Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Toffi
Ezek szerint nemcsak mi gyantázunk így. Nekem egyszerűen sose volt hangulatom elmenni vele kozmetikushoz, de bevallom ott jobban fájt, mint mikor a férjem csinálja. Talán azért mert egy nagy röhögés az egész??? Kép

Beu
A lepedő megúszta Kép, de a pelenka nem bírta ki Kép Az volt a szerencsém, hogy a reggeli evés után kezdte el, majd 15 percig jött belőle a kaka, de akkor már nem volt rajta más csak az. A pelenkázót meg letöröltem és kész. Szerintem ha maxit adnék Zsanira akkor is kifolyna a hátaközepén Kép. Nagyon sokat kakil mióta megkezdődött a dinnyeszezon, mit nekünk cukros kamillatea (védőnéni javasolta szorulásra). De a jó hír, hgy sokkal tovább bírta, mint a mini (ja majdnem a hasa tetejéig ért és sokat fogott a hátsó gumírozás is. Szerintem ha nem ilyen extrém sok akkor jó lesz.
Az ebéd megúszta, már megy a tejgyártás belőle. Kép

Na megyek lefekszem én is, ha már apája és Zsani is alszik.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Tünde:nem mondom, hogy tuti módszer, nálunk ami most bevált:babakocsiban altatás. (hason) Amikor ébredezik, akkor tologatom kicsit, és visszaalszik. Van, hogy 20-40 percet is tologatni kell, épp csak, hogy mozogjon, de könnyebb, mint cipelni, lábbal is lehet és közben tudsz olvasni, krumplit pucolni stb. Mondjuk nekem olyan módszer kéne, miképp szoktassuk le erről... merthogy Ancsi nappal csak igy alszik.

Ildi

Ildi
pildi

Fáj a fejem. Elhatároztam, hogy igenis tudni kell Szilárdnak önállóan elaludni. Nem igaz, hogy normális,hogy állandóan ölben alszik el... Ma végre rendíthetetlen voltam és hagytam sírni. Vagy eddig voltam túl vajszívű, vagy most túl kemény, de végül 1 óra után elaludt. Néhányszor benéztem hozzá míg sírt, a kis pólóját szorongatta, és vette néha a szájába. Annyira sajnáltam. KépA pólójától végül megszabadítottam, ivott egy kicsit és kb 10 perc múlva elaludt. Gonosz vagyok? Pont a szuri napján. De a dokinénije is ezt tanácsolta. De már nem bírtam, olyan nehéz tartani. Én voltam a hülye, mert elején rontottam el.
Szerencsére békésen alszik:
Kép

BeuKép
Nekem a babybjörn tecccet a legjobban, és minőségre is nagyon jó. de amekkora Lőrinc, hát lehet hogy nem fogja szeretni, mert Szilárd is nemrég kezdett el kukacoskodni a 7 kilójával. szóval az sem mindegy meddig bírja a kenguru. a miénk aszem 10 kilóig. szerintem 12 ezer biztos van, de nem tom.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok

Tünde,PIldi,
olvasom,hogy nappali alvási problémával küzdötök ti is.Petra nálunk is pont ma 4 hetes,és nappal nálunk is kézben cipelés van,volt,ha nem alszik,bár tegnap sajnos el kellett követnem egy olyan lépést,amit nem szerettem volna megtenni,de muszáj volt. Megkapta Petra a cumiját és most egy kicsit nyugodtabb lett,képes már a kiságyában is elnézegetni egyedül,van,hogy el is alszik cumizás közben. Egyedül elalvásra eddig nem volt nála példa. Eddig,ha nem aludt én is vagy játszottam vele(már amennyire egy 4 hetes gyerekkel játszani lehet)vagy beszélgettem hozzá az ölemben.A lényeg az volt,hogy ha kiságyat ért,vagy bárhova letettem sírt,de mióta cumija van más a helyzet.Babakocsiban hason alvás nálunk is bejött,bár szerncsére nem kell folymatosan tologatni a kocsit.
Én azt annyira nem is bánom,hogy egyedül nem tud elaludni,mert rájöttem,hogy ha ő álmos,akkor a kezemben pikk-pakk elalszik és már le is tudom tenni,viszont ha nem álmos,akkor meg úgy gondolom jobb ha inkább azt igényli,hogy foglalkozok vele,minthogy egyedül nézegessen a kiságyban.Picikék még ezek a 4 hetes babák ahhoz,hogy sokáig bírják egyedül szerintem.
Ja és mostanában arra is rájöttem,hogy ha sír tutira valami baja van,úgyhogy nálunk Petrát ezért kell felvenni és most már soha nem hagyom sírni(általában büfiznie kell,vagy éppen nagyot kakál és erőlködik).
Ma például nagyon jó kislány.Minden evés után bealudt eddig.
Ha vannak nemalvós napok én is sokat aggódtam,hogy elrontottam a gyereket,mert állandóan kikapkodom akiságyból,meg kézben viszem és már hozzászokott,de rájöttem,hogy egyszerűen csak vanank ilyen és olyan napok is.Néha jobban igényli,hogy kézben legyen,akár egész nap is,még alvás közben is,néha meg egész nap elalszik a kiságyban.
Hát ennyit az én tapasztalataimról.

puszi
Évi + Petra_(4hetes)
Kép
Évi24

Myssnia,
most olvasom,hogy hagytad Szilárdot sírni.
Hétvégén kipróbáltuk mi is ezt a módszert,hogy megpróbáljuk leszoktatni a kézben elalvásról.Egy órát hagytuk bömbizni,tovább nem bírtam.Sajnos nekünk nem jött be,de örülök,hogy szilárdnak sikerült egyedül elaludni. Kép
Ilyenkor sajnos nekünk kell tudni erősnek lenni a mi érdekünkben és a gyerek érdekében egyeránt.
Most azzal az alvási szokással,ami van nálunk elégedett vagyok,bár lehetne jobb is,de most még nincs szívem igazán bekeményíteni.Majd ,ha már nem bírom cipelni Petrát,én is szigorúbb leszek.Ja és fontos,hogy a gyerek apja is itthon legyen,mert egyedül nem tudok kemény lenni,anniyra sajnálom szegénykét,ha sír.

