Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Andi, bocsi de te elég lökött vagy hozzá nyugi, mondjuk értem, hogy mire gondolsz, valószínűleg elég határozott is vagy...
Az ikrek majd megtanulják a határokat nálad, azon belül lesz a bohóckodás, de majd ha komolyra váltassz, akkor rögtön leveszik...
(jól gondolom, hogy nálad a hülyéskedés és véresen komolyra fordulás között egy gyors váltás lesz? vagy ez csak a kényszerképzetem rólad?)

Jutta

KépKép
jutta

Ha nagyon magas a cukrod, akkor befektetnek, h beállítsák a diétád! :cry:
A laza és a gyerek/es nem szinoním szavak. Vagy rosszul tudom?
Hű pedig erről a témakörről annyit tudnék mesélni... és mennyi jó és rossz példám van... amiből lehet okulni...
Majd máskor!
:arrow:

Kép
ermoni

ööö
nemtom
ööö, asszem igen, igazad van, Jutta.
...
várj, mégsem! határok vannak, és igen, azon belül mindent szabad. de a londonban rámbízott két kiscsajjal töltött időre visszagondolva meglepődtem magamon... jó fej voltam nagyon! :oops: :P irtó sokat baromkodtunk, állandóan rajtam lógtak, de rengeteg értelmes időtöltést találtunk ki: sütöttünk sütit, olvastunk, a fekete lyukakról beszélgettünk (szegények, egyik 4 éves volt, a másik 6), varrtunk babaruhát, csináltunk halloween dekorációkat, meséket gyártottunk, kiöltözős házibulit szerveztünk magunknak, stb stb
de a hirtelen váltás véresen komolyra... egyre emlékszem, mikor vendég gyerekek előtt le akarták húzni a nadrágomat. :evil: :evil: :evil: :evil: akkora hiszti lett belőle, h nem engedtem, h ha az én gyerekeim lettek volna, már kaptak volna asszem egy maflást... talán...

hm, és Neked kényszerképzeteid vannak rólam? :wink:

Kép
an°°di

és Móni, akkor csütörtökig nem is látunk???? :cry: :cry: :cry:
jajjj :cry:

Kép
an°°di

andi: kell tudni, hogy meddíg engeded el őket. Vannak bizonyos határok amiket be kell tartani, és nincs mese. De egy kis bohóckodás bőven belefér. :D Vivi is most tologatja és feszegeti a határokat. Kinél meddíg mehet el. Nálam kevesebbet hisztizik, mert tudja, ezzel nálam nem megy semmire sem. Bezzeg az apjánál... :P Apa sokkal többet néz el neki, mert halálosan szerelmes a lányába. ( mondjuk én is, de próbálok határozott lenni ).

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

na L. Kitalálom, hogy mit főzzek ma. Ötleteket szívesen veszek. :D pápá

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

én kelkáposztafőzeléket ennék, és lehet, h az is lesz a kaja, ha nem vagyok halálosan lusta lemenni a zöldségesig... :D
ja, és a bohóckodás perszehogy belefér...

na, megyek, megnézem, mi is a gyerekes pontos definíciója ;) , és leglettelem az új ajtó körüli betonrés(z)t, h le tudjam festeni...

Kép
an°°di

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Andi!
Szoknyád is van a blúzhoz? :wink: Csak vicceltem, köszi a felajánlást. Még nem is vetted fel a szép lepkés szerzeményt? Emlékszem rá.
Egyelőre ruhára gondoltam, amit még az augusztusi lagziba is hordhatok, na meg párszor az utcán is. :) Egyelőre ájuldozok az árakon, Netten néztem, azért 20 eft felett már túlzásnak találom egy-egy kismamaruhát, de már 10 felett is. Csak találok valamit. Lehet, újra megnézzem a pöttyös ruhát. :)

Timi!
Biztos örülni fog a barátnőd az ajándéknak.

Én is kemény pocakkal keltem, apa meg is jegyezte. De u.a, mint Juttánál, ha állok, feszül, ha ledőlök egyből ok minden.
Este két calciumos pezsgőtablettát elnyeltem ,valamivel jobb lett utána.

