Új privát üzeneted érkezett!

Hát ez az én formám Kép Állandóan a contact administrator szöveget nyomja nekem a feltöltéskor. NA, mindegy, maj legközelebb. Õedig elég egyéretelmû hogyan kell képet beszúrni, nem azzal van itt a gond.
Felteszem a profilomba a képet.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Le kellett raknom az ágyat a legalsó szintre, mert Betti a délelõtti alvás után ülve fogadott. Na erre beparáztam, most tök furcsa, hogy olyan alul van.

Szilcsike, a hugom kislánya is mindent ilyen korán kezdett mint ti, s már 11 hónaposan egyedül megy. Szerintem azért de+du 1-1 órát kéne aludni, de ez nagyon változó lehet. Éjszaka mennyit alszik?

Manó, a buláta nálunk is megy, magamtól nem jutott volna eszembe, de itt olvastam, és nagyon ízlik neki. Anyám meg rosszul van, hogy lenyeli egyben, pedig még csak nem is köhintett miatta. Tényleg jól elolvad.

Lányok holnap elugrom a tescoba sapi ügyben, mert nekünk sincs karimás sapink, mindenképp vennem kell. Egyébként mérges vagyok, mert folyton lehúzza a sapkát, pedig tudja hogy a "nem szabad" kategóriába tartozik. Úgy veszi le, hogy közben figyel, hogy mit szólók, a kis csibész.

Conti, Betti 9

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Mano en Szolnokon lattam, anyu kisse ideges volt, mert Lackonak neztunk volna sapit, es en egyre-masra a lanysapkakat talaltam meg.Kép De valami tunemenyesek voltak!Kép

orsoly
orsoly

sziasztok,
ti miben viszitek ki a gyerkõcöt ilyenkor a szabadba?? mármint mennyire van felöltöztetve?? - én a rugira még adtam egy vékonyabb pamutrucit, de egyfolytában parázok, nehogy megsüljön, vagy ha szél van, ne fázzon...

Amúgy ma tökre ki vagyok akadva: voltunk futni ismét - már mondhatom:szokás szerint, utána, mivel Dodesz jó mélyen aludt, kifeküdtem egy kicsit a napra a szigeten. persze csak a dresszemet hagytam magamon. erre már majdnem elszundiztam, mikor halk kattanást hallok - egy szemét faszi elkezdett fényképezgetni. Annyi vér nem volt a pucájában, hogy legalább megkérdezze, mégis mit szólok hozzá v. elnézést kérjen v. valami. nekem mindíg ilyen idiótákkal kell összefutnom!!!Kép0

más: találtam baromi édes és változatos activity játékot bébiknek, persze csak Angliában kapható, kb. 6 rugó. Itthon legalább háromszor ennyi volna, ha lehetne kapni...KépKép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Sasha!

Sajnos akar már ülni, egyfolytában húzza fel magát, de csak ha a hordozóban van vagy babakocsiban vagy az én ölemben. Fekvésbõl semmiféle kísérletet nem tesz semmire, csak oldalra fordul és üvölt hogy segítsek.Kép

Vezetés: Nekem van jogsim, de nem tudok jól vezetni és nem is szeretek. Valahogy nem nekem találták ki. Pedig olyan jó lenne.

Conti!

Én is itt olvastam a bulátát.

Orsoly, Panda:

Köszi a sapis tanácsokat, majd szétnézek. Most találtam egy karimás, megkötõs kis pamut kalapot, épp húsvétkor adta egy rokon egy ruhával.Még jó hogy eszembe jutott.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Rit!

Én a body+rugira kardigánt adtam, de azt késõbb levettem, majd visszatettem, majd újra levettemKépKépKép

Manó

KépKép
manó

GumicukorKép

Neked is boldog szülinapot, így utólag is!

Ma be kellett mennem a sulimba beiratkozni. Jobbhíjján kénytelen voltam kenguruval beutazni. Utána még bementem a munkahelyemre is. Hát, mindenki teljesen odáig volt Gergõért. Tudom, hogy szuper jó gyerek, de nem gondoltam, hogy ezt a tortúrát is ilyen jól viseli. Elmentünk itthonról 9 órakor és 4-re értünk haza. És ez idõ alatt egyetlen mukk sem hagyta el a kis száját. Bent megszopiztattam. Igaz, hogy vittem lefejt tejet üvegben, hátha, de nem volt hajlandó megenni, így maradtunk a hagyományos módszernél. Szerencsére az egyik kollégám hazahozott minket kocsival. És még azt a rengeteg hódolót is nagyon nyugodtan viselteKép De olyan jó volt hazajönni. Gergõn is látszik, hogy teljesen felszabadult. Azóta egyfolytában magyaráz, és teljesen elmerült a játékaiban. A legújabb szórakozása, hogy lehúzza az ágya fölé akasztott zenélõs pörgõ-forgóját, és azt rágcsálja.

Na, megyek, mert látszik, hogy nem voltunk egész nap itthon.

Üdv
Tüni és a tündéri Gergõ
tüni

Lányok,
Annyira szép idõ van. Azon gondolkozom, ha jövõ héten csütörtökön is ilyen szép idõ lesz, akkor ne menjünk ki a Városligetbe vagy a Margit szigetre?

Forti,
Ma vettem pont Lilinek egy fogkefétKép. Egy darabos kiszerelést választottam végül.

Mano,
Ha Lili 7-ig aludna, annak én bizony nagyon tudnék örülniKép, e helyett 5-6 között kukorékol minden nap.
Lili sapijai nem nagyon napellenzõsek, de amiket nemrég vettem neki nyárra, azoknak már van karimája.
Mielõtt Lili mászni kezdett, én sokszor csináltam azt, hogy a kedvenc játékait kicsit messzebbre tettem.

Szilcsike,
Milyen fogkefét használtok Szilvike fogához?
Ivás: Én kezdettõl fogva pohárból itatom Lilit. Már az elsõ alkalommal gyönyörûen ivott belõle, viszont csõrös pohárból a mai napig nem akar inni, mármint a szelepesbõl. Pedig azért utazáshoz azt vinném inkább, de még mindig csak harapja a csõröcskét.

Panda,
Nem vészes a jogsi, fõleg ha van autótok amin gyakorolhatsz, egyik ismerõsöm is most tanul (neki is van már egy kislánya).

Sasha,
Lili szokott körtét enni, de múltkor a turmixolás után benne maradt egy kb. 1 centis darab, az szaladt a torkára (pedig amikor átöntöm a pohárkájába a kajcsit akkor is át szoktam nézni), azért volt a nagy öklendezés. Akkor nagyon megijedtem. De most már külön meg szeretném vele kóstoltatni a párolt zöldségeket. Remélem tetszeni fog nekiKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Gumicukor,
Édes Dani a képen!Kép

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Forti!
Hát apja szerint, (aki dobos) a gyerek született dobos, hiszen mindent üt. (szerintem ezzel más ilyen korú gyerek van), És már képes egyik tárggyal ütni a másikat (szerintem ez sem olyan egyedi sajátosság). Úgyhogy egyértelmûen tehetséges.

Forti
Gratula Levinek.

Orsoly!
Nagyon aranyos Lackó. hogy mennyi haja van neki is!

Nyuszi!
Én a múltkor, mikor hívtam mondtam, hogy olyat küldjenek akinek van gyerekülése, és olyan jött, de meg nem mondom melyik cég volt.

Vettünk Hannusnak egy babakocsi napernyõt. Úgyhogy most nem vinnyog sétálás közben. Most a sapkájának lerángatását gyakorolja. Komolyan nem értem ezt a csajt. Rögtön a sapiját kezdi rángatni, ahogy ráadom, sé közben olyan képet vágh mintha valami nagyon undorítót tettem volna vele.
Holnap megyek fogorvoshoz Kép( Drukkoljatok.

