Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Sly!
Szupik a képek!!! ezek szerint Roli már nem fél a víztől?! Jázmin nagyon csini a felső képen! :wink:

Berni!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ,nem akarlak kitoloncolni,azt hittem valahonnan más helyről kapta Csillus az infót! :oops: Dorián nagyon ügyes,mi is messe vagyunk még ettől! Majd tegyél képet a sétáló pasiról! :D
A babakocsi Pierre Cardin, Patricia_83 néven futok, a minimálár pedig 22e Ft. De adok hozzá hordozót is... :) Remélem elmegy...

KépKép
Kép
patricia83

Hali!

Újra a dolgos hétköznapok!

Szly, nagyon jók a képek! Roli is nagyon édes kispasi!

Adri, barátnőm kislányának is 13. hós korában bújt ki az első foga. Azt mondják, minél később, annál tovább megmarad :) . Bár azt hiszem, sokkal többet nyom a latba a fogmosás, hajlam és édesség mennyisége!

Én nem szeretem "járatni" a babát, csak anyósom heppje ez folyton :evil: . Szerintem, ha elég erős lesz hozzá, elindul, nem akarom erőltetni. Addig úgy is gyakorol itt-ott kapaszkodva, pl. babakocsi mellett. Nem hiszem, hogy jót tesz neki, amit sokszor látok, hogy fogják a kezecskéit, a szegény gyerkőc meg csak csetlik botlik, hajladozik, de az Ő gyereke már jár :shock: . Nehogy bárki magára vegye!!! :D

Egy gyors ebéd, aztán megyünk papírokat intézni az adóbevalláshoz.

Ja, még mindig a fősulit nyúzom itt Egerben, Gazdálkodási szakon, de már a hátam közepére sem kívánom. Jövő héten már kezdődnek a vizsgák, fúúúúúúúúúúúj. Most éppen a paratarifális protekcionizmust mazsolázom :) .

Toncsi tegnap tánci közben elvágódott, csak úgy folyt a vér a szájából. Szerencsére csak kis hasadás van a száján, persze az ujját tudja szopni mellette :? .

Hétvégén már megint apa nélkül leszünk, megint edzőtáborba megy Olaszországba. Remélem, hoz valami meglepit. Pl ujjbábot.

Ennyi az idő, nyomás!

Pussz

Csilla

Kép

Kép
csillala

Mástól kaptam az infót :lol:

Csilla

Kép

Kép
csillala

Pat, szerintem ne aggódj, ha ott nem megy el, akkor hirdesd meg itt! (másik topikban :) )Máté ágyát már aznap lestoppolták! :wink: és sztem jó áron adod. Tetszenek az új vonalzóid!
Szly, tündériek a képek!
Máté ma végigaludta az éjszakát (vagy én nem ébredtem arra, hogy kajált)de ami tuti, hogy cici nélkül aludt el 8)
Berni, Dorkó nagyon ügyi! Irigykedem, nálunk most indul a két kézzel körbe-körbe kapaszkodós korszak :lol: bár ezt is nagyon-nagyon élvezem! Ugyan Törpe max 20 mp-et áll meg a talpán kapaszkodás nélkül, de nagyon gyúr totyogásra!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Mariann, gyönyörű a kisfiad! Hova valódi a férjed? Kérünk rólatok fotókat! Az sem baj, ha régi :wink: Ámin babáról meg mindenféle korút kérünk!

Szly, mielőtt munkába állsz, nem volna kedved kiegészíteni a táblit? Olyan nagyok már és olyan jó látni ahogy nőnek és fejlődnek!

Puszi, kislegény már nagyon unja a gépelést :twisted:

KépKép KépKép
kindertojas

Hellóbelló!

D-vitaminról már sokat beszéltünk, mindenkinek mást mondtak. lol:
Nekünk azt, hogy 1 éves korig minden évszakban napi egy csepp, 1-től 2 éves korig pedig nyáron ne, amúgy igen.

Mariann, üdv! :D
Gratulálok a fiadhoz! Ő időre született? Tegyél majd róla képet, biztosan gyönyörű! Mindkét nyelvet beszéli?
Én a 9 éves cicámat már régen elvesztettem (tele volt daganatokkal), de még most is sokszor előttem van, mikor vittük az utolsó sétájára, az állatorvoshoz. :(

Joli,
a myvip-en fent vagyok, ott fent van a videó is. Az utolsó.
Próbáltam mail-ben is elküldeni, de túl nagy a mérete.
Cici egyszerű: ha kér adjál, ha nem kér, ne adjál. Sokat segítettem? :lol:
Tehéntej - elmondom, ahogy Livivel tanácsolta a doki: 1 éves kortól, 2,8%-ost, és a bevezetéskor még nem szabad vizezni, mert ha felhigítjuk, akkor nem derül ki, hogy bírja-e a gyerek.
Nemtom, hogy ez e az egyetlen és kőbevésett álláspont, nekünk így mondta, hát így csináltam.

Berni,
nagyon köszi, hogy megnézted!
Mi is a MASZI-n voltunk tegnap!!! Dél és 3 között. De kár, hogy nem találkoztunk!

Réka,
Máté nagyon ari lehet, mikor pápázik! :D

Adri,
Livi is megkapta az első szülinapjára a kismotort, de legalább fél év kellett, hogy rá is üljön és hajtsa. Addig vagy csak tolta, vagy ráült és húztuk. :oops: :lol:

Erre a csigára gondolt sztem Szintus:
Kép

Csütörtökön nincs progim, egy tali valahol? :wink:

És akkor Margitsziget
(nagy hírem van, én is elmentem!) :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép

Livi haja :lol:
Kép
Kép

Panelgyerek kiszabadul :lol:
Kép
Kép

Livi visszavette régi tulajdonát
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nagyon kellett kapaszkodni a metrón :lol:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

PAtr! Roli már annyira nem fél a víztől, de azért ha véletlen a szeméhez, arcához csapódik, van nyavajgás, sírás.
Szerintem is jó árban adod a kocsit, pláne, hogy hordozós is van hozzá.
Mirus meggyógyult már?

Csilla! Én járattam Rolit, mert igényelte, Jázmin viszont nem annyira, így ő a játszótéren is mászik! Néha sétálunk, de jobban preferálja a mászást!

