Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Ajándék megvolt....
Video, képek..minden.. :P :P

Lénának mint ahogy számitottuk...a babakocsi jött be a legjobban.... :P :P mint állat száguldozott legalább 2 órát a lakásban :P :P és amikor mondtam hogy mostmár megyünk pancsi-fürdeni...odament a lépcsőhöz és elkezdte fölfelé cibálni a babakocsit a lépcsőn az emelet felé :shock: :shock: :shock: :shock:
Természetesen ma a babakocsi is Léna szobájában éjszakázik :D :D :D

Ujjonghatok????? :oops: :oops: :oops:
Szabad???? :oops: :oops: :oops:

Csajok...a Jézuska hozott nekem.......öhömmmmm 4 NAP KIRUCCANÁST RÓMÁBA :shock: :shock: :shock: :shock: :P :P :P :P :P :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kuha!

Én is nagyon Boldog Névnapot Kivánok Neked és jó mulatozást anyukánál :wink:

Ja és még egy kis baleset :? :?

Léna lerántotta az egyik karácsonyi teritőt...és eltört egy kis kerámiaházikó, kerámiaangyal, kerámiacsengő...
Mind anyukámtól kaptuk :cry: :cry:
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy sajnáltam :cry: :cry:
De anyum mondta, hogy ne is akadjak meg ilyeneken, jövőre kapok tőle másikat :P :P

Ja és a videokamera is a teritőn volt...szerencsére egyenlőre még működik..

Jó éjt..

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!!

Húúú,nálunk is lezajlott az első nap!!!
Melinek kicsit rossz kedve volt mikor jött anyukámékkal,de aztán helyrerázódott!!! :D

A karifa nagyon tetszett neki,csak úgy kúrjongatott meg mutogatott ezerrel!! :D Olyan édes volt,majdnem elsirtam magam!!!
Neki is nagyon bejött a fp.szék,csak addig volt egy kicsit türelmetlen,mig az apja összeszerelte!!Hát igen,ezt előre is megcsinálhattuk volna!!! :?
De mikor kész lett rögtön ült rá és próbálgatta!!
Annyira cuki volt mert felemelkedett,majd lecsücsült,mi meg közben tapsoltunk és ez nagyon tetszett neki!! :lol: :lol:
Kapott még két könyvet,meg épitőkockát,meg kapott volna egy fp.micimackós fürdőjátékot....ha anyósomék nem hagyják otthon!! :?
Na nem baj,legalább minden napra jut valami!! :lol:
Holnap jönnek az én rokonaim,onnan is lesz tuti valami....

Megann!!
Ujjonghatsz!!! :lol: :lol:
Nagyon szép ajándék!!!Mikor mentek??

És én ujjonghatok???? :wink:

ÉN MEG KAPTAM APÁTÓL EGY AUTÓT!!!! :shock: :D
Egy HONDA CIVIC-et!! :D
Hát mit ne mondjak,jól megbőgetett!! :oops: :)
A fa alatt volt a kulcs,meg a forgalmi!!! :D

Na befejezem a szóf...st!! :lol: :lol:
Rakok képeket,de aztán ti is rakjatok!!! :wink:

Jajj,Kuha!!
Gergő irtó édes!!Annyira látszik,hogy örül!! :D

ancsi26

Ja és a karácsonyi menüm mindenkit levett a lábáról!!! :D :wink:

ancsi26

Akkor a képek!!
Előre szólok nem kevés :oops: :oops: ,de ti kértetek képeket!! :wink:
Na én adok!!!! :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

ancsi26

Meli ruhácskáját anyósom varrta,ami szerintem nagyon-nagyon csodálatos!!!! :D Meg aki benne van,ő is!!! :oops: :wink:

További szép KARÁCSONYT mindenkinek és a betegeknek:GYÓGYULJATOK MÁR MEG!!!!!! :D

Megyek szunyálni....apa már itt horpaszt mellettem,de annyira szép és jó volt ez a mai nap,hogy túl vagyok pörögve!!! :lol: :lol:

Na jó éjt!!!

ancsi26

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült minden, a fiúk el voltak varázsolva a karifától, meg az ajándékoktól is.
Először a csimpánzt kapta meg Nolcsi, le se akarta tenni, de után a trambulin, a végén meg a legó vasút volt a befutó :lol:
Leon mindennek nagyon örült, de nála is az FP szék volt a csúcs :wink: ű
Leon 10-kor feküdt csak le, Nolcsi meg 11-kor. Nagyon jól bírták, rengeteg halászlevet ettek, Leon csak úgy falta az ikrát, meg a kacsamellet....
Nolcsika a csimpánzzal alszik, kellett már rá ruhát is adni, még szerencse, hogy van itthon újszülött méret :D

Na és egy-két kép.....

Csinosan felöltözve várjuk a Jézuskát
Kép Kép
Kép Kép
Kép

Nagyimmal
Kép

Öcsém és mi
Kép

Először pillantják meg a fát
Kép
Kép

Ajándékbontogatás
Kép Kép

Nolcsika a csimpánz majommal :P
Kép Kép

Leonka az FP székkel
Kép

Trambullin is nagy öröm volt
Kép

Ezt meg csak úgy :oops:
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

sziasztok!

Mindenkinek boldog karáconyt kívánunk mi is!!!!

mi is gazdagabbak lettünk egy fp székkel (anyós jóvoltából), Esztit is nagyon leköti, és aszánkóból sem akar lemászni, amit meg a húgomtól kapott. eredetei eszter racing felirattal :wink: :D
kicsit keveset aludtam mostanában, a karácsonyfát is reggelig díszítette, mert mire felállította először ember a fát, eltört a talp :shock: , apuval fabrikálták egy órát, aztán elment talpvadászatra a tescoba, úgyhogy kicsit elhúzódott, de minden jó, ha a vége jó :D
az Esztit annyira nem érdekli a fa, pedig nagyon lelkesen díszítettem, de legalább nem szedi szét.
embernek viszont ma reggelre övsömöre lett, meg is ijdetem, nehogy elkapja az Eszti. beszéltem alászló kórházban valakivel, azt mondták, elég, ha fertőtlenítjük, és, ha nem érintkezik a bőrfelülettel, akkor nem fogja elkapni. jól utána olvastam a témakörnek, és arra jutottam, hogy a bárányhimlő oltást be fogom majd adatni.

a képkeket megnéztem (ezen az oldalon), Barbi, Ancsi: nagyon csinosak vagytok!! a gyerekekről nem is beszélve!!!!!