Tali nekem szerda lenne jobb (apjuk akkor értem tudna jönni (megkérdezte, hogy ott csak csajok vannak, mert akkor õ is jön) Kép

Puszi

dec8
dec8

Hali!

Anemona!
Gábor ma egy sima pamut hosszú ujjú bodyban volt, meg egy vékony pamut naciban, zoknival... Meg egy karimás kendõ, amit útközben megevettKép Nem baj vittem másik sapitKép

Manó!
25 fok felett volt ma a hõmérséklet. A lakásban hidegebb van mint az utcán... Kép Fentebb olvashatod mi volt ma a Gabin és mivel holnap 30 fok körüli lesz a hõmérséklet ezért lehet, hogy rövid nadrágban, rövid ujjúban viszem ki.

Ilke!
Az 1 cm-es darab tényleg nagy, nem is csoda, ha a torkán akadtKép Én azért nem ilyen darabosra gondoltam ámKép Hanem max a mi a villa ágai között átnyomódikKép 2-3 mm-es darabkák, esetleg 5 mmKép Óvatosan próbálgattam én is.

Lányok képzeljétek ma lementem sétálni, mert lehívott a szemközti házban lakó lány akinek majndnem 6 hónapos a Cintiája. Lementem kb 20 perc múlva, erre hallom, hogy kiabálják a nevem. Hát a felettünk lakó lány mondja, hogy várjam meg, lejön. Neki 5 hónapos a Petra. Jó lent vagyunk, kitaláltuk, menjünk ki a Wekerlére a kóós parkba. Ok. Amint arra felé vettük az irányt jön egy anyuka akit még nem láttunk. 10 hónapos ikrei vannak egyik Roland, másik Vivien. Dumáltunk, ismerkedtünk, jön még egy anyuka a 8 hónapos EszterrelKép Õt se ismertük eddigKép Na így öten a 6 gyerkõccel vonultunk ki a parkba... meg a kutyám. Olyan jó volt. Sõt az egyik anyuka olvassa is a babanetet, csak nem igazán irogat ide. Vagy nem is tudom, hogy volt... mert annyi mindenrõl esett szó, hogy errõl csak futólag dumáltunk.
Az egyik kislánynak olyan melege volt bodyban, nadrágban, hogy izzadt a feje... Kép Úgyhogy hazafelé megszünt a hiszti, lekerült a gatyaKép Tényleg nagyon meleg voltKép

puszi
sasha és a lassan 29 hetes Gábor

Kép
sasha

Sziasztok!

Délután újra produkálta Betti a felülést. Hason csinál egy fekvõtámaszt, feltolja magasra a fenekét, oldalra dõl és kézi erõvel felnyomja magát. Úgy örül saját magának, hogy csuda.Kép

Conti Betti9

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Marci köszöni a gratulációkat a mászáshoz.

Panda!
Megkaptam a csomagot, nagyon szépen köszönöm.Kép Már ki is mostam. A célnak tökéletesen megfelel, így megtartom, de megpróbálom áthúzni.

Ilke!
Én szinte minden nap tekerek a szobakerékpáron 15 percet, úgy 30-as tempóban. Utána alig bírok lábra állni.

Dec8!
Én is szeretnék a babakocsihoz napernyõt venni, de valahogy még nem találtam olyat, amit esernyõ kocsihoz normálisan hozzá lehet rakni.

Djeszter
djeszter

Sziasztok!

Jelentem, ma az Ausztria frakcio megtartotta elsö talijat. Resztvevök: Nyuli (Bettina es Marco) es en (Aaron es Rebek).Tök jo volt! Remelem mi is tudunk talizni valami rendszeresseggel! Deli 12-kor mentünk el itthonrol es 19h utan ertünk haza. Hullak Képvagyunk mindannyian.
Nalunk nem problema az egymasra figyeles, mert mi csak kevesen vagyunk.Kép Egyenlöre.

Sapi
Hat en is megprobalok Rebire sapit adni, ami a naptol vedi, de nem egyszerü, mert mindig leszedi. Azt is, ami kötös. A kis ügyes. Azt hiszem meg össze fogok ezen veszni vele...
De ha van valakinek valami jo tanacsa, szivesen veszem. Kép(en Aaronnal egyszerüen rafogtam a fejere, mikor le akarta venni es mondtam, hogy nem. Volt is neha siras, de szerintem ez fontos, ha a nap nagyon erös.)

Rit,
Ma en Rebire egy rövid ujju bodyt, egy vekony vaszon kertesz nadragot adtam es kesz. Meg zokni sem volt a laban(mert levette). Igaz, egesz reggel, meg volt rajta egy kardigan.

Mara eleg ennyi, sziasztok
Kryss(hamarosan edesen alvo Kép ) es a ket edesen alvo gyerek

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Ilke
Majd meséld el mit szólt Lili az elsõ fogmosáshoz! Kíváncsi vagyok rá! Kép
Nekik nem kell még fogkrém ugye?

Dec8
Mennyiért vettél napernyõt? Ja és hol? Én is holnap akarok venni Levinek.
Amúgy Levi is püfföl mindent ami a keze ügyébe kerül, pedig nálunk nincs dobos a családban. Kép Kép Néha még apát és engem is dobnak néz és csépel ezerrel.

Conti
Gratula Bettinek a felüléshez.

Iszonyú meleg volt ma, azt hittem meggyulladok séta közben. Levin is csak egy vékony naci, zokni és egy hosszú ujjú body volt.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok

Ma is szuper idõ volt. Le fogom cserélni Emília pulcsiját egy vékonyabbra.Kép

Conti

Nagyon ügyes Betti Manó! Megnéztem a spenótos képet, nagyon édi pofa!Kép

Ilke

Szobabicikli? Jut eszembe , nekünk is van...Kép Lehet hogy be kéne üzemelnem.
Én is gondolkodtam a gyerek fogának tisztításán, de mostanában megoldja helyettem ,ugyanis imádja rágcsálni a textilpelus sarkát.Kép De azért lassan veszek egy fogkefét azt hiszem. Képzeld a felsõ két foga hatalmas kezd lenni. Sokkal nagyobb mint az alsó kis rizsszemecskék. A párom egyszerûen csak Goofynak hívja....Kép

Rit

Mi ez az Activity babyknek? Van valami kép róla a neten? Hol lehet kapni?

Sasha

Jó lehetett ez a mama-baba spontán találkozó.Kép Én jó ha a szomszédot el tudom csípni a kisfiával...Irigyellek...

Gumicukor

Most sem jöttök a talira? Ha Halacska mégsem jön elkanyarodhatok értetek...KépVagy dógzol?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Tali,
Bocsi lányok, az elõzõ levelemben elírtam. Csütörtököt írtam a szerda helyettKép. Szóval a lényeg az lett volna, hogy ha ennyire jó idõ lesz, akkor mehetnénk inkább szabadba is akár. Ti mit szóltok hozzá?

Sasha,
Nagyon jó lehetett a mai sétádKép! Nekem a mai nap fénypontja az volt, hogy elmentem fodrászhoz (vágás, festés). Végre normális fejem vanKép. Eléggé izgultam, mert most új fodrászt próbáltam ki, de nem csalódtam, ezentúl hozzá fogok járni. És a lényeg: itt van tõlünk 10 percreKép.

Djeszter,
Minden nap tekersz? Az nem semmiKép! A 30-as tempó kb milyen erõsség, mert nekünk csak 8 fokozat van rajta?

Kryss,
Nagyon ügyik vagytok, hogy taliztatok!

