Új privát üzeneted érkezett!

Juti! Énisénis! Boldog névnapot Milánnak!
Nagyon jól tetted, hogy elvitted Dévényékhez! Szonja mindig az elején nevetett, aztán megunta és sírt. Nekem nagyon nehéz volt végignéznem, de megérte! Úgyhogy neked is kitartást a nehezebb pillanatokra!

Talisok!
Mit szólnátok május 27-hez? Vagy jún. 3-hoz (hétvégék nekem kizárva)? nekem a délelőttök játszanak, du. alszik Szonja (már nem jár bölcsibe, majd csak szeptemberben lesz ovi). Most nem tudom, mi jó a többségnek, de lehetne először Margitsziget, aztán a Városliget? Nézek majd időjárásjelentést addig!

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Milánnak boldog névnapot!

Betti
Annyira meleg volt Debrecenben? :roll:
Ádin a pelus volt és a csíkos body (napozó), a másikon meg egy kis póló és a gatyesz... ennél lazább öltözék a csak pelus... vagy a pucérkodás...

Lecsó
Ezt most kihagyjuk... 24-én barátaink esküvőjére megyünk...

Délelőtti talit kihagyjuk... :cry:
Vendég

sziasztok!

Juti!

Az én kisfiam is utál hason lenni, és nem is nagyon tudja megemelni a fejét. Az orvos azt mondta, hogy nem jött még rá, hogy kell használni a kezét. Mivel még csak 3 hónapos gondolom nem tartotta problémának, de érdekelne, hogy milyen gyakorlatokat csinált a gyógytornász? Hogyan lehet a nyakizmát erősíteni?

Csilla
kiscsillag1

Szia Csilla!

Nem probléma még, hogy nem emeli a fejét, mert a gyógytornász szerint 3 hónapos kor körül valamikor kell emelnie, ami nem kerek 3 hónapot jelent. Egyébként van benne valami, hogy még nem jött rá, hogy hogyan használja a kezét, de én nem értem be ennyivel, ezért kértem a háziorvost, hogy utalja be gyógytornára, mert akkor leszek nyugodt, ha egy erre szakosodott szakember is elmondja a véleményét. És szerencsére itt Sopronban a Dévény módszer szerint dolgoznak a gyógytornászok, és nagyon jók!!! Csak jót hallottam eddig róluk.
Na, szóval amit otthon tehetsz: tedd hasra a babát, kicsit támaszd meg alulról a mellkasát, engedd, hogy emelje a fejét. Nem kell sokáig, csak néhány másodpercig, ha már nem kellemes neki, akkor fordítsd vissza. Én úgy szoktam, hogy a könyökét kicsit előre tolom, hogy azon támaszkodhasson. Egyedül még nem tud, csak ha ott a kezem. Ezt naponta többször is lehet, a legjobb pelenkázás után, mert akkor amúgy is jobban érzi magát, és a pelenkázón is kényelmes. Ja, csak akkor tedd hasra, ha épp jókedvében van, álmosan, nyűgösen ne nyúzd.
Meg teheted hasra úgy is, hogy ülsz nyújtott lábbal az ágyon, és a combodra teszed, úgy, hogy a feje jobbra, vagy balra legyen. Akkor is kénytelen emelni a fejét, különben lelógna.
Lehet a mellkasodra is tenni, úgy, hogy félig fekszel, és hason magadra fekteted, a lényeg az, hogy addig csináld csak, amíg kellemes neki, ha nyűgi, akkor fordítsd vissza. Büfis pózban is lehet tenni, úgy hogy kicsit eltartod magadtól, hogy ne boruljon a válladra, és akkor is kell tartania a fejét. Meg foghatod úgy is, hogy neked háttal ölben tartod, de ne feküdjön rád, hanem tartsa magát.

Ha valami nem világos, jelezz, lefényképezem!!!
Ennyi egyelőre. Kérdezz bátran!

Nekem ezeket mondta a gyógytornász, remélem nem írtam semmit rosszul.

jutiboszi

Lili!

