Új privát üzeneted érkezett!

le vagyok lombozva, tegnap éjjel írtam egy hosszadalmasat, most meg sehol sincs KépKép
(a le vagyok lombozva már erősen cenzúrázott változata annak, ami elsőre kiszaladt...)

Most nem tudom pótolni, de a legfontosabbakat igen.

Hajni, őszinte részvétem a nagymamád miatt. Az én kedvenc nagypapám sajnos nem érhette meg a dédunoka érkezését, pedig annyira örült volna.

Buksi,
Buksinap alkalmából sok boldogságot Kép
Juditnak is kicsit megkésve sok-sok jót, legalább olyanokat, mint amit az utóbbi napokról írtál Kép

Hicu, boldog szülinapot Kép

Engem mostanában kicsinál a fiam. Nemalszik, ámde borzasztóan aktív. Persze irtó aranyos, és jó nézni, hogy fejlődik, csak nem mindig látom a karikákon át... és tanulni kéne.
a tantárgy neve (hű, ki kérdezte?): Európai intézményrendszer. szerencsére eléggé mesehabbal tipusú dolog, csak 300 oldalt kell elolvasni hozzá...

legyetek jók, én visszavonulok a nyilvánosságtól egy kicsikét.

orsko
orsko

Tudtok nekem finom rizotto receptet írni?

Köszi előre is.

Nelli
hnelli

HICU, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!! (apukám is dec12-én születettKép)

Kép

Buksi, BOLDOG KISBUKSINAPOT!
Kép

Móki
móki

Nelli!
A www.mindegette.hu -n a receptkeresőbe beírod, hogy rizotto és egy jó párat kihoz.

Én múltkor egész egyszerűen csináltam egy levest csirke husival(darabolva) és mellette főztem rizst és kevés lével összekevertem. volt a levesbe borsó,répa stb. És kimondottan egytálételekhez való rizst hazsnáltam(japán rízs), mert az ragacsos. Oli is úgy ette, hogy csk lestem.

puszi

Ines

U.i.: Oli ma olyan nehezena ludt el, játszott az ágyába, állandóan cumit a számba akarta tenni, kaparta a falat mega kanapét, amikor leültem vele. Most végre elaludt.

Tünde!
Magam előtt látom teljesen a szitut, ahogy rátok nézhetet KittiKép Tündéri lehetet.
ini

Ini,
nem mondod, hogy Oli is, án fél 11-kor már majdnem sírtam, amikor a fiam még vígan mászott le az ágyról, aztán háromnegyedre elaludt, de még felsírt az ágyában. A héten kettenm vagyunk itthon reggelig, már előre félekKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok
Elnézést szeretnék kérni mindenkitől, aki Vencel-zsúr témában érdekelt, mert 14képet elfelejtettem felrakni. Most pótoltamKép Bocsika
http://babanet.hu/album/main.php?album=4125&page=2&image=96003

Vic
olyan guszti ez a recept, ha lesz egy kis kedvem, tuti a te receptedet választomKépKépKép

Noresz
a mászás a fontos mozgásforma a diszlexia esetén, de ha kimarad, akkor is még 6éves kor körül bármilyen koordinált mozgásra késztető foglalkozás segíthet rajta. De hát itt csak a kúszásról van még szó, tudom, ne ugorgyak ekkorát

Manóka
vigyázz magadra, tessék hamar kijönni ebből a kórból! Léna is rekordokat dönget bagolykodásból. Csipog az ágyban, veri a cumival a rácsot, és a kezével a pelenkázót. Rikkant és fáradsága jeléül olykor zokogásba tör ki. Én is azt hittem egyedül vagyunk ezzel a rémálommal, és biztos elrontottam vmit.

Katianyu
látod milyen hamar tanulsz, először szövegtördelést, aztán képfelrakást, még a végén kollégák leszünkKép

Ini
köszi a mailt, irigykedem a székek miatt! Mi még a design végett várunk, vhogy ami illik, az marha drága, addig meg maradnak a vas kertiszékek (marha kényelmetlenek) Kép

Buksi
Bizonytalan vagyok szerda végett, én nem vagyok még 100as, köhögök, nem fertőznék meg senkit

Hicu
Isten éltessen!! Senki nem tudta, mert te nem szerepelteted az adataidat a mamatáblicskuban, ejnye-ejnyeKép
A reggeli bánata helyett gondolj egy pillanatra, mi is lenne veled,ha Mishu nem lenne, és rögtön öröm tölt el, hogy legalább a kondenzcsíkjait látod olykorKép

Zitus
én még mindig nem kaptam újabb táblicskát, kb 1hónapos, még az én adataim se szerepelnek benne,lécc, léccKép

Tünde, Orsko
drukk a vizsgákhoz, dupla ünneplés jár

Boró
köszke. Bulizni akkor megyünk, amikorra a bulit rendezed. Szóval, ha január, akkor január, ha még idén, akkor idén. Okos és érthető voltam, igaz?Kép

Orsi
igazi gyönyörűséget választottál nekünk, köszi

Ja a kinézett autót elvitték, a másikról meg kiderült, hogy 100e-re több km-t futott. Autóvásárlás halasztódik. Jó lenne egy jósnő, mert lassan kezdem azt hinni, hogy nem kéne autót vennünk...

Apa hazajön, csörgött bentről, és nincs kulcsa, se telefonja (itthon maradtak), ja és csengőnk sincsKépKépKép
Cupa
J
holophernes

Sziasztok!

Judit: újra elküldtem a profilodban lévő címre!

Hicu: BOLDOG SZÜLINAPOT!Kép

Lányok: köszi a hozzászólásokat anyós ügyben. Kicsit én is déli típus vagyok, de azért nehogy már nagyon harciasnak jöjjek le az írásaim alapján. Nem ugrottam neki az anyósnak és nem is fogok, mert tudom, hogy ha nem is a legjobb, de a jók közül való. Szóval megbeszéljük majd újra és újra, bár azóta telefonon már váltottunk szót és szegénykém tényleg nagyon megijedt. Matyi jobban van, láza nem volt bár a kaját még nemigen fogadja el, talán majd holnap. Dokinál is voltunk, őszerinte lehet, hogy enyhe lefolyású vírusfertőzés volt, bár a krumplistészta sem kizárt. Nos ezek után meg pláne nem rohanom le őket, de annyiban sem hagyom. Buksi köszi a levélkét, nagyon jólesett.

