Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Csajok! Nagy bajban vagyok! Kib*szott sz*r lett a vércukrom! (A Mareké kutya f*sza az enyémhez képset!) Elmentem bőgni!
Sztem egy darabig nem jövök! :arrow:

Kép
ermoni

Móni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyugi!!!mennyi lett?
nem hiszem,hogy annyira durva lenne ,diéta elég ügye???
jajj úgy megölelgetnélek

Zsu
hát Helgám nem egy konyhatündér,de a könyveket mindenképp megnézem :-)köszi
Vendég

Móni!

Ne már, tudom könnyen pofázok, de ez legyen a legnagyobb baj. Azon kívül Mareknak is hogy helyre rázódott!!!!!!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

sziasztok!
ez őrület: nem vagyok itthon, és micsoda őrület! ;)

Jolka, ha most látnál! :D rövidebb sokkal a hajam... tiszta kaméleon vagyok ám...

Móni, én holnap reggel sztem elnézek terhelésesre... hadd derüljön ki végre. mennyi az az annyi?
igazán nem szép dolog így lelépni... itt tolongunk, h megvigasztaljunk...
na, megnézem addig a bölcsőt is!

Timi, vegyél Helgának mindenfélét, amit Angliában nem lehet kapni, hm? tarhonya, túró rudi, mák, ilyesmik...? vagy hülyeség?

na, visszaolvasok

Kép
an°°di

Jutta, azért csak óvatosan azzal a sok édességgel! és köszi, igen, kipihentem magam. sőt, úgy döntöttem, h ma szabadnapot tartok, ha már egész hétvégén dolgoztam.
a sütikkel kapcsolatban valójában kicsit irigy vagyok (meg nem is): tényleg megszűnt az édesszájúságom, és ez így irtó fura. 25-26 év után ennyire megváltozhat az ember ízlése??? már a mekis fagyitól is olyan gyomorsav-túltengésem volt, h legszívesebben a fejemet vertem volna a falba, h minek ettem, ha tudtam, h nem lesz jó. így asszem, feladom. várom a szoptatást. a barátnőm szerint akkor MINDENKI csak az édességet kívánja. és a 2007 tavaszán szült csajok fórumába azért írkálnak páran ;)

Móni, én is ilyen pelenkázót szeretnék!!! és görgői is vannak!!!! állat!!! csak Budaörsön van? és van még belőle? lehet, h érdemes lenne kimenni... vagy a másik MaxCityben is van babarészleg (vhol a Pesti úton vagy hol...)?

Kép
an°°di

Gabciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D végre kép! (kisebb és messzebbről nem lehetett volna ;) ?)
na kíváncsi vagyok, h én észreveszem-e, ha több hely lesz a gyomromnak :lol:
ülni én amúgy is utálok, de a gyerekek sem mindig szeretik... ha kicsit hátradőlök, akkor jobb.. ja, és igen, nagyon terhesek vagyunk. és ez így van rendjén :lol: :lol:

Zsu, annyira tudlak 'utálni', h nincs otthon géped! most várhatunk Pannára holnapig! :evil: :evil: :evil:
ami a szomszédodat illeti, az ilyen embereknek legszívesebben az arcába üvöltenék, h "Mit gondolsz, te állat?? Ezt kell nekem most hallgatnom????" hihetetlen, h mennyire figyelmetlenek és tapintatlanok az emberek. és annak a scajnak is milyen jól eshet, h az ő bajáról megy a pletyka. :evil: ez tényleg nagyon gáz!!!!

Ciripke, Te is csináltál képeket?? ejj, észre sem vettem. talán jobb is... ;)

Kép
an°°di

Jolka, és most már jobban vagy????? :?
és van mit felvenned a lagzikra? :roll: :roll: és mi az ajándék-ötlet?

