Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

joli!
vettem tubusos gomolyatúrót(a múltkor krémsajtot),belenyomom a gombafej közepébe,kézel még belenyomkodom,majd panírozom,kirántom.nálunk imádja a férjem!meg én is :lol:
sajnos adriról nem tudok semmit,majd holnap dobok rá egy sms-t.és apa szavait majdnem megkönnyeztem,nagyon megható.mennyi időre is ment?

én is az örs vezér téri ikeára gondoltam.többiek?de jó időben a margitszigetet szorgalmazom :oops: mi már tegnap és ma is voltunk a "kertben",Dorkó csak ült,nem ment semerre,néha lenyúlt,de vissza is húzta a kezét.hát furcsa egy dolog a fű :lol:

szintus!
apát bevesszük a migrénesek táborába :cry: reggel legalább friss péksütivel ébreszt?

holnap megyünk apunékhoz névnapozni,ha nem jönnék,beájultam 8) mindjárt feltöltök képeket,csak elővakarom a gépet

Kép
berni1

Sziasztok!
Indítsuk be a hányós-migrénes 2008-as babák szülei topicot!! Na? :lol:
Berni!
Márk is így volt a fűvel.ráment volna,de mindig visszahúzta a kezét-lábát! Olyan cukik,amikor felfedezik a világot!

Ma belelapoztam az áprilisi Kismamába,és szomorúan tapasztaltam,h gyönyörűséges :oops: kislányom nem került be a fotópályázatra küldött képével! Na mindegy,majd a következő hónapban! Április 10-ig lehet beküldeni a "Mosolyog a baba" kategóriába,következő hónap az "Ikrek" lesz,majd "Eszik a baba". szerintem küldjetek be ti is,hátha. És tök jó/ értékes ajándékcsomagot kapnak a bekerülők,a különdíjas meg egy digitális gépet. kismama@sanomabp.hu Bele kell írni a baba nevét,címét.

Joli!
Most félre ne érts kérlek,de... jajj nem is tudom hogy fogalmazzak,hogy nehogy megbántsalak,de az iwiw-es képeiden még fiatalabbnak látszol,mint az avatarodon! És írtad,hogy rangidős vagy meg minden,meg hogy meg sem írod a korod! Mé???????? Tök fiatal vagy!!!! Amúgy pont egyidős a férjemmel!
És amit a férjed mondott Csanádnak! :cry: olyan megható :cry:

KépKép
Kép
patricia83

Mizu Berni,nincs meg a gép???? :roll:

KépKép
Kép
patricia83

no a képek:
ringatón:
Kép

Kép

harc a szennyestartóval:
Kép

Kép

Kép

Kép

bemászni könnyű,de kifele?????? :lol:
Kép

kertben:
Kép

Kép

uuuups,a zokni lemaradt
Kép

Kép
berni1

Jaj Patricia pontosan azt irtad le,amit én is gondolok Joliról.
Istenem,hogy ezek a 1983-ok mennyire egyformán gondolkodnak :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Kép
Kép
szintus

Nagyon jóóók a képek!

Kép
Kép
szintus

pat!
szinte egyszerre :lol: :lol:

Kép
berni1

A ,mai esti sztorym nem semmi,leirjam?Leirom:
Este 9 óra pár perc.Nálunk kidobja a biztositékot.
Persze,én nem tudom visszatenni.Félek az áramtól :oops: :oops: :oops:
A férjem melózik(ma 7-re ment)tök sötét,a Fruzsi sír,mert ugye fél.
Gyertya egy fél se. :?
Amikor végre találtam gyertyát,nem ég.Fasza gondoltam :twisted:
Fruzsi továbbra is sír.Egymás után gyujtogatom a gyufát(mint a gyufaárus kislány :( )keresem a telefont,h felcsörgessem az apóst.(közel lakunk egymáshoz)Nem veszi fel a mobilt.Probálom a házitelót,nincs elég pénz az én telcsimen.Nos,akkor már én is majdnem sírtam. :cry:
De szerencsére felhívott a tata és eljött megszerelni.Egy zöld gombot kell benyomni.Mostmár tudom............ :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szintus

Szintus!
:lol: :lol: :lol: És melyik hónapban születtél? Azt elfelejtettem megnézni az iwiw-en!
Ez az áramos story! :shock: Szegény csajok! Remélem legközelebb megküdesz a sötéttel! Én az áramtól nem félek..ellenben a pókoktól! :oops: Fúúúú,sajna elég durva amit le tudok vágni,ha meglátok akár egy picit is! :oops: Egyszer középiskolás koromban délután jöttem kifelé a szobámból,mikor megláttam az ajtófélfán egy pókot. Felszerelkeztem papuccsal,Chemotox-szal,de féltem,hogy rámugrik (jó,mi?) így meg kellett várnom,hogy az őseim zárják az éttermet,és este 10 körül hazajöjjenek!Apu leverte a pókot...csak közben azalatt a néhány óra alatt szemmel kellett tartanom,mert tuti nem aludtam volna abbana szobában,ha tudom,h van ott egy nyolclábú! :oops:

Berni!
Jó ez a képdömping! Olyan kis bélabú a 2. képen ez a fiú.Egyem a kis szomorkás pofiját! :D Végül győzelmet aratott a szennyestartó felett? Haláli a sapka is! :lol: Ja,te nem adsz rá harisnyát Csak én vagyok ezek szerint fagyos! :shock:

Mindenki hozzon képet,mert nézegetni akarok!!!!!!! :lol:

Ja,most tettem le Márkot,szegénykém lázas!Elég okat kint volt ebben az orkán erejű szélben....remélem a Nurofentől elmúlik! :roll:

KépKép
Kép
patricia83

Berni,bemászni Mircsi is tud,aztán meg vágja a kétségbeesett fejet,h hogy is kéne kijönni! Ő mondjuk etetőszék alá ment be...és ne kérdezzétek mit keres a szobában! :oops: Ideiglenes volt! :lol:

Kép

KépKép
Kép
patricia83

...érzem keveredek kavarodok Bonduelle,érzem keveredek!!!!- most megy a tv-ben,erről jutott eszembe,h mindkét gyerekem meg van őrülve ezért a reklámért! :shock:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Pat, Csanád minden reklámért bomlik. Sokszor elkapcsolom a tévét, mert csak akkor figyel rá.
Az iwiwes képeim 1-2 éve készültek! Kivéve azt, amelyiken Csanáddal vagyok, mert az pár hete. Itt majd mindenkinél közel 10 évvel idősebb vagyok, ezért van bajom a korommal :lol:
Pat, hogy képzeled, hogy beviszed az etetőszéket a szobába!! :twisted: Amúgy ki vette volna észre, hogy ott van??? 8)
Mira és Dorkó nagy felfedezők! :) Berni, képzelem milyen készenlétben álltatok, hogy el ne essen a szennyes kosárral a kövön. A kertben meg ahogy emeli a kezét, hogy ne érjen le a fűre! :lol: Ringatón nagyon el van bűvölve!
Szintia, minden baj akkor jön elő, ha nincs aki megoldja :x De ezentúl legalább meg tudod csinálni te is a villanyt!
Lehet, hogy a ti gyerekeitek nincsenek annyit a kiságyban, hogy legyen idejük felforgatni, de Csanád most is épp azzal foglalatoskodik, hogy a matrac alól a lepedőt kibányássza. amikor egy helyen sikerül, akkor megy körbe, hogy teljes legyen a káosz:) Az első dolga, amikor felkelt-én erre ébredtem, még sötét volt a szobában- a játékait lesöpörni. Mindegy, hogy a földre esnek, vagy az ágyába, de ami elérhető, az ne maradjon a polcon :D
Most már érdemes sétálni vinni, mert olyan figyelmesen nézelődik! "Szól", ha valami érdekeset lát. Érdekes minden kutya, madár és kisgyerek. Ha babakocsit lát, az külön kiáltás. Zabálnivaló:)

KépKép
Kép
el..né

VAgyok vagyok, csak rohanásban! Minden ok velünk, bocs, hogy nem reagálok! Majd holnap jövök! Jók legyetek,, írjatok sokat!

Kép
szly27

Sziasztok!
Nagy a pangás csajok...délutáni alvással próbáljátok behozni az éjjel elveszett 1 órát? Berni biztos! :lol: :lol: Bocsi Berni! :wink: :lol:
Sly!
Nem tudok sokat írni,mert nem tudok kire reagálni... :)

Van most nálunk egy fiatal pár,már sokadszorra jönnek!A nagyobb fiuk kb. 10 nappal idősebb Márktól, a kisebb 7,5 hónapos,és ma annyira jól elvoltak így 4-esben a gyerekek! :shock: Márk olyan jól eljátszott Marcival,hogy öröm volt nézni,és nem egymás mellett,hanem egymással. (csak mindig Bencének szólítja :lol: ). Majd hozok képet!

Mira a szokásos 2,5 óráját megaludta délben,utána halas kaját evett :roll: 5 méterről csukott szemmel megmondom hol tartózkodik! :lol: Márk alszik a bunkerben,a kisasszon yitt kiabál,mert nem éri el a laptopot...mi meg punnyadunk!

Joli!
Ezek szerint Csanád szereti a rendet! :lol: Nálunk Mira még nem pakol,Márk annál inkább...tegnap is kiborított 3 fiókot,iszonyat pipa lettem,erre közölte,hogy Mira volt!Na akkor még jobban! :evil:

KépKép
Kép
patricia83

Gabuska merre csavarogsz? Jól vannak a csajok?
Berni?????
Orsi??????
Évi???????
Tessék jeletkezni!!!!! :)

KépKép
Kép
patricia83

Hahó lányok! Vagyunk m i is ám... reggel babaúsztunk, utána gyorsan megfőztem amit kellett, aztán ebéd után csavarogtunk az esőben, miközben apa takarított itthon 8) És az én eső, hó és zergenyeálló kicsi fiam aludt egyet a szemerkélő esőben :lol:

Máté is nagy pakolós, sőt. ő vissza is próbálja tenni :lol: :lol: :lol: Nem tudom kitől látta :wink: én is, apa is elég rumlis darabok vagyunk. Lehet, hogy ezért? :roll: :lol: :lol: :lol:

jövök még...

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas

itt is vagyok....
Tegnap szortíroztam a babarucikat... Máté is segített.

Kép

Kép

Ugye, hogy ugye? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép KépKép
kindertojas

És a bizonyíték, hogy a vér nem válik vízzé: tessék figyelni a csücsörítést! (anyukámmal)

Kép

KépKép KépKép
kindertojas

Mi is sétáltunk egyet az esőben :) Mit tehet az ember lánya, ha esik, ha nem, sétálni kell! :D De legalább kellemes volt a hőmérséklet. Én ma egész nap lazítok, néha leülök a gép elé, persze közben mostam, főztem, bevásároltam, de csak nyugisan mindent, sehová nem kellett sietni.

