Sziasztok!
Üdv itt nálunk Kat!
Asszem lányok, én fordítva vagyok bekötve. Örülök a rossz időnek és most van kedvem sétálni... Csak az tart vissza, hogy a 38-s féligzárt és zárt cipőim, a megnövekedett 39-s lábamra, nem mennek rá. Na, ezt mire fogjam? Hormonok, vagy nagyon terhesség? Egyébként, mindenki azzá vált már mostanra és még mi lesz a legvégére?? Tegnap annyira hülye voltam, hogy magamat is nehezen viseltem, még szerencse, hogy egyedül voltam itthon.
Szarul aludtam én is nagyon. 1,5 óránként pisijárat, meg gyomorfájás
Szoptatás: nem kéne, hogy ez megdöbbentő legyen, ha egy anya monnyuk utcán szoptat, persze azért diszkréten. Vannak bizonyos helyek, ahol azért mégsem kéne, de engem nem botránkoztat meg.
Én tuti nem kapnám mellre a gyereket nyilvános helyen, de attól még más csinálhatja felőlem, nem zavar.
Azt már meg akartam kérdezni, hogy ha séta közben kéne pelenkát cserélni, akkor azt hogy lehet megoldani?
Timi, köszi a listát. Egész jó, de rémületes, mennyi minden kell egy újszülöttnek.
Dokiváltás: elvileg tippem van kihez megyek, de nem beszéltem vele még, mert a "régi" dokim foglalkozik velem, és lehet hogy megmaradok nála lutrira, hátha mégis és szülésznőt fogadok csak.
Nem tudom még, el kell döntenem.
Jolka: neked jobbulást. És, csak megnyugtatásképp, nem gondolom, hogy könnyebb lesz mostmár, majd ha megszültél/tünk.
Időbe el kell indulni, az a titka , hogy a pingvin oda érjen
Móni: kitartást csütörtökig. Gondolj arra, hogy már nincs sok hátra, féllábon is...
Erős csajszi vagy, van akaraterőd, mit neked egy kis szénhidrát számilgatás!
Ejj, mit műveltek a gyerkőcökkel, ti, pihent szülők
Majci is és Vivi is tündéri.