Kat, üdv itt! persze, h csatlakozz! főleg mivel én is az Istvánban szülök ;)
merre laksz? hány éves vagy? (csak a 18 éves gyerkőc (?) miatt kérdezem, na meg mert tapintatlan vagyok)

Timi, köszi a kelengyelistát... most már totál sírósra áll a szám, ha a bevásárlásra gondolok. kisruhákhoz van kedvem, de ilyen izékhez nincs. sebaj, majd letudjuk, aztán jöhetnek a kölykök! :D

Rita, frappáns kidobás! és klassz terv! biztos belefér még az időbe...miért is ne férne?? :roll: csak ne húzd fel magad! el ne kezdj itt nekünk szülni még! :wink:

takarítónő: nincs, mert kicsi a lakásunk és mert szeretek takarítani ( :oops: :oops: :oops: ez sajna most egyáltalán nem látszik, de attól még igaz!)

Kép
an°°di

most h teleírtam ezt az oldalt, lelépek. boltba kéne menni, Apukának vacsit adni stb. még jövök! (remélem, a szürke farkas addig előkerül ...)
:arrow:

Kép
an°°di

Köszi Andi az érdeklődést és többiek a jobbulást. Már újra van hús rajtam, viszont valami csak megváltozott nyaralás alatt.

Kevesebbet birok, de nagyon. Dettó, kényelmetlen az ülés. A gyerkőc feszíti a pocakot, valamit mindig kidug, és elég kellemetlen. Séta rémálom, még szerencse, hogy bevásárláshoz visszük Manóval a babakocsit, van miben kapaszkodni. Takarítást is már csak részleteiben tudom megcsinálni. Séta közben sokszor benyilall lent, mindig azt hiszem, hogy most esik ki a gyerek. Furcsa érzés. Nem emlékszem, hogy Manóval lett volna ilyen. Na igen a séta tempójából is engedni kell, mert eddig sprintbe mentem, fel kell venni előre has, kismamajárást. :) Mint a pingvinek.:D
Remélem csak a nyaralást nem pihentem ki, és még javul a helyzet, mert így, vagy még kevesebb fizikummal, nem bírom ki szeptemberig. :(
Pedig még rengeteg dolgom van....

Móni!
Gyere és írd meg mi az a rossz eredmény. Rokon doki mit mondott?

Zsu!
Egyetértek a szoptatás nem étterembe való. Végül is, a gyerek is kajált :), de azért a vendégekre is lehetett volna tapintattal az anyuka. Én találkoztam rosszabbal is. Étterembe kajáltunk mi is, mikor az anyuka tisztába tette a kakis babát. :? Legalább ne terítette volna ki, hanem tette volna a babakocsiba, amiben nem lát be az ember, vagy menjen ki. Ennyire nem lehet önző egy anya...

Ajándék, egyelőre hollóházi mokkás készletet néztem ki (Apollósat), ez nekem is meg van, étkészletestül együtt, nagyon szeretem. Jól néz ki a vitrinbe és fiatalos is. :)
Menyasszonytánc, hát egy a baj, itt is van minimum összeg már. Amit illik betenni. :( Nekünk nem volt, mert Anyósom úgy tett, hogy már nem divat, bezzeg egy év múlva újra divat lett. :shock:

Timi!
Ajándék ötlet nincs, de a szakácskönyv tényleg nem rossz, csak drága. De, ha csak jelképeset akarsz, akkor kezdőknek nagyon jó a Horváth Ilona féle szakácskönyv, abból még a barátnőd is meg tanul főzni, magyarosan minden képen. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

ja ruha ötletem sincs. :( Pénteken megyek vadászni, de előre sajnálom rá a pénzt, de ki akarok nézni valahogy.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Még nem tudom mekkora a gáz, csütörtökön megyek cukros dokinénihez! :cry: :cry: :cry:
Nagy gáz az is, h anyám cukros! Vagyis valószínű, h hajlamom van rá! :cry: :cry: :cry:
Most csak olvasni foglak Benneteket!