Tegnap voltam vérvételen, nem soká megyünk Manóval az eredményekért. Kíváncsi vagyok, mi lesz. Vérvételen még ennyi papucsos kismamát még nem láttam. :)

Baldahin: Nekünk is volt és lesz is. Világ legjobb porfogója.:) DE összhatásban nagyon jól néz ki. Na meg lesz a babának egy saját kuckója. Tesó egyelőre a Manóét örökli meg. Nekünk trombis van (brendon). Amikor megvettem, mindig kihasználtam, amikor jött valaki és csomagoltam kifelé, nézegettem, mutogattam. :)
Nagyon sok előnye van a mintás, élénkszínű falnak, vagy akár ágyneműnek. Törpéket csak ez foglalja le, az első időben. Nekünk világoskék és natúr színű volt minden, mintha ott sem lett volna, átnézett rajtuk, pedig nekem tetszett, felnőtt szemmel. Viszont kapott egy élénkszínű csörgőt, amit esőpillanattól nagyon szeretett, sokszor ezt kellett előtte mozgatni és szent volt a béke.

Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Rita
ne imádj :-( NEM TALÁLOM
én is használtan vettem aztán valaki küldött emailbe bescanneltet eddig az emailek között volt és most nem találom,d enem adom fel ,max. adok fel megint hírdetést ,hogy küldjön valaki.

Édesek a képek,mi csak ruhával szórakoztunk Majával,mindjárt előkeresem őket :-)

Móni
tessék mosolyogni,megértem,hogy amíg a doki nem mond semmit nem akarsz róla beszélni,de szerintem diétával minden rendben lesz :-)

Jutta
na igen az elvek,nem győzöm hangsúlyozni anya tervez ,baba végez,én sosem tudtam volna pici babát sírni hagyni pl. Ezért ha éhes volt evett,csak rajtam aludt ámen,megadtam magam,hát most ha megint iylen bébi lesz érdekesebb lesz,mert ügye itt van Majci

hm. én addig hisztiztem még nem hánytam,jó lehetett anyukámnak :-) és állítólga nem is igen aludtam.
Andi
hogy miyen szüő leszel,majd alakul :-) tervezgetni nem is lehet előre,majd a babáktól függ :-) Remélem kis angyalkáid lesznek.
Nálunk azért gáz ez a gyerektéma,mert ügye együtt lakunk a sogornőmék gyerekeivel.4 és 9 évesek,hát ot minden van csak nevelés nincs és ügye Maja ezt látja,hiszti,verekedés stb.Most Egyiptomba nyaralnak,Majcinak nagyon hiányoznak.Nekem annyira nem :-)Még lehet lekeverek a 4 évesnek is egyet amikor nem bír magával,mert úgy érzem nem vagyok mindent eltűrő ingyen bébiszitter.grr.

Azt eldicsekedm,hogy Majci olyan okos a boltba mindig kap valamit,innivalót vagy valamit és tudja ,hogy néninek megkell mutatni és aztán az övé.Balcsin is kapott egy játékot mondom neki gyere bemegyünk a boltba megmutatjuk,anya kifizeti és a tied.Jó-mondja.Bementünk feldobta neki a pultra,-Bácsi,kéjem,Majcikáé :-) olyan édi ilyenkor.

Kép Maja mint repülő malacka

Kép Maja dalmatában

Kép Mini mikulás

Kép angyalka

Kép Rémszarvas
Vendég

Sziasztok!

Üdv itt nálunk Kat!

Asszem lányok, én fordítva vagyok bekötve. Örülök a rossz időnek és most van kedvem sétálni... Csak az tart vissza, hogy a 38-s féligzárt és zárt cipőim, a megnövekedett 39-s lábamra, nem mennek rá. Na, ezt mire fogjam? Hormonok, vagy nagyon terhesség? Egyébként, mindenki azzá vált már mostanra és még mi lesz a legvégére?? Tegnap annyira hülye voltam, hogy magamat is nehezen viseltem, még szerencse, hogy egyedül voltam itthon.
Szarul aludtam én is nagyon. 1,5 óránként pisijárat, meg gyomorfájás :evil:

