Új privát üzeneted érkezett!

Én megyek aludni. Ma a rádióban egy alváskutató-karbantartó szakorvos azt mondta, hogy a kismamák aludjanak, amikor a gyerek is. Ugyan én már lassan nagymama korba lépek :twisted: :twisted: :twisted: , viszont akkora az alváslemaradásom, hogy rámfér.

Annamami!
Szegény fejed!
Nekem nem fáj, sőt mondhatom hónapok óta nem fájt, amióta Tünde elmesélte, hogy neki mitől múlt el (ezoterikus sztori). Azt nem tudom, hogy ez rám mért hatott 8én nem voltam szereplője a történetnek), de hatott!!! :D:D:D

ayse

Annamami!
Nekem nem fáj, de olyan mintha ülne rajta valaki szóval nem tökéletes. :evil: Sajnállak a fejfájás miatt. :(

Mi most értünk haza Bendegúz megkapta a másfél éves oltást, jól kifáradtunk mindketten, elszúrtam a legelején, mert előtte elvittem hintázni, hogy legyen valami jó is a délelőttben, de amikor kivettem a hintából elkezdett hisztizni, és egész úton, és ott is végig bömbi volt, igaz mire bökték már annyira elfáradt, hogy csak hüppögött, aztán a végén még integetett is a dokinéninek úgy megbékélt.
Viszont végre 10 kiló fölé mázsálták, hurrá, 10260 gramm és 82 centi. :D

Nekem is lenne kedvem a teraszon kertészkedni, de nincsenek még palántáim. :(

And!
Nem nagyon tudok hozzászólni a kiütésekhez, Bendegúz nem ekcémás, viszont neki is vannak néha a szája körül meg az arcán kis pattanásszerű piros kiütésgyanús pöttyök, én a pikkszalámira és a gyulaikolbira fogom amit imád, és viszonylag gyakran is eszik.

Ancsi!
Nekünk Römer Duo van, isofixes, és szerintem tök kényelmes Bendegúznak, és jókat szunyál benne, ha hátradöntöm. Nagyon örülök, hogy ezt vettük meg anno, pedig szívtam a fogam mert drága volt, de megérte.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Totka!
Nagyon boldog névnapot kívánunk! :) Kép

Csikken!
Húú, de jó! :D Vigyázz Magatokra! :)
Rolid is nagy huligán! :shock: :D

Megann!
Ez a Mendan tényleg jónak tűnik! :)
Léna nagyon cuki a képeken!
Én sem merném Natit a kocsiba egyedül hagyni. Léna simán elücsörög addig, amíg megveszed az ebédet?
Sztem Nati arénázna.

Cleo!
"Pókerarcú" Majád tündéri ahogy vigyorog! :D

Annamami!
Husssss fejfájás! :evil:

Barbi!
Te aztán jó edzett vagy már! :? A kis zsiványok, hogy összejátszottak! Jó, hogy nem lett nagyobb baj! :)

Azt hiszem benyaltam valamit. Kaparászik a torkom és az orrom is eldugul néha. Remélem nem durvul el a dolog. :(

Andi&Nati

KépKép
duda

Kép

Csikken!!

Nagyon örülök!! :D :D
Megy a drukk!! :D

Köszönöm mindenkinek a z üléshozzászólásokat!!!

Nincs valami jó kedvem....anyósom az intenziven.... :cry: :cry:

ancsi26

nkgfzztddrsmlsstzvhzg babanet!!! :evil: :evil:

Totka!!
A virág a tiéd!!! :D

ancsi26

Annamami,

Huss fejfajas :evil: Nekem is eleg gyakran faj, nem igazan tudok semmi kulonlegeset javasolni :oops:

Megann,
Hu de jo kis kepek, Lena csodaszep es te is jol nezel ki a kepeken!

Lanyok,
Ne haragudjatok, nem emelek ki kulon - kulon mindenkit, de csodasak a talis kepek es mindenki szuper jol nez ki!

Csikken,
Nagy-nagy gratula!!!! Megy a drukk!!!!!!!!

Cleo,
Maja nagyon ugyes a maszokan es kis aranyos tundi bundi szokeseg!!

Babi,
Hu, de jo, hogy idoben eszrevetted!!! Hidegver kell hozzajuk neha a biztos!!

Kuha,
De kiemellek, van egy kep, ahol nagyon jol nezel ki, profilbol vagy fenykepezve!!!!!!!!! De egy par kilocskanak valoban le kellenne menni :oops: :oops:

Ne haragudjatok, ha nem jovok surun, de bar nem akarlak terhelni ezzel titeket, csak meghalt :cry: egy baratnom, aki a gyogytornaszom is volt, elutottek amikor ment haza a motorjaval :cry: magara hagyva ket es fel eves kisfiat :cry: :cry: Tegnap elott volt a temetese es egy kicsit most inkabb nagyon ennek hatasa alatt vagyok :cry: :cry:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

O Ancsi, sajnalom :oops: :cry: Remelem nem lesz semmi baj!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Totka! :D

Nagyon boldog névnapot kívánok! Isten éltessen sokáig!

