Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Először is!Noémi én is nagyon-nagyon hiányoltalak, és nagyon örülök, hogy újra itt vagy!És Te is írjál sokat a tapasztalataidról, mint Lili, mert nagyon hasznosak!
Kép

És Ttika!Téged meg egyfolytában hiányoltunk!Még a talin is és írtam is Neked!!!

Aura!Nagyon köszi, mindjá megnézem!Ez helyes volt, amit itt közreműködtél!Kép

Bagzer!Hát tuti lefölöztél!Mondjuk az én titkom az, hogy csak barna kenyér van itthon, meg még egy kevés nutella!Úgyhogy így nem nehéz!!!
A szilvesztert meg vedd egy átlag napnak és máris nem lesz annyira szar érzés otthon dekkolni!De azért sajnállak egy picit jó?Tudom, hogy nem könnyű az egyedüllét, főleg ilyenkor!

JÓ RÁM A BUGYI!Jipppi!Viccesen nézhettem ki, mert biztos ami biztos alapon a gatyámra húztam fel!Még jó, hogy egyedül voltam!

És most egy kicsit dicsekszem, mert Dávidnak csináltam egy órát dekopage technikával, meg abból az órából, amit az IKEÁBAN vettünk!De nem tudom feltenni nektek, mert béna vagyok!Pedig tök szép lett!Persze macis!Lehet beteszem az albumomba!Akit érdekel ott megnézheti!

Na most, hogy betöltöttem egy oldalt elbúcsúzom egy kis időre éa megnézem Aura oldalait!

Katy,aki most nagyon taknyos lett, hogy már nem fáj a torka!

És ma is estem egyet a változatosság kedvéért, amikor rohantam ajtót nyitni a bútorszállítóknak, még jó, hogy nem hanyat estem,mert úgy jártem volna mint ez a teknőc!
Kép
Katy

Bagzerka
Hát nem irigyellekKép Én karácsonykor jártam így.

Ttika
Nekünk is van már mesekönyvKép
Meg vettünk neki (vagy magunknakKép) egy nagy barna macit (a Mackótestvér c. mese szereplőjét), amit hogyha megcsikizünk a talpán vagy a pociján, akkor vidám gyerekhangon kacagKép hát szétröhögtük rajta magunkatKép Nem tudtunk neki ellenállni, az árát már le sem merem írni. Tiszta hibbantak vagyunkKép

Savitri
Hana valami elképesztően gyönyörűKép Nekem pont az ilyen hajasbabák az eseteimKép Megmutattam apucinak is a képet, és el volt képedve, hogy ilyen létezikKép

És egy kérdés: szerintetek, mitől van az, hogy már napok óta zsibbad a jobb kézfejem (kivéve a hüvelykujjamat)? Eddig csak éjszakánként volt, gondoltam elfeküdtem. De ma szinte egész nap, zsibong, mintha talán egy icipicit meg is lenne dagadva, de ezt talán csak hozzáképzelem, meg el van nehezedve, nem bírom ökölbe szorítani, meg olyan furi, ilyet még sose éreztem. Most is alig tudok írni.

Babus (33+5)

Kép
babus2005

BabusKép
Nekem Gergővel szinte végig zsibbadt a kezem, meg olykor a lábam is. Lehet, hogy most éppen nyom egy ideget. Olvastam már több helyen is, hogy terhesség alatt előfordul.

SavitriKép
Csatlakozom az előttem szólóhozKép Hana tényleg csodaszépKép

BagzerKép
Fel a fejjelKép Mondjuk én könnyen mondom, mert kb. 3 éve már nincs igazi szilveszterünk (bár az tény, hogy nem vagyok egyedül itthon), és már megszoktam. De kedvem sem lenne menni sehova.

Képzeljétek, ma voltam a Rókusban flowmetrián, és megállapították, hogy a méhlepény nagyon el van öregedve (akárcsak Edwignél). Úgyhogy szombaton kell mennem ctg-re, hétfőn labor + újabb flow, aztán meglátjuk. Szerencsére a dokim nem akar befektetni, de azért kijár a fokozottabb figyelemKép

Pusssssz
Tüni
tüni

Most nincs időm visszaolvasni, de ezt találtam a vizesedésről!!! Egész használható!
Kép

Noémi, az izzadásról is van szó!!! Az lehet a távozó víztől!
Orbis
orbis

sziasztok!!!
nagyon köszi a sok együttérzést! persze, én sem vagyok nagy szilveszteres tavaly is itthon voltunk kettesben. csak arra gondolni, hogy akkor, amikor mindenki átöleli a párját, meg puszit ad, én ölelgethetem magam...no, jó, összekapom magam! Aura, bocs, ez télleg nyafinak hathat nálad! és szerintem persze hogy nem árt egy kis pezsgő!!! legalábbis én is mértékkel mindig, de a töményen kívül már kis egy-egy poharakkal fogyasztottam. elég ritkán, úgyhogy csak nem ártott annnnyiraaa.....

szóval, Aura!! tuti jól döntöttél, és ezen ne is gondolkodj. biztos lehetne jobb is, de szerintem mindenkinek valamilyen téren lehetne jobb is...nem??! szóval csajszi vagy a talpán! és én felnézek rád érte, és igenis erős vagy!! és csak így tovább! és kisanyám, azon ne bánkódj hogy nincs kihez bújnod, mert az tuti ha újra "piacrateszed" magad, nem egy jelentkeződ lesz!!!!!!! szóval, minden csak jobb és jobb lesz! ezt hidd el nekem, én is ebben bízom!Kép

hú, már nemtom ki kérdezte, ja Eszter, a bugyi az m-es, azt gondoltam ez csak jó lesz, eddig mindig s-es bugyi köllött, meg fürdőruhánál is mindig el kellett titokban cserélnem a kétrészesnem az alját kisebbre....no, ez is megváltozott.... szóval, a másikat, amit nem próbáltam magamrarángatni azt meg visszacserélem egy nagyobbra, no!

bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!
Én ma annyit keményedtem,hogy jól megijedtem és jól utánnaolvastunk...végül is jó dolog ez mert segít a babónak beilleszkedni a helyére,meg lefelé és felkészíti őt is a szülésre,stb,stb DE egy idő után ha az ember lánya nem pihizik eleget akkor kinyílhat a méhszáj és ez még korai lenne! Az a jó,hogy ha fekszek akkor nem keményedek, viszont ha sokat ülök akkor igen! Front sincs.
Ez most már így marad???? De nagyon-nagyon sokat mozgolódik Marci(mint ahogy eddig is) dudorodik a polóm rendesen, szinte egész nap!
Ráadásul lassan el kellene hagyni a Magne B6-ot is, fokozatosan, szerintem.
Így mostmár biztos,hogy maradunk itthon (amúgy is szerintem)!?
Szerdán meg randi a dokival!
Most meg már ásítozok is a nagy izgalom után!Kép
Jó éjszakát!
Ilona(33+5)
Vendég

...és Bagz.: én itt leszek veled és "átölellek" téged is (gondolatban).
Cseppet se búsulj!!!Kép
Vendég

Ilona! köszi, tök jó!!!!!!
itt szilveszterezünk!!!!KépKépKép

bagz, aki most megy aludni

KépKép

KépKép
bagzerka

Jé, alszik még mindenki?
Akkor én nyitok, szépjóreggelt mindenkinek.

Bagzer!
Imádlak!!! Asszem ennél többet nem is mondok. De mégis, Kép nem hat nyafinak, hogy nem akarsz egyedül lenni, meg nem méricskélem én a problémáinkat, mindenkinek az a nagy baj, amit épp az övének tudhat. Azt akarom csak mondani, hogy szerintem ugyanúgy jár a vígasztalás, akkor is, ha bibis a kezed, meg akkor is, ha eltörik a karod. Mondhatjuk, hogy rajtad felbátorodva én is nyafnyaf egy kicsit, meg azt úgy szokták mondani, hogy ne aggódj, van rosszabb is, ami persze egy egetverő baromság. Asszem a Jézuska volt az utolsó aki bírt a képességgel, hogy átvállalja a szenvedéseinket (nem irigylem érte) sajna attól, hogy én egyedül vagyok, Marci még nem megy haza Szilvszterkor Kép. Pedig ez nem is rossz ötlet Kép

Befejezem az észosztást, remélem akkor is ilyen okosakat bírok majd mondani, mikor Erikám azt kérdezgeti, hogy Mami,
"miért kék az ég"
"miért piros a róka bundája" "a halak tudnak beszélgetni egymással" ????? Kép Kép Kép

Aura+Erika
(aki szerencsére még csak csuklani tud)
32+1
aura

No, szépjóreggelt tőlem is mindenkinek!

SZilveszterkor nekünk tvnézés, de ha lesz még aki babanetezik, erőt veszek magamon, és írni fogok sokat Kép kicsit erőt vett rajtam is a letargia pár napja, mint már említettem, és emiatt bár olvasom a mindent, nehezen szánom rá magam az írásra, akkor gyorsan írok mindent, aztán sokáig semmit. És akkor is hülyeségeket Kép elég idegesítőnek érzem magam...
Szilveszterrel kapcsolatban még esetleg eszembe jutott, hogy én hiába ajánlanám fel Bagzernak, hogy jöjjön hozzánk, mert már korábban kifejtetted, hogy nem szerenél ugye olyant, hogy közben más meg boldogan elvan a párjával, ami nálunk garantált látvány, de kitaláltam, hogy már vagytok itt hárman, Aura, aki ugye egyedül, meg Bagz, meg Eszter sem akar elmenni házibulizni, és csinálhatnátok hárman egy lájtos kismamaszilvesztert, ahol csak tepedtek, esztek, tv-ztek meg beszélgettek. Persze könnyen ajánlom én fel lévén nem résztvevő... Kép

Mosolyügyben én csak írtam, amit hallottam, és örülök, hogy nem köveztek meg Kép Inkább hiszek a Rékacs féle nagy babakönyvnek, ami nekem is megvan, de a babás részeket még félek olvasni. Kép és éljenek a kiegyensúlyozott mosolyok és kiegyensúlyozott babák.

Tika, már éppen nagyon hiányoltalak, jó, hogy jössz. Nem akarok goni lenni, de mondtam, hogy eredetileg wordbe írd meg a hozzászólásod, ha nem szélessávú a neted Kép vannak tapasztalataim... Kép És egyetértek, hogy sebaj, hogy ritkábban jössz, vagyis de, mert olyan jó olvasni, mikor írsz, de ettől még nem fogunk kiebrudalni Kép
A munkanélküliséget Kép meg nagyon hamar meg fogod szokni. Pár hét elég, és már nem is lesz időd semmire Kép Ezt nagyon ismerem! És nagyon viccesnek találtam, hogy erről pont Eszter győzköd, aki ugye nem bííírja abbahagyni a munkát, mert függő. Kép Egyébként álmomban benn voltam ma a munkahelyemen, és tök rossz volt, mert nem tudtam mindenkivel beszélgetni, mert vége volt a munkaidőnek. Ez biztos azért volt, mert már tök régóta akarok nekik emilt írni, de mindig elhalasztom, meg miről írjak egyátalán... Csak babázni tudok, az meg nem annyira érdekel kívülállókat...

Aura, szerintem is tökjól csinálod, és szerintem az alapján, amit az apukáról elmeséltél, ez az egyetlen esélye annak, hogy egyszer majd egy család legyetek esetleg. Bár biztos nagyon nagoyn nehéz, és én sem tudom, hogy bírnám ki. De hát, ugye, az anyák mindent kibírnak a gyermekeikért...

na, erről beszélek, hogy nem olyan, mintha az jönne le, amit írni akartam... Kép na, sebaj, azért folytatom.

