Sziasztok Lányok!
Talis képeket köszönjük, biztos nagyon jó kis buli volt, pláne, hogy végül a kertben is tudtatok egy kicsit bandázni!!!
Ayse!
Köszi a mikrós válaszokat, mondom, kipróbáltam, bizony csörög az enyém is. Viszont izgatja a fantáziámat, hogy Mankáé miért nem???
Mondjuk én próba nélkül is megmondtam volna, hogy a miénk egy nagy kalap sz...r, de azért hajtott a kíváncsiság.
Robi csak röhögött rajtam...
Köszi, hogy válaszoltál a kérdésemre Jucc-al kapcsolatban...
Megértem, hogy így érez, bár sajnálom, mert valóban sokunknak lenne rá okunk, hogy megsértődjünk, ha nem hiányolnak minket.
Ezzel a láthatatlan tollasdival meg azért nem értek nagyon egyet, mert esküszöm, szerintem nincs köztünk olyan, aki
mindig mindenki kérdésére, hozzászólására válaszol, ÉS
akinek szintén minden szavára mindenki reagál.
Nagyjából egyet értek Majolával, de azért annyival kiegészíteném, hogy tudom az okát a zárt topiknak, és meg is értem maximálisan.
Szerintem Majola is tudja, és nem hiszem, hogy erre élezte ki a mondanóját, hanem inkább arra, amire én is helyezném a hangsúlyt, hogy ott, ahol annyira kevesen vannak, mint abban a topikban, sokkal egyszerűbb mindenkit számon tartani, és mindenkire reagálni.
(zárójelben jegyzem meg, hogy bár nem tudom, hogy a másik topikba ki milyen rendszerességgel ír, azt azért kb. 98 %-os pontossággal tudom, hogy kik a résztvevői annak a topiknak. Azokra gondolok, akik rendszeresen írtak ide hozzánk is. Ayse, azt hiszem, te vagy az egyetlen, aki továbbra is ennyire intenzíven írsz ide hozzánk, és hát lássuk be, igencsak keresgélnem kéne a többiek hozzászólásait itt, mondjuk az elmúlt egy hónapból...
Nem lehet, hogy egy idő után azért nem keresi senki őket, mert hát nem jelentkeznek???
Egyébként én emlékszem rá, hogy a talis affér után!!, és nem a napokban, talán Barbi volt az első, aki hiányolta Jucc-ot.
És nem csak bele a nagyvilágba, hanem személyesen hozzá intézte a kérdést, hogy látja, hogy be van jelentkezve, de jó rég óta nem ír ide hozzánk...
Ayse, téged meg azért nem keresünk, mert Te úgyis jössz hozzánk....
BArbi!
Tegnapi kirándulós képeitek nekem is nagyon tetszettek, és rögtön az jutott eszembe, ami And-nak (éjjel negyed 2-kor...
), hogy Gergővel fel nem mernék ülni, kiugrana a kezemből, az tuti!
De Leon nagyon vagány!!!
Megann!
Akkor most én is ledöbbentelek...
Ráérő időmben én is vissza szoktam olvasni...
Sőt, kb. 1 hónapja elkezdtem olvasni ezt a topikot, a legelejétől fogva. Akkor én még sehol nem voltam...
Hát, jókat röhögök néha...