Új privát üzeneted érkezett!

Ilke-Lili
Beszti-Nátán-Beni
Forti-Levi
Zsani-Juli
Gumicukor-Dani
Manó-Emma
Nyuszi-Emi
Halacska-Anna
Ági-Petra
Zulu-Anna-Dávid
Pocok-Ajsa
Orsoly-Lackó
Andy78-Márk
Pszi-Balu
Dec8-Hanna Kép jobbulást
Rit-Dodo ??
Djeszter-Marci
Panda-Ádám-Noémi-Apa Kép Kép
Parazita-Solymi
Manó2-Dorottya ??
Dió-Peti
Judy-Gergö ??
Brokkoli-Zsófi ??
Sasha-Gabi
Kataa-Alex
Kangi-Julcsi
Pemeske-Gréta

Ági
Ezt Beszti csinálta, kb. itt leszünk:
Kép
Kaját én is viszek Levinek,ott uzsonnázik!! És pokróc+üdítõ is érkezik!!

Zulu
Nagyon aranyos vagy hogy nem felejtetted el, de tényleg csak akkor ha nem okoz gondot!!! Két gyerekkel egy adag pogiért ne vergõdjetek!! Köszi!

Forti

Kép
Kép
forti

Lili ma állt fel elsõként úgy, hogy nem belénk kapaszkodottKép. Odamászott az ágyhoz és lazán felkapaszkodott, egy pillanat alatt felállt és tök ügyesen tartotta magát. Du. megismételte még párszor így apa is láthatta.Kép
Ma megint dõzsöltemKép. Kozmetikusnál voltam, addig Lili apával sétálgatott és szerencsére aludt is egy nagyot alatta. Rászántam magam a lábgyantázásra, hát mit mondjak sziszegtem alatta rendesen. Szegény kozmetikus nõcit majdnem minden csík után megkértem, hogy most akkor inkább a másik lábamon folytassukKép. Jó hír: van rajtam pár bibircsók és azt mondta a kozmetikusom, hogy le tudja egy gépezettel szedni õket véglegesen, úgy hogy nem fog látszódni. Hajrá, jövõ héten megyek isKép.

Orsoly,
Voltam ma a DM-be és nem volt csak 18-as faktorú gyereknaptej. Hát én ezt kicsit keveseltem. A 25-ös le volt teljesen fogyva. Így nem vettem, de ha mégis kellene, szólj, és akkor holnap délelõtt leugrok érte. Magunknak sem vettem, így kicsit aggódok, hogy holnap nem lesz-e baj. Majd figyelek, hogy mindig árnyékban legyen Lili.

Ági,
De jó, hogy elfogadja Petra a darabos kajcsikat. Lili abszolút nem hajlandó. Csak az öklendezés megy ezerrel. Most indítunk egy vállalkozást és ahhoz kellene egy végzettség, így annak kellene mihamarabb nekirugaszkodnom. Szerencsére csak pár hónapos.
Sétálni nem fogunk, csak piknikezniKép. Plédet páran hoznak, minél több lesz annál jobb.

Nyuszi,
Igen, én is gondoltam már a banánra, de korábban volt, hogy napi 1 banánt megevett, és minden nap volt kakija. Egyszerûen nem bírok rajta kiigazodni, hogy mi foghatja meg ennyire. Mindenesetre a szilvát ki fogom próbálniKép. Remélem lehet fagyasztva kapni, úgy mint a barackot.

Szilcsike,
Mi épp tegnap voltunk a papnál, mert május 31-re tervezzük a keresztelõt. Nekünk semmilyen beszélgetés nem volt, csak adott két papírt amit ki kell tölteni és vinni a keresztelõre. Megjegyzem ez egy elég laza pap (görög katolikus). Most került ide pár hónapja. Végig a saját gyerekeirõl mesélt, pl. hogy olyan sírósak voltak évekig éjszakánként, hogy a kádba jártak aludni a feleségével felváltvaKép. Hát nem semmi.

Dió,
Nagyon aranyos Peti a képen!

Kataa,
Örülök, hogy sikerül mégis eljönnötök! A gyülekezés a zenélõ kútnál lesz.

Kryss,
Sajnos a párom kenyerébõl nem adhatok Lilinek, mert abban tojás, sertészsír (fogalmam sincs, hogy minek kell bele) és még pár dolog van, amit kerülnünk kell, mint a glutént. Sajnos egyenlõre nem fogad el darabos kajcsit, de a napokban tervezem, hogy megint sütök egy adag kenyeret (az már csak fog sikerülniKép) és akkor azt megkóstoltatom vele.

Zulu,
Én a fél 2-re szavaznék, ha nem gond. A számom: 06-20-451-0147.

Zsani,
Jó ötlet, hogy POHARAT MINDENKI HOZZON MAGÁVAL!

Beszti,
Viszem a baritKép.
Gomb,
Jól látom, hogy ti nem jöttök? Ha már mondtad, hogy miért akkor bocsi.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke
Majd adok Lilinek Levi naptejébõl!! 36 faktoros, az jó lesz? Kép
Gratulálok Lilinek a felálláshoz, nagyon ügyes kislány.

Mára mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát
Forti

Kép
Kép
forti

Solymi egy kicsit náthás, de remélem, semmi komoly. A kedve mindenesetre jó. Valszeg 2-re nem fogunk odaérni a déli alvás miatt, de majd megkeresünk titeket.

Ilke,
Téged foglak hívni, ha eltévedtem Kép Lili nagyon ügyes! Nagy érzés, ha az ember végre eljut a kozmetikushoz!