Megann! :D

A férjemmel aludt! Bubus, amíg mi Bábszínházban voltunk. Eleve fél 9-kor kelt, aztán állítólag 10-kor elaludt, és mikor mi hazaértünk fél 2-kor, akkor ébredt. Nem tudom, mi volt vele.

Gergőszáj:

Beszélgettünk arról, hogy régen nekünk is volt papagájunk. Gergő: -De már meghalt. És most a Jóistennél van. :shock: Ezt honnan szedte?

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Totka,
Boldog Nevnapot!!

Zsof,
Nem is gondolnank, mennyire okosak :lol: :lol: A kicsi biztosan tudta, hogy nem lesztek otthon, ezert aludt :P
Gergo meg, ha csak egyszer hall ilyet, mar megjegyzi :lol:

Kuha
Privi ment :roll:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Benianyu,

Na mi volt a fodrasznal, vegul is mit csinaltal??

Totka,
Akkor most kizartak ama betegseget vagy nem?? Nem irtal rola semmit, bar tobbiek biztosan tudjak :oops:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Benianyu,

Na mi volt a fodrasznal, vegul is mit csinaltal??

Totka,
Akkor most kizartak ama betegseget vagy nem?? Nem irtal rola semmit, bar tobbiek biztosan tudjak :oops:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

LÁNYOK!!

FONTOS KÖRKÉRDÉS VAGY KÉRÉS!!??

Nem jár valaki véletlenül a Visegrádi úton lévő Mária babacentrum felé??
Azért mert,végül a honlapjukon kinéztük a Concord ultimaxnak és trimaxnak a GOLFI szinét,ezt...
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... cts_id=806

és nagyon tetszik,hogy ilyen élénk a szine.
Irtam nekik egy mailt,hogy élőben is pont ilyen élénk-e és azt irták,hogy igen ilyen!!
DE!!!A Brendonban megnéztük ezt a szint és sokkal halványabb,kopottabb,mint a Bébibolt honlapján!!!
Na most akkor szerintetek???

Azért lenne szuper ha valaki arra járna,megnézhetné,hogy akkor most tényleg ilyen élénk-e!!??

Hű ez jó pofátlan kérés,de hátha jár arra valaki!!! :oops: :oops:

ancsi26

Sziasztok Lányok!

Megann!

Köszi a hiányolást!!!! :o :o :o :o :o :o :o
Nincs semmi különös, hétvégén anyuéknál voltunk, de láttam, itt is nagy volt a pangás...
Látom, jól éreztétek magatokat Zalakaroson, a képek is csúcsszuperek, köntösös Léna haláli!
Megnéztem én is a honlapot, tényleg jónak tűnik!

Anikó!! :oops: :oops: :oops:
Ha már a "pár kilónál" tartok, én nem bánnám, ha legalább 8-10 pár kiló lemenne... :oops: :oops: :oops: :oops:
Ja, és prívit nem kaptam meg!!!!!!!!!!!!!!! :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Biztos, hogy elküldted?? Vagy küld az e-mail-emre, tudod a címem, ugye?

Kép
kuha

Kuha,
Igen, elkuldtem, de akkor majd otthon ujrairom a cimedre, ha nem ment el! :evil:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Ancsi!

Jajj, istenem, szegénykémek. Csak azt tudom mondani, amit eddig: kitartás az egész családnak!!!

Mi ma Meával és Lívivel csavarogtunk egy hatalmasat!!!!
Jó volt, bár elfáradtam egy kicsit. Gergő nem volt ma a topon, illetve én nem voltam, és emiatt nem volt ő sem. Ugyanis úgy indult, hogy itthon felejtettem a kispárnáját. Úgyhogy végigüvöltötte a Pólust ebéd után, hogy "pá-pá-pá" (ez nála a párnikát jelenti). Szegénykémért a szívem szakadt meg. Majd mindent a kocsiban is folytatta, úgyhogy miután megjártuk a Buy-Way-t is, hazaugrottunk a kispárnáért. Rögtön csend lett, Gergő már a falu végén aludt is a kocsiban. Hiába, anélkül nem megy.
Mi meg indultunk tovább, Meáékhoz, Nagymarosra. Megnéztük Meáék készülő házát, szerintem nagyon tuti lesz.
Majd végső búcsút vettem a régi háztól, nem valószínű, hogy látom még valaha... :D :D :D :D
A Duna-parti játszóterezés elmaradt, mert mindkét gyerkőc elaludt a kocsiban.
Aztán meg Mea hazahozott, de előtte még tettünk egy kis kitérőt, kocsikáztunk egyet... :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Lívi haláli, nagyon csajos!!! Jó sokat nőtt megint, és baromi huncut kislány. És a kezén min. 3 hajgumi figyel, és kínosan ügyel arra, hogy mindig mindegyik meglegyen. Ha valamelyiket elhagyjuk, akkor kiabál, hogy "hajgumi"!!!!
És egyébként is, baromira dumál, így lesek mindig, hogy miket mond!!! :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Sorolja az összes rokon nevét, apját hol apának szólítja, hol a nevén... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És tök tisztán mondja, hogy Gergő....
És kiabál Gergőnek, hogy jöjjön már, ha éppen megáll valahol.... :lol: :lol: :lol:
Szóval, belevaló kiscsaj, az tuti!!!