KépKép
Kép
el..né

Na itt vagyok!

Joli! bálázó ügyben semmi hír!

Na szóval tegnap délelőtt piacon voltunk tesómmal sé a gyerekekkel. Apa dolgozott délelőtt. Kitaláltuk tesómmal, hogy délután ki kéne menni a strandra. Megbeszéltük a fiúkkal(apa+tesóm barátja), anyuéknak leadtuk a gyerekeket és mentünk a Berekbe. Jót fürödtünk, bár mostmár tuti, hogy áprilistól tornázni fogok járni! :lol:

Ma meg délelőtt kicsit rendet raktam itthon és mentünk ebédre anyuékhoz. Mi is sétáltunk az esőben. Elmentünk egy játszótérre, ami egy erdő és az erdő közepén lévő nagy domb mellett volt. Bementünk az erdőbe, fel a dombra, ott elnézelődtünk egy kicsit. A domb körül, mellet (hogy is mondjam) egy tó van. Ott is nézelődtünk kicsit, de addigra már annyira esett az eső, hogy mennünk kellett haza. Majd máskor is kimegyünk, Roli élvezte nagyon. Jázmin közben 2 és fél órát aludt a babakocsiban.

Nagyon jó képeket tettetek fel!

PAtr! Márk nagyon fifikás! Mirára fogja! :lol: Egyébként Jázmin már simán pakolna, ha hagynám!

Kép
szly27

SZIASZTOK! BOCS HOGY BEPOFÁTLANKODOM, DE RÉGEBBEN BELEOLVASTAM A TOPICBA ÉS LÁTTAM HOGY SZLY FÖLRAKOTT EGY VIDEÓT A PICIKRŐL, ÉS JÁTSZOTTAK ABBAN A SÁTORANYAGBÓL KÉSZÜLT CSŐBEN, HENGERBEN... TEHÁT HOZZÁD INTÉZNÉM A KÉRDÉSEMET SZLY: HOL IS VETTED ÉS KB. MILYEN ÁRFEKVÉSBEN???? ELŐRE IS KÖSZI HOGY VÁLASZOLSZ :D PUSZI! RENI.
reny 76

Sziasztok!
Életemben nem főztem még ennyit :oops: :lol: . Bevallom én nem szeretek főzni, kínszenvedés volt. De túl vagyunk rajta. Hulla vagyok, de ha márvégig olvastalak Benneteket most még emlékszem néhány dologra.

Szóval apa karatézik és edzőtábor volt Egerben. És a "főnökség" jött hozzánk enni, aludni. Mindenesetre azt mondták, hogy jövőre sem akarnak étterembe menni 8) . Érdekes volt, mert a Mester japán, de Korzikán él. Szóval ha franciául beszélt, akkor egy osztrák fordított angolra, és németre, onnan magyarra, ha japánul beszélt, akkor egy japán lány fordított magyarra és angolra, onnan az osztrák németre. Hihi, remélem tudtátok követni, mert visszakérdezem :lol: .
Főztünk (anyósom is segített ma) tejszínes zöldborsós, kukoricás, sonkás csirkemellet, Római tálban mustáros karajt szintén zöldségekkel, hozzá rizst és sült krumplit, tiramisut, mára pedig volt húsleves, sonkás, sajtos csirke és persze egy tonna rizs, túrós süti, estére meg csülök pörkölt, pulyka husi ja és persze rizs :wink: . Még szerencse, hogy reggelire mindig hideget ettek.

Én is az Örs vezér téri Ikeára gondoltam, de ha esetleg ott van valami szabadtéri lehetőség, az is jó, de nem szívesen bumliznék át a városon, nem is igazán ismerem :roll: .

Szly, remélem rendeződik apával a helyzet, most kissé feszült. Egyelőre maradjunk ennyiben :? .

Joli, én is meghatódtam apucitokon, nem irigyellek :( .

Pat, Toncsinak küldtem be képét anno a Kismamába és meg is nyertük a különdíjat :roll: .

Szintus, sok boldogságot hófordulóra!

Inerke Sára babája május 6-án született (ha jól emlékszem :oops: ).

Berni, édesek a képek. Nekünk ilyen állapotban (üres) sosincs a szennyestartónk :wink: .

Na jó, most nyúltam ki, még elvonszolódom a zuhanyzóig. Jó éjt mindenkinek!

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!
Csilla!
Dejó-dejó,akkor egy ellenpélda,hogy nem csak ismerős gyereke lehet különdíjas!!! Ez régen volt? És mit nyertetek? :D
Nem semmi a kaja amit felvonultattatok! :shock: Nameg a fordítás sem! :lol: Mostmár tudod,hogy van egy éved felkészülni a következő "bulira"! :wink:
Szerintem Berniék is akkor vették a szennyestartót! :lol:

Sly!
Egy kis strand? Kedvet kaptatok tőlünk,pedig nem is tettem fel képet! :lol: Ami meg a fogyókúrát illeti,szívesen átvennék most néhány kilót,mert meglehetősen le vagyok gatyásodva! :shock:
És a gyerekek hogy viselték a nagymamánál töltött időt?

