Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szülinaposoknak (kicsi és nagy) NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Nem vesztem ám el, csak helyzet volt nálunk Kép

Csengus pár napig olyan jó volt, hogy alig hittem el, hogy nem cserélték el..vasárnap megnyugtatott, hogy szó sem volt cseréröl Kép AZtán jöttek a CSengus banda tagjai, volt nagy össznépi Mikulás .. ami jól sikerült, CSengus nem ismerte fel a(z unoka) nagybátyját... söt úúúúgy be volt tojva, hogy elbújt a fotel mögé... meg közölte, hogy neki elég volt, megy inkább aludni Kép Ja, volt 2 jófej krampusz is, akik mégnekem is meglepetés voltak (vagy hogy írják ezt Kép)Az meglepetésre annyira nem viselte meg, hogy mindenki babrálta a játékait Kép Levi kismajomnak képzelte magát egész este (naná.. elalszik, csend és béke, mire felébred ezer gyerek meg felnött)... másnapra olyan izomláz volt a bal oldalamban, hogy ihajj... Romeltakarítás megtörtént, egy kis csoki a szönyegbe paszírozva, lépcsö lezáró vasrács amortizálva (de talán még helyrehozható)... Jó volt na .. Kép tegnap meg élveztem az egészet .. Csengus úgy megörült, hogy éjjel is jött a Mikulás, aki most szerencsére nem kérdezgetett mindenféle hülyeséget, csak csendben végezte a dolgát... Kapott fa macis öltöztetöt sok ruhával... meg vasalót... Olyan profin vasal a lányom, hogy mingyá odaadom a plafonig érö kupacot, nekem úgysincs rá idöm Kép .. na szóval ott tartottam, hogy úgy megörült a reggeli Mikulásadagnak, hogy szopizni is elfelejtett... estig Kép

Ági
Hös-Daninak sok-sok felejtö cuppp, és remélem azok a futószemölcsök most már jó messze futnak töle ...

Judit
grrrrr... kulcselhagyó kollega fizesse csak az egészet... Kép jajjjnem is tudom mit írjak.. tündér-Léna remélem tudja feledtetni a sok rettenetet, ami mostanában ért Titeket...
A bulik... Kép

Buksi
Képek KépKép
Én vasárnap kaptam Rebi fogkrémet KépKépKép
Nekem 2 pszichopasi önjelöltem volt, de rövid úton lettek leszerelve.. KépKép Elötte volt egy lelkileg/érzelmileg nagyon megviselö kapcsolatom, ami után inkább én lettem a szenya (mármint a pasik szerint.. szerintem csak nem ámítottam senkit, ha úgysem volt semmi esélye...)

Hajni
Keresztszemes volt .. Kép

Szilvih
Kicsit övön aluli volt a tengeres egyszálgatyás kép berakása, de szerencsére ma itt is napsütéses idö van, bár egy szál gatyáról szó sem lehet... Kép

CSengus 1 évesen (meg utána hónapokig) szinte semmit nem evett.. a kedvencéböl (Hipp pulyka-rizs, .. meg még 1 volt) elfogyott egy üvegnyi egy nap... Ki volt rakva alma, Ham-let, natúr kukoricapehyel, aztán ezekkel elvolt Kép

Ini
Gyerkök hogy vannak? Ha Nálad marad a kocsi, nincs kedvetek átjönni?

Nelli
Na lekéstem a 13:35-öt... de akkor külön Boldogot Domcsinak Kép

.. na megyek, mert a marcipánom borítása eddig bírta Levi támadását Kép

pussssssssz
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

(Azt azért megnézném, hogy ki kel fel reggel 6-kor majd Levi szülinapján Kép Csengus este fél9-es, öt mindig idöben köszöntöttük.. de Levi hófordulóinál mindig köözöltük vele, hogy minek sietett annyira KépKép)

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

RebiKép
Dorka nekem is este 1/2 9-kor született.

Nagyon köszönöm a pont-időben-tett köszöntőket isKép

Ti feledtetni tudjátok velem a rossz kedvemet. Ma is láttam a "barátnőmet" a szomszédjával (halkan jegyzem meg: ugye nincsenek sülve-főve együtt), és megint elszomrodtam, de rájuk mosolyogtam, mikor köszöntünk. Nehogy lássák, mennyire bánt.

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Domcsikának boldog szülinapot!!!!

Most csak piilanatnyilag ennyi, este bővebben, de be kell fejeznem a mukát amiben anyunak segítek.

Szilvi!
Oli is ezt csináljaKép Életkori sajátosság talán.

puszi
Ines
ini

Sziasztok!

Először is köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat!!! A levél végén leírom, hogy telt a nagy napKép

Nelli, Domcsinak boldog szülinapot!!!Kép
A dokibácsi mielőbb jelentkezzen minél jobb hírekkel!!!! Apa pulcsijaKép

Orsi, csúcsszuper a rénszarvasos papucsKép

Buksi, látom, nem egy ijedős Vencel, így mikulásügybenKép Naggggyon jó az ivós képpár!!!!KépKézügyességem nekem is megállt a kialakulásban 6-7 éves korom körül, ötletekben sem vagyok túl gazdag, de a lelkesedésem pótolja ezeketKép

Hajni, nem semmi szókincse van Alexának!!! Ügyi, ügyi! Az intimtorna tul.képp arra jó, hogy javítsa ill. megelőzze a végbél, hüvely izmainka erősségét, kontrollálását, állítólag szüléskor is segít, ha ügyi vagy, ill. az inkontinencia kialakulásának megelőzésében, ill. gyógyításában van szerepe. S nem utolsó sorban kispapáink elkényeztetésébenKép

Ildi, beszámolok majd a torna hatékonyságáról, ha mérhetőKép Jobbulást apának!

Rebi, nagyon teteszett Csengus hozzáállása az éjszaka kóborló csendesen dolgozgató MikulásokrólKép

Szilvi, hm, igazi kis meleget hoztál nekünk a képekkel! Tetszett a cicizős leányzó!Kép Nem vagyok túl hozzáértő, de bizos vagyok benne, a nagylány tudja, mi a jó: cici egy kis darabossal.Kép Szerintem csak kóstoltasd a pépeset továbbra is, az a 2-3 kanál is mennyiség, + a kevés darabos, + cici.

Ági, huncut MikuKép az ajándék kaktusz apától pedig KépKép

Judit, azt hiszem megállapathatjuk, lassan már ideje, hogy az autós dolgokkal tetőzött sorozat lassan befejeződjön. Most jön a 'fenn'Kép

Vic, igen eredeti a 140 karakeres Mikulás. Hja kérem, a technika betette a lábát a puttonybaKép

Csini Ini, gratula a mínusz kilókhoz!!!!!!

Noresz, remélem Máté jobban van!!! A gésatanfolyam nekem is az eszembe jutott, ha apa semmi említésreméló változást nem észlelKép, talán benevezek. Jössz?Kép Kézművekedés közben Terminátor 3, Na persze, jó kifogásKép

Szülinap:Szóval nem a 22.szülinapomat ünnepeltük (egy 10-essel többet), de mióta a párommal, s idén Kismazsival kiteljesedett az életem, egyre jobbak ezek a szülinapok, a számok meg kit érdekelnekKép
No,a párom egy meglepetéspartit szervezett nekem. A vendégek csak jöttek és jöttek, nekem semmit nem kellett készülnöm, és szuperul éreztük magunkat! Csendes beszélgetős, nevetgélős, teázgatós - aki nem sofőrködött, iszogatós - buli kerekedett. Nem csak én érezhettem jól magam, mert ((bár egy-két alkalommal ki-ki megjegyezte, hogy 'nézd, Laci mindjárt elalszik!', csak lendítettek a hangulaton, s mársem voltunk álmosakKép))az utolsó vendég fél 3 körül ment el. A hab a tortán - mert az is volt - a mikulás tette fel, aki személyesen hozta az ominózus tortát!!!! Életemben először jött hozzám mikulás! 32 évet vártam erre, de megérte! Sajna kép nem készült, annyira zavarban voltam, Kép, majd jövőre mutatok róla, mert ez a miku ezután minden évben meglátogat minket. Az eset úgy történt - a spontán dolgok mindig szuperek -, hogy Laci tegnap este leszaladt a kocsihoz a tortáért, s felfelé összefutott a szomszédunkkal, aki meglátta a páromat a tortával, megkérdezte, milyen ünnep, s azonnal felajánlotta, hogy épp most ért haza mikuláskörútjáról, gyorsan visszaugrik a ruhájába, s majd ő hozza át a tortát. Jó poén volt minden érkező vendég előtt ellőni, hogy 'biztos a mikulás, haha..', de gondolhatjátok, hogy fennakadt a szemem, mikor a nagyszakállú ott állt az ajtóban, mikor kinyitottam Kép Egyszóval: szuper nap volt!!!
A férjemtől és csemetémtől egy gyönyörű pulcsit kaptam, majd teszek fel képet!!

