Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Nekem is kéne bevinnem a gyerkõcöt a melóhelyre, de mindig halogatom. Egyrészt tök erõs légkondi van, másrészt félek, ha 1000 ember lerohanja, mit fog szólni. De azért beviszem lassan.
Egyébként ma extra nyûgös a gyerek. Nem tudom front van, vagy 2 nap alatt elkapatták a nagyik?

Manó
Gergõ 2 napja a pelenkázón adja elõ a hasravágódást. És azzal a lendülettel söpör is le mindentKépAli bírom ráadni a pelenkát, gyorsan a kezébe kell nyomni valamit.

Szilcsike
Azért 8 óra az nagyon kevés. Úgy tudom, 13-14 órát kéne aludniuk egy nap. Persze vannak kisebb igényûek is. És amúgy jó kedvû? Mert az enyém õrjöng, ha nincs meg a napi alvásadagja.
Ja, én azon akadtam ki, amikor az egyházi esküvõ elõtt volt okítás. 3 óra hosszáig tartott és a 3. órában már a hüvelyváladékról volt szó, hogy hogyan segíti a fogamzásgátlástKép

Anyagiak
Hát igen, szerintem a gyest a 3. évben már kevesen engedhetik meg maguknak. Vagy jön a kistesó, vagy vissza a melóhelyre, ha lesz még egyátalán. Én azokat nem értem meg, akik tele vannak lovettával és mégis beadják a gyereket pár hónaposan a bölcsibe a karrierjük miatt.

Lányok
nekem azt mondta a védõnõ, hogy banánt csak keveset adjak, pár ujjnyit, mert valamibõl sok van benne (kálium?) ami megterheli a picik veséjét. Most akkor hogy van ez?

Megyek takarítnai. Nem is rossz néha rendet rakni, találtam egy csomó étkezési utalványt, mehetünk vásárolniKép

Judy és Gergõ
Judy (fodroczy)

Sziasztok!

A férjem átment a matek szigorlaton Kép. Igaz csak egy halovány kettessel, mert szegénykém 2 olyan tételt kapott, amitõl leginkább rettegett, de megkegyelmezett neki a tanár (miután még másik 4 tételbe is belekérdezett). Mindenkinek köszi a drukkot Kép!

Ilke!
Jó kis hófordulós buli volt akkor tegnap szegény Lilinek Kép. Szerencsére akkor nincs semmi komolyabb baja. Mi Noémivel kínlódtunk rengeteget kaki ügyben, mikor 15-18 hónapos volt. Mindent megvontunk tõle, ami egy picit is fog (kakaó, csoki, alma, répa, banán stb.), mégis hónapokig szenvedtünk. Volt olyan, hogy szegénykém a nyakamba kapaszkodott, miközben kakilt, és visított, hogy "nagyon fáj, nem akarok kakilni". Sírt szegénykén, én meg vele együtt, hogy nem tudok rajta segíteni Kép. Iszonyatos adag Levolacot kapott minden nap, az segített, de tudom, azt Nálatok nem lehet.

Forti!
Jobbulást Levi szemének! Ti aztán kikapjátok mindig Kép. Egyszer a füle, most meg a szeme Kép. Tényleg sajnálom.

Szilcsike!
Azért Neked sem lehet könnyû! Nagyon minimális, amit Szilvike alszik Kép! Hogy bírja? Na és Rólad már nem is beszélve...

Ági!
Dobozoltok? És van már lakás, ahová költöztök?

Sasha!
Anyagiak miatt nem irigyellek. Azt hiszem, nekem is vissza kell mennem dolgozni, mikor Ádi 2 éves lesz Kép, pedig itthon akartam vele maradni. Bár most azton gondolkodom, hogy csak fél állásba megyek vissza, és maradok 2 éves kora után gyesen. Ezt így lehet csinálni, csak nem tudom, ki fog vigyázni heti 2 alkalommal a gyerekre, de ez még nagyon a jövõ zenéje...

Pszi!
Még régebben említetted, hogy el akarsz kezdeni egy terítõt hímezni. Elkezdted már? Esetleg be is fejezted? Mert én is neki akartam állni, de valahogy nem tudtam rávenni magam Kép.

Na, most megyünk kifelé, mert holnaptól állítólag jön a rossz idõ, úgyhogy kiélvezzük a maradék néhány órát.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!
A tali óta csak most van idõm írni, most is állva, mert társasághiányos a drága kislányom.
ma voltunk könnycsatorna átmosáson. Nem volt olyan szörnyû, mint rémálmaimban, Grétus hamar megnyugodott.Remélem nem kell többször menni.

A képeket nem tudom megnézni a taliról, csak a régieket. ???

Ilke!
remélem menni fog a kakilás. Épp mondtam a talin Áginak, hogy Gréta is csak egy héten 1-2 szer kakil, pedig a banánt már mi sem esszük.Kép

Beszti!
Teljesen egyet értek veled a szopi kérdésben(és ált. mindenbenKép)Én addig igény szerint szopiztatom amíg nem tûnik fel a kistesó, akkor jöhet a leépítés.

Forti!
Jobbulást Levinek!

Sasha!
Remélem a tanácsadáson feldobtak!Kép

Fogyókúra:
Én jógázni járok hetenet egyszer. Itthon is kellene csinálni, de nem megy. Pedig így nem sokat használ.

MEgyek mert a csaj apa tervei közt teszi a rendet.

Pemeske és Gréta
pemeske

Sziasztok

Köszönjük a jókívánságokat! Mi ma megjártuk a szemészetet. Tegnap este tettem kenõcsöt Levi szemébe, délután pedig cseppentettünk is bele, de ma még csúnyább volt mint tegnap. Ezért úgy döntöttem hogy elviszem.
A szemészeten azt mondta a dokinéni hogy "átmeneti allergiája" van erre a szálló szösz-möszre. Nagyon megijedtem, de megnyugtatott hogy a 2 év alatti babák gyakran reagálnak így, a szervezetük nem mindíg tud mit kezdeni az új dolgokkal. Ettõl még nem lesz nagyobb korában allergiás. Kaptunk speckó szemcseppet, 10 nap alatt van hatása, ha nem, akkor vissza kell menni, és ad erõsebbet.
A másik szemcseppet és a kenõcsöt kihajítottam. Kép Kép

Panda
Gratula a férjednek a szigorlathoz! Kép

Ilke
Örülök hogy Lilinek nincs baja, de azért hogy gondolják hogy oldjátok meg a kaki gondot? Valami miatt csak van ez az egész nem?

Sasha
Tényleg nagyon kevés a pénzed, hogy-hogy a mininált kapod?

Szilcsike
Részvétem a takarítás és a nem alvás miatt. Tényleg jó keveset alszik a lányod. Kép Levi napközben kb. 1-1 órát de-du. éjjel pedig 11-12-13 órát.

Forti

Kép
Kép
forti

Ilke

Szegeny Lili, de azert jo hogy az UH negativ lett. A szomszedom mondta, hogy a kisfia ilyen nehezen kakilos volt,(most 18 honapos) de kinotte. Azert remelem Lili hamar rendbe jon.Kép
Boldog hofordulot neki!Kép

Forti

Jobbulast Levi szemenek!

Panda

Gratula a ferjednek a vizsgahoz!Kép

Kryss

Behajolni en is szoktam Emiliahoz a kisagyba, csak mivel eleg alacsony vagyok, volt mar hogy majdnem atlendultem az oldalracson...Kép
Delelott csinaltunk nehany jo kepet a lanyomrol napsutesben.
Most szepen sut a nap, megyek is , visszuk Emit setalni.

Holnap jovunk haza!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

sziasztok!

nem felejtettem el a minitalit, majd jövök még, a hétfõ jó lesz, és a délelõtt is okés.

majd jövök még

pusz

brokkoli
brokkoli

Sziasztok!

