Új privát üzeneted érkezett!

Ja elfelejtettem, hogy tényleg megfürdette de akkor fejezte mikor már hazaértünk, szóval várt minketKépKép

RebiKép
Levinek mégegyszer gratula!!!!
Az ágyalámászáshoz meg külön dicséret, jó gyerekKépKép

Ildi
bpildi

Sziasztok
Megint villám leszek, bocsássatok meg Tegnap és tegnap előtt is bulizni voltam, ennek megfelelően vagyok agyilag zokni. A pénteki buli, bár nem is kérdeztétek Kép, nagyon vacak volt, nem csak a zene volt mínősíthetetlen, hanem én is olyan egyedül érzetem magamat. Pedig ismertek, hogy nem vagyok egy zárkózott alak, és 6éve vagyok a cégnél, de szombaton beteg voltam ettől az outsider érzéstől.
Tegnapi bulin bepótoltam mindent, nagyon jó volt, 1/2 4re értem haza KépKépKép
Gyorsan feltettem a képeket, és csak később olvastam az új "topicunkat", majd később átpakolom őket. www.babanet.hu/album/main.php?album=4125&p=4776587

Manga
nagyon sok képet csináltam már, és nem tudom miket szeretnél megkapni

Buksi
tudod, hepe jönKép

Ági
jó, hogy túl vagytok rajta, és nagyon hiányoltunk

Ildi
persze, h gyere közénk!! A talik könnyítik a közvetlenebb kapcsolat kialakulását, de enélkül is lehetKép

Rebi
pedig ég csütörtökön úgy nézett ki, hogy itt álldigának nyoma sincs, ügyik vagytok

Buksi
Sajnálom, hogy vita lett a szeretet ünnepéből, ilyenkor elmegy a kedvem a nagynépi ünnepléstől

Ini
jók a képek a Mikulásról, mi nem mentünk be a cégesre. majd inkább jövőre

Hicu
Panaszkodj egy kicsit, önts ki mindent, tudod, "nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek", Tényleg jó itt köztünk, nekünkKépKép

Boró
Kicsi kincsed sokkolódott a Mikulástól?? Nagyon kis kómásnak tűnt előtte.

Bocs, akire nem jutottam el, most nincs ép agyam, csak egy kicsit kába.
Pusza
J
holophernes

Sziasztok!

Holnap megpróbálok felzárkózni, most gyorsan ennyi:

Kép

Mindezt szombaton kezdtük. Azóta pedig folyamatosan gyakoroljuk.

pussz
Orsi

Hanyadikok vagyunk már?
orsi17

OrskoKép

Dorka is 2 éve még nem mert odamenni a mikuláshoz, tavaly már odament egyedül, az idén meg szavalt mikrofonbaKép Hihetetlen min mennek keresztül akár 1 év alatt isKép

BuksiKép
Nem semmi kanadod lehetett azzal a pasivalKépKész leányregényKép

IldiKép
Én is ritkán jutok el talira, de nagyon jó ide irogatni, mert olyanok vagytok, mint sok barátnőm semKép

ÁgiKép
Jaj nagyon sajnálom Danit és Téged is, amin keresztül mentetekKépMI tavasszal fogunk izotóp vizsgálatra menni, ami egy 20 perces mozdulatlan vizsgálatból, és egy katéteres vizsgálatból állKépHát én el nem tudom képzelni, hogy fogják Domcsit lefogniKép

Ma ünnepeltük Domcsi szülinapját na meg az apjáét és nagyapjáét. Jól el is fáradtunk, mert ilyenkor nagyon szeretem, ha mindenki meg van elégedveKép

Na megyek, mert talán csönd van Dorka szobájába, és becsempészem az ajándékot a csizmába.

Jó éjszakát!

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Mielőtt bárki beelőz,itt van Buksi a gifguruKép

Kép

Jó éjt!
kisbuksi

Na kinél járt már a Mikulás?????

Kép

Hozzánk vírust hozott, mert ma estére apa is kidőltKép

Ildi
bpildi

Hú,csajok!

Én most teljesen beindultam ettől a szalvétás sikerélménytől! Most épp két fatálcánkat tervezgetem,hogy csinosítsam ki,de van még vagy millió ötletem Kép! Az egész család ilyeneket fog kapni Kép....

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Nagy nehezen megint gépközelbenKép

Buksi, még egyszer köszönjük a meghívást a szülinapra, nagyon jól éreztük magunkat. Teljes KO volt Andris a végére, mire becsatoltuk az autóban, már aludtKép
Jó volt talizni veletek, bár még bevallom nem mindenkinek emlékszem az arcára. Gyakorolni pedig úgy lehet, ha minél többet látlek benneteketKép Szupik a képek!

Ildi, nagyon ari a szopis képKép Apának gyógyulást!

Buksi, a nagy művekről majd kéoet is láthatunk?

Nelli, jó buli lehetett. Domcsinak előre is boldog szülinapot!

Orsi, kicsit megható is volt ez a kép, a lépegetőmesterrőlKép

Judit, micsoda hétvége! de legalább ajobbik bulival zárultKép

Ági, nagy puszik a hősnek!!!!!

Boró, jó a Mikiünnepség képekbenKép Csak lestem talin, milyen komoly nagylegény a fiad.

Zita, a táblázat átjött, köszönöm szépen!

Már annyira készülök a Mikire! Első babás Mikivárásunkat éljükKép Már odakészítettem a gyümivel megtömött zsákocskát( nem akartam céklát, sütőtököt, csirkemellet beleszuszakolniKép ). Apáét is hamarosan odacsempészem, remélem nem én dőlök ki korábbanKép

Voltam Kriston intimtornán pénteken. Kíváncsi vagyok... A visszajelzéseket nagyon várom majd - apátólKép

Jó éjt, készülődjetek, suvickoljátok a bakancsokat! Már oson a MikulásKép

Kép

Ez a Miki pedig késésben vanKép
Kép

Pusza,

Móki
móki

SziasztokKép

Remélem mindenki kirakta már a fényesre pucovált cipőcskéjét az ablakba, hogy a Mikulás telapakolhassa mindenféle földi jóvalKépKép

Kép

Kép

BuksikaKép
azt elfelejtettem mondani a szakkörben, hogy fertőző egy filinget ad a dologKépKép ezekután már nem tudsz ránézni szinte semmire, hogy ne azon járjon a kisbuksid, hogy mit rakj rá, milyen szinűre fesd, és kinek lenne jó ajándékKépKép Istenhozott a megszálott dekupis csajok táborábanKép Amugy hogy tetszett nagypapinak az üveg?? És most mi lett hogy a kulcs ittmaradt??

