Új privát üzeneted érkezett!

Anita!

Szegények, most már jobb napok jöjjenke végre nálatok!!!

Én meg itt siránkoztam, ne haragudj :oops:

Örülök természetesen továbbra is, de azért csak mi csináltunk itt mindent és 5 év csak 5 év, mégha nem is olyan hosszú idő.......

Meg mikor elkezdtük még "gyerekek voltunk" szinte :D

Más: Lívi belázasodott, még csak egyetlen egyszer volt az(a 3 naposnál nyáron).
Mit tegyek, lehet ez az oltástól ugye????
Múlt héten kapta meg a 18 hóst pénteken!
Csak kúpot adjak neki(Germicid)???
És várjak, de szegény köhög is és folyik az orra.
Bocsi, de még nem volt beteg igazából és nem tudom mit kell tenni.

Mea
mea

Anita! :)

Ascendent a születési pontos dátumból(óra perc) tudják kiszámolni.
Anyumnak van egy táblázata, ha érdekel megnézi Meliét.

Többiek???Tudjátok?

Totka!

Na végre, hogy nincs gond a lencsével, remélem nem is lesz már!!!!
Te is jól megszenvedted az utóbbi időt :(

Mea
mea

Egészségügy------hagyjuk is inkább a témát.............................

Mea
mea

Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kép megettem a nyúl lábát.....

Kép jól nézek i?
Kép rajzolok

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kép megettem a nyúl lábát.....

Kép jól nézek i?
Kép rajzolok

KépKép

Hajni&Panna
totka

bocsi :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Mostanában csak read-only üzemmódban vagyok, de azért olvaslak ám titeket!

Nálunk továbbra is elég kemény a menet, főleg ha a két lány együtt van... és én egyedül velük. De még akkor is, ha ketten vagyunk két gyerekre. Merthogy Zsuzsa extra nyűgös mostanában, jönnek a rágófogai, hébe-hóba hőemelkedése is van (állandóan viszem valamelyiket orvoshoz, ez szinte napi rendszerességű program), és állandó foglalkozást igényel, kivéve ha megyünk valahova, úgyhogy ha meg tudom oldani, mindig megyünk valahova.

Szilvi ellenben szerintem egy extra érzékeny gyerek lesz, rájöttem hogy legtöbbször akkor sír, ha szeretne elaludni, de nem tud. És van hogy annyira felpörög, hogy se kézben, se kenguruban, se bebugyolálva, se ringatva, sehogy se tud, csak üvölt. ROnt a helyzeten ha Zsuzsa itthon van, mert mostanában egyrészt extra hisztis ő is és hajlamos a sikítozásra, másrészt mert szórakozásból is sikítozik, és szegény Vivit teljesen kikészítik a hangos zajok ha már ilyen állapotban van. Ilyenkor még az átlagos zajokra is összerezzen. Viszont mikor Vivi sír, és altatni kéne, de Zsuzsa is ott van, hát akkor tuti hogy Zsuzsa is elkezd hisztizni, mert nem vele foglalkozom. Szilvi a cumit továbbra is kiköpi az esetek 80-90%-ban, bár most már hősiesen és szisztematikusan próbálkozom a rászoktatással, azzal a felkiáltással, hogy a sírásnál bármi jobb. Egyedül egyáltalán nem tud elaludni, pedig elveimmel ellentétben már próbáltuk őt sírni hagyni - tovább bírja mint akár én, akár anyukám idegekkel.

Szóval nem könnyű... amíg Szilvi ki nem növi ezt a sírósságot, nem tudom, hogy fogok boldogulni két gyerekkel egyszerre - valószínűleg percről percre... ami addig oké, amíg én nem vagyok nagyon tropa a kialvatlanságtól, mert akkor nagyon türelmetlen vagyok és olyanokat teszek amit saját magam is megbánok. Már ott tartok, hogy tudatosan próbálok arra átállni, hogy előre felismerjem az ilyen helyzeteket és akkor inkább hagyom üvölteni mindkettőt mert még az is jobb annál ha eljár a kezem. Bár nem tudom mennyivel.