Megyek, mert még 2 tételt át kellene nézni. Amiből az órára nézve már csak 1 lesz Kép

Jó éjt, Zita
zitus

Sziasztok!

Oli is náthás lett mára. Már elég ebből a hurutos időből.

Judit!
Sajnálom a kocsit, gondolom kerestek másikat.
Gondolom ismered a www.hasznaltauto.hu oldalt.

Buksi!
Nem írsz, mi van Veled? Vencelke?

Hicu!
Próbálj meg kamilla teát csepegtetni Dudu nózijába. Állítólag van olyan jó, mint ha anyatejt csöppentenél.

Zita!
Jó tanulást, mindekit csodálok, aki tud gyerek mellett tanulni. Bár ez is egy fajta kikapcsolódás. Kimondottan jól eset a múltkori munka, amit akkor tudtam csinálni amikor a gyerekek aludtak.

Na megyek legózni, most aza nagy kedvence a Hannának.

puszi

Ines

U.I.:
Noresz!
Mi annak a könyvnek a pontos címe amit olvastál?

Katianyu!

Gyönyörűek a gyerekeid. Profilodban olvastam, hogy Zala megyében laksz. Ott hol? Már évek óta ott nyaralunk egy hetet (Zalabér) és a szüleim most Zalacsányban építkeznek(Kehida).
Remélem nyáron már kész lesz, most már a belős munkálatok következnek. Bár ezek szoktak a lassan menni, főleg apukámnál, aki szeret saját maga egy-két dolgot csinálni, ami így budapestről elég lassan megyKép
ini

Boró!
Szerintem is inkább januárba legyen a bulid.
Addigra reméljük mindenki meggyógyult és talán nyugisabb, mint így ünnepek között.

puszi
Ines
ini

Sziasztok!
Gyorsan olvasok, és írok pár mondatot amíg lehet (Ákos elfoglalja magát, bár úgyis jön mindjárt, hogy Ő akar gépezni, vagy menjek üljek mellé és fogjam a kezét)

Erre a rengeteg meghüléses dologra: probáltátok már az illoolajos párologtatást? Tudom az a homeoterápiával együtt nem megy, de megelőzésnek egy kis citrom vagy eukaliptuszolaj nagyon jó hatásos és még a lakás is nagyon jó illatos lesz.
Nagyon fáradt vagyok, bele vetettem magam a nagytakarításba, meg az ünnepi készülődésbe, gondolom csak mint mindenki, de nekem a gerincemmel csak lassan és nagyon nehezen megy.
Plusz ma még ablakokat is megcsináltam + függöny le-fel. Majd este kapok is apától, hogy nem bírtam megvárni most meg mozogni is alig bírok.Kép

Viszont jót dumcsiztam anyósommal telcsin. Ami nagyon jól esett kicsit jobb kedvem lett tőle + átválalta a kocsonya főzést a halacskáért cserébeKép Imádok főzni, minden félét csak ezt nem tudom hová rakni a hülésig ebből meg 4 tányérral nem lehet főzni. Após meg imádja a halat, anyosóm viszont a nyers hal szagát sem bírja. Így, ha a papi akar halat enni vagy étterem vagy megcsinálom neki én. Szerencsére a bátyán nagy horgász , így alapanyag van Kép
Tavaly karácsonyra kitaláltam egy nagyon jó receptet azóta többször csináltam mindig bejönn.

Ini:
Egész pontosan Keszthelyen lakok nem messze a kedvenc nyaralóhelyedtől.Zalakaros tuti jó hely bár nem sokszor jutottam el oda sem..Ákost még nem akartam a fürdőbe vinni, de valószinű, hogy a karácsonyi szünetben megejtjük azt is. Bár a férjem utálja a strandot is + most már nem is javasolja neki a doki.(Túl az első szívinfarktuson)
Na jó tényleg csak pár sort igértem..Kép
Kicsit olvasgatok még, aztán folyt. meló.Kép
Remélem este még lesz időm benézni.

hali: Katianyu
katianyu

Katianyu!
Mi Zalakaroson még nem voltunk,hanem mi általában a zalaszentgróti kis nyugis strandra szoktunk menni. A kehida tömeget nem bírjuk.

Egyik kollegánk való Keszthelyről édesapja az előző ciklusban alpolgármester volt, lehet, hogy így ismered. Talán a mostaniban is az, nem követtem a keszthelyi választásokatKép

GerincKép Nagy takarításra nem tusom mior lesz nekem időm, főleg, hogy amit egyszer megcsinálok, az 10 perc múlva megint kupis.

Írd meg légyszi az adatidat, hogy a táblázatba be tudjam tenni, persze csak, ha akarod.

Jól megy a tördelésKép
Ines
ini

Ini:
köszikeKép igyexem.
persze, hogy kehidát akartam írni csak agyilag is zokni vagyok egy kicsit Kép
A takarítás nálam is így megy...a rendrakás a legvégén lesz mert ahogy végzek az egyik sarokban Ákos már a másikban szét is pakolt. Anyámtól jol meg is kaptam mert, hogy mi félre neveltük az ákost mert, hogy azt csinál amit akar. Hmm..szerintem a játékokat azért kapta, hogy játszon velük és nem egy doboz aljába porosodjanak.
Ma nagyon édes volt segített nekem ezerrel.Kép adogatta fel a függönyöket meg huzkodta a porszívot, hogy majd Ő megcsinálja.
Most itt játszik édesen mögöttem, lassan megyünk ebédelni , remélem ma már eszik valamit.

katianyu
katianyu

Lányok!
Van valami a levegőbe? Senki nem akar aludniKép

Ines
ini

Ini:
de én igen! nagyon akarok!
csak valahogy nem jön össze..Kép nem is értem miért!

katianyu
katianyu

Sziasztok!