KépKép
KépKép
and

tele van hibával, bocsi, de már megszoktátok :oops:

még azt akartam írni, hogy képzeljétek, az ESzti mivel lepett meg bennünket karácsony este!! este 9-től reggel 8-ig aludt!!!! mi meg moziztunk (mármint itthon tévéztünk), és aludtunk egy jót. igaz, tegnap este a bébiőrt odaadtam apának, hogy ő kel reggel 8-ig, ez már korában is eszembe juthatott volna :lol:

KépKép
KépKép
and

Eszti élvezi, hogy mindketten itthon vagyunk és vele foglalkozunk. illetve én néha jövök és olvasgatok vissza :)

Rokica, a harmadik doki sztem sem volt magánál :( no comment. a negyedik szimpi :) :) sztem, ha tejallegiától köhög, vagy hány, akkor kell, hogy javuljon hamar. lehet, hogy ennél a tünetnél máshogy van, de a refluxra azt mondta a doki, hogy egy héten belül kell, hogy látványos legyen. a mucopronttól jobban tud köhögni? felszakadozik neki valami? remélem meglesz a várt eredmény.
az első két dokiig még nem jutottam el az olvasásban....

remélem már lekéstem a gyógypuszikkal, de azért eleresztek egy pár szekérnyit :) :)

KépKép
KépKép
and

Sziasztok lányok!

Látom mindenkinek jól telt a szenteste! Nekünk is nagyon jól sikerült!!!

Megengeditek teszek fel én is pár képet...

Tüncsi reggel meglátja a fát...
Kép

Gyííííííííííííííííííííííííísz, ahogy ő mondja...
Kép

Melyikkel játszak...
Kép

csini rucim...
Kép

Anya és Apa
Kép

A kis családom...
Kép

folyt köv...

Kép

Kép
prüntyi

Csillagszórót bámulva...
Kép

A két baba babázik...
Kép

A naaaaaaagy családom...
Kép

További kellemes ünnepeket mindenkinek!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Nagyon szépek a képek!

Sajnos nálunk nem készült egy darab sem. :( Talán jobb is így, ez volt az első Karácsony a nagynéném nélkül, és Zsuzsának popsiban 39 fokos láza volt mielőtt elindultunk. De a kúp hatására mire odaértünk egész magához tért, és jól érezte magát. Bár szerintem neki inkább sok volt az a mennyiségű ajándék amit kapott, azt se tudta, hova kapjon. A szék és asztal nagyon nyerő, csak sajna még a szék magas neki, fel kell emelni rá. De állandóan mellette ül és ott matat. :) Kapott még legót anyukámtól (valami generikumot), egy csomó könyvet, és sajna egyes családtagok nem bírtak ellenállni és zenélő/zörgő játékot vettek neki. Egy telefont amin minden gomb másképp csörög és roppant hangos meg egy gitárt ami iszonyú hamis hangokat ad ki magából. :? Kapott még egy hintalovat is, az is tetszik, de még az is nagy, egyedül nem tud ráülni. A legó is nagyon tetszik neki, és össze is tudja rakni! Mostanában sokat javult a kéz koordinációja, már be tudja rakni a komplikáltabb formákat is a formabedobóba, tornyokat épít, és hát a legót is összeszereli. Szóval nagyon kis ügyes. :)

Ma este végre nem volt se hőemelkedése, se láza. Mióta belázasodott pár nappal ezelőtt, hőemelkedés alá nem ment a hője, még a rendszeres kúpozás és Panadolozás ellenére sem. Egyszer kapott hűtőfürdőt, de szerintem nem csináltam jól, mert nem voltunk benne elég sokáig (én is beültem vele).

And!

Azóta nem hányt Zsuzsa mióta nem kap tejterméket, de mondjuk alig evett, szinte csak ropin és folyékony táplálékon élt, mivel lázasan nem nagyon volt étvágya. Még mindig nem bírom felfogni, mi a fene történhetett vele...

A tények: volt egy hónapja húzódó köhögése és egy egyre gyakrabban előforduló bukás/hányása, ami leginkább az esti tápszerivásnál volt tapasztalható. Szerdán benézett a fülész a fülébe, azt mondta, egy picit piros, felírt Augmentint amit még aznap este elkezdett szedni. Ezzel együtt abbahagytuk a tejtermékek fogyasztását. Csütörtökön elkezdett menni a hasa, és egyre jobban köhögött. Péntek reggel mentünk a helyettes doki nénihez, aki már azt mondta, nagyon piros a torka is, füle is, és tele az arcürege váladékkal, és át akart állítani egy másik antibiora. Délután mentünk az ismerős orvoshoz, aki azt mondta, maradjunk az Augmentinnél, de felírt mellé Normaflore-t, Fenistil-t, és Mucopront-ot meg valami saját készítésű orrcseppet. Ekkor már echte hasmenése volt, de nem ugyanúgy mint amikor tejterméket kapott, mert akkor fehéres, híg széklete volt, most pedig vizes híg széklete ami iszonyúan kicsípte a popsiját. Szombat reggelre belázasodott, és olyan robbanásszerű hasmenése volt, hogy félóránként kellett rajta ruhát cserélni. :( Estére már fülben mért 38 fok volt a láza, de szerintem annál még több is lehetett, mert ez a fülhőmérő egy nagy kalap szar, mindig kevesebbet mutat mint amit én szájban (saját) vagy popsiban (Zsuzsáé) mérek, persze beleszámítva azt a fél fokot amit popsiból le kell vonni. Szóval szerintem szombat este nagyon magas láza lehetett Zsuzsának. Vasárnap reggel már ott tartottam, hogy viszem a kórházba ügyeletre ha nem múlik el a hasmenése, mert borzasztó volt látni, és nagyon szenvedett is tőle, már olyan kacsázva képkedett, úgy fájt a feneke. De beszéltem velük telefonon, és azt javasolták hagyjuk abba az Augmentint, és csak akkor vigyem be a kórházba, ha kiszáradástól félek. Úgyhogy maradtunk itthon, nyomtam bele a Normaflore-t, meg kapott még Smecta port is hogy megfogja a hasát, és vártam, hogy A, abbamaradjon a hasmenés és B, lemenjen a láza. Végül ma (hétfőn) már normális széklete volt és délutánra lement normálisra a hőmérséklete.

