Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Mostanáig válogattam és kicsinyítgettem és átneveztem a képeket, meg akiknek nem ugrott be a neve azokat kikerestem... de készen van és fent van a WEstend topikban. Kicsit sok lett, mert én mindet feltettemKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Zita
a Teva-nak van szalonképes változata is: tiszta bõr - szerintem tök jól néz ki. ok nem színházbamenõs, de szoknyához, utcára kitûnõ

Nyusz
Jó utat!!!!!

Képzeljétek most volt az elsõ olyan éjszakánk, amikor Dodo álmában megfordult!! Olyan édi volt, nem bírtam ki le is fényképeztem, hiszen az én kicsi lányom, úgy bealtatta magát, hogy félig ráhasalt a plüssállataira és átölelte õket KépKépKép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Kataa!

Emma 4x eszik kb 200 ml tápot, az olyan 800 ml /nap. Ez a orvos és avédõnõ szerint is sok. Szerintuk max 3 x táp, egyszer fõzelék, egyszer gyümölcs. De én úgy vagyok vele hogy igyekszem az õ igényeihez igazodni, és ha egyszer a gyümölcsöt csak nassnak eszi mneg nem lakik jól tõle, akkor nem üvöltetem a következõ evésig. Így õ 1x eszik zöldséget, és a gyümit csak úgy plusszba.

Manó

Ui. Megyek a talis képeket nézni

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Ilke!

Én mikor terhes voltam akkor vettem egy Scholl gel activ-ot. hát eléggé csalódtam benne, egyáltalán nem bírta a strapát, szanaszét ment a bélése pár hónap altt és melegem is volt benne nyáron.Kép De lehet hogy más scholl típusok jók, vagy csk a a sok kilómmal volt baja, nem tudom.

MAnó

KépKép
manó

nagyon jók a képek!!!

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem jutottunk el a talira. Hát, innen Érdrõl nem olyan egyszerû az élet. Jók a képek, irigykedem ezerrel. Legközelebb remélem sikerül.
Ma éjjel végre jól aludt a fiam. Kitártam a gyerekszoba mind2 ajtaját a folyosóra és a folyosón kinyitottam az ablakot. És a nyári pizsijét adtam rá, body nélkül. Tök ari micimackós, paszitába kaptuk.
Persze én nem aludtam jól, mindig az órát nézegettem, hogy na mikor lesz ébresztõ. Ráadásul a férjem idióta haverja éjjel 2-kor telefonált kissé illuminált állapotban. Na mindegy, legalább Gergõ tudott pihizni.
Látom mindenki fogyózni akar. Hát rajtam is van még 2-3 kiló. Engem az zavar, ahogy a bõröm kinéz a problémás helyeken. Fõleg most a bikiniszezonban. Szóval elég hepehupás nari. Ezeket az új csodaszereket próbálta már valaki? Vagy hogyan lehet segíteni a dolgon?
Tegnap végre Gergõ elkezdett pancsolni. Ha a kiskád szélébe kapaszkodik, már megtud ülni, a másik kezével meg csapkodja a vizet, tök édi. De ki kell költözni a szobából a fürdõbe, mert minden csuromvizes lett.
Szombaton uzazunk haza és megyünk bálba. Remélem Gergõ nem fog hiányolni éjszaka. Még elõtte fodrászhoz is el kell jutni.

Nyuszi!
Nem tudom még olvasod-e, szóval én sajtot, joghurtot ehetek, csak a tej okoz galibát Gergõ bõrének. Jó utat!

pusz:
Judy és Gergõ
Judy (fodroczy)

Sziasztok

Hu de jok a kepek,gondolom jo nagy feltunest keltett ez a sok kis tunemeny.
Tenyleg jo otlet lenne legkozelebb olyan helyen tartani ahol van bent is kint is, hogy mindenkinek jo legyen.

Dio
Szerencsere nalunk huvi a lakas,es az udvaron is van arnyek de nem maradok kint vele sokaig mert hamar piros lesz az arca,gondolom melege van.

Rit
Szolj majdmkb fel 1 korul mennenk,hatha Alex bealszik az uton.szoval ebbol a szandibol van nos valtozat is???Es hol lehet kapni.???Az ara mar nem teama csak hogy jo legyen es kenyelmes.
Erdekes mert kulfoldon es nem gond jo kenyelmes cipot talalni csak nalunk .

Ilke
Nekem is van Scholl papucs mar 5 eve es meg meg mindig szupi de en kifejezetten szandit szretnek,es Schollban olyan nagymamisok vannak.

Sasaha
Na akkor neked is volt pozitiv elmenyed mint nekem a multkor a postan: )))

Ryss
Gratula Rebinek.Nem probaltad a 7 bio Gabonapelyhet mert Alex azt nagyon imadja minden formaban.

Rit
De ugyi Dodo,holnap megyunk a kkor tanulni.

Mano
Szerintem ez nem sok,tolem azt kerdezte a doki hogy eszik e legalabb 4* 200-at?

Kataa

Kép
Kép
kataa

Panda,
Gratula Ádámnak a fogacskához!

Lányok,
Hol lehet ilyen TEVA szandikat kapni? Most már kíváncsi lettem ráKép.

Nyuszi,
Szerintem próbáld ki, hogy te sem eszel tejterméket egy ideig. Én lehet, hogy minden tejterméket számûznék egy kis idõre.
Biztosan nem olvasod már, de azért jó utat kívánok nektek!

Forti,
KöcciKép.

Kryss,
Ügyes Rebi, hogy eszeget. A kenyérrel kapcsolatban. Igazából egy kenyérpor keveréket lehet kapni abban a gabonaboltban, ahol a párom vásárolni szokott. A neve Emese kenyérpor. Kukoricakeményítõ, kukoricaliszt és burgonyapehely van benne. Ehhez kell még élesztõ, víz és olaj, aztán zutty a sütõbe. De most nem merem erõltetni Lilinél, mert hétfõ óta megint nem kakilt. Ma beszéltem a dokival, azt mondta megint kúpozzunk, meg ebédre szilvázzunk. Reggel kamillateát is adtam neki. De semmi hatásaKép. Meg azt mondta, hogy vegyek Laevolac szirupot, az segít majd neki. Olyan jó lenne, ha megint visszaállna az emésztése rendesen.

