Új privát üzeneted érkezett!

Megann,
Szuperjó képek!!! :) De szép kislány a te Lénád! :) :) :) Bár ott a csibészség a szeme sarkában, nem kicsit! :wink: :wink:
Jól látom, hogy még csak két foga van alul? Mondjuk ráér megnöveszteni, csak azért furcsállom, mert Daninak most valahogy tele lett a szája foggal.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Barbi! :D

Jobbulást! :D De kár, hogy elmarad a tali. :(
Bulcsú nagy kedvence az autózás, tologatja, és hangot ad, berreg hozzá. Építeni még csak nagy szivacskockákból, vagy Clemmy kockákból tud. Szereti még a formabedobót, a kerek lyukon mindent bedob, ami belefér, a Garfield és kutyafigurákat is. :D Labdázni is szeret, de ált. egyedül vagy Gergővel játszik.

Kuha! :D

Köszi a receptet, kipróbálom.

Ancsi! :D

Jó ez az Ulead, én is letöltöttem.

Juci! :D

A mi napunk: Gergő kelt fél 8 körül, reggeli, ha Bubus felébred akkor vele, ha nem akkor ő később. Utána fogmosás, öltözés. Gyors rendrakás a konyhában, takarítás, esetleg főzés, a fiúk közben fönt játszanak. 10-1/2 11 körül séta, ebéd 12-1/2 1 körül, utána jó esetben mindkettő alszik. Vagy az egyik. Vagy egyik sem. :lol: 4körül uzsi, utána játék bent, vagy séta, de ilyenkor télen már nem. 7 vacsi, fürdés esti mese, lefekvés 1/29-9 körül.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Barbi,
Nálunk is tele van ragasztva a wc fala matricával, mikor Beni tanulta a szobatisztaságot, ő is állandóan ragasztott, ha sikeres volt. Ez jó ötlet, majd Daninál is bevetjük. :)
De Beni még most is szeret ragasztgatni, látszik az asztalon, meg a kisszékeken. :) Máshova nem is hagyom, max. a füzetébe.

benianyu

Jó éjt lányok, elteszem magam holnapra! :)

benianyu

most én is megnéztem ezt az ulead-et, de sztem rosszat töltöttem le, nem linkelné be valakim légyszi??!!

KépKép
KépKép
and

Benianyu :) egyébként igen, kézilabdás napjaink vannak :)

egyik este sem haladok ezzel a naptárral... mindig éjjel lesz, mire odajutok, mert persze itt kezdek, ahogy bekapcsolom a géet, ráadásul a képek a másikon vannak....

Megann, nagyszülők agyon fogják majd puszilgatni a képet Léna távollétében :D

asszem én is húzok aludni.
jóéjt :)

KépKép
KépKép
and

Benianyu!

Csak neked!
Leskelődős, bujdoklós:
Kép
Félig sátáni-ördögi vigyor....nézd csaj jól a képet...ott van az ördögszarvacska :twisted: :twisted:
Tessék huncutság: :P :P
Kép

M.

Kép

Kép
megann

Barbi, Benianyu!

Nálunk Gergő fogmosás után ragaszthat, de van erre külön füzete.

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Annyira le vagyok maradva, hogy borzasztó. Olvasok én minden nap, de mire írnék is, tuti, hogy közbejön valami...

Én még ott tartok, hogy a pap meg a cici. Halálra röhögtem magam, komolyan. Emlékszem, Gergő itt próbált aludni az ölemben, és amikor ezt olvastam, csak rázkódtam a nevetéstől, ő cicizett, és álmában ő is elkezdett nevetni :D

And :) Nagyon rossz lehetett Nektek ez a baleset, örülök, hogy túl vagytok rajta, és semmi komoly. Az én lüke Gergőm is képes ledobni magát az ölemből, párszor már röptében kaptam el. És a legújabb az, hogy ha ő nem akar még cipőt húzni, akkor ülésből hátradobja magát a padlón, én meg legyek résen, és kapjam el a fejét. Eleinte hajszálon múlt, most már résen vagyok. De az biztos, hogy ezek a dolgok a másodperc töredékén múlnak csak.

Barbi :) Sajnálom, hogy betegeskednek a fiúk megint :( Gyors gyógyulást!

Kuha, NYúlné, olvastama szörnyű történeteiteket is, rettenetesek :(

Rokica :) Nagyon csini a pocakod! :)

Bodza :) Menni fog, persze az első apanélküli napok elég rémesek tudnak lenni, de hamar kialakulnak a dolgok.

A képek nagyon jók mindenkiről :) És a régi talisképek is! Olyan jó, hogy előkerült néhány újra :)

Hát, ennyire sikerült visszaemlékeznem, gyanítom, hogy sokkal többmindenre akartam reagálni...

Ja, Juci :) Nem tudom, milyen célból kérdezed a napi programokat, de nagyjából leírom, milyen egy napunk, ha konkrét program nincs betervezve:
Ébredés 8 körül, minimum félóra hancúr az ágyban. Lassan fölkelünk, Gergőt öltöztetem, meg magamat, Balázs általában később ad erre engedélyt :) Együtt reggelizünk, majd a fiúk játszanak, én meg az épp aktuális tennivalókat intézem/ mosás, mosogatás, ágyazás, teregetés/. Délelőtt fix program Balázsnak egy tvfilm 10 körül, eközben általában üvegfestékezés, vagy más "alkotómunka" is folyik, és némi gyümölcsöt is elpusztítunk. Ha jól elvannak, és belefér az időmbe, akkor a neten is körülnézek, majd dél körül elindulunk ebédért, meg kicsit levegőzni, játszózni. Egy után ebéd, majd Gergő alszik változó mennyiségeket, ezalatt nekünk csendespihi van Balázzsal. / ő játszik, vagy rajzol, olvas, én netezek, de együtt is szoktunk játszani :) / Gergő ébredése után általában egy gyors porszívózás / sajna minden nap nem jön össze, de bőven ránkférne/, valami uzsi, ha éhesek, aztán irány a játszó, meg a vásárlás. Hogy ezek mikor, az általában Gergő alvásától függ. Legkésőbb fél hétkor itthon vagyunk, vacsi, estimese, kis játék, amíg előkészítem a fürdést, meg a szobákat az alváshoz, fürdés fél nyolc körül, aztán Gergőnek alvás, majd Balázsnak is mese, és alvás.