Valamikor láttam itt egy videót az oldalon. (mászott a baba)
Megmondaná valaki, hogy hogy lehet feltenni avi fájlt?

Elõre is köszi a választ!

Heni
heni1979

Sziasztok

Ma Alex negativot dontoget alvasilag,osszsen 1 orat aludtpedig 4-kor setaltunk is de inkabb nezelodik aztan meg nyuszog : (
Fel 6-ra mentem a pedikuroshoz ,persze a ferjem meg a dugobn ugyhogy Alex a fel muveletet veginnezte,de leg jo volt.
Aztna ferjemnek otthon nem akrt enni,szerencsere en jottem hamar es erdekes modon nekem mar evett : ))Nagy huncut!!!
Remelem mar jon a huvi ido,engem mar nem erdekel az sem ha esik mert ilyen melegben ugysem viszem ki akkor meg mindegy.

Mano
Hat igen en is forditgattam az elejen de mostmar fordul vissza is.Viszont a kajcsi utani bukasok minket is utolertek mota hasra dobja magat ; ((

Judy
Mikor bertunk a recepcion iszonyat hideg volt ugyhogy bemenekultem a regi szobamba mert tudom hogy a fonokom nem perferealja a megfagyast nyaron,ugyhogy itt jol elvolt Alex.Csak ketten fogtak meg de bujt rendesen mindenkihez ; ))
MA a kozmetikaban egy karrierista 37 eves volt mellettem es mondta ill kerdezte hogy O meg raer a gyerekre,nem?mondom hat ahogy gondolod .: )))

Panda
Ti nem a szulokkel laktok?mert akkor gondolom nem gond a vigyazas.Te mar a 2.babaval vagy otthon gondolom azert mar hianyzik a nyuzsi: )))
Bar egyenlore elkepzelni sem tudom hogy fogok a munkara koncentralni amikor mindig a baba jar majd az eszemben.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Heni!

animált gifet lehet feltenni
Névtelen

Névtelen!

Köszi szépen!!

Heni
heni1979

Hali!

Manó!
Sajnálom hogy nem üres... úgy mindjárt jobblenne a helyzet, el lehetne kérni annyi albérletet, hogy amiben laktok annak meglegyen a rezsijeKép

Kataa!
Igen tudom kösziKép

Forti!
Hú hosszú történet. Mikor kiléptem az egyik munkahelyemrõl elmentem munkanélküli segélyre. Résztvettem egy órán, kitöltöttem minden papírt, már a következõ hónapban jött is volna alóvé. DE még aznap este jött az egyik haverunk, és tudott egy melót. Egy építõipari kis-nagykernél fuvarszervezõ. Nem a legjobb hely volt. Másfél óra utazás, félnomád körülmények. De volt meló. A munkanélkülibe már nem is tudtam bemenni, mert kezdenem kellett. Másnap mentem mebeszélésre (péntek) és hétfõn már kezdtem is. A munkanélküliseknek meg faxoltam egyet, hogy találtam melót nem veszem igénybe. Ennek ellenére még hónapokig küldözgették a leveleiket, hogy ha nem megyek be, vagy faxolok! akkor úgy tekintik, mintha igénybe vettem volna a segély és ezzel elúszik az addigi összes munkaviszonyom. Szóval elúszott. Aztán meguntam az ottani melót, mert nagyon kezdtek elszállni maguktól. Menjek fél 8-ra és jöjjek el utolsónak 5-kor, merthogy a másik két nõ már régóta itt dolgozik és fáradtak, meg miegyéb... Fityiszt. Egyik járt fél 8-ra fél 4-ig a másik meg 9-fél 4-ig-5 ig. Emellett nem tudtam velük beszélgetni és majd megfulladtam ott. Tudod olyan, hogy legszivesebben most azonnal összepakolnád a cuccaidat és hazáig rohannál. Kiléptem és mire találtam másik melót addigra kiderült hogy babás vagyok. Igy az igénybe nem vett segélyem miatt az addigi pár év munkaviszonyom semmis és ezért csak alanyi jogon jár a minimál gyes. Biztos le lehetett volna irni rövidebben is, bár ki tudjaKép

Ja igen! Fiam 70 cm és 10kg 16 dkg. 1 hónap alatt 30 dkg-ot hízott aminek én nagyon-nagyon örülök. Végre leállt a gyarapodása, így talán nem szakad le a karom túl hamar. Ezen látszik, hogy mennyit megy... illetve menne, ha tudna haladni, de rettentõen sokat nyüzsög. Ma szünet nélkül a felállást gyakorolta, engem meg a frász kerülgetett. Már simán feltérdel az egyik lábával a másikra meg ráál, de az a térde hajlítva van. Próbálja kinyomni magát, de még gyenge, de ha igy izmozik nemsokára bajban leszek. Mászni most nem gyakorolt annyit, de már az ágyon nem is hagyom, csak valami sarokbanKép Na nem azért mert rossz volt, hanem igy nem tud hátra esni mert kétoldalról támasztva van tutibiztos támláva, max orra esik, de azt már le tudja lassítani a kezével. Szóval ezek vannak.

puszi
sasha és a 31 hetes Gábor

Kép
sasha

Andy 78
Ez aztán a haj, lassan ti is vághatjátok! Gyönyörû a picid. És milyen vidám (gondolom ebben a pillanatban). Nagyon édi.

Zita!
Hanna is ilyen nagy hisztis. Látnád, mikor nincs kedve kanalazni. Hátrfeszíti magát a kis székében, és felhúzza a nyakát, olyan képet vág, hogy nem lehet röhögés nélkül kibírni. Aztán jön az ordítás. Ha ilyenkor sikerül valahogy bejuttatnom a kanalat, akkor abbahagya. ne semmi a kiscsaj.
Egyébként alvás ügyben hasonló. Tök jól elvan, vigyorog, hiába ragadnak le a szemei, iivéve ha elindulok kifelé, akkor aztán tragédi, teljes átéléssel. Néha én is hagyon hadd csinálja, 5 percnél sosem ordít tovább.
Szopiban egyetértek veled, egy egy év körüli gyerek már a családdal eszik nem? Apuka meg csak nem szopizik az asztalnál Kép. (max. reggel, este) Persze én könnyen dumálok, engem nem érint Kép

Manó!
Hanna is így halad hátrafelé hanyat fekve. Persze a hiszti sok erõt ad. Mostanában inkább kutyázik hisztizéshez, de ha bemegyek rögtön kiterül mint egy béka, de ha nem vesz észre tök sokáig bírja csinálni.
Egyébként a tapilapon szokott istentelenkedni, arról nem esik le. A védõnõ szerint pokrócra, v. szõnyegre (ha tiszta) is lehet tenni. Szerinte minden 3. gyerek lezúg valahonnan Kép

Rit
A májban nagyon sok a vas és a folsav. Gyerekkoromban vérszegény voltam, hetente legalább 1* kellett májat ennem. Nem hiszem hogy ártana.

Kataa
Én a tápis üvegeket sterilizálom (de nekem van gépem s így könnyû), a vizet is forralom hozzá (azt is ilyen elektromos vízforralóban). A kajás tányérokat stb. nem (mûanyag).

Panda
Gratula Ádámnak! Hanna 8 volt hétfõn!!
Ilke!
Lilinek is!! Hogy van a kiscsaj? Valami eredményt felmutattak nála?

Forti
Jobbulást Levinek

Képzeljétek varrtam a Hannusnak 2 db gyönyörû rövid gatyókát (inkább bugyiféle). Ez az elsõ mûvem (anyám vett egy varrógépet még karácsonyra Kép) És csak 2* fejtettem vissza (na jó csak az elsõt). Szóval nagyon klafi lett (az áráról nem is beszélve)

Szombaton 2 esküvõre is megyünk. Szerintetek az én örökmözgõ Hannám (aki csak a ágyában hajlandó aludni, és amikor teheti v. dumál, és sikongat vagy egy iszonyatos csörgõt ráz) kibír egy egyház szertartást (református) az milyen hosszú. Baromi régen voltam ilyenen (mi zsidók vagyunk, úgyhogy sejtésem sincs).
Vagy hogy lehet rábírni, hogy kibírja visítás nélkül?

