Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Viki!

Hujjjjjjjj de csábito ez a Petya :) :)
Nagyon vagyány...a fürdőkádas meg hóditó nagyon...
Nem is engedném ám, hogy Lénával egy kádba keveredjenek.... :oops: :oops: :twisted: :twisted: :twisted:

Ayse!

Akármi is van a mikroval, egy biztos, hogy nem a legegészségesebb dolog...
Jól teszed ha ki tudod hagyni az életedből...
Lehet hogy én is megpróbálnám...ha nem lennék olyan k..va kényelmes :lol: :lol: :? :?

Jucc:Én találkoztam Juccal nemrégiben a Városligetben..és ott mondta nekem hogy alig alig jön olvasni is....és hát láttam hogy a két fiú után 6 fele szakadt úgyhogy nem is gondoltam hogy lehet valami komolyabb oka is annak hogy nem ir..
Gondoltam "leszokott" a babanetről...

Nekem személy szerint az a véleményem, hogy persze jól esik ha az embert hiányolják, keresik....de azért ilyesmin sértődni nem érdemes....ez szerintem nem elégséges indok a sértődésre...és látod előbb utóbb ugyis elkezdi valaki keresni azt aki hiányzik a képből...
De hát ugye másmilyen lelkületű minden ember..
Ha megnéznénk az táblinakat a kezdetekről..azt hiszem megdöbbenénk, mennyien léptek már le :? :(

Andris jó fej nagyon.....milyen jó hogy neki van egy nagyobb tesvérkéje..mennyi mindent tanul tőle.... :P :P
Szerintem minden kisgyereknek járna egy nagyobb tesó. :oops: :oops: :roll: :roll: :P :P :lol: :lol:

Barbi!

:P
Akkor még tuti randaliroznak a fiúk még most is... :lol: :lol: :lol:
Holnapra is tök jó időt mondanak..jó állatozást :wink:

Majola!

4 MACSKA???????? :P :P :P :P :P :P :P :P
Mikor is lesz a következő tali????????? :P :P :P :P
Ha előre mondod, Isten bizony klónoztam volna magam és elmentünk volna a talira... :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Viki!
Hú, de vagesz Peti a napszemcsiben, a bilin egy szál zokniban meg csúcsédes!!! :lol: :lol:

Hajni!
Panna is nagyon helyes a tallárban :D

Megann!
1/2 9-kor már ágyban voltak, egy szó nélkül elaludt mind a kettő....... :P :P

Na akkor egy-két tegnapi bulis kép, meg egy-két mai

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Felfelé a libegőn
Kép
Kép

Folyamatos botozás volt a program
Kép
Kép

Sétálunk a kilátóba
Kép

Leon így élvezi a sétát, úgy rázta magát :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Lefelé a látkép
Kép

És végül egy Noel kacsintás
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

A történeti hűséghez hozzátartozik, hogy Lili a varázslás ezen formuláját egy meséből szedte, de a rímes kívánságot mindig ő készíti, egyéni igényekre szabva. Én parkolóhelyet szoktam kérni. :D

Megann!
Igen, mindig egy báttyot szerettem volna...két hugom van. Na jó, üsse kő, el nem cserélném őket a világ minden kincséért sem! :D:D:D

János-hegy, hajjajj, de sokat sétáltunk arra a férjemmel :D:D:D
(és az esküvőnk is arrafelé volt, a Zugligetben :D)

ayse

Bodza!
És merrefelé gondolkodtok?

ayse

A szomszéd telek még eladó! :)

ayse

Megann!
Nem vagyunk egyformák, van, aki érzékenyebb. Azért Juccot tényleg nem nagyon hiányolta jó sokáig senki (bevallom én is figyeltem, mivel tudtam, hogy érez), míg másokat igen. És ő azért mindennap írt, ellentétben azokkal, akiken csodálkozhatnánk a táblázatban.

Egyébként nekem is hiányoznak jó páran, akiket kár is megemlíteni, mert úgysem olvassák.
DE Thomasanne, Maresz, Benianyu, Juci (felmentve :wink: ), mizujs Veletek?