Nem tudom elmondani, hogy mennyire jól esett az a rengeteg gondolat, amit leírtatok! Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek!
Kép
Csütörtökön lesz a temetés, még azon túl kell lennünk, de már lelkileg helyre rázódtam. Legalábbis nagyon igyekszem. Apa meg is dícsért, de mondtam, hogy leginkább Alexa miatt tartom magam, mert nem akarom, hogy szomorúnak lássa az anyukáját.

Vic
örülök, hogy újra köztünk vagy! 22 tálca mézes? Hát nem semmi vagy! Én egyszer egy óvodai csoportnak sütöttem, de akkor sem volt ennyi. Bár lehet, hogy nagyobbak a tepsijeim Kép
Dorka rengeteget nőtt!

Hicu
nagyon klassz a fotó, ami a profilodban van! Gyönyörű vagy rajta! A többire is kiváncsi lennék!
Boldog születésnapot!Kép

Judit és Buksi nektek meg nagyon boldog névnapot!Kép

Judit
tudok egy jósnőt Kép, nekem Alexát megjósolta Kép

Buksi
nem tudod, hogy pontosan mi volt Vencel tortájának, azaz a torta tölteléknek a neve? Annyira jó volt, hogy nem volt az a krémes nagyon gej íz!

Katianyu
szia!Kép Nagyon szépek a csemetéid! Légyszi áruld már el, hogy hogy találtál rá a Pöttömökre, annyira kiváncsi vagyok! Kép

Tegnap Alexa megint hozta a formáját. Odatolta a kisszékét az igen magas ágyunkhoz, felmászott a kisszékre, majd onnan az ágyra és ment tévét nyomkodni! Kép

Most mennem kell, megyünk az Uzsokiba babát-mamát látogatni Kép

Puszi
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

Nem tudom elmondani, hogy mennyire jól esett az a rengeteg gondolat, amit leírtatok! Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek!

Csütörtökön lesz a temetés, még azon túl kell lennünk, de már lelkileg helyre rázódtam. Legalábbis nagyon igyekszem. Apa meg is dícsért, de mondtam, hogy leginkább Alexa miatt tartom magam, mert nem akarom, hogy szomorúnak lássa az anyukáját.

Vic
örülök, hogy újra köztünk vagy! 22 tálca mézes? Hát nem semmi vagy! Én egyszer egy óvodai csoportnak sütöttem, de akkor sem volt ennyi. Bár lehet, hogy nagyobbak a tepsijeim Kép
Dorka rengeteget nőtt!

Hicu
nagyon klassz a fotó, ami a profilodban van! Gyönyörű vagy rajta! A többire is kiváncsi lennék!
Boldog születésnapot!Kép

Judit és Buksi nektek meg nagyon boldog névnapot!

Judit
tudok egy jósnőt Kép, nekem Alexát megjósolta Kép

Buksi
nem tudod, hogy pontosan mi volt Vencel tortájának, azaz a torta tölteléknek a neve? Annyira jó volt, hogy nem volt az a krémes nagyon gej íz!

Katianyu
szia! Nagyon szépek a csemetéid! Légyszi áruld már el, hogy hogy találtál rá a Pöttömökre, annyira kiváncsi vagyok! Kép

Tegnap Alexa megint hozta a formáját. Odatolta a kisszékét az igen magas ágyunkhoz, felmászott a kisszékre, majd onnan az ágyra és ment tévét nyomkodni! Kép

Most mennem kell, megyünk az Uzsokiba babát-mamát látogatni Kép

Puszi
Hajni
tigribigri

ElszálltKép

Kincső dél óta alszik!!!

Minden szülinaposnak sok-sok boldogságot és egy hatalmas mosolyt Kép Kép Kép
Kép

Edina, akinak sok az olvasnivalója Kép

Edina
Kép
Kép
ed26

Sorry a duplázásért, megint nem engedi kitörölni és oda lett a jó sok gif is Kép
tigribigri

Hajni, most olvastam, hogy mi történt nálatok. Részvétem. Nekem az anyósom halt meg 3 hónapja, hatalmas veszteség az egész családnak. A temetést végigzokogtam, most is sírnék, ha rá gondolok.
Sógorom így vígasztalt: Egy jön, egy megy. Ilyen az élet, semmi nem tart örökké. Bár ez nem hozza vissza.Kép

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Off
Akit esetleg érdekel:
http://www.fn.hu/cikk.php?id=3&cid=91164
vic

Sziasztok!
Sajna nagyon betegecskék vagyunkKép De tegnap kész lettek apa kariajándék képeiKép felteszek ide egyetKép

Annyira büszke voltam, mert a műteremben megkérdezték kirakhatják-e Dudut, mert olyan szépKép

Kép

hicudzsi

Sziasztok!

Hajni!
Jó, hogy iylen erős vagy. Alexával mi lesz a temetés alatt?

Emő!
Gyönyőrű Dudu, nem csoda, hogy ki akarják tenni a képet róla. Nagyon fog Mashu örülni neki.
Én is megnéztem ám a profilodat, csuda csini vagy a képen. Mikor készült?
Gyerekeken a takonykór, nálatok is? Vigyázz magadra, meg Csongor bébire.

Lányok, merre vagytok?

Ines
ini

Hicu!
Lehetsz is, gyönyörű ez a csöpség! Mindig ilyen kis mosolygos? és ezek a szemek! Mashu megrendelte már az UZI-t? (elkergetni a kérőket?)

Hajni!
Egy ismerősöm beszélt nekem a babanetről, hogy sokat jár ide, de nem mondta melyik topicba vagy, hogy hogyan kell egyátalán ezt csinálni. beléptem , megteccett és regisztráltam. Van egy-két topic ami teccett.A kicsi életkorából a pöttömök következtek, és megteccett amiket írtatok, és, hogy ilyen jó csapat vagytok. Kicsit félve írtam először, de annyira kedvesek voltatok velem, hogy asszem maradokKép

katianyu
katianyu

Sziasztok!

