Sziasztok!
Hát nem győzöm be hozni magam...örülök, ha arra van időm, hogy visszaolvassak, nem hogy írjak
!
Na, de nem nyafogni jöttem
.
Nagy-nagy gratula Pilchardnak és Petinek
!!!
Gyönyörű babátok van, és tényleg nem néz ki újszülöttnek. Amelitának hatalmas méretei vannak, nem csodálkozom, ha szenvedést okozott, de gondolom, már Te is csak a szépre emlékezel
.
Caroline,
köszi, hogy elmesélted a felemelő élményedet
.
Kanyin,
jobbulást a leányzónak!
Nekem is a lábgörcsbe az a legszörnyűbb, hogy napközben alig tudtam lábra állni.
Szőkemelinda,
Én is minden nap eszek banánt. Lehet, hogy ennek is köszönhető, hogy csak egyszer görcsöltem be eddig a terhesség alatt. Akkor is a fizikai leterheltség miatt. Télen még a kivin kívül más gyümölcs nekem se csúszott le, de mióta elmúlott (nem rég) a fémes szájíz és elfogyott otthon az alma, azóta azt is kívánom.
Mézgombi, Doren
görcs: szerintem is segít a kalcium. Én kalcimuscot (inekció, amit receptre írnak) ittam amikor nagyon begörcsöltem, ill. ha eszembe jut.
Banya,
A munka miatt tényleg ne izgasd magad! Te mikor mész cukorterhelésre v. más vizsgálatra?
Nekem május 13-án kellett volna mennyek a dokimhoz c.terhelésre, de a hétvégék nekem foglaltak, ezért áttetettem 15-re a vizsgálatot és akkor kapok beutalót a klinikára a terheléses vizsgálatra, mivel ha hétköznap megyek akkor nem tudja megnézni magánba. Eddig 4 hetente jártam kontrolra, most 10 nappal korábbra csúszott. A dokinak is jól jön egy kis zsebpénz
. Mondjuk akkor leszek 26 hetes, de szerintem nem ezen múlik.
Gratulálok a babakocsihoz!
Ha tudsz, tegyél fel képet!!!
Képzeld, mi is vettünk
a múlt héten kedden. (Elfelejtettem írni, mert utána jött nálunk a hajtás.) Ma kicsit több időm van, ha tudok teszek fel képet. Hétfőn a védőnőnél láttam egy hírdetést a váróban, és a paraméterei tetszettek úgy hogy felhívtam. Kedden el is mentünk a csajhoz és a babakocsin kívül vettünk egy pihenőszéket (azt hiszem így hívják), kiságyat és egy hintát, ami csont újnak látszik. Mondjuk lehet, hogy a hinta túlzásnak tűnik, ahhoz képest, hogy még szinte semmink sincsen. De apa nem bírt magával..., ha beleférne akár már ki is próbálta volna.
Az áprilisi bababörzén nem vettünk semmit, csak majdnem egy gokardot
. Hát az apák már csak ilyenek
.
Idegbecsípődés:
nálam is van valami...a fenekem és a derekam határán. Ez azóta jelentkezik (2005. karácsony), amikor megtudtam hogy babát várok, valami tüdőgyuszi szerűségem volt (ez már nem fog kiderülni)és úgy köhögtem kb. 1 hónapig, hogy becsípődött. Azóta meg gyakran előjön, akkor tiszta nyomorék érzésem van (pláne amikor a vádlim miatt is sántikáltam). De érdekes, hogy más esetben meg kutyabajom, felszaladok a lépcsőn, vagy futok a busz után, ha kell. Úgy látszik nálam csak végletek vannak.
Rokonlátogatás:
Én sem szeretném, ha az első 6 hétben a rokonok hada járna hozzánk. Remélem csak a szülők, a sógornőmék jönnek, de aludni senki nem fog nálunk.
A rossz alvóknak:
Szerencsére engem a babóca még megkímél, bár néhány napja már erősebben érzem.
Mákom van, mert mostanában pisilni se kell felkelljek
.