Új privát üzeneted érkezett!

Pat, bocsi :oops: Természetesen tudom a gyerekek neveit, nem tudom, mit csinálok újabban :oops: Attól félek, hogy valami fontosabbat is elpuskázok, ha így folytatódik.
Ez a MÁRK! :P :lol: :wink:

KépKép
Kép
el..né

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

kELLEMES ÜNNEPEKET!!!!
PUSZI LÁNYOK!!!!

Kép
Kép
szintus

Kép

KépKép
Kép
el..né

KELLEMES HÚSVÉTOT KÍVÁNOK NEKTEK!

Kép
szly27

NÉhány kép:

Kép Kép Kép Új szandál!

Kép

Kép
szly27

sziasztok!

kellemes nyuszit kívánok mindenkinek!!!!(bocsi,én nem vagyok kreatív :oops: )

a tegnapi talit mi is naygon élveztük,Dorkó egyből rácuppant valamiért Jolira,pedíg isti-bizi sosem kéredzkedik másokhoz elsőre :lol: szóval kicserélték.aztán ő is kidőlt,így mi elbúcsuztunk.végigaludta a sort a pénztárnál,a kocsiba való betételt,az itthoni kivételt.a nappaliban felébredt,mikor letettem,kivettem az ülésből,felvittem,lefeküdtünk és átötleltük egymást,majd mindezek után még aludt 1 órát,így összesen kettőt :lol: :lol: :lol: szóval nem semmin kidőlt ő is :D

ma felvásároltuk a bricot,kertészkedtünk,meg holnap megcsináljuk lady új helyét,úgyh nem biztos,h lesz energiám írni 8)

pat!
hihetetlen,h hogy tudnak a gyerekeid 1ik pillanatról a másikra elaludni :lol: Dorkó ennél kényelmesebb :oops:

szly!
nagyon csajos az új szandi!nyuszi tojta? :wink:

Kép
berni1

Berni, örültem, hogy Dorkó szimpatikusnak talált :P Az én kreatívkodásomban benne van a mi egész húsvétunk:)

Szly, köszi a képeket! :) Micsoda copfok! :lol:

Szintia, jó a tojásod :lol:

Gabuska, nagyon jól sikerült a húsvéti kép a gyerekekkel.

Lányok, veletek kelek, veletek fekszem...köszi mindenkinek külön, hogy vagytok!

KépKép
Kép
el..né

Kép

Boldog Húsvétot!

Hehe :lol: :lol: :lol:

Gyuri Apuka

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!
Kedves Gyuri apuka!
Nem lehet szó nélkül emenni a kép mellett! Nagyon frankó,remélem ki is nyomtattad és a család is ilyen képeslapot kap/ott! :lol:

Mi csak így szimplán,snasszosan :wink: kívánunk mindenkinek :
KELLEMESHÚSVÉTI ÜNNEPEKET!

És,hogy kicsit panaszkodjak is...apa kivételével takonykórban szenvedünk,még szegény mircsi is! Ma bezzeg nem aludt el olyan egyszerűen mint tegnap.Szopi-sírás-kiabálás-üvöltés-játék :oops: -szopi-sírás-kiságyból kivesz-porszívózás(szigorúan orrot)-közben nagyon üvöltés-elringatás-kiságyba betevés... másfél órában! :evil: Nem tudom hol fáztunk meg,bár Sly képeit elnézve (amik amúgy szuperek,Jázmin haja csúcs) én alulöltöztetem a gyerekeket! :shock: 3 napja rövidgatya+ póló a kinti ruházatuk! :roll: Nekem duván be van dugulva az orrom,és a sok fújástól nincs már bőr az orrom alatt!

Jó éjszakának nézünk elébe,bár a tegnapit nehéz űberelni a maga 5 ébredésével,majd fél 6-os kelésével!!!Bár 7-kor azért mindannyian visszaaludtunk mi csajok 3/4 9-ig,Márk 3/4 10-ig!

Minden Húsvéti képeslap és üdvözlet nagyon szuper és szép!

KépKép
Kép
patricia83

Szép jó reggelt!

Gyuri, ez csúcs! De te hiányzol róla! :)

Pat, én is melegebben öltöztetem Csanádot, mert általában fújdogál a szél és csak a napon van nagy meleg. Mi is rosszul aludtunk az éjjel, pedig most semmi okot nem találtam. A héten így ment, egy jó éj, egy rossz éj. Gyógyulást kívánok nektek!

KépKép
Kép
el..né

Pat mielöbbi gyógyulást a családnak!!!! :)

Fruzsit én is melegebben öltöztetem,elég csalós most az idő :?