Noémi, tök jó, hogy végre otthon! és jó sok kitartást, mire megszokja Levente az igazi otthonát, és ne feledkezz meg rólunk! sőőőt, írjál gyakran, és mesélj nekünk! és rakjál fel te is mindig képet, mint Savitri Hanáról Kép

Eszter, én úgy tudom, hogy a 20 perc ctg alatt néhányszor muszáj megmozdulnia, hogy az nst részét is tudják értékelni, de nem folyamatosan kell mozognia... kell nyomni azt a gombot. Persze nem tuti, de majd az okosak úgyis mondják Kép

Jimbone, jó, hogy jobban vagy, és a doki is elégedett!

Katy, te meg óvatosan az esésekkel Kép vigyázzá magadra!!!

No, szép napot mindenkinek! Kép

Kik.
34+1

kikocska

Sziasztok!
Képzeljétek Hana átaludta az éjszakát! Ez egy csecsemőnél azt jelenti, hogy éjféltől ötig alszik. Egyik könyvemben olvastam. Szóval éjfélkor etettem és egykor már tuti aludtunk, én ötkor felébredtem, de ő csak fél hétkor. Nagyon tehetséges!Kép Aztán persze kicsit nehezebben aludt vissza ezért a mellkasomon altattam, aminek az lett a vége, hogy én is elaludtam. Így most jóval kevesebb időm van rátok, mert mindjárt enni kér megint.

Eszter2004,
nekem nem követelték, hogy 20 percig mozogjon, bőven elégedettek voltak azzal, hogy kétszer megmozdult.
Ja, és köszi a közvetítést a Mávosoknak

Aura, szerintem is Bátor Tintanyúl vagy csak mindig elfelejtem írni. Kép

Katy,
a tena bugyi gatya nélkül is elég vicces, majd meglátod.

Jut eszembe: tena betétet el ne felejtsétek, az első négy napban nagyon jó szolgálatot tesz. És azt is kalkuláljátok bele, hogy minden wc használat után cserélni kell.

Bagz,
én megértem a bánatod, ezek a romantikus izék, képek, jelenetek (amiket egyébként gagyinak tartok) rám is pont ilyen hatással vannak az ünnepek idején. Úgy látszik ez már genetikusan kódolt. Azért ne búsulj, vagy szervezz pocaktalit a hasonló cipőben járókkal. A tv-t nem annyira javaslom, mert az idióta szilveszteri műsor belőlem ugyanazt a pityergést váltja ki ilyenkor mint a romantikus izék.

Az én pasim egyébként azzal készíti ki a zenekar többi tagját már évek óta, hogy szilveszterkor elvből nem hajlandó koncertezni, mert akkor ő velem akar lenni. Kép
Na jó, nem volt túl kedves tőlem ezzel dicsekedni. De legalább a pasik orra alá dörgölhetitek.

Lili (csudaszép Hana büszke anyukája)
Kép

KépKép
savitri

Sziasztok!

Ma is szép tavaszra virradt!!KépLehet ma is barangolok, de csak kicsit!Ez a nap és........

Eszter!
CTG avagy NST:Az a barátnőd valami szőrny szülésznő karmaiba került, vagy nem tudom. Szóval kell, hogy mozogjon egy kicsit Petrád, de annyit elég amennyit szokott.Mikor megmozdul meg kell nyomnod egy gombot. Ez azért lényeges, mert azt nézik, hogy mozgáskor változik-e a szívritmusa a babának és az a jó, hogy mikor mozog, akkor ezerrel felgyorsul a szíve. Hangának általában 130-150 között van mozgáskor meg felmegy akár 175-re is. De az nem gáz, ha nem folyton mozog, szóval, ha nem akar majd megmozdulni, kicsit megböködöd, vagy nem tudom mi a módszered akkor mozog egy-kettőt, azt jól van.(Én úgy veszem őt mozgásra, hogy miközben mondogatom neki, hogy mozogjon kicsit, a popsiát viszonylag erősen körkörösen simizem és erre ki szokta jobban dugni, meg a lábával is elkezd kalimpálni.. Apukája meg úgy szokta, hogy "Hahó itt az apa" felkiálltás mellett finoman sétál az ujjaival a pocimon és megkeresei a ygerek alkatrészeit és felkiállt, ha megvan, Hanga meg megrugdossa-ezek a nálunk bevált módszerekKép)
A másik görbe meg a méhtevékenység. nekem mikor lekezdtük a ctg-zést mindig produkált eg keményedést is, de mióta egyre közelebb a szülés a méhtevékenységem kez a 0-hoz közelíteniKép Kedves tőle!
Tehát Ilona! megszünhet a keményedés, ha már kéne keményedni! Ily szép az élet!

na, szép napot mindenkinek!
rékacs 39+2

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Lili! Ma is elém ugrottál!
Anyira szép ez a gyerek, mindenféle nyáladzás nélkül!!!!!!Kép

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Lili
Egyetértek RékaccsalKép
Ellenállhatatlan Hana ezzel az óriási fekete hajávalKép

Tüni, Orbis
Köszi az infótKép
Mára sem javult a kézzsibbadásom, sőt romlott. Éjszaka már mindkét kezem el volt zsibbadva, most, hogy felébredtem, maradt a jobb kézfejemben, de nem akárhogy, alig tudok fogni, szinte érzéketlen most az ujjam. Nehezemre esik bármit is csinálni ezzel a kezemmel, egy poharat alig tudok megfogni.
Kezd már aggasztani a dolog. És most már egyre inkább úgy érzem, hogy meg is van dagadva. Tudom, ez így a babavárás végefelé valamilyen szinten normális, de az, hogy csak a jobb kézfejemet, sőt, ott is csak a 4 ujjamat érinti, és hogy ilyen hirtelen alakult ki és hogy ennyire pocsék érzés?! Hát nem tudom. Hétfőn úgyis megyek védőnénihez, majd megtudakolom.