Ja, és a mai nap története, hogy ne legyen olyan unalmas az életKépHorror : (csak ERŐS idegzetűek olvassák:9) Ebéd cékla. Utána játék a nappaliban, hálóban, miközben anya mossa az almapépet a gatyáról((frissiben talán kijön jelszóvalKép)). Öklendezés hangjára berobbanok a szobába, jesszus, mi akadhatott a gyerkőc torkán, Andris ül a földön, előremered, előtte egy vörös tócsa. Első gondolatom:jézusom, mitől hányt véreset a gyerek????!!! Végtelen hosszú időnek tűntaz az 1-2 mp amíg rájöttem, hogy cékla. 'Megnézem miért akarja a gazdám ledugni a torkomon a szöszt kipiszkáló ujját'- gondolta a félig megemészett cékla, és előbukkantKép Persze Andrist nem viselte meg különösebben, egyből érdekes vizsgálnivalót látott benne, se tapintáspróbának vetette alá az 'anyag'ot több testrészével is( ujjak, sarok, fenék - minél több érzékszervvel vizsgálódjunk, ugye!Kép
Szó se róla, jövő héten melíroztatni szerettem volna, de azt hiszem Andris ma lazán megoldotta - bár piros csíkokkal számoltam, nem őszekkel

Na, jó hosszú lettem - Andris 2 és fél órát aludt, így egy kis anya-szunyi is belefért írás előttKép

Pusza,

Móki
móki

Sziasztok!

Móki!

nagyon jópofa volt mind a szülinap,mind a mai horror története,jókat nevettem Kép. A Mikulás tortával meg tényleg hab a tortán,úgy érződik,mennyire fel vagy dobvaKép! Persze minden okod meg van rá...

Szilvi!

Szerintem se aggódj a kaja miatt,egyik nagyon jó tulajdonságuk ezeknek a manóknak,hogy tudják,mennyi kajára van szükségük. Gondolom,ha kopogna a szeme,akkor enne Kép. és tényleg könnyen meglehet,hogy itt az ideje félretolni ezeket a pisiseknek való pépescuccokat Kép Tudod,nincs egy hete,hogy mondtam,vencel nem eszi meg a szilárdat. na azóta elnyammogja a szőlőt,banánt,leveszöldséget,stb. Ennyi változott pár nap alatt,úgyhogy nem lepődök meg semmin. Az is tény,hogy a szilárd starpásabb,mire megrágnak egy falatot,azalatt pépesből lemegy vagy öt kanál. De bizonyára belejön és helyreáll a mennyiség,vagy majd eszik hozzá pépeset,vagy egyszerűen csak van pár étvágytalanabb napja.

Rebi!

Már hiányoztak a történeteid! Jól hangzik ez az össznépi Miki buli Kép!

Ági!

Túlvagyok az első kudarcokon Kép. Rádöbbentem,hogy gőzöm nincs a színekhez,és még megközelíteni sem sikerült,amit ki akartam keverni. Így elpazaroltam kb. 100 tálcányi festéket,mire ezt akét nyomorult tálcát kifestettem,de olyan rusnyák lettek,hogy holnap kezdem elölről. A színük ,meghatározhatatlan vahol félúton a hígkaki és a hányás közt Kép

Orsi,

Már nem aggódom a Krácsony miatt,ha csak a tényeket nézem,minden a kedvemre valóan alakult: én ugyanis ragaszkodom a szüleim társaságához /is/.Az apósékhoz nem annyira Kép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Kicsit megkésve bár, de tettem képeket a Pöttömtali topikba Vencel bulijáról.

Móki, jó kis szülinapod lehetett.
Most panaszkodom egy kicsit. Egyszer régen, mikor lógott ki a sejhajunk a gatyóból, abban maradtunk apával, hogy hanyagoljuk az egymásnak adandó ajándékokat. Sajnos ő még mindig tartja magát ehhez. Én persze nem... Éas ez olyan egyensúlytalan. Szóval nem szoktam ajándékot kapni Kép
Kiváncsi vagyok a karácsonyra. Persze én már beszereztem az ő ajándékát, sőt eddig egyedül az övét. Ja, Diniét is. És nem kell sok hűha hozzá, csak kis fantázia, és odafigyelés...
Tényleg, közzé teszem, na nem apáét, hanem az öcsémét: köcsögduda lesz Kép Tesómmal pedig egyszer abban egyeztünk meg, hogy az a jó ajándék, amire a másikna baromira nincs szüksége, de olyan jópofa. Szerintem a köcsögduda az.

Ági, nem jött emilke Kép hol lehet?

CSajok, lesz holnap játszóház? Én készülök.

tsók
Orsko
orsko

Buksi, Ági nélkül valahogy nekem is nehezebben megy a dekorálás...
orsko

Sziasztok!

Buksi!
Nagyon édi Vencel képsorozat!!!!
Karival meg úgy vagyok én is, hogy én is a szüleim társaságához jobban ragaszkodom, örülök, hogy idén is itt anyuékkal vagyunk 24-én. Egyrészt amiatt is, mert anyuék hagyományőrzőbbek, több a karácsonyi hanhgulat és nincs műfa. (bocs, akik műfáznak, de én valahogy nem szeretem). Anyós meg állandóan szar kedvű, fáradt, amire minden oka van, mert ápolja anyukáját, aki 94 éves és csak nagy nehezen pisilni megy ki napközben.

Én sem panaszkodhatom, hogy nem szereztem tapasztalatot férfiak terénKép 4 komoly kapcsolat volt.
egyik egy olasz fiú(16 évesen), két évig tartott.
Volt, hogy kiszöktem Velencébe, anyuáknak azt mondtam, hogy sileni megyünk barátnőmmel és anyukájával a Késtetőre. Sílécet leadtam a csomagmegörzőbe a KeletibeKép A többi utazás már engedéllyel ment. Egyébként egy pár hónapja rákerestem a google-on a nevére és író lett belőle. Váltottunk e-mailt, de utána már én nem válaszoltam. Jobb a múltat békében hagyni. NAgyon-nagyon szerelmesek voltunk egymásba. Vissza gondolok kiráz a hideg. Velencébe a pályaudvaron nagyon igényes grafitivel fefújta a nevemetKép egyszer megnézem, hogy ott van-e még.

Most már nem is tudom mit akartam írni....

Móki!
Olyan jó, ha meglepik az embert. Én sajna ritkán kapok lepitKép Múltkor fel is húztam magam, hogy csokivásárt tartott az egyik ügyfelünka bankba és a férjem vett nekünk marcipánt(amit mind megevett) és a nagymamájának csokit. Rám nem gondolt. Mondtam, hogy elegem van, a nekünk, nektek, titeket szavakból, jól lenne, ha engem külön válkasztana a gyerekektől valamilyen színten. Pl. Nem szeretlek titeket, hanem szeretlek.

Tehéát Orskó valamilyen színten hasonló szitu.

Szilvi!
Oli körtét imád elrágcsálni. tegnap egyébként rizses húst evett, kézzel nyomkodtam a szájába, főt krumplit ő majszolta, karfiol levest meg ette kanálból. De hihetetlen sokat evett belőle.

Rebi!
Jövő hétre szervezhetünk valamit. a héten még sok a fordítanivalóm, pénteken fodrász és bankos karácsonyi buli kakarokévalKépKép

Orsi!
Várom mailt, papucs nagyon-nagyon tetszikKép

puszi

Ines
ini

Sziasztok!

Hú,csajok,durva lépést tettünk hozzátápi ügyben Kép A pizzánkról Vencel lekajálta a borsót,még kicsit hezitáltunk is,hogy eddig nem evett borsóhéjat,erre a végén bekaptam egyet és kiderült,hogy kapribogyó volt Kép Úgy falta,mint még soha semmit Kép Tudom,hogy ez nem vicces,de visszacsinálni nem tudom,jobb,ha nem agonizálok,nem?

Még valami Vencelről: ha megmutatjuk neki,hova kell bedobni,akkor az egyszerűbb formákat /háromszög,kör, négyzet/ addig forgatja,amíg be nem dobja a formabedobóba Kép

Orskó!

