Lili ma állt fel elsõként úgy, hogy nem belénk kapaszkodott
. Odamászott az ágyhoz és lazán felkapaszkodott, egy pillanat alatt felállt és tök ügyesen tartotta magát. Du. megismételte még párszor így apa is láthatta.
Ma megint dõzsöltem
. Kozmetikusnál voltam, addig Lili apával sétálgatott és szerencsére aludt is egy nagyot alatta. Rászántam magam a lábgyantázásra, hát mit mondjak sziszegtem alatta rendesen. Szegény kozmetikus nõcit majdnem minden csík után megkértem, hogy most akkor inkább a másik lábamon folytassuk
. Jó hír: van rajtam pár bibircsók és azt mondta a kozmetikusom, hogy le tudja egy gépezettel szedni õket véglegesen, úgy hogy nem fog látszódni. Hajrá, jövõ héten megyek is
.
Orsoly,
Voltam ma a DM-be és nem volt csak 18-as faktorú gyereknaptej. Hát én ezt kicsit keveseltem. A 25-ös le volt teljesen fogyva. Így nem vettem, de ha mégis kellene, szólj, és akkor holnap délelõtt leugrok érte. Magunknak sem vettem, így kicsit aggódok, hogy holnap nem lesz-e baj. Majd figyelek, hogy mindig árnyékban legyen Lili.
Ági,
De jó, hogy elfogadja Petra a darabos kajcsikat. Lili abszolút nem hajlandó. Csak az öklendezés megy ezerrel. Most indítunk egy vállalkozást és ahhoz kellene egy végzettség, így annak kellene mihamarabb nekirugaszkodnom. Szerencsére csak pár hónapos.
Sétálni nem fogunk, csak piknikezni
. Plédet páran hoznak, minél több lesz annál jobb.
Nyuszi,
Igen, én is gondoltam már a banánra, de korábban volt, hogy napi 1 banánt megevett, és minden nap volt kakija. Egyszerûen nem bírok rajta kiigazodni, hogy mi foghatja meg ennyire. Mindenesetre a szilvát ki fogom próbálni
. Remélem lehet fagyasztva kapni, úgy mint a barackot.
Szilcsike,
Mi épp tegnap voltunk a papnál, mert május 31-re tervezzük a keresztelõt. Nekünk semmilyen beszélgetés nem volt, csak adott két papírt amit ki kell tölteni és vinni a keresztelõre. Megjegyzem ez egy elég laza pap (görög katolikus). Most került ide pár hónapja. Végig a saját gyerekeirõl mesélt, pl. hogy olyan sírósak voltak évekig éjszakánként, hogy a kádba jártak aludni a feleségével felváltva
. Hát nem semmi.
Dió,
Nagyon aranyos Peti a képen!
Kataa,
Örülök, hogy sikerül mégis eljönnötök! A gyülekezés a zenélõ kútnál lesz.
Kryss,
Sajnos a párom kenyerébõl nem adhatok Lilinek, mert abban tojás, sertészsír (fogalmam sincs, hogy minek kell bele) és még pár dolog van, amit kerülnünk kell, mint a glutént. Sajnos egyenlõre nem fogad el darabos kajcsit, de a napokban tervezem, hogy megint sütök egy adag kenyeret (az már csak fog sikerülni
) és akkor azt megkóstoltatom vele.
Zulu,
Én a fél 2-re szavaznék, ha nem gond. A számom: 06-20-451-0147.
Zsani,
Jó ötlet, hogy POHARAT MINDENKI HOZZON MAGÁVAL!
Beszti,
Viszem a barit
.
Gomb,
Jól látom, hogy ti nem jöttök? Ha már mondtad, hogy miért akkor bocsi.
Pusz,
Ilke