Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Becsi tényleg nagyon klassz helye laktok, pont mint a nővéremék, éa neki is hasonló korú lehet a fia és a lánya is. Õk tanyán laknak de hasnlóan szép omfortos házban mint ti, állatokkal, a tanya körül a konyhakert után szántóföldek. Tényleg ott is nyugis. Elhiszem hogy szeretitek.

Petra! És még szülni sem fogsz hazajönni? Oda jársz orvoshoz is. Lehet, hogy már írtad de nekem ez eddig nem jött le. Azért Tel Aviv nem egy nyugodt hely.

Szép napot mindenkinek!

Paga 17+5

Gabi
paga

Babetta de jóKép, nekem is ott vették leKép
Számolom Te a 13. napon csörögtél, nekem az ma van akkor holnap hívom a dokitKép, remélem a héten a genetikai is meg lesz.
Egyébként az én védőnőm sem tudta, hogy kell-e beutalót írni, kérte hogy kérdezzem meg a dokit, ő aztán felírta egy cetlire miket kér és mindent ott töltöttek ki.

Nancsika a Kárpát utcában volt 4D-n én is oda megyek 10-én.Múlt héten hívtam őket és még válogathattam a hétfői időpontot között /ezt a napot néztem ki/.

Na megyek sütniKép

Becsi
becsi
Iklad

Nici!

Amúgy eddig elfelejtette, de én maradnék ezen a topikon, ha ti átmentek akkor nílván én is, de ezt már minden nyűgjével együtt egszoktam.ű

Paga 17+5

Gabi
paga

Hehe anyósom is azt mondta mikor a telket megmutattuk neki, hogy ez egy tanya.Pedig nem is, mert a 2000 lakosú falu itt van a nyakunkon, az ovi suli, minden 5 percre a falu központban, és közvetlen szomszédunk is van.
Se konyhakert és egyebek, a párom nagy díszkert mániás lettKép
Szóval minden ideális.

Becsi
becsi
Iklad

Lányok, várjatok csak. Hogy is van akkor az AFP? Ha a kórházban csináltatom, az orvos kapja meg, ha "otthon", akkor a védőnő? De a laborban (a Schöpfiben, azt hiszem, ami számot megadtatok)mindenképp lehet érdeklődni pár nap után, nem? Mert akkor végülis mindegy. Nem sok kedvem van egy vérvétel miatt kimenni Kistarcsára... Katával minden vizsgálatra odajártam, de amíg csak a pocakomban volt, addig ezt könnyen tehettem! Kép

Egyébként érdekes ez a "kicsapom a gyereket" dolog is, párom is mindig nosztalgiázik, hogy Karcagon csak elmentek reggel, aztán ha a hasuk hazahúzta őket, akkor hazamentek enni (és nagymamájuk megkent nekik az ötkilós kenyérből egy karéjt - mért nem lehet nálunk ilyen ötkilós kenyeret kapni?), aztán már mentek is tovább. Én ugyanilyen szabad gyerekkorra emlékszem a lakótelepen, gyerekfejjel hatalmasnak tűnt a két ház közötti tér, ahol egy játszótér is volt. Összeverődtek nálunk is a gyerekek, és kint lehettünk egész nap, annyi volt a feltétel, hogy "látótávolságon belül" maradjunk, vagyis a szülők ránkláthassanak az ablakból. Aztán lekiabáltak, ha kész volt az ebéd. Szóval tényleg minden viszonylagos Kép

(Kissé erőszakos lánykám itt ül a balomon, lefogja a bal kezem, mert ha azzal is gépelek, takarom a kilátást Kép)

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok!

GyeZsu: terhesség alatt nem ugyanazokat a gyógyszereket lehet, mert van amit a lepény megszűr, de a tejbe bekerül és fordítva. Persze, az egyszerűbb, nem okoz megy sehova tipusúak ugyanazok Kép

Becsi: Kép Ok, este leszek 9 után Kép

Angi: ha nagyon kellemetlen, akkor esetleg próbáld meg a dentinox gélt a fogadra (a piciknek is ezt ajánlják fogzásra Kép)

Nem hiszitek el, még mindig hányok. TEgnap a csoki fagyi jött vissza. Lassan már csak röhögni tudok rajta Kép

cory 16+3

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

GyeZsu: nálunk úgy van, hogy az AFP-t a dokim kapja, a hepatitis leletet meg a védőnőm.

cory
Budapest

GyeZsu szerintem ha neked egyszerűbb otthon intézni akkor nem muszáj a kórházba menni.Én eddig mindig SZTk-ban intéztem, most a védőnő javasolta, hogy gyorsabb a kórház.Itt állítólag néha 4 hetet is várrni kell, így pedig kettő.

Cory hol vagyok én már 9 utánKép, de majd összefutunk..........
becsi
Iklad

Gyezsu!
Ha telefonálsz megfogják mondani.Csak kérdés hogy a Shöppf Méreit vagy a Rókust kell hívni.Mert valaki ezt a két címet írta,hogy hol kell eredmény után érdeklödni.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Becsi!

Írnál egy tel.számot hogy bejelentkezem és mennyibe kerül?Eddig nem akartam menni de kezd megjönni a kedvem.Ha látszik a neme 100%-ra tudják megmondani?

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Cory!

Te az elejétől kezdve hánysz?Mert hallotam olyat is hogy a 12.hétig semmi baja nem volt és utána kezdet hányni vagy 2hónapig.Ami elég érdekes nem?

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!
Már megint annyit írtatok, hogy alig győzöm olvasni...

Scullyx
Terhesség alatt a fokozott vérbőség, vérkeringés fokozódása miatt megnő a hüvelyi váladékozás is... amíg színtelen, szagtalan, nem kell tőle megijjedni...

Nicika
Tábla szuper KépKép
Hiányzó adatok:
Kórház:DOTE Szülészeti Klinika
Eddig 7 kg plussz...
AFP:1,8 MoM (magasabb a CVS miatt...)
Az UH kép pénteki, 20+2...
Lettymama2

Sziasztok!

Szabadságról már volt szó, de még egyszer szeretném megkérdezni, hogy felkészülten kérhessek szabadságot januárra! Év elején kivehetem vajon az egész évi szabadságomat? Van erre valami előírás? Ha valaki tud, akkor segítsen. Nekünk minimum egy hónappal előbb kell kérni, ezért novemberre, mikor kérni fogom a szabadságot ezt a munkaüggyel már szeretném lerendezni, meg a főnökséggel letisztázni hogy ne akkor kezdjünk vitatkozni ezen.

Előre is köszi, ha valaki tud segíteni!

Paga
17+5

Gabi
paga

Amúgy nálunk is a doki kapta meg az AFP leletet, mert a kórházban vették le a vért (Schöpf-Mérei), és ezt a doki kérte is, hogy ha tehetem akkor ott legyenek a laborvizsgálatok, mert azt ő nagyon hamar megkapja. És valóban csütörtökön levették a vért, és a következő kedden telefonon már tudta mondani az eredményt.

A hepatitis eredményt pedig a védőnő szerint, akárhol is veszik le a lakóhely szerinti védőnőhöz továbbítják, de szerinte ez lehet 6-8 hét is, néha nekik kell érdeklődni, mert a lelet elkeveredik.

Paga 17+5

Gabi
paga

NicikaKép
e-mail ment

Petra 20+6

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Én októberben megyek valamikor AFP-re, valamelyik héten csütörtökön és a következő hét szerdára a védőnő meg tudja kérdezni telefonon. Szerintem a kórházi bürökrácia szégyene, hogy egy vizsgálatra heteket kell várni. Mondjuk még mindig jó, hogy megmondják valamikor. Anno énelőlem a rákszűrés eredményét titkolták hónapokig, aztán műtét lett a vége.

A tüdőgyuszim jól van, nem akar megválni tőlem. Már nincs csak 37,2 hőemelkedésem, de annyit köhögök, hogy szegény babuciból turmixot csináltam (bocs). Már fáj a hasim a sok köhögéstől, de szerencsére csak kétoldalt, az meg állítólag csak azért van mert nő a kölök. A páromnak nem mondom, mert így is retteg, hogy mi van a babával. A fél éjszakákat végigköhögöm. A méz magában jó ötlet, csak mostanában nem bírom az édességet.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Köszönöm a sok infót. Én kérdeztem az orvosomat, hogy ő ad-e beutalót, azt mondta, ha a kórházba megyek, ott leveszik nekem, ha meg "otthon" megyek, inkább a háziorvos adjon, mert azt úgy szeretik. A védőnő még Katánál mondta, hogy ha nem a Margitban szülök (nekem az lenne a "körzeti" kórház), akkor inkább ne menjek oda vizsgálatokra, mert rossz tapasztalatai vannak a nem ott szülő kismamák gondozásával. Igazából csak azért izgat, hogy hamar meglegyen az AFP eredmény, mert már úgy szeretnék a dokihoz menni, hogy megvan.

Angi, elfelejtettem írni, hogy jól figyeld meg, milyen érzés a bölcsességfogad növekedése, mert barátnőm szerint a gyerekeknek is ilyen lehet a fogzás, de én már elfelejtettem Kép Egyébként nekem vizsgaidőszakokban nőtt a bölcsességfogam Kép

GyeZsu
gyezsu

Babetta: Az 5. héttől émelygek, aztán néhány hét múlva elkezdtem hányni. A betöltött 12. héten kezdődött durvábban, akkor volt az első utcai hányásom is. Most utcán nem hánytam vagy 1-2 hete Kép Szóval fura.
cory

cory
Budapest

Sziasztok kismamik!Kép
Jó sokat termeltetek!
Zsuzsófi
Nekünk is elég vacak az anyagi helyzetünk, ha nem anyóséknál laknánk nem tudom mi lenne velünk, a rezsit sem tudnánk fizetni...(férjem utolsó fizetése 58000 Ft-volt! Egyre kevesebbet kap nem is értem... sürgősen munkahelyet kellene váltania. De legjobban miatta aggódom mert látom, ahogy felörli magát!

Cory
Nagyon szépek a gyerekeid!

Nancsika nagyon aranyosak babuciról a fotók nekem az első tetszik legjobban, olyan mint egy kismadár a fészekben!

Becsi
Gyönyörű helyen laktok! És a ranyosak a gyerkőcök!
Én úgy vagyok vele, hogy bár szeretem pestet is szívesen élnék vidéken ha lenne munka! A Szabhegyen nőttem fel ezért ismerem Budapest vidéki oldalát is ... a kertünk végében erdő volt ahonnan a vadnisznók néha átvonultak családostul, a kis csíkosokkal... a nyaraimat pedig falun töltöttem, frissen fejt bocitej a pohárba, mindenféle állat, jó levegő... Nagyon szerettem. Az az igazság, hogy már egy kicsit lehet hiányozna Budapest, de a gyerekeknek sokkal jobb lenne vidék. Budapesti lakásárak elég reménytelenek nekünk... vidéken még csak-csak eltudnánk kezdeni valahogy,... HA LENNE MUNKA! Ezért ez nehéz kérdés. Sógoromék vidéken laknak de ő állatorvos így adta magát a dolog.
Majd meglátjuk nekünk, hogy alakul, de lakótelepi házba nem mennék semmi pénzért... 13 éves koromtól ott éltem de nem éreztem otthonomnak egy percig sem... Kép

Angi
Nem akarlak megijeszteni, de a bölcsességfog elromolhat még kibújás elött! Szerintem nézesd meg!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mindenkinek köszönöm a kismamanacis infókat!Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: köszi Kép

cory
Budapest

Cory!

Hát nem irigyelek én a 7.héten kezdtem émelyegni és a 13.héten eltünt,szerencsére egyszer sem hánytam,de még bármikor jöhet rókica. Megfigyeltem,hogy nem bírom a tojás szagát.Bármit sütők-főzők a párom szagolja a tojásokat.Most is lementem utána a garázsba egy szimatért.A süti elkészült méterest csináltam.

Szelivi!

Neked jobbulást ötletem nincs hogy mi segítene,én 2 éve nem voltam beteg,de amikor voltam az ehinencia cseppet szedtem.De szerintem azt terhesen nem szabad.Most nagyon sokan betegek félek is nehogy elkapjam.

Na megyek is ebédelni,jó étvágyat mindenkinek!!
Bár lehet hogy már mindenki túl van rajta.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta, Nici! Látom ti sem tudtátok megállni, hogy ne nézzétek meg a 2006. nyáriakat. Én is megtettem, és megteszem ha van egy is időm, mert olyen jó olvasni őket, csak még nem írtam nekik.

Sajnos mindjárt vége a hétvégének!

Paga 17+5

Gabi
paga

Nekem nagyon furcsa most voltam én is 5 hetes és már 19 hét kezdődik. Nekem mondjuk izgalmasan indult mert az 5 hét végén már feküdtem a kórházba.De szerencsére azóta nincs baj és remélem nem is lesz.

Úgy bekajáltam hogy mindjárt szét pukadunk és még nem is ettem sütit.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Még élünk!

MÁr nem tudom ki írta, hogy a férje karcagi. Én is és a férjem is Karcagra jártunk a Tekóba. Most az egyik osztálytársam ott nevelőtanár.

Egyébként nem hiszem, hogy mi is leköltöznénk vidékre. Elég néha hazajárni. Nekem lenne munkám, de innen nem engednek el. A férjem meg kb 30000 Ft-ot keresne a régi munkájával, mert a mostanival éhen halnánk, ugyanis felvonószerelő.

Böcsességfog: Én véletlenül vettem észre, hogy nőnek, aztán egyszerre kibújt három. Nem fájt, csak amikor az íny még rajta volt, azt nekem kellett letolni.

Jók legyetek!

Kép
szelivi

Sziasztok!

Becsi gyönyörű a házatok, de én megőrülnékKép Én itt is megőrülök, pedig bent lakom a falubanKép De autó nélkül olyan tortúra bejutni Szegedre, hogy el is megy a kedvem tőle, itthon meg sírok a barátaim utánKép Akiknek persze ugyanilyen macera lenne kijönniKép

Mamacka, a párom most 78 ezret kap, az a nagyobb baj, hogy én csak Gyes-t kapok, így kettőnk fizuja nem sokKép Én is itt őrlöm magam, hogy bátorítsam a párom a változásra, vagy visszatartsam. Neki jó lenne, mert már kész idegbeteg, meg nekem is mert nagyon sokszor bánt meg, és szégyen-nem szégyen, már volt olyan érzésem is, hogy ide nem kéne még egy gyerek, sőt én se kellek neki. Persze egyik sem igaz, ő is túl ideges, én meg terhes vagyok, ezáltal hiperérzékeny....

De ugyanakkor nagyon sokat veszíthetek azzal ha elköltözünk innenKép Mást ne mondjak Bence 1,5 hónapos volt mikor beiratkoztam a suliba, hogy behozzam amit miatta félbehagytam. Ennyi év kínlódás után most adjam fel? érettségi előtt pár hónappal? Mert ha most sulit váltok nem biztos hogy sikerülneKép Itt nagyon sokat segítenek a tanárok, és a barátaimmal is nagyon sokat segítünk egymásnak. Ott egyik sem lenne meg. A másik az orvosom. Én őt szinte bálványozom, nála szültem a fiamat is, és engem még rajta kívül senki nem vizsgált meg. Úgy érzem nem tudnék váltani. Szóval nagyon nehéz mindannyiunknakKépKépKépKépKép

Bocsi hogy így kiírtam magamból, de olyan jól esettKép Bocsi,bocsi,bocsiKép

Zsu
16+6

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

SzeliviKép

Azért itt Szegeden is rengeteg lift vanKép És hetente találkozok rossz lifttelKép Vagy pénz nincs megjavítani, vagy szerelőhiány van erreKép

Cory, én is itt émelygekKép Anyu azzal nyugtat, hgoy volt olyan ismerőse, aki még a szülőszobán is hányt, mert végig rosszul voltKép Olyan vígasztalóKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

A 2006. nyáriakat én is nyomon követem, de még én sem írtam!Kép Milyen bizonytalanul jöttem ide közétek én is, tapasztalatlanul, reménykedve...Kép Pfú, de jó volt! És egyre jobb... Mára már kicsit pozitívabb vagyok, köszi EsztiKép, nagyon jól estek a szavaid! (Ezért is szeretek jönni közétek!) És örülök, hogy a nagypapi, mint szakértő szintén fiút mondott, most már biztos, csak kisfickó lehet ez a babóKép Tegnap este mi is kielemeztük a 4D-s felvételt, és mi is látjuk, amit kellKép

AngiKép Kíváncsian várom, hogy fogja viselni a bébi a csütörtöki 3 órás vizsgámat (egyetemtől függetlenül egy tanfolyamot is csinálok...Kép)

CoryKép Akartam is már kérdezni, hogy tart-e még rókakoma... Szomorúan látom, hogy igen! Még mindig csak: kitartás!!!

Scullyx! Kb. 2 hete beszélgettünk erről a csajokkal! Nekem is erősebb a folyásom, mint eddig, hol jobban, hol kevésbéKép

Örülök, hogy így bejött a sztrapacska mindenkinekKép

Nekem még mindig nincs meg az AFP eredményem (3 heteKép), így genetikai UH sem voltKép Mi ezért is mentünk el 4D-re. (Ráadásul nem tudom, hogy számítana-e vmit, ha baj lenne, de szerencsére nincs, hogy a bébi ma 21+1 az UH szerint...)

Anita (19+2)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, és ma reggel a jobb vádlim görcsölt be, megint erre ébredtünk...

Pedig most odafigyelek a 3x2 Magne B6-ra! Ötlet valakinek??? Tudom, hogy már tegnap is írtatok Tunkának, majd visszakeresek!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Zsuzsófi
Az én férjem is annyit keresett két éve most meg 20000-el kevesebbet, ugyanazon a munkahelyen. Ahelyett, hogy többet kapna évről évre... egyre kevesebbet! Úgy sajnálom szegényt! Kép nagyon szeretem... félek, hogy felörli magát!
Én meg hol keresek hol nem... arra nemigen lehet számítani.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Lányok,
ismét itt vagyok.
Köszi szépen a tippeket a bölcsességfogat illetően. Ez már a 3. bölcsességfogam, így tudom mivel jár. Az eddigi kettőből egy fájt mire kibújt és évekig tartott. A másikat észre se vettem. Most csak az ínyem van bedagadva és ez kellemetlen, de nem fáj. Kép
Zsófi Drága,
nyugodtan írd ki magadból a problémákat. Szerintem itt megértő emberekre találsz. Ez a költözés tényleg két esélyes. Mérlegelni kell, sajnos... Arra nincs lehetőség, hogy a férjed messzebbre utazzon munka miatt? Bár ez se biztos, hogy jó.
Cory,
sajnállak a rosszúllétek miatt. Ez egész napos?

A többieknek drukkolok a jó AFP-hez!!!
angi79

Sziasztok!

Nancsi, gratula a kisfiatokhoz! Nagyon aranyos a képeken, nagy franc lesz:-) Megnézte a párom is őket és már most rögtön rohannánk mi is 4 D-re.

Megmozdult Prüntyi, annyira vártam már ezt az érzést újra. Nici, írd be légyszi, hogy 15+3 naposan böködött először.Szegeden a Női Klinikán fogok szülni, Dr. Molnár G. Béla az orvosom és nem látom a pocak képem.......de nagyon szupi a tábla, gratula hozzá, nagyon ügyes és türelmes vagy:-)

Annácskának és Csemának további drukk hegyek!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Anita! Nekem azt mondta az orvosom, hogy a vádligörcs kálcium hiány miatt van. Tehát hiába szeded a magne B6-otKép

Angi nagyon köszi a szép szavakatKép Mérlegelünk-mérlegelünk csak ettől nem lesz jobbKép

Jah a helyi hálózatunkat felőrőlte egy vírus, most újratelepítünkKép Nem tudom mennyi ideig tart majd, nem könnyűKép

Zsu

16+6

www.mamami.hu
zsuzsófi

becsi
Iklad

Sziasztok!

Zsofy: Kondérral meg voltál elégedve?

Zsu: Mi is ilyen dilemmában voltunk évekkel ezelőtt. Mi Pestet hagytuk ott, bár nem költöztünk messzire. Vonattal 35 perc a nyugati pu. Azért Nektek jóval nehezebb és nem irigyellek. Mondjuk Bp.-n sem mindenki talál jó állást, de nagyobb az esély.

Nancsika: Szuperek a képek! Nekünk, mint régebben írtam csak elmosódott foltok látszódnak a felvételen a lepény miatt.

Cory: Cuki ahogy a nagyfiad pelenkázza a képen a kicsit.KépKép

Nicika: Nekem megfelelne a totyogo oldal is!!

Becsi: Nagyon szép a házatok és persze a gyermekeid KépKép Nem csodálom, hogy szerettek ott lakni.

Én két napja beteg vagyok, folyik az orrom és fáj a torkom. Szerintetek lehet hársfa és borsmenta teát inni?

Mindenkinek további jó hétvégét!

Tünde 21+2

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Hát én ma nagyon szarul, szerintem valami átment rajtam, mert állandó hányingerem van /már éjjel is volt/, a vérnyomim a béka....alatt.
Most pedig elkezdtem fázni.Ha esetleg belázasodom mit vehetek be, tudja valaki??

Szelivi és Tünde jobbulást!!!

Becsi
becsi
Iklad

Tünde, a párom tuti találna állást. Pesten szakácsot mindig keresnek. Hogy én találok e? Nos ez már másik kérdés, ez attól is függ milyen szakmát fogok választaniKép Most egy jó ideig még úgyse fogok dolgozni.

Más: bútorügyben kérdezhetek tőled? Ha igen egy mélcímet dobjál lécciKép

Zsu
16+6

www.mamami.hu
zsuzsófi

Becsi, panadolt vegyél be. Nekem ezt javasolta a dokim.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

TÜNDE,
csak 2szer vizsgált és egy vagyont kért, de biztos jó doki,nekem csak gyógyszert kellett iratnom vele.

Zsuzsófi,
hát igen,nagyon fontos dolgok kötnek szegedre téged!
én a fősulit hagytam ott a párom miatt,mert a szakon,amin voltam,nem lehetett átmenni levelezőre.elég hülye voltam, hogy nem maradtam ott albérletben..mert akkor ugye még nem volt Lillus tervben sem.
én is azt hittem, csak halasztani fogok, de megszÍvtam...
addig nem tudnátok kihúzni amÍg be nem fejezed a dolgaidat?tényleg nagyon fontos a doki is,nem mindegy, kinél szülsz.
meg persze a pénz is fontos sajnosKép
főként a babyk miatt.
mi sem mehetünk el valszeg soha innenKépmert csak a párom keres zsét és csak itt tud dolgozni, mert itt vannak csak kapcsolatai.mire máshol kiépÍtené mi éhenhalnánk...persze Szeged csak 1 óra, de ő 24ből24 órát dolgozik kb...
azzal vigasztalom magam, hogy ha Lilla nagyobb lesz, akkor kocsival átjárok vele Szegedre, mert nekem is minden barátom ott van!meg minden szép emlékem...nna, most én is bőgök...

Cory,
ez durva lehet!!!még sosem kellett utcán hánynom, de nagyon gáz lehetKép
nem irigyellekKépszegénykém!fiúkkal nem volt ilyen soha? biztos kiscsajod lesz!
zsofy

Jaj, lányok, gyógyuljatok meg! Gyógyszert sajnos nem tudok ajánlani Kép Addig irogattatok a költözésről: bejelentkeztek hozzánk lakásnézők. Első fecskék Kép

Calcium: Tovita tabletta. Nekem a fogorvosom ajánlotta, természetes calcium toháshéjból. Csak mindig elfelejtem bevenni...

Szelivi, az én párom karcagi, ráadásul a Tekóban laktak régebben. Lehet, hogy ismeritek egymást? Kép

GyeZsu
gyezsu

Zsófy, ha erre jársz, talizunkKép

Én nagyon remélem hogy ki tudjuk húzni itt ezt az egy tanévet, de ez leginkább a párom főnőkétől függ.

Én azt tapasztaltam, hogy egy gyerek, főleg az első időkben nem kerül azért vészesen sokba. Én a fiamat egyedül vállaltam, és igaz anyuéknál ingyen lakhattam, de ezen kívül mindent a Gyesből vettem meg neki. És elég volt. Főleg ha a következőt tudom szoptatni, akkor csak pelenkát kell venni nekiKép (jó persze az igényeimet lejjebb kell majd adnomKép)

Zsu
16+6

www.mamami.hu
zsuzsófi

Becsi!

Köszi az infót! Holnap telefonálok nekik.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Zsuzsófi,
igazad van és ne izgulj,lesz biztos tejcsi is!ok, szólok,mikor jövök szegedreKép
a babának meg tényleg csak az számÍt, hogy tiszta helyen,melegben legyen és teli legyen a pocakjaKép
zsofy

Zsofy, az elsőnél nem voltKép tényleg ha vki eladná nálatok az elektromos mellszívóját akkor szóljatok ok?
Újonnan nem fogom tudni megfizetniKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Lánykák! Kép

Köszike még 1x a gratulációkat a Kistökihez. Egyébként *féltem*, h nem fogja magát megmutogatni, és nem tudjuk meg a nemét.
Amit írtam korábban, h tele hólyaggal, meg enni kell előtte, szerintem bejött, nálam legalábbis. Nem tudom, h mennyire mocorgott volna, ha nem teszem, de tény és való, h ficánkolt rendesen!
Jó olvasni, h sokan kedvet kaptatok a 4Dhez. Itt a rendelő oldala: http://www.4dultrahang.com/. A Dokinéni is (aki egyébként a főoldalon látható, az a kis szöszi) nagyion kis lelkiismeretes, kedves, aranyos, és mindent mond, h mit csinál, mit mér, mindent megmutogat a kis mihasznán, amit lehet.Kép. Adnak DVD-t, amit ha nem zárnak le, akkor, ha megint mész, akkor már nem kell kifizetni a lemez árát. Viszont akkor nem tudod megnézni, mi van rajta, csak, ha lezárják. Video, az ok, csak kazit vinni kell. Ha CD-t is kérsz, azon meg képek vannak csak. (amiket láttatok). Nekünk nagyon megérte, alig várom, h megint mehessünk, de az még vagy 15 hét... Júúúj, de soká lesz, vagy mégsem? Kép
Ha nem írtam volna, a Babóka elől van. Vagyis, a placentám (vagy az Õvé?), a méh hátsó falán van, és fejjel lefelé *lóg* a kis Drága!
Ja, és találtam még egy képet. Ezen meg integet.Kép Besz@rás.Kép

Kép

Pussz,
Nanó, 15+6

Kép

Kép
nancsika

Lányok! Csináltam magunknak egy levelezőlistát, ahová ha levelet küldtök azt mindenki megkapja ha feliratkozikKép Szvsz ha sürgős kérdésed van, akkor érdemes lenne ide írni, mert nem mindig néz fel mindenki a babanetre. Vagy nem jól gondolom?

remélem használni fogjátokKép

itt lehet feliratkozniKép

babasok0603-feliratkozas@primlista.hu

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu!