Na, még körülnézek, mit akartam még.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Hahó!!!

Lányok!
Itt a link:
http://www.picget.net/magicphoto/download.html

A nagyobbat érdemes letölteni,mert ott sokkal több lehetőség van!!

A BACKDROP-al kiválasztottam egy alapfényképet,aztán a photo-val raktam rá a kicsiket,amiket lehet ide-oda huzigatni és a MUSK-al lehet a kis képeknek kereteket adni,majd a FRAME-val az egésznek egy nagy keretet.
Végül SAVE-mentés!!!

Ja és kész lettek a sütik is!!Majdholnap vagyis mindjárt ma felrakom!!

Jó éjt!!

ancsi26

Megvan, ez maradt ki:

Benianyu :) Gyógyulást Beninek! Szegényt sajnálom az újabb műtét miatt :( Emlékszem a tavalyira is. Most is együtt szurkolunk majd Veletek :)

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Lányok!

Lassan jövök, olvasok ám, de ezt még muszáj: :twisted: :twisted:

Sík ideg vagyok, biztos emlékeztek, kb. 1 hónapja beszart a tv-nk, és még örültem is, hogy milyen jó áron megjavították.
Nos, eddig tartott.
Megint beszart.

Most vagy az van, hogy olcsó húsnak híg a leve (amit nem hiszek, mert Robi végig ott volt, míg a fickó kicserélt valami kütyüt benne),
vagy Gergő a ludas.

INkább ezt tartom valószínűbbnek, úgyhogy azt hiszem, drasztikus változások következnek be Gergő és a tv-vel való viszonyát illetően... :twisted: :twisted:

Kép
kuha

jó reggelt lányok...

Tüncsi jobban...ha ma láztalan lesz akkor du. pancsizunk vele is...

most apával mi megyünk egy kicsit...

Róki, kínaiban vettem 2000-ért

Juci, szabad foglalkozás alatt azt értem, hogy amit előző este összeraktam játékokat, azt sorban kiborogatja, és szétdobálja...majd a labdasátorban köt ki :lol:

elmenetel...mindíg van mit intézni...így útközben egy egy séta...játszótér beleesik...illetve kis játszóház...

kinti program, labdázás, homokozás, szomszéd állatok végignézése, motorozás, természet megismerése...

Kép

Kép
prüntyi

jó reggelt,szép napot,Kisnyúl már ki is dőlt :twisted: !
azt elfelejtettem tegnap írni,hogy az orrszívás arra is jó volt,hogy megláttam Kisnyuszi új fogacskáit fölül,de ben a sorban következők,hanem hátrébb,örlőfogak(vagy mik :roll: )szóval,már 10fogunk van!juhéj!
éreztem én hogy jön a fog,de egyszercsak vége lett a szenvedésnek és fogat nem láttam!pedig ott voltak végig :twisted: !
Kuha
képek rólad,rólatok :lol: ,nagyon jók,de mint már egyszer írtam,eszméletlen sugárzó mosolyod van és így nem is csodálom,hogy ilyen jó képek készülnek rólad!
TV :?
nyuszi is mindent ki-be-át kapcsol,nálunk a mosogatógéppel lesznek gondok,mert a program közepén csavarint egy hatalmasat rajta :evil: ,nem tudom meddig bírja még a masina!viszont nekünk egy térben van a konyhánk a nappalival,így elég nehéz,sőt lehetetlen mindig résen lenni!legalábbis én képtelen vagyok rá!cak arra figyelek,hogy a fürdőszoba,vécé ajtók zárva legyenek,mert mindent kidob a kagylókba és az illatosítóval akar mindig játszani,összepacsmagolja a kezét vele,megnyalja véletlenül,aztán rohangászik dühösen és felháborodva,hogy már megint mivel etetem :evil: ,rettegek,hogy egyszer valami nagyon rossz dolog csúszik le a torkán :(
már filózunk,hogy milyen új szekrényt vegyünk,amibe jól el lehet ezeket zárni!
Jucc
ugyebár mi bébiörzőt használunk,így jól felhangosítva hallani szoktuk Kisnyuszit álmában kacagni!nagyon aranyos! :P