Puszi

dec8
dec8

Sziasztok!

Sasha,
köszi a tippeket, megprobalom. Bar sok eselyt sikerre nem latok. Hiszen Rebe is kap zöldseget, de hat nem tudom. Aaronnak soha semmi problemaja nem volt ilyen teren! Remelem igy is marad!Kép
Sajnalom ezt a gyes dolgot - nagy szemetseg!

Mano,
kell, ha ilyen ven fejjel, akkor ilyennel. De mar olyan regen szeretnek görkorizni! Es aztan meg nehany ev es a fiam ugyis el fog huzni az orrom elöl mint a villam.Igy talan egy kicsi eselyem meg lesz öt utolerni!!!Kép
Sielni is meg kene tanulni!

Nyuszi,
jo utat!Kép
De most ugy tünik, nem voltatok olyan nagyon sokaig...egy hetecsket.

Ilke, hogy müködik az ehgyomorra gyümölcs?

En ma Rebinek elöször nyers repalevet adtam. Hat mar amennyi bele is került...poharbol probaltam itatni. Eddig meg soha!
Ebedre sütötököt öszibarackkal es csirkehussal. Es vacsorara meg -jött egy ötlet a DM-ben es- vettem aszalt szilvat. Beaztattam meleg vizbe, aztan leturmixoltam es azt kevertem a kölespephez es megint öszibarackot is.
Kivancsi vagyok, hat-e!?!?!? Szegenykem szombaton kakilt utoljaraKép. Es probal nyomni, de semmi nem jönKép. De ezt mar irtam.

Holnap megyek videkre egy kicsit, viszem Aaront az apukajahoz. Igy csak delutanra fogok hazaerni Rebivel. Aaron meg csak csütörtökön este erkezik vissza.Egy rövid egy gyerekesseg...

Ma vettünk Rebeknek egy olyan ivocsnakot, amiböl nem tud kifolyni a folyadek felborulas vagy leforditas eseten sem, csak ha szivja. Bar Rebi meg nem iszik igazan mast anyatejen kivül, de gondoltam, ha pl. autoval megyünk valami hosszabb utra, akkor azert valami folyadek ut közbe is jol jöhet...Hat BebiNova marka, es szerintem viszem vissza. Be sem lehet rendesen csavarni.Kép Persze a boltban nem bontottam ki, igy csak most probalhattam ki. Ami Aaronnak van (MAM), azzal sem voltam 100%-ig megelegedve, de ahhoz legalabb mar hozzaszoktam. Ugyhogy majd megint olyat fogok beszerezni.

Dec8,
sok ötletem nincs a csendesitesre. Te ismered öt es Te tudod mi hat. En biztod azt mondanam, ameddig birja bent lehet, ha nagyon hangos, akoor a szülök felvaltva kint lehetnek vele. De hogy meddig tart iyesmi? Mar reg voltam. Talan olyan 1/2-3/4 ora. De nem tudom.

Na jo, akkor mara ennnyi eleg.
Azert drukkoljatok, hogy az aszaltszilva -vagy valami- hasson!Kép
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Alvás: a Petra is csak egy bodyba alszik, zokni nélkül de én rendesen betakarom a paplanjával.

Forti
Köszi, én is tettem bele hosszabb csavart és most már teljesen jó.

Találkozó: Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de olyan helyet biztos nem fogunk találni ami hüvös és le is tudjuk õket tenni a földre. A Mikkamaka szerintem azért nem jó mert ha megint leszünk kb 15-en akkor már ott biztos nem fogunk elférni.

Djeszter
Fentebb írtam nekem most már teljesen jól müködik az ernyõ.

Rit
Ti magatoknak sütitek a kenyeret? Van valami jó recepted? Kipróbálnám én is. Szerintem egyáltalán nem kevés 7 hónapos babának a 7300g.

Manó
Én is minden nap cipelem a második emeletre a babakocsit + a Petrát + amit vettem a közértbe. Sokszor mikor felérek addigra majdnem meghalok. (nem sport kocsi)

Pszi
Gratulálok a házhoz! Mi szerintem ezen a héten fogjuk aláírni a szerzõdést. Ti módosítottatok rajta? Szerintem elég egyoldalú. Mi csomó mindent mondtunk még, hogy tegyenek bele. Nekünk azt mondták, hogy már július elején betudunk költözni. Már úgy várom.

Judy
Szerintem nincs összefüggés a tánc és a között, hogy a melled becsomósodik.

Pocok
A maradék játékokat a Nyuszi vitte haza. Majd kérdezd meg tõle ha hazajött.

Manó
Mennyiért vettétek az etetõszéket?

Ilke
Amit vetettek ülést az 9-18 kg-ig van? Mi is néztünk olyat de nekem azt mondta az eladó, hogy azt kevésbé lehet dönteni én meg olyan akartam amit nagyon lehet mert ha elalszik akkor ne dõljön elõre a buksija.
Amit én választottam ernyõt az könnyen hajlitható.

Dió
Amióta ilyen meleg van a Petra sem eszik valami jól. Az a baj, hogy mikor napközbe leteszem aludni mindig annyira megizzad a kis haja, hogy úgy néz ki mintha megmostam volna neki pedig csak pelusba van. Én sem tudok vele mit csinálni. Azt szoktam, hogy de kiteszem a lavort az erkélyre és abba pancsizik. Nem tudom mi lesz itt júl-augban.

Szoptatás: Én is most már elõször adom a Petrának a fõzeléket de utána mindig megkínálom a szopival is és hát persze, hogy kell neki. Õ még most is 5-ször szopizik. Én arra gondoltam, hogy elõször az ebédit hagyom el. Te hogy csináltad?

Látom sokakat gondolkodtat a testvér téma. Az olyan jó lenne ha megint egyidõben születnének akkor megint ugyanazok lennének a problémák.

Djeszter
Aranyos lehet Marci ahogy ülve alszik. Sajnálom, hogy nem tudtál jönni a talira.

Kataa
Mi múltkor voltunk a Balatonon és ott a szállodába volt gyerekmedence és én bevittem a Petrát. Az volt a jó, hogy még elõszezon van és nem volt benne senki. Én csak azt kérdeztem meg, hogy hány fokos a víz.

Ági
petra2

Pemeske,
Örülök, hogy ti is szerencsésen túl vagytok a könnycsatorna-mosogatáson. Remélem, nem kell többet mennetek, Solymi is kinõtte a váladékozást...

Pszi,
Ugye titieket láttalak ma dél körül a Ligetben? A vár mögötti sétányon? Kicsit le voltam lassulva, és mire leesett a tantusz, hogy ti vagytok azok, már elmentetek... Gyakran jártok erre sétálni? A környéken laktok?

Pénteken búcsúebéd lesz a kimúló munkahelyemen. Úgy volt, hogy kerti sütés lesz, és akartam vinni Solymit is, de most kiderült, hogy rendes ültetõs rendezvény lesz, úgyhogy kénytelen vagyok egyedül menni. Gondolom, nagyon jó hangulat lesz Kép...

Zita
parazita

dec8,
A reformátusok elég hosszan beszélnek emlékeim szerint. Solymi a templomi rendezvényeken általában bealszik a jó kis egyhangú zsolozsmázástól és a félhomálytól, de azért tanácsos a kijárat közelébe helyezkedni, hogy hangosabb produkció esetén ki tudjatok menekülni... Kép

Zita
parazita

Sziasztok!