Sapi,
Lili is leveszi mostanában, vagy egyszerûen fogja és az arcába húzza (el nem tudom képzelni, hogy ez miért jó neki). Ilyenkor én el szoktam terelni a figyelmét, ez általában bejön.

Forti,
Holnap teszteljük a fogkefét, nagyon kíváncsi leszek rá. De szerintem így az elején, csak hagyom hagy rágja kicsit, aztán lassan megpróbálom majd a fogait is kicsit megsuvickolniKép. Fogkrém nem kell még ilyenkor. Viszont nem tudom mikortól kell. Mintha valami olyasmi rémlene, hogy amikor már meg lehet velük értetni, hogy ne nyeljék le. Vagy legalábbis ne mindetKép. Én emlékszem, nagy fogkrémhabzsoló voltam. Fincsi Gabi pasztaKép.

Ruha,
Mostanában én úgy viszem le Lilit sétálni, hogy body és egy kantáros naci van rajta, meg egy szandi. Ja én persze egy vékony sapi. Ha fúj a szél, akkor egy vékony kabátkát azért rá szoktam teríteni a hátára.

Nyuszi,
Képzeld ma mit láttam a Megatoysban. Rágókás sarokkal ellátott játékkendõtKép. Hihetetlen miket ki nem találnak. Ilyenkor szoktam mondani, hogy bezzeg a mi idõnkben ilyen nem voltKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Bocsi a kérdésért de mi az a buláta?
Névtelen

Sziasztok!

Kicsit el vagyok keseredve. Gergõ még mindig beteg. Igaz, hogy nincs láza és az orrából se tudok szívni semmit, de rekedt és hallom a szörcsögést. És olyan sápadt az egész testeKép A férjem ma felhívja az orvost, hogy ez belefér-e még a torokgyulába. Már egy hete vagyunk dögrováson. Úgy irigyellek titeket, mindenki írja, hogy milyen jó idõ van, stb... A szomszéd gyerek is kint pancsolt tegnap. Mi pedig bent rostokolunkKép
Tényleg igaz a mondás, hogy csak egészség legyen.

Különben nem is értem ezt a dokit. Azt mondta vírusos torokgyula. De akkor miért adott antibiotikumot? Nem csoda ha nem használ és csak legyengíti a gyereketKép

Szerencsére a hangulata jó. Képzeljétek, beveszi a lábát a szájába és a nagylábujját rágcsáljaKép Persze most könnyebb a dolog, hogy a hurkácskák megcsappantakKép

na nem kesergek tovább,
pusz
Judy és Gergõ aki ma 6 hónapos
Judy (fodroczy)

Jó reggelt mindenkinek!

Ilke
Értem!! Sok sikert a "fogmosáshoz". Nekünk még szerintem egy darabig nem kell, Levi nem mutat hajlandóságot arra hogy több fogat növesszen egyenlõre. Kép
Gabi fogkrém. nyam-nyam én is nagy evõje voltam annó. Kép Kép

Buláta:
extrudált csíráztatott búza. Olyan mint a pufi, csak egészséges nincs semmi adalék, só, stb. stb. Könnyen olvad a szájban.

Forti
Forti

Judy
Boldog 6 hónaposságot Gergõnek.
Azt írtad nincs láza, akkor kiviheted Te is sétálni. Láz esetén van szobafogság. Sétáljatok nyugodtan. Amúgy amikor Levi is beteg volt, legalább 2 hétig tartott az utóhatása, aztán szép lassan elmúlt. Szerintem belefér.

Azt még az elõbb elfejeltettem írni hogy tettem új képet a profilomba és képzeljétek Levinek ha fogom a kezét, ill. õ fogja meg a miénket álló helyzetben akkor már tesz egy jó pár lépést abba az irányba ahova szeretne eljutni. Már nem is inog annyira mint az elején ha állt és ez a lépegetés... Kép

Forti

Kép
Kép
forti

gumicukor
Boldog Szülinapot utólag!! - ma akkor jöttök?? és honnan tudom majd, hogy kik vagytok ti??

manó
hát ez azKép kb én is így csinálom. de este volt pár pötty a nyakán - gondolom beiizadhatott egy kicsit Kép bekentem neki,mára elmúlt Kép

ilke
támogatom az ötletet!!! annál is inkább, mivel mi úgyis majd' mindennap a szigetre járunk, most, hogy ilyen futós emberke lettemKép

kryss
én is ettõl félek - hogy leveszi a zoknit. alulról meg könnyû megfázni, nem? - legalábbis nekem onnan mindíg sikerülKép

nyuszika
http://www.argos.co.uk/webapp/commerce/ ... nbr=775131
ha ezt így mind bemásolod, akkor pont azt a játékot dobja ki, mit én beválasztottam magunknak.......másoknak is ajánlom: nézzétek meg, szerintem annyira jó. Csak azóta sóvárgom érte (már 2 napja) KépKépKép
ja, ha esetleg nem lenne egyértelmû a lapcímbõl, az Argosban lehet kapni..ami emlékeim szerint kb olyan sûrûn van, mint mondjuk itt a Plus.

ilke
Ki kell ábrándítsalak: ez is már õsrégi találmány (játszókendõ) - csak épp Magyarországra most jutott el Kép kissé le vagyunk maradva

Judy
jobbulást Gergõnek

na megyek, mert ma ki akarunk kolbászolni Békásmegyerre...

Rit és Dodo

rit

anemona7

nyuszika
ha esetleg így nem jön be, akkor: www.argos.co.uk után válaszd a browse catalogue-ot, onnan toys, activity toys és Mushroom playhouse

Rit

rit

anemona7

Jó reggelt mindenkinek!

Forti!
Ügyes Levi! Peti is lépeget már kicsit, de még nagyon inog.

Ilke!
Ha jó idõ lesz, én mindenképpen a szabadra szavazok!

Sapka:
Vettünk Petinek egy simlis sapkát, hát, õ is leszedegette a fejérõl, varrtam rá gumit, azóta meg sem próbálja. Én is nézegettem, hogy sok anyuka nem ad sapkát a babákra, én nem merem anélkül vinni, félek, hogy napszúrást kap, késõ délután meg félek, hogy megfázik.Kép

Öltöztetés:
Petinek sikerült megfáznia, persze, nem õ tehet róla, hanem az anyja...Kép Egyszerûen nem tudom eltalálni, vagy túlöltöztetem, és valószínûleg megizzad, és attól fázik meg, vagy lengén öltöztetem. Úgyhogy én is úgy vagyok, mint Manó, leveszem a kardigánt, visszaadom a kardigánt egész séta alatt.

A náthából kifolyólag tegnap is evéssztrájk volt, persze, szegény nem kapott levegõt, ha evett. Joghurt, banán, tejcsi, ez volt a maximum belédiktálható.
És persze porszívózni kellett az orrát, ami mindig heves ellenállást és sírást okozott. De alakulhat a dolog, mert éjjel csak egyszer kelt.

Judy!
Bõven belefér, Petinek egy pár nap magas lázzal járó vírus kiheverése még legalább egy hetet vett igénybe. Ha nem lázas, szerintem leviheted. Jobbulást!Kép

Conti!
Ügyes Betti, meg nagyon aranyos. Gyere gyakrabban.Kép

Képzeljétek, hétfõn voltam nõgyógyásznál, és mivel apa nem ért oda idõben, kint hagytam Petit a váróban - volt ott több anyuka, barátságosak - és az én fiam szó nélkül várt, egyáltalán nem ijedt meg, hogy anya eltünt, a többi anyuka nem gyõzte dícsérni, magyarázott, produkálta magát, hallottam bentrõl, szóval borzasztó büszke voltam rá.