Kép
kuha

Csajok, köszönöm a kedves köszöntő szavakat, és a virágokat MINDENKINEK!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Febr.közepén kinéztem magamnak Bcsabán a Nike boltban egy polót(barna-rózsaszín kombinációval)-ölég horror áron!Mondom Csabának, hmm de elfogadnám......Mondja, Ő tuti nem vesz nekemruhaneműt, mert vagy kicsit vesz, v.nagyot!!
HÁT? MIT GONDOLTOK mit kaptam ma??????????A hőn áhított pólócskámat, L-es méretben, és pont jóóóóóóóóóóó!!!!!

Pannikám lelkiállapota kezd helyrerázódni, örül, hogy együtt vagyunk!!(én is),ha megműtenek, szegénykém megint összekavarodik.
Anikó
Borzalmas, ami a barátnőddel történt!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Ráz a hideg.
Hál'Istennek, Pesten nem igazolódott a myasthenia, így megcsinálják a szemhéjjkorrekciót Szegeden, és remélem ennyivel megúsztam!!

Betegeknek, fejfájósoknak, torokkaparósoknak jobbulást!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kuha! :)

Nagyon jól éreztük magunkat, reméljük hamarosan újra megyünk valamerre.
köszi a sok bókot és Gergő is nagyon helyes kisfickó :wink:
És nem baj, hogy sírt végig, hisz kellett nekia párnája.
Szegényke, de legközelebb majd emlékeztetlek én is a párnára, nehogy otthon hagyjuk megint.

Mea
mea

Lányok!!

Mária babacentrum törölve!!! :D

Megvettük a Brendonban az üléseket!!
Egy ultimax és egy trimax...horror áron :? :? :evil: ,de menő piros-narancs szinben!! 8) :D

ancsi26

Totka
Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

nekem Acuvue 2-es lencsém van, amiből 1 párat két hétig lehet hordani, de esténként kiveszem, és nem alszom benne.
nem tudom, de nekem olyan természetellenes gondolat benne aludni... ezért nem is akarok olyat.
ráadásul így is eres a szemem, biztos nem tenne jót neki, ha még éjszaka is benne lenne valami. :?

de majd mesélj, hogy milyen a tiéd!!!

Barbi
Hűha!!! :shock:
de nagyon profin elintéztétek!!! 8)

Benianyu
Milyen lett a hajad???

Cleo
Majácska nagyon édes!!! én ebben a kertben nőttem fel, az egyik oldalsó utcájában laktam anyuékkal, ők még mindig, úgyhogy ha ott vagyunk, Fanni is szokott kinn lenni, és lesz is még. REmélem, majd találkozunk egyszer!!! :D

CSikken
Gratulálok nagyon, és drukkolok is tovább!!!

Ancsi
szegény anyósod... :cry:
drukkolok, hogy jól legyen!!!

Nekem meghalt a nagymamám, 93 éves volt, és pénteken lesz du. a temetése, úgyhogy kihagyom a Majolás talit! :(

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Hajni!
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!! :D :D :D :D
Hú, de aranyos férjed van, bizti szuper a póló! :wink:

Annamami!
Hogy van a fejed?

Duda!
Jobbulást, drukk, hogy ne legyél rosszabbul!

Csikken!
Juj, de izgi, nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!

Ancsi!
Anyósod hogy van? Lehet reménykedni, hogy javul az állapota?

Anikó!
De borzasztó, ami barátnőddel történt :( :(
Részvétem :cry:

Zsóf!
Bábszínház :D :D
Jó kis alvókája van Bubusnak, az tuti! :wink:

Évi, Mea!
Örülök, hogy jót csaviztatok :D

Ma jöttek haza a fiúk, nagyon jól érezték magukat anyuval, voltak a telken is, kapáltak, meg veteményeztek. :D
Nolcsika hagymát dugványozott, meg valami magokat vetett, anya azt mondta tök profin csinálta, nagyon kis precíz. :D

Én voltam turizni, meg szoliba, meg piacon vásárolni. Csináltam isteni fehér boros-hagymás-mustáros sült csirkecombot, petrezselymes rizzsel. Van itthon sangria, mindjárt hozza be Gabi. :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Tényleg, mi van Juccal? tud valaki valamit róla?

Csibb!

Részvétem!

Kép
Kép
göndörzsóf

sziasztok!

Barbi, érezzétek jól magatokat :wink:

én ma szegeden voltam, és holnap is megyek. majd jövő héttől ott fogok aludni asszem.
képzeljétek hogy jártam...
visszafelé tankolni akartam, mert kb nulla liter benzin maradt a kocsiban. volt nálam 3300 pénz, a bankkártyámat nem találom már pár napja (ami egyébként már pót-bankkártya...), úgyhogy ennyiből tankoltam. 130 km-t írt ki a kocsi, hogy ennyire elég, szeged meg ugye 170 km-re van. úgyhogy ma nagyon-nagyon szabályosan jöttem haza, és pont elég lett, kb 10 km maradt benne, most ment el vele apa tankolni :D és hoz nekem egy csokit is :wink:

Hajni!!!! ne haragudj, hogy nem mondtam a telcsiben, én nem bírom követni a névnapokat :oops: :oops: :oops: de így utólag is örülök, hogy boldog volt a névnapod :D
mi sem vagyunk egy nagy névnapozók.