Szóval nem tudom, hova tegyem ezt a kis "kalandot," mivel egyelőre úgy néz ki, a taknyolás/köhögés ugyanúgy megvan, tehát előbbre nem léptünk ebből a szempontból, ellenben jól megkínoztuk a gyereket így Karácsonyra. :evil: Holnapután megyünk vissza a rendes doki néninkhez, megnézetem a torkát/fülét, hogy most milyen állapotban van. Illetve azt hiszem, ki fogom hívni, mert csak azt tudom elképzelni így utólag, hogy az akármilyen kis köhigcsélésére még elkapott valami vírusos bizbaszt a rendelők egyikében, és ráadásképpen az Augmentin hazavágta a bélműködését, és onnan volt a hasmenés. Mert ha eddig elvolt egy hónapig ezzel a köhigcséléssel láz nélkül, akkor miért pont most csúcsosodott volna?

Mindenesetre nem akarom őt újra rendelőbe vinni és kitenni annak hogy esetleg megint elkap valami újat, ezért is nem akartam bevinni őt az ügyeletre, lelki szemeim előtt lebegett, hogy órákat ülök a sok fertőző beteg gyerek között a lázas/fosós kislánnyal.

A legrosszabb az egészben tényleg hogy olyan tehetetlen az ember, minden orvos mást mond, és nekem nincs meg a szaktudásom hogy mérlegeljem, melyiknek van vajon igaza. De még ha ugyanazzal lehetne konzultálni, de hogy minden alkalommal valaki más látja! Hát így lehetetlen...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Juci!

Viszont vannak nagyon tuti tippjeim a rost becsempészésére, friss tapasztalat! :evil: Az egyik hogy folyadékba (nem tudom, Marci mit iszik meg még cumisüvegből, de gondolok tej/tápszerre) keverni búzadarát és/vagy zabkorpát, mindkettőnek elég nagy a rosttartalma, ha jól tudom. Illetve a búzakorpának a legnagyobb, de azt nem tudom hol lehet beszerezni.

Szóval Zsuzsának összeturmixoltam rizstejet, banánt, búzadarát és zabkorpát, ebből lett egy jó laktató turmix, ilyesmit kapott alvás előtt ha nem nagyon akart szilárd ételt elfogadni. Nektek a banán nem jó, de ha mondjuk szilvát turmixolnál bele, az mindjárt más...

És ebből kifolyólag a mindenféle gyümölcsturmix szerintem beválhat, akár a korpák nélkül is. Csak a tápszernek elég magas a vastartalma, az ebből a szempontból nem jó, mert fogja a hasat.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Minden karácsonyi kép nagyon szép, babák, mamik, papik csinik! :D

Megann!, Ancsi!
Hú, de szuper ajándékot kaptatok mind a ketten! :D
Róma nagyon szép, mi is voltunk tavaly, szeretnék még visszamenni.
A honda civic meg tuti jó kocsi :wink:

Róki!
Örülök, hogy Zsuzsa már jobban van! Az augmentin az tényleg nagyon hajt, 1x már kapta Nolcsi, még tavaly nyáron és neki is nagyon erős hasmenése lett tőle :(

Megjöttünk Gabi szüleitől, nagyon jó volt, gyerekek irtóra élvezték. Kaptak legót, dvd filmet, fa vonatot, autókat, szóval szép ajándékokat.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Juci!
Búzakorpát simán minden közértben lehet kapni. Legalábbis itt van a sarkon egy nagyon gagyi spar, de még ott is van.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Róki, nem tudom nálatok mi lehet....de...mivel Tüncsinél kibújt a felső szemfogak csücske...és ugye kb 2 héttel ezelőtt (kehidán) hasonló beteg volt mint ahogy most Zsuzsa....én gyanakszom, hogy nekünk nem valami vírus tette, hanem, lehet, hogy a foga csinált ekkora bajt...? Azt mondják, hogy a szemfog jön ki a legdurvábban...simán rá tudnám írni a számlájára...
Nálatok felmerülhet ilyen dolog? (nem emlékszem, hány fogatok bújt ki eddíg...

Kuha, BOLDOG Névnapot!!!!!!

Kép

Kép
prüntyi

Túl vagyunk a Szentestén. Briginek nagyon tetszik a fa, főleg a rajta lógó mézeskalácsok. Ha a fa körül settenkedik már tudom, hogy mézeskalácsot akar csenni róla. Annyi ajándékot kapott már idáig is, hogy nem tud velük betelni. Fair Play-es tologatós-beleülős kisautó, vonalvezető, mesekönyvek, de aminek a legjobban örült idáig az a sátor (amilyen Tüncsinek is van). Ki sem lehet szedni belőle. Beleül és ott úszkál a labdák között. Ma Anyósoméknál és Anyukáméknál voltunk, holnap Apuékhoz megyünk, utána itthon pihenjük ki ezt a pár napot. A naptár nagy sikert aratott mindenhol. Ezt a fránya videót viszont nem tudtam CD-re írni, azt majd később megkapják.

Képek szuperek, csini fiúk édesek, lányok csinosan és gyönyörűek.

Ancsi, Megann
Ajándék :P

Remélem beteg babák gyógyulnak, gyógypuszik mentek.

További kellemes ünnepeket mindenkinek !