És ma délutánra kaptam kimenõt apától, megyek fodrászhoz és kozmetikushoz is, õk meg ketten lesznek Petivel, mennek sétálni, szerintem apa izgul egy kicsit, mert legalább három órát távol leszek, de biztos ügyesen megoldja.
És is új szalont próbálok ki, ahol Ilcsi néni kozmetikumokkal dolgoznak, kíváncsi vagyok rá.

Szép napot mindenkinek!

Dió és Peti
szabotimi

Sziasztok!

A lányom tegnap nem aludt el 9-kor, ahogy szokott, csak 11-kor, és így még most is alszik. Mintha érezné hogy jön az orvos ma és ltás lesz. Már máskor is csinált ilyet, hogy a doktornõ érkezésekor kellett felkelteni.

Rit!

Emmán szerencsére azonnal látszik ha melege van, mert vörös lesz az arca, a férjem is ilyen. Ennek ellenére szerencsétlenkedtem vele tegnap. De ma még melegebb lesz.

Képzeljétek, nekem a tegnapi sétán leégett a hátam. Szóval jó erõs már ez a nap,még szerencse hogy Emmát bekentem naptejjel (mármint az arcát).

Ilke!

Emmának olyan elõkéje van aminek a sarka rágóka.Kép De nem mondanám hogy rágja.Kép Amúgy is mindent rág, kivéve a rágókákat.Kép

Hú, elég ideges vagyok az oltás miatt, már 7-kor felébredtem. Pedig már a 4., dehát ehhez nem lehet hozzászokni. emma már akkor üvölt amikor meglátja az orvost, és amíg ki nem megy addig abba se hagyja. Eddig mindíg anyukám kivitte és én így nyugisan beszéltem azu orvossal oltás után, de most egyedül vagyok.

Manó

KépKép
manó

Sheila!!!!

Melissának boldog elsõ szülinapot!!!!

Kép

sasha

Kép
sasha

Sheila remélem ma elnézel erre felé!!!
Én is nagyon boldog ELSÕ születésnapot kívánok Melissának!!!!
Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok,

megjartuk a korhazat. Szerencsere nem kell plusz gyogyszer a manonak, de a regi (Coordinax) sajnos maradt.

Meglepoen jol viselte az egesz torturat, en rosszabbra szamitottam. Mindenkire vigyorgott a korhazban es allandoan a babakat kellett vele nezni. (nagyon szereti oket, legszivesebben az osszesre ramaszna es megkostolna, ha tehetne. Kép )

Minden rendben ment, egeszen addig, amig le nem dugta a neni a csovet az orran. Egy hangja nem volt, marmint sirasugyileg. Meg amikor a mindenfele drotokat szereltek ra, akkor is csak magyarazott. Aztan a szonda lekuldesekor meg utan a is sirt, de egy "kis " szopival sikerult megnyugtatni es el is aludt. Ez atrtott ejfelig, amikor mar annyit forgolodott, hogy kenytelen voltam szolni egy novernek, aki elkezdte visszaragasztgatni a csoveket az arcara. Muszaj volt, mert ha elmozdul, akkor nem er semmit a vizsgatat . Erre persze felebredt. Ujabb szopi, majd egy kis hiszti, mert mindenaron ki akart menni a szobabol. (Gondolom babanezobe). Nyujtogatta a kis kezeit az ajto fele, de sajnos a madzagok miatt az agyhoz bvoltunk kotve (+40 cm) . -Meg nem is lett volna jo, ha tartogatom, mert akkor a mozgaserzekelo az en lelegzesemet is belevette volna a buliba. Szerencsere sikerult nagy nehezen elaltatni egy ora fele.

Innetol kezdve o aludt en meg vigyaztam ra. Mert eleg nyugtalan volt, sokat nyoszorgott es neha fel-felsirtr. De mar nem ebredt fel fel otig.

MEg este azt mondtak, hogy 4 orakor kiszedik a csovet a gyomrabol. Mondjuk, amig aludt, addig nem bantam, hogy nam zargatjak. De amikor elkezdett ebredezni, akkor szoltam egy noverkenek, hogy talan ideje lenen kiszedni a gyerekbol a szondat. Erre a valasz az volt, hogy ez szerinte egy 24 oras vizsgalat. Azert sikerult meggyoznom, hogy ugyan kerdezze mar meg, mert a mukltkor is csak hajnalig tarott a procedura.

Vegulis mire teljesen felebredt, addigra jottek, hogy kiszedik a csoveket. De olyan kis draga volt. Amikor felebredt es meglatott elkezdett vigyorogni meg magyarazni. Kivettem az agybol es megint a folyoso fele mutogatott. Nem sirt, sot nem is nyafogott.Aztan mikor jottek a noverkek, azokra is vigyorgott ezerrel. Es amikopr lecsoveztek, akkor se voltegy hangja sem. Pontosabban nagyon jol erezte magat. Pedig vagy 10 elektroda volt raragasztava a kis mellkasara, pocakjara meg a talpara. Amikor kihuztak az szondat, akkor nyikkatnt egyet, de ennyi. Szoval egy kis hos volt.

Persze mar nem aludt vissza, inkabb engem szorakoztatott. 8-kor Uh volt, amit ugyanilyen jol viselt.

Sajnos a vizsgalat eredmenye nem lett tokeletes, mert 7 db legzeskimaradasa volt az ejszaka folyaman, ebbol 6 alvas kozben, ezek 15-22 ms kozottiek, atlagosan 17 ms tarottak. De meg az elejen , a siras kozben volt egy 1 perc 24 sec-os, ami azert szamomra eleg ijesztoen hangzott. A refluxa meg koszoni megvan, 60 visszaaramlast regisztralt a gep, de a sav az jelentosen jobb lett. Csak 2* mert savas kozeget a szonda. Viszont a levegoaramlasmerovel kideritettek, hogy horkol (mondjuk en ezt eddig is hallottam) es nem nagyon vezs az orran levegot (ezt meg lattuk).

Igy visszahivtak minket keddre orrszondazasra. Kép De ezt mar ambulansan vegzik. Igazabol megcsinalhattak volna mindjart, csak a kisasszony produkalt egy jo kis affektiv apnoet az orr-ful-gegesz dokinonek, aki erre azt mondta, hogy inkabb vigyuk vissza maskor. Belenezett az orraba , amitol mar kiakadt (szerintem ugy gondolta, piszkaltak mar eleget), aztan a fulebe, amitol teljesen begurult. Es egyszer csak nem vett levegot. Szepen el is kekult a leanyka, a doki meg is ijedt egy kicsit azt hiszem. De aztan szerencsere sikerult megoldani a helyzetet.

Most nagyon hosszu lettem, bocs azoktol, akiket nem annyira erdekelt. Engem elegge megviselt igy latni a kismanot, de ettol fuggetlenul mentem vele mindenhova, hogy legalabb lasson. Sajnos a szonda ledugasanal, meg a fulvizsgalaton nekem kellett lefogni. De ugy tunik, o jol viselte es ez a lenyeg.

Sajnos meg mindig a veszelyezetetett kategoriaba tartozik, de legalabb tudunk rola.

most felebredt, mennem kell. Majd meg jovok olvasni, mert elegge el vagyok maradva.

macsek
macsek

Macsek!

Az a 7 légzéskimaradás tényleg jó sok. Pláne, hogy irtad, 1-5ig aludt igazán. A refluxért is drukk, hogy mielõbb múljon.

Most mennem kell, mert a gyerek lassan kiugrik a kocsiból

sasha

Kép
sasha

Sziasztok Lányok!

Már régen nem írtam, most kezdek felépülni egy hasmenéses-lázas vírusból. Hát, nem kívánom senkinek... 4-5 napig állandó hasmenésem és lázam volt, rengeteg rubophent beszedtem. De most már jobban vagyok. Tegnap már sétálni is voltunk.