Ancsi, sajnálom szegény anyósodat :( :( :(

Anikó, szörnyű, ami a barátnőddel történt! :( :( :( :( :( :( a hideg kirázott.

Csibb, sajnálom, hogy nem jöttök pénteken, és, hogy ilyen ok miatt. de tényleg szép kort élt meg a nagymamád és látta a dédunokáját!

apa most telefonált, az 50 literes tankba 49,6 litert tankolt :lol:

kb ennyire tellett, vasalós kedd van..
pusszancs

KépKép
KépKép
and

ja, még annyi, köszi Márti az ekcémás hosszászólást, még akkor utánaolvastam, jó sötét vagyok bőrgyógyászatból :oops:
szóval az ekcéma eleve kiütéses betegség :wink:

KépKép
KépKép
and

Szép jó estét!

Barbi, Csibi
Nektek is Kösziii!!!
Csibi:köszi a lencsés tapasztalatot, hááát, én is elég kérdőn néztem a lencsémre, majd írom, hogy milyen.Részvétem a nagyid miatt.
Barbi:
a poló jó lesz a kórházba -is-nem óhajtok pizsiben lenni, jó kis tréningre gondoltam, az lesz rajtam.Jaj,Orosházán is nyílt egy klassznak tűnő turi, remélem bejutok( a múltkor is, fél év tökölés után bemerészkedtem volna, de addigra megszünt... :?
Ancsi
éljen, éljen az új ülés!!!!!Használjátok egészséggel, és biztonsággal!Mikor mész az AFP-re???

Jaj Csajok, képzeljétek, van ugye a Szilvi barátnőm, aki júlira várja a kisfiát, most 22 hetes kismami.Áradozok Neki a Babanetről, ugye Ő is itt van az Ő topikjába.Mondta, hogy megleste a talis képeinket,és nagyon tetszik neki a sok helyes , dekoratív anyuka!!!! :D :D :D

Benianyu:
Hajad????

KépKép

Hajni&Panna
totka

Csibb!

Őszinte részvétem :cry: :cry: :cry: az enyém 95 évesen halt meg féjrem 30. szülinapján... :( :(
Olyan gyönyörű kort megéltek...nyugodjanak békében..

Anikó!

Tök kivagyok...Istenem Istenem, hát miért teszed ezt???? :cry: :cry: :cry:

Ezek után már én sem birom magamban tartani az én rosszhireimet...
1.Férj hétfőn hazaállitott, hogy képzeljem mit hallott...
Egyik üdvédjének az ismerőse 30 évesen meghalt...2 hete vették észre hogy rákos..a felesége 8. hónapos terhes....
2.Aki ismerős erre, talán Prüntyi....van egy nagyon hires étterem Kistarcsán...egy Jenci nevű fickó vezeti..komolyan vendéglátás a tetőfokon...imádjuk a helyet....
Nos a Jenci 21 éves lánya autóbalesetben halt meg a hét végén...

No comment....

Kivagyok mint a liba...és csütörtökön mi is temetjük férj legjobb barátjának az anyukáját....

Én már komolyan rettegek, hipohonder vagyok és paranoiás...hogy nekünk mit tartogat a sors :cry: :cry: :cry:
Ezen agyalok nap mint nap...féltem a férjemet a sok munkától..a gyerekemet a világtól..anyukámat az öregségtől..
Bőgni tudnék minden nap....

Na bocsi az offért.....

M.

Kép

Kép
megann

Totka!

Én is elég rossz vagyok névnapokból :oops: :oops: , de azért Isten éltessen :P :P

Juci!
Mizu Marcival????
Jobban van már????

Benianyu!
Mit tudsz Juciékról????

And!

Képzeld ha menetközben kifogy a benyó... :oops: :? :roll: :roll: :roll:
Na hallod...azért Szeged sem a szomszédban van...mennyi idő leérni????

Ancsi!
Egyből kettőt vettetek????

Barbi!

Csak ennyi a hozzáfűznivalóm: :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Totka!
Nagyon boldog névnapot kivánunk! Nagyon nagy jófejség volt Csabától, hogy megszerezte a pólót. :lol:

Csikken!
Hú, nagyon örülök nektek! Ez aztán gyors volt! :lol: Drukk, drukk!

Ancsi/Anikó/Csibb!
Ezek mind nagyon szomorú hirek. Nagyon sajnálom. :cry:

Barbi!
Jó kis nap! :wink:

Mea!
Livi nagyon jófej lehet a dumálásával. :lol: Már nagyon régen láttalak titeket is. :?