Hát úgy látszik nagyon negatív időszakot élek.
Az Uzsoki kórháznál 5 lépcsőfokot lezuhantam babakocsistúl! Kép Kép Kép Szerencsére semelyikünknek sem lett semmi baja, csak kaptam egy sírógörcsöt. Ja meg eltört a kerék.

Hajni
tigribigri

HajniKép
Neked most lehet, hogy egy kicsit magadban fel kellene dolgoznod mamád halálát. Lépcsőzuhanás rosszul hangzik, brrrKép De legalább nem lett semmi bajotokKép

HicuKép
Jaj de édes ez a kicsi lányKép Azok az édes fürtök. Büszke lehetsz ráKép

Nelli
hnelli

Jajj Hajni!!!
Remélem már jól vagy!
Én akkor szoktam potyogni midnenhonnan, meg megvágom magam, amikor nagyon mélyen magam alatt vagyok!
Igen, erősnek kell lenned, de amikor a picúr elalszik, bújj hozzá a párodhoz egy halom papírzsepivel és sírd ki magad!!! Ez nagyon fontos! Az elfojtott fájdalom megbetegít, és gyengévé tesz!

Nagyon vigyázz magadra!!!!Kép

Köszönöm a sok képeslapot + köszöntőt!!!Kép
Nagyon édik vagytok!!!
És a dícséreteket is a képrőlKépKépKép

hicudzsi

Sziasztok!

Már megint itt a nehari Andi! Kép

Az igazság az, hogy most még olvasni sem volt időm napok óta, most bepótoltam, de már nincs erőm írni! Újból nehari!

Mindenkinek akinek eddig nem kívántam boldog, sőt nagyon boldog szüli és névnapokat kívánok, utólag is, előre is! Kép

Nálunk minden oké, csak ez a kóros időhiány ne lenne.

Puszi, náthások, betegecskék gyógyulni!!!!!
Andi
andi68

Hajni!
Sajna nagyon rádjár a rúd, öszintén sajnálom Kép

Ötször fogalmaztam át amit neked írni szeretnék, de ílyen esetben okos nem lehet az ember, akkor meg ne okoskodjon. Vigyázz nagyon magatokra, és ha teheted kényeztesd egy kicsit magad. Nem könnyü feldolgozni a történteket,elhiszem, de egy jó bögés vagy egy illatos, gyertyás meleg fürcsi kicsit segít, ha csak rövid időre is.
üdv
katianyu
katianyu

Sziasztok!

Ne haragudjatok, nincs időm visszaolvasni. Egy perc időm nincs magunkra a pocaklakóval. Liliána 3. hete beteg, és úgy tűnik megint elkaptam én is. Szombaton az ügyeleten kötöttünk ki vele, valahogy nem ment neki, hogy levegőt kapjon Kép. Most kapott előszőr antibiotikumot, amitől persze iszonyatosan megy a hasa, így a kádba állítom és zuhanyozni kell a popsiját, mert máshogy nem lehetne hozzáférni. Még jó, hogy segítőkész a kiscsaj.
Múlt hét pénteken megtette élete első önálló lépéseit, egészen pontosan 5 db-ot Kép. Azóta csak egyet-egyet lépeget.
Nálunk az idei Karácsony nagyon nem az ajándékozásról fog szólni, és valószínű nem ez lesz az utolsó ilyen. Kicsit azért nyomaszt a dolog, de ez van.
Pocaklakóval tegnap voltam orvosnál, de még mindig nem tudjuk ki lakik bent. "Törökülésben" van összegömbölyödve, szóval titokban tartja, hogy milye van.
Na Liliána fel is ébredt a kemény 30 perces alvásából. Amúgy kész csőd a napirendünk és az eddig megszokott rendszerünk teljesen felborult a betegsége miatt. Kép Most már napok óta este 10-kor alszik el, persze altatni kell... Alig várom, hogy ne legyen beteg és enyhe kényszerrel a 8 órakor alvás típust visszaállíthassuk.

Mennem kell. Sok pusz nektek.
Noémi
noémi

Sziasztok!

Buksi megkaptad a mailt, amit küldtem?

Legújabb hírem Kép Alexa beteg! 39,2 a láza és hány, meg megy a hasa. Elkaptunk egy ilyen vírust. Eddig még csak 1x volt beteg, akkor is a foga miatt.

Remélem mire legközelebb írok már csak csupa jó dolgokat fogok bepötyögni!

Itt egy gif Mindenkinek:
Kép
Pusza
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

Nos nem nagy a pörgés mostanában. Kép De gondolom akárcsak mi, ti is el vagytok rendesen havazva.
Most a mama van nálunk Matyival, én elvileg tanulok, gykorlatilag össze vagyok törve, mert komolyan nagyon brutálisak ezek a tételek Kép Kép

Így inkább jöttem.

Hajni: húú nagyon megijedhettetek, de szerencs, hogy nem történt bajotok. Én Matyival a karomban 2,5 hetesen zúgtam 3 lépcsőfokot a lépcsőházban. Megúsztuk, de azóta azt a csizmámat fel se merem venni. Tényleg tedd azt, amit Hicu javasolt(odabújás).

Noémi: jobbulást nektek is. Kitartás és vigyázz magatokra, meg a szégyenlős pocaklakóra is!

Hicu: gyönyörű Dudu! Nem lehetne még azokból a képekből?

Ini: És végül aludtatok? Nálunk Matyi 2 napja este 11-ig bírja, jön-megy. Kérdezem: Megyünk aludni? Ő meg: Nem!-vágja rá felháborodva Kép

Katianyu: de jó, hogy ti az anyósoddal jót tudtok telefonozni. Azért ma reggel mi is megbeszéltük a dolgokat, bár kicsit kínos volt, mert csak hallgatott, majd igazat adott, de hogy ő csak jót akart. Mondtam, hogy tudom és hogy nem is gondoltam én sem másképp, csak hogy szóljanak mindenről, ami Matyival illetve Ferikével történik, merthogy ők így hívják.

