Új privát üzeneted érkezett!

Encus, helyes pocid van! És a lányok is nagyon aranyosak, bár én már láttam őket az iwiw-en. Kép
Én nem használok orrcseppet, nekem nagyon irritálják az orromat, kiszárad tőle. Már hozzászoktam a szituhoz, meg megpróbálom jól kifújni elalvás előtt. Én a Steri Mar (nem tom, hogy jól írtam-e) orrcseppet hallottam, azt lehet használni terhesség alatt is, tengeri sót tartalmaz. De biztosan jó az is, amit Te használsz.

Rita, lehet, hogy majd megemlítem a dokimnak, de nem olyan vészes ez a folyás dolog, pl. ma nem is volt. Csak néha van, és azt olvastam, hogy az utolsó hónapban előfordulhat.
Nagyon szép kék szeme van a kislányodnak!

Pogi, simán lehet, hogy a kistesó majd kislány lesz! Én meg majd kis hapsit szeretnék másodiknak, és akkor már el is tudjuk használni a rucikat, amiről beszéltünk! Kép

Doren, át tudom érezni az állandósult mozgást, a mi babónk még éjszaka is felébred velem, nagyon aktív, szinte folyamatosan érzem. Nekem is voltak már hullámok az NST-s papíron! Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Trita!

Nekem nem tele van az orrom, hanem reggel úgy ébredek, hogy felpüffed. Na szemléletesen úgy nézek ki, mint Bud SpencerKép Ez kb. 1/2 óra múlva lelohad. Ezek szerint más nem ilyen szexi reggelente csak én?

Akinek folyik, jó lehet a Sterimar, tengerisós orrspray. Ja és nekem a lábam is olyan, mint egy elefántnak, lehet, reggelre ez a víz folyik a szememhez meg orromhoz?

Nagyon szép szemei vannak a lányodnakKép

Encus!

Nagyon csini vagy, és a lányaid is olyan igazi lányok, szépek, és már tudják, hogyan kell majd hódítaniKép

Juca

tjuca

Bocsi, nem tudom, hogy lett belőle három példány! Pedig csak egyszer küldtem el!

KépKép
KépKép
mézgombi

Üdv!
Ppeti, nagyon jól sikerült a lánykátok! Kép Még egyszer nagy gratula.
Rita, még mindig szép szeme van a nagyobbik gyerkőcnek, én is ilyet szeretnék. Kép
Blackrose, édi a pocakkép, Tomi tartsa meg később is a jó szokását.
Pogi, visszaírhatlak, ha gondolod, de ahogy írtad, sok értelme nem lenne, csak a baba tudja, hogy mikor akar jönni.
Mézgombi, nekem is dugul az orrom, de én csak akkor veszem észre, ha hajnalban kelek pisilni, mert egyébként jól elvagyunk egymással. Kép

Mai ctg: minden OK, semmi jele annak, hogy TörPeti kifele akar jönni. Holnap megyek áramlásvizsgálatra, akkor kapok receptet, mert a változatosság kedvéért megint gomba van a hüvelykenetemben...

No, most hirtelen ennyi, megyek könyves szekrényt üríteni.
És még két kép arról, hogy ma hogyan túrt ki a cicánk a párnámról. Kép
Kép
Kép

Ági és
KépKép
exdeus

No sziasztok!!
Túl vagyok az ebéden és elmosogattam, meg elpakoltam a konyhát. Most lecsüccsentem pihenni egyet mielőtt megyek a csajokért.
Minedenekelőtt köszönöm az elismerő szavakat.

Rita: nagyon tetszik a képetek.Nagyon szép kislányod van és gyönyőrűek a szemeitek.

Gombi: nekem a Sterimar semmit nem használt, ezért írta ki nekem a dokim a Nasivint. Nekem nem szárad vészesen az orrom tőle, de használok orrkenőcsöt néha, nehogy károsodjon a nyálkahártya.

Babómozgás: nekem két napja ki akar lépni a Mayácska a köldököm felett. Néha kidugja a lábát, térdét. Mókáztunk, hogy én megbökdösön mivülről, ő meg vissza Kép Kép

Görcsök: nekem szerencsére nem görcsöl semmim, de én még az elején vagyok a magam 28 hetével Kép

Doren: én a könyvet olvastam, a filmet nem volt kivel megnézzem, páromnak nem fexik Kép, de a könyv nagyon bejött...

Hello: aranyos vagy, de azért 28 évesen és az én múltammal nem érzem olyan fiatalnak magam....Egyébként írtam már, hogy a lányok a párom előző kapcsolatából származnak. A Vivi volt 3 hónapos amikortól "lízingelem" őket.

Enci és Eperke
Kép
encus

Sziasztok lányok!
Már nagyon régen írtam ide-talán 4 hónapja,de olvasni szoktalak benneteket.Látom sokan vannak már a finishbenKép Akárcsak én. Nekem a szeméremcsont fájáson kívül még az szokott lenni hogy amikor Kitti elkezd intenzíven mocorogni,beindul a tejtermelésem.Kb 1 hete szopcsismelltartót kell hordanom,nehogy baleset érjen.Először nagyon meglepődtem hogy mi történt,aztán elkezdtem neki örülni.Remélem ez azt jelenti hogy szülés után nem lesz gondom a tejcivel.Egyébként én holnap kezdem a 39.hetemet.Tényleg bármikor megtörténhet a "Dolog" KépKép
Látom a vizesedéssel nem nagyon szenved senki.Én már 1 hónapja,de iszonyatosan és mindenhol.Persze a lábfejem a legdagibb.Még jó hogy nem télen vagyok terhes,mert akkor folyamatosan vehetném az új cipőket.Így van egy papucsom,amivel elvagyokKép

Exi!
Tündéri a cicátokKép Imádom a macsekokat.Amíg nekünk itt volt a cicánk,minket is előszeretettel kitúrt mindenhonnan.Amikor megtudtuk hogy babánk lesz,inkább elvittük anyukámhozKép Nagyon hiányzottKép

Encus!
Honnan tudod hogy melyik testrészét dugdossa oda neked a babócád?Gondolom sejteni lehet ha tudod hogy beállt fejjel lefeléKép Én mindig gondolkozom hogy milye lehet amit odanyújt nekem simogatásra,de persze nem tudomKép

Málnalevél teáról már lemaradtamKép Elfelejtettem teljesen hogy lehetett volna inni.Na majd a következőnélKép

Mindenkinek kellemes pocakcipeléstKép
Kinga

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga: nemrég voltam a dokimnál, ahol most megkérdeztem pontosan, hogy micsoda hol van. Így mindent megmagyarázott. Persze valamelyest forgolódik, de akkor is tudom nagyjából, hogy merre van. Kép

Enci és Eperke
Kép
encus

Sziasztok!