Réka! Nagoyn ügyi Máté, hogy átaludta az éjszakát. Mióta volt ez a továbbképzés, Jázmin megint ébred. remélem hamar visszaáll.

Megcsinálom szívesen a táblit, de akkor majd kérek újból minden adatot, meg képet. Mondjuk én nem tudom pontosan, hogy hány kg Jázmin. Mi nem járunk tanácsadásra, még egyen sem voltam!
:oops: De megsaccolom! :lol:

GAbuska! Nagyon jók a képek! A metrón kapaszkodós tetszik a legjobban!

Szintus! Merre vagy? Mit dolgozol? Lemaradtam kicsit.

Szerintem ha én dolgozok, ugyanez lesz nálunk is. Nem lesz időm fórumozni. Ez a továbbképzés+hétvége is annyira elfoglalt, hogy nem volt időm gépezni.

Kép
szly27

sziasztok!
mi ez a pörgés napközben? :lol:
csilla!
próbálj egy olyan gyereket nem járatni,aki ha véletlen csak mellé érsz vagy ő jön hozzád,elkapja a kezed és ha nem mész vele üvölt,sír,hisztizik :twisted: ha meg megyünk,kacag :lol: szóval nem könnyű,szerintem gyereke válogatja.mi is próbáljuk nem vezetni,hasonló elvek alapján,de ez Dorkónál kútba dőlt,így is naphosszat menekülünk előle,ő meg jön utánunk és sír.hát soxor nincs szívem lerázni :D ezért erőltettük az egykezes járást is,hátha akkro többet kell "dolgoznia" :lol: :lol: ma már megpróbált egyet lépni egyedül,de annyira megilletődött,h áll,h a lépésből hátralépés lett,ami még meglepőbben hatott rá,le is csüccsent :lol: :lol: jót nevettem.

pat!
jó a kocsi,kitartás,megnéztem.majd szólj,ha kell licit.

na lépek,mert migrénelek,Dorkó alszik 1 órája,én is mellédőlök a maradék fél-1 órára :oops:

Kép
berni1

Hello lányok!

Lemondtam a munkát!Nembirtam elvállalni,nincs aki vigyázzon
Fruzsira.Napközibe nagyon nehéz bejutni.
A fizetés pedig elég car.Komolyan le sem irom mennyi,mert szégyenlem,hogy az országunkban ennyit fizetnek még....
A munkatársakat meg sem ismertem.....
Egyébként ez egy élelmiszer üzlet,de most nyílt ki mellette egy kocsma és tele van részegekkel,meg hallottam(ugy véletlenül...),hogy ezt a z üzletet pár honappal ezelött kirabolták
(gondolom a csaj nyaka alá kést szoritottak :shock: )
Hát kössz,kössz,kössz...inkább nem!

Fruzsi tologálja bent a babakocsit,kint nagyon fúj a szél.Hideg van.
Ti kiviszitek a gyerkőcöket szélben?
Azóta is probálgatja az egyedül járást.Mindég mozog.Egy perc nyugta sincs. 8)

Kép
Kép
szintus

Hali!

Alszanak a lányok, sétáltunk délután, kissé elfáradtak.
Én meg tanulnék, de lehet inkább mosogatok. Jobbnál jobb programok :lol: .

Kézpeljétek Boginak mutagattam szavakat (apa, anya, baba). És ahogy mutattam a babát, felnézett vigyorogva az ajtóra, mert oda is kiragasztottam a baba szót. Olyan kis okos :roll: 8) .

Ma ha 100 x nem hoztam vissza Bogit a lépcsőről, akkor egyszer sem. Meg van a kilóméterem :wink: . És már rámolja ki a konyhaszekrényt, még épp időben értem oda, mert persze a jénaival kezdte :D .

Kaptam egy új fényképezőt, de még nem tudtam róla áttenni a képeket, remélem, lesz köztük jó :oops: .

Szintus, akkor lehet, nem is a legmegfelelőbb munkahely lett volna :? .

Sokan a tehéntej helyett inkább a tápszert javasolják (akár 3 éves korig) :? . Én kb. 1.5 éves korától adtam tehéntejet.

Na jó, most már nem dumálok, hanem tanulok.

Csilla

Kép

Kép
csillala

Szintus, megértelek! Azt meg ne te szégyelld, hogy milyen vacakul fizetnek, nem te tehetsz róla :wink: Kislányodnak meg nagyon boldog hófordulót! Még egy hónap és szülinapja lesz! :shock: :lol: :lol: :lol:

Gabi, sárgulok a Margitsziget miatt! Olyan szépek vagytok! Most csütörtökon nem volna kedvetek eljönni a játszóházba ahova Joliékkal is járunk? (bem j művházban van) Jó szokott lenni, ringatószerűen indul, hancúrral végződik :wink:

Szly, tanácsadáson mi sem voltunk még, csak amikor tanácsadásidőben oltott a doki. Tanácsot nem adott. (használhatót...) Méreckedni akkor szoktunk, ha elfogy a popsikrém és beugrunk egy receptért. Valahogy nálunk nem igazán érdeklik a gyerekek a dokit meg a védőnőt. :roll: De van hóeleji adatom: az én csöppem 9 kiló és 73 cm volt akkor (8 hós adat). De ha jövő hétfőig gyűjtjük az adatokat, akkor beruházok egy újabb popsikrémre :wink:

Berni, édes lehetett Dorkó a meglepetéssel a pofiján! Migrénednek elmúlást, neked jobbulást!
onds, mint Gabiéknál. Kicsit utána számoltam, ez azt jelenti, hogy május végéig ki kellett volna tartson az első üveg :oops: No, mi már a második negyedénél tartunk. :oops: Szóval az ha most lefelezem a dózist, valszleg nem lesz baj... :?

Nézegettem nyárra a kempingárakat. Kicsit sokkolt, hogy napi 3000 alatt egy 3 fős család nem kap sátorhelyet... (mondjuk, várok még ajánlatokat és ezek balcsiparti kempingárak, de akkor is)

Mariann, nem csoda, hogy hiányzik a kutyusod! Nekem még 2007-ben pusztult el a kiskutyám (60 kilós németjuhász fiú - akkor már idős úr) és a mai napig hiányzik, eszembe jut, mennyire élvezné Máté dolgait és milyen szomorú, hogy Maszatkám már nem ismerhette meg a kisöreget..