IldiKép
Hu szegény apa, meg persze szegény te, mert amikor egy kispapi kidöl az olyan mintha megszaporodna az emberjányának a gyerekeinek a számaKép Nálunk még nem surrant be a Miki, igaz még fent vagyok, tuti irritálja a dologKépKép

NelliKép
Boldog szülinapot az egész családnak, látom ti is inkább halmozzátok egy helyreKép Nálunk is igy van, egy hét van köztem és Dani között, majdnem szülinapi ajándék voltKép
Édi lehetett Domcsi ahogy szavalt, ugy meghatodom olyankor amikor a kismanók verset mondanakKép
Hu elég rizikos dolog vár akkor rátokKépKép ehhez képest a mi kis kálváriánk elenyésző, nem is tom, hogy tudják majd rávenni a gyerkőcöt hogy mozdulatlan legyenKépKép

OrsiKép
Wooooow, nagy gratula a jövő manókánakKép Látom nagyban megy a kijön az én házamba játékKép Először egy két lépés, majd mindig egyre több, a végén meg már rohanhatunk utánukKép

JuditKép
Köszi a telcsit, jólesettKép Legalább kibuliztad magad másodszorra, az elsőt meg felejtsd el gyorsan, tudod csak a jóra emlékezünkKép

IldiKép
LEgalább romantikáztatok egyet, ha még nem is annyira romantikus céllalKép LAkcimkártyaKép

RebiKép
Dupla öröm, ha egyszerre két kölköt kell tisztába rakniKépKép Nem semmi az ágyalámászás, főleg hogy onnan még ki kell őt szedniKépKép Ezentúl ha eltünik a gyerek, rögtön keresheted az ágyalattKép
Dani is bemászik olyan helyekre hogy csak lesek, hogy elérjen valamit amit kinézett magának, nem semmi fifikásak ezek a manók.

MókiKép
Köszönjük a puszikatKép Neked meg jó ajándék csempészést, csak ne te aludj el előbbKép

ZitaKép
Köszönöm a táblicskut, megérkezettKép

Most megyek és megprobálok lefeküdni, nem tom hogy fog sikerülni, mert állatira fáj a hátam, azthiszem csatlakozom a hátfájósok táboráház, majd leszakad a derekam, lehet hogy becsipődött valami, mert időnként zsiborászik a térdem isKépKép

sok pusziiiiii

Ági

Ui: legalább a miki is tud jönni ha végre elhuzok a balfenékreKépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Hellóka!

Beteg voltam ezért nem jöttem pár napig, de mára már úgy tűnik minden oké, hála egy kis NeoCitránnak és sok hársfateának!

Aranyosak vagytok, hogy így aggódtok Ti is a teknősfej miatt, hát eddig sehol semmi. Se a pelusban, se a lakásban. Amikor észleltem, hogy eltűnt azonnal átfésültem a lakást, de nem találtam. Pedig még az Alexa által kedvelt helyekre is bekukkantottam pl. ágyneműtartó.

Buksi,
ejha ez aztán tényleg lányregény a javából! Azért az a Gabi-s csomag nem semmi lehetett! Kép
Hol az a szupi borosüveg? Látni akarom!
Hát a szüleidnek sem volt egy jó hétvégéje ezek szerint! Ha vigasztal: én elrontottam a porszívónkat, levertem egy csempét és felborítottam a fürdőszobai pakolós polcot. Mindezt kb. fél óra alatt... Viszont én is alkottam egy olyan télapós izét, amiben hull a hó ha megfordítod.

Ildi
a kajcsinál próbáltál már Zsófi kezébe is kanalat adni? Hátha bejön neki. A sokáig szopiztatott babáknál előjöhet ez a kanálundoros dolog, szerintem ne aggódj! Biztos kicsit nehezebb lesz a hozzátápi, de fő a türelem!

Noresz,
köszi a rózsaszín tündér nevében is Kép Viszont ha már a bókoknál tartunk nekem a fiad nagyon bejön Kép Mondtam is itthon Apának, hogy majdnem hoztam haza egy cuki kisfiút! Kicsit bánom, hogy nem sétáltam le veled a Nyugatiig, de így nem kellett lépcsőznöm a csajszival.

Orsko,
jót röhögtem az autótolvajokon!Kép

Rebi
én még mindig csak ámulok és bámulok, hogy Vencelnek milyen klassz ajándékot készítettél! Akkor az most nem keresztszemes volt?
Hatalmas gratula az álldigáló Levinek!!!

Boró
én először nem ismertelek meg a bulin Kép de később már képben voltam Kép Édi nagyon a kép ahol feléd néz a gépbe!

Ini,
biztos klassz lehetett a télapó ünnepély! Hanna helyes kis pillangó volt! Te meg nagyon csini Kép

Orsi
nem igazán értem, hogy miért írtad azt, hogy én mindig csak válaszolgatok, és nem írok Alexáról. Szerintem azért lehet tudni róla, hogy egy Csibészke aki mindenben benne van. Egyre többet áll fel (kapaszkodás nélkül is) és indul neki a nagyvilágnak. Rengeteget dumál:

Pá-pá-----integetéssel
Cica----cicát látva
Itt
Ott
Ho(l)?
Vau-----kutyát látva és ugatást hallva
Tente
Gigi----Keresztanyját Huginak hívjuk, Alexa Giginek
Apa----egyelőre még mindenkinek mondja
Papa
Tik----óra
Hapci-----tüsszentést hall és utána
Ici---cici
Hahaha-----nevetés, ha minket is nevetni hall

Az egyik mondatalkotását itt élvezhetitek is, imádom a kis hangját:

http://www.freeweb.hu/vajonki/ittapapa.mp3

A zenére teljesen be tud zsongani, táncol és forgatja közben a kis kezeit (mulat Kép ). Amikor Vencelnek elindult a Boldog Születésnapot című dal, rögtön elkezdett mulatni rá és tapsolt is közben, majd' megzabáltam.
Elalvással még mindig gondjaink vannak, cicifüggőség miatt kizárólag anyával. Már ott tartunk, hogy felhúzza a pólómat és kéri: "Itt ici!"
Talán tavasszal elkezdünk tesókát tervezni, remélem nem fog évekig tartani a "babagyártás" mint Alexánál Kép
Na remélem, hogy most jól kiírtam magam és nem kapok ejnye-bejnyét Tőled! Kép
Most látom, hogy Bence is elindult!!! Gratula!

Nelli
remélem már jobb a kedved! Miért kell izotóp vizsgálatra mennetek, elég rémisztően hangzik a 20 perces mozdulatlan vizsgálat! Kép

Hicu mizujs a másik csapatnál? Már tuti hiányoltak ugye?
Jók lettek a képek, nyugi!

Zitus köszi a táblát! Kép

Manóka jogos az elvárás, a szakszervezet már nektek is ad csomagot meg mikulás bulit Kép Mi inkább ezt most még kihagytuk, szerintem még pici hozzá.

