Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Csajok, gyógyuljatok meg! Én egy hete voltam hasonló göthös, náthás nyavalyában, de pár nap alatt meg is gyógyultam.
Cory, tök durva, hogy még mindig szarul vagy! Nekem 3 hét volt még a legelején, azóta semmi. Szóval együttérzésem a tiéd.

Megyek teregetni....jó program, mi???

Eszti
19+4
Vendég

Húha, Zsu, ez már hányadik primlista tagságom lesz Kép Pont most akartam én is csinálni egyet az egyetemi csoporttársaknak. Van egy keres-kínál téma itt, a babaneten, ott szoktak hirdetni mellszívókat is. Nekem kézi van. De a gyerekek valahogy sokkal hatékonyabban tudják csinálni, mint a melszívók Kép

Ja, a költséghatékonysághoz tudom még ajánlani a textilpelenkát (mi azt használjuk) Monapel, vagy más külsővel (tépőzáras gumibugyi), két-három-négy külső elég is, az kb. 2-3-4 csomag eldobható pelenka ára. Mosni meg mosószódával szoktam, öblíteni ecettel. Fertőtleníteni meg a napon szárítva Kép

Nanó, küldhetsz még, mi sem tudunk betelni vele Kép

GyeZsu
gyezsu

Nancsi szerintem is úgy kell, bár én még ne mkaptam leveletKép De remélem működni fog...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Majd frissítem a honlapom, és ott lehet csemegézni.Kép De egyébként nincs sok, csak 19 db.Kép

Nancs

Kép

Kép
nancsika

Zsuzsófi, ez jött vissza:

Meghívást kaptál egy levelezőlistára:

Szia! Üdvözlünk a 2006 tavaszi
babavárók levelezőlistájánKép

Kérdezz bátran igyekszünk válaszolniKép

A pocakosokKép

A lista leírása:
Ha pocakod van, és a kiskönyvedben a
születés várható időpontja jövő
tavaszra esik, akkor szeretettel
várunk, ha kérdésed van, vagy ha
megosztani szeretnél velünk valamitKép
nyugodtan megtehetedKép

A pocakosokKép

Ha az alábbi internetcímre kattintasz, vagy válaszolsz a most kapott levélre a
reply/válasz gomb megnyomásával, azzal feliratkozhatsz a fent bemutatott listára.
http://lista.prim.hu/?mire=341890947&ki=nancsika@t-online.hu
A késöbbiekben a lista weboldalát az babasok0603@primlista.hu címen keresheted fel.

Kép

Kép
nancsika

Nancsika!

Jó olvasni az írásodat teljesen feldobja az embert. Becsi már megadta a címet ,de köszi az infót. Még mindig nagyon aranyos ez a gyerkőc!

Cory!
Ne haragudj de ahogy ezt a hetediket leírtad nagyot nevetem rajta hát ez nem semmi lehetet!!!

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta. Melyiket? Ami az oldalamon van, vagy amiket itt hordok össze? Kép De köszike! Kép

Pusza

Most meg menni kell a Drágámmal Szörny RT-t nézni... Ilyet. Kép

Kép

Kép
nancsika

Nancsika!

Amit itt írsz! Mert hol tudom megnézni az oldaladat?

Ma annyit írtam hogy egy hétig nem fogok.

Tényleg mi lehet Csemával? Ágiboszi se ír.

Ja holnap azt hiszem, megyek a Rákóczi túriba, hátha találok valamit

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: én is röhögtem rajta Kép

Beszéltem tegnap Ágiboszival, megvannak, jól vannak, csak el van havazva a felújítás miatt.

cory 16+3

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jaj, Cory, remélem nem nagyon voltak járókelők Kép Az extrém hányás díját nálam már a buszmegálló szemetesébe akcióddal megnyerted, nem gondoltam, hogy ezt még lehet überelni Kép vagy inkább Kép

Szelivi, a páromék 82 körül elköltöztek a Tekóból, de a nagy haver barátja (Juhász Lajos) talán azóta is ott tanít (törit meg magyart). De akkor ti nem karcagiak voltatok, csak oda jártatok suliba? (Párom meg Kisújszállásra.)