matrica:
nyuszi már most imádja őket,néha bohóckodunk is velük és szerencsére nem enni,hanem ragasztani akarja!kedvenc ragasztási helye a pocija,jól kidülleszti és rötyögve nézi a kidekorált hasát! :lol: :lol: :lol:
mazsola:
anyuék szoktatták rá,külön szertartás van a mazsola evésre,így én itthon nem is adok neki,hogy legyen ez a nagyiék varázslatos csemegéje!jobb,mint 5 rudi!
:wink:
Megann:
Léna gyönyörűűűűűű a képeken,és ezt így ki sem lehet fejezni,hogy mennyire.....jó,biztos lehet,csak én nem vagyok se író,se költő :oops: !
Benianyu
Dani tornagyakorlatai :P :P :P :P :P :P
micsoda atlétával van dolgunk! 8)
And
a Center egy szar!főleg,mert nincs belső folyosó,hanem kintről nyílnak az üzletek,majd nyáron lehet újra elnézünk :evil: ,de most még ülteből sincs válszték,mi még csak ki sem szálltunk a kocsiból,csak körbegurultunk,aztán haza! :evil:
Naptár:MOST HOZTÁK MEG!!!!!!!tök szép lett,szebb,mint gondoltam,nagyon szépen dolgoznak,úgyhogy így utólag nem sajnálom a pénzt,pedig nem volt olcsó!jó kis ajándék lesz! :P :P :P
a többi képpel is eléágedett vagyok,végre lesz nekünk is a táskánkban pár kép nyusziról és a falakon is viszontláthatjuk majd! :P
Roki
nálunk a nappali alvásnál nagyon bejött a halk zene,rádio hallgatás!én úgy vettem észre,hogy különben nagyon figyelheti,hogy mi mit zajolunk és ezért nem tudott aludni!
USZODÁS SZTORI:
nem volt nagy riadalom,mert nem nagy medence volt,haenm kicsi és nem volt veszélyes,mint inlkább meghökkentő és vicces!
párom szerint! :roll:
Totka
csííííííík :lol: :lol: :lol: :lol:
úgy értettem ezt,hogy olyan rohanó élete van nyuszimnak(egy pillanatra se pihen meg,hanem mindig csak futkározik,így én is),hogy már a kamerás felvételeken is csak egy csík látszódna :P nem az az ülős típus! :?
Bodza
hajrá,biztosan menni fog apa nélkül is a két gyerekkel,annyira természetesen veszed az akadályokat,hogy nem féltelek!
és hajrá séták!!!!!
:P
Barbi
természetesen mehettek ti is szívásra,de szerintem csak a jövő héten tudtok már menni!kérjek időpontot nektek?
mikor lenne a legjobb? :roll:
Prüntyi,
olyan jóóó nektek,kivéve a fránya betegséget!gyors gyógyulást,hogy Tünci is élvezhesse a medencéket!mennek a gyógypuszik!
NSzoke,
rablás sztori :( :evil:
kár,hogy szinte mindenki tudna valamilyen szőrnyű sztorit mesélni :(
Ayse
4gyerek :twisted: :twisted: :twisted:
Ancsi
nagyon szép lett a Meli-egyveleg! :P :P :P
fúúúúúú,de kifáradtam!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Prüntyi!
De jó, hogy Tüncsike jobban van! :)
Tényleg édesek a képek! :)

Minden betegünknek jobbulást! :)

Juci!
Azt hiszem, arról még senki nem írt, milyen a zenebölcsi.
Ahová mi járunk, egy pasi tartja. kb. 30-40 perces foglalkozás.
Ő gitározik, furulyázik, énekel és mondókázik. A gyerekek közben figyelnek, jönnek-mennek, táncolnak, szóval viszonylag szabadon mozoghatnak.
Mi nagyon szeretjük, én is jókat éneklek közben! :lol:
Szerintem Marcinak is bejönne, próbáljátok ki!
Ja, és sztem a dúdoló, a tücsökzene stb. is ugyanez, csak más néven fut.
Napirend:
6.30-7 körül ébredés, szopi, öltözés, ágyazás
7.30 körül reggeli, majd játék kb. 9-ig
akkor egy óra alvás, majd tízórai és séta
hazajövetel után ebéd, pici játék, majd újra 1-2 óra alvás
ébredés után már itthoni játék, hancúr, mesélés, zenehallgatás, legozás stb.
6 után vacsi, 7 körül fürdés, majd 7.30-kor szopi, éneklés, ringatás és alvás.
Ha elmegyünk itthonról, akkor az többnyire délelőtt történik.
Porszívózni, mosni, teregetni Natival szoktam, a többit amikor alszik. Aranyos, ha teregetjük a ruhákat, ő adogatja őket, előtte kirázza mindegyiket! :lol:

Megann!
Léna nagyon édi a képeken, tuti sikere lesz! :D

Benianyu!
Balettrucis Danid olyan kis formás, dögönyöznivaló! :lol: :lol:

Kuha!
Tv :( Mit csinál vele Gergő? :shock:
Azt akartam még mondani, hogy tök jól esik ám, hogy majd egy évvel ezelőtt írt dolgokra emlékszel! Jó, hogy ilyen figyelmes vagy! :)
A bulis képek nagyon jók! :D

Nyúlné!
Nem is tudtam, hogy a homeos bogyikkal bajt is lehet csinálni! :?
Jó lesz vigyázni! :roll:

Ancsi!
Tök jó, hogy te ilyen vállalkozó szellemű vagy! Nem félsz kipróbálni új dolgokat! :D

Bodza!
Biztos minden rendben lesz! :) Ügyes csaj vagy! :D Megy a drukk! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Nati beszél álmában! :shock: :lol:
A minap közölte, hogy hapci, előtte meg, hogy vau-vau! :lol: :lol:
Ma éjjel meg úgy fél 3 körül úgy döntött, hogy gyorsan felkel és elmeséli, mi mindent álmodott! Ült a kiságyban és folyamatosan dumált!
Nagyon drága volt, de annyira azért nem tudtunk Apával röhögni rajta! :?

Andi&Nati

KépKép
duda

Na még valami!
Narancsba szúrkáltam szegfűszeget és olyan, de olyan jó illata van! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Nyúlné!

Köszönöm a bókot! :oops: :oops: :D :D

Kisnyúl zabálni való lehet, ahogy mulat a matricán!!

Duda!
Nati meg a másik fele, ahogy álmában beszél! Annyira édes lehet!

Szegfűszeg-es narancs?? Hm, de jól hangzik!