Ágiboszi, remélem már minden oké! A fájós hátra gyógysugarak: +++++++++++++

Judit, klasszak a képeid! Első bulit sürgősen elfelejteni, csakis a másodikra gondolni! Kép

Móki meséld már el miből áll ez az intimtorna!

Most búcsúzom, jó éjt! Remélem mindenkihez elmegy a mikulás!
Hajni

Kép
tigribigri

<font color="ff0000">Kedves Gyerekek!
Mivel egész évben olyan jók voltatok, és cipőtök is oly' fényes, íme az én ajándékom:</font>
Kép
holophernes

Sziasztok!

Na végre már beindultatok CsajokKép

JuditKép
Én is jó gyerek voltam egész évben, úgyhogy a középső zoknyi az enyém jó? Szombati bulizást meg jól tettedKép Fél négykor haza, mint a rexona reklámban?????
Pénteki buli milyen volt?KépKépKép

HajniKép
Hát nem semmi ez az Alexa!!! Így dumál? Meghallgattam nagyon aranyos volt az ittapa.KépKép
Mi ehhez képest némaleventék vagyunk egy kis mammamávalKép megspékelveKép És hogy ennyi mindenfélét.. pedig mi is egyfolytában dumálunk neki mindent, ő inkább mutogat magára meg órára tv-re, virágra stb. de még beszélni nem akar. Na de ami késik, nem múlik. De igazán figyelemre méltó szerintem.KépKépKépNagyon ügyes!!!

OrsiKépKép
Már az előbb is elfelejtettem gratulálni a produkcióhoz. Micsoda nagy dolog az az első pár méter, pár nap és azt is elfelejti, hogy valaha négykézláb közledett.KépKép

Nelli, az izotóp vizsgálat nem pajzsmirigy miatt van? Csak nem alul vagy túlműködése van Domcsinak? Remélem nem lesz semmi gond, de mi a baj? Egyébként a férjem meg a sógorom is gyógyszert szedett túlműködésre, úgy látszik ez családi vonásKép

Móki Kép
Engem is érdekelne milyen a hatásaKép Ha használ elárulod miket csináltok?

ÁgiKép
Egérrátétellel próbálom űzni a hátfájásodatKép Addig fertőzöd itt a csajokat nekem a dekupival, vagy mivel, hogy lassan átszivárognak majd abba a topicbaKépKépKép

Nálunk apa kidőlt, hányás, émelygés, hasfájás, ez a 4 napos kór, amivel én hétfőtől csüt-ig küzdöttem. Utána jött anyós, majd dédi, tegnap sógorom, ma este meg apaKépKép
Zsófi jól bírja a gyűrödéstKépKép
Meg is jegyezte a kedves sógorom, hogy hozzánk szkafanderbe fog átjöni, mert tiszta fertő van nálunkKépKép De hát mit csináljak, nem tudom hol szedhettük össze ezt a nyavalyát.

Na ennyit mára, dugultam.....

Jó éjszakát!!

-Akinél még nem járt a MikulásKép -
bpildi

MókiKépKép
Mármint azt áruld el, hogy intimtornán mit csináltok, nem azt, hogy apávalKépKép
Félreérthető voltamKép

Ildi
bpildi

Sziasztok!

Csak rohanok, tanulok (tanulnék), de persze nem bírtam ki, hogy be ne kukkantsak.

Küldök én is egy Mikulást. Kép

Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Hajni és a többiekKép

Veleszületett vesetágulata van Domcsinak. A vizelete visszafele is áramlik, ezért kell a vizsgálat, hogy megállapítsák, javult-e. Mert ha nem, akkor elkezdődnek a beavatkozások. Most szerdán lesz egy hasi UH, ami azért már előrevetíti, mire lehet számítani. Drukkoljatok, hogy jót mondjon a dokibácsi.

Alexának hatalmas gratula ehhez a sok szóhozKépDomcsi még csak a mamama, bababa, annyyaaa-nál tart.

ÁgiKép
Hátfájás husss.. Menjen tőled, és hagyjon békén. Danika jól van már?
Egyébként nem Domcsi, hanem Dorka szavalt, de nem baj. Domcsi a maga 1 évével nagy csoda lett volna, ha mikrofonba szavalKép

OrsiKép
IntimtornaKép Érdekes?Hasznos?

Mikulásokat köszönjükKépHogy tudtok ilyeneket?

Dorka is nagyon meglepődött reggel, mikor a csizmájába meglátta az ajándékokat.

A szülinapi buli is jól sikerült. Most végeztem a rendrakással. Csak hát Apunak becsültem alá a hasát, és a neki szánt pulcsi kicsi lettKép Megyek az Auchanba, és megpróbálom nagyobbra cserélni, már ha van.

Szép napot!

Nelli
hnelli

Szép jó reggelt mindenkinekKép

Remélem minden pöttöm manónak telepakolta a kiscsizmáját a Mikulás, és már a bontogatásnál tartotokKépKép Minálunk is járt és már kivágeztünk egy nápolyitKépKépKép

NelliKép
MeaculpaKép Dorkát akartam irni, de hát szerintem már elég kómás voltam mikor irtam, tényleg csúcsszuper lett volna ha Domcsi szavalKépKép
VesetágulatKép Nálunk mikor 6 hetesen voltunk hasi uhn szintén azt állapitottak meg, de szerencsére egy hónappal későbbi kontrollon már nem találtak nála semmit. Drukkolunk, hogy csak pozitiv dolgokat mondjon a dokibácsi.

TündeKép
Édes ez a mikulásKépKépKép Jó tanulást, már ha a tanulás ilyenkor lehet jó.

Teszek fel nektek egy huncut mikulást:
Kép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

és ne feledkezzünk meg arról,akit szintén a Mikulás hozott:

Boldog szülinapot ,Móki!

Buksi
kisbuksi

Boldog születésnapot Móki!
Kép
tigribigri

MókiKép

Nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Nelli
hnelli

Mindenkinek Kellemes Télapózást kívánunk:
Kép
vic

BOLDOG SZÜLINAPOT MÓKI!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép Kép

Kissé ki vagyok nyúlva. Máté egész délelőtt nem aludt (a másfél-két óra pihenés helyett), sehogy se volt jó, tiszta álmos volt, altatni nem hagyta magát, és a közel 8 kilójával szinte végig karban kellett tartani. Kép És tiszta takony, tüsszögés, köhögés. Láz nincs szerencsére. Kép
Pedig amikor először letettem, még ki is jegyzeteltem mindent, épp írni akartam, mikor felébredt szegény, negyed óra alvás után.