Babus+Kristófka(33+6)

Kép
babus2005

Sziasztok,

Babus2005:a kézzsibbadásról 1-2 hete írtam kb. Ez teljesen normális jelenség, nem kell vele nagyon foglalkozni, bár nagyon kellemetlen. Én is éjszakánként 2-3 alkalommal felkelek és morzsolgatom a kezeimet, hogy be tudjam hajlítani az újjaimat és helyreálljon benne a vérkeringés. A doki B1 vitamint javasolt, napi 3 x 1-et, de ez nem mindenkinek jön be, így nekem sem használt...

Én egy csomag tenna betétet vettem, az 20 db. Annyi akkor elég lesz ?

Katy: én is most már a taknyos, krákogos időszakomat élem, bár még a torokfájós időszak sem múlt még teljesen el. Mindenesetre napi 3 liter kamilla teát iszom mézzel, ami már a könyökömön jön ki, főleg a rengeteg pisilés miatt. Kikocs szerint a 9. nap már tök jó.. Én az 5.-nél tartok.

A szilvesztert mi is itthon töltjük. Most raktam egy kis rendet a földszinten, hogy a párom, ha hazajön a munkából, akkor fölt tudjon porszívózni, meg mosni. Ez az első alkalom, hogy már neki kell az ilyesféle házimunkát csinálni. Sajnálom is zsegényt érte... De nem panaszkodik..
Sajnos nálunk mindkét szülő Szegedi, így mindenben csak egymásra számíthatunk...

Mindenkinek boldog új évet. Szerintem én is gyakran jövök még a mai nap folyamán. Most nekilátok a spenót elkészítésének.

Zsuzsi
vzsuzsi

Sziasztok!!!

Egy kaki éjszaka után mivel is nyithatnék!?A torokfájásból fülfájás lett és tiszta takony vagyok, úgyhogy hajnal fél4 és fél6 között malamoztam egyet a lakásban!De úgy vagyok ezzel, hogy még mindig szerencsés vagyok mert ritkán fordulnak elő hasonló helyzetek!

Kikocs!Nem Te szoktad írni ilyenkor, hogy akkor többet kell írni, meg öntsd ki a szívedet a mi vállunkon?Vagy azt hiszed Rád ez nem vonatkozik?Irgum burgum!KépÉs minden átjön, csak no para!!!Kép

Rékacs!Írni kartam már, hogy engem is nagyon érdekel a babaúszás, de Kőbánya-Kispesttel nem vagyok túl jóba, mert ott dolgoztam és nagyon sok volt kliensem ácsorog a metróvégállomásnál, és kihagynám!A KÖSZI meg tudtommal ott van!Külön uszija van, vagy ami uszoda egy utcára van tőle?De még meglátom, lehet a végén csatlakozom!Bár én a MOM-nál szúrtam ki egy tutit!

És én is nagyon sokat keményedek, pedig nem pörgök csak itthon teszek-veszek,m ondjuk nem tudok feküdni egész nap!
Most is megyek, mert bútort szerelünk!

Millió puszi:Katy

Savitri!Hát el tudom képzelni ezek után a hálós bugit mindenestűl, pont ezért írtam le, hogy piros plüs gatyával még izgalmasabb látványt nyújtottt!És mindig tegyél fel újabb és újabb képeket!Olyan jó nézni a babákat!

Katy
35+2
Kép
Katy

Babus!
Tegnap elfelejtettem írni,hogy nekem a bal kezemen a gyűrűs- és kisújjam zsibbadt egy ídőben, ez ülés közben jött rá és eltartott egy pár óráig is akár,hiába álltam vagy feküdtem le!
Nagyon idegesített, 2-3 hétig, mostanába meg semmi. És ha a baba olyan ideget nyom akkor az nem csak a lábat zsibbaszthatja,hanem a kezet is! Szerintem!Kép

Lili!Kép
Hana nagyon tündéri hajasbaba, olyan kis nyugalmat áraszt,ahogyan nézem a kis alvó pofiját...
Vendég

Persze egy comóan elém ugrottak, mint Rékacs, meg Babaus meg Zsuzsi!Biztos gyors és gépírók vagytok!Nekem midig lassabban megy a hozzászólás!Kép!

Zsuzsi!Azért lehangoló lenne, ha 9 napot kellene várnom a javulásra, mert én is inkább sétálgatnék, mint Rékacs!És Laci letiltott az utcáról, legalább is mára!

És még azt akartam írni, Aurának,hogy Bagzer olyan,de olyan olyan jól le írta Neked amit én is gondolok, hogy nincs mit hozzáfűzni, csak, hogy én is szóü szerint ezt gondolom!Ja és nagyon jók az oldalak, millió puszi érte!

Orbis!Tök jó,amit leszedtél a vizesedésről!De most már jelentkezz be, hogy mi van Veled jó?

Katy
Katy

Zsuzsi, Ilona
Remélem tényleg csak ennyiről van szó és hamarosan el is múlikKép

Ha már nem járnék erre, akkor:

Kép

Mindenkinek nagyon boldog, babás új évet kívánok!!!

Babus+Kristóf

Kép
babus2005

Katy!
nem Kőbánya-Kispesten van. ha az lenne tőlünk negyedóra sétára én is sirdogálnék, min Bagz, csak másért. Szóval nem mondom, hogy ez tuti szép hely, hisz Kőbány, ugye...(bár ahol én lakom az tényleg szép, csak át kell jutni egy pár ocsmány helyen)Szóval ez a Kőrösi-Csomán van, a Pataki művház mögött, ha azt ismered. és le fogom ellenőrizni a közönségét, mert fenntartással kezelek minden kőbányi dolgot. de a sógornőm szerint, aki zuglóból jár ide, tök normálisak az emberek és kultúrált a környezet. majd még elsétálok úgy is, hogy nyitva van(gondolom Hangával, legközelebb) és referálok, jó?Kép

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

jaj, ti, olyan kis ééédesek vagytok, na!!!

a kezeim nekem is olyan furák, nem dagadtabbak, de ha ökölbeszorítom, az nehéz...