Napsugár szerintem nemsokára elkezd mászni, már most is tesz egy-két "lépést", de ha elérte amit akart, visszaül a fenekére és játszik tovább.
Minden ismerõsünk azzal idegesít, hogy miért nem veszünk neki bébikompot, akkor már egy hónap múlva biztosan járna...
De én hajthatatlan vagyok, ha már eddig nem volt neki, akkor most már minek vegyek.
Étvágya az még mindig elég gyatra, szerintem nagyon keveset eszik, de már nem erõltetem, négy evés bõven elég neki egy nap.
Viszont már egyre okosabb, megtanult tapsolni, egy csomó mindent megmutat, néha pápázik is, szépen lapozgatja a mesekönyveit...És imádja a saját fényképét bámulni.

Conti!
Tényleg régen nem írtál már, jó hallani rólatok!

Macsek!
Most olvastalak, biztosan megviselt téged ez a kórházi tortúra... De a kislányod nagyon bátran viselkedett!!!!!
Én már akkor izgulok, ha havonta egyszer kijön a doki, pedig már oltást sem kap a Napsi, mégis üvölt, ha vizsgálja...

Most ennyi, megyek szilvás lepényt gyártani!

Ildikó és Napsugár 10 hó
ildikó

Sheila!

Az elsö 1 évesünknek nagy-nagy gratula, és ezzel a táblával is kivánok neki Boldog Szülinapot!KépKép

Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Halihó!

Na felhívtuk a dokit, aki ragaszkodott hozzá, hogy megnézi Gergõt. A vírus a gyomrára ment. Gondoltam is, mert kicsit hasmenéses lett, ezt a lenyelt trutyi okozta. Pedig tényleg porszívoztam. Szóval kaptunk új gyógyikat, ami között van gyomornyugtató. És mértéktartó diéta. Ha-ha tegnap is rámtrüsszögte az almát. Szóval az alma mehet tovább és ma kap krumplit is. Kíváncsi leszek.
A jó hír, hogy igazatok volt, mehetünk kiKép Már voltunk is kint a kertben, kezdetnek 20 percet. Olyan jó volt!! Délután is megyünk.

Forti
Köszi a biztatást és a köszöntést. Levi nagyon ügyes és a kép is édiKép

Ilke
Ha meggyógyul Gergõ mi is mennénk, de azt hiszem csak szabadtér esetén. Nehogy elkapja valaki a vírust.

Rit
KösziKép

Dió!
Köszönjük és Nektek is jobbulást! Én is adok Gergõre sapkát. Tegnap hozott a férjem simlis kalapot neki, de csak 1-es méretût. Hát nem tudom, ebbõl kilóg a füle, úgyhogy ma a cérnasapkát adtam rá.

Manó!
remélem rendbe volt az oltásKép Nálunk most megint halasztottuk az 5 hónapost. De nem is baj, Gergõt mindig megviseli. Nálatok a múltkorinál már nem volt gond, ugye? Azt meg szerintem megszokták a dokik, hogy nem túl népszerûek a szurkálással a babáknál. Gergõ is a 3 hónaposnál még vigyorgott a dokira, mint a tejbetök, a 4 hónapost már végigbömbölte. Nagyon rossz néven vette az egymás utáni két szúrást. Ma viszont tök jó fej volt. Én is féltem, mert azt hittem alszik a gyerek és fel kell kelteni a dokinak. Megyünk be a szobájába, erre vigyorog a fejvédõje alól. Bemászott aláKép És végig vigyorex volt, igaz most nem volt szuri csak toroknézegetés, meg hallgatózás.

Macsek
Tényleg kis hõs a manód. Remélem minden rendben lesz
VeletekKép

Pusz,
Judy és 11 óra múlva féléves fia
Judy (fodroczy)

És van egy másik ünnepeltünk is:
Judy GergöjénekKép boldog félévességet!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Túl vagyunk az oltáson. Volt nagy ordítás, felháborodás, most alszik. A doktornõ felírta az agyhártyagyulladás elleni szurit, szerinte jobb ha most megkapja a következõ 3 hónapban. Még jó hogy épp eldöntöttem magamban hogy majd csak 1 éves kora után adatom be, igaz eddig az õ véleményét nem kérdeztem, de hát legalább túl leszünk rajta. Az árát állítólag visszatéríti az önkormányzat, na majd hiszem ha látom.

Persze ahogy vártam is nem tetszett neki az Emma 1 hete tartó szrájkja, azt mondta hogy a napi 1 liter táp már rnegeteg neki, max 2-3x kaphatna tápot az 5 evésbõl, fõleg hogy jó húsban van. De hát mit csináljak , nem tömhetem meg hogy márpedig most fõzeléket eszel. Megmértük Emmát, így majdnem 7 hónaposan 71 cm és 8100 gr.
A 37-37,3-as hõemelkedésrõl továbbra is az avéleménye hogy ennyi az alaphõje, majd visszaáll, de mivel hízik, eszik, alszik és jó színe van nem adot vérvételre beutalót. Hát remélem hogy igaza van.

Macsek!

Ez rettenetesen hangzik. Remélem mihamarabb kinövi Elli ezt az egészet.

Ildikó!

Hú, az nagyon rossz lehetett!
A bébikomp ügyben legyél kitartó, hiszen hamarosna már magától is fog járni, minek vennél kompot???

Manó+Emma

KépKép
manó

Judy!

A múltkorinál már nem volt gond, bár 2 napig hõemelkedése szokott lenni, de nem nyûgös tõle. Nem baj hogy halsztjátok az oltást, az utolsó már úgyis csak olyan emlékeztetõ jellegû, már a másodiknál kialakul a védettség. Látod, Emma is csak most majdnem 7 hónaposan kapta az utolsót. Egyébként most csak addig sírt amíg szúrt a doki, utána amíg a recepteket írta már békésen ücsörgött az ölemben, a doktornõ adott neki egy matricát, és azt akarta a szájába tömni.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!
Képzeljétek el múltkor annyira belelkesültem, hogy mindenki költözik, hogy mi is megbeszéltük a párommal, hogy megpróbáljuk eladni a lakást. (ez két hete volt). Múlthét csütörtökön jelent meg az expresszbe a hirdetés és szombaton már le is foglalózták. Még egy hét sem kellett és már el is kelt. Nagyon sok érdeklõdõ volt. Egész nap átjáró ház volt a lakásba. Most egy hónapunk van, hogy találjuk valamit. Az a baj, hogy még nagyon nem is nézelõdtünk. Most kevés idõm is van mert éjjel-nappal bújom az újságot.

Nyuszi
Ti hol tartotok? Sajnos pesten nagyon kilátástalan a helyzet. Nekünk is marad a vidék. Azon is gondolkoztunk, hogy veszünk egy telket és építkezünk.

Panda
A Petra is két-három napja egyfolytába mondja, hogy ba-ba-ba.

Rit
Ne keseredjél el, tényleg örülni kell annak, hogy 6 hónapig tudtad szoptatni.

Viki
Voltatok már úszni? Milyen? És te is bemész vele a medencébe?
Én is 2 csepp D vitamint adok.

Pemeske
Nagyon ügyes Gréta, hogy már ilyen hamar megtanult állni. A Petra még mindig nem tud.

Ilke
A Petra is csak turmixolt kaját hajlandó enni vagy a darabosat úgy , hogy nem kanálból hanem én adom a szájába. (répa, csirkehúsi, sajt)

Tali: Nekem jó a szerda de szerintem meg sokkal jobb lenne a szabadba.

Ági
petra2

sziasztok!

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A VÉNÜLÉSEMRE KAPOTT GRATULÁCIÓKAT!