Lányok,mondjátok má' meg,hogy olyan jó dolog esőben sétálni??? :lol: :lol: Én ma kiraktam Mirust,és nem vettem észre,hogy eleredt az eső! A babakocsi sz...á ázott,de miru szerencsére megúszta! :D

Ja,és hogy milyen kicsi a világ! :shock: Berni megjelölt az iwiw-en,láttam,hogy neki Adri küldte a meghívót! Megnéztem az oldalát,megakadt a szemem rajta,hogy orr-fül gégész (pedig tudtam korábban is ) na kiváncsiságból megnéztem nincs-e közös ismerősünk... és van! És ráadásul az a a család akik jelenleg nálunk vannak 2 picivel! :shock: :shock: :shock: :shock: Ez durva,nem? :shock:

Ja,és Berninek sincs a törpéről fent képe! Miért??? :roll:

KépKép
Kép
patricia83

Képek:
Sok jó gyerek kis helyen is elfér. És még egy törpe hiányzik is... :D

Kép

Miruka tegnap az erkélyen!

Kép

Rosszcsont a kiságyon! :shock:

Kép

KépKép
Kép
patricia83

Pat, Berninél tévedsz, fent van egy rakás Dorkó-fotó. Nálam másért más a helyzet. Sajna úgy alakult, hogy olyanok is látogathatják az oldalamat az iwiwen, akinek nem lenne jó a babázásról tudni -így befagyasztottam az infókat és évek óta nem írtam magunkról, fotót sem tettem fel. Tehát itt csak egy-két rosszakarónk miatt lapítunk. Azt meg még nem tehetem meg, hogy kizárom az ismerősök közül őket. De már alig várom!

Magyrországon meg úgyis mindenki ismeri egymást valahonnan :wink:

Csilla! Kitartás! Végül is elég ritkán jönnek :wink: a fordítós szitu elég vicces... én is voltam ilyen helyzetben, kicsit követhetetlen. Na jó, nem kicsit :lol:

Tegnap este vendégek voltak nálunk, Picúr olyan tündér volt!Kicsit össze is eresztettük Kristóffal a babákat, édesek voltak. A puszi és az ölelés csak a kezdet volt :wink: Majd töltök fel fotókat, ha apjuk feltette a gépre.

Úgy néz ki, apja egy időre befejezte az objektívekkel való csereberéket. Tegnap este beszerzett egy második vázat is, most boldog vele :) (nem csak hobbifotós, de rendezvényfotózást is csinál, májusban meg barátaink kérték fel az esküvőjükön való fotózásra, arra szerelkezett fel ennyire)

Pat, édesek a képek! Márk olyan hihetetlenül csibész! Mindig eszembe jut, hogy mire ez az idő eljön, fel kell kössem a gatyámat nekem is :)

Dörgöli a fülét, megyünk aludni.

KépKép KépKép
kindertojas

Sziasztok!

Reni! Én 2007 karácsonyára vettem azt a hengert sátorral együtt a TEscoban 3990 ft-ért. De Corában is láttam már valamennyivel drágábban. Csak sátorral együtt árulják.

PAtri! Jól elvoltak anyuékkal. Nagyon édik a gyerekek! Szegény Mirus! Még jó, hogy nem ázott meg! :lol: Jut eszembe! Vettél már másik babakocsit?

Csilla! Őszinte részvétem a főzés miatt, én sem szeretek főzni.

Kép
szly27

sziasztok.
bocs ,h mostanában nem írtam, de eléggé magam alatt vagyok, de azért mindent nem lehet elhanyagolni, ugye? :-)
Sára 5,5 kg, lassan, de növöget, sajnos eü-ileg nem állunk túl jól, a látása még mindig egy talány, és nyártól indulnak a műtétek is.

Szóval a szülinapja miatt is írok nektek!
Talán már ti is gondolkoztok a babátok 1. szülinapi zsúrján...

én még nem szerveztem iylet sose, szívesen venném az ötleteiteket. május elején lesz, szóval már nincs sok időm.

5 baba lesz meghívva, egy 3 hónapos és négy 15 és 20 hónap közötti. + ugye a szülei. egy panelban élünk, a nappaliban szeretnénk tartani.
mit javasoltok?
Sára még nem tartja a fejét, nem tud egyedül ülni, + a látása. Tehát hiába hasonló korúak a meghívottak, más minden, amivel játszanak, esznek, viselkednek... a Sárához képest. Ezért nehéz ez nekem egy kicsit, de szeretném, ha mindenki jól érezné magát.
inerke

képek a kis Nyuszimról...
Kép
Kép
Kép
Kép Kép [/img]
inerke

Sziasztok!

Ez nem igazság! én írtam ma reggel az első hsz-t és nincs meg :evil:
Már másodszor járok így :( Na, mindegy, akkor még egyszer átnézem a tegnapi hsz-eket, most csak a frissekre koncentrálok.

Inerke, nagyon örülök, hogy írtál. Tudjuk, hogy nehéz neked. Szopizik-e még Sára? eszi a kanalasat is, ha jól emlékszem. Sajnos a babazsúrhoz nem tudok hozzászólni, mert még sosem csináltam.

Réka, azok a rossz emberek :evil: Elméletileg mikor leszel "szabad"?
Gratula apának álmai fényképezőgépéhez! :wink:

KépKép
Kép
el..né

Réka, tényleg egyformán csücsörít Máté anyukáddal :) Pedig amúgy nem hasonlítanak, az orruk teljesen különböző:)

Pat, milyen jó neked, hogy ki tudod tenni Mira kiságyát az erkélyre!