Ha Szilvi egy békés alvósbaba lenne, szerintem semmi problémám nem lenne ezzel a kis korkülönbséggel. És önmagában szerintem Szilvi se lenne kezelhetetlen, mert akkor jobban rá tudnánk hangolódni, hogy az ő igényeit tegyük a középpontba, és valószínűleg nem sírna ennyit. De így lehetetlen mindkét gyerek igényeit egyszerre kielégíteni, és sajnos ez üvöltéssel jár.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

óriási lemaradásban vagyok, már megint :oops: :(

Betegeknek jobbulást kívánok!

Mea!

Petinek még hőemelkedése sem volt a 18 hós oltástól és dokinéni is azt mondta, hogy még aznap, vagy másnap lehet lázas! Szóval ha pénteken kapta és még köhög is, akkor szerintem nem az oltástól van, de ez csak az én véleményem! :(

Rókica!

Sajnálom, hogy Szilvivi ilyen kis sírós baba! Kitartást kívánok Nektek hozzá, és remélem hamar kinövi a kisasszony! És akkor igazi édes kis hugicája lesz Zsuzsának.

Hajni!

Sajnálom, hogy Pannának is be kell Veled feküdnie a kórházba, remélem mindkettőtökkel minden rendben lesz és hamar túl lesztek ezen a szörnyűséges kórházi mizérián! :(

Ancsi!

Anyós :(
AFP :)

Most egyelőre ennyi! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Mea!

Én nem tudom az aszcendenst! Megnéznéd nekem: 2005.09.16. 05.57 óra, és Pécs, ha ez is kell :)!

Köszi!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Hajni!

Panna nagyon cuki a muffinak és csokinyuszival is, meg csak úgy is! :wink:

Megann, Barbi!

Petit is beirattam már a bölcsibe, itt is 13-16 gyerek van egy csoportban! :( Oviban még rosszabb a helyzet (anyu óvónő) náluk van, hogy 28-30 gyerek van egy csoportban! :shock:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

lelövöm magam, mert a végén hirtelen túl sok leszek! ....... :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

na még csak egy kicsit! :wink:

Annamami, Nyúlné!

Jobbulást a gyerkőcöknek!

Juci!

Gratula a vizsgádhoz, tök jó a 2-es egy örökmozgó baba mellett :wink: :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sorminta (ilyen még úgysem volt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ayse, köszi a recepteket, meg a többieknek is köszönöm a tippeket! Még nem sikerült eldöntenem, mi legyen.

Hajni, Panna nagyon aranyos, ahogy elégedetten vigyorog :)

Mea, Julcsinak az aszcendense is Szűz, de Holdja a Skorpióban van.
Néha már segit rendet rakni: remélem, bejön nála az a szűztulajdonság, hogy rendmániás (legalább valaki lenne a családban ilyen is :D )

Ancsi, sajnálom, ami anyósoddal történik. Szegény :cry:

Róki, belegondoltam abba, amit leirtál, én nem is tudom, hogy birnám.
Nálunk az alvástanitás bejött, mert Annával egyszerű volt, éreztem, hogy menni fog neki (Julcsival ilyen kicsikéánt meg sem próbáltam). Éjjel meg kelek hozzá, amikor akarja. Sajnos most beteg, igy elég gyakran kel, nem kap rendesen levegőt szegényke.
Nincs ötletem, hogyan lehetne javitani a helyzeten. Talán csak annyi, hogy ki kell birni, aztán ahogy nő Szilvi, egyre jobb lesz.

KépKép

KépKép
majola

Rokica!
Nem csodálom, hogy nem bírod... Együttérzek!!!

Lili Bika és az aszcendense asszem Mérleg.
Velünk szemben elég jól tudja az akaratát érvényesíteni...

Roli megtalálta újabb áldozatát :(
- Ma először láttam a Bencét sírni! - mondja Lili (Bence se kispályás ám)
- Mért sírt?
- Mert a Roli beleugott a hasába. :(:(:(

ayse

Ancsi!

Ó Istenem :cry: :cry: :cry: :cry:
Ne haragudj nem akartam tapintatlan lenni...nem tudtam hogy ennyire leromlott az állapota... :( :( :( :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry:
Továbbra is sok erőt és kitartást kivánok nektek....

Roki!