Na dicsekszem még egyet :oops: :oops: :oops: , aztán elmegyek aludni.
Ma reggel Lili az ágyában az újságját olvasta (hercegnő magazin) :D.

Jó éjt!

ayse

Benianyu!
Dobhatnál egy táblát is!

Köszi! :)

ayse

Annamamit meg külön is hiányolom!!!!!
Fej???????

ayse

Írás!

ayse

Ayse
Pricc pracc és itt vagyok! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Csak eszméletlen lemaradásban vagyok, még a tegnap délelőtti történéseket olvasom.
Köszi a hiányolást! :)

benianyu

Vagyis lebuktam, mert a végét azért elolvastam. :)

A hiányzásom oka, hogy nagyon benne vagyok a babaszobás ruhaeladásban. A barátnőm szinte minden nap hoz egy nagy zsák ruhát, amit felteszek. De előtte le kell egyenként fényképezni és leméregetni.
Ezen kívül meg szinte alig vagyunk itthon, főleg ilyen szép időben.

A talis képek szuperek! Tényleg jól eljátszottak a gyerekek a kertben. :)

Barbi,
A mai képeitek is nagyon nagyon jók! :)
Nekem olyan tériszonyom van, hogy még egyedül sem mernék felülni a libegőre, nem hogy Danival az ölemben.
Mindig elcsodálkozom, hogy Leonnal ilyen jót lehet már sétálni. Dani, bár lehet, hogy én rontom el az állandó babakocsizással :(, de nem jön arra, amerre én szeretném. Ha gyalog mennénk az oviig, akkor 10-12 perc helyett egy óra alatt érnénk oda, azt meg nem szeretném. :?

Viki,
Peti tényleg nagy színész! :)

Totka,
Panna is nagyon édes a talárban. :)

Nyúlné,
Kisnyuszi képei is szenzációsak, mint mindig! :)
Remélem, megoldódnak a problémák is visszatérsz, mert hiányzol. :)

Most csak ennyi, mert már holnap van. Jó éjt! :)

benianyu

A táblát legközelebb teszem majd fel, mert kéne frissíteni, de arra már nincs erőm.
Jó éjt! :)

benianyu

sziasztok!

apa ma este nincs itthon, nekem meg olyan hányingerem van, hogy egyszerűen nem bírok aludni. se. Eszti eddigi legbüdösebb pelenkáját gyártotta nekem fürcsi előtt. körül tudnám írni azt az "illatot" :twisted: :twisted:

a mikrós dolgot holnap kipróbálom én is.

Viki! szenzációsak a Petiről készült képek!! honnan szedtétek ezt a napszemüveget? :) csábító nagyon! a bilizés már ilyen komoly nálatok??
papád hogy van?

Jucc!
nagyon frappáns akartam lenni, hogy ne legyél szomorú, vagy ne sértődj meg miattunk, de nem megy, mármint frappánsnak lenni.
én pl totál szétestem, örülök, ha el tudom olvasni, hogy mit írnak a többiek, csak néha sikerül érdeklődni is valaki felől :( gondolom ezzel nem vagyok egyedül. ez nem azt jelenti, hogy senki nem kíváncsi rád. sőt, mopst, hogy elgondolkodtam, én már tök rég nem érdeklődtem, és egyrészt szégyellem, másrészut viszont örülök, amikor megteszi helyettem más. most is így volt.
nem tudom hogy írjam le, hogy ne bántsalak meg, de te biztos vagy benne, hogy rögtön jeleznéd, ha valaki ugyanígy kimaradna?
nem kifizetődő megsértődni, legfeljebb máshogy viszonyul az ember a dolgokhoz, emberekhez.

látszik, hogy késő van, öszze-vissza beszélek, és ráadásul le is írom.....

Barbi, még neked akartam, hogy én is úgy liobegőztem volna nemrég, de rögtön azt a képet láttam magam előtt, hogy eszti nyekerek, ficánkol, megfeszíti magát, az egséz libegő hullámzik, stb... de nekten nagyon jó napotok lehetett, úgy irigykedem!! bár nekünk sem volt rossz :)

KépKép
KépKép
and

nem tudommilyen időszámítás vana babnetnél, nálam negyed kettő...