Délelõtt nem kellett a melóhelyre menni, így szinte egész délelõtt Danival Városligeteztünk. Egyszerûen imádja a Vajdahunyad várát, néz felfelé teli vigyorral a képén, a szobrokról nem is beszélve! Kép Lehet vmi mûértõ lesz a gyerekbõl? Viszont állandóan fel akar állni a babakocsiban, már teljesen kész vagyok ettõl.
A holnapi május elsejére már készülõdnek a sátrasok, próbálják a zenét, ahogy Dani meghallotta, ,elkezdte magát riszálni a kocsiban, a sátorállítók meg nevettek rajta Kép Olyan édi ilyenkor, meg lehet zabálni.

Viszont tegnap anyósomék sétáltatták, és úgy hozták kézben az egyik kereket, uis állansóan kiesett. Szerencsére a férjem megcsinálta, mert adtak hozá pót kütyüket, de hát még kb. 2 hónapja vettük. Igaz 1 év garancia van rá. ennyit a Chicco Ponee-ról, lehet elõ fogom venni a jó kis nagykerekû terepjárónkat ismét, ezt meg majd csak ha nagyon gyorsan és könnyen kell vhová menni akkor használom.

Pár napja megcseréltem a sorrendet vacsoraügyileg. Eddig fürdetés után volt a fõzi és utána a szopi, de ilyenkor már annyira fáradt volt Dani, hogy sokszor csak a szopi kellett neki a fõzibõl pedig 3-4 kanál. Most fürdetés elõtt fél órával betermeli a fõzijét rendesen, kicsit ülepedünk, aztán pancsi, utána meg szopi és nem ébred fel 3-4x zabálni, hanem csak 5kor kel szopizni, ahogy régebben is tette. Remélem ez így marad most már, bár ennek még csak 3 napja Kép

Conti
Dani a szabadban nem veszi le a sapkát, de amikor itthon a lakásban akarok vmit a fejére próbálni, akkor egybõl leveszi. Lehet tudja, hogy itthon minek a sapka?

Ilke
A jövõheti talira én is tudok menni és akkor viszek állványt és fényképezõt+távirányítót és akkor lehet közös képet csinálni a talisokról! Már nagyon várom, mert én még nem voltam egyik talin sem.
Dani is csak pohárból iszik, vagy ásványvizes üvegbõl (egyébként ebbõl iszik a legszebben Kép) A csõrössel õ is úgy van, mint a Te Lilid. Mostanában kezdi már a kezével is megfogni, amikor itatom, de persze még magára borítaná. Anyukáméknál majd ha a kertebn már lehet meztelenkednie, akkor odaadom neki, érezze, milyen, ,amikor magára borítja a vizet Kép

Ma veszek Daninak Vichy napozót + magunknak is, mert már eléggé pörköl a nap.

Sasha
nem ott sétáltok, ahol a Barátok közt ház van? Egyszer arra jártunk a férjemmel és véleltlenül a ház elõtt kötöttünk ki, erre én akkorát nyerítettem, hogy ez az a ház. Koós Károly tér az igazi neve.

Szerintetek a Nóra húga odaadja a gyerekét a Berényiéknek? Szerintem nem fogja, nagyon úgy nézett ki. De a filmbeli "újszülött" bébi kb. 3 hónapos lehetett, olyan szépen tartotta a fejét. De nagyon cuki volt Kép Anyuka pedig nagyon szépen ücsörgött a szülés után az ágyikóban, én elsõ nap max csak a fél sejhajomon tudtam Kép, másnap már le tudtam ülni rendesen.

Torna
Tegnap én is elmentem a zuglói fitness-be lépcsõzõgépezte, kemény 25 percig és 15 percet futottam a futópadon, aztán egy jót szaunáztam. Nagyon jól esett. Elõtte való nap is csináltam 100 felsõ és 100 alsó hasra ható felülést + fenékgyakorlatokat. Ma is fogok, most már elhatároztam.
Este pedig babaúszás, azért az is jó kis lábmunka a víz alatt, ,amikor térdig érõ vízben kell guggolni a gyerekkel és közben haladni is.

Ilke
Én i sjátszani adtam neki a fogkefét, szépen elrágcsálja a szõrös részt, szerintem ez jól tisztít ís. Én is imádtam a Gabi fogrémet Kép

Judy
szerintem ilyen jó idõben, ha nincs már pár napja láza, , kiviheted Gergõt, én is kivittem Danit, mert azértkell a levegõ a dokinéni szerint is. Rekedtségre van egy jó homeopátiás bogyó Homeovox a neve napi 3x1-et kell beadni, vízben vagy anyatejben feláztatva összetörve. Dani amikor Joe Cocker hangjával vetekedett 2 nap alatt rendbehozta. A szörcsögés pedig valszeg még a nátha miatt van, ahogy jön fel és tisztul ki a váladék. Jobbulást nektek! És szoptasd sokat, nekünk is vírusos torokgyulára ezt "írta" fel a drnõ. Egyébként én sem értem az antibiotikumot, ha egyszer vírus....

Rit
Megyünk úszni! a [url=http://ocsidani.fw.hu" TARGET="_top]http://ocsidani.fw.hu[/url] oldalon vannak úszós képek, szerintem meg fogsz ismerni. Egyébként sötétkék és világoskék speedo úszóm van, apának pedig piros úszóbermudája, Dani meg egy sajtkukac, majd meglátod az öltözõben Kép

Dió

Biztos ügyes lesz apa délután! Az én párom is tök jól elboldogult, amikor nekem Bécsbe kellett mennem 1 napra dolgozni. Többet tudnak, mint gondolnánk!

Macsek
Igazi kis hõs a lányod!

na pusz, még sok más dolgom is van! Szép délutánt mindenkinek!

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Szerintetek mennyire kell félni mostanában a kullancsoktól? Mert holnap megyünk a barátainkkal Paksra, erdõbe gyerekestõl. Bizti le fogunk ülni a fûbe is. Féljek a kullancsoktól, vagy most még nincsenek? Bekenhetem valamivel Ádámot, vagy õt még nem szabad?

Macsek!
Szörnyû, amit írtál, még jó, hogy Ellit nem viselte meg annyira. Remélem, hamar vége lesz!

Judy!
Ádámnak is folyik az orra lassan egy hete, de minden nap kimegyünk, fõleg, hogy kint melegebb van, mint a lakásban. Szerintem is vidd ki nyugodtan Gergõt.

Már megyek is, mert Ádámkám ki tudja hol jár most, miután sikeresen megküzdött az ajtóval, és kinyitotta...