Hűűűűűűűű de nem piskóta amit irsz :(
Nem gondolkoztál hogy esetleg Zsuzsát mégis bölcsibe adod???
Bár azt hiszem hogy igy még nem is tudnád elvinni odáig meg vissza... :?
Vagy egyelőre elnapoltátok a témát mióta beteg lett Zsuzsa?????
David hogy tűri hogy Szilvivi ilyen kis nyugtalan???

Viki!
:D

Totka!

Cukorfalat ez a Pannalány ahogy falatozik :lol: :lol: :lol:

Mea!

Elhiszem hogy fáj a szived....sajnos áldozatot kell hozni mindenért...
Igazad van...nézz előre... :)
Majd ha már ott lesztek....biztos lesz még honvágyad néha, de készithettek ott uj kertet...az majd eltereli a melankólikus gondolataidat... :wink: :wink:

Megnéznétek Lénát...hogy mi az accendense....
És ha megtudom akkor hogy tudok meg arról többet hogy mi is jellemző Lénára....

2005.09.14. 21:50 Budapest

Köszi előre is.....

Juci!

Én még nem is gratuláltam...Jó az a kettes. :wink: :wink: az egy kismamánál 4 esnek felel meg....nem tudtad???? :wink: :wink: :wink:

Verekedés :(
Én már előre félek hogy hogy fog az én szelid és jámbor Lénám megváltozni, ha bölcsibe kerül :? ..és érvényesitenie kell az akaratát...

Majola!

Értem akkor már értem hogy férjem és lányom miért pakol néha betegesen mindent a helyére..és hogy férj miért mos fel éjjel nappal...(ja és Léna is... :? :? :? :? :? )....

Lénának fura dolgai vannak..pl nem tűr meg egy nyitott szekrényaljtót.... :? , pl a konyhaszekrény fogantyúját ha véletlenül én elfelejtem összegumizni, akkor ő próbálja visszarakni rá a gumit :? , a pelenkákat a menetfelszerelésből visszapakolja a pelenkatartó szekrénybe :? talál egy pöszmöszt és rohan vele a szemeteshez....

Ezek szerint ez is szűz vonás??????

M.

Kép

Kép
megann

Totka!

Nagyon édik a képek!!! :D

Viki!

ok még várok, hátha mást is érdekel és akkor megadom az adatokat anyumnak :wink:

Jaj, remélem csak az oltástól van:(((((((((((

Bár eddig soha nem votl gond egyiknél sem.

Ha holnapra nem lesz jobb, irány a doki.

[color=red]Rokica!

Kitartás!!!!!!!
Tuti, könnyebb lesz később, szegénykéim :(

Majola!

Julcsi-rendmánia, igen a szűz egyik jó tulajdonsága, ez Lívin is érződik azért :D :D :D
Viszont a szűzek érzékenyek és nagyon kell őket bíztatni és szeretni+dicsérni!!!!

Ayse![/color]

Bika-mérleg

A mérleg érzékeny, nem szereti a vitákat haragot.
A bika imádja otthonát, családját és enni:)
Igaz ez rá valamennyire?

Mea
mea

Megann!

Ok felírtam aza datokat.

Igen ez szűz vonás, Lívi dettó ugyanilyen

És hát ezért olyan jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóók a gyerekeink, és visszafogottak, mert szűzek :D

Mea
mea

Viki!

Akkor még jó a csoportlétszám...
Jobb mint a 16-19.. :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Mea!

Stimmel.... :wink:
De ha Léna olyan lesz mint férj(azaz éjjel nappal felmosni fog???? :shock: :shock: :shock: ), hogy fogom én ezt kibirni??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj..akartam is irni...hogy szerintem nem a 18 hóstól van ez Livinek..hanem valami virust kapott be...

Azaz orvos nem vagyok..de ha jól emlékszem nem nagyon szokott lenni a 18 hóstol ilyen sőt....semmilyen probléma...

Többiek..javitsatok ki ha tévedek....

Nekem a dokinéni is azt mondta hogy ne is várjak semmilyen tünetet mert nem szokott lenni...

Úgyhogy igen..ha lázas...adj neki egy Germicidet..és inkább azért mutasd meg dokinéninek....

Mennyi volt a láza Livinek????

(Ja mellékesen jegyzem meg Neked hogy férj titkárnőjének 97% hogy lánya lesz....és akkor 97% hogy Liviának fogják hivni :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: )

M.

