No, szépjóreggelt tőlem is mindenkinek!
SZilveszterkor nekünk tvnézés, de ha lesz még aki babanetezik, erőt veszek magamon, és írni fogok sokat
kicsit erőt vett rajtam is a letargia pár napja, mint már említettem, és emiatt bár olvasom a mindent, nehezen szánom rá magam az írásra, akkor gyorsan írok mindent, aztán sokáig semmit. És akkor is hülyeségeket
elég idegesítőnek érzem magam...
Szilveszterrel kapcsolatban még esetleg eszembe jutott, hogy én hiába ajánlanám fel Bagzernak, hogy jöjjön hozzánk, mert már korábban kifejtetted, hogy nem szerenél ugye olyant, hogy közben más meg boldogan elvan a párjával, ami nálunk garantált látvány, de kitaláltam, hogy már vagytok itt hárman, Aura, aki ugye egyedül, meg Bagz, meg Eszter sem akar elmenni házibulizni, és csinálhatnátok hárman egy lájtos kismamaszilvesztert, ahol csak tepedtek, esztek, tv-ztek meg beszélgettek. Persze könnyen ajánlom én fel lévén nem résztvevő...
Mosolyügyben én csak írtam, amit hallottam, és örülök, hogy nem köveztek meg
Inkább hiszek a Rékacs féle nagy babakönyvnek, ami nekem is megvan, de a babás részeket még félek olvasni.
és éljenek a kiegyensúlyozott mosolyok és kiegyensúlyozott babák.
Tika, már éppen nagyon hiányoltalak, jó, hogy jössz. Nem akarok goni lenni, de mondtam, hogy eredetileg wordbe írd meg a hozzászólásod, ha nem szélessávú a neted
vannak tapasztalataim...
És egyetértek, hogy sebaj, hogy ritkábban jössz, vagyis de, mert olyan jó olvasni, mikor írsz, de ettől még nem fogunk kiebrudalni
A munkanélküliséget
meg nagyon hamar meg fogod szokni. Pár hét elég, és már nem is lesz időd semmire
Ezt nagyon ismerem! És nagyon viccesnek találtam, hogy erről pont Eszter győzköd, aki ugye nem bííírja abbahagyni a munkát, mert függő.
Egyébként álmomban benn voltam ma a munkahelyemen, és tök rossz volt, mert nem tudtam mindenkivel beszélgetni, mert vége volt a munkaidőnek. Ez biztos azért volt, mert már tök régóta akarok nekik emilt írni, de mindig elhalasztom, meg miről írjak egyátalán... Csak babázni tudok, az meg nem annyira érdekel kívülállókat...
Aura, szerintem is tökjól csinálod, és szerintem az alapján, amit az apukáról elmeséltél, ez az egyetlen esélye annak, hogy egyszer majd egy család legyetek esetleg. Bár biztos nagyon nagoyn nehéz, és én sem tudom, hogy bírnám ki. De hát, ugye, az anyák mindent kibírnak a gyermekeikért...
na, erről beszélek, hogy nem olyan, mintha az jönne le, amit írni akartam...
na, sebaj, azért folytatom.
Noémi, tök jó, hogy végre otthon! és jó sok kitartást, mire megszokja Levente az igazi otthonát, és ne feledkezz meg rólunk! sőőőt, írjál gyakran, és mesélj nekünk! és rakjál fel te is mindig képet, mint Savitri Hanáról
Eszter, én úgy tudom, hogy a 20 perc ctg alatt néhányszor muszáj megmozdulnia, hogy az nst részét is tudják értékelni, de nem folyamatosan kell mozognia... kell nyomni azt a gombot. Persze nem tuti, de majd az okosak úgyis mondják
Jimbone, jó, hogy jobban vagy, és a doki is elégedett!
Katy, te meg óvatosan az esésekkel
vigyázzá magadra!!!
No, szép napot mindenkinek!
Kik.
34+1