Nekünk is van már fogunk!Kép Recés Marcinak a kis ínye. Érezni a kis fogacskáját. Szerencsére egyáltalán nem viselte meg. Kép

Nem tudom Pesten milyen idõ van, de itt legalább fél órája borzasztó nagy szél van. Tehát jön a hûvösebb idõ. (Aki arra vágyott).

Djeszter
djeszter

IdöjarasjelentesKép
Itt Becsben delutan harom ora ota szakad az esö, dörg es villamlik. Szel is van. Jeg is volt, nehol ping-pong labda nagysaguak. Szerencsere ezt nem tapasztaltam, csak normal meretü jeget. Itt most 12°C van, delutan olyan 16-17-re ment le a delelötti 26-rol. Holnapr itt valtozekony idöt ondanak, tehat hül az idö!
Mar aki örül neki!
En nem!Kép

Djeszert!
Gratula Marci fogacskajahoz!

Nalunk is Rebnek feltünt a masodik közepsö also!

Akkor mostmar tenyleg elteszem magam holnapra!Kép
Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Már itt is villámlik. Kép

D.
djeszter

Sasha
Így már értem! Nem semmi ez a munkaügyi központ. Nekem is csak rossz tapasztalatom van velük kapcsolatban. Igaz már régi hála istennek.
Jó nagy Gabcsi!!

Djeszter
Gratula a fogacskához!

Kryss
Itt Pesten is gány idõ van, fúj a szél nagyon, és a nappalihoz képest jól lehûlt a levegõ.

Zita
Akkor értem a behajolást. Nekem már sajna nem megy, nem tudok annyira behajolni hogy Levi arcához érjen az enyém. Lehet hogy én vagyok a béna, de nekem már amikor a feje alatt lévõ pelust feszítem ki a matracán az egyik lábam a levegõben van, úgy kepesztek. Kép

Jó8 mindenkinek!
Forti és a nyuszi szemû Levi bébi Kép

Kép
Kép
forti

Manó,
Képzeld sikerült majdnem egy fél bébiételes üvegnyi pisit felfogni az éjszakaKép. Reggel mondjuk nagyon vigyáztam, hogy véletlenül se nyúljak a popsija alá, csak a hóna aljánál fogva emeltem ki a kiságyból, aztán már csomagoltam is ki. Du-ra már meg is lett az eredmény, ha jól olvastam akkor minden normális és negatív, de holnap megyünk a dokihoz, remélem õ is megerõsít ebben.

Ági,
Nekünk is van csúszásgátló a kádban mikor Lili fürdik és teljesen biztonságosan tud így fészkelõdni benne.
Végül hova költöztök? Képzeld mi kimentünk ma Veresegyházára, mert van még 2 eladó ház ott. A hely nagyon szép, isteni a kilátás, de nekünk nagyon távol van és alapterületben is nagyobb kellene, így lemondtunk róla.
Az ülés amit vettünk Lilinek az 9-18kg-ig van, de mi már beletesszük a leényzót, mert kilógott a feje a hordozóból. Igaz még csak 8 kiló, de annyira szépen csücsül is, hogy nem hiszem, hogy ártanánk vele. Én most akarok venni olyan párnát alváshoz neki, aminek a két oldalán van pukli és középen teljesen lapos, hogy a feje mögé lehessen tenni. Ha nem találok akkor max varrok neki egyetKép.

Kryss,
Nekünk azt tanácsolták székletlazításra, hogy nagyon sok folyadékot kell adni a babának, és minél több rostot. Ma kipróbáltuk, hogy amikor felkelt Lili nem tejcsit kapott, hanem õszilét, de semmi hatása nem volt. Pedig a dokinéni esküdött erre a módszerre, igaz õ úgy mondta, hogy amikor még a kiságyban van fekve, akkor adjam neki, de csomószor már térdel amikor odamegyek hozzá. Nem tudom, hogy kellene. Nekünk azt mondták, hogy 5 napnál tovább nem szabad várni a kakival, akkor már kúppal kell beavatkozni. Kajcsikkal állítólag ilyenkor már azért nem lehet hatni, mert lejjebb van besûrûsödve a kaki és azt már csak alulról lehet kicsalogatni, ha már magától nem akar.
Gratula a görkorizáshozKép!
Állítólag az Avent-es itatók nagyon jók, igaz nekünk nem olyanunk van, de sok mindenki dícsérte.
Megy a drukk RebinekKép!

Panda,
Gratula a férjednek! Az enyém ezen a héten megy utoljára suliba, hurráKép! Aztán persze jöhetnek a vizsgák.

Pemeske,
Miért nem tudod megnézni a képeket, nem töltõdik le? Elvileg mind fent van már.

Forti,
Valszeg Lilinél egy kis hajlam is bejátszik, sajnos tõlem örökölhette szegényKép.
Nekem sem megy az ágyba behajolás. Örülök ha le tudom tenni Lilit rendesenKép.

Nyuszi,
Köszike!
Hogy érzi magát Emi kint? Láthatunk képeket majd rólatok?

Dec8,
Köszi, Hannának boldog 8 hónapot így utólag is!
Eredményt csak annyit tudunk, amit a többieknek is írtam.

Jó éjt,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

sasha
a minimumot??? - most olvastam, hogy történt, elég gáz.
Én a maximum gyedet, de az sem sok Kép még így is több, mint a párom fizuja most próbaidõben. Azért nem panaszkodom, csak a nyaralásra nem merek gondolni - pont most, mikor annyi idõm van!! Kép

orsoly
Ne hagyd magad: igenis vezess!!!!!!

Kataa
ne is mondd!! én tegnap du fõztem Dodo fõzelékét, a mi akkori kajánkat + a ma délit is. Szóval 3 félét egyszerre: el tudod képzelni mekkora hõség volt???
A Pünkösdi határidõ azért van, mert akkor megyünk haza Békéscsabára, és ott a nagy barátnõm most rettentõen élvezi, hogy végre egyszer õ a vékonyabb nálam. Így most igyekezbem kell, hogy ne mondhassa ezt megint Kép - a legjobb hajtószer, nem??

Ági
mi biztos megyünk jövõ hétfõn a minitalira. Ti jöttök??? mert ha igen, vihetem a szakdogát végre!!

dec8
az igaz, hogy van egy csomó vas a májban, viszont azt kaphatja máshogy is, mivel mellette meg teli van méreganyaggal. Régen valóban preferálták a májevetést, mert nem volt más, ami bejuttatat volna a benne található anyagokat. De most inkább kihagyjuk!!!

Ági
kenyérügyben a papa a fõokos: nálunk többnyire õ fõz-süt én csak néha. De majd megkérdezem, én a fõ teszter vagyok, de nekem nagyon ízlenek a kenyerei (is)Kép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok
Hát lányok, én azt hittem, már semmi újat nem tud nekem mutatni a gyerek. Tévedtem Kép

Tegnap délután extra két órás keserves sírást produkált, és semmivel nem tudtam megnyugtatni. Se szopi, se inni, se enni, se bébiétel, se kint, se bent, se kezembe, se ágyon, egyszóval sehol nem volt jó neki. Kínomban levetkõztettem meztelenre, áttörölgettem vizes türcsivel, és így tudott lenyugodni. Aztán bírt aludni 10 percet. Nagyon melege lehetett szegénynek. Én meg kiakadtam teljesen. KépKép

Viszont a takarítás nagy része készen van. El sem hiszem, hogy be tudok jönni a szobákba, már csak a függöny hiányzik. Apa ma felrakja a karnist Kép

Most megyek, mert megint nyüszi van Kép

Szilcsike és Szilvike, aki már megint nyüszög
szilcsike

Szilcsike,
A tegnapi vihar elõtti idõ szerintem mindegyik gyereket megnyomta... Talán ma jobb lesz.

Rit,
Én olyan szinten utálom a májat, hogy egy falatot sem bírok belõle megenni (még a libamájból sem). Persze csecsemõkoromban biztos belém tömték, csak akkor még nem tudtam Kép Én valszleg nem fogok adni Solyminak, a méreganyagok miatt.

