Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pilchard,
örülök, hogy olvashattam a szüléstörténetedet Kép. Tényleg nagyon megható. Nem gondoltam, hogy a varrás ennyire fájhat Kép.

Banya,
torna: azonkívül, hogy úgy érzem a tartásomnak is jót tesz a tornázás, azért fogok eljárni, mert hetente legalább van egy fix programom, amikor olyan emberekkel találkozok akik ugyanabban a cipőben járnak mint én. Nem beszélve arról, hogy egy kórházban szülünk, tehát az ember könnyebben jut hasznos információhoz.
Sztm. elkésve júniusban sem vagy, amennyiben jól érzed magad. Múltkor volt ott egy lány, aki már tudta, hogy másnap meg fogják indítani a szülését, tehát túl volt már a kiírt időponton. Egyébként van mód a helyes légzéstechnika gyakorlására. Volt aki múltkor vette át az óra után a tornásznővel, mert csak néhány hete van vissza a szülésig (én kívülállóként figyeltem). Sztm. hasznos lehet, mert ha jól elsajátítod, a kitolási szakaszban nem nyomsz a fejbe és így elkerülheted a bevérzéseket...stb.

A hétvégén megvolt a paradicsomok kiültetése, a borpalackozás...és még élek. Kép Viszont jól elfáradtam. Azért elég necces így kezdeni egy hetet. Ráadásul a mh-en sem várhatok kényeztetést: a szorgalmi időszak utolsó hete van..., a beérkezett felvételi portfoliokat kell értékelni..., a vizsgára jelentkezés első problémái is most fognak jelentkezni, a köv. félév órarendjét is elő kell készíteni..., a tanárok apró-cseprő problémáiról meg ne is beszéljünk... De nem akarok siránkozni, egyébként jó kedvem van Kép. Du. megyünk csecsemőgondozásra, este a dokimhoz, a kettő között még egy barátunkat is meglátogatjuk...szóval pörögni fog ez a nap is Kép.

Adi 26+2
adi77

Sziasztok!

Pil, köszi az infót hasleszállással kapcs.
Asszem olvastam az egyik kétségbe esett irásodat, amire akkor nem volt időm reagálni, pedig nagyon akartam. Írtad, hogy semmire nincs időd fut a lakás. Na meg a szopizás. Mintha magamat olvastam volna. Én nem vagyok egy lakástündér, de a koszt és a nagy rendetlenséget én is mindig utáltam. Nálunk 2 hónap után úgy nézett ki a lakás, ahogy még soha. Semmire nem volt időm. Sok segítségem sem volt, de délután mikor hazajött a párom alig vártam, hogy átadjam neki a kiscsajszit, hogy el tudjak mosogatni. Röhej, de szinte felért egy orgazmussal. Később valamivel jobb lett a helyzet, de most mivel a lányom reggel elkezdi szétrámolást estére már ki tudnék szaladni a világból. Viszont elpakolni meg nem enged. Ezekhez sajnos hozzá kell majd szoknod. Egyik nap felporszizok, felmosok, de másnap mintha nem csináltam volna semmit. A vacsora a földön, a innivaló elcsöpögtetve. Ráadásul most már annyira nehézkes számomra a hajolgatás, hogy ez mindig a páromra vár. Szóval kitartást.

Ex, hát ez az, én nem érzem, hogy lent lenne, már ahoz képest, hogy mindig itt vol. Képet sajna nem tudtam feltenni, mert apa későn jött haza, aztán már nem volt kedvem melltartózni meg bugyizni, de ma majd bepótolom.

Szasztok.

Edit

Kép
Kép
kanyin

Sziasztok lányok,

Én a téli topicban vagyok, mert dec elejére várjuk a kisbabánkat, viszont szereném megkérdezni, mivel ebben a topicban csak előbb jönnek a kisbabákKép, hogy valaki tervezi-e a Máv kórházba a szülését és milyen dokit ismer ott, akit ajánlana nekem.

Előre is köszönöm a válaszotokat, és jó babavárást nektek is.

Niki

csernusn

Sziasztok Lányok!

Pilchard,
köszi hogy leírtad ezeket. kb. erre számítok én is. Hogy nagyon-nagyon fáj majd, meg sokszor azt hiszi az ember, hogy nincs tovább, de utána minden rendben lesz:-)

Tegnap voltunk CTg-n+ vizsgálaton és kiderült 1 ujjnyira már nyitva a méhszáj ( C1111). Így mostmár maradjunk 1-2órás távolságban a korháztól és bármikor beindulhat.
Már nagyon elszánt vagyok és jöjjön aminek jönnie kell, meg persze férjecském is izgatott már nagyon.

Érdekes, hogy elég sok szüléstürténetet olvastam a neten és mindenki azt írja, hogy azért van idő beérni, meg minden, mert nem mennek olyan gyorsan a dolgok.Első gyerek meg főleg.

Mindenkinek nagyon drukkolok, aki a finisben van és hát lányok most érzem azt hogy tényleg az utolsó 1-2 hét a legnehezbb már, mert tudod mi vár rád és már nagyon várja az ember, de azért még parázik is nagyon.

A többieknek meg nagyon jó pocakos heteket, hónapokat!

Exdeus, ha bármi lenne, akkor megírom neked sms-ben majd.
Látom hozzás futnak be az infók szépen, hogy kivel-mi van:-)

Kisvirág, Pannamari, Judit 78 mi van veletek?
Kari
(38+0)
kari

Csermusn. Én a MÁV-ban fogok szülni, és az első babámat is ott szültem. Én mindennel meg voltam elégedve. Dokit nem szívesen ajánlok, mert nem biztos, hogy ugyan az fog neked is bejönni, mint nekem. Akinél én szültem és fogok is, számomra olyan, hogy ha lehetne már soha az életben nem engedném, hogy más nőgyogyi hozzámnyúljon. Igaz az első találkozáskor még nem "szerettem" bele, de úgy voltam vele, ha nem jön be, akkor még válthatok. Mostanra teljes az összhang közöttünk. Észre sem veszem mikor megvizsgálja a méhszájamat. Magánrendelése van minden pénteken (nem a mávban) du. 5ezer egy vizsgálat, és a szülésért nem kér külön pénzt, amit adsz azt elfogadja.Szinte mindig ad UH-s képet a babáról. Elég fiatal asszem 33 éves. A szülés után minden nap meglátogatott a szobámban megsimizte a babám fejét. Szóval nekem nagyon bejött. De én eddig szinte minden dokiról jókat hallottam ott. Ha érdekel a neve és még több info, küldj emailt a dalekoreje@mti.hu-ra.

Edit

Kép
Kép
kanyin

Szia Kanyin,

Nem ment el a mailem, priviben, visszadobta a szerver. Nekem van email cím a profilomban, elküldenéd a nevét? És hogy mi az elérhetősége?

Üdv:Niki

csernusn

Sziasztok!
Még vagyok, holnap költözöm a kórházba, és szerdán lesz a nagy nap.. A párom már nagyon izgul, most is ünnepi ebédet készítKép Szép az élet, ugye!
Puszi mindenkinek, Zsu majd ír a nevünkben, bár még nem ígérte megKépKép
Még jövök...

satuk

Üdv!
Jelentem, lehet, hogy a mi gyerekünk is bent marad! Ugye elvileg szerdán lennék 40. hetes, de a korai uh szerint is a 38. hétben vagyok, de fájás semmi. Bezzeg az a kismama, aki ma mellettem feküdt, 37. hetesen olyan hullámokat produkált, hogy csak na.
BPD: 95/124, áramlás: 2,3, lepény II. érettségű. Szóval TörPeti nagyon jól van odabent. Ma a ctg-n az istennek se lehetett felkelteni...olyan, mint az apukája: felébredt, rúgott egyet, aztán visszaaludt. Kép
Ma felhívtam a dokimat, kiderült, hogy himlős. Állítólag csütörtöktől vagy péntektől lesz. Szerdán még felhívom...de ma azt mondta, hogy ha addig nem lesz gyerek, akkor hétfőn vonulhatok a kórházba. Addig majd veszek a nyomtatóba patront, hogy azért lássam, hogy kivel mi a helyzet. Kép
Tegnap a férjem összerakta a kiságyat, és anyukám feltette a függönyt. Teszek képeket.