Na, kezdek nagyon sok lenni...

KépKép KépKép
kindertojas

Ó, Fruzsinak boldog hófordulót. Már 11 hós! Mindjárt egy évesek, hihetetlen.

Csilla

Kép

Kép
csillala

Fruzsi jár.Már magátol elmegy 10-12 lépést és akkor elbukik.
Ma kezdte. Épp anyósnál voltunk és ott.
Kis muki.Ő is mond már szavakat.Apa,baba,tata,tente, és sokmindent ért is.Tényleg gyorsan megnőnek a gyerekek.Hihetetlen......

Csilla jó tanulást.Gondolom két kis maszat mellett nincs is nagyon időd tanulni.Egyébként a kicsi lányom az én szekrényemet
rámolja ki.Az össz nacimat és trikómat kirángatja,ha csak birja

:?

Igen Réka 1 hónapon belül már 1 éves lesz Fruzsi,te jó ég....
Mindég nézegetem a képeit,hogy Istenem,de megváltozott ez a pici gyerek.....Akkor Máté jó sulyban van.Fruzs most lehet olyan 9.5kg.

Berni jobbulást a migrénből.
:!:

Szly nem kellett tanácsasdásra járni v.te nem akartál?
Szóval mi is csak méretszkedni és az oltásért megyünk oda.
Sok jó tanácsot nem mondtak.
Talán semmit :? Nálunk nincs is védőnő.
Azt sem tudom mire való az.....:)))))Nálatok olyan meleg van,hogy kinn fürödtök?

Gabi ezek a képek nagyon szépek :)!!!
Én is szívesen elmennék egy ilyen helyre.
:wink: Nem erre a csigára gondoltam.Azon lehet hintázni.
Nagy piros(vagy másszinű csiga)!!!

Mariann üdv itt.Mostmár te vagy a legujabb tag,nem én :D
Sajnálom,ami az első babáddal történt.Kicsi fiad május 26.án született?Fruzsi 27.én.(nekem 26-án kezdődtek a fájások :D )
Sajnálom a kutyusod.Férjemnek is volt egy kiskutyája 14 élvet élt és amikor elütötte a férjrmrt az autó és sokáig nem látta a kutya,akkor belepusztult... :(

Joli hajó a vizen,gratula.

Patricia a lányod szerintem is rád hasonlit.
Akkor jól elmúlt a buli?Apud megörült az ajándékoknak?Mi szépeket kapott? :)

Képzeljétek megyek a korházba,hogy megvizsgálják a vakbelemet.A dokinéninek gyanus,mert pont ott fáj.
Már bepakoltam a cuccot,de remélem nem kell :!:
Ha mégis,akkor majd műteni fognak.Egy kicsit bevagyok tojva.

Puszi lányok.Ha nem lesz semmi estére jövök,ha nem,akkor tudjátok,hogy felvágnak..... :shock: :roll: :(

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!
Kezdjük a végén!
Szintus!
Ez durva! :shock: Remélem nem kerül műtétre a sor!!!!Miért mentél egyáltalán dokihoz,fájdalmaid voltak?A munkát,jobb hogy nem vállaltad ilyen feltételekkel! azért remélem akad ennél sokkal jobb is! Fruzsinak boldog hófordulót,és gratula a járáshoz!!!! :D Nagyon ügyes! Apósnak volt/ pont ma van szülinapja.Tőlünk a képet kapta,meg egy parfümöt vettem, az anyóstól(azt hiszem a sógornőmék is abba szálltak bele) aranyláncot.A férjedet elütötte az autó?Ez régen volt? Zajlik az élet nálatok is... :?

Gabi!
Nagggyon jók a kirándulós képek! Nagyon szép család vagytok!Menő az a virágos csuka Nórinak! :D És ahogy kapaszkodik,meg szeretik egymást Livivel..elolvadokkkkkkkkkkkk! :D

Csilla!
Mazsolázz csak nyugodtan,de legközelebb ilyen tantárgyakat ne írj be,mert lefagyott a gépem! :lol: Toncsinak jobbulást,kis energiabomba! :D

Besz@rtam Rékán...."vagy én nem ébredtem arra,hogy kajált" :lol: :lol: nameg Gabin: "mindkét nyelvet beszéli-Ámin" :lol: -haláliak vagytok! :wink:

KépKép
Kép
patricia83

Sly!
Tényleg,nem kell járnotok vagy magatoktól nem mentek tanácsadásra??? Mi minden hónapban ott vagyunk,ha véltelenül nem megyünk,már telefonál a védőnőnk,hogy minden rendben van-e?Annyira jófej,kedves nő,hogy ritka!!! Ilyenkor megmérik a törpi hosszát,súlyát,és ott van a gyerekorvos,aki megvizsgálja (meghallgatja,megnyomogatja a pocakját,nyirokcsomókat tapogatja,míg kisebb volt a csípőjét is nézte-szóval elég alapos vizsgálat minden hónapban).Azért reméljük,ha visszamész dolgozni,azért jössz ide is,tudod majd a szünetekben bejelentkezel!!!! :lol:

Berni!
Jobbulást a fejednek,nekem ma már be kellett vennem gyógyszer,mert reggel megint fájt! :evil:

Joli!
Én úgy tudom,forralva kell adni még egy ideig a tehéntejet,és inkább tartós/dobozos tej legyen, ne friss!!!

Ma Márk megint lökte...
volt nálunk egy ismerős aki,hozott neki nyalókát.Nyalogatja,nyalogatja,majd kiveszi a szájából:
-Anya,ez piros...kékre akarom nyalni!!!
-Én: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
Kép
patricia83

sziasztok lányok! Jó sokat irtatok!!! Azt hittem csak ideülök gyorsan, de....pedig még leckém is van holnapra a suliba!!!

