Új privát üzeneted érkezett!

Ayse
Nem titkos a recept! :D
Itt is van:

Hozzávalók:

 10 dkg étcsoki
 3 tojás
 15 dkg cukor
 10 dkg liszt
 7,5 dkg margarin
 1 csomag vaníliás cukor
 2 teáskanál sütőpor
 25 dkg túró
 Tejföl

Elkészítés:

A csokit összetörjük és összekeverjük a liszttel és a sütőporral.
Egy másik tálban a tojásokat a cukorral és a puha vajjal. Majd elkészítjük a túrót palacsintatöltelék-szerűen: vaníliás cukor + tejföl, de ne legyen túl folyós.
Mindent összekeverünk, és kiadagoljuk a muffinpapírral bélelt muffinsütőbe. Közepes lángon aranybarnára sütjük.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb!

Köszi!!!! :D:D:D

ayse

Bodza!
Egy baráti házsapár szerette volna, ha remeteszőlősi csemete gyereke Nagykovácsiba jár oviba. Nem vették fel :?

ayse

sziasztok,én is nagyban takarítok,de már nagyon unom....
titeket meg már olyanritkán van időm nyugodtan olvasni :evil: ,pláne egy jó tömöret írni :twisted: !
akkor visszafelé,ahogy sikerül:
kakaó-nyuszinak bár adtunk,de köszönte nem kérte,de magával a kakaó ízével van a baj,mert kapott már tejbegríztés tejberíszt és azokat is csak ízesítés nélkül szereti minél kevesebb cukorral :shock: ,pedig édesszájú,de ennek azért örülök!
tápizik reggel és este(éppen megint egyre híggabb adagokat,hogy ne kukorékoljon már olyan korán érte,ez mindig beválik,csak jön egy betegség és akkor csak azt issza,akkor meg nem higítom és kezdődik előről),viszont imádja és követeli a tejet is!már írtam,hogy snapszos pohárból hörpinti,amit egymás után vagy 5ször kell újratöltenem! :shock: ,de vizen és tejen kívül nem iszik meg semmi mást,csak néhány gyógyteát,de azokat csak,ha beteg,biztos érzi,hogy jót tesz! 8)
a tehéntejet különösen nem erőltettük,de mivel mi mindig tejes müzlizünk reggelente,megkívánta,már a müzlit is,de rettegek,hogy nem e durva neki még a teljesörlésű gabonapehelykeverék :?: :?: :?: :roll:
de akiknek a csemetéjük szereti a tápit vagy cicizik,valóban nem kell erőltetni a tej dolgot!
após mindig mondja,hogy az a nagy szerencsénk,hogy Kisnyuszi semmire sem allergizált :oops: !