GyeZsu
gyezsu

GyeZsu: a buszmegállós nem én voltam, én csak spontán bokorba szoktam Kép De az erkélyes után gondolkoztam azon, hogy kiírom az extrém hányás versenyt Kép
cory

cory
Budapest

Gyezsu!
82-ben mentem oviba, ha minden igaz Kép. Én kollégista voltam, a párom bejárós. A Juhász Lajos volt a töri és magyar tanárom, nála is érettségiztem. Szerintem zseni. A páromnak csak törit tanított, ő magyarból és mellesleg osztályfőnöknek kifogta a Tóth Imre Lászlót.

Egyébként nekem még nem sikerült hányni. Talán gyerekkoromban hozzáeddződtem a dologhoz. Ugyanis akkoriban álmomból arra ébredtem, hogy felültem, és sugárban hányok az ágy végébe. Egy terhesség már meg se kottyan! Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Cory:
Mélyenn együtt érzek!! 2 hétig én se hánytam, de ma reggel!! A számítógép mellett ébredeztem, amikor spontán jött rókakoma.Még arra sem volt időm, hogy rágondoljak a fürdőre, nem hogy még elérni odáig. Pedig azt hittem már elmúlt.. Kép
Becsi:
Nagyon tetszik a házatok!!!
Paga:
Még nem biztos, hogy hazamegyek szülni, mert most hogy otthon voltam erőteljesen elkeserített az egészségügyi ellátás! Az itteni kórházak sokkal felszereltebbek, tisztábbak, ráadásul a nőgyógyászom is magyar. Nagyon elgondolkodtató mi legyen. Ami még az ittszülés mellett szól, hogy nehezen viselném, ha a férjem nem tudna a munkája miatt végig velem lenni. Ha haza mennék szülni az minimum 1 hónapot jelent a férjem nélkül, ráadásul pont szülés előtt.
Nicika:
Mindíg elfelejtem, hogy SZUPI a tábla!!!! Kép
Petra (16+2)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Lányok! Bocsika hogy még nem mindenkinek van fent a pocakja, vagy nem működik a nagyítás! De a lényeg hogy folyamatban van! Csak tudjátok annyi kép van, hogy alig győzöm megcsinálni! De nem baj ám! Kép Csak küldjétek továbbra is nyugodtan! Kép

KépKép
nicika

Petra: uhhh, durván hangzik ez is Kép

cory
Budapest

Babetta, www.nancsika.adatpark.hu
De ott sincs sokmindenség! Kép

Jóccakát,
Nancsika

Kép

Kép
nancsika

Zsuzsófi Becsi

A Panadolra rá van írva, hogy kismamik nem szedhetik!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsuzsofi

Én mindent használtan fogok megvenni... amit kell, mert azért remélem néhány dolgot öröklünk is!
http://babaszoba.hu/services/smallad itt nézz körül!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Szelivi, ezt az ovi dolgot páromnak inkább nem mondom meg Kép (Õ akkor volt elsős gimnazista.) És rosszul írtam, a nagy haver (akit szintén Juhász Lajosnak hívnak) APUKÁJA tanított titeket.

Petra, boldog névnapot! (Nancsika honlapján láttam, hogy ma Petra nap van Kép) Meg ha valakinek Petra baba lakik a pocakjában, akkor a pocaklakónak is boldog névnapot!

GyeZsu
gyezsu

Köszi szépen! Épp most ünnepeltem meg egy kis krumplis tésztával.. Kép Miért mindíg késő este esnek jól a kaják?? Nem értem.
Petra

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok Kép
Micsoda termés Kép

Esztipeszti Kép
Remélem holnap sikerül kicsikarnom a doki néniből eredményt, mert még két héttől tuti begolyózok Kép

Gyezsu Kép
Muszály egy kicsit pozitívan gondolkodnom Bár ma nagyon mély ponton voltam
Szinte az egész napot végig bőgtem Kép

Becsi Kép
Gyönyörű helyen laktok Kép Egy kicsit irigykedem is Kép
Már évek óta vágyunk mi is egy kis nyugira, bár kiköltözni a munkánk miatt nem tudnánk! Akarunk venni egy tanyát, csak eddig még nem találtuk meg az igazit Kép

Petra Kép
Boldog névnapot Kép
Kép

Szép álmokat Mindenkinek Kép

Annácska 13+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mamacka, az én panadolomra ugyan nincsen ráírva.....de spec nekem Bencével a klinikán is ezt adták. Szülés előtt is, szülés után isKép Szal azt biztos lehet.