Berni!
Dorkó szuperügyes, hogy jár már igy, már én is nagyon várom, mert a babakocsiban már utál ülni, de ha nincs olyan jóidő akkor nem szivesen teszem le ülve-mászva a földre, és igy egyre nehezebb a séta...
tulajdonképpen mi az a bébitaxi? én kicsit el vagyok veszve a bébijárművek között :)
Szly!Igyekszem tornázni, most főleg a kismamtornát csinálom, meg rendes tornából a felsőtestet. Nekem ez a kikapcsolódás inkább...és már mennyire hiányzik a futás!!! Nálatok tényleg ilyen jó strandidő volt??? Nálunk ma téli overállt kellett Ártemiszre adnom a sétánál... :(

Csilla! A fog miatt nem aggódom, én is hasonlóan gondolom, hogy talán jobb marad a késői fog. (nálam legalábbis igy van).
Ami a járatást illeti én teljesen veled vagyok egy cipőben. Szerintem sem szabad, ha ő akar majd (mint pl. Dorkó) akkor persze, de amig nem ő kezdeményezi addig ne, és nekem is anyósom állandóan próbálgatja.. :roll: :twisted: Már küzdöttem vele annó amikor állandóan felültette is amikor még nem tudott ülni...Látod én a tantárgy nevét sem értem...le a kalappal...
szegény Toncsi! gyógyulást!

Gabus! Nekünk teknős alakú formabedobónk van, de egyelőre csak én dobálom bele a formákat :) A képek annyira jók rólatok!!!Milyen jó látni, hogy igy szeretik egymást a tesók!!!

Szintus! Remélem a vakbeledet nem kellett operálni, és már jboban vagy! Persze jobb is ilyen körülmények között ha nem mész oda dolgozni. Bár gondolom nem jószántadból mentél, hanem mert szükség lenne rá...Nehéz manapság...Én szoktam vinni szélben is sétálni, de csak kicsit, vagy inkább kiülünk a teraszra ha nagyon fúj levegőzni. Nálunk sincs védőnő...

Pat! Én azt hiszem, hogy pontosan NEM tartós tejet kell adni majd és teljes zsirtartalmút nem soványat.

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Mariann, köszönjük szépen a bemutatkozásodat. Minket lassan megismersz majd, de azért írok néhány szót magunkról. Én Erdélyből származom, de Budapesten élünk már pár éve. A nagyfiaim ott nőttek fel, de elváltam az apjuktól és ideköltöztünk a második férjemmel. Ő most Angliában javítja a vitorlásunkat, amit nemrég vettünk, így csak a fiúkkal vagyok. A nagyok vigyáznak a kicsire, amíg én dolgozok (napi 3 óra).
Árminnak boldog hófordulót kívánok!

Csilla, én emlékeztem rá, hogy tanulsz, de arra már, nem hogy mit. Parázok a nevétől is a leckédnek! Szegény Toncsi!:(

Pat, akkor tegnap ittunk! :wink: Márk-száj :lol: Az avatar-kép kicsinyítésében nekem Adri segítet anno.

Adri, kíváncsian várom, hogy hat Artemisz beszédére a kétnyelvűség. Azt mondják, úgy később tanulnak meg beszélni, de akkor mindenkihez a saját nyelén szólnak. Mariann, nálatok is fennáll a kétnyelvűség?

Berni, tényleg egyedül ette Dorkó a csöves kukoricát? :shock: Nagyon édes lehetett! Remélem van kép róla és meg is mutatod!:)

Szly, köszi a képeket!Nagy élmény lehetett!

Réka, Máténak üzenem, hogy csak így tovább!

Gabuska, köszi a cicis tanácsot! :) Nem kéri, mindig én nyomom a szájába, talán tényleg meg kellene próbálnom, hogy kéri-e? Köszi a képeket, cukik:) Biztos a Margitszigeten készültek? :shock: Csütörtökön gyere el a ringatóra, a 105-össel félóra sem kell és ott vagy.

Bocsi, csak ennyire futotta, a képek után még nem olvastam!

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!
Adri,nem akarok vitatkozni,de én azt hallottam,hogy azért "kell "tartós tejet adni,mert az azon "elvégzett" hőkezelés és egyéb eljárások során olyan baktériumok is elpusztulnak,amik a friss tejben benne maradnak,de felnőttre nincsenek hatással! :roll:

KépKép
Kép
patricia83

...eddig nem tudtam bejelentkezni! :evil: :evil:
Márk ma fürdés után mondj apunak:
-Papám...légyszi focis parfümöt! (D.Beckham :lol: )
Hoztam fotót,ha nem bánjátok!Ha igen akkor is! 8)
Így szeretem a nagybátyámat(is) !

Kép

Márk névnapi sátrában! :D

Kép

Lehet licitálni! 1 Ft-ról/ db! :lol: :lol:

Kép

Rózsaszín párduc! :D

Kép

KépKép
Kép
patricia83

Szép estét, újra itt vagyok!

Szly, biztosan nem lesz ennyi időd, ha majd dolgozni kezdesz, de ugye nem hagysz itt teljesen bennünket?

Berni, gratula az első önálló lépéshez! Eddig sem lehetett leállítani, de ezután még annyira sem :) Viszont nemsokára nem kapaszkodik beléd!

Szintia, de jó, hogy nem fogadtad el az állást! Ha már másra hagyod a gyereked, legalább majdnem tisztességesen fizessenek meg, vagy minimum ne kelljen parázz! Fruzsinak is boldog hófordúlót! És gratula a járáshoz! Te elveszítetted az első férjedet? :shock: :cry:

Csilla a kis lépcsőmászó már felismeri az ismerős betűösszeállítást? :shock: Ügyes!

Réka, nem is voltál sok!

Pat, nekünk is jófej védőnőnk van!

Adri, neked is suli?! És olyan hideg volt nálatok? :shock: A szél miatt? Itt hűvös szél volt ma.

KépKép
Kép
el..né

Pat, Márk édes pofa és mindenki milyen jóképű ezeken a fotókon! :lol: Én duplázom a tétet!