Majola!
Ha pénteken el tudok szabadulni, jöhetünk? Még nem bizti, de azért gondoltam megkérdezem. :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

ÁÁÁÁÁÁÁÁáá én is kivagyok mint 1 liba........három napja kertet építek,terápiás célzattal.........nagyon jól alakul :wink: de ma annyit ástam meg gereblyéztem meg döngöltem meg gazoltam,hogy MINDEN porcikám sajog,még azok is amikről nem is tudtam,hogy vannak! :lol: :lol: :lol:

Csibb,
:( :( :( :( ...részvétem......tényleg nagyon szép kor,de akkor is..... :( :( :(

Barbi,
fúúúúú nem semmi szori ez a kukorica nózibadugás!!!! :shock: :shock: :shock:

Totka,
én is kontaktlencsét hordok!!!! 8) 8) 8)
ACUVUE - ADVANCE with hydraclear ultra comfort series .
A Johnson&Johnson gyártja és én is két hétig használom és én sem alszom benne,mint Csibb! :D 8) :D 8)
én maximálisan meg vagyok vele elégedve,nagyon kényelmes!

Fejem kicsit jobb,köszi mindenkinek az érdeklődést,de nem tökéletes...sajna....nem tudom mikor lesz jobb,de már marhára unom! :evil:

Ancsi,
a mi ülésünk is GOLFY és egyátalán nem olyan élénk színű,mint a képen,de nekem jobban is tetszett,hogy inkább olyan farmerkék és napsárga,kicsit tényleg fakó :D ....én egyébként egy fehérvári csajtól vettem vadi újonan 37.000-ért,úgy,hogy fel is hozta nekem az IKEA-hoz! :D :D :D
Remélem meg leszel te is elégedve vele és használják egészséggel a babócáid! :wink:

And,
nem semmi teljesítmény!!!!! :D :D :D
Bátor csaj vagy! :wink:
Ma bőgtem a vészhelyzeten......... :cry: :cry: :cry:

na,egyenlőre ennyi jutott eszembe.....
annamami

:!: :?: :!: :?: :!: :?:

HOL VAN NYÚLNÉ :?: :!: :?: :!: :?: :!: :roll: :roll: :roll: :roll:
annamami

Hú de sok rossz hír! :(:(:(

Ancsi!
Drukkolok anyósodnak!
Éljen az üléskérdés megoldódása!

Csibb, Anikó!
Részvétem :(:(:(

Ez a Vészhelyzet is mélyen ütött, most megint nincs kedvem hozzá... (bár jövő héten Carter doki, na majd meglátjuk ki nyer a BL vagy ő?)

Itt Nk-ban micsoda kipárnázott idegrendszerű anyukák vannak!!! Sok a nagycsalád, 3-4-5, sőt 7 gyerekes is. De a top az az anyuka, akinek a legnagyobb gyereke most ősszel volt beszoktatós az oviban, és nem sokára jön a negyedik! :shock: :shock: :shock:
Úgy elgondolom, hogy elmegy a következő aktuális osztálytalákozoójára (találkozunk 5 év múlva).
- Veled mi történt?
- Szültem négy gyereket! :shock:

ayse

And!
Ez a benzines elég meredek sztori volt!
Hazárdjátékozunk, hazárdjátékozunk???? :wink: :wink: :wink:

A bőrkérdésedre akartam reaáglni tegnap, de kinyiffant a babanet...
Szóval az ekcéma az nálunk olyan érdes száraz bőrfelületféle. Nem pötty. Lehet az is? Mitől van Esztinek? Mert nekem volt ételallergiám és az csalánkiütéssel járt. Na abból tudott lenni annyi, hogy anyukám még több éves rutinnal is elvitt a gyerekrendelőbe (elkülönítő), hogy hátha valami fertőző betegség....

ayse

Liliéknél az oviban az a legnagyobb játék, hogy csúfolódnak a fiúk a lányokkal, meg ketgetik őket.
- Ha énekelnek nekünk egy nyösztetős dalt, akkor mi is énekelünk nekik! - világosít fel Lili a haditechnikáról. :D

ayse

Bakker!
Ezek visszaálltak a téli időszámításra!!!!!
Hát ezért kellett tegnap annyit dolgozni a rendszeren!!!
Hát ez szép, fel kéne homályosítani őket, hogy féléves csúszásban vannak!
Bár amilyen érdekesen alakulnak az évszakok manapság, akár össze is keverhetjük őket! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ayse

And!

Én tankoltam már az 50 literes tankba 51,6 litert, eddig ez volt a csúcs :lol: :lol:
Mindig kicsit nagyobb a tank, mint a valós méret, csodálom, hogy eljutottam a benzinkúthoz..... :P

Csibb!
Részvétem nagyid miatt, de gyönyörű kort élt meg. :(

Annamami!
Hú, jó kis meló lehetett, de most biztos gyönyörű a kert! :D

Ayse!
4 gyerekes sztori :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hajni
Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

Csikken
Ez szupi, vigyázz magadra és a pocaklakóra nagyon-nagyon.

Csibb
Őszinte részvétem.

Anikó
Úristen, ez szörnyű. Igen, ilyenkor mindig elgondolkozik az ember, hogy velünk is bármikor történhet hasonló.

Ancsi
Anyósodnak és a családnak is kitartást.

Barbi
Fiúk kukoricázása :?

Megann
Léna egyszerűen gyönyörű ezeken a képeken. Alvós kép a kedvencem.

Cleo
Maja játszóteres képei is írtó édesek. Mikor lesztek már végre felubeliek?

Apa horkol már, én is elteszem magam holnapra.