KépKép
KépKép
and

Jó reggelt!

Benianyu!

TE ITTHON?????????????????
Hogyhogy???Nem mentetek???? :( :(

Tök jó, akkor lesz egy kis pénzed a rucikból :) :)

Én tegnap fotóztam le a Bergon babakocsinkat, gondoltam én is feldobom a babaszobára...hátha valaki pont ilyet keres...
Azért jó kocsi ám...tök jó nagy, tágas, kényelmes...csak ne lenne olyan robosztus...

Barbi!

Jól látom hogy a fiúk egyennadrágban voltak kirándulni???????????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Haláli, komolyan mondom.....
Jó rátok nézni :P :P :P :P :P :P :P

Majolás képek állati aranyosak....
És van egy olyan képe Lénának amin kiköpött úgy néz ki mint Anna :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: [img]

Nézzétek:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 360.14.jpg[/img]

Persze lehet hogy csak képzelődöm :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Naaaaaaaaaaaa
Kép

M

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Köszönjük a Petidícséreteket, bezsebeltük! :wink: :lol:

Barbi!

Képek nagyon jók! :D

And!

Köszi a kérdést, a papa egész jól van, de nem mer kimenni a lakásból, ahhoz gyengének érzi magát, meg fél, hogy megint összeesik valahol! :(
Bilizés: jelenleg csak reggel, meg este van próbálkozás(általában sikeres pisi téren, a kaki az csak a pelusba megy). Általában belecélzunk a bilibe állásból, ez az ülős kép egy véletlen, amikor én is meglepődtem rajta, hogy így leült rá, és gyorsban lefotóztam! :wink: :wink: :wink: :lol:

Én is úgy vagyok , hogy örülök, ha fél órára le tudok ülni a gép elé, ebbe viszont sajna nem fér bele minden! Sajnos sokszor vissza sem tudok olvasni, (még most sem tettem meg)így az sem tűnik fel, ha valaki esetleg nem írt mostanában, de ezért ne haragudjatok rám, egyszerűen nem futja az időmből! :( Azért igyekszem jönni, amikor tudok, meg hozzászólni amihez tudok. :D

Szép napot mindenkinek!:D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sértődés:

Jucc, én bizony hiányoltalak és hiányollak most is, de ez a te döntésed.

Ugyanakkor szerintem sem érdemes itt megsértődni. Egyszer én sem irtam egy darabig és senki sem hiányolt. Kezdtem volna megsértődni, de rájöttem, hogy nem érdemes, hiszen fontos számomra ez a fórum, amelynek bizony az a természete, hogy az és akkor jön, aki és amikor akar, és mennek is el emberek.

Davallia, Jucc, szerintem nem véletlen, hogy most ti reagáltok érzékenyebben, és Ayse, te figyeled jobban az eseményeket. Van ez a nyilt fórum, ahova nagyon sokan irunk és nincs időnk mindig mindenre reagálni. Ti irtok egy előlünk elzárt fórumra is, ahol kevesen vagytok és jobban tudtok figyelni egymásra, több szó irányul felétek..., és talán van idő arra is, hogy kicsit hergeljétek egymást a mi topikunkkal kapcsolatban.

KépKép

KépKép
majola

Megann :D :D :D
Legalább megvan, kire hasonlit Anna :lol:

KépKép

KépKép
majola

Nézzük a vizilabdameccset.
Lili azt mondja:
- Nem baj, ha nem nyernek, akkor szerencsések lesznek a szerelemben!

Andris is szurkol, utánozza a szpíkert és kiabál:
- Tásáááááááássss!!!!

ayse

Jajj, nem akarok ebbe belebonyolódni, de Majola, lehet, hogy nem olvastad, valakinek a családi bonyolációja (visszaéltek a babanetes hozzászólásaival, nagyon-nagyon csúnyán) miatt ment át a kockafejű topik egy zárt területre. Nem azért, hogy egymást hergeljük.
Ezt kár volt írnod. :?

ayse

Egyébként talán nekem fáj a legjobban, hogy így alakult, hoszen a mai napig megpróbálok mindkét helyen jelen lenni.

