Sziasztok!
Életemben nem főztem még ennyit
. Bevallom én nem szeretek főzni, kínszenvedés volt. De túl vagyunk rajta. Hulla vagyok, de ha márvégig olvastalak Benneteket most még emlékszem néhány dologra.
Szóval apa karatézik és edzőtábor volt Egerben. És a "főnökség" jött hozzánk enni, aludni. Mindenesetre azt mondták, hogy jövőre sem akarnak étterembe menni
. Érdekes volt, mert a Mester japán, de Korzikán él. Szóval ha franciául beszélt, akkor egy osztrák fordított angolra, és németre, onnan magyarra, ha japánul beszélt, akkor egy japán lány fordított magyarra és angolra, onnan az osztrák németre. Hihi, remélem tudtátok követni, mert visszakérdezem
.
Főztünk (anyósom is segített ma) tejszínes zöldborsós, kukoricás, sonkás csirkemellet, Római tálban mustáros karajt szintén zöldségekkel, hozzá rizst és sült krumplit, tiramisut, mára pedig volt húsleves, sonkás, sajtos csirke és persze egy tonna rizs, túrós süti, estére meg csülök pörkölt, pulyka husi ja és persze rizs
. Még szerencse, hogy reggelire mindig hideget ettek.
Én is az Örs vezér téri Ikeára gondoltam, de ha esetleg ott van valami szabadtéri lehetőség, az is jó, de nem szívesen bumliznék át a városon, nem is igazán ismerem
.
Szly, remélem rendeződik apával a helyzet, most kissé feszült. Egyelőre maradjunk ennyiben
.
Joli, én is meghatódtam apucitokon, nem irigyellek
.
Pat, Toncsinak küldtem be képét anno a Kismamába és meg is nyertük a különdíjat
.
Szintus, sok boldogságot hófordulóra!
Inerke Sára babája május 6-án született (ha jól emlékszem
).
Berni, édesek a képek. Nekünk ilyen állapotban (üres) sosincs a szennyestartónk
.
Na jó, most nyúltam ki, még elvonszolódom a zuhanyzóig. Jó éjt mindenkinek!