Réka naaggyyoonn jó a kép :wink:

Puszi mindenkinek!

Jót ünnepeljetek :D

Kép
Kép
szintus

A nemes bosszú :wink:

Kép

A bizonyíték, hogy apája nem csak a húsvéti tojásvadászatban jeleskedik :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép KépKép
kindertojas

Szuperek a képeslapok! Gyuri apuka külön jó!

Mai program volt: állatkert, játszótér, Meki! Debrecenben! Szupi volt! Most csak képek gyorsan!

Patr! Jobbulást nektek!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocsi! Kicsit sok és kicsit nagyok! :oops:

Kép
szly27

Szly, sem ne túl sok, sem ne túl nagy :wink: Viszont nagyon jó képeket hoztál! Mmmmmmméééééééééégggggggggg! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

A mai nap híre Máté baba részéről, hogy van egy fogunk! (na jó, nekem több is) Kicsinyemnek délután kibújt a bal alsó első fogacskának a csücske. (Sírva ébredt, és nehéz volt megvigasztalni. Utána meg amikor ivott a pohárból, koccant :P )

Ma túl vagyunk egy születés-, névnapi és húsvéti ebéden :lol: amit én főztem és még mindenki egészséges 8) Éppen sül egy kuglóf, fő a holnapi sonkás bableves, úgyhogy holnap sem kell főznöm 8) Apája meg hősiesen rendet rakott és fel is porszívózott, így anélkül be lehet jönni, hogy sikítva akarna kirohanni az ember :wink:
Holnap meg délelőtt megyünk locsolni :twisted: Máté egy spriccelős delfinnel fog akciózni :twisted:

Az előbb említett férfiú a nyuszi által (nagyi-féle nyúl)hozott fakockákkal dolgozik kb negyed órája. Pislogni sem nagyon pislog, annyira koncentrál :shock: Hihetetlen mennyire képes összpontosítani ilyen csöppségként! (Nem vagyok ám büszke rá, ááááá :oops: :lol: :lol: :lol: )

No megyek, mielőtt sok lennék :oops: De ha apjuk letölti a gépre a fotókat, dokumentálom a fogacskát! 8)

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!

Tali jó volt, végre élőben is látni Titeket. Jó lenne egyszer egy össznépi is :roll: .

Boginak aznap délután rettentő ordítós kedve volt, de este jól aludt, viszont másnap este borzasztó volt :? .

Újra itthon, már hiányzott, apa is :lol: .

Jók a képek, majd én is megnézem, ha lesz rá időm.

Részemről is csak pusztán, KELLEMES HÚSVÉTOT mindenkinek!

És csak azért is, jó sok locsolkodót :) !!!

Pussz

Csilla

Kép

Kép
csillala

Szly, egyáltalán nem nagyok és nem sok:) Jázmin így bírta a csúszdát? A hintát igen, azt látom :) És egyik képen hogy áll! Roli mindenütt adja a laza csávót! :lol:
Réka, Gyurinak jó a sisakja :lol:
Mi ma vidéken voltunk, Csanád egész napra ki volt csapva a kertbe, a keze néhányszor a kutyának a szájában járt, összevegyült a homokkal, meg is evett vagy 10 dekát az évi 2 kilóból :) Volt egy csomó gyerek ás felnőtt, rengeteget sétáltatták. Remélem jól fog aludni :lol: Kipróbáltuk a bilit, de csak az lett az eredménye, hogy felfedezte a fütyijét. Utána minden tisztába tevéskor megfogdosta, hogy tényleg ott van?! :P

KépKép
Kép
el..né

Réka, gratula az első fogacskához! azt pedig már tudtuk, hogy jó szakács vagy :) És azt is, hogy Máté szuper legény! :P

Csilla, ki tudja, hátha Boginak is jön a foga. Én nagyon várom a képeket!

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!
Sly!
Az az utolsó csúszdás kép Jázminról! :lol: Roli olyan nagyfiú már,meg a haja is jól megnőtt! :D Jázmin látom felavatta a szandit...hányas méret,h jó rá?

Réka!
Gratula az első foghoz!!! Meg ehhez az elkapott fotóhoz! :lol: Címe: fotózzák a fotóst!

Köszönjük mindenkinek az egészségügyi jókívánságokat...még nem hatottak :?

Ma kotorásztam a táskámban,természetesen zsepit kerestem,erre megszólal a fiam:
-Mit keresel édes szívem?
:shock: :shock: :shock: Ezt elmeséltem a szomszédasszonynak,aki azt mondta,h biztos az apjától hallotta,h így hív engem! :lol: :lol: :lol: (na ja,ez volt a nap poénja :oops: )

Joli!
Remélem ma a jólalvós éjszakája következik a kis felfedezőnek! :wink: És bár nem tőlem várod a képeket,én azért rátok zúdítok párat...

Adri,Orsi,Berni.Gabuska ne csavarogjatok! Alá kellen írni a jelenléti ívet! :lol:

Nyuszi hopp x2, máris egyet elkapott!!!

Kép

Heurékaaaaaaaaaaaa!!!!

Kép

Nekivetkőzve! :)

Kép

Mirus nyuszi-ajándéka!

Kép

KépKép
Kép
patricia83

Jó reggelt!

Este utolsó,reggel első vagyok! :) Pár szóban az éjszakánkról: 2-szer ébredős...a 9-es elalvás után először 10:40-kor szopizott,majd 00:05-kor kelt,ekkor mindent bevetettünk,de negyed 3-ig üvöltött!!!!!! Az égvilágon semmi nem volt jó,enni nem akart,Nurofent adtam neki,pelus tiszta volt,ringatva nem volt jó,kivettem magamhoz az ágyba nem volt jó! Úgy megfejelt,h azt hittem eltörik az orrom!!!!! :evil: Ilyen éjjelünk még nem volt! :evil:
Ma,akár esik akár fúj,akkor sem veszem ki az ágyából,ha este 9-től reggel 9-ig üvölt! Bezárom az ajtókat,paplan a fejemre,oszt lehet kiabálni! :evil: Olyan idegbeteg voltam éjszaka....ráadásul már 7:10-kor riadót fújt! :evil:
Remélem a ti éjjeleitek jobbak voltak!
Na megyek,"várom" a locsolkodókat! :lol:
Szép napot mindenkinek! :D

KépKép
Kép
patricia83

Pat, sajnálom az éjszakátokat! :( De ha semmi nem volt jó, akkor csak volt valami baja, csak nem tudtad enyhíteni neki. Ha csak hiszti lett volna, ami elmúlik, ha felveszed, akkor arra jó gyógyszer, hogy nem veszed észre.Légyszí, légyszí ne hagyd sírni ma éjjel ! Csanád is számtalanszor felsírt, nem is igazi sírás, csak nyüszi, nem tudom, miért nem tud nyugodtan aludni :( Ráadásul már reggel nyolckor felkelt, szóval tudnék még aludni.
A gyerekek örülnek az ajándéknak:) Mirus tényleg igazi nyuszinak fogja a fülét? Vagy inkább úgy kérdezzem, hogy az igazi nyuszi magállt, hogy Mirus megfoghassa a fülét? :D

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Patr! Sajnálom az éjszakát! Lehet fájt valamije! A képek szuperek! Márk nagyon örült az ajándéknak látom!
Az utolsó képen Jázminnak már nem tetszett a csúszda! Többször nem is csúsztattuk le!

Joli! Jázminnak is volt egy olyan időszak, hogy egyik éjszaka jól aludt, másikon nem. ÉS!!!! ez után következett az, hogy minden éjszaka alszik! Szóval van remény! :wink:

Réka! Gratula Máté fogacskájához! Ügyi vagy a főzéssel! Nekem szerencsére nem kell! Mindig valakinél ebédelünk! Ma anyuéknál. Délután meg strandra megyünk. Roli fog fürdeni, de Jázmin még nem!

Ja és járássegítőről jut eszembe! Jázmin már megy vele4 Annyira édi amikor a szőnyegről letolja a padlóra és ugye ott jobban gurul, az az egyensúlyozás amit levág! mint aki részeg! :lol:

Kép
szly27

Sziasztok!

Megint oltári jó képeket tettetek fel, bár a talisok láttán megszakad a szívem. Sajnálom, hogy megint nem tudtunk menni. Bevallom, pénteken ki is ment a fejemből, hogy taliztok, ezért felejtettem el szólni is, hogy nem tudunk menni. Ennek az az oka, hogy Livi még mindig nincs jól sajnos, és olyan hisztis, hogy már teljesen szét vannak az idegeink tőle. 24 órát őrjöng, nem jó neki semmi, ha segíteni akarunk neki nem partner benne, úgy pedig nem lehet. Egyedül akkor van nyugi, ha lemegyünk, vagy jön hozzánk valaki, de akkor meg felmegy a láza 39 fölé. Füle nem fáj már, most taknyos, és tiszta ideg, ha bedugul az orra. Ab-t szedi még egy jó darabig, remélem a füle helyrejön teljesen, pénteken megyünk kontrollra.

Kicsi jól van szerencsére.