Keresztelõ: a dédi nagyon szeretné, a párom is benne lenne. Egyedül én nem nagyon szeretném, hogy esküdözzek olyasmikre, amiben nem hiszek (az egyházi esküvõt is ezért nem akartam), de végül a családi megnyugvás kedvéért lehet, hogy rászánom magam... A görögkatolikusok tényleg jó fejek lehetnek, mi is láttunk egy szuper arcot a múltkor.

Zita
parazita

Sziasztok!

Tegnap megvolt elsö fitnessélményem.
Bejelentkeztem egy fogyiklubba, és ugrabugráltam. Meg diétás hamit kéne ennem, de majd csak holnaptól!!!KépKépKép

Gumicukor!Kép

Mint fentebb irtam, a lábzsák csak disz, a gyerek lába abszolút nincs benne (még nem ér el odáig), és ezért eszembe sem jutott eddig, hogy le kellene venni. Persze ha úgy ülne, hogy benne lenne a lába, akkor már biztos levettem volna, mert észreveszem.
Nem vagyok a túlöltöztetõs fajta, rövidujju, rövidnacis egyberuhában szoktam kivinni általában (elég sok ilyet örökölt, mert nagyon szerettem, hogy az izgö-mozgó gyereknek még véletlenül sem lehet kint a dereka) + sapi.

Panda!

De jó! Akkor nem fog Beni unatkozni!Kép

Orsoly!

Megyek érted kb. 12 - 1/2 1-re. Jó ugy? Viszont nem tudom, hogy jó telcsiszámod van-e meg, mert még az ösrégi idöböl találtam egyet. Tedd már meg légyszi, hogy SMS-ben elküldöd a mobilomra a számodat...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ja, és akartam irni, hogy ne bajlódjatok pohárhozással, van itthon egy 100-as csomag müanyag poharam, viszek!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a választ akkor már biztos megfoglak benneteket találni. Én úgy gondoltam, hogy megebédeltetem a Petrát és utána fogunk elindulni. Viszek akkor strand törölközõt az nem foglal olyan nagy helyet. Én busszal (3)megyek remélem majd segítenek feltenni a babakocsit, a párommal meg hazafele találkozok.

Ági
petra2

Dió
Hogy milyen nagy már a Peti!!! Nagyon ari Kép

Forti
A hátam miatt azért nem ülünk itthon, annál is inkább, mert ülni a legrosszabb... a tali a babaúszás miatt kérdõjeles, mivel nem tudom, hogy sikerül majd altatni ma, és úszás elõtt mindenképp pihiznie kell. Így ha nem akar aludni, kénytelen leszek itthon lefeküdni mellé és úgy altatni - nappal ez az egy tuti módszerünk van alvásra Kép

Kataa
Bocsi a tegnapért, de mostanában Dodesz fél 7kor kel, így mivel ilyen kis early bird, korábban is indulunk itthonról + 9 felé már aktuális egy kis alvás is.... Ma is már javában játszik túl a reggelin, mindenen. Nem jöttök át valamikor hozzánk?? Dodo 7300 g

Kryss
Én is görkorizom végre!!! Tavaly szintén pocinövesztés miatt lett halasztva az ügy, de idén már nagyban tolom a babakocsival is!! Kép - bár inkább a szigetre járunk ki. A múltkor görkorival jöttünk haza onnan és az egész város minket bámult: göris mami száguldozó bébivel úgy látszik eseményszámba megy...
ügyi legyél!!!

gumicukor
akkor talizunk megint az usziban. mi oda bizti megyünk, a tali a kérdéses inkább

djeszter
te tudod, én csak tapasztalatból mondom, hogy nálunk a vonatozás egyenlõre szünetel. halál nyûgös a meleg miatt + felpörög a vonat miatt - ez így túl sok hosszú távon Kép - ezért nem utazunk most az anyukámhoz, pedig anyák napja is volt, szülinapja is, de oda meg 3 óra lenne az út KépKépKép

Ilke
nagyon ügyes a Lili!! Kép

Húúúúú nem megy nálunk ez a nappali alvás. A kezemben aludt idáig, most letettem és visítva ordít KépKépKép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Le kell mondanom a mai talit, nem tudok menni. Ennek csak egy része a meleg. A párom is azt mondja, hogy ezer fog van a vonaton (Õ naponta utazik).
A másik, hogy hétfõn nagyokosan minden jó tanács ellenére elkezdtem egy fogyókúrát, eredmény, hogy tegnap estére már nem volt tejem, így most sürgüs tej szaporításban vagyunk, Marci állandóan a cicin lógna.
Sajnálom. Nem tudom, hogy mikor tudok egyáltalán egyszer elmenni, pedig még sütni is akartam nektek.
Jó szorakozást a talihoz.

Djeszter
djeszter

Jó reggelt

Kryss
Tök jó lehet a görkori tanfolyam! Kép Én még tavaly elõtt "tanultam" meg jégkorizni, de nálam is a pocaklakó miatt maradt félbe. Eredmény: egyedül még nem merek a jégre menni a népek közé, mert nem tudok megállni. Kép

Djeszter
Sajnálom, de a tejcsi az elsõ. Jó szaporítást, remélem sikerrel jártok.

Rit
Remélem tud pihenni Dodo és akkor tudtok jönni a talira.

Forti

Kép
Kép
forti

Jo reggelt

Ja de utalom mar ezt de nekem is le kell mondania alit.Apa hamrabb jon haza es megyunk intezkedni a nagypapa lakasanak atiratasaval kapcsolatban+haziorvos nekem.Szerencsere az O ceges kocsijaban van legkondi mert kulonben megfonenk.
Ugy sajnalom mert feldobott hogy holnap verge mindenkit megismerek de bocsi hogy igy alakult.