Jópofa ez a köcsögduda, én mondjuk nem tudnám értékelni,de szerencsére nem vagyok a tesódKép Kispapival meg átbeszélném a dolgot,mert ugye két esélyes az ügy: ha véletlenül megint nem gondolkodik ajándékon,az szerintem rányomja a bélyegét az egészre. Persze nem az ajándékon van a hangsúly,de elég,ha nem egyformán készültök Kép Én tisztáznám.

Ini!

Ez a velencés sztori nagyon jó!!!!!!!!!!!! van itt egypár hóhányó kalandor a csapatban Kép

TALI HOLNAP? Mi készülünk!!!!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Áááááá, nem lehet itt lépést tartani Kép
Megpróbálom holnap összeszedni magam, és jó hosszút írni, mindenkinek, mert csudaédesek a képek, jók a történetek, és amúgy is....
Csakhát most az egész család dögrováson (úgymint: Apa, Anya, Gyerek, Tesó, Nagymama, Sógorjelölt, tehát akik a szombati Mikulás-partin nálunk résztvettek Kép ). Nem is tudom, ennyire rosszak voltunk kollektíve, hogy Télapó ezt hozta???? Kép

Szóval holnap igyekszem, addig is
BOLDOG SZÜLINAPOT DOMCSINAK!!!!

BOLDOG SZÜLINAPOT MÓKINAK!!!!

És fertőtlenített puszi MINDENKINEK!
Noresz
(akinek a feje két tüsszentés között leesett Kép )
noresz

SziasztokKép

OrskoKép
Másodszorra csak most küldtem el, mert délelött valami baja volt az axelero smpt szerverének és nem tudtam levelet küldeni senkinekKép
Ajándék: ismerős a dolog és tudom milyen pocsék érzés, pont ezért én az idén átrágtam magam ezen a témán a párommal és megegyeztünk, hogy mivel a fenekünk még mindig kivan egy kicsit a naciból, igy együtt veszünk ajándékot egymásnak, vagyis idén közös ajándék lesz. Szerintem jobban jársz ha leülsz vele egy kicsit és elbeszélgettek erről a témáról, mert elég rosszul tudja kivenni magát, hogy te készülsz, ő meg nem veszi a fáradtságot rá, az exférjem volt hasonszörű beállitottságuKép

NoreszKép
jó kis miki partyt szerveztetek, ha az egész család kidölt tőleKép Tessék kipihheni magad és utána erőtől duzzadva irni egy jó hosszut magatokrólKép

BuksikaKép
Ismerős a dolog a festékkeverés terén, ne csüggedj, fog az még hasonlitani libakakira isKépKép
Nézz utána a neten a szinkeverésnek, hogy melyik szinből mi lesz ha összetrugyizod őketKép Kitartás, az időn felül csak pénzigényes egy hobbynk vanKépKép
Kapribogyó miatt meg ne aggódj szerintem, legrosszabb esetben holnap reggel hasonló halmazállapotaban találod meg a pelusban, mint ahogy megette.
ÉDes lehet a formadobálás, annyira ügyesek már hogy az csak csuda. Dani kedvence, hogy az üditős üveg kupakját ő akarja visszatenni az üvegre, meg imádja az apja sörösdobozáról leszedni a nyitófület, majd akkurátusan beledobja a dobozba, jah és persze ez akkor a legizgibb amikor még legalább félig van a doboz, had szenvedjen apa, hogy ne nyelje le....KépKépKép

InesKép
akkor te is elég rafkós csajszi voltál ám, igaz szokták volt mondani: oma vincit amor, vagyis a szerelem mindent legyőzKépKép
Műfa ügyben egyetértek veled, bár én ezt a nézetet kényszerből két évre feladtam, de hát egy 23 nm lakásban egy normál fának csak kinszenvedés lett volna..., meg ugyebár tavaly két héttel szülés után nem igazán volt a vágyam egy nagyfa és annak diszitése egyedül, mert a párom dolgozott, igy maradt egy kis egyméteres műfenyő.
Idén viszont egy jó nagyot veszünk, sőt már azt is kitaláltuk, hogy biztonsági okokból a járókába fogjuk tenni, hogy Dani ne döntse fel.

MókiKép
tök jó szülinapod lehetett, teljesen átéltem ahogy leirtadKépKép Jó fej volt a szomszédotok is, hogy eszébe jutott ez a frappáns ötletKépKép
A céklás sztori se lehetett semmi, gondolom egy perc alatt minimum tiz évvel érezted magad öregebbnek, mire leesett hogy nem vér hanem cékla.
Hasonló sztorit anyukám élt meg velem kiskoromban: szüreten voltunk és én jól bekajáltam oteló szőlőből, éjszaka meg kijött belőlem, anyu csak a kisvillanyt kapcsolta fel és elsőre szegénykém azt hitte vér, apu már okosabb volt, nagyvillanyt kapcsolt és akkot látták hogy ez csak a szőlőKépKép azóta is utálom az oteló szőlőtKépKép

RebiKép
Akkor már kipihented a bulitKépKép Igaza van Csengusnak, sokkal jobb a csendben dolgozó és sok sok ajándékot hozó mikivel, mint aki a fejünkre olvassa, hogy milyenek voltunk egész évben, és a végén még úgy kell elkunyizni tőle az ajándékot isKépKépKép
LEvi szerintem már akkor is tudta, hgoy ki korán kel aranyat lelKépKép azért jött olyan korán.

NelliKép
Tudom milyen pocsék érzés lehet, hogy látod őketKép de fel a fejjel. LEhet hogy hüle kérdés, de mi lenne ha csatlakoznál hozzájuk?? vagy nem igazán vevők arra hogy hármasban mászkáljatok? vagy már te nem akarod esetleg?? Tudod sokszor gondolunk valamit, hogy a másik ugy gondolhatja és nem merünk cselekedni, vagyis már előre lejátszuk magunkban a dolgot, pedig a valóságnak lehet hogy köze se nincs a gondolathoz.... Csak azért "okoskodom" mert jártam már igy én is, aztán leültünk és tisztáztuk a félreértéseket és azóta is jóban vagyunk.

Nah ma a fiam is jól bevacsizott, utána már alig kellett a cici neki, kidölt mint döbrögi és bealudt a nagyágyunkon, olyan lesz mint az apja, kisvércse, csirkecombot kajált és almaszószt hozzáKép

Még nem tom hogy tudunk e menni vagy sem holnap... még kétséges...

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok,

Buksi, jó ízlése van Vencelnek Kép

Nekem van egy apukás nemolyanvicces sztorim: múlt héten hétfőn Dini lázas volt. Semmi más, csak egy napos mags láz. Addig nem igazán akart vizet inni, bár én kitartóan próbálkoztam. Legnagyobb bánatomra mindenféle létyókat ivott volna inkább. Azóta viszont jó a víz is, iszik is rendesen, és mutatja a poharat, ha szomjas. Tegnap büszkén megemlítettem ezt apának, mondván, hogy lámlám, kellett egy kis láz ahhoz, hogy rájöjjön a gyermek, hogy a víz milyen jól oltja a szomját. Erre mit mond nekem ez a voltorvos Ember? Azt, hogy cukorbeteg a gyerek Kép Mióta vele vagyok, én is sokkal több betegséget felismerek, és ott is azt látok, ahol normális ember nem, de ez azért durva volt, erre nem számítottam. Aztán persze magyarázta, hogy nemis, de akkor én már kész voltam. Basszus, a fene gonolta volna, hogy ennyire ki tud borítani egy ilyen odavetett megjegyzés, ha a gyerek egészségéről van szó. Tiszta aggódós anyuka lettem...

Ini, én naggggyon büszke lennék a grafitire Kép

Noresz, gyógyuljatok gyorsan Kép

akkor holnap ketten már vagyunk, oké. Lehet, hogy egy barátnőm is eljön a kicsijével, ha az ovodása nem beteg, mert ma mintha lett volna.

jóéjt
orsko
orsko

Sziasztok!

Buksi,
itt vannak a képek a mikulásomról:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3492&page=2&image=94584
http://babanet.hu/album/main.php?album=3492&page=3&image=94585

Egy bébikajcsis üveg tetejére ráragasztottam egy télapókütyüt, majd feltöltöttem babaolajjal, beleszórtam egy halom csillámot és (ne röhögjetek ki Kép) kókuszreszeléket. Egy régi Praktika újságban glicerint javasoltak, és műhavat. Kicsit leegyszerűsítettem az itthon talált dolgokkal. Szóval nem alkottam valami tartósat, de legalább gyorsan kész lett.