Amúgy a pipholphent és a seduxent se lehet elvileg, pedig mindkettő rutingyógyszer a terhesség alatt....
Az elsővel seduxent szedtem, a másodikkal most pipolphent kell...

Jah mint látjátok rendbetettem a netetKép Tök jó elég gyorsan sikerültKép

Zsu

Má mindjárt 17Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah és MamackaKép Õshonos vagyok a babaszobánKép Szerintem a fiam összes ruhája/babakocsija/cipője mindene onnan van. Én is sok mindent adok el ottKép De az aprónál én jobban ajánlom a Babaszoba/Csevegő/adok-veszek fórumot. Nagyon pörgős figyelni kell, de megériKép

Zsu
16+6

www.mamami.hu
zsuzsófi

Így utólag én is minden Petrának boldog névnapot kívánok!

És jó pocakosodást, jó hetet mindenkinek!

Paga 17+6

Gabi
paga

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dicséretet!

Úgy néz ki túl éltem a tegnapot, lázam sem lett, remélem csak egy szimpla gyomorrontásom volt.

Petra én is Boldog névnapot kívánok, tegnap nem voltam képben, pedig ha a lányunk nem Dorka akkor Petra lett volna, mg emlegettük is reggel.

Zsuzsófi mire szeded /szedted/ a a pipholfent és a seduxent?
Én spiropentet szedtem mindkettőnél méhszájnyílásra./most is számítok ráKép/

Csemáról jó lenne info..........

Majd jelentkezem ha sikerül afp ügyben a dokit elérni, szorítsatok!!!

Mindenkinek nagyon szép hetet!!!!Annácskának és Csemának fokozottan!!

Becsi 18+3
becsi
Iklad

Becsi! Én nagyon szorítok neked, hiszen ez egy nagyon fontos vizsgálat a maga megbizhatatlanságával együtt is! Ezért gondolom ha egyik helyen megvan az eredmény 3-4 nap alatt, akkor máshol is, nem értem, hogy miért nem juthatsz előbb az eredményhez, miért hagyják idegeskedni a kismamikat! Érthetetlen! AZért ha megtudod tényleg tedd meg, hogy írsz nekünk!

Paga 17+6

Gabi
paga

Szép jó reggelt Kismamik,

jó sokat írtatok tegnap. Kép
Csatlakozom a vádligyörcsösökhöz! 6-kor szépen begörcsölt a vádlim, de majd holnap megmondja doki bácsi, hogy mi legyen.
A színház jó volt. A 2. felvonás alatt végig boxolt a bébi. Lehet, hogy éhes volt...

Jobbulást a betegeknek!!! Vigyázzatok Magatokra!
Petráknak boldog névnapot így utólag!

Angi 21+3
angi79

Sziasztok!

Én éjjel már megint hánytam. Azért ez már nekem is sokk.

Paga: én csak azért vitatom a fontosságát, mert sehol nyugaton nem csinálják már ezt a vizsgálatot.

cory 16+4

cory
Budapest

Szegény Cory! Ez nekem is sokk lenne már, sőt...