Kép

Kép
megann

Mea!

Még annyit..hogy bár lehet hogy a kúp hatékonyabb...de Léna a legutóbb(fülgyulladásos történetnél), már eléggé nem tolerálta hogy a popsijába teszek ilyen olyan kúpot....
És a dokinéni is mondta, hogy lassan már inkább praktikusabb lesz a kanalas...pl Nurofen.....

M.

Kép

Kép
megann

Juci!
El is felejtettem gratulálni a vizsgához! A lényeg, hogy görbüljön :wink:

Róki!
Nem lehet neked könnyű most, nagyon nehéz lehet így a két gyerkőccel, hogy Szilvi ennyitr sír :(
Kitartást kívánok és idővel javulni fog a helyzet, meglátod.

Zsuzsa!
Szegény Anna baba :(
Képzeld, Nolcsi emlegette valamelyik nap, hogy menjünk Annához és Julcsihoz :wink:

Ayse!
Hú, én is biztos jól megrángatnám ezt a kis gyennyláda kisfiút :evil: :evil:
Nem lehet könnyű Lilinek :?
Noel ilyen kis mimóza lelkű, Leonka odacsap, ha kell.
Ma pl. mérgében felemelte a kissámlit és bevágta a szoba közepére...... :shock: :shock:
Még szerencse, hogy nem volt ott senki.

Ancsi!
Jó, hogy az AFP rendben van! :D

Hajni!
Panni nagyon cuki a muffinnal, de ilyen szép pulcsiban, előke nélkül engeded enni? :shock:

Mea!
Biztos nagyon szép lesz majd az új kert is, meg a ház is, ne sajnáld a mostanit. :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó Estét!

Totka,
Panna lányod csuda édes-csokimázas! :lol: :lol: :lol:

Rokica,
annyira sajnálom. :cry: :cry: :cry:
Én biztos bekattannék.... :( :oops: :( :oops:

Ayse,
Roli. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Szegény Lili,én sem hagytam volna tovább.....
beírtam a keresőbe a nevet,amit priviben írtál és azt mondja,hogy nincs ilyen...... :roll: :roll: :roll: :( :( :(
annamami

Ayse!!!!!!!!!
MEGVAGY! :D :D :D :D :D :D :D
annamami

Megann!

Ok, ha nem múlik holnap elviszem dokihoz.

De jó férj titkárnőjének kislánya is Lívi lesz :D
Olyan ritka ez a név mostanában, ez most jól esett :wink:

Pussz mindenkinekmés jó éjt

Mea
mea

Mea,
megnéznéd Mazsit is? :roll: :oops: :oops: :oops:

2005.11.09. 10.59 perc Budapest

És szerintem(ahogy gondolom Rólad) az új házatok és kertetek még szebb lesz! :wink: :D
annamami

Annamami!
aysebeyaz - nincs????

Lányok, ha szeretnétek megtudni az aszcendenst, nézzétek meg itt:

http://www.megaport.hu/out/o.php?out=ht ... ml?rovat=5

Nem teljesen jellemző Lilire, de úgy tudom, hogy a különböző blygók nagyon árnyalják a képet.

Mi elég jól össze vagyunk boronálva:

Lili: bika mérleg aszcendenssel
Andris mérleg nyilas aszendenssel
Én: nyilas, bika aszcendenssel
Férjem: Mérleg oroszlán aszcendenssel

ayse

Mea!

Lénában is volt valami...leginkább megfázásra gondolok, mert napi 100 hapci és taknyin kivül más nem volt.. :)
Ezzel én nem is mentem dokinénihez..
Lázzal is csak akkor mennék ha nem múlna 1-2 nap alatt és valóban láz az a láz.....
Mert Cebionon, orrcseppen, orrsziváson kivül a mienk nem adna mást...szerencsére nem ad ukmukfukk antibiot ha nem muszáj...

Jobbulást Livinek..

Ayse!

Megnéztem....Léna ugye Szűz Ikerek accendenssel..de hogy ez mit takar..na arról lila gőzöm sincs...

Barbi!