Én most írok ide először, sajna csak ma bukkantam rá erre a topicra. Nagyon jó volt olvasni titeket.
37 hetes vagyok, május végére vagyok kiírva. Első babát várom, kisfiú és Barnabás lesz a neve. Nagyon intenzíven tud mocorogni, még éjszaka is. Kezdek parázni már a szüléstől, magzatvíz elfolyástól pl. Tegnap voltam az első CTG-n, Barni nagyon jókat mocorgott közben. A szülésznő azt mondta minden rendben van, jó kisbaba.
Lenne egy kérdésem. Sokan írtatok a málnalevél teáról. Ez pontosan mire jó?

Mindenkinek jó babázást ill. babavárást.

Kriszti
krisz77

Szia Kriszti! Üdv közöttünk, jó később, mint soha...akkor neked sincs sok hátra...
A málnalevél tea állítólag jó a tágulásra, de megoszlanak a vélemények.

Csajok!!
Merre vagytok? Eltűnt mindenki...Pár napja mindenki csak pangászik és nem írtok Kép Kép

Enci és Eperke
Kép
encus

Sziasztok Csajszik!

Pilchard: olyan édes a babótok. Nagyon kis pufi kisbaba, még egyszer gratula nektek.

Blackrose: hú, de nagy a pocid. Te már tényleg a vége felé jársz. Édes ez a kép Tomival, ahogy megpuszilja a hasadat.

Kari: mi lehet, hogy egyszerre fogunk szülni és találkozunk a kórházban? Éppen ma voltam bent vérvétel (utolsó)+ Ctg. Ja, meg foglaltattam szobát a 3. em-re.

Kinga: nem vagy egyedül a vizesedéssel. Sajnos nekem is már egy ideje dagad a bokám és a lábfejem.

Szóval ma voltam Ctg-n reggel, és hát a baba elég álmos lehetett, mert alig akart mocorogni. Így egy kicsit megtornáztattak, jobban mondva felállítottak, hátha aktívabb lesz. Rájöttünk, hogy nekünk este felé kell menni Ctg-re, mert akkor igazán mocorog (éjszakai legény a drága)

Na ennyi mára.
Puszika mindenkinek:
Annamari+ Dominik

KépKép
pannamari

Sziasztok lányok!

Élek, virulok csak 1 hete meghalt a gépünk és most tudtunk újat venni.
Még vissza kell olvasnom 1 hét termését azután megpróbálok mindenre reagálni.

Puszi: Katus

Kép

Kép
katus73

Sziasztok!

Pilchard: Szép a baba, pihenjetek sokat, rátok fér!
Málnalevél tea: Akartam venni ma, erre pont elfogyott. Lehet, a sors akarja, de azért máshol is megpróbálom. Vizesedés: Nekem a kezemen a gyűrűk nem nagyon akarnak lejönni, de a védőnő rá is tett egy lapáttal, hogy vegyem le, mi lesz, ha nem jön le? Kérdem én, mikor szokta levenni a jeggyűrűjét valaki?
Blackrose: Irigyellek a kép miatt, az én fiam is ekkora, de nem puszilgatja a hasam, csak soroja a tesó testrészeit, mi hol lehet. Hű, megyek, izgi a Szül. Feleségek. Majd jövök.

KépKép
KépKép
colett77

Üdv Krisz! Kép Nem gond, hogy most csatlakoztál, szerintem a szülés után is együtt maradunk, és amennyire lesz időnk írogatunk.
Ugye, csajok? Kép

Encus, nekem is a hasamon a kezével rajzolva magyarázta a dokim, melyik testrésze merre van.
Azt mondta, hogy nagyjából már így is marad, legalábbis ami a lényeg, hogy fejjel lefelé.

Én is nézem a Sz. feleségeket. Kép

Ja, és pont most iszogatom a málnalevél teámat, szerintem nem olyan rossz. Én Félegyházán vettem egy drogériában, és azt mondta az eladó, hogy mindig van neki, bár szerintem egy csomag elég lesz.

KépKép
KépKép
mézgombi

Sziasztok!

Encus, bocs, de úgy látszik, vagy nem vettem észre, vagy elfelejtettem amit a lányokról korábban írtál. Kép Meg az is nagyon megtévesztett, hogy a táblában is harmadik baba van Nálad, holott voltaképpen Neked csak az első... Na mindegy, a lányok tényleg nagyon helyesek. Mit értesz azon, hogy "a Te múltaddal"? Ja, amúgy grat. a 28 héthez, nagyon csini vagy! Kép

Nekem ma a doki nem jött össze, mert rendelés helyett a műtőben volt... Így minden 1 héttel későbbre csúszik. Akkor lesz az utsó vérvétel és az első ctg is, ha minden igaz. Ja, és kaptam UH-ra (az is utsó) időpontot, keddre.

Blackrose, jó nagy már a pocid! Aranyos a kép is. Gondolom, Te is izgulsz már... Én is úgy vagyok vele, mint Te, hogy annál nem lehet sokkal rosszabb ez a szülésem se, mint az előző... Kép

Krisz, üdv itt! Gratulálok a kisfiadhoz. Én is május végére vagyok kiírva. Te hol fogsz szülni?

Pussz, Hello
hello

sziasztok!

Képzeljétek, az NLC-n megszületett a legeslegelső topicbabánk az éjjel! Kép Kép Kép Olyan jóóó!!!!