Igen, Milcsi is az elején még vigyorgott, aztán jól rázendített a végére, sajnáltam is nagyon, de vittem neki a kedvenc elefántját, ami zenél, és az sokszor lekötötte a figyelmét. Most végignéztem egy 8 hónapos kislány kezelését, ő is sírt nagyon, de nem azért mert fáj, mert tulajdonképpen tűrte, csak bömbölt, mert hiába nézett anyára, nem segített neki. Szegények. Remélem azért kibírom valahogy, mert tudom, hogy ezzel csak jót teszek Milcsinek!

jutiboszi

Sziasztok!

Nálam a lányok 2 hó körül kezdték emelgetni a fejüket. Gondolom azért, mert elsősorban hason feküdtek. Lili tud oladlról hasra és hátról oldalra fordulni, de ezeket nem köti össze. Nem baj. Ez is nagy eredmény. Sőt, mikor ma reggel énekeltem neki, elkezdett ő is hangokat kiadni, olyan éneklős félét, nem olyat mikor gügyög :lol:

Jázmin meg 2 kézzel nyúlt egy plüss izé után :lol:

Kép
Kép
labasv

szaisztok

A talira elmegyünk mi is ha jó időben lesz jó helyen.A jó időt nem az időjárásra értem :lol: .

Borzasztó az időjárás :( BRRR.Szagad az eső!

Kép

Kép
lecso

Itt is esik, és Milcsi olyan nyűgös, sehol nem jó, csak a kezemben. Most is itt ül, és ficánkol. Ki akar ugrani a kezemből.

jutiboszi

Babakocsi nyert! Hinta, játszószőnyeg, kiságy, nagyágy, anya ágya, minden csak sírással végződött. És most végre alszik a babakocsiban!!!

jutiboszi

Mi ma déleőtt voltunk tornázni. Baba-mama torna. 1 órát mamák tornáztak, aztán 10 percet a babák. gyógytornász az edző. MIvel Dani volt a legkissebb baba, rajta mutatta a feladatokat. rendesen megdolgoztatta :) De Dani élvezte :)
Kérdezte az edző, menyni idős, mondtam, hgy 2és fél hónapos, mire 7 és felet értett először, s mondta, azért már ezt meg ezt tudni kéne... mondom: de csak 2,5 hónapos :) Na akkor leesett az álla, hogy mekkora baba :):):)
Vannak új fotók, mindjárt mutatok egyet :)

puszi Kép

Panka

KépKép
pankamama

Vivi!

Ügyesek a csajok! Milán is hátról oldalra fordul, az oldalról hasra még mindig nem megy, útban van a keze.

Panka!

Nagyon édiii!!!!! Kis gyurmagombóc! Az én Milánom meg pálcikababa a Tiedhez képest!

jutiboszi

Juti! Igen, azért írtam, amikor idősebb volt, akkor jobban sírt, mert nem akarta, hogy csesztessék. De ki kell bírni, tényleg. Biztosan elég lesz Milánodnak néhány kezelés.

Csilla, amit a dévényes gyógytornász csinál, azt nem lehet otthon csinálni. Van egy speciális technikájuk, ha érdekel, nézz körül itt: www.deveny.hu Ha bizonytalan vagy valamiben, érdemes velük megnézetni, tényleg csak jót teszel a gyereknek. A háziorvos nem kompetens, ők csak akkor foglalkoznak a gyerekkel, ha 1 évesen még nem mászik, stb, de akkor már késő, azaz nem fejleszthető olyan jól, mint kicsi korban.
Hihi, Dévényék fizethetnének nekem a kortesbeszédekért. :lol:

Taliidőpontokra nem reagáltatok! Mondjatok másikat, ha ez nem jó!

Panka, császársebbel lehet már tornázni? Én azt hittem várni kell még, de akkor jó, lehet, hogy én is elkezdem.

Pilchard, hogy vagytok??? Ágiék???

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Sziasztok!

Manka! Én nem kérdeztem senkit, hogy lehet-e tornázni. Viszont van 1-2 gyakorlat, amikor érzem, hogy feszül a sebem. Azokat egyszerűen nem csinálom.
De amúgy nagyon jól esik a mozgás. Így jövök rá, mennyire legyengültem a terhességben.
Pedig 4. emeleten lakunk, nincs lift. szóval jó kis testedzés mindig felmenni meg le Danival... főleg, hogy nincs segítség. Nekem jó a kedd, akárhol. Reggel csipőszűrésre meygünk, de utána tudunk menni másfele.

puszi

Panka

KépKép
pankamama

Lili!