Puszi mindenkinek. Ági és TörPeti

Pakolás közben:
Kép
Ilyen a függöny:
Kép
Ez a fal, és a férjem gyűjteménye Kép :
Kép
És két kép TörPeti lakhelyéről:
Kép
Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Melinda, gratulálok a vizsgáidhoz! Mondtam én, hogy meglesz az anatómia is... Kép Na ugye?

Ex, szép lett TörPeti lakhelye és a függöny is! Egyébként, nem tudom, miért irigykedsz a jóslóimra, mivel Neked meg anélkül is megy a tágulás! Kép Én meg még csak 3110 voltam legutóbb! Hogyhogy hétfőn be kell feküdnöd?

Pilchard, a lakás miatt szerintem se izgasd Magad, eleinte mindenkinél ugyanez a helyzet, akinek nincsen külön segítsége! Ameli most a legfontosabb és minden más várhat! Előbb-utóbb meg majd kialakul a rendszer, és akkor lesz majd időd másra is, nemcsak őrá!

Satuk, ez nagyon izgi, megy a drukk Nektek! Kép

Mi lehet Szilvivel?

Pussz, Hello (37+6)
hello

Helló lányok!!

Látom egy kicsit lelassultunk! Mi van Mézgombival??
Nem olvastam vissza, csak benéztem. A hétvégén nagyon cudarul voltam. Most is állandóan fáj a hátam, hasim, remélem, nincs gond. Mához egy hétre megyek dokihoz. Mostmár igyekszem kímélni magam, MA KEREK 30!!!

PUSZI MINDENKINEK!!

Kép

Kép
jurem

Sziasztok!

Én még mindig egyben a babával, de tegnap már harci díszben voltunk este, mert eléggé görcsölgetett, de aztán mintha elfújták volna. Vicces, hogy szültem már, és mégis tök tanácstalan voltam, mert a Mátét megíndították, és olyan light-os fájásaim voltak akkor is kezdetben. Szóval maradtunk, és biztos jobb, mert ezt is elindították volna a két ujjnyival ugyebár. Most csak várom a csodát...Ex! Nem akarlak idegesíteni, de Nem Kinga, hanem Noémi lesz a baba, remélem ezt már nem fújja le a férjem. Jaj csajok, én már úgy szülnék! Takarítok ezerrel, hátha.

KépKép
KépKép
colett77

Colett!

Miért akarsz olyan nagyon szülni már? Hol van még a 24-e.... Ráérsz még szerintem! Kép

Jurem! Grat a kerek 30-hoz!

Hello
hello

Sziasztok!!!

Még mindíg semmi!KépA front sem hat a mi babánkra!Remélem ezen a héten lesz babukánk!A ctg mutatott ma pár keményedést!Aneszteziológiára Péntelen 10-re kell mennem!

Pilchard!Jó volt a szüléstörténet,bár én egy kicsit részese voltam,mikor taliztunk!Kép
Szépséges ez az Ameli baba!Kitartás!Kép

Exdeus!Szép a függöny,és a Törpeti lak!Ügyik vagytok!Kép
Jó látni a végeredményt,igaz?

Jurem!Gratulálok a kerek 30-hoz!Kép
Mézgombi,jól van csak nincs gépközelben!Kép

Hello!Aranyos vagy,hogy hiányoltál!Kép
Néha nem jó itt ülni,és nem is tudok mit ezért jövök ritkán!Kép
De jó mindjárt 38-hetes vagy!!!KépMekkora a pocikád?Kép

Ma vettem a babánknak egy gyönyörű igazi Teddy macis 150x200 pokrócot!Nagyon aranyos!Kép
Péntekre kész lesz a megrendelt fotelágy a gyerekszobába,és míg fent áll a bukás veszélye ezzel takarom le,hogy az új ágyikó ne koszolódjon!
Ez a fotelágy egy olyan jól kitalált dolog!A miénk 97 széles és 185 hosszú,simán elfér rajta egy felnött és egy gyerek,és az ágynemű tartója is tök nagy!Összecsukva meg jó nagy hely marad a szobában!Kép
Ebben a Rolabuban olyan jó ülőgarnitúrák vannak,és tök jó árban!

Mindenkinek szépséges napot!
Puszi:

Szilvi

Kép
szgoron

Sziasztok!

Hát, ha hétvégén kimaradok, jegyzetelnem kellKép

Pilchard! Jó volt olvasni a szüléstörténeted! Hát, én mivel már alig várom, hogy odáig eljussak a sok előzmény miatt, még nem félek! De nagyon nagyon alacsony a féjdalomküszöböm!!! Nekem sincs alkalmam légzésgyakorlatozni, a hugom állítólag tanulta, csak még nem volt időnk gyakorolni. A szopi témában sem vagyok otthon, szerencsére az első hetekben nem leszek egyedül. A rendrakáskoz tudok hozzászólni, én nem nagyon, de kicsit rend és tisztaságmániás vagyok és most, hogy feküdnöm kell, nagyon nehéz kibírnom, hogy ne sokalljak be és ne csináljam! A férjecském igyekszik, de néha besokall, olyankor pityergek kicsit. Így is sok szakad rá, a takarítást nehezen tudom kikönyörögni tőle, meg amúgy sem úgy csinálja, hogy nekem megfeleljen.
Ja, és a lényeg, Ameli nagyon ennivaló!

Encus! A gyomor témához, már nem tudni, hol tekeregnek a beleink. Engem is beparáztat néha. És rémálmok nekem is vannak. Ez természetes állítólag.

Edina: neked is kitartást a lakásfelújításhoz! Avégeredmény megéri!

Kanyin! Nekem is lenn volt van végig a pocim. Szerintem sem gond, a doki mindíg megnézi, hol a fundus teteje és mindíg jó helyen van. Biztos alkati kérdés ez is. Marsi Anikónak már az elején a cicije alatt volt, én is aggódtam emiatt az elején. Amúgy oldalt fekve a bordáimnál jár a lába.Kép

Csibemanó! Sajnálom, hogy neked is feküdnöd kell! Jó, hogy van segítséged és így nem kell a nagylányod miatt aggódnod.

Melinda! Igen, suliban 1-8-ig tanítottam rajzot 2 suliban. A kis cuki elsőseim nagyon hiányoznak, mondjuk mindíg nagyon kifáradtam tőlük!
Ügyesen levizsgáztál, a többihez kitartást!

Ex: tök jó a telefongyűjtemény! De a kiságy jobban tetszikKép

Satuk! Szerda! De jó!!!
A többiek itt a végén, nektek is megy a drukk!!!
A korombelieknek is üdv!