Hogy alukáltatok ma? Hozzám lassan órát lehet igazítani, mindig ugyan akkor megyek pisilni... fél1, 5, 8 Kép

pogacsa

Sziasztok kismamik!Kép

Megint egy szar éjszaka!Már úgy utálom,nem aludtam 3-órát egyben!Kép
Ma egész éjjel keményedtem,de fájás csak kicsi van!
Ma megyek megint CTG-re,kiváncsi vagyok,hogy mi lesz!
Olyan kétes érzéseim vannak,szülnék is meg nem is!
Nagyon kiváncsi vagyok a picúrra,de a pockóm is hiányozni fog!Kép

Encus!Csinik a lánykák!Biztosan várják a tesót!Kép

Ex!De jó fej a cicus!Én nagyon szeretem őket!Kandúr macsek?Mi is a neve?
Örülök,hogy jó a cukrod,remélem már csak akkor mész a korházba amikor szülsz!Kép

Kriszti!Üdvözöllek én is!!!Gratulálok a kisfiúhoz!Te is már jól a végén jársz!Kép

Gombikám!Ha valami action van hívlak ám!Kép
Jó az a tea?Én is akarok!Mennyi volt?

Kisvirág!Hol vagy???KépMinden oké?

Sok puszi mindenkinek!
Ez az időjárás....!

Szilvi(aki már nem tudja hány hetes)

Kép
szgoron

Üdv!
Szilvi, igen, kandúr a drága. Elvileg Bandita, de mi csak Döginek hívjuk. Kép Ja, és a változatosság kedvéért, ma is ledúrt a párnámról, megint költöztem a férjem oldalára...
Anyukám mondta, hogy tegyem ki a szűrét, de nem csinál semmi rosszat, azért meg minek bántsam????
Kinga, a miénk "steril" cica, csak a lakásban van. Meg szegényt, ha már tesóm felhozta kb. 3 éve, nagyon megviselte volna egy új hely - már ha találtunk volna neki egyáltalán.
Krisz, üdv nálunk! Kép Még egy új tag.
Gombi, szerintem a szülés után is lesz bőven megbeszélni valónk...szóval maradunk! Kép
Hello, én ma megyek UH-ra. De szerintem nekem ezentúl minden CTG után lesz, hogy jó-e az áramlás...
Colett, én kb. egy hete leoperáltam az ujjamról a gyűrűt. Úgy voltam vele, hogy a kórházban amúgy sem jó, hogy valami is legyen az emberen, mert csak aggódik miatta (így a fülbevalómtól is megszabadulok hamarosan), másrészt, inkább levettem, minthogy aztán le kelljen vágni... Kép Majd visszaveszem, amikor tudom, hogy le is fog biztosan jönni.
Pannamari és Kinga, nekem is van némi lötyim, de annyira nem vészes, legalábbis szerintem. A zokni nyoma megláccik, de ennyi - a súlyom se változott számottevően. A védőnőnél 74 kg voltam először, kedden meg 77. Kép
És képzeljétek, a férjem növelte az egomat: mondta, hogy szerinte nemhogy erősödtek volna a csíkjaim, hanem HALVÁNYODTAK. Na, gyorsan rohantam a tükörhöz Kép, és tényleg. Ilyen is van...

Na lelövöm magam.
Még vmi, szerintem érdekes, legalábbis meglepő: http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=97&cid=48618

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Hát nem győzöm be hozni magam...örülök, ha arra van időm, hogy visszaolvassak, nem hogy írjak Kép!
Na, de nem nyafogni jöttem Kép.

Nagy-nagy gratula Pilchardnak és Petinek Kép!!!
Gyönyörű babátok van, és tényleg nem néz ki újszülöttnek. Amelitának hatalmas méretei vannak, nem csodálkozom, ha szenvedést okozott, de gondolom, már Te is csak a szépre emlékezel Kép.

Caroline,
köszi, hogy elmesélted a felemelő élményedet Kép.

Kanyin,
jobbulást a leányzónak!
Nekem is a lábgörcsbe az a legszörnyűbb, hogy napközben alig tudtam lábra állni.

Szőkemelinda,
Én is minden nap eszek banánt. Lehet, hogy ennek is köszönhető, hogy csak egyszer görcsöltem be eddig a terhesség alatt. Akkor is a fizikai leterheltség miatt. Télen még a kivin kívül más gyümölcs nekem se csúszott le, de mióta elmúlott (nem rég) a fémes szájíz és elfogyott otthon az alma, azóta azt is kívánom.Kép

Mézgombi, Doren
görcs: szerintem is segít a kalcium. Én kalcimuscot (inekció, amit receptre írnak) ittam amikor nagyon begörcsöltem, ill. ha eszembe jut.

Banya,
A munka miatt tényleg ne izgasd magad! Te mikor mész cukorterhelésre v. más vizsgálatra?
Nekem május 13-án kellett volna mennyek a dokimhoz c.terhelésre, de a hétvégék nekem foglaltak, ezért áttetettem 15-re a vizsgálatot és akkor kapok beutalót a klinikára a terheléses vizsgálatra, mivel ha hétköznap megyek akkor nem tudja megnézni magánba. Eddig 4 hetente jártam kontrolra, most 10 nappal korábbra csúszott. A dokinak is jól jön egy kis zsebpénz Kép. Mondjuk akkor leszek 26 hetes, de szerintem nem ezen múlik.
Gratulálok a babakocsihoz! Kép
Ha tudsz, tegyél fel képet!!!
Képzeld, mi is vettünk Kép a múlt héten kedden. (Elfelejtettem írni, mert utána jött nálunk a hajtás.) Ma kicsit több időm van, ha tudok teszek fel képet. Hétfőn a védőnőnél láttam egy hírdetést a váróban, és a paraméterei tetszettek úgy hogy felhívtam. Kedden el is mentünk a csajhoz és a babakocsin kívül vettünk egy pihenőszéket (azt hiszem így hívják), kiságyat és egy hintát, ami csont újnak látszik. Mondjuk lehet, hogy a hinta túlzásnak tűnik, ahhoz képest, hogy még szinte semmink sincsen. De apa nem bírt magával..., ha beleférne akár már ki is próbálta volna. Kép Az áprilisi bababörzén nem vettünk semmit, csak majdnem egy gokardotKép. Hát az apák már csak ilyenek Kép.

