó reggelt!!! :D

Én most ébredtem!!! :D :oops:
Meli anyukáméknál,Zoli dolgozik én meg lustiztam!!! :D

Nagyon jó képeket tettetek fel már megint!!!

Nolcsinak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! :D

Benianyu.

Engem meg mától átirhatsz a tábliba 27-nek!!!! :D :? :wink:

Totka.

Megy a drukk neked is és anyukédnak is a műtéthez!!!!

Megann.

Kérdezted párom hogy viseli anyósom betegségét!!
Hát,mikor olyan rosszul volt eléggé le volt törve,de nem igazán szeret róla beszélni!!!Azt mondta,ogy ha fejjel megy a falnak akkor sem tud sajnos segiteni!!! :cry:
Meg azt is mondta,hogy úgy szeressük egymást minden nap,hogy sose tudjuk másnap mi történik!!!!
De most hogy jobban van anyósom,azért látom,hogy Zoli is sokkal nyugodtabb!! :)

Jajj lányok,olyan dilemmában vagyunk!!
Ugye csinálnánk Melinek a szobáját,de nem tudjuk hogy ha majd a tesó nagyobb lesz egy szobában legyenek-e vagy külön???
Egy vagy két személyre alakitsuk a szobát??? :roll: :roll:
Bár lehet jobb lenne ha egy szobában lennének,mert akkor mi megkapnánk a kisszobát...ugyanis most a nappaliba fogunk kiszorulni!! :?
Na majd lesz valahogy!!

Jujj,megyek öszzeszedem magam....
Takaritva ki van,de a konyhaszekrényben akarok rendet tenni,aztán ,meg délután megyünk hússütésre....holnap anyukáméknál ünnepeljük a szülinapom...kedden meg majd kiakad a mérleg a védőnőnél!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó hétvégét!!!!

ancsi26

Ancsi!

Értem! :roll:

Szobaátalakitás:

Márha nem haragszol hogy kéretlenül tanácsokat osztogatok...
Szóval ha még most alakitjátok ki Meli szobáját szerintem mindenképpen kétszemélyesre alakitsátok..
Nálunk Léna 7 hós koráig aludt velünk egy szobában, utána átköltözött a saját birodalmába...
Ha lesz következő baba, akkor is igy tervezem...szóval hogy amig nem alussza át az éjszakát addig velünk, utána Lénával..
És ez a pár hónap meg úgy elszalad hogy észre sem veszitek és foghattok neki megint az átalakitásnak..
És talán még egy előnye van...hogy Meli már most szokja azaz tudatosul benne, hogy azon a szobácskán majd osztoznia kell a kisbabával aki anya hasában van :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: tehát a "láthatalan kisbaba" egy kicsit érzékelhetőbbé válik számára is azzal hogy mondjátok neki, hogy Nézd ez lesz a kistesód helye, itt lesznek a pelenkái, itt a játékai, itt és ott a ruhái stb..... :wink: :wink: :) :) :)

M.

Kép

Kép
megann

Husisütés :P :P :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Barbi!

Nolcsinak nagyon boldog születésnapot kívánunk!
A képek nagyon jók! :)

Ancsi!

Neked is boldog szülinapot! És jó időt a hússütéshez! :)

Ayse!

Andris és Lili is nagyon helyesek!

Bodza!

Jó utat Nektek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Megann!!

Má mé haragudnék?? :shock: Hiszen azért kérdeztem!!!
Szóval Melinek most is külön szobája van,csak azt majd megkapja a kistesó és a mi hálónk lesz Meli szobája!!!
Szóval Melinek és a tesónak lesz külön szoba,de mivel a kiságy semmiképp nem férne el Meli szobájában igy majd csak kb.2 év múlva "költöznének" össze.
De egyébként már kinéztem egy eltolt szintes emeletes ágyat és valószinű,hogy ilyen lesz.Nagyon szupi,mert nem olyan magas,mint a rendes emeletes és igy legalább Zoli lányának is lesz hely hol aludni!!!
Hú elég kesze-kusza voltam,de talán érthető!! :oops: :oops:

Viki.
Köszi!!!! :D :wink:

ancsi26

Na még ezt felteszem aztán befejeztem. :oops:
Csak szülinapomra kaptam apától nyomtatót és igy már tudok szkennelni. :D
Szóval a 12 hetes tesóbaba:
Kép

ancsi26

Köszönjük a képdícséreteket! :D

ANcsi!
Nagyon csinos baba! :D
Mi anno ezt a képet (mármint Andrisról) küldtük el a rokonoknak/barátoknak/üzletfeleknek, csak az volt a szöveg, hogy Jó hír :D.