Sasha,
Nagyon jók lettek a képeid.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!
Jó volt tegnap a találkozó csak nagyon meleg volt. 19-re értünk csak haza.
Most jöttünk haza a doktornõtõl és a Petra 7360g és 68 cm majdnem 10 hónaposan.

Ilke
Elmentünk napernyõt venni de már csak nagyon rosszak vannak. Fél órán keresztül túrtam a dobozba mire találtam. A csajszi mondta, hogy be is teszi már a dobozt mert szinte már az összes rossz. Van amelyiket nem lehet kinyitni és van amelyiknek meg nem hajlik fogója.

Ági
petra2

Ilke!

Ha jól rémlik, a Te kislányodnál kell nagyon figyelni az allergia miatt, ugye? Csak azért kérdem, mert a Laevolac szirup is a laktóz (? vagy valamelyik tejalkotó elem, nem emlékszem pontosan) tartalma miatt hashajtó.
Névtelen

Halihó!

Klasszak a képek, bár nem volt idõm megnézni mindet. Amiket láttam, nagyon tetszenek Kép. A "félszemû Emma" különösen...

Az éjszakánk egész jó volt, Ádám 1/2 9-tõl 1/2 9-ig aludt, és "csak" 5x kelt fel. Abból egyszer fél 6-kor, egyszer fél 7-kor, úgyhogy kialudtam magam, fõleg, hogy egyszer 4 órát aludt egyhuzamban.

Manó!
Miért baj, hogy ennyit eszik Emma? Én nem értem, mit problémáznak a dokik ezen. Nekik az is baj, ha egy baba kevesebbet esztik, mint az elõírt mennyiség, és az is, ha többet. Ezek szerint csak felnõttek között lehetnek kis-és nagyevõk????

Na, megyek, mert Noémi mindjárt jön aludni. Kicsit hisztisebb ma mint a szokásos, gondolom, a tegnapi nap hatása...

Panda

panda
Halásztelek

Sasha,
Klasszak a képek! Kép

Nyuszi,
Hát, igen, próbálj meg egyelõre semmiféle tejterméket nem enni. Aztán egy idõ után úgyis látod az eredményt (vagy annak hiányát), és aztán fokozatosan próbálhatsz ezt-azt enni (sajtot és joghurtot), de nyers tejet késõbb se nagyon igyál. Én találtam a Plus-ban egy növényi alapú kávéfehérítõ port, azzal iszogattam az elengedhetetlen tejeskávémat...

Solymi este elég jól lefeküdt, de aztán 10 körül felébredt, üvöltött, és egyszerûen nem bírtam visszaaltatni. Még az ágyba is bevettem magam mellé, de semmi eredmény. Végül szerintem kifáradt a sok üvöltéstõl, és a "villanyleó" módszer is segített, mert lecsaptam az ágyba és eloltottam a kislámpát. Még sírt egy kicsit, de aztán kb 10 perc alatt elaludt.
Ma délelõtt eljátszotta ugyanezt a délelõtti alvással, csak éppen nem tudtam eloltani a villanyt...Kép

Anemona,
Köszi az infót! Meg fogom nézni... Szalonképesség alatt én is csak arra gondoltam, hogy egy szoknyához fel lehessen venni.

Zita
parazita

Sziasztok!

Mi megjöttünk amai bevásárlásból, beszereztem Emmának 2 napozót, õ meg válastott magának egy pihe-puha majmocskát. ja, meg egy baseball sapit is vettem, ami jól árnyékolja a szemét, világoskék, rózsaszín simléderrel, és egy kacsa van az elején..

Kataa!

te már adsz gabonapelyhet Alexnak? Örülök hogy nem csak én vagyok ilyen "rossz", én is adok már Emmának, 1 hete, fõleg búzát, de evett már a babakekszbõl is amiben van más gabona is.

Sasha!

Én mostanában elég sokat közlekedek Emmával, mert eléggé untam már az itthon ülést, meg a környéken való sétákat is (kivéve mikor Manó2-vel találkozunk, merta kkor jókat beszélgetünk), és azt kell mondjam hogy 90%-ban segítenek az emberek, általában kérés nélkül is, fõleg a jármûveken. Az aluljáró lépcsõnél már kevésbé jellemzõ, de ha szólok akkor mindíg segítenek. csak hát ott van az a 10% amikor épp senki sincs aki segítene, ezért én csak a sport kocsival merek elindulni, de azzal simán, mert egyedül is könnyen felteszema buszra! A nagy kocsink nekünk is olyasmi minta tiétek, és azt már csak a környéken használom 8pedig az jó tágas Emmának), de már a lépcsõházhoz vezetõ néhány lépcsõn is alig bírom felcipelni (kb 20 kg gyerekestõl).

manó

KépKép
manó

Panda!

Nekem is nagyon tetszik a "félszemû Emma", de én elfogult vagyok.KépKépKép A dokinak mega védõnõnek karöltve aza baja, hogy Emma sok tápot eszik, ha zöldséget meg gyümit enne sokat az nem zavarná õket. és azért problémáznak rjata mert 8100 gr volt a múlt héten, 7 hónaposan. csak azt nem veszik figyelembe hogy 71 cm hozzá, és hogy már eleve ilyen pufin született, tehát valószínûleg ilyen alkat. De már eldöntöttem nem foglalkozok vele, én 4x akkor is tápit adok és csak 1x mást. Majd ha a gyerek igényli akkor változtatok (mintahogy egyszer 5 hónapos kora körül volt oylan idõszaka hogy akkor meg tápot nem akart enni, csak kanalasat).

manó

KépKép
manó

Hát lányok, az éjszakáitokat olvasva kezdem azt gondolni hogy nagy szerencsénk van. emma mint mindíg most éjjel is jól aludt, pedig közel 28 fok volt a szobájában, egy szál bodyban tettem le. eddig õt az éjjeli alvásban még semmis e tudta megzavarni,s e szél, se meleg, se fog.KépRemélem ez nem is változik, épp eléga nappali nyûglõdése. Most is itt nyafog,a helyett hogy aludna, pedig ma csak útközben aludt picita kocsiban. 5 kor indulnánk úszni, fogadok hoyg akkor fogja legmélyebb álmát aludni.

manó

KépKép
manó

Ezt a meleget,kint voltunk az arnyekban de mig hazaertunk majd megfulladtam.
A gyogyszertarban ajlott a csak meg halhullasra A Vichitol kakpszulakat csekely 8e*ert.Mondta, hogy azzal meg varok : ))