Idegbecsípődés:
nálam is van valami...a fenekem és a derekam határán. Ez azóta jelentkezik (2005. karácsony), amikor megtudtam hogy babát várok, valami tüdőgyuszi szerűségem volt (ez már nem fog kiderülni)és úgy köhögtem kb. 1 hónapig, hogy becsípődött. Azóta meg gyakran előjön, akkor tiszta nyomorék érzésem van (pláne amikor a vádlim miatt is sántikáltam). De érdekes, hogy más esetben meg kutyabajom, felszaladok a lépcsőn, vagy futok a busz után, ha kell. Úgy látszik nálam csak végletek vannak. Kép

Rokonlátogatás:
Én sem szeretném, ha az első 6 hétben a rokonok hada járna hozzánk. Remélem csak a szülők, a sógornőmék jönnek, de aludni senki nem fog nálunk.

A rossz alvóknak: Kép
Szerencsére engem a babóca még megkímél, bár néhány napja már erősebben érzem.
Mákom van, mert mostanában pisilni se kell felkelljek Kép.
adi77

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a szíves fogadtatást a topicban :o)
Encus: köszi az infót a málnalevél teáról, azt hiszem megpróbálkozom vele.
Hello: én a Péterfyben fogok szülni, május 29-re vagyok kiírva. És te hol fogsz?
Éppen lakásfelújítás folyik a fejem fölött (panelban lakunk sajna) és olyan érzésem van, mintha az egész mennyezet rögtön a nyakamba akarna szakadni. Borzalmas hangja van. Azt hiszem átsétálok lassan a szüleim lakásába, csak két utcányira laknak innen. Barnabás sem igazán értékeli ezt a hangot.

Üdv
Kriszti
krisz77

Halihó Mindenki!
Adi!
Szió! Kép Te is kb olyan gyakran fordulsz elő itt mostanában mint én... Kép Örülök hogy jól vagy!
Cukorterhelésre május 22-én megyek, aznap lesz minden, orvosi vizsgálat és uh is a 2 vérvétel között. Azon a héten megpróbálok elmenni védőnőhöz is, mert én még csak kétszer voltam ám. Ja, ezt akartam is kérdezni, hogy Neked/tek szoktak ilyen Doppleres szívhallgatást csinálni? Mert nekem még egyszer sem volt ilyen. Kép Azt sem tudom hogy néz ki egy Doppler-készülék... Kép
Meg tudom hogy már valószínűleg ezerszer kérdeztem, de mindig elfelejetem: meddig melózol?
Ezek szerint Neked sem ártana lassan abbahagynod, ha ennyire nem kímélnek...
Azért megnyugodtam, hogy nem csak én veszek idejekorán ilyen nagy dolgokat, mint például a babakocsi... Megpróbálok feltenni képet, de nem biztos hogy sikerülni fog, én olyan béna vagyok! Kép Még babás-ultrahangos képpel is lógok Nektek, azt sem sikerült múltkor felrakni.
Hinta, gokard: Képmegértem...
Pisilés: én az ellenpéldátok vagyok. Éjszaka alszom, és nappal sem viszem túlzásba. Szerintem egyáltalán nem járok többször mint a terhesség előtt. Remélem ez azért nem jelent rosszat.
Görcseim sem voltak még, az egyetlen ami zavar, hogy ha sokat mászkálok, nagyon megfájdul a derekam. Ha lefekszem, másnapra elmúlik, de múltkor a Tescóból a nagybevásárlás után, szabályosan ki kellett kúsznom, mert menni már nem tudtam. Kép Na de annyi baj legyen!

Kép
Kép
banya1

Üdv!
Krisz, mi meg felújítunk hamarosan. Kép Mi is panel...de az alattunk lakóval nagyon jó a viszony, tudnak is róla. Szóval csak nem fognak megutálni. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Adi, ja, az apák már csak ilyenek, mint az Opeles reklám: majd, ha felnősz, vezetheted. Kép
Banya, ha nem megy, küldd át a kispeteragi@yahoo.co.uk címre a képeket, ha kell, lekicsinyítem, és felteszem.
Egyébként, amíg nem vizesedsz, egyáltalán nem baj, hogy nem jársz többet pisilni. Én is csak azért járok többet, mert lényegesen többet iszok, mint terhesség előtt: napi 3 liter ásványvíz a minimum, és ehhez jön még a többi folyadék...

Ági és
KépKép
exdeus

Banya Kép,
Még előfordulhat, hogy együtt megyünk cukorterheésre! Kép Olyan jó lenne végre találkozni!
Nem tudom milyen az a Doppleres szívhang vizsgálat, nekem múltkor a doki meghallgatta és átadta a fülhallgatót, hogy én is halljam Kép. Ez volt az első ilyen eset, előtte csak uh-os vizsg.-nál hallottam.
Ha problémád van a kép feltöltéssel, küld el nekem e-maibe, felteszem.
Valószínű júliusig dolgozom. Még két hónap. Igazából én ezt szeretem csinálni, mondjuk otthon sem unatkoznék. Jó a légkör, sok a fiatal..., majd igyekszem a melókat lepasszolni a leendő helyettesemnek. Jó hogy eszembe juttatod, amit most csinálok (vizsgaidőpont adatlap ellenőrzés), már azt is leadhattam volna a kollégának. Kép Ez már automatizmus. De jobb, ha szólok neki, mert még abban a tévedében marad, hogy a tanár élete "csak" okításból áll. Kép
adi77

Adi, Kép Kép Kép hát ez jó, aranyos férjed lehet! Amúgy nincs korán, én az 5. hónapban vettem a babakocsit, ha jól emléxem Kép Kép Aludni nálunk sem fog senki, már csak azért se, mert nincs min Kép.

Krisz, kitartást a felújításhoz... mi most költöztünk újépítésűbe, kb két hete költöztek be a felső lakók, és a szomszédok még azóta sem, szóval volt is, lesz is nagy kopácsolás még, abszolút együttérzek...

pogacsa

Sziasztok!