Thomasanne,
négylábú csirke :lol: :lol: :lol: és hisztis Tomi nagyon bájos :twisted:
Ayse
hátmasszázsra nagyon,nagyon,nagyon irígy vagyok ám! :twisted:
ovistorna-Andris sztori nagyon jóóóó :twisted: ,nyuszi is tudja szivatni a népet rendesen...sajnos gyakran összekever a néppel! :shock: :lol:
receptek meg nyami és én is imádom a Sprotnit és tulajdonképpen mindenféle halas,kütyüs dolgot!
Majola
talidra mi is szívesen elmennénk,nekünk jó mindkét időpont! :P
TALIS képek szuperek,nagyon jó képek lettek,gratula érte Barbinak,imádom a szines képeit!
és még annyi,hogy Julcsa hisztis képe azért nagyon vicces,nekem eszembe nem jutott volna,hogy hisztizik,nálunk az valahogy egészen máshogy néz ki,hasonlít TOMI éhoz,de az is elég gyengus nyuszi feje mellett!pláne,amikor leveti magát a földre :shock: :twisted: :twisted:
:twisted:
Prünyti
de jó kis pihi lehetett,pihent is az ábrázatotok,az meg eszméletlen,hgy Tüncsi mi mindent mond már!elszámol hatig???? :shock: :shock: :shock: ez normális?le a kalappal!
Csikken
megy az a halk drukk innen is :wink: és tényleg helyesek vagytok!
Bodza
na azért én is átnézem a rengeteg rucit,hátha akd valami ünneplő szerkő pöttömKristófnak!(jó tudom,nagy és rős! :P )
Kuha
papád állásának nagyon örülök,szupejó hír!
Benianyus
képek :P :P :P ,megzabálom,ahogy kacagnak a Sanyás poénon!és szerintem inkább nálatok is az van,hogy Dani mimikája nagyon hasonlít a tiédre és ezért hasonlítotok is ennyire!a másik meg,hogy szerintem az van,hogy Danigombócnak elöbb el kell veszítenie gombócságát és akkor majd kiderül kire hasonlít,így egy a biztos,hogy ugyanúgy vigyorog az egész család állandóan! :lol: (persze a gombócságot ráér elveszteni,mert nagyon jól áll neki :wink: )
Annamami
még mindigúj ez az érzés,hogy itt-ott felbukkansz !de nagyon hiányzott már ez az érzés és nagyon jó!régi Mazsis képek :P ,tényleg rengeteget nőtt,szépült és már nem is olyan Mazsis,mert már igazi szívtpipró,abból a romantikus,szépfiús,sikongatós lánytáboros fajtából!én azt hiszem tőle készültem volna ki pöttömkoromban,de kőkeményen ki is tértem az útjukból,mert tutira összetörték volna a szívem!amolyan túl szép,hogy igaz legyen! :oops:
és gyógyulj meg nekem csütörtökig! :x :wink:
cipők,az biztos,hogy ahány márka annyi mérte,legalábbis nyuszi vagy háromféle számozást is tud hordani!
mi volt még :roll: :?:
voltak még képek,de már nem is emlékszem,csak valami szép ,zöld gyepre :P ,meg viháncolós lurkókra(Barbiképek),meg...már tényleg nem tudom! :oops:
és volt szó a tükörpróbáról!
pont a napokban mi is kipróbáltuk és bár én meg voltam győződve,hogy nyuszi már tudja ki van odaát,nem igazán értette,hogy mi van!fogkrémpöttyöt nyomtunk a homlokára,de csak a tükörkép homlokára mutogatott és neki akarta lemosni! :lol: úgyhogy nemtom!lehet még akkor nem is tudja,hogy az ő!

Totka-Tali:
azóta is folyamatosan módosulnak a dolgok!most éppen And kavar :lol: ,de el is fogadtam a segítségét,mert azt hiszem túlvállalltam ezt a furikázós dolgot!ennyi kerületet ennyi idő alatt,felforrt agyvíz nélkül nem lehet Pesten végigcsinálni!így ők mennek ki Esztivel a vonathoz Totkéékért,aztán valahogy a kórháznál már csatlakozom és átveszem az árut :wink: ,többet azért nem engedek,a végén már se a talit se a fuvart nem én csinálom :shock: !sietünk a talira,remélem hamar odajutunk!már nagyon várom a holnapot,nagyon izgi!azért beszéltük Hajnival ,hogy nagyon jó lenne,ha sikerülne egy ilyet(persze Pannistúl)össszehozni vizsgálatok nélkül,nagyon jóóóóóóóó lenne!
na ezt most elküldöm,hogy ez itt mind biztosan elmenjen,aztán meglátjuk tudok e még jönnei!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ayse!

Hát én nem félek hogy Léna túlnövi a korosztályát...
Megjöttünk a dokinénitől..megvolt a 18 hós oltás, és mázsálás......

9,45 kg :( :( :( :( :( :( :( :(

Azért ennél többre számitottam...., annyi mint 2 hónapja :( :( :(

M.

Kép

Kép
megann

Megann
köv.héten mi is megyünk méricskélni és nyuszi se nyomhat szerintem sokkal többet,bár most pont megint jön vissza az étvágya,de túl sokáig finnyáskodik egy-egy betegség után,pedig már régóta egészséges!
de szerintem ne aggódj,pöttömLéna miatt,kicsi a bors,de erős!és ő az! :twisted: :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Totka!

Éljen, hogy már ennyire jól vagy!!!
És remélem ám, hogy holnap találkozunk!!!

Barbi, akkor mi is mennénk!!