Csilla, gratula a sikeres vendéglátáshoz! Gyerekek hogy viselték? Az Ikea előtt van park, ha jó az idő kint is lehet sétálni.

Szly, jó volt a hétvégi programotok!

KépKép
Kép
el..né

Hello lányok!

Inerke aranyos Sára :) Ahogy ott alszik,hát naaagyon cuki pofi :D
Nálunk is lesz a Fruzsinak buli,hisz mi is sok helyen jártunk.9 gyerkőc lesz,2-től 6 évesig.És a szüleik.Ezek a barátaink.Mi kertes házban lakunk,nekünk könyebb.Az udvaron lesz a buli.Ha rossz lesz az idő(remélem nem)akkor pedig a szobában,ami 9m hosszú.Remélem elférünk :roll:

Réka komolyan vannak rosszakarók?Nekem ez olyan hihetelen.
Én senkinek sem szeretnék rosszat. 8)

PATRICIA decemberben születtem,24.-én,te?Édik a gyerekek.Mirának nagyon szép kék szeme van :wink:

Csilla nem semmi kajcsikat csináltatok.Szívesen megkostoltam volna őket :wink: :D

Felénk semmi különös sem történt :? Csináltam ma a virágos kertet,Fruzsi pedig kint volt velem a hintájában,kocsijában.Elég jól türte a kertészkedést. :wink:
Ti mit csináltatok a napokban?

Üdv.és pusszancs nektek!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
szintus

sziasztok!
először is kikérem magamnak,nem is aludtam vasárnap,csak nem figyeltetek,írtam,h apumékhoz megyünk gábor-névnapozni :lol:

pat!
szoktam harisnyát adni vagy a rugira adom rá az overált,csak akkor babakocsiban volt(ami be van téliesítve)és csak 5 percre tettem ki a napra.és igen,van dorkó fotó,csak külön albumja van az enyém alatt :wink:

joli!
hogy vagy?hogy viseled az 1edüllétet?

szintus!
dec.24?nem semmi!én utálnám :cry: :lol: tuti,lenne aki csak 1 ajándékot adna :lol:

inerke!
annyira szép a kislányod,és nem semmi módokon tud elaludni :lol: mi is a pici kertünkbe tervezzük a bulit,de szerintem benn is hasonlóajkban gondolkoznék:tennék le a miniknek hancúrszőnyeget tornáztatóval,bébijátékokkal,a nagyobbaknak meg a helység másik sarkába tennék játékokat(logikait,mesekönyvet,építőst),de úgysem tudod megakadályozni,h mászkáljanak :lol: majd a szülők figyelnek rájuk.

mi is kertészkedtünk ma,majdenm 2 órát voltunk kinn.ebből Dorkó fél órát csak 1 helyben ült a fű miatt.pedíg vittem ki neki pokrócot is :) aztán mikor meglátta a fűgereblyét,beindult.na onnantól hajkurászhattam mindenfelé(még jó,h csakl 50nm a kert)persze megkóstolta a kavicsokat,a fűvet,megrángatta az ágyásszegélyt :lol: sajna nem volt időm bejönni a fényképezőért,de remélem most már tényleg marad a jóidő,majd pótlom.és este 1ütt fűrdött a család a nagykádban,Dorkónak ez a kedvenc esti "játéka" :lol: először csak a hasáig engedjük a vizet,addíg hancúrozik,utána meg tele és "úszhat"édipofa! :D

Kép
berni1

Szia Inerke!
Nagyon örülünk,hogy benéztél! Szegény Sárát nagyon sajnálom,nem igazságos az élet,ez ilyenkor látszik... A képeken amúgy egy tünemény a kislány,nagyon kis édi az arca,olyan kis bájos-szépséges!A bulival kapcsolatban mire vagy kiváncsi? Szerintem a játékos programhoz,még a nagyobb babák is picik. Legyen lufi,valami mókás zene,olyan kaja,amit kézbe vehetnek,gyorsan falatozhatnak belőle, ugye torta :D ,esetleg tüzijáték! Nálunk az 1. szülinap átjöttek a szomszéd gyerkőcök+ anyukájuk,itt voltak a szüleim, az egyik dédi meg a "pótnagyink". Tortáztunk játszottunk,ajándékot bontottunk oszt kalap! :lol:

KépKép
Kép
patricia83

Berni!
Megvannak a fotóid!!! :D Csak az ember hajlamos nem tovább látni a szeménél (ez persze rám vonatkozik :lol: ),így nem görgettem le a másik mappáig!
És milyen volt Bali??????????????????????????? Nászút? :D
Igenis figyeltünk arra,hogy bulizni készültök,csak elfelejtettük...meg amúgy is,ha buliba vagy ott nem dőlsz le délután? :lol:
Ja,csak 50m2-en játszhat kint Dorián!!! :evil: Ez kínzás!!! :evil: Holnap hidessétek meg a kerót!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Sly!
Még nincs kocsi,először el kellene adni a régit,de sosem tiszta,hogy le tudjam fotózni!Koszosan meg ki venné meg? :oops: A helyzet amúgy az,h mikor legutóbb Egerben voltunk,el akartuk hozni a hozzá való hordozót,de nem fért be a kocsiba! :shock:
De nagyon jó lenne már egy új!!! :wink:

A pótnagyink,aki amúgy segít nekünk itt a vendégházban,nálunk volt ma délelőtt. (Ilikének hívják,mi is így hívjuk,vagy Ili-mama). Vettem ma Actimelt a boltba..hazaérek,ez a párbeszéd zajlott Márkkal:
-Anya kérek almalét!
-Jó van,kicsim,csak előtte beverek egy joghurtot!
-Én is beverek egyet!
-Jó.
- ILI,te is beversz egyet???
Akkorát röhögtünk,sosem hívjuk így,honnan szedte?

