Új privát üzeneted érkezett!

Üdv!
Krisz, beírtalak. A baba korát a tábli automatikusan számolja, ez lenne elvileg a tényleges. Kép Szóval ne lepődj meg.
Na a friss tábli.
Mára ennyi voltam.

<pre>
Nick ék. Lakhely baba kora szülés várható kórház nem/név testvérek
Kóci 34 Bp. II. ker 39+1 2006.05.10 MÁV kh.
Dr. Szabó Gy. Lóránd Adél
(2004.02.18.)
Szgoron 23 Bp. XV. ker. 39+0 2006.05.11 Nyírő Gy. Kórház Renáta elsö baba
Blackrose 24 Keszthely 38+3 2006.05.15 Szt. István kh.
Dr. Boros Judit Adél Tamás
(2004.04. hó)
Melanie77 28 Bp. XII. ker. 38+2 2006.05.16 Szt. Imre kh. Áron Anna
(2004.01.16.)
Clair 32 Bp. III. ker 38+1 2006.05.17 SOTE I. elsö baba
Doren 33 Bp. XII. ker. 37+5 2006.05.20 János kórház
dr. Baltschik Virág Laci
(2004.01.20.)
Acer 32 37+3 2006.05.22 Szt. István kh. fiú fiú
(2004.10. hó)
Satuk 30 Bp. I. ker. 37+3 2006.05.22 Kútvölgyi kh. Olivér elsö baba
Tjuca 27 Budapest 37+2 2006.05.23 Szt. Margit
Dr. Sztanyik L. Kinga vagy Péter elsö baba
Colett77 28 Budapest 37+1 2006.05.24 János kórház Kinga Máté
(2004.03.22)
Gabek 30 Bp. III. ker 37+1 2006.05.24 II. sz. Női Klinika fiú első baba
Pannamari 25 Bp. IX. ker. 37+0 2006.05.25 Schöpf-Merei
Dr. Kósa Zsolt Dominik elsö baba
Mézgombi 24 Bp XIV. ker. 36+6 2006.05.26 Kiskunfélegyh. Julianna elsö baba
Judit_78 27 Bp. XI. ker. 36+3 2006.05.29 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László Balázs 3. baba
Kari 27 Bp. XIII. ker. 36+3 2006.05.29 Schöpf-Merei
Sz.Gy. Nikolett elsö baba
Krisz77 28 Bp. XI. ker. 36+3 2006.05.29 Péterfy kh.
Dr.Tarnóczi P. Barnabás első baba
Hello 34 Bp. XII. ker. 36+2 2006.05.30 Budai Honvéd kh. lány Gábor
(1991.09.02.)
István
(2004.05.26.)
Tarhonyanya 31 Tárnok 36+0 2006.06.01 MÁV kh. elsö baba
Trita 33 Göd 35+6 2006.06.02 SOTE I. Kitty Lili
(2004.06.26.)
Lufi 32 Göd 35+5 2006.06.03 Uzsoki kh. fiú első baba
Szőkemelinda 26 Bp. XX. ker. 35+5 2006.06.03 István kh. Máté első baba
AnnAnn 30 Hatvan 35+4 2006.06.04 MÁV kh. fiú Hanna
(2003.11.04)
Exdeus 23 Szeged 35+4 2006.06.04 II. Kórház
dr. Czank Zoltán Péter László elsö baba
Banik 26 Budapest 35+0 2006.06.08 Schöpf-Merei kh. Balázs első baba
Katus73 32 Békéscsaba 34+2 2006.06.13 B.csabai kh. Panna Kata
(2002.10.23)
Lreta 28 34+1 2006.06.14 szegedi Nöi Klinika elsö baba
Pogacsa 24 Budapest 34+1 2006.06.14 Szt. Imre kh.
Dr. Bálint Balázs Gergő első baba
Norwell 24 Tét 33+0 2006.06.22 Győr P.A. kh. Kende Kálmán elsö baba
Babszem27 27 32+6 2006.06.23 Uzsoki kh. Zsófi
(2003.09. hó)
Veraa 30 31+6 2006.06.30 Szt. István kh. elsö baba
Emy82 23 Szigetszt.m. 31+5 2006.07.01 István kh. elsö baba
Cila (Ildi) 34 Budapest 31+3 2006.07.03 Újpest
szülőotthon lány Levente
(2005.01. hó)
Petra77 29 Szarvas 31+1 2006.07.05 Orosházi kh. Áron Béla első baba
Bogosz Bp. XVIII. ker. 31+0 2006.07.06 Szt. István kh. Emma első baba
Csibemanó 27 Tatabánya 30+1 2006.07.12 Bajcsy kórház Levente Réka (19 hó)
Esztianyo 36 Tampere
Finno. 30+1 2006.07.12 Tampere Norbert (98)
Renáta (99)
Kisvirág_30 30 29+6 2006.07.14 Schöpf-Merei fiú elsö baba
Kanyin 33 Bp. X. ker. 29+2 2006.07.18 MÁV kh.
T.ZS. Erika lány (2,5 év)
Tokajkincse 26 Miskolc 29+0 2006.07.20 Semmelweis kh.
Miskolc Bodza Csenge első baba
Tandika 28 Bp. XX. ker. 28+5 2006.07.22 Szt. Rókus kh. Kíra első baba
Jurem 31 Nyíregyháza 28+3 2006.07.24 Nyíregyházi kh. fiú Janka
(2001.04.11.)
Nyanya67 38 Budapest 28+3 2006.07.24 Szabolcs u. Blanka Krisztina Balázs
(2002.12. hó)
Marcy 29 Szombathely 28+2 2006.07.25 Márton első baba
Mári 27 28+2 2006.07.25 Szt. István kh. első baba
Encus 27 Törökbálint 28+1 2006.07.26 János kórház
dr. Zsolnay Maya Eperke harmadik baba
Szücsi_66 39 Bp. XXI. Ker 27+3 2006.07.31 János kórház
dr. Wiegandt lány első baba
Noémi22 27 Budapest 26+6 2006.08.04 elsö baba
Edina77 28 Debrecen 26+5 2006.08.05 Debreceni Klinka Milán első baba
Zsu11 28 Bp. XXIII. ker. 26+4 2006.08.06 Kútvölgyi kh.
Dr. Tóth Ferenc első baba
Banya 25 Pécs 25+5 2006.08.12 Pécsi Sz.Kl. elsö baba
Fénysugárka 26 Csíkszereda, Erdély 25+2 2006.08.15 Megyei kh. Csíkszereda Hanga vagy Tétény első baba
Gira 24 Szeged 25+2 2006.08.15 szegedi Nöi Klinika Réka
(2005.04.18)
Zsebecske 29 Szsztmiklós 25+1 2006.08.16 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László első baba
Déé 29 Budapest 24+6 2006.08.18 Szt. Imre kh.
Dr. Bálint Mihály első baba
Adi77 29 Pécs 24+5 2006.08.19 Pécsi Sz.Kl. első baba</pre>

<pre>
Nick ék. Lakhely szülés ideje kórház név súly hossz testvérek
Csandy 34 Bp. XIV. ker. 2006.03.21 SOTE I. Gergő első baba
Caroline 32 Budapest 2006.04.16 Péterfy kh. Lili Izabell 3080 g 49 cm első baba
Veráska 30 Siófok 2006.04.20 Várpalotai kh. Dávid 3900 g 51 cm elsö baba
Pilchard 29 Kosd 2006.05.02 Nyírő Gy. Kórház Amelita Krisztina 4200 g 57 cm első baba</pre>

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Kriszti:én is érzek néha hasonlót.1-2 másodpercre belémnyilal vmi fájdalom odalent,aztán annyi.lehet,hogy a baba feje nyom meg vmit ilyenkor,nem?

Szőkemelinda: grat. a kerek hétfordulóhoz! Kép
szombaton én is ezt "ünneplem" Kép
amúgy,nem csodálom,hogy kezdesz besokalni.tényleg húzós a programod!

Kari:szerintem mindnyájan így vagyunk ezzel,ahogy közeledik a nagy nap(ráadásul,azt sem tudhatjuk pontosan,melyik lesz az Kép )egyre izgatottabbá válunk és csomó kérdés pörög bennünk,mi lesz,hogy lesz.

Gyűrű téma:én még hordom a jegygyűrűm,de néha tényleg nehezen mozog...

üdv mindenkinek!

Lufi
35+5
lufi

Sziasztok!

Csak röviden: a gátvédelem fontosságáról hallgassátok meg a szakértőt!
http://w3.externet.hu/~varga.peter/legenyagaton.wmv

Bocsi, holnap már egy normális Juca fog jelentkezni, de ezt nem hagyhattam ki :-))))

Juca

tjuca

Hali,

Juca, ez teccetttt Kép

Doren, nekem nem lett volna tegnap ctg, csak orvosi vizsgálat, így nem vagyok csalódott egyáltalán Kép Amúgyis tök fölöslegesnek tartom az egészet, egyáltalán nem vágyom rá, mint itt mindenki... Az UH az más, azt már én is alig várom!!! (Kedden lesz!)

Veráska, gratula, szép nagy babóca!

Mári, üdv itt, kitartást a sok fekvéshez!

Üdv, Hello (36+2)
hello

Veráska, nagyon szép babótok van! Kép És az apuka milyen elérzékenyülve nézi! Kép

Peti, szorítunk a csajoknak! Kép És köszi, hogy beszámolsz Róluk!

Juca, megvan Szalacsi utóda! Kép Nagyon komoly...

Doren, azért remélem, még nem vagyok annyira közel a szüléshez, mint Pilchard volt. Bár már úgy vagyok vele, csak vasárnapig ne történjen semmi, utána már otthon vagyok. A férjem meg azt mondta, hogy csütörtökig mindenképp maradjunk együtt, akkor van egy vizsgája, utána ő is lejön hozzánk. Azt mondja, kezdek egyre furibb lenni, meg szaporodnak a problémáim. Először május 15-re írtak ki, lehet, hogy nem ártana már akkora is készenlétben lennem...

Mári, én is üdvözöllek csapatunkban! Szaporodunk így is úgy is. Kép

Szilvi, azt hiszem Te már tényleg nagyon készülődsz! Kép De jó, hogy láthattad Pilchard kislányát!

