Sziasztok!
Timurr, köszi a listát - mostmár csak idő kérdése és jövök a tudományos alapokon nyugvó összegzéssel...
Szerintem nem az ajándék a lényeg, főleg így hiszen ő jön hozátok... ilyenor inkánbb az hoz aki jön, nem?
Kat, üdv köztünk, Dzsu jól leírta az ált. jellemzőinket, ha szimpi, akkor gyere gyakran!
Ciripke, ott tényleg fagyicsodák vannak... és gondolom még emlékeztek a fagyimániámra, na azt úgy oldottam meg, hogy egyszerűen nincs itthon és így már egy hónapja nem ettem.
Móni, dettó ott tertok, hogy a szobáját tervezgetem, ahova csak fél évesen kerül át...
Azért nem néztem csak ki a tapétát mert nem találtam a neten olyan oldalt, ahol a tapétaminták is fent vannak, de sárga lesz a festés, félmagasig tapéta, bordűrrel, jóvanna, tudom kezdek túl terhes lenni... baldahin, bordűr pillangók vagy macik...
Ez most nagyon égő?
Móni, ügyi leszel és megoldod a vércukrot, tudod mit ehetsz? Tuti elmúlik szülés után!!! Ne parázz rajta, ettél előtte vmit este? És ne fesd előre az ördögöt a falra!!!
Jolka, jó hogy meggyógyultál! Az hogy Te nem tartol még sehol, az nem gáz, a profi listád alapján te majd ripsz-ropsz kisujjból..
Amúgy ma volt az első nap, hogy sehogy se volt jó, ülve gáz, fekve uncsi, egyfolytában azt hiszem, hogy keményedik - ettől persze beparázok - lefekszem és rögtön elmúlik, felállok és újra gáz...
Rájöttem, hogy nem is görcsöl, csak mindenhogy feszül, meg szorul, mert nincs elég hely...
Zsu, szerintem egyáltalán nem gáz amit mondasz a szopiról, nekem is furi egy kicsit, pedig én láttam tesómat szoptatni... dehát ő egy igazi anyuka, ... jaaa én is az leszek... hmmmm...
Lehet, hogy a melbibmbó védő adna neked egy kis komfortérzetet? Majd meglátod, ha kint lesz, lehet hogy már termésetesnek veszed, mint most a terhességet.
Ja és 4 D-ről kérünk képeket!!!
Andi, örülük, hogy phentél és ne aggódj én blokkosítva bűnözök és ma nagyon jó voltam (azaz hiperegészséges lecsó + görögdinnye + banánturmix pár teljes kiörlésű keksszel)!
És irigyellek, hogy nem kívánod az édeset, én menthetettlen édesszájú vagyok, csak a hiúságom ment meg attól, hogy alapból 100 kg legyek!
fúúúú jó hosszú lettem... bocsi...