Szoptatás: nem kéne, hogy ez megdöbbentő legyen, ha egy anya monnyuk utcán szoptat, persze azért diszkréten. Vannak bizonyos helyek, ahol azért mégsem kéne, de engem nem botránkoztat meg.
Én tuti nem kapnám mellre a gyereket nyilvános helyen, de attól még más csinálhatja felőlem, nem zavar.
Azt már meg akartam kérdezni, hogy ha séta közben kéne pelenkát cserélni, akkor azt hogy lehet megoldani?
Timi, köszi a listát. Egész jó, de rémületes, mennyi minden kell egy újszülöttnek.
Dokiváltás: elvileg tippem van kihez megyek, de nem beszéltem vele még, mert a "régi" dokim foglalkozik velem, és lehet hogy megmaradok nála lutrira, hátha mégis és szülésznőt fogadok csak.
Nem tudom még, el kell döntenem.
Jolka: neked jobbulást. És, csak megnyugtatásképp, nem gondolom, hogy könnyebb lesz mostmár, majd ha megszültél/tünk.
Időbe el kell indulni, az a titka , hogy a pingvin oda érjen :wink:
Móni: kitartást csütörtökig. Gondolj arra, hogy már nincs sok hátra, féllábon is...
Erős csajszi vagy, van akaraterőd, mit neked egy kis szénhidrát számilgatás!
Ejj, mit műveltek a gyerkőcökkel, ti, pihent szülők :lol:
Majci is és Vivi is tündéri.

Kép
Kép
gabcii

számilgatás :D = számolgatás

Kép
Kép
gabcii

Timi, rémszarvas??? :lol: ez direkt?
szerintem irtó édes mindegyiken... megéheztem tőle, olyan kis zabálnivaló :wink:
ja, h milyen szülő leszek... mindig elfelejtem h ez valódi kölcsönhatás. szerethetek én vmit, ha ők keresztül húzzák majd a számításaimat.
és perszehogy angyalkák lesznek :wink: :wink: :wink: már most úgy mocorognak, mint az angyalkák... :D

Jolka, akkor jobb is ha nem festem át a narancsszínű falat? ugye? ugye? 8) 8)
ruhaárak: bementem én is tegnap egy kismamaboltba. akkora fejjel jöttem ki... ezt neee!!! :evil: :evil: :evil: sima térdnadrág 14ezerért! kösssz. felsők mind 10e fölött. :evil: :evil:
inkább a kínai, bassszus. főleg, h max 3 hónapra kell.... :?

na tényleg mozgolódok egy kicsit... ja, és az én hasam nem kemény, csak nő. ezerrel.
majd jövök!

Kép
an°°di

:twisted: :twisted: :twisted: Nekem se volt jó éjszakám....a pisijárat már nem hat meg, csukott szemmel megyek ki, hogy ne ébredjek fel annyira :lol: erre is kéne egy éjjeli fény vagy mi a manó, hogy ne kelljen villanyt kapcsolni....És nekem is fájt minden fordulás...

Ma kimentem a piacra és csak hárman ájultak el a hasamon, hogy úristen mekkora, és az nem lehet, hogy október, meg amikor utoljára láttak, akkor még nem volt ekkora...b*szki ez már csak ilyen .... minden találkozásnál nagyobb, nem tom mit kell ezen kiakadni :shock:
Akkor hogy kiakadnának, ha most hirtelen megjelennék fele akkora pocakkal.... :lol:
De lehet, hogy a csíkos pólókat hanyagolni kell mostantól :?

marek

Andi
szerintem is édes mind :-) igen direkt rémszarvas :-) kis unokatesómnevezte el így és azóta rajta maradt

az a jó ha csak nől a poci,az enyém sokszor mint a beton

Gabci
szülésznőt kit szeretnél?

esőbe akarsz sétálni?legalábbis itt szemetel

nem minden kell az újszülöttnek,de én nem mentem sehova kb. Majci egy hós koráig,mármint vásárolni,apának meg elég volt a kaját beszereznie
Vendég

Rita

http://www.babyzimmer.de/html/baby/trag ... ztrage.php

nekem ez a módszer nagyon bejött.

most olvasok tovább, majd jövök!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Andi jófej anyuka leszel az tuti, nekem az egyik barátnőm anyukája ugrott be rólad, aki NAGYON jó fej és laza, de azért vannak határok... ha nem jól írtam le, vagy nem szereted hogy tipizálok, akkor bocsi!

Timi, ilyan mókás cuccokat honnan vettetek?

Gabcii, azért esőbe ne sétálj! Majd ha elált! Biztos jól esik a hűvös!

Jolka, a pocakkal azért te is vigyázz, pihizzél, ha keményedik, mondjuk ezt egy 2 éves gyerkőc mellett nehéz lehet!

