Szép estét!
Mira a tegnapi kaka éjszaka után ma 3-szor is aludt 1-1 órát,végül negyed 11-kor raktam le...még alszik!
Ja,mielőtt egész éjjel arról álmodtok,hogy kínzom a gyereket a sírni hagyással,azért azt elmondom,h amikor felkapcsoltuk a villanyt,h miért is sír a kisasszony ilyen keservesen,a bánata elszállt mikor megpillantotta a játékait az asztalon!
Szóval én azt mondom,h egy fogfájás,vagy bármilyen fájdalom nem múlik el villanykapcsolás hatására,és nem csak éjjel kellene,h előjöjjön!
Joli!
A nyuszi a szomszéd gyerekeké (betétdíjas termék
),de Mirára teljesen rákattant szegény pára!Amúgy is nagyon nyugis nyuszi,de Mirához mindig odament,pedig a farkánál fogva húzta,aztán meg a fülés is jól megszorongatta!
Szerencsére nem egy bosszúálló tipusú nyuszi!
Csilla!
Köszönjük az infót Ancsáról,reméljük hamarosan jön újra!!!A képek természetesen szuoerek!Az tetszik legjobban,amin látszik bogi 2 pici foga!És én is ilyen kis rózsaszín sapit akarok a csajnak,csak még nem találtam!A talis képeket elnézve,meg olyan mintha valami tini-csajos találka lett volna,kishugikkal öcsikkel,olyan fiatal és csinos mindenki!!!!
A gyerkőcök meg tüneményesek ott egmás hegyén hátán!
Sok locsolkodótok volt?
Nekünk volt azért,fel is öltöztettem Húsvétnak megfelelően Mirust,de ma sem vigyázott a szerkójára!
Gabuska!
Jajj,annyira cuki a csaj,ahogy beszélt a hugival! enyém tutod mit mond neki
Szia Miruka,jól vagy?...puff lelöki az ágyról,és folytatja: bocsi,Miruka!
És mindez úgy történt,h én is ott ültem az ágyon!
Ja,és abszolút el sem tudom képzelni,hogy Livi,aki egy igazi HÖLGY,hisztizik,meg idegbeteg!Annyira kis nyugisnak néz ki!Bár apofija elég huncut! Gyógyuljon meg minél hamarabb!!!!!!