Új privát üzeneted érkezett!

Vencel, boldog szülinapot kívánok
Dini
orsko

Buksi

BOLDOG SZÜLINAPOT VENCELKÉNEK!... aki tényleg egy nagy-nagy hős... de a szüleivel együtt! SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK! KépKépKépKépKép

Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok! Kép

Elsőként és legfontosabbként:

Vencelinó, Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk - ma is!!! Kép
Kép

Valahol lemaradtam az olvasásban, így most csak valahonnan folytatom ... Bocsi, ha kihagytam vkit, nem szándékos. Kép

Judit, most olvastam a kocsit. Kép Nem írom le, hogy mit kívánok a tolvajnak! Neked kitartást, bízzunk benne, hogy ezzel véget ért a kis családotokat ért pechsorozat!
Léna Kép Gratula az álldigához. Tegnap meglestem és meg kell állapítanom, hogy jó a technika! Kép

Szilvi, napsütés-befőtt, mi? Aztán hol hagytad tegnap délután?????? Kép
Mi ma délután megyünk a munkahelyem által is szervezett gyerek-mikulásbulira. Majd megírom, hogy rémültünk-e. De szerintem nem lesz rémülés. Kép

Noi, jogod van hát! S el is kell menni, ha kétségeid vannak! Azzal meg nem kell törődni, hogy ki miért és mennyire húzza a pofiját. Irigy irigy a színház miatt! Kép
Liliána menyasszonyka cukilány. Kép

Ines, tiszta horror, amit a volt barátodról írtál. Vicces ágy hogy vált be? Gyógyuljatok!!!

Andi, jót nevettem Rajtad, hogy nem emlékeztél rám és Mangára. Kép Látod, látod, ha nem nézegeted a pocakos fotókat! Kép De ugye nincs hari miatta???

Orsi, torta Kép

Buksi, most olvasom a beszámolód ... és most is telefutott könnyel a szemem - a boldogságtól és a meghatottságtól egyszerre. Kép A Kis Hős, pedig tényleg az. Ti is. Punktum. Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezeket a képeket.
Jó kis buli volt, mi is jól éreztük magunkat, köszi érte. Kép Buli meg lesz, lesz. Tudod, ígéret ...
Most ébredt a fiam (fél tíz!!!) a tegnapi buli után. Kép Hiába no, ki kellett pihenni a sok izgalmat. Merthogy mi itthon folytattuk a bulizást, ZoltánKincsem este 11-ig, mi szülők meg éjjel 1-ig vendégunokatesóval. Kép

Orsko, én is jót nevettem. Kép

Megyek reggelizni, meg bevenni valamit, mert fáj a fejem. De rég voltam másnapos, pedig nem is igazán ittam. Kép

Pussz: Boró
femõke

Vencelke!
Boldog születésnapot!!!!

Buksi!
A beszámolód nagyon jó volt, fáj a szívem, hogy nem tudtunk ott lenniKép
Az albumon meg elsírtam magam.
Most csak röviden ennyi, mert vár a házimunkaKép

puszi
Ines
ini

BuksiKép
Nagyon nagyon sajnálom, hogy nem mentünk a bulira, rettenetesen jó lehetettKép
Nagyon boldog 1. szülinapot drága VencelkénekKép Húzdd meg a fülét Dorka és Domcsi na meg az én nevemben is.

OrskoKép
Kocsi leírás haláliKép

JuditKép
Kocsilopás katasztrófaKép Szegények nagyon magatok alatt lehettekKép

Én ma megyek a gyerkőcökkel a munkahelyi mikulásbulira. Remélem egy kicsit feledteti velem ennek a hétnek a rosszkedvétKép

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok!!

Itt festékes-kezű (nem enyves Kép ) Noresz jelentkezik.
Kezdem messzebbről, ha Muki hagyja.

Ini
Kár, hogy nem tudtatok jönni! És hogy tetszik Hannának az ágy az IKEÁs kütyüvel? Remélem, jó nagyokat alszik benne Kép
Karaoké - nem semmi! Én sose mernék kiállni mások elé énekelni!

Orsi
Jólnevelt Bence Kép Kép Kép
Nekem van 1 éves tiszta-csokitorta-a-fejem képem Kép
Köszi a sok infót utazással kapcsolatban, jól elraktározom. Máténak meg bejegyeztetjük második névként a Matyit Kép Na, nem cukkolni akartalak, én is néha elnézem a dolgokat (pussz) Kép
És a víziló marha jó!! (ez egy vers volt Kép )

Kisbuksi
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT Vencelkének!!!!
Tényleg hősök vagytok, az egész család!
És annyira jól éreztem magam tegnap! Az ének és a beszéded nagyon megható volt, de szerintem kellenek is az ilyen pillanatok, amikor átéljük és ki is mutatjuk az érzéseinket.
Buli-képek klasszak, várom a többiekét is, és a kommentárokat is Kép
Ja, és torta igazán fincsi volt...de hogy a kölyökpezsgő kimaradt!!! hmmm-hmmm. Kép

Manóka
Te fenn tudsz maradni szülőszobát nézni?? Én is kíváncsi vagyok rá, de mindig beszédülök az ágyban 10-kor. És amúgy hogy vagytok mostanában?

Szilvi
Tényleg pont így éreztem: kinyílt a világ Kép meg Kép, hogy nem hamarabb nyitottam ki.
Hát, nem irígyellek a dugóért Kép És még egyszer köszi a fuvart. Ha jöttök sétálni, szólj! Jó lenne együtt tolni a kocsit Kép

Manga
Jó volt találkozni, ha csak futólag is!

Andi
Igen-igen. Asszem, a saját babók szülinapján az anyukák fognak pityeregni Kép

Ildi
Ne szomorkodj!!!
És örülök, hogy fejlődés állt be szopiügyben.
Az albumunk:
http://babanet.hu/album/main.php?album=3698

Orsko
Hát tényleg nagy balekok lehettek azok a tolvajok Kép

Marianna
Jó utat, és érezzétek jól magatokat!!! Hova mentek, ha megkérdezhetem?

Judit
Remélem én is, hogy vége szakad ennek a pech-szériának végre már. De úgy örültem, hogy ennek ellenére jöttetek tegnap!

Rebi, Boró, és mindenki (tényleg bocs, ha valakit kihagytam!!!!) PUSZI
Noresz

u.i.: ezt nevezik mega-levélnek
na, megyek sütőtököt passzírozni
noresz

Sziasztok!
Noresz!
Lehet,hogy láttalak tegnap. 5-kor indultál a buliból? És a mobilon beszéltél szerintem úton a körút felé.

Lányok!
A vicces ágynak teljes sikere volt. Már két este egyedül az ágyába laudt el, első reggel 6-kor kiabált, hogy felébredtem, amitől persze Oli és felébredt, Hanna utána nálunk tovább aludt, Oli viszont nagyon nehezen aludt el újra. Tegnap délben is egyedül aludt el, mondtam is neki, hogy nagyon büszke vagyok rá,és hogy nagyon boldoggá tett.
Tegnap este is egyedül aludt el, de mondtam neki, ha reggel felébred, akkor ne kiabáljon, hanem jöjjön át a hálóba. És tényleg átbotorkált reggel a macival együtt. Ezért is hatalalmas dicséretet kapott.