No remélem egy kis karácsonyi hangulatot is varázsolok ide, pusz, Zita

UI:Többiek? Írjatok, mert ha lefáradok jövök olvasni!

Kép
zitus

Zitus:
parancs értettem írok! Kép
Ma ilyen napom van csak vacsit csinálok este, addig meg szabad a vásár amikor enged Ákos ideülök.
Mindenki gyorsan gyogyuljon, nyakunkon a karácsony! Ez nem parancs...kívánság !...bár, ha parancsra jobban megy...Kép
Nálunk szerencse csak az én hátam vacakol , de lekopogom! mára azért kaptam pihinapotKép
Zitus:
Nálam is azért volt nagy hír, hogy jót dumcsiztam vele mert nem ez a jellemző.
Régen nagyon sokat veszekedtünk, és sirtam sokat miatta, de mára úgy vagyok, hogy akármi van nyelek egyet, vagy megprobálom kidühöngeni magam itthon( és nem neki), ha valami nagyon nem teccik nem látja hetekig az unokáit (nevelő szándékkal) nála ez jött be...amióta ezt csináljuk ő is jobban igyexik a kompromisszumokra.
katianyu

HajniKép
Jobbulást a beteg Alexának. Hát nem semmi mostanában a napjaitokKép Ezek után már csak jó jöhetKép

NoémiKép
Nektek is jobbulástKép Lépésekhez gratulaKép Bár már én is lépegetni látnám Domcsit egyedül.
Pocaklakó szégyenlőségeKép Legalább addig is izgi, míg kiderülKép

Mi ma elvoltunk az Auchanba. Hát nem semmi, mennyien vannak így napközben isKép És így beöltözve sokkal nehezebb két gyerekkel kiruccani. Na és nem nagyon találtam megint semmit. Egyedül a kicsi családomnak vannak meg az ajándékokKép

Puszi:
Nelli
hnelli

Helló Mindenkinek!

Vagyogatunk mi is, bár elég nehézkes a mostani napirendünk. Egyszerűen nem tudom 11-éjféltől hamarabb ágyba dugni, olyan aktív Zsófi, utána még egy óra mire én is le tudok feküdni, tegnap is egykor feküdtem leKép
9-10 körül kelünkKép és utána úszás az egész nap, hogy minden nagyjából meg legyen amit elterveztem.
Napi egyszer alszik séta közben kint, tehát olyankor sem igazán tudok jönni. Próbálok valami normális napirendet kialakítani, hogy ne kelljek sokáig nélkülöznetekKép

Csak gyorsan: HicuKép Édua gyönyörű nagybaba!!!KépKépTényleg kell még több kép!

VicKép Dorka is szintúgy, irigykedem ám a hosszú fürtök miattKép

NoémiKépGyógyulgassatok gyorsan!!
Gratula a lépegetéshez!!!KépKép

TündeKép SzabályosanMászósKitti gratulaKép

HajniKép Alexának is jobbulást, lehet, hogy ezt a hányásos vírust kapta el ő is? Ugye jobban vagy már?

KatianyuKép Húúú a legdrasztikusabb anyósbüntetőKépKép

IniKép Nekem is úgy tűnt a férjed tartani próbálja magát KépKép Remélem is, hogy jót buliztatokKép

ZitusKép Akkor azért rendezted az anyóskérdést! Matyi meg jobban van már ugye?

Vizsgaidőszakot élőknek sok-sok kitartást!!KépKép

Akit kihagytam sok-sok puszit, hátha hajnaltájt még tudok jönni egy kicsikétKépKép

Orsi, Orsko, Ed, Buksi, Judit, Nelli, Ági, Andi, Boró, Móki, Manóka!!!!

Pusszantás!!

ildi
bpildi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkokat a vizsgához. Nem nagyon akar menni ez a tanulás, inkább csak lapozgatom, aztán reménykedem, hogy valami azért megragad.

Boró, lakásavató, szerintem is jobb lenne januárban. Én olyan 15-e utánra szavaznék, addigra vége a vizsgaidőszaknak.

Zita, neked is drukk a szigorlathoz!

Orsko, nálunk ugyanez a helyzet. Kitti napközben szinte semmit nem alszik. Állandóan álldogálni akar mindenhol. Persze én is meg tudnám zabálni, amikor odajön és addig erőlködik, amíg a lábamba kapaszkodva fel nem áll. Kép
Az a baj, hogy akkor sem akar aludni, amikor már látszik rajta, hogy nagyon álmos. Hiába teszem le az ágyba, mindig feláll. Én leteszem, ő feláll. Aztán kb egy órányi ilyen játék után alszik egy bő fél órát.
Egyébként te milyen suliba jársz? Csak mert nekem is volt ilyen hasonló nevű tárgyam, hátha kell egy kis segítség.

Hicu, gyönyörü ez a kép, tényleg büszke lehetsz! Kép

Hajni, jaj, ez a zuhanás Kép Még jó, hogy nem lett semmi bajotok.

Minden beteg babónak gyors gyógyulást!

Pusza,
Tünde
rtünde

Nem fogjátok elhinni:Ákos alszik!
Tuti, hogy megjön a hó csak olyankor szokott, ha valami csapadék várható.Már fél órája itt szuszog mögöttem...kiváncsi leszek este mikor lesz lefekvés.
Ma ebéd után sétáltunk egy kicsit,muszáj volt elmenni a tékáig mert látta a Micimackót és egész délelött azt magyarázta, hogy még meg akarja nézni. Nagyon édes volt azt hitte azért nem kapcsolom be neki, mert nem értem, hogy mit akar.Már a függönyét mutogatta, hogy :Anya nézd azt mackót akarom szeretnék nézzuk.Kép
Ebédután elmentünk, de nem teccett neki a séta, mert utálja a hideget.Ilyenkor csak valami jó okkal tudom kivinni. De most legalább alszik kicsitKép
katianyu
katianyu

Mi is csatlakozunk a beteg babók táborábaKép Domcsi belázasodott, taknyos is egy kicsit, nyűgös is. Ha nem múlik, holnap mehetünk dokihozKép
És én még Auchanba voltam veleKép De akkor még nem látszott.

