Jó reggelt!
Lányok, a fiam pár nap alatt égetnivaló rosszcsonttá vált.
Állandó stresszben élek.
Most tanult meg, illetve próbálkozik a mászással, illetve félig-meddig fel tud állni, ha valamibe kapaszkodik. Ha a nagyágyon hancúrozunk, a frász kerülget, mert folyton a széle felé indul el. Tegnap letettem aludni, erre mikor bementem megnézni, hát az én lelkem, félig álló helyzetben, a kiságy rácsába kapaszkodva aludt.
Még azt is meg kell szoknom, hogy a földön is pillanatok alatt helyet változtat. Szóval azt hiszem, nagyobb fokozatra kell kapcsolnom.
Voltunk tegnap a dokinál, hát, szerinte ilyen kicsi még nem lehet allergiás, szerinte meghûlés, hiába mondtuk, hogy rohamokban jön rá. Mindenesetre adott Fenistil-cseppeket, ami allergiás tünetekre való, meg szemcseppet. Remélem beválik. Ha nem, akkor vérbõl megcsináltatja az allergiavizsgálatot.
Gumicukor!
Elképzelhetõ, hogy a naptejet beledörzsöli a szemébe, de ez nála mindig orrfolyással is együttjár, úgyhogy mégse ettõl lehet.
Ráadásul, mióta allergiás, sose tudom, hogy álmos, vagy viszket a szeme. Ebbõl az adódik, hogy azt hiszem álmos, beviszem lefeküdni, amibõl aztán nagy ordítás lesz. Mert persze a napirendjén is most változtat, amitõl aztán tényleg nem tudom, mi van.
Szilcsike!
Nem írtad, katolikus vagy református keresztelõ lesz. Petinek református volt, nem volt elõtte semmiféle elbeszélgetés.
Kitartás, borzasztó egy ilyen felújítás.
Ági!
Neked is kitartás!
Forti!
Ja, hát azt jó elõre lehetett tudni, hogy nem adja a Rozi a babát. De nagyon szép kislány, kíváncsi lennék, kié.
Zsani!
Petinek is az a mániája, hogy fel akar állni a kádban. Apa meg alig gyõzi tartani, mert ugye állni nem tud, a lába viszont extrán csúszik, kapaszkodni meg nem hajlandó, mert a kezeire szüksége van.
Orsoly!
Nekünk fa etetõszékünk van, Peti nagyon szereti. Mivel nincs hozzá biztonsági öv, azt vettünk külön, be is kell kötni, mert most már képes felmászni az asztalra - mivel közvetlenül amellé van tolva -, ha meglát valamit. Kisebb helyigényû, mint a mûanyagok, takarítani ugyanúgy lehet.
Na, megyek, Peti talán elaludt, el tudok egy pár dolgot végezni.
Dió és Peti