Én egy kicsit hülye vagyok a géphez, rákattintok, és akkor mit csinálok?

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Én rákatt, és új levelet írtam, amit okosan el is küldtem. Az jó? Mert szerintem nem tökéletes. Vagy de?

Nancsika

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Zsu: én amit hallottam legdurvább az az volt, hogy szülés után 3 héttel tűnt el teljesen a hányás. Háááát Kép
Te nem dolgozol? Valahogy úgy rémeltt, hgoy igen.
Ha van benned elég erő, beszélj a szoptatásról egy szakemberrel, hogy kiderüljön, pontosan mi volt a gond Bencénél, és hogy felvértezve menj neki a következő szoptatásnak Kép

Babetta: nekem Baluval a hagyma volt ilyen. Egyszerűen nem bírtam a szagát. Nem voltam rosszul tőle, de büdösnek éreztem. Nyersen is, főzve is sütve is. Semmit nem bírtam megenni, amiben hagyma volt.

Anita: köszi Kép Én Zsomával voltam így afp-ügyben. 3,5 hetet vártam rá, ő meg 2 héttel nagyobb volt uh szerint, mint számolás szerint. Idegőrlő volt. De a lényeg, hogy velem inden oké Kép Ja, és mi is ezért voltunk először 4D-n Kép
Vádligörcsre tipp: calcium pótlás. Attól is simán lehet. Nekem ez bejött.

Angi: most már nem vészes, mert nem émelygek egész nap, csak időnként hányok. De az nagyon hirtelen jön. A legdurvább hányásom az erkélyről történt telefonálás közben a hetedikről. 5 perc múlva már röhögtem rajta Kép Ja, annyira hirtelen és erőlködés nélkül jött, hogy akivel beszéltem, annak fel sem tűnt Kép

Tünde: köszi Kép Jobbulást neked!

Zsófy: a fiúkkal egy émelygésem sem volt. A kettővel összesen. Szóval ez most fura helyzet Kép De most hogy már nem émelygek állandóan, bőven kibírható Kép A bosszantó az, hogy ezzel együtt nem fogytam Kép

cory 16+3

cory
Budapest

Sziasztok!

Megfárzásban és egyébben sajnos pár nap alatt gyakorlott vagyok.
panadolt lehet szedni, az én nőgyógyászom szerint mindent lehet fejfájásra, amit recept nélkül lehet venni a gyógyszertárban. Azt hiszem lázra is jó. Az algopyrin is jó, csak nekem attól vérzik az orrom.

Köptetőnek, nyákoldónak: Sinupret drazsé. teljesen bio, kismamák is szedhetik, és jobban hat, mint az ambroxol Q.

Egyébként bárkit érdekel bármi gyógyszer, és tudja a gyógyi nevének az első pár betűjét, az menjen fel a pharma-chip.hu oldalra, teljes leírás, mellékhatásokkal, stb. Kicsit latin. Bóvebb szöveg van benne, mint a betegtájékoztatókban.
Ha nem jönne be így a címe (nekem se mindig szokott), akkor a google-n keresztül be kell írni, hogy pharmachip és a második, amit kiad rá, az a jó!

Zsuzsófi!
Szegeden lehet, hogy sok a lift, de ha mi költöznénk, akkor csak haza, anyósékkal egy faluba. A párom egyébként nem javít liftet, csak újat épít. És irodaházat, meg lakóparkot pesten többet csinálnak.

Gyezsu!
A párom 91-től 94-ig, én pedig 94-től 98-ig jártam a tekóba.

Kép
szelivi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?