Mano
En a tejpep helyett adom neki este mert mar ugyos eszik annyit mut a tapszerben .A Milupatol a 7 Bio Gabonapleyhet veszem neki es tapszerrel keverem igy jon ki a 4 tapi/nap.
En is vettem egy csomo napozot ,olyan edesek.
Teljesen igazad van en is igy erzem hogy szerencsesek vagyunk alvas ugyben elalszik mar magatol is este es reggel meg sem nyikkan : )))Napkozben is elalszik csak akkor 10 perc siras kell hozza vagy vagya babakocsi megallas nelkul.
Tenyleg akkor te meg nem adsz neki hust?/Meg en sem de a vedonom monda hogy mar kezdjem el.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Forti, Zsani
Ti hogy tettétek rá a babakocsira az ernyõt mert nekem sehogy sem sikerül? Kicseréltétek a csavart benne mert szerintem az elég rövid? Zsani ha jó emlékszem neked is Graco kocsid van.

Ági
petra2

Kataa!

Én már adok neki baromfi húst! Már kb 1 hónapja. Amikor azt írom hogy fõzeléket eszik, abban néha van hús is. Most a 8 hónaposoknakl való darabos bébiételeket eszi meg, ma pl vegyes zöldség rízzsel és pulykahússal.Kép A 7 gabonásat csak a glutén miatt írtam hogy elvileg csak 7 hónapos kortól lehet a búzát kezdeni, és csak 8-9 hónaposan a rozst meg ilyesmit, a 7 gabonásban meg már van. De mint írtam már Emma is kap néha baba keksz formájában néha. Sõt, már zsömlét is rágcsál, persze abból minimális amit megeszik, inkább csak áztatja.

Manó

KépKép
manó

Ági
igen vettünk bele hosszabb csavart!! igazából ezt esernyõ kocsira kell tenni és a csavart is hozzá méretezték.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Eleg jo volt a tali, csak szerintem iszonyu meleg volt meg az arnyekban is. En is valami legkondis helyisegre szavaznek inkabbKép

Beszti es Halacska, megegyszer koszi a fuvarert, es ezer hala!Kép

Ma voltunk 4 hos oltason, le is mereckedtunk 7 kilo volt pontosan.Kép Pelenkat es napozot levonva belole 6900 grammKép Es annyira edes volt delutan, egyszerre sirt es vigyorgott, gondolom fajt a labikoja kicsit, en meg kozben morikaltam a jatekaivalKép Most durmol, remelem szepen atalussza a nehezet. Laza szerencsere nem volt, popsiban csak 37,6-ot mertem.

Pusza: orsoly
orsoly

Ági!

Én is szenvedek a napernyõvel, pedig nekem esernyõ kocsimvan. Nem tudom Neked milyen ernyõd van, de au enyémnél az a baj, hogy amire ráfogatom az szélesebb, mint az a gömb, ami az ernyõt tartja, így állandóan elõre esik az ernyõ. Kikötötttem egy zsinorral. Nem a legszebb, de legalább használható. Már csak az a bajom, hogy mivel állandóan máshonnan süt a nap, mindig forgatni kell.
Mennyi bajom van. Kép

Djeszter
djeszter

SziasztokKép

Hát, tegnap este Gergõt sem, meg engem sem. Ma viszont voltunk oltáson. Gergõ elég jól viselte, azóta csak picit nyafizik, de nem vészes. Viszont lemérték, és 5 hét alatt csak 400 gr-ot hízott, így most 5750 gr. Mondta a dokinõ, hogy lassan be kéne vezetni a fõzelékeket, mert ez így nem lesz jó. Illetve "adott" még 2 hetet, hogy összeszedjük magunkat. A szopi topicban már jól kidühöngtem magam. Mikor mondtam a dokinak, hogy még egy jó darabig nem áll szándékomban más kajcsit adni, próbáltak megnyugtatni, hogy egyelõre ez úgyis csak kóstolás szinten mûködik, és eltelhet még akár 2 hónap is, mire kivált a fõzelék egy szopit. Kérdem én: akkor meg minek? Attól az 1-2 kanál krumplitól majd jobban fog hízni? Azóta ezen dühöngök. Inkább szoptatom óránként. Hogy ez a kézenfekvõ megoldás mért nem jutott az eszükbe? Jó, hogy nem mindjárt tápot írt fel! És közben azt hajtogatták a védõnõvel, hogy nem elég a tej már neki. Áááááááááááá!

PandaKép
Aranyos lehetett Noémi KépKép

ZsaniKép
Azt hiszem, olyan bunkó voltam, hogy meg sem köszöntem a sapit. Úgyhogy ezúton is: KÖSZÖNJÜK SZÉPENKép

Egyelõre ennyi, mert most rázendített a kis sebesült.

Üdv
Tüni és Gergõ
tüni

Ja, bocs, szóval nem kellett minket altatni.
tüni

Sziasztok!

Ilke,
köszi, majd megnezem illetve anyuval megnezetem ezt a lisztkevereket. Nem kell igazan vigyazni Rebinel, de hat allergiank az van, de nem kajara. A papa talan poratkara es en meg szerintem parlagfüre. Igy azt okoskodtam ki, hogy ha tudunk vigyazunk.Es ha könnyen megy, akkor nem kap gluten tartalmut sem, egyeves koraig. Bar ha ott ordit, hogy akar a kenyeremböl, azert biztos fogok neki adni. Tehat tenyleg, csak ha könnyen megy!
Meg talan finom is az a kenyer, akkor mi is ehetnenk belöle, es akkor lazan ehetne a mienket!Kép

Kataa,
ismerem a 7gabonasat is, de az gluten tartalmu es ha van glutenmentes alternativa, akkor azt valasztom. Es a multkor magunknak is vettem kölest es nagyon finom, igy remeltem, Rebinek is izlik. Es ugy is tünik. Bar ebböl is csak a gyümölcsös pepet csinalom neki, tejeset es tapszereset nem.

Tüni,
ne dühöngj, nincs ertelmeKép. De igazad van ! En nem adnek mast, de az bizti jo ötlet, ha gyakrabban megkinalod Gergöt cicivel!
Es ha vidam, kiegyensulyozott es jokedejü, akkor minden rendben, akkor is, ha nem hizott olyan nagyon sokat!