Andris megpróbálja villával inni a teát, de rájön azért, hogy nem fog menni :D :

http://s137.photobucket.com/albums/q202 ... t=K173.flv

ayse

Jó estét!

Ancsi!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Irinyó pirinyó cukibaba :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Végre egy pocakos kismama aki kistesóról is rak föl uh képet :P :P :P :P :P :P :P

(ágyikó kombináció is nagyon szupi :wink: )

Képzeljétek :shock: :shock:
Van háziállatom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A szomszédassszonyomtól hoztam át némi virághajtást hogy hátha el tudom szaporitani a mi kertünkben is..és kb 10 perce jöttem be....szóval már javában sötét volt....mikor mocorgást hallok a tuják alól :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Majd meg ütött a guta, hogy tán már megint patkányok :evil: :evil: :evil: :evil: , de azért összeszedtem a bátorságomat és odamentem..hogy megnézzem...hát tudjátok mi volt....EGY SÜNI :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Jó éjt :P

M.

Kép

Kép
megann

Ayse, nagyon jók a képek! Különösen az tetszik, hogy Andris a hasán játszik a vonatokkal. Jó kis terepasztal :D

Ancsi, széééépséges a baba :)
Én a rám jellemző határozottsággal már minden variációt kipróbáltam az alvásra. A lánykák most már egy szobában alszanak, mi pedig külön. Azt hiszem, Julcsinak tetszik ez a megoldás, szereti, ha Anna a közelében van.

Ma játszott vele: egy műanyag fecskendőt dugdosott a kezébe és örömmel kiáltott fel mindig, ha "megfogta".
Tegnap viszont undok volt, jól el is keseredtem, mert ütögetni akarta a fejét :(

Anikó, örülök, hogy már béke van :)
Jó strapabiró lehetsz te is, hogy még céget is alapitottál a gyerekek mellett!

Hajni, én az irásaid alapján nem hinném, hogy botrányos anyós leszel :)
Műtétek egybeesése:(

Bodza, legközelebb számolj be a gyerekekről, már olyan kiváncsi vagyok!

Andi, nem lehet könnyű, ha Nati ilyen hisztis. Az elmúlt napok alapján ezt most át tudom élni. Bár Nati olyan kis jámbor, biztos nem olyan nagy hévvel hisztizik, mint Julcsi.

Köszönöm a hozzászólásokat könnycsatorna ügyben. Még nem vittem el Annát, habozom. Tegnap megmasziroztam neki, de ettől meg elkezdett könnyezni, egész nap könnyezett, be is dagadt kicsit.
Tegnap rettenetes nap volt. Julcsi lázas volt kicsit és jóóóó nyűgös, nyafis, kiabálós. Anna meg este másfél órát üvöltött keservesen, már azon gondolkoztam, orvoshoz kellene vinni. Aztán elaludt, szerencsére és ma elég jókedvű volt. Julcsi meg ma délelőtt is lázas volt, aztán kábé délután négyig hisztis, de iszonyúan, onnan meg mintha elvágták volna, jó kedvre kerekedett.
Éjjel mindketten annyiszor ébredtek, hogy reggel jó fáradt voltam. Hallottam a kiabálást: kiszáll, kiszáll...., és azon gondolkoztam egy darabig, hogy Anna is ilyen szépen beszél már??? De persze nem ő volt :lol:

Megint dilemmában vagyok, segitsetek. Anna sok hete náthás, a doktornénink nagyon kedves, aranyos, de nem mond erre semmit és szerintem ez már túlzás. Felhivtam egy magánorvost, aki a gyógysapkákat is csinálja a fülfájásra, dr. Somi elfelejtettem a keresztnevét. Ő kezeli a náthát, az üregek tisztitásával. Nem vagyok viszont meggyőződve, hogy ilyen kicsi babának az jót tesz és nem csak újabb termelődésre ösztönzi a taknyit. És a doktornő olyan mindentudó fajtának tűnt, aki nem érti, ha valaki habozik, holott ő az ászok ásza, tapsikolnom kellene, hogy rátaláltam. Na, most nem tudom, elmenjek-e hozzá Annával.