KépKép
Kép
patricia83

Előbb picit visszalapoztam,tavaly tavasszal 2 hét kellett,hogy beteljen egy oldal! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Inerke! Örülök, hogy jelentkeztél! Nagyon aranyos Sára és sajnálom, hogy ennyi nehézségetek van! Milyen műtétek jönnek? Mit modnanak a dokik? Szülinapi zsúr: nálunk úgy zajlik, hogy jönnek a rokonok, van süti, üdítő, torta. A gyerekek rohangálnak,, felfordítják a lakás belső két szobáját (kb 55 négyzetméter), de úgy, hogy lépni sem lehet, szanaszét játékok. Mi meg a nappaliban beszélgetünk. Mi még nem tartottunk olyan szülinapot, hogy csak hasonló korú gyerekeke jöjjenek, majd ha ovis lesz!

Patri! Lassan már babakocsi sem kell nekik, úgyhogy jó lesz ha sietsz! :lol: Márk nagyon édi!

Berni! Te megvagy nekem iwiwen? Nem is tudom. Roli amikor először mászott fűben, még a térdét is felemelte, úgy mászott négykézláb. Nagyon muris volt.

Tegnap játszóztunk, annyira jó idő volt! Csináltam képeket, majd feltöltöm, csak most mennünk kell a boltba.

Kép
szly27

Játszóteres képek:

Kép Kép Kép Kép Kép

babakocsija:

Kép

Kép
szly27

Sziasztok!

Nem volt egy ideig gépünk, Z bevitte magával a melóhelyre.

Képek szuperek!

Éjszakáink "érdekesek", Nóri játszik éjjel, mindenféle altatási kísérletnek ellenáll kábé hajnali 3-ig. :shock: :shock: :shock:

Livit este viszem az orvoshoz, fáj neki a nyelés, mandulái feldagadva, szóval hurrá. :evil:

Nóri lépeget oldalra, ha van miben kapaszkodni, és Livinek már puszit ad. Azt sejtem, hogy az első szava sem anya lesz, hanem Livi, de hogy az első puszit sem én kapom! :lol: :lol: :lol:

Inerke,
Sára egy édes kismanó, olyan boldognak tűnik! Valószínűleg a szüleinek köszönhetően. :wink: :)
Sztem a vendégek hozzanak magukkal 3-4 játékot, akkor lesz mindenkinek a korának megfelelő, és lehet egymással cserélgetni. Ezt persze csak akkor, ha nincs másfél éveseknek való játékotok. Az én 3ésfél évesem nagyon szeret babajátékokkal is játszani. :oops: :lol:
Csinálj répatortát, azt eheti felnőtt, gyerek, finom és nem is nehéz azt hiszem, bár én még nem csináltam.

Joli,
nekem van egy nagyon jó barátnőm. 40 körüli, egyedül él, munkatársam volt. Nagyon jól kijöttünk egymással, mondhatom nyugodtan, hogy szerettem. Vagyis jelen idő. :D Mióta eljöttem szülni, egyszer láttam. 3 és fél év alatt... Mindig hívom, de nem jön. Ha telefonon beszélünk nincs semmi gond, de találkozni úgy tűnik nem akar. Fogalmam sincs miért. Mondta, hogy nem akar zavarni, biztos elfoglalt vagyok, de hiába mondom, hogy gyerek mellett is szabaddá tud tenni mindenki egy-két órát, meg hogy amúgy sem zavar, bármikor is jön, de nem jön. Ajánlgattam neki, hogy akkor megyek én, gyerekestül. Nem tudom mi lehet az oka, és nagyon sajnálom, hogy így alakult, mert egy nagyon szeretetre méltó, aranyos ember. Nem is értem, hogy lehet, hogy egyedül van.
A "fiatal" kori barátainkkal is csak jórészt interneten tartjuk a kapcsolatot, mindenki családos már, szétszéledtünk Balatontól Gyöngyösig. Hát, ez van. :(

Ikea tali mondjuk holnap 10 körül? Az Őrsön.
Ugye jól emlékszem, hogy a földszinten van egy nagyobb játszó hely? Az étterem melletti megvan még vajon?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Inerke, de jó látni Titeket? A szemecskéjét kell műteni Sárának?
Nálunk is kerti mulatság volt annak idején Toncsinak, barátokat hívtunk gyerekestül (6 hóstól 8 évesig).
Bár apa úúúúúúúúúútálja az ilyen szülinapi bulikat, nem akar senkinek ajándékot venni és az ő gyerekeinek se vegyen más :shock: .

Mi meg oltáson voltunk ma mindkét gyerekkel. Ügyesek voltak, volt kis sírás. Prevenar-t kaptak, de új oltási rend van (már megint), így Boginak sem kell már 2 évesen kapnia. Lehet tudjátok, de így már a Ti gyerkőceiteknek sem.

Utána sétáltunk egy nagyot, játszótereztünk, szuper jó napsütéses idő volt.
Ez a Bogi gyerek annyira, de annyira :shock: . Ilyen hiszti gépet :roll: , Toncsinál nem ehhez voltam szokva :? .