Lányok, nagyon aranyosak vagytok, hogy így örültök apukám új állásának, de azt hiszem, hogy nagyon korai volt mindannyiunk öröme.
Ma reggelt telefonált a fickó, hogy van egy kis gáz, mert jött egy fax a nagygórétól tegnap délután, hogy ápr.1-ig (vagy tól, már nem is tudom), létszámstop van... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
De azt mondta a fickó apukámnak, hogy várjon még mindenképpen, ápr. első hetéig, addigra talán kiderül valamit, mert mindenképpen szeretné aput felvenni.
Úgyhogy most újra el vagyunk kenődve, és nagyon-nagyon bízunk benne, hogy mégiscsak összejön a dolog.

Csibb!

Ez a túró rudis muffin nagyon jól hangzik, azt hiszem, én is ki fogom próbálni...

Ayse!

Töki pompos??? A mindenit, de éhes lettem. Még akkor is, ha valami egész más sül :lol: :lol: :lol: ki belőle.
Ilyenkor aztán nem fűlik a fogam a krumplifőzelékre, ami ott figyel a hűtőben.
Igaz, Gergő ebédre bevágott belőle egy akkora tányérral, hogy csak na!!! Legalább ő evett belőle!!

Kép
kuha

Csak gyorsban, mert Nati felébredt.

Elfelejtettem Zsófi megköszönni a kakaóra vonatkozó válaszodat!
Szóval, köszi! :D

Kuha!
Fenébe :( Remélem azért jó hír lesz a dolog vége. Ápr. 1 már nincs olyan messze. :?

léptem...

Andi&Nati

KépKép
duda

Na, hogy ne irigykedjek annyira a holnap miatt, és hogy nagy szétszórtságomban ne felejtesem el, ki jönne hozzánk, összesitek (ideiglenesen, még lehet ám csatlakozni!)
Aki jelezte, hogy jönne:
Barbi, Rókica, Göndörzsóf, Annamami, Megann, Nyúlné
Ha valakit kifelejtettem, nézzel el nekem! Mindig elfelejtek valamit.

Ma spontán babatali volt nálunk, mert elmaradt a zenebölcsi és meghivtam két anyukát hozzánk. Hát jó nagy felfordulás lett, mert volt egy hároméves, nagyon aranyos és nagyon eleven kisfiú, aki hol Annát cibálta, hol Julcsival végzett kaszkadőrugrásokat, amit már az én vagány kislányom sem birt ki szó nélkül. Végre szocializálódunk Monoron!

Nyammnyamm, túrórudis muffin, mentettem.

KépKép

KépKép
majola

Jaaa, és neked is köszi Nyúlné! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

mi kimaradtunk Zsuzsa... :(

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Egy új tudomány: ha megkérdezem hol van Tomi, mutogat magára bőszen. Imádom! :lol:
Anyósom, majdnem elsírta magát a mutatványon.

Tominak nem jött be sem a tej, sem a kakó. A nestlés babatejet ellenben imádja/ná. Elolvastam mi minden van benne, nem kap többet! :evil:

Barbi
Leon mellénye csúcsszuper!

Kuha
Mareszék jól vannak, kb. 2 hete találkoztunk, Brigi tünemény, bár a gyerkőcök egymással nem nagyon játszottak, azért jól éreztük magunkat! Jó időben Brigit sem lehet berángatni a lakásba, legszívesebben egész nap kint lenne.

Csibb
Igen, igen gyerkőc nélkül már senki nem ismer fel. :wink:

Ayse
Kíváncsi vagyok arra a lóra!
Gyilkos vagy!!!! Most ebédeltem, de ezzel a kelt tésztaremekkel teljesen kikészítesz! :oops:
Kár, hogy olyan messze vagytok!

Kuha
Hát én sem szokásos étvággyal ettem a spenótot, pedig nagyon szeretem. :wink:

És egy pár kép:
előre is bocs a piros sapka, narancs kardigán összeállításért Kép

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 988.24.jpg[/img]

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok Lányok!

Nagyon gondoltam ám Rátok és főleg Totkára és nagyon örülök,hogy jobban van!