Én: nem változtak az eredmények, így továbbra is pihi! Azt mondta, ő sem hiszi, hogy 40. hétig kihúzzuk, de nem is kell. Júliusban jöhet bármikor. Elvileg 25.-e, meg 30.-a
Szerdán megyünk uh-ra, remélem nem vagyunk megint lemaradva pár nappal. Alig várom, végre kiderülhet, fiú vagy lány!!! Akkor csak egy nevet kell keresniKép Remélem találunk!
Szombaton voltak a szüleim, jó volt, csak rövid! Anyukám főzött, hugom takarított, így tele a hűtő, meg megnyugszom a rend miatt, de beszélgetni nem volt idő! De legalább most apukámmal beszélgettem.
Ha császárra kerül sor, vagy komplikáció adódik, akkor többet kell perkálni? Mennyivel?
Befejezem, mert már fáj a karom, oldalt fekve nem az igazi pötyögtetni.

Annamari

Mári

Kép
mári

Üdv!
Dícséreteket köszi. Kép Van mára cirkuszjegyünk...
Colett, bocsika, de ezek szerint valahol lemaradtam az egyeztetésben, de kijavítottam a hibát!
Hello, hát kinek mi válik be... Hétfőn azért kell befeküdjek, mert akkora már mensi szerint igen csak majd' 41 hetes leszek (vagy 39...), de majd kiderül, ha beszélek a dokival. Meg ugye nekem még ott van a GDM is. Kép De a lényeg, hogy TörPeti egyelőre marha jól érzi magát a pocakomban. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Ex, reméljük TörPeti kibújik magától és nem kell befeküdnöd. De azért a dokit még várja meg.Kép Szép lett a szoba!Kép

Szorgon: Gondolom már nagyon nehezen bírod a végét.

Mári kitartás a pihihez. Nem irigyellek.

Pilchard! Nagyon szép a szüléstörténeted. És Ameli egy tünemény. Mindíg megcsodálom, ha teszel fel képeket, és mutogatom apának is.Kép

Satuk! Drukkolunk szerdára, és amint van valami tessék jelentkezni.

Tényleg nem tudjátok mi van Mézgombival és Blackrosesal? Lassan náluk is aktuális lesz a szülés. Kép

Én is csatlakozom azokhoz, akiknek dagad a lába. Ma már úgy ébredtem, hogy a jobb bokám akkora volt, mint egy elefánté. Nem tudjátok lehet fáslizni? Én csak abból indulnék ki, hogy a gyerekeinknek is befáslizzuk a lábát, de nem tudom, hogy ezt kismamiknál lehet-e. Hallottatok valamit erről?
Képzeljétek, lefestettem a kiságyat, már csak össze kell rakni. Még az enyém volt annakidején. Meg kimostam 3 adag bébiruhát. Egész nap azt szárítom. És szurkolok, hogy estig szép idő maradjon.Kép Szóval én sem tudok igazán a fenekemen ülni.Kép
Szép napot!

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok lányok!

Hazaérkeztünk anyukámtól.A fürdőszoba kész lett gyönyörű az új csempe meg a fürdőszoba bútor. Hihetetlen, hogy mit lehet kihozni egy kis panellakásból.

Pilchard!
Az egyáltalán nem rossz mennyiség, hhogy 70 ml le tudtál fejni a cicidből.Egyébként mint már írtam nekem is hozzá kellett táplálni az elején és semmi baja nem lett KAtának. Később pedig már elég volt az anyatej.
Ha te úgy érzed, hogy mindent megtettél ami tőled telik akkor nincs min aggódni.
Sok kitartást és türelmet kívánok. Egyébként nem úgy néz ki Ameli mint aki éhezne.

Ex!
Megy a drukk ezerrel légyszi azonnal szólj ha van valami.

Puszi:
Kata

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!

Esélyeseknek mennek a drukkjaim Kép!

Most megyek terheléses cukorra, utána torna, majd egy fincsi ebéd...és ha közbe nem szakad rám a sok meló du. még jelentkezek. Kép

Adi 26+3
adi77

CSak egy gyors bekukk: Blackrose-éknál ma mindenféleképp lesz Adélbaba! Drukkoljunk nekik! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Ex!Drukkolunk!Kép
Jó nekik,az enyémnek jele sincs,hogy akarna e jönni!
Nem jó,de türelmetlen vagyok nagyon!Lehet,hogy Péntektől már nem vagyok,mert befektetnek!Kép
Miért nem akar ez a baba jönni....!

Puszi mindenkinek!
Nagyon nagy a pangás!

Szilvi

Kép
szgoron

Üdv!
Szilvi, én meg hétfőtől nem leszek...majd hozza a párom az olvasnivalót! Nem tudom, mi lesz velem...mert TörPeti se akar kibújni. Igaz, szvsz most az is közrejátszik, hogy tudja, hogy beteg vagyok...csak kérdés, hogy mikorra gyógyulok meg. Kép
De azért jöhetnek az SMS-ek a születésekről hozzám, majd a férjem frissít (vagy inkább az öcsém). Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Ex. Szép lett TörpPeti lakhelye és a függöny is klassz. HÚÚ én az ilyen pakolászástól kivagyok.
Megszületett a pocakfotó, csak tegnap nem tudtam a géphez jutni.

Iszonyatosan fáj a gyomrom. alig aludtam valamit éjszaka, annyira sok a savam. Ma még nem ettem semmit, de ég a gyomrom és az evéstől ez csak rosszabbodni szokott. Ráadásul olyan mintha már ettem volna kb. 2 kg kavicsot, vagy téglát mert olyan érzés mintha ezzel lenne tele a gyomrom. sokszor olyan feszítő érzés, még levegőt is alig kapok. S.O.S. mit egyek. A Rennie se nagyon segít, ráadásul otthon felejtettem.

Szasztok
Edit

A képek, nem lettek túl jók, legalább is szerintem nem látszik annyira jól a pocim. Vagy igen?
KépKép

Kép
Kép
kanyin

Blackrose-nak mennek a drukkjaim! Kép

Elengedtek a terhelésről...nem sokára megyek vissza. Nem is volt olyan szörnyű ez a cukros lötyi! Kép Sőt! Mondjuk én mióta babát várok nagyon kívánom az édeset. Kép Azt nem mondom, hogy felért egy sport szelettel vagy egy csomag pilóta keksszel Kép, de amit vittem citromot jól belenyomták és így egész jól esett. Csak a tornára nem biztos, hogy odaérek Kép, mert csúszott a vérvétel.

Tegnap voltunk csecsemőgondozáson. Ha a nővér álláspontja megegyezik a kórházéval akkor nem lesz túl nagy gáz. A párom is eljött velem..., sokan voltunk, de rajta kívül egy hapsi sem volt Kép. Viszont hősiesen kibírta Kép. (Előzetesen kérdeztem telefonon, hogy az apák is el szoktak e menni. Azt mondták vegyes, ki hogy érzi.)Mondtam neki, hogy akkor igazán stramm, ha legközelebb is eljön és nem futamodik meg Kép. Ezen elgondolkozott, hát kiváncsi leszek. Végülis olyanokról volt szó, amik az apát is simán érdekelhetnék. Persze nem fogom kényszeríteni KépKépKép!

Tegnap még nőgyogyinál is voltunk. Minden rendben, méhszáj zárva. A baba "motorját" is hallottam, ahogy a doki nevezte. Kép
A hétvégi meló azért megviselt Kép, nem szoktam keményedni, de tegnap és ma is elég sűrűn előfordult. Majd szedek egy kis magnéziumot kiegészítésnek.
adi77

Sziasztok!

Tegnap sikeresen levizsgáztunk mi is!!!! reggeltől háromig tartott, ami egy kicsit fárasztó volt, este meg még színházban is voltunk, így annyira kifáradtam, hogy nem is tudtam örülni az eredménynek, de ma már kezdem felfogni, hogy sikerült! Még jún elején a második része, és kész....

