Új privát üzeneted érkezett!

Buksi!
Az őszintét megmondva, mi mág egy jódarabig nem adunk Dudunak semmilyen Petit Danone-t se ilyesmit (Túró Rudi túrós része stb...), nekem nincs bizodalmam a színes trutyik irántKép másrészt ezek többsége cukrosKépKép

Én is, - mint Vic - ennivalóba reszelt sajttal kezdtem (trappistávalKép) tészta, sajttal, zöldséges rizsre ráolvasztottam stb...
Nemrég kezdtük el a joghurtozást, de úgy, hogy natúr joghurtba teszek kis alma vagy banándarabkákat és nagyon szereti!
Ha kis kiütásei lesznek, akkor érdemes egy hónap múlva újrapróbálkozniKép

Darabos kaják: én azzal kezdtem (már jó rég..Kép), hogy a levesből kihalászott hússal+zöldséggel etettem a gyereket, majd lassan teljesen átért a mi étrendünkreKép Ha félted még ettől a nagy ugrástól, akkor az ételek fűszerezését hagyd a végére, és azelőtt vegyél ki neki kis tálkában egy adagotKép

(Bocs, ha már ebben haladtok, csak lemaradtam egy pár nap olvasássalKép)

A család:
hát sajna semmi okos dolog nemjut eszembe. Valahogy el kell mennünk apámhoz is Karácsonyozni, az öcsémet meg mihamarabb ki kell menekíteni onnanKép
Az abaj, hogy apám szentül hiszi: anyu visszamegy hozzá Karácsonyra... Na ettől rettegekKépKép Mi lesz, ha rájön, hogy nem???

Szóval már nem is merek az ünnepre gondolniKép

Vic!
Köszi már jobban vagyokKép Holnap érkezik a legjobb barátnőm a kislánnyal haza (külföldön élnek) és nagyon fel vagyok dobódva ettőlKép)

Millió puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!
Emő+Csongor

hicudzsi

kislányávalKép

hicudzsi

Sziasztok!

Mindnekinek köszi a tejtermékes hsz-eket!

Ini!

Rólam sem gondolta soha senki,hogy egyszer majd megkomolyodom és feleség és anya lesz belőlem KépEhhez képest szerintem nem is csinálom rosszul,és fantasztikusan is érzem magam ebben az állapotban! A cápás képet Egyiptomban csináltam,és ez persze "csak" egy béna kis cápácska,nem az a rettegettKép Mi is merültünk már palackkal 30-40 métereket,csodás érzés annak,aki vízimádó! Érdekes,mióta anya lettemúgy érzem,már nem fogok merülni,kicsit úgy látom,hogy most még sokkal jobban kell vigyáznom magamra és ennyi kockázatot sem vállalhatok Kép

Hicu!

Hm...hát ez nem hangzik vmi jól. ha nem túl indiszkrét,mit jelent az,hogy még az öcsédet ki kell menekíteni onnan? Ő apukáddal él? Mennyi idős?

Vic,

Neked is köszönöm, hoyg megosztottad a tapaszatlataidat tejtermék témakörben. Kicsit úgy érzem,jó lenne /nekem mindenképp/,ha pár sorban megoszatnád velünk,mi volt ez az egész Veled,nem pedig in medias res egyszer csak itt vagy,mintha mi sem történt volna. Azt vki mondta,hogy elfoglalt vagy, de szerintem ha jelezted volna,hogy most nem leszel pár hónapig,senki nem zaklatott volna Téged,ehhez nem kell töröltetni magad a Babanetről. Ráadásul sokan érdeklődtek is,hova tűntél,jólesett volna ha reagálsz,ezért is volt gyanús,hogy nem csupán elfoglalt vagy. Én valahogy a "bilis" dologra tippeltem,bár azt mondtad,azzal minden rendben.Szóval én sokkal jobban tudnék örülni a visszatérésednek /mert ez már most annak tűnik Kép/,ha eltűnnének ezek a kérdőjelek,így egy kicsit furcsa,hogy egyszer csak itt vagy...Azért nem magánban kérdezlek,mert tudom,hogy ez mást is foglalkoztat.

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Buksi!
Édes vagy, hogy kérdezed, bár nem akartam itt ezzel fárasztani senkit...

Dióhéjban annyi, hogy az anyukám egy augusztusi este elmenekült otthonról és a fiát nem tudta magával vinni.
Az öcsém maradt és mivel apám baromi jó színész és manipulátor, most sajnáltatja magát agyba-főbe, hogy mi milyen szemét módon elhagytuk. Hogy segítettünk (a lányai)szökni az anyánknak stb..stb...
A fiát meg érzelmileg zsarolja, csak az abaj ezzel, hogy apámnak baromi rossz természete van és szenvedélybeteg is (mint sok 50-es 60-as ember ebben az országbanKép) és tönkreteszi az öcsémet. Ő nem mer elköltözni (pedig anyu talált egy szuper albérletet kettőjüknek) és most már odáig fajult a dolog, hogy orvoshoz jár+gyógyszereket szed az én okos és aranyos öcsém.. alig ismerek rá, állandóan érte fáj a szívemKép Ezért is vagyok mostanában olyan keveset, se erőm, se idegem nincs az íráshoz...

Szóval most mindenki (még az angol barátunk is a neten keresztül) azon dolgozik, hogy rábírja, jöjjön el onnan minél hamarabb!!!

Na ennyi dióhéjban.
Ja és a szüléstől is rettegek nehogy megjelenjenKép akkor tuti kikészülök...

Nagyon szerencsés az az ember akinek békességben élnek a szülei és normálisak...Kép

Vic! Engem is érdekelne, hogy miért tüntél el!!!

PUSZI!!!!!!!!!!!!!!!!
Emő+Csongor

hicudzsi

InesKép

Kép

Kép

Bármire fellehet utána ragasztani, nem csak üvegreKép
Jó hasznosítástKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

DANINAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Majdnem úgy haldoklom, ahogy csak egy pasi tud... rettenet ez a kórság. Ma Levi is csak szopizni volt nálam.. viszont most már ö is lázas... meg Csengus is újra... Bogyók, C-vitamin megy ezerrel (nálam szó szerint Kép) Szerencsére a kölkecek ma elég sokat aludtak... talán így gyorsabban gyógyulnak...

.. megyek visszaájulni..

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Drága Danimanó!

Kép

Puszil Bence és mamája
orsi17

Sziasztok!
Most csak villám leszek.

Hicu!
Sajnálom ezt az egészet, remélem sikerül meggyőzni a tesódat.
Múltkor írtad, hogy mentek a párod lepijét megrendelni. Mi az? Persze csak, ha nem vagyok pofátlan.

Ági!
Köszi az infót,de lehet, hogy a legközelebbi szakkörre én is megyek, és akkor majd a Te segítségeddelKép

Rebi!
Jobbulást Nektek, remélem nem ez a vírus, amit mi kaptunk el múltkor. Ronda köhögéssel jár.

Megyek fürdetni, holnap meg mozgalmas napom lesz. 8-ra megyek kozmetikushoz, 12:30 fodrász és 18-ra a buliba. Bár nem tudom, hogy milyen lesz, mert a férjemnek volt ma egy kis összeszólása az egyik vezérrel, holnap lesz a második kör. Már kérdezte, hogy nem megyünk-e külön bulizniKép

puszi

Ines
ini

Buksi,
Kérted, hogy ne magánban írjak, így leírom itt, hogy miért tűntem el. Az egyik oka valóban az elfoglaltság, szerencsére nem unatkozom, sok dolgom van.
Töröltetés oka: úgy gondoltam, hogy a sok elfoglaltság miatt úgysem tudok majd jönni, így csak a szívem fájt volna, hogy nem tudok pl. képeket feltenni a topicba stb. És nem is éreztem túl jól magam a topicban az utóbbi időkben, és nem akartam búcsúzkodni sem, mert akkor biztosan megkaptam volna, hogy minek tartatom vissza magam direkt módon.