Szerintem is elég lesz, mert már most mondta a gy.tornász, hogy kezdi csinálni a dolgokat, csak még erősödnie kell. Azért én nagyon örülök, hogy elmentem vele, mert így legalább nem aggódok!

jutiboszi

Sziasztok!

Nekem is jó mindkét időpont a talira.

Segítsetek már nekem, mitől lehet az, hogy Kritsóf 6 hetes kora óta 1x kelt éjszaka, most meg 1,5 hete már van, hogy 2 óránként kel, és amig nem adok neki enni, addig sír. Semmivel nem tudom megnyugtatni. Vajon mitől fejlődik visszafelé? Egyre többet kellene éjszakánként aludnia,nem kevesebbet.:( Tanácstalan vagyok..

Kriszta

Kép
k.krisztina78

Sziasztok!

Képzeljétek Anna ma átfordult hátról hasara a jobb oldalán, Zalán is hidal eléggé. Ez alatt azt értem hogy teljesen kicsavarodik kiflibe.
Mi is tornászunk kb 1 hete 3 gyakorlat, 1: fogom a kezüket és felüléseket csinálunk úgy hogy felhúzom Őket a lényeg hogy minnél lassabban hogy a fejüket tartani kelljen, 2: hasra fekszünk betolom a lábukat a hasuk alá megtámosztom a kezemmel a talpakat hogy tolják előre magukat, 3: lepedőre fektettem Őket és emelem, hogy átforduljanak mindkét oldalról.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

A lepedőt emelem alattuk.+

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem! Próbálok majd visszazökkenni egy kicsit.

Juti!
Mi is járunk Dévényeshez. Bulcsúval azért kell menni, mert erősen jobbra fordította, és balra hátra döntötte a fejét túlnyomórészt. Igazából önszorgalomból vittem el, és milyen jól is tettem. Nálunk is izomgyengeség van. Hetente egyszer kell járnunk, és rendesen meg is kínozza szegénykémet a gyógytornász. :( De inkább most sírjon hetente egyszer egy kicsit, mint hogy később bármi baja legyen. Erre az időre később úgysem fog emlékezni. Láthatóan jót tesz neki a kezelés. Minden alkalom után szemmel látható a javulás. Most már emelgeti a fejecskéjét is (bár még nem olyan magasra, mint itt egyes babák fényképein látom :wink: :) , de ami késik nem múlik).
Akkor neked nem is kerül semmibe a gyógytorna? Ezt a gyerekorvos írta fel? Nálunk annyira dívik most a Dévényes módszer, hogy vagy 6 Dévényesnél kérdeztük, hogy el tudja-e vállalni a kisfiamat, és a 7. tudott bepaszírozni egy időpontra. Teljesen telítve vannak.

Olyan szépek ezek a pici babák!
Sajnos én sem valószínű, hogy el tudnék menni a talira, mert két kicsivel nagyon bonyis az utazás vonattal, bkv-val. :?
Néhány kép a csöppekről:
Kép
Így tartja a fejét a kiskrapek.
Kép
Bulcsú manó a babakocsiban figyel.
Kép
Hát igen, a testvéri szeretet...
Kép
Lili bárhol el tud aludni ebéd után, jóllakottan.
Kép
Nagggyon laza ám a csaj. :D

Kép
Kép
giga1

Kriszta: Nálam Jázmin egyszer majd 1 hétig átaludta az éjszakát, most meg rendre fölkelnek 3 felé. :? És éjszaka fölkeltik egymást a nyekergéssel. :?
Nem tudom valaha is átalusszák e majd az éjszakát...
Ráadásul marha korán kelnek (6-7) és akkor csak max 2 óra múlva tudom őket lerakni...

Kép
Kép
labasv

Az alvással mi is viszafelé haladunk. A 3 órából most 2 lett és már reggel 6-kor kukorékul vmelyikük, bezzeg én tudnék aludni :lol: . Nálunk valszeg azért lett így mert Zalán este mindig cirkuszolt annyira elfáradt és előrébb hoztuk a fürcsit és ez Annát eléggé meg zavarta, mert mindig Ő ébred előbb.
:?