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok

Macsek

Hû ez a tortúra, nem irigyellek benneteket. Remélem minél hamarabb kinövi a kismanód ezt az egészet!Kép

Sheila

Melissának nagyon hepi szülinapot!Kép

Kép

Ági

Sok sikert a háznézegetéshez! Nagyon ügyesek vagytok, hogy már eladtátok a lakást! És merre néztek vidéken? Csak nem arra Göd felé?Kép Nekünk most 3 ház van versenyben, ebbõl 2 Göd, egy Bp. De valszeg két héten belül eldõl.
Gyertek Ti is Gödre! Dióék is ott lesznek közel, D.keszin.Kép
Ildikó

Gyors gyógyulást! Nekem is volt ilyenem....brrr. Végig azon izgultam ,hogy nehogy Emília is elkapja, de nem szerencsére. Úgy látszik Napsi is megúszta.Kép

Rit

Nagyon köszi.Kép Jó nagy ez a játék, de tök jó lehet, biztos. Csak az a baj, hogy így is rengeteg cuccunk lesz a repülõn 1 hétre.Kép

Tali

A szabadtéri talira csak akkor megyünk, ha huszonfokok lesznek és lehet plédet tenni a fûre, mert Emilia nem nagyon van el a babakocsiban sokáig, a füvön meg nyafog hogy vegyem fel. És hát nem bírom sokáig cipelni a kis seggét.
A Margitszigetet nagyon támogatom, mert ott dolgozik Apa...

megyek mert el kell mennem a repjegyekért

pusza
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Boldog 1. szülinapot Melissának!!!!Kép

képzeljétek ma megint jót csavarogtunk, Dodo olyan édesen játszott a fûre terített pokrócon. Aztán láttam, hogy álmos. Betettem a kocsiba, mert ott mindíg el szokott aludni, összeszedelõzködtem és elindultunk. Alvás semmi. Pedig gondoltam, ha elalszik, napozok egy jót. Persze, biztos gondolatolvasó és félt a leégéstõl engem: nem aludt, hanem hisztizett. Torkaszakadtából. Mindezt a szigeten ezer ember közt. Elindultunk haza, mire a Jászayn voltunk, aludt, mint a bunda. Most is alszik, én meg nézhetem a napot az ablakbólKép

macsek
Remélem hamarosan javul a helyzet - és gratula a kis hõsödnek. Szegénykémnek miken kell keresztülmennie már ilyen piciként. Belegondolok, nekem még a születésen és a szülésen kívül soha más kórházi élményem nem volt, pedig már 30vagyok... úgy sajnálom ilyenkor õket.

gumicukor
rendben. megpróbálkozom megismerni titeket Kép

Rit és Dodo

rit

anemona7

Nyuszi
Hátha még ott vagy a gép elõtt!
Küldehetem a mailcímedre a képeket? Csak kérdés ismét, mennyit tudzs fogadni, kicsinítsem le õket, vagy mehet a nagyobb méret is?

puszi
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Beszti!

Köszönjük szépenKép Megmutattam Gergõnek a kisszívet, elvégre õt illetiKép

Gumicukor!
Szopizik is rendesen, 2 óránként is. Remélem meggyógyítja.

Panda!
Szerintem már lehetnek kullancsok. Azt nem tudom, lehet-e bekenni valamivel a gyerkõcöt. de nézzétek át alaposan, és ne csak este, mert úgy tudom olyankor már késõ.

Csajok, a fiam szépen eszegette az almás-krumplit. Pedig nem is turmixoltam, csak villával nyomtam szét, az alma meg reszelve volt. Tudjátok mivel etetem? Az egyik húsvéti csomagban volt egy milkás kiskanál a tojáshoz, amiben krém volt. Nagyon ari kiskanál és Gergõ is szereti ezek szerintKép Más kérdés, hogy a fradista férjem morgott a lila szín miattKép

Jövõ héten bálba készülünk. Felpróbáltam legszebb báli ruhámat és ciciben szûk. Ez így marad, vagy visszamegy szoptatás után?????? Sajnálnám azt a rucitKép

Pusszantás
Judy és Gergõbaba
Judy (fodroczy)

Gumicukor

Köszi nem kell, le tudtam tölteni õket végül.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Nagyon jót sétáltunk, szuper idõ van, Emma rövid ujjúban volt és nagyon élvezet a dolgot.

Judy!

Én kb 3 hónapja nem szoptatok és nem ment vissza a mellem! Pedig addig sem volt kicsi.Kép Bezzeg akinek kicsi annak általában visszamegy.Kép

Gumicukor!

Már az én párom is megjegyezte hogy jó lazák a kerekei a Chicco-nak , de azt nem gondoltam hogy ki is tud esni.Kép Mi nem kaptunk pót kütyüket a Brendonban. Irgum-burgum. Én egyébként cska akkor viszem abban, ha BKV-val megyünk, vagy ha boltba megyünk. Amúgy a naggyal, mert abban jobban elfér. Viszont a ház elötti kb 5 lépcsõn is alig bírom lecipelni, mert már együtt kb 20 kg.

Tali: Én is csak akkor szavazok a szabadra, ha le tudunk ülni plédekre. A babakocsikázás nálunk sem annyira kedvenc, legalábbis nem órákon át.

Manó+Emma

KépKép
manó

Hali!

Ma is voltunk jó nagyon sétálni a Wekerlén.Kép Ma csak 3-an voltunk... Nem is baj, mert így jobb volt.
Fél 1-kor találkoztunk és 4-re jöttünk haza.Kép Gábor a Koós Károly tér elõtt 10 méterre aludt be és mielõtt hazaértünk akkor ébredt fel.Kép A két csakjszi bezzeg végigorditotta az ott töltött idõt.. Nem baj, levegõn voltak, meg ha lent ordit akkor fent is. (utcán, otthonKép)

Gumicukor!
De igen itt forgatják a Wekerlén a Barátok köztöt. Én tudtam, mikor elindult a sorozat akkor is. Kb 10-20 percre van tõlünk az a tér, attól függ, hányszor kell megállni a sapkát megigazítani a GAbinKép Én szeretek ott lenni. Meg hát már itt lakunk 23 éve... gyerekként volt mit felfedezniKép

Talizni mi most sem tudunk menni sajnos. Talán legközelebb... De jó lenne. Nem baj, elvégre van itt minitali isKép

puszi
sasha és a 29 hetes Gábor

Kép
sasha

Forti!
A napernyõt a Mega Toys-ban vettük egy csomó színû volt, és mindenre rá lehet csavargatni. Szerintem azért elég sok volt valami 2000 valamennyi. (talán 3 azért nem)

Judy!
Nekünk a doktornéni mondta, hogy ha nem lázas mehet sétizni (ha nem nagyon párás, szeles az idõ, de most nem az). Sõt szerintem jót is tesz neki. Mi is egy hete szenvedünk hasonlókkal, és séta után sokkal jobban kap levegõt, nem beszélve a szinérõl. Kép Ha antibiotikumot kap vigyázni kell a közvetlen napfénnyel, de hát azzal amúgy is.
Sétára fel!! Kép

Tali
Nekünk csepelrõl a Westend is eléggé messze, van a szigettel meg az a baj, hogy mi tuti kenguruval megyünk (kocsival nem nagyon tudok buszozni), abban meg nem sétálgatunk hosszasan (örülök, ha a becipelést megúszom).

Dió, Manó
Én is folyton vetköztetem, öltöztetem. Hát még, ha az epja is adja az ötleteket.

Macsek!
Drukkolok, hogy javuljon a kis hõsnõ, és ne keljen tõbbet ilyen tortúrára mennie.

Manó!
Hanna is mostanában sztrájkol. Nem akarja megenni a kanalas dolgokat, az én dokinõm azt mondta, hogy a fogától is lehet (ezt meg is tudom érteni) sokszor látom, hogy ráharap a kanálra, és utána sír, vagy elfintotordik. Nem mondta, hogy erõltetnem kéne a fõziket. Így ált. 1 étkezés van kiváltva a másik max. félig. Õ csak 7000 gr volt 7 hónaposan.

Bébikomp
Egy tornatanár ismerõsöm szerint a dömper a legtutibb komp, mert a támasz megvan, de kell egyensúlyozni, a súly a lábán van, és még pakolgatni is tod bele. Kép

Judy!
Nekem visszament a mellem, nem 100%-de 90. Majdnem a terhesség elõtti vagyok (pedig a méret nagyon teteszett Kép)

Üdv
dec8
dec8

Ági
Gratula az eladáshoz. Megy a drukk hogy találjatok olyan lakást, házat, telket, ami az elképzelésetek. Kép

Gumicukor
Tök jó hogy Ti is jöttök a talira. Én is ma vettem Levinek Vichy napozót, remélem jó lesz.
Én is jót vigyorogtam tegnap a Barátok köztön. Pont azt néztem hogy milyen szépen tartja a baba a fejét ahhoz képest hogy újszülött. Kép Kép

Macsek
Remélem minden rendben lesz a lánykáddal.