KépKép
Kép
el..né

Joli,köszi,aranyos vagy! :D És a licitet is...ja nincs minimálár! :lol: :lol:
Azt miből gondoltad,hogy elvesztette Szintus az első férjét?? :shock: :shock: Szerintem a jelenlegi férjével történt a baleset,de bizonyára felépült. :wink: Szintus túl fiatal ahhoz,hogy már a második férjét "fogyassza"...tudod,83-as! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

JELENTEM:megjöttem,nem operáltak.Nincs vakbélgyuszi a leletek alapján sem.
Azt mondták itt inkább nőgyógyászati problém van.
Holnap oda kell mennem.... :? már unom a dokihoz járkálást....

A férjemet ütötte el az autó 2007ben és eltörött a lába
több hónapig csak feküdni tudott.Ő jól van már mára,néha azért még fáj neki,ha pl.megerölteti!
A kiskutyája pedig a szüleinél maradt,ezért nem látta őt több ideig....

Pat akkor voltunk 4hós házasok,amikor ez történt.
Aranyosak a gyerekek.És a nagybácsi sem rossz...
:lol: :lol: :lol:Igen,azért mentem dokihoz,mert nagyon fájt.
De így volt ez 2 hónapja is.Mielött megjött a menzim.Lehet összeköttettésben vannak? Nem tom....

Én is inkább a boltitejre szavazok :D

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Nem hagylak el benneteket, próbálok majd minden nap írni. Itt kicsit könnyebb követni az eseményeket, mint a zárton, úgyhogy tuti fogok jönni!

Szintus! Jó, hogy nincs vakbélgyuszid! Majdcsak kiderül miért fáj! Én is szoktam szélben sétálni, max forgatom a babakocsit.

CSilla! Még most kezdted el mutogatni a szóképeket Boginak? Gondolkodom rajta, hogy én is csinálom. Te konkrétan hogy szoktad? A bútorokra is ragasztasz szókártyát? Mondjuk kicsit még gondolkodom a dolgon, mert ha megtanítom olvasni, unatkozni fog a suliban. Persze kaphat jó tanítót, aki külön foglalkozik vele, de nem jellemző. Írd már le, hogy hogy csináltátok Toncsival!

PAt! Édik a gyerekek, de azt hiszem, ha megnyerném az aukciót, 4 ekkora gyerektől itthon tuti megborulnék agyilag. Pont ilyen a mi sátrunk is, csak más színű. Van hozzá cső?

Én orvoshoz is úgy viszem a gyerekeket, hogy előtte felhívom a dokit és megbeszélünk egy rendelés előtti, vagy rendelés utáni időpontot, hogy ne kelljen várnunk. De nem is a váráson van a hangsúly, hanem hogy kikkel kell várnom: romákkal. A mi gyerekdokink a kórházból jött ki körzetbe és ugye nem volt választása, ezt a körzetet kellett átvennie. Nagyon sokan átmentünk hozzá, mert jó orvos, de azzal a feltétellel, hogy nem kell a körzetiekkel veszekedni, várni, mert ugye nekik mindenhez joguk van, csak épp a sorukat nem szeretik kivárni.
Szóval így én hivatalos tanácsadáson sosem voltam. Az oltásokat is úgy kapta meg Jázmin, hogy megbeszéltük telefonon és hamarabb beoltotta. Nem volt se védőnő, semmi, az asszisztens lefogta, doki oltotta, mérte. Mióta nincs oltás, azóta nem mérjük.

Most jut eszembe! Gratula Fruzsinak a járáshoz és boldog hófordulót!

Adri! Bébi taxi:
Kép

Kép
szly27

Adri4 Hát nem volt nálunk kánikula, de kb 25 fok volt. Jázmin nem fürdött, de Roli élvezte!

Joli! Szerintem amíg a szájába tudod nyomni Csanádnak és szopizik valamennyit, addig próbálgasd, de szerintem már azért nem akkora tragédia, ha nem fog szopizni.

Réka! Végül mi is a Balcsira megyünk nyaralni! De még én sem tudom, hogy hova. Majd sógornőmék kinéznek valamit.

Éjszaka Jázminnak láza volt, így nem aludtunk valami szuperül. Semmi egyéb tünete nincs. Szerintem most a foga sem jön, de azért felhívom a dokit, úgyis kell tápszert íratnom, majd ő eldönti, akarja-e látni!

Kép
szly27

Sziasztok!

Szly, igazad van, hogy mindennap kell jönni, csak akkor lehet követni az eseményeket. Legalábbis nekem kimaradnak a dolgok, ha egyszerre mondjuk egy oldalt kell elolvassak.

Ma reggel már nem szoptattam Csanádot, úgyis csak addig szokott, amíg fel nem ébred. És ma reggel teljesen át kellett öltöztessem. Nem rég még egy csepp pisi sem volt reggelente, most meg kifolyt :x Persze, mert spórolni akartam a pelenkán és nem Liberót vettem. Öt perc múlva újra ugyanaz a mese, majd 10 perc mulva jött a büdi. Jól indult a nap :shock:

Szintus, bocsi :oops: Az jó, hogy nincs baj a vakbeleddel, de tovább kell vizsgálódni.

KépKép
Kép
el..né

Joli, ma kellene lottót venned :wink: Szopi :(
Peluson spórolással én is pofára estem anno: dm-est vettem Máténak ami jó minőség, csak az ő fenekére nem megfelelő fazon. Le is lettem tojva rendesen. Anyósomnál. Még a bugyim is terményben ázott. Így derült ki, hogy néhány ruhám már rámjött Máté előttről....

Nyaralásilag egyenlőre minden lóg a levegőben. Adott ugye egy gyermek, aki utál autózni, így ha addig ez nem változik, akkor hosszabb utak kizárva. Ezen túl apja korlátos mennyiségű szabija, hatalmas fizetése, meg az én legalább ugyanannyira hatalmas gyedem, a kempingárak, no meg a kempingfelszerelés beszerzése. Szóval meglátjuk, összejön-e egy olyan burzsoá luxus, mint a nyaralás. Mondjuk valamennyit tuti kimódolunk. Ja és én júliusban 3 hetet végig fogok dolgozni. (ugyanaz a tanfolyam mint tavaly júliusban, csak ugye most egy kibújt babát fogok vele boldogítani) :twisted:

Pat, mi az hogy nmá? Képes lennél fillérekért elherdálni két ilyen kincset???? :wink:

Szly, Jázminnak gyógypuszik repülnek!