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Most már azért se tűnök el Kép!...illetve este fogok írni bővebben,csak szólok,hogy élek!

Mindenkinek köszi az érdeklődős méleket, úúúúúúúúúgy hiányoztatok!

Hajni!

Szörnyű ez babakocsis sztori, ma itt voltak Veráék és szintén mesélt egy babakocsis történetet,csak a vicces kategóriából,ha még nem mesélte,kérd meg,én szétröhögtem magam! Betegség Kép tegnap volt itt a barátnőm két kislányával,ma már mindkettő hm...hát durván fosik. Én még bizakodom. Jobbulást! A leveled persze,hogy megkaptam,csak egy faragatlan,tirpák borsodi paraszt vagyok KépKépKépJa! és nagyon örülök a cuki gifnek,ez már olyan vidámabb hajnis volt!

Tünde!

ucsitysza,ucsitysza,ucsitysza ,vagy vmi hasonló, majd Judit táváriská kijavít Kép... Kitti ügyi,és igaza van,minek aludni,ha állni is lehet?

Ildi!

Szerintem aludj 10-ig /irigykedemKép/ és kutyakaki takarítás helyett gyere ide ,a többi nem fontos Kép!

Zitus!

Karácsonyi hangulat húsvéti nyuszival abszolút átjött Kép! Jó,hogy újfent dumcsiztál anyóssal,egyszer majd jól meglepődsz,mert be is fogja tartani! A többit /tanulás,alvás/ ld. fent Tündénél.

Hicu!

Muti már a többi képet! Mindet! Persze lécci-lécci Kép!

Ini!

Szóval én most újra itt megint és most már mindig,meg ilyenek Kép

Mindenki!

Judit művésznővel,az autózás nagy mesterével arról dumáltunk,hogy azért még kari előtt vmiféle összeröffenést csak meg kellene ejteni. Már nem tudom,hogy tali vagy ötyeparty vagy mindkettő merült fel,de azért felmérném,ki mit szól. Tudom,vizsgák,karácsony,stb. na de azért fontossági sorrend is van a világon... KépKépKép

Most gyors voltam és idétlenke,de pusszantás mindenkinek!

Buksi
kisbuksi

Ja!

És Szilvi üzeni,hogy puszi mindnekinek,de 6 év után kimúlt a számítógépük...

...a betegek meg gyógyuljanak,ezt nem Szilvi üzeni!

B.B. mint a nagy színésznő,amúgy BohókásBuksi Kép
kisbuksi

Szisztok!

Gyerekekhez én i csatlakozom, én is sz@rul vagyok.

Hajni!
Jó megijedtem, vigyázz magtokra.

Tünde!
Ismerős játék, mi is ezt csináljuk, feláll, lefektettem .... .

Buksi!
Én gyerek nélküli talira szavaznék, mert most szinte minden kölyök beteg, utána meg még gyenge az immunrendszerük, hogy érdemes lenne bevinni őket a játszóházba. Csak beteg gyerekeink lennének karira.

Megyek veszek egy jó meleg eukaliptusz fürdőtKép

puszi
Ines
ini

Sziasztok!

Egy kissé lemaradtam ...

Mi is küzdünk a késői fektetéssel, napközben pedig az állandó mehetnékkel, ami nem is olyan egyszerű. Nálunk jó nagyok a távolságok, úgyhogy Bence visszavett és többször mászik, mint lépked. Sztem is jöhet vmi front, mert Bence is megpróbált most lefeküdni, de én nem voltam hajlandó feküdni vele, igy inkább engem nyúz. (időnként lehajtja a fejét a párnájára ...)

Ines, bocsesz, de úgy el vagyok úszva!!! Remélem jól vagytok!

Hicu, gyönyörű mindkét kép! Szeretnénk mi is látni még-még-még!!! Kép

Ildi, voltam Mc-on a hétvégén ... talán legközelebb, ha lesz időm, mert ugyebár ilyenkor ez eléggé ritka, akkor összefuthatnánk!

Betegeknek sok gyógypuszit!

Most ennyi tellett tőlem, mert Bence rángatja a pólómat, hogy játszak vele ...ne itt pötyögjek.

Kép

pussz
Orsi

u.i: a papucsomat a Kikában vettem Kép
orsi17

Annyira édesek vagytokKép Köszi a sok-sok dícséretet!!!KépKépKép
Most önző módon csak feldobok mégegy képet ide, mert rohanok vacsit gyártaniKép Éhes a bandaKépKépKép
Majd este jövökKép A többit meg az albumba majd beteszemKép

PUSZI!!!!!!!!!!!
Kép

hicudzsi

Sziasztok!

Emőke!
Nagyon helyesek vagytok!

Mindenkinek pusz!

Mi holnap elutazunk 3 napra, így kívánok mindenkinek jó hétvégét!