Tudod, én olyan csacsi vagyok (illetve így neveltek az én édes szüleim), hogy igyekezzek úgy élni, hogy ne bántsak meg senkit. De én amúgy is szeretek mindenkivel kedves lenni, s ha valaki bármilyen segítséget kér tőlem -még ha nem is sürgős-, képes vagyok lélekszakadva "rohanni" a segítséggel, persze ahogyan a lehetőségeim engedik.
Írtál nekem mailt "Segítségkérés" címmel, amiben a segítségemet kérted, mert én "annyira profi vagyok gyerekjáték" témában, aktív központtal kapcsolatosan Vencel névnapjára. Én felpakoltam a családot, és mentünk több babaáruházba is körbenézni. Nem mondom, hogy csak miattad, de legfőképp mégis, mert örültem, hogy hozzám fordultál, és hogy talán látok valami jó kis játékot Vencelnek. Aztán boldogan leírtam Neked mailben, mit láttunk, hol és mennyiért, de nem érkezett rá reakció, csak napok múlva a topicban egy "köszi".
Talán- csak mert mindig magamból indulok ki- az mégiscsak jobban esett volna, ha inkább egy válaszmaillel reagálsz nekem.

Bili téma (de ezzel tényleg zárjuk ezt le): vannak dolgok, amikkel én sem értek egyet, de ettől függetlenül sosem azt írom, hogy "én nem értem meg azt ha...", hanem hogy "én nem így csinálom, hanem úgy", ezzel is mintegy meghagyva mindenkinek a szabadságát a döntéseiben, és nem kritizálom ill. minősítem, ha vki másképp tesz, mint ahogyan én. Ki így, ki úgy teszi a dolgokat, ki ebben hisz, ki abban. Nem kell mindenben egyetértenünk, sőt, talán az a gyanúsabb, ha mindenki ugyanúgy csinálja, de nekem akkor tisztára úgy jött le, hogy én vagyok az idióta, amiért nem úgy csinálom, ahogyan Te ill. Ti (természetesen akinek nem inge, ne vegye magára). Napokig rágódtam, mi lenne a legjobb megoldás, nem akarok mártír lenni, de éjszakákon át nem aludtam emiatt.

Úgy éreztem, hogy ha egy válaszmélre sem vagyok méltó, és tiszta hülye is vagyok, amiért másképp gondolkodom bizonyos kérdésekben, akkor nincs miről beszélgetnünk.

Amiért mégis visszahúzott a szívem néha, azok a Pöttöm manók, és persze akikkel jóban voltam/vagyok. Írni nem akartam, mert ha megint kiderül, hogy másképp látok dolgokat, akkor kapom majd a hideg vizet; inkább hallgattam. De most, hogy jön a karácsony, és én azt annyira szeretem, hogy talán tudok egy kis karácsonyi hangulatot varázsolni ide is, ezért írtam pár sort Nektek, remélem, nem baj.
Elfoglaltságaim miatt tényleg nem tudok napi rendszerességgel jönni, mint régen. Ez van.
És bocsi azoktól, akiknek feleslegesen végig kellett olvasni ezt a hosszú levelet, de Buksi kérte, hogy ne magánban írjak, hanem ide, illetve nekem is jólesik végre kiírni magamból, hogy mi is bántott.
Tényleg nincsennek már szálkák bennem, sajnos vagyok annyira naív, hogy szinte azonnal elfelejtem a rossz emlékeket és csak a jó dolgokra emlékszem. Ez sem jó, tudom, de én ilyen vagyok.
Puszi:
Vic
vic

Sziasztok!

Vic
Én személy szerint örülök, hogy leírtad, mi bántott (meg). Remélem azért jössz, amikor van egy kis idöd... és mesélsz Dorkáról is Kép

Ini
Sajna nem kizárt, hogy az a fránya köhögös Kép Én azzal kezdtem kedd este, tegnap egész nap elvoltam, csak köhögés volt, de estére brutális lett... az éjszaka meg katasztrófa. Párom hozott vmi homeós szirupot, az egész jó, meg ma beszéltem a szintén homeós (is) gyerekdokinkkal. Csengus eddig a néha lázon kívül mást nem produkált (hacsak azt nem számítom különleges eseménynek, hogy tegnap is és ma is aludt délután)... viszont Levi is elkezdett köhögni... Kép Mondjuk édesen csinálja Kép A kölkecek egész jól vannak amúgy, virgoncak, meg semmi különös nincs velük... én voltam úgy ma majdnem egész nap, hogy a szemem nyitva tartani nem volt eröm... de már jobb (meg amúgy is össze kellett szednem magam, mert már anya-hiányuk volt). Arra kiváncsi vagyok, milyen lesz az éjszaka... meg remélem rosszabbul már egyikünk sem lesz...

Holnapi napod Kép Jó is tud lenni egy ilyen... Kép Nem ijesztegetni akarlak, de nálam az ilyen nagyon rákészülös bulik mindig csapnivalóra sikerültek...

Orsi
Neked meg már akkor is akartam írni, hogy az a papucs fenomenális KépKépKép

Judit
Ha legalább olvasni van eröd: GYÓGYULJATOK!

... még annyi mindent írnék, de már nem bírok ülni...

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Rebi!

Hú ez a betegség elég durván hangzik! Gyógyuljatok meg!

Ini!

Jól hangzik ez a készülődés a bulira Kép Remélem nagyon-nagyon jól fogjátok érezni magatokat!

Vic,

Én is örülök,hogy megosztottad velünk az érzéseidet,azért főleg,mert kiderült számomra,hogy bár nincs benned rosszérzés,mégiscsak fontos szerepem volt a távozásodban. Ami a biliztetést illeti,biztos túlreagáltam a dolgot,de ezt tudd be annak,hogy diplomás, pszichológia és egyéb témákban sokat olvasott,gyerekorvos anyóssal bíró lány vagy, ezért megleptél. Nekem ez a téma nem tűnik többverziósnak,tényeket próbáltam felsorakoztatni, helytelenítettem,amit csinálsz,és ennek hangot adtam. Már bánom,mert Te tényleg nem kérdezted,mi a véleményem.

Ami a kérésemet illeti, én megkérdeztem,hol láttál jó játékot,Te pedig nagyon kedvesen válaszoltál,amit én csak egy "köszi"-vel háláltam meg. Ne haragudj,azért fordultam Hozzád,mert úgy tűnt,hogy rendszeresen látogatjátok a nagyobb bababoltokat,és úgy éreztem,nem olyan nagy dolog a következő "túra" alkalmával megnézni plusz egy dolgot. Álmomban sem gondoltam,hogy a kedvemért Te bepakoltad a családot a kocsiba,hogy nekem játékokat nézz . Illetve hogy nem csak miattam,de mégis...Ne haragudj,de nem számítottam rá,hogy pont akkor szólok,amikor Ti pont nem terveztek hasonlót,és ha tudtam volna,nagyobb energiát szenteltem volna a témára.Egyébként engem is arra neveltek a szüleim,hogy segítsek,ha tudok,és köszönjem meg a segítséget,talán stílusunkban különbözünk: én nem lélekszakadva rohanok,csak simán elmegyek,és nálam erre csak egy köszi van a szótárban.