Buksi!
Nagyon jók a buli képek is, a torta is nagyon-nagyon jól nézki. Gondolom finom is volt. Egy kis torta meg nem árt Vencelnek. Hiszen azért az ő napja volt.
Annyira fáj a szívem, hogy nem voltunk.

lesz közös Pöttöm szülinapi buli?

Boró!
Az a kapcsolat tényleg horror volt, főlega végére, amikor még levelet is írt, hogy öngyilkos lesz. Kemény volt, sokáig érezutem, hogy talán követne, de szerintem ez csak beképzelés volt. De néha komolyan van rémálmom, hogy ülök a nappaliba és látom, hogy jön fel a lépcsőn. De szerencsére azóta nem tudok róla és talán ő sem rólam, ennek már 5 éve.

Tünde!
Tudtál venni kottát?

Karaoké előtt azért egy kis pálinka lehet, hogy lecsúszik, már régen "léptem színpadra", és főleg nem a vezetőség előtt.

puszi

Ines
ini

Ini
Könnyen lehet, hogy engem láttál Kép
Épp szóltam páromnak, hogy indulunk haza Kép

Még eszembe jutott:
Hajni
Alexa egy kis rózsaszín tündér volt Kép

Tünde
Kár, hogy nem hallottam a gitárt. Süket vagyok, vagy csak messze álltam, ez itt a kérdés Kép

Pussz újra
Noresz
noresz

itt a vicces ágyikóKép
ini

Lyukasagyú ismét jelentkezik

Nelli
Jó Miki-bulit!!!
noresz

Sziasztok!

Vencelt nem lehet lelőni! Eddig nyóccásszor raktam ki neki a házikót almafával, az autó-repülő-tűzoltópark nagyüzemben működik, a búgócsigát már olyn profin kezelte,hogy kitalált inkább egy izgibb technikát,azaz fejjel lefelé az egész és nem a kart,hanem a forgós részt nyomogatja,formabedobóba mindnet bepakoltunk ami belefér,fa logikai játék aknamezőként szanaszét a lakásban,régi játékok meg sírnak a dobozban Kép. Még azt nem tudom,hogy sikerült mindenkinek olyat hoznia,ami még nincs?!

Tényleg örülök,hogy jól éreztétek magatokat,és aki még szülinap előtt áll,az készüljön fel egy egész napos pityergéssorozatra Kép )óra 5-kor született ma Vencel,párommal kihangosítva a telefont emlékeztünk az eseményekre,Vencel meg csapkodta a telefont,hogy "aba-aba".

A pelusokat is köszönöm,majd megosztom Veletek a tapasztalataimat,és kihírdetem a győztes pelenkátKép!

Andi,Manga!

Nem tudom,Ti egyeztettetek-e cipőügyben,ha vki még párt keres az szóljon!

Andi!

Kispapi nem haragszik,ha legközelebb meg akarod szólítani, Rogi a neve a Rogács vezetéknévbőlKép.

Ildi!

Majd megpróbálom megkeresni a cikket! Nuni-kuki csúcstalálkozó nagyon teccccc,kispapi kérdezi,hogy ugyan lízingelheti-e a kifejezést saját használatra? Tortás-Cuba Librés beszólásodért 1-0 oda,milyen igazad van Kép!

Szilvi!

Én már látlak magam előtt ilyen pizsiben Kép! ha lesz,ugye kapunk képet róla?

Noémi!

Színház nagyon jól hangzik! Huncut mosoly Kép

Orsi!

Hú de szép helyen jártatok,most azonnal indulnék én is ! Ilyen vizilovat már láttam képen,ez eszi meg a kockákat,ugye? Hogy csinálja?

Tünde!
Mikibuli hogy sikerült?

Mariann!
Köszi a tündéri képet,és jó utat! Hova is lesz a kiruccanás?

Ini!

Amit az exedről írtál,akár az enyém is lehetett volna Kép. Én egyszer egy olyan pszichithriller szituba keveredtem,hogy fel sem fogtam,el sem hittem! A szivárványtetős ötleted olyan klassz,bevált? Karaokézni imádok,csak néhány koktélután úgy is érzem,hogy van hangom, mások bánatára Kép

Orsko!

Autós sztori szóban is tetszett,írásban mégjobb!

Most megyek,mert szülinapos felébredt, játék következik Kép...

Buksi
kisbuksi

KépBoldog szülinapot kívánunk Vencel!!!KépKépKépKép

BorbélyékKép

Kép

hicudzsi

Hehe, ismét én, etetés után.

Móki
Jó volt beszélgetni. És Te hol laksz, talán nem is olyan messze a JA-tól, ha ide jöttél masszázsra? Mert akkor néha találkozhatnánk.

Most ismét el, megpróbálok én is ebédelni.

Puszi
Noresz
noresz

Sziasztok,

Vencelnek boldog szülinapot, megnéztük a gyermekkel az albumokat is, mindkettőnknek nagyon tetszettekKépKép

Msn, küldtem emilt ha nem kaptátok volna meg, innen kell letölteni a progit
http://messenger.msn.com/?mkt=hu-hu aztán fell kell venni engem partnernek a hajdumoni@msn.com címmel, és így majd összetalálkozunk az éterben.

Ines,
az ágyikó tetszik, én is szeretnék majd Imikének olyan falevelet, az fiús, de láttad tegnap a híradót?

Noresz,
köszi, jól vagyunk, én mindig éjfél körül fekszem le, mag most apa dolgozik is 12-t naponta, vagyis éjjelente, így még többet fenn vok, mert nem szeretek egyedülKép Albumot megnézegettük, a fiú igen bőszem magyarázottKép

Hiczu,
a bemutató ijjesztő volt, de a szülésnél nem volt ott Kandász, így nem mutattak semmit.
A véleményemet majd lehet, hogy leírom, de most bele sem kezdek, mert hosszú lenne.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Vencelínó kívánunk neked, és szüleidnek, nagyon sok boldogságot szülinapodra!Kép

Megnéztem az albumokat, vagyis a szülinaposnak még csak a közepén járok. Nagyon nagyon jók a képek, édesek a gyerekek!

Lányok, cipővásárlás nálunk törölve, mert most kaptam a barátnőmtől egy piros csizmát Petinek. Igaz 2 számmal nagyobb, de legalább nem nyom!

Manga, Boró!
Én nem csak titeket tiszteltelek meg azzal, hogy nem ismerlek fel, hanem általában senkit sem ismerek meg, bocsi!
Az oviban sem szoktam Kittit megtalálni, pedig nem nagy a terem.
Szóval a gyerekeim sem kivételek ezalól. Kép

Puszi mindenkinek és jó hétvégét!
Andi

Ui.
A torta nagyon szép és finom volt!
A kostolásról annyit, hogy a Peti nagyobb adagot evett meg, mint a Kitti! Még soha nem evett ennyit egyszerre. Nem bírta abbahagyni. Ehhez képest még vacsorázott is itthon.
Kíváncsi vagyok, milyen Micimackók lesznek a pelusban! (Meg malackák is...Kép )
andi68

Manóka!
Nem láttam a híradót, de két vagy három napja Németo-ban betiltották a falevelet és egy lámpát.
Mi aznap vettük ezt, félünk, hogy esetleg ez is mérgező, mert szerintem ua. az anyag, de Hannát már nem lehetet lebeszélni másra. Egyébként akkor amikor kint betiltották, az itthoni ikeába le volt árazva a lámpa. De szerintem nem direkt.

