sziasztok!
csilla!
lehet,h megharagszol,ne vedd bántásnak,lehet,h csak bennem merül fel a kérdés,de minek ez a szótanítás?nem korai ez még?én is pedagógus vagyok,de ettől elhűltem
és a suliban mi lesz vele?én is olvastam mire elsős lettem,de nem szóképeket,hanem betűket,mivel folyton nyúztam a szüleim,aztán többet töltöttem büntiben a folyosón,mint az órán,mert szétuntam magam.nem gondolom,h rosszul tették a szüleim,de egy 10hós gyereknél?
abszolút nem beleszólás a részemről,csak ilyen szókimondó vagyok,ami a szívemen az a számon
(inkább a kézenfogva vezetés
)tuti,megbánom,h leírtam,de mind1,hátha leírod,h mi a jövő ebben.ettől okosabb lesz?mert az angolul beszélést értem,meg az thök jó,h több nyelv,de "olvasás"?
bocsi,biztos csak én nem vágom
adri!
bébitaxi:olyan autószerű,ráülős,de hátul van járássegítő keret,motor:ami lábbal hajtható,tricikli:ami nektek is van
szly!jól írtam
na jó,ez csak poén volt.
pat!
ha nem jön be az áru,visszaveszed?akkor emelem a tétet
szuperek a képek és látod,én dícsérek,hiába vagy sok,mert mondjuk ki:sok volt
áááá,ez is csak poén,én imádom nézegetni a képeket
gondolom,vagyunk már úgy,h megengedhetek ennyi poént.főleg az én koromban
joli!
milyen pelussal próbálkoztál?nálunk is csak a libero jött be.
tanácsadás:
kb 3 hónapig kijárt a védőnő,amíg kötelező,aztán közölte,h ha akarunk menjünk be,de mivel addíg sem kaptam tanácsot,így azóta sem voltunk.dokinénihez jártunk havonta,ott az asszisztens is védőnő és ő jó védőnő,úgyh ha bármi bajom van,őt hívom.bár vicces,mert épp tegnap felhívott a körzeti védőnő és bejött gyereket nézni.de szó szerint
megnézte ahogy ül,arébbmászik és leül,majd megkérdezte,h magátol is fel szokott ülni?
nem értettem a kérdést.a csaj kb 18 éves,tetovált,cici kinn csajszi(és ez nem előítélet,csak le"festettem")aztán Dorkó tépte a kezem,úgyh mentünk egy kört a lakásban,mire ezt ís beírta a füzetébe
persze mikor megkérdeztem,h tejfölt mikortól lehet adni,nem tudta
úgyh pár perc csendes üldögélés után elment
tej:én is úgy hallottam,h pont,h minél zsírosabb tej kell,de h higítva vagy hogyan azt nem hallottam.nekünk azt mondta a dokinéni,h nem ártana ha még 1 éves kor után is inkább tápszert inna
szóval én még nem foglalkoztam a kérdéssel
csajok!
közeledik a szülinap partynk.van tojás és tejmentes süti,rágcsa receptetek?sok lesz a 6-10 hó közötti gyerek és villogni akarok,h mennyire tuti anya-szakácsnő vagyok
várok minden ötletet