Egyszerűbb lenne egy helyre írni, az tuti.

ayse

Majola!
Én emlékszem rá, hogy nem artál egy ideig, azt hittem akkor, hogy nincs kedved. És hiányoztál is. Mondjuk azóta it már kiforrottabb kapcsolatok is lettek, meg jó pár száz hozzászólással odébb vagyunk.

Mostanában azzal szórakozom, hogy kimásolgatom a hsz-eimet (nem kis meló, van pár ezer :) ). Kábé az egy évvel ezelőtti dolgoknál járok, hát mondhatom óriási szórakozás visszanézegetni az akkori képeket :).

ayse

Sziasztok!

Vizipólós pasik nézegetése, és szurkolása közben gyors idecsüccs.... :lol:
Tegnap este nézegettem a képeket, olyan jóóók!!!Jó, hogy a kertben is tudtatok játszani, macskázni!Annácskát úgy megpeszráltam volna én is!!!!! :wink:
Jaj, a libegős meg annyira tetszik!Mondtam is Csabának már régeen, hogy kirándulhatnánk arra is(még sosem voltam, és úgy kipróbálnám!!!!)
Petit is nagyon bírom a fantörpikus napszemcsibe, és a bilin teli szájjal nevetve!!! :lol: :lol:

Egyébként nagyon nem vagyunk nyugodtak.Panna szeme (neki is a jobb)lényegesen kisebb, mint a bal, kb.egy hete.A szemész szerint megyógyulKét hétig kellett használnunk a Floxan szemkenőcsöt)
.Holnap megyünk Szegedre a szem.klinikára, megmutatom a Profnak Pannát is, de iszonyú szervezést igényel, mert
állítólag gyereket nem nézhetnek.... :cry: :cry: :cry:

Nem tudom, hogy az én túlaggódásom e, de már a harmadik szemész fogja megnézni a lányt(és remélem, megnézi).Az első jan.látta, mikor árpa volt rajta, a másik meg aki most engem kezel, már kétszer.Én megőrülök.De inkább túlaggódom, mintsem........

Szóval nincs túl jó kedvem. :cry: :cry:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Majola!

:lol: :lol: :lol:

Ayse!

Most nagyon megdöbbentettél :roll: :roll: és nem is tudom hogy milyen érzésem van....... :roll: :roll: :roll:
2 gyermekes anyuka vagy, ezek szerint több fórumon aktiv tag, még dolgozgatsz is...és mindemellett évekre visszamenőleg "szórakozásképpen" a hsz-eidet gyűjtöd ki :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ez nekem magas.......................mind libának a szaxafon, vagy mint kacsának az eperfa :? :? :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Én szórakozásképpen Nők Lapját szoktam olvasni.....és ezzel slusz...mert több "szórakozásra" nincs is időm, erőm, energiám...

M.

Kép

Kép
megann

Totka!

Alapvetően az ember 2 arcfele nem egyforma, igy a méretek sem arányosak...
Próbáld csak ki...egy rajzlappal tükör előtt takard el az egyik majd a másik arcfeledet...tök más a kettő :) :)
De mivel ennyi probléma van "szemügyileg" a családban, szerintem nem árt ha megnézedet ha úgy érzed...
Viszont parázni előre ne parázz,jó???? :wink: :wink:
Nem lesz semmi gond...ne izgulj... :wink:
Tudom te már rémeket látsz a saját állapotod miatt, de hidd el....Panna nem Te vagy..... :wink: :wink: nyugi...

M.