Melinda, megértem, hogy néha kivagy, tényleg sok minden összejött most Neked. Kitartás! Kép Már csak max. egy hónap! Kép

Kari, tényleg elég nyomasztó idő volt ma, nem csoda, hogy pár bébi kikívánkozott. Lehet, hogy majd nálunk meg egy melegfront teszi majd meg a hatást! Kép

Csandy ma írt mailt, jól vannak, a baba is fejlődik, igaz még inkubátorban van, de már magától lélegzik, szépen mocorog, megfordulgat, és az eddigi vizsgálatok alapján úgy tűnik nem lesz probléma abból, hogy koraszülött volt. Kb. június közepén tudják hazahozni. Csandy mindenkit üdvözöl, puszil, és szorít mindenkiért.

Megpróbálok aludni egy jót, és mondjuk egy háromszor, na jó, négyszer felkelésnek már örülnék. Kép

Jó éjt!

KépKép
KépKép
mézgombi

Sziasztok csajszik!

Átveszem Pilchard helyét!Kép
Nem bírok aludni,és ismét egy rémes éjszaka!
Mit csináljak?

Mézgombi:Remélem te jobban csicsiztél!
Örülök,hogy Csandyvel és a picivel jobban vannak,nehéz idő ez nekik!

Olyan édesek ezek a picibabák!KépÉn is szeretnék már!
Képzeljétek ki van száradva a böröm,és vakarózom mint egy rühes kutya!Már véresre vakartam a lábam!Pedig fürdök ám!Kép
Nálatok nincs ilyen?Lehet a vizesedés miatt van!

Mindenkinek puszi!

Szilvi

Kép
szgoron

Sziasztok!

Tegnap még elfelejtettem írni:
Encus,
nagyon csinos vagy a képen, grat a szép pocóhoz és a lízingelt lányaidhoz!Kép Nagyon hasonlítanak egymásra.

Üdv. Mári Kép
A problémák miatt nem irigyellek. Fekvés Kép. Nem tudom én hogy viselném, de a babó miatt mindent. A névvel mi is hadilábon állunk.

Veráska,
szép nagy a kisfiad, Dávid. Még egyszer gratula Kép!

Szgoron,
ez a nem alvás, hát tényleg a finisben vagy! Kép Brrrr! Ezek a helyzetek, már úgy rám ragadnak, hogy már én is izgulok Veletek (akiknek ilyen kevés van vissza a szülésig)! Pedig én még hol vagyok?! Jönnek-mennek a kismamik, de én még mindig az utolsó helyen kullogok KépKép.
viszketés: Kép a hidratáló krémek sem használnak?

Felteszem a múlthéten vásárolt ABC Desing babakocsinkat, ha sikerül.
Semmi extra.
Használt, de a huzatán nem különösebben látszik.
(Amiket eddig börzén néztünk elég nyűttesek voltak.)
Ami fontos volt:
3 nagy felfújható kerekű!
teljesen fektethető,
állítható lábtartó, tolókar
kézifék
5 pontos biztonsági öv!
és nem utolsó sorban az ár: 25E Ft

Kép
Kép
Kép

Adi 24+6
adi77

Juca,
Jó a videó Kép!
Mondjuk én azt hittem, hogy a gátvédelemre az orbáncfűolaj a megoldás! Kép De tévedtem! KépKépKép
adi77

Jo reggelt!

Lanyom meg mindig alszik tegnap este 8 ora ota, igy van idom most irni. Kép

Mezgombi: Folyassal kapcsolatban igazad van. De nekem pl. kenetet vesz az orvos, mert abbol megnezi, hogy van-e bakterium benne, mert van hogy antibiotikumot kell kepni szules kozben, hogy a baba a huvelybol kicsusszanva ne szedje ossze oket.

Exdeus: Koszi a bokot. Kép Mindenkinek lehet kek szemu gyermeke. Kép Miert kell ennyit figyelni az aramlast nalad? marmint minden heten?

Pannanamri: az en kislanyom se nagyon aktiv ctg-n, de lfogadjak ugy is. Kép Lili se volt aktiv fajta. Ejszaka bekesek. Remelem Kitty is olyan lesz mint Lili. Kép

Pogacsa: En is sokszor pisilek ejszaka.Kép Utalok kijarni felalomban. Igaz nappal se kulonb, de mgis mas.

Banya: nalam erdekes eset van. nekem akkor faj a hatam, ha sokat ulok. Kép Ezert egesz nap jovok-megyek, kerteszkedek, lanyommal maszkalok, igy jobban erzem magam. Estere persze jol elfaradok, de talan ezert alszom jol. Kép

Lufi: Koszi! Irtam a Godi topikba is. Kép Gratulalok a hazassagi evfordulohoz! Kép

Norwell: A mehszaj felpuhulas azt jelenti, hogy a meh keszul a szulesre. Barmikor kinyilhat a mehszaj, de ez a barmikor kerdeses. Kép

Veraska: Gratulalok a kisfiadhoz. Nagyon szep kis hurkas legenyke. Kép Tejcsi van rendesen? Szopik a kislegeny?

Kari: orulok, hogy minden rendben a ctg-n. Mi a baj a korhazzal?

Melinda: nem lesz konnyu neked most. kitartas. Kép

Kriszti, Lufi: A fajdalmas benyilalasok odalent nalam is vannak. En annak veszem, hogy a baba feje illeszkedik a mehszajhoz es azt nyomja meg idonkent.

Szilvi: neked is lesz babad nemsokara. Kép De azert hasznald ki, elvezd ki addig is a babamentes idoszakot. Kép Mert ilyen nyugodt, problemamentes idoszakod mar nem lesz. Kép Pihenj sokat. Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Szép reggelt!!

Meghoztam néhány képet nektek.

Mindketten jól vannak. És végre beindult a tejcsi is rendesen.
Pilchard, mindenkit üdvözöl és üzeni, hogy bátrak legyetek!!!! Továbbá, hogy ha kellene, most azonnal újra végigcsinálná bármi fájdalom árán is!!! (mármint a szülést)

Hát akkor a képek :
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
pilchard

Adi: Jo a babakocsi. Kép Ugyanilyen van nekunk Chicco markaban. Csak olivazolod szinben. Kép Mi nagyon szeretjuk es nalunk muszaj ilyen nagy kereku babakocsi, mert mi Godon lakunk ahol sajnos sok utca nem aszfaltozott, igy strappabironak kell lennie, mert sok a godor. Es eddig nem is volt gond vele. Bar most nem tudom mi lesz, ha megszuletik a kicsi. Nem tudom Lili hogy fogja viselni, hogy o nem ulhet a babakocsiba. Ha nehezen, akkor lecsereljuk egy testverkocsira.

Szia Rita

Kép
Kép
trita

Pilchard!

Gratulalok a kislanyhoz! Meg mindig gyonyoru, sot egyre szebb. Kép

Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

De jó, h Csandy babája szépen fejlődik! Kép

Szgoron, ugye a viszketést mondod majd a dokidnak (ha nem csak a hasad viszket, mert ugye az a bőr nyúlásától szok lenni)? Mert vizesedés+viszketés+magasvérnyomás együtt a toxémia előjele, de a viszketés magában epe- vagy májfunkciós zavarokra utalhat! Nem idegelni akarlak, de egy barátném most volt ilyennek kórházban! Kikezelték és pont ma jöhet haza, a babájának sem lett semmi baja, mert időben elkapták!

Adi, szupi a babakocsid!!! Kép

Lufi, Melinda, boldog évfordulót!!!! Kép

Peti, köszi a képeket! Nagyon édikék! Kép

pogacsa

Sziasztok!!!

Kari:
Azt meghiszem, hogy nagy. Bár mostanában nem érzem olyan nagynak... lehet hogy ez már a végjáték íze, de Tomival is úgy voltam, hogy mielőtt szültem könnyebb lettem magamnak. Sőőőőt szülés előtti délután még a kedvenc rock kocsmánkban ültünk, vagyis én meg a barátnőm és Balázst vártuk. Amúgy azért délután, mert akkor nyitott és még nem volt cigi füst!!! Kép
És számolok is keményen. Már 3-nál tartok!!! Kép KépKép

Mézgombi:
ÓÓÓ akkor nem vagyok egyedül!! Mondjuk ez csak egy kicsit öröm, mert sajnálom, hogy te is parázol. Amúgy én a nyakdugót is lesegetem... nem csak a vizet. Mert az ugyibár nekem Tomival olyan érzés volt, mint mikor érzed, hogy éppen megjön. Na hát én folyton hallucinálok. Mert az már napokkal szülés előtt is tehet olyat, hogy jobbra el és aztán semmi komolyabb nem történik. De mégis jelzés, hogy na mikor az akkor. Áhhhh Balázs már csak röhög rajtam, mert ugyan ezt csináltam szeptember elején állandóan a WC-re futkostam, mert folyton azt éreztem, megjön. Az más kérdés, hogy napok óta émelyegtem hánytam tipikus babás tünetek, de az ember mindig parrant ha nagyon szeretne valamit. De amint a mellékelt ábra mutatja nem volt vaklárma Kép Már, mint a babásságom.
Folyásod az attól is lehet, hogy a hüvely felkészül a szülésre. Amúgy nekem a málna levélteától jobban van. Ja és amit írtam múltkor, hogy zúzott lenmag fogyasztása is segíti a könnyű szülést, na az is pont ezt csinálja, vagyis hogy több nyákot termel a hüvely és "kicsúsztatja" a babát úgymond!!

Orrnyálkahártya duzzadás témában jelentem nekem is van valamilyen szinten. Vagyis nekem olyan, hogy reggelre mindig totál tele lesz az orrom, meg éget, szúr olyan, mintha allergiás lennék. De érdekes mód csak mióta várandós vagyok az óta. Mostanra szelídült egy kicsit, már nem annyira dugul el, de az elején nagyon, meg ami a legrosszabb volt, hogy akár milyen gyengéden fújtam orrot, mindig véreset fújtam ki. Szóval valamitől a nyálkahártyám érzékeny lett.
De nem konkrétan ide vág de, februárban voltam fog dokinál, és ahogy megcsinálta a fogam kihúzta ugye a pofimat oldalra, na hááát nekem a szájny.hártyám is bevérzett. Tök csúfi volt. De ez még nem is lett volna gond, max. nem tátogatok akkorákat, de a duzzanat sem ment emiatt le és nem is tudtam volna nagyra tátani a szájam. Ééééés a vérömleny szépen kihúzódott az arcomra, vagyis olyan voltam, mint aki éppen megharcolt mondjuk KOKO-val. Kép Apinak mondták is páran miért nem telefon könyvvel üt az nem látszik meg Kép

Juca:
Ilyen bedagadós dologról még nem hallottam. Mondjuk a barátnőm az akkor dagadt, így amikor a vesemedence gyuszija volt... szóval lehet, hogy a vese már nem úgy ürül, és a miatt dagad a kismama. Végülis....
Amúgy a magzatvíz elfolyáshoz nem biztos, hogy fájás járul... mert az a csaj, akivel együtt szültem 2 éve. Neki éjjel elfolyt a víz, és hát, ahogy kell bementek a kórházba, de reggelig semmi fájás, kapott oxitocint de attól se semmi. Szóval vannak ilyen esetek is.