És Kuha nagyon szorítok Apukádnak továbbra is.

Segítségetek, véleményetek szükséges lenne számomra a holnapi tali ügyében!
Szóval Marci kb 2 hete kicsit taknyoskás, pici hőemelkedés volt. Tegnap voltunk dokinéninél, azt mondta semmi zörej nincsen, pici nátha esetén szokásos orrszívás legyen.
Erre éjszakára tele lett az orra trutyival, reggel irtózatos mennyiségű zöld cuccot szívtam ki a nóziból. Most már világosodik, a sárga árnyalaton is túl vagyunk :? Ez egy dolog, de megy a hasa.
Szóval most szerintetek tali képesek vagyunk vagy sem?
Őszintén ám, mindannyiunk érdeke! :wink:

Most alszik, gyorsan próbálok kaját rendelni, aztán próbálok olvasni, bár tanulnom kéne.
Ne haragudjatok, hogy ennyire hanyagollak mostanában Titeket, de tényleg nagyon kevés időm van és folyton azon parázok, hogy tanulnom kéne, amikor meg ébren van, akkor sansztalan....

puszi

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Akkor a 2. próba

Kép
Kép
thomasanne

Hűű! Lehet, hogy feladom!
Látszik, hogy közben a műkorcsolyát is figyelem...

Na utolsó próba:
Kép

Kép
Kép
thomasanne

Szilvi!
Tomi nagyon helyes még ebben a színkombinációban is :lol: :lol:
Ti nem jöttök holnap?

Juci!
Tudod, én nem vagyok paramama, szóval Tőlem nyugodtan jöhettek. :wink: :D
A játszin is benyalhat bármit a gyerek, szóval ezzel az erővel az utcára se menjünk ki.......
Persze döntsenek a többiek, de az az én véleményem!

Na rohanok vissza takarítani

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Andi, ne haragudj!
Szóval:
Duda, Barbi, Rókica, Göndörzsóf, Annamami, Megann, Nyúlné
és....

KépKép

KépKép
majola

Majola
Nálatok mikor lesz tali? :oops:

Nati, Julcsi, Tomi, Leon, Zsuzsa, Tündi irtó helyesek!
Meg azok is akiket most kifelejtettem. :oops:

Annamami
Hogy vagy?

Csikken
Gratulálok! Remélem minen ok! :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ja!
Barbi
LÉgyszives küldjél nekem egy útvonalat, autósat és BKV-sat is ha lehet! Hátha megyünk! :P
És ha megyünk mit vigyünk?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Zsuzsa
Ha lesz autónk mi is szívesen csatlakozunk, de sajnos ez férj munkájától függ.

Barbi
Köszi!
Szívesen megyünk!! Mit vigyünk?

Tomi felébredt, majd este még jövök....

Kép
Kép
thomasanne

...mégsem

Teljesen off:
Tud valaki egy megbízható szakembert? Egy kicsi 12 M2-es szoba festéséről, esetleg tapétázásáról lenne szó. Férj szerint ez neki is megy, de sajna 2 hónapja nem történt semmi. :?

Kép
Kép
thomasanne

Juci, jövő hét pénteken, úgy néz ki.
Thomasanne, örülnék, ha tudnátok jönni.

Nézd, Anna, az ott a cica!
Kép
Ez meg itt a tükör.
Kép
Jaj, kis butus, nem is oda nézel!
Kép
Abrakadabra, azt kivánom, legyen egy kicsit okosabb!
Kép

KépKép

KépKép
majola

Mea, igen, már mi is úgy vártuk...legközelebbi pihenés már csak a nyaralás...:(

Nyúlné, nem hiszem, hogy normális lenne...de megvan videón...:) csak nem tudom már hogy kell feltenni...

Kép

Kép
prüntyi

Thomasanne!
A föstő tanítványomat melegen tudom ajánlani!

Igaz, csak hétvégén tud dolgozni, mert már nem ebből él, de azért meg lehet kérdezni.

Tökéletesen mebgízható és gyönyörűen fest.

ayse

Sziasztok,
köszi a halk drukkokat. Egyenlőre még nem élem bele azért magamat...

