Sziasztok!
Rólunk:
Tgnap elõtt voltunk dokinéninél, minden ok, írattam fel D-vitamint, megdícsérték Danit, hogy milyen szép formás, látszik, hogy szeret enni. Jön a doki néni szerinte a felsõ bal fogacska, ,elég duzzadt és az egyik csücske már szúr, picit a szopinál is érzem, de nem vészes. Megdícsérték anyát is, hogy még szopizik a Dani bácsi. Mindent ehetünk, kivéve tehéntejes, tejszínes dolgokat illetve ami tele van módosított cuccokkal.
Nem hagyott nyugodni a lábikója, hogy úgy áll, mint Markó Iván a gyõri balettben + be van fordulva a belsõ lábél, így kaptunk az ortopédiára beutalót, pénteken megyünk. Felhívtam a bizotnság kedvéért egy magán gyerekortopédust is, ha nagyon nem tetszik, amit a kórházban mondanak, akkor vele is megnézetem több szem többet lát alapon.
Lemázsálták 9600 gramm.
Tegnap voltam edzésen most jó kis vádli és fenék-com izomlázam van.
Délután megyek prezentálni vmi külsõ nagy cégnek a rendszert, amivel dolgozom, úgyhogy szorítsatok!
sasha
Dani is elõbb állt fel, mint ahogy elkezdett rendesen váltott kézzel lábbal mászni, ,addig csak száraz pillangóúszásban jutott el mindenhová
dec8
református szertartás (nem mise, mert az csak a ketolikusoknál van) nem tart olyan sokáig, ált. 1 óra, de voltam már rövidebben is, nem eresztik olyan bõlére, mint a katolikusok, ráadásul nincs olyan sok fel-le ültetés sem.
Kryss
Az Avent Magic itatója nem ereszt. Én megszívtam, mert a fiam abból sem volt hajlandó inni, kizárólag pohárból. Már nagyon szépen iszik belõle, amikor szomjas odamegy az üres pohárhoz és fogdossa, olyankor töltök bele és lehúzza, persze segítséggel. Cumisüveget már nagyon nagyon régóta nem használunk.
Manó
Az Almássy téren is június közepétõl nyári szünet van
Szerinem így most nem is indítanak újabb csoportokatz. Attól függ milyen csoportban vagy, változóak az árak. AMikor mi a kezdõben voltunk akkor 7800 volt 4 alkalom, de 3-an mehettün ezért a pénzért, aztán jött a haladó I. az már csak 5800.
Nem a babák miatt van szünet, ,hanem az isisek miatt, uis csak babaúszásért nem éri meg fenntartani az uszit. Egyébként mi télen kezdtük novemberben és egyszer sem fázott meg Dani.
na pusz, mennem kell készülõdnöm, aztán el a melóhelyre
gumicukor
ui
a nagy szélben mindenki vigyázzon a nagy fák alatt, nagyon tördeli az ágakat!