Encus:
Csini vagy a pocakfotón!!!
És grat. A 28. héthez!!!
És szépek a lányaid!!!!

Doren:
Tomi meg nem simiz, és még Adél cumiját is birtokba vette. Kép Amúgy tegnap a kádban a következőt mondta az apjának:
-Apa, Adél kibújik. Lesz babánk.
Hát könnybe lábadt a szemem. Remélem később is szeretni fogja a hugit, és a nagy jelenetek kimaradnak az életünkből, mert az hogy lesz súrlódás, meg kicsi féltékenység arra fel is vagyok készülve, de hogy nem lesz tornádó jellegű hiszti meg egyebek.

Krisz77:
Üdv itt!! És érezd jól magad!!!

Colett:
Tomi se mindig, csak van, hogy ad neki. És a fotó részben beállított. Vagyis mondtuk neki, hogy adjon puszit a tesónak, és apa lefotózza, és amilyen kis fotogén megvárta, míg villan a vaku meg kész a kép, és aztán vette csak el a száját. Szóval pár másodpercig oda tapadt. Kép
Amúgy csak reggel ad neki egy cuppot, és már rohan is. Amúgy nem sokat foglalkozik a tesóval. Még a mocorgását se hajlandó pocin keresztül észlelni. Beszél róla, de ilyen mélységbe, hogy mi hol van, nem megy bele, én meg nem is erőltetem.

Hello:
Hát igen azért Tomi születése nem hiszem, hogy alap példája annak, hogy születik egy gyerek. Vagyis én arra vagyok beállva és max kellemesen csalódom. Most igaz jobban izgulok, meg félek, mert tudom mi vár rám, míg anno nem tudtam és lehet a miatt is volt akkora a trauma.

Ex:
Én meg pont tegnap szörnyedtem el, hogy milyen csúnya is a pocim a csíkok miatt. Mert újak nem nagyon lettek, de a Tomiról maradtak marha csúfak.

Katus:
Először gondolkodtam mire is irányul a kérdés, aztán leesett és tényleg úgy tűnik mintha...de nem. Sepultura, egy kicsit keményebb műfaj!! Vagyis nem Republic Kép nekik egy-két számuk van, amit szeretek. Címet ne kérdezz, mert azt nem tudok mondani.

Peti:
Köszi a részletes helyzetjelentést!! Kép Kép Kép
Megy a drukk a sárgák ellen!! ;) Vagyis a sárgaság ellen!! Kép

Pogi:
Nekem szülés után egy héttel sikerült megtörni a jeget. Vagyis produktumot teleportálni a WC-be. Ne tudd, meg hogy örültem!!! Kép

Mári:
Üdv itt!!
Ha minden jól megy és 3 napig, még nem szülök, akkor én is az Istvánban szülök. Infót mondjuk, nem nagyon tudok, mert szülésfelkészítő nekem is csak álom így 180 km távolságból. Kép

Tényleg erről jut eszembe!!

MELINDA!! Nem tudod az Istvánban a CTG időpontos, vagy kivárásos elven működik? Vagyis kell kérni kimondottan időpontot, vagy mehetek bármikor a nap során, amikor aktuálissá válik és kivárom a sorom?

Amúgy pedig kitartás!!! És továbbra is megy a drukk a tervezett egyben maradásért.

Veráska:
Nagyon édes Dávid!! Kép
Szülésed: Háát valóban gyorsan történt, és hát nem is olyan izgi, de nem az a lényeg, hanem a végeredmény és az egy tündéri kispasi!! Kép Meg hát az, hogy nem történt nagyobb baj a toxémia, meg a túlhordás miatt!!

Juca:
Kép ez tetszett!!! Kép

DE jó, hogy Csandyékkal minden OK. Kép

Szilvi:
Kitartás!!!! Már nem sok van hátra!!!
Bár könnyű nekem. És tudok aludni, vagyis... csak fél 7 kor ébredtem ma is. Jó tegnap fél hatkor. Kép de mondjuk 2-3 hónappal ezelőtthöz képest, hogy 10-11 kor keltem már ez is korán van.

Adi:
Jó a kocsi!! És tényleg nem látszik rajta hogy használt.

Peti&Pilchard:
Szépséges a lánykátok!!! Az első kép az olyan...Baba illatú, kissimult. Tominak is van egy ilyen képe. Húúúú de régen volt ilyen pici pocok a fiam.
És szép a csokor is!!! Kép

Most így a képeket nézve én is, én is, én is!! DE még azért 3 napot ki akarok bírni, de többet nem nagyon, mert már kezemben akarom fogni Adél Csiribirit!!! Kép

Rólunk:
A keddi CTG-ről nem tudom, hogy írtam-e. Na az, jó volt Adél példásan mozgott (igaz olyan gép volt, amin nem is kellett nyomkodni, ha mozog így könnyebb volt) aztán tegnap megint kellett mennem. Amúgy furi, mert jók a CTG-k meg minden és nem értem a heti egy helyett, ami a protokollban szerepel, miért kell heti kétszer, főleg 2 naponta mennem de mindegy nem árt. Szóval belefér. A tegnapi vizsgálat főleg szupi lett már 15 perc után értékelhető volt így nem is tartott tovább. Igaz utána 50 percet kellett várni a dokimra, mert főorvosi értekezlet volt.
És ez után történt egy érdekes eset mondjátok, hogy üldözési mániás is lettem a végére, de nekem nagyon bűzlik a dolog.
Szóval dokim kijött megnézi a papírt, és rendben van minden. Legközelebb szombaton jöjjek
(nincs is hivatalosan CTG csak úgy sutyiba, magánba meg csinálják) mert ügyeletes lesz. Na hát eddig OK is lenne a történet, mert jó aggódik, és azért kell sűrűn járnom, igaz indokoltnak nem érzem (hisz azért valamennyit értek a dologhoz). Aztán hozzá teszi, hogy akkor meg is vizsgál, úgy készüljek. NA ezt tette ama bogarat a fülembe. Mert úgy magyaráztam ki azt, hogy miért van Pesten is dokim, hogy május elején fel kell utaznom, és ha addig nem szülök, meg akkor nem akarok csak úgy beesni, szülni. Kép No már most megkérdezte, mikorra vagyok kiírva május 15, ebből okos ember visszaszámol, hogy addig már csak 10, vagyis tegnap még 11 nap. És hogy akkor én mostanság megyek fel. Ergo nem szülök, meg addig lehet.
És mily érdekes szombaton ügyeletes is lesz és meg akar vizsgálni, aminek aztán végképp nem látom okát, hogy miért főleg úgy hogy másfél hete még nem volt annyira sürgős az orvosi vizsgálat... és a CTG-k nem mutatnak semmi jelét annak, hogy kéne, fájásaimról nem is érdeklődik. Szóval sanda gyanúm, hogy le akar gyorsan zavarni, mielőtt elutazom. Főleg, erősíti a dolgot, hogy Tomi születéséről is úgymond lecsúszott.
No már most ezek után filóztam egy pöttyet és úgy döntöttem, hogy nem megyek be CTG-re sem, mert aztán az adott helyzetben kitudja mennyire, tudok határozott lenni és visszautasítani a vizsgálatot. Kép Ha pedig úgy alakul, hogy nem húzom ki hétfőig, akkor meg azt mondom, hogy közbejött valami és nem tudtam bemenni.(mert előfordulhat).
Mert lehet csupa jó indulat, és nem akar bekavarni, de... gyanús. És ami érdekes, utána hívtam a dúlámat is és neki is gyanús, meg egy másik csajnak is, aki ismeri is a dokit, aztán beszélt a dúlám az egyik itteni szülésznő ismerősével, és ő is azt mondta, hogy nem mondja 100%ra hogy nem ez áll a dolog hátterében.
Mondjuk amúgy, így már gondolkodóba esem annak kérdésében is, hogy neki adjak-e valamit.
Mert úgy gondoltam, hogy ha Pesten is szülök, és nem nála, de akkor is adok neki valami ajándékot, már csak az eddigi (hisz mind két csimotával ő hozzá jártam igaz magán rendelésre, de volt, hogy a kórházban is elintézte, és nem kellett fizetni) munkáját. De ez valahogy marhára nem jól jött ki.
No nem filózom rajta, már csak 3 napot kell kihúzni!!! Kép
Szorítsatok, hogy összejöjjön. Meg aztán azért is, hogy a Boros doktornő olyannak adjon át, akiben nem kell csalódnom.

Amúgy anyumnak elmondtam mindezt, erre mi volt a reakció, hogy miért nem bízom benne, akkor miért jártam, hozzá. Meg hogy miért lenne baj, ha megindítaná a szülést, legföljebb túl lennék rajta. Aztán mondtam, hogy ez nem így van. Mert ha Adél megindul akkor elfogadom, hogy nem Pesten szülünk, mert a Sors nem úgy akarja, de az hogy befolyásolják... az meg a másik, hogy nem szeretnék itt szülni. Erre, hogy ő ezt nem tudta, mondtam neki, hogy akkor vajon miért jártam fel dokihoz meg miért elővigyázatoskodok, nehogy meginduljon a szülés mielőtt felmennénk.
Na erre már nem szólt semmit.

Szép napot!!

Blackrose(38+4)

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Hát, Blackrose, télleg kicsit fura az a doki... Már tudod, mikor jössz fel Pestre?

pogacsa

Szia Pogi!!