Buksi!
Huh, írd le a történeted, ha nem zavar. Jöhet privibe is.
Olyan érdekes, hogy így útólag, ahogy vissza gondolok, annnyi apró jel volt, ahol már véget kellett volna vetnem a kapcsolatnak, de nem tűnt fel. Érdekes, hogy a férjemmel kezdtem el akkor e-mailezni a problémáimat a kapcsolattal és így lett belőle szerelem. Titkos csókok a kantinban a kávéautomatánál, titkolózás, ki mikor jön rá a kapcsolatra(munkahelyen), és pontosan rá egy évre házasodtunk meg. De régen is volt....

Valamkor egy bulizásra elmehetnénk(karaoké?Kép ), de csak akkor, amikor már minden Pöttöm éjszaka el tud szakadni a mamitól. Ez azért még várat agára, aminek így is kell lennie.

Andi!
Kitti nagyon helyes a képen!!!! Mi lesz farsangkor? Csak nem hercegnő?

Bogi!
Nálunk most értette meg a Hanna, hogy jó dolog külön egyedül elaludni. Ezért ragaszkodom, hogy Oli egyedül aludjon el, bár be kell vallanom, most kezdhetem egy kicsit előlről, mert a náthaés köhögés miatt nem hagytam egy percet sem sírni, nehogy még jobban beduguljon a nózi.
De most egyedül aludt el, mindenféle mukk nélkül. Nem is aludt délelőtt, talán ez volt a megoldás.

Ildi!
Mi a gyereket rögtön külön szobába tettük. Mindenki éjszakai nyugalmának jobb. Kivéve nekem, mert nekem kell felkelnem. De tudom azt, ha egy szobában vagyunk, akkor én nem alszom, mert minden neszre figyelek. Amikor utazunk akkor szokott lenni.

Szilvi!
Nem tartom kizártnak, hogy van felnőt méretben. Pár éve a Benettonba láttam felnőtben. De ha legközelebb megyek, akkor szivesen megnézem Neked. De az lehet, hogy csak tavasszal lesz.
Mert minden utazás Grazba nekem egy kész anyagi csőd. Mert mindig ey csomó mindent veszek a nővérem gyerekeinek és az enyémeimnek.

puszi

Ines
ini

Szilvi!

Én láttam hasonló egybe pizsit felnőtt méretben is, több bevásárló központban is van ilyen bolt.
Persze nem jut eszembe a neve, de rajzfilm figurákat árul töménytelen mennyiségben, és a pizsit én Micimackósat láttam. Vagy Cartoon valami, vagy Disney valami a neve...
5 ezer körül azt hiszem, de ez nem tuti.

Ini!

Kitti mindig valami ilyesmi szeretne lenni, pl. hercegnő, királylány, tündér. Nem unja meg.
Majd meglátjuk, még nem döntötte el.

Szerencsére ilyesmikhez vannak rucijai.

Pusz,
Andi

Ui.
Gyorsan még írok egyet a szavazásról.
Van egy olyan álláspont is, hogy bojkottálni kellene.
Most olvastam.

http://www.nol.hu/cikk_print/339780/

Mit gondoltok?
andi68

Sziasztok!

Csak röviden... Vencel szülinapja tiszteletére Levi kapaszkodva felállt Kép... egész nap azt gyakorolja, muszáj rá figyelnem Kép .. most "kajaszünet" van Kép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!
rengeteget gondolok Ági Danijára. Remélem túl vannak a szemölcs leszedésen és jól van a nagylegény.

Rebi!
Gratula Levinek. ÜgyeskeKép

puszi
Ines
ini

BOLDOG SZÜLINPOT VENCEL!Kép

Buksi:Végignéztem a képeket, többször is! és megsirattam a ti kis Hősötöket! Meg talán most már egy kicsit a milyenk is! Remélem nem csuklottátok el a tegnapi napot, mert annyit gondoltunk és emlegettünk benneteket Matyival! Nagy bátorság volt tőled, hogy ilyen csodás szülinapi-partyt szerveztél a kisfiadnak, és meg kell mondanom őszintén csodállak is érte! Nagyon jó lett volna ott lenni, de még tart a két hét ami alatt kijöhetnek a pöttyök a doki szerint, így nem akartunk fertőzők lenni. Pedig tegnap még az idő is szép volt, enyhe őszies!

Rebi: Levinek gratula az álldigáláshoz, csak hadd gyakorlatozzon!

Ini: ilyenkor irigylem a lányos anyukákatKép, micsoda izgis ágya lett Hannának!

Noresz: hogy te miket nem alkotsz szabadidődben! Tetsz nekem is az adventid!

Judit: ha jótündér lennék küldeném a sok-sok jót, de mivel csak boszorka vagyok, a kocsilopónak küldök negatív sugarakat! Gondolom remény sincs arra, hogy megtalálják, de azért hiszem hogy most már csak jobb jöhet nektek!

Most nem írok többet, mert lassan ébredezik Matyi, és még nem ebédeztem(mert előbb titeket akartalak olvasni).
Zita
zitus

RebiKép
Levinek gratula a felálláshozKép

Hallottam Anyósomtól a Szülőszoba lényegét, hát nem biztos, hogy ezek után megnézem, mert felvettemKép

InesKép
Nagyon klassz a mókás ágyKépNem is csodálom, hogy szeret benne aludni gyermekedKép

A szülinapos képek nagyon jókKép

Az együttes szülinapi partiban benne lennénk, hisz Domcsinak is jövő héten lesz a szülinapjaKép

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Örülök, hogy a buli ilyen jól sikerült! Ugyan már irtem, de azért mégegyszer
Boldog Első Szülinapot Vencel!

Ildi, igen FP viziló, most találtam egy dolgot , ami nem csak 2 percre köti le Bencét : félig teli tejeskarton felállitva, mellé egy fakanál és hosszú percekig(el tudtam mosogatni!!!) lekötötte a figyelmét. Igazán nem jöttem rá a lényegre, de Ő buzgón forgatta a kanalat ide-oda, beledugta a dobozba innen-onnan, csapkodta ... érdekes játék ... Kép Azért annyira nem jólnevelt ...,mint már jópárszor irtam.

Ines, remélem vasárnap jössztök erre, mert mint irtam szombaton Bence-buli lesz és nem itthon tartjuk.Tök jó az a levél Hanna ágya felett, remélem nem mérgező!!! Ez is milyen gáz! Egy ekkora áruházlánc és betiltják a termékeit! Kép

Manóka, nem mertem ráülni ... de nagy a kisértés! Szülőszobát én is néztem Kép volt.

Manga, eccertáncsak összefutunk már végrevalahára! Köszi a köszöntést! Hogy álltok a kajcsikkal? Mindig eszembe juttok!