Andi
andi68

SziasztokKép

MI is élünk csak én már nem birok a teendők zömével, átcsaptak a hullámok... Vasárnap végre apa is belátta, hogy Dani mellett nem lehet takaritani és főzni vagy bármi egyéb teendőt csinálni, kemény bő félórát küzdött vele, hogy ki tudjak porszivozni és legalább a videokazetta halmot visszavarázsolni a helyére, amit lepakolt, a végén feladta, a gyerek meg diadalittasan odament és lesöpörte az összes kazit ujraKép és nem állt szóba vagy két órát az apjával. A végén már ugy mosogattam, hogy kész legyek az összejövetelre, hogy hordozókendőbe tettem és a hátamra kötöttem őt, szép látvány voltunkKépKépKép
Nah most kifujtam magam egy kicsitKép Ebből adódóan még olvasni sem volt időm, nem hogy irni nektekKépKép

BuksikaKép
Édes vagy és köszönöm az smst, apa felolvasta nekem, miközben a vacsit gyártottam és elég ferdeszemmel nézett rám hogy ki az a Buksika, akit kiirt a telefonom, de azért a végére megnyugodott, hogy elmagyaráztam nekiKépKépKép

HajniKép
Fogad öszinte részvétünket, nekem egy mondat jut ilyenkor az eszembe, ami mindent leir:
"Mikor a Földön kihuny egy lélek,
Új Csillag születik az égen."
Babakocsival való lezugásKépKép
Sok sok puszi Alexának hogy gyorsan meggyógyuljonKép+++++++++++++++++++++

ZitusKép
Ismerős a szitu anyós fronton, már én is kaptam rajta, hogy csokit akart adni DaninakKép aztán elpirult és eltetteKépKép Azóta mindig megkérdezi, hogy mit adhat neki. Kina összes termése, nah meg pluszba Dani egy hetiét is felajánlom a szigorlatodhozKép

NoémiKép
Szégyenlős picur, legalább mondhatod hogy zsákbacica van mégKépKép Lépésekhez gratula, az altatáshoz meg kitartás. Dani eddig elég rendes kölök volt, de az korházasdi óta minden éjjel 3 körül felébred, kijön a kiságyából, be közénk és 5 ig szenved, körbe körbe jár a nagyágyban ilyenkor nekünk is one alvásKépKép

HicuKép
Valami fergetegesek ezek a fotók, csudaszépek vagytok, eltudom képezelni mennyire meghatódik majd a párodKépKép

JuditKép
Remélem sikerül valami jó kis járgányt kifognotokKépKép

OrsiKép
Valami van a levegőben, mert amint olvasom egyik gyerköc alvókája se már a régi... Nálunk van olyan hogy alszik 3 és fél órát egyfolytában, aztán van hogy egész nap csak félórát és még este 11 kor nem döl ki.

InesKép
Azért mégis jól sikerült a buli. Neked is ++++ energia hogy jobban érezd magad és ne dölj ki a gyerekek után még te is.

KatianyuKép
Üdv közöttünkKép Aranyos a kép a gyerköcökrőlKépKép

VicKép
Jó újra hallani felőletek, Dorci csajszi még mindig tüneményes. LE a kalappal a mézes sütési energiád elöttKép Ide is repithetnél egy tálcával, mondjam a cimet?KépKépKépKép

NelliKép
Ti is gyorsan gyógyuljatok meg ám, hogy egészséges vidám babók fedezzétek fel a fenyőfa alá rejtett ajándékok hatalmas táborátKép

IldiKép
PasikKép az orruknál tovább nem látnak, jah és érezni sem érzik a kutyagumitKépKép Takaritást bizd rá, te meg gyere amilyen sürün tudszKép

TündeKép
Csatlakozom Buksihoz: ucsíííííítszá, ucsíííííítszá, ucsííííííítszá gavaril BuksiKépKép
Neked is kina összes termése, szerintem simán el tudtok osztozni rajta ZitussalKép
Álldigálós játék ismerős, kitartás kell hozzáKép

OrskoKép
Megkaptad a jó anyagot, vagyis amit küldtem azt kitudtad már nyitni?? Remélem klasz lesz a könyvecske.

EdKép
Csudaszép az a pancsis képKépKép

BogiKép
Jó hallani végre felőled és hogy nagyjából minden rendben, várjuk majd az uh eredményét ámKép

Valaki kérdezte, csak likas az agyam:
A fotelt az Auchanban vettük a gyereknek, a csepeliben most 5990, de ami most nyilt budafokon ott ma láttam 4990 ért még.

A szürketégelyes popsikenőcs meg szerintem a sudocrem lehetett, amit valamelyikötök mondott a kipirosodott noziraKép

Ránk is ránk jár mostanság a rudKép igy karácsony elött elég felemelő volt a pénztárcánknak hogy elromlott az autónk, de sajnos nagy szükségünk van a felnött koru sárgavillámunkra, igy a szerelő javaslata ellenére inkább megcsináltattuk, mert újabbat mostanság nem tudunk beszerezni.

Viszont elkészültem egy szakácskönyvvel, amit már el is ajándékoztam, a mesekönyvemnek elkészültek a bellapjai, már csak a boritót kell megcsinálnom, és végre elmondhatom, mindenkinek megvettük az apróságokat karácsonyra, most már csak rajtam a sor, hogy elkészüljek a sajátkezűekkel.

Kép

Kép;Kép

Most ennyire futotta, de még vár rám a konyha, meg a vasalás és sorolhatnám....

Akinek most nem irtam azokna dupla puszit küldök.

Minden beteg babónak gyors gyógyulást és a mamiknak is kitartást.

sok puszi

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Most akkor lóhalálában néhány mondat:

Hicu
Nagggyon jók a képek!! Lehet, hogy egyszer én is akarok ilyet??

Hajni
Vigyázz Magatokra! Én is jól megijedtem, olvasva az esést Kép

MINDEN BETEGNEK
jobbulást, de gyorsan! Kép

Én most nagyon elvesztem a reagálásban, de már nemsokára kész leszek az ÖSSZES ajándékkal Kép Kép Kép
Mi meggyógyultunk szerencsére.

Valaki kérdezte (tényleg bocs, hogy nem olvasok vissza Kép ) a könyvet: Susanne Forward: Mérgező szülők. A Lélekkontroll sorozatban jelent meg.

Holnap jön Nagymama, azért nem leszek, hétvégén igyekszem jönni, jövő hét szerdán meg világgá megyünk, és majdhogynem 2005-ben érünk vissza. HIÁNYOZNI FOGTOK!! Kép Kép Kép és Kép

Boró
Én is januárra szavazok

Puszi
Noresz
noresz

Sziasztok!