Furi!!
Amúgy hétfőn reggel a 6.13-as busszal. Kép

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ide írok. Én a 2005.Õszi Babásoktól vagyok.
Van 3doboz bontatlan 30ml-es Avent Bimbóvédő kérmem 1500Ft/db áron.
Ha kéri valaki, akkor írjon az angelani@vipmail.hu E-mail címre.
Én 2589Ft-ért vettem. Illetve a párom és anyukám vette, de nekem már nincs rá szükségemKép
Lejáratuk 2008.08.

Még egyszer elnézést a zavarásért!
Kellemes Baavárást!
Örömteli Babázást és Jó Egészséget Kívánok!

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Csak azért mesélem el, hogy mennyire kivagyok, hogy ha valaki azt hinné, hogy ramatyul van, akkor rájöjjön, hogy van nála rosszabb is... Kép
Szóval, éjszaka Szilvivel akár dumcsizhattunk volna, én is virrasztottam, de nem mentek a topikok, így nem tudtam írni. Egyrészt nem bírok sehogy sem feküdni, iszonyatosan fáj a hátam, a mellem, és állandóan pisilek. Julcsika meg lassan kirúgja az oldalam, ja meg még a gyomrom is ég ezerrel, de csak ha fekszem. Így a nappaliban ücsörögtem a fotelban, meditáltam, semmihez nem volt erőm, és azon agyaltam, hogy de jó, hogy már csak max. pár hétig tart ez az állapot, mert különben tutira kinyúvadnék. 3-tól 6-ig bírtam aludni, (valszeg sikerült elbóbiskolnom a fotelben), azóta fent vagyok. A férjem már bemasszírozta a hátam Richtofit-tal, kb. fél óráig jól is voltam utána. Aztán kitaláltam, hogy lehet, hogy a mellem súlya miatt fáj a hátam (itthonra nem hordok melltartót), de ez már X-Aktákba illő dolog, mert pár nap alatt akkorára duzzadtak a cickók, hogy egy melltartó sem volt kényelmes. Na, ekkor már elbőgtem magam, meg előtúrtam egy fürdőruha felsőmet, hátha az jó még. Most az van rajtam, igaz, kb. az egy harmad cicimet fedi, de valamennyire tart, és már legalább ülni bírok. (A férjemnél egyébként nagy sikert arattam a bikini bemutatómmal...)
Tehát, így vagyok, szinte sehogy sem.
Bocsi, hogy ha túl sok voltam... Kép

Peti, gyönyörű a kicsi! Kép Bennem is az tartja a lelket, hogy egy ilyen édes babáért mindent kibír az ember...

Blackrose, én is gyanakodtam volna a helyedben, mondjuk én szintén elég agyalós vagyok. De már tényleg nem sok idő van Pestig! Kép

Pogi, remélem Ádám nem fárasztott le nagyon tegnap a kérdéseivel! Kép Aztán ment ám nagyba' a letöltés... Kép

Na, keresnem kell egy új pozitúrát, eddig tudtam ülni.
Nektek legyen sokkal szebb napotok! Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Sziasztok!
Köszi a táblát! Budapest x.ker.
Még mindíg nem vagyok képben, mire végigolvaslak titeket, elfelejtem ki mit írt! Ezért kérek még egy kis türelmet, ha nem úgy reagálnék a dolgokra. Kép
Nagyon szépek a babák! Jó, hogy fotókat is tesztek fel! Már mi is szeretnénk egy digis fotógépet. De állítólag az olcsóbbak nem csinálnak szép képeket...
Esténként és hétvégén nem leszek, olyankor a férjemé a gép, egy percre sem nélkülöznéKép
Úgyhogy le leszek maradva...

Van magán dokim, sajna a nem magándokikkal már megszívtam párszorKép
Meg aztán az eddigi problémák miatt nem mertem volna nem magándokihoz járni. Még így sincs sokszor megelégedve az ember, hátmég ha le se szarják.
Amikor fenyegető vetéléssel bementünk a kórházba, a Boross doktornő vizsgált meg jó alaposan, szimpi volt. De addigra el is állt a vérzés, mert pont akkor voltam magánrendelésen és kaptam gyógyit. Örök hála érte a dokimnak.
Annyit tudok az István kórházról, hogy szeretik, ha viszel a babának rucikat. Szóval egy lista jól jönne Melinda, hogy mit is készítsek össze.
A hugom is Melinda! És tavaly végzett, védőnő. Így van egy cuki házivédőnőm. Csak 300km-re vanKép. Õ lesz a keresztmamiKép
Csandynek hanyadik héten született meg a babája? Nem kíváncsiskodni akarok, nagyon együttérzek vele, csak ugye én is parázok a koraszüléstől és egy kis vígaszt nyújt, hogy jól van a baba.
Egy kicsit megkönnyebbültem, hogy betöltöttem a 28. hetet.
Már van kiságyunk mindennel, meg egy csúcsszuper hintafotelem lábtartóval. Beleülök és már hintázik is. Jó nagy leértékeléssel vette a férjem és a hugom a kikában. A kiságy mellett volt, beleültek és másnap visszamentek érte. Én is beleülök minden nap pár percre. Mogyorókám is élvezi szerintem, oldalt fekve alig férKép
Pici lány vagyok egyébként és alig híztam. Még így most sem értem el az 50 kilótKép Így csini vagyokKép, csak férjen el babusKép

Mári

Kép
mári

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert tanulok ezerrel.
Ma megyünk 4d-re, már annyira várom, meg izgulok, hogy csak naKépKép
Ma betöltöttük a 28. hetet!!!!

Zsu 28+0

Kép
zsu11

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert tanulok ezerrel.
Ma megyünk 4d-re, már annyira várom, meg izgulok, hogy csak naKépKép
Ma betöltöttük a 28. hetet!!!!

Zsu 28+0

Kép
zsu11

Sziasztok!!!

Zsu!
Gratula a kerek 28-hoz!Kép

Pilchard és Peti!
Gyönyörű ez a kislány, aztán majd pár év múlva nem győzitek elhajtani a srácokat!Kép

Rita!
Köszi a választ, remélem, hogy úgy is lesz, és a "mikor" az még később jön el!Kép

Blackrose!
Jujj, azért nem semmi a doki-sztori!!! Ne hagyd Magad!!!

Doren!
Igen, igyekszem gyakorolni, de az az igazság, hogy csak hétvégente tudok, amikor kocsival hazamegyünk. Nem laknak messze, de már nem nagyon akarok buszozgatni, a kocsi is épp elég kényelmetlen.

Déé!
Volt dumcsi?Kép

Gombika!
Kitartás, már tényleg nem tart soká!!! Megértelek, az én éjszakáim is pocsékok mostanában. Ma is gondolkodtam úgy öt óra körül, hogy felkelek, mert sehogy nem volt jó, de aztán addig gondolkodtam, míg elnyomott az álom...Kép

Adi!
Klassz a járgány!!!Kép

Veráska!
Gyönyörű a kisfiad! Tényleg igazi hurkagyurka!Kép Azért az nagyon durva, hogy nem vették észre, hogy túlhordtad... Szerencsére minden rendben Veletek!

Örülök, hogy Csandy babája is rendben van!!!

Rólunk: Naggyon szar éjszakám volt, kezet foghatunk, Gombika! A felfázásra kapott gyogyitól állandóan pisilek (neonsárgátKép), és ma egész nap fáj tőle a májam... Még szerencse, hogy csak öt napig kell szednem... Mindezt tetézendő a savam is állandóan fenn van, mindegy, mit csinálok vagy eszem...
Bocsi a panaszokért, úgy tűnik, hogy a finisben tényleg előjönnek olyan dolgok is, amikre addig az ember nem is gondolt...

Na, és akkor végre egy pocikép, tegnap este készült:
Kép

Pusszantás, szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (33+1)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!!!

Zsu!
Gratula a kerek 28-hoz!Kép

Pilchard és Peti!
Gyönyörű ez a kislány, aztán majd pár év múlva nem győzitek elhajtani a srácokat!Kép

Rita!
Köszi a választ, remélem, hogy úgy is lesz, és a "mikor" az még később jön el!Kép

Blackrose!
Jujj, azért nem semmi a doki-sztori!!! Ne hagyd Magad!!!

Doren!
Igen, igyekszem gyakorolni, de az az igazság, hogy csak hétvégente tudok, amikor kocsival hazamegyünk. Nem laknak messze, de már nem nagyon akarok buszozgatni, a kocsi is épp elég kényelmetlen.

Déé!
Volt dumcsi?Kép

Gombika!
Kitartás, már tényleg nem tart soká!!! Megértelek, az én éjszakáim is pocsékok mostanában. Ma is gondolkodtam úgy öt óra körül, hogy felkelek, mert sehogy nem volt jó, de aztán addig gondolkodtam, míg elnyomott az álom...Kép

Adi!
Klassz a járgány!!!Kép

Veráska!
Gyönyörű a kisfiad! Tényleg igazi hurkagyurka!Kép Azért az nagyon durva, hogy nem vették észre, hogy túlhordtad... Szerencsére minden rendben Veletek!

Örülök, hogy Csandy babája is rendben van!!!

Rólunk: Naggyon szar éjszakám volt, kezet foghatunk, Gombika! A felfázásra kapott gyogyitól állandóan pisilek (neonsárgátKép), és ma egész nap fáj tőle a májam... Még szerencse, hogy csak öt napig kell szednem... Mindezt tetézendő a savam is állandóan fenn van, mindegy, mit csinálok vagy eszem...
Bocsi a panaszokért, úgy tűnik, hogy a finisben tényleg előjönnek olyan dolgok is, amikre addig az ember nem is gondolt...

Na, és akkor végre egy pocikép, tegnap este készült:
Kép

Pusszantás, szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Norwell+Kende baba (33+1)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!!

Gombi:
Kitartás!!! Neked is már csak ezt tudom mondani!!!
Szerencsére nekem nem nőttek akkora giga mega cickóim, de részben ismerem a szitut, mert én a gatyákkal vagyok így hogy mind szorít, meg nem jó és egyszál bugyiba meg bő pólóba még se flangászhatok. Én annyiból viselem könnyebben, hogy Tomival megjártam már ugyan ezt és akkor még hdegebb idők is voltak így nem is tudtam még a bőszoknya cselt se bevetni.
Deeee nekem rémlik valami, hogy ki szenvedett utoljára itt a fórumon ilyen nagyon..... Kép
Pilchard talán? Kép
Nem baj már csak 3 nap és te mész haza, én meg BP-re és aztán belelendülhetünk!! Kép

A doki meg gyanus és kész!!! Mert ha fájásokat regisztrál a gép vagy én mondom hogy vannak, akkor megnézi a méhszájat hogy valósak e a dolgok. De így....
Mindegy megkísérlem az egyben maradást. És annyi.