Kép
Kép
maresz

jóestét :)

Rokica, hát ez nagyon-nagyon szörnyű, amit írsz :( :( szegény Zsuzsa! teljesen egyetértek veled. én azt hiszem azt tenném, hogy megvárnám, amíg rendbe jönnek a belei szegénykének és még utána is tartanám a tejmentes diétát. közben persze a felső légúti fertőzésével kellene foglalkozni.
a veres dokit végül felhívtad? nekem azért szimpi, mert ő praktikusan és logikusan közelít, nem csak orvosi, hanem szülő-gyerek szempontból is, legalábbis nekem ez jött le.

ne most én is mesélek valamit, hogy ma este mitől voltam rohadt ideges.
mondtam, hogy embernek övsömöre lett. felhívtam a lászló kórházat, ahol azt mondták, hogy emmit nem kell csinálni. elolvastam az ajánlásukat, de kerestem angolul is irodalmat, ajánlást. persze ott az volt, hogy érdemes kezelni, mert hamarabb gyógyul, kevesebb ideig lesz vírusürítő és az övsömörhöz tartozó fájdalom is kevesebb.
felhívtam egy ismerőst, aki ausztriában dolgozik, azt mondta, hogy kötelező kezelni a fent említett okok miatt, és természetesen a korszerű ún. famcyclovirrel vagy valacyclovirrel (nálunk az acyclovirt lehet ált. kapni, amit ott állítólag már egyáltalán nem használnak, ez ugyanaz, amit az ajakherpeszre lehet kenni)
szóval elkezdtem hívogatni az ügyeletes patikákat (amit ki kellett deríteni, hogy hol melyik az), hogy van-e a Famvir ( a famcyclovir gyógyszerneve, amit szintén nekem kellett kinyomozni, mert a patikus csak gyógyszernév alapján tud keresni). sehol semmi. több helyen azt javasolták, hogy talán a déli patikában van. az persze nem vette fel a telefont. úgyhogy beugrottam a kocsiba és irány a déli. szerencsére volt. legalább nem mentem hiába. potom 13140 ft volt!!! azt a mondta a csaj, hogy nem adhatja ki kedvezménnyel, azt már hagyjuk, hogy miért, de azt sem tudta megmondani igazán
úgyhogy a t...m tele van, tiszta balkán, komolyan. :evil: :evil:
ilyenkor megint azon agyalok, hogy ráfekszem a németre, talán még nem késő, és usgyi el innen.
egy pár éve nem tudtam elképzelni még azt sem, hogy más kerületben éljek, kőbányát nagyon szeretem. most meg....

na, kiírtam magamból, talán nem karácsonykor kellene rondítanom az oldalt, bocsánat.

viszont Prüntyi család gyönyörű! :)

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!
Nálunk is megvolt már három helyen a karácsony, holnap még lesz egy negyediken is :)

Ajándékok és képek is csodajók!!!

Róki, sajnálom ami Zsuzsával történik. :( Remélem mihamarabb meggyógyul.

And, nem semmi ez a magyar eü... :(

Roli nálunk csak ott van bezsongva a fáért ahol van rajta szaloncukor, egyébként nem bántja :)
Egy rakás ajándékot kapot.

teszek fel pár képet:
Roli meglátja a fát:

Kép
Roli halászlét eszik:
Kép
Nagyiéknél a fa:
Kép
És a kedvenc játék:
Kép

KépKép
Kép
csikken

Lenne egy kérdésem egyébként, hátha tud valaki segíteni benne.
Rolit én már 10 hónapja nem szoptatom és még mindig mind a két mellemből jön a tej (na nem spriccel) Ezzel csak az a gondom, hogy mi rajta lennénk a tesón, de egyenkőre (3 hónap) semmi és most azt mondta egy barátnőm, lehet, hogy nem fogok tudni teherbe esni, mert valami baj van azért nem ment el a tejem.
Nem hallott még erről valaki valamit? Van valaki aki nem szoptat és még van teje???
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

A képek egytől egyig nagyon jók, látszik, hpogy minden baba nagyon örült a fának és a csillogásnak!

Mi túl vagyunk a nagy rohamon, tegnap volt itt mindenki! :) Ma pihi van, már amennyire Peti engedi, de ő most alszik :wink: :lol:

Petinek nagyon tetszett a fa, az első dolga az volt, hogy levett róla két gömbdíszt, és odaadta apjának! Szóval a fa alján azért nem láttok majd díszeket, mert azokat én felköltöztettem abba a magasságba, ahol ő már nem éri el!

Pár kép:
Kép Kép Kép Kép

(mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntést :) )

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Helló!

Mi is itt.

Lányok...én 2 hétig csak spenótot és sóskát főzök.
Én ezt nem birom....már legalább 1 kilót hiztam..

Léna még mindig állat módon rohangál a babakocsijával...de mostmár bajban van... :lol: :lol: :lol:
Mert tegnap megkapta a 3 kerekű triciklijét...és ül a biciklin és közben rángatja magával a babakocsit :shock: :shock: :shock: :shock:

Én jövőre komolyan megtiltom mindenkinek hogy 1 ajándéknál többet vegyen...
Léna kapott kb 3 öltés ruhát...x db mesekönyvet...hatszázhuszonharmadik plüssmacit :lol: és rongybabát..zenélő mindent...úgyhogy kész vagyok.... :lol: :lol: :lol:

Egy ovodának is elég lenne...

Na jóóóóó most ezt befejezem....de azt még el kell mondanom, hogy minden otthonban legalább 2 zsáknyi csomagolóanyag és kartondoboz lett kidobva....és férj dünnyögve pakolta, hogy tessék, ezért vannak kiirtva az őserdők :? :?
Sajnos igaza van.. :(

Na de azért még további jó ünneplést mindenkinek...

Képek gyönyörűek... :D :D :D :D
Majd jönnek a mieink is ..csak még most töltöm őket...azt a néhányszáz db.ot :shock: :shock: :shock:

M.

Kép

Kép
megann

Mit is akartam még....

ja igen..

Barbi!

A fiúkat külön meg kell dicsérnem Veled együtt...
Irtó csinosak ünneplőben..és Te is nagyon csini vagy..igazi ünnepi megjelenés... :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Hmmmmmmm

Ezek szerint Majola bébije nagyon jól érzi odabent magát..
Esze ágában sem volt megérkezni a karácsonyi csindradattára...
Milyen okos már most :D :shock: :D :D