Ha netán ugy rendelkeznek az égiek, hogy kettesként kisfiú lesz...azt szeretném, olyan legyen mint Nolcsi...
Kis mimóza :oops: :P :P :P , olyan ennivalóan kedves kisfiú hogy szerintem nem lehet neki ellenállni :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Mea
Marci szűz skorpió aszcendenssel
akárcsak az Anyukája :wink: vannak szép menetek.
Mea megnyugtatásodra, hogy én is kicsit visszahúzódó voltam, de a Skorpió jegy igen erőssen megtette a magáét és most már férfiakat megszégyenítő indulatokkal vagyok képes vívni :oops: :oops:

Ancsi
EGy darabig önkénteskedtem a Hospise-nál. Az igaz, hogy az Alapítványt főleg a gyógyíthatatlannak tűnő rákbetegekért hozták létre, de azért nem csak ilyen betegekkel találkotam ott.
Egyébként a legjobb helyen van ott szerintem, ha már ilyen szomorú helyzetbe került :cry:

Megann
Tuti tőlem is kikészülnél, ha lakótársak lennénk! :lol:
Árpi néha falra mászik tőlem.EGyszerűen bántja a szememet és idegesít a rumli. Sőt, az is ha valami nem a helyén van pontosan. :oops:
És Marci is nagy rendrakó :lol:

Rokica
Szegényke, ez nem lehet könnyű...
Tényleg, bölcsi kérdéshez hogy álltok?
Ha van kedvetek akkor valamelyik nap átjöhetnétek (vagy akár mi is szívesen meglátogatunk Titeket). Így Zsuzsát talán kicsit lefoglalná Marci jelenléte, én meg szívesen pátyolgatnám Szilvi csomagocskát!

Ayse
Nem tudom hol van az a pont amikor a gyereket célszerű pszichológushoz irányítani... Gondolok itt a kis agresszorra az oviban...

Benianyu
Hol vagy?

Mea
Remélem Livinél csak az oltás. Én is a kanalasat(Panadol, Nurophen ajánlom olyan 38, 5-ig. Utána talán a kúp jobb..

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ayse,

megvagymegvagymegvagy!!!! :D :D :D :D

.....ezek szerint Mazsi skorpió bak ascendensel....... :roll: :roll: :roll: ...és akkor mi van? :roll: :oops: :oops:
annamami

Kuha! :D

Köszi a cikket! Legalább megerősített. Még az jutott eszembe, hogy Mankának nem Vodás telefonja van véletlenül? Mert a Voda 1,8 GHz-en megy, ami közelebb van a mikros 2,45 Ghz-hez, mint a Pannonos és T-mobilos 900 MHz. :D

Ayse! :D

Félek én is mi lesz az oviban. Ilyenkor elég nehéz lehet.

Ancsi! :D

:cry: :cry: :cry: Anyós. Nem tudom, mit mondjak. :cry:

Rókica! :D

Kitartást, talán nemsokára jobb lesz.

Totka! :D

Jó Panna a muffinnal!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

elegem van a takonykórból!!!
komolyan tele van a fejem, már lerepülnek a füleim, olyan erősen fújom az orromat, és mégis mindig tele van az orrom :evil:
szegény Esztiéről nem is beszélek :( :(
ma egész nap apuval volt, mert szegeden voltam, holnap is ez lesz, és mindent megcsinál tényleg, de azt azért nem, hogy lefogja a két lábával az unokáját, közben ordít és fejberúgja, és még közben szívja is az orrát.... de legalább pelenkát holnap többször fog cserélni, mert a popsi is ilyenkor pirosabb, de az nem gond, szóltam.
bőrgyógyászt meg holnap reggel hívom, mert ma nem lehetett elérni, legalábbis nekem nem sikerült.

apu küldött nekem egy hangfelvétlt, amin a következőt lehet hallani:
apu: Ki a legnagyobb szélhámos??
Eszti: ETTER! :lol: :lol:
vajon jövő hétre mit tartogat? :lol:
ja, és ezt úgy megtanulta, hogy ha lejátszom neki, még mielőtt hallani a saját maga válaszát, már mondja is, hogy Etter :)

egyébként ma olyan volt szegeden, egy csomót tanultam, nagyon jó. most is még egy kicsit olvasgatok, aztán alszom, mert holnap megint megyek.

