Ancsi!
Jajj, istenem, szegénykémek. Csak azt tudom mondani, amit eddig: kitartás az egész családnak!!!
Mi ma Meával és Lívivel csavarogtunk egy hatalmasat!!!!
Jó volt, bár elfáradtam egy kicsit. Gergő nem volt ma a topon, illetve én nem voltam, és emiatt nem volt ő sem. Ugyanis úgy indult, hogy itthon felejtettem a kispárnáját. Úgyhogy végigüvöltötte a Pólust ebéd után, hogy "pá-pá-pá" (ez nála a párnikát jelenti). Szegénykémért a szívem szakadt meg. Majd mindent a kocsiban is folytatta, úgyhogy miután megjártuk a Buy-Way-t is, hazaugrottunk a kispárnáért. Rögtön csend lett, Gergő már a falu végén aludt is a kocsiban. Hiába, anélkül nem megy.
Mi meg indultunk tovább, Meáékhoz, Nagymarosra. Megnéztük Meáék készülő házát, szerintem nagyon tuti lesz.
Majd végső búcsút vettem a régi háztól, nem valószínű, hogy látom még valaha...
A Duna-parti játszóterezés elmaradt, mert mindkét gyerkőc elaludt a kocsiban.
Aztán meg Mea hazahozott, de előtte még tettünk egy kis kitérőt, kocsikáztunk egyet...
Lívi haláli, nagyon csajos!!! Jó sokat nőtt megint, és baromi huncut kislány. És a kezén min. 3 hajgumi figyel, és kínosan ügyel arra, hogy mindig mindegyik meglegyen. Ha valamelyiket elhagyjuk, akkor kiabál, hogy "hajgumi"!!!!
És egyébként is, baromira dumál, így lesek mindig, hogy miket mond!!!
Sorolja az összes rokon nevét, apját hol apának szólítja, hol a nevén...
És tök tisztán mondja, hogy Gergő....
És kiabál Gergőnek, hogy jöjjön már, ha éppen megáll valahol....
Szóval, belevaló kiscsaj, az tuti!!!