Jó, hogy írjátok a vizsgákat, mert legalább eszembe jutott, hogy jegyzeteket kellene szereznem még karácsony előtt. Mint kiderült, 3 zh, 2 beadandó program, 2 vizsga. Még rágondolni is rossz, főleg, hogy fogalmam sincs, miről van szó. Bár néhány éve már tanultam a fősulin hasonlókat.

Hicu, szépek vagytok! Mostanában egyre többet beszélgetünk Apával a tesóról. Kincs 10 hós lesz, tehát 19 hó lenne a különbség már most.
Bár most még nehéz belegondolni a nagypocakba.

Hajni, nyugi!!! Én a fürdőkádban pityeregtem esténként, napközben nem szabad rá gondolni, csak a gyerekre! A jövőt nézd, ne a múltat!
Ma itt volt apám és valahogy anyósomról kezdtünk beszélni, hogy milyen jó tanár volt. Apósommal (vele lakunk) majdnem elsírtuk magunkat.

Noresz, jó neked, hogy vannak már ajándékaid. Nekünk még semmi nincs, mert apa még nem kapott fizut, csak 1 szabadnapot hétfőre. Hát az is valami.

Fotel: én a kikában láttam 4990ért.

Ági, tetszik a könyv. Én ma 3 féle muffint sütöttem (kakaós, kávés, mézes) Apa tegnap hiányolta, ma sütöttem.

Mindenkinek jóéccakát!
Holnap talán este jövök, napközben az APEHba kell mennem. Fujjj, de kell valami igazolás az evához. Ilyen hülyeséget!

Így aludt el valamelyik nap a bébi:
Kép

Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Néhány tőmondat Kép magunkról.

Bébiszitter: múlt szombaton megvolt az első éles bevetés,amit minden fél akadályok nélkül vett. Apával 6-9-ig voltunk vacsizni,karácsonyi ajándékokat nézegetni,és nekem névnapi ajándék gyanánt vásárolgatni. Mivel az utóbbi nem sikerült,ezért vasárnap elmentünk az Árkádba,és kaptam nadrágot,felsőt,kabátot. Kispapi szerint megérdemlem. A kabát mondjuk vajszínű,ami nem biztos,hogy télen, gyerek mellett a legelőnyösebb,de ha ez tetszett...Kép

A Karácsony tovább bonyolódik: apósomék nemcsak nem jönnek, össze-vissza kavarnak,meg hülyeségeket dumálnak, mi meg már ott járunk,hogy inkább másnap se jönnének,mert így már minek Kép. De nem akarunk hálátlan gyerekek lenni,csak néha olyan nehéz szeretni...Kép

vencel ajándékai megvannak: ugrálós gumiizé, kutyafejű,malacszerű akármi,meg végre kaptunk olyan kisasztalos activity központot,amivel a szülinapján is másfél órát játszott Kép Rebi,ha olvasol,köszi az útbaigazítást ! Egészség hogy van /még mindig Rebi/?

Kispapi ajándéka: készítek egy tálcát,rajta egy négy részre osztott fadoboz,amiben szép üvegcsékben méz,citromlé,cukor, valamint teafilterek,meg még egy kisládika 3 in 1 kávécskák részére. na persze minden kifestve,szalvétázva,betekerve,stb. a neve Csilivilimunkahelyikávézósteázóskézikészülék". Most leesett az állatok,mi Kép?

Ági!

Hú de csudákat készítettél! Ja! az enyéma múgy még csak elméletben szép.... SMS: Már bánom,hogy nem írtam benne a jképű szeretődrőlKép

Hicu!

Csudajó képek, TÉNYLEG MINDET szeretnénk látni Kép! Amúgy van egy másik nagyon jó fotós,akit esetleg érdekel,mondjuk már nem karira,bztos emlékeztek Zsazsára,az ő barátnője készít inkább művészibb,fekete-fehér fény-árnyék témával játszadozó csodás képeket,esetleg azoknak,akik jobban kedvelik a nem ennyire direkt megmutatását a dolgoknak... Hicu! Csudacsini kismamikra ez nem vonatkozikKép!

Boró!

Amikor szólsz,akkro bulizunk,én hagyom magam a tömeg által befolyásolni!

Noresz!

ha nem titkos,ugyan mik az összes ajándékok Kép? Hú,mekkora utazást csaptok!

Ini!

Akkor legyen gyerek nélküli,bár ez biztos kislétszámú lesz,de örülök,ha rácáfoltok Kép! Szerintem kezdjük el az időpont kitalálását,mert ez nem lesz egyszerű. Akkor elsőként az én verzióm: nekem kb. 6 és fél 10 között jó /nem reggel/ vasárnap,hétfő,kedd napokon. A többin kispapi mindenféle partnercégek évvégi mulatságán vesz részt,szombaton meg vacsizni viszi édes-kedves anyósát és hasonló nejét. Rendes,derék ember Kép!

Judit!

Te is szólj hozzá,ha sikerül egyeztetni kispapival!

Na mára ennyi elég lesz belőlem,a holnapot sem ússzátok meg Kép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Ed!

És jut eszembe: a múltkori pancsis kép tényleg nagyon jól sikerült /na ez se semmi Kép!/,és Kincső vonásaiban mintha egy az egyben Téged láttalak volna!
kisbuksi

Buksi, köszi. Én az apját látom benne. Látszik, hogy ritkán nézek tükörbe.
Itthon van pa, lépek.
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

BuksikaKép

A tálcáidat elfelejtettem megdicsérniKépKép Amikor néztem bennem volt, csak hát már leirni nem sikerültKép A teázos csilivilikézikészülékhez meg gratula és várom a fotókat rólaKép
A házibarátról meg psztKépKépKépKépKépKép

EdKép
Édesen alszik manócskád, néha olyan pozokban alszanak el, hogy az csak csudaKépKép

NoreszKép
Jó pihenéstKép

Vonulok vissza a műveimhez, majd holnap felteszek képet, hogy mit alkottam ma éjjelKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?