Savitri, csak ugyanazt mint eddig is, ennivaló a kis pofija!!!

no, megyek, még világosban ki akarunk nézni az ügetőre, hátha idén is nyerünk egy pár ezrest....remek lesz!

no, pusz mindenkinek!
bagz
holnap betöltött 36 juhéééjjj

KépKép

KépKép
bagzerka

SziasztokKép
Végre megint van net...gépcsere volt...
Jó újra írni nektekKépHiányoztatok ámKép
BagzerKép
Nagyon köszi, hogy küldted az sms-eket nagyon jól esett, hogy gondoltatok rám Kép Kép Kép pusssz érteKép

LiliKép
Hana csodaszép kislányKép

Eszter2004Kép
Valóban tiszta anyja, ő is elkésik mindenhonnanKép volt kitől örökölnie, az apukája is hasonló voltKép Kép Kép

Szóóóval még itthon, és persze egyben... Azt hiszem ez az utolsó pár hét igen igen megrázó számomra... igazából nem értem az orvosokat. Ezelőtt vagy 3héttel már azzal jöttek, hogy hát mostmár babázunk, mert ez a baj meg az a baj...ezzel szemben a babó még mindig a pocakban, mostmár 2 nap túlhordással. Nem értem minek kellett rámhozni a frászt már hetekkel ezelőtt, hogy a méhlepény így öreg meg a babaát nem táplálja, mikor III.fokon érett, de még mindig ellátja a bébit. Befektetnek, hogy szülünk, aztán azt mondják mégsem....Tökéletes a ctg, a véráramlás is. Ki vagyok akadva lányok ez szörnyűűűűű. Holnap megint be kell mennem, és bent is tartanak már megint, mert lehet megindítják végre. Jó azoknak akik olyan orvost fognak/tak ki, hogy megbíznak benne, én már abban is kételkedem néha,. hogy tudják-e mit miért csinálnak. Egyszer ezt mondják, egyszer azt.Az én pici fiamnak meg esze ágában sincs kibújni. Már alig várom én is, hogy babázzak....
Legalább itthon töltjük a szilvesztertKép
Mindenkinek B.U.É.KKép
puszi mindenkinek
edwig 40-en túl (aki már nagyon szülne)
Vendég

Elfelejtettem az előbbbbb.............

NoémiKép
Levente nagyon édes, pláne ahogy mosolyogKép jó, hogy újra itt vagyKép

Raktam fel új képeket, elég szörnyűek,de legalább látszik, hogy már nagyon szülnékKép
puszi
edwig
Vendég

Jimbone!
Nagyon királyos volt!Tök élveztem!Kép

Rékacs!
Az szuper lenne! A Pataki az még nem gáz, csak addig ki kell majd találnom, hogyan jutok el a legkönnyebben, ha addig nem lesz kocsink!

Szegény Edwig!Nagyon- de nagyon sajnálunk!Én sem vagyok biztos benne, hogy tudják, hogy mit csinálnak Veletek!Na reménykedjünk, hogy holnap minden jobbra fordul!!!Legalábbis gondolok Rátok és szorítok!!!
Ma megindult az egyik ismerősömnek a szülése, úgyhogy még reménykedhetsz, hátha!

És én is mindenkinek nagyon boldog babás új évet kívánok!
(De még jövök, csak akik nem lesznek itt, azoknak írtam!)

Kép

Este 11-ig én is egyedül leszek, úgyhogy lógni a neten!!!

Puszi:Katy és DávidKép
Katy

Ja és Lili!Azt is akartam írni, hogy amiket írsz a férjedről, az alapján igazán büszke lehetsz rá, hogy Ő a választottad!

Puszi:Katy
Katy

Katy!
Örülök, hogy tetszettek az oldalak! remélem hozzájárultam ezzel Dávid szépséges birodalmának további dekorálásához Kép

Kép Jól megdícsérgettek, én mégis épületes hülyének érzem magam. Most beszéltem apával (direkt szigorúan kisbetűvel) és nagyon nem volt jó, és most jól bőgök, olyan dühös vagyok, hogy hogy lehetek ekkora idióta, meg...á nem is dühítem magam, nem éri meg miatta. Csak az rossz, hogy én aki az önállóság szobra vagyok, most gyakorlatilag ki vagyok szolgáltatva...neki (csúnya hangsúly) a kislányom érdekében, akit viszont imádok, és még csak nem is haragudhatok rá (még rondább hangsúly) mert hát, itt megint jön a mindenki egye meg amit főzött dolog.
ÁÁÁ! ÚÚÚgy elküdeném a...valahova, és nem tehetem, és toll is a fülébe. Na még sírok egy kicsit aztán úgy csinálok megint, mintha én szültem volna a lekierőt, mint olyatKép
Elnézést, hogy ezt mind így Szilvszterkor, csak most borult a bili.

Nagyon Boldog Új Évet mindegyikőtöknek!
Soksoksok puszi mindenkinek.

Aura (aki megy és a placebo hatás elvén jól leissza magát Virgin Mojito-val) remélem beválik Kép
aura

Aura!
mi történt?? kérlek próbálj meg nem foglalkozni ezzel a fickóval!!!!!! és főőleg ne szomorkodj! különben meg mé ne borulhatnál ki??! eddig ilyen jól bírtad, végül is erre lehett számítani is... szóval kapd össze magad, és menj jól szórakozni! és igyál sok gyümölcs koktélt!!!!!! gondolok ám rád! minden rendben lesz ne aggódj! és szerintem ne építs semmit erre az emberre, inkább élvezd a pocakot, aztán meg kezdj tisztalappal!!!!!!!!!Kép
jó???!

Edwig! nem is szörnyűk a képek! azért jól bírod a nehézshégekert te is!

minden jóra fordul!!!!

bagz, aki meg fogadni hogy jó sokat nyerjen!