Jutta

KépKép
jutta

Timi: személyesen nem ismerek egy szülésznőt sem, csak ajánlottak 2-t. Télleg, az nincs megszabva, hogy hány hetes korig lehet szülésznőt fogadni? (mert ilyet is hallottam)
Annyira jó lenne, ha nem első gyerekes lennék. Utálom a bizonytalan dolgokat.
Apuka tegnap felvilágosított, hogy képzeli a jövőnket. Ádámkával, itthon leszek (szerinte) 3 éves koráig. És nincs bölcsi, mert az milyen hely. Aztán, még a gyes alatt, összehozzuk a másodikat.
természetesen, vele is 3 éves koráig itthon dekkolni.
Kövezzetek meg, de nekem az sok lenne a jóból. Önző dög vagyok, de azt vallom, hogy a gyereknek nem árt meg a bölcsöde. Kicsit szocializálódik, alakul az immunrendszer és anyukája sem épül le teljesen szellemileg, mert végre emberek közé mehet.

A gyerek cuccok serilizálására, mit terveztek? Ajánlottak bababoltban olyan sterilizáló folyadékot, amit a gyerek ruháihoz és a gyümölcs sterilizálására kell használni!!!
Meg akartam kérdezni ezek után, hogy oxigénsátor nem kapható-e, mert innentől egyenes az út a kis Michael Jacksonok nevelésére.

Egyébként, megfigyeltem magamon, hogy kezdenek idegesíteni az emberek. A terhességhez való hozzá állásuk, a gyereknevelésről alkotott vélemény, jóindulatú tanácsok. Ott tartok lassan, hogy senki véleménye nem érdekel ezzel kapcsolatban, aki nem terhes.

Kép
Kép
gabcii

Jutta
netes bevásárlásaim alkalmával talátam a rucikra,7-800 ft volt darabja,gondoltam egy két fotózást megér :-) Amúgy utcára nem így hordatm a gyereket :-)csak egyszer volt a tescoba dalmatába :-) volt is nézősereg

Marek
bizony rohamosan nőnek a pocakok,tőlem is tegnap a pénztáros is meg az ajándék boltos is megkérdezte ,hogymikor szülök,azt hittték ott nyomban :-)
sőt a pénzztáros azt is megkérdezte a baba is kislány lesz?ha ezt tuidom else megyek uhra :-)
Vendég

Gabi
oppá szívem,nálunk ha minden igaz 30ik hétig lehet fogadni szülésznőt,nagyon gyorsan keress ha szeretnél,mert nem fognak vállani.

szerintem folyadékot ne vegyél,ha csak szopzik a baba nem kell semihez,ha fejsz,cumiztok,bimbóvédő van akkor inkább ruházz be egy mikros sterilizálóra.3-4 ezerért lehet venni használtan,boltban 10.000 körül van.

nekem ilyen van
http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspx? ... 5&pageno=1

víz bele két perc és kész
Vendég

Timi, nagyon nagyon köszi. Most hívtam apukát, hogy megfelel-e neki, de újat szeretne sterilizálóból. Tök rendes tőled, hogy mindenre van egy linked :)
A szülésznővel, meg akkor így jártam és a sors akarta így, hogy mégis inkább doki legyen... :)

Kép
Kép
gabcii

Szép jó reggelt mindenkinek (már amilyen szép lehet ilyen szar időben)!
Csak gyorsan Pankáról néhány kép.
Kép Panna vagyok Kép Kicsit lefetyelem a vizet Kép Hagyjatok már békén! Kép A szememet már nyitogatom! Kép Ekkora tappancsom van!

Aztán most visszaolvasok.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

a második szerintem új,de ti tudjátok :-)

figyu a szülésznő többet ér mint a doki,nekem van két nevem,ha érdekel ,hátha még betudnak írni.Állítólag szigorúan veszik,hogy 30i hétig bekell írni valami könyvbe,hogy melyiket kifogadta meg.
ha érdekel elküldöm az elérhetőségüket privibe
Vendég

