Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!
Először is előrebocsájtom,hogy tegnap mindenkinek reagáltam,csak ez a tetves usb stick kínlódik,így mire megírtam a hsz-t,ledobott a netről,de később sem sikerült csatlakozni,így elszállt minden! :evil: :evil: Sajnálom! :(
A baj az,hogy ma már nem emlékszem tegnap mit írtam! :oops: :lol:

Szentimentális Berninek emléxem,hogy megdícsértem a képeit,1-től 1-ig szuperek,a tokás alvóson behaltam,de a pancsis is cukker. Már mi is gondolkodtunk rajta,de picit korainak találtam,meg nincs is alkalmatosság...bár a Metroban láttam egy nagyon édi felfújható pancsoló "gombát", teteje is van,1900Ft...talán az egyik nagyszülő! :roll:

Sly!
Én meglepődtem,hogy már nem szoptatsz!Írtad korábban is? Ha nem gyógyszerrel védekeztek,akkor akár egyhetes késés is belefér,de lehet még nem kimutatható a terhesség! :wink: Bár ha nem szeretnéd,inkább ne legyen baba! :)

Évi!
Végre meggyógyult a kis öntörvényű! :D Néha én is észrevettem,h ha pl. kiveszek valamit Mira kezéből,akkor sikongat meg kiabál,de még nem "veri" magát! 8) Tudo,tudom,ami késik nem múlik! :lol:

Joli!
Most ugye nem azt akarod mondani,hogy azért alszik jól a cseppem,mert beteg! :?: :!: Tegnap már fél 10-kor aludt,fél 6-kor szopizott,és 9:20-ig visszaliudtunk mindannyian! :oops: Azt hittem rosszul látom az órát! :lol:

Gabuska!
Szegény kis 'pöttyöspanna'! Kiderítetted már a pasi nevét??? :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Ja,Szintus a kisasszony tüneményes!!!!!
Bük pedig a nyugati (Osztrák) határhoz van nagyon közel,(ezt mi gyakran ki is használjuk :lol: )Vas megyében található,Szombathelytől 22,Sárvártól 28,Soprontól 45,Győrtől 85 km-re!
És asszem nem válaszolt senki a kérdésedre,Máténak télen volt egy jeges balesete. Az apukájával elesett a jégen,és betört a feje,hamarosan mennek kontrollra.Valamint Réka zenekarban játszik (meg szinte Máté is,mert gyakran elkíséri anyukáját) és 24-én egy koncertjük lesz!

Joli!
Jól érezték magukat a fiúk?
Nagyon rendes a férjedtől,hogy Márk névnapját ünnepli meg azal,hogy vízre bocsájtja a hajót! :wink: :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Pat, az este eljött a hsz-ed! Remélem nem a betegség miatt alszik annyit Mira, de én amilyen paramami vagyok, mindig arra gondolok, ha többet alszik.
Szly, én is lemaradtam arról, hogy nem szopizik Jázmin egyáltalán!
Gabuska, sajnálom, hogy tetőződik a baj! Gyógyulást!
Szintia, Fruzsi gyönyörű:)

KépKép
Kép
el..né

Jaj lányok, már olyan rég akartam mutatni, hogy van egy oldal, amin ha feltöltitek a saját és a párotok képét, kiadja, hogy milyen lesz a gyereketek. Hát marha jókat röhögtünk rajta a másik topikban, semmiköze babaarcokat dobott ki szinte mindenkinek. Mondjuk az enyém hasonlít valamennyire Livire talán.
www.makemebabies.com

Kép

És amit anyura, apura adott ki, az is inkább Livi, mint én
Kép

Próbáljátok ki, jókat lehet rajta mulatni. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép Kép Kép
Kép

KépKép
Kép
el..né

Gabuska, kösz a tippet! Érdekes :)

Jó a vonalzód!!!

Írtam már, vagy csak akartam írni, hogy Csanád a bilin elkezdett sírni, tehát nem erőltetem, viszont annyi "haszna" lett a kísérletnek, hogy felfedezte a fütyijét. Azóta minden tisztába tevéskor hasizomgyakorlatokat végez, hogy felülhessen és megfoghassa :lol:

Szép álmokat!

KépKép
Kép
el..né

Hát minden volt csak az nem. Ez a rontom-bontom :? . Órákig kiabált, kaja nem kellett neki, a cumi sem, csak a játék. Alig várom, hogy elálmosodjon és alhassak.

Ha összekaparom magam, még jövök 8)

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Nem írtam, hogy nem szopizik Jázmin? Ha nem lennék lusta, most visszakeresném, mert szerintem írtam! VAgy nem ide írtam!? Nem is tudom! Mindegy! a lényeg, hogy 9 hónapig szopizott és egyik napról a másikra nem kellett neki. Elfordult, nem kapta be. Pedig még lett volna tejcsi.

Jaj szegény Livi! De legalább kiderült végre mi a baja! Jobbulást!