Az AFP-ről írtok? Mert erre nekem is azt mondták, hogy semmi értelme nincsen. Czeizel szerint teljesen elavult módszer. Viszont van egy másik vérvétel, ami 4 részből áll és benne van az AFP is. Csak ezért fizetni kell. A szomszéd csaj is volt ezen. Ez már sokkal tutibb eredményt mutat.
angi79

Angi: én is gondolkoztam anno ezen a kvartett teszten. 25ezer forint, csak végül arra jutottam, hogy nem vagyok kockázati kategóriában, úgyhogy ezért nem csináltattam meg.

cory
Budapest

Lehet igazatok van, de állítólag az afp 70 %-os biztonsággel, míg a fizetős vizsgálat 90 %-os biztonsággal szűri ki a betegséget, tehát a fizetendő 20-40.000.-Ft-ért még nem is lehetsz biztos benne, hogy tényleg nem beteg a baba. A genetikai vizsgálatok amnio, korion 100 %-os, de vetélési kockázata van. Most akkor legyél okos, hogy mit tegyél?!

Paga 17+6

Gabi
paga

Paga: én (hacsak nem mondják, hogy ngay esély van a beteg babára) nem csináltatnám meg a hasbaszúrós vizsgálatok egyikét sem. Az AFP-ről én sokkal kisebb százalékot tudok, illetve rengeteg felesleges parát Kép Illetve azt tudom, hogy nyugaton feleennyi vizsgálat van, és nincs több beteg baba, mint itthon. De nem vagyok orvos, nem én döntök ilyen dolgokban. Nem tudom, mi az ideális Kép
cory

cory
Budapest

Hát igen, ez sem tuti. Nagy dilemma és aggódás.
A szomszéd csaj 35 felett van, ezért is ajánlották neki + mert az AFP-je rossz lett.
angi79

Sziasztok!

Cory!
Én is a Petöfibe jártam 5 évig! Kb 10 percre laktunk onnan a vasút mellett.
És nekem is egyre rosszabb... Mostanság a napi 2 rókakoma az átlagKép Pedig reménykedtem, hogy ha betöltjük a 12-t, akkor jobb lesz!

Nicika!
Szupi a tábla! -2 kg, és még csak ma vagyok 12+1.

Ma megyek házidokihoz. Ö mit csinál? Mit kell neki mutatni? Leletet? Vagy micsoda?

És tudja valaki, mikor kell bejelenteni a munkahelyen a babát? Mert amíg nem muszáj, addig nem tenném...

M
Kép

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok Kép
Cory Kép
Sajnálom, hogy még mindig vacakul vagy, előbb-utóbb csak rendeződnek a dolgok Kép

Paga Kép
Hát nem könnyű a helyzet, de az ember úgy is állandóan parázik, ezért plusz rizikót ha nem muszály, mint nálam Kép akkor inkább ne iktassunk be.

Angi Kép
Amikor voltam a genetikai uh-n volt egy táblázat, ahol a kor szerinti rizikót vezették le és még nálam is 17%-ot ítrak pedig jóval 35 év alatti vagyok. Kicsit megdöbbentő!

Annácska 14+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Maminti: komolyan? Kép Mikor? Kép

Annácska: van valami egyéb rizikód? Nekem Zsomával 0,7 volt az afp-m, és akkor a genetikai uh-on azt mondták, hogy a korom és az afp-m tekintetében még mindig az amnio vetéléskockázata alatt van az esélye, hogy beteg legyen a babám. (25 éves voltam ekkor).

cory 16+4

cory
Budapest

Sziasztok Mamócák!

Elég sokat sikerült írnotok az elmúlt 4 napban, nem is nagyon lesz ma időm behozni a lemaradásomat.
Csak futólag tudtam olvasgatni kicsit.

Nancsika!
Nagyon-nagyon gratulálok a kukishoz!
Én is akarok Manónak olyatKép

Angi,
Én még csak most üdvözöllek közöttünk. Örülök,hogy egyre többen vagyunk.

Paga,
A szabi mehet egyszerre az egész éves, függetlenül attól, hogy az év mennyi részében fogsz még dolgozni.