Évi+Petra
Évi24

Myssnia: sikerult letoltenem a progit, mar kicsinyitettem is vele egy kepet, minnya beteszem es megnezzuk mjilyen lettKép Vegul nem is volt szukseg a mailre, letoltottem a netrol, felinstallaltam es keszKép

Kép

orsoly
orsoly

ÉviKép
Volt, hogy én is azt mondtam, bemegyek. De ha már 40 percet hagytam szenvedni, akkor már inkább kivártam. Kiváncsi leszek, este mi lesz...

orsoly
nem látszik a kép. nem tom miért.
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia nekem bejonKép Ja es klassz eles, hurrraaaaaKép

Irok mejlt!Kép

orsoly
orsoly

orsolyKép
már én is látom, és szuperjóóóó!
ügyi!
mail ment!

nadineKép
ámulok a babádon, olyan édes!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Csak a mai termésbe olvastam bele röviden.

Myssnia!
Kitartás. Nekünk 2 éjjszakába tellett, az a kettő borzalmas volt, főleg az első, de úgy egyeztünk meg, hogy ha már belevágunk akkor 3 éjjszakát megpróbálunk. Nálunk nagyon bejött, de iszonyú nehéz volt az a 2 éjjszaka. Amikor másfél óra után ő végre elaludt, akkor én már nem tudtam és teljesen bizonytalan voltam, de a második éjjszaka már egy fokkal jobb volt. A harmadik éjjszakát meg végig aludta, és azóta is jól alszik, idegen helyen is hál isten. Szerintem egy próbát megér (pár nap és lehet, hogy vége az ölben alvásnak, és igazad van 40 perc után már nem szabad feladni, sőt az olaj a tűzre.) Tudom ezzel sokan nem értenek egyet, de kell valami olyan alvás ritmust + módszert találni ami az egész családnak működik. Most már megvan az az előny, hogy tudom, hogy ha sir, akkor baja van, nem pedig csak nem akar aludni.

Beu,
Babybjorn szerintem szuper. Nagyon jól tartja a gyereket, már ujszülötett is bele lehet tenni és tényleg nagyon jól tartja, úgy rásimul a babára. Mi még Rékánál most is használjuk (8kg, főleg, ha egyedül megyek vásárolni, stb). Volt idő mikor kifelé szeretett nézelődni, most megint befelé. Nálunk ez jött be, van kendőm is, de Réka azt nem szerette. Egy hátránya van, hogy elég drága. Nálunk kölcsönben van egy, montdam Apának, hogy vegyen Londonba, erre nem vett, mert hogy 65 GBP, persze ki voltam akadva, mert én tudtam, hogy drága és jobb szeretném ha lenne egy saját, későbbi gyerekre is gondolva. Ha sikerül használtat kapni szerintem próbáld ki és ha kényelmesnek találod csapj le rá.

Na megyek mert fő a vacsi.

Györgyi + felálló Rékababa
rekababa

Beu
Fürdőzős képek a fiadról édesek

Gombóc
Füligrépás gyerkőcKép

Timici
CumiKép Én a 20. cumivisszarakásnál az arcracelluxon szoktam elgondolkodniKép De komolyan, vicces ötlet. A fürdőzős képen Bence olyan szép, mint egy kislány. Remélem nem sértődős a kis macsóKép

Évi
képKép Ezek szerint már sétáltok? Sőt tali??!!Kép A cumi miatt ne legyen lelkiismeret-furdid, én is nyűglődtem napokig, most meg 2 napja nem kell a kölöknek...A tali nekünk kimarad, aput lehetetlen lenne ilyesmire rávenni, és 7végén én inkább vele (is) szeretnék lenniKép
Viszont ma én is átéltem, amit meséltél: egész nap nyügi, csak cicin jó, csak pár perces szunyák, semmi normális alvás, és persze bőgéshegyekKép Nagyon kiborító, és persze estére megérkezett a rosszanya-érzés isKép Apa vigasztal, meg az, hogy volt már ilyen az univerzumban.

Leszter
vigyori PetraKép

Nadine
gratula a hasragyúráshoz. Kép Sajna nekünk nincs digigépünk, ha lenne, mutatnék neked olyan Dagimadár-pocakot, ami rá sem fér 1 fényképre...Kép

Orsoly
alvós-sapós képKép Jól látom, hogy a férfias kockás szöveteket kedveli a fiúcska? Vagy inkább anyukájaKép

A fent leírtak miatt kidöglöttem mára, úgyhogy ennyiKép
pusza
Nyügimami+Nyügikevin
ellimami

Sziasztok!

Mióta Levi mászik állandóan mögötte kell lennem, de legalább fél szemmel figyelni. Ma odacsukta az ujját a pelenkázó szekrényéhez, majdnem lefejelte a küszöböt, lerántotta az asztalterítőt, lepakolta a könyveket, mindezeket úgy, hogy egy fél percre elfordultam. Be kell szereznünk pár biztonsági berendezést is az autósülés és az etetőszék mellé. Nem semmi kiadás lesz!
Betettem kétszer a járókába, amíg kiszaladtam pisilni, iszonyú hiszti lett belőle Kép.

Orsoly!
Oké, visszaszívtam Kép! Csak olvastam, nem vagyok szakértő Kép.
Képhez gratula!

Andi!
A szülés után 3 hónappal jött meg először (egy év után újra nagylány lettem) és hónapról hónapra egyre erősebben vérzem, most már annyira durva volt, hogy 2-3 cm-es darabok voltak és egy kicsit aggódom, hogy miért lehet ez. Anyukámnak is extra erős vérzése volt/van a születésem óta, eddig reménykedtem, hogy engem ez elkerül. Úgy néz ki tévedtem Kép. Kíváncsi vagyok mit mond a nődokim. A Babanetes nőgyógyász (Erazmusz) egy ultrahangot javasolt, mert szerinte még az is lehet, hogy a szülés után bentmaradt valami és ellenőrizni kellene a méhnyálkahártyát.
Hűűű, de részletes voltam, bocsánat! Egyáltalán erre kérdeztél rá Kép?

Évi24!
A hintőporozásnál azért figyelj oda, nehogy bepálljon (így kell írni???) a cucc, mert akkor csak rosszabb lesz.
Tényleg jó lenne talizni, szóval lehet, hogy majd kitalálok valami áthidaló megoldást Kép.
Verával beszéltél? A Timit még mindig nem hívta, bár nekem megígérte, hogy jelentkezik nála. Biztosan be vannak havazva, meg persze boldogok is. Én sem zavarom őket sem telcsin, sem SMS-ben. Egy e-mailt dobok majd pár hét múlva, hogy mi újság van velük. De lehet, hogy nem írok, majd Ő jelentkezik. Ez jobb, nem?
Bevallom, én is cumiellenes voltam, de a kórházban láttam, hogy szegénykémet mennyire megnyugtatta a cumkó a kékfény alatt, amikor nem vehettem ki, így aztán ott megszokta, itthon meg nem vettük el. Azzal alszik a kezdetektől, pár hete még kellett neki napközben is, most már csak alváshoz. Tehát javul a helyzet, ritkábban kéri, remélem egyszer majd teljesen elhagyja.
Ilyen kicsi babát nem lehet elrontani, vigasztald, simogasd amikor igényli!