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Azt hiszem, elszóltam a dolgot, mert Zsuzsa tegnap éjjel olyan keservesen sírt, mint még sose. Mivel láza nem volt, csak arra tudtam gondolni, fáj valamije, úgyhogy mikor nyilvánvalóan nem tudott visszaaludni, akkor kapott egy fájdalomcsillapító kúpot, meg egy kis rizstejet, bevettük magunk közé az ágyba és úgy aludtunk, de hát senki nem aludt valami jól. Ez az oknélküli illetve kideríthetetlen okú sírás még jobban kikészített mint a láz, már ott tartottam, felpakolom és megyünk az ügyeletre. David mindvégig azt hajtogatta, csak azért sír mert nem tud aludni, mert bevedelt egy csomó Lipton Ice Tea-t, amiben koffein is van. :evil: Ilyet se kap többet... Szóval sík ideg vagyok ettől az egész hajcihőtől, ma reggel felhívtam a Bethesdát, azt mondták, csak egy ember várakozik, menjünk be, megnézik. Bementem, addigra már ketten voltak, természetesen nem akart egyik sem előreengedni, pedig most volt az első alkalom hogy a pocakomra hivatkozva kértem, hadd menjünk be előre. Egy órát vártam ott a váróban, közben egyre többen lettek, minden beteg gyerekre minimum kettő köhögő/prüszkölő szülő, de volt akivel négy is jött, szóval teljesen kivoltam idegileg, hogy most megint összeszedünk valamit, úgyhogy végül bőgve kijöttem onnan úgy hogy orvos nem is látott minket, de nem akartam az egyre sűrűsödő bacilusfelhőben ülni terhesen, beteg gyerekkel.

Annyira kikészített engem idegileg ez az időszak, hogy szerintem most már szanatóriumba vonulhatnék. Minden balszerencse megtörtént velünk ez évben, de komolyan. Olyan elegem van belőle! És abból is, hogy akár ismerős, akár fogadott orvos, eltűnik a balfenéken mikor tényleg szükség lenne rá, és az ember találgathat vagy viheti a még több beteg gyerek közé, idegen orvoshoz a sajátját, hogy a pocakomról ne is beszéljünk.

Lehet magánorvoshoz kéne menni, mert én ilyet még egyszer nem akarok végigélni, hogy négy-öt nap alatt ugyanennyi orvos mond mind másfélét, és aztán utána egyiket se lehet újra megtalálni mikor valami komplikáció van!

And!

Ez is egy jó sztori, de legalább vigasztaljon, hogy fel tudod írni magatoknak a gyógyszert. :(

Veres dokival beszéltem telefonon, de nekem nem volt túl segítőkész, mikor elmeséltem nagy vonalakban a bukás/hányás/köhögés problémát, annyit kérdezett, hogy akkor mi a kérdésem? És aztán azt javasolta, vigyem el a körzetileg illetékes gasztroenterológiára. :?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Anyósék előtt van két óra szabad, Panni alszik, apa tv-t néz, én meg gyorsba jöttem.Látom, Majola babája tényleg jól érzi magát anyukája pocakjában!
Szétettük a fejünket is, örültünk az ajándékoknak, a fának, és annak, hogy eggyütt vagyunk.Panna rengeteg játékot kapott, a felére rá sem néz.Érdekes, amit Tőllünk kapott Simba állatos piannó az egyik kedvenc, de a babák hidegen hagyják!
A karifán lévő angyalhaj az viszont nagyon buzerálja!
Megnéztem a képeket, nagyon csini mindenki(Barbi, Gabiról mindíg farmer+pólós képet láttam, nagyon jól áll neki a nyakkendő+ing varia!!!! :lol: )
Megann, Ancsi
azta micsoda szupi ajándékot kaptatok!!!!!!
And, Rokica
Uhh, sajnállak Benneteket, nemnormális világ ez, én mondom.... :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Végül, a szülinapi virágaim! :D
Kép

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka, Isten éltessen sokáig!!!!

Nálunk is szép volt a Szenteste, Julcsi nagyon boldog volt, sokáig viháncolt, azóta is szuper kedve van. Most ment el nagypapija, ha felébred, ennek nem fog örülni.

Hát igen, Annának esze ágában sincs kibújni :?
Viszont tegnap belémbújt még egy köhögős, fejfájós virus is, úgyhogy elég nyűgös vagyok, és nem tudom eldönteni, most igy akarok-e gyorsan szülni vagy nem. Holnap van utoljára az orvosom.

Na megyek teát iszogatni, sok-sok citrommal, hátha hatásos lesz ... a délutáni vendégeskedést pedig Apa és Julcsi nélkülem fogja lebonyolitani. Pedig szeretek apa barátainál lenni, de most inkább kúrálom magam.

Képek nagyon aranyosak, vidám babákkal, majd még jövök és teszek fel én is.
Róki, sajnálom, hogy nálatok ennyi baj van mostanság. Jövőre már csak jobb lehet :wink: Amúgy nem tudom, hogy vagy vele, de én terhesen mindent sokkal rosszabbul élek meg, mint különben, és a végére felőrlődnek az idegeim, sajnos, nagyon türelmetlen leszek.

KépKép

KépKép
majola

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
majola

Totka!

Boldog szülinapot! :)

Majola!

Nagyon szépek a képek! Kúráld magad... az biztos hogy terhesen nehezebben viselem a megpróbáltatásokat, de szerintem ki is jutott belőle rendesen most az elmúlt 7-8 hónapra...

Anna babát pedig üdvözöljük! ;) Tudja ő mi a jó neki... :D

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!!

Na mi letudtuk a karácsonyozást!!Tegnap még jöttek vendégek,ma meg anyósoméknál voltunk.
Meli is kapott jó pár játékot,de szinte mindegyikkel játszik!! :D :D
Most apa is Meli is alszik,itt van Meli tesója ő tv-zik én meg itt!! :lol:
Én annyira sajnálom,hogy vége van ilyen hamar a karácsonynak!! :cry:

Totka!!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
Hűűű,Pannának mekkora babája van!!! :lol: :lol:

Barbi.
Nagyon csinik voltatok ti is!!! :wink:
Én annyira élveztem,hogy Melit ilyen szépen felöltöztethetem!!! :D

Edina.
Csuzda bevált??
Nem féltek,hogy leesik Panda??

And.
Éljen az alvás!! :D Most is jól aludt Eszti???
Gyógyszer :( :(

Prüntyi.
Nagyon cuki az a kis piros ruci is!!Meg aki benne van!! :lol: :wink:

Csikken.
Hű,de szép játékok!! :D

Viki.
Látom nálatok is megy a villával evés!! :wink:
Meli is imád villázni és megy is neki!! :D

Majola.
Nem semmi ez az Anna baba!! :D
Nem is érzel semmit??
Julcsi csodaszép!!!

ancsi26

Sziasztok!

Ancsi!

Igen, megy a villával evés, de csak a villával. Kanállal meg sem próbálja, csak rágja a kanalat, meg üti vele a tálcát. :( Nálatok hogy megy a kanalazás???