OFF: Mindjárt kinyílik a liliom az erkélyen! Ha tényleg olyan bíborszínû lesz, mint a zacskóján a képen, akkor lefotózom és közzéteszem Kép

Zita
parazita

Sziasztok!

Dec 8!

Hát én egyszer voltam egy református esküvõn, az unokatesómén, a pap lelkesen beszélt már vagy negyed órája, amikor is az unokatesóm (a võlegény) elkezdett sugdolózni, a tanu elrohant, hozott egy széket, unkatesóm lerogyott. szegény holt sápadt volt, rosszul lett az egyhelyben állástól. Hát ezek utána a pap meglepõen gyorsan befejezte.Kép

Sasha!

Hát akkor ezt jól elszúrták neked.Kép Én nem is tudtam hogy el lehet veszítenia munkaviszonyt.
Ha acsaládi ház üres lenne minden gondunl megoldódna, de néha az az érzésem ez soha nemfog bekövetkezni. Dehogy adnánk ki albérletbe, eladnánk azt is meg a mi lakásunkat is és vennénk valami normális családi házat anyukámmal közösen. De ez még írtó messze van és lehet hogy soha nem is lesz, merta nyukám feladja az egészet, nagyon nehéz ám egy ilyen idõs emberrel.

Kryss!

Hát persze, én is zat írtam hogy tök jó hogy így belevágtál! Én tudok görkorizni, bár már évek óta nem volta lábamon,d e remélem nem lehet elfelejteni, mert majd Emmát is meg akarom tanítani. Én jégkorizni is tudok, viszonta férjem nem, és párszor már kivittem a jégre, ezért tudom hogy felnõtt korban mennyivel nehezebb az ilyesmit tanulni. Egyszerûen nagyobb az ember félelem érzete. Gondolom soros görkorival tanulsz, vagy nem? Én még annak idején sima 4 kerekûvel kezdtem.Kép

Ilke!

Hát akkor nagyon ügyesek vagytok Lilivel! Mikor nekünk kellet akkor Emma még csak 3 hónapos volt és nem mozgott ennyit, csak én balga mivel sírtz felvettem az ölembe és énmeg nagyon álmos voltam és ledõletm vele az ágyra (a kórházban hajnal 5-kor volt mindez) és az Emma így hason aludt rajtam, és a zacsiból minden kinyomódott.Kép

Ági!

Mi használtan vettük az etetõszéket, így volt 15 ezer Ft. Minden funkciója jól mûködik, csak a huzatán látszik hogy már használták. De sajnos nem volt 30 ezer Ft-unk most egy újra.Kép Mert most kb annyi a boltokban. Amúgy szívesebben veszek új dolgokat, de hát a hülye anyagiak. Viszont mindenképpen dönthetõ etetõszéket akartam, ennyiért meg csak olyan sima etetõszéket lehetett volna újonan kapni.

Zita!

Libamáj...én imádom!!! Tudom nem szép dolog.Kép Szegénylibák, de nemtehetek róla. A csirke májért én sem vagyok oda, bár van olyna módja ahogy szeretem (hagymán sütve, de csak ha nagyon jól átsül).

Eza szél tényleg szörnyû, de szerencsére Emma jól aludt éjjel, pedig még az éjszaka közepén be is mentünk hozzá becsukni az ablakát.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Hú, majd elfelejtettem leírni a nagy bosszúságom.
Képzeljétek tegnap elmentem az Emmával úszni, erre közölték hogy a múlt hét óta nincs ebben az usziban babaúszás, megszünt. De mondom még van a abérletünkön két alakalom. Hát õk nem tudják, hívjuk fel a vizipókot. Felhívtam, közlik hogy semmi gond, a 2 lakalmat lejárhatjuka Dagályban. De oda nekünk 1,5 órát kell utazni. Hát sajnálják, de csak ott járhatom le.KépKépKép Hát most nem tudommit csináljak. Ráadásul a Dagályban szabad téren van. ha ilyen idõ vanmint ma akkor hogy úsznak??? Úgyhogy lhet hogy ugrotta két alakloma bérletemen, mert én nem utazok azért 1,5 órát oda meg 1,5-et vissza hogy aztán esetleg be se tudjunk menni vagy Emma megfázzon.

A másik: Hívtam a többni környékbeli uszodát: Kipesti tanuszi: Hát náluk nyári szünet van
Kispesti uszoda: szombat reggel 8 és vasárnap reggel 1/2 8-kor van úszás. szerintetek normálisak? Emma akkor kel fel.
Kõbányai uszi: szombat reggel 8,9 és 10 óra. Már kezdtem örülni, mikor közölték hogy de 10-kor rengetegen vannak, úgyhogy azt nem ajálják.
Úgyhogy kezdek rá hajlani hogy bemegyünk az Almássy térre. Aki odajár leírná nekem a paramétereket. Mikor van óra, mikor van beiratkozás, mi kell hozzá, mennyibe kerül (sajnos rémlik hogy írtó drága).
Így Emma 2 hete nem úszottKép

Pocok!

Így megoldódott a rejtély, hogy miért van ugyanakkor az óra! Sajnos.Kép Egyébként voltatok? Nem volt rossz a szabadtér? Csütörtökön kéne mennünk, de ilyen idõbennem hiszem hogy elindulunk. egyáltalán mivel lehet oda menni a metrótól?

Manó

KépKép
manó

Manó
Te a III. kerület Szérüskert utcában voltál? Merthogy mi tegnap beszéltünk a nõvel, aki tartja, és azt mondta, hogy vár minket a szombati babaúszáson.............

Szilcsike
szilcsike

Panda
Még ma sem érkezett meg a fürdõbugyi KépKépKépKép

Szilcsike
szilcsike

Panda!
Igen én említettem régebben, hogy hozzáfogok egy terítõhöz.
El is kezdtem, de még nem jutottam túl messzire ...
Most éppen anyuéknál van, mivel húsvétkot ott voltunk, és véletlenül ott felejtettem.
Szóval szerintem költözésre nem lesz kész (aug. 25), mivel egy nyáron nincs sok kedvem csinálni.

Ági!
Szerintem is egyoldalú.
Hát mi nem módosítottunk a szerzõdésen.
Õszintén szólva eszembe sem jutott Kép .

Zita!
Igen mi voltunk.
Csak annyira elgondolkodtál a napszemüveged mögött, hogy nem akartalak zavarni Kép .
Egyébként mi éppen haza indultunk a földalattihoz.
Szinte minden nap ki szoktunk menni a ligetbe, kivéve ha valami elintézni való akad a városban.
Általában az "iskolások játszóterén" szoktunk egyet piknikezni, de most Balu kivételesen jól bírta a babakocsit, így troli helyett földalattival mentünk haza.
Irígykedve néztem, hogy Solymi persze alszik a babakocsiban, míg az én kis Balum kb. 3 hónapos korában aludt utoljára ott.
Hát az túlzás, hogy a környéken (az Oktogonnál lakunk), de a Városliget van legközelebb, mint zöld terület.
Közel lenne még a Margitsziget is, csak utálok babakocsival vilizni.

Sasha!
Akkor kb. egy súlycsoportban vannak a fiaink Kép .
Bár mi csak a jövõhéten megyünk mérésre.

Kryss!
Nekünk is Aventes varázsitatónk van. Egy kicsit nehezen tanult meg belõle inni Balu, de azóta valóban szuper.

Manó!
Mi most akartuk elkezdeni a babaúszást pont az Almássy téren. Közölték velem, hogy még májusban lesznek órák, utána pedig nyári szünet lesz Kép .
Így én úgy döntöttem, hogy nincs sok értelme elkezdeni ...
Egyébként 8 alkalom kb. 13 ezerbe kerül.