Mamacka, Zsuzsófi!
Olvastam a munka-lakhely-pénz-stb. gondokat.
Hát nem egyszerű ez nálunk sem.
Mi a párommal már teljesen kozmopoliták vagyunk ez ügyben. Eredetileg Sz-Sz-B megye legkeletibb csücskéből költöztünk a középiskola és az egyetem miatt (én Debrecenbe Õ Nyíregyházára és Pestre).
Aztán a lakás miatt maradtunk Debrecenben, ahol végül Õ nem talált rendes állást. Tudván azt, hogy én ugyis csak rövidtávratervezem a munkábaállást (Manóka!!!) úgy gondoltam, hogy az Õ munkájához kell igazodnunk. Így jött Hatvan, ahol úgy gondoltuk, hogy letelepszünk, mert elég közel van Pesthez és itt a környéken mindig lesz valami munka.
Megvettük a házikónkat Hatvantól 15 km-re, ahol imádok élni, már majdnem teljesen felújítottuk.....És akkor most a páromnak nincs hivatalos állása már 5 hónapja. És tegnap kapott egy debreceni ajánlatot.
Most úgy néz ki, hogy újra jön a szétköltözésKép

Eléggé elkeserített a dolog. Főleg azért, mert Debrecenből ide jönni sokkal egyszerűbb volt, mint visszamenni. Az ottani lakásomat azonnal ki tudtam adni albérletbe, most is ott laknak a lányok, de mit csináljak egy vidéki kertes házzal????? Ami már úgy néz ki, ahogyan én-mi akartuk? A vissza a panelbe dologtól pedig falra mászok.

Na, panaszkodtam egy sort így korán reggel, de kérlek titeket, nézzétek ezt el nekem, de nagyon rányomja a bélyeget a mai napomra.
El is tűnök olvasgatni, hátha felvidítanak az írásaitok.

Szép napot mindenkinek,

Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Maminti, Cory! Nagyon sajnállak benneteket a hányások miatt, azért remélem hamar elmúlik ez is.

Maminti!

A háziorvos nekem vérnyomást mért, megvizsgált, elküldött EKG-re, és ennek eredménye után írt be a kiskönyvbe. Én mondtam, hogy engem, a nőgyógyász elküld mindenféle laborvizsgálatra a 16. héten, ezért azzal nem foglalkozott, csak kérte, hogy az eredményről majd őt is értesítsem. Ennyi!

Nekem a védőnő azt mondta, hogy nincs semmi kötelezettség arra nézve, hogy mikor kell a babát bejelenteni, viszont amikortól bejelented, akkortól védett vagy, nem rughatnak ki, nem kötelezhetnek túlórára, nehéz munkára, egyoldalúan nem módosíthatják a munkaszerződésedet, stb. (persze ez az ideális eset, én is 10 órát dolgozom azóta is, sőt ha kell túlórázom, és a körülmények sem ideálisak).

Paga 17+6

Gabi
paga

Maminti,
A házidoki nekem csak EKG-t csinált és vérnyomást mért, nem kellett semmi, csak a kiskönyv, ebbe írt 3 szót.
Sajnállak a rókakomák miattKép

Medike
12+2

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike! Köszi a választ szabadság ügyben, ez egy kicsit megnyugtat, remélem a jóindulat is meglesz hozzá a cégem részéről. EZ a költözködés téma engem is megviselne, nagyon tudok ragszkodni ahhoz a helyhez, amit megszerettem, de a legfonosabb azért az, hogy együtt legyetek. És ha a párod folyamatosan próbálgatja, akkor talán sikerül hamarosan a közelben állást szereznie, és mehettek vissza a szeretett otthonotokba.

Paga 17+6

Gabi
paga

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Az éjszaka majd megfulladtam, annyira köhögtem, de most már jól vagyunk. A köhögéstől nagyon fájt a fejem. Este megyük rendes orvoshoz.

Látom kis vitát kavart a panadol. Nem lehet, hogy az extrára van írva, hogy nem lehet szedni terhesség alatt és a sima kék panadolra, pedig nincs ráírva? Én mindig extrát szedtem kettesével, de mostanában a szimpla kék is elég egy darab. Ma igyekszem gyógyszer nélkül kihúzni.

Gyezsu
Hát igen az apuka tanított. A fiát csak egyszer láttam messziről.