Mári:
Én ált. úgy szoktam írni, hogy amikor visszaolvasok,akkor reagálok is. Így tudom követni, hogy kinek mit is akartam írni.
Amúgy én is magánrendelésre jártam a dokimhoz, meg amikor a Boros doktornőnél voltam is(ami érdekes amúgy hogy hiába pesti doki, meg hát felkapottabb is, ugyan annyi a magánrendelés mint az itteni dokimnál). Kivéve a legutóbbi kenetvételt.

A kórházi cuccoshoz egy link: ( aki összeállította is az Istvánban szült)

http://www.babafalva.hu/portal/modules.php?name=News&file=article&sid=24&mode=fl at&order=1&thold=0

Zsu:
Gratu a kerek 28 hoz!! Kép

Norwell:
nem hagyom magam!!Vagyis igyekszem,nem bele kerülni a szituba most!! Mert ha belemennék a játszmába akkor nem biztos, hogy határozott tudnék lenni.
Szép a pocid!!!

Amúgy már ég a pofim!! Mert ezek szerint a finiselők közül csak én vagyok az akinek nincsenek alvási zűrjei... és az aki bárhol képes elaludni.

Na most megyek egyet Honfogalózom, mert hirtelen semmi más netezni való nem jut az eszembe és régen játszottam!!!! Kép

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Sziasztok!!

Gombi:
Kitartás!!! Neked is már csak ezt tudom mondani!!!
Szerencsére nekem nem nőttek akkora giga mega cickóim, de részben ismerem a szitut, mert én a gatyákkal vagyok így hogy mind szorít, meg nem jó és egyszál bugyiba meg bő pólóba még se flangászhatok. Én annyiból viselem könnyebben, hogy Tomival megjártam már ugyan ezt és akkor még hdegebb idők is voltak így nem is tudtam még a bőszoknya cselt se bevetni.
Deeee nekem rémlik valami, hogy ki szenvedett utoljára itt a fórumon ilyen nagyon..... Kép
Pilchard talán? Kép
Nem baj már csak 3 nap és te mész haza, én meg BP-re és aztán belelendülhetünk!! Kép

A doki meg gyanus és kész!!! Mert ha fájásokat regisztrál a gép vagy én mondom hogy vannak, akkor megnézi a méhszájat hogy valósak e a dolgok. De így....
Mindegy megkísérlem az egyben maradást. És annyi.

Mári:
Én ált. úgy szoktam írni, hogy amikor visszaolvasok,akkor reagálok is. Így tudom követni, hogy kinek mit is akartam írni.
Amúgy én is magánrendelésre jártam a dokimhoz, meg amikor a Boros doktornőnél voltam is(ami érdekes amúgy hogy hiába pesti doki, meg hát felkapottabb is, ugyan annyi a magánrendelés mint az itteni dokimnál). Kivéve a legutóbbi kenetvételt.

A kórházi cuccoshoz egy link: ( aki összeállította is az Istvánban szült)

http://www.babafalva.hu/portal/modules.php?name=News&file=article&sid=24&mode=fl at&order=1&thold=0

Zsu:
Gratu a kerek 28 hoz!! Kép

Norwell:
nem hagyom magam!!Vagyis igyekszem,nem bele kerülni a szituba most!! Mert ha belemennék a játszmába akkor nem biztos, hogy határozott tudnék lenni.
Szép a pocid!!!

Amúgy már ég a pofim!! Mert ezek szerint a finiselők közül csak én vagyok az akinek nincsenek alvási zűrjei... és az aki bárhol képes elaludni.

Na most megyek egyet Honfogalózom, mert hirtelen semmi más netezni való nem jut az eszembe és régen játszottam!!!! Kép

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

sziasztok!
Köszi Blackrose! Majd megkuksizom. De mostantól már nem enyém a gép...
Én sem tudnám elutasítani a dokit, inkább megfutamodnék. A kézi vizsgálat is beindíthatja a szülést, ugyanúgy mint a többi praktika, főleg ha durván csinálja. Inkább futamodj megKép
Kitartást a nemalvóknak! Nagyon rossz hajnalban várni a reggelt. Velem még csak 1x fordult elő a bor miatt, amit a keményedések miatt ittam egyszer, mert már nagyon sok volt. El is lazultam, de a gyomrom is...Kép Nem szoktam italozni, így fél deci is megártott.
Viszlát hétfőn, bár azért lehet bekukkantok!
Annamari

Mári

Kép
mári

sziasztok!
Köszi Blackrose! Majd megkuksizom. De mostantól már nem enyém a gép...
Én sem tudnám elutasítani a dokit, inkább megfutamodnék. A kézi vizsgálat is beindíthatja a szülést, ugyanúgy mint a többi praktika, főleg ha durván csinálja. Inkább futamodj megKép
Kitartást a nemalvóknak! Nagyon rossz hajnalban várni a reggelt. Velem még csak 1x fordult elő a bor miatt, amit a keményedések miatt ittam egyszer, mert már nagyon sok volt. El is lazultam, de a gyomrom is...Kép Nem szoktam italozni, így fél deci is megártott.
Viszlát hétfőn, bár azért lehet bekukkantok!
Annamari

Mári

Kép
mári

Sziasztok!
Mézgombi!Kitartás,már nem sok van!KépJújjjjjj de fog fájni!Ezek a mellek engem is kikészítenek!Ebben sem vagy egyedűl!KépAz enyémek kicsik,de most olyan busmanosak!Kép A derékfájást megúsztam,egyenlőre!

Norwell!Gratula a 33+1-hez!De szép formás kis pockód van!Kép
Beléphetsz a szarúl alvók társaságába!Kép

Pogi!Remélem,nem toxémia,én gyanus voltam a terhesség közepén,de most nem áll fen a gyanu!Ahoz a vizeletben fehérjének kell lenni,és legalább 3x 140 fölé kell menni a vérnyomásnak!
De azért köszönöm,aranyos vagy!Kép

Blackrose!Kitartás neked is!Kivi vagyok melyikünk babója jön elöbb!?Kép
Az enyém még élvezi a bentlakást!Kép

Puszi nektek!!!

Szilvi

Kép
szgoron

Sziasztok!
Mézgombi!Kitartás,már nem sok van!KépJújjjjjj de fog fájni!Ezek a mellek engem is kikészítenek!Ebben sem vagy egyedűl!KépAz enyémek kicsik,de most olyan busmanosak!Kép A derékfájást megúsztam,egyenlőre!

Norwell!Gratula a 33+1-hez!De szép formás kis pockód van!Kép
Beléphetsz a szarúl alvók társaságába!Kép

Pogi!Remélem,nem toxémia,én gyanus voltam a terhesség közepén,de most nem áll fen a gyanu!Ahoz a vizeletben fehérjének kell lenni,és legalább 3x 140 fölé kell menni a vérnyomásnak!
De azért köszönöm,aranyos vagy!Kép

Blackrose!Kitartás neked is!Kivi vagyok melyikünk babója jön elöbb!?Kép
Az enyém még élvezi a bentlakást!Kép

Puszi nektek!!!

Szilvi

Kép
szgoron

Szilvi!!

Na látod erre én is!! ti 4 nappal "idősebbek" vagytok!! Mondjuk a fiam pont ennyivel született hamarább. Amúgy Kóci nagyon el van tűnve pedig ő az elméletileges éllovas.

Amúgy a lányom ma nagyon bevan lassulva.Szinte alig mozgott. Gyanus nekem, de remélem nincs a gyanumnak alapja!! Kép

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Szilvi!!

Na látod erre én is!! ti 4 nappal "idősebbek" vagytok!! Mondjuk a fiam pont ennyivel született hamarább. Amúgy Kóci nagyon el van tűnve pedig ő az elméletileges éllovas.

Amúgy a lányom ma nagyon bevan lassulva.Szinte alig mozgott. Gyanus nekem, de remélem nincs a gyanumnak alapja!! Kép

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Sziasztok!

Már tegnap este elkezdtem visszaolvasni és írni nektek. Közben apa elkészült az ajtó festéssel és éhen akart halni, így hazamentünk. Mielőtt kikapcsoltam a gépet kinyomtattam a termést. Cirka 22 oldal Kép Nyomtatás közben a párom kérdezte, hogy a Háború és békét nyomtatom? Hát ő már csak ilyen. Tudja, hogy bnet függő vagyok. Most jó sokat fogok írni nektek.

Kari: hú már te is nagyon finisben vagy. Tán emlékszel a szülésfelkészítőn akivel voltam lány, ő neki is 2 hete van. Lehet, hogy együtt fogtok szülni. De izgi Kép

Caroline: nagyon szép a történeted. Nagyon meghatódtam Kép Nagyon erős csajszi vagy!

Melcsi: nem irigyellek a szakdoli írás és a tanulás miatt. Te is vigyázz magadra a felújításkor! Semmi ugra-bugra! Kitartást! Kicsit tényleg sokat vállaltál be.

Norwell: Néha nekem is csuklik a kicsim. Sajnálom is őt olyankor. Nekem a múltkor használt a Canesten. Csini a pocakod Kép

Pilchard család: igazi gyönyörűség Ameli. Még egyszer gratula. Ne izguljatok a sárgulás miatt. Ez természetes. De megy a drukkk.

Kanyin: jobbulást a kicsi lányodnak! Szegényke megint elkapott valamit.

Blackrose: nagyon édes Tomi Kép Már ti is nagyon finisben vagytok. Kitartást!

Encus: nagyon jól nézel ki Kép Szép a pocakod is. Édesek a csajok.

Doren: igyekszem csak dirigálni, de néha nehéz. Annyira segítenék a fiúknak, de inkább maradok a főzésnél és táplálom őket. Örülök, hogy minden oké volt a ctg-n és a dokinál is.

Ex: édes a macsek kép. Öröm lehet így kelni Kép Tök jó, hogy okés a cukrod. Látom nálatok is felújítás kezdődik. Kitartást és csak óvatosan a pakolással!

Kinga: üdv újra ezen a vidéken.

Krisz: téged is üdvözöllek. Mi is lakást újítunk, úgyhogy megértelek. Én sajnálom is a szomszédokat a zörgés miatt, de egyszer muszáj megcsinálni.