KépKép

KépKép
bagzerka

NAGYON BOLDOG BABÁS ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!

Tamesz+Ubulka (33+4)

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Katy!
kis séta és 3-as villamos, vayg 1-es és 28-as villamos az ajánlatom! na, milyen felkészült játékos vagyok?

Jimb!
Tényleg jó a lufis!!!

Aura!
Tényleg szard le ezt a fószingert! Erika a Te babád, az ő dolga max, hogy fizesse a részét, azt csaó! Ti meg Erikával majd találtok(ha kedved szottyan erre a programra), olyan apukát, amilyet megérdemltek, nem ilyen lókötőt! Most meg eredj lányom bulizni!!!Kép de azért sokat ne álldigálj, jó?

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Bagzerka!
Köszi, jól vagyok már. Eszem ágában sincs semmit építeni rá, már párkapcsolati szempontból, csak azt szeretném ha a lányomnak lenne Apukája (még ha ilyen defektes is) Azért sírtam el magam, mert magamra voltam dühös. Én indulhatok tiszta lappal, de a babám nem (a gének azok gének) és mindezt a lüke anyja miatt. Igazából csak egy semmiségen (már ha ebben a helyzetben lehet egyáltalán semmiségekről beszélni) buktam ki, majd egy talin elmesélem, és igazad van, ez várható volt. Nem baj, legalább most megint egy időre nyugi lesz. Remélem kitart míg Erika megszületik, addig még türelmeskedek, meglátjuk mi lesz.
Nagyon köszi a bíztatást, rámfért. Holnapra kiheverem, és jövök megint zsezsegni Kép
Pussz Aura
aura

Rékacs!
Neked is köszi!!!!
Megyek anyám, oszt' nem állok, maj' széttáncolok hat pár cipőt, meg körbenézek, hátha akad mán arra valami királyfi Kép
Tényleg köszönöm! Kép
Most már megyek, nem ártana fürdeni is, meg hasonló női csacskaságok Kép
Pusszancshegyek még egyszer!
Aura
aura

Sziasztok!

Aura!Fogjál egy tuti papát a bulinKép!Moss le minden kispályás kiscsajt a bulin helyettünk is! OK?Kép

És ne bánkódjál, olyan de olyan rossz szomorúnak olvasni!KépSokszor előfordult már az is, hogy nem a genetikai papa lett az, aki a tökéletes apuka lett!Szóval nem csak Neked, hanem Erikának is van esélye!Ne felejstd el!Vannak még tuti pasik a világon!Neked meg egyértelműen jutni fog egy!Ebben biztos vagyok, mint Bagzer!

Rékacs!Szuper vagy!Ha jónak találod a helyet, akkor nincsen akadálya a közös babauszinak!Kép!

Találtam még egy Boldog Új Éveset amit letöltöttem!Úgyhogy mégegyszer!
Kép
Katy

Ja és Katy,aki elfelejtett aláírni!De úgy is tudjátok!

Kikocs!Remélem férjuraddal vagy és azért nem írsz!?Nem ám bedepizni!!!

Katy
Katy

Tettem fel én is két mai képet, ha gondoljátok nézzetek meg!?
Lehet,hogy csak beképzelem,de nem ment lejebb a pocakom?Kép
Ma már a tegnapihoz képest alig keményedtem, jobban is vagyok!Pedig főztem,meg stb...
Biztos jövök még, de

MINDENKINEK KÍVÁNOK EGÉSZSÉGBEN IS GAZDAG BOLDOG ÚJESZTENDŐT!

Ilona
(33+5)
Kép
Vendég

Hello!

Épp próbálom elaltatni ezt a kis dezentort. Ma egész nap angyal volt, tudtam pihenni, és Lili, ő is a ma éjszakát aludta át először, bár csak tegnap óta vagyunk itthonKép 12-től 5-ig. az azért jó, nem? Bár még várom a fejleményeket, azért van előttünk még pár nehéz hét, azt hiszemKép Amikor evés után felébred -mert ha jól eszik, mindig bealszik-, akkor nehéz elaltatni nagyon.Most például elkövettem azt a nagy hibát, hogy tisztába tettem evés után, és felébredt. Ezt nem szabad. Nálatok se, többi babás? Vagy mit csináltok?

Aura, nagyon drukkolok érted! És ne légy dühös magadra, fantasztikus anyukája van a kislányodnak, és meg fogod tanítani egy csomó mindenre. És szerintem a vér szerinti apaság nem minden. Ha találsz majd egy igazi társat, az valószínűleg jobb édesapja lesz, mint a vér szerinti. HM? Addig meg kitartás, és nagyon jó, hogy józan vagy!

Bagzer, szegény, tök megértem. Én se szeretnék egyedül szilveszterezni, hiába gondolja azt az ember, hogy olyan, mint egy hétköznap, nem olyan. Legalábbis nem úgy érezzük. Jé, ma van szilveszter! Micsoda felismerésKép, most jöttem rá. Akkor mára kitartás!

Rékacs, te meg nem vagy semmi! A 40 hetet kihúzod, ez igen! Jó nagy lehet a pocakodKép

Kikocska, gondolj arra, hogy te előbb éled át a szülés utáni depressziót! És írj nekünk, mert mi lesz az ügyeletesünk nélkül? És gondolj a gyönyörű lakásotokraKépMeg GergőreKép

Na most akkor elköszönök! Péter egyébként 3 hetet tervez itthon, meglátjuk. Ma be kellett mennie neki is az év végi mentést megcsinálni, de jön fürdetni.

Levente remélem, elaludt.

Puszi,

Noémi és Levente

Most lehet, hogy visszaolvasok.Kíváncsi vagyok ám!Kép
vghnoémi

De, Katy, depizek Kép olvasgatok mindig, de nem tudok jókat írni, inkább nem írok. Majdcsak jobb lesz. Mindenkinek boldog boldog új évet, meg egészséges babákat, meg mindenféle egyéb jót is kívánok Kép
Kép

kikocska

Na, lekocogunk anyuékhoz kanasztázni!