Tehát:

Ini
Szuper a szivárványos ágy, főleg az, hogy jó megoldásnak bizonyult. Kép
A pasi meg a rémálom nem semmi, az én exem is írt olyan leveleket, amikben öngyilkossággal fenyegetőzött. És még kis is néztem belőle, hogy megteszi. Elég nyomasztó volt.
A miki-buli képei klasszak, Hanna csini kis pillangó volt Kép

Rebi
Gratula az álló Levihez, a szülinapi partin még nagyon dzsungelharcos üzemmódban nyomta Kép
Levi-halászat ágy alól Kép : már én is megtapasztaltam, bár Máté csak hátrafelé kúszik, de akkor mindenhova. Amíg a felemelt fejecskéje bele nem koppan az ágy-pad-akármi szélébe Kép

Zitus
Köszi a táblicskut, megkaptam én is. Matyi hogy van? Végül jöttek rajta ki pöttyök?

Orsi
Áááá, nem kell vezekelned Kép
Bencének nagy puszi és gratula a járáshoz Kép Kép

Kisbuksi
Na, gurul a faautó? Jó kis interaktív ajándékot sikerült készítenem, hogy minden családtagnak szórakozást nyújtson Kép
És mi van a szőnyeggel gombaleves-avató után? Szaga? Színe? Kép
A Karácsony nálunk is sok diplomáciai egyeztetéssel jár Kép Én Szegedről, férjem Herendről jött Pestre, szóval a három helyszín között fogunk tipródni, patikamérlegen mérve, hol mennyi időt töltünk Kép
Na, de milyen is lett az a borosüveg???? KÉPET AKARUNK! Kép

Boró
Nem semmi Kicsikincsed segélykérő pillantása a Mikulás karjaiban!!! Kép Kép

Tünde
A csokival-összekent-kicsiNoresz fotó sajna Szegeden van, de ha egyszer előkerül, ígérem, megmutatom ;)

Hicu
Meg szabad kérdezni, hogy mi bánt? Miért vagy mélyen lelkileg? Vagy inkább ne....

Ildi
Szegény Ti azzal a fránya vírussal Kép Gyógyuljon gyorsan Kispapi is!
És azért a mezőkövesdi kiruccanás tényleg jó lehetett!! Kép Kép

Ági
Szegény Dani, ez a szemölcsleszedés nagyon brutál volt! És miért kellett éhgyomorra menni (kérdezi a kis tudatlan)? De azért a Mikulás-Dani már tényleg huncut Kép

Judit
Jó, hogy kirúgtál a hámból Kép
Én most csak egy kis szolíd moziba vágyom, de még azt is erősen szervezni kell Kép

Móki
Én még pocakosan csináltam meg az intimtorna tanfolyamot, nem tudom, hogy emiatt-e, de jó rugalmas lett a gátam (vagy az is volt? Kép), majdnem megúsztam metszés nélkül szüléskor. Viszont túl gyors visszajelzést Kispapitól ne várj Kép, ahhoz sokat kell csinálni a gyakorlatokat Kép Kép
Talán a gésa-tanfolyamot is ki kellene járni??? (kérdem magamtól) Kép Kép Kép

Hajni
Tényleg jó lett volna együtt menni a Nyugatiig, de ha így volt egyszerűbb....sebaj, azért még találkozunk!! Kép
És nagyon ügyes Alexa, hogy ennyi minden van a repertoárjában Kép

Nelli
Jajj, nagyon szurkolok, hogy jó híreid legyenek Domcsiról! Nem semmi, miket kell ezeknek a picúroknak kiállni!
Jól sikerült szülinap Kép
Kicsi pulcsi Kép

Vic
Köszi ez a tündéri Télapót Kép

Kézműveskedés (nem új topiktag, hanem új téma Kép )
Egyetértek Ágival, ha belekezdünk, nincs kiszállás!!! Mivel én este csinálom, és kell, hogy valami menjen közben a tv-ben, hogy el ne aludjak, így tegnap kénytelen voltam végignézni a Terminátor 3-at Kép Kép Kép

Mikulás
Nálunk is járt, kissé formabontó módon, saját családi hagyomány szerint Kép

Na, most kinyúlok, amíg szegény beteg gyermekem fel nem ébred, mert akkor ki tudja, hogy lehet majd lekötni Őt egész délután.

Puszi
Noresz
noresz

Off
Ma tovább gyűrűzik az autó-ügyem. A lopott autó céges jármű volt, amit egy hónappal ezelőtt cseréltem el egy kollégámmal, aki mint kiderült korábban elhagyta a pótkulcsokat, így a lopás miatt a biztosító nem fizet.
Ma a főnököm tudtomra adta, hogy a kocsi könyvszerinti értékét szeretné rajtunk (kolléga+én) behajtani az igazgatóság, egyelőre 50%-ban. Új autóról szó sincs addig.
On
J
holophernes

Sziasztok!

Én is megvagyok, de mostanában csak olvasó módban.

Kívánok, ha egy kicsit késve is, jó Mikulásozást!

Nálunk ma van az oviban.

Ezen kívül:

Mókinak boldog szülinapot, a többieknek boldog mindenfélét, beleértve a babázást, felálló, beszélő, csintalan gyerkőzöknek is minden jót!

Köszönjük mindenkinek a képeket,amit kaptunk!

Sziasztok,
Andiék

Kép
andi68

Móki,
Habár még nem ismerjük egymást, de ez még nem tart vissza engem, hogy
Kép
kívánjak Neked!

Boró,
A "mi Télapónk" kiköpött úgy nézett ki, mint a Tiétek. Lehet, hogy aznapra több "fellépése" volt ennek a fitness Télapónak? Kép
Amin jót nevettem: meg volt szabva, hogy max. 140 karakter (!!Kép) szöveget lehet írni a Télapónak, amit majd elmond a gyerkőcöknek. Ehhez képest a Télapó azt mondta Dorkának, hogy "ebben az évben IS nagyon eleven volt....." (ja, és ezt papírból olvasta...no commentKépKép)

Judit,
Szörnyű, hogy mi baj történik Veletek mostanában. Csak ámulok és bámulok. Remélem, hogy ha nem is holnapra, de minimum jövő hétre minden pozitívan rendeződik.
(Kérdésedre a válasz: suli, fellépések, reklámok, és talán elkészül most már a lemez is.)

Üdv,
Vic
vic

Sziasztok!

Időm most sincs, de van egy két fontos dolog:

Nelli Domcsijának:
Kép

Mókinak:
Kép

Hogy bebizonyitsam, nem vagyok teljesen normális, ezt Miki-napra Tőlem Nektek:
Kép

(Ez a papucsom.)

Ági, örülök, hogy Dani már ilyen kis huncutul van, remélem ezzel a kellemetlen kezeléssel vége a szemölcsöknek!Örökre!

Judit ez egyre borzasztóbb!!!

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Kép

Remélem mindenkit meglátogatót a mikulásKép És mindenki jól is viselkedett?

Móki!
Boldog szülinapot!!!!!