Melinda Neked is gratulálok a vizsgáidhoz, hihetetlen hogy milyen jól bírod!!!

Ex, Szilvi, Colett kitartás, drukkolok Nektek!

Blackrosenak, meg még külön is, ha ma lesz a nagy nap!!!!!

zsu 29+4

Kép
zsu11

Edit!

Nyomorégésre hideg vizet kortyolgatni, meg kekszet magvakat kell eszegetni, mert az leköti. A rennie nekem sem jött be. Néha még a hideg tej is jó, mert az is semlegesíti egy ideig...

Kép
zsu11

No hi lányok!!!

MOstanában annyira nics kedvem írni pedig egész nap nézegetlek, olvasgatlak benneteket.
Tegnap én is voltam dokinál. Kiderült, hogy jól gondoltam, hogy Eperke átfordult a másik oldalára, így most bal oldalt rugdos intenzívebben. Dokim teljesen kikészült, mert eddig mindig azt modta, hogy csjszi lesz a kiskölökből, most meg látott valamit, ami miatt már nem biztos...lehet, hogy a Bélának mégis teljesül a kívánsága... én meg át kell állítsam magam agyilag, hogy lehet, hogy nem lányom lesz. Kép

Említettem a minap, hogy volt egy csúnya görcsölésem reggel. Doki mondta, hogy ne csodálkozzak, mert a babó nyomja fel a gyomromat és ezért van az, hogy egyesek nagyon szenvednek a gyomorsavtól. Nálam is előfordult, hogy egy kicsit érzetem, de néhány korty tej nekem mindig segített. Pénteken voltam védőnéninél is, de ő nem mondott semmi okosat, csak dopplereztünk ismét. Dokim kijelentette, hogy egy hónap mulva menjek ismét, és hogy utánna majd gyakrabban fogunk randizni...annyira fura, hogy akkor már a 34. hétben leszek Kép Kép

Blackrose: nagy drukk neked, veszettűl szorítunk.
Szilvi: ne idegeskedj és ne sürgesd a szülést. Próbálj meg beszélni a babóval, amúgy telepatikusan is Kép hátha hat és kibújik. Kép Mesélj nek iszépeket, hogy mi és ki várja idekint.

Kriszta: veled mi van? Megnyugodtál már egy picit, most hogy hozzátáplálsz? Remélem jól vagytok. Lányod egy kis tündér.

Gratula mindenkonek a vizsgákhoz és az elért eredményekhez mint a tanulásban, mint a rendezkedésben.

Puszi mindenkinek

Enci és Eperke
Kép
encus

No hi lányok!!!

MOstanában annyira nics kedvem írni pedig egész nap nézegetlek, olvasgatlak benneteket.
Tegnap én is voltam dokinál. Kiderült, hogy jól gondoltam, hogy Eperke átfordult a másik oldalára, így most bal oldalt rugdos intenzívebben. Dokim teljesen kikészült, mert eddig mindig azt modta, hogy csjszi lesz a kiskölökből, most meg látott valamit, ami miatt már nem biztos...lehet, hogy a Bélának mégis teljesül a kívánsága... én meg át kell állítsam magam agyilag, hogy lehet, hogy nem lányom lesz. Kép

Említettem a minap, hogy volt egy csúnya görcsölésem reggel. Doki mondta, hogy ne csodálkozzak, mert a babó nyomja fel a gyomromat és ezért van az, hogy egyesek nagyon szenvednek a gyomorsavtól. Nálam is előfordult, hogy egy kicsit érzetem, de néhány korty tej nekem mindig segített. Pénteken voltam védőnéninél is, de ő nem mondott semmi okosat, csak dopplereztünk ismét. Dokim kijelentette, hogy egy hónap mulva menjek ismét, és hogy utánna majd gyakrabban fogunk randizni...annyira fura, hogy akkor már a 34. hétben leszek Kép Kép

Blackrose: nagy drukk neked, veszettűl szorítunk.
Szilvi: ne idegeskedj és ne sürgesd a szülést. Próbálj meg beszélni a babóval, amúgy telepatikusan is Kép hátha hat és kibújik. Kép Mesélj nek iszépeket, hogy mi és ki várja idekint.

Kriszta: veled mi van? Megnyugodtál már egy picit, most hogy hozzátáplálsz? Remélem jól vagytok. Lányod egy kis tündér.

Gratula mindenkonek a vizsgákhoz és az elért eredményekhez mint a tanulásban, mint a rendezkedésben.

Puszi mindenkinek

Enci és Eperke
Kép
encus

Kanyin! Gyomorégésre pattogatott kukorica vagy mogyoró!
Nem is pici a pocak! Szép!
Zsu! _Neked is gratula a vizsgához!
Lányok! Még egy kis türelem. Csak napok kérdése! Óh, milyen irígy vagyok ám! Blackrosnak meg már órák? Szépen kihúzta!
Andi! Tényleg egy hős a párod!!!
Encus:Én holnap tudom meg, fiú vagy lány! De várom! Aztán lehet, hogy megint nem tudunk odakukkantani. 30. hetesen illő lenne már lelepleznie magátKép
Jaj, csajok! Mit nem adnék egy kirándulásért! Amúgy jól bírom a fekvést, de a szép idő csalogat!

Annamari

Mári

Kép
mári

Sziasztok Csajszik!

Ma voltunk Ctg-n. Minden rendben van a babával. Vizsgálaton is voltunk, a doki zárva találta a méhszájat. Elvileg én jövöhét csüt.-re vagyok kiírva, hát nem tudom mi lesz. Lehet, hogy kicsit késöbb bújik elö a baba? Én tök jól érzem egyenlöre magam. Persze azért már elég sürün kell jelentkeznem nála. Most pl. csütörtökön is kell menni hozzá. Aztán jövöhét kedd, csüt. Hátha változik a helyzet addigra.

Most ennyi.
Puszika mindenkinek:
Annamari+ Dominik

KépKép
pannamari

Sziasztok Lányok!

Csak egy pillanatra ugrom be, mert még tanulok. Ma volt a kivitelező, hétfőn, legkésőbb szerdán kezdjük az építkezést.Kép

Délután megyek dokihoz, ha visszajöttünk, majd jelentkezem.

Blackrose, megy a drukk. Ha tudtok valamit,jelentkezzetek!KépKép

Ex, Szorgon! Ti lesztek a következők!Kép
A forró fürdőt szokták ajánlani, meg holnapra frontot mondtak, hátha segít.Kép

Zsu! Gratula a vizsgához!

Encus! Ez tök izgi! Még lehet, hogy csak a legvégén derül ki, hogy mi lesz?!

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok!

Nem tudom emkékeztek e még rám, március 10.-e óta nem írtam.

Akkor voltam 29 hetes, és egy hét múlva meg kellett császározni. Mézgombival beszéltem, és ő írta meg, hogy mi történt velem.

Kezdem lassan vissza olvasni az üziket, de kell egy kis idő.

Nagyon jól esett, így utólag is, hogy annyira aggódtatok értem, és a piciért. Nagyon aranyosak vagytok.

Tudom, hogy írnom kellett volna már, de megfogadtam, hogy amíg ki nem kerülünk az intenzívról nem írok.
Na ez pár napja megtörtént, így ha nem untatlak benneteket leirom, mi történt velünk.