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

sziasztok!
itt a nyafogós....
elindultunk a lóversenyre, mikor útközben kiderült hogy nem is ott van, hanem elköltözött tök messzire...löttek a sok pénznek...nembaj, erreföl gyorsan vettünk hazafelé lencsét, ha úgy nem, hát így!!
meg így legalább hazakísért marcim, meg még egy kicsit egymáshozdőlve tudtunk pár percet együtt lenni, míg jött a taxija. nagyon édesen boldog újévet kívánt, meg picurt összepuszilta, meg szétmasszírozta, szóval meghatott! már nem zavar hogy így alakult. és igaza van, én kaptam az élet legnagyobb ajándékát, csodáját, aki épp még egy darabig a pocakomban lakik. évek óta rá vártam, és most itt van, én meg hülye szilveszter miatt nyafogok, szóval igaza van, a lényeg a babó. boldog vagyok és kész, meg az sem utólsó hogy marci már így beszél róla, és csak hajtotta ma is hogy mennyire várja már picurt...hát én is!
szóval nem érdekel, én nekiállok francia hagymalevest csinálni, és kész! marci meg dolgozik, dupla fizuért, mai nem is jön rosszul, ofkorsz!

Aura, csak így tovább! felafejjel!! érezd jól magad ma este is!!!

Kikocs! te meg ne depizz!! noooooo! KépKépKép
küldök neked egy fetrengős cica képet....íme:

bagz
35+6Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

Nagyon boldog Új évet nektek!
Drága BabócaVárók és már Babások...Kép

Nekem az első hét alvás szempontjából jobb volt a babóval, mint utána...valahogy éjszaka nem akar aludni, csak sírni...én meg éjszaka aludnék, nappal meg kvázi sírnék...az álmosságtól...Kép
pusz, eszti
esztyx

Én is fotóztam ma Bencéről (a cicánk), amint éppen szakérti a netet,de még mindig béna vagyok a fotó csökkentésében,bármennyire is fel szerettem volna tenni Nektek!
Már írtam, de nagyon cuki a macsekod!Nagyon bejönne a mienknek!Kép
Pedig már úgy beleéltem magam abba, hogy lóversenyre mész!Biztos tök izgi meg minden!

Ilonana!Hát lejjebb van a pocid, de azt néztem, hogy eleve lent volt nem?Legalábbis az eggyel
előbbi fotón is tuti!

Kikocs!
Mi baj van?Ha van kedved majd írd le jó?Persze csak akkor,ha akarod!
Kapsz egy szeretőset!Kép
Remélem ez segít egy picit!

Noémi!
Péterrel hogy megy a babaneten való megosztozás?
Átengedte a terepet?Kép

Lencse főzelék minden mennyiségben ez vár rám!!!Hami!!!

Katy, aki még mindig:Kép
Katy

Nincs sok időm, próbálok reagálgatni.

Katy, gyógyulj meg! Szerintem a friss levegő mindenképp jót tesz, pláne ha kívánod.

Aura, drága sírd ki magad aztán fel a fejjel. Nem könnyű utat választottál, belefér egy kis sírás. Főleg előttünk. Kép

Edwig, tök jók a képek! Nem az látszik rajtuk amin keresztül mentél. Mégiscsak megnő 4 kg-ra az a gyerek? Végülis ez nálatok családi hagyomány. Tojd le az orvosodat (tudom könnyen beszélek), lehet jobban jársz ha az ügyeleten szülsz, bár ahhoz be kéne indulnia magától. Keresd vissza az archívokban a szülés indító praktikákat.

Noémi, Igen, igen. Én eddig mindig ráfáztam, ha evés után fölébresztettem. Akkor jön a nyügi, meg a nem is tudom mit akarok. Nyik-nyik, nyekere-nyekere. Valahogy úgy kell okoskodni, hogy evésbe bealszik azt békén hagyni 3 órán át. Ja és ha tisztába teszem evés után akkor egy óráig csuklik utána. Mondjuk olyankor nagyon édi, csak úgy sajnálom. Már a pocimba is sajnáltam amikor végeláthatatlan ideig csuklott.

Kikocs, én lemaradtam valamiről? Te miért depizel? Vagy csak úgy? Depifront?
Csokikúra?Kép

Bagz, jófej pasid van! És holnap töltöd a 36 hetet! onnantól már bármikor jöhet a baba!!!

Esztyx, próbáld ki a mellkason altatást, már ha képes vagy hanyatt aludni. Kritikus helyzetben ez a hanyatt alvás is sokat segít.

Lili

KépKép
savitri

Edwig!!!! köszi a jókívánságot!! remélem itt megkapod, nem tudok most sms-t küldeni, lefogyott a telefonomKép

no, boldog új évet mindenkinek!!!!!!!!!! sok boldogságot!!!

ja, lehet hogy mégsem végig itthonülés lesz. kapok valszeg egy kölköt, egy barátnémék ösmerősétől, és elötte barátnőmnél kis beszélgetés, kölökkel ismerkedés. remélem nem robbanok fel a sok petárdától az úton oda-igaz csak két ucccával arrébb, de az épp elég. délután is kinyitottuk a kaput, és máris elöttünk egy hattalmas robbanás, picur, szegényem jól összerezzent, azóta néha kis jósló feszülés van alul, de legalább hátha attól keddig beindul valami nst-re. ja, nekem semmi ilyesmit nem mondott aszülésznő a babamozgásról, nem is kaptam nyomogatót, és mondat is hogy alszik, és úgy is megcsinálta.....húnózzz

bgz, aki egy nappal öregítette véletlenül babót, vasárnaptól 36,
így ma még pár órán át: 35+5

ja, és mindenki nagy örömére rögtön rakok újabb pocakfotókat, kicsit bemozdult marcim keze, és úgy festek mint egy lego-figura, de nembaaaj