Azert en nem vinnem a gyerköcöket legkondicionalt helyre talizni, meg nekem sem lenne hozza kedvem.(bocsi Orsoly!, de en igy gondolom)

Mi van Csiccsel?
Nem vagyok hozzaszokva, hogy ennyi ideig nem jelentkezik!

Rebi tegnap is, ma is ebedelt, es vacsizott is. Na meg nem oriasi mennyisegeket, de igenis izlik neki, es örül, ha kinalok neki valamit! Nem ugy, mint eddig!

Hat akkor kellemes estet Nektek,
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

ilke: örülök, hogy akkor én csak egy zoknival öltöztettem alul a lányomKépKép

Panda: gratula a fogácskához Kép Hátha lesz nyugi az éjjel Kép
Juli haját az ö körömollójával vágtam le. Elég érdekes lett, mert persze egyfolytában el akart mászni, meg nézte, hogy mit csinálok a feje tetején, de legalább rövid KépKép Még meg is ritkitottam.

zulu: a pelust csak akkor rakom rá, mikor már alszikKép Szerintem a pelus inkább az én megnyugtatásomra kellKép

Kataa: Schollék most reklámozzák, hogy normális nemnagymamás szandijaik is vannak.

Tüni: szivesen, de nem vártam különösebb köszöngetést a sapiért Kép (söt, néha kifejezetten idegesiteni szokott, ha valaki 50x megköszön valamitKépKép) Különben is, most örököltem egy "csomó" pénzt, hadd duhajkodjak már egy sapivalKépKépKépKép (az összeg alig súrolja az 5 számjegyetKép)

Én meg ma megjártam Tolnát-Baranyát, pontosabban Békést Kép Hazafelé a vonaton olyan iszonyat meleg volt, hogy majdnem kinyúltam. Viszont érdekes volt ott hallgatni az embereket, hogy miröl beszélgetnek (a rokonom egy kocsmában dolgozik, és üldögéltem ott egy kicsit a hüvösön). Valahogy egész másképp álltak a dolgokhoz, mint itt Pesten, meg persze idösebbek is voltak, de jókat derültem magamban, ahogy a melegekröl beszéltek KépKép Tök szégyellösen dumáltak róla, és úgy mondták ki a "másság" szót, mintha valami különlegesen delejes dologról volna szóKépKépKépKép
Egy csávó még meg is akart hivni egy italra, és teljesen kiábrándult, amikor mondtam, hogy inkább ne (olyan szakadt volt, hogy rossz volt ránézni, én meg gondoltam, hogy annyi óvé van a táskámban, amiböl ö 2 hónapig megélne, elég gáz lenne, ha még fizettetnék is vele). De azért elég szánalmasak voltak... Mindig tök szomorú leszek, mikor látom, hogy hogy isszák el a család pénzét Kép Na, mindegy...

Jó éjt mindenkinek!

zsani
zsani

Ja, Tüni: azért az a 400 g elég kevés tényleg :=( Nem olvastam, mit mondtak a szopi topicban, de nem a _mindenáron_ szoptatás a cél (Virág, lehet leüvölteni a hajamKépKép). Mondjuk hamut szórok a fejemre, mert nem emlékszem pontosan, mennyi idös a fiad. Ha kisebb mint 6 hó, akkor kicsit visszaszivok az elözö mondatbólKépKépKép

zsani
zsani

OK, visszaszivva, megnéztem, hogy 18 hetes.

zsani
zsani

Zsani es a 70 dkg/ 5 het az ezexerint elfogadhato? Lacko ennyit hizott ugyanis...ja es ugyanannyi idos mint TUni GergojeKép

Kryss azert be lehet allitani egy legkondit ugy is, hogy ne legyen belole gaz ugyebar.Kép De egye fene, kiegyezek egy huvos szobaval isKép Cska ne ez a meleg legyen....

orsoly
orsoly

Ági,
Szerintem akkor én már kihagyom ott az esernyõvásárlást. Ma néztem a Megatoysban, 3990 pénz volt. Valszeg veszek ott, mert nincs kedvem utána mászkálni. Holnap úgy is megyünk oda megvenni az autósülést. Már úgy váromKép! Szombaton megyünk a barátainkkal kirándulni, így ki is lesz próbálva.

Névtelen,
Nagyon köszi, hogy felhívtad a figyelmemet a szirup tartalmára!

Lényok,
Nektek nem álomkórosak ebben a melegben a gyerkõcök? Lili ma de. 3 órát du pedig 2,5 órát aludt. Továbbmegyek éjszakánként sem kel fel mostanában. Na jó tegnap felébredt, de csak azért mert beütötte magát. Hihetetlen volt, még a koppanást is hallottam, és már ugrottam is ki az ágyból. Pedig szerintem aludtamKép.

Tüni,
Nyugi, és sok sikert a tejcsiszaporításhozKép! Drukkolok, hogy sikerüljön. Ebben a nagy hõségben, nagyon figyelj oda, hogy rengeteget igyál!

Kryss,
Ha gondolod megadom az üzlet címét ahol lehet kapni. Az ára 300 pénz és majdnem fél kilo egy csomag. Kisülve viszont nem egy nagy durranás, elég tömör, és hûtõben kell tartani. De frissen én is ettem belõle, pedig én elég finnyogi vagyok. Ha esetleg kipróbálod (csak ötlet) ne tegyél bele annyi olajat mint amit írnak, elég a fele is. KipróbáltamKép.

Zsani,
Ma már a zokni is lekerültKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Pocok!
Szent ég! Ezt a rengeteg edzést valaki kibírja???? 30 perc futás stb.= halál + kondizás + még 15 perc mozgás, na erre már szavakat sem találok Kép!

Köszi mindenkinek a fog-gratulákat Kép!

Tudja valaki, mennyi ideig áll el a már felbontott, de lefedett joghurt a hûtõben? Vagy amit nem használok fel, azt dobjam ki inkább?

Kryss!
Akkor Rebi is rátalált az ízekre Kép? Klassz!

Hallottatok már olyat, hogy tök újszülött babát 3 óránként kell szoptatni, és a megevett mennyiségrõl füzetet kell vezetni, amit aztán meg kell mutatni a gyerekdokinak? Mert egy volt csoporttársm most szült, és neki így kell (elvileg). Jelenleg igény szerint szoptat, próbálom meggyõzni, hogy maradjon is így, remélem, sikerül.

