Kedves Ini,
Íme az én "kalandom",de bárki számára vicces lehet:
Szóval a pasi kollégám,sőt főnököm volt egy régebbi munkahelyemen. Jó hamar összegabalyodtunk,bár neki volt élettársa. Azért ez mondjuk nem egy családbomlasztó történet elég kutya-macska viszony volt az övék. Én meg azt hittem,hogy akkor majd szakítanak és mi élünk boldogan
. telt múlt az idő,a nő maradt,meg én is
. Először a nő kezdett gázos lenni,követett minket,engem zaklatott telefonon,sőt egy este,amikor a pasi nálam volt,beállított jelenetet rendezni. Ettől még most is zavarba jövök ,ha eszembe jut
. Közben meg állítólag zsarolta a pasit,mert tudott egy-két dolgot,amit a munkahelyen nem lett volna jó megtudni,és hogy akkor ő majd kitálal. Meg pl. a pasi cégesautójába belekarcolta a nevem,órákig tartott olvashatatlanra karcolni. na engem sem kellett félteni,bár én finomabb eszközöket választottam,pl. rendeltem neki egy igazi Mikulást és küldtem neki egy ajándékcsomagot Gabi szappannal,meg más Gabi termékekkel a munkahelyére
. De azért már kezdett elegem lenni az egészből, a pasi nem bírta kirakni a nőt,én meg a pasit. Amikor elhatároztam,hogy befejezem,mindig jöttek a nagyjelenetek,térdencsúszkálások,stb. De már így is hosszú leszek,két rövid példa a pasival kapcsolatban,mert eddig ugye nem is róla írtam. Szülinapom volt,már zsakítottunk,kb. másfél hónapja nem volt semmi. De ő velem akarta tölteni a szülinapom. Könyörgött,sírt,üvöltözött,stb.,majd kirimánkodott egy közös ebédet,ami után kivisz az állomásra,én meg hazautazom a szüleimhez. Tudtam,hogy úgysem adja fel,ez még egy barátságos megoldásnak tűnt. Meg amúgy is sok cuccom volt. Utazótáskák,sporttáskák,kistáskák,nagytáskák be a csomagtartóba, étterem normális hangulatban,majd irány a Keleti. De nem állt meg,hanem közölte,hogy akkor most eljön velem,azaz hazavisz. De már beszélőviszonyban is alig voltunk. Biztos azt gondoljátok,hogy kiugorhattam volna egy piros lámpánál,vagy ilyesmi,de elképzeltem,hogy próbálom kiszedni a cuccomat a csomagtartóból,ő meg ráncigálja ki a kezemből,autók dudálnak,stb...szóval csak ültem. Úgy képzeljétek el,hogy a kb. 3 órás utat szinte szó nélkül tettük meg. Hogy ez neki mire volt jó? velem akart lenni
. Alig vártam,hogy odaérjünk a házunk elé,ahol anyukámék már vártak. Ők is úgy tudták,hogy szakítottunk,de nem akartak beleszólni,kedvesen behívták. Én mondtam,hogy vissza kell mennie,de ő meg otthonosan besétált,gyorsan ivott egy pohár bort,már nem is vezethetett,én meg kész voltam. Már azt is kinyögtem,hogy de köztünk nincs semmi,és ez egy fatális félreértés ,ő meg csak hajtogatta,hogy egy kicsit összevitatkoztunk és most durcás vagyok. A szüleim meg értetlenkedtek. Így telt a szülinapom, ő megtapsolta a tortát,iszogatott,vicceket mesélt,és ugye nálunk aludt. Reggel én köszönni sem voltam hajlandó neki,és amikor elment teljesen összeomlottam. A másik kedvencem: ultimátumot kapott,cserélje ki a zárat és kész,a nő cuccait rakja be dobozokba és vigye el neki,ilyen egyszerű /a csajnak amúgy volt egy üresen álló lakása/. Együtt vettük meg a zárat,előttem hívta fel a lakatost,vagy ki a fenét. Eltelt pár hét, már voltam is nála, aludtam is ott,amikro egyszer összevitatkoztunk valamin nálam,és Ő elviharzott. Tudtam, hogy este megy focizni,gondoltam megvárom a ház előtt,hoyg tisztázzuk a dolgot. amikor odaértem,látom,hogy ég a villany. Csengettem vagy 5-ször,amikor megjelent az ajtóban a csaj. Köszöntem,mondtam,hogy miért jöttem,ő meg nem szólt semmit,beviharzott és becsapta az ajtót. Utána sötét lett bent. Megjön a pasi, magamból kikelve üvöltök,hogy nem is cserélte le azárat,meg a csaj is itt van. Szerinte ez hülyeség,még a villany sem ég. Együtt bementünk a házba,csaj sehol. Engem teljesen hülyének nézett,hogy már képzelődöm,és elment kajáért a boltba. Ott ültem a házban és tudtam,hogy ott a nő. Egy rémálom volt. Felhívtam a barátnőmet,hogy tartsa a vonalat,amíg körülnézek,nehogy mittomén leüssön,vagy vmi. A egyik szoba ajtaja kulcsra volt zárva,nekem meggyőződésem,hogy ott volt a csaj. Pasi megjön, zárt szoba kulcsáról gőze nincs
,de ugye nem képzelem,hogy a nő ott ül csendben majd egész éjjel?! Mire elalvásig eljutottunk és tiszta ideg voltam,mindenféle rémképeket láttam,hogy éjjel a csaj kioson a szobából...Mondtam,hogy vigyen inkább haza,mert nem érzem jól így magam. na ebből veszekedés lett,hogy mekkora hülye vagyok,hiszen nyílvánvaló,hogy nem találkozhattam a csajjal. Hívtam egy taxit,és amíg várakoztam az előszobában /ő ki se jött/,becsempésztem a táskámba az össze kulcsot,amit a kulcstartón láttam és magammal vittem
. Hát én is pszichopata lehettem,de akkor ez jó csínynek tűnt
Vártam,mikor veszi észre,de csak reggel jött rá,én nem vettem fel a telefonom,így őt hiába várták a munkahelyen
. Mjd kerített vkit,hogy vigyázzon a házra és kocsikulcs hiányában betaxizott a céghez,és tajtékzott a dühtől. Még számos hasonlót írhatnék,de nem égetem magam tovább,meg különben is összfutottam kispapival,akivel mégizgalmasabbb az élet,de nem így....
Puszi:
Buksi