Sziasztok!
Mióta Levi mászik állandóan mögötte kell lennem, de legalább fél szemmel figyelni. Ma odacsukta az ujját a pelenkázó szekrényéhez, majdnem lefejelte a küszöböt, lerántotta az asztalterítőt, lepakolta a könyveket, mindezeket úgy, hogy egy fél percre elfordultam. Be kell szereznünk pár biztonsági berendezést is az autósülés és az etetőszék mellé. Nem semmi kiadás lesz!
Betettem kétszer a járókába, amíg kiszaladtam pisilni, iszonyú hiszti lett belőle
.
Orsoly!
Oké, visszaszívtam
! Csak olvastam, nem vagyok szakértő
.
Képhez gratula!
Andi!
A szülés után 3 hónappal jött meg először (egy év után újra nagylány lettem) és hónapról hónapra egyre erősebben vérzem, most már annyira durva volt, hogy 2-3 cm-es darabok voltak és egy kicsit aggódom, hogy miért lehet ez. Anyukámnak is extra erős vérzése volt/van a születésem óta, eddig reménykedtem, hogy engem ez elkerül. Úgy néz ki tévedtem
. Kíváncsi vagyok mit mond a nődokim. A Babanetes nőgyógyász (Erazmusz) egy ultrahangot javasolt, mert szerinte még az is lehet, hogy a szülés után bentmaradt valami és ellenőrizni kellene a méhnyálkahártyát.
Hűűű, de részletes voltam, bocsánat! Egyáltalán erre kérdeztél rá
?
Évi24!
A hintőporozásnál azért figyelj oda, nehogy bepálljon (így kell írni???) a cucc, mert akkor csak rosszabb lesz.
Tényleg jó lenne talizni, szóval lehet, hogy majd kitalálok valami áthidaló megoldást
.
Verával beszéltél? A Timit még mindig nem hívta, bár nekem megígérte, hogy jelentkezik nála. Biztosan be vannak havazva, meg persze boldogok is. Én sem zavarom őket sem telcsin, sem SMS-ben. Egy e-mailt dobok majd pár hét múlva, hogy mi újság van velük. De lehet, hogy nem írok, majd Ő jelentkezik. Ez jobb, nem?
Bevallom, én is cumiellenes voltam, de a kórházban láttam, hogy szegénykémet mennyire megnyugtatta a cumkó a kékfény alatt, amikor nem vehettem ki, így aztán ott megszokta, itthon meg nem vettük el. Azzal alszik a kezdetektől, pár hete még kellett neki napközben is, most már csak alváshoz. Tehát javul a helyzet, ritkábban kéri, remélem egyszer majd teljesen elhagyja.
Ilyen kicsi babát nem lehet elrontani, vigasztald, simogasd amikor igényli!
Myssnia!
Nem összekeverni Évi24-el
! Rólam még nincs kép a neten, eddig kíméltelek benneteket a látványtól
. Meg digikamera is csak havonta egyszer van!
Szilárd szuri
.
Én is letöltöttem az egyik képkicsinyítő progit, azóta állandóan bombáznak 'Buy now and safe'-el, bár én mindig 'No, thanks' választ adok. Nem lehetne ezt kiiktatni valahogy?
Férjember egyszer valami erotikus oldalt nézegetett, a meztelen hölgyet az ajánlataival hónapokba telt kiirtanom
.
Most olvasom, hogy nem csak én bénáztam Levi fülével a fürdetésnél
. Nálunk a füle mögé száradt a hab, és iszonyú büdös volt.
Alvásnál nálunk bejön, hogy kap valami rongyfélét a kezébe (pl. a párnája, pelenka), a fejére húzza és ez megnyugtatja. Nem lehet, hogy Szilárd is valami hasonlót akart a pólójával? Vagy csak véletlen volt a pólótépkedés? Esetleg adhatsz neki anyaillatú pólót is
.
Györgyi!
Irigy, irigy Törökország miatt!
Leszter!
Lehet, hogy nálatok is csak ez a fránya fürdetés lesz a gond Petra fülénél
. Mármint a beleszáradt fürdető némi fülzsírral keveredve.
Urszila!
Oltott kutya hurrá
!!!
Beu!
Talit szervezem, szervezem
. Feltétlenül megírom, hogy megyünk-e és mikor.
Mindjárt fürdetés, addig még a konyhát is össze kellene kapnom.
Pusza, Virág és Levi