Julcsiszáj:
Mutattam neki az indiánszökdelést, erre rám néz és ezt mondja: "Öreg csont" :shock: :( :shock:
Igy kezdődik egy Sebő dal, amit szoktam énekelni.

Ja, és ma séta közben közölte: "Apának kukija van" :lol: Szerencsére nem volt ott más senki.

KépKép

KépKép
majola

Ja, amúgy a doktornőt sokan dicsérik, biztosan tényleg nagyon jó, csak én azért bizonytalanodom el mindig, mert mások meg azt mondják, hogy nem jó leszivni a váladékot.

KépKép

KépKép
majola

Ayse!

Pont azt nézegettem, hogy most valahogy nem annyira hasonlitanak a gyerkőcök egymásra :roll: :roll: :roll: vagy nem??????
De természetesen cukik :wink:

Majola!

Gyerekszáj :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogy bókol neked a lányod :? :? :?
Férj gondolom hahotázott mikor elmesélted Julcsi ténymegállapitását :lol: :lol: :lol:

Orvosi ügyben sajna nem tudok mit mondani...azért a több hétig tartó nátha tényleg túlzás :roll: :roll: :roll:

Süni:
Gyorsan rákerestem a neten, hogy mit eszik a süni...
Hmmmmmm :? :? :? honnan szerezzek ilyen időben földigilisztát meg csigát :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Ancsi!

Nagyon cuki Tesóbaba! :D És az ágy is tetszik !

Majola!

Julcsinak is és Annának is jobbulást!

Rólunk: jövő hétfőn el kell megint költöznöm Petivel anyuékhoz, de most úgy néz ki legalább egy hétre :(:(:(:( Megint szétszedik ezt a rohadt lakást :( Már nagyon elegem van belőle, hogy ahelyett, hogy elsőre rendesen megcsinálták volna, immáron 3.-szorra kell ezt megtenni! :( De nem érdekel, akkor is csinálják csak meg, ne már mi csináltassuk meg mikor lejár a garancia! Inkább elköltözök egy hétre! :( --- arról van szó, hogy a laminált parketta egy nagy sz@r. Már felszedték, javítgatták, visszatették -és ugye ez van az egész lakásban-, stb... most végre kiderült, hogy nincs megcsinálva az aljzatkiegyenlítés, és most újra fel kell szedni, leönteni a kiegyenlítőt, hagyni megszáradni, kiszáradni majd újra lerakni a parkettát! Tök jól elszúrják vele a jövő hétvégét, ami ugye hosszú hétvége lenne, de mindegy, majd megleszünk valahogy, csak az bosszant, hogy ennyi pénzért ez jár az embernek M.O-n???????? Egy új lakás, ahol egy éven belül ennyi javításra van szükség!!!!!!!! :shock: :( :( :( Bocsássatok meg nekem az OFF-ért! :oops: csak úgy kiakadtam megint! Szóval a lényeg, hogy hétfőtől egy hétig nem leszek net közelben! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki, ez tényleg botrányos :evil:

Megann, nálunk van minden inyencség a kertben sünik számára :)

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Rohanok, csak jöttem elkösszönni, jók legyetek, remélem szerdán jöhetek haza, és hatalmas szép lesz a szemem!!!!!

ha túl leszek, hívok valakit!

Csóközön!

KépKép

Hajni&Panna
totka

sziasztok!

