Hali!
Kisfiam elszunnyadt ismét önállóan, sírás nélkül! Nagyon büszke vagyok rá! A délelõtti séta után pedig fél óráig még idétlenkedtünk a kanapén, aztán néha hasra vágta magát, letette a fejét és egyszer csak magától elaludt. Ilyet még most csinált elõször. Úgy látszik most már tudja, hogyha álmos, akkor mit kell csinálni. LEfeküdt és aludt egyhuzamban másfél órát, ,mindezt úgy, hogy anyitva volt az erkélyajtó, ahonnan légkalapács és a Dózsa Gy. út forgalmának zaja, helikopter és miegymás szûrõdött be és még a tv is ment, oda se neki (ezt úgy látszik anyiukákától örökölte
, mert mellettem is ágyút lehetne robogatni
) amikor ébredt éppen hasizmot csináltam vele szemben és olyan vigyorgósan fogadott, nagyon cuki volt !
Megnéztem a talis képeket, nagyon tetszenek. Most már remélem legközelebb én is ott lehetek.
Válaszoljatok lécci, miért szerdára esett a csütörtök helyett? Már korábban kérdeztem, ,de senki nem méltatott válaszra.
Pocok
Zsírégetésben segít a fahéjolaj. Bekened vele a kívánt területet, rá folpack és mehet az edzés! Détár Enikõ is így fogyott le. anyukám is most használja és tényleg jó, és azt mondja, hogy kellemse melegítõ érzés.
Panda
A rendszeres edzésnél ez az idõ meg sem kottyan, amit Pocok felvázolt. Én aerobicozni szoktam=súlyzós erõsítõ, ugrálós még egyelõre nem, futópadon 20 perc és 20 perc lépcsõzõgép majd szauna. Persze én már évek óta hozzászoktam ehhez, most már a step hiányzik nagyon! De majd csak a szopi abbahagyása után, amit még nem tudok mikor lesz.
Pocok
Te szoktál step aerobicra járni?
Úgy néz ki, hogy jön a bal felsõ fogacskánk, most már sokkal lentebb van az ínyben a fog és az egyik széle jóval fehérebb az íny szélén, tapintásra pedig keményebb és bökõsebb + sokat berágja a felsõ ajkát.
Ilke
Én kb 1 hete zokni néálkül sétáltatom Danit.
Beszti
Bocs a babakocsis lábzsákért, nem annak szántam, aminek tûnt.
Rit
Nekünk is olyan árnyékolónk van, amit addig hajtok, ameddig akarok. Nekem egyébként nem nagyon tetszik a napernyõ, így örülök, hogy ilyen a kocsink, bár a miénk is (a nagyobbik és terepjárós) 13 kg üresen. Viszont a kisebben is elõre tudom hajtani az árnyékolót.
Milyen az a játszósátor? Mint az ikeás?
Kataa
Én kb. 8 hónapos korától hagytam ülni Danit a kocsiban, uis akkor állt fel elõször, amior elfáradt hátrébb döntöttem a támlát.
Nyaralás
A babúszáson mondták, hogy nyáron több helyszínen is lesz úszás az Almássyt nyári szünetre bezárják. így többek között lesz Zamárdiban is, így júliusban, amikor nyaralunk Bfenyvesrõl át tudunk menni. Már nagyon várom!
Brokkoli
Etetõszékünkhoz van kikötõ cucc, de Dani csak tép magáról, sõt állandóan fel akar állni a székben, ,úgyhogy nem biztos, hogy az a jó, amiben le lehet kötni
Mi 6 hónapos kortól használjuk. Az a kis idõ, amit benne tölt, nem árt meg neki még ha nem is tud ülni magától.
Pszi
Én örülnék a mini talinak a Vlizsében, egyedül a kedd délután és a szerda délután nem jó, mert a melóhelyen vagyok. délelõtt egyébként pedig azért jobb, mert tök üres a játszó, délután pedig mindenki odaesik az oviból suliból.
Volt már valaki közületek a XIII. Visegrádi úti Baby shop-ban? Ott állítólag vannak cuki BayWatch bébinacik. Olyat akarok venni Daninak, ,mint amilyen apának van, hadd vagizzanak együtt a Balcsin.
Pusz
gumicukor és dani