Joli! Nagyon jók a talis képek! Csanád egyedül sétált az egyik képen?

Én is keresetem ülést a biciklire és nekem is meggyűlt a bajom vele. Találtam kb 2-őt. De aztán csak sikerült. Bár nem vettem de még nézegetem.

Patr! Abszolút nem szeretnék babát. Óvszerrel védekezünk. De azért ennyit nem szokott késni. Lehet az is közrejátszik, hogy elkezdtem tornázni? Szerintetek?
Szóval azért kérem a drukkokat, hogy megjöjjön. (már egy hete lassan betétet hordok, utálom!)

Tegnap turiztam pár rucit a leányzónak. Már ideje volt, szegénynek nem volt egyetlen szoknyája sem!

Kép
szly27

Rucik:

Kép

Kép
szly27

Kép

Apja és lánya,hát nem édik?????

Kép

Kedden vettem a Fruzsinak a rózsaszinűt,szerdán pedig kapta ajándékba a lilát :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!
Jajj Sly! Szegény gyerek hogy élhetett eddig szoknya nélkül???? :evil: Legközelebb azé' jobban figyelj oda,hogy időben legyen szoknyája!!! :lol:
Én drukkolok,hogy megjöjjön,és szerintem is lehet, a másik topocba írtad! Amúgy nagyon szépek a rucik amiket vettél!!! Jövő hét csütörtökön megyünk mi is Egerbe(majd én is turizok a cseppemnek szépeket),esetleg előre hozhatnátok az egri látogatást,kb. egy hétig otthon leszünk! :wink:

Joli!
1 hsz elment,de aztán írtam egy 2.-at is,ami nagyon hosszú volt,az szállt el!
A nagyfiadat,Csongit Isten éltesse sokáig névnapja alkalmából!
A papaámnak meg ma avan a 87. szülinapja! :D Remélem én is ilyen jó géneket örököltem! :wink:

Gabus!
Nagyon jó az a képcsináló! :lol: És szerintem is hasonlít Livire!
folyt.köv....

KépKép
Kép
patricia83

Szintus!
Szépek a ruhák,de ez aztán a véletlen,még szerencse,hogy lkegalább különböző a színük! :lol:

Csilla!
Csemetéd éjjel akart játszani, Szerintem nálunk is ez lehetett a gond múltkor,semmi sem volt jó neki,de ha világos volt,rárabolt (volna) a játékaira! :evil:
Mi egész jól aludtunk,bár Márk felébredt éjflkor,és lázas volt,de mire beleimádkoztam a Nurofent, az ellenkezésre/kiabálásra felébredt Mira. Megetettem gyorsan,bár lehet anélkül is visszaaludt volna,éd majdnem 7-ig aludt. 3/4 8-kor még visszaludtunk (tudom,akkor miért panaszkodom,hogy nincs időm semmire,ha ilyenkor még visszalaszom :oops: ),ez van, 9-ig nyomtuk! :lol:

Joli,Réka!
Végül mégis "összeütöttetek" egy talit? Ez mikor volt és hol? Nagyon szépek vagytok,és látom Joli nagyfiai is részt vett...meg egy kutyus is! :lol:

a fiúk a családból Sz.helyen vannak,én meg házimunkát végzek...hi-hi! :lol:
Megyek is,legyen látszata,hogy itthon voltam...
szép napot nektek!

KépKép
Kép
patricia83

Hali!

Pat, a házassági évfordulónkat jöttök ünnepelni vagy a névnapomat :lol: ?

Most már mindjárt másképp látom a világot, így 3 órás alvás után :oops: . Annyira jól esett! Apának meg sem merem majd mondani :roll: . Remélem, ma éjszaka már alszik Bogi :? .

Szly, ennyire kiszőkült Bogi.
Toncsi is ilyen volt 1 hónaposan:
Kép

1 év pár hónaposan:
Kép

Nagyon édesek a ruhák!

Joli, boldog névnapot Csonginak.

Éhes vagyok 8)

Csilla

Kép

Kép
csillala

Patri! A jövő hétvége pont nem jó, mert most hívott az igazgató, hogy jövő pénteken és szombaton továbbképzés a suliban és nekem is mennem kell! Reggel 8-tól délután 5-ig. Szuper lesz! :cry: Pedig akár mehettünk volna is Egerbe! De sajna nekünk csak a hétvége jó, mert ugye GYuri dolgozik.

Joli! Csonginak boldog névnapot!

CSilla! Toncsi is nagoyn megszőkült! Nagyon ari!

Szintus! Nagyon édi Fruzsi! A ruhák is jók, még jó, hogy nem teljesen egyformák. Nekünk van pár egyforma ruhánk, mert ikrektől örököltünk! A játszón azt hiszik, hogy mindig ugyanabban a ruhában járatom Rolit! :lol:

Kép
szly27

Sziasztok!