Rit
Dehogynem,csak nem ma.Mondjuk penteken???Delutan??
Hogy van a derekad???KEneesd Voltaren keonccsel az jo ra.

Ilke
Gratula Lilinek!!!Jo is mikor az meber magaval is tud verge foglalkozni.
En ma reggel felprobaltam aregi gatyaimat es egy hujjan mind jo ,ugy orulok hogy legelab nem kell venni egy nagyobb meretet.

Ne megyek fozocskezni
Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali!

ki vagyok mint a liba... Ded ismét fél négykor kelt. Nem is zavarna a dolog, ha szopi után visszaaludna. De nem, csa dumál, meg sikitozik, szórakoztatja magát. Persze egy óra múlva elunja a kiságyat és sír. Úgyhogy háromnegyed öt körül aludt el, fél hatig....azóta fent volt, most sikerült lefektetni. Volt valakinek ilyen tapasztalata? Mi okozza ezt? Eddig úgy aludt, mint a kisangyal min 5-ig és még utána is szépen. Nem tudom, vagy a meleg, vagy a betegség borította fel az életünket.

Jégkorizni én is imádok, görkorit még nem próbáltam, meg itt nem is lenne hely rá. De télen megyek, az tuti.

reggelre hangyák jelentek meg a nappaliban, azt hittem sírva fakadok. Egybe van a konyhával, úgyhogy nagyon vidám...A jól kipihent éjszaka után takaríthatom ki az egész lakást. És tök büdös ez a Raid irtó, a gyereket se merem lehozni a szobájából. Koolyan még zuhanyozni nem jutottam el. De most ezt akkor is le akartam írni!

Tegnap voltunk a Tecsóban vásárolni. Gergõ jól bírta, pedig este fél hatkor még 31 fok volt a kocsiban. Vettem neki két sapit, meg nyári cuccokat. Amíg a bevásárló kocsin ücsörgött, kikezdett egy kiscsajjal, pedig kb 2 évvel idõsebb volt nála... Vigyorgott rá ezerrel, meg ment a duma.. Korán kezdi, lesz vele gondom. Kék szem, szõke haj...

Djeszter
Sok sikert a szaporításhoz!

Kataa
Nekem is jók a gatyóim, csak a farmerom nem. Persze az nem nyúlikKép

A taliról még mindig nem tudok nyilatkozni, de a remény hal meg utoljára.

pusz
Judy és az éjjeli bagoly
Judy (fodroczy)

Djeszter!

Ne ijesztegess! Mit csináltál rosszul vajon?
Mert én is nekikezdtem...
A fitnesses csajszi azt mondta, hogy ne aggódjak, nem lesz töle baj a tejmennyiségemmel, de ha esetleg mégis, akkor változtatni kell (mozgás + diétás étrend van, ez utóbbihoz több fehérjét javasolt a tejcsihez).
Nátánnak eddig még nem volt baja, söt tegnap este a kocsiban elaludt, nem volt esti szopi, és igy is csak egyszer kelt fel éjszaka.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Judy
Szerintem lehet a melegtõl. Nem minden baba egyforma, van amelyik érzékenyebb a gyorsan bejött melegre. Levi is mióta ilyen meleg van, éjjel felébred kajcsizni, pl. fél 1-kor, vagy mint ma 3-kor. Utána mondjuk visszaalszik, de eddig õ is csak 5-6 körül kelt elõször. Én a melegnek tudom ezt be, mert nappal alig akar enni, csak iszik és iszik.

Kataa
Sajnálom hogy nem jöttök a talira ti sem. Kép

Ilke-Lili
Beszti-Nátán-Beni
Forti-Levi
Zsani-Juli
Gumicukor-Dani
Manó-Emma
Nyuszi-Emi
Halacska-Anna
Ági-Petra
Zulu-Anna-Dávid
Pocok-Ajsa
Orsoly-Lackó
<STRIKE>Andy78-Márk</STRIKE>
Pszi-Balu
<STRIKE>Dec8-Hanna</STRIKE>
Rit-Dodo ??
<STRIKE>Djeszter-Marci</STRIKE>
Panda-Ádám-Noémi-Apa Kép Kép
Parazita-Solymi
Manó2-Dorottya ??
Dió-Peti
Judy-Gergö ??
Brokkoli-Zsófi ??
Sasha-Gabi
<STRIKE>Kataa-Alex</STRIKE>
Kangi-Julcsi
Pemeske-Gréta

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

De kár hogy ennyien lemondjátok!KépKépKép De azért még így is leszünk jó néhányan.KépKépKép Mi megyünk, csak nem tudom mikor érünk oda, attól függ hogy a kisasszony mikor alszik. Ilke, ha nem baj én is eltároltam a számod, ha esetleg nem találnálak benneteket akkor tudjak valakit hívni.

Kataa!

Ha lehet ilyet mondaniKép titeket különösképpen sajnállak, hogy nem tudtok jönni, nagyon kiváncsi lettem volna hiszen csak 2 nap van a gyerkõcök között.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

A másik topicban Andy is lemondta a talit.

Manó

KépKép
manó

Viszont Györgyi és Réka baba, Miszike és Beki készülnek jönni.Kép Hogy közvetítsek.Kép

Manó

KépKép
manó

Beszti!

Én egy olyan fogyiba kezdtem bele, ami heti egy kg-t igért. Nem is lett volna baj, mert szépen bírtam, szinte mindent lehetett enni, de csak kicsi adagokat. Olyan 1200 kcal/nap. Ami azért valószínû szopihoz kevés.
Lehet, hogy mást kellene kipróbálnom.
Ha neked bejön, amit elkezdtél értesíts róla, mert érdekelme. Jó lenne néhány kilótól megszabadulni.