jaj de édes Panka :-) nagyon cuki,a talpa is :-)
Vendég

Nagy bánatomban Coelho-t olvastam. Érdemes volt! Az alkimista utolsó 10-15 oldalán szétröhögtem magam! :lol: :lol: :lol:
Ezt a rakás irodalmi szemetet.... Kedvem volna ideírni a f*szságait! De így csak a férjemnek olvastam fel...
Látom, gyereket neveltek! :roll: Én elméleti rohadék vagyok, gyakorlatban nem tudom mi lesz! De vannak terveim!
Hát, Jolka! Nem győztél meg arról, h mindennek tiri-tarkának kell lenni! Majd tanulok a saját káromon! Így is lesz egy csomó dolog, ami tarka, nehogy már még a fal is mackós, vagy pillangós legyen...
Baldachin, mint porfogó? Láttam már ilyet, hát... :roll: Azért nem baj, ha én mosni fogom? :wink: Bocs, nem izélés volt, csak nem hagyhattam ki!
Tényleg jobb, ha befogom!
(Amióta tudom, h diéta vár rám, folyamatosan éhes vagyok, mint egy farkas... Sztem le fogok fogyni! Lesz annak értelme? :twisted: Így is épp hogy 6 kilót híztam!)
Jutta! Jankával semmi gond nem lehet, tudom én.(Most is kúszik-mászik-dörömböl idebenn!) Igazából azon vagyok kibukva, h tudom milyen cukorbetegnek lenni és azt hittem, h megúszom. De most rezeg a léc! És ráadásul szeretném, ha nem örökölné tőlem a gyerek... Ezek aggasztanak...

Kép
ermoni

Zsu!
Éljen-éljen! :lol:

Kép
ermoni

Köszi Timi, küld a neveket priviben.
Az NST, van a kórházban is, és a gondozóban is. Mitől függ, hogy kinek hova kell mennie? Vagy hogy van ez? Mert a havi 1 méhszájvizsgálatot meg tudom oldani maszekban,a régi dokimmal., de ha a kórházba kell mennem NST-re, akkor ott nem a fogadott orvos néz meg?
Zsu, ezek, most jól sikerült képek Pannáról. Nagyon cuki rajtuk. A hagyjatok már békén kép tetszik legjobban :lol:

Most próbáltam összerakni a chicco, kölcsön kapott mellszívót, a chicco 150ml-s vásárolt cumisüveggel. És, nem kompatibilis vele. Hát van ilyen, vagy én vagyok ennyire béna???

Kép
Kép
gabcii

Zsu, nagyon szép!!

Móni, gondoltam, hogy azért vagy elkenődve, mert tudod mivel jár... de azért lehet, hogy nálad elmúlik terhesség után!

Kinek dühönghetem ki magam priviben??? ide nem akarom leírni... de kikivánkozik!

Jutta

KépKép
jutta

Gabci
írok privit a szülésznőkkel kapcsolatban

Nstre mehetsz a a gondozóba is,azért jobb odamenni ,mert kevesebben vannak.Dee a kórházba is meglehet ejteni a dolgot ,én mindig reggel 8ra ott voltam,így az elsők között voltam,ott is adni kell pisit,megmérik a vérnyomit,majd szólnak a dokidnak,hogy vizsgálatra vársz.

Igazából méhszájat összesen 4szer kell nézni,de ügye a fogadott orvosok többsége havonta nézi,36 héttől hetente.Én most nem igazán értem,hogy mi lsz veled,ha váltani szeretnél vagy muszály,tedd meg minél elöbb,hisz akinél szülsz megkell hogy ismerjen és az utolsó vizsgálatokat szerintem jó ha ő csinálja.

chicco
két féle mellszívó van a régi és új fajta lehet neked vegyesen van?
nekem volt szerencsém mindegyikhez.

Jutta
nyomjad

mármint írjad

Móni
ha röhögni lehet rajta írd már le azt a pár sort :-)

valóban a babák a tiritaka ,gagyi dolgokra jobban figyelnek :-)
Vendég

Jutta, írj nyugodtan. úgyis elegem van a szennyvizekből épp... a tízóraimhoz pont kellene vmi jó kis olvasmány! ;) Colehot meg kölcsönadtam ;) ;)

Panka nagyon cuki!!! és tényleg jók a képek!! és a talpa 1:1 méretarányú???

Gabcii/Timi, ha nem kell ez a sterilizáló, akkor ráugrasztom a tesómat... miért gondolod, Timi, h a második az újabb? az ára miatt?