Vencel csúcs a képeken a pohárral! A múltkor a mi önálló próbánk kudarcba, azaz sikításba fulladt, annyira megijedt, hogy összevizezte magát Kép
Naná, hogy aranyosak a csemeték a videón pápázás közben!!! Kép

Orsi
nagyooon jó a papucs!
Nem tudom, hogy most a hangfelvétellel kapcsolatosan kérdezted, hogy meddig próbálkoztunk vagy a babaprojekttel. Gondolom az utóbbira voltál kiváncsi Kép
3 évet vártunk Alexára.
Van egy nőgyógyászati betegségem, aminek endometriózis a neve. Tömören annyit jelent, hogy a méhnyálkahártya nem kifelé, hanem a másik irányba vándorol menstruáció alkalmával. Különféle szigetek keletkeznek a belső szerveken, és ugyanúgy viselkednek mensikor, mint az egyébként normális helyen lévő méhnyálkahártya pl.véreznek. Na nekem ki kellett operálni az egyik petefészkemet egy ilyen bevérzés okozta ciszta miatt. Aztán 6 hónapon át hormoninjekciókat (hasfalba) kaptam, aminek a mellékhatása a klimax volt! 24 évesen klimaxoltam...
3 év meddőség és fél petefészekkel csak a lombikot javasolták a meddőségi központban is. Csakhogy az égiek úgy döntöttek megérdemeljük a babát és spontán terhes lettem!!! Igaz minden természetgyógyászos dolgot kipróbáltunk elötte (termékenységi kapszulák, termálkristályos ülőfürdők, füvek stb.) Szóval röviden ezért.

Szilvi nagyon jók a képeitek, a legjobban a sapis tetszik! Kép

Rebi a Nézet/Kódolásban már nézted, hogy min áll pötty? Nekünk a Közép-Európain (Windows). Bár lehet, hogy nem ez a probléma a bötűiddel, de egy próbát megér.

Ini ha nem titok miért lett vége az olasz fiúval? A kiszökés nagyon tetszik, bár ha a lányom csinálta/csinálja meg hááát...

Móki jaj köszi, de biztos megint hülyén kérdeztem! Az intimtorna fogalmával tisztában vagyok Kép csak valahogy azt nem tom' elképezelni, hogy hogy történik. pl fekszetek egy teremben és a tanár "dirigál", no jó, de honnan tudja, hogy jól csinálod-e? Kép
Cékla tényleg horror!
A télapós szülinap meg nagyon szupi! Tényleg nem jött tortával a kezében még maga a fehérszakállú egyszer sem 32 év alatt ? Kép
Alexával dec.31-re voltam kiírva, jó lett volna akkor szülni, mert mindig mondtuk volna neki, hogy a sok tüzijáték az ő szülinapja miatt van Kép

Noresz jobbulást! Kép

Ági ma a Libriben szabadjára engedtük a csajszit, hát tényleg kellett szaladni, persze pofára is esett. Dani is gyorsan akart először menni? Nekem ez olyan fura, hogy ha elindul úgy igazán, akkor szinte szalad. Miért rohan vajon ennyire?
Ma beszabadultam egy hobbyboltba és vettem dekorhomokot+ragasztót kezecske-lábacska újabb próbára, kiváncsi leszek, hogy milyen lesz!

Judit őszintén remélem, hogy meg lehet majd oldani a dolgot úgy, hogy ne kelljen fizetnetek a kocsi miatt. Ha meg igen, akkor meg remélem jó sok értékcsökkenés volt már számolva utána...

Nelli, remélem jól telt a szülinapos napotok! Kép

Akinek most nem írtam itt egy kép "vigasztalásul"
ma készült az Árkádban, rengeteg hasonló kis törpe dekoráció van az áruházban, még mozognak is!
Kép

Meg mégegy az Ikea Baba-mama szobában:
Kép

Pussz
Hajni
ui: Én sajnos elkiabáltam, hogy meggyógyított a Neocitrán+a hársfatea, még mindig trombitálok és már köhögök is. Kép Részünkről a holnapi nap lefújva, nem akarok bacit osztani!
tigribigri

Sziasztok!

Aki jön talizni,írjon már lécci,mert ha csak Orskóék jönnek,nem megyünk,velük itt is talizhatok.

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Pótolni fogom a mulasztásom, míg alszik Kincsem, akit most tettem le. Kép

Buksi, mi mennénk, ha ...
szóval indulás csak ébredés-evés-öltözés után, azaz várhatóan 3 köröl. Mit szólsz hozzá?

Boró
femõke

Sziasztok!
Most összeszedem magam, és írok egy hosszabbat!!!! (remélem, ez nem ígéret, hanem bizonyíték! Kép )

Judit
Hát most már tényleg legyen vége a sok gondnak! Mi a helyzet végül, valóban ki kell fizetni a kocsit???? Ez azért elég durva, bár tudom, ez nem vígasztal. Kép
Léna mit csinál mostanság?

Vic
Futószalag-Télapó Kép Kép Kép

Orsi
Papucs csúcs!! Honnan származik? Csak nem Te varrtad? (ha már mindenki remekel kézműveskedésben Kép )
Saját hagyomány: már egy ideje, mióta nagyok vagyunk, az a Mikulás, hogy Anyukámnál összegyűlik a három lány + párok, és hatalmas dőzsölés mellett (habos kakaó, mézes puszedli számtalan ízben, déligyümölcsök, füge, datolya, mogyoró, stb.) társasozunk estig.

Ini
Csak az a kár, hogy én nem láttalak! Majd legközelebb. Hát tényleg szívmelengető érzés, ha beleférsz a régi ruhádba! Kép
A graffitire meg én is kíváncsi lennék, megvan-e! Nem semmi sztori. Ha arra jársz, és még látod, feltétlenül meg kell örökíteni az utókornak!

Ági
Én komolyan gondolkodom a gésa-tanfolyamon, majd mindjárt írom Mókinak is! Tudod, a jelszó: legyünk tökéletes anyák, kézművesek, konyhatündérek és szeretők!!!! Kép

Kisbuksi
Jajj, de jó, hogy gurul az autó! Ügyes ez a Kispapi Kép
Karácsony: hát, mi mindkét családdal szeretnénk együtt ünnepelni, csak azért nehéz ügy, mert itt is, ott is két tesó + párjaik, tehát evidens, hogy nem ők jönnek, hanem mi megyünk. Igyekszünk egyik évben itt Szentestézni, másik évben ott, utána menni a másik helyre (min. 4,5 óra kocsival). Csak az a baj, hogy van egy fix pont, 25-én az én nagy családom (összes nagynéni-nagybácsi /=6 fő+párok/, én nagypapám, unokatesók /=9 fő+párok+gyerekek/ összegyűlik, és sokukat csak egyszer látom az évben. Tehát ehhez ragaszkodok. És itt már zárul a kör, mert ezt jó nehéz kisakkozni, főleg hogy most az ünnepek hétvégére esnek, és sok szabit kéne kivenni.
Ja, és Miki-képek, valamint Vencel esete a bögrével édi! Kép Kép

Nelli
Pulcsi Kép

Szilvi
Képek a nyaralásról=merénylet!!!!
Amúgy amikor először láttam, azt hittem, odamontíroztad Magatokat Kép
Szóval a Pozsonyi Pagonyba se menjünk...Kép
Remélem, kaja-ügy javul.

"hulla dög fáradt" Ildi, hol vagy?

Rebi
Na, kivasalt már Csengus? Kép
Ide is átküldheted!!!! Kép

Móki
Jó kis szülinap, Miki-hozta torta! Ennél már csak az lett volna jobb, ha még csippendél is a srác! Kép
Gésa-tanfolyam: menjünk!!!! És ezt komolyan mondom Kép

Orskó
Jók a buli-képek Kép
Karácsonyi ajándék ügy nem túl szívderítő. Végülis beszélsz Kispapival? Én biztosan szólnék neki....

Hajni
Szerintem szuper a "hull a pelyhes" műved
Alexa hercegnő meg tündéri az Ikea-fotelben.

Nnna, ennyi futotta több óra alatt.
Puszi MINDENKINEK, akik kimaradtak, azoknak dupla
Noresz
noresz

Sziasztok,

Móki, a te írásodig jutottam visszaolvasásban, de rájöttem, hogy ha ez így megy tovább, Dorka felébred a röhögésemre... Pedig a szomszéd szobában alszik... Kép

Mindenkinek köszönöm a megnyugtatásokat, véleményetek egybecseng a nem virtuális környezetem véleményével, és mivel a szavazati arány 100%, ezért én is hajlok erre. Így hát a tegnapi nap kicsit egyhangúan telt: reggeli fél óra, ebéd 1 és negyed, vacsit már nem mértem, mert közben befutott apa személyében a felmentősereg. Kép Általában telepakolja mindkét pofzacskóját, aztán elkezd rágni, mire zöldség-és husidarabok kezdenek kikandikálni a szájából, úgy néz ki, mint egy kis vámpír...