Egyébként továbbra is tartom magam ahhoz,hogy nem kell itt mindent egyformán látni,mint ahogy nem is tesszük,és a hideg víztől sem kell tartanod.

Jó éjt mindenkinek!

Buksi

Ui: szerintetek miért van az,hogy Vencel estekajálós fajta? gyakorlatilag 12-13 óra körül eszik először szopin kívül,és a fő-fő étkezést este 8-kor tartja. lehet,hogy azért,mert akkor együtt a család és még enni is jobb?
kisbuksi

SziasztokKép

Most galád módon nem irok igazán senkinek személyszerint, de mindenkivel szeretném megosztani a napunkatKép

Nagyon jó volt ma, jól elérzékenyültem a képeslapoktól, smsektől és a hozzászólás jó kívánságoktól, amit mégegyszer nagyon szépen köszönünk. Az igazi buli majd csak vasárnap lesz, mármint a nagyszülökkel, ma csak hármasban buliztunk. Csináltam egy nagyon fini turotortát, nyam nyamKép, meg vettünk kölyök pezsit, meg kaptam apától egy pici üveges voila pezsgőt, amit nagyon szeretek. Este beraktam Danit az etetőszékbe és behoztam a tortáját egy szál gyertyácskával, apa kezébe nyomtam hogy majd én fotozom amit Dani müvel, sajnos az első igazi megmozdulása az volt hogy belenyult a gyertyábaKépKép és eloltotta. Mondanom se kell sirt szegénykém, de hála nem égette meg láthatóan a mancsocskáját, viszont ezekután nem lehetett rávenni hogy essen neki a tortának, rá se nézettKépKép Mi lesz még majd hétvégén a nagytortával??? remélem addigra elfelejti az inzultust. Ezek után játszottunk egy nagyot hármasban, DAni élvezte az új foteljét és telefonját.
Nézegettem a régebbi fotoit, és most ahogy ránézek már annyira nagyfiús, úgy rohan az idő, hogy az csuda, olyan érzés mintha csak egy hét mult volna el, pedig már egy év.
NAh ennyi elég belőlemKépKép Néhány kép

Ilyen volt apával mikor hazahoztuk egy hetesen:
Kép

Ez meg ma készült: (direkt a géphez ült apa, mert a monitoron ott a hátérkép, mikor még elfért a kéttenyerében az egész gyerekKép)
Kép

Tortával:
Kép

Az ajándékaival:
Kép

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Ági!
Itt is kívánok Nagyon boldog szülinapot Daninak!

Nagyon helyes a fiatalúr, ha lányom lenne.....
(egy öreg van, de 5 év a lány javára kicsit soknak tünik!) Kép

Bevallom hősiesen alig olvastam vissza. Holnap pót.

Vic és Buksi!
Örülök, hogy ilyen szépen kezelitek a nézeteltéréseket!

Jóccakát!
Andi
andi68

Sziasztok!

Ez a nap már sz@rul kezdődött. A kozmetikus elfelejtett beírni 8-ra a könyvébe és mivel úgy látta, hogy nem jön senki akkor, beírt mástKép
Na mindegy, remélem nem jut több a mai napra.
Annyit gondolkoztam tegnap, hogy menjünk-e a buliba, most, hogy a férjem nem akar menni. Én már erre várok egy hónapja, főleg, hogy tudom, hogy lesz karaoké. Meg, hogy táncolhassak... .
Férjem mondta, hogy menjünk kocsival, amit én persze nem akarok, mert akkor ő nem iszik semmit, ami azt jelent, hogy ott fog ülni egész este és még táncolni sem fog, mert ő egy kicsit visszafogott ilyen bulikon, a vezetőség miatt.
Másik, hogy szerintem a kutyát nem fogja érdekelni, hogy megyünk-e vagy sem. Vagy, ha nem megyünk az mindek köszönhető.

Na majd jelzem, hogy mi lett. Most elmegyünk Ikeába széket venni meg csomagolópapirt.

Rebi!
Remélem jó volt az éjszakátok, milyenk elég pocsék volt.
Szerintettek a gríz puffaszt?

Vic!
remélem most már minden ok.

Ági!
Olyan megható ez a késporozat. Tényleg nagyon nagy legény.

Na megyek készülni Ikeára.

puszi

Ines
ini

Ági
Csuda helyes volt/van Dani KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép A gyertyás balhét remélhetőleg elfelejti... Kép

Ini
Kozmetikus Kép Végül azért sikerül vmikor betenni mára? Vezetőséget tojjátok le, nem miattuk mentek hanem leginkább saját magatok miatt. Ezt próbáld férjben is tudatositani ;)

Az éjszaka itt is pocsék volt. Csengus is nehezen aludt el, Levi is. Ráadásul szegénykém most szopizni sem nagyon akart, ha megpróbáltam elkezdett vonaglani meg üvölteni Kép Adtam neki chamomillát, utána szopizott és aludt... na ezt végig csináltuk 5x éjjel. Aztán a reggeli szopi után elkezdett köhögni, úgyhogy viszajött az egész KépKép Nagyon remélem ez a nem-szopizok dolog csak mondjuk a foga miatt van. Már aktuális lenne a 2 felső foga, eddig sehol semmi (bár már hetekkel ezelőtt úgy nézett ki, hogy mindjárt kint van)
Oli evett grizt? Gluténos, úgyhogy őt elvileg akár pufaszthatja is... akkor viszont kerülnötök kellene minden gluténes kaját egy ideig...

Ati öltöztette fel reggel a gyerekeket... nekem is csak most tűnt fel, hogy Csengusra forditva adta a pulcsiját Kép (amihez mellesleg tehetség kell Kép)

Judit
ha ma tartod a névnapot, akkor BOLDOG NÉVNAPOT!!! KépKépKépKépKép

Mennem kell... anya-hiány van... (a párom meg most bosszantott fel rettenetesen... nade ezek után lesheti, hogy amikor ő beteg akkor ki fog körülötte ugrálni... Kép ... na majd a hülye haverjai, akik most is fontosabbak neki, mint mi...)

Rebi

rebi

VicKép
Olyan lehetsz mint én. Én is azért rágódok ilyen sokat a szomszédommal kapcsolatos dolgon, mert magamból indulok ki, és azt várom el a másiktól is, amit én nyújtok. Na persze ez természetesen nem mindig jön beKép
Sztem gyere ide gyakrabban, szépen megbeszéltétek a problémákat.

InesKép
KozmetikusKép Tényleg menjetek el a buliba, és csak a magatok kedvéért érezzétek jól magatokatKép

ÁgiKép
Dani egy tündér volt és tündér mostKép
Gyertya megégetésKép

Nálunk Dorkának fájt este a füle. Pici kora óta ezzel szenvedünk, mert a fülzsír összegyűli a fülében, és időnként ki kell mosatniKép Délután mehetek vele erre a rendkívül kellemetlen dologra. Eddig még mindig üvöltött, alig lehetett lefogniKép

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok!

Nagyon pörgősek a napok + több tonna vasalnivalónak csaptam a fenekére tegnap, de itt vagyok, és visszaolvastam és jegyzeteltem és most ÍROK - ha Andris is úgy akarja, és szuszizik még egy kicsitKép

Ági, Daninak BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!!!!