Csicsék nekem is hiányoznak!!!!!

Képzeljétek, holnap megyek osztálytalálkozóra, és Apa egyedül lesz este a két gyerekkel! Ez lesz a nagy debütálás, remélem, könnyen fogja venni az akadályt!

Úgy látom, ma nem volt valami nagy forgalom, én is megyek aludni,
jó éjszakát,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Csak beugrottam, mert ma ballagásra megyünk, így nem tudom mikor jutok géphez. a lottó ötöseöm jönne be úgy minta tegnapi jóslatom, hogy Emma épp az úszás altt fog alaudni. Tegnap mire bepakoltam a hátizsákot a cuccunkkal, Emma kidõlt (3/4 5-kor). na sebaj, gondoltam legfeljebb megyíünka következõ órára. Aha, 3/4 7-kor kelt fel. Így nem úsztunk.Kép Viszont nagyon jót aludta az ágyunkban.

csicsékért én is aggódom, remélem cska a vizsgálaton vannak bent és ezért nem jelentkeznek.

manó+Emma

KépKép
manó

orsoly: ha jól emlékszem az LLL kb. 125 g körül határozza meg a minimális gyarapodást. De most az is lehet, hogy tök hülyeséget irtam. Beszti, segits!!

ilke: azért a drága napernyöt sem árt felpróbálni a kocsira Kép Csak azért mondom, mert a férjem a drágát is megnézte, és szerint tök ugyanolyan volt, mint ezek az olcsók (csak azok nem voltak kishibásak).
Én maradtam éjszakára a bodynálKépKép

A lányom most éppen az ágy nagypárnájának a gombját rángatja (a párna most barrikádként müködik), és közben fennhangon kiabálja, hogy bábábábábábábábábááá KépKép

zsani
zsani

Kataa
végül úgy alakult, hogy nem megyünk a szomszéddal, szóval bármikor jöhettek, csak szólj elõtte!! Kép
a többit szóban dumcsizzuk meg, jó, mert a kis béka most itt szunyál az ölemben

Ilke
a legjobb bolt az Oktogonnál van. egész pontosan a körútról bemész az Andrássyn és az elsõ utca jobbra (azt hiszem Liszt tér, de nem biztos) a saroktól kb. 15 m-re van az üzlet: kicsi, de a teljes v. majdnem teljes Teva választékkal. Megtalálod!!!
Mi is többnyire itthon sürtünk kenyeret, de nem ilyen porból, hanem megvesszük az összes hozzávalót Kép

Panda, Manó
Nálunk meg a dokinéni pont azon problémázik, hogy szerinte keveset eszik, mert "csak" 7300 g 7 hónaposan. Engem már nem is érdekel, mit mond, szerintem csini Kép

Manó
Képzeld, nekem állandóan ez a kocsi van: 12,5 kg üresen + Dodo + cuccok. Néha van, hogy 30 kilót cipelek. Jó edzésben vagyok, nem??
Kajaügyben mi is ugyanott tartunk, mint tiKép

Mennyi gondotok van a napernyõvel!! Még jó, hogy olyan kocsit vettünk (tök véletlenül) amiben ha ül a gyerkõc annyira elõre tudom hajtani az árnyékolóját, hogy nem kell. Én csak egy sima esernyõt pakolok a kocsiba, így ha napozni megyek, õ azzal kap árnyékot... még pár hétig, mire megjön a játszósátrunk Kép utána az lesz a kocsi új "tartozéka"

Kryss
szerintem is valami van vele: CSics eltûnt!! már én is többször gondoltam rá, hogy vajon mi lehet...

Zsani
Békés megyei vagy????? - mert én igen.

Rit és Dodo

rit

anemona7

Rit!
Az a Jókai tér, amit írtál. Kép
Ha ilyen közel van, akkor szerintem én is megskubizom...
Én ott vettem magamnak egy Merell félcipõt (imádom), és legalább egy ezressel olcsóbb volt, mint a környezõ hegymászó boltokban.
Én is Békés megyei vagyok, pontosabban gyomaendrõdi, a férjem pedig szarvasi.
Te honnan származol?

Sziasztok!
Nálunk mostanság zajlanak az események. Szóval tegnap aláírtuk az elõszerzõdést az új házra, tehát aug. 25-tõl Veresegyházon fogunk lakni.
Ma pedig aláírjuk a mostani lakásunk adásvételi szerzõdését...

Csics tényleg elég jól eltûnt. Talán most van Párizsban.
Szóval szerintem nem kell rögtön rosszra gondolni Kép .

Pszi és Balu (már csak 99 nap és egy éves lesz)
pszi

Sziasztok!

Gergõ reggelre megint csupa takony volt. Lehet, hogy túlzásba vittem a szobája levegõztetését? De legalább jól aludt végre, megint fél hatig. Remélem holnapra renbe jön, mert megyünk haza. Remélem jó zene lesz a bálban, imádok táncolni. Bár a múltkor is annyit pörgetett-forgatott a férjem, hogy reggelre csupa csomós lett a cicim. Legalábbis szerintem emiatt volt, mert máskor sose csomós a tejtõl.
Nekem sincs napernyõm a babakocsihoz, de mi úgyis csak itt sétálunk a kertben, vagy ha kirakom, akkor a rendes nagy napernyõt húzom fel.
Olyan szörnyû ez a buszbaleset, nem megy ki a fejembõl.

Rit
Milyen az a játszósátor? Tényleg, merre lehet Csics? Hiányoznak a jó kis írásai.

Panda
gyõzdd meg a csoporttársadat, mert anno engem is megvezetett a doki, védõnõ, anyu a 3 óránkénti evéssel, méréssel. A 4. héten már kevés is lett a tej.

Hízás
Az én fiam 4 hét alatt hízott 20 dekát. Igaz beteg volt közben és õ már féléves, amikor lassul a hízás. A védõnõ azt mondta nem gond.

na pusz, szép napot
Judy
Judy (fodroczy)

Panda!
Igen, hallottam mar ilyet.A suliban mi is hasonlokrol hallottunk, de en 89-ben vegeztem es mar akkor is igen regi tankönyvböl tanultunk!
Szoval ez a multe!

Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Zsani!