Felújításhoz: múlt héten egész héten csinálták alattunk, de olyan volt mintha a mi lakásunkban lett volna. Érdekes volt így a tanulásra koncentrálni....

Én ma gyorsan levettem a gyűrűmet, nehogy gond legyen..Pogi, azt hiszem Te kérdezted anno, hogy ez ugye nem egyik pillanatról a másikra jön...na nekem igen. Reggelre eltűntek a bokáim, elég durván néz ki. Normális ez így a 28. héten? Lehet ellene tenni valamit? Vagy ez már a végéig így lesz?

Egyébként nagyon izgatott vagyok, mert holnap megyünk 4d-re, és ugye mi még mindig nem tudjuk, hogy mi lesz a ManóKép

zsu 27+6

Kép
zsu11

Sziasztok!

Pilchard!
Most értesültem a nagy hírről.Gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok az egész családotoknak.
Nagyon szép formás a kislányotok, jó nagy súllyal született egy hős vagy, hogy ki tudtad nyomni.

Mézgombi!

Nagyon jól esett, hogy hiányoltál senki másnak még csak eszébe sem jutottam pedig azért elég gyakram megfordulok itt. Na mindegy!

Blackrose!
Te is Republic? Mi is.

Katus 34+3

Kép

Kép
katus73

Sziasztok Lánykák!

Nahh hasónlóképp vagyok én is, rég nem jártam erre és örömmel hallom mindenki jól van..Kép
A torkom kissé fájdogál, köhögésnél egy grizlimedve is meghátrálna tőlem, de csak méz és C-vitamin.. Vaaagy?? más ötlet? vmi gyógyhatású készítmény.. még nem kérdeztem a dokit.
Én a Szent Imrében fogok szülni, nem tudom köztetek van vki aki oda készül, vagy esetleg ismeri.. lassan szülésznőtis kell keresnem,mert már 25 hetesek vagyunk Zolival aki tegnap olyat dumcsizott apukájával, hogy leesett az állam.
Este lefekvés után mindig mozgalmasabb persze, és akkor a férjem hasamra téve a kezét elkezdett kérdezősködni, beszélgetni vele. Mire a drágám a kérdésekre egy óriási rúgással reagált, nagy egyetértéssel..Kép méég nálam sem volt soha ilyen egyértelmű!! (mindketten oroszlánok...)Kép hihetetlen volt!Képez ment fél órán át..Kép csak a kapcsolat-analízis direktbe, otthon...Kép))
Szóval már nagyon várjuk, augusztus 18-ra vagyok kiírva..
déé

Déé, én Szt Imrés vagyok! Én Bálint Balázsnál és Kondor Kata szülésznőnél fogok szülni, ha minden jól megy. Te kinél?

pogacsa

Sziasztok!

Mától nem dolgozom Kép
ezután jöhet a pihi,meg egy csomó tennivaló Kép

a hétvégi 1. házassági évfordulónk balatoni megünneplése kalandosra sikeredett.szombat este értünk le a házunkhoz,ahol se víz,se áram nem volt.szerencsére a villanyt még este megcsinálták,de a vízcső szétfagyott valószínűleg a télen...úgyhogy a szomszéd nénitől kaptunk pár vödör vizet Kép
a gáz működött,így legalább jól befűtöttünk,mert vasárnapra 5 (azaz öt!) fok lett,brrrr.persze nagyon jól éreztük magunkat Kép Kép

vizesedésre a só- és fűszerszegény diétát ajánlják.

Trita:igen,én is Gödön lakom Képa nemeskéri utcában.nézz be a gödi anyukák topikba,ha van kedved!

sok napocskát mindenkinek!
Lufi
lufi

Sziasztok!

Csatlakozom Szilvihez, nekem is pocsék éjszakám volt, és még mindig hatása alatt vagyok. Max. másfél órát alszom folyamatosan, pár napja rengeteget pisilek. A hasam is fájt éjjel, meg arra riadok fel, hogy nyomban bepisilek, annyira nyomja a hólyagomat. Kép Ráadásul a hátam is elkezdett fájni a lapockám vonalában, így most semmilyen pozitúra nem kényelmes. Na, megvolt a mai napi panaszáradatom... Kép

Szilvi, akkor már éjjelre sem kapcsolom ki a telcsim! Kép
Tényleg, én kinek szóljak, ha nálam történik valami? Valaki olyan kellene, aki még tuti utánnam van.

Katus, Kép Örülök, hogy már tudsz írni! Tényleg elég gyakran szoktál írni, azért is tűnt fel, hogy egy ideig nem voltál. Ráadásul eléggé a vége felé kezdünk járni, még jobban odafigyelünk egymásra! Kép

Zsu, én is vizesedek már egy ideje, de nekem pl. az ujjaim egyáltalán nem, csak a lábam. Az "ellenszerek" : főtt krumpli, sószegény étkezés, felpolcolt lábak, keringésjavító tornagyakorlatok, ja meg állítólag eper és petrezselyem. De nem csodaszerek, én már beletörődtem abba, hogy szülés után kiizzadjuk. Kép

Ex, elolvastam, amit feltettél, tényleg érdekesek! A csókolózós tetszett a legjobban! Kép

KépKép
KépKép
mézgombi

Sziasztok!

Pilchard!
Mondtam már, hogy gyönyörű kisbaba Ameli??? Tényleg olyan, mintha nem is akkor született volna... igazi formás bébike... énisénisénis!!!Kép

Szilvi!
Kitartás, már nemsokára Te jössz!!!

Enci!
Nagyon szépek a lányok, akkor is, ha csak "lízingeled" őket!Kép

Banya!
A derékfájás teljesen normális, ilyenkor megváltozik az ember testtartása, a gerinc görbülete, és ugye még a kisbaba súlya is húzza a csontokat. Nem akarlak elkeseríteni, de lesz ez még így se!Kép Nem baj, ennyit megér, igaz? Mizu a munkahelyeden? Meddig dódozol még?