Kép
Szuperek a képek!!!! Gyertyás sztoriKép

Nelli, örülök, hogy az az eredmények bíztatóak! A gyógyerő megy ezerrel és a köv. eredmény még jobb lesz!!!!!!Kép

Rebi, gyógyuljatok meg mihamarabb mind a hárman!!! tetszett apa öltöztetési módjaKép Laci múlt héten a bébikaját melegítette üvegen keresztül, s bár többen hasonlóan csinálják, tudom, én jót nevettem rajta: Mindent odakészítettem: edény vízzel a gázon, benne egy kis edény, csak bele kellett volna önteni a bébikaját vacsira - az én édes párom a bébikajás üveget tette az üres edénybe(mely a vízben állt),hát tartott egy ideig, míg átlangyosodottKép Szegény manónak már kopogtak a szemei, mire ehetettKép

Buksi, ejnye-ejnye, mit szerénykedünk???Kép Szuperek az üvegek és a tálcák is! A cápát elsőre észrevettem, csak kicsit guvasztgattam a szemeimet - gondoltam, hogy nem raksz fel egy sima kék lapot az albumbaKép Egy tanítványom sokat jár Egyiptomba, pont a cápicsekek miatt!!

Szilvi! Micsoda pihi! nyaralás után fürcsi kettesben!Kép

Andi, sok sikert a kézművességhez!!!!!Kép

Bogi, merre jársz????

Hajni, megint meghallgattam Alexát, nem semmi kiscsaj!Kép Nem semmi a történeted babaügyben. csak kapkodom a fejem, hogy mennyi fájdalom ás aggódás előzi meg ezeknek a csemetéknek a születését, s mit meg nem teszünk, hogy felkelhessünk 15x hozzájuk éjjelenteKép Nálunk hamar 'összejött' a baba(2x), de sajnos úgy döntöttek , hogy mégsem maradnak velünkKép Andris végre minket választott szüleinek. Sokszor gondolkodtam rajta, miért is történnek ezek a dolgok, és úgy gondolom, sokat tanultam ezekből, mit is értékeljen az ember, mire vigyázzon, s nem utolsó sorban nagyon megerősíti, de nem teszi mégsem keménnyé az embert!!! Ezekre mondom, hogy már nem fáj - annyira -, de nem tudom, elfelejtem-e valaha. De vidáman fejezem be: ennyit kellett várnunk, hogy ennyire szupi gyerekeink lehessenek!!!!KépKépKép

Ini, kozmetikusKép sőt Kép!!! Ne rontsa tovább a kedved, egy klassz frizura és jó bulizást!!!!!!!

Noresz, jobban van Máté?

Vic, tetszett az 'igazi' télepós történet - olyan versmondós, ölbeülősKép, mint a filmekenKép

Hicu, nagyon szomorú, amit írtál a családodról Sajnos nem sokan 'dicsekedhetnek' harmónikus családi élettel, bár szerintem az lenne az igazi. Remélem mielőbb sikerül meggyőzni a tesódat, és ennyivel kevesebbet kéne aggódnotok! Babucira vigyázz!!!

Tegnap teázni voltunk egy barátunknál + karácsonyi sütiket készítettünk. Andris jól elvolt, majd nagyot aludt éjfélig, mikor indultunk haza. Itton azonal visszaaludt. Olyan hálás vagyok ennek a babának, hogy kimondhatatlan!!!

Ma megint intimtorna - ja, hogy csináljuk?Kép meglehetősen sokan egy kis teremben - úgy heringmódraKép, de szerencsére nem ugrálunk, elférünk. Az ellenőrzésKép, hát önellenőrzés. Amiket mond az Andrea, próbáljuk csinálni, oszt reméljük, jóKépKép Nekem egy kicsit könnyebb, mert tai chi-ztam, és a csi kung-ba is belekóstoltam, ami szintén a gáttal dolgozik, így annyira nem volt kínos számomraKép ill. ismeretlen. De a hatákonyságról MINDNKÉPP beszámolok!!!Kép

Ébredezik a nagyfiú, megyek, a kajcinak is nekiállok,

Pusza,

Móki
móki

Sziasztok!

Ini!

Most már mindenképp menjetek el! Rebinek igaza van abban,hogy ha nagyon rákészülsz vmire,az turi nme lesz vmi fényes,de itt egyrészt akadályozzák a rákészülsét,másrészt már nem is várod annyira. Így max. annyi lehet,hogy nem jó az egész,és hazamész,de 50% esélyed van rá,hogy mulass egy nagyot! Ha nem mész el,lehet,hogy kihagysz egy fergetegpartytKép Mit veszel fel?

Ági!

Szerintem ennek a tortadolognak mi szülők kerítünk túl nagy feneket,őket nem érdekli annyira,azért hátha vasárnap...KépMilyen pici volt Dani is! Tudod,én elég későn ismertelek meg Titeket,nehéz elhinnem,hogy a nagyzsivány története is így kezdődött Kép!

Nelli!

nem hangzik túl jól ez a füles történet,drukk délutánra! Vencelnek meg hallójárat gyuszija volt vagy négyszer Kép Az lehet,hogy Te és Vic hasonlítotok,de akkor ez esetben én vagyok a szomszéd Kép?! Na ne!

Rebi!

Ajjajj,ez az éjszaka Kép! Elküldöm Neked fénypostával egyik rabszolgámat,aki mos,főz,takarít,taát készít, megsimizi a fejed és kispapinak kioszt két fülest,haverokat fenéken billenti,Levi fenekét órákon keresztül rázza, Csengus lovait megpatkolja Kép

Hajni,Ildi,Tünde,Bogi,Ed,Noémi,és még sokan mások, hogy vagytok,mi van Veletek?

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Móki!

Sima kék lap:ha-ha-ha! Egy szerencséd van, hogy tényleg nagyon vicces vagy KépKépKép ...azért könnyeket is sikerült csalnod a szemembe a babás elmélkedéssel. De fő a vidámság: tényleg milyen jó,hogy kelhetünk hozzájuk éjszaka,és egy kicsit megszagolgathatjuk,megsimizhetjük Őket Kép!

Buksi
kisbuksi

KisbuksiKép
Dehogy vagy Te a szomszédKépCsak azt szerettem volna írni, hogy én meg abban a történetben gondoltam volna, hogy esetleg valamit visszakapok abból, amit én nyújtottam. Na nem anyagiakra gondolok, hanem: kitárulkozás, odafigyelés, érdeklődés, stb.
Én Téged úgy ismertelek meg, hogy ahol tudsz, segíteszKépKépKép
FülproblémaKép

Puszi:
Nelli
hnelli

Ja!

Az éjszakáról jut eszembe: a Babylove megoldotta a vízerőmű szivárgásos problémáját,ha nem állna halomban a Libero nálunk,át is térnék rá nappalra is KépKépKép
kisbuksi

Nelli!

Na azér',így mingyár' jobb Kép! Elvégre én még voltam úttörő is...Kép!

...látjátok! Ez a baj velem: igazán házimunkára fordíthatnám ezt a ksi csendespihis időszakot,de neeeeem! Hogy mégis mentsem magam: tegnap fél egyig főztem,mosogattam,pakolásztam.

Buksi
kisbuksi

Lányok, mi van ma a levegőben? Cecelegyek repkedtek? Andris 9 óta alszik, egyszer megébredt, de mire bementem, visszaaludt. FÉL 1 VAN!!!! (szegény apa, ő lesz manóval ma du. lehet, hogy nem lesz alvás délután?Kép)

Móki
móki

Egy gyors hozzászólás az olvasás előtt:
Móki, Kincső is 2 órája alszik!

Buksi, köszi megvagyunk, de a csütörtöki randi óta ma van az első nap, hogy van időm netezni.
Mégegyszer köszi a meghívást, tuti jó volt!

Viszont lőttek az olvasásnak, mert biztosítékot kell cserélni és após kérte, hogy kapcsoljak ki mindent, ha nem nagy baj.

Majd jövök pótolni a hiányzást.