Judit!
Lehet ezt még tetőzni? Három rossz szokott történi mindig, ez volt a 3. nagyon remélem, hogy most már vége a pech sorozatnak.
Az 50%-ot meg csak fizesse a kollega, ha már olyan jól elveszette a kulcsokat. Ha bejelentette volna a biztosítónak, akkor most fizetne.

Noresz!
Jobbulást Máténak! Képeket elnézve most már biztos, hogy téged láttalak.

Buksi!
Azért Te se jöttélk le most a falvédőrőlKép Remélem így szokták mondani. Gabi termékcsaládon méd mindig nevetnem kell.
Talán nem is baj, ha az ember átesik egy-két ilyen kapcsolaton. Sokat lehet tanulni belőle, hogy mit ne tegyél azzal, akit szeretsz.

Ági!
Örülök, hogy DAni átvészelte és ezer bocsi, hogy a nővérem még mindig nem kérdezte meg az ismerősét. De valószínűleg taln az se hatott volna, de akkor is.

Orsi!
Neked már írtam, hogy gratulálok, de mégegyyszer egy nagy puszi drága Bencének.

Boró!
Jók a képek!
Egyszer kérdezted tőlem, hogy minek nevelem a gyerekeket. Leginkább magyarnak csak egy plusz ajándékkal, a némettel. Igaz, hogy nagyobb és szorosabb a kapcsolat a német szállakkal,de azért annak van nagyobb esélye, hogy itt élnek.
Meg majd ők eldöntik.

Képzeljétek a mikulás ünnepeségen egy ruha volt rajtam, amit 4 éve vettem fel utoljára. És belefértem anélkül, hogy itt-ott feszült volna. Hihetetlen jó érzés voltKép
És köszi a dicséretet.

Hajni!
Hársfa tea csodákra képes. de a propuliszos máz is.

puszi

Ines
ini

SziasztokKép

MókiKép
KépKépKépNagyon boldog szülinapotKépKépKép

Kép

NoreszKép
Azért kellett az éhgyomor, mert kábitották szegénykémet, ennyi vackot ébren tuti nem hagyott volna leszedni magáról, igy is sokat mocorgott és fogni kellett.
Máténak sok sok gyógypuszi +++++++++++++++++ a gyors gyógyuláshozKépKép
Gésa tanfolyamKépKép azthiszem kispapik kinyulnának, tutiKépKép
Kézműveskedéssel egyetértek nagyon is, magam részéről eddig a szobánkban csináltam, de kislámpánál már nem ment a dolog, mostmár a konyhát is kibéreltemKépKépKép

OrsiKép
Édi a papucsodKépKépKép Jófej Miki járt felétek ha ezt kaptad ajándékbaKépKép

VicKép
de jó téged is néha néha látni, olvasni.
Futószalag mikikről meg van a véleményemKépKép LEgalább nagyobb elánnal és lelkesedéssel csinálnák a dolgot.... no comment...
Hogy megy a suli, jelentkezhetek nálad már?Kép Ugyan péntekre már csináltam randit a sajátbejáratummal, mert már nem tok tükörbe se nézni, annyira randa.... legalább a kölök szülinapján nézzek ki anyabanyánakKépKépKép

AndiKép
Megnéztem a másik topicban a képeket, nagyon édik a gyerköcök, Kitti tiszta hercegnő a képenKépKép

JuditKép
Ehh... nem igazán tartom igazságosnak hogy más hibájából te ekkora részt vállaljKépKép de ez csak a magánvéleményem, ugy se oszt nem szorozKépKép
Bizzunk benne, hogy mostmár csak jó dolgok történnek veletek és a zord felhők eloszlanakKép

InesKép
Tök jó ez az ágy felé tehető mókás tető, nem is csodálom, hogy mostmár nagyobb kedvvel alszik Hanna az ágyikójábanKép

HajniKép
Nagyon szépen köszöni hős Dani a képeslapot, nagyon tetszett neki, a virágra hapcizott, a macseknek meg ciccezettKépKép
Nem semmi Alexa repertoárjaKépKép nagyon édiiiiiiiKépKép

BuksikaKép
Fotót az üvegről, ne szerénykedj, nagyon jól sikerült a mű, tessék bemutatni a többieknekKép

MangaKép
Én is küldtem neked emailt recepthegyekkel, de folyton visszaküldte az a randa demon, hogy tele a puttonya és nem fér bele az én küldeményemKép
Mikor voltunk a ringatón hivtalak, de nem voltál elérhető, de már látom az okát, hogy bemondta a telcsid az unalmastKépKép

Menek és ledölök egy kicsit hátha jobb lesz a hátamnak.

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.12.06
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek Pocaklakók
Noresz Máté 2004.05.26 3050g/54cm 6 hónap 10 nap 21.szept 19.júl
Mariann Nádja 2004.04.20 3950g/57cm 7 hónap 16 nap 01.aug 31.máj
Móki András 2004.03.15 2800g/51 cm 8 hónap 21 nap 30.nov 06.dec
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 9 hónap 8 nap 29.máj 15.febr
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 9 hónap 12 nap 30.ápr 15.nov
Orsolya Dénes Buda 2004.02.20 3000g/56cm 9 hónap 16 nap 09.okt 31.máj
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 9 hónap 19 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 9 hónap 20 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 9 hónap 20 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 9 hónap 23 nap 28.jún 20.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 9 hónap 26 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 10 hónap 3 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 10 hónap 8 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergely 2004.01.24 3900g/57cm 10 hónap 12 nap 09.máj
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 10 hónap 15 nap 26.nov
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 10 hónap 20 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 10 hónap 24 nap 29.ápr 07.okt Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 10 hónap 28 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 10 hónap 29 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 11 hónap 0 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 11 hónap 3 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 11 hónap 6 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 11 hónap 9 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 11 hónap 11 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 11 hónap 17 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 11 hónap 18 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 11 hónap 27 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 11 hónap 28 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Nelli Dominika 2003.12.07 3490g/57cm 11 hónap 29 nap 04.aug 12.aug Dorottya 1999.02.18
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 1 év 0 hónap 3 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 1 év 0 hónap 5 nap 23.aug 17.márc
Ildi Zsófia 2003.11.20 3600g/53cm 1 év 0 hónap 16 nap 17.szept 09.aug
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 1 év 0 hónap 23 nap 06.jan
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 1 év 0 hónap 28 nap 30.nov 17 és 14 évesek
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 1 év 1 hónap 29 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 1 év 1 hónap 6 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 1 év 1 hónap 15 nap 21.júl 12.máj
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 1 év 1 hónap 26 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 1 év 2 hónap 5 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 1 év 2 hónap 7 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

Sziasztok!

Most zabáltam tele a billentyűzetett sütimorzsával,ki se bírom rázni Kép.

Ági!