Déé!
Tök jó, nálunk Kende baba inkább mindig megnyugszik, ha apa odateszi a kezét, akkor is, ha előtte ki akarta rúgni az oldalam...Kép

Pannamari!
Ajjaj, akkor ezek szerint éjjeli bagoly lesz a kicsi?Kép

Rólunk:
Tegnap voltunk doktor bácsinál. Minden rendben van, C2000-em van még mindig, a méhszáj zárt, bár azt mondta, hogy egy kicsit meggyengült (ez vajon mit jelent, csajok, tipp????). Azt mondta, hogy a májust tutira kihúzzuk, aztán júniusban már nyugodtan lehet szülni, de az is lehet, hogy kivárja a végét a kisfiam. Legközelebb két hét múlva kell mennem, és utána már csak a kórházba, NST-kre!!!! Jujj, csajok, ez marha konkrét már!!!Kép Nem parázok, de azért bennem van a feszültség. Ja, meg jól éreztem, van egy kis hüvelyi fertőzés (doki mondta, hogy a terhesség hajlamosít rá...), meg mondtam neki az égő fájdalmat pisiléskor, és kaptam Nitrofurantoin gyogyikát, meg Canesten "felrakandót"Kép. Remélem, használni fog. A pocim hosszában 33 cm, vagyis a múltkori vizsgálat óta 2 cm-t nőtt (doki szerint ez is jó). Szerencsére hízni nem sokat híztam, 73 kg 40 vagyok, úgyhogy talán megúszom, és másfél hónap alatt nem hízok még vagy ötöt...Kép

Na, befejezem most már a dumát, mert sok lesz.Kép

Jók legyetek, szép napot mindenkinek!!!

Pusszantás

Norwell+Kende baba (33+0, te jószagú málnabokorKép)

Kép
Kép
norwell

Üdv a Hölgyeknek!!

Bocsika, hogy tegnap nem írtam, de elbabáztam az időt és el is késtem saját gyerekem ünnepléséről:-)) Jöttek a haverok. Volt eszek iszok ászok, illetve alszok. fél 1-kor meg nem volt energy. Reggel szaladtam ügyintézni. Nemtom mennyire tudjátok, de most építkeztünk illetve még nincs teljesen kész, most intézem a lakhatásit is, a bankot is, meg a baba papírjait is. Úgyhogy rohangálás van 1000-el. Közben vettem babakocsit:-) Nehogy eláruljátok Neki!! Meglepi lesz hazajövetelre.

Fotók ma lesznek! Otthagytam tegnap a gépet, hogy sok kép legyen. Ma viszem a notebookot és áttöltöm.

Most hívott Pilchard, hogy picit sárgult Ameli. Szórítsatok, hogy ne legyen vészes. Egyébként minden OK. Babicsek Bernát alszik, anyuci + az első kakálásra készül :-( Kevés eredménnyel, annál nagyob fájdalmakkal.

Na további kellemeset Nektek!!
Mindenki vigyázzon magára!!!

Üdv: PP

Jövök még......

KépKép

KépKép
pilchard

Szia Peti!

Drukkolunk a babusnak!!!! És abszolút együttérzek a nemkakálással, gondolom, h ez a szüléssel csak fokozódni fog egy időre... Kép
Kellemes további rohangálást! Kép

pogacsa

SZiasztok!!!!

Hello: Nincs semmi gond. Nem vagyok érzékeny a témára. Ami a múltamat illeti, hosszú, de nem volt egyszerű gyerekkoron sem és a neheze csak akkor jött, amikor "kirepültem" otthonról. Jó leckéket kaptam az élettől, de most már "nagy kislány" vagyok és boldog vagyok a családommal. Megtanultam értékelni minden percét az életnek.

Norwell: köszönöm, tényleg klassz kiscsajok.

Lufi: ha tudtatok nevetni a dolgon, akkor csak jól telhetett az évforduló.

Déé, hülés: nekem is fáj a jobb mandulám már napok óta. Én még citromfüves teát iszok a mézhez Kép Kép Annak antivirális és antibakteriális hatása van. A hársfa is jó, ha van otthon. Vagy a cspkehús ami immunrendszer erősítő.

Peti: örömmel hallottam, hogy megleped az asszonyságot hazatértére. Kriszta mesélte, hogy építkezgettek...kitartást. Neki is szorítunk, hogy összejöjjön a trónolás. Babcinak szorítunk, hogy ne legyen probléma, de amilyen nagy babó szerintem nem lesz különösebb gond, vannak tartalékai Kép Kép Várjuk a képeket...

Pusza mindenkinek

Krisz: én a Jánosban szülök, aminek mint olyan nem örülök, de ott van a dokim, akit nagyon csípek, így nála akarok szülniKép

Enci és Eperke
Kép
encus

Sziasztok,

Kriszti, üdv itt, hamár csak így a finishben Kép

Colett, szerintem jobb, ha még most megválsz a gyűrűidtől, ha végül császárra kerülne a sor le kell venni mindent. Két éve én is nagyon megszenvedtem vele, nem akart lejönni a jegygyűrűm, adtak szappant, meg mindent... Majd belepusztultam...

Hello, sajnálom, hogy nem jött össze a ctg. Még egy hetet izgulhatsz... Kép

Banya, védőnővel mi sem hallgattuk soha a szívhangot, csak most hallom a ctg-n, ha nem kúszik el... Kép

Adi, az apáknál más a fontossági sorrend Kép Én azóta tartozom a férjemnek egy számítógépes kormánnyal, mióta megtudtuk az első babánkról hogy kisfiú Kép Most már nem tudom sokáig halogatni, újra felkerült a téma Kép

Zsu, esetleg nézegesd a vérnyomidat is, ha nem magas, akkor nem lesz gond. Minél többször pakoldd fel a lábaidat, ha tudod.

Mézgombi, Szilvi, azt hiszem Pilchard panaszkodott ennyit az utolsó napokban az éjszakákra Kép

Ex, én is elolvastam a cikkeket, jó ez a csókolózás, ki kéne próbálni Kép

PPeti, csak így tovább! A megérdemelt ünneplés... Kép Sárgaságtól ne ijedjetek meg nagyon, általában besárgulnak a babák. Én két éve adtam kevés vizet a fiamnak, mert amíg nincs tejci, kell a folyadék.