1-1 képet visszanézegettem, meg bele-bele olvasgattam, de nem voltam alapos :oops: :oops:

ez a szeged és az álomkór kicsit kivesz belőlem. most ember ping-pongozik, eszti alszik, én is mindjárt lefekszem.
ja, tegnap éjjel pizsibuli is volt, Eszti kb 6 órát aludt 2 részletben egész éjjel, a fennmaradó részben a kezemben volt, ahol szinte kizárólag ringatva volt jó, egyébként ordított, illetve volt egy pár óra pörgés is. fogalmam sincs mi lelete, de annyira anyás volt, hogy csak na. előtte-utána meg jól aludt.
én meg elkezdtem hajnalonta felébredni. emléákszem, hogy múltkor is ez volt. mindig a napkelte előtt ébredtem, alig vártam, hogy elkezdődjön, mert ahhoz álmos voltam, hogy fel is keljek :) aztán, mikor ment ember dolgozni, visszaaludtam :)

ennyit rólam/rólunk.

amit láttam-olvastam:

köszönöm a névnapi jókívánságokat!!!!!

Ancsi! nagyon csinos a tesóbaba :) :) :) :) :) de jóó neked, hogy már így látod!! lemardtam, tudod, hogy kisfiú-e vagy kislány? vagy, ha nem tudod, érzel valamit?
láttam az emeletes ágyat, nagyon jól néz ki! én is már ezen gondolkodom, hogy hogyan legyünk elosztva ;)
egyelőre a közös szoba szimpatikus, csak nem tudom a Kistesó milyen alvó lesz, remélem az Esztinél jobb, amit azért nem olyan nehéz teljesíteni :)

Csikken, te jól vagy? :)

én kedden megyek az első uh-ra. ezen a héten mentem volna, de szeged közbeszólt. ezentúl szerda-csütörtökön fogok lejárni, úgy néz ki. csütörtökön van az uh-ban egy ember, aki nagyon tud, és tanít is, úgyhogy nagyon élvezem.
szóval kedden este látom először a mi legkisebb porontyunkat :)

Hajni, most lemaradtam rólad, de majd felhívlak ám!! :)

Csibb, Bodza!
most szerdán kb 8-kor fogok indulni szegedre, és aznap vagy másnap du jövök fel. lehet csatlakozni ;)

ja igen, láttam Mari popsit is! naggggyon csini!!! :) :) :) és azok a vigyorok! olyan jó ennyit mosolyogni látni!

és Andris, ahogy a vonatokat gurigázza a pocakján az annyira zabálnivaló!!!!!!!!! nagyon édes!!!! csokisszájúak is helyesek ;) :)

most kicsit ledőlök, mindjárt felébred..

KépKép
KépKép
and

:mrgreen:
én meg nyulam itthon,holnap jelentkezem élménybeszámolóval!
csók mindenkinek!
Totka,neked/nektek még annál is többet!

MseésMarci KépKép
mske77

Hajni!!!!!
Drukkolok nagyon!!!!!!!

ayse

Sziasztok! :)

Mi is megvagyunk, most kicsit betegesen. :( Péntekre mindkét fiúnak elkezdett eszméletlen folyni az orra. Beni szerencsére nem annyira vészes, Dani viszont nagyon csúnyán köhög és ilyenkor mindig előjön/kiújul neki, hogy az asztmatikus hörghurut. Napközben csak kicsit taknyos, nem lázas, kedve, étvágya, alvókája jó, éjjel viszont jön a köhögőroham. :(
Tegnap, mivel munkanap volt, de Apa nem dolgozott, megint egész nap lakásügyeket próbáltam intézni és persze pénteken is. Alakul az ügy, lassan, de biztosan.
Bár, tegnap nagyon mérges voltam, mert reggel odatelefonáltam a dunakeszi Földhivatalba, hogy van-e ügyfélfogadás és azt mondták, hogy igen, hétfői rend van. Odamentem és nem ügyfélfogadás, csak az aktákat tologatták, azt is csak délig. Folyt. köv. holnap.

Eszméletlenül el vagyok maradva a visszaolvasásban. :oops: :oops:

Totka,
Én is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen Veled és Anyukáddal is!