De miért is akartam írni.. Megvan! Ma mi is várhatóak vagyunk, de sajna csak f4ig, akkortól jön anyósom, aki tovább játszik Dorkával, én meg a párom meg átmegyünk a Széchenyibe egy kicsit áztatni magunkat. Nem pont mára terveztem, de a héten még minden nap meghiúsult, anyósom is ma ér rá. Szóval remélem, addig is tudunk dumálni.

Hát bocsánat azoktól, akiket a fényképeink merényletként ért! Pedig tervezem az albumba bemásolásukat! Jövő héten lehet, hogy nyugdíjazhatom eme iskoláskort megért gépemet, és akkor reszkessetek! Képhalmok lesznek! És ADSL-ünk is lesz!

Buksi! Vencel nagyon ügyes! Dorkának már sokszor mutattam, de valahogy nem fogja. A kapribogyó miatt ne aggódj, ha nem tudja megemészteni, kijön a másik oldalon, ha érzékeny rá, lesz egy kis kiütés, és akkor pár évig nem eszik kapribogyót, és akkor mi van??? Legjobb esetben megemészti, sőt még imádni is fogja! Mondjuk én szinte soha nem adok Dorkának a tányéromról, nem azért, mert szörnyű kajákat eszek, de néha igen, (pl rántotta Kép) és akkor nem tudnám megmagyarázni neki, hogy az miért és ez miért nem, csak hisztihegyek lennének. Szerencsére így nem is szokott kunyizni.

Rebi, örülök, hogy nálatok is jól sikerült a mikulásbuli! Csengének meg most már lehet mondani a karácsonyt- a rossz gyerekeknek nincsa jándék a fa alatt. Kép Néhány újabb nyugis nap! Kép

Orsko én kispapim is hasonló. Kezdetben haragudtam, aztán elkezdtem ünnepek előtt célozgatni, hogy mit is szeretnék. Mostanában megmondom nyíltan... Másképp nem kapok. Én nem szeretem a semmire sem jó ajándékokat, amire meg szükségünk van, úgyis megvesszük. Így tényleg nehéz lehet kitalálni, mire vágyom, inkább megmondom. Olyan is volt, hogy én vettem meg... Aztán odaadtam neki becsomagolni...

Ránéztem az ürára, ha nem rohanok ebédelni, csak Dorkával együtt ebédelhetek, és az extra sok idő.. Inkább , majd szóban a többit

Pusz

Szilvi és 11hónapos Dorka

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!
Pótolom a lemaradásom. Kép Mivel jó hosszú leszek (remélem), ugorgyon, akit nem érdekel. Kép

Ines, Buksi és akinek kijutott horror kapcsolatból - részvétem. Az ajándék csomagokon jót rötyögtem. Kép Én legfeljebb Emőke csokit küldhettem volna, ha lenne még. (Gyermekkorom óta nem láttam.) Kép

Ines, karaoké buli hogy sikerült? Mikiparty-képek remekek! Kép Csini Ini Kép Gyerekekkel kapcsolatban egyetértek. Azon nem gondolkodtatok, hogy kint neveljétek fel őket? Másik kérdésem: hogy kerültél Bp-re? Velence Kép Idén oda is készülünk, megnézem ott vagy-e még? Kép

Andi, írásodból úgy érzem, megsértődtél, mert megjegyeztem, hogy nem ismertél fel. Nem bántásiból írtam, de Te tudod, mi volt benne a sértő számodra. Én viccesnek tartotam. Mint ahogy azt is, hogy a saját lányod se ismered fel … meg a pizsis írásod sem semmi. Kép

Rebi, álló Levinek ismét nagy nagy gratula! Kép Jelentem, Kincsem is tanult valamit a Vencel-bulin: olyan síkításokat rendez, hogy ihaj! Nem tudod véletlen, honnan koppintott? Kép
Vasalnivaló nekem is van! Kép

Judit, örülök, hogy kibuliztad magad! Kép Kincsem attól ijedt meg, hogy elengedtem. Kép Utána sem és előtte sem félt a Mikitől, csak míg fotóztam. Kép

Tünde, ejnye, bejnye, szökünk a Mikulás elől? Kép Jó tanulást és nagy kalappal a vizsgára!

Hicu-Emőke, mi fáj, gyere mesélj ... Merre kószálsz? Ugye nem szülsz még???????

Orsko, autó tolvajok, Mikibuli Kép

Ildi, még jó, hogy nem ússzuk meg Nélküled! Kép Írkálj, csak, mert olyan jó, hogy vki ír, mikor senki se! Kép Húúúúú ez érthető így?????????? Kép
Igen, az egy valódi, igazi babapuszi volt! (Csak a menyasszonyka meg ne tudja! Kép) Mivel a kép teteje lemaradt, azt a magyarázatot találtam ki, hogy személyiségi jogokat védjük, mert ugyebár kiskorúak ... Kép Szopcsis kép szupeeeeeeeeer!!!!!!!! Kép
Off: Szavazásról + 1 sort: nem kell hozzá lakcímkártya. Sajnos több ehhez hasonló csalásról hallottam. Velem pl. az volt a gondjuk, hogy a szavazócédula kézzel volt kitöltve ... de én nem hagytam magam. Kicsit keserű a szám és sajnálom, hogy látszatdemokráciában élünk ... On
Kettesben kirándulás hmmmmmmmm Kép

Zitus, nekem nem jött mamatáblicsku ... Vizsgák? Matyi?

Manóka, szerintem jogos lenne az elvárásod. A szakszervezet meg külön is szokott Mikicsomagot osztogatni - kaptatok?

Ági, Dani is és Te is hősök vagytok! Mostmár aztán se ne lássunk, se ne halljunk azokról a fránya szemölcsökről! Danimikulás Kép

Buksi, irigy irigy a kreatívkodás miatt. Azért megkérdezném, hogy a tappancs lenyomatokat hogyan csináltad? Örülök, ha tetszeik a CD. Kép Szülők Kép Karácsony Kép Ilyen fiatal, játszós Mikitől tán Kincsem se ijedt volna meg! Kép Iszós képek remekek!!!! Kapribogyó Kép

Orsi, nagy gratula a járó Bencének!!!! Kép Papucs Kép

Nelli, így utólag is Domcsit istenke éltesse sokáig! És gyógyulást!!!!! Valahol azt olvastam, hogy kiskorban gyakori, de elmúlik komolyabb beavatkozás nélkül is. Ezt kívánom Nektek is! Ósan Kép Kép

Móki, tényleg komoly nagylegény? Kép Úgy szégyellem, de nem emlékszem Rátok. Kép No majd legközelebb! Kép Nem utolsó sorban Andrisodnak utólag is boldog névnapot!
Nekem megvan az intimtorna a gépen. De még nem néztem meg. Kép
Boldog Szülinapot Kívánok így utólag is! Kép Ja és ne aggódj, még nálunk sem járt különbejáratú nagyszakállú! Kép Cékla Kép

Hajni, gyógyulj meg! Látod, ennyire ritkán találkozunk! Kép Alexa szókincse hihetetlenül gazdag! Mienk kb. a fele, de sok mindent inkább halandzsának nézek. Pl. a víz: hol inni, hol zííí. Kép

Noresz, Terminátor 3, mi? Kép És a Cápa 2 alatt mit ügyködtél?

Vic, lehet, hogy azonos a Miki. Kép Bár nálunk nem volt személyre szabott szöveg, csak a munkahelyi egyencsomagokat osztotta ki.
Magatokról bővebben??????????? Na és hol maradt a 2. aventi angyalka üzenete?

Szilvi, szuper képek! Bánom, hogy nem voltam erőszakosabb apával, s nem mentünk el mi is novemberben.
Kaja: üdv a KLENCS-ben! Kép (Kézzel-Lábbal Evők Nagy Csapata) Nálunk ugyan most az a módi, hogy igazából apával eszik rendesen. Én ugye csak odapakolom elé a kaját (addig is elvan, én meg pl. főzhetek), apa meg "eteti". Kép Szóval ne aggódj! Pagony Kép

Na eddig jutottam ma. Kép Ez a vége, mert isteni kenyérillat hallik a konyha felől. Kép Végre sül. Ja, hogy milyen is lesz, azzal nem dicsekszem, mert eddig 2-ből 1 az arány, azaz 2-t sütöttem, de csak 1 lett jó. Ez másik recept, magos. Kép Sütés előtt összeesett, azóta nem néztem. Kép
Legközelebb talán írok arról, hogy miért nem írtam eddig. Kép

Pussz: Boró
femõke

BOLDOG SZÜLINAPOT DOMCSINAK!!KépKépKépKép

Móki!! Neked is boldog szülinapot!!!!!!!KépKépKép

Édesek vagytok, hogy hiányoltatok, sajna elég beteg voltam, úgy tűnik teljesen le van amortizálódva az immunrendszeremKép
Ma már jobban vagyok és megyünk Duduval ma megcsináltatni apa ajándékátKép

Megpróbálom majd bepótolni az elmaradott olvasnivalókat!!Kép

Millió puszi!!
Emő+Csongor

hicudzsi

Ilyen a mi formánk... mindjárt 3, de még alszik.