Beszti segit, de csak ha itt van. Bocs, szerdán kipurcantam, tegnap meg nem voltam itthon (LLL, Veszprém, kondi + Nátán éjszaka egy csomót cicizett (nem evett, csak cumizott, viszont ha elvettem, akkor orditott)).
De a szopitopicban Ágci leirta az értékeket, ez nem tudom, hogy mennyire LLL, ha jól emlékszem Menta adatai:
hetente átlag
elsõ 3-4 hónap: 115-220 gr-t hízik,
4-6 hó között: 85-140 gr, és a
második félévben 45-85 gr.
Persze nem feltétlenül egyenletes, tehát lehet, hogy 1-2 hétre teljesen leáll (ilyenkor valami más fejlödés viszont megfigyelhetö (mozgásban, kommunikációban)), aztán többet hizik.

Tüni!

Szerintem ilyen nincs, hogy ad még két hetet. Miért, utána mit fog tenni? Egésznap téged pesztrál majd, hogy mikor töböd a gyerekedbe végre azt az elöször 1 kiskanál ennivalót? Vagy a tápszert értette alatta? ("Nem elég a tej...")
Zsanival egyetértek, hogy nem mindenáron a szopi, de ez szerintem nem az a helyzet, ahol kell bármit is tenni a szopin kivül.
És van még egy észrevételem:
Már az egész hozzáállás jelez valamit: alapesetben nem cél a szopi kiváltása!!! Tehát ha szeretsz, akarsz, tudsz szoptatni, akkor az 1. évben az anyatej a fö táplálék. Nem kiváltunk szopikat (ez az elválasztás), hanem a szopi mellé kap hamit pluszban, akkortól és annyit, amennyit igényel (hozzátáplálás). Ekkor nem csökken a szopik száma, továbbra is annyit szopik, amennyit szeretne (igény szerint).
Pár hónapja én nagyon filóztam ezen, hogy mit is csináljak, de aztán végül nem én döntöttem, hanem Nátán, aki nem volt hajlandó semmit enni eleinte a szopin kivül, igy maradt az, hogy szopi és utána kinálom. Ez mostanra teljesen bevállt. És látszik, hogy azért igy is lehet, mert nem igaz, hogy akkor nem fog enni mást, mert Nátán idönként 200 gr-ot is simán megeszik a szopi mellet.
De erre az egészre szerintem van még 2 hónapod. Ha nem akarod (és itt szerintem a gyarapodása nem indokolja), nem kell elkezdened, a te gyereked, senki (még az orvos sem) kötelezhet rá, hogy elkezd.
Igyál soakt, pihenj, legyen sokat cicin!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Pszi
én Békéscsabai vagyok, de a papám + a fél család Szarvasi Kép

aha, most, hogy mondod, tényleg Jókai tér - hiába, tájékozódni tudok, de az utcaneveket sosem nézem Kép - és a Teva szandik is a Merell boltban vannak!!!

Judy
olyan mint egy sátor, csak kisebb, direkt gyerkõcöknek. arra jó, hogy jó kis árnyékot ad, szükség esetén széltõl is véd. a gyerkõcök meg aúgy is imádnak ilyenekben játszani. én most azt találtam ki, hogy mivel mi amúgy is állandóan csavargunk, beszerzek egyet már most, hogy hozzászokjon, hogy nappal abban akár szundizni is lehet, így nem kell majd hazajönni, ha kimentünk mondjuk strandolni Képhttp://www.argos.co.uk/webapp/commerce/command/ExecMacro/ols_prod_detl.d2w/report?prrfnbr=3665095&prmenbr=6970&type=big&thisMode=ols&cgrfnbr=775069
- itt egy link arról, hogy is néz ki a kiszemelt példány

mi is pont 20 dekát híztunk egy hónap alatt, de nem beteg, csak elkezdett rohamosan mozgolódniKép + nappal csak 2x v. 3x fél órát hajlandó aludni

Rit és fiókrámoló Dodeszku

rit

anemona7

Sziasztok
Meg kell hogy mondjam az en jo fiacsakam ma meg tegnap extra jo,hagyott kitakaritani az egesz lakast+egy kicsit ablakot pucolni,ma meg fozni meg hajat mosni.Lehet hogy mar jobban elajatszik egyedul es ezert van ez: )))

Rit
Anyu beugrik 11-korul,ugyhogy ha elmegy indulok,kb fel 1 jo nektek???Ja most kaptam meg a smst,majd irok ha indulunk.

Csajok
Szerintem Csics most van Parizsban.

Egy kerdes :
Mikortol lehet huzamosabb ideig is ulve hagyni Alexet a babakocsiban???Mert ugye meg ulni azt nem tud.

Mano
Lassan en is lekzdem a hust,a nagyim vagott igazi csibet es eltettem a majat meg a mellet kis darabokban a hutobe.

Orsoly
Hu de szep sulya van Lackonak: ))

Tuni
Hat es nem tul sok tenyleg de raersz meg a kajcsikkal boven,talan a surubb szopi megnoveli a sulyat.

Kryss
Csak az a baj hogy ilyet itt nam kaptam.MEgkerdeztem ket gyerekdokit is es sokkal inkabb artalmatlannak tartottak mint a tejpepet,persze meg csak 1 hete adom neki,pedig mar 6 honaposkortol van rairva.

Zsani
Kosz a ippet.
Igazad van minel messzebb van a veidek Pesttol annal inkabb mashogy gondolkodnak az emberek.Ez nem egbantas merten is videki vagyok bar nem messze innen,de nekunk is vannak rokonaink Bekesben es egy total mas vilagban elnek,na nem is idegeskednek mindenen: ))

Ilke
Hat ez az hogy pont nem alomkoros,napkozben orulok ha 2 orat alszik,pedig jo alvo volt mindig.Az ejszaka mieg mindig jok legalabb.
Panda
Szerintem 1 napig lehet tartani.

Pszi
Gratula a hazhoz!!!

Judy
Jobbulast Gergonek.

Balatonra jaro mamik,
Jovo hetvegen nem lesz lent valaki???
Mi pentek reggeltol megyunk,mar ugy varom.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Forti,Zulu
Örülök, hogy legalább nektek hiányzomKépés köszönöm a gratulákat Zsófi 2 fogához.

