elegem van a takonykórból!!!
komolyan tele van a fejem, már lerepülnek a füleim, olyan erősen fújom az orromat, és mégis mindig tele van az orrom
szegény Esztiéről nem is beszélek
ma egész nap apuval volt, mert szegeden voltam, holnap is ez lesz, és mindent megcsinál tényleg, de azt azért nem, hogy lefogja a két lábával az unokáját, közben ordít és fejberúgja, és még közben szívja is az orrát.... de legalább pelenkát holnap többször fog cserélni, mert a popsi is ilyenkor pirosabb, de az nem gond, szóltam.
bőrgyógyászt meg holnap reggel hívom, mert ma nem lehetett elérni, legalábbis nekem nem sikerült.
apu küldött nekem egy hangfelvétlt, amin a következőt lehet hallani:
apu: Ki a legnagyobb szélhámos??
Eszti: ETTER!
vajon jövő hétre mit tartogat?
ja, és ezt úgy megtanulta, hogy ha lejátszom neki, még mielőtt hallani a saját maga válaszát, már mondja is, hogy Etter
egyébként ma olyan volt szegeden, egy csomót tanultam, nagyon jó. most is még egy kicsit olvasgatok, aztán alszom, mert holnap megint megyek.
Csibb! a betegségre való tekintettel nem ajánlkoztam mostanában megint a fuvarral! de ha már partiképes leszek szólok!
Bodza, szintén!
de jövő hétre remélem már ok leszek.
többieknek is jobbulást!!!, lehet, hogy inhalálnom kellene Esztivel, holnap este megcsinálom.
Ayse! belőlem is előugrana az anyatigris asszem, de az is igaz, hogy sajnos ilyen ez a rohadt világ, és nem semmi, hogy már az oviban az életre nevelünk....
és nem mondtam múltkor, de én is irigykedem a fogyi miatt, nagyon ügyes vagy, gratulálok!!
léptem, pá