Kép

Kép
megann

Fasza, nálunk orkán van..... :evil: :evil: :evil:
Pedig tegnap kapott Léna egy kis műanyaghintát..addig amig nem lesz meg a fajátszótere...
És már reggel állt a teraszajtóba és mutogattott hogy TÁ-TÁ(hinTA-palinTA)......
Szegény.....most hogy engedjem ki az orkánba????????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Szerencsére most férj pesztrálja..ezért van szófosásom... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Hajni!
Hát ez már nem igaz, komolyan!!!! :(:(:(:(
Még jó, hogy több helyen is megnézeted!!!!
Gyógyuljon meg gyorsan Panna!!! Úgyis úgy lesz, a gyerekek gyorsan regenerálódnak! :)

Megann!
Szórakozásképp a Nők Lapját is szoktam olvasni, de leginkább regényeket, most olvastam ki (kb 1 hét alatt) Gárdonyitól Az Ida regényét. Azért gyűjtöm a hsz-eimet, mert elég pontosan leírom bennük, hogy mi történik a gyerekeimmel. Nekikszeretném összegyűjteni (a sallangokat levágva), hogy milen volt, amikor kicsik voltak.

Egyébként saját nyelvkönyvömön is szoktam dolgozgatni.

Mindezt, amikor alszanak a gyerekek (még Lili is bőven megalussza délután a 3 óráit), meg nem nézek tévét, meg a háztartásom is szalad sokszor, de azt nem annyira bánom.

ayse

Ayse, nem is úgy gondoltam, hogy azért ment más helyre a fórum. Egyszerűen az emberi lélek ilyen, ehhez nem kell nagy képzelőerő, hogy ha több helyen van jelen, szereti a "bezzeg"-eket.
Ez nem is baj, engem nem zavar, mindenki oda ir, ahová akar. Csak nem jó bűntudatot kelteni azokban, akiknek ehhez semmi köze.

Erre a gyűjtésre már én is gondoltam, hogy egyszer majd a gyerekeim számára érdekes lehet. Majd felfogadok egyzser valakit rá, nekem ehhez nincs türelmem, sajnos.

KépKép

KépKép
majola

Meg amikor apukájukkal vannak.

ayse

Na, látom, te is ezért teszed.

KépKép

KépKép
majola

Amúgy meg apa nincs itthon, Julcsi kikészitett éjjel: valakivel csak kell vitáznom, nem :twisted: :twisted: :twisted:
Julcsival már próbáltam, de hatástalan: aranyoskodik és meg kell zabálni. Csak azt nem tudom, honnan van rá energiája ennyi éjjeli követelőzés után.

Az előbb jött szárnyalva: Valaki csünget, valaki csünget, vendég, vendég........... De csak a mikró volt, az életmentő kávém csengetett.

KépKép

KépKép
majola

Azaz csönget, csak már a betűket sem találom, olyan fáradt vagyok :cry:

KépKép

KépKép
majola

Ayse!

Értem :) :)
Ez igy már ok :) :) :) :) :) :) :) :wink: :wink: :wink: :wink:
Tök jó ötlet....
Elképzelem hogy Lili majd hogy fog hahotázni a beszólásain 20 évesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Őrület, hogy mennyi mindenre van energiád....
Bárcsak bennem is lenne ennyi szufla... :oops: :oops: :oops:

Én egy kis könyvecskét nyitottam Lénának és amikor gondolom irogatok bele pár sort...mintegy jegyzetelésképpen..mikor indult el..milyen szokásai vannak, milyen szavakat tud már..., ilyesmi :) :) :) :) :) :)

Majola!

Julcsit megzabálom...azt a kis okos, bájos fejecskéjét.. :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Majola!
Nem értem ezeket a "bezzegeket".

Egyébként egy fórum az csak egy információs csatorna, éppúgy, mint az email, privi, telefon, sms, személyes találkozás.

Aki soha de soha nem használta ezen fórumok egyikét sem, hogy nem jelenlevő embertársairól eszmét cseréljen másokkal, annak szívból gratulálok és már-már az emberiség fölé helyzem szellemiségét.

Remélem mindenki érti miről írtam. Majola, te pláne, mert erről már beszélgettünk a fennt nevezett csatornák egyikén.

A témát nem szerettem volna felhozni, Kuha kérdezett, én válaszoltam.