Barátnőmmel egy gyerekes korunkban majd mindennap találkoztunk, kétgyerekes korunk óta 2x :shock: . Ez olyan szomorú, most meg már el is költöztek Pestre :? .

Ennyi szabadidőm volt.

Csilla

Kép

Kép
csillala

Sziasztok!

Gabuska én holnap taliznék egyet, de a tíz óra nekem túl korai. Még a közelbe is alig értem el 11-re :wink: Remélem szép idő lesz és tudunk kint is sétálni. Réka?? Berni?? Még valaki??

Csilla, lehet ha Toncsi téged nagyon elkényeztetett :) A gyerekek nagy része úgy, de úgy tud hisztizni! :)

Szly, de édesek vagytok a képeken:)

Pat, hát hogyne tudta volna, hogy Ili, ha egyszer úgy hívjátok Ili mama ? :)

Berni, egyelőre még alig vettem észre, hogy egyedül vagyok, annyira el vagyok foglalva.

Szintia, én a napokban sokat dolgozok :cry: Délelőttönként is voltak intéznivalóim, szerencsére jó az idő és közben sétáltunk sokat Csanáddal.

KépKép
Kép
el..né

Joli, nekem a 11 is jó. 8) Nórinak majd viszek melegítve, termoszban üveges kaját. Utána meg bemegyek anyucimhoz, ott lakik mellette. :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska, akkor megyek amint tudok, remélem jönnek még mások is!

KépKép
Kép
el..né

sziasztok!
nekem úgy néz ki,h a héten már nem jó,teleraktam magunket programokkal :cry: :) gondoltam,végre itt a jó idő...bocsi.ha el tudom tolni a holnapot,akkor ott leszek,ígérem! :lol:

pat!
mondod te,h hírdessük meg a kérót :lol: nektek bezzeg négyszögölben mérhető a kertetek,így könnyű :lol: akartam kérdezni a múltkor,h ti egy olyan frankó gyerekágyat kiarktatok a teraszra?nem sajnáljátok?

gabi!
jobbulást a lánykának!betegen viszed az ikeába?nem akar pihizni?

csilla!
hisztigép?miért?előtte levő sorban pont dícsérted! :lol: :lol:

joli!
te már dolgozol?mit?

Kép
berni1

Itt vagyunk, megvagyunk, bevallom már 1 órája olvasok, és még mindig csak az elmult 2 napot tudtam elolvasni, de feladom... inkább irok, mert ha most sem irok, akkor megint nem lesz erőm.

Szóval jól vagyunk, minden ok, csak egyszerűen amióta Ártemisz mászik és mindenhova feláll, plusz napi 2x sétálunk én estére úgy kidőlök, hogy nincs erőm a géphez ülni... :oops: :oops: :oops:
mi lesz itt ha megszületik a pici???

Amúgy tényleg jól vagyunk, Ártemisz nagy csibész kezd lenni, kevés dolgot tiltok meg neki, de ő persze csak azt akarja amit nem szabad, próbálok következetes lenni...Kapaszkodva ő is lépeget már!

Pat! Akkor mostmár értem, hogy hogy találtál rám az iwiwen! A közös ismerősünk, Szabi kollegám volt a volt munkahelyemen. A gyerekeit nem ismerem, mert még csak az első született amikor én kiköltöztem Görögországba. Egyébként Rékával is van közös ismerősünk!!! Fura mi? (Ő pedig évfolyamtársam volt, és gondolom neked meg volt kollegád).

most ennyi tellett, fogok jönni rendesebben, igérem!!!! azért még szóba álltok velünk???!! hamarosan hozok majd fotókat is!

KépKép

KépKép[/url]
neirda

Hahó! Megpróbálunk akkor mi is ott lenni, de nem ígérek semmit! :wink:

Most csak annyit, h koncert letudva, Mátét most hárman szórakoztatták közben, kicsit tán meg is hűlt, most hullák vagyunk mindketten. Amúgy minden oké, csak kicsit sűrű lett a program.

Inerke, annyira jó látni titeket is! Sára egyszerűen bűbájos! Kiegyensúlyozott babának tűnik. Buliilag nem tudok mit mondani, én nem vagyok egy bulizós fajta, nem is tudom, a családon kívül lesz-e nálunk valaki... elég lesz sütni-főzni így is :wink:

Szly, édesek vagytok a képeken!

Pat, Márk :wink: :lol: :lol: :lol:

Berni, szegény Dorkó alig van tere játszani a kertben!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: És még ott is az az ijesztő fű! :lol: :lol: :lol: Már alig várom, hogy ki lehessen ereszteni őket! Akkor nincs apelláta, talizunk! :lol: :lol: :lol:

Szintus, akkor ha jól nézem, téged hozott a Jézuska anyukádéknak? :wink: Még jó, hogy nem Éva lettél! :wink:

Na, csak hosszú lett... reggel benézek, mi lesz taliügyben.

Termeljetek szorgosan, kedves éjszakai műszak!

KépKép KépKép
kindertojas

szly!
jók a játszóteres képek,én is kedvet kaptam :) a babakocsi játék vagy tényleg az övé? :oops:

adri!
örülülnk,h jól vagytok,pihenj csak nyugodtan,de azért adj életjelet magatokról :wink:

réka!
alig várom,h kicsit rendberázzuk itt magunkat és meghívjak mindenkit.a legközelebbi pizzériát már leteszteltem :wink:

Kép
berni1

Szissztok!

