Sziasztok!
Pótolom a lemaradásom.
Mivel jó hosszú leszek (remélem), ugorgyon, akit nem érdekel.
Ines, Buksi és akinek kijutott horror kapcsolatból - részvétem. Az ajándék csomagokon jót rötyögtem.
Én legfeljebb Emőke csokit küldhettem volna, ha lenne még. (Gyermekkorom óta nem láttam.)
Ines, karaoké buli hogy sikerült? Mikiparty-képek remekek!
Csini Ini
Gyerekekkel kapcsolatban egyetértek. Azon nem gondolkodtatok, hogy kint neveljétek fel őket? Másik kérdésem: hogy kerültél Bp-re? Velence
Idén oda is készülünk, megnézem ott vagy-e még?
Andi, írásodból úgy érzem, megsértődtél, mert megjegyeztem, hogy nem ismertél fel. Nem bántásiból írtam, de Te tudod, mi volt benne a sértő számodra. Én viccesnek tartotam. Mint ahogy azt is, hogy a saját lányod se ismered fel … meg a pizsis írásod sem semmi.
Rebi, álló Levinek ismét nagy nagy gratula!
Jelentem, Kincsem is tanult valamit a Vencel-bulin: olyan síkításokat rendez, hogy ihaj! Nem tudod véletlen, honnan koppintott?
Vasalnivaló nekem is van!
Judit, örülök, hogy kibuliztad magad!
Kincsem attól ijedt meg, hogy elengedtem.
Utána sem és előtte sem félt a Mikitől, csak míg fotóztam.
Tünde, ejnye, bejnye, szökünk a Mikulás elől?
Jó tanulást és nagy kalappal a vizsgára!
Hicu-Emőke, mi fáj, gyere mesélj ... Merre kószálsz? Ugye nem szülsz még???????
Orsko, autó tolvajok, Mikibuli
Ildi, még jó, hogy nem ússzuk meg Nélküled!
Írkálj, csak, mert olyan jó, hogy vki ír, mikor senki se!
Húúúúú ez érthető így??????????
Igen, az egy valódi, igazi babapuszi volt! (Csak a menyasszonyka meg ne tudja!
) Mivel a kép teteje lemaradt, azt a magyarázatot találtam ki, hogy személyiségi jogokat védjük, mert ugyebár kiskorúak ...
Szopcsis kép szupeeeeeeeeer!!!!!!!!
Off: Szavazásról + 1 sort: nem kell hozzá lakcímkártya. Sajnos több ehhez hasonló csalásról hallottam. Velem pl. az volt a gondjuk, hogy a szavazócédula kézzel volt kitöltve ... de én nem hagytam magam. Kicsit keserű a szám és sajnálom, hogy látszatdemokráciában élünk ... On
Kettesben kirándulás hmmmmmmmm
Zitus, nekem nem jött mamatáblicsku ... Vizsgák? Matyi?
Manóka, szerintem jogos lenne az elvárásod. A szakszervezet meg külön is szokott Mikicsomagot osztogatni - kaptatok?
Ági, Dani is és Te is hősök vagytok! Mostmár aztán se ne lássunk, se ne halljunk azokról a fránya szemölcsökről! Danimikulás
Buksi, irigy irigy a kreatívkodás miatt. Azért megkérdezném, hogy a tappancs lenyomatokat hogyan csináltad? Örülök, ha tetszeik a CD.
Szülők
Karácsony
Ilyen fiatal, játszós Mikitől tán Kincsem se ijedt volna meg!
Iszós képek remekek!!!! Kapribogyó
Orsi, nagy gratula a járó Bencének!!!!
Papucs
Nelli, így utólag is Domcsit istenke éltesse sokáig! És gyógyulást!!!!! Valahol azt olvastam, hogy kiskorban gyakori, de elmúlik komolyabb beavatkozás nélkül is. Ezt kívánom Nektek is! Ósan
Móki, tényleg komoly nagylegény?
Úgy szégyellem, de nem emlékszem Rátok.
No majd legközelebb!
Nem utolsó sorban Andrisodnak utólag is boldog névnapot!
Nekem megvan az intimtorna a gépen. De még nem néztem meg.
Boldog Szülinapot Kívánok így utólag is!
Ja és ne aggódj, még nálunk sem járt különbejáratú nagyszakállú!
Cékla
Hajni, gyógyulj meg! Látod, ennyire ritkán találkozunk!
Alexa szókincse hihetetlenül gazdag! Mienk kb. a fele, de sok mindent inkább halandzsának nézek. Pl. a víz: hol inni, hol zííí.
Noresz, Terminátor 3, mi?
És a Cápa 2 alatt mit ügyködtél?
Vic, lehet, hogy azonos a Miki.
Bár nálunk nem volt személyre szabott szöveg, csak a munkahelyi egyencsomagokat osztotta ki.
Magatokról bővebben??????????? Na és hol maradt a 2. aventi angyalka üzenete?
Szilvi, szuper képek! Bánom, hogy nem voltam erőszakosabb apával, s nem mentünk el mi is novemberben.
Kaja: üdv a KLENCS-ben!
(Kézzel-Lábbal Evők Nagy Csapata) Nálunk ugyan most az a módi, hogy igazából apával eszik rendesen. Én ugye csak odapakolom elé a kaját (addig is elvan, én meg pl. főzhetek), apa meg "eteti".
Szóval ne aggódj! Pagony
Na eddig jutottam ma.
Ez a vége, mert isteni kenyérillat hallik a konyha felől.
Végre sül. Ja, hogy milyen is lesz, azzal nem dicsekszem, mert eddig 2-ből 1 az arány, azaz 2-t sütöttem, de csak 1 lett jó. Ez másik recept, magos.
Sütés előtt összeesett, azóta nem néztem.
Legközelebb talán írok arról, hogy miért nem írtam eddig.
Pussz: Boró