ja és Manka!
ami nekem bevált orrszívásilag!
én picit csalok,mert kapok apóséktúl infúziós sóoldatot,amit fecskendővel felszívok és így könnyebb átmosni a nózit és nem olyan drága,mint a SteriMar!
szóval:fektetni a legjobb ilyenkor a picit,két módszer is van!vagy terpeszülésben vagy és Jack fejét veszed a lábadközé(mégjobb,ha valami nagy párnára vagy vastagabb takaróra fekteted és a fejét lelógatva,hátraszegezve tartod),karjait a lábad alá szorítod finoman(legjobb esetben nem rúgja le a fejed,bár ezt is ki lehet védeni egy apukával,aki a lábait is fogja) vagy betekered egy vékony lepedőbe(lehetőleg ne legyen nagyon beöltözve,mert megsül)és ráülsz szemből,ilyenkor is jól jön egy kéz,amely a fejet lefogja és itt sem árt,ha valamire ráfektetitek és a fejét picit lelógatjátok róla!sajnos az a jó,ha sír,mert akkor nem folyik le a torkán a cucc!
érdemes először az egyik,majd a másik orrlyukat kitisztítani!mondjuk kezdjük a jobbal!akkor először a jobb lyukba is kell fújkodni a sterimart,de úgy rendesen,ne sajnáld!majd gyorsan odadugni a szívókát(porszívót takarékra kell állítanni) és a másik orrlyukat pumpálósan be-befogni(de ne magát a lyukat,hanem picit följebb,oldalt a porc és a puha résznél nyomogasd és óvatosan) felváltva a szívandó lyuk melletti arcgödröcskét maszírozgatva(észrevehetően,ha az orrtól a fülfelé húzogatod ezt a részt,mintha megnyílna a járat és sokkal több cucc jön ki).
amikor úgy érzed,hogy már a nehezén átttörtél,jöhet a másik oldal!
aztán!
ezt csak akkor,ha SteriMarod van,mert azt lehet folyamatosan fújni visszintesen is(illetve ezért is csinálom én infúziós sóoldattal
)
az egyik lyukhoz teszed a szívókát,de a másik líukon fújod be a lét,kapásból át is szokott jönni egyik oldalról a másikra,persze rögtön utána még pumpálgatni és nyomkodni kell,ahogy elötte,amíg ki nem jön a folyadék!ezt mindkét irányba!tulajdonképpen így mosod át hatásosan és meglepő mennyi minden ki tud még jönni
.a végén picit még rászivogatok,hogy a folyadék kijöjjön!
aztán agyon puszilgatni és ölelgetni a gyereket,hogx milyen hős volt!
az egész sokkal könnyebben megy,ha elötte inhalálás van,akár sátrazás,ami jól megindítja!
de még így is,hogy ilyen módszerrel csinálom,néha amikor kiviszem apósékhoz,bnagyon kemény,hogy mi minden le van még tapadva!
remélem érthető volt,szólj,ha valami nem világos!
nem csodálnám!
most mentem,majd jövök!