Márc 15.-én bekerültem a korházba, nagyon felment a vérnyomásom, rögtön még aznap át is vittek a SOTE I.re, a baba miatt, három és fél napig voltam a szülőszobán, folyamatos CTG-n, nem volt már jól a baba, 21-én reggel, az Uh -n már azt mondták, hogy kezd összeomlani a keringése, meg volt nagyobbodva a szive, így két órán belül kivették a Gergőt.
780 grammal, és 35 centivel született, borzalmasan féltünk, hogy mi lesz vele.
Az első két hét szörnyű volt, soha nem tudtam, mire megyünk be. Azóta is napi egy órát látjuk, beöltözve, még meg sem puszilhattam az intenzíven. Hál istennek most már jól van, tegnap 1630 gramm volt, és már kivehettem az inkubátorból. Szerencsére úgy néz ki nem lesz semmi hátránya abból, hogy koraszülött, ma nyolc hetes, és kb. három, négy hét múlva hazahozhatjuk. Már alig várjuk.
Nagyon erős baba, szépen eszik, és hízik is, két kilót el kell érnie. És ha az eredményei is jók, jöhet is haza.
Nekem persze a mérgezésem rögtön megszünt, a magas vérnyomás tette tönkre a méhlepényt, és kellett Gergőnek megszületni. De most már nyugodtabbak vagyunk.

Nagyon nem vagyok képbe, ki hogy van, azt sem tudom, így hirtelen, ki szült meg.
De minden esetre gratulálok mindenkinek, remélem senki sem járt így mint mi.
Olvasgatom majd vissza az üziket, és igérem gyakrabban jövök hozzátok.

Teszek fel képet, a kis Manómról!!

Puszi mindenkinek.
Kép

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Hát csajócák...ha ez így megy tovább, akkor nagyon kevesen maradunk itt jövő hétre, mert mindenki elvonul szülni Kép Kép Kép

Melinda: amilyen kis huncut, lehet, hogy eljátsza ezt velünk, bár 3 hét múlva akarunk még egy 4D-s UH-t. Akkor több mint val. kiderül. Ennek ellenére én úgy érzem, hogy lány lesz, meg az ovuláció szerint is annak kellene lennie. Nem mintha nagyon számítana szeretet szempontjából. Vásárolni még nem vettünk semmit, csak a babakocsit, az meg kék feketével, úgyhogy mindegy...

Mári:drukk, hogy kiderüljön...márha akarjátok Kép

Enci és Eperke
Kép
encus

Hát csajócák...ha ez így megy tovább, akkor nagyon kevesen maradunk itt jövő hétre, mert mindenki elvonul szülni Kép Kép Kép

Melinda: amilyen kis huncut, lehet, hogy eljátsza ezt velünk, bár 3 hét múlva akarunk még egy 4D-s UH-t. Akkor több mint val. kiderül. Ennek ellenére én úgy érzem, hogy lány lesz, meg az ovuláció szerint is annak kellene lennie. Nem mintha nagyon számítana szeretet szempontjából. Vásárolni még nem vettünk semmit, csak a babakocsit, az meg kék feketével, úgyhogy mindegy...

Enci és Eperke
Kép
encus

Enci és Eperke
Kép
encus

A vizsgázóknak gratulálok Kép!

Encus,
akkor a 4D-n biztos ki fog derülni Kép. Nálunk is még bizonytalanság van: a doki lányra tippel, persze nem biztos magában és az ovuláció szerint (mint nálad) nekem is u.a. a megérzésem. Kép Viszont még egy hónap van az uh-ig Kép. Remélem akkor kiderül, mert 30 hetes leszek.

Csandy,
de jó, hogy visszajöttél Kép!!! Örülök, hogy már jól vagytok! A kis Gergő, tényleg nagyon erős és strapabíró baba Kép.
adi77

Csandy: Minden elismerésem a kitartásodért. Annak ellenére, hogy koraszülőtt, imádnivaló kis manó ez a gyerkőc. Ahogy elnézem most már semmi gond nem jöhet, kész nagylegény már, és ahogy írod nagy harcos. Legyetek vidámak és szerssétek őt nagyon és akkor nem érheti semmi baj a továbbiakban. Szerencsés kis lurkó, mert lehet, hogy így még több szeretetet fog kapni. Végtelen sok boldogságot nektek, ami majd elfeledteti a nehéz pillanatokat.

Enci és Eperke
Kép
encus

Csandy!
Még egyszer gratulálok nektek és nagyon örülök ajó hírnek, hogy túl vagytok a nehezén. meglátod hamarosan be fogja hozni a lemaradást a kis legény és csak egy rossz álom marad majd az egész.

Zsu!
Gratulálok a vizsgáidhoz nagyon ügyes vagy.

Ma voltam a védőnőnél és gennyt találtak a vizeletembe. Igazándiból nem mondtak rá semmit az orvos nem is nézte meg a kiskönyvemet, hogy mit írt be a védőnő. ( Ez csak a terhesgondozó orvos nem foglakozik senkivel)
Csütörtökön megyek Ctg.-re akor megint viszek vizeletet és ha akkor sem lesz tiszta felhívom az orvosomat.
Szerintetek nagy a baj?
Egyébként a múlt héten vett az orvosom kenetet de még nincs meg az eredmény.

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!

Jo regen nem voltam. Kép Orulok, hogy mindenki jol van es Blackrose-nak megy a drukk. Kép
En ma voltam a dokinal es UH-n. Kisse el vagyok keseredve. Kép Igaz a babaval minden rendben 3300 gr korul van, a fej kormerete 33 cm. Kb. akkora lesz mint Lili. Kép Csakhogy az elmult par napban megfordult, tehat most farfekveses. Kép A doki szerint ha nem fordul vissza, akkor csaszar lesz. Kép Kép Nagyon nem szeretnem, ugyhogy most imadkozom, hogy forduljon vissza. Mehszajamat nem vizsgalta meg, majd Vasarnap, mert akkor megvizsgal megegyszer hiszen ugyeletes es nyugodtabban meg tudunk beszelni mindent, hogy mi lesz ha.. Na megyek magamat vigasztalni es szoktatni a gondolathoz, hogy lehet, hogy csaszar lesz. Kép Szornyu erzes. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Encus, végigcsináltam vasárnap éjjel amit te is. 2,5 órán keresztül görcsölt a hasam, csak épp a fiam is elég nyűgösen aludt. Jól elszenvedgettünk...
4D-n nem voltál, vagy nem készültök? Jól megtréfál benneteket a baba Kép

Pilchard, köszi a történetet, nagyon ügyesen csináltad végig a szülést, nem is csodálom, hogy ekkora babánál néha nem is voltál ott. Gyönyörű ez a "kis"lány Kép

Csibemanó, jó, hogy van segítséged, ha már pihenned kell. Tudom milyen egy örökmozgó Kép valamelyik délután csak úgy leültem és becsuktam a szemem, pihentetés gyanánt. A fiam odajött, megbögdösött és mondta, hogy "anya, nem, anya, nem"... Kép

Melinda, gratulálok a vizsgákhoz. Hogy a fenébe csinálod, hogy még ennyi mindenre van energiád? És mindezt még kb. három hétben? Azért most már lazíts egy kicsit... Kép Gondolom a lábdagadás is erre lehet egy jel. Lehet hogy már a vége felé vizesedsz, azt meg minek fáslizni? Pihenni kell, feltenni a lábaidat, mérd meg a vérnyomidat, nehogy magas legyen.