Kép
Kép
maresz

Ayse,
nyösztetés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

elhúztam aludni.....jó éjt! :wink:
annamami

Maresz!
Köszi. Ne is kérdezd, már alig várom! :roll: Majd akkor, ha a munkások kegyesekednek egy kicsit csipkedni magukat, de legalább jelenlétükkel időről -időre megtisztelni az épitkezést. :evil: Elvileg már ott kéne laknunk. Talán április végén belül készen lesznek. :roll:

Ayse!
A nyösztetős az csúfolódós :?:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Illusztráció a fentiekhez. Jelenleg a nappalink igy néz ki: :roll:

IKép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Fejfájósoknak, betegeskedőknek jobbulást!

Tegnap kapta Peti a 18 hós oltást, már meg sem lepődtem az iszonyatos hisztitől meg üvöltéstől, amit orvos láttán rendez! Este már sántított, fájlalta a lábát, ma reggelre még jobban! :( Azért remélem ez nem sokáig marad így. :(
Méreteink: 11800 g és 85 cm! :D és a kuki úgy tűnik rendben van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Holnap délután el kell cuccolnunk anyuékhoz,mert felszedik az egész lakásban a parkettát, és nem tudnánk adig Petivel mit csinálni, így valszeg csak vasárnap jövök megint, mert ott nincs net!
Amúgy én is elég szarul vagyok, fáj a torkom és orrot fújok egyfolytában :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jó reggelt!

Cleo!
A nappali ígértes! :D
Igen, Lili szótárában a nyösztetős az a csúfolódós.

Viki!
Jobbulást Nektek!
Hogy-hogy parkettáztok az új lakásban?

Anikó!
Nálunk a fütyivel óriási gázok vannak, meg se moccan, mintha be lenne betonozva. :( Mit is mondtál? Mályvateát? Mert eddig egyfélével találkoztam: fogyasztó mályva teával. Vagy ez ugyanaz?

Lili ma reggel hányt :( Szerintem sokat vacsorázott tegnap: 3 bundáskenyér, gyümölcs, csoki, tea :?
Az éjszakánk meg katasztrófa volt, Andris alig aludt :(:(

ayse

Jó reggelt!!

Mi most keltünk nemrég Melivel!! :oops: :D

Ülés:
azért vettünk kettőt,mert a párocskám azt szerette volna,hogy egyforma szinű legyen a kocsiban! :? :roll: A kisebbet,most még használja Meli,majd ha a pici beleül megkapja a nagyobbat!!

Afp:
hétfőn vették le,majd kedden lesz eredmény!!
Nagyon izgulok!!

Anyósom:
azért vitték át az intenzivre,mert már nem reagált semmire,nem evett,csak infúziót kapott!! :cry:
De tegnap délután már megint beszélt pár szót!!
Nem tudjuk mi lesz!!! :( :( :( :(

Anikó,Csibb.
Részvétem!!! :(

Megann.
A te történeteid is borzasztóak!! :cry:

Annamami.
Az nagyon jó ár volt!!! :D

Ayse.
Éjszaka... :( :(
A Lili szobája kivan már festve????
Ha igen légyszi csinálj róla képet,mert mi is rózsaszint szeretnénk Melinek és kiváncsi vagyok milyen lett!!!

ancsi26

Köszönöm a részvéteket, aranyosak vagytok!!!
Igazából szegénykémnek megváltás volt már a halál, mert nagyon beteg volt, nem is nagyon volt tudatában a körülötte történtekről, a saját gyerekeit sem ismerte fel, minket meg pláne nem... :(
de tényleg szép és hosszú élete volt, nagy családban, és sosem volt egyedül!

tegnap még elfelejtettem, hogy Léna nagyon cuki a fürdőköntösében!!!

És hogy Annamaminak jobbulást fejfájásügyben!!!

Cleo
Nappali valóban ígéretes!!! :D
Már látom benne a sok gyereket és mamit!!! 8)

mi éppen telket keresünk, úgyhogy úgy 1-2 éven belül én is fogok babatalit tartani, reményeim szerint!!! :lol:
addig sajna ebben a 47 nm-es lakásban max 1 gyerekvendéget tudunk fogadni... :? , de pl. Kisnyúlnak nem elég a tér... ki szokott borulni egy idő után...

na megyek, tanulni egy kicsit du-ra, mert megyek suliba.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Köszönöm a részvéteket, aranyosak vagytok!!!
Igazából szegénykémnek megváltás volt már a halál, mert nagyon beteg volt, nem is nagyon volt tudatában a körülötte történtekről, a saját gyerekeit sem ismerte fel, minket meg pláne nem... :(
de tényleg szép és hosszú élete volt, nagy családban, és sosem volt egyedül!

tegnap még elfelejtettem, hogy Léna nagyon cuki a fürdőköntösében!!!

És hogy Annamaminak jobbulást fejfájásügyben!!!

Cleo
Nappali valóban ígéretes!!! :D
Már látom benne a sok gyereket és mamit!!! 8)

mi éppen telket keresünk, úgyhogy úgy 1-2 éven belül én is fogok babatalit tartani, reményeim szerint!!! :lol:
addig sajna ebben a 47 nm-es lakásban max 1 gyerekvendéget tudunk fogadni... :? , de pl. Kisnyúlnak nem elég a tér... ki szokott borulni egy idő után...

na megyek, tanulni egy kicsit du-ra, mert megyek suliba.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

bocsi... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok,

Bocs az eltűnésért, de eléggé kaotikusak a napjaink.