Kép
ermoni

Móni
ne bújj el,nem lesz semmi gáz

Andi
mondtam enyém max. lista nem muszály mindent megvenni belőle :-) csak tippek :-)

Jolka
hm szóval te is szenvedsz ,mintha én írtam volna ,hogy mennyivel más most mint Majával volt,plusz ez a rohadt meleg brrrr.

hát nem irigyellek az elkövetkezendő időre még lakást csinálni blhááá.

Én 23ban bízom,hogy uhán végre beterpeszt a babóc aztán nekiállok mosni vaslni szépen beosztva

Megvettem az ajándékot :-) kis giccses idézetes könyvecske a barátságról és pici dupla kovácsoltva fényképkeret amibe fogok keresni valami régi közös képet,remélem találok
Vendég

Móni
ne csak olvass attól nem lesz semmivel sem jobb se könnyebb
Vendég

Sziasztok!

Timurr, köszi a listát - mostmár csak idő kérdése és jövök a tudományos alapokon nyugvó összegzéssel...
Szerintem nem az ajándék a lényeg, főleg így hiszen ő jön hozátok... ilyenor inkánbb az hoz aki jön, nem?

Kat, üdv köztünk, Dzsu jól leírta az ált. jellemzőinket, ha szimpi, akkor gyere gyakran! :wink:

Ciripke, ott tényleg fagyicsodák vannak... és gondolom még emlékeztek a fagyimániámra, na azt úgy oldottam meg, hogy egyszerűen nincs itthon és így már egy hónapja nem ettem.

Móni, dettó ott tertok, hogy a szobáját tervezgetem, ahova csak fél évesen kerül át... :oops:
Azért nem néztem csak ki a tapétát mert nem találtam a neten olyan oldalt, ahol a tapétaminták is fent vannak, de sárga lesz a festés, félmagasig tapéta, bordűrrel, jóvanna, tudom kezdek túl terhes lenni... baldahin, bordűr pillangók vagy macik... :oops: :oops: :oops: Ez most nagyon égő? :shock:

Móni, ügyi leszel és megoldod a vércukrot, tudod mit ehetsz? Tuti elmúlik szülés után!!! Ne parázz rajta, ettél előtte vmit este? És ne fesd előre az ördögöt a falra!!!

Jolka, jó hogy meggyógyultál! Az hogy Te nem tartol még sehol, az nem gáz, a profi listád alapján te majd ripsz-ropsz kisujjból..
Amúgy ma volt az első nap, hogy sehogy se volt jó, ülve gáz, fekve uncsi, egyfolytában azt hiszem, hogy keményedik - ettől persze beparázok - lefekszem és rögtön elmúlik, felállok és újra gáz...
Rájöttem, hogy nem is görcsöl, csak mindenhogy feszül, meg szorul, mert nincs elég hely... :shock: :shock:

Zsu, szerintem egyáltalán nem gáz amit mondasz a szopiról, nekem is furi egy kicsit, pedig én láttam tesómat szoptatni... dehát ő egy igazi anyuka, ... jaaa én is az leszek... hmmmm...
Lehet, hogy a melbibmbó védő adna neked egy kis komfortérzetet? Majd meglátod, ha kint lesz, lehet hogy már termésetesnek veszed, mint most a terhességet.
Ja és 4 D-ről kérünk képeket!!!

Andi, örülük, hogy phentél és ne aggódj én blokkosítva bűnözök és ma nagyon jó voltam (azaz hiperegészséges lecsó + görögdinnye + banánturmix pár teljes kiörlésű keksszel)!
És irigyellek, hogy nem kívánod az édeset, én menthetettlen édesszájú vagyok, csak a hiúságom ment meg attól, hogy alapból 100 kg legyek! :lol: :oops:

fúúúú jó hosszú lettem... bocsi... :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Halihó!!!
Mi volt itt ma??? Kiszimatoltátok, hogy nem vagyok...ugye???

Kat
Üdv köztünk...nem vagyunk ám lököttek, csak néha :wink: De azért ki lehet bírni....