Myssnia!
Nem összekeverni Évi24-el Kép! Rólam még nincs kép a neten, eddig kíméltelek benneteket a látványtól Kép. Meg digikamera is csak havonta egyszer van!
Szilárd szuri Kép.
Én is letöltöttem az egyik képkicsinyítő progit, azóta állandóan bombáznak 'Buy now and safe'-el, bár én mindig 'No, thanks' választ adok. Nem lehetne ezt kiiktatni valahogy?
Férjember egyszer valami erotikus oldalt nézegetett, a meztelen hölgyet az ajánlataival hónapokba telt kiirtanom Kép.
Most olvasom, hogy nem csak én bénáztam Levi fülével a fürdetésnél Kép. Nálunk a füle mögé száradt a hab, és iszonyú büdös volt.
Alvásnál nálunk bejön, hogy kap valami rongyfélét a kezébe (pl. a párnája, pelenka), a fejére húzza és ez megnyugtatja. Nem lehet, hogy Szilárd is valami hasonlót akart a pólójával? Vagy csak véletlen volt a pólótépkedés? Esetleg adhatsz neki anyaillatú pólót is Kép.

Györgyi!
Irigy, irigy Törökország miatt!

Leszter!
Lehet, hogy nálatok is csak ez a fránya fürdetés lesz a gond Petra fülénél Kép. Mármint a beleszáradt fürdető némi fülzsírral keveredve.

Urszila!
Oltott kutya hurrá Kép!!!

Beu!
Talit szervezem, szervezem Kép. Feltétlenül megírom, hogy megyünk-e és mikor.

Mindjárt fürdetés, addig még a konyhát is össze kellene kapnom.
Pusza, Virág és Levi
virga

Sziasztok!

Ma se hozzank nem jott senki, se az ember nem ment sehova, ugyhogy itt vagyok :-)))

Alakulgatunk azert sok teren. Vilcsi mar 4300g, es az alvasban is van egy kis fejlodes, fel 11 kornyeken le tudjuk fektetni, fel 3kor es fel 6kor eszunk. Utana mar nem marad meg a kisagyban, viszont a hasamon meg szivesen elszuszog 1-2 orat, ilyenkor en is bobiskolok.

Napkozben viszont tovabbra is nagyon gyakran eszik kis adagokat. Ugy lett gyanus a dolog, hogy reggel ugyan dagadt a cicim, de delutan, este neha mar orankent, sot felorankent kert enni. Fejni igy idom se nagyon maradt, csak a vitaminokhoz, es nagyon-nagyon keveske jott. Ugyhogy elveimmel ellentetesen megmertem nehany szopit, hat ugy 50-60 g-ot nyom be egy atlagos alkalommal, no de ket cicirol! Az a vicc, hogy par perc eves utan beajul es lustizik, hagyom meg nyammogni, aztan bufi, kozben felebred es keri a masik cicit, ott ugyanez tortenik. Tonustalanul alszik par percet, de ha letesszuk, azonnal megebred. A karunkban elvan egy ideig, aztan megint enni ker...

Ma aztan ugy dontottem, hogy igazan kipihenem magam, ugyhogy a bekajalt Violat a hasamra csaptam, es ataludtuk a fel napot, csak enni keltunk fel :-))) Ezt nagyon elvezi, es nyugis, delben ebren beraktam a kisagyba, es vagy negyedoran at csendben nezegette a sorba rakott jatekokat, ilyen se volt meg! :-) Es igy lealudt 3 orat egyfolytaban, no de utana is csak 90 g-ot evett! Tudom, hogy ez mar tejcipara, nyugi, nem akarok potlast adni meg ilyesmi, csak bekesen aggodgatok magam ele! :-)

Most e percben tuti friss vagyok, bar kivancsian varom, mi lesz az esti alvassal... Reggelente is jo, amikor erore kapok, csak nezem, hogy milyen gyonyoru gyerekunk van, es el vagyok szallva. Napkozben viszont semmire nincs ido, pl. fenykepeket is hetek ota akarok felrakni a galeriaba... Estere meg szegyenszemre ellato biorobotta silanyodom, kivesz belolem a lelkesedes, ez olyan sz*r erzes! Ha meg sir a gyerkoc (szerencsere ez ritkan van, mert ugye valtasban vagy nalam van, vagy apajanal, de neha ez is keves...), azt nagyon nem birom, teljesen leizzadok es mintha az idegeim fajnanak :-( Tudom, hogy nem kellene ennyire magamra venni, de hat nem direkt csinalom...

Hat sokfele termeszetu baba van a vilagon, lehet, hogy mi igy maradunk? Vagy lassan azert kialakul valami eves-alvas egyensuly? Igazabol azt nem ertem, hogy nem szaporodik fel a tejem, ma megint elkezdtem szopi utan masszivan fejni, lehet, hogy ez lesz a megoldas?

Na panasznap off, az en lanyom bejott a kertbol apaval es enni ker, utana meg furdunk, de most TUTI visszajovok, mint Svarci! :-)

Csak jokat!

Kaska
kaska

Psandi!

Hat hónap, és két hét.

Köszönöm a gratulákat mindenkinek!!!

A Táblázatot hogy lehet megnézni, és hogy lehet bekerülni???

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Beus!
Most csak annyi időm van, hogy jelezzem, mi is megyünk a talira.

Réka
muki

SziasztokKép

Altatás szoktatás nálunk is napirenden van.
Bencével oda jutottunk, hogy éjjel, ha sír, akkor áthozzuk, és a mi szobánkban alszik, de nem a mi ágyunkban.

Dorinát próbálom még éppen éberen letenni, de már álmosan.
A sírni hagyás nem vált be, mert már feláll, de még nem áll biztosan, így öszzeverné magátKép
Remélem, így is megszokja.