Nem is mondtam, Gergő meg kidobja a használt pelust a szemetes zacskóba.
Én az ajtó előtt tárolom. Egyik nap odaadtam a kezébe, hogy dobja ki.
Annyira édes volt, rögtön tudta, mi a pálya, és belehajíntotta a zacsiba.
Épp egy jó méretes zacskó volt.
Másnap már kisebb zacsi volt ott, mellé is ment, vagy 2-3-szor, de mindig felvette, és addig dobálta, míg bele nem ment.
Azóta automatán ő dobja ki a pelust.
És úgy örül ám neki!!! Megzabbantom!

Kép
kuha

Sziasztok,
Bodza, irtam privit.
K.

KépKép
Kép
csikken

Kuha!
Ezt Nati is csinálja! :D
A baj csak az, hogy ő a szennyes ruhát is a kukába dobná! :shock: :evil:

Andi&Nati

KépKép
duda

na megcsodáltam újra a naptárat,most jöhet a leírás a napjainkról:
ébredés : ha túl korán(f5-5)akkor csak átcipelem magunkhoz,de nem kap még reggeli tápit és általában vissza is alszik velünk,aztán 6-7körül,amikor tényleg felkelünk megkapja a tápiját
vagy,nem kell olyan korán és akkor meg is kapja a tápiját(ez olyan 180ml tápit jelent,tejjel vagy vízzel higítva,hogy 240legyen)
apja elkezd készülődni és olyan 7körültől reggelizünk együtt(ez új szokás,imádom :P ),mi müzlizünk,nyuszi kap egy kis bögre tejet és 1-2 piskótát!imádja!mi meg őt! :P
apa távozik,nagyon nem szokott örülni,de nem csinál nagy balhét,kezdődik a nap anyuval :twisted: :twisted: :twisted:
próbálok én is ilyenkor rendet rakni,ami belefér vagy amire éppen igény van,de Kisnyuszi nem mindig engedi és mivel borzasztó hangja van inkább leviszem sétálni,mondjuk elmegyünk a kisboltba és veszünk akármit!nagyon szokta élvezni,ha mástól nem,ettől mindig teljesen kipurcan és már fektetem vissza!na ez a visszaaltatás lehet akár 8-9-10,de néha 11ig sem fárad ki,én meg nem erőltetem,csak ha nyűgösnek látom,de általában ő szokott bekéreckedni már az ágyába!hiába,aki ennyit futkos faltól-falig... :twisted:
attól függőpen hogy mikor alszi el kap elötte némi nasit(joghurtot,kiflit,kekszet,valamit),ha korán fekszik és korán kell csak utána,hogy az ebédig kihúzza.
ezalatt én sokmindent nem csinálok,rendszerint itt ülök a gép elött :lol: :oops: :lol: mint most is,mert nyitott ajtónál szereti ezt az alvás dolgot én meg nem tudok halkan tevékenykedni,főleg mert kétbalkezes vagyok és mert jó kifogás! :twisted:
azért néha ilyenkor is takarítgatok vagy ilyesmi!
ébrdés után ,ha éppen nem beteg és nem hozzánk jönnek(pl.Csibiék :P )akkor mindig csinálunk valamit!vagy sétálunk egy hatalmasat,vagy elmegyünk üzletekbe körülnézni vagy anyumékat látogatjuk vagy valaki mást vagy babatali vagynem is tudom!végre mehetnék vele mindenféle közösségi programra,de ez egy szemét beteges időszak és mindig fucsba megy a tervünk! :evil: nem jött össze a Skanzenes Betlehemezés se,pedig tutijó lett volna!most vasárnap a VajdahunyadVárba készülünk,mert nagy buli lesz ott is,de remélem el is jutunk végre! :roll:
jaaaaa:ebéd 12körül,általában még otthon sikerül,de ha nem akkor röptiben!
nasi áálandóan mehetne,ha nyuszin múlna,sajnos így is sokat nasizik,de valahogy ellene sem vagyok,nem túl sokat eszik egyszerre és azért ennyi futkosáshoz kell energia!
du.alvás:na ez is változó,függ az első alvástól,programtól,helyszíntől,lelki állapottól,néha ki is hagyjuk,de általában olyan 3-4körül szokott kidőlni 1-2-3órára is akár! :P imádom,hogy ilyen lett,nem hittem hogy jó alvók leszünk!
a du.alvást már azért pakolással szoktam eltölteni,mert addigra ismét kupi szokott lenni :? ,illetve ide is le szoktam huppani :P
a fürdetésig az időt ismét csak sétával,huligánkodással,csavargással,látogatással valamilyen programmal szoktuk kitölteni,a lényeg,hogy nyuszink maximálisan ki legyen fárasztva,mert ez a legpörgősebb időszaka,otthon ilyenkor majdnemhogy elviselhetetlen!
egyetlen esély arra,hoyg lekössem és jól is érezze magát,hogy lekapcsoljuk a villanyt,kiülünk a hálószobai ablakba(tudjátok,nálunk az elég nagy)és figyeljük a sötétnen a fényket,autókat,embereket...na ettől etljesen kikészül,már jó értelemben,egyszerűen imád kukkolni velünk :oops: :twisted: ,közben nagyokat üdvrivalgunk,ha történik valami,pl.egy autó kijön a garázsból :!: :P :P :P
házi istenünk változó időpontokban,de legkésöbb a f8as fürdetésre hazajön!vele még egy nagyot tombol én addig csinálhatom,amit csak akarok,de ha elöbb jön hgaza közösen csavargunk,azt nagyon szeretem,mert én is jobban élvezem ugyebár!közben közösen esazünk is valamt vacsi címszóval,nyuszi csak csipeget,de azt nagyon nagy élvezettel!aztán jön a fürcsi:
ez papi dolga,egy kádban lubickolnak és hatalmas bulit csapnak én addig teszek-veszek vagy ismét idehuppanok,amjd mennem kell mosdatni és kivenni a kádból!nyuszi szokott jelezni,hogy Mámámámáááá és akkor mennem kell! :P ,fogmosás,pelenkázás,pizsi(ha éppen nem kell egy szívást is ide iktatni),és enyém az esti etetés,de papijé az alataás,meseolvasás!én addig szinte mindig netezek!(függő vagyok? :roll: )(én is? :roll: )( :twisted: )
f9-9kor legkésöbb nyuszi alszik is,240ml tápival a pocijában!
csak,ha valam,i baja van akkor ébred,szerencsére egyre jobban megy neki a vissza alvás,ha nincs cumi a közelében akkor is!