Zsu, neked is gratulálok a vizsgához Kép

Kari, ez már izgi! Kép

Satuk, bár már lehet nem olvasod, azért nagy drukkhegyek holnapra! Kép

Exdeus, azért nem semmi amit te is így az utolsó pár napban csinálsz Kép Nagyon helyes kuckója lett TörPetinek Kép Azon gondolkodtam, hogy mi van ha mi egyszerre szülünk, a te telcsiszámod van meg, akkor is téged értesítselek?
Hogy viselte TörPeti a cirkuszt? Csinált sok cigánykereket a hasadban? Kép

Colett, én is már minden jelre "ugranék", mert nekem meg az első sürgősségi császár volt, és nem tudom mit kellene érezni. Így vasárnap én is totál összepakoltam a cuccomat Kép

Annamari, fiú vagy lány?

Blackrose, drukk ezerrel! Kép

Kanyin, hasonlókat éreztem én is. Nekem bevált a sózatlan mandula és a pattogatott kukorica…
Nagyon helyre kis pocid van! Szerintem nincs lent, nem kell aggódjál Kép

Adi, kiegészítésnek jó a magnézium, de pihenj is! Kép

Csandy, persze, hogy emléxünk Rád, nagyon drukkoltunk nektek! És továbbra is szorítunk, de tényleg nagyon erős Gergő, hogy így veszi az akadályokat. Gratulálok, és további kitartást nektek. Csak hogy egy kicsit segítsek neked, nem sokan szültek meg, sőt, inkább késnek a bébik Kép és türelmetlenek az anyukák Kép

Katus, talán szerencsés, hogy még időben elkapták, és valamilyen módon ki tudnak kezelni a szülésig.

Rita, sajnálom Kép próbálj meg hatni a lurkóra. Szokták ajánlani, hogy lámpázd a hasad alját, hátha a kis kiváncsi megfordul, vagy a hasad aljához tenni valami kellemesen zenélő kütyüt? Doki egyébként mit mondott, hogy van esély arra, hogy visszaforduljon?

Na, én ma még sikeresen eljutottam fodrászhoz, megérkezett anyósom és a férjem holnap tölti az utolsó munkanapját a régi munkahelyén (mert közben állást vált) Így mostmár utánunk a vízözön… Kép
Holnap megyek ctg-re, nagyon kiváncsi vagyok, hogy mutat-e valamit…
Potter, neked sikerült még eljutnod kozmetikushoz???

Szép napot,
Doren
39+3

Kép
Kép
doren

Írtam egy keveset, ha már Blackrose nem tud, mert épp szül Kép

Doren

Kép
Kép
doren

Doren: Sajnos a doki nem sok jot iger, viszont ket UH-s holgy is azt mondta, hogy mar miert ne fordulhatna meg? Van meg lehetosege. Szoval nem tudom.. 50-50% esely.
A zenelo kutyu nem rossz otlet. Kitty mindig felelenkul ha zene van. Kép

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Csandy! Már hogy ne emlékeznénk Rád? Te vagy az első az anyukás tábliban, majd nézd meg!!! Nagyon édes a pici fiad, és olyan kis okosan és bátran néz bele a világba!! Most már semmi gond sem lehet, vigyázzatok nagyon őrá és magatokra!!! Gratulálok ezúton is Gergőhöz!

Kanyin! Nagyon jók a pocakfotók, szerintem sincs lent a pocid! Éjszaka miatt nem irigyellek, nekem is ilyen, de szerencsére csak akkor, ha közvetlenül lefekvés előtt eszem. Ha viszonylag nincs tele a gyomrom lefekvéskor (mondjuk kb. 3 órával előtte ettem utoljára), akkor nincs gond. Csak sajnos néha pont lefekvés előtt jön rám a nassolhatnék, és akkor szenvedek utána én is! Kép Tegnap is pont ez volt sajnos. Kép A sós rágcsálnivalókat szokták tényleg ajánlani.

Blackrose-nak megy a drukk, hogy szebb élmény legyen ez a szülése, mint a kisfőnök Tomié! Kép

Szilvi! Nyugi, jön a front, és az majd kihozza a nunásodat! Kép Kép (És lehet, hogy nem is csak a tiédet... Kép) Mindjárt teszek fel friss pocifotót a 38 hetes babaházamról! Kép

Katus! Szerintem már ma is felhívhatnád a dokidat, ha aggaszt ez a vizeletes dolog! Majd ő megnyugtat! Azért szemétség, hogy a terhesgondozóból kétségek között hagyják távozni a kismamát! Akkor minek vannak egyáltalán????? Kép

Doren, akkor most már nálatok is bármikor jöhet a babó! Én még szombatig szeretném mindenképpen kihúzni, aztán már engem sem zavar, ha kibújik! Kép Tényleg, hogyhogy még azóta sem sikerült összefutnunk, pedig itt lakunk egymástól egy karnyújtásnyira?? Kép

Ex, tényleg, még nem is meséltem Neked, hogy a sógoromnak (aki villamosmérnök) sikerült megjavítania a telefonunk LCD-jét! Úgy örültünk neki! És ráadásul, még ingyen is volt! Kép A férjed gyűjteménye tekintélyes, de ezek rosszak vagy működőképes telefonok?

Üdv, Hello (kerek 38 hét Kép)

És akkor a pocakkép, meg egy vasárnapi kirándulós Istipistiről! Szerintem olyan édi, vagy csak elfogult vagyok? Kép

Kép

Kép
hello

Ja, Rita, elfelejtettem Neked írni, elnézést! Szerintem még simán visszafordulhat a babád! Nővéremnek az utolsó UH-n (38 hetesen) az orvos szeme láttára fordult meg a kisfia! Alig akart hinni a szemének, de máshol is olvastam már, hogy van ilyen! Úgyhogy még ne gondolj a csaszira, hátha a Te lányod is meggondolja még magát! Amúgy farosan nem mernéd hüvelyi úton megszülni? Mert vannak dokik, akik "csak" emiatt nem császároznának azonnal... De hát, addig még bármi lehet! Drukkolok!

Hello
hello

Sziasztok,

Katus,
ne aggódj a genny miatt, gondolom stixszel nézte meg (tesztcsíkkal), az meg nem pontos...lehet, hogy nem volt középsugaras a vizelet. Ha nem csíp a pisi, akkor nincs gond...miért lenne? A labor majd megmondja a tutit.
A dokibácsi pedig másik lukból vette a kenetet, a kettő eredménye nem hiszem, hogy összefüggne.
Sztem ne aggódj.

Doren,
megvolt az uccsó nagy generál, kozmetikus, fodrász. Ó, ha még egy nyaralás is beleférne! Kép Bár a mai vizsgálat szerint bele is férhet, méhszájam be van betonozva, semmi fájás, bébi még nincs rácuppanva a nyílásra. Kép

Kanyin,
szombatra vagyok kiírva, dokink azt mondta, hogy onnantól naponta nst és vizsgálat...az már neked is a kórházban lesz. Sztem minden okés a pocakoddal. Kép Én a tapasztalt...Kép
Egyébként tudjátok mi okozta a korszülésedet? Ha már itt többször leírtad, akkor bocs.

Blackrose,
drukkdrukk.

Trita,
szurkolok, hogy megforduljon. Kép Ne félj az esetleges császártól sem, gyorsan túllesztek rajta.

Csandy,
minden jót kívánok nektek, a baba kicsike de nagyon szép! Kép

Ági
39+3
potter_76

Szia Csandy!
Én új vagyok itt, de így is sokat gondoltam rátok! Először is, nagyon szép Gergő, igéző a tekintete! Biztos sok kiscsajt fog elcsábítani!
Én pénteken leszek 30 hetes és régóta félek a koraszüléstől!Most, hogy láttam a kisfiad, nagy kő esett le a szívemről! Már az elejétől voltak komplikációk, hormon, méhlepény, keményedés és most is feküdnöm kell! Nagyon nehéz lehetett ezeket a heteket átélni de a lényeg tényleg a végeredmény, akiért megérte a sok megpróbáltatás!
Nem is tudom, mit írjak! Örülök, hogy jelentkeztél! Sok-sok erőt, boldogságot kívánok nektek!

