Sziasztok!
Család (Apa, Szandi, tesóm és a fia) már a Rómain fürdenek, mi meg itthon pácolódunk
Zsombi még mindig nyügi, és még mindig nem tudom, hogy a szuritól vagy a melegtől, de inkább az utóbbira tippelek.
Anyósom tegnap telefonált, hogy viseli Zsombi a szurit, aztán ki lettem oktatva, hogy 37,6-ra ő már adna kúpot, adjak én is. Nem adtam (mert az még csak 37,1) és el is magyaráztam neki, miért nem. Nem tudom, mire gondolt, de nagyon nem is érdekel.
Urszila
Éjszakára én sem borogattam, de ma újra bekötöttem a lábikót, mert piros és kemény a szurinál
De nem zavarja, ha piszkálom, valószínűleg nem fáj neki.
A Yellowstone-parkost régebben én is olvastam valahol, egyébként nem akarom bántani az amerikaiakat, de agyilag mintha le lennének lassulva (pl. mikróban macskát szárítanak), a pereket meg megnyerik
Kutyaharapás/karcolás
Van valami hír? Szegény Zsuzsi
Kocsmaszag
Maci_2
Zsombi a vártnál sokkal kevesebbet sírt oltáskor, mire elkezdte, már kész is volt, így rögtön fel lehetett venni
(egy hónapja hazáig ordított)
Roni nagyon édes
és milyen sok haja van
Meso
Képek nagyon szupik
Évi
Gratula az éjszakák átalvásához
Gyökérkefe
, mi megálltunk a körömkefénél
Gratula a négyhetességhez
Milyen kis picuri Petra
Anyakati
Gyerkőcök nagyon jól néznek ki
Virág
Gratula a fogacskához és a mászáshoz
Én tesóimnak egzotikum (meg csak IV. ker), húgom legalább pihen (otthon nagyon sokat dolgozik), a fia, Csabi meg jól elvan Szandival, így egyik sincs egyedül
. Apa extra fáradt lesz estére, mert a strandon tuti dobálni kell őket, Szandi 23 kiló, Csabi meg kb. 35
Heni
Gratula a 7. fogacskához. Használat
Szandi is használta annak idején már az első kettőt is, így gyorsan megkezdtük a leválasztást
(szerencsére neki csak 7 hónaposan kezdett jönni, de akkor aztán kettesével, négyesével
)
Beu
Majd pihentek itthon
Képek nagyon jók
Hasalóson milyen kis komoly Lőrinc
Nadine
Mi is egymás hónalját gyantázzuk
Szaklány csak pislogott, eleinte még a család is, de már öcsémék is átvették a jó szokást
Gombóc
Répapüré
Jutott Zsombiba is?
Timici
Bence fürcsis és cumizós kép szupi
Zsurló
Miért kellett ellenőrizni a szivecskét? Volt valami gond? Azért jó, hogy minden o.k.
Réka
Ha nem nyűgös Dani, szerintem ne nagyon háborgasd kaki ügyben, Zsombinál már 8 nap a csúcs, de olyan lapos mindig a hasa, mintha nem enne. Én meg szoktam hallgatni, morog-e a hasa (azaz, mozognak-e a belei), ha igen, már nem idegeskedek.
Myssnia
Szuri
Tali időpont szerintem nekünk is jó
Megyek egy kis jégkrémet bűvölni
(már 30 fok van a lakásban, szegény húgomék eljöttek a hüsi kertesből
)
Toffi + ma3hónapos Zsombi, aki elaludt a babygym alatt