Talis képek és a többi is nagyon szupi.

Bodza, mekkora keresztelős ruha kéne Kristófnak?

Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Rolinak keresztelőjén ilyen volt. Ez 68-as, de nem túl nagy.
Ha esetleg gondolod kölcsönadom.

Kép

KépKép
Kép
csikken

DudA, 12 feladat volt amiért pecsét járt. aki a pecséteket megszerezte kapott egy "oklevelet"
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Nyúlné!

Azért én mégsem vagyok olyan happy....
Léna tényleg tök kevéskéket eszik...
Pl ha reggel megissza azt az 1-2 deci tápistejet, akkor utána már nem kell neki semmi... :( :(
Vagy pl amit még szeret az a délutáni kakaó...abból ha megiszik, 1,5-2 decit..utána már nem kell a gyümölcs délután.. :(
Ráadásul ma már csaltam is..mert a délutáni kakaóba is belecsempésztem tápit..

Mit csináljak hogy hizzon egy picit...
Nem kell kövérnek lenni, de azért olyan jó lett volna, ha legalább 10-20 dekát hizott volna 2 hónap alatt :(

Nálad kisnyuszi nassol napközben???
És reggeli tejcsi után eszik még mást is???
Próbáljam én is valami szilárddal reggeliztetni és csak utána a tápit???

M.

Kép

Kép
megann

Lányok!

Szerintetek mit csináljak????
Nassoltassam Lénát??? vagy etessem sütkrumplival többször???
(noha egyik is másik is ellenkezik az elveimmel)..
Lehet hogy előbbivel mégjobban elvenném az étvágyát..utóbbival meg rászoktatom az egészségtelen kajákra... :roll: :roll: :roll:
M.

Kép

Kép
megann

Juci!

Hogy van Marci???
Azért nem válaszoltam még a kérdésedre, mert szerintem estére, éjszakára elválik hogy merre alakul Marci "taknyolása"... :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Ja és Barbi!

Ha még olvasod...
Lécci nekem is küldj akár priviben egy pontos cimet...
Ha kidobtam a takicsajszit azonnal indulunk...de legjobb esetben is csak 2 óra tájban tudunk odaérni..
De nekem egy órácskára is megérné... :wink: :wink:
Remélem egy két kitartó kismama meg baba megvár minket :wink: :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Csak gyors bekukk

Barbi! Illetlenül én se kérdeztem, hogy mehetünk-e mi is a talira. :oops: Ha igen, írnál nekem pontos címet és egy telefonszámot?

Kriszti! Kristóf mérete most 68-as, szóval remélem Annamami vagy Kuha (ill. Mazsi vagy Gergő) ruhája jó lesz. Ha jössz holnap, akkor persze ezt is szívesen megnézem.

Nyúlné! Neked is köszi, megnézzük szívesen Kisnyuszi ruháját is. :)

Vacsi-time!

Kép

Kép

Kép
bodza

Megann!

Hajniék is 1-2 körül jönnek és maradnak is :wink:
Cleo is 3 körül jön csak, mert tanít, szóval nyugi, megvárunk!!!!
Meg nem kell sietni haza, nem zár be a buli 4-kor :wink: :wink:

Megann, Bodza!

Címet mindjárt küldöm! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Lányok!

Férjem szegény titkárnőjének 3,0 lett az AFP MOM értéke :(
Nagyon el van keseredve.. :cry: :cry: :cry: :cry:
Amit tudtam már átküldtem neki mailen..cikkeket..stb..

Amit nem tudok:
Hogy ugye a magas érték utalhat nyitott gerinc és stb betegségekre..
Szerintetek az amniocentézises magzatvizvétel ezen betegségeket is ki tudja szűrni ,vagy csak a genetikai(Down) rendellenességeket...

Aki még emlékszik és tud, segitsen...

Köszi..

Kép

Kép
megann

Barbi!

:D

M.

Kép

Kép
megann

Majola!

De édesek együtt :)

Megann!

Nekem anno 2, 5 volt kb. és aggódtam is rendesen, de látod Lívinek kutya baja(kopp-kopp-kopp azért!!!).
Lehet is nála is valami bibi volt a mérésben, reméljük semmi gond nincsen!!!!

