Sziasztok
MI is élünk csak én már nem birok a teendők zömével, átcsaptak a hullámok... Vasárnap végre apa is belátta, hogy Dani mellett nem lehet takaritani és főzni vagy bármi egyéb teendőt csinálni, kemény bő félórát küzdött vele, hogy ki tudjak porszivozni és legalább a videokazetta halmot visszavarázsolni a helyére, amit lepakolt, a végén feladta, a gyerek meg diadalittasan odament és lesöpörte az összes kazit ujra
és nem állt szóba vagy két órát az apjával. A végén már ugy mosogattam, hogy kész legyek az összejövetelre, hogy hordozókendőbe tettem és a hátamra kötöttem őt, szép látvány voltunk
Nah most kifujtam magam egy kicsit
Ebből adódóan még olvasni sem volt időm, nem hogy irni nektek
Buksika
Édes vagy és köszönöm az smst, apa felolvasta nekem, miközben a vacsit gyártottam és elég ferdeszemmel nézett rám hogy ki az a Buksika, akit kiirt a telefonom, de azért a végére megnyugodott, hogy elmagyaráztam neki
Hajni
Fogad öszinte részvétünket, nekem egy mondat jut ilyenkor az eszembe, ami mindent leir:
"Mikor a Földön kihuny egy lélek,
Új Csillag születik az égen."
Babakocsival való lezugás
Sok sok puszi Alexának hogy gyorsan meggyógyuljon
+++++++++++++++++++++
Zitus
Ismerős a szitu anyós fronton, már én is kaptam rajta, hogy csokit akart adni Daninak
aztán elpirult és eltette
Azóta mindig megkérdezi, hogy mit adhat neki. Kina összes termése, nah meg pluszba Dani egy hetiét is felajánlom a szigorlatodhoz
Noémi
Szégyenlős picur, legalább mondhatod hogy zsákbacica van még
Lépésekhez gratula, az altatáshoz meg kitartás. Dani eddig elég rendes kölök volt, de az korházasdi óta minden éjjel 3 körül felébred, kijön a kiságyából, be közénk és 5 ig szenved, körbe körbe jár a nagyágyban ilyenkor nekünk is one alvás
Hicu
Valami fergetegesek ezek a fotók, csudaszépek vagytok, eltudom képezelni mennyire meghatódik majd a párod
Judit
Remélem sikerül valami jó kis járgányt kifognotok
Orsi
Valami van a levegőben, mert amint olvasom egyik gyerköc alvókája se már a régi... Nálunk van olyan hogy alszik 3 és fél órát egyfolytában, aztán van hogy egész nap csak félórát és még este 11 kor nem döl ki.
Ines
Azért mégis jól sikerült a buli. Neked is ++++ energia hogy jobban érezd magad és ne dölj ki a gyerekek után még te is.
Katianyu
Üdv közöttünk
Aranyos a kép a gyerköcökről
Vic
Jó újra hallani felőletek, Dorci csajszi még mindig tüneményes. LE a kalappal a mézes sütési energiád elött
Ide is repithetnél egy tálcával, mondjam a cimet?
Nelli
Ti is gyorsan gyógyuljatok meg ám, hogy egészséges vidám babók fedezzétek fel a fenyőfa alá rejtett ajándékok hatalmas táborát
Ildi
Pasik
az orruknál tovább nem látnak, jah és érezni sem érzik a kutyagumit
Takaritást bizd rá, te meg gyere amilyen sürün tudsz
Tünde
Csatlakozom Buksihoz: ucsíííííítszá, ucsíííííítszá, ucsííííííítszá gavaril Buksi
Neked is kina összes termése, szerintem simán el tudtok osztozni rajta Zitussal
Álldigálós játék ismerős, kitartás kell hozzá
Orsko
Megkaptad a jó anyagot, vagyis amit küldtem azt kitudtad már nyitni?? Remélem klasz lesz a könyvecske.
Ed
Csudaszép az a pancsis kép
Bogi
Jó hallani végre felőled és hogy nagyjából minden rendben, várjuk majd az uh eredményét ám
Valaki kérdezte, csak likas az agyam:
A fotelt az Auchanban vettük a gyereknek, a csepeliben most 5990, de ami most nyilt budafokon ott ma láttam 4990 ért még.
A szürketégelyes popsikenőcs meg szerintem a sudocrem lehetett, amit valamelyikötök mondott a kipirosodott nozira
Ránk is ránk jár mostanság a rud
igy karácsony elött elég felemelő volt a pénztárcánknak hogy elromlott az autónk, de sajnos nagy szükségünk van a felnött koru sárgavillámunkra, igy a szerelő javaslata ellenére inkább megcsináltattuk, mert újabbat mostanság nem tudunk beszerezni.
Viszont elkészültem egy szakácskönyvvel, amit már el is ajándékoztam, a mesekönyvemnek elkészültek a bellapjai, már csak a boritót kell megcsinálnom, és végre elmondhatom, mindenkinek megvettük az apróságokat karácsonyra, most már csak rajtam a sor, hogy elkészüljek a sajátkezűekkel.
;
Most ennyire futotta, de még vár rám a konyha, meg a vasalás és sorolhatnám....
Akinek most nem irtam azokna dupla puszit küldök.
Minden beteg babónak gyors gyógyulást és a mamiknak is kitartást.
sok puszi
Ági