Köszi szépen Csongi nevében a köszöntéseket! Burger King-es kaját ettünk ma ezért:oops:
Szly, tényleg van, aki emlékszik, miben volt tegnap más gyereke?! Na én nem, hacsak nem valami extra ruhában volt. Szép rucikat vettél! A szopival kapcsolatban írtad ide, hogy már nem nagyon akar szopizni, de szerintem konkrétan nem. A napokban Csanád sem szopott már nappal, ha próbálkoztam 2-3 korty után mászott el. Maradt az esti és a hajnali. Kitartás, meg fog jönni! Igen, Csanád lépeget már rendesen :)
Csilla, miért nem mondanád apának? Örüljön, hogy végre kicsit tudtál te is pihenni! Szépen szőkülnek a lányok :)
Pat, igen, összejöttünk Rékával, közel lakunk és folyton mehetnékünk van:) Ő sétáltatta Mátét és a kutyát, én a két kisebbik fiamat. ma is voltunk ringatóra, utána jártunk egyet.
Szintia, nagyon szépek a ruhák is és apja-lánya is :) Olyan egyformán ível a szemöldökük :)

KépKép
Kép
el..né

Joli, ne hari, mikor néztem a naptárt mintha Csanád napot láttam volna. Dehát így jár, akinek két Cs-betűse van! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Délelőtt már írtam, de sikeresen el is tüntettem! :?

Most alszanak, de Vince az esti szopi után kidobta a taccsot, az egész tejcsit kihányta, legalább láttam a mennyiséget, volt kb. 2 dl.! :shock: :? :) Remélem, csak 1x-i volt, és nem ismétlődik! Ráadásul Viola gyapjútakarójára sikeredett, hát, örültem neki! 8) Szerencse, hogy Viola már aludt, bizti kiakadt volna! :o

Ma voltunk méreckedni, 9150 g, és 75 cm.

Gabuska!
Jó ez az oldal, és tényleg nagyon hasonlít Livire! :shock: Sajnálom a pöttyösséget, de legalább kiderült a baja! :roll:

Joli, Réka!
Jók a talis képek! Réka-kontroll?

Csonginak én is boldog névnapot kívánok!

Csilla!
Előre is boldog évfordulót nektek!

Pat!
Márk jobban van?

Szintus!
Szerintem Fruzsi inkább rád hasonlít, de a szemöldöke tényleg az apjáé! :wink:

Szly!
Én se tudtam, h. már nem szopizik Jázmin, ügyesen elválasztotta magát, én egyelőre nem tudom, mikor fog ez megtörténni, mert rendületlenül igényli, még nappal is, de akkor már nem nagyon kap, az esti, éjjeli, meg a reggeli így is fix! :roll: Végülis nem baj, de meg akarom csinálni a 90 napos diétát, és amíg szoptatok, addig nem akarom!
Kívánom, hogy úgy legyen ahogy szeretnéd a menzivel kapcsolatban!

Hát én nem is tudom, a párom nagyon szeretne harmadikat, de én egy pár dolog miatt meginogtam, végülis nem most kell eldönteni, nagyon tanácstalan vagyok...

Most megyek, mert a múlt éjjel megint 4x keltünk, remélem ma kicsit jobb lesz... :?

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Ja, és mi ma fél 6-kor keltünk, mindenki, ez mostanában állandósulni látszik, de max. fél 7-ig alszunk! :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Szly nagyon cukik a rucik:)most igazi kiscsajos lesz Jázmin:)))

Nálunk(temerinben)van egy Beba neveztű butik,nagyon jó árak vannak.Egész Vajdaságból ide járnak vásárolni. Meg a menő
butikok is itt veszik a rucit és azután eladják Ujvidéken HÁROMSZOROSÁÉRT..... :?

Csilla aranyos a szöszi:))Mi fincsit ettél(mivel irtad,h éhes vagy

:wink: )Csak mond meg apának,nyugodtan,neked is jár a pihenés 8)

Joli boldog névnapot Csonginak!!!!

Pat hazaértek már a fiúk?Hogy vagytok ma?Nem fáj már a hátad?
Papádnak boldog szülinapot!!!Géneknek drukk!!!

Jelentem a az eredményeim jók,még megmaradok!!!

PUSZKÓ!!!!

Kép
Kép
szintus

Évi,ha látnád Fruzsit,(élőben)akkor megcáfolnád
magad.Fruzsi tiszta apája.

Sose felejtem el,amikor a korházban voltunk(szülés után)
hozták őt a nővérek szopizni és mondták,hogy mennyire rám hasonlit a baba!(még a dokik is azt mondták)
Akkor dicsekedtem a férjemnek,hogy a Fruzsi tiszta én 8)
Erre azt mondta,hogy ezt azért mondják,mert nem látták még őt 8)
és mennyire igaza lett :lol:

Gabi én elöbb símán azt hittem,hogy Livi,csak kisminkelt változatban :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

Fruzsi, gratula a jó eredményekhez! nem is kételkedtünk abban, hogy megmaradsz-e :lol:

Pat, gratula a papának! Az én nagyim 96 évesen hunyt el. Gének? :?