Rebi, gratula Levi álldogálásához, bár neked gondolom ez már "rutinos" dolog, de azért jóérzés ugye? Na ezt jól leirtam, remélem érthetővé teszed ...

Buksi, úgy eszi meg a kockákat, hogy a szája elé teszed, ahogy tolod, a szájában lévő "lapát" beforgatja a vizilóba. Jópofa dolog és Bence azonnal rácuppant a rejtély megoldására.

Noresz, most elhúzok vezekelni!!! Ne haradugj az elkeresztelés miatt! Pedig szavamra mondom úgy koncentráltam, hogy el ne rontsam ... Bence is volt már Dani jópárszor ... Kép Én is gondolkoztam, hogy felvesszük 2.nak . Kép Ugye nincs harag? Máté, Máté, Máté, Máté ... megjegyzem!!!

Ági, azért kicsit jelentkezhetnél!

Judit, autó? Biztositó fizeti?

Hajni, irj már többet Alexáról léci! Mindig csak válaszolgatsz ... Ti mikorra tervezitek a következő babát?

Most elköszönök a hétvégére, mert ma du-tól jön a köszöntősereg. Vacsi már kész (sztoganov-csirke, kókusz-muffin Kép), már csak rendet rakok, amig Bence alszik.

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Engem hívott Ági,túlvannak rajta,de nagyon durva volt: Dani tegnap este 8 óta nem kapott semmit ma délig,ez eléggé megviselte,utána két cumisüvegnyi akármit fogyasztott elKép. De legalább vége,lehet kiheverni gyorsan Kép

Valaki egy mondatban vázolja már fel,mi van a Szülőszobában,mert már elképzelni sem tudom!!!

Ini!

Dehogy zavar,ma már vagy röhögök vagy hányok az egész miatt,ha lesz egy kis időm elmesélem Kép!

Noresz!

Tegnap már kispapi nem állt neki,de megígérte,hoyg hétvégén gurulósra bütyköli a járgányt!

Rebi!

Gratula Levinek Kép!
Zitus!

Annyira édes vagy,bár ehhez a bulihoz bátorság nem igen kellett,csak jókedv,meg jó társaságKép

Képzeljétek!

Vencel most öntött ki a szőnyegre egy nagy tányér tejfölös gombalevest. Mindjárt jön a bébiszitter,és az egész lakás gombaleves szagú Kép.

Mindenkinek köszönjük a jókívánság üzeneteket,sms-eket,képeslapokat,telefonokat,de már kifejtettem,mennyire kedvesek vagytok,nem tudom fokozni Kép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Kedves Ini,

Íme az én "kalandom",de bárki számára vicces lehet:

Szóval a pasi kollégám,sőt főnököm volt egy régebbi munkahelyemen. Jó hamar összegabalyodtunk,bár neki volt élettársa. Azért ez mondjuk nem egy családbomlasztó történet elég kutya-macska viszony volt az övék. Én meg azt hittem,hogy akkor majd szakítanak és mi élünk boldoganKép. telt múlt az idő,a nő maradt,meg én isKép. Először a nő kezdett gázos lenni,követett minket,engem zaklatott telefonon,sőt egy este,amikor a pasi nálam volt,beállított jelenetet rendezni. Ettől még most is zavarba jövök ,ha eszembe jut Kép. Közben meg állítólag zsarolta a pasit,mert tudott egy-két dolgot,amit a munkahelyen nem lett volna jó megtudni,és hogy akkor ő majd kitálal. Meg pl. a pasi cégesautójába belekarcolta a nevem,órákig tartott olvashatatlanra karcolni. na engem sem kellett félteni,bár én finomabb eszközöket választottam,pl. rendeltem neki egy igazi Mikulást és küldtem neki egy ajándékcsomagot Gabi szappannal,meg más Gabi termékekkel a munkahelyére Kép. De azért már kezdett elegem lenni az egészből, a pasi nem bírta kirakni a nőt,én meg a pasit. Amikor elhatároztam,hogy befejezem,mindig jöttek a nagyjelenetek,térdencsúszkálások,stb. De már így is hosszú leszek,két rövid példa a pasival kapcsolatban,mert eddig ugye nem is róla írtam. Szülinapom volt,már zsakítottunk,kb. másfél hónapja nem volt semmi. De ő velem akarta tölteni a szülinapom. Könyörgött,sírt,üvöltözött,stb.,majd kirimánkodott egy közös ebédet,ami után kivisz az állomásra,én meg hazautazom a szüleimhez. Tudtam,hogy úgysem adja fel,ez még egy barátságos megoldásnak tűnt. Meg amúgy is sok cuccom volt. Utazótáskák,sporttáskák,kistáskák,nagytáskák be a csomagtartóba, étterem normális hangulatban,majd irány a Keleti. De nem állt meg,hanem közölte,hogy akkor most eljön velem,azaz hazavisz. De már beszélőviszonyban is alig voltunk. Biztos azt gondoljátok,hogy kiugorhattam volna egy piros lámpánál,vagy ilyesmi,de elképzeltem,hogy próbálom kiszedni a cuccomat a csomagtartóból,ő meg ráncigálja ki a kezemből,autók dudálnak,stb...szóval csak ültem. Úgy képzeljétek el,hogy a kb. 3 órás utat szinte szó nélkül tettük meg. Hogy ez neki mire volt jó? velem akart lenniKép. Alig vártam,hogy odaérjünk a házunk elé,ahol anyukámék már vártak. Ők is úgy tudták,hogy szakítottunk,de nem akartak beleszólni,kedvesen behívták. Én mondtam,hogy vissza kell mennie,de ő meg otthonosan besétált,gyorsan ivott egy pohár bort,már nem is vezethetett,én meg kész voltam. Már azt is kinyögtem,hogy de köztünk nincs semmi,és ez egy fatális félreértés ,ő meg csak hajtogatta,hogy egy kicsit összevitatkoztunk és most durcás vagyok. A szüleim meg értetlenkedtek. Így telt a szülinapom, ő megtapsolta a tortát,iszogatott,vicceket mesélt,és ugye nálunk aludt. Reggel én köszönni sem voltam hajlandó neki,és amikor elment teljesen összeomlottam. A másik kedvencem: ultimátumot kapott,cserélje ki a zárat és kész,a nő cuccait rakja be dobozokba és vigye el neki,ilyen egyszerű /a csajnak amúgy volt egy üresen álló lakása/. Együtt vettük meg a zárat,előttem hívta fel a lakatost,vagy ki a fenét. Eltelt pár hét, már voltam is nála, aludtam is ott,amikro egyszer összevitatkoztunk valamin nálam,és Ő elviharzott. Tudtam, hogy este megy focizni,gondoltam megvárom a ház előtt,hoyg tisztázzuk a dolgot. amikor odaértem,látom,hogy ég a villany. Csengettem vagy 5-ször,amikor megjelent az ajtóban a csaj. Köszöntem,mondtam,hogy miért jöttem,ő meg nem szólt semmit,beviharzott és becsapta az ajtót. Utána sötét lett bent. Megjön a pasi, magamból kikelve üvöltök,hogy nem is cserélte le azárat,meg a csaj is itt van. Szerinte ez hülyeség,még a villany sem ég. Együtt bementünk a házba,csaj sehol. Engem teljesen hülyének nézett,hogy már képzelődöm,és elment kajáért a boltba. Ott ültem a házban és tudtam,hogy ott a nő. Egy rémálom volt. Felhívtam a barátnőmet,hogy tartsa a vonalat,amíg körülnézek,nehogy mittomén leüssön,vagy vmi. A egyik szoba ajtaja kulcsra volt zárva,nekem meggyőződésem,hogy ott volt a csaj. Pasi megjön, zárt szoba kulcsáról gőze nincs Kép,de ugye nem képzelem,hogy a nő ott ül csendben majd egész éjjel?! Mire elalvásig eljutottunk és tiszta ideg voltam,mindenféle rémképeket láttam,hogy éjjel a csaj kioson a szobából...Mondtam,hogy vigyen inkább haza,mert nem érzem jól így magam. na ebből veszekedés lett,hogy mekkora hülye vagyok,hiszen nyílvánvaló,hogy nem találkozhattam a csajjal. Hívtam egy taxit,és amíg várakoztam az előszobában /ő ki se jött/,becsempésztem a táskámba az össze kulcsot,amit a kulcstartón láttam és magammal vittem Kép. Hát én is pszichopata lehettem,de akkor ez jó csínynek tűnt Kép Vártam,mikor veszi észre,de csak reggel jött rá,én nem vettem fel a telefonom,így őt hiába várták a munkahelyenKép. Mjd kerített vkit,hogy vigyázzon a házra és kocsikulcs hiányában betaxizott a céghez,és tajtékzott a dühtől. Még számos hasonlót írhatnék,de nem égetem magam tovább,meg különben is összfutottam kispapival,akivel mégizgalmasabbb az élet,de nem így....Kép