Az előbb zuhanyozás közben épp arra gondoltam, hogy ezek a viták borzasztó személyiségrombolóak és nem is méltóak hozzám, úgyhogy részemről befejeztem, a dugót meg most kihúzom. Szép hétvégét,

Ahogy elnézem ezeket a pólós fiúkat, bárhogy is alakul, a szerelemmel semmiképp nem lesz gond! :wink:

ayse

Sziasztok Lányok!

Talis képeket köszönjük, biztos nagyon jó kis buli volt, pláne, hogy végül a kertben is tudtatok egy kicsit bandázni!!!

Ayse!

Köszi a mikrós válaszokat, mondom, kipróbáltam, bizony csörög az enyém is. Viszont izgatja a fantáziámat, hogy Mankáé miért nem???
Mondjuk én próba nélkül is megmondtam volna, hogy a miénk egy nagy kalap sz...r, de azért hajtott a kíváncsiság.
Robi csak röhögött rajtam...

Köszi, hogy válaszoltál a kérdésemre Jucc-al kapcsolatban...
Megértem, hogy így érez, bár sajnálom, mert valóban sokunknak lenne rá okunk, hogy megsértődjünk, ha nem hiányolnak minket.

Ezzel a láthatatlan tollasdival meg azért nem értek nagyon egyet, mert esküszöm, szerintem nincs köztünk olyan, aki mindig mindenki kérdésére, hozzászólására válaszol, ÉS akinek szintén minden szavára mindenki reagál.

Nagyjából egyet értek Majolával, de azért annyival kiegészíteném, hogy tudom az okát a zárt topiknak, és meg is értem maximálisan.
Szerintem Majola is tudja, és nem hiszem, hogy erre élezte ki a mondanóját, hanem inkább arra, amire én is helyezném a hangsúlyt, hogy ott, ahol annyira kevesen vannak, mint abban a topikban, sokkal egyszerűbb mindenkit számon tartani, és mindenkire reagálni.
(zárójelben jegyzem meg, hogy bár nem tudom, hogy a másik topikba ki milyen rendszerességgel ír, azt azért kb. 98 %-os pontossággal tudom, hogy kik a résztvevői annak a topiknak. Azokra gondolok, akik rendszeresen írtak ide hozzánk is. Ayse, azt hiszem, te vagy az egyetlen, aki továbbra is ennyire intenzíven írsz ide hozzánk, és hát lássuk be, igencsak keresgélnem kéne a többiek hozzászólásait itt, mondjuk az elmúlt egy hónapból...
Nem lehet, hogy egy idő után azért nem keresi senki őket, mert hát nem jelentkeznek???
Egyébként én emlékszem rá, hogy a talis affér után!!, és nem a napokban, talán Barbi volt az első, aki hiányolta Jucc-ot.
És nem csak bele a nagyvilágba, hanem személyesen hozzá intézte a kérdést, hogy látja, hogy be van jelentkezve, de jó rég óta nem ír ide hozzánk...
Ayse, téged meg azért nem keresünk, mert Te úgyis jössz hozzánk....
:wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

BArbi!

Tegnapi kirándulós képeitek nekem is nagyon tetszettek, és rögtön az jutott eszembe, ami And-nak (éjjel negyed 2-kor... 8) 8) 8) ), hogy Gergővel fel nem mernék ülni, kiugrana a kezemből, az tuti!
De Leon nagyon vagány!!!

Megann!

Akkor most én is ledöbbentelek...
Ráérő időmben én is vissza szoktam olvasni...
Sőt, kb. 1 hónapja elkezdtem olvasni ezt a topikot, a legelejétől fogva. Akkor én még sehol nem voltam...
Hát, jókat röhögök néha... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Ayse, nekem az volt az egyetlen ilyen jellegű ilyen megszólalásom, és az is csak azért, mert szeretlek és nem akartam, hogy megbántva érezd magad. És csak általánosságban irtam.
Ja, és még mindig szeretlek ám :D :D :D Sőt, megvenném a szomszéd telket, ha nem lenne már egy, ahol lakunk :D

KépKép

KépKép
majola

Kuha, a kis zárójeles véleményedhez annyit írnék, hogy bizony van aki rendszeresen olvas titeket is, és többször írt is ide, pl. én, de miután alíg volt pár ember (2-3 történetesen Barbi, Megann, Ayse...talán nem is igen volt több mostanság) aki hozzám is szólt néha, így teljesen feleslegesnek érzem hogy írjak is...így már csakk akkor írok, ha feltétlen szükségességét érzem.