Évi, sajnálom a koránkeléseket! Brrrr. :cry:

Csongi köszöni, hogy mindenki megköszönti:)

Csanád az előbb aludt el :roll: Ma(is) este 9-ig dolgoztam, amikor jöttem haza aludt. Fel kellett ébresszem, ugye ő estefelé szokott egyet aludni, de max 8-ig, úgy elaszik 10 körül. Most jól megcsúsztunk :shock:

Jó éjt!

KépKép
Kép
el..né

Jó reggelt!

Joli! Tényleg jól megcsúsztatok! Kíváncsi vagyok reggel meddig aludt Csanád!

Szintus! Grat a jó eredményeidhez! (én lemaradtam valamiről, miféle eredmények, beteg vagy?)

Évi! Hányt még Vince? Remélem nem beteg! Jó korán keltek! Nálunk még alszanak a lurkók! Én meg kiszöktem!

Joli! Van aki arra utazik, direkt azt lesi, hogy miben van a gyerek! :? Mondjuk nagyon nem izgat! Játszóra amúgy is a rosszabbik jó ruháiban viszem a gyerekeket!

Ma reggel megint teszteltem, megint negatív. Szóval már egy hét késés után csak ki kéne mutatni a tesztnek, úgyhogy szerintem késik, de mitől?! Mindegy is, a lényeg, hogy nem baba!

Kép
szly27

Sziasztok!
A lényeggel kezdem: Máté buksija rendben van! Szépen beforrt a csont, a doki szerint lassan engedhetem normálisan ügyködni 8) (mondtam neki, hogy szeretne totyizni, de nem engedtem eddig csak puha aljzaton. Lényeg, hogy vigyázzak rá, de most már egészséges! :D :D :D :D :D

Berni, mi a helyzet Dorkó bőrével?

Szly, én azért még várnék még egy hetet és akkor is tesztelnék :wink: Ruhalesős anyukák :shock:

Évi, taccs :( férjednek viszont nagy-nagy piros pont :D bár két ilyen tündér után nem csoda, ha örülne egy harmadiknak :wink:

Gabuska, Pat, mi a helyzet a kis betegekkel?

Szintus, örülök a jó labornak! A kicsi meg mindkettőtökre nagyon hasonlít! Szerintem nálatok is a hasonló dolgok jelentkeznek dominánsan :lol: Máté is mindig arra hasonlít, akivel éppen játszik :lol:

Joli, te már megint átmentél keresztmamába :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Jól lefárasztottuk Csanádot, hogy így elájult :roll: :roll: :)

Mi meg 5-re mentünk a dokihoz és 9-re értünk haza, így Máté is nagyon kidőlt.

Mit tudtok a kismamáinkól, lányok?

Pusz

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Hali!

Bogi már alszik :roll: . Csak azért mondtam, hogy nem mondom apának, mert szegény egész éjszaka hallgatja Bogit, utána meg megy dolgozni :? . Ma éjszaka viszont Toncsi szólt, hogy pisilnie kell, apa átment, de már becsurgott, így a nagyágyon együtt aludtak tovább. Így aztán apa is tudott pihenni.

Szintus, már nem emlékszem, mit ettem, de talán sonkát :roll: .

Gratula a jó eredményekhez!

Szly, Neked pedig a negatív teszthez.

Évi, szegény Vince. Remélem, tényleg nem betegség!

Toncsi engem akar :wink:

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Réka, gratula Máté buksijához! Akkor most hajrá! :) Kit neveztem már megint át? Súlyosodik a helyzet, mert most már nem is tudom felfedezni a hibát :shock:

Csilla, talán máskor is jó megoldás lesz apának az a másik ágy! Nálunk apa semmiképp nem akart átmenni a fiúk szobájába pihenni.

Szly, csak 9-ig aludt Csanád:( Pedig én még bírtam volna :D Persze megint sokszor ébredt. Most már az aggodalom miatt is késhet!

KépKép
Kép
el..né

Hello lányok!

Joli,azthiszem,hogy engem kereszteltél át Fruzsira :lol: :lol: :lol:
Keresztmama :D De mivel 0:007(james bond) volt az idő
a hozzászólásodkor,így ejtjük a dolgot :lol: :lol: 8)

Réka NAGYON örülök a jó eredménynek :)

Patricia merre csavarog??????

Szly kb.1 hónappal ezelött nagyon beteg lettem.Vakbél gyanús voltam,a leletem eléggé car volt.Nos,most voltam újra laborba és jobb lett az eredmény.Kicsit beijedtem,hogy valami baj van......

A mi éjszakánk ma eléggé kimeritő volt.Fruzsi sokszor ébredt,jön a foga.Lázas is egy kicsit.
Tegnap megtette a kiscsaj az első 5-6 lépését maga.Kapaszkodott a járokában és egyszercsak elengedte és megindult.Néztünk ám a férjemmel,hogy most hova dől,ha eldől(mert nem is volt időnk,hogy elkapjuk)végül a kezére esett.Minden jól fejezödött :lol: :lol: :lol:

Nálunk car az idő.Fúj és esik :? Felétek???