Most megyek, mert így apával kimegyünk a telekre és késõ délutánig kinn leszünk.

Djeszter
djeszter

Judy
nálunk is ugyanez volt, azzal a különbséggel, hogy fél 12-tõl negyed 3-ig szórakoztatta magát, no meg engem az én félévesem. Nem sírt, csak dumált, meg nevetgélt. Negyed 3-tól pedig két óránként kelt fel enni, és fél hétkor aztán végleg felkelt.

Szilcsike
szilcsike

Ilke nem baj, hatha meg tudunk allni egy dm-nel es veszunk Besztivel. Neked is vegyek akkor? Hanyasat, 25-t?

orsoly
orsoly

Hali!

ÓÓÓ most látom Andy lemondta a talit, pedig én kispestrõl mennékKép

Na akkor ma 2-tõl van ugye? Annyira szétszórt vagyokKép
Képzeljétek ma tegnap délután vettem észre hogy a fiam 3 fogúKép De útban a 4. isKép Már elegem van a fogakból, olyan egyszerre jönnek, hogy még, ráadásul kicsi fiam éjjel visitva ébred, nappal meg végig nyügös, remélm mára megszakad ez a tendencia... különben kipurcanok.

puszi
sasha

Kép
sasha

Képzeljétek tök váratlanul beállított hozzánk a védõnõ. Új védõnõ van, mert az eddigi csak helyettesített, ez most jött vissza Gyesrõl. Hát égtem rendesen, halál rendetlenség, a fürdõben a ruhák amiket mosni kell feldobálva szekrényre, a szobában a járóka a zsoba közepén, mindenfel é egy egy ruha, újság stb. A fürdõkád tök koszos volt merta kutyámat mosta benne reggela séta után a férjem, és csak este szoktuk kisikálni, az elõszobában a két babkocsi tetején mindenféle apróság rászórva, a cipõsszekrény tetején szintén...de közölte hogy ne aggódjak az õ lakása is így néz ki, két gyereke van. És még a két kissebb szobát nem is látta hál istennek, a miénkben még be sem ágyaztam. Teljesen hozzászoktam hogy a régi védõnõ nem jár ki, mert õ már nyugdíjas volt és nem bírta, de ez úgy látszik sûrûbben fog látogatni. Amúgy elég kedves volt. Bár szerinte is csökkenteni kell Emmánál a tápadagot, mert elég duci, és szerint ezért nem tud még mászni. Hát nem tudom, majd ma meglátjátok.

manó és Emma

KépKép
manó

Sasha!

na tessék, leelõztetek!Kép pedig Emmának már 4 hónapos kora elõtt kibújt az elsõ fogacska, aztán a 2. rá egy hétre, azóta meg sehol semmi.

Poronty lassan elalszik, úgyhogy kezdhetek pakolászni a talira.

manó

KépKép
manó

Hehe!
Most nézem mit irtamKép Ma tegnap....KépKépKép Az milyen nap?!Kép

Manó!
Gábor is kb azóta szenved a fogacskákkal. Kb 3,5 hónapos kora óta. És csak a 6 hónap után bújtak ki.
Nekem is össze kéne pakolnom, mert utána nem lesz idõm, csak hát az internet...

pusz
sasha

Kép
sasha

Tüni!
Nem írtál, hogy jó-e Neked a találka!!!!!! Ha tudsz, válaszolj, mert hamarosan indulunk!

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Dani alszik, ÉÉÉÉÉsssss csak letettem az ágyikóba, kicsit beletúrta a magát a macijába, aztán már aludt is, minden ordibálás nélkül! El sem hiszem, hogy 4 nap alatt sikerült ezt elérni! Mindezt cici nélkül. Azt hittem tegnap csak a nagyinak aludt el ilyen szépen, de ma nekem is, pedig tudja, hogy én vagyok a kétlábon járó tejcsárda! Kép

Rit
Mi úszni megyünk, már eldöntöttem, egyrészt azért, mert voltunkkint délelõtt a ligetben és árnyékban is dögmeleg van, másrészt, mint már írtam, sok kimaradt. De a legközelebbi talira már nagyonnagyon szeretnénk menni.

Tegnap is vezettem a Tesco-ba sötétben, miután elaludta a kis gumimacika, addig nagyiék vigyáztak rá, de csak a hazajövetelünk után ébredt meg 1 órával egy kis szopira, aztán reggel 7-ig fel sem ébredt. Nem hittem volna, hogy a vacsi idõpont csere ilyen jó hatással lesz az éjszakai alvásra.
Ma meg Danival fogok és apával az úszásra és kocsit mosni utána Kép Már nagyon várom!

Fog:
Sokat rágja mostanában a felsõ ajkát, amikor a 2 alsó is jött, azelõtt pár héttel is sokat rágcsálta.

Ma a ligetben letettem a fûre Danit, elõször nézegette és emelgette a meztelen tappancsait, aztán a mancsával tépkedni kezdte a fûvet nagy vigyorgások közepette. Kb. 2 percig ücsörgött, aztán elkezdett nevetgélve négykézláb mászni. Nagyon tetszett neki! Olyan édi volt. Láttunk a nagyréten helikoptert felszállni, teljes extázis volt a reakció, még a könnyem is kicsordult látva az örömét! Kép

Judy
Pár napja a ligetben Danihoz odatotyogott egy 15 hónapos kislány, megfogta a kezét és körbefordulva felhúzta a szoknyáját Kép Kép Az én fiammal így ismerkednek a lánykák Kép Neki is kék szem és szõkés haja van Kép Bár így is mindenki kislánynak nézi, pedig sok kék cucca van.
A férjemet is mindig kislánynak nézték kiskorában.