Norwell, ctg-járástól már olyan gyorsan megy az idő! És onnantól az ember lánya tulképpen mindennapos... Unokaöcsin gyakorolsz? Kép

Doren

Kép
Kép
doren

Ppeti! Drukkolok a csajoknak, minden rendben leszKépKépKépKép Várjuk nagyon a képeket!

Kép
zsu11

Sziasztok!
Eddig csak olvasgattalak titeket, hogy képben legyek! Hú de sokan vagytok, nehéz követni az eseményeket! Először is nagy gratula a babákhoz!!!

Annamari vagyok, a méhszájas topikba írtam néhányszor, de ott nem zajlik az élet-szerencsére. Kisvirág írt oda néhányszor, így ő ismerős nekemKép Szia Kisvirág!
Szóval már az elejétől voltak gondok, így lett volna idő írni, de nehezen szántam rá magam. Most a 28. hetet tapossuk, kicsit megkönnyebbülve. Volt hormonhiány miatti pecsételő vérzés fekvéssel, aztán mélyen fekvő lepényke, most meg C2000 felpuhulva. Már a 13. héttől sokat keményedtem, de ez csak engem izgatott, míg nem okozott gondot. A fekvés katasztrófa, de kibírom, csak az aggódás ne lenne melletteKép De az idő nekünk dolgozik és lassan, de telik...
Segítségünk nem nagyon akad, ez a téma megérne egy regényt...
A nemecskéje még nem derült ki, nem láttunk a lába közéKép
Nevünk nincs, nem találunk...Remélem, nem az utolsó pillanatban találunk valamit.
Első baba, 27 vagyok és a Szent István a választott kórházunk!
Most csak ennyit, tegnap írtam hosszabbat, jobbat, de elszállt!

Ja, aki Istvános, néhány infóval megdobhatna, mert olyanról nem is álmodhatok, hogy szüléselőkészítő!
Köszi, Annamnari

Mári

Kép
mári

Pogácsa!
(jajj de megéheztem..Kép
Én a legjobb időben fogok szülni és senki sem lesz bent a Bálintok közülKép (sem) sajnos az igazság az, hogy felvilágosítást sem tudott adni a Misi ki dolgozik abban az időben de megnyugtatott: Vki biztos lesz bent..:D KÖSZII..
mondjuk ha most megtudnám át is osonnékKép
Még szülésznőről sem kaptam fülest de lassan körbe kéne néznem.. Te mikor fogsz szülni? Voltál már a szülésfelkészítőn vagy vmi előadáson keddenként? Minden kedden érdemes elmenni, mások a témák, újdonságok? Látod milyen nagy franc vagyok még ott sem voltunk..Kép
Holnap elnézek a cukorterhelésre, legalább azon is túl leszek..

Norwell!
Lehet csak véletlen volt majd ma is leteszteljük..
Ha lesz kedve dumcsizni..Kép

Encus!
A szám lassan összeragadt a méztől, még jó hogy gépelni kell:D
nyomom a kamillás teát -sztem én szeretem egyedül- megspékelve multival és C-vitamin bombával, míg láz nincs elleszek..
de kipróbálom amit ajánlottál, jól hangzik!Kép

Jajj de várom már azt a Bébit!!!:D
déé

Üdv!
Mári, írnál egy szülés várható időpontját? Akkor betennélek a tábliba.
Krisz, tőled is várom az adatokat. (életkor, lakhely, kórház, hanyadik baba, mikor szülsz)
Ppeti, drukk Krisztának ahhoz, amihez kell. A sárgaság meg teljesen normális, kicsit minden gyerek besárgul, és van olyan, akit így adnak haza, a laza napozás jót tesz, hogy gyógyuljon. Kép
Katus, szerintem itt mindenki hiányol mindenkit, aki ritkán jön....szóval ne tessék ilyeneket mondani! Kép

Voltam UH-n, áramlás jó, szóval egyelőre minden OK odabent. Ha belegondolok, vérzés szerint két hét múlva kéne szüljek...kíváncsi leszek mi lesz belőle.

Ági és
KépKép
exdeus

Déé: Igen, érdemes eljárni keddenként, én két előadás kivételével minden ott voltam, és az utsó kettőn is csak azért nem, mert azóta itthon kell feküdjek. Asszem kb két havonta ismétlődnek az előadások, egy sorozatra menj el. Hogy mikor mi van, arról a http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/Felk/ oldalon olvashatsz bővebben. A torna is nagyon jó, csak marha zsufi... elég sokan járnak oda.

pogacsa

Elvileg július 25. De jó is lenne! De júli 1 a névnapom, az szép ajándék lenne, ha addig kibírnánk egybenKép
Köszi

Mári

Kép
mári

Sziasztok Kismamik!
Most van egy kis időm és bepótolom az elmaradottakat.
Először is kedves P.Peti nagy gratula a gyönyörűszép kislánykátokhoz.A sárgulás miatt ne aggódjatok,minden rendben lesz.Anyukának pedig drukkolok.
Caroline neked is nagy gratula a babócádhoz.
Teszek fel egy-két képet.
Utolsó pocakkép.
Kép
Dávid az inkubátorban.
Kép
Kép
Már itthon.
Kép
Együtt a kis család.
Kép
Az unokatesóval,aki imádja Dávidot.
Kép
És egy kis mosoly mindenkinek.
Kép

Hát a mi szüléstörténetünk nem igazán érdekes,és igazán én másképp szerettem volna mint ahogy végül is lett.Szóval 19.-én szerdán voltam dokinál aki azt mondta,hogy a várható nagy magzati súly miatt 21.-én pénteken császárral meglesz a Dávid,ezért 20.-án feküdjek be,mert még lesznek labor-,és belgyógyászati vizsgálatok.Levették a véreket,aztán irány a bel,és innen már minden olyan gyorsan történt.A doki 220/140-es vérnyomást mért ötször két karon,pedig elötte egy órával mérték akkor 130/90 volt.Úgyhogy a belről vittek azonnal a műtőbe és 15 perc múlva már kinnt is volt az én kisfiam.Csak arra emlékszem,bőgtem mint egy gyerek mikor megláttam,olyan szép volt és az enyém,csakis az enyém.Erre vártam már hat éve.Hát utána a Dáviddal lett egy kis gond,mert mint kiderült rosszul számolták ki a szülés időpontját és túlhordtam,már belekakilt a magzatvízbe,ezért kapott egy fertőzést,meg a toxémia és a cukor miatt nagyon besárgult.De szerencsénkre egy nagyon jó gyerekorvos kezelte így csak egy nappal maradtunk tovább a kórházban mint ahogy eredetileg lett volna.Szóval ennyi,nekem ez nem volt olyan nagy élmény,de azt hiszem most emiatt kárpótol az élet,mert kaptam egy mosolygós nyugodt kisbabát,akit csak imádni lehet.
Mára ennyi voltam,ha tudok jövök most már kicsit többet.
Sziasztok!Mindenkinek további szép napot!
Andi