Mi minden eszközt (babakocsi, kiságy, stb.) a keresztgyerekeink után öröklünk. Az egyik osztálytársam felajánlotta, hogy a régi babaruháit névleges áron megvehetem. Szerintem jó a használt, az már biztos ki van mosva párszor, plusz én kifőzöm. Ja, és az összes matricát kivágom a nyakából.

Jók legyetek!
Megyek Gödöllőre, leadom a csodálatos döntési feladatomat. Hogy a témánál maradjak, arról döntöttem, hogy hány bocit kell venni, hogy elég legyen a tejtermelés.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Cory Kép
Semmi egyéb rizikóm nem volt, csak az hogy a tarkóredő sok lett.
A dokinő több kockázatot látott a betegségre mint a vetélésre, ezért is mentünk bele a cvs-be. Így legalább 100 %-osan fogjuk tudni, hogy baj van-e.

Mamiti Kép
A házidokihot szerintem is csak az EKG miatt küldenenek Kép
Sajnálom, hogy még rosszúl vagy Kép

Annácska 14+0

annácska

Szelivi,
Biztos "jól döntöttél" ..... csak meg kell tudni magyarázni, hogy miért úgy jóKépKépKép.
Jól emlékszem, hogy agrármáérnök leszel, ha nagy leszel?
Én már az vagyok egy ideje......

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Annácska: ja, értem. Nekem a nyakiredóm is jó volt anno, és így mondták.
Mikorra várható eredmény?

Szelivi: Balunál kivágtam a cimkéket az első ruhákból. Később nem vágtam már ki. Nem zavarta őt, viszont a kivágott cimkéjűekkel később küzdöttem, hogy melyik mekkora Kép

cory

cory
Budapest

Annácska! A te eseted teljesen más, ha nekem rossz lenne valamelyik vizsgálati eredményem, akkor én sem örlődnék ennyit, akkor tuti elvégeztetném a gen. vizsgálatot. Nálam ez azért merült fel mert 36 elmúltam, de a dokim megnyugtatott, ha bármely vizsgálat eredménye kétséges lenne, akkor szólna, és ő kérné, hogy végeztessem el. Eddig még nem volt ilyen, szerencsére, de parázok rendesen. Neked mikor lesz meg az eredményed? Írd meg, amint megtudod, mert sokat gondolok ám rátok! És drukkolok neked, hogy minden rendben legyen!

Paga 17+6

Gabi
paga

Cory Kép
Elméletben ma telefonálnak, ha gond van az eredménnyel.
Tiszta ideg vagyok tőle, rettegve veszem fel a telefont Kép
Ha még sem telefonálnának, akkor kb. 2-3 hét mire megtudom, hogy minden rendben van-e. Õrjítő ez a várakozás Kép

Annácska 14+0

annácska

Annácska: elhiszem. Borzalmas lehet Kép Nagyon drukkolok, hogy ne telefonáljanak ma Kép
cory

cory
Budapest

Paga Kép
Akkor csak nyugi Kép Amíg minden eredmény tökéletes, addig nincs miért aggódni.
Egyébként álmomban nem gondoltam volna, hogy cvs-re kell mennem 24 évesen.
Tudom, hogy gondoltok ránk és nagyon jól esik Kép
Biztos, hogy azonnal megírom bármi is lesz a végeredmény Kép
Kapaszkodom is belétek rendesen Kép

Annácska 14+0

annácska

Lányok! Ma vagy kereken 20 hetes! Kép
És hoztam nektek képeket! Kép
Ezek tegnap este készültek (19+6)

KépKép
Kép

KépKép
nicika

Cory Kép
Köszi a drukkokat Kép

Lányok Kép
Nekem múltkor szólt a védőnő, hogy a betöltött 12. héttől jár a családi adókedvezmény Kép
Ehhez egy formanyomtatványt kell kitöltetni a nőgyógyásszal, ahol igazolja, hogy már elmúlt a baba 90 napos Kép
Ha tudjátok használjátok ki, amíg még lehet, mert hamarosan eltörlik Kép

Annácska 14+0

annácska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?