Móni
Légyszi szarass be...inkább szeretném tudni, hogy mire számíthatok, minthogy utána szívjak....De most komolyan!!!! Várom, mert most attól szartam be, hogy nem tudom, hogy mit kéne tudnom...ha érted mire gondolok :roll: Mert a védőnő nem mondott semmit, bár elméletileg ugye az ingadozó cukor se jó :shock:

Nálunk akkora a felfordulás...kipakoltuk a leendő gyerekszobát, még a teraszon is bútorok vannak...a héten valamikor jön a festő...nem tudta megmondani, hogy mikor ....adtunk neki kulcsot, aztán majd beállít....mostanában megint nem kell bugyiban szaladgálni itthon, mert még véletlen meglepődök, vagy a festő....nemtom kinek lenne nagyobb sokkkk :shock: :shock:

Ja, és mivel anyukámék segítettek kipakolni, ezért csináltam nekik fini vacsorát.... :lol: Most meg megyek és letusolok, mert iszonyatos melegem van... :twisted:

Még benézek, bár úgy látom, hogy megvolt a mai adag :cry:

marek

jajajajaja még egy dolog utána lelövöm magam...

Voltam fodrásznál és a pár évvel ezelőtti sötét barnás-vörösesre festettem viszza... :shock: :roll:

Hát.... régebben jobban állt, most öregít... :cry: :cry:
Jövő héten megyek vissza melíroztatni... :oops: :roll:

Jutta

KépKép
jutta

még egy... :oops: :oops: :oops:

Marek, holnap eső lesz állítólag - fedett az a terasz, vagy van rajta ponyva? :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Fedett a terasz, csak most azt nem tudom, hogy hol szárítom a ruhákat....Na mindegy...éjszaka még ne essen...megyek, elrángatom apukát teregetni...

marek

én is itt vagyok ám!

Jutta, kisregényt bármikor.. :D én szeretlek Benneteket olvasni.
a melírral meg én várnék egy hetet legalább... fakulni úgyis fog... meglátod. ne hebrencskedj. ;)

Timi, azért kinyomtattam a listádat is.. legfeljebb nem veszünk éjszaki fényt.. :D úgy vagyok vele, h inkább legyen egy db profi listám, és tudom, h kb mit nem akarok (hajkefe), mire nincs szükségem (hajgumi) ...ilyesmi...

Jolka, hányas a méreted? van egy vadiúj pillangós csini felsőm. hm? küldj címet... :D

hasfeszülés: nekem is van. olyan, mintha nagyon érdeklődnének, h mizújs... és előre nyomakodnak. szerintem is kicsi a hely: gondolom, először ők nőnek, a hasunk meg utánuk, nem?

Móni, megvettem Apukának szülinapjára a két Janikovszky könyvet. irtó cukik!!! én el is olvastam őket, míg vártam rá, és majdnem bőgtem tőle... köszi a közvetett tippet! ;) cukor meg majd lemegy. sz*rni rá. mondom én könnyedén, aki csak szerdán megy... ööö
:? :?

Kép
an°°di

Andi
ari vagy,mondjuk az éjszakai fény azért jó szerintem,mert éjjel maikor eteted meg pelusozod őket nagyon gyenge fénynél jó csinálni,hogy szokják,hogy este van.

Marek
dejó készül a Bálint szoba :-)

Jutta
hát ezaz félek mit hoz a barinőm,amikor legutóbb itt volt hozott ekem egy DKNYD parfümöt meg Majcinak Next cuccokat,gyönyörűeket,baszki mondom ez nem lehet igaz,én meg adtam neki egy jópofa zoknit (garfield mániásak vagyunk) meg fényképeket és akkor is azt mondta ez neki így tökéletesen jó.Mi a francot vehetnék én neki?A maradék kosztpénzemet nem költhettem rá,bárcsak megtehetném.De szerintem örülni fog az ajándékoknak,főleg a fényképnek ha meglátja.Találtam olyat amin olyan 6-7 évesek vagyunk :-)