hát ennyi!valami még hiányzik?de közben mintha ébredés is lenne és az ujjaim is begörcsöltek,mentem!puszi
folytatom csíííík életemet :twisted: :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Duda
hát lehet,azóta újra folyós a takony és könnyű szívni és nem dugul! :oops: :P
Natin jót nevettem,ezt fel kéne vennetek egyszer,hogy visszahallgathassa,ha nagy lesz! :lol: :lol: :lol:
nyuszi is kidobja a dolgokat,csak nem csak rendeltetésszerűen! :twisted:
Kuha :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Voltunk lent, rövid bevásárló körúton, nagyon hideg van!! Eddig nem volt téli érzésem, de most igen. Elég hamar fel is jöttünk. Séta helyett Dani lépcsőzött a lépcsőházban. :) :)

Jucc,
Köszi a drukkot! :)

Kuha,
Tévé :( Dani is állandóan ki/bekapcsolgatja, a tévé még bírja, de engem nagyon zavar. Hát még Benit, ha épp valamit nézne.
Gergő nagyon ügyes, hogy kidobja a szemétbe a pelusát! :)

Megann,
Látom a szarvacskákat! :) :) :) Tüneményes a kiscsaj! :) :)

Nyúlné,
Kisnyuszi helyesen növeszti a nyuszifogait, a nagykönyv szerint előbb jönnek az első rágók és utána a szemfogak! :)
Vegyetek olyan szekrényt, amibe Kisnyuszit lehet bezárni. :) :) :) Na, még viccnek is rossz. :) De ha találtok, Daninak is vegyetek, majd elszámolunk. :) Egyébként akartam kérdezni, hogy ott a spejzban (vagy hogy hívjátok) nem rámol Kisnyuszi?
Hasmatrica :) :) :)
Megint lemaradt egy-két enter, de én nagyon bírom olvasni így is. Olyan jó pörgős, olyan "csííííííííííííík", mint amilyenek vagytok! :)

Duda,
Nati nagyon édes lehet, ahogy kirázza a teregetni való ruhákat! :)
Igen, Dani eléggé dögönyöznivaló! :) Szereti is ha meggyúrjuk! :) Balettruci :) Nem kéne egy kis tüllszoknya? :)

benianyu

Benianyu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de rámol egyébként és oda rácsot veszünk
és nem szekrény kell,hanem kaloda,hogy szem elött lwegyen,mert egy üres szekrényben is rosszalkodna ,ha nem látom :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
na mantam
du.jövök
enter,enter,enter,enter :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!!

Akkor megmutatnám mit is alkottam:
Kép
Kép

Tegnap délután hivtam apát,hogy hozzon nekem fecskendőt disziteni!!Erre a drága bement a spárba és hozott szép süti,meg torta diszitőt!! :D És kaptam még egy konyhai digitális mérleget is,mert eddig csak saccoltam a hozzávalókat!! :roll: Meg hozott jégkrémet,meg csokis fánkot...hát nem egy tündér??? :D :D

Na most próbálok naptárokat alkotni!!

Szép napot nektek!!!

ancsi26

HELP!!!

Kiakartam cserélni itt a nevem alatt a képet és nem enged másikat odatenni!!Mindig azt irja a kép nem lehet nagyobb 6kb-nál!De már olyan picire lekicsinyitettem,hogy alig látom!!! :shock:

ancsi26

Kuha,Ancsi!

Kaptam egy mailt babavárosból...hogy valami turpiszságra derült fény a szépségversenyen....ezért most ideiglenesen felfüggesztik.....

Hát :( :(

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Sokat segítettetek.

Megann
Léna egy szoknyás, szépséges kisördög :twisted: ez tisztán látszik a képről is!

Ancsi
Jól festenek a mézeskalácsok. Mennyire kemény, vagy puha szóval milyen?

Nyúlné
Nagyon vicces lehet KIsnyúl ezzel a pocimatricázással! :lol:

Duda
Köszi a zenebölcsis infót! Nati igazi kislány! Nagyon édes lehet teregetés közben.

Kuha
Gergő nagyon édespofa, hogy így kidobja. Marcinak nincsenek ilyen indíttatásai valahogy :roll: Ő következetesen leszedegeti a sarokvédőt a pultról, meg toligatja a porszívót, meg pakolgatja a könyveinket. Ja és kukázik, szívesen. De nem dobja ki a szemetet. Igaz legalább mást sem, egy időben gyanúsan eltűnedezett pár dolog....
Tv kapcsolgatást én sem csípem, meg a számítógép kapcsolgatást sem. Remélem azért még menthető a készüléketek.

Barbi
Hogy vagytok?

Bodza
Ha szükséged van tápszerre én is szívesen Nektek adom. Humana Ha2.

Most alszik így a szokásos pakolgatós üzemmódra váltok. :?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Megann!