Nem is mondtam még lányok,hogy nálunk a
jároka=ketrec
bébikomp=jároka

Jó mi????

8) pusszancs csajszik!!!!!

Kép
Kép
szintus

Szintus, az a ketrec nagyon találó! :wink: :lol: :lol: :lol: Fruzsi baba meg nagyon ügyes!
Lányok, egyre több a totyogónk! Csanád, Dorkó, Fruzsi.... most születtek!!!!!!!! :oops: úgy múlik az idő............ :shock: :D :lol: :lol: :lol:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!!!

Örülök, hogy Szintus és Máté is rendben vannak!

Nálunk is javulás van, alig látszanak már a pöttyök, nincs láz, viszont van étvágy. 8)

Nóresz is rossz alvó, sokszor ébred éjjel. Szerencsére Livit nem zavarja, akkor sz@rban lennénk...

Itt is kaki idő van, de vasárnapra megint nyarat mondanak. :)

Ezeket csináltattuk az ovis képekből (az óra saját, a kispárna anyunak, a képeskönyv bátyámnak)
Kép
Kép
Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Termeltetek ám rendesen,végr-végre,még este is írtatok!!! :D
Én tegnap bekísértem márkot aludni fél 10-kor,és negyed 12-kor kecmeregtem ki,addig aludtam! :oops: Viszont pipa voltam,mert meg akartam nézni Lázárt a Fábry-showban! :evil:
Az éjjelünk amúgy nem lett volna rossz,ha Márk nem ébred fel,és jön át hozzánk! :evil: Én visszavittem,de akkor meg JÁTSZANI akar,meg annyira köhögött,hogy öklendezett,így felébredt Mira! :evil: Gyorsan megetettem,és visszaludt 3/4 8-ig,bár én is tudtam volna még!!!

Gabi!
Szuperek a cuccok!!!!Az a képeskönyv,hát olyan nekem is kéne!!! Ja,és minden nap csinálsz új vonalzót a csajoknak?!?!?! :lol:

Csilla!
Úgy gondoltam,most a névnapodat megyek haza ünnepelni,de otthon maradok a házassági évfordulótokig! :wink:

Szintus!
Én is örülök a jó eredményeknek,végre megynugodhatsz!

KépKép
Kép
patricia83

Szintus!
Írod,hogy Fruzsi megtette első 5-6 lépését! :shock: Még jó,hogy nem 1 lépéssel kezdi!Lassan te is futhatsz a kisügyes után! :D

Évi!
Sajnálom,h ilyen sz@rok az éjjeleitek!Esetleg nem gondolkodtál még valami drasztikusban?Vagy csak én vagyok nagyon genyó? :oops: Bár nálunk ha kel,legalább sokáig alszik (még nem merem múlt időben írni :roll: ),de ha Vince ébred is,meg korán is kel,azért ezt nem lehet hosszútávon elviselni! :? Lehet badarság,de én megfordítottam Mirát az ágyban,és azóta jobban alszik!Lehet,csak véletlen,de egy próbát megér...

Sly!
Nálatok az anyukák jegyzetfüzettel mennek a játszóra? :shock: Hétfő: Roli,kék póló,farmer,Jázmin sárga naci,pink trikó,Zsuzsika:fehér szoknya,és póló... :lol:
az én gyerekem esetében még csak véletlenül sem fordulhat elő ilyen,mert nálunk NINCS OLYAN,hogy egy ruha másnap is felvehető állapotban legyen! :evil: Sőt délelőtt adok rá egyet,meg délután egy tisztát!!!! :evil: :evil: :evil:
Ja,megjött már????? :roll:

Réka!
Dejó-dejó,örülünk ám Máté befortt kis okos buksijának is!!!!

Ma nálunk is elég változó idő volt,kétszer is eleredt az eső,meg hűvös is volt! :evil:
Na,Márk megint köhög,gondolom 2 perc múlva itt lesz! :evil:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Elokerultem. :)
Meg nem sikerult vegigolvasni a fel topikot, hogy bepotoljam a lemaradast, de majd igyekszem. A kepeket viszont megkukkoltam. Hogy mekkorat nottek ezek a gyerkocok a ket honap alatt!!!!! :shock:

Minden csemete gyonyoru!!!!!!

Mi jol vagyunk, most mar vegre letelepedtunk. Kint vagyunk Angliaban. Remelem mar nem megyunk sehova egy darabig.
Rebus jol van, mar o is lepeget(olvastam, hogy Dorko, Csanad es Fruzsi is elindultak), aztan par lepes utan fut es becsapodik mint egy torpedo. Ma pl. a szemoldoke dagadt be, mert szeknek szaladtt neki. :(

Majd teszek fel kepeket.

Gabuska! Jok a kepek! Az internetes "gyerekkalkulator" pedig egesz jol mukodik. :lol: Mit ki nem talalnak!!!

