Ayse, nagyon jók a képek! Különösen az tetszik, hogy Andris a hasán játszik a vonatokkal. Jó kis terepasztal
Ancsi, széééépséges a baba
Én a rám jellemző határozottsággal már minden variációt kipróbáltam az alvásra. A lánykák most már egy szobában alszanak, mi pedig külön. Azt hiszem, Julcsinak tetszik ez a megoldás, szereti, ha Anna a közelében van.
Ma játszott vele: egy műanyag fecskendőt dugdosott a kezébe és örömmel kiáltott fel mindig, ha "megfogta".
Tegnap viszont undok volt, jól el is keseredtem, mert ütögetni akarta a fejét
Anikó, örülök, hogy már béke van
Jó strapabiró lehetsz te is, hogy még céget is alapitottál a gyerekek mellett!
Hajni, én az irásaid alapján nem hinném, hogy botrányos anyós leszel
Műtétek egybeesése:(
Bodza, legközelebb számolj be a gyerekekről, már olyan kiváncsi vagyok!
Andi, nem lehet könnyű, ha Nati ilyen hisztis. Az elmúlt napok alapján ezt most át tudom élni. Bár Nati olyan kis jámbor, biztos nem olyan nagy hévvel hisztizik, mint Julcsi.
Köszönöm a hozzászólásokat könnycsatorna ügyben. Még nem vittem el Annát, habozom. Tegnap megmasziroztam neki, de ettől meg elkezdett könnyezni, egész nap könnyezett, be is dagadt kicsit.
Tegnap rettenetes nap volt. Julcsi lázas volt kicsit és jóóóó nyűgös, nyafis, kiabálós. Anna meg este másfél órát üvöltött keservesen, már azon gondolkoztam, orvoshoz kellene vinni. Aztán elaludt, szerencsére és ma elég jókedvű volt. Julcsi meg ma délelőtt is lázas volt, aztán kábé délután négyig hisztis, de iszonyúan, onnan meg mintha elvágták volna, jó kedvre kerekedett.
Éjjel mindketten annyiszor ébredtek, hogy reggel jó fáradt voltam. Hallottam a kiabálást: kiszáll, kiszáll...., és azon gondolkoztam egy darabig, hogy Anna is ilyen szépen beszél már??? De persze nem ő volt
Megint dilemmában vagyok, segitsetek. Anna sok hete náthás, a doktornénink nagyon kedves, aranyos, de nem mond erre semmit és szerintem ez már túlzás. Felhivtam egy magánorvost, aki a gyógysapkákat is csinálja a fülfájásra, dr. Somi elfelejtettem a keresztnevét. Ő kezeli a náthát, az üregek tisztitásával. Nem vagyok viszont meggyőződve, hogy ilyen kicsi babának az jót tesz és nem csak újabb termelődésre ösztönzi a taknyit. És a doktornő olyan mindentudó fajtának tűnt, aki nem érti, ha valaki habozik, holott ő az ászok ásza, tapsikolnom kellene, hogy rátaláltam. Na, most nem tudom, elmenjek-e hozzá Annával.
Julcsiszáj:
Mutattam neki az indiánszökdelést, erre rám néz és ezt mondja: "Öreg csont"
Igy kezdődik egy Sebő dal, amit szoktam énekelni.
Ja, és ma séta közben közölte: "Apának kukija van"
Szerencsére nem volt ott más senki.