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Buksi KépKép

Úgy látszik pszicho-pasikból majd' mindenkinek jut egy KépKépKép

R.

rebi

Sziasztok
Annyit írtatok már megint, hogy inkább bejelentkezem, aztán visszaolvasok.
Buksi beszámolóját olvastam (addig jutottam), aztán meg eszembe jutottak a szavai, a könnyeivel való küzdés, nagyon megható volt, és legfőképpen attól, hogy mindenki ott volt lélekben és hangulatban a megfelelő időben. A képeket igyexem hamar felrakni, még nézegetem őket egy kicsit Kép, aztán nektek is megmutizom.KépKépKép
Beszámolótól eltekintetek remélem, egyrész a kissé még zaklatott voltam, másrészt meg Buksi jobban képben volt, mint igazi háziasszony.
Mi simán hazaértünk BKVval, 2fiatalember önszántából segített a 2 kritikus pontnál (villamos fel-le, lépcsősor le-fel), hazáig meg onnantól egy jó nagyon sétáltunk.
Ma bulizni megyek, céges karácsony van, és a kozmetikus barátnőm eljött kisminkelni, amihez én pancser vagyok, szóval a fejem jó lesz kívülről mikor megérkezem, és remélem elmenetelkor meg már belülrőlKépKép
Megpróbálok nőként is lenni este, mert most szívem szerint nagyon be tudnék rúgni, mint az állat. Autón gyakorlatilag nem volt casco, mert céges tütü volt ugyan cascoval, de a korábbi tulaja elhagyta a pótkulcsokat, ilyenkor nem fizet a biztosító.Kép
Jujj pasis sztorikat meséletk, kár hogy most mennem kell, Léna kelt, és este 8ig már perpetum-mobile üzemmódban műxik.
Pusza
J
kedvcsinálónak az ünnepelt
Kép
és egy anyja és lánya
Kép
holophernes

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezésre futja most csak:

KépKépVencelkeKépKép Boldog Születésnapot Kívánunk mi is Neked, nőjjél nagyon-nagyra!!!!!!

A tegnapi tortához talán illik a kis képünk:

Kép

Sokszor puszil Zsófi isKépKép

Sajna a mi meglepink késni fog egy kicsit.
De hát ez a távolságKép
bpildi

Sziasztok!

Mikulás-ünnepség címszavakban:

Érkezés
Kép

Megleptek
Kép

Anyaaaaaa
Kép

Boró
femõke

Rebinek a Vencel-buliról Kép

Kép
Kép

Pussz: Boró

U.I.: Gratula az álldigához! Kép
femõke

Sziasztok!

Vencel nagyon boldog első születésnapot kívánunk!
Kép

Buksi, nagyon szépen köszönjük a meghívást, jó volt így együtt ünnepelni. Már nem tudom ki kérdezte, de ott nem gitároztam, mert nekem más szólamban volt a kottám, és az eredetivel nem lett volna összhangban. Sajna el kellett jönnünk előbb, így ott elmaradt a gitározás. De itthon pótoltam, ráénekeltem a hangpostára, és továbbküldtem. Buksi, nem volt ez ördöngösség, van olyan lehetőség, hogy közvetlenül a hangpostára lehet üzenetet hagyni. Reménykedtem, hogy van hangpostád. Kicsit aggódtam ugyan, hogy hogy fog átmenni, de az sms-edből ítélve örülök, hogy tetszett. Kép
Az albumot nézve nekem is sírhatnékom támadt. Olyan csodálatos, hogy ebből a pici emberkéből most itt van egy egy éves szép nagy legény. Kép
Nem semmik ezek a sztorik az ex-pasiddal. Kép

A céges Mikulás is jó volt. Bár ott is csak egy órácskát maradtunk. A dugónak köszönhetően Kitti valamennyit aludt az autóban, így jól érezte magát. Hordozókendőben vittem, és csak úgy ugrált, járt a keze, lába egyszerre. A Mikulással viszont nem találkoztunk, már a ruhatárban voltunk, amikor éppen ment fel az emeletre.

Hajni, teknősdarabka? Remélem gond nélkül előkerült.

Ines, jól néz ki ez a vicces ágyikó. Örülök, hogy bevált. De mi mérgező rajta? Nem láttam a híradót. Kottát még nem vettem, nem jártam mostanában arrafelé, amit mondtál, máshol meg nem is néztem.

Judit, sajnálom a kocsit. Kép De most már elég lesz a rossz dolgokból, ezek után már csak jó dolgok történhetnek veletek! Jó szórakozást a kari bulihoz! Kép

Orsko, kocsik Kép

Orsi, "nem volt rossz hely??" Kép Szülinapos Bence tündéri! Kép

Mariann, merre utaztok?

Noresz, nem mutatod meg azt a csokis képet magadról? Kép

Rebi, gratula Levinek az álláshoz! Kép

Boró, jó lehetett ez a mikulás buli! Kép Kép

Na megyek, holnap megint suli. Kép És jövő héten lesz az első vizsga. Jajajajajaaajjjj!

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

Elnézegettem a képeket, szülinapi buliról, Iniék adventi naptárjáról, baldachinjáról, "Borókincse" mikibulijáról, Vencelről és olyan jóó volt... több mint egy éve ismerjük egymást és még mindig összetart a csapat.. ez nagy kincs mostanában! Kép

Van egy másik "csapatom" akikről már beszéltem nektek, és oda kb. 3 napja nem mentem, de senki nem hiányol... ez nagyon fáj...