Szintus, jó hogy nincs vakbélgyulladásod! Drukkolunk a többihez!

Adri, nemrég a phd, most milyen sulit csinálsz???????? Ügyi vagy, hogy ennyi energiád van!

KépKép KépKép
kindertojas

sziasztok!
csilla!
lehet,h megharagszol,ne vedd bántásnak,lehet,h csak bennem merül fel a kérdés,de minek ez a szótanítás?nem korai ez még?én is pedagógus vagyok,de ettől elhűltem :oops: és a suliban mi lesz vele?én is olvastam mire elsős lettem,de nem szóképeket,hanem betűket,mivel folyton nyúztam a szüleim,aztán többet töltöttem büntiben a folyosón,mint az órán,mert szétuntam magam.nem gondolom,h rosszul tették a szüleim,de egy 10hós gyereknél? :shock: abszolút nem beleszólás a részemről,csak ilyen szókimondó vagyok,ami a szívemen az a számon :oops: (inkább a kézenfogva vezetés :lol: )tuti,megbánom,h leírtam,de mind1,hátha leírod,h mi a jövő ebben.ettől okosabb lesz?mert az angolul beszélést értem,meg az thök jó,h több nyelv,de "olvasás"? :?: bocsi,biztos csak én nem vágom :)

adri!
bébitaxi:olyan autószerű,ráülős,de hátul van járássegítő keret,motor:ami lábbal hajtható,tricikli:ami nektek is van :lol: :lol: :lol: szly!jól írtam :lol: :lol: na jó,ez csak poén volt.

pat!
ha nem jön be az áru,visszaveszed?akkor emelem a tétet :lol: szuperek a képek és látod,én dícsérek,hiába vagy sok,mert mondjuk ki:sok volt :lol: :lol: áááá,ez is csak poén,én imádom nézegetni a képeket :lol: gondolom,vagyunk már úgy,h megengedhetek ennyi poént.főleg az én koromban 8)

joli!
milyen pelussal próbálkoztál?nálunk is csak a libero jött be.

tanácsadás:
kb 3 hónapig kijárt a védőnő,amíg kötelező,aztán közölte,h ha akarunk menjünk be,de mivel addíg sem kaptam tanácsot,így azóta sem voltunk.dokinénihez jártunk havonta,ott az asszisztens is védőnő és ő jó védőnő,úgyh ha bármi bajom van,őt hívom.bár vicces,mert épp tegnap felhívott a körzeti védőnő és bejött gyereket nézni.de szó szerint :lol: megnézte ahogy ül,arébbmászik és leül,majd megkérdezte,h magátol is fel szokott ülni? :twisted: nem értettem a kérdést.a csaj kb 18 éves,tetovált,cici kinn csajszi(és ez nem előítélet,csak le"festettem")aztán Dorkó tépte a kezem,úgyh mentünk egy kört a lakásban,mire ezt ís beírta a füzetébe :lol: :lol: persze mikor megkérdeztem,h tejfölt mikortól lehet adni,nem tudta :roll: úgyh pár perc csendes üldögélés után elment :lol: :lol:

tej:én is úgy hallottam,h pont,h minél zsírosabb tej kell,de h higítva vagy hogyan azt nem hallottam.nekünk azt mondta a dokinéni,h nem ártana ha még 1 éves kor után is inkább tápszert inna :oops: szóval én még nem foglalkoztam a kérdéssel :oops:

csajok!
közeledik a szülinap partynk.van tojás és tejmentes süti,rágcsa receptetek?sok lesz a 6-10 hó közötti gyerek és villogni akarok,h mennyire tuti anya-szakácsnő vagyok :lol: várok minden ötletet

Kép
berni1

szintus!
tényleg nézesd meg magad,lehet,h csak felfáztál.nekem akkor szokott fájni a petefészkem(vagy vhol ott :oops: )

megyek,mert Dorkó szekrényt ürít :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára berni1 2009.04.28 10:20-kor.

Kép
berni1

Sziasztok!
Berni,egy percre még el is szégyelltem magam,hogy tényleg milyen sok képet töltök fel! :oops: Lehet nem vagyok ma formában! :lol: :lol: A Kismamában szokott lenni tej/tojásmentes recept,majd ha megyünk vissza Bükre,nézek neked valami villogósat,jó? :wink:

Szintus!
Örülök,h megúsztad a vakbélgyulladást! Remélem nem keserytenek el a nőgyógyásznál sem!!

Sly!
A mi sátrunkhoz nincs cső! Én még 2 gyerekkel is megborulok néha agyilag.... :oops: Jázminnak jobbulást,remélem tényleg csak a foga miatt van(Nurofen be szokott válni nálunk).

Joli!
Hajrá lottó,tuti szerencséd lesz! :wink: A szopit sajnálom,de hát ez a rendje ennek...

Réka!
Hátha Joli sokat nyer a lottón,és akkor befizet egy vadkempingre titeket is! :wink:

Berni,tudod! Pénztártól való távozás után nincs reklamáció! 8)

Ja,én is tudtam olvasni,meg nyomtatott betűkkel írni,mire elsős lettem,de csak azért,mert tesóm 2 évvel idősebb,és állandóan ott lógtam,mikor tanult,néhány dolgot hamarabb tanultam meg,mint ő! De semmi előnyöm nem lett belőle nekem sem,mert állandóan unatkoztam,később már külön feladatokat kaptam,úgy elvoltam...

KépKép
Kép
patricia83

Pat, ne feledd, mi is lottózunk (ha nem felejtjük el :wink: )

Berni, süss pizzafalatkákat! Liszt, olivaolaj, élesztő, só cukor és víz - összegyúr némi oregánóval, bazsalikommal. VÉkonyra kinyújt, hagymán megfuttatott fűszeres paradicsomszósszal megken. Innentől választhatsz: nagyoknak sajttal megszórva, kicsiknek anélkül mehet. Pogiszaggatóval kiszaggat, megsüt. Gyorsan megvan, jól néz ki és finom. És ha tuti akarsz lenni, kukoricaliszttel gluténmentes is tud lenni 8) Még nagyobbaknak meg fokhagymás juhtúrókrémmel kis kockákra vágott sonkával is megkenheted-szórhatod, persze sok sajttal a tetején - ez kaporral és kapor nélkül is nagyon nagyon finom. 8) Na, nesze neked, éhes lettem :roll:

KépKép KépKép
kindertojas

No megyek főzni... lecsót :wink: Törpém édesen alszik az ágy tetején :lol: :lol: :lol:

KépKép KépKép
kindertojas

Berni!