Kép
Kép
szilvih

Szia Szilvi!

Enyém bébi is csak most ébredezik, bár délelőtt meg nem aludt. Talán az időjárás kavarta meg? Ebben a trutyi időben nem hiszem, hogy ma mi kimegyünk, föleg,hogy alig látszunk ki a takonyból (bocsi).
Akkor már nem mentek játszóba, ugye? De legalább Ti egy jót széchenyiztek Kép Kép ....(irígy-irígy).
Én most itt punnyogok (=a depi enyhébb fokozata, azaz semmihez az égadta világon nincs kedvem, de attól sincs jobb kedvem, hogy lógatom a lábam. Mami, segííííííts)

Puszi
Noresz
noresz

Ja, és Boró:
Kikkkkérem magamnak a Cápa 2-t. Ide taláncsak nem süllyedek le Kép
De legalább ma Gigasztár lesz.

Pusz
noresz

Sziasztok!

Köszönöm a további szülinapi köszöntéseket isKép

Voltunk UH-n, ami jó lett. Azt mutatta, hogy a reflux nem gátolta a vese fejlődésétKépViszont az nem látszik, hogy fennáll-e még a vizelete visszaszivárgás (reflux)KépEzt majd csak a májusi katéteres vizsgálat. Addig is lesz még áprilisban UH.

HajniKép
JobbulástKép
Alexa nagyon ügyiKép

ÁgiKép
Mi is leültünk megbeszélni a dolgot, csak hát én utána felmentem hozzájuk. Szinte minden szavamba belekötött. Érződött, hogy nem annyira kiváncsi rám. És ő nem is keresett, pedig kétoldalinak kéne lenni a dolognak.

Puszi:
Nelli
hnelli

sziasztok!

Nelli!
Azért az nem olyan rossz hír Domcsiról. Remélem a visszaáramlást talán látják a köv uh-n.

Sokat fordítottam ma, ami nem volt éppen egyszerű feladat a gyerekek mellett.

Buksi!
Logisztikai tankönyv javítókulcsaKép

Hajni!
Az lett a vége, hogy a távolság sajna győzött. Mondtuk is, hogy nekünk egy jó 5-6 évvel később kellett volna találkoznunk, ahol esetleg már komolyabb lépéseket is megtehettünk volna.
Nyilván mind a kettőnknek már olyan kapcsolat kellett, ahol nem 800 km van a partner között.
Volt is egy közös dalunk David Bowie-tól: Five years. A szöveg szinte egy az egyben ránk illett.

Boró!
Mi is tervezünk arra járni idén nyáron, a Garda-tónál szeretnénk kempingezni. Valószínűleg gyerekek nélkül. Bár én talán a férjemnek nem mutatom meg, ha még ott van. 12 éve fújta fel.

Noresz!
Jobbulást nektek. Remélem hamar gyógyultok.

Jövő héten már tervezem én is a játszóházat.

puszi

Ines
ini

Timi Kristófjának boldog szülinapot!!!!

Ines
ini

Sziasztok!!!

Elkiabáltam Kép Csengus belázasodott, Levinek hasmenése van, én meg rettenetesen köhögök Kép Most elvileg törhetném a fejem, hogy melyiket honnan szedtük össze... de csak a sajátomat tudom...

Boró
Sejtésem sincs, honnan leshette el Kincsed a sikítozást... Kép

Rebi

rebi

Rebi!
sajnálom, hogy betegek letettek. Elég húzós két beteg gyerek egyszerre. Remélem hamar túl lesztek rajta.

Gyerekek ma sztrájkonal alvásilag, Hanna majdnem két órát fetrengett délben az ágyába, hiába, Oli meg egész nap csak másfél órát aludt. Most sem nagyon áll szándékában aludni.

Boró!
Ha rajtam múlna, akkor Németo-ban laknánk. Férjem nem akar.

puszi
Ines
ini

RebiKép
Beteg gyerekekKépJobbulást Nektek!

InesKép
Rossz alvásKép

Nálunk most alvókorszak van. Domcsi sokszor alig aludt, de mindenképp egyszer 1 nap. Most meg alszik egy hosszat, és még délután is alszik. Biztos sok inger éri mostanában.

Nelli
hnelli

InesKép
Talán Te írtad, hogy google-val megkerested régi párod. Ez hogy működik?
Én elveszett barátnőmet keresem, de még nem leltem ráKép

Köszi:
Nelli
hnelli

Nelli!
Beírtam a nevét csak úgy és 5-6 egész oldalt hozott ki teli linkkel.
Egyébként, ha beírod, hogy reé ines, akkor a babanetes profil és egy-két hozzászólás jelenik meg.

puszi
Ines
ini

Sziasztok!

Íme a borosüveg,bár elég rossza kép,mert mms-ben küldték:

http://babanet.hu/album/main.php?album=3795&page=2&image=95070

http://babanet.hu/album/main.php?album=3795&page=3&image=95071

Majd még jövök!

Buksi
kisbuksi

Hahó!

Gyorsan elújságolom, hogy túl vagyunk Dorka születése óta az első közös programon apával: 2 óra hosszat a Széchenyiben áztattuk magunkat, úgy, mint régen, szuper volt! Tudom, ez sokaknak nem nagy hír, de mi nagyon össze vagyunk nőve a kisasszonnyal!
A nagyival játszóházazott közben, aztán másfél óra múlva rádöbbent, hogy nem vagyok ott, és mindig visszavitette magát a büféhez, ahol utoljára látott, és mondogatta, hogy mamama. KépOlyan kis cukifalat!

Na bedőlök az ágyba, fáradt vagyok a sok pancsitól...

Hasonló jókat mindenkinek!

Szilvi

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Bocsi, már megint nagyon elmaradtm, szokás szerint. Most talán még okokat is tudok mondani, temetés,(apukám testvére) külföldi uncsitesó hazalátogatása, Windows telepítés, stb.

Boró!

Nem vagyok olyan sértődős fajta!!!!! Tényleg nem sértődtem meg, ha fogok, majd szólok! Becsszó!
De nem fogok! Kép

Inkább én kérek elnézést mindenkitől aki esetleg írt nekem valamikor és én nem reagálok rá, az igazság az, hogy nagyon szétszórt, fáradt, agyament stb. vagyok így a nap végén, és biztos megtörtént már, hogy valaki írt nekem és én nem reagáltam.

Ági!
A múltkori szombati kézműves bulira is úgy szerettem volna elmenni, és teljesen kiment a fejemből! Ne hari!
Azt hiszem elméletileg tudom hogy kell a dekupázst csinálni, csak még soha nem próbáltam ki. A héten meg fogom venni a dekup. ragacsot, és kitalálok valamit. Drukkoljatok lécci!

Mindenkinek akinek eddig nem kívántam és szüli ill. névnapja van:

Isten éltessen sokáááááááááig!

Kép

Na, ez egy neharis hsz. volt! Nehari! Kép
Puszi!
Andi
andi68

Sziasztok!