Ja, evés téma: nekem Lívi 1 hónapig semmit, csak tápit evett szinte, és most már megjött az étvágya.
Ne aggódj, tuti átmeneti!
És nem baj, hogy pici, legalább könnyű :wink:
Nem úgy mint Lívi nekem, a 14 kilójával én meg vagyok 50 :? :? :?
Már olyan vagyok, mint egy díjbirkózó :D

Csajok!

Be vagyok tojva, holnap szóbeli és hát attól függ mit húzok.............van, ami nagyon jól megy, van amihez nem is nagyon tudok hozzászólni igazán, pedig azokat is olvasgattam :?
Az az igazság, csak esténként jutott rá időm, hogy olvassam, de volt hogy elaludtam rajta.........de most már mindegy.
Mindenesetre csajszim ma sem aludt egész nap, és ez megy 2 hete, így nem is tudtam napközben belenézni a tételekbe.
Na mindegy, lesz ami lesz!
Drukkoljatok léééééégggggyyyszzzzzi 9-11-ig holnap!

Megyek pancsizni, meg még elolvasni egy párat!

Jó éjt nektek!

Mea
mea

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem akarok vizsgázni!!!!!!!!!!!!!!!!

Ráadásul már reggel 1/2 7-kor megyek be apummal, és csak 9-kor kezdődik :(

Legyen már holnap este!!!! :D

Na leléptem, sziasztok!

Mea
mea

Na fasza....

Lénának sütöttem sültkrumplit, örült is, evett is...
Desszertnek meg adtam egy kinder csokit..(azt a dobozost, amibe olyan kis rudak vannak)...hát kihányta az egészet... :( :(
mert persze a csokinak ellenállni nem tudott...de már jól volt lakva.... :( :( :( :( :(

Hát igy hogy hizlaljam föl egy kicsit....

Most szegény megy éhesen aludni.. :( :(

M.

Kép

Kép
megann

Juhééééééééj....

Most fölszaladtam megmérni Lénát fürdés előtt....és a mi mérlegünkön 9,6 kg :) :) :) :) :) :) :)
Ugye fülgyulladás előtt volt 9, 4 kiló..aztán fülgyuszi után 9 :( :( , és most 9,6...és ezek a mi mérlegünk adatai...tehát Léna igenis hizott....... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mea!

Értem... :roll: :roll: Erre valahogy nem is emlékeztem..hogy lett volna ilyen izgalmad az AFP miatt... :roll: :roll:

Na majd továbbitom a lánynak...

M.

Kép

Kép
megann

Mea!

Emlékszel még az érettségire....???
Szentül meg voltunk győződve arról, hogy ha majd csak a nevünket kérdezik meg akkor is csak hallgatni fogunk mint a sülthal... :lol: :lol: :lol: , mert még azt is elfelejtjük hogy fiúk vagyunk e vagy lányok..
Ha foglalkoztál az anyaggal be fog ugrani minden, ez tuti..
Hidd le minden rendben lesz holnap :wink: :wink: :wink:
Szoritok nagyon.. :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!

És azt tudni már, hogy meddig maradnak Hajniék???

Csajok, ki mikor érkezik Barbiékhoz??? Én sajna kötve vagyok a menetrendhez, úgyhogy Barbi, ha nem gond, és már 11-kor ott leszek... :oops: :oops: :oops:

Mea!

Drukk-drukk holnapra!!!!

Megann!!

Szegény Léna, remélem, nem lesz több ilyen!!!

Hízlalásra nem tudok mit mondani, néha én is olyan véznának gondolom Gergőt. Pedig ő 12 kg felett van...

Kép
kuha

Szép jó estét!

Panna anyuméknál este hétre vittük, azóta én megjártam a körmöst.
Jaj, olyan furi, hiányzik Panni csivitelése, csöszötölése!!!Olyan csönd van!!Anyuméknál pedig biztos megy a hancúr!