KépKép

KépKép
bagzerka

no, látom senkisincs.......
hazaértem robbanás nélkül. itt egy kis tűzijáték mindenkinek!!!
BOLDOGÚJÉÉÉVEEET!!!!!!!!!!!!!!
bgzKépja, még mielött megkérdeznétek, ez nem az én remekművem...Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzerka ez nem ér, azt hittem én leszek az elsô 2005-ben aki beírKép
BOLDOG-BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK

Kép
Kép
bendegúz30

hmm hmmm, nyerteeem!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Viszont én vagyok az első reggeli!!!HI HI HI!Kép

Mindenkinek csak még jobbat az Új Évre!Bár kívánhatnánk még jobbat, amikor egy poronttyal gyarapodik életünk?
Kép

Aura!Megkaptam Új Évi Jókívánságaidat, és nagyon-nagyon köszönöm!!!Neked is hasonlóakat!!!
Gondolom még biztos alszol!Remélem jót buliztál és nyoma sincs a tegnapi depidnek!

És remélem Kikocska is jobban van!?Állandóan Rád gondolok, hogy jobban vagy-e, meg mi lehet Veled!
Kép

Nálunk két baba is megszületett az ismerettségi körünkben az egyikről karácsonykor értesültem a másik baba tegnap született meg!
Őszíntén bevallom kezdek türelmetlenkedni!Most már nem tudom, hogy még vagy márcsak 1 hónapról beszéljek, de olyan izgi!!!
Szőrnyű mi?Ti hogy vagytok ezzel???

Puszi, megyünk további rendet rakni a lakásban!

Katy a sebes orrú (a sok orrfújástól)!
35+3Kép
Katy

Boldog Új Évet!
Kép

KépKép
savitri

Lányok BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNUNK NEKTEK DIA&DOMI!KépKép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Jó "reggelt"
Még egyszer köszönöm nektek a sok bíztatást. Szerencsére már nem depizek, Erikának boldog mami kell Kép

Voltam a buliban is, jó volt de 2 körül eljöttem, úgy látszik "öregszem" KépAzért jó kis terápia volt, mindenki összevissza dícsérgetett, a lányok sárgulta az irigységtől (kidrült, hogy mindenki arra vágyik, hogy babás legyen) vicces, nagyobb attrakció voltam, mint a topless táncoscsajok Kép

Katy!
Véletlenül kettőt küldtem neked az sms-ből. mert pont Kikocs fölött van a neved, és...hormonagy, de észrevettem és Kikocs is kapott! Kép

Kikocs!
Tényleg, mi ez a depi?! Nekem volt olyan, hogy csak olvastam, mert egyszerűen nem volt ihletem írni, akartam, de nem ment. Ez a gond nálad is? Remélem, hogy semmi komolyabb, mert ez ahogy jött, úgy megy!

Noémi, Savitri!
Szuper, hogy írkáltok a mindennapokról, részben hasznos, részben, meg jó, hogy nem estek ki a körforgásbólKép
Az etetés-tisztábatevésről én is úgy tudom, hogy amíg picik, addig hami előtt kell pelusozni nem csak a felébredés miatt, de azért is, hogy ne nyomd meg a pocijukat. Ezek szerint ez hasznos tudomány Kép

Savitri!
Azt szerettem volna kérdezni tőled, hogy te ki mernéd próbálni a gombagyilkos praktikát amit a Bába válszol ír?!
Nekem folyton előjön, de csak nagyon enyhén, és nem akarom folyton gyógyszerrel kezelni, de az a fokhagymás rész kicsit durván hangzik. te mit gondolsz?

Edwig!
Megkaptam az sms-t ngyon örültem neki, akartalak is hívni, csak nem voltál elérhető. Viszont jó lenne beszélgetni, majd még próbállak elérni. Nem mellékesen pedig állandóan drukkolok, hogy babázhass már!!! Kép

Puszikok!
Aura+Erababa
32+2
aura

Jóreggelt, és boldog új évet megint mindenkinek Kép

Katy, kösz, megvagyok. Nem igazán jobban, de már tervezem a tervet, hogy hogy legyen jobb. Igazándiból az a bajom, hogy most már 10 napja nem tudok felkelni, és semmit sem csinálni, vagyis ugye bárminek nekiállok, 10 perc alatt be kell fejeznem, vagy több részletben kell megcsinálni. Amíg még beteg is voltam, addig nem volt akkora gáz, de most már tényleg szeretnék csinálni ezt-azt, és nem tudok, mert azonnal fáj, és egyre rosszabb. De leginkább dühítő, mert nem is azért kell feküdnöm, mert a babának így jobb, hanem mert én nyomi vagyok, és nem tudok fenn lenni. Nem tudok se ülni, se állni, se menni, még feküdni is csak egyféleképpen, hanyatt, de azt is csak megfelelő szögben és körbepárnázva, amitől néha rosszul leszek, meg szédülök, mert már nyom a hasam, és teljesen tehetetlen vagyok, és dühös szörnyen. Végre tudnék csinálni mindenfélét itthon, mert van hely, meg meg kellene venni a babacuccokat, meg minden, és jelenleg ez teljes mértékben esélytelen. Arról nem is beszélve, hogy ha még 6 hetet ki kell bírnom így, nemtom, mi lesz. De majd kitalálok valamit, és jó lesz. De egyenlőre még nincs ötlet. Majd megoldom. Szóval emiatt vagyok depi, és inkább nem írok rossz dolgokat többet.

Viszont arra emlékszem így az olvasásokból, hogy írta valaki, hogy nem tudja, hogyan ülőfürdőzzön kamillában, a sógornőm ezt úgy oldotta meg, hogy a kádba tett bele egy lavórt, és abba ült bele, így fel tudott állni könnyebben. Hátha bejön...

No, szép napot mindenkinek

K. 34+2

kikocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?