Sziasztok
Mi ki vagyunk purcanva a melegtől: sorrendben leginkább apa, Hami, majd én
Közlöm, h a meleg Hamcsit jobban megviseli, mint a bari. (merthogy azt meg se érezte...)
Ja, a tegnapi nappal, 1 hét után gyógyultnak nyilvánítottam Hamit a bariból!
) Talán még 2 pörk van rajta, a többi leesett, lehet, h már az sincs, de reggel még volt
Tegnap már pancsizhatott rendesen, sőt, ma napközbeni pancsi is volt az erkélyen
Felettébb boldog volt!
Nálunk szerencsére nincs gyümilé kontra víz probléma, mert vizet kap és kész
Meg cicit. Persze a legváratlanabb időkben kéri, van amikor nem... de én se nagyon kívánom a kaját, inkább inni, úgyhogy döntsön ő
Hanzika, Panu ill. mindenki más, örülök, ha megússzátok a barit, elvileg nem szabadna bebarizódnotok!
Úgy izgulok, h ne legyetek barisak!!!
Gabi75, puszi
Jajj de jóóóó!!! Kajához nem tudok hozzászólni, mert egyrészt Hami még csak 1x eszik/nap, másrészt ha agyonütnének se tudnám megmondani a dekákat... esküszöm!
Vera, már a jövő 7végén költöztök
jajj, de gyorsan megy! Majd szorítok valami épkézláb időért, ok?
Annyira örülök, hogy ilyen jó híreid vannak mozgás terén!
Pusszancs annak a kis ügyesnek!
Altatás nálunk is hasonló, csak azzal a különbsáéggel, h Hami egy szivacson alszik az erkélyen, így mellé tudok feküdni és simán lelépek, ha elaludt + ott tudom hagyni, ha úg látom, h kómásabb és egyedül is fog aludni. Modnjuk mióta meleg van, nagoyn szenved, nem alszik, csak ha ott vagyok.
Zit, én is chamomillát mondanék picinek hasfájásra (ill. ez nem konkrétan a hasfájást csillapítja, hanem a nyűgöséget - hatásos!), de sztem elég kisebb is 5 CH. Vagy végülis mind1
Beni fiad egy csúcs!
Lassítás
Integetés
Batka, tapsi
Hami még nem tud, de nagyon élvezi, ha tapsoltatom
ez is valami
És még integetni is csak néha. Viszont pacsit azt ad!
Vera, Zsizsa, storyk
Mi meg hétfőn sétálunk Pesten, ill Budán, odajön egy idősebb fickó: csak egy tanácsot fogadjon el, kedves, mindig csak arra menjen, amerre a gyerek mondja, sose fog eltévedni
Közben meg Hami aludt - mondom, most akkor merre menjek?
Panu, mióta taliztunk, totál a szemem előtt van Lizi, ahog yleírod, h mit csinál - pl esztergomi kirándulást, pancsit stb. is szóról szóra el tudom képzelni, nagyon édi lehet!
Meme, nagyon jók a képek!
Végre látunk már titeket is!
Anita, még a barira visszatérve, doki nem mondott semmit persze, mert nem is látta
minek? Modnom, h semmi nem volt, csak pötty. Most persze nyűgös - a melegtől...
Álló Robó
Szólok, h NEM unjuk Robó képeit
Egyébként visszafelé tényleg könnyebb megismerni, h az Robó volt, de sztem is - mint ahogy Edit írta - olyan kis komoly
Szti, Ákos nagyon édi, mind2 hajjal!
Marcsi, szülinapi mizéria....
teljesen igazad van! Remélem, tesódék idővel megértik és redbejön a dolog. Ákos csodaari a képeken!
Pusszancs mindenkinek, kitartást a nagy melegben és irigy irigy, akinek van klímája, vagy medencéje jeges koktéllal
Ann