KépKép
KépKép
jadika

Nálam rászoktak a lányok a nappali alvásra. Egyhuzamban 5-6 órát is képesek aludni. :shock: Ha felkeltem őket, akkor estig megy a nyafogás (de ugyan úgy fölkelnek éjszaka), ráadásul a napi teendőkkel sem végzek (háttérmunka a babák jólétéért :D , úgymint kajagyártás, mostmár főzelék is, mosás...stb)

Próbáltam sinlac-al etetni őket este, hogy eltelítse jobban a pocit és ne keljenek, de hiába.
AMúgy tök jó, mert eddig mindent megettek amit adtam nekik. Még a legrosszabb babakaját is.

Kép
Kép
labasv

sziasztok!

köszi juti, örök hála.

Csilla
kiscsillag1

Manka azt hiszem igazad van, én is elviszem a körzetihez. Mivel vidéken lakunk, nem tudom hogy oldom meg. Remélem lesz itt a közelben is gyógytornász.

Csilla
kiscsillag1

Kriszta!

Nekem is változott az éccakai program, eddig 2-3 héten keresztül bírta sokáig, reggel 5-6 ig, de most visszatért az éjjeli szopi. Nekem nem sír szerencsére, de annyit mocorog, hogy teljesen felébred, és akkor már éhes is lesz. Addig meg úgysem alszik vissza, amíg meg nem etetem.
Most általában 2kor, és 6kor ébred, de 6 után még visszaalszik, és csak 9-10 körül kel fel. A titka: le van húzva a redőny, és csak egy éjjeli lámpa ég, ami ráadásul kék, szóval alig van fénye, nagyon hasznos. Ajánlom mindenkinek!!! Így akkor van reggel, amikor felhúzom a redőnyt.

Adrienn!

Jók a gyakorlatok! A felúzást én is szoktam néha, de azt hittem, hogy azt nem nagyon lehet, mert nem elég erős még az izomzatuk. Honnan vannak ezek a gyakorlatok?

Ági!

De jó, újra itt!!!!! Sokat gondoltam ám Rátok! Biztos sok az új feladat a 2 gyerkőccel!
Igen, nekünk a gyerekorvos írta fel a gyógytornát, minő szerencse, hogy itt Sopronban csak ez van! Így a TB fizeti a kezeléseket. (Amúgy mennyi? Megírod priviben?)
Nálunk is nagyon látványos a kezelés, hétfőn csak helyzetfelmérés volt, de már az úgy beindította nála a mozgást, hogy reggel alig találtam meg a kiságyban, mert teljesen elfordult, máshová került a feje, mint ahova leraktam! Most is itt forgolódik mellettem a földön! Nagyon cuki!!!! Kép Kép Kép

jutiboszi

Sziasztok!

KISCSILLAG!
Vidd el minnél hamarabb a babádat!!!Az én Petim súlyosan izomhipotóniás,de a Régi-mert kerestem másikat_gyerekorvos mikor látta azt mondta az izomhipozóniája szinte semmi.Ahhoz képest hogy 20 másik doki szerint súlyos fokú.(mi kórházban voltunk egy hónapig),úgyhogy látta jópár doki.
Peti is nagyon sir a torna alatt,főleg mikor A ANYAKÁT,FEJÉT MASZIROZZA.
Peti egyáltalán nem tudja hason emelni a fejét,és 3 hósan már ki kell tudni emelni!

Ne haargudjatok hogy nem irtam,olvaslak Tieket,de egyszerűen meghalni sincs időm.nem akaok panaszkodni,hol orvoshoz járunk,hol tornára,ha meg itthon vagyunk próbálok a gyerekekkel is foglakozni,meg a háztartást is csinálni.
Nem könnyű,mostanában jobban stresszelve vagyok mint pár hete.Most kezdenek azok a bizonyos hullámok összecsapni. :D :D
De majd kialakul,ettől csak jobb lesz .Ha Amival vagyok Petyka nyivákol,ha Petyus van nálam akkor Ami nyafog.Szép az élet! :D :D
Petinek fáj a hasa állandóan,nem tud csak szélcsővel kakálni,most újabb tápot próbálunk ki.Na szóval nem unatkozok,hol etetek,pelusozok,kakáltatok,satöbbi..
Voltunk pulmonológiai,meg kardiológiai szakrendelésen is,sehol nem találtak semmit-nem is vártam.De hogy meglegyen a heti program,mindig megyünk vhová.meg majd kontrollra egyik két hónap múlva akarja látni,másik 3..,na ez kicsit fárasztó