Ayse,
Andris videó szenzációs, még tegnap néztük Danival, legalább ötször, "baba iszi", nagyon tetszett neki. A többi kép is nagyon szép, a csokisok! :), jó hogy nálad van a fényképezőgép mostanában. :)

Megann,
Éljen a süni! Emlékszel, Harinak is volt a kertben még mikor pocakosok voltunk (jól rémlik? :)). Szerintem az a süni megtalálja magának a kaját! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Hajni!
Mi is ezerrel drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

And!
Reméljük tesóbaba tényleg jobb alvó lesz, mint Eszti! :? :)
Álomkóron kívül jól vagy?

Benianyu!
Elfelejtettem válaszolni :oops: ! XI.ker, Gazdagrét a cél! :)

Zsuzsa!
Julcsi! :lol: :lol:
Nati a "kijössz"-t hajtogatja! :D
És számol 7-ig! :) És ha éneklem a tavaszi szélt, ő is énekel!
A szavak eleje érthető és a "virágom-virágom" is! :D
Taknyi ügyben nem kérdezed meg "Nyúlné" Zsuzsa nénijét?
Hátha van ötlete. :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Benianyu!
Jobbulást a fiúknak! :? :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Benianyu!
Köszi!
Jobbulást kívánok Nektek!
Van egy Sinecod nevű gyógyszer, ha Lili éjjel nem tud aludni a köhögéstől, akkor adom neki. Nappal persze köptető a jó, de ez meg azért, hogy kipihenje magát. Nem tudom, hány éves kortól adható és úgy rémlik receptes, de szerintem érdemes megkérdezni, mert nagyon hatásos. És egy köhögéses betegségben 3-4x kell adni max.
(Andris még eddig nem köhögött kopp-kopp-kopp)

ayse

Andris is tud kettőig számolni :D. Mivel elkezdtük a dackorszakot, apukája bevezette, hogy háromig számol aztán ha nem jön oda mondjuk, akkor érte megy. Andris az egyre rávágja, hogy "Tettő!" és csinálja, amit kérünk tőle (főleg az apjának) :D.

ayse

Duda,
Köszi :)
Gazdagrét sokkal zöldebb, mint ahol most laktok! :)

Mse,
Üdv újra itthon! :) Aztán gyere holnap! (mondom én, aki mostanában eltűnik napokra :oops: )

Zsuzsa,
Julcsiszáj :) Nálunk is "kiszállsz" van, ágyból, etetőszékből, hintából, babakocsiból, stb.
Annababának jobbulást! Nekem sem lenne szimpatikus az a mindenttudó doktor néni, bár ilyen sapkánk van nekünk is, még Beni idejéből. Jó ötlet, amit Duda írt, Mse Zsuzsa nénijét megkérdezni.

Ancsi,
Boldog szülinapot kicsit megkésve. A tábla most halasztódik egy kicsit, de majd frissítem nemsokára. :)
Én is a közös gyerekszoba mellett voksolok, amíg Meli nem megy iskolába sokkal jobb lesz nekik együtt.
Kistesó képe :)

Viki,
Ez tényleg botrányos! Remélem, most már véglegesen megcsinálják. Elgondolkoztam, hogy lehet, hogy ránk is ez vár... Jaj, de nem szeretném.

benianyu

Ayse,
Köszi, ismerem a Sinecodot, Beninél használjuk, ha éjjel nagyon köhög. Van is itthon, de Daninak még nem adtam.
Most egy Rectodelt kúpot kapott és olyan szép lenyugodott tőle a köhögése. Remélem, jól fog aludni.
Andrisszáj szenzációs! :) Jó humora lesz a kis csibésznek! :)

benianyu

Andris szótárában a kijössz/kiszálsz, az jisszjissz, de avalahogy az ö és az i között ejti, valami olyasmi, mint a jeri az oroszban (ha még Nektek is kötelező volt az orosz :wink: ).

És ezen a ponton ragadnám meg az alkalmat, hogy

Boldog Születésnapot kívánjak Ancsi!!!!