Kép
an°°di

Kép

nekem ilyen van most ez az újfajta,ehhez való a széles nyakú,cumijú cumisüveg
Vendég

Andi
az ára végett is meg a leírásból,sőt szerintem a vatern is fent van és ott írta a csaj ,hogy nem használták,mert csak szopott a kölök,de rákell kérdezni :-)

szerintem kérdezzetek rá mindkettőre volte használva,hányszor és mit ad hozzá :wink:
Vendég

köszi lányok,
Timinek ment a privi, Andi téged már nem fárasztalak ezzel, hüjeség... és már ki is adtam a gőz javát!

ezek a fejős cuccok, hát nekem nem a szopi, hanem ez a fejős izé a bizar... meg lehet szokni?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, szerintem jöhet ide a sztori, mindenki hallani akarja!

Egyébként kezdem én is azt hinni, hogy amit eddig keményedésnek hittem, az nem is az, csak állva jobban feszül a hasam, mert fekve nekem sincs semmi gond.

Gabci, a talin felmerült a sterilizálás téma, tapasztalt Ciripke anyuka azt mondta, hogy a ruhákat felesleges sterilizálni, sőt, együtt kell mostni a sajátunkkal, de a cumisüveget is elég bedobni a mosogatógépbe. Szóval nem kell nagy faxnit csinálni belőle.

Szülésznő ügyben meg az a helyzet, hogy max 3 vállalt szülésük lehet a normál ügyeleti szülésük mellett, szóval azért kéne sietni. Én múlt héten fogadtam fel az enyémet, pont a 3. voltam neki szeptemberre.

Móni, mindig te nyugtatsz meg mindenkit, hogy nem lesz gáz, szóval ne parázz te se! Nézd meg Marekot, hogy milyen szépen szintentartja magát a diétával!

Marek, te pedig tanuld már meg, hogy nyomsz egy Ctrl+C-t, mielőtt elküldöd az üziket :lol:

Rita, Timi, gyerkőcök édesek!

És tegnap eszembe jutott, hogy lebeszélt mindenki a bölcsőről, mikor néhány hete feltettem egy képet egy szép bölcsőről, mondván, hogy nem praktikus. Most meg hirtelen mindenkinek bölcsője lesz??? :lol:

A mintás fal nálam se jön be annyira, nálam csak festett lesz, max 2 szinű, bordűrrel. Szerintem igy könnyebb a függönnyel/szőnyeggel/ágyneművel dekorálni, különben nagyon oda kell figyelni, hogy ne üsse egymást a sokféle szin és minta. De persze ez csak az én véleményem.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu ez olyan mint a túl puci képek. Sose tudni ki olvassa, ezért nem lőttem a fórumra! És annyira nem nagy szám, csak a pumpám ment fel... úgyhogy már túl is vagyunk rajta!

Jutta

KépKép
jutta

Andi, vigyed csak nyugodtan.
Timi, köszi az infókat.Jó, hogy van köztünk felvilágosult anyuka is :wink:
A dokiváltás, bonyesz kicsit, hosszú lenne elmesélni,de télleg sürget az idő, tehát a héten intézkedek, vagy így-vagy úgy.
Az a szar benne, hogy apuka rám hagyja a döntést, nekem meg tapasztalat hiányában, fogalmam sincs melyik lenne jobb.
A mellszívóból, meg úgy látszik a régi van nekem, széles nyakú cumisüveggel ( hogy a fene :evil: ) Most akkor ezt bebuktam és vehetek egyet :evil: :evil:
Mellékesen, a "régit", kb fél éve vette a barátnőm, csak sajna használni nem tudta. És már elavult???

Kép
Kép
gabcii

Jutta, nekem is kiöntheted a szívedet.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Na, lépek!
Köszi csajok az infókat, aranyosak vagytok.
Az esőben sétát, meg mérlegelem :lol:
Jutta, nyugiiii!

Kép
Kép
gabcii

nyitott szemű 4Ds UH... akit érdekel az ilyesmi, nézzen át a tavasziak fórumába... nagyon durva... sztem ijesztő :? :?

bölcső: most akkor azt vegyünk? végülis két bölcső jobban beférne a szobába... legalább egy darabig meg lehetne akár frodulni is a tengelyem körül :lol: :lol: Zsu, nektek is lesz? sztem tök jó. baldachin..még mindig nem... nincsen énbennem semmi lágyulás... csak bőgök. ennyire tellik.. :D :wink:

Gabcii, dehát akkor inkább cumisüveget vegyél, nem? az nem olcsóbb...???? :roll: :roll:

ja, nem is írtam (pedig olyan izgalmas :wink: ): olyan tuti leárazások vannak pesti/pestközeli csajok a westendben... Móni, a promodban folyton eszembe jutottál... nagyon állat!!!!! rám már sajnos semmi nem elég hosszú (!), de gondoltam, most kellene "otthonkákat" vásárolni, h ne legyek kinyúlt mackónadrágos anyuka hónapokon át :roll: :oops: :lol: szóval, akinek ideje/férje/pénztárcája engedi, nézzen be..