Amelita meg olyan szinten visit hogy tegnap már ott tartottam nyakon öntöm egy vödör vizzel,mert már nem tudok mit kitalálni hogy megértessem vele ne visitson,hanem mondja el mit szeretne.

Elkezdtem fogyózni is,mert utálom magam ilyen bálnaként,meg nem jön rám semmi ruhám,úgyhogy kétfelé is főzök sokszor.

Talira nagyon szivesen elmennék,de annyi mindentől függ hogy nem merek nyilatkozni egyenlőre.

KépKép

KépKép
pilchard

Jajj vmi fontosat elfelejtettem.Nincs vkinek pocakmasszázsról képes anyaga gépen,amit át tudna küldeni?

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Juti! A szomszéd csajszinak sajna oxigénhiányosan született a kislánya (aki ma már nagy , okos nagylány) és neki mutatták a kórházban ezeket a gyakorlatokat Ő meg nekem. Mondtam a védőnőmnek is és Ő is mondta hogy jók ezek a gyakorlatok Ő a svábhegyi kórházba látta mikor ott volt gyakszin.

KépKép
KépKép
jadika

Pilchard!

Milánnak is van szélcsöve, mi is használjuk néha, mert különben nem kakil. Most újabban néhány napja nem kakil, csak este tud, de akkor is úgy, hogy szopi közben egyszer csak hirtelen elkezd sikítani, és huzogatja a lábát. Akkor jön a szélcső, és újra vidáman mosolyog. Ez egyébként természetes a babáknál? Hogy nem kakilnak? Eddig tökéletesen kakilt, reggel is, napközben is, de most pár napja csak este szélcsővel. Sajnálom szegényt!!!! Remélem ha beindul a mozgása, akkor megint rendesen kakil majd.
Pocakmaszi sajna nincs!!! Nekem is kéne, ha van, küldhettek nekem is!!!

jutiboszi

Masszázshoz
http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babmasz.htm
http://babamasszazs.lap.hu/

Betettétek a bogarat a fülembe... lehet, hogy nekem is el kellene vinnem Ádámot gyógytornászhoz? :roll:
Vendég

Lau!

Én megnyugodtam teljesen! Ha bármit észlelsz, érdemes, mert minden apróság később nagyobb bajokat okozhat. Nagyon aggódtam, de most már tök jó, mert tudom, hogy jó kezekben van Milcsi! És látom az eredményt is már most!
Mert látsz valami szokatlant Ádámnál?????

jutiboszi

Jadika!
Mi a volt svábhegyes-most a margitban vannak-gyakorlatokat NEM csináljuk,mert konkrétan totál sérülésveszélyes amit nekem tanitottak.

Juti:nálunk valószinű az izomhipotónia közrejátszik abban hogy nem tud kakálni.De teljesen normális babáknál is előfordul sokszor.

Laura:nekem képek kellenének hogy hogy kell maszirozni.itt nem találok,de neten sehol se találtam eddig.

KépKép

KépKép
pilchard

Pilchard
http://www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babmasz7.htm
Itt van kép és leírás...
:roll: :wink:

Juti
Én nem vettem észre semmit... igaz, nem is értek hozzá... :oops: :cry:
Vendég

Lau!!!

Kösziiii! Ez a hasmasszázs nagyon hasznos!!! Este ki is próbálom fürcsi előtt!