Sziasztok
Pszi és Balu
pszi

Pszi
vili helyett mehetsz gyalog is a Nyugatiig, onnan 26os busz Kép
mi legalábbis úgy csináljuk, hogy járunk a szigetre is, Városligetbe is, Õrczy parkba is, stb. - különben nagyon unnám, ha mindíg ugyanoda mennénk Kép

Mi az Almássyba járunk, úszni. havi 4 alkalom 5800 pénz, de mi már haladók vagyunk. Kezdõknek drágább + hamarosan nyári szünet lesz KépKépKép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Szilcsike!

Nem, mi a X. ker Újhegyi usziba jártunk.

Pszi

Kép Ott is nyári szünetet tartank? Én ezt komolyan n em értem, télen ússzanak a babák? A kispestiben azt mondták úszó tábor van nyáron, azért nincs babaúszás. Lehet valahol budapesten nyáron úszni, lehetõleg hétköznap és nem hajnalban vagy késõ este? Mert ha messzevre megyünk akkor még azt is bele kell kalkulálni hogy hazutazás, itthon fürdés stb. Úgyhogy az este 6 óra ezzel kiesik. Még a végén rászorulok a vizipókra a dagályban, bár az s 1/4 6-kor van, ami azt jelenti hogy kb 1/2 8-mire hazaérünk, vagy mg késõbb.Kép

Manó

KépKép
manó

Ja, egyébként Emmát is mértük 7 hónapossága alkalmából, és csak 70 cm (pár hete 71-et mértünk, de ezek szrint rosszul) és 8200 gr. Fél kilót hízott egy hónap alatt.

manó

KépKép
manó

Sziasztok
Vegre egy kicsit lehult es Alex is atalaudta az ejszakat,persze a fel 6 meg egy kicsit Koran volt de aztan visszaaludt meg.
Fuj itt is a szel de a babakocsiban nem eri en meg feloltozom a setahoz : ))

Dec8
Hat szerintrem kb 1 ora ha mises eskuvo.Mi is megyunk Juliusban es deli 12 kor lesz.Ilyen melegben majd megbanjak meg ezt : ))De ott kinti eskuvo lesz ugyhogy majd messzire kell szlaldni ha hiszitzni kezdene mert nem akarmo a legjobb baratnom legszebb napjat elrontani ; )))

Kryss
Az Avent tenyelg jo,nem folyik ki belole.

Agi
Na itt is az a jo hogy inkabb anyuek korabeli csaladok vannak a hazban igy nincs baba csak Alex lesz majd a vizben : ))

Djeszter
Gratula Marci fogahoz!!!

Ilke
A Kikban a foldszinten van ilyen parna.
Biztos igaz a sok folyadek,drukk a probalkozashoz.

Rit
Ne aggodj ,mar igy is jo vagy ; ))

Szilcsike
Na akkor biztos melege volt ha segitett a
lemosdatas,gondolom teged is kivert a viz ;)))

Mano
En is imadom a libamajat : ))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Rit!
Tudom, mivel a talira is úgy mentünk, bár kendõvel Kép.
Az az igazság, hogy én a körúton nem szivesen viszem Balut babakocsiban, mivel elég sok a kocsi (gyakran még dugó is van), és szerintem, mivel õ mélyebben van, így több füstöt is szív.
Szóval nálam inkább az a szempont, hogy minél gyorsabban kijussak a belvárosból a zöldbe. Tudom, hogy ott sem tökéletes a levegõ minõsége (ezért is fogunk elköltözni), de azért valamivel jobb.
Unalom ellen pedig az ismerkedést szoktam bevetni.
A futásért pedig erõsen irígykedem.
Sajnos nekünk nincs olyan szuper 3 kerekû babakocsink, nem voltam elég tájékozott a babakocsi vásárlásakor Kép .

Pszi
pszi

Kataa!

Egy idõben anyósomék libákkal foglalkoztak, így mindíg tele vol a hûtõ libamájjal. még a kutyák is libamájat ettek. sajnos már nem foglalkoznak vele. illetve nem sajnos, mert nagyon nehéz munka. Meg tull képp a libákat is sajnálom, d ehát én a malacot is sajnálom meg mindent dehát az emebr sajnos vegyes étkezésre teremtetett.Kép

Manó

KépKép
manó

Kataa!

Alex nem is tud hisztizni.Kép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Rólunk:
Tgnap elõtt voltunk dokinéninél, minden ok, írattam fel D-vitamint, megdícsérték Danit, hogy milyen szép formás, látszik, hogy szeret enni. Jön a doki néni szerinte a felsõ bal fogacska, ,elég duzzadt és az egyik csücske már szúr, picit a szopinál is érzem, de nem vészes. Megdícsérték anyát is, hogy még szopizik a Dani bácsi. Mindent ehetünk, kivéve tehéntejes, tejszínes dolgokat illetve ami tele van módosított cuccokkal.

Nem hagyott nyugodni a lábikója, hogy úgy áll, mint Markó Iván a gyõri balettben + be van fordulva a belsõ lábél, így kaptunk az ortopédiára beutalót, pénteken megyünk. Felhívtam a bizotnság kedvéért egy magán gyerekortopédust is, ha nagyon nem tetszik, amit a kórházban mondanak, akkor vele is megnézetem több szem többet lát alapon.

Lemázsálták 9600 gramm.

Tegnap voltam edzésen most jó kis vádli és fenék-com izomlázam van.
Délután megyek prezentálni vmi külsõ nagy cégnek a rendszert, amivel dolgozom, úgyhogy szorítsatok!

sasha
Dani is elõbb állt fel, mint ahogy elkezdett rendesen váltott kézzel lábbal mászni, ,addig csak száraz pillangóúszásban jutott el mindenhová Kép

dec8
református szertartás (nem mise, mert az csak a ketolikusoknál van) nem tart olyan sokáig, ált. 1 óra, de voltam már rövidebben is, nem eresztik olyan bõlére, mint a katolikusok, ráadásul nincs olyan sok fel-le ültetés sem.

Kryss
Az Avent Magic itatója nem ereszt. Én megszívtam, mert a fiam abból sem volt hajlandó inni, kizárólag pohárból. Már nagyon szépen iszik belõle, amikor szomjas odamegy az üres pohárhoz és fogdossa, olyankor töltök bele és lehúzza, persze segítséggel. Cumisüveget már nagyon nagyon régóta nem használunk.

Manó
Az Almássy téren is június közepétõl nyári szünet van Kép Szerinem így most nem is indítanak újabb csoportokatz. Attól függ milyen csoportban vagy, változóak az árak. AMikor mi a kezdõben voltunk akkor 7800 volt 4 alkalom, de 3-an mehettün ezért a pénzért, aztán jött a haladó I. az már csak 5800.
Nem a babák miatt van szünet, ,hanem az isisek miatt, uis csak babaúszásért nem éri meg fenntartani az uszit. Egyébként mi télen kezdtük novemberben és egyszer sem fázott meg Dani.

na pusz, mennem kell készülõdnöm, aztán el a melóhelyre

gumicukor

ui
a nagy szélben mindenki vigyázzon a nagy fák alatt, nagyon tördeli az ágakat!

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

gumicukor,
megtenned, ha szepen megkerlek ra, hogy majd az orthopediai eredmenyeteket megirod a "topicomba", az Ismerjuk meg egymast ala? Csak mert engem is aggaszt valami hasonlo, viszotn ezt a topicokt mar nem nagyon kovetem. Koszi elore is:
-Afonya
afonya

SziasztokKép

Úgy tûnik, a tejszaporítás sikerrel jártKép Igaz, még mindig 2 óránként szopizunk, de ha 3 esetleg 4 óra telik el két kaja közt, akkor már érzem, hogy feszül a mellem. Remélem, ez majd a mérésnél is látszani fogKép

Viszont Gergõ egyik oltása elég csúnya lett. A mi dokinénink nem combba, hanem popsiba olt, és az egyik oldalon egy nagy csomó van, és csúnya piros, hiába borogatom már majdnem egy hete. Másnál is ilyen az oltás helye? Tudtok esetleg rá valami jó praktikát, hogyan lehetne eltûntetni? Anno a védõnõnk a Burow kenõcsöt emlegette. Ez tényleg jó lehet rá?