Kép
Kép
veráska

Andi:szívből gratulálok!!Dávid tündéri Kép Kép

Lufi
lufi

Szia, Andi! Nagyon helyes a kis hurkagyurkád, nagy-nagy gratula nektek!!!!!! Kép Nem semmi, h csak akkor derült ki, h túlhordtad...

Annyira jó, h lassan egyre több baba fog megszületni!!!! Kép Kép Kép

pogacsa

Sziasztok Lányok!

Voltam ma CTG-n és minden rendben volt:-) A korház elég nyomasztó látvány azért, meg ma nagy bébi boom volt...talán a frontok miatt, így nagy volt a nyüzsi. Szegény kispapák elég sápadt képpel várakoztak:-)

Valahogy egyre rosszabbul alszom, meg izgatott vagyok, csomó mindenen jár az agyam, pedig tudom még ebben a néhány hétben kéne pihenni, mert utána már babával nehezebb lesz.

Trita,
köszi az infókat pelenka ügyben és nagyon helyesek vagytok a lánykáddal:-)

Encus,
Nagyon aranyosak a lányaid és milyen nagyok, igazi csajszik:-)

Kisvirág,
mi van veled? merre jársz?

Exdeus,
Neked ilyen gyakran vesznek kenetet? Nekem a dokim csak a 38. héten fog venni azt mondta.
Mit kell szedned rá?

Pannamari,
elkerültük egymást mert én meg ma voltam CTg-n. Egyenlőre babóca nem akar annyira kibújni, bár szépen mozgolódik:-)

Veráska,
nagyon gratulálok nektek mégegyszer!

Mindenkinek szép estét!
Kari
(36+3)
kari

Veráska!Mégegyszer gratula! Dávid egyszerűen gyönyörű.

PPeti! Drukkolunk a babának is meg a mamának is, ogy minden rendben legyen.

Újaknak üdv!

Annamari, én is az Istvánba szülök, meg Blackrose is. Ha van valami kérdésed, írd meg nyugodtan, ha tudok válaszolok. Van választott orvosod? Vagy a kórház választott?

Ex, amit megadtál itt e-mailcímet, arra küldtem át a mobilszámom, mert a freemailest visszadobta. Majd elküldöd te is a számodat, csak hogy tudjak valakit értesíteni, ha action van. Bár remélem, még legalább két hétig egyben maradunk.

Nálunk most kissé felgyorsultak a dolgok. Úgy tűnik 2-3 hét múlva kezdhetünk építkezni. A gond csak az, hogy a tetőteret építjük be, és lent fogunk lakni anyósomékkal. A mi mostani lakrészünkben is jelentős átalakítások lesznek, és dobozolni kéne. De ugye kb.3 hét múlva jön a baba is, meg jövő héten nem vagyok itthon, és még 5 vizsgám visszavan, amire tanulnom is kellene. Azt hiszem kezdek kicsit besokallni. Mert ugye mindenki dolgozik, így még az ügyintézések is rám maradnak.Kép De majd csak túl leszek rajta. Na, most jól ki panaszkodtam magam. Bocsi.

Ja, ma vagyok 36 kereken Az utolsó hónapba léptünk.Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Új tábla, új kismamik! És még mindíg működik.KépKépKép

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok!
Képzeljétek,voltam Pilchardnál és láttam a babát,és sokat beszélgettünk!
Jól bevéreztek a szemei az erölködéstől,de mindenkit puszil,és gyönyörű a kislánykájuk!Kép

Nálam semmi!Fájdogálások vannak,de nem vagyok még nyitva!Kép
Már én is szeretnék szülni!Vagy mégsem!Kép
Na kajcsizok oszt jövök még!Kép
Sok puszi!

Szilvi

Kép
szgoron

Üdv!
Melinda, elmentem a számod, és küldöm az enyémet. Kép
Kari, ez volt a második. Azért vették először, mivel sok volt az fvs a vizeletemben, és még baci is, és a doki gyanakodott, mint kiderült, nem alaptalanul. Most meg azért, mert ugye elvileg máj. 17.-re vagyok kiírva... Nem szedek, használok: Candibene kúp. Ez hat nálam. És még mindig jobb, mint az antigyogyó. Kép
Mári, betettelek a táblába. Még csak annyit írj meg, hogy hol laksz. Köszike.
Veráska, gyönyörű ez a kisfiú...és milyen pufók. Édes.
Üdv. Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Na hazaértem, szerencsére semmi kopácsolás, nyugi van.
Voltam bevásárolni csak kajafélét, de teljesen elfáradtam tőle. Egyre nehezebben vonszolom magam. Néha szúrást érzek lent, ilyenkor meg kell állnom egy pillanatra. De aztán amilyen gyorsan jön olyan gyorsan el is múlik. Nektek is szokott ilyen előfordulni?
Exdeus! az adataim: életkor:28, baba kora:37+4, szülés várható időpontja: 2006.05.29., Péterfy, Dr. Tarnóczi P., baba neve: Barnabás és első baba, Bp. XI. ker.-ben lakunk.
Vizesedéssel kapcsolatban, nekem csak az ujjaim dagadnak be reggelre, már a gyűrűimet sem hordom, mert nagyon szorítottak.
Veráska! Gratulálok a kisfiadhoz, nagyon édes. Mennyivel született, hogy császározni kellett?
Most megyek vacsit csinálni, de még visszanézek.

Üdv
Kriszti
krisz77

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?