Annamari

Mári

Kép
mári

Hello: Koszonom a bizatast. Nem merem farosan megszulni huvelyi uton, mert a dokim se reszesiti elonyben es megkerdezte tolem, hogy ha van egy pici eselye, hogy a baba megseruljon ilyen esetben, akkor is megszulnem huvelyi uton? Hat erre nem tudtam igen-nel valaszolni.
Ugyhogy most izgulok, hogy visszaforduljon. Kép
Nagyon szep a pocid. Kép Nem is nezel ki 38 hetesnek. Kép Jol tartod magad. Kép Es gratulalok hozza. Kép Istipisti gyonyoru es nagyon jo a kep is! Kép

Agi: Koszi. Kép Valojaban nem felek a csaszartol, csak a termeszetes szules hive vagyok. Szeretnem ugyanugy atelni a szulest mint Lilivel. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Csandy, már hogy felejtettünk volna el. Már alig vártam a hogy jelentkezz, mert tudtam, hogy csak akkor akarsz mikor tényleg jobbra fordulnak a dolgok. Nagyon édes a kisfiad. Imádni való. Nagyon sok boldogságot kívánok nektek. Ha haza engedik sokkal jobb lesz neki is, mert neki is hiányzik, hogy folyamatosan a mamijával legyen.

Köszi a segítséget gyomorégéssel kapcs. Nekem is az a baj, hogy este ennék mindenfélét. De most a pattogatott kukit kipróbálom.

Ági.Köszi az infót az Nst-vel kapcs. Nekem sincs gondom a pocimmal, csak mindenki azt mondja, hogy mennyire lent van. Az nem derült ki, hogy mitől volt a koraszülésem. Végig teljesen toppon voltam, nem ilyen ramatyul mint most. Volt egy amniocentézisem, elképzelhető, hogy az okozta, de ezt csak én gondolom. Hivatalos magyarázat nem volt.

Hello, nem vagy elfogult, cuki a kisfiad, és a fotó is nagyon jól sikerült.

Pusszancs mindenkinek.

Edit

Kép
Kép
kanyin

Sziasztok!

Köszi a gratulációt,nagyon jól esik, hogy nem felejtettetek el, most jöttem haza, már 1650 gramm!!
két és fél órát lehettem vele, nagyon jó volt.

Lányok, ne féljetek a császártól, bár annak idején és is féltem, de nem volt semmi gond, nem volt kellemetlen az érzéstelenítés sem, bár nem mindegy ki csinálja, nekem a Sote-n egy idős doki szúrt, biztos nem az első volt neki, meg se éreztem, és két perc alatt lezsibbadt mindenem. Mindenki sürgött-forgott körülöttem, de inkább a baba miatt, két gyerek doki jött le az intenzívről, nem tudták , hogy hogy veszik ki a Gergőt, de ott a műtöben felsírt, pedig el tudjátok képzelni, milyen kicsi volt.
A türelmetlen mamiknak üzenem, örüljetek, hogy minél erőssebben jön világra a pici, én nyolc hét alatt nagyon sok beteg, kicsi babát láttam, az intenzíven, szörnyű dolog.
Bár az orvosok, a nővérkék nagyon profin csinálják a dolgukat, még élek nem tudom nekik meghálálni, amit Gergőért tesznek.

Mári!
Nyugodj meg, a 30 hetes babák nagyon erőssek ám, és minden egyes nappal erőssebbek.
Gergő kicsi volt ugyan, de jó hogy huztuk eddig, bár nekünk az volt a "szerencsénk", hogy a mérgezés miatt, tönkre ment méhlepény, nem adott elég tápanyagot, a suly nem gyarapodott (legalább 1200 g-al kellett volna születnie), de így a fontos szervek fejlődtek, a tüdő, az agy fejlett volt. Nem kellett lélegeztető gépre tenni, ez a szem miatt fontos volt, bár kaptam tüdőérlelő injekciót.
De ne is gondolj rá, hogy szülni fogsz még, feküdj szépen, és minden ok lesz, de gondolj arra, hogy most már nagyon nagy esélye van a babádnak, csak nyugalom, ez a fontos!!!

puszi Andi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Sziasztok, megint én vagyok!

Megnéztem a táblit, gratulálok a hatalmas babákhoz, lehet, hogy Pogácsával találkoztam is, minden nap ott vagyok a Sote-n.

Nekem még legalább három hetet várnom kell a babázással, a tejnövelős módszereket megbeszélhetnénk, a kis manómnak, már most sem elég, amit ki tudok préselni magamból.
Lehet, hogy sohasem fog szopni, eddig szondával táplálták, két hete eszik cumiból, de nagyon lassan. Így a tej mennyiség sem az igazi, azt mondják, neki kéne szopni, és beindulna, de mit csináljak.
Isten igazábol, nem foglalkozom vele, annak is örülök, hogy cumiból szépen eszik.

Beirhatjátok a tábliba az adatait, kicsik vagyunk, de jól vagyunk!!! 780 g, 35 cm.

Kitartás a minden órásoknak!!!
Sokat gondolok rátok!!

Puszi Andi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Üdv!
Csandy, nem felejtettünk el! Ahogy nézem, a kérdésemre máris válaszoltál. Kép Azt akartam kérdezni, hogy beírhatom-e Gergő súlyát és hosszát...de IGEN. Kép
Szopi miatt ne aggódj, az igazi akkor lesz, ha már hármasban otthon lesztek, nyugodt környezet, és Gergőnek is meg fog jönni az affinitása a cicihez!
Majd teszek friss táblit a hsz. végére.
Edit, szerintem a mi pocijaink nagyon hasonlítanak. Habár nekem sosem volt gyomorbajom, szerintem azért, mert mindig lent volt (ugye a gravitáció), és sehogy se ért el a gyomromig semmijével.
Adi, jó, hogy túlélted a terheléseset. Én pl. nem szeretem a tömény édeset, de a lötyit én is megittam simán.
Pannamari, én holnaptól naponta járok majd CTG-re, de nem érzek semmit. Persze holnap majd megmondják a frankót.
Katus, én abból a szempontból nem értek egyet Potter Ágival, hogy ugyan két lyuk-két hely, de az egyikből lehet következtetni a másikra. Pl. ha nekem baci volt a pisimben, akkor a kenetben gomba...
Trita, drukk, hogy megforduljon. Egyébként nem hiszem, hogy a faros babák nagyobb százalékban sérülékenyebbek, mint a fejfekvésűek, csak hát kipréselni nehezebb őket.
Doren, nyugodtan értesíthetsz engem is, aztán én meg szólok az otthoniaknak. Igaz, kicsit lassabb lesz a forródrót. Kép A cirkuszt TörPeti nagyon élvezte, mocorgott ezerrel, aztán aludt, szóval élte a maga kis világát.
Hello, és hol van benned a 38. hetes bébi??? A faros babáknál egyébként nagyon ritka, hogy ne császároznának, a komplikációkat igyekeznek elkerülni...ez van. A férjem telefonjainak egy része műxik, van amelyikhez még a töltő is megvan, de van rossz is...
Egyébként örülök, hogy sikerült "szerelőt" találnotok. Kép
Rólunk annyit, hogy megvagyunk. Ma mostam-vasaltam-pakoltam. Vacsira pizza volt, megettem három szeletet...nesze neked diéta, de oly5an444444444444444447u88888888888888888888888888888888888888888888 (ez Dögi volt) olyan jól esett. Kép
Blackroseról nincs friss infom, remélem, minden OK velük!