PandaKép
Lehet, hogy a lányod még évek múlva is a "mi néninket" fogja emlegetni? Úgy tûnik, sikerült mély benyomást tenni ráKép

Képzeljétek, szombaton suliba kell mennem. Amúgy távoktatás, és nem kötelezõ az órák látogatása, csak ebbõl az egy tantárgyból, mert ez az aláírás megszerzésének feltétele. Azt már megbeszéltük, hogy apa fog rá vigyázni, de hogy a kaja hogy fog menni, arra még csak gondolni sem merekKép Sajna Gergõ még mindig nem fogadja el a cumisüveget.

Üdv
Tüni és Gergõ
tüni

Sziasztok!

Voltunk ma sétálni de iszonyatosan fújt a szél. Rá is tettem a kocsira az esõvédõt, hogy ne érje annyira a szél. A Petrának annyira tetszett, hogy végig sikongatott mintha valami szellem vasútba lett volna. Mindenki minket nézett az utcán. Ma adtam neki elõször paradicsomot és szerencsére ízlett neki.

Rit
Én sem adtam még a Petrának májat.

Panda
Boldog 11 hónaposságot Ádámnak

Víz: a Petra is amióta ilyen meleg van olyan szépen iszik a csõrös pohárból.

Ilke
Sajnálom ami veletek történt de biztos most már rendbe lesz Lilivel minden. Banánt szoktál neki adni? Én a Petrának egy héten már csak egyszer adok mert attól õ sem tud kakilni csak kínlódik. Én mindennap adok neki sárga vagy õszibarackot és így mindennap kakil.

Manó
Képzeld el itt nálunk az egyik lány most akarja megkereszteltetni a kislányát és nekik azt mondták, hogy kell járniuk hittanra. Nekünk szerencsénk volt. Mi lementünk a templomba egy órás beszélgetés, kitöltöttük a papírokat és már jöhetett is a keresztelõ.

Kataa
Nálunk még az is gond volt, hogy a nõvéremnek nem volt templomi esküvõje és hát mi meg õt akartuk keresztanyukának. Azt mondta a pap, hogy így mi értelme van az egésznek ha a nõvérem ennyire nem gondolja komolyan. Azt mondta nekik, hogy házasodjanak össze vagy válasszak mást.

Forti
Mit mondott az orvos mitõl lehet? Nem lehet, hogy huzatot kapott? Jobbulást neki! Most olvasom, hogy allergia.

Szilcsike
Akkor nekünk szerencsénk volt, hogy ezt a tortúrát nem kellett végigcsinálni.

A nõvérem most van már a 39. hétbe. Olyan izgi úgy várom már, hogy megszülessen a kislánya. Szegény már nagyon szenved a meleg miatt és már nagyon menne.

Szilcsike
Mi nem oda járunk mert nekem azt mondták, hogy szombaton 17-tõl van és hát általában az össze programot hétvégére tervezzük és nem akartam, hogy egyet megyünk és a következõ meg kimarad. Meg mikor én elõször telefonon érdeklõdtem akkor még a Petra csak 3 hónapos volt és elég sokat aludt és hát ahhoz kellett igazodni. Most ahova járunk az azért jó mert óránként kezdõdik és mindig tudok az ébredéshez igazodni.
A 8 óra az tényleg kevés. A petra alszik éjjel 10órát és de és du is másfél két órát, dupláját mit a te kislányod.

Sasha
Jó sokat eszik Gabi, a petra kb csak fél banánt eszik meg egyszerre alma nélkül. Ti most nem költöztök mintha régebben azt írtad volna, hogy eladjátok a lakást.

Panda
Gratulálok a férjed vizsgájához! Van már egy ház amit kinéztünk de nem kötöttük még meg a szerzõdést. A baj, hogy máj 31 ig ki kell költöznünk.

Szemeske
Akkor ezek szerint még mindig nem javult meg a Gréta szeme. Azt hittem már rég rendbe jött.

Ági
petra2

Mano
Ez jo, csak lattad volna hogy mit rendezett ma minden eves elott amig berek a kajaval.ugy latszik megjobban eszik ha huvi az ido : ))

Pocok
Hat ez ez en is vagyok ilyen tolearns de van aki nem esz inkabb felel a gyermek ilyes fajta kerdesire hogy Mit csinal ott az a neni mega bacsi (a csok kozben )Persze mindenki rohogott de a menyasszony inkabbsirt volna mert nem igy kepzelte amikro visszanezte a videot.: )
Ajsa nem is sirt az elso oran???

Tuni
Az nem megoldhato hogy apa szopiidoben odavigye neked ?/vagy videkre mesz ??Mert ha ennyire nem jon be neki a cumisuveg akkor a ferjednek nem lesz nyugta ; )

Agi
Drukk a noverednek!!

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Ilke,
remélem jobban van már Lilimanó, borzasztó lehetett ez a kórházas élményKép.

Manó,
ez durva, azért annyit megtehettek volna, hogy elõre szólnak, hogy megszûnik a bébiúszás, gondolom nem egyik napról a másikra döntöttek így.

Tüni,
szuper, hogy van elég tejecske GergõnekKép. Cumisüveg nálunk sem menõ, de a múlt hétvégén Anna elfogadta anyósomtól. Azóta próbát tettünk, tõlem egyáltalán nem fogadja el, de még akkor sem, ha más adná, de ott vagyok mellette, csak akkor fanyalodik az üvegre, ha anya nincs a közelben. Azért ez megnyugtatóKép.

Kataa,
köszi, hogy megkérdezted a jókirályfit. Sajnos még azóta sem kaptam, de nem adom felKép.

Pocok,
képzeld, délután lenn voltunk a játszón itt anyukámnál, és találkoztunk Mankával. Egy idõ után Malac kérdezte, idézem: "nincs itt azs anyája?" A következõ megállapítás az volt, hogy "azs Annája sincs." (Az "Anna" nálunk mint kategória mûxik)

Kicsit dicsekedhetek? A Maca tegnap négykézlábra emelkedett, és azóta is vadul ringatózik ebben a helyzetbenKép, nagyon tetszik neki.
Viszont fogaknak nyoma sincs, még meg sincs duzzadva az ínye, de igazság szerint nem is bánom, mert egy picikét tartok attól, hogy megrágcsálja a cicimet. Ezt az élményt nem szeretném siettetniKép.
Éééééés: 6,4 kiló!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKép 64 centi ehhez, úgyhogy teljesen jól néz ki.

pusz mindenkinek
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

KataaKép

A suli Pesten van, csak mi lakunk vidékenKép

ZuluKép

Irígy vagyok a lányod súlya miatt. Én is akarom, hogy 6 kg legyenKép Ja, és gratula az új mutatványhozKép Ezek szerint nem sokáig lesz nyugtod tõle, ha megindulKép

Üdv
Tüni és Gergõ
tüni

Szilcsike!
Nem tudom, mi lehet, mert már másnap meg szokott érkezni a csomag. Mivel pénteken adtam fel, hétfõn ott kellett volna lennie Kép! Azért nagyon remélem, hogy nem veszett el útközben...

Tüni!
De klassz, hogy több a tejed KépKépKép! Tuti, hogy Gergõ súlyán is meg fog mutatkozni!
Mennyi ideig kell a suliban lenned? Mert ha együtt elmentek a pároddal, akkor babakocsival is mehettek, amíg Te bent vagy, õ Gergõvel sétálhat, ilyesmi. Kajaidõben pedig megetetheted. Bár, úgy tûnik, nem lesz valami jó idõ a hétvégén Kép.