A képek nagyon tutik továbbra is! a GYERKŐCÖK CSINOSAK, SZÉPEK ÉS BOLDOGOK!
:D

Hajni!

Itt is kívánok neked Boldog születésnapot!!! :lol:

Róki, And!
:( :( :( Remélem hamar renbejönnek a dolgok!

Majola!

Jobbulást! Anna baba pedog tényleg jól érzi magát a pocidban! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

KépKép
KépKép
and

mielőtt megnézitek, kapcsoljatok hangot :)

KépKép
KépKép
and

Hajni, boldog szülinapot!!!!!!!!! a nagy karácsonyozásban én el is felejtettem :oops: :oops:

Rokica, én úgy ajánlanék valaki ismerőst, ha tudnék, de nincs olyan :( :( :( az elmondásod alapján nekem a legutolsó doki volt a legszimpibb. ő az imserős doki? őt nem lehet megkörnyékezni? vagy ő tűnt el most a balfenéken? ha már találsz egy valakit, aki jó, akkor tapadj rá...
veres dokit sajnálom. nekem is mindig úgy kezdte, hogy nemtudomhány beteg lát havonta, úgyhogy kezdjem elölről. a magánrendelése viszont nagyon húzós :( megpróbálod a területi gasztroenterológiát? talán a két ünnrep között nincs tumultus.
de az, hogy ekkora pocakkal nem engednek előre, lehetnének megértőbbek az emberek. az anyák egymás közt.

KépKép
KépKép
and

ja, Ancsi!
Eszti 6-7-ig az apjával bulizott reggel, én viszont 10-ig aludtam ma!!!!!! nem is emlékszem utoljára mikor volt ilyen. imádom őket :)
megyek is hozzájuk :)
rakjatopk fel sok-sok képet, olyan szépek!!

KépKép
KépKép
and

And:

Igen és igen. Régi családi ismerős, az öcsém orvosa többek között, de ünnepekkor abszolút elérhetetlen... Ez nem tetszik. Egyébként anno a saját doki nénink is szinte ugyanezt a gyógyszerkombinációt javasolta mikor az egész kezdődött egy hangszálhuruttal... ismerős doki továbbá a II. kerületben rendel, illetve a magánrendelése Budakeszin van, Újpesttől egy kicsit messze. :?

Holnapra megpróbálom kihívni a doki néninket, csak rémlik, hogy e héten ő helyettesít, és félek hogy ez azt jelenti, nem jön házhoz, hanem egész nap a rendelőben van. És az SMS-emre nem reagált. :?

Zsuzsa ma este is elég nehezen akart elaludni... remélem az éjszakánk jobb lesz.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rókica!

Annyira sajnálom :( Úgy segitenék, de sajnos nem tudok, nekem még egy jó orvos ismerősöm sincs :( pláne nem gyerekorvos :(
Járjatok sikerrel holnap.

Totka!

Ki az az erkölcstelen, hasmutogatós, cicababadivatlady Panna mellett?????? :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Szép jó estét!

Kedvesek vagytok, köszönöm a szülinapi jókívánságokat!Ma vagyok 29 éves, és 10órás! 8) 8) 8)
Megann
cicababadivatlady Panna karis ajándéka tesóméktól+unokatesóméktól kapta ennek a kistesóját!Lehet, maradi(de nem) vagyok, de nekem annyira, de annyira nem tetszenek...!Panna náha húzza, néha rájuk sem néz!Nekem azok a cukipofijúak tetszenek! :lol: :lol:
Viki
Te voltál az első köszöntőm!!
Kuha
Te a második!Köszi Nektek is!!!
Panna a harmadik, és Csaba a negyedik!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Totka
Boldog szülinapot!

Viki
Utólag Neked is boldog névnapot!

Majola
Sokat gondoltam Rátok,hogy vajon Anna előbújt e már.De látom még jól van ben :P Nagyon szép család vagytok.
Ja és nálam Julcsi ruhája vitte a pálmát, irtó csini.

És az összes kép nagyon tetszik. Csinosak voltatok.

Nálunk sajnos nem volt valami kellemes az ünnep. MIndketten betegek voltunk, mára lettünk valamivel jobban. De ma nem túlzottan élvezte Marci a vendégséget.

Rokica
Nagyon sajnálom,hogy Zsuzsa ilyen vacakul van.
És,hogy nem engedtek előre :cry:
Én javasolnám,hogy esetleg próbáld ki a Normaflore-t.
Ez a bélflórákat helyre teszi. Szerintem jól jönne Zsuzsának.
És próbáld erősíteni az immunrendszerét vitaminokkal(bár biztos teszed) és ezek mellett szüneteltetném a helyedben a tejtermékeket. Szegény Zsuzsa. De átérzem.
És köszi a rostbevitelre vonatkozó tippet. HOlnap kipróbálom. Ma már nem turmixolok, mert alszik de holnap feltétlenül.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Zsuzsa!
Nagyon szépek a karácsonyi képek, annyira szép ulcsi és a ruháa is nagyon csini! :D
Leon is ilyen kosarat kapott zöldségekkel/gyümikkel, meg fazekakat, merőkanalat. Imád főzni....mondjuk Nolcsi is :wink:
Jobbulást még egyszer!

Hajni!
Utólag is nagyon sok Boldog Szülinapot! :D
Nem semmi, milyen babákat kapott Panna, szépek a képek! :D
Gabinak majd mondom a dícséretet :wink:

Ancsi!
Te is nagyon csini voltál, meg Meli is! :D
Nálunk mindig mindenki szépen fel van öltözve karácsonykor, olyan természetes, hogy a fiúk is ünneplőben vannak. Szerintem ez a tisztelet jár ennek a különleges alkalomnak.
Mondjuk idén öcsém farmert vett az inghez, nem is tetszett neki, hogy szóvá tettem..... :?

Róki!
Hú, sze....t dokik, amikor szükség lenne rájuk, akkor nem elérhetőek :evil:
Remélem én is, hogy ma jobb éjszakátok lesz

Juci!
Nektek is jobbulást, habár ezzel már talán elkéstem :?

Mi ma anyuéknál voltunk, ott is kaptak még ajándékot a fiúk, hiába volt itt mindenki szenteste...Gombfoci a sztár, ilyen rugós emberekkel, olyan édesen játszanak vele együtt.
Mindjárt rakok fel képeket a tegnapi és a mai napról is.