Én is kaptam!!Hát valami van a dologban,mert nem tudom hogy valaki hogy tud 3000 valamennyi szavazatot gyűjteni!! :evil: :evil:

Juci.
Egyáltalán nem kemény!!Nagyon fincsi!! :D

ancsi26

Halihó!

Benianyu!
Tüllszoknya :lol: :lol:

Ancsi!
Kép ügyben nem tudok segíteni, én is úgy jártam, ahogy te! :shock: :(
A sütik viszont nagyon szépek lettek! :D Apa tényleg angyal! :lol:

Megjártuk a Vörösmarty teret! Tényleg bazi hideg van! :shock:
De jól beöltöztünk, így nem volt baj!
Nekem kicsit csalódás volt. :( Azt gondoltam szebben feldíszítették a teret és az építkezés is tök illuzió romboló.

A kaja illatok viszont brutál jók és vásárfia nélkül sem jöttünk haza! :lol:
Vettünk egy csini rongybabát és egy szép üveg faliórát. :)
És annyira tetszettek a zománcos bögrék, de magamnak nem vettem meg. :(

Az órát a gyógytornászunk kapja. Kedden viszem hozzá Natit, elvileg - és remélem tényleg így lesz - egy utolsó kontrollra.
Szeretném valamivel megköszönni a segítségét, bár a hála amit érzek iránta nem fejezhető ki egy tárggyal.
Azért remélem örülni fog neki és nem felejt el bennünket.

Andi&Nati

KépKép
duda

Ancsi!

Gyönyörű lett a süti!!! Ez mézessütemény ugye? Leírnád a receptet?

Tud valaki olyan mézeskalács receptet, ami nem kőkeményre szilárdul és három hétig kell puhítani?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Benianyu
Nagyon édes a kis tornászgombóc! :lol: :lol:

Ancsi
Receptet én is kérem szépen!

Duda
Szorítok, hogy utoljáta kelljen mennetek kontrollra!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Hogy is telik egy nap?
7-fél 8 körül felkelés, utána anya megpróbál életre kelni, addig Julcsi hozza a játékokat. Reggeli szerelmi háromszög: mondom neki, hogy julcsi, szeretlek...erre ő fogja az alvókutyusát, hól megölelgeti és mondja neki, hogy szeje....
8-kor reggeli, közösen apával, kábé fél óra. Utána játék, néha önállóan, de nem túl gyakran...
Fél 11 körül kimegyünk a kertbe, sajnos fél órát birom kábé, mert annyira veszélyes, hogy állandóan meg kell menteni Julcsit, és már nem birok hajolgatni annyit.
12-fél 1 körül ebéd, aztán alvás fél 3-3-ig.
Ismét kert, vagy utcai sétáltatás, aztán benti játék, amit egy idő után megun, sajnos. Márpedig itt más program nincsen, ez a pár hét ilyen lelassult, kicsit unalmas, na de majd ha jön a tesó!
Késő délután jobb esetben átjönnek ismerősök, vagy mi megyünk. Ha nem, olvasgatás, épités, formabedobó, cicanézegetés az ablakból, amig van fény, ha apára bizom, zongorázás, meg néha videó...én meg morgok, hogy azt nem kellene.
ÁÁÁÁ,ez a napirend csak pár hétre szól, eddig sokkal mozgalmasabb életünk volt, remélem, majd itt is kialakul valami. Ezek a hosszú téli esték ... azért nem könnyű Julcsi szórakoztatni ilyen hosszan, és ő mostanában nem szeret egyedül játszogatni.

Ami viszont jó: apa egész nap itthon van, igy aztán őt is be lehet vetni.

Szegény Julcsi egy hete kapta a 15 hós oltást: most lázas, néha fel-, néha lemegy, rendszertelenül, nem taknyos, viszont fáj valamije, mert éjjel is sokat nyöszörgött. Úgy sajnálom szegényt, remélem, hamar elmúlik, és legalább pöttyös nem lesz.

Barbi, jó lenne a jövő szerda, gyógyuljatok :)

Báááár: egy ujjnyira nyitva vagyok, ki tudja, mi lesz! Julcsival végig teljesen zárt voltam.

KépKép

KépKép
majola

ANCSI!!!
Ehhez a képes progihoz a képeket le kell kicsinyíteni?
Te hogy csináltad, hogy ilyen picik lettek a képek? :roll:
Köszi!

Andi&Nati

KépKép
duda

Akkor közkivánatra a recept!!

45dkg liszt amit én utólag még pótóltam
25dkg porcukor
1kiskanál szódabikarbóna
1csomag vaniliáscukor
15dkg méz
3tojás
fél tasak mézeskalács fűszerkeverék

Először a száraz hozzávalókat keverni össze,majd a tojás-méz.Én a mézet picit meglangyositottam!
Ne ijedjetek meg kicsit ragadós lesz!!!
Aztán 24órát állni hagyni.Ha még mindig ragad(nekem ragadt),akkor még hozzá keverni lisztet.Pontosan nem tudom mennyit,de kb.úgy hogy összeálljon.Csak nehogy sok legyen mert akkor nem lehet gyúrni!
Na én még ezután betettem kb.2órára a hűtőbe és aztán kezdtem el nyújtani,de még itt is liszteztem ha ragadt!!
Kb.2-3mm-re kell nyújtani,majd szaggatni és bekenni tojással és kb.7-8 percig sütni!!Közbe nézni,hogy oda ne égjen!!!Ja 170fokon!!

Máz:én másnap tettem rá.
1tojásfehérje
25dkg átszitált porcukor
Nekem kicsit kemény lett ezért vizzel oldottam.
A lényeg hogy olyan méz állaga legyen!!

Én tegnap este kentem rá és ma reggel már raktam is vissza őket a fémdobozba!!
Nekem egyáltalán nem lett kemény.Szerintem nagyon jó az állaga!!
De azt még olvastam,hogy a fémdobozba lehet tenni almacikkeket és az segiti a puhulást!!!

