Sziasztok!
Hú, elég sűrű volt a mai nap, de azért lefekvés előtt még megírom, mi volt az uh-on.
Szóval a mi babukánk most már 100 % hogy kisfiú, elég látható jelei voltak a 4d-s felbontásban
A doki szerint nyugodtan ráállhatunk a kék színre.
A számított dátumhoz képest egy héttel kisebbnek mérték, de ez számomra nem meglepő, mert a fogadott orvosunk minden uh-on 2 hét különbséget lát.
A súlya 1133 gramm, amin meglepődtünk, mert két hete még csak 850 volt. Úgyhogy elég rohamosan nőnek már ilyenkor a babócák.
Ja, és képzeljétek, annyira tündér volt, nyitogatta a szemeit, kortyolt is a magzatvízből, és néha elmosolyodott. Odahúzta a szájához a köldökzsinórt, úgyhogy egy kicsit mozognom kellett, hátha ellöki, hogy jól láthassuk. Kaptunk egy fekete-fehér és egy színes képet, hát kíváncsi vagyok mennyire fog hasonlítani.
Biztos nagyon elfogult vagyok, de gyönyörű, szép kis kerek feje van, pici álla, és kis pisze orrocskája. Jaj, már alig várom hogy a kezemben tarthassam!!!
Tényleg ha valaki még gondolkodik a 3d-s uh-on, mindenképp csak ajánlani tudom, ne hagyjátok ki, nagy élmény.
Mivel mi a Megatoysban voltunk, utána körülnéztünk, kiságyat szerettünk volna venni, de nem kaptunk sajna.
Na de majd hétvégén a Brendonban
Viszont a ruhák le vannak értékelve, vettünk két bodyt és egy zöld-fehér
rugdalózót, összesen 1700 Ftért. Ha arra jártok, megéri bemenni!
Laura!
Nyugodj meg, mert szerintem nincs semmi probléma, lehet a köv. uh-on ismét arányos adatokat mérnek. És szerintem is, ha baj lenne, a doki mondta volna. Egyébként nálunk a BPD 7,59 cm, az FL pedig 5,2. És pont 1-2 héttel fiatalabb a babánk, mint a tied, és a számok épp eszerint alakulnak
Szóval ne legyél szomorú, depis meg főleg ne! Azt a baba is érzi.
Na most megyek aludni mert egy kicsit elfáradtam. Jó éjszakát és jó pihenést mindenkinek!
Vera (29+6)