És néhány kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Heni
heni1979

VirgaKép
Tök igazad lehet póló ügyben, este odaadtam egy rongybabát, és azt szorongatta. Annyira sajnáltam, hogy mikor elaludt és megnézetem, a sírás kerülgetett. Olyan kis elhagyatottnak látszott. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Györgyi
Mennyi idős volt Réka, mikor "alvástanulás" volt nálatok?

FranyóKép
Jut eszembe. Dokinénim mondta, hogy vegyem mélyebbre a kiságyat. Mivel Annácska már nagyon ügyi, lehet, hogy nálatok sem ártana. Nem?

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia,

Réka 4 hónapos múlt mikor mi besokaltunk. Mondjuk nálunk az volt a gond, hogy sokszor kelt éjjszaka és csak a cicin akart visszaaludni. Na most ez 2-3 óránként már elég kimeritő volt, és nem javult a helyzet hiába vártunk, holott előtte sokkal jobban aludt éjjszaka. Vigasztaljon, hogy nagyon gyorsan meg tudnak tanulni maguktól elaludni és utána már nem lesz sirás lefekvéskor, leteszed és nyugiban gyorsan bealszik. Bár szerintem ha 3 napon belül nem látsz javulást, akkor nem biztos, hogy érdemes tovább erőltetni. Vagy hát legalább is én nem tudnám, hiába mondják az altatós könyvek, hogy 2 hét alatt minden baba megszokja.

Kiságyat már mi is lejebb vettük, jobb túl óvatosnak lenni, mint egyszer baj legyen. Főleg, hogy Réka tök sokszor csendben elvan a kiságyban mikor felébred. Ugyan még nem jött rá, hogy a kiságy rácsába kapaszkodva fel lehet állni, de ma szinte egész nap állt vagy térdelt, vagy rám mászott fel, vagy a sterilizáló dobozára támaszkodva állt fel.

Na megyek apához. Anyósék most húztak el aludni, már majd leragadt a szemem, de azért még ide bepislantottam.

üdv,

Györgyi + hortyogó Rékababa
rekababa

MyssniaKép te szegényKép Nekem is olyan lelkifurdim van, amikor sírni hagyom, mert pl. olyat csinálok, hogy nem vehetem fel. Julka alvással nálunk szerencsére nincs probléma - megérdemeltem a III. gyerekkel -, amikor álmos mérgesen, panaszosan sír, még cici sem kell, leteszem, magába gyűri a fél pelenkát a feje alól és elalszik. Zsuzsi viszont a legtöbb este kijárkál és végül Andris ágyában alszik el. Kérdeztem,miért azt mondta "Szeretek társaságban aludni!"Kép Lehet, hogy Szilárd is?Kép

KaskaKép nagyon hasonló a helyzet a mi első heteinkkel! Uez volt, kicsi szopik sokszor. Ha nem lett volna itt anyukám, kénytelen lettem volna tápihoz nyúlni, mert nem lett volna időm a sok szopira a két nagy gyerekem mellett. Fejni sem volt érdemes, idő sem volt két szopi között, és 20-30 grammnál sosem jött több. Kb. 2 hónapos korára múlt el ez a korszak, most 3 hónaposan ott tartunk, hogy 10-15 perc alatt elintézi a szopit, és 3-4 óránként kér csak. KITARTÁS!
Nekem nagyon használt az Urtica Urens CH5 homeobogyó és a birsalmalé.

BeuKép Lőrinc a csónakbanKép És medencében is. Terveim szerint IGEN, megyünk talira! Kép hogy jó volt a Balcsin!

OrsolyKép gratula a képhez! Nemcsak éles, hanem jó is!Kép

NadineKép első képen mintha azért lenne gondterhelt, hogy elég jó-e a beállás?Kép HasragyúrásKép

HeniKép De édes az alvó Dorina!Kép A többi Dorina isKép

VirágKép négykézláb szétnéztél már, hogy feltérképezd a veszélyes helyeket? Ilyenkor kezdi értékelni az ember,hogy milyen jó dolga volt, amikor a gyermeke még ott maradt, ahová letette!Kép

LeszterKép most már nem hasonlít Petra és Julka! csak abban, hogy Petra IS nagyon édes! És milyen huncut mosoly! Julka mindig bömbölve ébredKép

TimiciKép jól kitaláltad ezt a cumizástKép Pontos mérést igényelt, biztos! Fürdőlepedőben gyönyörű Bence!

GombócKép Zsombi ezt mind sk csinálta??Kép Látszik a pofiján, hogy szerinte jó munkát végzett, meg van elégedve a világgalKép

Urszila
urszila

GyörgyiKép
Az éjszakai elalvásos rész dettó a miénkkel. Visszalépés van e téren. Régebben 2szer kellt, most meg ahogy írod. 2-3 óránként, és akár 1 perc cici is elég neki. De úgy vagyok vele, elősször elalvás, aztán éjszaka átalvás. Kép
Nagyon bízok, hogy sikerül, ha már nekikezdtünk. Tényleg nagyon nehéz, de már nem állapot ami van. szerintem.

jó éjt!
myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Koszi mindenkinek a fules drukkokat.Kép

Gomboc,
De, a vedono ismerosunk Melinda.Kép Ha minden igaz, azota mar ertesult is dicsero szavaidrol.Kép
Konduktor biztos csak jot tehet Zsombinak, ha nincs is feltetlenul szukseg ra.
Csak most ertesultem a szulinapodrol, ugyhogy utolag is boldog szulinapot!Kép
Repas ZsombiKépKépKép

Andi,
En nem egettem oda a csaszarmorzsat, bibibiiii!Kép Fagyasztottat en is szoktam venni, de olyan keves van egy zacsiban, es ahhoz kepest azert eleg draga...

Toffi,
Hogy van oltott Zsombi? Es mas lazcsillapitot sem irt fel a dokitok? Nem ertem. Petranak eleg alaposan felment a laza, pedig amint hazaertunk, kapott kupot, de mivel a kovetkezo ebredeskor nem volt laza, nem adtam neki ujabbat. Aztan mikor felment a laza, es felhivtam az ugyeletet, jol le is csesztek, hogy miert nem adtam neki automatikusan akkor is, amikor nem volt laza...
En meg vagy 2-3 napig borogattam. Nedves vattat tettem a combira, ezt atkotottem textilzsebkendovel, es olyan bodyt adtam ra, aminek kicsit szuk a combresze, es a borogatast a bodyn belulre, a combresze fole tettem. Igy nem nagyon csuszkalt el, ejszakara is ra tudtam tenni. Nem tudom, ertheto volt-e.Kép
Kollega menyasszonya nem rovid haju, es bar barna, nem tul sotet a haja, es kifejezetten alacsonynak sem mondanam.Kép Valoszinuleg nem ugyanarrol beszelunk.Kép

Elli,
Autoban aludni hagyott baba...Kép Par eve anyukamek Olaszorszagban nyaraltak, es valahol meglattak egy a napon (!) parkolo autoban otthagyott babat. Szegeny tiszta voros volt, szakadt rola a viz, mar alig volt ereje sirni... Persze ketsegbeestek, hogy mit is csinaljanak, egy idegen orszagban betorni valakinek a szelvedojet nem biztos, hogy jo otlet. Aztan valahogy addig larmaztak, amig elokerultek a szulok...