Alig vártam, hogy jöhessek, tegnap már nem volt erőm írni csak gyorsan olvasniKép
Apa lassan gyógyulóban, most meg én érzem megint azt az émelygést, hányingert, mint az elején. Remélem nem fertőzött vissza a vírussal, mert akkor megint 3-4 nap böjtKép
Nálunk nincs sok újság, a lefekvések kezdenek eltolódni egyre inkább az éjszaka felé, de cserébe az utóbbi napokban 9-10 körül kelünk. Nem vicc, ma is 10 kor ébredtünk fel és ez olyan jóóóóó! Délután alszik 1-2 órát, és még 11-kor is kuruttyolKép Nem igazán gyerekbarát az éjfél körüli fektetés, de majd alakul még úgyisKép

ÁgiKép Ez a dekupázs mit jelent tul.képpen? Ragasztásos-festéses alkotás vagy mi ez? Gondolom gyűjtőfogalomKép Danimikulás cuki.cuki.cuki voltKép

LénamamaKép
Már megint sehol se vagyunk? Ne félj, számon tartalakKép

BuksiKép
Örülök, ha tetszett a könyv, Zsófinak is van ilyen egy-pár és ahhoz képest, hogy romboló természetűKép meglepően finoman forgatja a lapokat. Persze egy kis püfölgetés nem árt még nekiKép
Ivós képek nagyon vagányokKépAz üveg tetszik, hogy is mondják, kezdőtől nem rossz, meglepően jóKépKépKép Bár a tálcákat nem láttam...KépKép

SzilviKép
Ez olyan ismerős a mamamaKép Zsófi is mindig ezt mondja, játszik egy kicsit valakivel, azután eszébe jutok és elindul keresni.Kép
Apával együtt ázásKép, nem halmozzátok egy kicsit az élvezeteket, nyaralás után fürcsikézés?Kép

RebiKép
Jobbulást a gyerkőcöknek, meg neked is!!!!
Bevállalnám mindkettőjüket ápolásilag cserébe az én beteg férjemértKép Na, nem cserélünk?Kép

InesKép
Hát nem semmi voltál lyánykorodbanKép Én is sok mindent csináltam annak idején, de külföldre nem merészkedtem azértKép Nagyon romantikus lehetettKép

BoróKép
Sikerült a kenyérsütés? Milyen sikítozást, honnan tanult KincsedKép?

OrsiKép
Nem is tudomKép.. nem volt kitől örökölnie ezt a magasságot, apa 175 cm én 171, de majd megáll a nyúlásban is valamikorKép Most egy darabig biztos megint hízni fog.

MókiKép
De jó lehetett a meglepetésparty!Kép Én is erre vágyom a legjobban a szülinapomon. De hát ezt hogy mondjam apának?Kép Lepjjé má' meg...
PulcsiKép CéklaKép Lett ősz hajszálad egy-kettőKép

HIcuKép
Tessék jönni beszámolni mindenféléről ami történik veletekKép

BogiKép
Te is számon vagy ám tartva, miért nem jössz mostanában errefelé?

NelliKép
Irgum-burgum mondtuk már, hogy ne szomizzál a szomszéd miattKép
Remélem Domcsinak semmi baja sem lesz a következő vizsgálatonKépKép

NoreszKép
Küldtem neked punnyiűzőtKépKépÉn tegnap lealacsonyodtam a cápa2-re.Kép Mert az egyik "kedvenc" állatom, bár a film nagyon szar volt. Tudtátok egyébként hogy a cápatámadások 60%-a 1,5 méternél sekélyebb vízben történik? Nem is gondoltam volna, v.melyik nap olvastam.

Így locsi-pocsizzatok Szilvi legközelebb, amig mi itthon vagyunkKépKépKép

OrskoKép
Cukorbeteg a gyerekKép OrvosbetegségKép

AndiKép
Ne hariKépPussz-pussz!

Majd elfelejtettem: olyan vírus találta meg az egyik irodai gépet apánál, hogy a mobilrec totál KO-lett, és a lényeg: ezen volt az összes gyerekkel kapcsolatos videó meg fénykép!!!Vmilyen indíttatásból átmásoltam azt a kb 3000 db ZSófiképet ami rajta volt egy másik rec-re egy hete. Tehát azok nem vesztek el, de az összes videófelvétel a születésétől kezdve azon volt rajta, de hála megvannak kiskazettán, mondjuk lesz vagy 3-4 nap mire az összeset feltesszük, de rengeteg céges irat elveszett, meg több tucat film vagy 100 giga anyag.
Gondolhatjátok mit éreztem, mikor azt mondták a
szervízbe nem úgy néz ki, hogy megmenthető. Mi lett volna azzal a sok képpel ha nem másolom át! Teljesen rosszul lettemKépKép
Bár van olyan szervíz aki még így is le tudja szedni az anyagokat csak a felmérés 25e, a mentés meg több százezer is lehet.

Szóval ennyi, mára rövidenKép

Holnap jövök. Bocs, ha kihagytam valakit!!

Ja, Hajni, a Mikulásod nagyon teccccik, lízingelhetem az ötletet???? Karira meglepném dédit, mindig ilyen húllós izékét szeretett volna. Kép

Pusz NEktek!

ildi
bpildi

DANI!
NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED, MATYI ÉS ANYUJA
Kép
zitus

Dani!
Boldog születésnapot!Kép
ini

Ági Danijának nagyon boldog első szülinapot kíván Dorka, Domcsi és NelliKépKépKép

IldiKép
Tudom, tudom, hogy nem kéne szomorúnak lenni, de minden nap látom őket, és hülye módon szomorodom.
Meg aztán minden félének elmondhatnak gondolom. De én most csakazértsem megyek utánuk. Ha hiányoznék, keresne.

Puszi:
Nelli
hnelli

Dani!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Daninak! Egészségben,boldogságban teljen még 100 éved!

Kép

Buksi család
kisbuksi

Danimanó!

Isten éltessen sokáig! Nagyon boldog első születésnapot!
Kép

Alexa és Hajni
tigribigri

HuncutDani!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ÉS ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!

Máté & Noresz
noresz

Dani,

Kép

puszi:
Dorka, Vic
vic

És (mivel itt ritka vagyok, mint a fehér holló) akiknek a napokban volt/lesz a szülinapja, így utólag/előre is (aki érti, nyomja meg az esc gombotKép):

Kép

Vic
vic

SziasztokKép

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket, mindegyiket megmutattam Daninak és fel is olvastamKép Most alszik a drágám, én meg gyorsan kihasználom és elkészitem a tortáját mára, az igazi ünnep majd vasárnap lesz, akkor jön össze a család. Ma voltunk egészséges rendelésen, az egy éves paraméteri manónak: 10,8 kg és 76 cm, 3440 grammal született és 52 cm.

Majd később jövök még is mindenkinek irogatok.

sok puszi
ÁGi és Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Íme a két tálca:

http://babanet.hu/album/main.php?album=3795&page=3&image=95131

http://babanet.hu/album/main.php?album=3795&page=3&image=95132

Jó-jó,látom én a hibáit,de a lelkesedés megmaradt Kép

Kapribogyó nem elkülönülő formában távozott,kiütés nem volt,azaz jól bírta Vencel. Apával azon röhögtünk,hogy azért mi milyen szépen eléldegéltünk vagy 15 évet kapribogyó nélkül,Vencelnek meg ez az egyik nagy tilosban evése Kép

Ja! és itt kérek elnézést,ha valakit akaratomon kívül megvezettem,tényleg félreérthető: vencel egyáltalán nem iszik,hanem csak az üres poharakkal játsza el a nagy ivót Kép!

Betegek,Noresz,hajni,Rebiék, Ildi,gyógyuljatok meg gyorsan! Juditék is betegek.

Boró!

KLENCS Kép A tappancsot égethető gyurmából csináltam és olajjal,meg meleg vízzel puhítottam. Na mi volt tegnap a komoyl megbeszélés tárgya?

Hajni!

Nagyon jópofa ez a Mikulás,külön díjazva az egyéni megvalósítás Kép Nem semmi ez a Te kis történeted a meddőségről,petefészekről,stb. Mindig úgy meglep,hogy látszólag olyan sima az élet,boldog pár, cuki gyerek,stb. és a háttérben milyen küzdelmek folynak. Ne érts félre,ettől még tudom,hogy Ti boldog pár vagytok,Alexa is vitathatatlanul cuki gyerek,csak azt akartam kifejezni,hogy le a kalappal Kép.

Szilvi!

Hú de jól hangzik ez a kis kettecske program. Hogy felértékelődnek ezek a röpke órák randihangulatban mostanában KépAz irigylésre méltó csudaképeket meg pakold csak nyugodtan albumba,epekedve várjuk! Ha lesz egy kis időm ,én is előkeresem kedvenc nyaralós képemet így tél közepén.

Ini!

jaj de romantikus ez a kaland,ezzel a számmal megfejelve Kép Én egyszer voltam titokban külföldön,két sráccal stoppal /pont VelencébenKép/,csak a hülye fejemmel használtam anyukám kártyáját /nyugi,ő adta ide/ és a hóvégi egyenleg furcsa dolgokat mutatott,DE ki tudtam dumálni Kép

Ildi!

vencel nem elég óvatos,egy tyúk kiugrott a könyvből Kép. Most,hogy tudom, hoyg cáparajongó vagy,íme egy rosszminőségű, alig látható kép egy cápácskáról. Címlapfotó már nem lesz belőle,viszont én csináltam KépAz a kis izé hátul,na az a cpám Kép

http://babanet.hu/album/main.php?album=3795&page=3&image=95130

Hicu,

Vigyázz magatokra! Család hogy van? Karácsony hogy lesz ebben az újszerű helyzetben? Nehogy Te akard megoldani mindneki életét,lelki baját így Karácsony táján!