Na, a kórházasditól annyira nem borultam ki, mivel minden nap otton puha ágyiokóban, szerető férj, és imádnivaló lányom mellett aludhattam el.Meg azt sem tudom, hogy eü.-is mivoltom miatt e, de első oszt.ellátásban volt arra a pár órára is részem mind orvos, mind nővér részről.De ez a buzi vizitdíj.......... :? :?

Ma fodrászt, és kozmit is intéztem, ugyhogy talán nem kell szégyenkeznetek miattam..... :mrgreen: :mrgreen: (bár a szememlóg, és a hájamse lett kisebb..... :lol: :lol: )

Szóval mentem fürdeni,mer reggel 4.50-es kelés, 5.40-kor indulunk, és tali, tali, tali!!!

Addig is csóközön mindenkinek!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Évi:
17.00-kor indul a vonat!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Mi is készülünk ám a holnapi talira! Sütöttem kókuszos-meggyes muffint, és el is dugtam David elől, mert bár adtam neki 4et, most keresi a többit...

Annamami!

Hogy időzítsük? Úgy akarok odamenni, hogy neked ne kelljen korábban eljönnöd miattunk, mint szeretnél. Ha te inkább később mész és később maradsz, akkor én majd Zsuzsa déli alvása után megyek (2-3 körül). Ha inkább korán mész és korán indulsz, akkor délelőtt mennénk és 2-3 körül jönnénk el. Neked melyik jobb?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hali,

Bodza, hát mi nem megyünk de mindegy mert akkor valószínűleg kicsi lenne.

Megann, tudom nem nyugtat meg de én 3 évesen voltam 9 kiló.
Bár én egy évesen kórházba kerültem mert nem ettem semmit csak tejbegrízt csokireszelékkel. És még a kórházban is ezt etették velem mert mást nem tudtak.
Egyébként azért gondolom nem ártott volna ha kicsit hízik Léna, de ha a doki nem mondott semmit akkor ne izgasd emiatt magadat.

Mea, drukkolok a vizsgához.

Sziasztok: Kriszti

KépKép
Kép
csikken

na mégis van netünk..
apa későn fizette be a csekkeket és kikapcsolták a vonalat :? , de anya utána járt a dolgoknak, és most ok.
el is határoztanm, hogy most már én fogok elintézni mindent, szépen átutalással fogjuk intézni, mert ez így nem járja. olyan mérges vagyok, nem akartam mindent én intézni, hihetetlen fejetlenség van nálunk :evil:

megjártam szegedet, egyelőre jól alakulnak a dolgok :) azért fárasztóbb volt ez a sok autókázás, mint gondoltam.

holnap akkor mi megyünk Hajniékkal a kórházba, és majd onnan nem tudom mikor érünk át.

Zsuzsa! felkészültél rá, hogy két kis zseni lányod van? :) Anna láthatóan nagyon igyekszik utolérni Julcsit, és azért jó magas a mérce :D
és mi is csatlakoznánk jövő pénteken!
sőt, valakit tudunk vinni is!

Megann, ne aggódj, olyan egészséges lány ez a Léna! sokat mozog, sokat van levegőn, és elégeti a kaját, de nem fogy, jól néz ki, nem kell minden gyereknek olyan nagy pocijának lenn9ie, mint Daninak és Esztinek :) Esztin jól meglátszik, hogy rászokott a tápira..
és ami még bejött nekünk: nemrég voltunk abban a bölcsiben játszószobázni, ahová majd esetleg járni fog, és ott ebédeltünk, még egy kisfiúval. az Eszti kenterbe verte kajaügyileg, sokkal jobban evett.

kakaó: mi sem isszuk, mert anélkül is megissza a tápit, de korábban vettem ovomaltinet, az olyan, mint a kakaó, csak sok vitamin van benne, egészségesebb. de nem kellett az Esztinek.

most csak ennyire tellett, bocsi, jóéjt!

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Barbi, Megann
Köszi a véleményezést! Többiektől is jól jönne, bár most épp ott tartok, hogy a reggeli állapot az sokat fog számítani, mivel ma este nagyon kis nyűgös volt. Nehezen aludt el és sírt. Nem szokott ilyen lenni. Nem tudom mi van Vele, remélem nem szedtünk össze semmit. Szóval majd holnap meglátjuk.