Csibb! a betegségre való tekintettel nem ajánlkoztam mostanában megint a fuvarral! de ha már partiképes leszek szólok!
Bodza, szintén! :) de jövő hétre remélem már ok leszek.

többieknek is jobbulást!!!, lehet, hogy inhalálnom kellene Esztivel, holnap este megcsinálom.

Ayse! belőlem is előugrana az anyatigris asszem, de az is igaz, hogy sajnos ilyen ez a rohadt világ, és nem semmi, hogy már az oviban az életre nevelünk....
és nem mondtam múltkor, de én is irigykedem a fogyi miatt, nagyon ügyes vagy, gratulálok!!

léptem, pá :)

KépKép
KépKép
and

Juci!
Szerintem itt.
De nem tudom, hogy beleszólhatok-e én ebbe.

Annamami!
Akkor vegyél fel ismerősnek!

ayse

zagyva voltam, bocsi

Rokica, én is akartam még egyszer mondani, hogy tarts ki!
nem látom, hogy mitől lenne hamar jobb nektek :( de az idő biztos sokat segít! már 5 hétnél tartotok :wink: egyre könnyebb KELL, hogy legyen! gondolom két gyerekkel hatványozottan nehezebb következetesnek lenni....

KépKép
KépKép
and

Totka
Tényleg nagyon cuki csokis Panna!
A konektort nem akarja piszkálni az etető mögött?
Marci tuti kiszúrná.

Ayse
Talán egy diplomatikus mondat esetleg rávezethetné az ovónénit, hogy javasolja. Vagy netán ha az anyukával beszélgetsz.
KÉrdezd meg, hogy otthon is agresszív e a gyerek és nehezen kezelhető? Ha igen a válasz(amire azért lássuk be van esély) akkor máris jöhet a segítő szándékkal elejtett mondat, miszerint a picit nehezebben kezelhető gyerekeknek sok esetben hallottál róla, hogy segített a gyermekpszichológus.
Én biztos valahogy tennék egy javaslatot, már csak azért is mert ez már nem az ő magánügyük.Bántja a Te gyerekedet és nem gyermeki cívódások keretein belül.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

And
Gyógyuljatok meg!
Amikor én kettő hétig suliban voltam Marci is pont beteg volt.
Annyira rossz érzés volt, hogy tudtam mindent próbálnak megtenni a többiek, de a szadista orrszívást, ami a legfontosabb lenne :? , senki nem képes elvégezni sajna. Rajtam kívül.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

And
Olyan édes lehet, ahogy Eszti már előre mondja, hogy Etter! :lol:
Olyan kis okosak.
Ma Árpi megtanította Marcinak, hogy a sas hogy repül. Megzabálom ahogy csapkod a kis kezeivel és közben mondogatja, hogy sa-sa és nézeget fölfelé!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

And!

Jobbulást Nektek! :(

Mea!

Remélem Livike már jobban van! Van még láza?

Ayse!

Köszi a linket! Peti szűz, szűz aszcendenssel! :shock: Én meg szűz, skorpió aszcendenssel!

Megann!

Peti is "rendmániás". Csukogatja utánam a szekrényket, meg ha véletlenül kilóg egy kabát ujja, vagy egy ing, akkor addig vinnyog, míg meg nem igazítom, vagy odamegy és egyszerűen kinyitja a szekrényt és újra becsukja, hogy hátha akkor nem lóg majd ki! Nagyon helyes, de néha idegesítő (mondjuk ált. én is ilyen vagyok, de néha besokallok és nem érdekel már :wink: ) :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Annamami, irtam tegnap privit aloe miatt, remélem, megkaptad!

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok,

Kiprobaltam a mikros telefonos dolgot, nalam nem csorott ki a telefon :roll:

Horoszkop,
Mat oroszlan szuz ascendessel
Balazs oroszlan skorpio asc-sel
Ferj skorpio bika asc-sel
en skorpio skorpio asc-sel
Neha igen csak porog nalunk az elet :lol: :lol: :lol:

Ancsi
Nagyon sajnalom :(

Mea,
Majd meglesz a kerted is az uj hazban!

Rokica
Kitartas, bar azt hiszem nekem is surun jarna a kezem es a szam is fokozott erovetelben!! A megoldas az ido es annak a gyors mulasa, ha mar nagyobb lesz Szilvi csak jobb lesz!!!! Meg szerencse, hogy legalabb anyud tud neha segiteni!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Viki!