Reka! Orulok, hogy Mate kobakja mar teljesen rendben. Akkor most mar rosszalkodhat, ugye? :lol:

Szoval Egri tali lesz. Nem er, mi mar nem vagyunk ott.

Sly! Barmi okozhatja a mensi keseset. Jolinak igaza va, az aggodalom is hatassal van ra.

Evi! Remelem en is, hogy Vince nem beteg.

Most csak ennyi. Csak az utolso oldalt olvastam el, igy ennyit tudok hozzaszolni. Potolok majd, igerem.

Egyebkent ki meg kismama? Lemaradtam.

Na, jo ejt! Megyek aludni, mert mi nem alszunk am 9-ig. :shock: :evil: (HUUuuu de irigy vagyok)

Kép
atina12

Csajok,nem azért küldöm el darabokban a hsz-eket,h több legyen,hanem mert akkora kaka ez a netes stick,hogy ki kell támsztani valamivel,h ki ne csússzon,de ha véletlenül meg van mozdítva,már le is dob! :evil: Hétfőn visszük vissz!a!!!

Még nem is meséltem,volt egy család nálunk,minden évben jönnek,2-szer.Mielőtt indultak,még feljöttek a szobánkba elköszönni,és anyuka mondja Márknak:
-Remélem mire legközelebb jövünk,már eldobod a pelust!
Hát mit ad Isten,kint volt az erkélyen egy kakás darab. Márk kiment,oszt jól kidobta az udvarra! :evil: :lol: És még csak le sem tolhattam,mert hát ez volt a kérés! :lol: :lol:

Képzeljétek Mircsikének gond nélkül le tudom szippantani a nóziját porszavóval.A titok: nem szabad lefogni,mert akkor üvölt,rugdal,ellöki a kezem,de ha ül a földön,szemből gond nélkül meg tudom csinálni. Márk meg már régóta magának porszívózza! :D
Mira is tök ügyesen használja a járássegítőt,ma pl. egy kézzel fogta,úgy haladt! Valamint magától felment az emeltre(16 lépcső),és 6-ot még visszafelé is haladt! Tehát fejlődik ő is,csak a lépegetéssel nem próbálkozik! :)

Joli!
Mégis meddig szeretnél aludni?9-ig sem elég? :lol: A sok ébredés az mennyit jelent? És meg is kell etetni vagy itatni?
Én nagyon kiváncsi lennék,hogy ha márk nem ébredne,akkor is kelne-e a kiscsaj!
Lehet nálatok is ELÉG lenne,a kemény elhatározás,hogy márpedig nem eszünk,nem iszunk,nem kelünk éjjel,és már a puszta ígérgetéstől megjavuna a kispasi!

Berni merre csavarogsz!
Adri kismami???????????????????????
Orsi???????????????????????????????
Titől szerintem Sly biztos tud valamit!

KépKép
Kép
patricia83

Szia Ancsa!
Üdv itt újra és a ködös Albionban! 8) Megelőlegezem,hogy annyi ruhát mint kint,eddig még nem vettél a kiscsajnak,mert ami választék ott van,sajna nem fogsz tudni ellenállni! :wink: :lol: Örülünk,hogy jól vagytok,remélem jó helyetek van!Várunk ám képeket Rebusról!!!!Adrin kívül Titi kismama még,nem tudom őt ismered-e,de ő már túl van a félidőn,talán már a 30.héthez közeledik?! :shock:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Pat, jövök erősítésnek, bár nincs szükséged rá :) Különben is, csak gyengítésre vagyok jó. Nem tudom ez az időjárás okozza-e, de hol itt, hol ott elviselhetetlenül hasogatnak a csontjaim. Hiába a kor! :roll:
Hát persze, hogy nem elég 9-ig aludjon Csanád, ha éjfél után alszik el! Én meg egy felé... A sokszor az kb. 5 alkalmat jelent. Ha csak teát adok neki, akkor 10-15 perc múlva újra nyekereg. Ha odaadom a tejesüveget, akkor egy kicsit iszik belőle és visszaalszik. Szopit a reggel hét körüli ébredéskor kap, azért mert akkor félálomban még szopik. Reggel amikor felébredt már nem:(

Ancsa, örülök, hogy végre visszatértél! Gratula Rebusnak a járáshoz és puszi a homlokára. Várom én is a képet, hogy lássam mekkorát nőtt. A férjem is ott van már 4 hete Angliában :?

Gabuska, nagyon szép ajándékok! A vonalzók is szépek:) Én is próbáltam a bébikészítőt, de Elemért mindig négernek nézi-gondolom a szakálla miatt és félvér gyereket produkál nekünk :lol: További gyógyulást! Akkor fontolgathatjuk jövő hétre a talit? :)

Szintia, bocsi :oops: Legalább nem idegen nevét adtam neked! :P Remélem a ma éjszakátok már jobb lesz!