Ja és ma hozták el az egyik karácsonyi ajándékom, vettem a vaterán egy singer varrógépet, ami fésülködő asztalként fog funkcionálni. Még a tetejét fel kell kicsit újítani, de egyébként gyönyörű, tiszta kovácsolt vas lábakkal, fiókokkal, amiben a sminkcuccaimat lehet tárolni :oops: :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Ismét Vas megyéből írok Nektek :wink:

Nekünk is nagyon jól sikerült a Szenteste, próbáltunk fotózni is, de néha azt vettem észre, hogy csak nézzük a drágákat, és elfelejtünk rögzíteni. Annyira édesek voltak, Balázs már majdnem kibújt a bőréből, hogy megjött a Jézuska, és nézzük már meg, majdnem megzabáltam. Gergő előre nem sejtette ugye, hogy mi lesz, de aztán annál nagyobb volt a csodálkozás, és az öröm. A sütifaló mellé kapott még egy ugató-lépegető kiskutyust a gagyivásárból, persze ez volt a sztár, egymás kezéből kapkodják ki azóta is :wink: Balázs még pórázt is tett rá, és sétálni viszi...
Persze neki a Thomas-készlet volt a nagy ajándék, és alig lehetett lefektetni, annyira játszott vele. És a hatalmas öröm, és várakozás másnap anyósoméknál, és ma anyukámnál is megvolt :) Jó lesz most már kicsit megpihenni, szombatig maradunk itt, aztán hazamegyünk. Ja, és én kaptam egy hiperszuper digikamerát :D Amióta Balázs megszületett, ez volt a vágyam, végre meghallgatott a JÉzuska :) Nekem mondjuk egy egyszerű darab is elég lett volna, még csak a digitális sem volt lényeg, csak meg tudjam örökíteni a srácokat. És milyen jó, hogy Gergő eddig várt a járással, az első döcögős totyogást is föl tudom venni :) / még mindig a mászás az elsődleges, de az utóbbi két napban nagyon sokat megy/.
És a szentestei vacsi, a narancsos kacsamell isteni lett, Apa sem sírt tovább a halacska után :)
Képeim majd akkor lesznek, ha hazaértünk, de ahogy belenéztem a termésbe, a legtöbb kép elmosódott, annyira nagy volt a mozgás :) :(

Képek nagyon jók, szépek a fák, csinik a családok!
Barbi :) Tényleg nagyon szépek vagytok! Gergőn nálunk is csokornyakkendő volt, de Balázs nem volt hajlandó felvenni, de ahhoz képest, hogy tavaly nem óhajtott átöltözni, idén azért belátta, hogy minimum a csini gatya és fehér ing dukál :)
Nolcsi annyira édes a Csimpánzzal!!!!

Totka :) Boldog szülinapot Neked!

Rokica :) Nagyon sajnállak Benneteket, rengeteg gyógypuszit küldök Zsuzsának, és kívánom, hogy ez a szörnyű széria érjen már véget!!!

And :) Nálatok Esztiapának kívánok jobbulást!

Csikken :) nekem rémlik olyasmi, hogy a szopi befejezése után 9 hónappal még simán visszahozható a normál tejtermelés, tehát a 10 hónap sem tűnik extrémnek. Tapasztalatom nincs, mert még szopizott Balázs, amikor Gergővel terhes lettem, most meg még Gergő szopizik javában :) Az biztos, hogy maga a szoptatás nem zárja ki a teherbeesést, de ha aggódsz amiatt, hogy gond lehet, egy vizsgálatot megér, abból gond nem lehet. Vagy kérdezz meg egy netes nőgyógyászt, hátha látatlanban is megnyugtat.

Nem tudom, mikor tudok megint jönni, de örülök ennek is :)

További jó pihenést, szép együtt töltött napokat, nagy evéseket kívánok!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

hát szevasztok!
Kisnyuszi már egész jól van,bár a 25.e annyira jól sikerült (alvás nélkül)és annyira nem volt baja,csak az a szokásos érdekesen horkantos hang az orrából,ami orrszívás után is megmarad,hogy kivételesen alvás elött már nem kínoztuk meg!
erre bömbölve ébredt éjszaka és rá kellett jönnöm,hogy nem kap levegőt,csak olyan fura volt,hogy nem hallottam rosszabbnak a hangot,taknyit se lehetett látni,érzékelni,de mivel nagyon kivolt,hát nekiestünk és képzeljétek :shock: :nagyon nehezen tudtam áttörni a járatokat,úgy levolt dugulva ilyen sűrű átlátszó takonnyal,a végén félbe is hagytam,mertr már anyira bőgött,hogy nem láttam értelmét és amikor fölkaptam,elkezdett öllendezni,majd egy óriási adag taknyot kihányt! :?
de legalább kihányta!
megnyugodott és hatalmasat aludt utána zavartalanul,másnap megint semmi baja nem volt!
após azt mondta sajnos ez a rosszabbik eset,amikor nem kifolyik,hanem hátracsorog a taknyi :? ,de azóta esténként megint leszívogatom,egyszer-egyszer ha úgy érzem nappal is,de nincs is baja,viszont jó lassan törte át az innyét a alsó-hátsó örlő fog,mindkét oldalon,így már 12foguak vagyunk! :P
csak hát ennyit szenvedni velük..... :( szerintem nem is lenne semmi baja,ha ezektől a fogaktól nem gyengülne így le!
Tegnap egész nap otthon voltunk,sétáltunk és villamosoztunk is ,még mindig nagy szemmekkel figyel és kapaszkodik az apjába,de azért élvezi :P aztán 5körül megjöttek Fanniék is és életükben először,mint két testvér(akik jóban vannak)úgy játszottak!sőt,volt olyan is,hogy Kisnyuszi mutatta az utat Fanninak,ő meg kúszott utána a folyosón és dumcsiztak és játszottak együtt!irtó édesek voltak!
talán van remény,hogy jóban legyenek és az anyukájuk így majd sokat találkozhassanak :twisted: !!!