Ciki?
És akkor én a kis macis,egeres tapétával gáz vagyok?meg a baldahin is mintás,de aért nem fogom kidobni :-)

Kattessék mesélni :-)
Vendég

na, tessék. fel akartam neki olvasni, ami a könyvek hátuljára van írva, és nem bírtam. belebőgtem. :oops: 8) :wink: :oops: most itt ülök piros szemekkel, és úgy teszek, mint aki tök vagány. miértis? :roll: :roll: :roll:

Kép
an°°di

Timi, miért lennél gáz? :shock: :shock: :shock: a macis-egeres cucc miatt? hüjevagy? mit értettél mán megint félre??? :roll: :roll:
és Te is tudod, h az a jó barátnő, aki ilyeneknek is örül. sőt! Ő tudja, h Nektek mire van szükségetek, Angliában jól lehet szerencsére keresni, vannak fasza akciók, amikor minden olcsóbb, mint itt... stb. Te pedig olyat adsz, amit máshol nem kaphat meg semmi pénzért. sztem ez totál rendben van így. :D

Kép
an°°di

Andi
Jutta írta hogy most az ciki-e , na mindjárt idemásolom

[quote]d írta:e sárga lesz a festés, félmagasig tapéta, bordűrrel, jóvanna, tudom kezdek túl terhes lenni... baldahin, bordűr pillangók vagy macik... Ez most nagyon égő?

de én nem sértődtem meg ,ilyeneken ne szoktam :-)

csak nálunk minden olyan tarkabarka Mindkét gyerekszoba sárga alapon állatmintás,van baldahinunk is az is sárga valami állatokkal.

Barinőm soha nem tartozott a szegények közé jó mi se éheztünk,dehát ő tsz elnök később polgármester lánya volt,ill az most is,szóval két kategória vagyunk igencsak.Tehát tudta akkor is ,hogy nem számolhat olyan nagy horderejű dologra tőlem,csak kicsit bántja az embert amikor magára fújja a 15.000 ftos parfümöt és ráadja a lányára a 10.000 ftos szerkót ,mert én annyira szeretek adni,szeretnék legalábbis :-)
na de mondom tuti könny lesz a szemébe :-)
Vendég

Írtam és elszállt...pedig olyan vidám lett.... :lol: :lol: :lol: Ezek után meg csak szomorút tudok írni, még Móni se válaszol... :cry:
Megyek letusolok, mert megsétáltatott a kutya....a végén mondom az uramnak, hogy forduljunk már vissza, erre mondja, hogy miért? még bírja...mármint a kutya :shock: Úgyhogy megint meg kellett kérdeznem , hogy észrevette e, hogy terhes vagyok annak ellenére, hogy még alig látszik :wink: Imádom a figyelmességét :lol: :lol: :lol: Lüke! :lol:

marek

Nekem is lesz baldahin...mármint Bálintosnak....nem mintha odalennék érte, de mivel azzal együtt akciós a kiságy, gondoltam otthagyom, nehogy azt mondják, hogy nem vagyok jó anya :lol: :lol: Meg arra lehet mindenféle zenélő frincfrancokat és izébizéket aggatni...az sem haszontalan :lol: :lol: :lol:
Ja, és én kapok kölcsön bölcsőt, azt rakom a hálószobába, bár még nem tudom, hogy mire fogom használni, ha úgyis én fogok Bálint szobájában aludni :roll: Biztos jó lesz valamire, például ha olvasni akarok és Bálint nem akarja, hogy olvassak, csak belerakom és a Zsu által javasolt módszerrel....vagy egy elektromos bölcsőringatóval toligálom a gyereket....szerintetek? Vagy én is naiv vagyok, mint Móni? :roll: Pedig olyan jó ötletnek találtam először :cry:

marek

Még azt leírom, hogy ma elmentem, hogy megrendelem a babakocsit, meg a kiságyat....erre mondta a nő, hogy nem kell megrendelni, már vihetem is....ja....nekem most még nincs pénzem csókolom.... :oops: Várjuk, hogy a férjem ukrán megrendelője fizessen, de nem nagyon akar...mondta az uram, hogy megfenyegeti az ukrán haverjaival, de nemtom mit érne :shock:
De legalább azt megtudtam, hogy kb. kétszer annyi lesz a festés, mint amit gondoltam, úgyhogy hajrá.... :cry: :lol: :cry:

marek

Timi, nem ez az égő. hanem, h Jutta NAGYON terhes. mint ahogy Mi is ;) és Te is. a sárga nekem meg bejön (a kedvenc színem), a gyreekszobában meg nálunk pl. azért nem lesz gyerekes tapéta mert nemrég festettem ki. szó sem lehet fölösleges plusz melóról, ugyebár...
az ajándékok pénzben kifejezhető értéke meg csak egy módja annak, h valamit méricskéljünk. a könnyek a másik. nekem az utóbbi jobban bejön (és nem csak azért, mert bőgőmasina lettem) ;)

Marek, vettetek 56osnál nagyobb nyakörvet?? furdalt a lelkiismeret, mi? :wink: azért szerintem a bölcsőt legalább ringathatnád Te magad, nem? főeg, ha olvasni akarsz közben... hehe.
és olyan típusút kapsz kölcsönbe, amilyen Móniéké, vagy aminél az egész bölcsőt lehet ringatni?
bár van ez a pihenőszék-cucc, amiben a barátnőm kisifa sokszor elég jól elvan. és elektromos, és vibrációs, és a baba a mocorgásával mozgatja előre-hátra...

Kép
an°°di

Nem hiszem el, hogy megint elszállt...p*csába.
Pedig felháborodtam ezen a vibrációs izén...mi vibrál mit? :shock: Ejnye na! Hova halad ez a világ? :shock:

Egyébként vettem egy 62-es nyakörvet, az pont jó...hazavittem és felpróbáltam a kutyára, mert a boltban nem volt próbafülke....Nagyon szépen köszönte, bár szerintem neki nem a nyakörv hiányzott, hanem a séta, amiből ma kettőt is kapott ... meg én is .... az egyiket délelőtt a legnagyobb melegben... mentünk egy próbakört a nyakörvvel és az új pórázzal, elvégre autót is csak úgy vesz az ember, ha előtte kipróbálja.... :lol:

marek

De én most nagyon megyek aludni....mindenkinek jóccakát!

Kat
Holnap egy kicsit többet szeretnénk megtudni rólad!!!

Móni
Hol vagy???

marek

jóccakát!
én is lehúzok, mert kifáradtam a szabadnapban. Apuka meg úgyis a villámok fényképezésével van elfoglalva. nekem meg kicsik már a monitoron-olvasáshoz a szemeim. és mindent félregépelek.
újpesten dörög...Zsu, Jutta, vigyázni a tetőkre!
holnap!

Kép
an°°di

Andi
értem,hát én már tényleg nagyon terhes vagyok,na sebaj már csak egy adag vasalni valóm van :-) aztá leszárad az újabba dag juhé.

Marek
bizony vibrálós :-) nekünk is van olyan szerkezetünk mi nagyon szeretjük.Nekünk olyan van ami 3 hós kortól 3 éves korig jó. Kép

ilyen a milyenk,majci itt mint malacka látható
hallod Móni ,légyszi írjál már,na

jó éjcakát
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Esik és hideg van meg fúj a szél is.

tegnap sikerült elintézni az apaságit. Gyalogoltunk vagy 3-4 km-t a melegben, dombnak felfelé.. Ma dokihoz akartam menni a tápospapírért, meg be a melóhelyemre leadni, de asszem maradok a fenekemen és olvasgatom amit írogattok. :)
Apropó: :oops: :oops: :oops: :oops: bekerülhetek a táblázatba? :roll: :oops: :oops: :roll:

Nem tudom mit írjak, úgyhogy inkább megiszom a reggeli kávéadagomat.