Szilvi igazi kis sírósbabává nőtte ki magát így 1 hónapos korára... sokat sír, ha ébren van akkor szinte mindig, és van hogy akármit csinálunk vele, nem segít... komfortszopizni nem akar, kenguruban/kendőben nem nyugszik meg, cumit kiköpi, Espumisan cseppektől nem lett nyugodtabb (arra is gondoltam, talán a hasa fáj)... a ringatás a fitness labdán a leghatékonyabb, de az se mindig... szóval elég nehéz vele és baromira sajnálom Zsuzsát, mert látom hogy őt is zavarja. Meg nem lehet egy bőgő gyerekkel egész nap a labdán ringatózni mikor ott a másfél éves, akivel szintén foglalkozni kéne. Egyrészt hogy nem tudok vele foglalkozni, másrészt meg az is, hogy a baba szinte állandóan üvölt, ha nem alszik. És akkor Zsuzsa modnja, hogy baba, baba... én meg mondom, hogy igen, Szilvi sír. (Már megint... illetve még mindig... ) Nem tudom, Zsuzsa mit gondolhat erről, egyrészt hogy mi nem foglalkozunk vele mert a baba van állandóan kézben, meg akkor sem ha éppen leteszem a babát, de akkor meg hallja hogy sír, és látja hogy nem is próbáljuk megvigasztalni. Ha ketten vagyunk Daviddel, akkor mindig le van osztva, hogy kinél melyik gyerek van, és passzoljuk át őket egymásnak időnként.

Ráadásul most egy pár napig egyedül voltam a két lánnyal, egyik este még a fürdetést/altatást is egyedül csináltam. Még ha jól jön ki a lépés és nem ütköznek nagyon az érdekek, akkor is fárasztó, de pl tegnap mikor mindkettő kifejezetten nyűgös volt, hát az katasztrófa volt... délelőtt tízre már cafatokban lógtak az idegeim, és Zsuzsa jól ki is kapott tőlem egy hisztirohama után. Így utólag nagyon sajnálom, nem így kéne kezelni, de én is fáradt vagyok, és egyszerűen odáig bírtam cérnával.

David is sík ideg, látom hogy nagyon rosszul viseli hogy Szilvit nem tudjuk megvigasztalni, illetve nem mindig. Csak az a baj, hogy akkor meg engem piszkál hogy én vagyok a szívtelen hogy (látszólag) nem érdekel hogy sír a baba. Ami abból látszik, hogy pl nem állok meg a mozgó autóban ha Szilvi rázendít. Dehogynem érdekel, de azzal csak rontok a helyzeten (lásd fent) ha én is ideges leszek, mert annak csak rossz vége lehet. Jól össze is vesztünk vele is, azóta hidegháború van, alig szólunk egymáshoz két szót. Szóval most elég lehangoló itt a helyzet.

Azért is idegesek vagyunk mindketten, mert Zsuzsa pár napja két egymás utáni este újra hányt az esti teje (anyatej!) után. És fogalmunk nincs hogy miért. Azóta hálistennek nem... Nincs láza, a kedve is egész jó, illetve mondhatni normális. Szilvi köldökcsonkja meg még nem esett le, azzel el kell menni sebészetre, hogy nézzék meg. A szeme már kategóriákkal jobb, de azért még mindig váladékozik, pedig rendszeresen kapja a cseppeket.

Hogy jót is mondjak, Szilvi szépen gyarapodik, hétfőn 4,5 kg volt. Zsuzsa minden reggel azzal kezdi, hogy baba, baba, és akkor meg kell neki mutatni Szilvit, ő megsimogatja a fejét, meg megnyomja az orrát és megmutatja a lábujjait. Szóval vannak édes pillanatok is. Remélem Szilvi hamar kinövi ezt a sírós korszakot, és akkor minden kategóriákkal jobb lesz. Azzal is kibékülnék, ha kis ölbebaba lenne, mert még mindig jobb ha a kenguruban elnézelődne csendesen, mint ez hogy próbáljuk mindenféle taktikával megnyugtatni, ő meg csak lilul és üvölt.

Ma újra elvitte Anyukám Zsuzsát, én meg SZilvit próbálom csitítani... a reggelt végigüvöltötte, most éppen a kendőben kidőlt, de nagyon nyugtalanul alszik.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica,

maximálisan együttérzek. :(

Én azt gondolom,hogy annak ha egy baba sír,mindig oka van....ez csak az én véleményem persze/és tapasztalatom sajnos :( :( :(
Szerintem Szilvi sem azért sír,mert a türelmeteket próbálgatja(ahogy még nagyon pici)hanem azért mert valami gondja van......Mazsival is ez volt,2 hónapos koráig szinte csak akkor nem üvöltött ha alkudt,de azt is nyugtalanul,fészkelődve,nyöszörögve.