Jót nevetten azon,amit írtál,már tényleg mindent úgy nézek,mit lehetne kihozni belőle Kép! ma kezdem fatálcáink kicsinosítását, ha nem gond,felhívnálak ,mert van néhány gyakorlati kérdésem!Szüleim visszafordultak,összeszedték a kulcsot,dobtak egy kávét és indultak,mert apa reggel 6-ra ment dolgozni.

Borosüveg: Úgy ismeretk,mint aki szerénykedik?! Dehogy!Ráadásul el is vagyok ájulva tőle,csak apukám hazavitte,én meg nem fényképeztem le. De már intézkedtem,hogy vmilyen formában küldjenek képet róla,aztán megosztom Veletek!Tényleg nagy élmény ez egy olyannak mint én,aki tele van ötlettel,viszont kézügyességet nem oszott neki a JóistenKép

Hajni!

Én már a kristálytiszta vau-nál beájultam,ezt még lehet fokozni? Nálunk is megy a tánc ezerrel,már úgy lóbálja a fejét is hozzá,mint vmi rapper Kép. Ja! a videon nagyon cuki a felvétel vége,amikor vencel és Alexa pápáznak! Hogy csináltad ezt a hóhullatós izét?

Orsi!

Nagyon ügyes Bence,és Ti is,hogy résen voltatok és megörökítettétek Kép! Már biztos írtad,de hol volt ez a kiruccanás? csak mert mi is tervezgetünk,és keresek vmi jó helyet.Jó a papucsod Kép

Noresz!

Nálunk tavaly itt volt mind a négy nagyszülő az ország két végéről, most az bosszantott fel,hogy apóséknál van egy olyan szokás,hogy Szenteste összegyűlnek a testvérek a szülői házban /szülők nem élnek/ és hajnalig esznek-isznak,kártyáznak,társasoznak. Na ebből kellene kimaradni,ha nálunk lenne. És nem ám a hagyománytiszteteltről van szó,hanem a "mit szólnának,ha nem mennénk?" jellegű ostoba kérdésekről. De még ez sem érdekel,csak akkor vállaja fel a farnkót,hogy nem akar jönni és kész,de ehelyett Ő a férjem öccsére keni,hogy miatta kell otthon lenni. Tavaly is nagyon jól elvolt itt a férjem öccse,azóta semmi nem változott. Ráadásul a buta fejével azt gondolja,hogy nem ugrasztom ki a nyulat a bokorból ,de mihelyst megérkezett a férjem öccse,mindenki ott volt és rákérdeztema dologra,após meg főtt a saját levében,hogy milyen hülyeséget magyarázott. Egyébként így most pont úgy lesz a karácsony,ahogy a szívemnek legkellemesebb,mert a szüleim itt lesznek +párom+Vencel,és még a lelkiismeret sem bánt,hogy apósék nincsenek itt,ők tehetnek róla. Bocsi,de muszáj volt kiírnom magamból. Nálatok hogy zajlik? Ja! Autó gurul,bekerült a garázsbaKép

Ini,
Szerintem is kell sokféle tapasztalat,hogy az ember igazán tudja,milyen jól választott a férje személyében Kép

Ildi,

Megkaptuk a tündéri küldeményt, jól megtréfáltam magam. Ugyanis dédi is mondta,hogy küldött vmit,gondoltam ez az,meg se néztem a feladót. Vencel rárabolt a könyvre,és kb. félnap elteltével véletlenül láttam meg az aláírást. Hát néhány másodpercig elég hülyén néztem ki a fejemből, mi ez az egész Kép Nagyon -nagyon édesek vagytok, így még mára is jutott nekem meghatódnivaló KépKöszi. Ez a ketetsben töltött párórás "mintha még járnánk" érzés ismerős Kép

Megyek,mert mindjárt jön a Mikulás,nagyon izgulok,Vencel mit fog szólniKép Ja! Kispapi reggel nem vetet észre a csomagját,amit becsempésztem a cipőjébe ,mivel másik cipőjét vette fel Kép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

OrsiKép
Klassz a papucsodKép
Köszi az előre köszöntéstKép

A kis pulóvert nem sikerült kicserélnem, viszont vettem egy másikat nagyobb méretben. Ez még jobb is, mint az előző, csak nem tudom, mit kezdek a kisméretűvelKép

Nem semmi hideg volt ma, alig tudtunk jönni az Auchannél, akkora volt a szél. A végén már picur nem nagyon élvezte a kiruccanástKép
Most alszik is, kifáradt a lelkem.

BuksiKép
Jó mikulásozástKépBiztos nagyon tündéri lesz Vencel, ahogy meglátja mikibácsitKép

Puszi:
Nelli
hnelli

Alkotok...
Kép

Kép
Kép
szilvih

És sikerült!

Ha nem is első próbálkozásra! Hoztam nektek egy kis napsütést a mikulás-puttonyomban!
Megpróbálom megint:Kép

Kép
Kép
szilvih

Még egy utolsót légyszi!
Úgy belejöttem!Kép

Aztán majd altatás után jövök!

Pusz!

Kép
Kép
szilvih

halihó!

Íme néhány kép a nagy találkozásról a Mikulással Kép

http://babanet.hu/album/main.php?album=3795&page=2

Buksi
kisbuksi

Szilvi!

Jaj de nagggggggyon jók ezek a képek! szinte érzem az illatokat! Mosolygós pici Dorka a nagy homokban KépKépKép

Mentem alkotni!

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Végre visszaolvastam ...

Rebi, ahogy irsz az már elég is nekem, szélvészkisasszony ... rendesen pörög az élet nálatok és ezt vissza is tudod adni nekünk ... Kép

Ildi, Zsófi nem semmi amit megevett!!( Bence is ledöbbentet néha.) Hatalmas leányzó lesz belőle! Volt kitől örökölni? Nálunk apa magas, 190cm, és végül is Bence is 79cm már. SzkafanderKép

Móki, intimtorna??? hmmm... Visszajelzés? Na jó nem kell beszámolni a részletekről, de azt majd ird meg, hogy hasznos volt e!

Ági, zsibbad a térded is? Én javasolnék egy MRI-t neked, no nem vagyok orvos, de ez jele lehet a gerincsérvnek ...

Hajni, na igy már kielégitetted vágyaimat! Persze én hibám is, hogy nincs mindig időm olvasni és olykor csak felületesen olvasok, de igy nem szoktál irni magatokról és ez nekem hiányzottKép Ne haragudj, nem akartalak megbántani, de mégiscsak bővebben irtál végre és ez végre teljes!!! Rengeteget tud már Alexa! Hihetetlenül fejlődik! És az a mondat! KépKépKépSzabad tudni meddig próbálkoztatok?

Noresz, milyen a saját hagyomány Mikulásra?