Franyo,
Mailt megkaptam, de apa meg hozza sem kezdett, bocsi.Kép De majd megsurgetem.Kép
Anna nagyon ugyes!Kép Es edes.Kép

Zsuzsofi,
Nagyon edesek a babak!Kép

Urszila,
Benne leszel a szulestortenetemben, de meg mennyire!Kép Majd meglatod!Kép

Maci_2,
TurogombocKép Roni nagyon megnott!Kép Szepseges!Kép

Evi,
Este 6-kor elso alvas? HuhhhKép De legalabb ejszaka hagy pihenni, ez jo.Kép
Nekunk a kiutesekre a dokineni Locoid crelo nevu kencet irt fel.
Nagyon jo a kep.Kép Myssnia irasan felbuzdulva en is megneztem a profilodat (gondolom, nem Virganak irta, amit irt, hanem neked), es tenyleg nagyon gyonyoru menyasszony voltal, es a ruhad is egeszen kulonlegesen szep.Kép

Virga,
Birodalmi lepegeto.Kép Remelem, nincs semmi komoly gond.
Petranak egesz biztosan a hallojaratbol jon a szag.Kép

Heni,
Harapos DorinaKép

Beu,
Mi is megyunk nemsokara a Balcsira, kicsit en is tartok a nyuglodestol. Hazimunka nekem is lesz, de tulzasba nem fogom vinni, mostanaban mindenbol amit fozok, lefagyasztok valamit, azt fogjuk enni. Plusz a faszenen sult kajcsikat.Kép
Lorinc nagyon aranyos, mar ha szabad ilyet mondani egy fiatal ferfira.Kép

Nadine,
Grillcsirke ZsaniKép

Timici,
Cumis kepKép

Na nem ertem a vegere, de holnap koran kelunk a fuleszet miatt. Ugyhogy jo ejt:

Leszter
leszter

Kaska! Mi még ma is így vagyunk evésileg. A haladás annyi, hogy a 2 óra lassan átlagossá vált. Ha valamivel nagyon el vagyunk foglalva, akkor tovább is bírja, de rövidebbre is van példa. Néha én is megmértem, áés hasonlót tapasztaltam. 50-80 gr. Teljesen elképedtem. Azóta is szopik, és most egész sok tejem van, nem tudom mitől (lehet az UUC5-tól?). Estére azért kevesebb, de az én gizda kisfiam most épp kezd hurkásodni. Szóval ne aggódj, alakulnak a dolgok.
Az éjszakai alvás nálunk is így volt kb., most már végigalussza az éjszakát. Mondjuk Lőrinc ennyi idősen napközben is aludt rendesen.

Myssnia! Most nem irigyellek. Kitartás!

Heni! Édes a kiscsaj!

Beu
beu

Leszter!
Nem gondoltad meg magad tali ügyben? Biztos nem jöttök?

Beu
beu

Myssnia: koszi a mejlt, akkor majd megcsinaltatom ferjecskevelKép Koszi megegyszer!

Es most mivel mar klasszul tudok kicsinyiteni, es apa megcsinalta hogy tudjak feltolteni kepeket erre a gepre, most rettegjetekKép

MIvel eddig ti csorgattatok a nyalamat, hat most en is. Apaval tegnap volt 4 eves a kapcsolatunk, ennek oromere sutottem neki tortatKép

Kép

Ilyen Lacko, amikor hidat csinalKép

Kép

Es ilyen, amikor tok aranyosKép

Kép

orsoly
orsoly

Orsoly! Híd közben is tökaranyos! Kép De ezen tényleg kis tündér. Süti gyönyörű.

Beu
beu

Nem tudna vki küldeni nekem UUC5-öt???
Szegeden nem lehet kapni, és nagyon kevés a tejemKép
Előre is köszi!

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

A babak gyonyoruek.
Talan meg "Friss Kismamakbol" emlekeztek ram. Bori majus 22-en szuletett 13 ora vajudas utan egy komplikalt csaszarral. Apat vegre sikerult este lerugdosni a szamitogeprol. Olvasni azert napkozben is tudtam, de irni nem. Borinak nappal nagy az anya igenye. Ma is alig aludt valamit, de ejjel alszik 7 orat.
Ket kerdesem lenne: Van e valakinek tapasztalata utazo agy beszerzessel es hasznalattal?
A masodik a fontosabb! Dokineninel maradt Bori zarojelentese es csutortokon kellene menni kontrolra, de elotte szeretnem felhivni a MAV korhazat, hogy mukodik e a baba UH eremes-e menni?
Ha valaki tudja a telefon szamot irja meg nekem. Koszi! A talira megprobalunk mi is menni.

Ari es a bekesen alvo Bori baba
ari

Sziasztok!

Evi,
latom, Petra "ikertesonk" is kikacagja a szakirodalmat, miszerint 10 orabol egyet kellene ebren toltenie... :-] De legalabb Nektek hosszabbak az ejszakaitok! :-)
Vilcsi arca is pottyos kicsit, pont a heten gondoltam, hogy megmutatom a dokineninek, mert nem mulik.
Gyokerkefe :-))) ha lesz koszmonk, kiprobaljuk :-)
Nagyon cuki az apas kep :-))) latom, a popsibeka pozicio Petranal is nyero :-)))

Anyakati,
drukk, hogy gyere minel hamarabb :-)
Szerencsere csak sikerultek a kepek, meg mindig csak azt mondhatom, nagyon tunder kiscsapatod van :-)))

Virag,
birodalmi lepegeto :-))) jopofa lehet Levi :-)

Urszila,
szegeny-szegeny Zsuzsi :-((( a francba :-(

Beu,
szuperak a kepek, Lorinc a szo szoros es atvitt ertelmeben is oriasi :-)

Nadine,
ahha! lehet, hogy azert a jobb arcocskan jonnek ki a kiutesek, mert ott alszik tobbet a lany?
Csaladi kozmetika :-)))
Pelusokkal mi is kiserletezunk, nalunk a Pampers most jobban muxik, es legalabb szorakozom, hogy mikor milyen allatot huzunk :-)

Gomboc,
repapureben furdo Zsombi :-))) az az artatlan tekintet hozza :-)

Timici,
Bencenek nagyon csabos szemei vannak :-)))

Zsurlo,
ugyan, dehogy aszocialis! kisgyerekek meg inkabb egymas mellett jatszanak, nem egymassal.