Forti
Ilke
Mi sem megyünk a talira, léágyszi húzz ki s névsorból Kép

Szép talinapot nektek, akik mentek!

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Bizosan jol elvagytok a talin es irigykedem megint.

Mi is mindjart indulunk a turara,kb 4 helyre megyunk remelem Alex adja majd a turelmeset.
Delutan kint voltunk egy kicsit de arnyekban is iszonyat meleg van,mi lesz itt nyaron.

Judy
Nincs igazan tanacs talan tenyleg a meleget szenvedi meg Gergo,hany fok van a szobajaban?Hangyakban en is utazom,mikor hazajottem a 10 napos utrol tele volt a konyha csak tudnam honnan.Nekem a so jott be a legjobban.

Mano
En is sajnalom nagyon kivancsi lettem volna Emma babara.
Talan lehet benne valami amit a vedono mond mert Alex is 7.84 kg es csak par hete forog es nehany napja rakozik.Ellenben Rit Dodesza aki fel kiloval konnyebb mar hamarabb csinalt mindent pedig csak 1 het van koztuk.
En a eddig nagyon rend es tisztasag magus voltam de mostanaban en is inkabb Alexxal vagyok tobbet es tuzoltas szinten megy a takaritas,rend most is van csak hat porcica is: ))

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Megérkeztünk a taliról. Szerintem szupi volt. Balu rá nem jellemzõ módon már a villamoson beájult.
Rögvest felrakom a képeket.

Pszi
pszi

Sziasztok

Mi 6-ra értünk haza pedig már fél 5 felé elindultunk, igaz mi szó szerint gyalog mentünk Zsaniékkal. Hát mit ne mondjak elfáradtam rendesen, és tovább égtem. Kép

Én is nagyon élveztem a talit, szerintem is nagyon jó volt, sok baba sok mama!!! Én is rakom majd fel a képeket (pancsi+vacsi után), viszont nagyon sajnálom, de nem mindenkit fogok tudni megnevezni, nem mindnekit tudtam beazonosítani!!! Ha valaki felismerné magát megtenné hogy megírná melyik õ, és én is fogom legközelebb már tudni!!
Köszi!

Most el, megyek én is kajálni.
Forti

ui: hallottátok, most mondták a hiradóban hogy 70 éve nem volt ilyen meleg május 7-én mint ma. Árnyékban volt 33,4 fok.

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Mi is itthon vagyunk, Sõt már Emma evett is.
Mi is nagyon jól éreztük magunkat, bár rá kellett jönnöm hogy a lányomnak sok baja lesz ha mindenkivel úgy ismerkedik hogy meghúzza a haját.Kép
Hazafelé végig vigyorgott, nevetgélta buszon, egy nõ meg is jegyezte hogy milyen vidám baba.
A képekre nagyon kiváncsi vagyok, majd írjátok meg ha fent vannak. Sajnos én se tudtam mindenkirõl megjegyezni hogy ki kicsoda,. úgyhogy ezért is nagyon kiváncsi leszek a képekre.

kataa!

Emma 8100 gr.Kép De nem kövér csak kis hurkás. Õ még nem bírja el magát négykézláb, vagy a feneke vana z égben, vagy a mellkasa, de a kettõ egyszerre sose.

manó+Emma

KépKép
manó

Ja még valami! Lányok nem bunkóságból vittem el az üdítõt a taliról, hanem azért mert gyalog mentünk haza és szükség volt folyadék pótlásra. Csak azért írom hogy nem vagyok tahó, hogy viszek is és haza is hozom, de másképp nem tudtam megoldani.

Forti

Kép
Kép
forti

Lányok Kép
nem tudntunk elmenni a talira ... Kép Pedig jó lett volna, de egyrészt féltem, hogy Julcsi kiakad már a villamos felé menet a melegtöl, másrészt délben mindketten bealudtunk - én nem is tudom, mikor aludtam utoljára ilyen jót délután ...
Bocsi ... amúgy csak este vittem le Julcsit, és ma nem ordibált, mint két napja folyamatosan a séta közben. Szerintem tényleg melege lehetett szegénynek.

Még egyszer bocs és azért kissé irigy-irigy, hogy aki elment, az milyen jól érezte magát. Legközelebb tényleg megpróbálunk legaláb belindulni Kép

Pussz, jó éjt!

Kangi + Julcsi
kangi

Mi is épségben hazaértünk, aztán játszottunk, hajat vágtunk (egyedül vágtam Juli haját!!), aztán a fürdés és gyors kajálás után a lányom csendben eljátszott a sárkányával, miközben többször leesett a feje KépKép Aztán csendben elaludt. Pankoszt
Én ma éjszakára csak bodyt adtam a pelus fölé, és egy pelenkával takartam be. Remélem nem fog fázni KépKép
Mi is jól éreztük magunkat a talin, legközelebb is megyünkKépKép

zsani

Ja és Forti télleg ivott hazafeléKépKépKép
zsani

Zsani
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Na latom akkor jo lehetett a tali!!!!

Mi bejartunk mindent amit kellett.A verkepem szuper jo es nincs vashianyom,ez jo csak akkor miert hullik meg mindig a hajam???Kaptam speci sampont meg hajszeszt a dokitol hatha az segit.
Bementem 2 cipobolba is de mar megint ez az allati magas sarok lett a divat szandiba igy megint bejarom majd a fel varost hogy talaljak valamit.Nem tudom miert nem elhet lapos sarkuban is csinosat gartani es nem tramplit.
Ha valaki tud valami jo cipoboltot szoljon mar lecci !!

