BOLDOG SZÜLINAPOT MÓKI!!!!!!!!!!!!!!!
Kissé ki vagyok nyúlva. Máté egész délelőtt nem aludt (a másfél-két óra pihenés helyett), sehogy se volt jó, tiszta álmos volt, altatni nem hagyta magát, és a közel 8 kilójával szinte végig karban kellett tartani.
És tiszta takony, tüsszögés, köhögés. Láz nincs szerencsére.
Pedig amikor először letettem, még ki is jegyzeteltem mindent, épp írni akartam, mikor felébredt szegény, negyed óra alvás után.
Tehát:
Ini
Szuper a szivárványos ágy, főleg az, hogy jó megoldásnak bizonyult.
A pasi meg a rémálom nem semmi, az én exem is írt olyan leveleket, amikben öngyilkossággal fenyegetőzött. És még kis is néztem belőle, hogy megteszi. Elég nyomasztó volt.
A miki-buli képei klasszak, Hanna csini kis pillangó volt
Rebi
Gratula az álló Levihez, a szülinapi partin még nagyon dzsungelharcos üzemmódban nyomta
Levi-halászat ágy alól
: már én is megtapasztaltam, bár Máté csak hátrafelé kúszik, de akkor mindenhova. Amíg a felemelt fejecskéje bele nem koppan az ágy-pad-akármi szélébe
Zitus
Köszi a táblicskut, megkaptam én is. Matyi hogy van? Végül jöttek rajta ki pöttyök?
Orsi
Áááá, nem kell vezekelned
Bencének nagy puszi és gratula a járáshoz
Kisbuksi
Na, gurul a faautó? Jó kis interaktív ajándékot sikerült készítenem, hogy minden családtagnak szórakozást nyújtson
És mi van a szőnyeggel gombaleves-avató után? Szaga? Színe?
A Karácsony nálunk is sok diplomáciai egyeztetéssel jár
Én Szegedről, férjem Herendről jött Pestre, szóval a három helyszín között fogunk tipródni, patikamérlegen mérve, hol mennyi időt töltünk
Na, de milyen is lett az a borosüveg???? KÉPET AKARUNK!
Boró
Nem semmi Kicsikincsed segélykérő pillantása a Mikulás karjaiban!!!
Tünde
A csokival-összekent-kicsiNoresz fotó sajna Szegeden van, de ha egyszer előkerül, ígérem, megmutatom ;)
Hicu
Meg szabad kérdezni, hogy mi bánt? Miért vagy mélyen lelkileg? Vagy inkább ne....
Ildi
Szegény Ti azzal a fránya vírussal
Gyógyuljon gyorsan Kispapi is!
És azért a mezőkövesdi kiruccanás tényleg jó lehetett!!
Ági
Szegény Dani, ez a szemölcsleszedés nagyon brutál volt! És miért kellett éhgyomorra menni (kérdezi a kis tudatlan)? De azért a Mikulás-Dani már tényleg huncut
Judit
Jó, hogy kirúgtál a hámból
Én most csak egy kis szolíd moziba vágyom, de még azt is erősen szervezni kell
Móki
Én még pocakosan csináltam meg az intimtorna tanfolyamot, nem tudom, hogy emiatt-e, de jó rugalmas lett a gátam (vagy az is volt?
), majdnem megúsztam metszés nélkül szüléskor. Viszont túl gyors visszajelzést Kispapitól ne várj
, ahhoz sokat kell csinálni a gyakorlatokat
Talán a gésa-tanfolyamot is ki kellene járni??? (kérdem magamtól)
Hajni
Tényleg jó lett volna együtt menni a Nyugatiig, de ha így volt egyszerűbb....sebaj, azért még találkozunk!!
És nagyon ügyes Alexa, hogy ennyi minden van a repertoárjában
Nelli
Jajj, nagyon szurkolok, hogy jó híreid legyenek Domcsiról! Nem semmi, miket kell ezeknek a picúroknak kiállni!
Jól sikerült szülinap
Kicsi pulcsi
Vic
Köszi ez a tündéri Télapót
Kézműveskedés (nem új topiktag, hanem új téma
)
Egyetértek Ágival, ha belekezdünk, nincs kiszállás!!! Mivel én este csinálom, és kell, hogy valami menjen közben a tv-ben, hogy el ne aludjak, így tegnap kénytelen voltam végignézni a Terminátor 3-at
Mikulás
Nálunk is járt, kissé formabontó módon, saját családi hagyomány szerint
Na, most kinyúlok, amíg szegény beteg gyermekem fel nem ébred, mert akkor ki tudja, hogy lehet majd lekötni Őt egész délután.
Puszi
Noresz