Buksi, pszicho-pasi Kép, szüleid kálváriája Kép, karácsonyi probléma Kép Mi ezt megoldottuk, szenteste már a miénk, aki akar az pedig jöjjön utána. Mi most sehova sem megyünk.Zalakaroson voltunk, MenDan hotel, neten rajta vannak.

Nelli, korai köszöntés, mert nem tudtam tudok e jönni még.KépPulcsi KépKép Mi lesz a sorsa? Nem vették vissza?

Szilvi, tuti jók a képek, kérek méééég!!! Irigy-irigy!!! Szép helyen voltatok!

Manóka, minket sem hivtak Télapó-ünnepségre, pedig nagy cég! Szerintem járt volna nekünk! Bár képes a volt főnököm elfelejteni minket Kép

Zita, mail ment.

Ines, készül a mail ... Jók a képek a Mikulásozásról!!!

Tünde, tanuljál!!! KépKépKép

pussz
Orsi
orsi17

SziasztokKép

SzilviKép
Esköszüm érzem a hátamon a meleg nap sugarait ahogy elnézem a képeketKép csudaklasszak a képek és a jányzó tündériKépKép

BuksikaKép
Édi Vencel a mikulással, látom ő nem kapott szívinfarktust tőleKépKép Azért ne vidd tulzásba a dekupit, mert tényleg megártKépKépKép Várom a fotót, ha sikerül bekonvertálniKépKép

NelliKép
Pulcsi csereKép új pulcsiKép Mért nem vették vissza?? általában elfogadják a téves vásárlást, vagy már kicsusztál az időből esetleg??

OrsiKép
Igazán a zsibbadás a császár óta néha néha előjön, szerintem valamelyik idegpályát néha valami megnyomhatja, doki nem vok, csak gondolom. A hátfájást meg betudtam annak, hogy a herce hurcánk óta Dani legtöbbet a karomban szeretne lenni, vagy ugy játszani hogy vegyem fel és fél perc mulva hadd csusszon le rajtam és ujra fel...
Ha nem múlik lehet hogy megnézetem egy dokival, bár az első reakciót tudom: fogyni kéne... ehhez meg no nem kell doki, tudom magamtól isKépKép

Apa engem is meglepett ma miki alkalmából, kaptam egy nagyon szép karácsonyi kaktuszt, tele virágokkalKépKép Nagyon örülök neki, mert elég ritkán jut eszébe sajna hogy meglepjen egy kis virággal.

Menek takaritani egy kicsit a gardróbban, meg még mosnom is kellKépKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK MÓKI MAMINAK ÉS NELLI DOMCSIJÁNAK!
Kép

Matyi és Zita
zitus

Na szóval itt vagyok.
Nelliéknek és Mókinak Boldog Születésnapot!
Hétvégén mi is családoztunk, azért nem voltam.

Ildi, kanálundoron nálunk a szívószál segített! A pépesebb kajákat pl. gyümölcspüré azóta is azzal adom neki, így gyorsabb és nem pocsolódik ezer felé.

Egyébként bocs, hogy a magam bajával kezdek, de erről jut eszembe, amit kérdezni akartam:
Szerintetek létezik az, hogy Dorka 11 hónaposan megutálta a pépes kaját? Kezdődött azzal, hogy hazajövetel után hisztizett, amikor beletettem az etetőszékbe. De ekkor még 2 napig evett. Péntek óta semmit sem hajlandó enni, ha nagyon elterelem a figyelmét, 1-2 kanállal, meg a gyümipürét az előbbi módon. Ha darabosat kínálok neki, annak azonnal nyitja a száját, ma csirkemellet csináltam neki répadarabokkal, az ízlett neki. Nem bánnám a dolgot, csak az a baj, hogy így meg nem sokat eszik, szerintem "elfárad" a sok rágásban, hamar megunja. Vagy egyszerűen csak kajaundora lehet, és a darabosat azt csak a játék kedvéért elfogadja, aztán észreveszi, hogy ez is evés? Persze szopizik is mellette, de nem többet, mint máskor, hiába tezsem mellre. Nem beteg, foga sem jön. Kicsit izgulok a dolog miatt.

Mikulásünnepség egyébként iszonyat volt, negatív reklám: a Pozsonyi Pagony könyvesboltban volt, 30 gyerek volt a limit, egy kb. 20 nm-es helyiségben. Bejöttek még a szülők is, olyan volt, mint a metró csúcsforgalomban. Bejött egy kb. 15 éves mikulás a legműbb szakállal, volt valami bábozás, amire senki sem figyelt, majd névsorban megkapták az ajándékokat. Hát ha most nem kaptunk el semmi bacit, akkor soha! Utálom ezt a profitorientáltságot! Mert pesrsze mindenkinek választania kellett egy könyvet... Ja, de Dorka nem ijedt meg, pedig sok gyerek igen, de a krampusz jobban érdekelte, mert fel volt zselézve a haja...Kép

Orsi! Gratulálok!!!

Hajni! Ez szerintem ritka, hogy ennyire fejlett a kiskirálylány beszéd és mozgás terén is! Nagyon ügyi!

Noresz! Reméle,semmi komoly!

Nelli! Ez a vesedolog olyan szomorú... Hogy ilyen pici korban meg kell ismernie a kórházat meg a vizsgálatokat!

Buksi, kár hogy nekem nem volt ilyen expasim... küldhettem volna neki Szilvia szalvétákat... Kép

Bocs, de eddig jutottam, közben Dorka felsírt, aztán megnéztünk 4 rész jóbarátokat apával, most meg vár....

SZóval pusza mindenkinek.

Szilvi és nemakarenni Dorka

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

Majd összeesek, de nem tudtam megállni, hogy ne kívánjak egy NAGY ISTEN ÉLTESSEN-t és BOLDOG SZÜLINAPOT !!!!!!!!

Domika és Móki ez NEKTEK SZÓL!!!!KépKépKép
Kép

Hulla dög fáradt vagyok, Zsófi most aludt el nemrég, apa változatlanul a "szar, hogy vagyok" betegséggel, Kép inkább én lennék beteg duplaannyi ideigKép
Na, megyek ápolni a beteg lelkét, mert már csak az beteg sztem.KépKép

Holnap próbálok jönni, és írni MindenkinekKép

Ui: Szilvi ezek a képek egyenlőek egy közösség elleni izgatássalKép

Ildi
bpildi

Sziasztok,

a kései órára tekintettel megpróbálom rövidre fogni. Asszem sikerülni fog.

naelőször is Ági, most fejeztem be a dobozkát! Nem volt könnyű az elefántokat felküzdeni az oldalára. Többieknek, hogy tudják, a kézművesszakkörön én is megtanultam a szalvétézés alapfogásait. És csodaszép fakönyvborítót csináltam, meg is lettem dícsérve rendesen Kép Ja, tényleg, Ági, küld el lécci a fűzésleírást! Bár a nyomtatónk bekrepált, de valahol majd csak kinyomtatom.