KépKép
Kép
el..né

Joli!
Én is remélem,hogy a ti éjszakátok is jó lesz!És jobbulást a sajgó csontoknak! Amúgy nem biztos,h Elemért nézi négernek a babagyár,lehet téged! :lol: Szerintem az van bejelölve!!!! Próbáld az auto...valamit bejelölni!
Nekem ilyenek lettek a gyerekek! :lol:

Kép

Kép

Ja,és nekem is kidobta Gabuska első képét!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
Kép
patricia83

Kepek:

e-bay vasarlok
Kép

Rohog a fonok
Kép

Kis falunkban
Kép

Kép
atina12

Joli!

Szegeny te. Meddig lesz a ferjed Angliaban? Miert van ott? a hajo miatt? Meg szerencse, hogy ott vannak a nagyobb gyerkocok, igy tudnak segiteni es nem vagy egyedul.
Hu, Csanad jo sokszor kel, de ez lehet nala megszokas is, hiszen irtad, csak nehany korty tejet iszik, akkor nem igazan az ehseg kelti fel.
Majd leszokik rola.

Pat!

Ez a MarK!!! Milyen eles esze van! Jot rohogtem a pelus sztorin. :lol:
Jaj, a gyerekruhak tenyleg jok errefele. Mar neztem oket. Es hihetetlen, de olcsobbak mint otthon. :shock:

Na, megyek, mert kakit erzek a pelusban.

Kép
atina12

Sziasztok!

Atina,
röhögő főnök :lol: :lol: :lol:

Aranyosak vagytok! :)

Pat,
üdvözöllek a gumiszobából! :twisted: :lol: Nem, nem csinálok minden nap új vonalzót, vagyis nem direkt, hanem a szöveget nem sikerül bekódolnom (elég hülyén van kitalálva, nem csak simán megadom a szül. dátumot), folyton újra kell csinálnom, Nórinál meg nem tetszett az első kép, így ki is cseréltem egy lendülettel. De a dátumot még mindig nem frissíti, hogy rothadjon meg szatyorban.

Joli,
ha minden igaz, Livi kedden megy először oviba, az a nap jó lenne, szerda nem, mert tancsiaccsira :lol: kell menni Nórival, de csüt-péntek megint szabad. Legalábbis jelen állás szerint.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jééé, én láttam először a tíz hónapos Rebust!! :D A vonalzót nem tudom hány hónaposan csináltad, de ahhoz képest egy hölgyet látok most csudi szemekkel és mosollyal:)
Elemér a hajót javítja Angliában, nemsokára vízre teszik, utána megpróbál munkát is keresni. Lehet ha egész nyáron ott lesz, akkor mi megyünk ki meglátogatni. A nagyfiúk nélkül el lennék veszve, pár napot vakációztak a nagyszülőknél és nagyon hiányoztak.

Pat, én bejelöltem az autodetectet. A gyerekeid annyira hasonlítanak a Gabuskáéra, hogy talán azonosak a szüleik :lol:
Sajnos rossz éjszakánk volt:( Nem tudom mi költi fel mindig azt a gyereket :( Annyira rosszul aludt, hogy amikor én felkeltem megpróbált felkelni, de csak addig jutott, hogy a másik oldalára zuhant és aludt tovább. Még alszik :shock: Mellette még Barninak is fájt a foga, gyógyszereztük, jegeltük. Az este elvittem ügyeletre, de kívülről épek a fogai, röntgen nélkül nem tudtak semmit csinálni, az persze nincs hétvégén. Ma kell dolgozzak :(

KépKép
Kép
el..né

Gabuska, megelőztél! Biztosan gyorsabban gépelsz:) a talit még egyeztessük, a többiek mikor érnek rá.

KépKép
Kép
el..né

[quote="el..né"]A írta:el..né gyerekeid annyira hasonlítanak a Gabuskáéra, hogy talán azonosak a szüleik :lol:

Mikor Livi 8-10 hónapos volt, elkezdtünk járni az itteni bölcsi játszóház részébe egy kis barátnőjével, aki egy hónappal és jó sok centivel és kilóval nagyobb volt nála. Ő kopcsák, Livi nagyhajú. Véletlenül ugyanolyan body és harisnya volt rajtuk, a babakocsink egyforma, mert együtt vettük és már csak az a két darab, egyforma színű volt. Na így libbentünk be. 67837586-an jöttek oda, hogy jéééééé, ikrek? Erre a bartnőm, halál komoly arccal: persze, csak két anyjuk van. Hát volt, aki egy pillanatra összezavarodott... :lol:

Íme:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Atina a kislányod csudaszép :D Én egyébként új tagja vagyok
a topicnak,még nem ismerjük egymást.Szintia vagyok,Temerinhből,
örülök,hogy megismerhettelek.Van egy majdnem 11hós kislányom,Fruzsi :D :D :D

Livi az ikres sztory cool. :D 8)

Joly képzeld még rosszabb volt a mai éjszakánk,mint a tegnapi :?
Fruzsi 11:15-től fenn volt hajnal 3-ig.De semmi baja nem volt,játszani akart.Én meg már egy kicsit kiakadtam 8) Ma meg olyen vagyokk,mint akin átment egy tank :?
Barni fogának jobbulást.Az nagyon rossz,amikor fája a fog.....
Nekem amikor fáj a fogam,nekem az keményebb,mint a szülés alatti vajudás volt.....