Zulu!
Gratulálok Anna sikeres megmozdulásaihoz Kép!

Ja, köszi mindenkinek -a férjem nevében is- a sikeres vizsgához való gratulációkat Kép!

Most megyek gyereket fürdetni, altatni stb...

Panda

panda
Halásztelek

ilke: olyan nyakpárnát lehet kapni szerintem mindenhol, ahol ülést árulnak. Én ma vettem a Bébikerben, kb. 4E Ft volt. A két végén csacsi van Kép De volt kacsás is, meg kutyásKépKép

Behajolás: én is alig tudom Julit rendesen lerakni, szegény mindig elöször leültetem, aztán abból fordulunk hasra. Már eléggé megszokta, fel se ébredKépKép

Manó: tudom, hogy nektek méreg, de azért áruld el légyszi, hogy uszival kapcsolatban kit kell keresni, mert nekünk a Dagály két lépés, és hátha még nem késö elvinni Julust (persze tom, hogy késö, de próba-szerencse).

zsani
zsani

Sziasztok!

Hat szegeny Rebikemnel a drukk nem segitett sokatKép... Ma este gyötörtem ki belöle egy kis kakit. Erölködik, latni is a kakit, de nem tudja kinyomniKép. Mi az idösek otthonaban kenytelenek vagyunk neha ujjal segiteni az embereknek... De egy ilyen picinel, ahol a vegbelnyilasba meg a kisujjamat sem merem bedugni... Hat mivel nem akartam hagyni, a hömerö vekony vegevel (utolag a dokineni is ezt javasolta )csak tudtam neki segiteni, de hat ez nem lehet tartos allapot Kép. Szegenykem meg csak üvöltött Kép erölködes közben es nem is volt tul sok a kaki. Na majd holnap...Kép

Ilke,
a sok folyadek tuti jo, mert akkor annyival kevesebb lesz visszaszivva a vastagbelböl.Igy akkor nem tud annyira kemennye valni a kaki. De mi van a a gyerek nem akar inni. Ugy ertem, kenyszeriteni nem lehet...
Epp most telefonaltama dokineninkkel, azt mondta, hogy probaljak meg zöld zöldseget adni neki cukkinit, edeskömenyzöldseget...stb es ne repat es banant (ezt eddig is tudtam, hogy nem jo).
Valamint a homeopathias könyvem azt irja, hogy szorulasos esetekben nagyon jo eredmenyeket lehet felmutatni homeos keszitmenyekkel, majd reszletesen attanulmanyozom....

Zita,
varom a viragbemutatot!Kép

Mano,
mar kezd bennem a kivansag erlelödni, hogy akkor mar a jegkorcsolyazast is meg kene probalniKép !
Igen, soros görkorival probalkozom!
Ez a uszas-dolog aztan nem semmi! Ilyen pofatlansagotKép! Ilyet nem szabadna csinalni, nem valami jo önreklam...

Köszi mindenkinek az Aventes ajanlatokat, de mar tenyleg megszoktam a MAM-ot, akkor is ha meg van a sajat hibaja…Mar kiismertem, ugyhogy ma vettem Rebinek is...
A cumisüveget Rebi nem is ismeri...Kép

Kataa,
azert en nem hiszem, hogy a legszebb napomat a baratnöm kisfianak üvötes olyan nagyon el tudna rontaniKép!!!

Forti,
remelem Levi nem fog mar sokaig nyusziskodni!KépKüldök gyogypuszikat a szemere!Kép

Hat akkor kellemes estet mindenkinek
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Jól vagyunk, Zsófi holnap kapja meg az 5hós oltását, már szépen iszik vizet az Avent varázsitatóból. Ebben a nagy melegben nem fogom félóránként mellre tenni az tuti.
Próbálgatjuk az almát, répát, alma-õszi Hipp-et, de eddig még nem sok sikerrel.

Lányok, tudjátok, hogy hol lehet kapni PP Prima Pappa etetõszéket, mert ezt néztem ki, de a Brendonban 40 000-be kerül, viszont ennyiért nem veszek.

Forti,
Jobbulást Levi szemének!!!!

Szilcsike,
Szilvike nem véletlenül a nagy melegtõl nem tudott aludni? ,vagy a fogától? Zsófi is sokkal nyûgibb a nagy melegben , viszont õ többet alszik most.

Judy,
A banánról én meg azt hallottam , hogy allergizál. Bár már lassan mindenre kitalálják.

Ilke,
szegény Lili. A Doki mondta, hogy mitõl lehetett ez a szorulás?

fertõtlenítés:
Zsófi 5 hónapos kora óta már nem sterilizálom a kanalát+csõri poharát, viszont az anyatejes cumisüveget természetesen sterilizálom.

tali:
Szerintem be kéne biztosítani a Mikamakkát hétfõre, mert ha rossz idõ lesz, nem tudunk piknikelni. Mi a véleményetek? Leírná nekem valaki, hogy hol van a Mikamakka pontosan, és kocsival hol lehet parkolni? Ja, még 1: vinném a másik topicból a Virágot és az 5hónapos Leventéjét. Kik jönnek végülis?

Zulu,
De ügyes Anna baba!! Zsófi a popsiját emelgeti nagy buzgalommal, és nagyokat nyög, mikor nem sikerül neki hasról visszafordulni. Zsófinak 2 fogacskája van, de nem rágcsálja a cicimet, legalábbis nem érzem.

Tüni,
Gratulálok a tejecskéhez, ügyes vagy!!

pusza
Brokkoli és Zsófi ( aki 6700 gramm és 67 cm )
brokkoli

Hali!

Teljesen odavagyok. 2 napja iszonyatosan fáj a bölcsességfogam, ami nem tud áttörni. Mivel már nyelni se tudtam és lázam is van, bementünk az ügyeletre a fogorvoshoz. Onnan átküldtek a szájsebészetre. Elõször be akartak fektetni kórházba. Aztán csináltak röntgent. Antibiotikumot akartak adni, mondták abba kell hagyni a szopit, vagy nem vállalnak felelõsséget, irány a kórház. Amikor látták, hogy kint sírok a folyosón, felhívtak egy gyerekorvost, aki ajánlott olyan gyógyit, ami mellett maradthat a szopacs. de holnap kiveszik, csak nem tudom hogyan, mikor még ki se nõttKép Szorítsatok, én elég ájulós vagyokKép
Viszont rendesek voltak, elõreengedtek, mikor látták, hogy babával vagyok.
Beveszek egy fájdalomcsillapítót, mert már csillagokat látok.

Tüni
Gratula a tejcsihezKép

Zulu
Gratula a négykézlábhozKép

Judy
Judy (fodroczy)

Szegeny Judy!

Remelem, minden a lehetö legjobban alakul!!!
Szoritok Neked!KépKépKép

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Brokkoli
Bocs, hogy írok, már nagyon rég nem jelentkeztem ebben a topicban, de látom, hogy etetõszéket akartok venni. Mi is sokat filóztunk, elolvastam az errõl szóló topicot (nézd meg te is), s úgy döntöttünk, elég lezs a 11ezer ft-os Brevi Pony etetõszék (elõször énis a PPPP-ra voltam beindulva). Már megvan kb. két hónapja, s szerintem nagyon megfelel a célnak. Igaz, magassága nem állítható, de könnyû, nem hagy nyomot a parkettán, levehetõ a tálcája, jól beköthetõ a baba, a beülésnél állítható három fokozatban, összecsukható. Ma Hanna el is aludt benne Kép Igaz áttettem az ágyba, de a PPPP-bõl is áttettem volna. Szóval szerintem nem igazán érdemes nagyon sokat költeni rá. Persze az állítható magasság még jól jönne majd késõbb, de biztos megoldjuk vhol.
üdv
bringa
bringa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?