Nagymama mindössze 1 vilimegállóra lakik, elmentünk hozzá, mire hazaértünk 39,5 lett a láza. :shock: :(

Kép Kép Kép Kép

De hogy ne csak rosszat mondjak róla, egyik nap így ébresztgette Nórit (a bébiőrben hallottam a hangját, felvettem videóra):
"Nórika... Nórika... Nóricica... megyünk Mamához, ott lesz a húsvéti nyuszi... Nóri valószínűleg ekkor nyitotta ki a szemét: Hát jó reggelt kicsibaba, hát fáradt vagy, bogár? De édes vagy! Anya, felébredt!"

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja és Patr! A szanda 19-es és még elég nagy! De mire járni fog, addigra szerintem belenő. Most még úgyis csak arra van, hogy ne a zokni legyen koszos!

Kép
szly27

Hali!

Hogy telt a napotok? Nekünk nagyon kellemesen. Megettem egy halom csokitojást :oops: .

Anita írt, jól vannak, már Angliában. Most még bútorozzák a lakást. Rebus jól van. Majd írok neki, hogy várjuk vissza.

A lányok már alszanak, kíváncsi vagyok meddig :roll: .

Akkor képek:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

És még néhány itthoni:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Csilla

Kép

Kép
csillala

Hú, annyi szép kép van, hogy csak kapkodom a fejem! Gabuska, Csilla, köszi nektek! Olyan jók a szabadban készült képek! Tudom. tegnap Szly és Pat is tettek fel, mindenkire vonatkozik:) Nekem is vannak, csak először le kell kicsinyíteni őket és ma nincs erőm hozzá. Egy órán át harcoltam Csanáddal, mert csak üvöltött a fáradtságtól, de nem akart elaludni. De már sajnálom, hogy hagytam sírni, azóta többször keservesen felsírt.
Csilla, köszi a hírt Ancsáról! Tényleg várjuk vissza!
Remélem holnaptól helyreáll a rend és azok is írnak, akik elmaradoztak a napokban.

KépKép
Kép
el..né

Szép estét!
Mira a tegnapi kaka éjszaka után ma 3-szor is aludt 1-1 órát,végül negyed 11-kor raktam le...még alszik! :)
Ja,mielőtt egész éjjel arról álmodtok,hogy kínzom a gyereket a sírni hagyással,azért azt elmondom,h amikor felkapcsoltuk a villanyt,h miért is sír a kisasszony ilyen keservesen,a bánata elszállt mikor megpillantotta a játékait az asztalon! :evil: Szóval én azt mondom,h egy fogfájás,vagy bármilyen fájdalom nem múlik el villanykapcsolás hatására,és nem csak éjjel kellene,h előjöjjön! :wink:

Joli!
A nyuszi a szomszéd gyerekeké (betétdíjas termék :lol: ),de Mirára teljesen rákattant szegény pára!Amúgy is nagyon nyugis nyuszi,de Mirához mindig odament,pedig a farkánál fogva húzta,aztán meg a fülés is jól megszorongatta! :lol: Szerencsére nem egy bosszúálló tipusú nyuszi! :wink:

Csilla!
Köszönjük az infót Ancsáról,reméljük hamarosan jön újra!!!A képek természetesen szuoerek!Az tetszik legjobban,amin látszik bogi 2 pici foga!És én is ilyen kis rózsaszín sapit akarok a csajnak,csak még nem találtam!A talis képeket elnézve,meg olyan mintha valami tini-csajos találka lett volna,kishugikkal öcsikkel,olyan fiatal és csinos mindenki!!!! :D A gyerkőcök meg tüneményesek ott egmás hegyén hátán! :lol:

Sok locsolkodótok volt? :roll:
Nekünk volt azért,fel is öltöztettem Húsvétnak megfelelően Mirust,de ma sem vigyázott a szerkójára! :x

Gabuska!
Jajj,annyira cuki a csaj,ahogy beszélt a hugival! enyém tutod mit mond neki :idea: Szia Miruka,jól vagy?...puff lelöki az ágyról,és folytatja: bocsi,Miruka! :evil: :evil: És mindez úgy történt,h én is ott ültem az ágyon!
Ja,és abszolút el sem tudom képzelni,hogy Livi,aki egy igazi HÖLGY,hisztizik,meg idegbeteg!Annyira kis nyugisnak néz ki!Bár apofija elég huncut! Gyógyuljon meg minél hamarabb!!!!!!

KépKép
Kép
patricia83

Jó reggelt!

Nagggggyon jók a képek!

Csilla! Jövő hónapban megyünk Egerbe! Reszkessetek! Ugye talizunk?

PAt! Márk aztán nagyon cselesen nyomja! Így én sem számítanék rá, hogy lelöki!

Roli még alszik! TEgnap strandon voltunk, eléggé kifáradt! Este simán elaludt fürdés, evés nélkül és még mindig nyomja!

Mai programunk: apóshoz megyünk terület alapú támogatást intézni, mert neten kell beadni! Délután meg játszóra kéne menni, este meg torna. Most anyuékhoz viszem Jázmint este, nem hagyom az apjára!

CSilla! Bogi kiszőkült? Nekem nem tűnt enniyre szőke kékszemű babának!

Kép
szly27

Sziasztok!

Csilla, át tudnád lőni nekem a fotókat e-mailben? Nagyon jók! A címem: reka.benko@gmail.com Köszi!

Nálunk egész jól telt a Húsvét, tegnap voltunk locsolni, Máté pedig ügyesen meg is locsolta a hölgyeket a kezében tartott gumidelfinből :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Versikét meg apja mondott helyette :lol: :lol: :lol:

Ma túl vagyunk a klímáson, a délelőtti szopin, és már csak az esti zenekari próba várja csak megpróbáltatásként őbabaságát :P ugyanis ha minden igaz, 24-én egy Vivaldi Csillagászati kantátát fogunk elsütni.

Gabi, Livi egyszerűen tündéri, ahogy Nóreszt szeretgeti! Jobbulást nektek!

Pat, jó fej az a nyuszi, hogy így megbarátkozott Mirával!

Joli, hajrá kicsinyítés! :wink: Várjuk a képeket! Esetleg a talis képeket átlőnéd levélben?

Manót csütörtökön viszem kontrollra a buksijával, drukkoljatok!

KépKép KépKép
kindertojas

sziasztok!
tegnap már csak olvasni volt erőm,meg filmeztünk apával :D
most alszik a kis kópé,úgyh először én is megosztom veletek a húsvéti-hétvégi képeket,hátha felébred :wink:

nyuszi-tojta-sátor:

Kép

Kép

Kép

nagyon szereti,főleg,ha vki kukucsol felváltva az ablakokon,ajtón :lol: :lol:

kertben:
Kép

Kép

akkor megnyertük az alulöltözöttségi versenyt? :wink: :lol:

és a híres bicaj:

Kép

Kép

jelen állapot: Kép Kép

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMÁDOM!!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
berni1

és most megpróbálok reagálni is(már amire emléxem :oops: )

gabi!
úúúúúúútálom a betegségeket!annyira sajnálom Livit,ez már nem igazságos :cry: és én sem tudom elképzelni hisztizni :oops: gratulálok a férjednek,h megörökített titeket fentről.miért voltatok csákóban?

csilla!
szuperek lettek a képek,el sem hiszem,h te csináltad :lol: Toncsinak,h született az a szuper hajköltemény?zselé?igazán művésziek lettek a fotók!!!

joli!
hogy telnek az éjszakák?fiúk mikor jönnek?mi a helyzet apával?vizen van már a hajó?

pat!
mi a helyzet a ti éjszakátokkal?aludtatok vmit?édesek a gyerkőcök a képeken!vmi hasonló húsvétot szeretnék kilakítani majd én is idővel."tojás"-keresés,fű,virágillat,játék...tudom,szentimentális vok,de ezek jutottak eszembe a képekről.vidámság,boldogság,tökéletes család.

szintus!
nektek hogy telt a húsvét?apa mennyit dolgozott?voltak locsolók?

réka!
na erről az apa-szakállról beszéltem.de szerencsére ma reggel leborotválta :oops: bocsi,tudod mondtam,h nekem nem az esetem.meg amúgy is milyen má,h Gyuri jut eszembe :lol: :lol: :lol: Süsü nagy sikert aratott,szinte elmondani sem lehet:a "locsolásért kapta".felsikított,mikor betettük és jó 10-15 percig szó nélkül nézte.majd mikor jött egy hosszabb zene nélküli rész,odament a tv-hez és egy "hmmm"kiséretében megsimogatta süsüt a képernyőn :lol: :lol: hát apa körében nem aratott osztatlan sikert ez a mutatványa :lol: :lol: mikor lesz a koncert?hol?holnap megyünk a dokinénidhez,remélem nincs nagy gáz!amit olvastam,a szerint nem igazán kell foglalkozni ezekkel a tünetekkel....nektek csütürtökön megy a drukk!!!

adri!
?

Kép
berni1

egy kép lemaradt,aztán már lépek,nem fárasztom tovább a csapatot:
tesóméktól kapott kerti szék,h saját helye legyen :lol:

Kép

Kép
berni1

Berni a képek csúccsss!!!Nem mondod,hogy kinn fürödött
a kertben? :shock: :shock: :shock: Nálunk tudod milyen hideg van(brrrr :? )még be is kellett tegnap,ma gyújtani,ti pedig a kertbe?
Vagy fedett a kert??? :lol: :lol: :lol: Mi is pont most készülünk
valamilyen ülcsit venni a biccre,de ilyent még nem is láttam :shock:
Nem is kell csomagtartó hozzá(ugyanis nekem is férfi biccem van,sokkal jobban megy)de nálunk ilyen nem található.Ti hol vettétek,ha nem titok??? :wink: Naon jó a sátor is!Édi!A kisfisd (nekem)pedig piszokul rád hasonlit!(vagy tévedek????)Aranyosan szunyel a fiad!

Jól elmúltak az ünnepek,kedves férjem sokat dolgozott(mindég)
tegnap este volt szabad,végre!!!!!!!!! :wink: :wink:
Locsolkodó nem sok volt,apum,2 öcsém,férjem és após.
Elég is :wink:

Kép
Kép
szintus

Réka miért kell vinni Mátét a buksijával?Boccs én nem tudom(ha esetleg már irtad,ne haragudj)!Ügyi volt a kis locsolkodó!Apával
ment?Mi lesz 24.-én?Bocsi,de nem értem :oops: :oops: :oops:

Szly akkor Jázmin ma a mamánál lesz?Kicsit meglepődtem,
amit irtál.A Fruzsi jól elvan az apujával 1-2 órát.
Pici kora óta elvan vele.Már 3-4 hetesen is volt,hogy 1-2 órát vele maradt(amikor dokihoz mentem,bankba.....)Jó tornázást!Jól esik egy kis mozgás,igaz? :wink: 8) Roli is megy a mamához?Jázmin annyira cool abban a kocsis képen.Jók a csuzdák!!!

Joli nálatok voltak locsolkodók?A nagyfiaid már hazajöttek?
Jók a talis képek :wink: :wink: :wink: És köszi,hogy összehoznátok értem is egy talit(ki tudja lehet,hogy már a nyáron :D :lol: ))

Csilla tényleg gyönyörűek ezek a képek!Mind cool kép!A talisok is :wink: :wink: :wink:

Pat hogy vagytok?Kilábaltok lassan a betegségből?
Hol van Bük M.o.-on?Merre,mihez közel?Mircsi aranyos a nyuszkóval(és vallóban szelíd állatka lehet :) )

Kép
Kép
szintus

Gabi nagyon aranyos Livi ahogy szólogatta a kishúgit.
Jól van már Livi?A láza leijebb ment???
Aranyos kicsilányok!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

szintus!
az ülést a vateran vettem.nézd meg ott vagy a teszveszen,1 csomó volt fenn.amúgy vasárnap fürdött a kertben,napon volt vagy 40fok.én aggódtam,de a férjem leállított,meg aztán kihúztuk a napra a medencét,mert Dorkón volt naptej bőven és langyos víz volt,amiben fürdött :wink: de nagyon élvezte!

többiek?vége a szülifelinek! :wink:

Kép
berni1

Sziasztok!

Berni, tényleg vége :lol: így itt vagyok én is egy kicsit. Párhuzamosan kellett nézni a Chelsea-Liv. meccsel, mert a kisebbik fiam az előbbi nagy szurkolója és a szülifeli is a kedvence. Szupik a képek! De már nem csodálkozok, mert élőben is meggyőződtem, hogy nem hiába imádod!

Beszéltük pénteken, hogy milyen lenne szerdán is összejönni, de senki nem emlegette, nem lesz semmi belőle?
Amúgy hulla vagyok, a múlt éjjel nem pihentem ki magam, a fiúk hajnalban érkeztek. Csanád csak a szokásos formáját hozta, de nem tudom, mi volt a szomszédéknál, éjfél után annyit járkáltak, hogy nem tudtam aludni tőlük. Egész nap rengeteg tennivalóm volt, örültem, hogy még nem volt suli.
Szintia, nálunk nem voltak locsolók, mi sem voltunk itthon, egy barátnőmékhez mentünk. Az ő két fia és a férje locsolt meg, tehát nem fogok elhervadni. Apa is meglocsolt este telefonon keresztül:) Berni, a hajó vízre állítása 25.-re van tervezve, tehát Réka koncertje utáni napon. Réka, biztosan minden rendben van Máté buksijával! Igen. átküldöm majd a képeket, de ma már nem.
Szly, após megadta a területre a támogatást? :wink: Bocsi, valószínűleg valamit nem jól értettem, nekem így jött le.
Pat, csak nem vártad volna el Mirától, hogy vigyázzban üljön egész nap, mert szép ruha van rajta? :lol:

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!
Ja,vége a szülifelinek,láátad sly,vagy leírjam a storyt?? :lol:
Végre ma sokat írtatok,meg jó sok kép is került fel,hála Berninek!
Joli!
Szerintem nem Sly apósa adja a támogatást (pedig az biztos jó lenne :wink: ) hanem inkább ő adja be a pályázatot,csak mivel neten keresztül kell,így Sly segít! :) Vagy nem? :roll:
Gondolom örülsz,hogy végre teljes létszámon megy a fiúcsapatod?És akár úgy is fogalmazhattál volna,hogy Márk névnapját ünnepelve fogja a fréjed vízrebocsájtani a hajót! :lol:

Szintus!
A betegségbe sajna egyre inkább befelé megyünk.Ma már mindenki durván is köhögött a taknyosság mellett! És mindkét gyerekem rühelli,h törlöm az orrát! :evil:
Mátéval télen történt egy baleset,elstek az apukájával a jégen,és nagyon beütötte a fejét,szegénynek be is tört!Így mkad kontrollra mennek! Réka meg zenekarban játszik (Máté meg tűri :lol: ) és 24-én lesz koncertjük! :wink:

Pár szóban az éjszakánkról! Mira negyed 11-től aludt...na,meddig? Na???? 5 után ébredt!Hip-hip- huráááááá!!!!! De akkor is szerintem a tesóra,aki olyan szinten köhögött,hogy azt hittem megfullad szegény! Szóval 5 után szopizott pár percet,és visszaaludt negyed 9-ig. Majd 3/4 11-től aludt fél 1-ig. Aztán délután még másfél órát! :shock: Remélem nem lesz ennek böjtje éjjel! :)

KépKép
Kép
patricia83

Hahó!
Tegnapi próbát átvészeltük, Manó a felét átaludta, aztán fél kilenckor jöttünk el. Már a kottát sem láttam rendesen, olyan fáradt voltam. (Nem kistestvér, ezt a fáradtságot kicsi nélkül is tudjuk produkálni :oops: ) délután mentünk egy jó nagyot sétálni, már akkor jól esett volna egy szunya :roll: (majdnem 3 órán át tekeregtünk a vár körül, minden gyönyörű fát megcsodáltunk és pont a zivatar előtt értünk haza)

Ma is lesz néhány komolyabb menet, majd meglátjuk.

Berni, drukkolunk! :wink:

Mai tali nekem valahogy kimaradt :oops: de ha megcsörgettek kora délután ráérhetünk! Holnap de 10-kor van kedve valakinek játszóházazni? ringató más néven+jh, nos?

Nyüszi ül az ölemben, asszem, megyek... :twisted:

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!

Réka, attól függően, hogy alszik Csanád, lehet ha mi sétálnánk egyet. Azért még várom, jelentkezik-e valaki, mert mi rugalmasak vagyunk. De a holnapi ringatóra nagyon készülünk!

Pat, gratula Mira alvásához! Remélem nem volt böjtje. Inkább a betegséget próbálja úgy legyőzni. Biztosan sikerül is neki. Mindenkinek gyors gyógyulást!

Elsétálunk a piacra...

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!

Joli4 Lehet félreérthetően írtam! De Patrinak igaza van! Csak annyit fűznék hozzá, hogy ez a támogatás mindenkinek jár akinek földje van, szóval nem pályázat, csak meg kell igényelni neten keresztül és ebben segítek. De mint kiderült nem ápr. 15, hanem május 15 a határidő, úgyhogy halasztjuk kicsit.

A Szülifelit felvettem (legalábbis remélem). Ma valamikor megnézem!

Joli! Akkor újra otthon a fiúk! Kicsit könnyebb lesz legalább neked!

Lányok nem tudom mi van, de 5. napja késik! Tegnap már teszteltem is, szerencsére negatív lett. Most várok, hátha megjön. Ha nem csinálok megint tesztet. Védekeztünk, bár semmi nem 100% de reménykedem, hogy nem vagyok terhes. Nagyon nem szeretném! De ha mégis, tuti nem vetetem el. DE NEM VAGYOK !

Kép
szly27

Sziasztok!

Most jutottam megint gép közelbe, visszaolvastam, a képek mind nagyon szuperek, örülök, hogy ilyen sokan és sokat tettetek fel!

Szintus!
Én is írtam, pü-t, sajnos csak most, mert be se kapcsoltam a gépet, nem volt erre időm! :(

3 hét után végre úgy néz ki, teljesen meggyógyult Vince, IDEJE VOLT!!!!!!!!!