Mano
Gondolom hogy nem mert Alex sem az,es csak a combjan van rajta hurki : )))Meg o sem all negykazlab en mar attol boldog vagyok hogy forog egyenlore : ))
Alex kb 700 tapit eszik naponta+fozi+gyumi.Emma ???

Pusz es jo ejt mindenkinek
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Mi is jól éreztük magunkat a talin, csak sajnos Petit nagyon megviseli a meleg, a melegtõl nem tud aludni, így nyûgös is, amint a mellékelt ábra mutatta. Hazafelé aludt egy nagyon kicsit, most este is alig bírtuk lenyomni, de mostmár alszik. Apa is.

Mi találkoztunk útközben apával, és hazáig sétáltunk.

Bosszant ez a meleg, mert fogalmam sincs, holnap is hová vigyem, hogy ne szenvedjen a melegtõl, és tudjon aludni. A lakásban is meleg van, árnyékban is meleg van... És még ezután jön a nyár.

Na, jó éjszakát mindenkinek!

Nyuszi!
Jó utat, vigyázzatok magatokra!

Dió és Peti
szabotimi

kataa
ennek is megvan az elõnye: most Roland igaz kis nyomoréknak hív, viszont lesi minden kívánságomat. Amúg ydélutánra jobb a helyzet, reggel alig bírok mozdulni: gondolom az éjszakai pihi megteszi hatását és beáll tõle a hátam, délutánra viszont annyi kényszermozgásban részesítem, hogy mozgékonyabbá válik.
Péntek du biztos jó, de viszont lehet, hogy a szomszéd nénit tanítom vezetni megint - majd holnap dõl el biztosra Kép

Forti
Amint látod - sajna nem tudtunk elmenni, így "csak" gumicukorral törpetaliztunk az uszodában. Pedig már olyan kíváncsi vagyok rátok!!! Erre izzítottam, hogy végre egy szabadtéri tali, amit mi is szívesen bevállalunk, erre pont uszinapra került a szokásos csütörtökök helyett KépKépKép
sebaj, next time remélem már tényleg összejön Kép

Judy
Akkor az én lányom is bejönne Gergõnek??!!! Kép

Manó
Én meg rátok lettem volna különösen kíváncsi, hiszen Emma a hozzánk legközelebb született leányzó!! KépKép
mi is csak kétfogúak vagyunk már egy ideje Kép

Kataa
ha jó szandit akarsz és olyat ami tényleg gyaloglásra formatervezett: vegyél Teva-t!!!! Majd megmutatom, ha érdekel, csak dícsérni tudom, bár nem olcsó KépKépKép

Manó
te jó ég, majdnem 1 kiló van a csajok között! Dodesz csak 7300g!!!!

jó éjt mindenkinek!!

purple{Rit és Dodo}

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Irigykedem a tali miatt. Kár hogy nem jutottam el, de úgy néz ki lesz eredménye az itthon maradásomnak.

Egyébként akit érdekel olvassa el [url=http://www.babanet.hu/faq/szoptat44.htm" TARGET="_top]ezt[/url], a szoptatás és fogyókúráról szól. Ma találtam rá.

Djeszter
djeszter

Lili elaludt, így most van egy kicsi idõm. Már megszoktam, hogy Lili minden tali után mutat valami újat, hát most sincs ez másképpKép. Ma elõször felhúzta magát a kádban fürdés alatt. No azért nem állásba, csak négykézlábra, de ez is nagy szó nála, mert locsi közben csak heverészni szokott és várja, hogy anya lemosdassaKép. A talin mi is nagyon jól éreztük magunkat. A következõre tényleg jó lenne valahogy megoldani egy kis medencét a manóknak. Szerintem nagyon tetszene nekik. Ma hazafele a taliról apa meggyõzött, hogy kellene vásárolni, így kiugrottunk a Corába. Vettünk Lilinek egy olyan felfújható kis medencét amit az erkélyre is ki tudunk tenni. Holnap ki is fogjuk próbálni. Már alig váromKép. Voltak napozók is 590-ért, abból is vettem neki egyetKép.

Forti,
Én is elhoztam a maradék vizet, amit vittem, mert tuti nem bírtam volna ki hazáig folyadék nélkülKép.

Zsani,
Lilire is csak egy rövid ujjú body került éjszakára, meg egy zokniKép.

Kataa,
Mióta terhes lettem, azóta nálam a papucsok a menõk. Tavaly nyáron vagy 5 párat be is szereztem. Most egy Scholl-t akarok venni, hogy bírjam Lilivel a jó idõn a sétákatKép.

Mindjárt átalakítom a képeket, és teszem is fel. Viszont én sem tudok mindenkihez neveket csatolni.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Djeszter
Engem viszont érdekelne a te féle fogyókúrád, amit elkezdtél csinálni. Emilben leírnád?
Köszi

Rit
Sajnálom hogy nem tudtatok jönni de lesz még tali bõven, majd a következõre jöttök.

Lányok én már csak holnap teszem fel a képeket, most megyek csucsuzni. Egy kicsit elfáradtam (pedig nem vagyok nyápic) a nagy sétába. Jó éjszakát mindenkinek.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Mi is megérkeztünk, persze nem most... Igaz, jó sokat kellet várnunk Apára, mert annyira belemerült a matek rejtelmeibe, hogy csak 1/2 6 után jött vissza. Kép.
Ádám tõle szokatlan módon nem aludt el az autóban (sem), csak akkor, mikor már majdnem itthon voltunk, de ahogy megállt az autó, fel is kelt. Viszont minden gyerekem 2 perc alatt beájult este Kép.