Jaj lanyok, el kell bucsuzzak, Violanak csunya hasfajos rohama van :-((( mar az elobb felbehagytam az irast, mert vigasztalanul sirt :-((( szerencsere ez azert nem tul gyakori nala, de akkor nagyon rossz...

Hirtelen atfutottam, amit azota irtatok, hat orulok, hogy nem vagyunk egyedul. A kitartas megvan, legfeljebb neha elbogom magam, aztan meg osszeszedem. Oviskorunkban mar tuti mas problemaink lesznek :-]
Nem tudom, mikor jovok, nem merek igerni semmit.
Remelem, nem haragusztok ram.

Jo ejt, kivanom a nemalvos babaknak es anyukaknak, hogy tudjanak aludni, es meg nagy-nagy tejcidagalyt mindenkinek, akinek az kell! :-)))

Kaska
kaska

Sziasztok,

Képzeljétek, tegnap este 38 fokos lázam volt. Kép Fogalmam sincs róla, hogy mitől lehetett. Ma még elég gyenge voltam, de már kutyabajom. Remélem, nem gond, hogy lázasan is szoptattam Lilit. Szinte egész éjszaka néztem, hogy nincs -e láza neki is, de eddig semmi. kop-kop-kop

Maci2,
Nem tudom, hogy kell -e beutaló a szemészetre, de nekem volt.

Évi,
Gyökérkefe Kép

Urszila,
Beoltatlan kutya Kép

Gombóc,
Nagyon édi Zombi répásan Kép
Nekünk is ilyen kanalunk van. Te mit csinálsz vele, hogy ne sárguljon be a széle? Nekem tiszta narancssárga a sütőtöktől.
Zulu,
Azt hiszem nálad is ilyet láttam...Te mit csinálsz vele?

Timici,
Cumizós Bence hihi Kép

Réka,
Daninak egy megakakit kívánok! Remélem, már sikerült is.

Györgyi,
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Kép
Anyós Kép

Leszter,
Biztos minden ok lesz Petra fülével.

Nadine,
Hasragyúrós Zsani Kép

Urszila,
mégisoltottkutya - jó hír

...

Lili felkelt, de már vissza is altattam. Ma már másodszor.Kép Ráadásul 8 óra helyett csak negyed 10-kor aludt el. De nem tűnik betegnek. Remélem, nem kapta el a nyavjámat.

Myssnia,
Sikerült az esti egyedüli elalvás?

Orsoly,
Lackó tényleg gyönyörű baba Kép
Meg az a süti is jól néz ki...nyami...mindjárt éhen halok.

...megyek is, benézek a hűtőbe.

pusz,

gömb
gombolyu

...ja azt még elfelejtetem írni, hogy minden baba csudiédes. Zsuzsófi, a Te csemetéd is. Meg persze a húgod is. Kép
gombolyu

ZsófiKép
Urtica Gödöllőn is megrendelésre van csak, és most én is kifogyóban vagyok. VIszont a homeopátiás patikáknál ezt találtam: Szeged 6722, Kálvin tér 2. Sas Gyógyszertár
Lancsán Péter,
Kissné Csepregi Beáta (62)426-153
Itt próbáltátok? Ha nincs, nem tudják meghozatni?
Drukk a sok tejcsiért!

Urszila
urszila

Sziasztok!

Ari
MÁV kórház gyermekrendelő telszám: 475-2527
9-11 óra között
remélem ezt a számot kérted, a mi zárónkon csak ez van
ja nem, találtam egy másikat is: 475-2531, de ez lehet, hogy az újszülött osztályé

utazóágy: ma végre vettünk egyet az Auchanban, 11990,-
már össze is raktam, tecccik Kép

Urszila
mégis beoltott kutya Kép

Leszter
császármorzsáért irigy Kép
én viszont szilváslepényt sütöttem, és isteni lett, bibibiii Kép

minden baba tündéri!!!!

holnap du. jön a barátnőm, végre pletyizünk Kép
este meg anyóséknál kerti sütögetés Kép

Andi
psandi

Sziasztok!

Gombóc!
Boldog szülinapot. Kép

Andi!
Daninak boldog névnapot.
És a többi Daninak,aki találkozik a babanettel, szintén.

Ellimami!
Vízkő ellen citromsav! Kép

Franyó!
Jó a tábla. Kép

Urszila!
Kutyaharapás Kép Remálem Zsuzsid könnyen viseli. Látom, mégis be volt oltva a kutya. Kép

Maci_2! Toffifee! Beu!
Köszi szépen. Igen, most tartom. Kép

Nekünk 20-án volt a 7. házassági évfordulónk. Kép

Na megyek aludni.Kép

Magdi+végre alszik Zsuzsi( volt egy kis hasfájásunk)
gallainémagdi

Sziasztok!

Zsuzsófi!
Ha nem sikerül beszerezni, akkor szívesen küldök Neked, csak majd add meg a címedet.
De szerintem Szegeden is sikerül majd beszerezni, biztosan rendelnek Neked. Itt is sokszor csak így működik!

Urszila!
Járkáltam én négykézláb, amit lehetett elraktam, próbáljuk rögzíteni a térelválasztókat (amik nálunk polcként funkcionálnak), asztalról elraktam a kritikus dolgokat, de hát sok minden van még, amiről én nem is gondolnám, hogy gondot okozhat Kép. Kell szereznünk vmit, amivel be tudom zárni azt a szekrényt, amiben a takarítószerek vannak (pl. lefolyótisztító, WC tisztító stb.).

Mennem kell, Levi az ágyában nyafog, nem hajlandó visszaaludni már fél hét óta Kép.