Hú ez jó zagyva lett,úgyhogy ha valaki nem ért valamit szóljon!!
Én nagyon élveztem csinálni!!!!

Sok sikert!!

ancsi26

Ja és sütőpapiron sütöttem!!!

Duda.
Nem kell kicsinyiteni!Azt magától csinálja!!
A BACKDROP-al választod magát a hátteret ez lesz nagy és utánna a PHOTO-val választod rá a képeket és ő magának lekicsinyiti.Mikor választol több képet egymásra rakja,de ha rákatt akkor le lehet húzni egymásról!!

Szólj ha nem megy!!!

ancsi26

Én ezt nem értem!!
A vonalzón is képet akartam cserélni,de ott sem engedi!!! :evil: :evil: :evil:

ancsi26

Ancsi!
Köszi, közben rájöttem én is! :lol:
Még valami nem sikerül. Ha elmentek valamit és később szeretném megnyitni, azt hogy lehet?
Köszi!

Andi&Nati

KépKép
duda

Mármint ha a kész művet elmentetted??
Mert ha azt akkor ott ahova mentetted!!

ancsi26

Ancsi!
Igen, de ha mondjuk változtatni akarok rajta! Nekem nem nyitja meg újra ez a program. Mire kell kattintani?

Andi&Nati

KépKép
duda

Ancsi
Jobbnál-jobb ötletekkel állsz elő. A naptárakat készíttetni akartam, de tőled kedvet kaptam és a leírás alapján tényleg nem nehéz (csak idő kell hozzá). Most pedig ez a mézeskalácssütés. Hogy a fenébe tudsz ilyenekre időt szakítani?
Ja, az avatar képet nekem sem akarja beilleszteni, pedig már babszem nagyságúra kicsinyítettem.

Juci
Nálunk a következő a napirend:
7-8 körül ébredés, kis huncutkodás, öltözés, reggeli. Ezután Briginek szabadfoglalkozás (építőkocka, babázás,stb.) én pedig házimunkázom kb.11-ig. Utána séta, játszótér, 1 óra körül ebéd, alvás (mostanában 2 órát alszik :P ) utána uzsi és együtt játszás. Főzni mellette is tudok akár délelőtt, akár délután. Takarítani is együtt szoktunk, ő is kap egy portörlő rongyot, van játék porszívója és utánoz engem. Este f7-7 körül vacsi (erre általában már Apa is hazaér) f8 körül fürdés, majd szopi és alvás.
De ezt a napirendet a legkisebb porszem is felboríthatja.

Majola
Hát már neked sincs túl sok hátra a szülésig.

Bodza
Biztos jól elboldogulsz majd Apa nélkül is. Napról-napra könnyebb lesz.

Benianyu
Szertornász Dani :lol:

Prüntyi
Megy a drukk, hogy Tüncsi már ne lázasodjon be és legalább az utolsó napokot önfeledten töltsétek.

Barbi
Hogy vannak a fiúk ?

Megann
Léna szokás szerint tündéri a képeken.

Kuha
Képek nagyon jók, csini vagy rajtuk nagyon. :P

Thomasanne
Hogy van a vírusgazdag család?

Megyek naptárt alkotni :wink:

Kép
Kép
maresz

Sziasztok!

Andi :) Sajnálom, hogy csalódtál a Vörösmarty térben, nekem továbbra is tetszik. Még mindig ott jár a fejemben, hogy esetleg mégegyszer kimegyünk...

Tegnap Balázs kapott egy fonott babakocsit, mert ez volt a nagy vágya, és kérhetett valamit a keddi fogorvos után. Mára a macskák már bele is költöztek. Balázs nagyon élvete, hogy élő utasa van, de sajna a maccsok nem nagyon bírták a tologatást :)

Itt egy babakocsis sorozat:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

És még van egy videóm is, tegnap fölültettem a srácokat a centrifugáló mosógépre:

http://s63.photobucket.com/albums/h135/ ... V00112.flv

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Évi!
TV :(
Imádom, amikor karácsony előtt jönnek a plusz költségek....... :( nekünk egy 250E-es apeh leemelés volt a céges számláról dec 6-án. Szép kis mikulás ajándék az állam bácsitól..... :? :?
Remélem azért meg lehet javítani!

Prüntyi!
Örülök, hogy Tüncsi jobban van, labdasátor az nálunk is menő, van, hogy a két fiú bevonul egy fél órára és beszélgetnek. Olyan édes, Nolcsi folyton magyaráz Leonnak, ő meg hablatyol vissza.

Megann!
Léna olyan de olyan szép........ezt már írtam és nem is tudok mást írni Rá, csak hogy.......szóval gyönyörű!!! :P :P :P :D :D

Emese!
A center tényleg szar, én is elnéztem hétvégén, reménykedtem valami tuti kis bevásárlóközpontban, de én se szálltam ki a kocsiból. :(
Jövő héten szerda reggel lenne a tuti és ha mind a két fiú oké, akkor onnan megyünk Zsuzsáékhoz. Már ha nekik is jó az időpont. :wink:
De 10 előtt semmiképp ne kérj időpontot, ha nagyon sietünk, 1/2 10-kor el tudunk indulni.....Köszi és puszi érte :D

Ancsi!
Istenien néznek ki a mézesek! :D

Egyébként a mézeskalács úgy puhul meg, hogy egy jól záródó dobozban egy szelet kenyeret a tetejére teszel és 2 naponta cseréled. Így tuti puha lesz és minéll tovább áll, annál finibb. És 1-2 nap alatt megpuhul. :wink:

Juci, Maresz!
Köszi, Leon már egész jól, Nolcsi viszont szarabbul, nagyon taknyi, meg a kedve se az igazi. :(

Zsuzsa!
Hú, de izgi, lehet nemsokára jön a kiscsajszi!!! :D
Ha szerdán még egyben vagytok, akkor megyünk!!! :wink:

Jucc!
Nekem is tetszik a Vörösmarty, habár Bécs biztos szebb. De ez 10 perc busszal.... :wink: :D
Irtó édesek a fiúk a babakocsival meg a cicával. Balázs hogy találja ki ezeket az ajándékokat??? :D
Mondjuk Nolcsi is szeret babázni, meg babakocsija is van. Nem ilyen szuper, csak kis sima esernyőkocsi.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

sziasztok!

ma mi is megjártuk a vörösmarty teret. Andi, ha hallottál gyerekordítást, akkor az az Eszti volt... igazából nem tudom mi baja volt, de szerintem nem az, hogy hideg volt, mert volt, amikor jókedvű volt, inlább a hasára gyanakszom, mert reggel is fél5-7-ig megint fennt volt és sokat, keservesen sírt :(
szóval elég rövid volt a séta, de azért a töki pompi belefért, és vásárfia nélkül sem jöttünk haza :)
de még a kocsiban is alig tudtam megvígasztalni, legalább fél órát ringattam, énekeltem. nem akartam vele úgy elindulni, hogy torka szakadtából üvölt, végül jól befűtöttem a kocsiba, levetkőztettem, meg,asszíroztam a pociját, és szép lassan ,megnyugodott. és persze akkor én is :)

úgyhogy Megann, holnap csak valami zárt helyre megyünk, mondjuk ikea, vagy ilyesmi.

Barbi, remélem a karácsonyt már megússzátok baj nélkül!!

Hű Ancsi, baromi szépek lettek a sütik!!!

Évi, még nem volt alkalmam, csak most jutottam babapatikához, annyira jó lett a kép Gergőről!!!!! nagyon aranyos!
a fecskendőt egyébként simán odaadják, és 15-20 ft egy darab. én is vettem még :)

Juci, nálunk kicsit más a zenebölcsi, illetve babamuzsikának hívják. két zenetanár nő tartja, énekelünk , mondókázunk együtt, van közben fuvola, zongora, cselló, tegnapelőtt gitár volt. és ők is csinálják velünk. jártunk korábban egy másikra is, de ez klasszisokkal jobb. volt mikulásünnepség is, és jövő héten meg karácsonyi műsor is lesz, de sajna mindkettőt kihagytuk, -juk. és egy egy zeneiskolában van egyébként a XVI. ker-ben.

v nnnn mmmmmmmmmmmmxmx,x<#

KépKép
KépKép
and

Lányok!

Ne haragudjatok, hogy most nem reagálok semmire, de nagyon sietős napunk volt ma!

HOlnap meg hajnalban megint megyünk Apával a dolgozóba, onnan meg egyenesen (még hajnalban) megyünk anyumékhoz. Kocsi most marad Apánál.
Viszont apukám szabadságon van, és felajánlotta, hogy fél 6-ra bejön értünk a dolgozóba.
Majd csak vasárnap jövünk haza!

TV-t ott kellett hagyni a szervízben... :twisted: :twisted:
Nem tom mikor lesz kész, majd hívják Robit.
Még jó, hogy van a számítógépen TV-Tunel kártya, és ott is simán tudunk minden csatornát nézni.
Csak furi, hogy most csak a monitor méretében nézzük... :twisted: :twisted:
Na megyek, puszi nektek, és szép hétvégét mindenkinek!

Évi

Kép
kuha

Sziasztok!
Van aki beadatta a Törpikéjének a pneumococcus elleni oltást? Be lehet adatni a 15 hónapos oltással?
hópehely

Szép estét!

And :) Szegény kicsi Eszti :( Meddig kell még a pocakjával szenvednie?
Igaz, annak idején Balázs is művelt ilyet a hideg miatt, szinte ki se akart lépni a házból, vagy ha mégis, pár perc séta után üvölteni kezdett. És otthon már nem volt semmi baja.

Extra kiadások: én minden hónapban utálom, ha valami becsúszik plusszban, naná, hogy karácsony tájékán még jobban. Ebben a hónapban megjött a fizetnivalók listája a háztól, duplája a szokásosnak. Befizettem, erre tegnap jött a javított verzió, valami rendszerhiba miatt volt rossz az első... Tegnap Balázs összetörte a hifiszekrény üvegajtaját. Nem lenne rossz gyorsan megcsináltatni, mert így Gergő simán hazavághatja a hifit. De januárig majd jobban figyelünk. Ma meg öt perc különbséggel először a nyakláncom, majd a karláncom szakadt el :evil: Ezek legalább ráérnek.

Ezt akartam még: Elsősorban a nem nagyvárosban élőknek! Ma este és éjjel akár több tucat hullócsilalg is látható, amennyiben nincs sok felhő az égen. Persze Pesten, és kivilágított városokban sok ebből nem látszik :( Én biztos kinéznék, akármilyen hideg van is...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

na akkor körkérdés:
mit adtok a gyerekre ilyen vacak hideg időben??

Esztin ma egy vastag frotír harisnya és egy nem bélelt nadrág, body, hosszú újjú póló, kapucnis kardigán (nem kötött), mindezekre a kezeslábas és a sapka. akárhányszor benyúltam neki valahova melegséget éreztem, de mondjuk a kesztyűt nem engedte magára adni, és az elég hideg volt, és nem tudom, hogy a cipő elég meleg volt-e így. holnaptól a bélelt szőrös cipőt kapja, ha belefér még a lába harisnyástul...

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?