Pat jók a műgyerekek :lol:

Kép
Kép
szintus

Halihó!

Atina! De jó, hogy újra hallunk felőletek! Nagyot nőtt Rebus és ügyes, hogy már lépeget! Kipakoltatok már rendesen? Nem lehetett egyszerű. Na meg eddig melegben éltetek, most meg esős hideg! Rebus hogy bírta a hercehurcát? Szokja már az új helyet?

Szintia! Gratula Fruzsinak is az önálló lépésekhez! Nagyon ügyes! Sajnálom az éjszakát! Én nem is tudom mit csinálnék!

Pat! Titi jól van, csak hatalmas a pocakja. 30 hetes. Olivérnek volt egy kis motorbalesete a bölcsiben, lett egy pukli a szeme alatt, de egyébként minden ok.

Tegnap megjött, szóval megnyugodhatok! Majdnem egy hetet késett. Azt mondta egy védőnő, hogy valószínűleg azért, mert most hagyta abba a szopit Jázmin és ez bekavart.

Gabuska! Nagyon jók az ajándékok!

Joli! Sajnálom az éjszakát. Lehet tényleg hagyni kéne, hátha visszaalszik magától, még ha sír is egy kicsit. Egyébként ha Jázmin kel, ami ritka és kb hajnal 4 körül lehetséges, akkor én is egyből adom neki a tápot, mert különben nem alszik vissza, de ő meg is issza mindet.
Mentek Angliába? Mikor? Jó kis nyaralás lesz a srácoknak!

Kép
szly27

Sziasztok!

Ancsám, végre megjöttetek! Rebus tündérbogár!
George-nak van már munkája?
Védőnő meg volt elégedve?

Bogi továbbra is egy hisztigép. Azt hiszem, így mindent elmondtam róla. Toncsi egy álom volt hozzá képest, én ilyenről csak hallottam eddig.

Felvették Toncsit az oviba :wink: .

Pat, remélem nem csak egy napra jöttök Egerbe :D , 22-én van a névnapom (nem elfelejteni köszönteni :lol: ), 23-án meg a házassági évfordulónk, 24-én meg a férjem névnapja.
Viccet félretéve, nem tudtok maradni köv. hétvégéig, így akkor Szly-ék is tudnának Egerbe jönni :roll: .

Gabuska, örülök, hogy gyógyul Livi!

Adriékról is már régen hallottunk.

Gyerekek nagyiznak, így mehetek vasalni :? .

Csilla

Kép

Kép
csillala

Esetleg, ha nem baj, még szólnék egy lánynak, hogy jöjjön közénk csevegni :roll: ?
Az ő kisfia május végén született, jöhet 8) ?

Csilla

Kép

Kép
csillala

Csilla! Sajnálom, hogy Bogi hisztis! Miket csinál?
Szívesen látjuk az ismerősödet!

Ez tök jó ötlet! Patr! Ha maradnátok, akár találkozhatnánk is. Pont jól jönne ki! Tudnánk szombaton Egerbe menni. Apa sem dolgozik. Na?

Kép
szly27

Csilla,
Nóri is sokkal nehezebb eset, mint Livi volt. Konkrétan Livivel semmi, de tényleg semmi gond nem volt, kb. 2 éves koráig álom gyerek volt. Na Nóresz már jobban kinyitja a száját, félénkebb, anyásabb, rossz alvó. Viszont enni jól eszik ő is. De úgy vagyok vele, hogy nem bánom, mert ő Nóri, nem Livi, és ő ilyen. :) Mindig megkaptam, hogy én nem tudom milyen egy "problémás" baba, na most már ez is megvan.
De persze ha varázsütésre holnaptól nyugis, vagány, közvetlen álomszuszék lenne, nem szomorkodnék. :lol:

Szívesen látjuk a barátnődet. :wink: :)

Örülök, hogy felvették Toncsit! :D

Lépegető babóknak gratula!!! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Most csak az egri talira,aztán majd este jövök! :wink: Szóval csütörtökön 23-án megyünk haza,és legkésőbb 30-án jövünk vissza!! Ti melyik 7végére gondoltatok??

KépKép
Kép
patricia83

Szerintem a köv. hétvége, mert akkor Szly-nak továbbképzése (?) van. Szóval máj. 1-i hétvége.

Este megyünk bulizni, gyerekek nélkül :wink: .

hopp, Toncsi kidőlt 8) .

Csilla

Kép

Kép
csillala

2006 április :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: 2009 április

Kép

Az arcuk már nem, de a testalkatuk egy az egyben. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?