Kép
an°°di

Csajok!

Fel akartam tenni a képeket, de béna vagyok, nem tudom lebutítani. Átdobtam e-mailben, hátha Ti ügyesebbek vagytok!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Gabci
én is örököltem egy chico régifajta szívót,semmi gond nem volt vele,csak eltörött egy pöcke és nem lehetett használni,akkor vettem az újjat,szerintem jó mindkettő
ezen a honlapon látszik az új és régifajta cumisüveg is,lehet kapni sok helyen a sima cumisüveget is.
http://bababolt.echt.hu/cumicumisu/chicco

jah tényleg akinekk van mosogatógépe simán jó sterilizálás helyett,nálunk én vagyok a mosogatógép :evil: ruhákat én is egybe mostam,mosom.

én is találomra választottam orvost :-)

Jutta
mellszívó vicces dolog :-) de kibírható:-)

Andi
szép és jó dolog a bölcső de azt tudni kell,hogy hamar kinövik ám őket ,szerintem max 3-4 hós korig jó utána kinövik.
de én is rávagyok indulva a témára
Vendég

Andi, meg néztem az említett fotót, hát tényleg bizar...

Ellenben az előtte lévő sok-sok fotó.... :lol:
Úgy tűnik volt fórumtalijuk, pár hónapos babák egymás hegyén-hátán! :lol: 8)

Jutta

KépKép
jutta

Timi, nálunk a bölcső szóba sem jöhet... nem rendezgethetjük azt a félszobát minden 3-4 hónapban. sajnos. majd ha elköltözünk...
de álmodozni azért csak szabad, nem? ;)

apropó álmodozás.. én el is nyúlok egy kicsit. reggel óta megállás nélkül dolgozom... ez így nem járja :twisted:
leléptem. majd jövök..

ui: (nyitott szemű UH 235. o.)

Kép
an°°di

benyomtam egy nagyobb szelet dinnyét - és most majd szét durranok - hajaj, azt hiszem fetrengek egyet

Jutta

KépKép
jutta

Ciripke, bazi nagyok a képek, igy kicsinyitve nem tudom mi fog látszani
Kép Kép Kép Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hé, Zsuzsa! A Te képed, hol marad??????????

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

kicsit megszűrtem a képeket :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

látom!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sziasztok
szuperok a tali képek - hogy ti mind mennyire helyesek vagytok, azta -, a kiszadizott babák - és Zsu: már most mennyire pufóka Pannka pofija :)

amúgy Maja és Vivi is halál édes a fotókon :)

Móni, ne őrüjjjjé má meg, ha magasabb a cukrod, kicsi diéta, oszt terhesség után nyoma sem marad (émmég csak ma reggel voltam a csapoláson, majd délután egy után tudom meg az eredményt), ne tessék már magadba beszélni, hogy hú, örökölt és ilyenek...
A "nehezén" már túl vagyunk (leszámítva az éjszakai nem alvásokat, a gyomorsavat, a levegő utáni kapkodást, a túlsúly cipelését, az állandóan jelen lévő fizikai- és lelki fszságokat :lol: - asszem a következő gyerekem már télleg lombik lesz - vagy Zsu által javasolt tojásban keltetem - :lol: ), ezek a babák most már csak növekszenek szép kis ütemben, az olvastam, hogy valami epe-fszságon és a toxózison kívül sok minden nem árthat a babának, az ilyen apró kis "cukros" és egyéb nüanszokat meg simán kezelgetni lehet.

A nyitott szemű 4D uh engem érdekelt nagyon, de most hogy megnéztem... nahát :) :roll:

Gabci, a kaposvári ötletedet nagyon díjazom, odáig még én is elmennék :lol:

Kép
ebinc

Nna. Elmosogattam azt a két napi szennyes edényt ami felhalmozódott, felsöpörtem, felmostam, odaraktam a kaját és most megajándékozom magam egy jó nagy bögre málnaszörppel. :D

zsu: naaagyonn édi Panka. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?