Edina
Kép

Edina
Kép
Kép
ed26

Ma tényleg nyugis nap van,Ákos ugyan aludni nem hajlandó viszont szépen eljátszik magánakKép Végre megkereshettem az oldalt és regisztrálhattamKép...Remélem eztán is lesz majd időm olvasgatni és hozzá szólni!
katianyu

És igen!!! Andris 3 óra 49 perccel a család csúcstartója napközbeni alvásügybenKép

Móki
móki

Öszintén gratulálok, és irigyellek MókiKép Ákos 3 éves, de kb egy éve nem alszik délután , ha csak az apukája nem fekszik le vele, vagy nem szakad az eső...na ez elég ritka eseményKép
katianyu

Enyim gyerekek viszont nem viszik túlzásba az alvást...

R.

rebi

Ini!

Kristóf nevében köszönöm a szülinapi jókívánságodat.
Mi is hasonló jókat kívánunk minden ünnepelt babának és mamának.
johitimi

Sziasztok!

Ildi! Kitartás! Ezek a betegségek csak nem tartanak örökké! Legalább nem karácsonykor beteg az egész család!
Mostanában mi is későn kelünk-fexünk néha, mint ti. Ma fél 10 kor keltünk! Kép Életkori sajátosság? Kép És cápáktól nem félünk!
Tök jó, hogy megvannak a képeitek, még akkor is, ha dolgozni kell vele!

Ági!

Daninak Nagyon Boldog Szülinapot! Szép kis paraméterek! Ügyesek vagytok!

Buksi! Tejtermékekhez mi még nem konyítunk, de bolti gyümölcsjoghurtot semmiképpen ne adj neki, abban annyi rengeteg cukor van! Fittness guru Vencelnek még megártana Kép Én inkább natúr joghurt (lehetőleg bifidusszal) + házi cukormentes lekvár vagy fagyasztott gyümit adnék. Szerintem nem fog neki hiányozni a cukor, hiszen még nem is evett! Kép Sajtból meg a keményebbekből valamelyiket.
Este evés: Dorka ugyanígy eszik. De ha visszaemlékszek, ez mindig így volt, szopiügyben is, délután este mindig sűrűbben kért.

Vic! De jó, hogy megint jársz erre!

Emő: Karácsony: Kép Akkor most válnak a szüleid? Le vagyok maradva! Most már olvasom... Ne hidd, hogy mindenkinek normálisak a szülei... Én is mesélhetnék, 10 éves koromtól én is sokat menekültem otthonról amikor rátört a depi... Apukám meg pont a terhességem alatt halt meg tavaly... Kép De ezt itt a neten inkább ne, csak vigasztalásul, hogy legalább annyi bajos család van, mint gondtalan.

Ini, jó bulizást ma este!

Rebi! Gyógyuljatok! Sok-sok gyógypuszi!

Mennem kell, ébredt a főnökasszony!

Pusz

Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Megjöttünk a fülészetről. Nagyon ügyi volt DorkaKép1/2 éve még ordított, mint a sakál, most maga segédkezettKép
Viszont megvágott egy hercegnők újsággal, és matricákkalKép

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Nincs időm vissza olvasni, csak annyit gyorsan, hogy az imádott nagyim kórházban van agyembóliával és félig lebénult Kép Kép Kép
Az unokanővérem meg délelőtt életet adott egy kisfiúnak Kép
Szóval zajlanak az események, ezért nem írok.
Puszi
Hajni
tigribigri

Ágiboszi Danijának és Timi Kristóf Ádámjának Boldog Első Szülinapot Kívánunk! Kép

Boró és ZoltánKincse

Kép
femõke

HajniKép
Nagymamádat nagyon sajnálomKépNem lehet egyszerű most NektekKép
Unokanővéred babájának gratulaKép

Nelli
hnelli

Judit,

Boldog Névnapot kívánunk!!

Kép

Dorka, Vic
vic

Judit, boldog névnapot !!!

Kép

Móki, Andris
móki

Sziasztok!

Én is kívánok mindenkinek boldog szüli, névnapot!
(Persze csak akinek van! Kép )

Szilvi!

Képzeljétek azt olvastam valahol, hogy volt egy angliai kis falu, és akkora hó esett, hogy nem tudták kivinni a tejtermékeket a teherautókkal 2-3 napig. Ekkor a gyerekek fura tüneteket kezdtek produkálni, de most nem tudom miket. Kivizsgálás után kiderült, hogy a BIFIDUSZ hiánytünetei voltak! Na, én azóta nem eszem Danon Aktíviát! Kép
Ja, meg tehénnyálból készítik a bifiduszt.
Amúgy semmi bajom a tehenekkel, de azért mégis.

Persze, lehet hogy kamu, nem voltam ott, hogy lássam a saját szememmel.

Mindenkinek jó készülődést Karira!

Pusz!
Andi
andi68

Sziasztok!

Sajnos csak röviden jövök, mert tanulnom kellene. Már csak egy röpke hét a szigorlatig és be vagyok... Matyi édes, mert délutánonként 2-2,5 órákat alszik, így tudok tanulni is. Nem lett pöttyos, így a barihimlőt megúsztuk, viszont van a talpán 5 napja egy véraláfutásnak látszó valami. Lehet, hogy rálépett valamire? A dokihoz meg 3 napja próbálunk bejutni, de annyi a beteg gyerek, hogy nem merek várni köztük Matyival. Így majd kedden megyünk a tanácsadásra. remélem semmi komoly, mert se nem javul se nem romlik.

Hajni: jobbulást a mamádnak!

Judit: NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!Kép

Vic: nagyon jó volt itt is olvasni soraid, remélem ezentúl jössz rendszeresen!Tetszett a karácsonyi hangulatos kép!

Boró: BOCS a telcsiszám elírásért. Pedig úgy csináltam, hogy másoltam az emilekből, de lehet, hogy a betűtípus és nagyság átalakítása közben(?) letörlődött a vége és rosszul javítottam. Mert jártam így egy párszor! Nézzétek át többiek is a mamatáblázatot és ha rossz valami légyszi írjatok, és küldöm a javítást!

Nelli: én lemaradtam a szomszédos sztoriról, pedig most már felcsigáztál!

Buksi: olvastam ifjúkori cselekedeteidet, hát nem semmi csaj voltál!Kép De a képeidet nem tudtam megnézni a művedről!Kép

Ági: Dani fiú méretei Kép Mi még csak felöltözve, overálban és cipőben vagyunk épp 10 kg-osak. Na és a képek, az a telefonálós...Kép! Olvastam a szemölcs-levételt, nagyon jó, hogy túlestetek rajta!
Hogy csináltad a túrótortát? Ja és jó ünneplést a hétvégére!

Ini: jó szorakozást, aztán tessék ám beszámolni az estéről!

Bocsi, ha a többieknek nem írok, de búcsúzóul nekik Kép integetünk!
Jó éjt és pussz, Zita
zitus

EhhhhhhhhhhhhhKép Irtam egy litániát és elszáááááááááálllllttttttttttttt, brrrrrrrrrKépKép

TimiKép
Boldog szülinapot nektek, és köszönjük mi is a köszöntéstKép

JuditKép
Boldog névnapotKépKép

HajniKép
Nagyon sok pozitiv gyógyitó energiát a nagyidnak, hogy minél előbb javuljon az állapota. Unokanővérednek meg hatalmas gratula a bébihezKép

SzilviKép
Ezt a bifiduszos dolgot én is hallottam, meg kaptam egy emailt is róla, kérdés igaz vagy sem.... én nem tom eldönteni. A lényege annyi volt, hogy függőséget okoz a bifidusz és a megvonása nagymértékű ingerlékenységet okoz... Fogalmam sincs hogy ez most kacsa vagy sem, viszont igaz nem minden nap, de én adok Daninak joghurtot...