:lol: :lol: :lol:
Látom még Peti is javában szűz jegyű :lol: :lol:
Ezt megszivtuk :lol: :lol: :lol:

Lányok.....

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálok függönyt rakni.... :evil: :evil:
Ilyen szép idő van...nálam meg hegyekben a vasalnivaló, Léna meg kint sütkérezik a jó meleg napsütésben..legszivesebben én is kiheverednék mellé.... :) :) :)

Benianyu!

Remélem a számitógépedet nem adtad el a többi gyerekruci között......
Gyere már...mi van veletek????
Remélem nincs baj?????????

M.

Kép

Kép
megann

Megann,

Nem vagy egyedul es is uuuuuuuuuuutalom a vasalast is meg most pillanatnyilag minden haztarassal kapcsolatos temat, plane meg ha jo ido is van!!!!!!!!! :lol: Szoval nem vagy egyedul :oops: Na en inkabb orulnek, hogyha ferj igy takaritana!!!De o inkabb csak "piszkolni" tud :evil: :evil: :evil: :evil:

Viki,
Aranyos lehet Peti, hogy igy pakol utanad, nalunk sajnos senkinek nincs ilyen szoszmotje persze rajtam ivul, akinek ugye "muszaly" :evil:

Na remelem jo ido lesz, holnap megyunk tengerezni meg hajokazni egy kicsit, most epp jo ido van, tegnap viszont itt esett a HOOOOOOOOO!!! :evil: :evil: :evil:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

And
:lol:

Totka,
Akkor valoban nagyon fini lehetett a muffin a kepet nezve, nagyon helyes kiscsaj lett Panna!

Ayse,
Ovis kiskrapek!!!!! Mat-ot is bantotta egy joval erosebb fiu az osztalyban, hat en is beszeltem vele is, az anyjaval is, de valahogy csak nem akart abbamaradni a dolog! Tanarneni, anyuka sot gyerek is mondja, hogy hat nem akarotbol rug,vag,pofoz, foldhoz dob, hanem mert hat olyan nagydarab ugye es eros es neha nem tudja magat kontrolallni :twisted: :twisted: Bar azert nalunk ilyen hangsulyu mondatok :roll: :shock: :shock: , mint amiket te is leirtal meg csak messzirol sem voltak, mondom inkabb csak testi bantalmazasok!
Hat ne haragudjatok, de szoval en 2-3 stilusos beszelgetes utan, mivel nem maradt annyiban a dolog odamentem a kiskrapekhoz, felhuztam a hajanal fogva es nagyon sziguruan megmondtam neki, hogy csak meg egy kezzel hozzaer Mat-hoz, azt a kezet fogom letorni es ha meg nem talalkozott az emberevel, akkor ne is akarjon velem talalkozni, mert elhiheti, hogy az en rugasom fajdalmasabb lesz, mint valami sovanyka kis osztalytarsae es hasonloak es mindezt a tanitoneni fule hallatara!!!!! Neki is elmondtam, hogy mivel ok SEMMIT nem tudnak tenni ez ellen, akkor majd en teszek es ha megfelemlites kell, akkor az lesz :oops: :oops: :oops: :oops:
Ki tudok akadni es ki is akadtam irasodon, ne hagyd magad, mert egy ilyen korvany gyerek egy eletre szolo serelmet tud okozni ebben az idos korban!!!!
Hozzateszem, hogy a gyerek kozelebe sem megy a fiamnak, ha meg engem meglat, rohanva menekul!!!!!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Aniko!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tudom ez egyáltalán nem vicces, de tök jól csináltad szerintem...
És itt tényleg azon van a hangsúly hogy Te már csak akkor léptél a harcok mezejére, amikor már láttad, hogy senki nem csinál semmit....csak néznek mint Rozi a moziban....

Férj:
Na nehogy azt hidd hogy férj ám ilyen kis rendi...csak a felmosófába szerelmes....az egyebeket ő is simán otthagyja maga után :evil: :evil: :evil:

Most én is jól felhúztam magam.....