Tábli:

Akik még egyben vannak:
<pre>
Nick ék. Lakhely baba kora szülés várható kórház nem/név testvérek
Kóci 34 Bp. II. ker 40+6 2006.05.10 MÁV kh.
Dr. Szabó Gy. Lóránd Adél
(2004.02.18.)
Szgoron 23 Bp. XV. ker. 40+5 2006.05.11 Nyírő Gy. Kórház Renáta elsö baba
Blackrose 24 Keszthely 40+1 2006.05.15 Szt. István kh.
Dr. Boros Judit Adél Tamás
(2004.04. hó)
Melanie77 28 Bp. XII. ker. 40+0 2006.05.16 Szt. Imre kh. Áron Anna
(2004.01.16.)
Clair 32 Bp. III. ker 39+6 2006.05.17 SOTE I. elsö baba
Exdeus 23 Szeged 39+6 2006.05.17 II. Kórház
dr. Czank Zoltán Péter László elsö baba
Doren 33 Bp. XII. ker. 39+3 2006.05.20 János kórház
dr. Baltschik Virág Laci
(2004.01.20.)
Acer 32 39+1 2006.05.22 Szt. István kh. fiú fiú
(2004.10. hó)
Satuk 30 Bp. I. ker. 39+1 2006.05.22 Kútvölgyi kh. Olivér elsö baba
Tjuca 27 Budapest 39+0 2006.05.23 Szt. Margit
Dr. Sztanyik L. Kinga vagy Péter elsö baba
Colett77 28 Budapest 38+6 2006.05.24 János kórház Noémi Máté
(2004.03.22)
Gabek 30 Bp. III. ker 38+6 2006.05.24 II. sz. Női Klinika fiú első baba
Pannamari 25 Bp. IX. ker. 38+5 2006.05.25 Schöpf-Merei
Dr. Kósa Zsolt Dominik elsö baba
Mézgombi 24 Bp XIV. ker. 38+4 2006.05.26 Kiskunfélegyh. Julianna elsö baba
Judit_78 27 Bp. XI. ker. 38+1 2006.05.29 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László Balázs 3. baba
Kari 27 Bp. XIII. ker. 38+1 2006.05.29 Schöpf-Merei
Sz.Gy. Nikolett elsö baba
Krisz77 28 Bp. XI. ker. 38+1 2006.05.29 Péterfy kh.
Dr.Tarnóczi P. Barnabás első baba
Hello 34 Bp. XII. ker. 38+0 2006.05.30 Budai Honvéd kh. lány Gábor
(1991.09.02.)
István
(2004.05.26.)
Tarhonyanya 31 Tárnok 37+5 2006.06.01 MÁV kh. elsö baba
Trita 33 Göd 37+4 2006.06.02 SOTE I. Kitty Lili
(2004.06.26.)
Lufi 32 Göd 37+3 2006.06.03 Uzsoki kh. fiú első baba
Szőkemelinda 26 Bp. XX. ker. 37+3 2006.06.03 István kh. Máté első baba
AnnAnn 30 Hatvan 37+2 2006.06.04 MÁV kh. fiú Hanna
(2003.11.04)
Banik 26 Budapest 36+5 2006.06.08 Schöpf-Merei kh. Balázs első baba
Katus73 32 Békéscsaba 36+0 2006.06.13 B.csabai kh. Panna Kata
(2002.10.23)
Lreta 28 35+6 2006.06.14 szegedi Nöi Klinika elsö baba
Norwell 24 Tét 34+5 2006.06.22 Győr P.A. kh. Kende Kálmán elsö baba
Babszem27 27 34+4 2006.06.23 Uzsoki kh. Zsófi
(2003.09. hó)
Veraa 30 33+4 2006.06.30 Szt. István kh. elsö baba
Emy82 23 Szigetszt.m. 33+3 2006.07.01 István kh. elsö baba
Cila (Ildi) 34 Budapest 33+1 2006.07.03 Újpest
szülőotthon lány Levente
(2005.01. hó)
Petra77 29 Szarvas 32+6 2006.07.05 Orosházi kh. Áron Béla első baba
Bogosz Bp. XVIII. ker. 32+5 2006.07.06 Szt. István kh. Emma első baba
Csibemanó 27 Tatabánya 31+6 2006.07.12 Bajcsy kórház Levente Réka (19 hó)
Esztianyo 36 Tampere
Finno. 31+6 2006.07.12 Tampere Norbert (98)
Renáta (99)
Kisvirág_30 30 31+4 2006.07.14 Schöpf-Merei fiú elsö baba
Kanyin 33 Bp. X. ker. 31+0 2006.07.18 MÁV kh.
T.ZS. Erika Edina
(2003.05.21.)
Tokajkincse 26 Miskolc 30+5 2006.07.20 Semmelweis kh.
Miskolc Bodza Csenge első baba
Tandika 28 Bp. XX. ker. 30+3 2006.07.22 Szt. Rókus kh. Kíra első baba
Jurem 31 Nyíregyháza 30+1 2006.07.24 Nyíregyházi kh. fiú Janka
(2001.04.11.)
Nyanya67 38 Budapest 30+1 2006.07.24 Szabolcs u. Blanka Krisztina Balázs
(2002.12. hó)
Marcy 29 Szombathely 30+0 2006.07.25 Márton első baba
Mári 27 Bp. X. ker. 30+0 2006.07.25 Szt. István kh. első baba
Encus 27 Törökbálint 29+6 2006.07.26 János kórház
dr. Zsolnay Maya Eperke harmadik baba
Szücsi_66 39 Bp. XXI. Ker 29+1 2006.07.31 János kórház
dr. Wiegandt lány első baba
Noémi22 27 Budapest 28+4 2006.08.04 elsö baba
Edina77 28 Debrecen 28+3 2006.08.05 Debreceni Klinka Milán első baba
Zsu11 28 Bp. XXIII. ker. 28+2 2006.08.06 Kútvölgyi kh.
Dr. Tóth Ferenc lány első baba
Banya 25 Pécs 27+3 2006.08.12 Pécsi Sz.Kl. elsö baba
Fénysugárka 26 Csíkszereda, Erdély 27+0 2006.08.15 Megyei kh. Csíkszereda Hanga vagy Tétény első baba
Gira 24 Szeged 27+0 2006.08.15 szegedi Nöi Klinika Réka
(2005.04.18)
Zsebecske 29 Szsztmiklós 26+6 2006.08.16 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László első baba
Déé 29 Budapest 26+4 2006.08.18 Szt. Imre kh.
Dr. Bálint Mihály Zoltán első baba
Adi77 29 Pécs 26+3 2006.08.19 Pécsi Sz.Kl. első baba</pre>

És akik már külön:
<pre>
Nick ék. Lakhely szülés ideje kórház név súly és hosszúság testvérek
Csandy 34 Bp. XIV. ker. 2006.03.21 SOTE I. Gergő 780 g és 35 cm első baba
Caroline 32 Budapest 2006.04.16 Péterfy kh. Lili Izabell 3080 g és 49 cm első baba
Veráska 30 Siófok 2006.04.20 Várpalotai kh. Dávid 3900 g és 51 cm elsö baba
Pilchard 29 Kosd 2006.05.02 Nyírő Gy. Kórház Amelita Krisztina 4200 g és 57 cm első baba
Pogacsa 24 Budapest 2006.05.09 SOTE I. Gergő 2570 g és 52 cm első baba</pre>

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?