NelliKép
ÜGyesek vagytok nagyonKép

MókiKép
Andris kialudta mára Dani adagját isKép Ma összesen kb másfél órát aludt, és azt is két részletben...

bocsi.. most mennem kell felébredt, majd holnap folytatom...

Addig is Bogi hol vagy?? Uh? helyzet??

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok
Nem vagyok teljesen magamnál, bocsánatot kérek, hogy nem olvasok vissza.
Köszönet a névnapi köszöntőkért, nagyon kedvesek vagytok!
Léna már jobban van, egy kicsi torokgyuszi még lehet, bár kedden látta a doki,akkor csóválta a fejét, és lapolgatta a hátam, amiért időben észrevettem. Arra kérdésemre, hogy miként tudnám megóvni a hercegnőmet a további hasonló pingpong betegségektől, mélyen a szemembe nézett, majd közölte : anyatej. Na akkor ki is akartam kaparni a szemét iziben! Tudom, hogy csak magamat flusztrálom evvel, de halálosan bosszant a hozzáállása. Én sz@rabbul vagyok, tegnap csak összefolyt a szemem-szám, mára pedig nyelni, beszélni se tudok (ja hát nem is nagyon van kivelKép), ráadásnak folyton köhögnöm kellene, de az meg olyan, mintha kaktuszok laknának a torkomban. Nyavajgásnak itt a vége.
Autóügy egyszerűsödni látszik, a főnök még nem olvasott be az új elképzeléseiről, viszont félfüllel hallottam, hogy megumbuldálják vhogy a Casco-t. Holnap megyünk nézni másik autót, csak ez már a sajátunk lesz, a cég meg tehet egy szívességet KépKép

Boldog szülinapot utólag az Ünnepelteknek
Kristóf, Matyi, Domi, Móki, Dani
Kép

Hnelli, Rebi, Tigri
kitartás

Buksi
Liberóra vevő vagyok, ha nem kell nektek! Nem küldted át a számot!

Vic
jó, hogy újra gyakrabban vagy!

Móki
Nálunk is monstre alvás volt du (11-14.30ig), aztán most meg is kaptam a fejmosást kispapitól, mely szerint ne hagyjam 2óránál többet aludni. Hát nekem nincs szívem felkelteni, de a könyvek szerint kéne. Cecelégy Kép

Ági
nagyon jó érzés lehet szülésnapot ünnepelni, gratulálok még1x

Ed
fantasztikus lett ez a fürcsikép!!

Ini
milyen volt a buli?

Rebi
milyen homeolöttyöt ittál??? Marhára érdekelne

Zitus
nem kapok táblicskát

Bpildi, Andi,Boró, Zita, Hicu, Pindur,Manóka, Noé, Szilvi, Zsóf, Orsko, Orsi,Bogi,Tünde, Noresz és akit esetleg kihagytam kábaságomban integettem nektek is ám: Kép

Nemcupa J
u.i.: milyen volt az első szerdai pötye nélkülünk????
holophernes

Köszönjük mindenkinek a szülinapi köszöntést Kép

Timi és Kristóf
johitimi

TimiKép
Utólag is boldog szülinapot KristófnakKép

JuditKép
Neked is boldog névnapotKép

ZitaKép
Nem nagy történet a szomszéd ügy. Nem is szeretném untatni vele a többieket. csak röviden: jó pár hónapja jóban voltam a felettünk lévő szomszéddal, akinek a fia a lányommal jár egy csoportba, a kislánya pedig Domcsival egy korosztály. Aztán egyszer csak elkezdtett a szomszédjával összejárni, és engem lepattintott. Szte ez nem így van, és nincsenek sülve főve együtt, dehát látok a szememmel. És vele megcsinálja azokat, amiket velem nem. Egyszóval nem volt őszinte irányomban. És most nekem nagy az űr, mert kitárulkoztam, hogy aztán ez legyen a vége, és egyedül érzem magamKép

Csináltam Stahl féle sült sajtos tésztát, fincsi lett, és tiramisutKép

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok!

Judit!
Boldog névnapot! Mi eladnánk a júniusban átvett új autónkat. Ha esteleg érdekelne Titeket. Toyota Corolla combi.

Hajni!
Jobbulást nagyidnak!!!!

Hát lányok,
csuda jól éreztem magam! És a férjem is teljesen kikapcsolt. A vezetőség rögtön a vacsora után lelépett, kb 8 körül. Mindenki kapott kezdésnek forralt bort és sült gesztenyét. És belépőként két db.koktél jegyet. Na attól a két koktéltól mindenki beállt teljesen. A karaoké fergeteges volt, olyan táncot, éneklést csaptunk, hogy hihetetlen. Az egyik kolléganőnk, nagy showkirálynő, szintén van egy gyereke, állandóan azt mondogatta, arra ahogy bulizunk,"ezt csak a családosok értik"
Lényeg, hogy teljesen kikapcsolódtunk, férjem is kitáncolta a bosszuságát.
Majd hétfőn tudok feltenni egy képet a férjemről meg rólam, csak az a céges gépen van és nem tudom itthon letölteni.

Buksi!
Fekete, picit átlátszó, rakott blúz, fekete térd szoknya és fekete csízma volt a kimenő ruci.

puszi

Ines
ini

<font size="+1"><font color="ff0000">Lányok!

Most, hogy elküldtem Juditnak a mamatáblát már negyedszer vettem csak észre, hogy az emilje a táblázatban rosszul szerepel. Javítsátok légyszi ki a yahoo.hu-t yahoo.com-ra! Elnézést, főleg Judittól, aki az én figyelmetlenségem miatt nem kap leveleket tőletek!!! Kép Kép Kép

És még egy: Boró száma is 85-re végződik, nem 86-ra! Ezer bocs, légyszi!!!!Kép </font></font> Zita
zitus

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.12.11
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek Pocaklakók
Noresz Máté 2004.05.26 3050g/54cm 6 hónap 15 nap 21.szept 19.júl
Mariann Nádja 2004.04.20 3950g/57cm 7 hónap 21 nap 01.aug 31.máj
Móki András 2004.03.15 2800g/51 cm 8 hónap 26 nap 30.nov 06.dec
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 9 hónap 13 nap 29.máj 15.febr
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 9 hónap 17 nap 30.ápr 15.nov
Orsolya Dénes Buda 2004.02.20 3000g/56cm 9 hónap 21 nap 09.okt 31.máj
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 9 hónap 24 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 9 hónap 25 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 9 hónap 25 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 9 hónap 28 nap 28.jún 20.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 10 hónap 1 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 10 hónap 8 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 10 hónap 13 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergely 2004.01.24 3900g/57cm 10 hónap 17 nap 09.máj
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 10 hónap 20 nap 26.nov
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 10 hónap 25 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 10 hónap 29 nap 29.ápr 07.okt Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 11 hónap 3 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 11 hónap 4 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 11 hónap 5 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 11 hónap 8 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 11 hónap 11 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 11 hónap 14 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 11 hónap 16 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 11 hónap 22 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 11 hónap 23 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 1 év 0 hónap 2 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 1 év 0 hónap 3 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Nelli Dominika 2003.12.07 3490g/57cm 1 év 0 hónap 4 nap 04.aug 12.aug Dorottya 1999.02.18
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 1 év 0 hónap 8 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 1 év 0 hónap 10 nap 23.aug 17.márc
Ildi Zsófia 2003.11.20 3600g/53cm 1 év 0 hónap 21 nap 17.szept 09.aug
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 1 év 0 hónap 28 nap 06.jan
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 1 év 1 hónap 3 nap 30.nov 17 és 14 évesek
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 1 év 1 hónap 29 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 1 év 1 hónap 11 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 1 év 1 hónap 20 nap 21.júl 12.máj
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 1 év 2 hónap 1 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 1 év 2 hónap 10 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 1 év 2 hónap 12 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

Sziasztok!