Kép

Kép
prüntyi

Kuha!

Döbb-döbb! :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

nyuszi nagyinál,nekem takarítanom kéne,gondoltam lehuppanok a gép elé és belevetem magam a kis topikunkba és pár sorra még futja is!
képek nagyon nagyon szuperek!főleg a talisok!úúúúgy sajnálom,hogy lemaradtunk a taliról és Majola csemetékről,én már nagyon rég láttam őket!
mindenkinek köszönöm a hiányolást és a drukkokat,elkelnek,ha nem baj,most nem kezdek bele egy hatalmas sztorizásba,még én sem tudom mi hogyan lesz,főleg azért!
elnézést amiért a hívásokra,smsekre,üzenetekre sem reagálok rendesen,de most egy helyre kell koncentrálnom tényleg!

arról nem is beszélve,hogy már megint témánál vagytok! :twisted:

inkább futás ki a rétre és szívjátok be a gyönyörű,illatos,mostmár áprilisi levegőt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Totka,értetek meg izgulok nagyon!tessék most már befejezni ezt a szemes dolgot! :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Nagyon rossz előérzetem van... :( :( csak remélni tudom hogy nem valami nagyon nagyon rossz dolog történt veletek... :(

Kivánom a legjobbakat :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Majola!
Akkor jó, én is! :D

Most hsz-gyűjtés helyett inkább relaxált állapotban fogom feldolgozni az élményeimet (alvás).

Nálunk nincs orkán, hanem gyönyörű idő van, ha felébredt a csapat futunk is a rétre!

Nyúlné!
Együttérzünk és majd alkalomadtán meséld el, hogy a koncentrálás eredményre vezetett-e! Jó?

ayse

Sziasztok!

Gyorsan írok én is, nehogy itt majdhogynem miattam összevesszetek!!!

Félreértettétek, szó nincs sértődésről! Egyszerűen nem látom értelmét, hogy írjak. Ezzel az erővel inkább naplót írok...

Válaszolva And kérdésére: igen, keresem, kerestem minden esetben azt, aki érdekel, aki hiányzik. Ezt biztosan tudom. Persze, nem mindenkit. És mivel engem senki nem keresett kb. egy hónapig, úgy gondoltam, hogy senkinek nem hiányzik, hogy írjak, így meg tényleg mi a fenének?

És valóban Zsuzsa és Barbi keresett elég hamar, nekik írtam is privit akkor. De ez után telt el nagyon sok idő, mire valaki keresett.

Olvaslak Benneteket, mert hosszú időt töltöttem Veletek, és érdekel, kivel mi van.

Sziasztok!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Hajni!
én az ötödik szemésznek köszönhetem, hogy nem vakultam meg az egyik szemere. meg persze az anyunak, aki nem nyugodott bele az első négy dokiba... :?

KépKép
KépKép
and

ezt még órákkal ezelőtt írtam, csak közben elmentem, majd visszaolvasom az azóta írtakat is.

KépKép
KépKép
and

Beugrottunk a kertből uzsizni, aztán vendégek jönnek, velük majd ismét kimegyünk. Szuper ez a kert még igy is!!!

Hajni, azért jöttem gyorsan, mert elfelejtettem irni: mindkét lányomnak, ha jól megnézem, kicsit kisebb az egyik szeme. Ez szerintem normális.

KépKép

KépKép
majola

Mi idáig aludtunk moccanatlan :oops: :oops: :oops:

Most egy kis kávé bedönt, hogy életet lehelljek magamban a kertikézés előtt.

Csak azért jöttem, mert mindig akarom írni, hogy Kuha, összeállítottam ám egy csomagot német nyelvű újságokból. Találjuk ki, hogy jut el Hozzád!

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?