Pusza, Virág
virga

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni,miután már minden topicot átböngésztem ,és a szakkönyvek sem tudnak választ adni a miértre.
Picurkánk egy hetes múlt,eddig csak a kórházban volt széklete,csak aludt,nagyon nyugis baba volt,hangját sem lehetett hallani.Tegnap nagy izgalmak után megvolt itthon az első széklet/kúp segített/és azóta folyamatosan sír a kicsi,semmi nem tudja megnyugtatni,a szopizás után fél órával rögtön rákezdi a Picurka...Nem tudunk rájönni,miért...
A másik dolog,milyenötletetek van a hatékony büfiztetésre és mennyi büfi számít "elég"-nek.Hányszor kell büffentenie a kicsinek és az mindig azzal jár,hogy egy kis tejcit is kibüfizik?
Előre is nagyon köszönöm segítségeteket a Pici és mamija nevében is...
Jujukeri
jujukeri

Kedves Jujukeri!
Harmadik babámat hoztuk haza márciusban. Ő is csak evett és aludt a kórházban, meg itthon is az első napon. Feltehetőleg ennyi időre volt szüksége ahhoz, hogy kipihenje magát. Aztán ráébredt, hogy itt nem egyenletes a hőmérséklet, a táplálékellátás, és egyáltalán. Anyatejes babának nincs mindennap széklete, az is normális, ha hetente csak egyszer van. Szerintem kár kúpozni. Dajkáljátok, próbáljátok meg elhitetni vele, hogy az élet szép. Beletelik 2-3 hónapba (egyeseknél többe is), de aztán hidd el, minden rendbe jön. Az iskolások sose sírnak órákig csukott szemmel... Sofka
sofka

Szia Jujukeri Kép
Gratula Anitának. Ő a jászberényi? Én is ott vagyok most. Kép Ha igen, akkor bármi segítségre van szükség, és esetleg én tudok, akkor szívesen.
sírás: csak saját tapasztalatról tudok beszámolni. Nálunk is tündérke volt a kórházban. Hazahoztuk és sírt. Én hívtam gyerekdokit, mert nem tudtam mitévő legyek. Szerinte az éhség volt az oka. ÉS igaza lett. Nekem sajna kevés volt a tejci. Remélem nálatok nem ez a baj. Ha igen, akkor szopi ezerrel. Kép És a többi tejszaporító praktikák. Ha érdekel, akkor bekopizuk ide. Kép
Kaki: nálunk ez nem volt gond, de én is úgy tudom, hogy nem gond, ha nincs minden nap. Esetleg ha küszködik rásegítetek egy kicsit, ahogy írtad is. Esetleg a hasa is görcsöl. Nem tudom.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztiok!

Jujukeri!

Emma is minta gyerek volta kórházban, aztán itthon csak sírt és sírt. Sajnos nálunk is kevés volt a tejci, aztán meg kb 2 hetesen hasfájós lett. Ő s etudott kakilni, de ő ha sikerült neki megkönnyebbült és akkor nem sírt egy ideig. A büfizés szerintem ilyen picurka korban akár fél órát is letarthat, főleg ha pocifájós enm árt minél tovább büfizetteni.
Ja, és ő nagyom bukós is volt, nem csak kicsi tej jött, hanem sokKép Hát hónapokig tartott mire kinőtte. Ha hízik és nem ngy a tej mennyiség akkor nem gond hogy bukik.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

sziasztok!

Orsoly: Lackó csuda édes az összes képen.

Na persze a többi baba is nagyon aranyos.

Mi jól vagyunk Márk még mindig nem mászik nem jött rá a taktikára, de nem baj addig se kell utána szaladnom.

Ja mégegy kérdés hol lesz pontossan a tali? És ti mikor mentek? Lehet, hogy én is eltudnék menni.

Na most csak ennyi
Puszi
Andy
andy78

Köszönöm szépen a segítséget,nagy érdeklődéssel várjuk a tejszaporító praktikákat is,hátha bejön.Nálunk a Laktoherb tea "üzemel" eddig,de szívesen várom minden tapasztalatotokat!
Mindenkinek jó babázást kívánok!
jujukeri

Myssnia!
Neked is nagyon köszönöm,remélem majdcsak megbírkózunk feladattal sikerrel mi is...Jó egészséget Neked is!!!
jujukeri

Halihó! Kép
Kicsit hazaugrottunk, hogy bejelentkezhessem hozzátok. Édesek az összes bébik, végignéztem szombat óta az archívot.
Julcsi 20 dekát hízott egy hét alatt, para lefújva, tej visszajött, MINI Pampers kihízva Kép
Holnap megyünk szopis konferenciára, majd a talin mesélek.

Most már megyünk is, csak gondoltam, nehogy azt higgyétek, tökre elvesztünk. Előreláthatólag vasárnap leszünk újra itt.

Pussz
Kangi és mégseéhező Julcsi
kangi

SZiasztok!

Magdi
Dani nevében köszönöm a jókívánságokat és neked is boldog névnapot!

Gömb
remélem már semmi bajod! Nem hiszem, hogy baj lenne abból, hogy lázasan szoptattál, inkább kapott ő is egy kis immunanyagat abból amit a szervezetet termelt Kép

Jujukeri
először is gratula az 1 hetes csöppséghez Kép
nálunk is probléma volt eleinte a büfiztetés, sehogy sem jöttem rá a titkára , aztán nagy könyörgések árán megmutatta a csecsemős a kórházban hogy ő hogy csinálja: úgy helyezte a babát magára, hogy a baba gyomra a vállánál legyen, ezzel is nyomva a pociját, hogy hamarabb kijöjjön a felesleges levegő.
egyébként nem feltétlen szükséges tejcinek is visszajönnie, elég a levegő, de ha jön egy kis tej az sem baj.
aztán itthon bejött az a póz is, hogy leültem, a térdemre fektettem a kicsit hassal lefelé a törzsemre merőlegesen és közben persze apa egy pelust tartott a szája alá.
Bele jössz majd ne aggódj, később már elég lesz épp hogy függőlegesbe helyezned és jön is a büfi, legalább is nálunk így volt.
sok sikert!