Berni,
Nórival mentem volna a talira. :wink:
Természetesen beteg gyereket nem utaztatnék, saját maga miatt sem, meg hogy ne fertőzzön meg senkit. Mert akkor ennyi erővel az oviba is bemehetne.
Meg egyébként is az a meglátásom, hogy ha veletek, tehát a 2008 nyáriakkal talizok, Livit nem viszem, mert amilyen sajtkukac, mindennel tudnék foglalkozni, csak veletek nem. Amúgy imádja a kisbabákat, ellenne köztünk, csak nekem lenne sokkal nehezebb kettejükkel.

Viszont...
Livivel voltunk az orvosnál, belenézett a szájába, azt mondta, nagyon picit piros a torka, mandulájának semmi baja, mehet oviba is. Ezek után én megírtam a hsz-t itt, hogy akkor holnap ikea (Nórival), viszont 10 perce kiszúrtam, hogy piros az arca :arrow: lázmérés :arrow: 37,8. Szóval mégsem megy oviba, így én sem tudok holnap elmenni.
Joli, ne hari. :(
Felhívlak még reggel, hátha ma már nem nézel fel ide.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na, hát nem jóra nézek be :( Nóri lázas, jól értem? Vagy Livi? Talán mégis inkább Livi...de bármelyik, sajnálom:( Gyógyulást neki! Berni, ha mégis átrendezted a dolgaidat akkor talizhatunk, csak így nem megyünk el olyan messze. Réka ez, neked is szól! Reggel(amikor felkelek) benézek, várom, hogy mi alakul. Nekem mindenképp mehetnékem van :wink:

Adri, olyan jó, hogy jelentkeztél! Nosztalgiázok egy kicsit a taliról, amikor te is ott voltál. Még szerencse, hogy akkor összejött, hanem várhatnánk, amíg megnő a következő pici :) Vagy amíg mi megyünk (vitorlázzunk)hozzátok. Várom a fotókat!

Berni, le vagy maradva :) Én már szeptember óta bejárok napi két órát. És most már hármat is. Valójában már szülés után is bementem az elszámolást összeállítani, mert azt csak én csinálom. Most, hogy apa nincs itthon, minden délután megyünk Csanáddal dolgozni, a nagyok meg érte jönnek a suliból hazajövet. Remélem kialakul valami rendszer, mert mostanig épp akkor aludt el, amikor kell induljunk(persze, mert eddig én mentem munkába és egy kis szerencsével majdnem végigaludta az egészet) Hamarabb nem akar aludni és bent olyan fáradt, hogy semmit nem lehet kezdeni vele. Ma kint tologattam a babakocsival az épület előtt, be is aludt, még arra sem ébredt fel, amikor a bátyja levetkőztette és betette az ágyába:)
Pat, gondolom te még ezután jössz:)

KépKép
Kép
el..né

Sziasztok!
Megint elég későn értem ide...szerintetek a babanet órája jól jár???

Adri!
Azért még emlékszünk rád,ezt láthatod a hiányolásból is! :wink: A lényeg,hogy jól vagytok!Amúgy sokkal egyszerűbb volt rádtalálni az iwiw-en,,mint gondolod...uyanis te küldted a meghívót Berninek (vagyis és tudtam,hogy téged takar a név,mert régebben már küldtem neked e-mailt :D ) Szabolcsékat innen ismerem a vendégházból,voltak már itt párszor! A gyerekeik gyönyörűek, a pici rajta van a tegnapi képen,amit felraktam! :)

Sly!
tuti jók a játszóteres képek! Neked Jázmin lépeget már ahogy fogod a kezét? Jó a babakocsi...lehet ha így haladok,már én is inkább mirának veszek,hogy tologassa,mint magamnak! :lol: A csúszdáról jut eszembe,én a strandon csúsztattam le mircsit a vízbe!Élvezte! :D

Gabuska!
Szerintem cseréld le Z-t! Mi az,hogy beviszi a gépet a munkahelyére? :lol: :lol: :lol: Az éjszakátok nem semmi! :shock: Mióta tart ez? Vagy miért? Nappal sokat alszik?
Az eltűnt barátnődről még annyit,hogy nem lehet,hogy pont azért nem keres mert egyedül van? Biztos ő is szeretne férjet, családot gyerekeket,de mivel máshogy alakult... :roll:
Nóresznek pedig jobbulást!

KépKép
Kép
patricia83

Joli!
De szupi,hogy így számíthatsz a fiaidra! Büszke lehetsz rájuk,nagyon ügyesek!!!!!

Berni!
Miből gondolod,hogy nagy az udvarunk? :roll: Sajnos a nagyrésze térköves parkoló... :evil:
A kiságyat pedig én ráncigáltam ki az erkélyre,kb. háromnegyed órát volt kint,de aztán bevittük! :lol: Nem lett semmi baja! :lol: És annak ellenére,hogy én elsőre beleszerettem,nem egy százezres Brendonos csoda! :wink:

Szintus!
Te Karácsonyi ajándék,merre csavarogsz??? :D

Ja,eljutottam ma röntgenre! Heveny bronchitis és egyebek! Ez semmit nem mond nekem,így holnap felhívom a dokit,bár mivel egyre jobban fáj a hátam,gyanítom telefonon nem gyógyít meg! :x

KépKép
Kép
patricia83

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?