Mi is sokat vagyunk kinn a kertben, még fürdeni nem mertünk, de volt nálunk is olyan jó idő, hogy lehetett volna! Most kicsit hűvösebb van, az elmúlt napokhoz képest!

Nyári taliban mi is benne vagyunk, remélem össze tudjuk hozni, Szintiáékkal is, mi val.leg júl. végén, aug. elején megyünk fel Bp-re egy hétre!

Rólunk: szerencsére a főzést én is megúsztam, vasárnap anyukáméknál, hétfőn anyósoméknál ettünk. Húsvéti ajándékok nálunk is nagy sikert arattak, sajnos elfelejtettem fényképezni. Telefonommal párat csináltam, majd megnézem, milyenek lettek!

Vince nagyon öntörvényű, akaratos kislegény, ha valami nem úgy van, ahogy ő szeretné, hisztizik, hátradobálja a fejét! :shock: Ez nekem új, mert Viola ennyi idősen nem volt ilyen hisztis! Főleg ha valamit határozottan tiltok neki, csakazértis megcsinálja, és közben engem sasol, hogy mit reagálok, és csibészesen mosolyog! Hát, lesznek még gondjaim vele! :? :) Amúgy Viola is nagyon dacos, hisztis mostanában, lehet, hogy ezt utánozza le Vince! :(

Közben felébredt, mennem kell, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Évi, na végre, hogy nincs már betegség! A csibészség sokkal jobb! Csanád is hisztizik, megfeszíti magát és ordít, ha nem akarom vezetni, de én óvatosan lefektetem a földre és hagyom-egykettőre abbahagyja és keres magának más játékot. Sajnos ez a játszótéren nem jó módszer.
Szly, ugye szopik még Jázmin? Akkor nem is lehet szabályos! Drukkolok, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd. Nekem még egyáltalán nem jött meg, pedig már 3 hete abbahagytam a Cerazette-t, azt hittem, hogy utána jön. Vagyis amikor elkezdtem szedni, akkor kétszer szabálytalanul volt valami, de 8 hónapja semmi.
Laptető? :?

KépKép
Kép
el..né

Joli! Nem szopik már Jázmin!

Amúgy a játszón Jázmin már a homokban tombol! Egysezrűen addig hisztizik míg le nem teszem és olyan jól elvan! Túrja, szórja, játszik a játékokkal. Figyelni kell, nehogy megegye, de szerencsére nem sűrűn próbálja!

Kép
szly27

Kép

Fruzsi cica :D :D :D

Kép
Kép
szintus

Berni te hogy irtad be az ülcsit a teszveszen v.
a veterán? :roll:
Nekem semmit sem dob ki....... :?

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!

Livi ma reggelre tele lett pöttyökkel, tetőtől talpig, még a fenekén is van. Mononukleózis. Az antibigyó hatására.

Füle rendben, hétvégére el kellene múlni a kiütéseknek is.

Ennyi csak, bocsi.

Képek aranyosak! :)

Kép

Na nem ez...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi a mononukleozis az a csókbetegség,nem?
A nyálon keresztül terjed.
Férjemnek is volt,amikor 16 éves volt.
Őt több héten át kezelték.
Nem alergiás valamilyen gyógyszerre?
Férjem azt mondja ő egy marékravaló gyógyszert szedett
akkor!
Mielöbbi gyógyulást a kislánynak!!!!

Kép
Kép
szintus

Szintus,
nem allergiás rá, hanem van pár olyan antibiotikum, amit nem jó szedni mononukleózisra, mert ilyen kiütései lesznek tőle. Szóval a monoizé + augmentin (ezt kapta Livi a fülére) együtt = kiütések. De akkor mostmár kiderült legalább, hogy a torka és a füle ettől a betegségtől fájt, ill. gyulladt be.
Amit eddig írtam, az a gyerekdokink megállapítása, szóval feltételes mód...
Semmi gyógyszert nem kapott, csak fenistil cseppet a viszketésre.
Egy jó van ebben, hogy az augmentin rendbehozta a fülét.

Ha addig élek is kiderítem, hogy kivel smacizott. :twisted: :lol:

Valaki kérdezte a csákót. Semmi különös, csak ilyenek történnek, ha Livi összekerül a 15 és 19 éves unokatesóival.

Joli,
nem tudom mikor tudok legközelebb jönni, így Csanádnak boldog névnapot kívánok!!! - most.

Máténak drukk a kontrollra, Pat csemetéinek pedig jobbulást! :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

szintus!
én beírtam,h ülés,majd bal oldalt rászűrtem,azt hiszem a baba-mamára.remélem sikerül!mi 4500.-ért vettük+2000.-volt a rögzítő.

Kép
berni1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?