Kuha
Sajnálom, hogy így nem igazán tudsz ránk számítani az utazásban.
Olyan ciki, mindig meghiusúl a felajánlásom. :oops:

Én is furán érzem magamat, megyek is lassan lefeküdni. Fáradt vagyok.

Mea
Holnapi vizsgádhoz egy kalappal!

Megann
Szerintem szemmel láthatóan fejlődik és növöget LÉna, nincs mitől tartanod. Marci sem nagyétkű. Igaz, Ő elég megtermett babó :P
LÉna szerintem nagyon csinos kislány, ne akard hízlalni. Tápláld egészségesen, vitamindúsan és egyen annyit amennyi Neki jól esik. Hihetetlen hogy pár falatból is kitűnően tudnak fejlődni. A tápi meg tök jó hogy van.

Kakaót nem tudom ki kérdezte, de mi nem iszunk. Hajnalban megissza Marci a tejes-vizes tápszerét és reggelinél már gyümilevet kap újabban. Aminek nem nagyon örül és folyton hurcolászta eleinte az ásványvizes üveget, hogy azt kér. MOst már kezdi elfogadni, hogy amíg le nem gurítja az egy üveg gyümilevet addig nincsen víz. :lol: Édes.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

And!
Mi az a ovomaltinet? :roll: Por? Hol lehet kapni?
Sosem hallottam még róla.
Örülök, hogy Szegeden jól mentek a dolgok! Tényleg nincs a szomszédban. :?

Juci!
Szegény Marci, jobbulást neki!
Hasmenése mitől lehet? Rá ez nem nagyon jellemző.
Ne haragudj, hogy ezt írom, de olyan kellemetlen a kérdésed.
Szerinted lesz valaki, aki azt kéri, hogy inkább ne menjetek?
Inkább azt mondom, én mit tennék.
Nem vinném Natit közösségbe, egyrészt, mert még ha jobban is lesz, egy ilyen nyűgös nap után neki biztosan jobban esne pihenni kicsit, másrészt a többi gyerek miatt, hátha fertőz.
Remélem nem értesz félre, kedvellek téged! Ez csak az én véleményem.

Ezek után viszont kérném a többieket, hogy ők is nyiltakozzanak!!

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok! :)

Ma egész nap babaruháztunk a barátnőmmel, feltettünk jó sok szép ruhát a babaszobára. Remélem, kelendőek lesznek, mert elég melós az ügy.

Visszaolvastam, de annyira szita az agyam....

Mea,
Drukkdrukk holnapra! :)

Megann,
Osztom Juci véleményét, teljes mértékben. Nehogy junk kajával etesd Lénát, hogy hízzon!!! Úgyis csak annyit fog enni, amennyit kíván a szervezete, csak nem vitamindús ételekből. Reggel simán adhatnál neki egy fél kiflit, kis sajtot, ilyesmit a tápi előtt, hátha megeszi.
Sajnálom, hogy hányt ma a csoki és a sültkrumpli után. Biztos nehéz volt a gyomrának. :(

And,
Dani pocakos lenne? :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Juci,
Marcinak jobbulást! Lehet, hogy tényleg tanácsos lenne kihagyni a holnapi bulit. :oops: :oops: Ha nem is fertőz, de lehet, hogy egy nyugisabb nap és egy jó otthoni alvás sokat lendítene az állapotán. De úgyis meglátod, hogy milyen lesz az éjszakátok és a reggeletek.

Kuha,
Akkor további drukkok Apukádnak!

Nyúlné,
Olyan szépet írtál rólunk. Köszönöm! :)

And,
De jó, hogy pozitív élményekkel jöttél haza Szegedről! :) Az út tényleg nagyon fárasztó lehet. Én nem is szeretek ilyen monotonon vezetni, akkor inkább városban. Intercity-ben nem gondolkodtál?

Csibb,
Én is elmentettem a muffin receptet. Egyszer volt szerencsém megkóstolni Nyúlné talián, mámorító! :)

Thomasanne,
Tomi nagyon helyes és milyen nagyfiú! :) Lehet, hogy engem sem ismernének már meg gyerek/ek nélkül??? :oops: :oops:

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?