Igazából nekem nagyon-nagy segítségem vagytok, mert sajna lelkileg elég mélyen vagyok amúgy is, de jó ide mindig bejönni és elolvasgatni titeketKép

Csak meg akartam köszönni, hogy ittvagytok... KépKép

Nem akartam fellengzős lenni!!! BocsiKép
Puszi!
Emőke+Csongor

hicudzsi

Nem lenne baj, hogyha nyitnék egy topicot az "ismerjük meg egymást"-ban, ahova feltölthetnénk a Pöttöm-buli képeket?
Mondjuk Pöttöm bulik néven...
Oda több kép fér mint egy albumba szerintemKép

hicudzsi

Sziasztok!

Emő!
Ne hozzál minket zavarbaKép Tényleg csuda jó csapat lettünk.

Mi közben voltunk mikulás ünnepségen a munkahelyen, remélem nem fertőztünk meg senkit, bár szerintem mi már csak lábalunk ki, de tegnap féletettem a Pöttömöket, nehogy elkapjon valaki valamit.
Holnap rekok fel képet a mikulásról, most már nincs energiám.

Buksi!
Neked is holnap válaszolok a kapcsolatos sztorira és köszi Ágiékról az infót. zegény Dani, Áginak, talán még rosszabb volt.

Puszi és jó éjt!

Ines
ini

Emő!
Nyissál! És akkor átrakjuk az összes talis képeket oda!
Jó ötletKép

Puszi
Ines
ini

KépKép
ini

KépKép
ini

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/283/133577.html?1102109917

Itt a topicKép Nézzétek meg a képeket, sajna a többsége nem sikerült, pedig minden babót egyenként lefotóztamKép

Ini!
Nagyon szépek ezek a képek!!!KépKépKép

hicudzsi

Ma voltunk kint a Vörösmarty téren a karácsonyi vásárban, pont akkor nyitottak ki egy adventi ablakot is, fúvósokkal stb...
Dudu nagyon élvezteKép
Tényleg igényes ez a vásár, bóvlit nem nagyon láttunk, csak nagyon drágaKép

Érdemes szerintem sötétedés körül kinézni oda gyerekkel, mert sok a szép csillogó fényKép
Holnap nem leszek, mert a dédinél MikulásozunkKép
(ezért ma fárasztalak titeketKép)
PUSZI!!!!

hicudzsi

Sziasztok,

milyen bátorak ezek a pöttömök Kép az én picinyem összekakálta magát az ijedségtől a mai céges mikulásbulin...
először besokalt a tömegtől és a nyüzsitől, de ezt lekezeltük, elvonultunk egy csendesebb sarokba és kapott egy banánt. Mikor azt hittem minden oké, visszamerészkedtünk bábszínházat nézni, de ekkor előugrott egy krampusz, visítozott, és összevissza rohangált, Bátordini szája kezdett lefelé görbedni. A vég akkor következett be, mikor megérkezett Mikulás. Ez már tényleg sok volt neki, és nyúlként bátran elfutottunk KépKép namajd jövőre

jóéjt
orsko
orsko

Sziasztok!!

Most tüntettünk el apával egy hatalmas melegszendvicshalmazt (11-korKép) Mondtam is neki, úgy vacsizunk így együtt, mintha 6óra lenne, nem is éjszaka.Kép

Végignéztem az összes képet a buliról, nem is tudom már tovább ragozni milyen édesek, aranyosak a gyerkőcök.Kép
Olyan furcsa érzésem volt utána, mintha nem is lenne értelme hogy ide írogassak, hiszen úgy sem tudunk belátható időn belül találkozni.Kép
De utána meggyőztem magam, hogy igenis van értelmeKép, hiszen ez tulajdonképpen azért jött létre, hogy mindenfélét írogassunk az éterbe, az meg csak egy nagy-nagy plussz, hogy ti személyesen is tudjátok tartani a kapcsolatot.
Szóval nem ússzátok meg nélkülemKépKép

BuskiKép
Remélem a mai napotok is hasonló kaliberű volt mint a tegnapi. Kép Az albumokat meg köszönjük szépen, egyszerre volt szívszorító, megdöbbentő és hihetetlen. Még egy időre született kisbaba is olyan, de olyan pici és törékeny, hát még Vencelke milyen kicsi volt. Remélem nem haragszol, hogy ilyet írok, de egyáltalán nem látszik rajta, hogy hamarabb születettKépIgazi csibész vasgyúró lett belőle. És ez nemcsak a tortának köszönhetőKépKépKép
(Egyébként meg tiszta apjaKép )
Az a bizonyos meg lízingelhető, de inkább a gyakorlati megvalósításra kell törekedni rendszeresenKépKép

Ágiboszi, én nem is tudtam, hogy Danival mostanában voltál kórházban.Kép Én meg mélben zaklatlakKépÍrjál már hogy vagytok!! EGyébként megkaptam, köszönöm szépen!Kép

MariannKép
Te se nagyon jársz errefelé mostanában. Nádjának tudható be? Hová is utaztok?Kép

ManókaKép
Köszönöm szépen az emilt. De apa azt mondta inkább ne töltsem már le mert az nagyban lassítaná a gépet, mármint az ő letöltögetéseit.
Kép Ilyet csak neki lehet, hogy 20-30 filmet letölt, és utána a chello lelassítja a giga-megarengeteg miatt a netetKép
Szóval babazenét így nem tudok fogadni, majd jobbhíján vetetek apával ezértKép
A véleményed meg engem is nagyon érdekelne, ha lesz kedved ugye leírod?

IniKép
Csúcsszuper a szivárványos ágyKép Zsófinak is vennék egyet, hátha megától bealudna ő is. Na jó majd 2 év múlva. Kép
Olyan kis szép a pillangó alattKép

OrsiKép
Jó készülődést, kókuszmuffinKép A múlt héten csináltam éppenKép

TündeKép
Tanulni a vizsgára!!!KépKép Azért már jövőre nem fogod tudni megmagyarázni neki, miért kell a Mikulás megérkezése előtt eljönni a bulirólKépKép

RebiKép
Csatlakozom gratulálókhoz én isKépKép

OrskoKép
Kocsilopás(?)KépKép Tényleg nem ti voltatok az autótolvajok álmaKép

HajniKép
Megvagytok ti is, ugye nincs semmi gond a teknőcfejjel?

BoróKép
Nekem az érkezés tetszett a legjobbanKépKép Az meg alatta egy igazi babapuszi?

Ma olyan jó napunk volt! Zsófinak extrán jó kedve volt, annyit, de annyit játszottunk ma vele hármasban. Olyan jó volt!! És zabálta a főzeléket az a kis dög, tehát nem tudom mitől frászoltam a múltkorKépKép
Az "epegörcsömről" meg kiderült, hogy valami jóféle vírus volt, mert mára anyós is meg dédi is ágynak esett ugyanolyan panasszal. Hányinger, émelygés, hasfájás no étvágy napokig. Remélem Zsófi nem kapja el.Kép

Na ennyit mára, mindenkinek jó éjszakát! akit kihagyam ezer bocs, de már az ágyon jár az agyam!!