Itt egy elveszett bárányka.

Timi Kristófjának BOLDOG SZÜLINAPOT így utólag is!!!!!
Juditnak meg BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Nelli
Örülök, hogy jó lett Domcsi UH-ja. És ügyes volt Dorka is!!! Remélem, tavasszal is minden OK lesz. A szomszéddal meg ne törődj (bár tudom, könnyű mondani)!

Rebi
Nagyon-nagyon gyors gyógyulást az egész famíliának! Jobban vagytok már? És galád-Apával mi van?

Kisbuksi
Szuper a borosüveg és a tálcák is!!! Honnan szerezted ezeket a klassz szalvétákat???
Kapribogyó: öööööö Kép

Szilvi
Jajj, annyira jó lehetett a Széchenyiben!! Már ránk is ránk férne valami ilyesmi, csak nagyi nincs a közelben Kép

Ildi
Hát, már Te is jó rég voltál-nagyon levert a kór megint? Gyógyulj gyorsan! Az alvászati szokások meg elég kedvezőek! Kép
És köszi szépen a punnyiűzőt, hatott Kép Kép Kép
Jó nagy mázlid volt a fényképekkel!!

Ági
Nemcsak jól hangzott a torta, hanem jól is nézett ki! Csak szegény Dani esete a gyertyával Kép
Bizti jó lesz holnapi szülinap is!! (ezaz, így kell halmozni az élvezeteket Kép )
Dani tündéri a foteljában! Kép

Vic
Asszem, a "punnyogni" a punnyadniból származik általam (bár ha plágium, akkor szóljatok nyugodtan! Kép ) Talán egy leheletnyi különbség van köztük: az előbbi feltételez némi melankóliát, az utóbbi teljesen jóleső lustulás Kép Kép Kép

Hicu
Úgy sajnálom, hogy gondok vannak a családban, főleg Karácsony előtt Kép Remélem, minden jól alakul, De ne rágódj sokat, hanem vigyázz magadra és Csongor-bébire!!! (ismét csak nagy közhelyet mondtam, de szívből gondolom!)....és sose fárasztasz minket, inkább gyere kikapcsolódni! Ja, amúgy a témába vágóan most fejeztem be a Mérgező szülők c. könyvet. Elég durva.

Ini
Amilyen szar volt a nap eleje, olyan jó lett a vége! Kép Meghallgatnám valamikor azt a híres karaoke-performanszot Kép Meg már én is szeretnék becsippenteni egy kicsit...csak asszem, Mátét nem akarom alkoholizálni Kép

Móki
Hát ez a kaja-melegítési szabadalom nem semmi! Hogy lehetett ezt kitalálni??? Kép Kép Kép
Megrázó baba-történetek: én meg néha attól félek, mikor jön valami csapás, mert eddig annyira túl ideálisan sikerült minden (ezt most csak halkan írtam. Remélem, soha-soha nem kell valahol kompenzálni)
Teázás-sütizés klassz lehetett Kép

Ed
De jó, hogy jelentkeztél!
Hogy csináltátok ezt a képet Kincsőről, hogy ilyen élesen látszanak a cseppek is?

Hajni
Unokanővérednek gratulálok! Nagyidnak meg drukkolok, hogy gyógyuljon, és minél jobban épüljön fel.

Zita
Nagyon szolidáris ez a Matyi gyerek a tanuló anyukájával Kép
Jó, hogy megúsztátok a himlőt.
És köszi az integetős Matyit Kép

Judit
Hát nagyon-nagyon gyorsan gyógyuljatok! Nem hangzik túl jól az állapotod Kép
Még szerencse, hogy autó ügyben jobb híreket hoztál.
Ja, és lógok még a sütirecepttel, csak előbb be kell gépelnem.
Most döbbenek rá, miért nem hallottam beszámolót a szerdai játszóról Kép Kép Kép

Bogi
Hol vagy???

Nnnna, a végére értem.
Mi kezdünk kilábalni a truttyogásból. Csak az a baj, hogy mivel besűrűsödött az anyag Máté orrában, már cseppentés után sem tudom teljesen kiszippantyúzni. Kép Ötletek?
Meg azt is kérdezném, mikor kell ennek a szerencsétlen, folyadékot nélkülöző gyermeknek a tejen kívül más innivalót adni? És mit? (most a nagyik aggodalmát tettem közzé, de már lehet, hogy esedékes lenne, ha egyszer enni is kap mást, nem???)

Puszi
Noresz
noresz

Ja, és majd elfelejtem a nagy hírt! Kép
Máté szerdán először fordult hátról hasra, azóta meg buzgón gyakorolja. Kép Kép Kép
(hát, én még csak ilyenekkel tudok dicsekedni Kép )
noresz

Hali! Tudom, hogy még nagyon uj vagyok,(talan nem sokáig lesz ez ígyKép)csak néhány tipp. Nelli ne tötödj a szomszéddalKép nem egyszerű gondolom és szar mikor minden félére hivatkozva blabla nem érek rád, de lépj túl rajta ahogy én olvaslak értékesebb vagy találsz nála jobb baratnőt is...hasonló cipőben járok én isKép Ines gratula a bulihoz rám is nagyon rám férne (három éve nem voltam sehol) pedig elötte nagy bulizos voltam) jól tetted, hogy elmentél ki kell engedni a gőzt...és akkor a legjobb a buli, ha végül már nem is nagyon akarsz elmenni...Kép tapasztalatKép Noresz: a nozira nálam legjobban a STÉRIMAR vált be kb 5 éve még a nagy lányomnál is ezt hasznalom ( persze a kicsinél is) kicsi gyereknél is alkalmazható tengerisó kivonat. Fellezítja a besüsüsödött "dolgokatKép Máté szerintem nyugodtan kaphat egy kis gyümi teát és én Csibémnek már 3 hónapos kortól adtam az anya tej mellé sárgarépa és alma levet....bár akkor még más volt a szokás. Ákos ugyan nem kapott, de meg is bántam, hogy nem szoktattam az zöldségekhez mert a mai napig semmi de semmi zöldséget sem gyümölcsöt nem eszik meg max a levesekben. Ha már itt tartunk szívesen vennék ötleteket, hogy hogyan vegyem rá a 3 éves fiamat aki teljesen ANTIVEGETÁRIÁNUS , hogy bár mi növényi eredetűt megegyenKép Máténak gratula , hogy ügyeske....nem sokára megéred majd utol érniKép Hajni én is szoritok a maminak (ismeretlenül is és gratula az unoka tesohoz. Nálunk is bővül a csalad jön a hatodik unoka a sógornőm 7 hetes terhesKép Én még nem tudom mit tegyek Kép eddig én akartam , most a férjem akarja a 3. gyerköcöt most én kicsit szeretnék emberek közé menni. huhhh Na ez kidölt belölem bocsi , de már alig vártam, hogy haza érjek és olvashassak és írhassak nektekKép a szombat mindig mami nap
katianyu

Sziasztok!