Judy
Szerintem is alkatfüggõ hogy vissza megy-e a cici vagy sem. Nekem már akkor kisebb lett amikor már nem sok tejem volt. Amikor pedig teljesen abba hagytam a szoptatást visszament az eredeti nagyságára. Vagy lehet hogy még kisebb is lett. Kép

Dec8
Köszi, ma vettem az Árpád hídnál lévõ baba boltban 1500,- Ft-ért. Nem egy nagy durranás de a célnak megfelel.

Szóval úgy néz ki jó sokan leszünk a talin???
Ki is??
Ilke-Lili
Beszti-Nátán
Forti-Levi
Zsani-Juli ??
Gumicukor-Dani
Manó-Emma

folytassátok...

Forti

Kép
Kép
forti

Forti

Mi is , mi is....

Vagyis hát

Nyuszi-Emília
Halacska-Anna

Nálunk már megint dolgozik a fogmanó....ma nagyon nyügi volt a lányom és nem nagyon hagyta hogy Dentinoxxal nyúlkáljak a szájában. És úgy kellett lenyomni aludni napközben.

Judy

Sajna nekem is visszament a cicim, pedig nekem is tetszett a terhesség alatti méret. Hát még a páromnak!Kép Dehát sajna a mostani 46kb-ból csak ennyi jut a cicimre...Kép

Gumicukor

Hehe én is rögtön megjegyeztem a BK alatt, hogy hát ez nem újszülött. De hát szép is lenne, ha egy pár napos babát húzgálnának ott a forgatáson a reflektorok közt...Kép Ja és szerintem nem fogja odaadni a Rozi a babát.
De jó hogy jöttök a talira!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

sziasztok!

Rit
Kár, hogy úszáson nem tudtunk beszélgetni, , utána az öltözõben már nem láttalak benneteket.
Nekünk a Ti csoportotok kicsit más volt, mert mimár javában karúszózunk, így mi csináltuk azokat a feladatokat, amiket egyébként is szoktunk. Dani úszinacijából most már kivehettük a labdát, mert eleinte a karúszóval mindig bebicskázott, de ma nagyon szépen felfeküdt a vízre, már el is tudtam engedni az egyik kezét, szépen egyensúlyozott. A fejét viszont még nem emeli ki teljesen a vízbõl, néha nyel egyet kettõt. ahhoz képest, hogy kb. 1 hónapja nem tudtunk menni, meglepõdtem, hogy mintha nem is maradt volna ki semmi, uúgy mozgott a vízben Dani.
A poén az volt, hogy a lépcsõre kimászott, de mivel ott már nem volt víz és rücskös is, nem rendes térden mászást csinált, hanem felemelte a térdeit és a talpán közlekedett 4kézláb. Nem semmi egy gyerek Kép
Nektek hogy tetszett a karúszóval való ismerkedés?
Jövõhét szerdán ismét megyünk pótolni, most már megismerlek én is benneteket Kép

Judy
Nekem sem nagy a cicim, a szülés után tényleg nagyobb lett a sok tejtõl, amit én kifejezzetn nem szerettem, bár ránézésre nem volt rossz, ,csak ne lett volna az a feszítõ érzés. Melltartóméretet nem kellett váltanom sem a terhesség alatt, sem most, uazok jók rám, mint elõtte. Én szopis melltartókat sem vettem, csak jól szellõzõ tiszta pamutot, ami jól tart. A szopis melltartó számomra rém ronda. Most szerintem uolyan a cicim formára és mindenre, mint anno volt, nem látok változást, nem lóg vagy plöttyedt, mellbimbók sem nyúltak földig, mert sokan panaszkodnak erre.

Nyuszi
Örülök, hogy sikerült a képek letöltése! Remélem tetszenek!
Hát eddgi úgy néz ki, hogy megyünk a talira, bár vanelõtte némi dolgom, de úgy intézem, hogy odaérjünk. a fuvart köszi, még nem tudom, hogy igénybe veszem-e, ,elvileg 79-es trolival a Jászaira ott vagyunk, onnan meg lesétálunk. De azért köszi!
Meg a babaülést sem lenne könnyû hurcibálni, nekünk nem hordozónk van, anélküól pedig nem szívesen ülök autóba. Remélem nem baj!

Ma ahogy fürödtem láttam, hogy sikerült a délelõtti és délutáni sétán leégnem vállban és nyakban. Ezért viszketett egész délután a nyakam. Nem baj, most már van Vichy napozónk , holnap anélkül ki sem megyünk. Danit még a patikában bekentem, mielõtt a ligetbe mentünk.

Holnap Itt van Május elseje, tiszta bolondokháza lesz itt a ligetben. Nem mehetünk a megszokott sétaútvonalunkon, mert hömpölyögni fog a tömeg, oda meg nem szívesen vinném be Danit még a nagy kocsijával sem. Na, mindegy, majd kibírjuk vhogy.

puszi, jó éjszakát mindenkinek!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Judy,
Boldog félévességet és jobbulást Gergõnek! Egy picikét szerintem nyugodtan kimehettek a levegõre ha nem lázas.
Lili is mindig a nagylábúját rágja, persze elõbb letépi a zoknijátKép.
Nekem akkor ment vissza a mellem amikor abbahagytam a fejést. Most már majdnem a régi.

Forti,
A ma esti locsinál odaadtam Lilinek a fogkefét. Egész jól elvolt vele, 1-2 perc bizalmatlan nézelõdés után bevette a szájába (meglepõ módon a jó végétKép) és tök ügyesen rágta.
Meglestem a profilodban Levit, nagyon ügyes és a lépegetés hihetetlenKép! Lili is próbálkozik nagyon, ma kétszer is felállt. Ültem a földön, odajött hozzám, aztán addig kapaszkodott, míg felállt, kétszer is. Annyira édes ahogy küzdKép.

Öltöztetés,
Hát én sem tudom soha eltalálni, hogy milyen idõ van kint. Ezért Lilit mindig próbálom rétegesen öltöztetni. Ja és egy vékony pléd mindig van nálam.

Dió,
Apa is sétált Lilivel míg én fodrásznál csücsültem, szerencsére Lili az egész sétát végigaludta. Mellettünk is van egy Ilcsi kozmetika, párszor már voltam ott, szerintem nagyon jó, a kozmetikus pedig egy tünemény.

Macsek,
Nagyon nehéz lehetett nektek ez a kórházi kivizsgálás. Kívánom, hogy mielõbb jöjjön rendbe teljesen a pici lányod!

Ildikó,
Képzeld Lili is tapsol, tegnap mutattam neki elõször, és ma már csinálta magától. Annyira imádom amikor újdonságokat mutat, olyan nagyon jó érzés.

Sheila,
Nagyon boldog 1 évességet kívánok!

Ági,
Hát ti aztán jó hamar eladtátok a lakást.

Gumicukor,
Örülök, hogy ti is el tudtok jönni a talira.

Nyuszi,
Én is úgy gondoltam, hogy plédre tennénk a manókat. Ha nem sétálok Lilivel, õ is hamar megunja a babakocsit. Szerintem ha a szabadtér mellett döntünk, akkor kellene hozni pár plédet. Egyet én tudok hozni.

Ilke-Lili
Beszti-Nátán
Forti-Levi
Zsani-Juli ??
Gumicukor-Dani
Manó-Emma
Nyuszi-Emi
Halacska-Anna
Ági-Petra

Szóljatok ha valakit kihagytam! Zulu, ti tudtok jönni?

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?