And!
Ez az éjszaka botrányos! :( Mi lehetett az oka? Érzi a változást Rajtad?

ayse

Benianyu!
Persze, Dani speciális eset köhögés szempontjából!
Szegény, annyira sajnálom!
Én október óta nem is tudom hányszor köhögtem már, nagyon utálatos, főleg, hogy fekve alegrosszabb. :(

Jó "mulatást" Neked holnapra a Földhivatalban!
(én a Budakörnyékit ismerem, az visznylag rendes hely, de azért nem szoktam rajongani az ötletért, mikor kiderül, hogy oda kell mennem - ügyfélfogadási idő természetesen tanítási idő alatt van, ezért ez mindig az én reszortom).

ayse

Ma reggel a szopi után véres volt Andris arca és a lapedő. Nem volt egyértelmű honnan jött - én belealudtam a szpoiba - de valószínű a mellemből, mert pár napja fáj a szopi alatt (meg is fog jönni), bár pont mára már nem annyira. Volt már valakinek ilyen????

ayse

Ayse,
Nem lehet, hogy piszkálta az orrát? (nem sértésből/bántásból kérdezem). Vagy elkapart valamit az arcán? Miért gondolod, hogy a melledből?

Én tudom mi a jeri, 8 évig tanultam oroszul és ment is. :) Most talán épp hogy olvasni tudok egy kicsit, meg néhány alapszót.

Földhivatal. :( Remélem, nem lesznek százan. Egyedül megyek, idejön Apukám vigyázni addig. 1-től van fogadóóra, pont alvásidő.

Nekünk is szörnyű éjszakánk volt, vagy felváltva köhögtek, vagy épp egyszerre mind a kettő, vagy ha csönd volt, akkor füleltem, hogy vesznek-e levegőt. (egybenyílik a szobánk)
Bár, mindkét fiú álmában köhög. Még most is alszanak. :)
Beni kapott Sinecodot (3 éves kortól adható), meg mézes teát, Dani is mézes teát, meg párologtattam, meg takargattam őket, mert már nincs fűtés. Remélem, a következő éjszaka már jobb lesz.

benianyu

Benianyu!

Belenéztem az orrába és egyáltalán nem volt véres. Utána kicsit folyt is, és az sem volt véres, ezért azt kizárnám. Azért gondolom, hogy a mellem, mert már napok óta fáj. Erősebben megszívhatta, de ilyet azért nem tapasztalam még és meg is ijedtem. :?

Éjszaka :?

ayse

Jó reggelt!

Mi tegnap babaszülinapon voltunk és nagyon jól éreztük magunkat.
Léna is..végre volt cimbi, ugye az egy éves ünnepelt meg a 2,5 éves kisfiú, ő barátnőm keresztgyereke....
Szép idő volt,egész délután a kertben voltunk, a gyerekek homokoztak, majd ettek, majd játszottak és megint ettek....
Léna ki is használta a bulit hogy jól megtömje magát optóval(ez a ropi) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak azért vagyok ideges, mert megint eltünt egy csitt csatt...és ilyenkor tökre parázom hogy lenyelte :roll: :roll: :roll: :roll:

Benianyu!

Jobbulást a fiúknak...
Azt hittem hogy a Rectodelt csak a kruppos köhögésre jó...ezek szerint másra is?????
Akkor gondolom olyan vagy mint a mosott kaki....
Ja és ne izgulj jó előre a lakás miatt..nem kötelező hogy minenkinél olyan gondok legyenek mint Vikiéknél....bár sajnos nagyon sok probléma van a minőséggel....

Süni:Igen emlékszem Hari sünijére :wink: :wink:

Ayse!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Andris nagyon szopis még?????

Prüntyi!

Szégyellem már 3 szor kérni annak a krémnek a nevét száraz bőrre...de folyton eltünik a cetli.....(gondolom férj van a dologban)
De mostmár lehoztam a mindentudó babás füzetemet, amit még terhességem idején nyitottam, mostmár abba irom föl.....Előre is köszi....

M.

Kép

Kép
megann

viszont kibújt egy szemfog,jön a másik is és ez persze egyenesen arányos egy jó kis taknyosággal! :twisted: kezdődik újra nálunk a szkásos!én me a hasam csaphattam el.....szóval majd jövök :roll: :?

MseésMarci KépKép
mske77

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?