Név: Tej,és tojás nélküli kekszek babáknak.
Hozzávalók: 25 dkg margarin, 25 dkg liszt, 15 dkg cukor , 2 teáskanál szódabikarbóna, vaníliáscukor vagy vaníliarúd,vagy egyéb ízesítő.
Elkészítés: A liszttel elkevered a szódabikarbónát és utána összegyúrod a többi alapanyaggal. Lehet ízesíteni kakaóporral (akkor arányosan kevesebb liszt kell), magvakkal, aromával (bár gondolom gyereknek nem szeretnéd), csokidarabokkal stb. Rudakat kell formálni belőle, majd fóliába tekerni. 1-2 órára hűtőszekrénybe tenni. (1-2 napig is kibírja a hűtőben, így lehet nagyobb adagot is csinálni) Kivétel után karikára vágni (kb. 0.5 cm vastagra)és 180 fokos sütőben 5-8 percig sütni (nem tovább!!!). Sütés után közvetlenül még lágy a tészta! Kihűlés után kell kiszedni a tepsiből.
Elkészítés időtartama: perc
Nehézségi fok:
Kategória: Desszert

Ezt nálunk a zárton Kike kipróbálta és dicsérte! Én nem sütöttem meg, de biztos jó.

Kép
szly27

Én amikor arra csábulnék, hogy lottót vegyek, megnézem, mennyi a nyeremény. 1 milliárd? te jó ég, mennyien vettek lottót és nem nyertek!!! :lol:

Barni, jó a vonalzód! Dm-ben vettem valami pelust, de ígérem, többé nem teszem.

Nekem semmi bajom nincs az ilyen szóképekkel, vagy bármi más módszerrel, amiből a gyerek tanulhat, feltéve, ha a játék szintjén marad. De egy barátnőm különórákra akarja járatni az ötéves gyerekét, hogy majd bejusson abba az iskolába, amelyikbe szeretné. Ezt túlzásnak tartom.

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Nem semmi volt végigolvasni, de örülök, h. sokat írtatok! :)

A képek mind szuperek, én is mindig örülök, ha raktok fel! :)

Mariann!
Üdv itt, köszönjük a bemutatkozást, és tegyél fel te is képeket a kisfiadról, meg magatokról is, nem baj, ha régebbi! Kutyust én is sajnálom! :(
Utólag is boldog névnapot neked!

Szintus!
Örülök, hogy nem kell műteni! :wink:

D-vit.: nekünk is azt mondták, hogy folyamatosan kell, és jövőre nem kell nyáron már.

Réka!
Te a D-vit.-os üvegcséről írtad, hogy a másodiknál tartasz? mi is a másodikat használjuk már.

Ámulok és bámulok, milyen ügyesek már a babák, Vince se indult még el, ő is szereti, ha fogjuk a kezét és járunk vele, de én nem túl gyakran csinálom, mert "leszakad" a derekam! :oops:
Nálunk is nagy sláger most kint egy kis házikó (sátorszerű), ki-be járkál benne, imádja, Violával együtt! Majd teszek róla képet is!

Én is jönnék minden nap, de egyszerűen képtelen vagyok, elolvasok mindent (már tegnap kezdtem!), csak ilyenkor a felére nem emlékszem! :oops:

Egyelőre ennyi, jövök majd képekkel is!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Márknak utólag is boldog névnapot! :)

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Nyaralás: mi is a Balcsira tervezzük, egy kis házikót bérelünk ki egy hétre Márián ismerős által, még pontos árat nem tudok! Meg Bp-re megyünk a tesómhoz, és ennyi! Ott legalább a szállás ingyen van.
Nem tudom, írtam-e, hogy bővítjük a házunkat, még két szoba lesz a meglévő kettő mellé, ha minden jól megy, még nyáron megcsináljuk!

Na, még a képek, és lépek!

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

A képek:

Kép Állatkertben

Kép Belebújok

Kép Sátorban

Kép Violka ütésre készen :evil: :?

Kép "Osztja az észt" :)

Kép Lefekvés előtt

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Évi nagyon édesek a csemetéid!
A 4-dik képen Violka tényleg mérges Vincére?
Nekem nagyon úgy tünik 8) :wink:
Gratula az épitkezéshez.Így nem lesz uncsi a nyaratok.
Egyébként te mivel foglalkozol?Én is örülök,hogy nem kellett műtteni,de még ki tudja,ki tudja........

Pat a nőgyógyinál minden ok.Készülhetünk a kistesóra :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ááááá csak vicc még neeeemmmmm!!!

Jó a sátor.Én is szeretnék Fruzsinak,de nálunk nem ilyen füves
az udvar.Sajna.Esetleg bentre....

Mariann merre vagy???

Beni most látom a vonalzodról,hogy Fruzsi és Dorkó közt csak 6 nap van :shock: azt hittem,h fiatalabb a fiacskád.Már ő is pár nap múlva 11hós lesz 8) A szekrényürités nálunk is aktuális :wink: :roll:

Mi is már a második üveg vigantolt használtuk el.
Vagy nem arrol beszéltetek?

Kép
Kép
szintus

Kép Fruzsi pár napos
Kép Fruzsa 3 hós
Kép5 honapos

Egy kis nosztalgia.....:))))

Kép
Kép
szintus

No én is hozok pár képet :)

mérleghinta

Kép

Máté mai délelőtti szundija :wink:

Kép

KépKép KépKép
kindertojas

A fogacska Gyula napon

Kép

KIrándulás a Vadasparkba

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép KépKép
kindertojas

Azt hiszem, majd minden lemaradásunkat bepótoltam 8)

A piás fotóban az a pláne, hogy elfelejtettem magunkkal vinni a poharat :oops: és ilyen igénytelenül voltunk kénytelenek iszogatni :wink:

Puszi

KépKép KépKép
kindertojas

Pat! Tehéntejet nem a baktériumok miatt nem szabad 1 éves kor alatt, hanem a tehéntej allergia miatt adni. A friss tejben sem szabad "káros baktériumoknak" lenni. Egyébként én is olvastam, hogy a tápszert javasolják néhány helyen 3 éves korig, de én nagyon úgy érzem, hogy ez megint egy üzleti dolog... A képek nagyon jók, főleg a dobozos :) :) :)

Joli! A kétnyelvűségre én is kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz :) az elméletet én is tudom, de már várom, hogy a gyakorlatban hogy lesz.