Most töltögetem le a képeket a taliról, biztos nagyon jó lehetett, mi több okból nem mentünk, de már a sírás kerülgetett, hogy soha nem jutok el talira. Kép
1. 2-kor még állati meleg van
2. nekünk állati messze van, városon át több mint 1 óra
3. Zsófinak délután van nagy alvása 1-3 ig, és ha nem tudja
magát kialudni bármit csinálhatok vele nagyon nyûgi.
4. Utáljuk a kengurut, és így nem BKV-zom
Nekem a városliget, v. népliget is sokkal jobb lenne, de ezzel asszem nem vagyok egyedül.

Próbálok visszaolvasni, és nézni a képeket fájó szívvel.
Különben jól vagyunk, 2 napja kóstolgatjuk az almát, ami ízlik Zsófinak nagyon. Látszik hogy több hamira van igénye, mert már éjjel is 2x felkel enni, és este is a 2 cicit kiüríti.

Kataa,
Lehet kapni jópofa modern Scholl szandikat ám, bár inkább sportosak, nekem is van egy, és imádom, csak az az egy bajom vele, hogy nincs harántemelõ része. Amúgy a Lövölde téri Schollbolt a legeslegjobb!

Anemona,
A Bergon babakocsit nem próbáltad még? ez a legnagyobb asszem 11kg a súlya, nem kell hozzá napernyõ, mert teljesen átfordítható a teteje, és mindkét irányból tolható, sokféle kerékkel lehet kapni, erõs fém, nem kis mûanyag gagyi. nekem ilyenem van,és szuper jó.

etetõszék: a téma nagyon érdekel, mert lassan akarok venni egyet. fáról azt hallottam, hogy nem elég stabil, és nem lehet benne lekötni a gyereket, és nehezen tisztítható, viszont olcsó, és késõbb székké+asztallá alakítható

Lányok, ált. hány hónapos kortól szoktak etetõszéket használni?

volt már valaki közületek a PEM centerbe?

pusz, majd jövök,

Brokkoli
brokkoli

Sziasztok!

Brokkoli!
Honnan jöttél volna a talira? Én Kispestrõl mentem és nem is volt olyan hosszú az út. A 2 funkciós babakocsival mentünk és meglepõen sokan segítettek, bár az is igaz, hogy nálunk az alvásidõ 3 körültõl kezdõdik, de a jó levegõn többet aludt mint itthon szokott!!!

Kataa!
Kb 3x kaptt már a Gábor is husit! Csirke mellet, de lehet combot is adni nekik,mert az vörös húsnak számít aminek nagyobb a vastartalma. Még Iboly is irta, hogy a húst lehet kicsit korábban bevezetni a vas miatt. Szóval olyan 7 hónapos kör kürül már nyugodt szívvel lehet adni.Kép

Lányok!
Kéne vennem esernyõkocsit, csak nem tudom milyet... Nagy igényû vagyok ebbenKép Legyen napellenzõje ami jó nagy árnyékot csinál. Lehessen dönteni a támláját és még egy pár apróság. Igazából a Graco babakocsi a mániám mostanában, annyira tetszenek, csak nem tudom van e nekik is esernyõkocsijuk?! De lehet, mindjárt megnézem van e holnapjuk...

puszi
sasha és a ma 7 hónapos Gábor

Kép
sasha

Sziasztok!

Ezt a kis történetet megosztom veletek. Állok a konyhában, matatok valamit. Marci mellettem a földön magyaráz valamit ezerrel, hallhatóan nagy átéléssel. Odanézek, vajon mi tetszik neki annyira. Hát a 10 órai egy része visszajött belõle, amit nagy élvezettel kenegetett szét a kövön. Rászólok, Marci, mit csinálsz? Erre rám néz vigyorogva és elkezd tapsikolni.Kép Meg kell zabálni. Nem tudtam haragudni rá. Persze mentünk mosakodni utána.

Kataa!
Hova mentek a Balcsira?

Djeszter
djeszter

DjEszter!

Olvastam én is errõl a fogyival kapcsolatban (rendelö cikkét).
De nekem több gondom is van:
1. Nincs már olyan ruhám szinte, ami nem bálnaalkatra szabtak és fel tudom venni. Ez erõsen befolyásolja a közérzetemet és az önbecsülésemet. Mi a jobb? Ha egy itthon levö, nem fogyó, de összetört mama lennék?
2. Terveim szerint még szoptatom egy darabig Nátánt (ha úgy alakul, akár 2-3 éves koráig is, ráadásul hamar szeretnénk a következö babát is). Beninél ugyanigy volt, hogy amig szopik addig nem lehet, aztán meg azért nem lehetett, mert épp gyereket szerettünk volna, és ugye akkor sem ajánlott. Beni most már 4 éves lesz (holnap)...
Ha nem most, akkor mikor? Tudom, erre lehet azt mondani, hogy majd ha csak kevesebbet szopik, de az mikor lesz? Láttam olyat, ahol 2-2,5 éves is óránként szopik még (más kérdés, hogy én ezt azért nem szeretném majd...)
3. Én nem étkezésmegvonással akarok fogyni, ez csak a másodlagos dolog. Alapvetõen mozogni szeretnék. De mivel korábban nem tettem, bármilyen mozgás már nagy különbség lesz.
4. Van két gyerekem, egy sokat dolgozó férjem, egy háztartásom. Vagy igy csinálom, vagy sehogy.
Egyszerün két gyerek mellett nem megy nekem (bár biztos vannak olyan ügyesek, akiknek igen), hogy itthon tornázzak, vagy bármi tényleg rendszeres mozgást végezzek (igy is kevés a 24 óra, ha ráérek (mert mondjuk Nátán alszik), persze nem a torna az elsödleges, amikor épp szalad a lakás, vagy halomban áll a vasalatlan). És ebben az egyik akadály pont az igény szerinti szopi. Soha nem tudom, hogy a következö percben mi fog történni. Igy "intézményi" keretek között kötelezö rászánnom az idöt, és nem csak nekem!
Az sem elhanyagolható, hogy nem csak én, de a férjem is rá van kötelezve, hogy igenis nélkülem egyedül vigyázzon a picire. Ez egyébként nincs igy, mert ott van, hogy igény szerint szopik, kellek én is.
Ez egy kicsit olyan dilemma, mint hogy visszamenjen-e valaki dolgozni, ha már egyszerüen nem birja otthon, vagy mindenáron birja ki, még akkor is, ha az már a gyereknek sem jó.
A legjobbat szeretném adni a babámnak, természetesen nem szeretném mérgezni, de sajnos valamit valamiért.
Nátán már 10 hónapos, kap a szopin kivül mást, talán nem akkora megterhelés számára, bár lehet hogy ezzel csak nyugtatom magamat.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Brokkoli!
Akkor szervezzünk egy "mini" talit a Városligetbe a bekerített járszótérre.
Egyszer már úgyis szóbakerült, csak azóta elsikkadt...
Mondjuk jövõhétre...

