na megcsodáltam újra a naptárat,most jöhet a leírás a napjainkról:
ébredés : ha túl korán(f5-5)akkor csak átcipelem magunkhoz,de nem kap még reggeli tápit és általában vissza is alszik velünk,aztán 6-7körül,amikor tényleg felkelünk megkapja a tápiját
vagy,nem kell olyan korán és akkor meg is kapja a tápiját(ez olyan 180ml tápit jelent,tejjel vagy vízzel higítva,hogy 240legyen)
apja elkezd készülődni és olyan 7körültől reggelizünk együtt(ez új szokás,imádom
),mi müzlizünk,nyuszi kap egy kis bögre tejet és 1-2 piskótát!imádja!mi meg őt!
apa távozik,nagyon nem szokott örülni,de nem csinál nagy balhét,kezdődik a nap anyuval
próbálok én is ilyenkor rendet rakni,ami belefér vagy amire éppen igény van,de Kisnyuszi nem mindig engedi és mivel borzasztó hangja van inkább leviszem sétálni,mondjuk elmegyünk a kisboltba és veszünk akármit!nagyon szokta élvezni,ha mástól nem,ettől mindig teljesen kipurcan és már fektetem vissza!na ez a visszaaltatás lehet akár 8-9-10,de néha 11ig sem fárad ki,én meg nem erőltetem,csak ha nyűgösnek látom,de általában ő szokott bekéreckedni már az ágyába!hiába,aki ennyit futkos faltól-falig...
attól függőpen hogy mikor alszi el kap elötte némi nasit(joghurtot,kiflit,kekszet,valamit),ha korán fekszik és korán kell csak utána,hogy az ebédig kihúzza.
ezalatt én sokmindent nem csinálok,rendszerint itt ülök a gép elött
mint most is,mert nyitott ajtónál szereti ezt az alvás dolgot én meg nem tudok halkan tevékenykedni,főleg mert kétbalkezes vagyok és mert jó kifogás!
azért néha ilyenkor is takarítgatok vagy ilyesmi!
ébrdés után ,ha éppen nem beteg és nem hozzánk jönnek(pl.Csibiék
)akkor mindig csinálunk valamit!vagy sétálunk egy hatalmasat,vagy elmegyünk üzletekbe körülnézni vagy anyumékat látogatjuk vagy valaki mást vagy babatali vagynem is tudom!végre mehetnék vele mindenféle közösségi programra,de ez egy szemét beteges időszak és mindig fucsba megy a tervünk!
nem jött össze a Skanzenes Betlehemezés se,pedig tutijó lett volna!most vasárnap a VajdahunyadVárba készülünk,mert nagy buli lesz ott is,de remélem el is jutunk végre!
jaaaaa:ebéd 12körül,általában még otthon sikerül,de ha nem akkor röptiben!
nasi áálandóan mehetne,ha nyuszin múlna,sajnos így is sokat nasizik,de valahogy ellene sem vagyok,nem túl sokat eszik egyszerre és azért ennyi futkosáshoz kell energia!
du.alvás:na ez is változó,függ az első alvástól,programtól,helyszíntől,lelki állapottól,néha ki is hagyjuk,de általában olyan 3-4körül szokott kidőlni 1-2-3órára is akár!
imádom,hogy ilyen lett,nem hittem hogy jó alvók leszünk!
a du.alvást már azért pakolással szoktam eltölteni,mert addigra ismét kupi szokott lenni
,illetve ide is le szoktam huppani
a fürdetésig az időt ismét csak sétával,huligánkodással,csavargással,látogatással valamilyen programmal szoktuk kitölteni,a lényeg,hogy nyuszink maximálisan ki legyen fárasztva,mert ez a legpörgősebb időszaka,otthon ilyenkor majdnemhogy elviselhetetlen!
egyetlen esély arra,hoyg lekössem és jól is érezze magát,hogy lekapcsoljuk a villanyt,kiülünk a hálószobai ablakba(tudjátok,nálunk az elég nagy)és figyeljük a sötétnen a fényket,autókat,embereket...na ettől etljesen kikészül,már jó értelemben,egyszerűen imád kukkolni velünk
,közben nagyokat üdvrivalgunk,ha történik valami,pl.egy autó kijön a garázsból
házi istenünk változó időpontokban,de legkésöbb a f8as fürdetésre hazajön!vele még egy nagyot tombol én addig csinálhatom,amit csak akarok,de ha elöbb jön hgaza közösen csavargunk,azt nagyon szeretem,mert én is jobban élvezem ugyebár!közben közösen esazünk is valamt vacsi címszóval,nyuszi csak csipeget,de azt nagyon nagy élvezettel!aztán jön a fürcsi:
ez papi dolga,egy kádban lubickolnak és hatalmas bulit csapnak én addig teszek-veszek vagy ismét idehuppanok,amjd mennem kell mosdatni és kivenni a kádból!nyuszi szokott jelezni,hogy Mámámámáááá és akkor mennem kell!
,fogmosás,pelenkázás,pizsi(ha éppen nem kell egy szívást is ide iktatni),és enyém az esti etetés,de papijé az alataás,meseolvasás!én addig szinte mindig netezek!(függő vagyok?
)(én is?
)(
)
f9-9kor legkésöbb nyuszi alszik is,240ml tápival a pocijában!
csak,ha valam,i baja van akkor ébred,szerencsére egyre jobban megy neki a vissza alvás,ha nincs cumi a közelében akkor is!
hát ennyi!valami még hiányzik?de közben mintha ébredés is lenne és az ujjaim is begörcsöltek,mentem!puszi
folytatom csíííík életemet