Aki eltűnt,az írjon most már!

Puszi:

Buksi

Most hogy kiveséztük a Mikulást,ki mit csinál Szilveszterkor?

Ja! Milyen sajttal,túróval,joghurttal kezdjem a tejtermék bevezetést?

befejeztem.
kisbuksi

Sziasztok,

Szilvi,
Nagyon szép helyen voltatok. És biztosan jólesett az a fincsi meleg. Emlékszem, amikor én kimentem D- ba januárban, akkor ott már 30 fok volt áááááá. Nyáron pedig 45 fok körül is, de valahogy jobban bírtam, mint ezt a hideget (pedig még nincs is olyan hideg)KépKép
Én kajaügyben egyetértek a többiekkel.
KrampuszKép

Orsi,
Tök jó a papucsod! A többit szóbanKép

Ági,
Köszi, megkaptam a mélt, aranyosak vagytok! Nedves szemKépNaaa, ne sírj!
Ja, amúgy épp tegnap mondta az egyik nagynéném, hogy Ők anno Ágnes pelenkát is használtakKépKép
Pszicho pasi: én nem szívesen mennék egy pszichopasival sem SzabadibaKép

Bocsánat, de én még elmaradtam a Mikulással, akit nem érdekel, ugorjon...
Kép
Mikulás ünnepély: hétfőn végre tudtunk talizni egy egészen igazinak tűnő Télapóval, és bár nem egyenként hívta oda magához a gyerekeket, de mindenki odamehetett Hozzá, aki akart, nem volt erőltetés, lehetett Neki énekelni, verselni stb. Még az ölébe is beleülhetett, aki akartKép
Ja, és az egész céges ünnepély nagyon jó volt, nagyon precízen meg volt szervezve, Bóbita együttes, aranyos krampuszok, aranyos Télapó, játszóház, meleg kakaó, üdítők, sütik, szendvicsek stb. és minden gyerek kapott egy egész nagy aranyfürtös (plüss- féle) rénszarvast.

Manóka,
De régen beszélgettünkKép Hogy vagytok?

Orsko,
Nekem tetszik ez a köcsögduda ötlet.Kép Én biztosan jót nevetnék az ilyen ajándékon is. Nekem is van néhány olyan haverom, akikkel inkább mindenféle mókás dolgot adunk egymásnak; így talán jobban is emlékszünk, hogy mit kaptunkKép

Nelli,
Bocsánat, hogy így ismeretlenül mondom Neked, de ha ilyen a "barátnőd", akkor ne bánkódj miatta, meg sem érdemli, hogy emiatt még Neked legyenek álmatlan éjszakáid. Meg azon is felesleges rágódni, hogy miket gondolnak Rólad. Nem Te vagy a bunyesz, hanem Ő, akkor nehogy már Te érezd rosszul magad!!! Fel a fejjel!!!!!

Móki,
De jó lehetett így a szóülinapod!!!!! Miki MókinakKép

Karácsony: mi már teljesen készen vagyunk a vásárlásokkal. Hurrá!
Hétvégén kezdődik a nagy mézeskali sütés, aztán a szaloncukor készítés stb. Már alig várom!!!! Nyammi. Kép

Hajni,
Nagyon tetszik ez a Télapós ajándék!!!
Meghallgattam Alexát. Annyira tündéri!!! Olyan tisztán ejti ki, hihetetlen!

Boró,
Ha tényleg ugyanaz volt az egyik céges Télapó, akkor nem vesztettetek sokat, hogy nem mondott személyre szabott mondókát minden gyereknek...Ugyanis nekem úgy tűnt, mintha minden 0- 3 éves gyereknek ugyanazt mondaná...vagyis minden gyerek nagyon eleven volt ebben az évben isKépKépKép
2. adventivel elmaradtamKép De igyekszem majd a harmadikkal, jó?

HicuEmő,
Remélem, már jobban vagy, vigyázzatok nagyon magatokra!!!!

Noresz,
Tetszik ez a szó: punnyogniKép Én úgy használom, hogy punnyadni. Vagy lehet, hogy ez a kettő teljesen más?!

Rebi,
Rengeteg gyógyítómanót küldünk!!!! Kép

Nem tudom, ki hogyan csinálja, de én: trapi sajt (belereszelve a kajába), félzsíros tehéntúrót és olyan joghurtot adok, ami teljesen magmentes, de vannak benne gyümölcsdarabkák (sárgabari, banán stb.). A joghurttal úgy csináltam, hogy először csak a negyedét etettem meg és utána a szokásos uzsi, most tartunk a fél adagnál, aztán majd 3/4 adag, és így tovább. Ha bármilyen kiütést, pocakfájást észlelek, abbahagyjuk, és próbálkozunk majd később.

Na, most leírtam egy éves adagot előreKépBocsánat, hogy túl hosszú voltam.

Vic

Ui.: Ja, küldhetek egy kis karácsonyi hangulatot?!

Kép
vic

Sziasztok!
Buksi!
Te se voltál semmi csajszi. Nagymamám mindig azt mondja, hogy úgy örül, hogy lenyugodtam és lett belőlem egy 100%-os feleség és anyuka.
Hol csináltad a képet a cápáról? Én egyébként reszketek a tengerbe, hogy mikor jön egy cápa. Nem is szoktam nagyon bemenni és utálom, ha a férjem mélyebben megy be. Sőt azt még jobban, amikor két éve Rodoszon palackkal merült.

Lénának mi a baja? Majd írok nekik egy gyógy sms-t.
A tálcáid szerintem meg szuper jók lettek.
Trapista, Anikó vagy Óvári sajt. Ez van benne egy hozzátpis könyvben. Túrót meg bármelyiket adhatod én már Olinak túró rudit is adok rendszeresen.

Ági!
Milyen tortát sütsz? Egyébként le lehet szedni valamivel a szalvétát, amit fel rak az ember?
mert én szívesen csinálnék a gyereszobába a szekrényre, de le is akarnám venni egy idő után.

Szilvi!
Én is imásom áztatni magam, férjem kevésbé. Mi holnap bulizunk és akkor is lesz a karaoke.

Na megyek, mert még mindig kell fordítanom.

Szilveszter:
férjem anyóshoz akar menniKép, hogy ők is kikapcsolódjanak. valahol értem, valószínűleg ez lesz. de a szokásos szilveszteri Monopoly-t nem hagyom ki. Egy év alatt a férjem elfelejti, hogy melyikkel lehet jó pénzt keresni. Látszik ki a pénügyes és ki a jogász a családbanKép

megyek dolgozni

Puszi
Ines
ini

BuksiKép
Én elsőnek petit danone-t adtam, majd krémtúrót. Most már kap néha sima danone-t is. Túróként a túró rudi túrós részét adom, de mehet a normál túró is, akár a főzelékbe, meg sajt is. Én is trapistát adtam neki.

ÁgiKép
Szép nagy DaniKép Domcsi is hasonló paraméterekkel rendelkezik lánybanKép

VicKép
Nagyon köszönöm kedves szavaidat. Tényleg nem kéne ezen rágódnom. Valószínű a tél fokozza ezt az érzést. De majd tavasszal, ha többet csavaroghatunk, jobb leszKép

Szilveszter: én szeretnék itthon maradni. Valahogy nem kivánkozom éjszakázni, és Domcsit se szeretném még másra bízni egész éjszakára.

Puszi:
Nelli
hnelli

Gyors bekukk....

InesKép
Igen van egy lehuzható szalvitechnika, azzal megoldható hogy a megunt minta lekerüljön a butor sérülése nélkül, este majd megirom a technika mibenlétjét.

A tortát nem igazán sütöm, inkább készitemKépKép Tudnillik turótortát csináltam manó módra, nem tettem bele neki tojást, a sima turot összetörtem, kihabositottam cukorral, citromhéjjal, meg egy kis barackbefőtt lével, majd beletettem darabolt öszibarackot, egy zselatint feloldva, meg tettem beletejszint amit felvertem habnak, ez bele egy formába és a hütőbe pihen, majd este lesz fotó róla, remélem neki esik és mindent ki ken veleKépKépKép

Nah ennyire futotta, de jövök még és irok irok irok, meg teszek fel majd ilyen volt ilyen lett fotótKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Kép

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK DANI!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

BorbélyékKép

hicudzsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X