sziasztok!
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A VÉNÜLÉSEMRE KAPOTT GRATULÁCIÓKAT!
Délelõtt nem kellett a melóhelyre menni, így szinte egész délelõtt Danival Városligeteztünk. Egyszerûen imádja a Vajdahunyad várát, néz felfelé teli vigyorral a képén, a szobrokról nem is beszélve!
Lehet vmi mûértõ lesz a gyerekbõl? Viszont állandóan fel akar állni a babakocsiban, már teljesen kész vagyok ettõl.
A holnapi május elsejére már készülõdnek a sátrasok, próbálják a zenét, ahogy Dani meghallotta, ,elkezdte magát riszálni a kocsiban, a sátorállítók meg nevettek rajta
Olyan édi ilyenkor, meg lehet zabálni.
Viszont tegnap anyósomék sétáltatták, és úgy hozták kézben az egyik kereket, uis állansóan kiesett. Szerencsére a férjem megcsinálta, mert adtak hozá pót kütyüket, de hát még kb. 2 hónapja vettük. Igaz 1 év garancia van rá. ennyit a Chicco Ponee-ról, lehet elõ fogom venni a jó kis nagykerekû terepjárónkat ismét, ezt meg majd csak ha nagyon gyorsan és könnyen kell vhová menni akkor használom.
Pár napja megcseréltem a sorrendet vacsoraügyileg. Eddig fürdetés után volt a fõzi és utána a szopi, de ilyenkor már annyira fáradt volt Dani, hogy sokszor csak a szopi kellett neki a fõzibõl pedig 3-4 kanál. Most fürdetés elõtt fél órával betermeli a fõzijét rendesen, kicsit ülepedünk, aztán pancsi, utána meg szopi és nem ébred fel 3-4x zabálni, hanem csak 5kor kel szopizni, ahogy régebben is tette. Remélem ez így marad most már, bár ennek még csak 3 napja
Conti
Dani a szabadban nem veszi le a sapkát, de amikor itthon a lakásban akarok vmit a fejére próbálni, akkor egybõl leveszi. Lehet tudja, hogy itthon minek a sapka?
Ilke
A jövõheti talira én is tudok menni és akkor viszek állványt és fényképezõt+távirányítót és akkor lehet közös képet csinálni a talisokról! Már nagyon várom, mert én még nem voltam egyik talin sem.
Dani is csak pohárból iszik, vagy ásványvizes üvegbõl (egyébként ebbõl iszik a legszebben
) A csõrössel õ is úgy van, mint a Te Lilid. Mostanában kezdi már a kezével is megfogni, amikor itatom, de persze még magára borítaná. Anyukáméknál majd ha a kertebn már lehet meztelenkednie, akkor odaadom neki, érezze, milyen, ,amikor magára borítja a vizet
Ma veszek Daninak Vichy napozót + magunknak is, mert már eléggé pörköl a nap.
Sasha
nem ott sétáltok, ahol a Barátok közt ház van? Egyszer arra jártunk a férjemmel és véleltlenül a ház elõtt kötöttünk ki, erre én akkorát nyerítettem, hogy ez az a ház. Koós Károly tér az igazi neve.
Szerintetek a Nóra húga odaadja a gyerekét a Berényiéknek? Szerintem nem fogja, nagyon úgy nézett ki. De a filmbeli "újszülött" bébi kb. 3 hónapos lehetett, olyan szépen tartotta a fejét. De nagyon cuki volt
Anyuka pedig nagyon szépen ücsörgött a szülés után az ágyikóban, én elsõ nap max csak a fél sejhajomon tudtam
, másnap már le tudtam ülni rendesen.
Torna
Tegnap én is elmentem a zuglói fitness-be lépcsõzõgépezte, kemény 25 percig és 15 percet futottam a futópadon, aztán egy jót szaunáztam. Nagyon jól esett. Elõtte való nap is csináltam 100 felsõ és 100 alsó hasra ható felülést + fenékgyakorlatokat. Ma is fogok, most már elhatároztam.
Este pedig babaúszás, azért az is jó kis lábmunka a víz alatt, ,amikor térdig érõ vízben kell guggolni a gyerekkel és közben haladni is.
Ilke
Én i sjátszani adtam neki a fogkefét, szépen elrágcsálja a szõrös részt, szerintem ez jól tisztít ís. Én is imádtam a Gabi fogrémet
Judy
szerintem ilyen jó idõben, ha nincs már pár napja láza, , kiviheted Gergõt, én is kivittem Danit, mert azértkell a levegõ a dokinéni szerint is. Rekedtségre van egy jó homeopátiás bogyó Homeovox a neve napi 3x1-et kell beadni, vízben vagy anyatejben feláztatva összetörve. Dani amikor Joe Cocker hangjával vetekedett 2 nap alatt rendbehozta. A szörcsögés pedig valszeg még a nátha miatt van, ahogy jön fel és tisztul ki a váladék. Jobbulást nektek! És szoptasd sokat, nekünk is vírusos torokgyulára ezt "írta" fel a drnõ. Egyébként én sem értem az antibiotikumot, ha egyszer vírus....
Rit
Megyünk úszni! a [url=http://ocsidani.fw.hu" TARGET="_top]http://ocsidani.fw.hu[/url] oldalon vannak úszós képek, szerintem meg fogsz ismerni. Egyébként sötétkék és világoskék speedo úszóm van, apának pedig piros úszóbermudája, Dani meg egy sajtkukac, majd meglátod az öltözõben
Dió
Biztos ügyes lesz apa délután! Az én párom is tök jól elboldogult, amikor nekem Bécsbe kellett mennem 1 napra dolgozni. Többet tudnak, mint gondolnánk!
Macsek
Igazi kis hõs a lányod!
na pusz, még sok más dolgom is van! Szép délutánt mindenkinek!
gumicukor és dani