Sziasztok Mamócák!
Elég sokat sikerült írnotok az elmúlt 4 napban, nem is nagyon lesz ma időm behozni a lemaradásomat.
Csak futólag tudtam olvasgatni kicsit.
Nancsika!
Nagyon-nagyon gratulálok a kukishoz!
Én is akarok Manónak olyat
Angi,
Én még csak most üdvözöllek közöttünk. Örülök,hogy egyre többen vagyunk.
Paga,
A szabi mehet egyszerre az egész éves, függetlenül attól, hogy az év mennyi részében fogsz még dolgozni.
Mamacka, Zsuzsófi!
Olvastam a munka-lakhely-pénz-stb. gondokat.
Hát nem egyszerű ez nálunk sem.
Mi a párommal már teljesen kozmopoliták vagyunk ez ügyben. Eredetileg Sz-Sz-B megye legkeletibb csücskéből költöztünk a középiskola és az egyetem miatt (én Debrecenbe Õ Nyíregyházára és Pestre).
Aztán a lakás miatt maradtunk Debrecenben, ahol végül Õ nem talált rendes állást. Tudván azt, hogy én ugyis csak rövidtávratervezem a munkábaállást (Manóka!!!) úgy gondoltam, hogy az Õ munkájához kell igazodnunk. Így jött Hatvan, ahol úgy gondoltuk, hogy letelepszünk, mert elég közel van Pesthez és itt a környéken mindig lesz valami munka.
Megvettük a házikónkat Hatvantól 15 km-re, ahol imádok élni, már majdnem teljesen felújítottuk.....És akkor most a páromnak nincs hivatalos állása már 5 hónapja. És tegnap kapott egy debreceni ajánlatot.
Most úgy néz ki, hogy újra jön a szétköltözés
Eléggé elkeserített a dolog. Főleg azért, mert Debrecenből ide jönni sokkal egyszerűbb volt, mint visszamenni. Az ottani lakásomat azonnal ki tudtam adni albérletbe, most is ott laknak a lányok, de mit csináljak egy vidéki kertes házzal????? Ami már úgy néz ki, ahogyan én-mi akartuk? A vissza a panelbe dologtól pedig falra mászok.
Na, panaszkodtam egy sort így korán reggel, de kérlek titeket, nézzétek ezt el nekem, de nagyon rányomja a bélyeget a mai napomra.
El is tűnök olvasgatni, hátha felvidítanak az írásaitok.
Szép napot mindenkinek,
Medike