Akinek nem ilyen a babája,az el sem tudja képzelni,milyen iszonyú érzés és helyzet ez! :(

Gondoltál már arra,hogy kizárjátok,mint lehetőséget,hogy esetleg fáj valamije????

Mazsnál a hasfájást a tejfehérje okozta és nem használt sem az Infacol sem az espumisan még a dokinénink által felírt dög erős papaverines görcsoldó folyadék sem..... :( ......viszont ahogy abbahagytam a tejtermékeket,kb.1 hét alatt teljesen kiürült a szervezetéből és onnantól kezdve mintha kicserélték volna,mintha egy teljesen más babát kaptam volna.

Egyátalán nem biztos persze,hogy szilvivinél is ez a baj,csak azt próbáltam elmondani,hogy sztem nem nyugodj meg,amíg valahogyan ki nem deríted mi lehet az oka,mert biztos van és a sírás egy jelzés.

Egyébként pedig tényleg együttérzek,Zsuzsababa miatt is!

Kitartás és sok sok türelem.... :?

puszik
annamami

Ayse!

Hát pont ez az, hogy garanciális javítás címszóval szedik fel az egészet! :( vagy :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Tegnap nem voltam netközelben egész nap, este meg vasalós- Vészhelyezetes kedd volt.
Gyorsan visszaolvastam és sajnos annyi negatív hír is volt. :(

Aniko, Csibb
Részvétem. :(

Megann,
Szomorú, amiket írsz. :(

Totka,
Utólag, egy napot késve :oops: :oops: is BOLDOG NÉVNAPOT kívánok neked! :) :)
Nekem volt egy hónapig olyan kontaktlencsém, amit nem kellett kivenni. Imádtam. :) Annyira kényelmes. :) Ez egy próbalencse volt, mert amit most használok kivonják a forgalomból. Már csak egy van a régiből, jövő héten kell vennem egy újabb adagot és már alig várom, hogy ezt a nem kivevőset megvegyem és használjam.
Igazán kényelmi okai vannak, de én szeretek éjjel is jól látni, ha felébredek és reggel is rögtön. :) :)

Rokica,
Drukkdrukk, hogy kiderüljön mi a baj Szilvivel. Egyetértek Annamamival, hogy biztos kell lenni okának, amiért Szilvi ennyit sír. Nem lehet most egyszerű nektek. :( :?

Duda,
Jobbulást! :)

And,
Daninak az arcán vannak ekcémás foltok. Kiszívja a levegő és attól ilyen. kaptunk rá szteroidos krémet, amit nem szívesen kenek, csak ha már nagyon csúnya, kb. 3 naponta. Nyúlné mondta még régebben, hogy a fürdetőkrémet kenegessem rá, az egész jó, de nem 100%. Most kaptam a barátnőmtől, mert az ő kisfiának is van, A vitaminos krémet, két napja kenegetem vele és már egy kicsit jobb.

Nagyon kedvesek vagytok, hogy érdeklődtetek a hajam felől. Jó lett ám! :) Apának is tetszik. :wink: Egyszínű, csokibarna, elég volt a csíkokból! :) 5-6 centit vágott le a végéből, nem lett nagyon rövid.

Teszek fel néhány játszós képet, nehogy elfelejtsétek Danigombit. :) :)

Kép Kép
Kép
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Csikken,
GRATULA (halkan) :) :) és druk, hogy minden oké legyen a továbbiakban is!

Cleo,
Alakul, alakul! :) (mármint a nappali, a kép alapján) Még szerencse, hogy nem sürget a költözés!

Ancsi,
Anyósnak jobbulást! Nektek meg türelem és kitartás!
Éljenek az új ülések! :)

Kuha,
Dani sem örülne, ha nem lenne nála(m) az alvós-rágós takarója. Annyira át tudom érezni a tegnapi helyzetet! :shock:

Megann,
Juciékkal minden oké, csak nincs ideje netezni. Ha épp Marci alszik, akkor tanulnia kell, meg egyéb intéznivalók, házimunka és társai. Majd megmondom neki, hogy illene bekukkantania, mert hiányoljuk. :)

Ayse,
Lili hogy van? Ment oviba vagy ma megfigyeled?

benianyu

Sziasztok!

Tiszta takony vagyok! :evil: :( (azért köszi Benianyu :D )
Remélem Nati nem kapja el!!!

Zsuzsa!
Igy sajnos nem tudunk menni a pénteki talira! :(
Jól vagytok? Rég írtál.

Csibb, Anikó!
Őszinte részvétem! :( :(

Megann!
:( :(

Cleo!
Húú, azért erre a nappalira érdemes várni! Jó nagy lesz! :)

Ancsi!
Drukkolok az AFP miatt! :wink:

Róki!
Annyira sajnállak! Nagyon kemény lehet! :(
Remélem hamar túl lesztek ezen az időszakon!

Banianyu!
Nagyon vagány Dani ebben a kendőben! :D
5-6cm-t vágtak a hajadból? :roll: A füledig ér kb.?

Ma bementünk a munkahelyemre látogatóba.
Nati olyan kis maki volt, legalább fél óra kellett neki, mire elment tőlem két lépésre. Pedig voltunk már bennt többször is.
Iszonyú anyás mostanában. :?
De azért csípem, amikor bújik! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?