ÉÉÉÉÉÉS! Észrevettem (még ott a talin), hogy Ádámnak kibújt a 4. alsó foga!!!!! Most újra reménykedni kezdek, hogy talán nem fog 8x felkelni éjjel...

Szerintem is nagyon klassz volt a tali, csak az volt a baj, hogy sok emberrel nem tudtam beszélgetni Kép. De majd legközelebb... Bár, ha ilyen gyakorisággal jutunk el a talikra, akkor csak õsszel lesz rá lehetõség...

Tüni!
Mikor elindltunk hazafelé a rétrõl, és Ti nem voltatok már ott, Noémi megkérdezte:
-Anya, a mi nénink hol van?
Gondolom, azt akarta tudni, hogy hol van a néni, aki velünk jött Kép Kép...

Zsani!
Hogy vágtad le Juli haját? Már én is gondoltam rá, hogy Ádám haját levágom, de eddig még nem volt merszem. Lehet, hogy hajnyíró géppel neki kellene esnem?

Na, most megyek képeket nézegetni KépKépKép!

Jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok,

A tali szuper volt!
Forti télleg ivott az úton, én is tanusíthatom...Kép

Mi is majdnem 6-ra értünk haza, Solymi be is aludt az úton, én meg kipurcantam, mert rengeteg lépcsõn kellett a dög melegben föl-le cipelgetni a babakocsit, meg elég kiadósat sétálnunk is kellett még hazáig.
Utána még el kellett fuvaroznom anyut a nagyihoz. Apa megetette Solymit, és egész jól elvoltak, de mire visszaértünk, Solymi nyûgös lett, és üvöltött, ha nem tartogattam kézben. Fürdés közben is végig sírt, pedig amennyire tudtam, magamhoz öleltem, és énekeltem is neki, miközben apa csutakolta.

Pemeske,
Egy élmény volt veletek tologatni Kép Remélem, Gréta is belaudt egy idõ után.

Kataa,
Én is egy normális szandálra vadászom... A Teva tényleg nagyon jó (a bátyám is nagyon dícséri), csak sajnos nem "szalonképes", és tényleg elég húzós az ára.

Várom a képeket! Megyek, mert nyöszörög a majom...

Zita
parazita

Sziasztok

jol elfaradtunk, Apa 6-kor kerult elo, par perccel azutan hogy Agiek elmentek. Ami vicces, hogy tobb gyumilet vittem haza, mint amennyit odavittem...Kép
De tok jo volt a tali. Annak ellenere, hogy Emilia nem aludt. De szerintem nem kene kinozni a Manokat legkozelebb ennyire melegben. Mi a velemenyetek? Ugy ertem, hogy ez mar tulzas es jobban ereznek magukat egy huvos szobaban. De lehet, hogy ez csak az en velemenyem.

Judy, Zita

A dokino is tejallergiara gyanakodott, le is alltunk a tejbedaraval 3 hetre. Ekcema maradt. Azt nem mondta hogy en sem ehetek tejtermekeket. Akkor most probaljam ki azt is? Es joghurtot, meg sajtot sem?Kép

Most megyek szunyalni, mert holnap utazunk. Majd megprobalok kintrol is bejelentkezni. Jok legyetek.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Meg valami

Nehany jatekot a vegen osszeszedtunk, ugyhogy ha valakinek hianyzik valamije szoljon!Kép Visszaszolgaltatni persze csak akkor tudjuk, ha hazajottunk.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Jajj én még mindíg itt vagyok!
Igen egy játékunk nekünk is hiányzik és egy textil pelusunk.

Panda
Gratula a fogacskához!

Ilke
Lilire nagyon jó hatással van a tali, mindíg tanul valami újat! Csak így tovább. Gratulálok neki!

Nyuszi
Jó utat nektek holnapra!

Most már tényleg L, sziasztok.
Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Tali jó voltKép szerintem is.

Nyuszi,
én is pont erre gondoltam, hogy télen a hideg miatt, nyáron meg a meleg miatt kell valami fedett (légkondisKép) hely...
Jó utat Nektek!Kép

Zsani,
a textilpelus átlagosan mennnyi ideig szokott Julcsin maradniKép? Én is ezzel próbálkoztam a kiscsajnál, de reménytelen, fél mp alatt leszedi magáról, és persze sivít, mert nem szeret takaró nélkül aludni. Izgalmas nyarunk lesz.

Panda,
két napja nyírtam le Malackát géppel, pár perc alatt, és nagyon jó kis nyári frizurája lett, kb. 4mm, egy élmény mosni és szárítaniKép.
Fogacskához gratula! Noémi szövege:KépKépKépKépKép

Pocok,
jó hogy mondtam, hogy megvolt a napi Nagy Trotty, azóta még volt kettõ. De olyan nyakig-típusú, mint régen, incifincikorában. Rám ezt mérte a sorsKép.

na pusz, jóéjt, én is tisztára kitikkadtamKép
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Forti!

Kép

Djeszter
djeszter

HALI!

A tali iszonyúan jó volt, tetszett nagyon! Hogy ezek a kúszó-mászó, forgó, fekvõ babák milyen édesek mindKép

Mi 6-re értünk haza. Lányok nem hiszitek el, de ma nagyon kellemesen csalódtam az emberekben!!! Ma 8x segítettek nekem a BKV-ra, metróba lejutás, feljutásban. És fiatalok is! Fõként fiatal fiúk, egy gyakorló anyuka, meg a buszsoffõr megvárt... azért ez már valami! Ha mindig ilyen segítõkészek lennének az emberek akkor gyakrabban vállalnám az utat a városbaKép
A fényképeket nemsokára felteszem, de több mint valószinü nem fogom tudni a neveket, de lehet, hogy puskázomKép

puszi
sasha és a 30 hetes Gábor

Kép
sasha

Sziasztok!