Szilvi,
szerintem ne aggódj, Dini mindezt 9 hósan eljátszotta. A pépeseket simán kiporlasztja, lehetőleg bele a képembe. Nála egyértelműen az a menő, amit mi eszünk. Ha olyan, kap belőle falatkákat. Mostanában szereti, ha ezeket ő rakhatja be a szájába, úgyhogy kezd az etetőszék környéke katasztrófasúlytotta területhez hasonlítani. Gondoltam, elrakom a turmixgépet, de mikor taknyos és torokfájos volt a csemete, akkor csak pépeset volt hajlandó enni. Tudják ők, hogy mire van szükségük.
A képek fantasztikusak, illetve nem is a képek, hanem az egész. Mi itt áztunk-fáztunk, ti meg strandoltatok Kép

hihi, ha nekem lett volna pszihopata pasim, Orsivirslit küldhettem volna Kép Kép

Móki,
én is játram intimtornára még mikor készültünk a babára. Asszem jól jött szüléskor, bár nem tudom milyen lett volna nélküle. Nálunk egyértelmű volt a pozitív visszajelzés apától Kép Tessék szorgalmasan gyakorolni minden nap. Kéne nekem is újrakezdeni, de lustadisznó vagyok.
és mindenképpen Boldog Szülinapot Kép

Domcsibabának is Boldog Elsőt Kép

kidőltem...

jóéjt
Orsko
orsko

Sziasztok!

Első szülinapos Domcsi Isten éltessen sokáig!
Kép

Amúgy meg:
Kép

Pussz
Hajni
[size=-2]később még jövök, de csak halkan mondom, mert akkor sohasem sikerül Kép[/size]
tigribigri

Nagyon nagyon szépen köszön jük a kedves szülinapi köszöntéseket. Nagyon jól estek még elsősorban nekemKépKépKép
13.35 perckor szültem, szóval akkor megemlékezem az 1 évvel ezelőtt történtekrőlKép

SzilviKép
Ha darabosat szeretne enni, add azt neki. Biztos tudja, mi kell neki és mennyi. Inkább kínálgasd gyakrabban, ha Te nem vagy elégedett a mennyiséggel.

Mikulás ünnepély profitorientáltságaKép
Tényleg borzalmas, mikor ilyen meghitt ünnepséget is elrontanakKép

Szilvia szalvétaKép
Képek szuperekKép

ÁgiKép
Lejárt a 3 nap, azért nem vették visszaKép
HátfájásKép
Apa kaktusz meglepijeKép

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok!

Két vicces kép :

Így isznak a felnőttek:

http://babanet.hu/album/main.php?album=3795&page=2&image=94699

Ilyen fejet vágnak utána :

http://babanet.hu/album/main.php?album=3795&page=2&image=94700

KépKépKép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok,

Mi is szeretnénk BOLDOG SZÜLINAPOT kívánni,KépKépKépKép szeretettel, csak giffeltevést nem tudunk sajnos.

Szilva,
sztem, a kaja miatt egyáltalán nem kell aggódnod, az én fiam is 11 hós múlt, már reggel kenyérfalatkákat eszik egyedül, meg kajából is csak a darabosat. Ha nincs neki való főzve, akkor üvegeset bontok, de abból is már csak a darabosat. Szereti, sőt, napközben is elrágcsálgat sajtot, almát maga.

Orsko,
muti meg, amit csináltál,Kép

Ági,
kaktuszKépKép
hátfájásKépKép lehet az érzéstelenítéstől sajnos, ha azon a ponton érzed kb.

Most menek, mert vasalnom kell, különben ittragadok, a gyerek meg felébred nekem.

manóka

manóka
manóka

SziasztokKép

NelliKép

Nagyon boldog szülinapot nektekKépKép Várjuk a megemlékezéstKépKép

Kép

Sajna ha lejár a 3 nap, akkor már nem segítenekKép Csak ötlet, vidd vissza ezzel az új blokkalKépKép háthaKépKép

SzilviKép
Dani is hasonlót művel, a pépes már nem kell, legtöbbször rajtam landol, de a darabost már mint a nagyok, ő tömi a szájába. Szerintem nem eszik ő kevesebbet, a darabos csalóka, ha éhes úgy is a tutodra adjaKépKép
Szilvia csomagKépKépKép

OrskoKép
Gratula az elefánikhoz, küldöm a leirást, bár egyszer már elküldtem de akkor elnyelte az éterKépKép
OrsivirsliKépKép

Csatlakozva a pszihopata pasikhoz, tőlem kaphatott volna Ági pelenkát, meg szörpötKépKép Csókolom Ági van??????KépKépKépKépKép

HajniKép
Mi azért hangosan várunk ámKépKépKép Hogy megy a sétálás?? gondolom már keményen kell utána szaladgálniKépKép

IldiKép
+++++++ energia a beteglélek ápoláshozKépKép Rosszabb ezerszer egy beteg kispapi, mint három beteg gyerköcKép De azért inkább egy beteg kispapiKépKép

BuksiKép
Csúcsszuperek a képekKépKép Azt az elégedett pofit,ezer puszi ráKép

ManókaKép
Elképzelhető, nem tom sajna. Viszont mára már sokkal jobb lett, csak reggel a kikelésnél hasogatott egy kicsit, azóta nem éreztem... vagy már megszoktam?Kép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Nelli!

meg akartam várni a 13.35-öt,de nem leszünk itthon. Úgyhogy Boldog szülcsinapot Nektek!

Kép

Buksi
kisbuksi

Orsivirsli,Szilvia szalvéta, Csókolom,Ági van? KépKépKép

Ez a banda nem noooooooooooormális Kép!
kisbuksi

Nagyon édesek a szülinapi képek, még egyszer nagyon köszönjükKép

Valószínű én sem leszek itthon a nagy megemlékezés pillanatában, de már most peregnek bennem az események. Ilyenkor már vajúdtam. És nem hitték el, hogy én 1 órán belül megszülök.

Hát tényleg vicces a sor: orsivirsli, szilvia szalvéta, csókolom Ági van?
És még azt hallottam, hogy Nelliről neveztek el kiselefántotKép

ÁgiKép
Jó az ötlet, csak én nem tudok ilyenkor rezzenéstelen arccal odaállni a másik pulcsival. Biztos valahogy elpasszolom. Még az is lehet, hogy a férjemnek jó, és meghagyjuk neki.

BuksiKép
gyerkőc ivása és utána való megelégedett arcKép

Nelli
hnelli

MÁR MAJDNEM ANNYI AZ IDŐ, ÚGYHOGY

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT DOMCSIIII!

Most mennem kell ebédeltetni...

Kép
Kép
szilvih

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: