sziasztok,én is nagyban takarítok,de már nagyon unom....
titeket meg már olyanritkán van időm nyugodtan olvasni
,pláne egy jó tömöret írni
!
akkor visszafelé,ahogy sikerül:
kakaó-nyuszinak bár adtunk,de köszönte nem kérte,de magával a kakaó ízével van a baj,mert kapott már tejbegríztés tejberíszt és azokat is csak ízesítés nélkül szereti minél kevesebb cukorral
,pedig édesszájú,de ennek azért örülök!
tápizik reggel és este(éppen megint egyre híggabb adagokat,hogy ne kukorékoljon már olyan korán érte,ez mindig beválik,csak jön egy betegség és akkor csak azt issza,akkor meg nem higítom és kezdődik előről),viszont imádja és követeli a tejet is!már írtam,hogy snapszos pohárból hörpinti,amit egymás után vagy 5ször kell újratöltenem!
,de vizen és tejen kívül nem iszik meg semmi mást,csak néhány gyógyteát,de azokat csak,ha beteg,biztos érzi,hogy jót tesz!
a tehéntejet különösen nem erőltettük,de mivel mi mindig tejes müzlizünk reggelente,megkívánta,már a müzlit is,de rettegek,hogy nem e durva neki még a teljesörlésű gabonapehelykeverék
de akiknek a csemetéjük szereti a tápit vagy cicizik,valóban nem kell erőltetni a tej dolgot!
após mindig mondja,hogy az a nagy szerencsénk,hogy Kisnyuszi semmire sem allergizált
!
Thomasanne,
négylábú csirke
és hisztis Tomi nagyon bájos
Ayse
hátmasszázsra nagyon,nagyon,nagyon irígy vagyok ám!
ovistorna-Andris sztori nagyon jóóóó
,nyuszi is tudja szivatni a népet rendesen...sajnos gyakran összekever a néppel!
receptek meg nyami és én is imádom a Sprotnit és tulajdonképpen mindenféle halas,kütyüs dolgot!
Majola
talidra mi is szívesen elmennénk,nekünk jó mindkét időpont!
TALIS képek szuperek,nagyon jó képek lettek,gratula érte Barbinak,imádom a szines képeit!
és még annyi,hogy Julcsa hisztis képe azért nagyon vicces,nekem eszembe nem jutott volna,hogy hisztizik,nálunk az valahogy egészen máshogy néz ki,hasonlít TOMI éhoz,de az is elég gyengus nyuszi feje mellett!pláne,amikor leveti magát a földre
Prünyti
de jó kis pihi lehetett,pihent is az ábrázatotok,az meg eszméletlen,hgy Tüncsi mi mindent mond már!elszámol hatig????
ez normális?le a kalappal!
Csikken
megy az a halk drukk innen is
és tényleg helyesek vagytok!
Bodza
na azért én is átnézem a rengeteg rucit,hátha akd valami ünneplő szerkő pöttömKristófnak!(jó tudom,nagy és rős!
)
Kuha
papád állásának nagyon örülök,szupejó hír!
Benianyus
képek
,megzabálom,ahogy kacagnak a Sanyás poénon!és szerintem inkább nálatok is az van,hogy Dani mimikája nagyon hasonlít a tiédre és ezért hasonlítotok is ennyire!a másik meg,hogy szerintem az van,hogy Danigombócnak elöbb el kell veszítenie gombócságát és akkor majd kiderül kire hasonlít,így egy a biztos,hogy ugyanúgy vigyorog az egész család állandóan!
(persze a gombócságot ráér elveszteni,mert nagyon jól áll neki
)
Annamami
még mindigúj ez az érzés,hogy itt-ott felbukkansz !de nagyon hiányzott már ez az érzés és nagyon jó!régi Mazsis képek
,tényleg rengeteget nőtt,szépült és már nem is olyan Mazsis,mert már igazi szívtpipró,abból a romantikus,szépfiús,sikongatós lánytáboros fajtából!én azt hiszem tőle készültem volna ki pöttömkoromban,de kőkeményen ki is tértem az útjukból,mert tutira összetörték volna a szívem!amolyan túl szép,hogy igaz legyen!
és gyógyulj meg nekem csütörtökig!
cipők,az biztos,hogy ahány márka annyi mérte,legalábbis nyuszi vagy háromféle számozást is tud hordani!
mi volt még
voltak még képek,de már nem is emlékszem,csak valami szép ,zöld gyepre
,meg viháncolós lurkókra(Barbiképek),meg...már tényleg nem tudom!
és volt szó a tükörpróbáról!
pont a napokban mi is kipróbáltuk és bár én meg voltam győződve,hogy nyuszi már tudja ki van odaát,nem igazán értette,hogy mi van!fogkrémpöttyöt nyomtunk a homlokára,de csak a tükörkép homlokára mutogatott és neki akarta lemosni!
úgyhogy nemtom!lehet még akkor nem is tudja,hogy az ő!
Totka-Tali:
azóta is folyamatosan módosulnak a dolgok!most éppen And kavar
,de el is fogadtam a segítségét,mert azt hiszem túlvállalltam ezt a furikázós dolgot!ennyi kerületet ennyi idő alatt,felforrt agyvíz nélkül nem lehet Pesten végigcsinálni!így ők mennek ki Esztivel a vonathoz Totkéékért,aztán valahogy a kórháznál már csatlakozom és átveszem az árut
,többet azért nem engedek,a végén már se a talit se a fuvart nem én csinálom
!sietünk a talira,remélem hamar odajutunk!már nagyon várom a holnapot,nagyon izgi!azért beszéltük Hajnival ,hogy nagyon jó lenne,ha sikerülne egy ilyet(persze Pannistúl)össszehozni vizsgálatok nélkül,nagyon jóóóóóóóó lenne!
na ezt most elküldöm,hogy ez itt mind biztosan elmenjen,aztán meglátjuk tudok e még jönnei!