Jött a postás...hozta a családit..és a hülye állatja....a szemét kiszúrja hogy az ajtó előtt áll a babakocsit, benne egy bebugyolált csomag(ez lenne Léna),...nyomja azt a rohadt kaputelefont mint siket a csengőt és még mindemellé ordibál is a félig nyitott ajtón befelé....hogy HAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLÓÓÓÓÓÓÓÓÓ POSTAAAAAAAAAAAAA.....
Szegény Léna, mint akibe villám csapott pattant volna föl a babakocsiból.....mire odaértem...
Mondom a nőnek.....MAGA NEM LÁT......MIT GONDOL????DISZNEK VAN KINT A BABAKOCSI TAKARÓVAL???????
Aztán eszkuzálta magát hogy igy meg ugy bocsássak meg, és hogy nem is tudja hogy gondolta, mert neki is van egy 3 éves fia....

Látszott hogy tényleg őszintén bánja a dolgot, ezért nem küldtem el a jó büdös francba.........

És Léna bent a szőnyegen olyat csinált amit szökőévben egyszer......VISSZAALUDT :D :D :D :D :D :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Aniko!

Hóóóóóóó???????????? :shock: :shock: :shock: :shock:
Nem akarom elhinni......
És milyen időt mondanak holnapra????30 fokot?????????? :shock:

M.

Kép

Kép
megann

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!

Köszi, elolvastam :roll:

Téged meggyőzött valamiről ez a cikk????

M.

Kép

Kép
megann

Megann,

Postas :( :( :evil: nalunk szerencsere postas normalis, de vannak hulye reklamcegek, akik most kozvetlenul telefonalnak vagy kuldenek ki emberkeket, hat ezeket mar millioszor elkuldtem a kisfenebe en is, allandoan a legjobb idoben tudnak jonni vagy csengetni!!
:x :x Meg szerencse, hogy vissza tudott aludni szegeny!
Igen, hoooooooo esett :shock: :shock: :shock: persze el is olvadt egybol, jegesobol alakult at, ma meg komolyan van vagy 20 fok.
Neztem, hetvegere jo idot mond, hat ajanlom is, majd csinalok jo sok kepet!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Tegnap egész nap nem voltam, Örsnek meglepetés-partit tartottunk 30. szülinapja alkalmából. Szuper volt, és tényleg nagyon meglepődött, egyáltalán nem számított rá. Jó sok szervezés áll mögötte, de megérte, mert nagyon jól sikerült! Büszke vagyok a gyerekeimre, nagyn jól bíták a tömeget! 15-en voltunk az 50 m2-en. Hát, nem erre van kitalálva a lakásunk, de megoldottuk.
Igaz, csak holnap lesz a szülinapja, mi kicsit előrébb hoztuk az ünneplést. :) Csináltam neki egy tablót, amire minden egyes évből 1-1 fotót fölragasztottam róla. Nagyon örült neki!!! Ezt az ajándékot egyébként ajánlom mindenkinek, kis utánajárással nagyon szép ajándék!

Ancs! Köszi az érdeklődést, jobban vagyunk!

Juci! Grat a vizsgáidhoz! Játszóházas történeted édes! Azt hiszem az ilyen helyzetekre mondják, hogy hagyni kell, hogy egymás között intézzék el.
Kösz iaz érdeklődést, apu épp ma jön haza az első (kemo?)terápiáról. Majd meglátjuk, mi lesz.

Kuha! Mi se szoktunk ajándékozni húsvétkor.

Ayse! Átérzem Lili helyzetét, engem a tánccsoportban terrorizált anno néhány nagyobb lány. Ráadásul ők sosem fizikailag, hanem lelkileg bántottak. Szörnyű volt!

Ancsi! Szegény anyósod! Illetve inkább szegény férjed! Hogy viseli? A Hospice viszont tényleg jó, ott jó kezekben van!
AFP-dnek örülök!

Totka! Nem semmi, ahogy Panni fogja ceruzát! :shock:

Róki! Kitartást nektek! Nem lehet könnyű. Jövő héten otthon vagyunk Szegeden, de utána szívesen látunk benneteket, vagy mi is szívesen meglátogatunk titeket.

And! Ettert meg kell zabálni! :)
Saci most a baba szónál ragadt le, ezen kívül mindenre apát mond.

Saci is szűz-szűz asc-sel...

Még megpróbálok néhány képet is dobni...

Kép

Kép

Kép
bodza

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?