Jó, hogy Szintus nincs komoly baj!

Csilla végülis nem Toncsit tanitod? Tényleg Bogit kezdted?

Kösz a bébitaxis képet, most már értem, a bicikli és a motor keresztezése

Réka! Ez most nem komoly suli, csak görögóra nyelv, kultúra, történelem külföldieknek, inkább "kikapcsolódás" mint komoly tanulás.

most megyek, végre elállt az eső sétálunk egyet gyorsan.

KépKép

KépKép[/url]
neirda

sziasztok!
írtam 1et délután,látom,nem jött át
réka!
köszi a recit,nagyon jól hangzik,meg a lecsót is,bár tudom,nem nekem írtad,de itt agyaltam a jóheti menünk,1nek jó lesz és Dorkó is eheti :)
szuperek a képek,édes a fűben mászós és kikérjük az igénytelen jelzőt,nálunk ez a nap fénypontja,ha jó időben a 1,5l-es üvegből ihatja a vizet :lol:

szly!
ez is jól hagzik!!!!!

valakinek vmi tortarecept?csak ne legyen tele cukorral :oops: van már joghurttorta meg rakott piskótás joghurt,de hátha...

évi!
neked mindig ilyen jók a gyerekeid? :D kis tündérek!szuper a sátor,mi is kivittük már 1x a kertbe a mienk :oops:

szintus!
törpilla! :lol: kismanók!ne is mond,folyton nosztalgiázom(nem rossz értelemben)épp most hivattunk elő 116 képet a múltkori 120 mellé.hát folyton nézegetem 8)

most ennyi tőlem,leragad a szemem.(azért azt el kell mondnaom,h Dorkó ma 3,5 órát aludt déltől és 2t én is vele :oops: :oops: nagyon ciki,tudom!)jó éjt!

Kép
berni1

Lányok, jelentkezzen az, aki nem szívesen csinálná azt a ciki dolgot, amit Berni! mert én annyira szeretnék olyan ciki lenni! :lol: :lol: :lol:

Berni bocsi, én nem tudok segíteni tortaügyben, tudod, nem vagyok a háziasszonyok mintaképe :oops:

Adri, nálatok már esik? Vajon erre tart? Én azt tervezem, hogy egy éves kora után lassan bevezetem Csanádnak a tehéntejet, csak nem tudom, hogy fogjak hozzá. Végülis a tápszer mű dolog, a tej pedig természetes.

Réka, cukik a képek! A hintázást nagyon élvezi a két lurkó!

Évi, szépek a gyerkőcök, jól játszanak együtt!

Szintia, hirtelen csak néztem, hogy Fruzsi milyen picinek tűnik Vince után :P

KépKép
Kép
el..né

Berni, ha nem számít, ehetik-e a törpék, akkor csinálj oroszkrémtortát! Nálunk most a család jelentős részének ez lett a kedvence (mamám jobban szereti, mint a Daubner-félét, pedig az az etalon) ha meg számít, répatorta. Ez utóbbinak nincs meg a receptje.
Ja, ha érdekelnek még ötletek jövő hétre: csirkemelles rizotto :wink:
(ma én sonkásat csináltam, abból nem kapott, de a csmelleset szereti Máté is)

Joli, egyet értek, én is imádnék ilyen ciki dolgokat művelni 8)

Fiúk kidőltek, megyek melléjük :wink:

Szép álmokat!

KépKép KépKép
kindertojas

Kedves Mindenki!

A Babanet szerkesztősége továbbra is várja a Te Történeted rovatba a Ti történeteiteket is!

Ha érdekes - szép, hosszú, nehéz, tanulságos, mulatságos - volt a szülésed, vagy ha küzdelmes volt a gyerkőc megfoganása, esetleg csak akkor indult be az élet igazán, miután megszületett, ne habozzatok! Várjuk 1-2 oldalas írásaitokat a csínytevő gyermekekről, a szülői lét szépségeiről és nehézségeiről, gondolataitokat az anyaság-apaság témájáról - anyák és APÁK tollából.

Persze, nemcsak a vidám, könnyed történeteknek van helye a rovatban, hanem a veszteségeknek, könnyeknek is - az ilyen történetek segíthetnek a sorstársaknak is.

Leveleiteket a következő címre küldjétek: szerkeszto@babanet.hu

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok! Nem tudom, csak nálam sz@rakodik-e a babanet, de én alig tudok belépni, ezer évig kell várnom, hogy egyáltalán olvasni tudjak!

Évi! Nagoyn édik a gyerekek! Jó a sátor! Rolkó csak szóban szokta fenyíteni Jázmint, de Jázmin attól is sírva fakad!

Réka! Nagyon aranyos Máté! Jó a libikókás kép! Nem sok haja van a kislegénynek!

Fruzsi is nagyon tündér! Picinek is nagyon édi volt!

Jázmin beteg. Lázas, egyéb tünete nincs. Most is fél 11 óta alszik. Nem szokott ennyit aludni. azt mondta a doki, csillapítsam a lázát és ha lesz egyéb tünete, vagy rosszabbodik, vigyem vissza.

Kép
szly27

Jééé, működik a babanet!
Szly, rejtély, hogy tudtál délben írni, én kismilliószor próbálkoztam ma és sosem működött. Csak valami fog lesz Jázminnak, csak még nem látszik! Legalábbis remélem. A videódat a myvipen nem engedte megnézni :(

Mivel nem tudtam fórumozni, lett időm feltölteni videót Csanád járásáról. Ha van kedvetek nézzétek meg. Olyan érdekesen egyensúlyoz felemelt kézzel:)
http://www.freevlog.hu/video/20734.html

KépKép
Kép
el..né

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?