Ildi
bpildi

Így megy a főzelékKép
Na jó, ezt ma csináltam magunkról.
A szopókázós egyévesKép

Kép

Ildi

Judidt, Hicu puszi nektek!
KimaradtatokKép
bpildi

Éjszakai bagolyként, csak jelenteni akarom, hogy mindnkinek küldtem a nem teljes mamatáblázatot!
Judit: neked nem fogadta a postád, szólj, ha ürítettél és újra próbálkozom majd. Ha valaki nem kapta volna meg, szóljon!

Ildi: én is kimaradtam Kép

Na megyek, jóccakét!
Zita
zitus

Sziasztok,

Szóval, a szülőszobában volt egy ikerterhes anyuka, akinek egyik magzata élettel összeegyeztethetetlen fejlődési rendellenességét látták az uhn, felajánlották neki a szelekciót, amit nem fogadott el, így mindkét baba nődögetett a pocijában. Aztán azt hiszem, a 33. héten beindult a szülés, és bevitték a kórházba, ahol az 1. baba megszületett spontán, de a másidikkal meg kellett operálni. Semmi borzalom nem volt, mert-szerintem szerencsére, Kandász nem volt ott az estnél, nem hívták, így csak elmesélés volt. A beteg baba már nem élt, mondta az anyuka. A másik mama császárral szült, de spontán szeretett volna, így megindították, aztán műtötték. Pontosan az okokat nem tudom, anniyra nem figyeltem, tettem- vettem közben. Na, szóval ez volt.

Ildi,
ok, értem, de mosd meg apának, én is töltök sok filmat havonta, és marad még egység msnre is, de, ahonnan a filmek vannak, ott van gyerekzene is, keressen nekedKépKép
A fotó nagyon jó, mintha csak a fiamat látnámKép

Ines,
nekem nem vette el a kedvemet a levéltől a német teszt, egyetértek abban az IKEA képviselőjével, hogy ez nem gyerekjáték, és így minden szabálynak megfelel. Legalábbis, én biztosan nem engedném, hogy a gyerekem pl a kislámpában játszon, esetleg a szájába vegye.

Zita,
táblázatot megkaptam, köszönömKép

Hiczu,
te fotóidat is megnézegettem, jók sztemKép

Mi tegnap elmentük Mikuláshoz, de a fiú aludt, így a nagy találkozás elmaradtKép
Majd ma este megyünk a főtérre szép karácsonyi fényeket nézegetni,pár éve nagyon szép, majd csinálok nektek képeket.

Én a munkahelyemen szakszervezeti tag vagyok, óriási cég, biztosan van Télapó ünnepség is, szerintetek, jogos lenne az az elvárásom, hogy már mi is hivatalosak lehetnénk?

csipog a mosógép, mennem kellKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert főznöm kell közbenKép
Zita tényleg kimaradtál, de azt hiszem még sokan mások isKép Bocsi, bocsi, bocsiíííííí!!!!!
Hiába csepp agyamba nem fér bele annyi amennyi kéneKép
Köszönöm szépen a táblát, megkaptam jelentem.

Most csak Neked, puszi ,a többieknek majd esteKépKép

Ildi

Jó szülőhöz illően hálóruhát vettem neki mikura, meg térdzokinkat és bodyt. Kép
Szegény gyerek, nagyiméktól én is majd mindig pizsamát kaptam. Kép És nagyon utáltamKép

bpildi

Na, a végén nem magamnak írtam, hanem hamarabb köszöntem elKép

Ildi
bpildi

Héééééé!

Alig vártam, hogy apa leszálljon végre a gépről és jöhessek, erre meg sehol-senki egész nap. KépEjnye-bejnye.
Azért látszik, hogy nőnek a pöttömök. Egyre kevesebb idő jut a netre. KépKép

Holnap jövök!

Remélem akkor már pörgés leszKépKépKép

Ildi
bpildi

Sziasztok!!

Ildi.. pörgés van, csak sajna nem a gép elé sikerül, hanem a szélvész gyerekek után.. azok meg annyira nem díjjazzák, ha itt ülök Kép .. este meg örülök, hogy végre beájulnak.. nekem már korábban is menne.. CSak a karácsonyi ajándékokat is csinálnom kellene, ugye az csak éjjel megy...

Levi annyira belejött a felálldigálásba (amúgy tényleg lehet, hogy a szülinapi tali volt rá ilyen hatással.. megirigyellte a sok álldogáló kismanót Kép) .. naszóval a fiatalúr állandóan álldogálni akar... mindenhol.. viszont mindenhol nem megy... Bár a mai csúcs az az volt, hogy bemászott az ágyunk alá (200x200-as kis csöpp)... alig tudtam kihalászni Kép
Megkapta az elsö kis cipellöjét Kép jópofa, szellözölyukak vannak a talpán Kép .. ja . .18-as a lába mégicsak csak Kép

.. na rohannom kell.. mind2 gyerek most kakált be.... meg készülödünk, mert vendégek jönnek..vmikor délután... meg talán jön a Mikulás is Kép (Csengus meglepQen jól viselkedett az elmúlt 3 napban.. igaz mára elmúlt KépKép)

Rebi

még mindig senkinek semmi ötlete, hogy mi állítódott el, hogy nincs hosszú ö,ü-m a böngészöben?

rebi

SziasztokKép

Nagyon szépen köszönjük a kedves smsket, képeslapokat és telefonhívásokat, köszönjük hogy izgultatok értünkKépKépKép

Most van talán 5 percem, mig felébred Dani és leirom mi is történt velünk.
Szegény manócskámnak éhgyomorra kellett mennie, gondoltam hajnalban 3kor megetettem még, mikor felszokott néha kelni és akkor talán könnyebb lesz neki. Mivel vacsira jól bekajált most nem ébredt fel hajnalban, viszont 5kor igen és baromi szomjas lehetett, de ugye nem volt szabad se inni, se enniKép kemény háromnegyedórámba telt hogy leszereljem őt és kicsit visszaaludjon még. 8ra bementünk a korházba, volt vagy fél tíz mire bejutottunk a dokinénihez, addig szegénykém vagy csak husszor akart levetköztetni a váróban, a végén már nagyon sírtKép Nővér megjegyzése: milyen hisztis egy gyerekKép Majdnem ráboritottam valamit, de kulturlény maradtam. Dokinéni aranyos volt, megnézte,elmagyarázta mit fog csinálni, Dani hála nem félt tőle, folyamatosan a tollát akarta megkaparintani. Ezután bekenték a szemölcseit lidokainos krémmel, helyenként folpakkal letakarták, hogy jobban puhuljon, mit ne mondjak Dani végig üvöltötte és folyton leakarta szedni, kapott egy nyugatató kanalast, amitől talán kicsit kábáb lett, de az üvöltés megmaradt. Egy órát kint szenvedtünk ujra a váróban, majd végre bekerültünk, 4en fogtuk le szegényt, kapott egy kábitógázos maszkot, elég sokára nyugodott meg, bár a dokinéni szerint már el volt kábulva, mégis végig sirt, kb fél óra alatt leszedték az összeset, ott maradtunk megfigyelésre még másfél órát, az ébredése után negyedórával adhattam volna neki inni, de csak 5 percet birtam hallgatni a sirását szegénynek, annyira szomja s volt hogy szinte egy slukkra kiivott egy avent kisüveges teát, utána még egy félüveg baracklevet és leküldött, ezután nyugodott meg valamelyest. Tejcsit nem ajánlotta a dokinéni elsőre, nehogy visszajöjjön az üres gyomorból. Nah ennyit a horrorolKép bocsi hogy hosszú voltam. Délutánra már hála semmi nem látszott rajta, sőt estére ugyanolyan édes kis gézenguz volt mint szokott lenni.

Olvastalak titeket, de arra nem vállalkozom, hogy mindenkinek irjak, képtelen lennék rá, tul likas az agyam mostanában, a karácsonyi ajándék készités teljesen lefoglal, elég keveset alszom, mert mindenre csak éjjel jut időm, értem ezalatt a főzést, mosást, takaritást, és a dekupálást is.

Csináltam már jó pár dolgot, mikor elkészülök velük teszek fel majd képeket.

Nagyon sajnáljuk a szülinapi bulit, összeszorult a szivem mikor olvastam a beszámolót és könnyeket csalt a szemembe, a képek is nagyon jól sikerültek, olyan volt, mintha ott lettünk volna mi is.

Most mennem kell mert felébredt Dani.
Nézzétek el nekem, hogy csak magunkról irtam, igérem bepotólom majd a sok lemaradást és visszarázódom a topic pörgős életébe.

puszi
Ági és Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Én vagyok ám,csak hétvégén nem nagyon szoktam írni,meg ugyebár itt van a komplett nagyszülő gárda szülinap kapcsán. DE most durrant az agyam, és nem érdekel,mit gondolnak rólam és a bunkóságomról az internetezés miatt. Le a kalappal azok előtt,akik közel tudnak élni a szüleikhez,anyós-apósukhoz és nem állnak az idegösszeroppanás szélén Kép. Most épp a karácsony körül megy a vita,én feladtam...

Tegnap volt kézműveskedés,Csajok,én olyan borosüveget készítettem Ági segítségével,hogy még ma is ájuldozom Kép Na nem az ügyességem miatt,hanem ez volt az első ilyen megmozdulásom és most teljesen ráizgultam a témára...

Tegnap készítettünk szép gyertyás díszt Regőkénknek,és pityergésekk özepette megemlékeztünk Róla Kép...

Ma meg folytatódott a családi szülinapozás, megint bővült Vencel játszóháza. Kisfiam nagyon jólelkűen egyesével mindenkit megetetett tortával KépKézel tömködte a szánkba, mindenki jól nézett ki a végére Kép

Ami a Mikulást illeti,kezdek elbizonytalanodni.Eddig úgy volt,hogy a férjem öccse jön hozzánk beöltözve,de azóta látom,elég vegyesek a reakciók KépKép.

Boró!

Az a megérkezős kép nagggyon jó! Ja! és még nem is nyilatkoztam a zenés cd-ről: csúcs!!!!

Rebi!

Hát,én sajnos nem értek a számítógéphez,pedig szívesen segítenék! Levi nagyon ügyi! Jól értettem,hogy Neked is jutott egy Pszichopatadegeneráltabnormálisidiótád? Felcsigáztál Kép!

Ini!

Én már most várom a közös karaokézást, igaz,hogy ez tényleg odébb van.

Zita!

Táblicsku átjött,nagyon ügyi vagy,köszönöm !

Manóka!

Irgum-burgum ,igenis járt volna Nektek a céges Mikulásból!

Ildi!

Tényleg rossz,hogy csak virtuális a kapcsolatunk,de azért ez is valami Kép! ha Pesten jártok bármikor,de tényleg bármikor,akkor jelezz időben,és talizzunk! Ha pedig bármikor csak úgy lenne kedvetek és időtök talizni,nálunk aludhattok, és ezt nyugodtan veheted meghívásnakKép

Puszi:

Buksi

Ui: a szüleim idefelé meghúzták az autójukat, most pedig Miskolcnál jártak,amikor kiderült,hogy a kulcsuk ittmaradt Kép
kisbuksi

Sziasztok!

Azért már ez is valami, de még mindig nem forgalom, csak "forgalmacska"Kép

Mi elindultuk Zsófival szavazni délben, ami tőlünk nem messze, talán az ország legszakadtabb iskolájában lett megrendezveKép
Apa gépet formáz, meg rak össze, meg különben is még nem ér rá enni se, szóval felcígöltem kocsival együtt ezer ajtón lépcsőn, mire megtaláltam a szavazókörömet erre kiderült, hogy otthon hagytam a lakcímkártyámat.Kép Hiába bizonygattam hogy én így is tudnék szavazni, azt mondták a múltkor még Mádl Feri bácsinak se engedték meg, úgyhogy nem tudtam voksolniKép
Nincs nagy ingerenciám visszamenni, úgyhogy szégyen, de lehet hogy ez kimarad....
Majd este hátha, apával együttKép

Olyan jó étvágya van Zsófinak, csak csodálkozom mennyit eszik. Leveszöldség (répa, karfiol), krumplipüré, főtt marhahusi, pariszósszal, félpohár joghurt ez volt a mai ebéd. Nem mertem felemelni utána nehogy megnyomjam a teli bendőjétKép Nem tudom meddig fog tartani ez a periódus, még a 10 kilót nem döngetjük, viszont 81 cm hosszú ami a doki szerint a felső határérték körül van.

ÁgiKép
Örülök, hogy Dani már este jobban volt, jó hogy túl vagytok rajtaKépKépKépMindig úgy összeszorul a szívem, mikor azt írják, hogy lefogni a gyereket.Az a legrosszabbKép
Elhiszem, hogy neked nem sok időd van ránk ajándékkészítés mellett.

BuksiKép
Köszönöm szépen a meghívást, remélem jövő tavasszal el tudunk jutni talizni Veletek.Most kocsi hiányában nem vagyunk túl mobilisakKép Apa legnagyobb bánatára, de van remény hogy jövő tavasszal vehetünk egyet.

Tegnap kölcsönkocsival lementünk Mezőkövesdre kettesben!!! Az úton esett le nekem, hogy mennyire be vagyok szorulva a gyerekkel a lakás- bolt és a környék közéKép de apa még május elején nyitott egy új irodát M.kövesden és még nem láttam!!! Pedig csak 50km. Nagyon kíváncsi voltam már rá és gondoltam Zsófi kibír 2 órát nélkülem. Anyósom is mondta menjünk már nyugodtan, nem lesz semmi baja, szóval 6-kor elindultunk.
Apával utána azon röhögtünk, hogy tuti, nem hagyjuk el a Miskolc táblát és ő már fürdeti egyedülKépKépKép Annyira szeretné mindig egyedül fürdetni, de hát én meg még jobbanKépKép
De olyan jó volt kettesben lenni, olyan régen éreztem már ilyetKépKép
Mintha még csak együtt járnánkKépKép

Na megyek apa ébredt, etetni kell még őt is
3-óránként!!

Este jövök!
ILdi
bpildi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?