Én se értek hozzá, nekem az volt gyanús, hogy egy időben inkább balra szeretett nézni, és ha háton feküdt,akkor is balra fordította a fejét, meg hason fekve utált lenni, mert nem tudta emelni a fejét, és ha felhúztuk, akkor se húzta maga után a fejecskéjét. Én ezeket elmondtam a védőnőnek és a dokinéninek, és már írták is a beutalót a gyógytornára. Csak biztos ami biztos alapon! És milyen jól tették!!!!

jutiboszi

Vettem cseresznyemag-párnát!!!! Fel kell melegíteni, és a hasfájós baba pocijára tenni. Megartja a meleget. Majd véleményezem, ha kipróbáltuk! ( Remélem nem lesz rá szükség, mert ne fájjon a hasa!)

jutiboszi

Pilchard! Én úgy gondolom ez a torna csak használ nekünk, Annám ennek hatására fordul, Zalán pedig biztosabban tartja a fejét :wink: .

Pár kép:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
jadika

Juti! Köszi! :wink:

KépKép
KépKép
jadika

LAura, olyanokra kell figyelni, amiket Juti írt. Meg hogy öklöz-e (3 hó után nem szabad sokat ökölben tartania a kezét - ez feszességre utal), a lába nyitható-e terpeszben (ha korlátlanul, akkor laza), nyitvan van-e a szája, lógatja-e kicsit a nyelvét, folyik a nyála (és nem fogzik). Ezek jutottak most eszembe.
Csak ha gyanút fogsz, akkor vidd el! Te vagy a legjobb ismerője a fiadnak, és ugye az anyák megérzése...

Juti, neked akkor nagyon jó a dokid! Engem kiröhögött Szonjánál a doki (akit azóta leváltottam), és sajnos csak 5 hósan jutottunk el hozzá, mert nem mondta senki, hogy van ilyen. És szerencsés vagy, hogy nem kell fizetned, itt Pesten tb-támogatás nélkül 5000/60 perc, SZonjával még 2000-ért jártunk.

Adri, nagyon szépek az ikrek!
Ezeket a gyakorlatokat a háziorvosunk is ajánlja, nekünk is mutatta. (Én nem csinálom :oops: ) Svábhegyről horror sztorikat hallottam.

Ági! Mi a Nyugatinál lakunk, és oda jön a vonatotok, úgy sem jó egyszer, ha ott találkozunk, és onnan megyünk vhova? És az Pilchardnak is jó.

Lili
KépKép
KépKép
manka79

BETTI HOL VAGY???? REMÉLEM MINDEN RENDBEN!!!
(Most van a házassági évfordulótok, azért vagy eltűnve?)

Panka, és többiek! Akkor a kedd jó? Délelőtt városliget? Előtte még pontosítunk! :)

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Jutiboszi,
Nálunk is igy megy az alvás, redőnnyel, de érdekes módon ha 9-kor felkel hiába nem húzom fel a redőnyt, megetetem és nem alszik már vissza.:) Megpróbáltam átverni párszor, de nem lehet.:)))

Panka,
Nekem is jó a kedd...

Bettó,
én is keresnélek a porocska miatt.:)) Remélem minden rendben veletek..

Kriszta

Kép
k.krisztina78

Irigy-irigy a tali miatt!!!

Tessék képeket készíteni, és ide feltenni!!!!! És gondoljatok Ránk is sokat!!!!!!!!

Marha nagy szerencsém van tényleg, ezért szeretem Sopront!!!! Itt aztán minden van, mint a bucsuban! És most hogy írod, marhán örülök, hogy nem kell fizetni érte, de mondjuk ha kellene akkor is járnánk, mert Milcsiért mindent!!!
Ja, azt is mondta a gy.tornász, hogy olyan szépen beindult a mozgásfejlődése, hogy majd ritkábban kell járni később, nehogy túl gyors legyen a fejlődés. Mert az a jó, ha minden szakaszra elég ideje van, hogy jól begyakorolhassa a különböző mozgásokat.

jutiboszi

Kriszta! Dettó! 9 után már a redőny se használ. Pedig amíg a pocimban volt, addig nagyon szerettünk délig aludni, és ő is hagyott engem! Most már ez csak álom! Amíg szopizik, tuti nem alszom délig!

jutiboszi

Csajok!!!