anyuméknál Kisnyuszi mindenféle hangot(főleg állatos)kiadó játékot kapott,nagyon tetszett neki és nővéreméktől megörököltüünk egy biciglire helyezhető gyerekülést,bukósisakkal!nagyon menő és úgy örültünk neki,mert nagyon akartunk ilysmit venni tavaszra! :P :P :P
a naptáram nagy sikert aratott! 8) azt mondta nővérem,hogy a másik családból egy FOTÓSnagynénitől is kaptak egyett,de az valami katasztrófa és reméli tudja akkor,hogy mivel kéne végre foglalkoznom! :oops: :oops: :oops:
nagyNyúllal mi cd-ket vettünk egymásnak és 24.-e este adtuk oda egymásnak és meg is hallgattuk őket vagy 4szer-5ször és közben megiszogattunk egy-egy üveg finom borocskát és jót beszélgettünk a gyertyafénynél!nagyon jó volt!tőlem még kapott egy összeválogatott képsorozatot,amin ő,a nővére piciként, és Kisnyuszi és a pocakos nővére van rajta!nagyon meghatódott,de csak másnap,mert úgy eldugtam,hogy csak másnap tiszta fejjel találtam meg! :shock: :oops: :wink:
egyszóval a Karácsonyunk nagyon jól sikerült és anyukán főztje meg idén valami fenomenálisra sikeredett!és megint volt túrós bejgli,ami mindig nagy sikert arat!
na picit visszanézek!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

TOTKAAAAA!!!!!!!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED KISNYUSZIVAL!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
itt egy kis virág mintát képzelj és pár szivecskét,természetesen rózsaszínben! :wink:

Rokica!jaj,de sajnálom,ami veletek van!és hogy nincs vége,mindig valami új dolog van! :? kitartás nektek!!!!!!
és Zsuzsa lánynak jobbulásT!sok-sok energiabombás gyógypuszival!

képek annyira jók,nagyon izgi ennyi karácsonyi pillanatot meglesni! :roll: :P

nekem megjöttek a vörösök :? jó állapotban leszek estére :evil:
na mentem,mert kicsit összepakolom a sok játékot és csipegetek egy kis finomságot anyukám csomagjából! :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Hali!
Nagyon szép képek készültek mindenkinél... és micsoda ajándéközön (Honda :D?) .

Nálunk sajna nem ez volt a legszebb ünnep. :cry: Még képet sem csináltam egy darabot sem, de nem is baj.
Trisztán tök beteg lett, és 25-én felvittem a Svábhegyre. Szerencsére nem tartották bent (csak Karácsonyra való tekintettel), de még tegnap is 3x fel kellett menni vele inhalálni.
Anyósékhoz így nem is mentünk (ez lett volna a tegnapi program), most ugrott el apa az ajándékokkal. Milyen meghitt, nem? Zárójelben teszem hozzá, nem bánom annyira :lol: :oops:

Ami a lényeg, Kornél a legjobban egy kis fa kacsának örül, amit Trisztántól kapott. (egy madzaggal lehet húzogatni és a fejét forgatja - nagyon elmés találmány) Még jó, hogy nem vettem neki semmi komolyabbat.

Üdv, Kati
Vendég

Nemesek,de jó hallani rólatok :P
kár,hogy nem csupa jót! :?
és mi a baja Trisztánnak?influenza?
kitartás nektek és gyors gyógyulást és több látogatást a topikba!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Nagyon édes képeket tettetek fel! :D A csajszik nagyon csinik, a pasik pedig elegánsak! :lol:

Totka!
Isten éltessen sokáig! :)

Viki, Kuha!
Boldog névnapot nektek! :)

Nálunk is nagyon jól telt az ünnep! Képeket is teszek majd fel, csak a gépet Anyóséknál felejtettük. :?
Natinak nagyon tetszett a karácsonyfa. 23-án este díszítettem fel, amikor ő már aludt. Volt is nagy csodálkozás, amikor meglátta! :D
Azóta minden reggel az első dolga, hogy megnézi a nappaliban, ott van-e még a fa és mutogatja, hogy kapcsoljam be az égőket!lol:
Magasra tettük, így nem nagyon éri el, csak az alsó díszeket. Nekem persze sikerült eltörnöm egy szép gömböt. :evil:
Az ajándékok is sikert arattak. Kapott 3kerekű triciklit (fogalmam sincs, mikor fogja tudni tekerni) könyveket, FP bödönt, legot, babakocsit, zenélő-állathangokat utánzó játékot, pénzt és még néhány apróságot.
Nekem pont 24-én törtek be a vörösök. Sosem szokott fájni a hasam, de persze ezúttal ez is jött.
Melegített cseresznyemag párnával fetrengtem az ágyon, de szerencsére délután már jól voltam!

Nagyon sajnálom, hogy néhányan nem úsztátok meg és lebetegedtek a gyerekek! :( :evil: :(
Zsuzsababa kálváriája külön szomorú és bosszantó! :(
Esztiapu is remélem jobban van már!!

Nyúlné!
Húúú, ez a taknyi hányás elég durva! :shock: :shock: Szegény Nyuszkó! :( :(

Andi&Nati

KépKép
duda

Jaj, én is jobbulást kívánok minden kis és nagy betegnek.

Képzeljétek, nővérem is babát vár. Júniusra.... Ez volt a nagy meglepetés a családnak (én már tudtam róla). Viszont ami nagyon gáz, hogy az apuka nem akar hallani róla. Lelépett...
Ilyen fazont :? ? Mellesleg főiskolai tanár. Tudom, ez nem jelenti, hogy rögtön jó ember is, de azért ennyire durva... tiszta Mónika Show.
Nagyimék teljesen ki voltak akadva - még azt is nehezen emésztették meg, hogy mi nem házasodtunk össze apával. És most egyedülálló szülő lesz a tesóm. Hát igen, marha nehéz lesz neki :roll: .

Rólunk még csak annyit, hogy az utóbbi időben annyira jól elvan a két fiú, hogy hihetetlen. Tudjátok, aggódtam a viszonylag nagy korkülönbség miatt, de az elmúlt hetek feloldották a félelmemet. Állandóan megy a röhögés a szobájukban. Nem is tudom, mit csinálnak, csak hallom, hogy bunyóznak meg rötyögnek. Két zsivány... főleg a kisebbik. Állandóan piszkálja a bátyját, amíg az nem vele foglalkozik. Még jó, hogy Trisztán ennyire türelmes.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?