Andi
psandi

Lányok,
vettem egy sterilizáló dobozt a Mtoysban, viszont nincs rajta semmilyen nyelven, hogy mennyi vizet kell beleönteni. Az eladó szerint annyit, hogy ellepje a cuccokat. De akkor hogyan sterilizál a gőz? (Mert ezeknek asszem az a lényege...) Szóval akinek ilyesmi doboza van (ez Pouppy márka, de ez mind1) mennyi víz kell bele? És ti hány W-ra nyomjátok? 5 perc az okés? Ezen a sz@ron semmi nincs rajta.Kép
Köszi!!
Elli
ellimami

Csucsuka,
Örülök hogy jobban vagyKép

Urszila,
De jó, hogy Zsuzsi megúszta a veszettség elleni oltás sorozatot.Kép

Tünde,
Gratula a babához, üdv köztünk.
Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy Roni viszonylag sokat alszik, főleg amióta hason altatom (a Madarászban mondták, mert pocifájós volt) és a kiságyban is elnézelődik. Esetleg próbáld lekötni a figyelmét valamivel (pl. zenélő-forgó, Kangi-féle sztaniol golyók, színes szalagok...), más ötletem nincs.

Myssnia,
Édesen alszik SzilárdKép Az 1 órás sírás után készült?

Orsoly,
Képek szupik, torta gusztaKép

Ellimami,
Látom, apa tud valamitKép

Kaska,
Ebben a nagy melegben nem csoda, hogy Vilcsi inkább többször keveset eszik. Roni is ezt csinálja.

Heni,
Képek édesekKép

Ari,
Naná, hogy emlékszem rád!
Gratulálok, nagyon sok boldogságot!Kép
Gyere gyakran, ha tudsz.
Utazóágy: Kölcsönkaptunk pár napra, de Roni nem aludt benne túl jól. (Nem elég merev az alja?)
Csak a (MÁV) gyerekrendelő számát tudom: 475-2527 9-11 óra között. Látom, már PsAndi is megírta.
Roninak a hasát és a buksiját UH-zták.

Gömbölyű,
Drukk, hoghy Lilinek ne legyen láza, meg persze neked semKép

Kangi,
De jó, de jó, még a végén dundimókus lesz JulcsibólKép

Felhívott az egyik kolléganőm, hogy meghívta péntek estére a lányokat és vár minket is. Meglepődtem, mert szülés óta most először hívott.

Tali még bizonytalan, de azért próbálom rábeszélni apát, hogy vigyen ki bennünket. Ha csak egy rövid időre is...

Gyorsan még egy kép, aztán megyek, mert ébredezik a kiscsaj.

Szabadtéri alvás:
Kép

Maci_2 + éber Roni
maci_2

Sziasztok,

Myssnia,Györgyi,
szeretnék erőt meríteni tőletek. Hétvégén lehet,hogy mégegyszer megpróbáljuk az egyedül elalvásra szoktatni Petrát.Bár nektek nagyobb gyerkőceitek vannak,de lehet,hogy nem árt,ha minél előbb sikerül egyedül elaludnia.Vagy szerintetek,így 4 hetesen még nem érdemes ezzel kínlódni? Az a bajom a sírni hagyással,hogy a hétvégén 1 órát hagytuk sírni,hátha sikerül elaludnia,de inkább csak egyre jobban behergelte magát és mikor felvettem már tök hidegverejtékes volt a kiscsaj,persze egy könnycsepp se volt a szemébe,csak ordított és ordított...Egy óráig bírtuk,pontosabban bírtam én és felvettem. Mit csináljak ilyenkor?Ha legalább csak 40 percig sírna,de 1 óra után már nagyon nehéz...
Myssnia,Szilárd menyni idős is? Kitartást kívánok.Majd a talin kifaggatlak,hogy sikerült a szoktatás.

Bocsi lányok,végigolvastam mindenkit,de nincs erőm többet írni,de látom ezek az alvás és evés dolgok (azok mennyisége) nem csak nekünk okoznak problémát.

puszi mindenkinek
Évi + Petra( 4hét+1nap)
Évi24

Sziasztok!
Már előre féltem, hogy folytatódik a tegnapi műsör elalvákor. Ma szépen beraktam a kiságyába, puszisereg, és viszlát. Vártam, hogy mikor unja meg a banánt, és kezd sírni. De csak beszélgetett és csönd. Benéztem. Alszik! Kép Kép Kép Nagyon büszke vagyok rá, gyorsan tanul. Kiváncsi vagyok, este mi lesz.

AriKép
Üdv itt!

OrsolyKép
Tök jó képek!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Maci2
Nagyon édi a szabadtéri alvás. Kép
Gyertek talizni.

ÉviKép
Szilárd 5 hónapos. Ha birod még, akkor szerintem ráér, de ha még 4 hetes, akkor jobban aggódik az ember, ha sír. Szilárd atom nagy, de így is folyton kukucskáltam az ágyba, nehogy valami baja essen. Pedig csak sírt, de akkor is paráztam.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Ma még nem ettem semmit, későn keltünk, aztán rámjött a pakolás, akkor már majdnem dél volt. Kitaláltam, hogy megetetem Lőrincet, aztán séta gyanánt elmegyünk egy közeli kajáldába. Szopi, persze elaludt. Nem baj, úgyis csak 20 perceket alszik - gondoltam - utána megyünk. Ez volt fél egykor. Még mindig alszik, semmi jele, hogy ébredne. Éééééheeees vagyok. Tuti elkezd esni az eső, mire végre elindulnánk. Be is teszek egy ernyőt.
Most olvasok vissza ezerrel. Megnéztem minden épet, nagyon édesek a gyerkőcök, és van néhány igazán művészi fotó is.

Ja, üdv az újaknak!

Franyó! Az akrobatázós Annácska nagyon ügyes. Táblát nem tudom megnézni, nincs excelünk. Kép

Myssnia! Nagyon drukkoltam, hogy így legyen az alvással!!!

Andi! Te írtad a fagyasztást? Rögtön elmentettem, nagyon jól jött. Csak tudnám, milyen a paradicsompasszíró. Biztos nincs nekem olyan.

Évi! Én még nem szoktatnám.

Ari! Mi is az Auchanban vettük az utazóágyat, és elég jól funkcionált a Balatonon. Első éjjel ugyan felébredt Lőrinc, de a többit békésen végigaludta.

Maci! Gyertek szombaton!!!

Zsófi! Sikerült valamit intézned UUC5 ügyben?

Még nem is írtam, milyen változás állt be Lőrinc álvási módszerében. Eddig háton aludt, aztán ahogy tudott oldalra fordulni, az oldalán. Mióta hasra tud fordulni, hason alszik. Ha véletlenül nem sikerül emgfordulnia, addig mocorog, míg megfordítom, utána durmol nyugodtan tovább.

Most viszont ébredezik. Nagyon mocizik.

Beu
beu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?