Jo nagy tali volt, gondolom...ahogy a leirasokbol olvasom! Meg az eddigi kepekböl latom...Kép

szerintem, ha ilyen sokan mennek, akkor egsznapos talit kell csinalni, mert igy csak a tarsasag felevel (ha egyaltalan) tud beszelgetni az ember!

Nyuszi!
Jo utat Nektek!!

Ilke!
Lehet, hoogy Lili nem akar kilogni a sorbol es mielött tul sokat kezdene el csinalni, inkabb felmeri a terepet!Kép
En nagyon kivancsi lennek milyen az a kenyer, amiböl Lilinek is tervezel kostolot adni, marmint a recept...Ha esetleg megirnad nekem...örülnek nekiKép

!(mail cim a profilban)

Kepzeljetek, Rebi tenyleg nekilatott enni!
Ma vettem a DM-ben Alnatura köles(ha jol tudom) pelyhet,es ezt gyümölccsel adtam este Rebinek.Es eleg sokat megevett beöle, de nem tudom pontosan, mennyit.
Es maebedelt is, na azert meg nem tul sokat,de repas rizst csirkehussal - sajat gyartmany.

En nagyon elvezem ezt a nyarat, remelem nekem igy is marad, szeptember vegeig!De ha Ti nem akarjatok, kivanok Nektek hüvösebbet!!!KépKép

Lehet, hogy lemaradtam valamiröl, de mi van Csiccsel? Vagy epp vizsgalaton vannak?

Most akkor joejt!
Kryss&Rebek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Beszti, Djeszter: Meg akit érdekel...

A házipatika.com fogyokurás honlapon barangoltam, és írtam egy e-mailt a fogyókura szakértõnek.
Talán segít valakinek.

-----Eredeti üzenet-----
Feladó: Gardi Krisztina [mailto:tunder@freemail.hu]
Küldve: 2003. május 6. 21:57
Címzett: fogyi@hazipatika.com
Tárgy:

Üdvözletem!

Ismételten rászánta magam a fogyókúrázásra.
Tavaly januártól, májusig 9 kg fogytam.66 kg -ra sikerült letornázni magam.
Igaz most megint híztam, bár nem kifogás, de közben megszületett az elsõ gyermekem.
Most 10 hetes és 76,8kg vagyok, a 40, héten 84 kg voltam, mikor hazajöttünk a korházból 74 kg voltam, most 10 hétre rá 2,8 kg több.
Tudom, hogy szoptatás alatt nem lehet fogyókúrázni, de ez sem járja, hogy csak hízom mint a kismalac.

A 9 kg -ot kalória számítással adtam le (1000 kal/nap)Szigorúan számolta, és mindent ettem, még csokit is .Na és sokat tornáztam.
Ezt most lehet e csinálni, és ha igen akkor mennyi az a klória mennyiség amire szüksége van a szervezetemnek?
Vagy esetleg tud valami hatásosabb diétát javasolni?

Válaszát elõre is köszönöm
Gardi Krisztina

Válasz:

Kedves Krisztina!

Gratulálunk a kisgyermekhez, és kívánjuk, hogy sok öröme teljen benne az évek során!
Úgy veszem ki levelébõl, hogy elkötelezetten, céltudatosan és hozzárétõen fogyókúrázott. Az nem meglepõ - fõleg, ha hajlamos a hízásra - hogy néhány kilóval több lett súlya a vártnál. Valóban nem ajánlott szoptatás alatt kifejezetten fogyókúrázni, de lehet az étkezésen változtani, illetve sokat mozogni. Azért nem jó szigorúbb (például ezer kalóriás) étrendbe fogni, mert az jelentõsen befolyásolja az anyatej mennyiségét és minõségét. Napi 1200-1500 kalória mellett nem okozhat gondot a súlycsökkentés, de ajánlott mellé valamilyen vitamin- és ásványi anyag pótlás. Sikert viszont még így is csak akkor érhet el, ha sokat mozog - talán most ideje is van rá, még ha a kicsi sok figyelmet is igényel. Javaslom, hogy valamilyen kondícionáló gép (például szobabicikli) legyen a segítségére, de jól használhatja a fittness videókat vagy dvd-ket is. Táplálkozásában a kiegyensúlyozott mértékletesség mellett a napi öt-hatszori étkezése legyen változatos, egyetlen élelmiszercsoportot se hagyjon ki belõle. Egyen sovány húsféléket, de ne fõleg halat, hanem baromfit. Tejet is csak zsírszegényet, de mértékletesen, mert befolyásolhatja az anyatej összetételét. Természetesen a tejtermékekre is ez vonatkozik. Sok zöldség és gyümölcs mellett müzli és teljes kiõrlésû gabonafélék képezzék az étrend alapját. S végül, sose feledkezzen meg a napi két-két és fél litenyi folyadékról.

Tisztelettel:

Pilling Róbert
A HáziPatika.com dietetikus szaktanácsadója
www.hazipatika.com

"Felhívom figyelmét, hogy a kérdésére adott válaszom konkrét vizsgálat nélkül, kizárólag az Ön által megadott információk ismeretében a szakirodalmon és többéves szakmai gyakorlatom során szerzett tapasztalataimon alapul. Javaslataim eredményességéért, esetleges ritkán
el&otilde;forduló, nem várt mellékhatás bekövetkezéséért felel&otilde;sséget nem vállalhatok. Válaszom semmiképpen sem helyettesítheti az orvosi vizsgálatot."

Sziasztok
Manó2+Dorottya
manó2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?