Katus: gép miatt Kép de jó, hogy minden ok veletek. Tessék szépen továbbra is jönni. Én igenis kíváncsi vagyok rátok!

Colett: én otthon sosem hordom a gyűrűm. Amint hazaérek már veszem is le az összes ékszert.

Pogi: hozzám is órát lehet állítani. Én rendszerint 2.10-kor kelek először után olyan 4 körül.

Szilvi: itt vagyok. Minden okés Kép Látom ti még egyben, de a nem alvás már jelent valamit Kép Kitartást.
Tök jó hogy láttad Ameliéket Kép
A bőröm nekem is iszonyat száraz. Már babaolajjal kenegetem.

Mézgombi: sajnálom a rossz éjszakáidat, de tudod Pilchard is így kezdte Kép

Mári: szia Kép Jó helyre csöppentél majd meglátod. Mi most lakást újítunk és kicsit ritkábban tudok jönni. Sajnálom, hogy továbbra is feküdnöd kell. De azért jó volt kikapcsolódni ugye? Vigyázz magatokra!!!
Nekem most nem sok esélyem van a fekvésre. Igaz a doki nem is ítélt már szigorúra, pedig megint C2000-es vagyok. Biztos, mert már közel vagyunk a 30 héthez.

Veráska: gyönyörű a fiad Kép gratulálok és sok egészséget kívánok nektek.

Adi: tök jó ez a kocsi. Az utcán is mindig megnézem ezeket a háromkerekűeket. Kép

Én megígérem mindenkinek, hogy nagyon vigyázni fogok magunkra Kép

Minden finiselőnek KITARTÁST ÉS DRUKKKKK EZERREL!!! Kíváncsi vagyok mikor legközelebb jövök már hány kis drágaság hoz nagy boldogságot a családokba Kép

Puszika
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Már tegnap este elkezdtem visszaolvasni és írni nektek. Közben apa elkészült az ajtó festéssel és éhen akart halni, így hazamentünk. Mielőtt kikapcsoltam a gépet kinyomtattam a termést. Cirka 22 oldal Kép Nyomtatás közben a párom kérdezte, hogy a Háború és békét nyomtatom? Hát ő már csak ilyen. Tudja, hogy bnet függő vagyok. Most jó sokat fogok írni nektek.

Kari: hú már te is nagyon finisben vagy. Tán emlékszel a szülésfelkészítőn akivel voltam lány, ő neki is 2 hete van. Lehet, hogy együtt fogtok szülni. De izgi Kép

Caroline: nagyon szép a történeted. Nagyon meghatódtam Kép Nagyon erős csajszi vagy!

Melcsi: nem irigyellek a szakdoli írás és a tanulás miatt. Te is vigyázz magadra a felújításkor! Semmi ugra-bugra! Kitartást! Kicsit tényleg sokat vállaltál be.

Norwell: Néha nekem is csuklik a kicsim. Sajnálom is őt olyankor. Nekem a múltkor használt a Canesten. Csini a pocakod Kép

Pilchard család: igazi gyönyörűség Ameli. Még egyszer gratula. Ne izguljatok a sárgulás miatt. Ez természetes. De megy a drukkk.

Kanyin: jobbulást a kicsi lányodnak! Szegényke megint elkapott valamit.

Blackrose: nagyon édes Tomi Kép Már ti is nagyon finisben vagytok. Kitartást!

Encus: nagyon jól nézel ki Kép Szép a pocakod is. Édesek a csajok.

Doren: igyekszem csak dirigálni, de néha nehéz. Annyira segítenék a fiúknak, de inkább maradok a főzésnél és táplálom őket. Örülök, hogy minden oké volt a ctg-n és a dokinál is.

Ex: édes a macsek kép. Öröm lehet így kelni Kép Tök jó, hogy okés a cukrod. Látom nálatok is felújítás kezdődik. Kitartást és csak óvatosan a pakolással!

Kinga: üdv újra ezen a vidéken.

Krisz: téged is üdvözöllek. Mi is lakást újítunk, úgyhogy megértelek. Én sajnálom is a szomszédokat a zörgés miatt, de egyszer muszáj megcsinálni.

Katus: gép miatt Kép de jó, hogy minden ok veletek. Tessék szépen továbbra is jönni. Én igenis kíváncsi vagyok rátok!

Colett: én otthon sosem hordom a gyűrűm. Amint hazaérek már veszem is le az összes ékszert.

Pogi: hozzám is órát lehet állítani. Én rendszerint 2.10-kor kelek először után olyan 4 körül.

Szilvi: itt vagyok. Minden okés Kép Látom ti még egyben, de a nem alvás már jelent valamit Kép Kitartást.
Tök jó hogy láttad Ameliéket Kép
A bőröm nekem is iszonyat száraz. Már babaolajjal kenegetem.

Mézgombi: sajnálom a rossz éjszakáidat, de tudod Pilchard is így kezdte Kép

Mári: szia Kép Jó helyre csöppentél majd meglátod. Mi most lakást újítunk és kicsit ritkábban tudok jönni. Sajnálom, hogy továbbra is feküdnöd kell. De azért jó volt kikapcsolódni ugye? Vigyázz magatokra!!!
Nekem most nem sok esélyem van a fekvésre. Igaz a doki nem is ítélt már szigorúra, pedig megint C2000-es vagyok. Biztos, mert már közel vagyunk a 30 héthez.

Veráska: gyönyörű a fiad Kép gratulálok és sok egészséget kívánok nektek.

Adi: tök jó ez a kocsi. Az utcán is mindig megnézem ezeket a háromkerekűeket. Kép

Én megígérem mindenkinek, hogy nagyon vigyázni fogok magunkra Kép

Minden finiselőnek KITARTÁST ÉS DRUKKKKK EZERREL!!! Kíváncsi vagyok mikor legközelebb jövök már hány kis drágaság hoz nagy boldogságot a családokba Kép

Puszika
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30

Ja ma vagyunk 30 hetesek Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Ja ma vagyunk 30 hetesek Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Hello lányok!

Gombi!
Szerintem te már igen csak a finisbe vagy emlékezz Pilchárd is így kezdte.Kitartás!!!!
Szerintem egyébként akkor jön el majd igazán az időd amikor szilikon szád lesz és úgy megnyúlik majd mint a szélesszájú kisbéka szája.Kép

A pisilési tüneteim ugyanazok mint neked én általában 6x kelek fel.

Szembevérzés: aki természetes úton fog szülni az ne felejtse el becsukva tartani a szemét amikor majd nyomni kell mert akkor nem fog bevérezni.

Most megyek mert nagyon fáj a hátam le akarok egy kicsit feküdni.

Kép

Kép
katus73

Hello lányok!

Gombi!
Szerintem te már igen csak a finisbe vagy emlékezz Pilchárd is így kezdte.Kitartás!!!!
Szerintem egyébként akkor jön el majd igazán az időd amikor szilikon szád lesz és úgy megnyúlik majd mint a szélesszájú kisbéka szája.Kép

A pisilési tüneteim ugyanazok mint neked én általában 6x kelek fel.

Szembevérzés: aki természetes úton fog szülni az ne felejtse el becsukva tartani a szemét amikor majd nyomni kell mert akkor nem fog bevérezni.

Most megyek mert nagyon fáj a hátam le akarok egy kicsit feküdni.

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!

Jelentem, még megvagyok, és már kicsit jobban is! Kép És tudjátok mitől? Tegnap vásároltunk a Pennyben, és megláttam a meggybefőttet, rögtön eszembe jutott Pilchard meggyszósza, és ma meg is csináltam vacsira! Nagyon tutkós lett, még azért egy kis rántott husi meg sültburi is befigyelt mellé. Kép Szóval most tele a poci, Julcsika is élvezi, már volt csuklás, lábkitolás, produkálta magát.

Katus, ez a béka száj brutkón hangzik! Tényleg ilyen leszek?! Ne má'! Kép

Kisvirág, gratula kerek 30-hoz! Kép Te is öregszel már! Kép

Blackrose, Szilvi, azt hiszem most Ti vagytok a legközelebbi sorstársaim! Kép De azért szabad a pálya, én még ráérek! Kép

Norwell, csini vagy, helyes a pocód! Kép

Zsu, Neked is gratula a 28. héthez! Kép

Ex, jól látom, hogy ma még nem voltál? Ugye minden OK?

Csináltunk ma pociképet, közben szétröhögtük magunkat, nagyon idétlenül nézek ki! Még mindig csak telcsis minőség, de a méreteket azért visszaadja. Kép

Hát, lehet röhögni:

pont a csíkos oldal
Kép

fogom a lasztim
Kép

a pocim előttem jár fél méterrel
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Sziasztok!

Jelentem, még megvagyok, és már kicsit jobban is! Kép És tudjátok mitől? Tegnap vásároltunk a Pennyben, és megláttam a meggybefőttet, rögtön eszembe jutott Pilchard meggyszósza, és ma meg is csináltam vacsira! Nagyon tutkós lett, még azért egy kis rántott husi meg sültburi is befigyelt mellé. Kép Szóval most tele a poci, Julcsika is élvezi, már volt csuklás, lábkitolás, produkálta magát.

Katus, ez a béka száj brutkón hangzik! Tényleg ilyen leszek?! Ne má'! Kép

Kisvirág, gratula kerek 30-hoz! Kép Te is öregszel már! Kép

Blackrose, Szilvi, azt hiszem most Ti vagytok a legközelebbi sorstársaim! Kép De azért szabad a pálya, én még ráérek! Kép

Norwell, csini vagy, helyes a pocód! Kép

Zsu, Neked is gratula a 28. héthez! Kép

Ex, jól látom, hogy ma még nem voltál? Ugye minden OK?

Csináltunk ma pociképet, közben szétröhögtük magunkat, nagyon idétlenül nézek ki! Még mindig csak telcsis minőség, de a méreteket azért visszaadja. Kép

Hát, lehet röhögni:

pont a csíkos oldal
Kép

fogom a lasztim
Kép

a pocim előttem jár fél méterrel
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Kifelejtettem, annak örömére készültek a képek, hogy ma vagyunk kerek 37 hetesek! Kép
És valószínű már ez az uccsó pocifotó, amit meg tudok osztani, mert vasárnap utazok haza, otthon meg már nem tudok újabbat feltenni.