Hasfájós babáknak nagyon természetes kímélő megoldás: cseresznyemag-párna. Dm-ben lehet kapni.
Szegény Milcsi megint szopi közben sikítva sírt, és aztán jött a hasmasszázs, amit Lautól "tanultam", kentem a pocira hasmasszázs krémet, amit szintén a dm-ben lehet kapni, aztán rá a pocira a meleg cs.magpárna, és láss csodát, Milcsi megynyugodott, és azóta is alszik, immáron 2 órája. Ja, és közben szépen pukizgatott. De kaki még nem volt ma egyszer sem. :shock: :x

jutiboszi

Lányok! Bocs, mégse jó a kedd! Pedig már beleéltem magam! Nahari! Utána hét szerda pl (asszem 4.-e)? Vagy ha sokótoknak jó most, akkor talizzatok nélkülünk! Aztán máskor mindenképp csatlakozunk!

Panka

KépKép
pankamama

Kedves Anyukák!

Penny reklámfilmbe 3-12 hónapos kislányt keresünk.
Ez már egy meglévő sorozat,aminek újabb 5 filmjét kellene elkészítenünk.Még nem tudjuk,hogy a kiválasztott babab hány filmben szerepelne.Lehet,hogy 1,de lehet, hogy több.
Kibővül a már jól ismert család egy kislánnyal,mert az előző 5 filmben,kismama volt az anyuka.
Érdeklődni lehet telefonon: 70/318 3774 Vedres Andi

A válogatás időpontja: 2008. május 23. 10-12 óráig.
Helye: III. Hajógyári sziget 307. Spot Casting.
A forgatás tervezett időpontja? 2008. május 24-25.(szombat-vasárnap, maximum 4 órás elfoglaltság Bp-en a X. kerületben)

Szeretettel várunk Benneteket.
Elnézést a "zavarásért".
üdv.: v. andi
vedresandi

Halihó!

Bocsika, sok dolg jött össze.
Először is Kriszat ne hari, de Kincsővelk mostanság nem tudunk 20 percnél tovább sétálni, mert felébred és üvölt a babakocsiban, unatkozik 10 perc után, bármilyen játék is legyen az. Így még a megrendelt ánizs magért sem tudtam menni :twisted: Jujj lehet van megoldás. Tesómék jönnek, szólok neki, hogy hozzon. No szóltam sógorkámnak :wink:

Manka! 14-én volt az évforduló. Sajna ünneplés elmaradt, csak szolidan otthon voltunk.

Juti! Nálunk is úgy tűnik visszajött a délutáni poci fájás. Már második délután fordult elő. Nálunk viszont, hogyha ölbe veszem megnyugszik, szopizik és cickón elalszik.

Jadika! Nagyon édik az ikrek! Hatalmasak már :wink:

Mi is szoktunk tornázni, kb olyanokat csinálunk, mint Adri. Én nem pelussal segítek, hanem az ágyikót "nyomom" meg, így arra lejt és könnyebben átfordul. Mi is egyre szebben tartjuk a buksit hason, forgatja is, már az ölemben is forgatja.

Valamit még akartam írni, de szokásomhoz híven kiment a buksiból :oops:

Kép
bettó

Tudom már...
Éjszakák: nálunk még mindig 2-szer eszik, hogyha fürcsi előtt nincs szunya, akkor fél 8-kor be is alszik, tegnap aludt délután 5-től 7-ig és csak 9 után aludt el. Nálunk még mindig nem lehet letenni, hogyha csak ásítozik. Akkor altatom, hogyha az ölemben dörzsöli a szuszit, meg hogyah játék közben édesen dörzsöli a szemét. Meg tudnám akkor is zabálni. Viszont fél 7, 7-kor legkésőbb kinyílik a szemecske és édesen gagyogunk és mosolygunk :D Utána 8-9 körül szokott alukálni.
Mennem kell lassan ébred a kis Tündérke :D

Kép
bettó

Panka! Akkor legyen jún. 4. Hátha akkor többen is jönnek!
Persze, majd fotózunk!

Betti, nekünk jövő héten lesz. Géza örült az ajinak? Nem próbálod meg a kendőt vagy ha nem szeretsz kötögetni, a kengurut? Most már nagy Kincső, nem csak fektetve viheted. Hátha akkor nem unatkozna. Ábris sem bír sokáig benne lenni egyébként, tuti azt nem szereti, hogy nem lát ki jól, nem tud "részese" lenni a dolgoknak. Olyankor kiveszem, vagy beteszem a babazsákba, amit mindig magammal visszek. Majd mutatok képet róla.

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?