Lányok!
Ki jönne? Melyik nap legyen? Kb. hánykor?

Sasha,
Boldog 7 hónaposságot!

Pszi és Balu
pszi

Solymi teljesen kiakaszt: gyakorlatilag permanensen üvölt, hacsak nem hordozgatom, vagy nem megyünk el valahová. Kb. 1 óra, amíg bealtatom, és akkor alszik 3/4 órát, majd üvöltve ébred... Remélem, ez csak a takonykór/hõség miatt van. Ha ez így megy tovább, totál meghülyülök.

Beszti,
Solymi is azt csinálja, mint Nátán: van úgy, hogy 3/4 órát lóg a tök üres cicin, és bõg, ha kiesik a szájából. Viszont utána megnyugszik valamennyire, és akár 10(!) percet is hajlandó egyedül játszani.

Pocok,
Csodállak, amiért ennyit bírsz edzeni! Én is úgy vagyok vele, mint Beszti: ha van egy kis idõm, mindig van mit csinálni, vagy éppen eldõlök, mint egy darab fa, és próbálok aludni.
A múltkor hasizmoztam egy kicsit: mit mondjak, 5 perc is bõven elég volt Kép

Ilke,
Én is itthon sütöm a kenyeret. Egyszer kaptunk ajándékba olyan kész, összekevert kenyérlisztet, de különben én is mindig magam szedem össze a hozzávalókat.

Pszi, Brokkoli,
Én is mennék a ligeti talira. Nekem a jövõ hét jó, a kedd kivételével.

Zita
parazita

Pocok!

DE irigyellek ezert az erzesert! Marmint a hegyellapatolosert! Remelem, hamarosan megint erezhetek en is ilyet!
Megyek is, felveszem a görkorit es gyakorlok egy kicsit. Hatha a lakasbani gyakorlas is szamit valamit, es mielöbb szaguldhatok biztonsaggal!

Djeszter!
Ismerös ez a buki kencezes!Kép Rebi is elöszeretettel tesziKép!

EN nekem ugy remlik, hogy Csics ek nyaron akartak Parizsba menni. De lazan lehet, hogy nem figyeltem oda es majusra terveztek...Kép

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok
Rit
Ne haragudj de anyukam nem tud szabadulni Alextol ugyhogy most is itt jatszanak mogottem.A jovo heten hetfohoz mit szolsz???

Brokkoli
Hat nekem is hianyoztal csak biztos nem irtam: ))))
Most hogy egy csomoan meggyoztetek a hetvegen veszek valami Schollt.Az nem baj ha nadraghoz jo csak fiatalos legyen.
Ez az etetoszek jo dilemma,meg nekunk sincs es szuperul elvan az olembe eves kozben,de a hetvegen megnezunk nehanyat .A fara en sem szavaznek mert nem tul kenyelmes nekik.

Sasha
Koszi ha mar tie s Emmaek is eszik a husit akkor mi is megprobaljuk.Nekem bar nem esernyokocsi de Graco van es nem nehez egyaltalan,en imadom.

Rit
A batyamek Graco Vojagert vettek,na az olyan ami terepet is bir bar 4 kereke van.Nektek ez is jo lett volna,bar a sogornom csak azert ezt vette mert ez volt az egyetlen szurke sarga : )))
No comment: )))

Djeszter
Siofokra, Ti is jottok valamerre??
Alex ha kibukik valamit nyugodt szivvel belemartja az arcat es nevet is hozza0: ))))

Pocok
Teljesen igazad van,ha megy a fogyi ugy is hogy nem megy a szopi karara akkor egy no onbecsulesenek feltetelen kell hogy jol nezzen ki.Bar en csak terhesen lattalak dea regi kepeddel osszehasonlitva jobban all ha nincs plusz,de te meg raersz mert Ajsa kicsi es jo idoben kezdted a fogyokurat hogy fokoztosan menjen.
En tudod mindig annyit ehettem amennyit akartam megsem latszott meg aztan a szules utan megmaradt 1 kg es az is a hasamon.Nagyon idegesito volt hogy mindenki babasnak nezett megint.
Bar nem mindenapi tornaval es kevesebb evessel mar csak fel van rajtam.
Ismeros ez a szarnyalo erzes en is szingli koromban erosito torna utan nagyon aktivnak ereztem magam.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

A napernyõvel kapcsolatosan Én szombaton vettem a mega toys-ba, de feltétlenûl próbáld ki, hogy jó e babakocsira, mert én úgyan megkérdeztem Greco travel system van, azt mondták, hogy jó, és mikor haza jöttünk, akkor kipróbáltuk és nem 100%-os, mert vastagabb a tolókat, ahova tenni kell, mint az elõírt, így épp fent van, de félek, hogy mikor jön szét és vágja fejbe a gyereket.

Orsoly: Esetleg ha érdekel Dorkának 2003,05,18-án lesz a keresztelõje.
Már elég jól haladunk az építkezéssel, úgyan mindig van probléma, csak nehogy símán menjen valami.
Talán július végén költözünk, nem is baj ebbe a melegbe megõrülök...

Sziasztok
Manó2+Dorottya
manó2

Sziasztok!

Tüni: Ha jól tudom akkor majdnem egyidõsek a gyerekeink az ennyém most 19hetes és õ is 5760gramm igaz Márk már 2hete fõzelékeket eszik és most indult be nála a hízzás eddig nálunk is 5hét alatt 400gramm fejlõdés volt csak. Márk csak 5* eszik egy nap de mostmár beállt a rend és van reggeli tízórai ebéd uzsi és vacsi.

Brokkoli: Nagyon eltüntél. Hogy vagytok mi van veletek?

Orsoly: Remélem a következõ talin találkozunk már jó lenne ha valami klimás vagy valami hüvõsebb helyen lenne.

Na most megyek
Sziasztok

Andy és Márk akinek jön az elsõ fogacskája.
andy78

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?