KépKép
KépKép
mézgombi

Kifelejtettem, annak örömére készültek a képek, hogy ma vagyunk kerek 37 hetesek! Kép
És valószínű már ez az uccsó pocifotó, amit meg tudok osztani, mert vasárnap utazok haza, otthon meg már nem tudok újabbat feltenni.

KépKép
KépKép
mézgombi

Sikerült végigolvasnom. Jó termeltetek tegnap óta. Kép

Pilchard, Peti, gyögyörü gyermek. Komolyan mondom, megkönnyeztem a képeket. Egyszerűen csodás! Gratula a tejcsihez!

Mári: Én is megnéztem a listát, amit Blackrose feltett. Nagyon tuti. Betétet (Tena) adnak, úgyhogy azt nem kell vinni, meg pelusból is csak egy pár darab kell, illetve, ha saját pelust akarsz. Liberót adnak a babának, talán napi 5-öt. De azt mondta a szülésznőm, hogy azért pár darabot vigyek. Amúgy teljes volta a lista, hogy mi kell. Megkérdezhetem, hogy kihez jársz dokihoz? Csak ha nem titok! Nem akarok indiszkrét lenni.Kép

Blackrose: Ezt a ctg időpontot nem tudom, az biztos, hogy csak délelőtt lehet menni. Én a szülésznőmmel beszélem meg mindíg az ő beosztásától függően. Illetve 2 hét múlva a dokinál csináltatom, mert még lesz egy uh. De szerintem ha felhívod őket meg tudják mondani.
A dokihoz no comment. Én is óvatos lennék. Van pár ismerősöm, akinek a dokija szabira ment, de előtte még megnézte a méhszáj állapotát, és láss csodát, még a szabi előtt megvolt a baba.Kép Úgyhogy megértelek. Kíváncsi vagyok, kinek ad át Boros doktornő. Lehet, hogy az én dokimnak?!Kép

Norwell, Gombi komolyan együttérzek veletek a szar éjszakák miatt.Kép De ez már lehet előjelKép Nekem egy ilyen éjszakát sikerült eddig összehozni, az is eléggé megviselt, úgyhogy kitartás!!!! Küldök nektek ma este álommanókat, hátha használKép

Norwell: Szép a pocid!

Kisvirág: Hogy haladtok a felújítással?

Juca, nagyon jó volt a videó. El is mentetem, ha párom hazajön, akkor megmutatom neki. Imádja az ilyeneket.Kép

Andi nekünk is van egy ilyen babakocsink. Még a sógornőmnek vettem, kb. 3 éve, de neki nem jött be, úgyhogy nem használták. Mikor a gyerekeik nálunk voltak, én mindíg ezt használtam. Nekem nagyon bejön. Az biztos, hogy buszozni nem jó vele, mert nagy, és speciel az én autómba be se fér a csomagtartóba, te terepre, futáshoz tuti!Kép

Ma voltam az utolsó vérvételen. Hát, nem volt egy élmény. Éhgyomori volt, és nem ettem, meg ittam semmit, rohadt hosszú volt a sor, és mire sorra kerültem elfogyott a vérem.Kép De tényleg. A csajszi megszúrta a kezem, én ugye oda se nézek, mert szerintem elájulnék. Az volt furcsa, hogy nem érzem, hogy cserélné a tégelyt. Azt mondja, bocsi, de nem folyik semmi. Kép Nem értettem teljesen. Aztán mikor elkezdte igazgatni a tűt a kezembe, rögtön rájöttem, miről beszél. Nagy nehezen sikerült megtalálni, akkor megy csak csöpögött. Úgyhogy 10 percet ültem ott, a végén a kezem már a földet söpörte, hogy a gravitáció segítsen, 3 üvegcse miatt. Mint a végén kiderült csapvizet kellett volna otthon innom, hogy jobban follyon a vérem.Kép Hogy ezt miért nem mondta nekem senki eddig?Kép Mindenesetre a karom azóta szépen feldagadt, és úgy nézek ki, mint egy narkósKép Tiszta fekete a kezem.
De legalább a melluh-n jót mondtak, mert ott is voltam. A csomót szerencsére nem lehet látni, így van esélyem, hogy a szoptatás után eltűnikKép Ez volt ma a jó. Meg az, hogy megvettük a kiságyba a matracot. Igaz, hogy kiságy majd csak jövő héten lesz.Kép
Szép estét!
Norwel, Gombi, elküldtem az álommanókat!Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Sikerült végigolvasnom. Jó termeltetek tegnap óta. Kép

Pilchard, Peti, gyögyörü gyermek. Komolyan mondom, megkönnyeztem a képeket. Egyszerűen csodás! Gratula a tejcsihez!

Mári: Én is megnéztem a listát, amit Blackrose feltett. Nagyon tuti. Betétet (Tena) adnak, úgyhogy azt nem kell vinni, meg pelusból is csak egy pár darab kell, illetve, ha saját pelust akarsz. Liberót adnak a babának, talán napi 5-öt. De azt mondta a szülésznőm, hogy azért pár darabot vigyek. Amúgy teljes volta a lista, hogy mi kell. Megkérdezhetem, hogy kihez jársz dokihoz? Csak ha nem titok! Nem akarok indiszkrét lenni.Kép

Blackrose: Ezt a ctg időpontot nem tudom, az biztos, hogy csak délelőtt lehet menni. Én a szülésznőmmel beszélem meg mindíg az ő beosztásától függően. Illetve 2 hét múlva a dokinál csináltatom, mert még lesz egy uh. De szerintem ha felhívod őket meg tudják mondani.
A dokihoz no comment. Én is óvatos lennék. Van pár ismerősöm, akinek a dokija szabira ment, de előtte még megnézte a méhszáj állapotát, és láss csodát, még a szabi előtt megvolt a baba.Kép Úgyhogy megértelek. Kíváncsi vagyok, kinek ad át Boros doktornő. Lehet, hogy az én dokimnak?!Kép

Norwell, Gombi komolyan együttérzek veletek a szar éjszakák miatt.Kép De ez már lehet előjelKép Nekem egy ilyen éjszakát sikerült eddig összehozni, az is eléggé megviselt, úgyhogy kitartás!!!! Küldök nektek ma este álommanókat, hátha használKép

Norwell: Szép a pocid!

Kisvirág: Hogy haladtok a felújítással?

Juca, nagyon jó volt a videó. El is mentetem, ha párom hazajön, akkor megmutatom neki. Imádja az ilyeneket.Kép

Andi nekünk is van egy ilyen babakocsink. Még a sógornőmnek vettem, kb. 3 éve, de neki nem jött be, úgyhogy nem használták. Mikor a gyerekeik nálunk voltak, én mindíg ezt használtam. Nekem nagyon bejön. Az biztos, hogy buszozni nem jó vele, mert nagy, és speciel az én autómba be se fér a csomagtartóba, te terepre, futáshoz tuti!Kép

Ma voltam az utolsó vérvételen. Hát, nem volt egy élmény. Éhgyomori volt, és nem ettem, meg ittam semmit, rohadt hosszú volt a sor, és mire sorra kerültem elfogyott a vérem.Kép De tényleg. A csajszi megszúrta a kezem, én ugye oda se nézek, mert szerintem elájulnék. Az volt furcsa, hogy nem érzem, hogy cserélné a tégelyt. Azt mondja, bocsi, de nem folyik semmi. Kép Nem értettem teljesen. Aztán mikor elkezdte igazgatni a tűt a kezembe, rögtön rájöttem, miről beszél. Nagy nehezen sikerült megtalálni, akkor megy csak csöpögött. Úgyhogy 10 percet ültem ott, a végén a kezem már a földet söpörte, hogy a gravitáció segítsen, 3 üvegcse miatt. Mint a végén kiderült csapvizet kellett volna otthon innom, hogy jobban follyon a vérem.Kép Hogy ezt miért nem mondta nekem senki eddig?Kép Mindenesetre a karom azóta szépen feldagadt, és úgy nézek ki, mint egy narkósKép Tiszta fekete a kezem.
De legalább a melluh-n jót mondtak, mert ott is voltam. A csomót szerencsére nem lehet látni, így van esélyem, hogy a szoptatás után eltűnikKép Ez volt ma a jó. Meg az, hogy megvettük a kiságyba a matracot. Igaz, hogy kiságy majd csak jövő héten lesz.Kép
Szép estét!
Norwel, Gombi, elküldtem az álommanókat!Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Gombi! Kicsit soká írtam. Kép

Nagyon bturál!Kép
Hatalmas a pocid! Na, majd apa hazajön, mi is csinálunk egyet. Szerintem nekem is valami hasonló, bár így fentről nem tűnik nagynak.Kép
Aztán otthonról is tessék jelenkezni!!!!Kép
És amint valami action van, kiabáljatok!Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Gombi! Kicsit soká írtam. Kép

Nagyon bturál!Kép
Hatalmas a pocid! Na, majd apa hazajön, mi is csinálunk egyet. Szerintem nekem is valami hasonló, bár így fentről nem tűnik nagynak.Kép
Aztán otthonról is tessék jelenkezni!!!!Kép
És amint valami action van, kiabáljatok!Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Mézgombi!
Szép a pocikád!Kép
Nekem nagyon lent van,de a tiedé is ereszkedőben!Kép

Én is ettem ma meggybefőttet!KépEgyet kívántak a nunásaink!KépPilchard,nekem is eszembe jutott!Kép
Remélem ma jobban alukálunk!
Vigyázzatok hazafele,és jó utazást!Kép

Kisvirág!Na végre!KépGratulálok a 30.-héthez!
Te is nagyon elöl vagy már!Emlékszem mikor még azt kérdezgetted,hogy mikor mozdul meg a Mogyikád!Hogy telik az idő!Kép

Puszika!

Jó hétvégét mindenkinek!!!
Este lehet,hogy rakok fel képet én is!Kép

Szilvi

Kép
szgoron

Mézgombi!
Szép a pocikád!Kép
Nekem nagyon lent van,de a tiedé is ereszkedőben!Kép

Én is ettem ma meggybefőttet!KépEgyet kívántak a nunásaink!KépPilchard,nekem is eszembe jutott!Kép
Remélem ma jobban alukálunk!
Vigyázzatok hazafele,és jó utazást!Kép

Kisvirág!Na végre!KépGratulálok a 30.-héthez!
Te is nagyon elöl vagy már!Emlékszem mikor még azt kérdezgetted,hogy mikor mozdul meg a Mogyikád!Hogy telik az idő!Kép

Puszika!