Jelentem én már talán jobban vagyok, de Levi nagyon elkapta Kép Egész éjjel nem tudtam lenyomni a lázát, délelött rohanás az ügyeletre, mert jól rám ijesztettek, hogy ennek a vírusnak könnyen tüdögyuszi a szövödménye Kép Levinél láz le, pár órás pörgés, majd több mint 3 óra alvás, láz... Most minden elvemmel ellentétesen rögtön adtam a lázcsillapítót... CSenge sincs jól.. egyrészt megviselte, hogy nélküle mentünk el a dokihoz Levivel... meg beteg lesz ö is... most este a szeme váladékozott... most meg épp üvölt, Apja próbálja megnyugtatni... Szerencsére délután én is aludtam kicsit... éjjel nem sikerült... (én mint "tapasztalt anya" ott virrasztottam és lestem, hogy veszi a levegöt...)

Judit
Stodal szirup, Bryonia bogyó... De bevallom, amikor reggel majd' szétszakadt a torkom, én biza bevettem egy algopyrint...
Amúgy makacs köhögésre... ha ez nem válik be, akkor a Bronchicum mézes gyerekszirup... aztán kakukkfütea, tüdöfülevél tea... aztán volt, hogy csak a Fluimucil segített... (az elsö Fluimucil adagomat a szomszédoktól kaptam.. amikor a viszonylag jó hangszigetelésü házban napokig nem tudtak tölem aludni Kép) Ja.. gyerekügyelet száma megváltozott (II. ker.) ... ma egy tündéri öreg dokibácsi volt Kép A dokidat csókoltatom... az enyém gyerek aztán szopis a javából, mégis elkapta... Ne flusztrálódj, két füled van... Te mindent megtettél, úgyhogy nem rajtad múlik a dolog... Na... Kép

Noresz
Ha aggódsz hogy kevés a folyadék, akkor kínálgasd vízzel... (szerintem felesleges másra rászoktatni... úgyis rá fog Kép) Ha nem szomjas, azt sem fogja elfogadni... Máté tudománya dícséretes! KépKép .. mint legkisebbnek nem is kell azzal elöállnia, hogy fejböl felmondja a telefonkönyvet ;-)

Katianyu
Ha nem akar enni zöldséget szerintem ne erölteds... vmi miatt tudják még, hogy mire van szüksége a szervezetüknek... kínáld, vagy inkább csak legyen körülötte mindig vmi... aztán csak eszik egyszer Kép (pl. én is egy idöben húst hússal ettem... ma meg nem kívánom... Kép)

Ini
örülök, hogy végül jól sikerült a buli KépKépKépKépKépKépKép

Bogi
Mi van Veletek, hogy érzed magad?

Ed
Nagyon jó a kép KépKép

... kimaradtaktól bocsesz... követel a gyerekem...

Rebi

rebi

Sziasztok,

hát, csajok, nyilvános hajtépés következik, hogy én mekkora suttyó vagyok. Zaklatom Ágit emilben könyvfűzés ügyben, de egy Daniköszöntésre nem futja... szórom is a fejemre: hamuhamuhamu....

Szóval, Ági, talán nem elveszett köszöntés amit küldök Danimanónak, aki csodagyönyörű kis zsivány Kép

Rebi, nagyon nem hangzik jól ez a kórság, amibe estetek, gyógyuljatok meg gyorsan.
Te tapasztalt anya Kép, fogsz még virrasztani a gyerekek miatt. MOst, ha betegek, nemsokára pedig majd ha későn jönnek meg valami buliból Kép

Noresz,
ha nem tudsz semmit kiszivattyúzni Máté orrából, akkor ne erőltesd. Ezt egy gégész dokinéni mondta a hasonló aggódásunkra. Nagyon borzalmasan bírnak szörcsögni, tisztára, mintha több tonnányi takony lenne bennük, pedig csak egy egészen pici váladékkupac valahol az orrüreg mélyén. A babák üregei kicsit mások még, mint a felnőttekéi. Szülő persze aggódik, szivogatja, de ezzel maximum jól kisebesíti az orrnyálkahártyát.
Amúgy szerintem ez a legnehezebb a gyerkőcök betegségeiben: eldönteni, hoyg mikor nem kell aggódni, és mikor jobb, ha semmit sem csinál az ember. Na meg persze kibírni azt, hogy semmit se csináljon az ember.
folyadékutánpótlásra, mint a többi dologra sem, nincs szentírás. Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni: Dinit akkor kezdtem el vízzel kínálni, amikor elkezdett szopin kívül enni. Nem sok sikerrel, mert eleinte csak cumisüvegből ment a dolog, én meg attól inkább tartózkodtam volna. Akkor tanult meg csőröspohárból inni, mikor egyszer valami üveges babagyümőlcslét adtam neki, és az annyira ízlett, hogy érte még a csőröspohárral is hajlandó volt megbírkózni. A vízivással pedig egészen mostanáig a bizonyos "cugorbeteg a gyerek" esetig várt. NAszóval én 3 hónapon át nagyjából feleslegesen hurcoltam magammal az innivalóját. MOst viszont már mutatja, kéri, és iszik is elég sokat.

Ini, olyan jó lehetett az a buli Kép a kimenős ruci dögösnek hangzik Kép

Körkérdés buli kapcsán: ti mit csináltok idén szilveszterkor?

Nelli,
tiramisu alapanyagok az asztalon várják, hogy befejezzem a netelést Kép de ahogy az órát elnézem, várnak még egy napot...

Judit,
jobbulást! És pötyeparti nincs néküled Kép mivel végül ketten maradtunk érdeklődők Buksival, azt gondoltuk megoldjuk helyben a bulit. Kicsinyke Kép séta után végül náluk kötöttünk ki, ahol Dini rárabolt Vencel cuccaira én meg a popsitörlőre... Végül mikor apuka megjött, mi illedelmesen távoztunk is.
Az, hogy nincs kivel beszélned nem hangzik jól, ileltve a fenetuggya. Kispapi dolgozik? lesz film? Ez tk jóhír, nem? vagy?...
alvásdolog meg: szerintem egy beteg gyerek aludjon csak minél többet. Amíg nem fordul meg a nappal és az éjszaka, ne törődj a nagykönyvek szabályaival, és kispapi aggódásaival is csak kicsit.

Lányok, többen is leírtátok a nem éppen vidám történeteteket a családdal, a babaprojekttel. Komolyan mondom, nem gondoltam a találkozások alapján senkiről, hogy nehézsége, baja van-volt. Klassz csajok vagytok, na.
Noreszhez hasonlóan nekem is sokszor jut eszembe, hogy olyan nincs, hogy valakinek minden sikerüljön, és ne legyen semmi nagy megpróbáltatása az életben. És nem tudom, hogy mikor jön ez el... de egyszer biztosan.

Nálunk most az a nagy helyzet, hogy vizsgaidőszak van Kép apának is, nekem is. Megpersze a karácsony is, ami jó, de idén inkább még a nagyszülőkre bízom a készülődás javát, és inkább mi megyünk hozzájuk.
Már most szólok, hogy a jövő heti talira nem tudok menni, a szombati vizsga akkor már vészesen közel lesz, és szerintem írni is nagyon keveset fogok, ha egyáltalán...

Dini tegnap elképesztően lefárasztott engem is és anyukámat is. Még szerencse, hogy nagymamás nap volt. Valszleg megcsípte a lükepók, vagy csak életkori sajátosság? Kép
Valami változik most benne, mert sokkal intenzívebben játszik. Azt mondanám, hogy eddig matatott a játékaival, de most már átéli a dolgot. Pl mikor a kedvenc formabedobós játékával játszunk, kiabál, hadonászik, rohangál, időnként azt hiszem, hogy sírni fog, de nem, hanem csak nagyon feszülten figyel, és azt vezeti le. Asszem indulatos kis emberke lesz belőle...

most ennyi telt, ez egy heti adagom előre is Kép

jóéjt és tsók
orsko
orsko

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?