Jajj!! Valakinek nincs véletlenül használati utasítása hordozókendőhöz??

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

timurr: egyem meg :lol: kis malacka :D Nagyon édi. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

nekünk csak ilyen kis koboldos kép van Viviről. :) Apa ráhúzott egy zoknit a fejére.. :? :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

jó reggelt!
Rita! olyan édes kis kobold volt. a mostani képeken is cuki, de itt a zoknival :lol: :lol: látszik, h már most két gyereked van ;)

Csajok, én annyira sz*rul aludtam az éjjel. alig tudtam megfordulni, feszült a hasam, a gyerekek esőben nőnek csak igazán (?), semmilyen pozíció nem volt kényelmes; mindig tiltakozott valaki, h épp rajta fekszem. :? most viszont totál be vannak dagadva a szemeim, alig látok ki a fejemből, és kb ugyanolyan fáradt vagyok, mint tegnap este. :? mindegy, majd csak eljön a szieszta ideje....

Kép
an°°di

Hali
megébreedtünk,ritka az ilyen korai

Rita
írd meg az email címed nekem van egy bescannelt mutatóm valahol,előkeresem és elküldöm

Majci volt malacka,dalmata,rénszarvas,télapó :-)
Vendég

andi: hát igen.. már most két gyerek. De egy 30 évestől nehezebben veszem a hisztikorszakot.. :roll: :lol: Jajj nekem, ha ezek 3-an fogják csinálni... :lol: :lol:
És nem irigyellek az alvás miatt. :( Szegénykém. Meg szegény gyerkőcök.. Nem baj. Lassan majd kibújnak és akkor mindenki sziesztázhat egy kicsit. :D

timurr: imádlak. :D Vettem a vaterán egy használtat 3500.-ért, csak megkötési útmutató nem volt hozzá. Apán kísérleteztem. :D:D Meg ő is próbálgatta, de hát amennyi türelme van.. :lol: :lol: 3 percig bírta. Utána azt mondta, hogy na jó hagyjál... :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

ja és ami a babákkal való genyázást illeti. :D

Kép ez apa volt. Egy pisztácia héjjat rakott a gyerek orrára, mondván olyan mint a Mofli ( koala ).
Kép ez meg anya volt.. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

ja és igen a gyerek keze az alsó képen magáért beszél asszem... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Timi, Andi már leírta a lényeget:
Nem a tapétával van baj, sőt...
Csak nekem voltak elveim - hogyaszonygya: az én gyerekem jólnevelt, nem elkényeztetett, nem ám habos-babosba járó kislány lesz, baldahinos ággyal, hanem rögtön felnőtt kisember miniben.
No a gyerek még meg sem szültett, de baldahin, ruhácskák és egyebek már tuti lesznek, és abban is biztos vagyok, hogy halálosan el lesz kényeztetve... tehát elveimet már így terhesen kidobtam a kukába, és mi lesz itt még....

Mondtam már, hogy én hisztibajnok voltam kiskoromban...? :shock:
no a kiscsaj is ilyen lesz szerintem, mert majd jól elkényeztetjük mi, a rokonság és az egész baráti kör is... :oops: :shock: :lol:

Node most ráfoghatom a hormonokra, ami mint már írtam 200x-os mennyiségben tombol bennünk - ez az adat engem NAGYON sokkol (kétszázszoros???)... ha meggágyulunk is jó alibink van rá... :lol:

Ja a csajok még mindig nagyon édesek, és apuka nálunk is ekkora gyerek lesz, a szomszéd kislányt vagy egy éve ő tanította meg "malackázni" - orr huzogatással kell vicces pofákat vágni - ezt a 2 éves gyerek azóta napi szinten gyakorolja... :wink:

Jutta

KépKép
jutta

:lol: :lol: :lol: Ti teljesen kergék vagytok!! tökjóóóók :lol: :lol:

Kép
an°°di

az újabb képeket csak most látom: haláli!!! :lol: 8)

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt!
Rövid leszek és rosszkedvű!
A cukorról nem akarok addig beszélni, amíg diatetikussal nem beszéltem. Vagyis, ha a MÁV-os főorvos nem okés valamiért, akkor megyek tovább. (Sajna, van kitől kérdeznem!)
Marek! Az ingadozó cukor a legsz*rabb! DE! Sztem téged egyszerűen túl diétáztattak (mert semmi bajod nem volt!) és ezért esett le a cukrod!
Andi! Örülök, h bejött/ek a könyv/ek!
Timi! Köszi! Aranyos vagy! Rám is férne az ölelgetés. A férjem igyekszik is...
Jutta! Én is hasonló gyerekszobán töröm a fejem, de egy kicsit más lesz...
Zsu! Képeket, ha már nem is írok, legyen mit nézegetni, olvasni!
Ciripke! Látom rám leltél az iwiw-en! :wink:
Na léptem, mert nem vagyok most beszédes kedvemben, meg dolgom is van...
Ma is olvasó üzemmódban vagyok!
Esőben nőnek a gyerekek? Hát akkor én biztos sok esőt láttam...

Kép
ermoni

Ja Vivi barátainak úgy 10 és 25 között majd ne mutogassátok, mert akkor Vivi letekeri a nyakatokról a lökött fejeteket... :lol:

Persze vőlegényjelölteknek lesz a legjobb ezt mutogatni, de akkor Vivi világgá megy!! :lol: 8) :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Jaj, ezek a képek...
Én egyszer csináltam Samuból rénszarvast és akkor elhatároztam, h nem! Tűrte szegény kutya, én meg kihasználtam...
Bocs, de nekem ez nem... :?

Kép
ermoni

Móni nemán! Most végigmész az egész dokis ismeretségeden? Csak jól rádijesztenek, vagy nem olyanok?
De persze te tudod, csak ne állandóan ezen agyalj! Ha vigyázol - és te szerintem tuti olyan vagy aki képes az önfegyelemre - akkor nem lesz semmi baj se veled, se Jankával!

És apukát meg csak biztatni tudjuk, hogy ölelgessen és vigasztaljon!

Jankának most az a legjobb, ha megnyugszol, betartod a diétát és újra rá tudsz örömmel figyelni. Én amikor kiderült, hogy egy kicsit problémás a méhszájam vagy 2 napig nem tudtam nyugodtan a gyerekkel "kommunikálni" miatta aggódtam, de elfelejtettem "vele lenni" - értsd simizni, beszélni hozzá, stb...
Pedig ez szerintem tényleg fontos - vagy lökött vagyok?

Jutta

KépKép
jutta

Móni, csak még egy kérdés lazán a cukorhoz kapcsolódóan, ám abszolutte önös érdekből: ugye, ha (nagyon/baromira/túlságosan, stb.) magas nem küldenek kórházba be? ez az én nagy parám, és még sehol sem tartunk semmivel. :roll: :( :shock:

Kép
an°°di

jutta: pedig az lesz az igazi vőlegény aki végig tudja ülni és mosolyogni az albumot. cca eddíg kb olyan 10.000 kép készült a lányomról.. :lol: :lol:

andi: ahoz, hogy valakiből jó szülő váljon ahoz egy kicsit gyereknek kell maradni. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

moni: nyugi. :) Nem lesz baj bizti. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita, én akkor nem leszek túl jó szülő. nem vagyok hozzá elég laza és vagány (najó, talán vagánynak elég vagány vagyok, de gyerekes semmiképp)... :?
Anyukámból kiindulva amit írtál, az sztem nem állja meg a helyét. szerintem! de ehhez kellett Apukám is, aki még 51 évesen sem teljesen komplett néha ;)

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?