Jó hétvégét mindenkinek!!!
Este lehet,hogy rakok fel képet én is!Kép

Szilvi

Kép
szgoron

Üdv!

Elkezdek reagálni. Most jutottam gép elé...ill. már ültem előtte, de akkor a tesóm is hazatalált, így átengedtem neki a terepet.
A mi szobánkról már le van vakarva a tapéta, juppé. Kép

Adi, jól néz ki a kocsi, remélem, boldogulni fogsz vele...az az igazság, hogy nekem a négykerekűek sokkal szimpibbek.
Rita, szerintem azért nézi sűrűn, mert elég bizonytalan a terhességi korom. De egyelőre minden OK. Nálunk 50% az esély, hogy kék szemű lesz, mert én az vagyok, a páromnak meg barna van.
Gombi, jó, hogy jó hírt hoztál Csandyékról! Alvás és egyebek miatt Kép. Én még nem tartok itt, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy az utolsó napokat hogyan fogom megélni...egyelőre a bal lábam fájdogál, ugye ott nyom valamit TörPeti, de semmi több.
Szép nagy a pocid! Mi holnap után csinálunk...akkor telik le a két hét. Kép
Mári, ne hidd el, hogy az olcsó gép nem csinál szép képeket. Az, hogy hány MP-s, csak annyiban lényeges, hogy ha pl. ki akarod nyomtatni, akkor a több MP nagyobb képet enged, mert nagyobb lesz a kép felbontása. A mi "butább" gépünk 2 megapixeles, és közepes minőségben csinál olyan képet, amiből simán lehet 10*15-ös képet előhívatni. Arról nem is beszélve, hogy a jobb minőség több helyet foglal a gépen...
Na ennyit a digigépekről, mert le leszek lőve. Kép
Blackrose, a doki télleg gyanús...de azért ne feledd, hogy az indításhoz a TE beleegyezésed is kell, és ha az nincs meg, akkor a doki mehet a sunyiba...persze ahogy írtad, ehhez észen kell lenni.
Peti, Ameli még mindig nagyon szép, és jó, hogy tejcsi is van rendesen.
Norwell, ahogy a képet nézem, nálad áll, hogy hegyes has=fiú gyerek. Kép Az enyém meg kerek...
Szilvi és Gombi, én mellügyileg szerencsésnek mondhatom magam, már amennyiben annak tekintjük, hogy kb. 75C-nél tartok. Épp a nagypapám mesélte ma ebéd után, hogy volt vhol vmi műsor, és pont a női mellről volt szó, hogy az se jó, ha nagy...erre mondtam én, hogy nekem még most sem az, de élek, mint hal a vízben. Kitartás lányok!
Kisvirág, Háború és béke... Kép. Habár az én férjem idegbajt kapna még az ilyen beszólás előtt, ha épp nekiállnék nyomtatni az oldalakat. Én keddtől biztosan nem leszek, akkor jönnek a rokonok glettelni, és mindkét gép szét lesz szedve. Aztán meg majd győzöm pótolni... Kép
Melinda, én mindig úgy mentem az éhgyomros vérvételre, hogy ittam. Inni mindig is lehet, csak enni nem...

Na, asszem, írtam mindenkinek...holnap nem leszek, max. este, mert az öcsém ballag, és de. megyek a mamámékhoz teríteni, aztán meg ebéd, és nem tudom, mikor esünk haza.
A ballagásra nem megyek. Kép Nem bírnám végig állni...pedig hát olyan jó lett volna, főleg, hogy ez is megértem. Kép

További szép estét mindenkinek.
Ági és TörPeti

Ági és
KépKép
exdeus

Üdv!

Elkezdek reagálni. Most jutottam gép elé...ill. már ültem előtte, de akkor a tesóm is hazatalált, így átengedtem neki a terepet.
A mi szobánkról már le van vakarva a tapéta, juppé. Kép

Adi, jól néz ki a kocsi, remélem, boldogulni fogsz vele...az az igazság, hogy nekem a négykerekűek sokkal szimpibbek.
Rita, szerintem azért nézi sűrűn, mert elég bizonytalan a terhességi korom. De egyelőre minden OK. Nálunk 50% az esély, hogy kék szemű lesz, mert én az vagyok, a páromnak meg barna van.
Gombi, jó, hogy jó hírt hoztál Csandyékról! Alvás és egyebek miatt Kép. Én még nem tartok itt, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy az utolsó napokat hogyan fogom megélni...egyelőre a bal lábam fájdogál, ugye ott nyom valamit TörPeti, de semmi több.
Szép nagy a pocid! Mi holnap után csinálunk...akkor telik le a két hét. Kép
Mári, ne hidd el, hogy az olcsó gép nem csinál szép képeket. Az, hogy hány MP-s, csak annyiban lényeges, hogy ha pl. ki akarod nyomtatni, akkor a több MP nagyobb képet enged, mert nagyobb lesz a kép felbontása. A mi "butább" gépünk 2 megapixeles, és közepes minőségben csinál olyan képet, amiből simán lehet 10*15-ös képet előhívatni. Arról nem is beszélve, hogy a jobb minőség több helyet foglal a gépen...
Na ennyit a digigépekről, mert le leszek lőve. Kép
Blackrose, a doki télleg gyanús...de azért ne feledd, hogy az indításhoz a TE beleegyezésed is kell, és ha az nincs meg, akkor a doki mehet a sunyiba...persze ahogy írtad, ehhez észen kell lenni.
Peti, Ameli még mindig nagyon szép, és jó, hogy tejcsi is van rendesen.
Norwell, ahogy a képet nézem, nálad áll, hogy hegyes has=fiú gyerek. Kép Az enyém meg kerek...
Szilvi és Gombi, én mellügyileg szerencsésnek mondhatom magam, már amennyiben annak tekintjük, hogy kb. 75C-nél tartok. Épp a nagypapám mesélte ma ebéd után, hogy volt vhol vmi műsor, és pont a női mellről volt szó, hogy az se jó, ha nagy...erre mondtam én, hogy nekem még most sem az, de élek, mint hal a vízben. Kitartás lányok!
Kisvirág, Háború és béke... Kép. Habár az én férjem idegbajt kapna még az ilyen beszólás előtt, ha épp nekiállnék nyomtatni az oldalakat. Én keddtől biztosan nem leszek, akkor jönnek a rokonok glettelni, és mindkét gép szét lesz szedve. Aztán meg majd győzöm pótolni... Kép
Melinda, én mindig úgy mentem az éhgyomros vérvételre, hogy ittam. Inni mindig is lehet, csak enni nem...

Na, asszem, írtam mindenkinek...holnap nem leszek, max. este, mert az öcsém ballag, és de. megyek a mamámékhoz teríteni, aztán meg ebéd, és nem tudom, mikor esünk haza.
A ballagásra nem megyek. Kép Nem bírnám végig állni...pedig hát olyan jó lett volna, főleg, hogy ez is megértem. Kép

További szép estét mindenkinek.
Ági és TörPeti

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok,

Mári, téged is üdv itt Kép most már tényleg benne vagy a "korban", talán megnyugodhatsz Kép

Andi, micsoda hajasbaba!, nagyon édes. Szerencsére a végére minden jól alakult.

Melinda, az sem semmi amit te csinálsz! Mi mondjuk máshol építkezünk, nem ahol lakunk (azt most kezdjük árulni, mert a lehetséges vevőnk visszalépett) de épp elég intéznivaló van így is. Meg még vizsgázni! Próbálj meg pihenni minél többet. Kép

Hello, igaz, az uh jobb Kép De azért a ctg-n is jó hallani a szívverését Kép Nekem is az volt kicsit csalódás most szerdán, hogy ctg után a doki csak visszaadta a papírjaimat, és mondta, hogy szép görbe, jöjjek a jövő héten. Azt hittem lesz uh Kép , talán jövő héten...

Mézgombi, szupi hírek Csandyról, továbbra is drukkolok nekik.
Hát az én férjem is állandóan azt mondogatja, hogy nem húzzuk ki végig. És az a baj, neki mindig bejönnek a megérzései, egy "borzalmasan" realista ember Kép
Azért nem alvás, megyszósz... Kép Ez már elég egyenes út Kép A pocid szép nagy Kép

Szilvi, mit csináljál? Menj szülni Kép

Adi, szupi ez a kocsi!, pláne ennyi pénzért. Ügyi vagy.

TRita, lánykádnak jó az alvókája, mázlista vagy : Babakocsi-gond nálunk hasonló. Bár én jóideje nem vettem elő, de félek, ha meglátja a fiam, ő akar beleülni...

PPeti, kis pufók lányka, nagyon édi! Kép

Blackrose, Tomi nagyon édes lehetett Kép Engem is mindig meghatnak az ilyen "kinyilatkozások". Ma a minioviban anyák-napi ragasztmányt készítettek... Már ott bőgtem... Kép
Egyéni véleményem, és nem is ismerem a dokidat, de szerintem is jól döntöttél.

Kisvirág, nehéz-nehéz, de maradj csak a tűzhelynél Kép Grat a kerek 30-hoz.

Katus, köszi a tanácsot, ez hasznos, csak el ne felejtsük Kép

Na, és a végére, én is csatalakozom az elmúlt éjszakai rosszalvókhoz. Én az éjjel azt hittem kórházban kötök ki, ki is irattam a szülészet telcsiszámát a férjemmel. Éjfél körül iszonyúan begörcsölt a hasam alja, és számomra ez semmihez sem fogható fájdalom volt, és állandósult. Zuhiztam, meg megpróbáltam pihenni, de állandóan az járt a fejemben, hogy lehet be kéne menni a kórházba. Csak az tartott vissza, hogy az éjszaka közepén nehezen riasztottam volan édesapámat, hogy jöjjön a fiamhoz, ha mégis vakláram. Aztán csak elnyomott az álom, és kb. fél óra múlva jó kis hányigerre ébredtem, kirohantam a wc-re, de egy hasmenéssel megúsztam a dolgot, ami bár elég erős volt, mind mennyiségre (bocsi), mind a görcsökre vonatkozóan.
Meg ma én is elég sokat keményedtem, és nem volt olyan aktív a lányka.

Jó éjt mindenkinek!
Doren

Kép
Kép
doren

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?